September-Oktober-November 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "September-Oktober-November 2018"

Transkript

1 September-Oktober-November 2018 Se bagsiden for høstgudstjenester Husk, du kan altid se sidste nyt på kirkens hjemmeside og følge os på Facebook Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle Sogne 12. årgang - nr. 4

2 2 Til orientering.side 2-3 Nyt fra Simested sogn.side 4-6 Nyt fra Testrup sogn....side Nyt fra Østerbølle sogn.....side 10 Nyt fra kirkegårdene....side 11 Siden sidst. side Navne og adresser. side Gudstjenestetider..side 16 I Østerbølle kirke den 25. november Hold øje med annonce i dagspressen. Efterårsmøde 2018 Tema: Folkets Kirke og Kulturkristendom Afholdes på Kimbrerkroen, Aars, den 18. september kl Journalist og tidligere vært i P1 programmet Mennesker og tro Anders Laugesen vil i sit foredrag belyse danskernes og folkekirkens udfordringer i en verden, der hele tiden ændrer sig, og som måske ikke længere er så stabil. Musik og kommunikationskonsulent samt komponist Johannes Konstantin Neergaard vil holde et inspirerende oplæg om og med nye salmer: Hvad kan musik bruges til, og har vi brug for nye sange og salmer? Arrangement og servering, pris pr. deltager 100 kr. Tilmelding senest 12. september til jes.erling.olesen@gmail.com eller pr. tlf Menighedsrådene betaler for sognebørn. Arrangementet er programsat og arrangeret af Østerbølle Menighedsråd.

3 Kirken på landet Folkekirkens uddannelses- og videnscenter har et 4-årigt projekt, der hedder Kirken på landet. Det handler om de udfordringer, der er med at holde kirke i tyndt befolkede områder og om de samarbejdspartnere, der kunne gavne kirkelivet. Projektet kører , så nu er det ca. midtvejs. Selve projektleder Hasse Neldeberg Jørgensen kommer helt fra Løgumkloster for at fortælle om projektet og for at starte en debat om emnet og udspørge os alle om, hvordan det går her. Det bliver en interessant aften, og derfor håber vi også, at der er mange fra sognene, som har tid og lyst til at komme. Det er tirsdag den 30 oktober kl i Simested sognehus, hvor der også vil blive serveret kaffe og kage. 3 Læs mere om projektet på nettet ved at skrive kirken på landet i søgefeltet. Brodér en linje fra din yndlingssalme I Viborg Stift er der blevet taget et noget anderledes initiativ nemlig at brodere en linje fra den salme, du holder mest af. Det skal altså ikke være en salmetitel men en salmelinje. Og alle kan være med. Kan du stikke en nål med tråd op og ned i et stykke stof så kan du være med, for det skal ikke være pænt det skal være personligt. Broderiet skal måle 20 x 20 cm. Og derudover skal der være 3 cm. fri til montering uden om broderiet. Materialevalget er fri og udgiften til broderiet afholdes af den enkelte selv. Eneste krav er, at salmenummer skal være påsyet (fx DDS 731,3 = Den danske salmebog nummer 731 vers 3) Salmebroderierne kan enten afleveres til sognepræst Line Børding, som vil stå for at videresende broderierne. Man er også velkommen til selv at sende det direkte til Marianne Koch, Gl. Aalborgvej 14, 8800 Viborg. Dato for sidste aflevering er d. 15. marts 2019, men gerne før, for ved projektperiodens afslutning syes broderierne sammen til et eller flere salmetæpper til udstilling i Viborg Domkirke og til senere udlån til kirker og sognegårde. Se mere på

4 4 Simested Kreaklubben er for alle, der har lyst til at mødes og samles om forskellige håndarbejder. Det er i Sognehuset følgende datoer kl til 21.30: torsdage 6. september 27. september 25. oktober 1. november Alle er velkomne til snak og hygge. Der er kaffe, the og kage. Alle er velkomne, uanset om man er til det kreative eller den lokale snak Torsdag 29. november kl er der julekrea Her julehygges der med at lave pynt og dekorationer til kirken til første søndag i advent. Der er også tid til at lave dekorationer, der skal med hjem. Medbring, hvad du har af materialer og lys og grønt, hvis du gerne vil lave dekorationer til kalenderlys eller adventskrans. Vi ses hilsen Britta, Ella og Lene Høstgudstjeneste Søndag den 30. september er der høstgudstjeneste kl bagefter samles vi i Sognehuset, hvor Menighedsrådet inviterer på spisning. Drikkevarer kan købes. I løbet af aftenen vil formanden aflægge årsberetningen for Simested sogn. Vi håber, mange igen i år vil deltage i denne hyggelige sammenkomst. Af hensyn til bestilling af maden er der TILMELDING SENEST 21. sep. - husk det nu! Tilmelding til John Frandsen tlf/sms / mail hyrdehuset@gmail.com

5 Simested 5 *** VOKSENKLUBBEN *** Vi starter tirsdag 2. okt. kl , og herefter er det tirsdage i lige uger. Der er intet program, kom og lav, hvad du har lyst til. Du kan spille forskellige spil eller lave håndarbejde. Du må også bare kigge ind og få en kop kaffe, som menighedsrådet serverer. Medbring, hvad du skal bruge af rekvisitter. Kig ind og find ud af, hvad det er for noget, det er fuldstændig uforpligtende. Tirsdag 6. november kl kommer Grethe Hagensen og Bent Jakobsen fra Frederikshavn. De har undersøgt Limfjorden og alt, hvad der vedrører den, færgerne, broerne, øerne, landskaberne, kunstnerne. Det vil de i ord og billeder dele med os. Det tegner til at blive en god aften med et bekendt område. Rundt om Limfjorden Der er kaffe, og det hele er gratis. Sang før spisetid i Sognehuset Onsdag 19. september kl til ca er det Henrik Bønlykke, Guldager, der fortæller og vælger sange. Kom og hør, hvad han har på hjerte. Onsdag 10. oktober kl videregiver vi sang før spisetid stafetten til endnu en person fra Guldager, nemlig Inger Højbjerg. Hun får fornøjelsen af at bestemme, både hvad hun vil fortælle og hvad vi skal synge. Midtvejs skyller vi halsen. Syng julen ind. På vanlig vis bliver der Syng julen ind i kirke og sognehus. Det bliver onsdag 12. dec. kl Mere om det i næste kirkeblad.

6 6 Simested Advent og Luciaoptog Adventsgudstjeneste 2. december kl med Lucia Igen i år håber vi at kunne fylde kirken med et flot Luciaoptog. Bagefter samles vi i sognehuset og nyder den helt særlige stemning, der er i adventstiden. Derfor håber vi også, at der er nogle børn, der vil gå Lucia. Er dit barn interesseret, så kan du henvende dig til sognepræst Line Børding på eller Lkz@km.dk eller bare møde op. Vi øver onsdage i uge i Sognehuset kl til Inden Kirsten og John kommer og øver med børnene, vil der igen i år være hygge i Sognehuset fra kl Efter Lucia gudstjenesten hygger vi i sognehuset, hvor menighedsrådet byder på kaffe, æbleskiver og gløgg. Medbring en gerne flere pakker a 20 kr. til tombola. Beboerforeningen for Simested og omegn Sæt X i kalenderen ved den , der er der nemlig sensommerfest i Østhallen. Bestyrelsen består af følgende personer: Formand: Gerda Sørensen, Boldrupvej 71 - tlf Næstformand: Kim Mortensen, Frøvej 2 - tlf Medlemmer: Maj Kristoffersen, Kjeld Thougaard og Mads Riedel. Suppleanter: Jytte Larsen, Kristian Kristoffersen. Kasserer: Tina Kristensen, Fredensvej 5, Aalestrup - tlf Det er stadig muligt at blive medlem af Beboerforeningen.

7 Testrup 7 HØSTGUDSTJENESTE I TESTRUP SØNDAG D. 23. SEPTEMBER KL KOM TIL AFTENGUDSTJENESTE I VOR SMUKKE HØST PYNTEDE KIRKE OG FEJR, AT HØSTEN ER I HUS! Traditionen tro samles vi efter gudstjenesten til kaffe og kage i Testrup gl skole. Vi vil også synge mange af de skønne høstsange/salmer. HÅBER AT SE JER TIL DENNE AFTEN HVOR KIRKEN ER FLOT PYNTET MED FRUGT, KORN OG BLOMSTER. 1. søndag i advent Søndag den 2.december kl indleder vi adventstiden med en aftensgudstjeneste, hvor vi tænder det første lys i adventskransen, synger adventssalmer og hører De 7 Læsninger. Der er blevet tradition for, at det er årets konfirmander, der læser, og sådan håber vi også, at det bliver igen i år. Efterfølgende er der samvær og kaffe i Testrup Gl. Skole. Velkommen til alle!

8 8 Testrup KIRKEVÆRT AFSLUTNING Samt KIG TILBAGE I TIDEn I testrup sogn Søndag den 7. oktober Gudstjeneste kl i Testrup kirke. Alle inviteres til kaffebord i Testrup gl. skole efterfølgende. Vi deler årets oplevelser som kirkeværter med hinanden og derefter kan man kigge dybt i Testrup sogns historie. Vi har mange gamle papirer i gemmerne som er rigtig spændende og derfor vil vi gerne vise dem til jer hvis I har lyst?! Blandt andet fra renoveringen af kirken køb af orgel i 1988 graverbygning 1993/94 samt valglister fra 1927 mfl. Der er også bogen, som er afbilledet her ved siden af (fra ). Der er skrevet til hver søndag hvilket klokkeslæt der er gudstjeneste at der er lyst eller 3. gang for kommende ægtepar. Ved årsskiftet er der noteret antal fødte + døde + konfirmerede + ægteviede det er spændende læsning. Håber, i Har lyst til at studere fortiden lidt..

9 Testrup Beboerforening 9 Beboerforeningen har to aktiviteter i Testrup Gl. Skole i efteråret. Høstfest: Lørdag den 6. Oktober Kl Julehygge med banko: Fredag den 30. November kl Nærmere info senere..

10 10 Østerbølle Høsteftermiddag i Østerbølle kirke fredag den 21. september kl Kom og hjælp med høstudsmykningen til søndagens høstgudstjeneste. Forberedelserne er også for voksne, og så får vi naturligvis vafler, sodavand og kaffe. Høstgudstjeneste søndag den 23. september kl Ud over almindelig gudstjeneste har børn og voksne i Østerbølle pyntet kirken med havens og markens afgrøder. Igen i år bliver der lavet dekorationer om fredagen, som kan tages med hjem efter gudstjenesten. Velkommen i en fantasifuld og smuk pyntet kirke. Ny praktikant I september modtager vi en ny praktikant. Han hedder Leo Bo Jakobsen og kommer fra Vesterris, og er 62 år. Leo har i mange år arbejdet som fysioterapeut på Farsø sygehus, indtil en blodprop i hjernen satte en brat stopper for det, Han begynder her hos os for at udvikle sig, og for at finde ud af hvor meget han kan holde til, og for at finde ud af hvad han skal lave, de sidste år han har tilbage på arbejdsmarkedet. Og her er kirkegårdene et godt og alsidigt sted og prøve det af. Leo vil være både på Østerbølle og Testrup kirkegårde, og skal i første omgang være her til sidst i november. Beboerforeningen for Østerbølle og omegn De finere mænd starter med madlavning den 3. oktober kl i klubhuset. Husk at melde fra senest mandagen før.

11 11 Sommerens gang på kirkegårdene I sidste nr. af kirkebladet introducerede vi årets gang på kirkegårdene. Det vil vi nu prøve at følge op på. Som alle vist har bemærket, har vi haft en usædvanlig varm og især tør sommer, næsten uafbrudt fra først i maj måned. Det har også sat sit præg på vores arbejdsopgaver på kirkegården. Vi har vandet flere gange ugentlig for at holde liv i sommerblomster og nyplantninger. Det er da også stort set lykkedes. I Østerbølle, hvor der er nye hække, er det vist kun ganske få planter, der har kapituleret. Den varme sommer har fået os til at overveje, om det er de rigtige sommerblomster, vi bruger. Vi kunne som alternativ foreslå Crassula. (Billede) Den er mindre tørkefølsom. Den har en tæt lav vækst, små røde blomster og sukkulentagtige blade. Til gengæld er vi sluppet for at slå græsplæner hver uge spændende, om de grønnes nu, hvor der er kommet vand, eller om der bliver pletter, der skal eftersås. Ukrudtstrykket har også været præget af tørken. I skrivende stund er der stadig afvikling af ferie, men i løbet af uge 34, bliver vi fuldtallige igen. Forude venter endnu en klipning af bøgehækkene, de har groet godt i år trods tørke. Vi hjalp hinanden med første klipning. Det fungerer fint, så det vil vi nok fortsætte med. Ligesom vi også vil hjælpe hinanden med granpyntningen på gravstederne, og det skulle gerne være på plads inden næste kirkeblad. Inden vi får set os om, er det efterår med de ting, der hører det til. Hilsen fra os på kirkegårdene denne gang ved Niels Ole.

12 12 Siden sidst FANTASTISK PILGRIMSVANDRING MED 70 MENNESKER Helt utroligt vi samlede 70 mennesker til pilgrimsvandring fra Testrup til Testrup søndag den 10. juni! Fantastisk tilslutning til en dag med kort gudstjeneste i Testrup kirke ved Line Børding, vandring i flot natur, spændende indlæg ved Naturvejleder Karin Winther i Hverrestrup bakker, sandwich i Simested Sognehus, små ord med på vejen, gode snakke med ham/ hende, man gik ved siden af, frugtpause, vandring i stilhed, sang og kaffe i Østerbølle kirke, tur igennem Vesterris skov og til slut grillpølser og kartoffelsalat i Testrup Gl. Skole. renset godt ud efter frisk luft og ro kl. ca Vi er helt overvældede over den store tilslutning, og synes vi havde en rigtig god og lang dag startede friske kl i kirken og sluttede 18 km senere, med ømme fødder og hoveder, der var Beboerforening og menighedsråd i Testrup lavede dagen sammen men vi trak på mange frivillige kræfter fra alle sider Så tak til Testrup, Simested og Østerbølle folk, som stod klar med hjælpende hænder. Efter utallige opfordringer ja så gør vi det måske igen til næste år? Det får vi at se Mie/Lis

13 Siden sidst 13 Magnus Lund kristensen døbt i Testrup kirke 21. juli 2018 Rikke og Tommi Ernst viet i Simested kirke 4. august 2018 Begravet ved Simested kirke: John Sloth Christensen 20. juni 2018 Niels Laurits Nyrup 29. juni 2018 Bent H. Bertelsen 7. august 2018 Malene og Simon Sørensen viet i Simested kirke 18. august 2018 Begravet ved Testrup kirke: Thomas Dahl Petersen 8. juni 2018 Susanne Møller Nielsen 20. august 2018 Begravet ved Østerbølle kirke: ingen

14 14 Navne og adresser: Hvad gør man? Simested kirke Ved fødsel Fødslen anmeldes til sognepræsten af jordemoderen. Er forældrene ikke gift udfyldes Omsorgs og ansvarserklæring med NemId på Ved dåb/navngivelse Dåb anmeldes til sognepræsten, og der træffes aftale om en samtale forud for dåben. Navngivning skal ske indenfor 6 måneder efter barnets fødsel. Ansøgning udfyldes med NemId på Ansøgning bliver automatisk sendt til det sogn, som skal behandle den. Ved vielse Vielse anmeldes til præsten i god tid. På kommunekontoret anmoder man om en prøvelsesattest, som medbringes til vielsessamtalen med præsten. Ved dødsfald Man henvender sig til præsten, evt. gennem bedemanden, og aftaler begravelsestidspunktet samt en tid for en samtale forud for begravelsen. Papirerne skrives i reglen af bedemanden. Navnændring Man udfylder, betaler og indsender en ansøgning med NemId på Du kan søge om at ændre navn, eller dit barns navn, såfremt du har forældremyndigheden. En sagsbehandlinger koster 500 kr. og beløbet skal være betalt inden sagsbehandlingen kan begynde uanset om ansøgningen kan imødekommes eller ej. Navneændring på bryllupsdagen er gratis. Sognepræst, kbf. Line Karmann Børding (ansvarshavende redaktør) Eveldrupvej 21, Simested lkz@km.dk Organist: Anette Østergaard Hersomvej 13, Nørager anetteoestergaard@live.dk Kirkesanger: Birger Frandsen Gl. Viborgvej 43, Hvam sive@mail.dk Graver: Niels Ole Rask Glerupvej 27, Klotrup 9620 Aalestrup simestedgraverkontor@gmail.com Menighedsrådsformand: John Frandsen Bydamsvej 5, Skærshale 9620 Aalestrup hyrdehuset@gmail.com Kirkeværge: Ella Jensen Stejlagervej 1, Simested Aalestrup ellabent@live.dk Kasserer: Britta Mortensen Boldrupvej 60, Simested Aalestrup brittahamo@outlook.dk

15 Navne og adresser: Testrup kirke Navne og adresser: Østerbølle kirke 15 Sognepræst: Line Karmann Børding Sognepræst: Line Karmann Børding Organist: Anette Østergaard Organist: Anette Østergaard Kirkesanger: Birger Frandsen Graver: Vagn Hedegaard se under Østerbølle Gravermedhjælper: Sussi Thybo Markedsdalen 73, 9620 Aalestrup mobil Menighedsrådsformand: Lis Haugaard Testrupvej 93, Testrup Aalestrup Kirkeværge: Johannes Mogensen Testrupvej 181, Testrup Kasserer: Elly Riis Grandgaardsvej 44, Testrup 9620 Aalestrup Kirkesanger: Birger Frandsen Graver: Vagn Hedegaard Markedsdalen 63, Menighedsrådsformand: Jes Olesen Evaslundsvej 105, Næstformand: Ulla Skov Kirkevangen Kirkeværge kasserer og regnskabsfører: Johan Fruergaard Sognevejen 88, Østerbølle 9620 Aalestrup Samtale med præsten Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Det kan foregå i præsteboligen eller i eget hjem. Præsten har tavshedspligt og lytter gerne til det, der ligger én på sinde. Præsten tager også gerne på husbesøg, hvis der er opstået sygdom, eller hvis man bare synes, at nu er det længe siden, præsten har været forbi.

16 16 Gudstjenesteliste for September-Oktober-November 2018 Gudstjeneste Simested Testrup Østerbølle s. e. trinitatis September ingen 9.30 ingen s. e. trinitatis v/karin Hasling 9.00 ingen ingen s. e. trinitatis ingen Høst se s Høst se s s. e. trinitatis Høst se s.4 ingen ingen Oktober s. e. trinitatis v/asger S. Nielsen s. e. trinitatis v/karin Hasling s. e. trinitatis s.e. trinitatis 4. Alle helgens dag s. e. trinitatis November s. e. trinitatis v/asger S. Nielsen 25. Sidste søndag i kirkeåret December søndag i advent ingen se s.8 ingen 9.30 ingen ingen ingen ingen ingen ingen ingen ingen 9.30 ingen Lucia, se s se s.7 ingen Højmesse med altergang er som regel kl Ønsker man kirkebil, så ring til sognepræsten seneste fredag inden gudstjenesten, så vil hun bestille kirkebil til dig.

Juni Juli August 2018

Juni Juli August 2018 Juni Juli August 2018 Testrup kirkegård står, ligesom alle andre kirkegårde, i fuldt flor i disse dage og er et besøg værd. Alle er velkomne til at gå en tur på vores kirkegårde og nyde stedet og beundre

Læs mere

September-Oktober-November 2016

September-Oktober-November 2016 September-Oktober-November 2016 Se bagsiden for høstgudstjenester Husk, du kan altid se sidste nyt på kirkens hjemmeside og følge os på Facebook Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle Sogne 10.

Læs mere

September-Oktober-November 2017

September-Oktober-November 2017 September-Oktober-November 2017 Viborg Stift har fået trykt en plakat af de 95 teser om aflad og bod, som reformatoren Martin Luther hængte på kirkedøren i Wittenberg i 1517. I år er det 500 år siden,

Læs mere

Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 12. årgang nr. 2

Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 12. årgang nr. 2 Marts April Maj 2018 Vi sætter kurs mod foråret, hvor livet igen skyder frem og folder sig ud efter vinterens forfald og død Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 12. årgang nr. 2 2 Indholdsoversigt:

Læs mere

Juni Juli August 2017

Juni Juli August 2017 Juni Juli August 2017 Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 11. årgang - nr.3 2 Indholdsoversigt: Til orientering... side 2 Nyt fra Simested sogn... side 3 Nyt fra Testrup sogn og beboerforening...

Læs mere

December-januar-februar

December-januar-februar December-januar-februar 2018-2019 Lucia optog i Simested kirke 1. søndag i advent Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle Sogne 13. årgang - nr.1 2 Indholdsoversigt: Til orientering... side 2-3 Nyt

Læs mere

December-januar-februar

December-januar-februar December-januar-februar 2016-2017 Lucia koret fra 2015 Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle Sogne 11. årgang - nr.1 2 Indholdsoversigt: Til orientering... side 2-3 Nyt fra Simested sogn... side

Læs mere

September-Oktober-November 2015

September-Oktober-November 2015 September-Oktober-November 2015 Se bagsiden for høstgudstjenester Husk, du kan altid se sidste nyt på kirkens hjemmeside og følge os på Facebook Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle Sogne 9. årgang

Læs mere

Juni Juli August 2016

Juni Juli August 2016 Juni Juli August 2016 Phillip Vejs konfirmeret i Testrup kirke 5. maj 2016 Julie Fønns Simonsen, Lise Deleuran Weihrauch, Sara Falch og Hans-Jørgen Hedegaard Skov konfirmeret i Østerbølle kirke 5. maj

Læs mere

Marts April Maj 2015. Simested kirke Testrup kirke Østerbølle kirke. Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 10. årgang nr.

Marts April Maj 2015. Simested kirke Testrup kirke Østerbølle kirke. Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 10. årgang nr. Marts April Maj 2015 Simested kirke Testrup kirke Østerbølle kirke Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 10. årgang nr. 2 2 Indholdsoversigt: Til orientering... side 2-3 Nyt fra Simested

Læs mere

Juni Juli August 2015

Juni Juli August 2015 Juni Juli August 2015 Herren bevare din udgang og indgang fra nu af og til evig tid. Salmernes Bog 121,8 Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle Sogne 10. årgang - nr.3 2 Indholdsoversigt: Til orientering...

Læs mere

Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 11. årgang nr. 2

Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 11. årgang nr. 2 Marts April Maj 2017 En gammel legende fortæller om den første kolde tid efter Syndefaldet, at ingen blomst havde blomstret siden den dag, hvor Adam og Eva var blevet forvist fra Paradisets Have. Nu sad

Læs mere

December-januar-februar 2015-2016

December-januar-februar 2015-2016 December-januar-februar 2015-2016 Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle Sogne 10. årgang - nr.1 2 Indholdsoversigt: Til orientering... side 2-3 Nyt fra Simested sogn... side 4-5-6 Nyt fra Østerbølle

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

2016 oktober november december

2016 oktober november december 2016 oktober november december Praktisk information Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet menneske i fortrolighed.

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 9. årgang nr. 2

Kirkeblad for Simested, Testrup og Østerbølle sogne 9. årgang nr. 2 Marts April Maj 2014 Søndag den 19. januar holdt biskop Karsten Nissen visitats i vore sogne. Det var en stemningsfuld gudstjeneste i Østerbølle kirke med efterfølgende samtale i Simested Sognehus en opmuntrende

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 K I R K E N Y T PADESØ SOGN 13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 Høst i Padesø Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Padesø Kirkes gamle orgel, der er ca. 125 år, er slidt op. Det har også været flittigt brugt i

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

I Assing Sogn er der en stærk tradition for, at mange tager del i kirkens liv deltager i gudstjenester, arrangementer og andre aktiviteter.

I Assing Sogn er der en stærk tradition for, at mange tager del i kirkens liv deltager i gudstjenester, arrangementer og andre aktiviteter. Bliv frivillig I Assing Sogn er der en stærk tradition for, at mange tager del i kirkens liv deltager i gudstjenester, arrangementer og andre aktiviteter. Det er skønt og godt. Men derfor er der også brug

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang. For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang,

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang. For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang, ORØ KIRKEBLAD Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang, For ordet og for livet. En tid til eftertanke en tid til at takke:

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Orienterings- og opstillingsmøde Den 13. november er der valg til alle landets menighedsråd,

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg September 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg På bl.a. Facebook kan du se kirkens nye video, hvor medlemmer

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

Rørbæk kirke. blad. Grynderup kirke. for Rørbæk, Grynderup og Stenild sogne. Stenild kirke. 52. årgang

Rørbæk kirke. blad. Grynderup kirke. for Rørbæk, Grynderup og Stenild sogne. Stenild kirke. 52. årgang Rørbæk kirke Kirke blad Grynderup kirke for Rørbæk, Grynderup og Stenild sogne Nr. 4 52. årgang Stenild kirke September, oktober og november 2011 1 Læs i dette blad: Kirkelig vejviser.... 2 Høstgudstjenester...

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015 Vær velkommen, Herrens år... 1. søndag i advent begynder det nye kirkeår, og årets epistelog evangelier vil blive læst fra 1. tekstrække.

Læs mere

Kirkebladet. Læs om. Ørsted Holbæk Udby Voer Estruplund. December 2015, januar og februar 2016 / Nr. 1 / 45. årgang. Glædesblus...s.

Kirkebladet. Læs om. Ørsted Holbæk Udby Voer Estruplund. December 2015, januar og februar 2016 / Nr. 1 / 45. årgang. Glædesblus...s. Kirkebladet Ørsted Holbæk Udby Voer Estruplund December 2015, januar og februar 2016 / Nr. 1 / 45. årgang Læs om Glædesblus...s. 2 Musik bag tremmer...s. 3 Akutlægehelikopter...s. 3 Julekoncert...s. 4

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 12. årgang Efteråret 2010 Nr. 4 Padesø Kirke PRÆSTEN Friluftsgudstjenesten på Kongsdal Vi havde regnet med, at der ville komme mange til vores friluftsgudstjeneste på Kongsdal

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Gudstjenester. Alle er velkomne!

Gudstjenester. Alle er velkomne! Afs: Ellen Mønsted Larsen Fjordbakken 19 8930 Randers NØ Gudstjenester 6. okt. 10.00 19. søndag efter Trinitatis Evangelietekst: Mark 2,1-12 V. Jens Simonsen 27. okt. 14.00 FORTÆLLEGUDSTJENESTE Se omtale

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere