Uddannelsesafslutning i klubben

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelsesafslutning i klubben"

Transkript

1 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juni 2005 DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 425 VED DU: At hvis ikke der melder sig frivillige til Kulturhavnsudvalget kan vi være nødsaget til at melde fra og dermed afskære os fra at få nye klubkammerater den vej? At vi s gu har reklamer med i denne udgave af Parolen? At eleverne trods stor indsats fra uddannelsesholdet er ved at være færdiguddannede? At der af samme grund er uddannelsesafslutning i klubben Fredag den 10/6??!! At klubben vil væk? Der er i alle tilfælde arrangeret tur til Skærgården... At Anders Mangepenge nu går under navnet Viggo? Og at vi endnu ikke ved hvorfor?! Uddannelsesafslutning i klubben... 1 Kulturhavn Program for Helgoland s aktiviteter ved Kulturhavn Stranddyk ved Tårbæk... 3 Vi har brug for hjælp... 3 Skærgårdstur i august... 3 Kom og hyg dig med din klub, besøg os på havnen!... 4 Tur til Kullen!... 4 Medlemsnyt... 5 Referat Bestyrelsesmøde... 5 Med hænderne i lommen Program for juni Kalender Uddannelsesafslutning i klubben Fredag den 10/6 er der afslutningsfest for vores nyuddannede dykkere i klubhuset. Festen består af spiseaften med efterfølgende udlevering af certifikater. De 5 nyuddannede Halgolændere, må herefter dykke til 18 meter under sikre forhold (dagslys, rimelig sigt og max. svag strøm) sammen med CMAS 2* dykkere eller tilsvarende med min. 50 dyk. Vi håber at så mange som muligt fra klubben møder op for at træffe vores nyuddannede klubkammerater. Prisen for maden forventes at være ca. 50 DKK/pers. Arrangementet starter kl. 19. Tilmelding kan ske til undertegnede på tlf / eller jsj@ramboll.dk eller På uddannelsesudvalget vegne: Jens Jakobsen.

2 Kulturhavn 2005 Helgoland deltager igen i år i Kulturhavnsfestivalen, der løber af stablen 4-7 august. Hvis du ikke lige er helt med på, hvad Kulturhavn 2005 er, kommer her en lille del af den beskrivelse, man kan finde på KULTURHAVN er blevet Københavns årligt tilbagevendende havnefestival med kultur- og fritidsaktiviteter langs havnen. På KULTURHAVN 2005 tilbyder mere end 80 foreninger oplevelser for hele familien. I fire dag kan man springe i havnen på nye måder, spille al slags boldspil, danse til toner fra hele verden og opleve et overflødighedshorn af teater, musik, sport og events i havneområdet. I modsætning til sidste år, hvor vi lå en smule isoleret i forhold til de øvrige dykkeraktiviteter, er alle dykkeklubber i år samlet på ét sted, nemlig på Kalvebod Brygge. Vi har i udvalget sat følgende program for vores deltagelse: Program for Helgoland s aktiviteter ved Kulturhavn 2005 Fredag 16:00-21:00, lørdag 12:00-21:00 og søndag 12:00-21:00: Dykkerudstyr, dykkerskib, Nitrox og meget, meget mere. Hvad er det, hvad bruger vi det til, og hvordan kan du få glæde af det? Hvorfor dykker vi i en klub? Illustreret igennem billedserier fra klublivet og ved snak med aktive klubmedlemmer. Mulighed for indmeldelse i klubben med Kulturhavn s bonus i form af, at første vragtur vil være gratis. Fredag kl. 18:00: Havnedyk for publikum med gyldigt certifikat og medbragt dykkerudstyr. Lørdag kl. 13:00 og 17:00: Havnedyk for publikum med gyldigt certifikat og medbragt dykkerudstyr. kl. 16:00 Kulturarven på havbunden. Et foredrag ved Torben Malm, Kulturarvsstyrelsen. kl. 19:00 Overvær den 35 år gamle klubtradition Medlemsdåben, hvor Kong Neptun indvier de nye medlemmer i søens hemmeligheder. Søndag kl. 12:00 Vragdyk for potentielle medlemmer, med gyldigt certifikat, passende erfaring og som har medbragt eget udstyr. Bemærk, at der skal være lavet skriftlig aftale på standen lørdag. Kræver desuden godt dykkervejr. kl. 13:00 og 17:00: Havnedyk for publikum med gyldigt certifikat og medbragt dykkerudstyr. kl. 14:00 Kulturarven på havbunden. Et foredrag ved Torben Malm, Kulturarvsstyrelsen.

3 Stranddyk ved Tårbæk Torsdag d. 9/6 tager vi på stranddyk til Tårbæk. Neden for skrænterne ved Tårbæk findes en meget flot og varieret bund med en række lerforkastninger, store sten og en varieret tangbevoksning. Der er orientering i klubhuset kl. 16:30, hvorefter vi kører til Strandmølle kroen og sætter gummibåden i vandet. Efter dykket griller vi lidt pølser på stranden, inden vi kører hjem. Prisen er 50 DKK/pers. inkl. mad. Drikkevarer kan evt. købes i automaten i klubben inden afgang. Tilmelding kan ske til Jens Jakobsen som er turleder på / , jsj@ramboll.dk eller Mvh. Jens Jakobsen. Vi har brug for hjælp For at gennemføre arrangementet, har vi på Generalforsamlingen nedsat et udvalg, der varetager kontakten til kommunen, planlægger aktiviteterne med mere. Men vi har også brug for din hjælp! Vi mangler hjælp til at stå på standen de enkelte dage, ligesom vi mangler hjælp til at stille op og siden hen pille ned igen. Vi skal bruge nogen til at snakke med dem der kommer forbi, og vil høre, hvad vi er for en klub, og hvorfor de skal være medlem hos os. Rent praktisk, har vi et vagtskema, der skal fyldes ud. Vi har delt dagene op i et antal tre timers vagter. Dvs. du kan melde dig til at hjælpe med en eller flere af følgende opgaver: Opstilling fredag Nedtagning søndag aften Stand fredag eller Stand lørdag eller eller Stand søndag eller eller Derudover har vi brug for hjælp omkring havnedyk, dåb, grillaften for klubbens medlemmer osv. osv. Du kan melde dig som hjælper, ved at ringe eller maile til Jens Schroeder på eller kulturhavn@helgoland.dk. Gør det, og gør det inden 15/6. Hvis vi ikke får hjælp til at udfylde vagtskemaet med mindst to medlemmer pr tre timers modul i løbet af juni, kan vi blive nødsaget til at melde fra festivalen, og mister derved den oplagte mulighed for at skaffe nye aktive medlemmer til klubben. Skærgårdstur i august Den august tager vi til Hamburgsund for at dykke i den svenske skærgård. Der er afgang fra København i løbet af fredagen og efter en god nats søvn i dobbeltværelser eller flersengsrum, tager vi lørdag morgen af sted til Väderöarna, km ude i havet. Her er der chance for enestående naturdyk, sæler og flotte, dybe skrænter og der er inkluderet en lækker Thai-frokost mellem de to dyk. Lørdag aften er der mulighed for et lokalt natdyk og søndag er der igen to dyk, inden vi vender snuden mod København.

4 Prisen bliver ca SEK (1250 KR) for dyk, forplejning og luft. Hertil kommer udgiften til transport. Forhåbentlig melder der sig et passende antal bilister, der kan tilbyde pladser til de bil-løse! For familien er der også mulighed for at deltage men det er tvivlsomt, om der er plads på båden til udflugterne og jeg har endnu ikke forhandlet en pris. Men der er masser af smuk natur at studere i området. Af hensyn til bookning og planlægning er SIDSTE FRIST for tilmelding allerede den 15. juni. Besked til Morten: telefon , mail: meh@dbmail.dk eller via groupcare. Kom og hyg dig med din klub, besøg os på havnen! Kulturhavn oser af kultur og god stemning, så kom forbi og oplev de mange aktiviteter og selvfølgelig din egen klub. Som du måske så i programmet, slutter vi lørdagen med en god gammeldags medlemsdåb, som vi regner med at følge op med lidt fælles grill for klubbens medlemmer, men det vil du høre mere om senere. Foreløbig er planen, at vi skaffer noget at grille på, og om hver især så skal tage en bøf eller pølse med, eller om vi køber noget ind i fællesskab, må vi finde ud af. Igen er hjælp og inspiration velkommen. På det alt for lille udvalgs vegne Jens Schroeder, , jens@blicher-schroeder.dk Tur til Kullen! Da turen til Rødvig havn blev aflyst pga. for få tilmeldte (1 stk.), blev der straks arrangeret en alternativ tur, nemlig en lille endags tur til Sverige, nærmere betegnet Kullen. Vi mødtes i klubben kl , og alle var kom faktisk til tiden Morten havde været tidligt oppe, og hentet gummibåden i Kastrup. Vi var Morten, Barbro, Ketty samt Tomas og skulle så møde Erik i Helsingør. Turen fra Kbh. til Helsingør gik fint, bortset fra, at vi fik kørt næsehjulet på traileren i stykker. Erik stod klar som aftalt og vi kom hurtigt med færgen, hvor der lige blev handlet lidt guf, pils samt en masse smøger til Ketty. Efter en dejlig køretur på ca. en times tid, landede vi i Mølle havn, hvor vi tømte bilerne og smad gummidyret i vandet. Prisen for brug af rampen var for øvrigt steget til 200 kr. Ret pebret, men som havnefogeden sagde: Det var billigere før. Men så satte vi prisen op. Der kommer jo så mange Nå men vi læssede gummibåden med det tunge grej og resten blev pakket i en bil, der så skulle køre ind i naturreservatet, og finde en lille anløbsbro. Ketty og Tomas sejlede næsten direkte gummibåden ud til det aftalte sted, og mødte resten af gruppen. Under omklædningen manglede Tomas hele hans sorte murerbalje med udstyr, så vi måtte en tur tilbage til Mølle havn, og ganske rigtigt.. udstyret stod urørt på kajen Efterhånden kom vi alle ned i gummibåden, der slæbte os af sted fra Ransvik og videre ud mod spidsen. Undervejs passerede vi en lille stenstrand med smukke omgivelser og besluttede, at vi skulle have første dyk (og et lille hvil) dér. Det var vindstille og diset solskinsvejr, da vi i to hold undersøgte omgivelserne først et dyk mod nord og tilbage til stranden og så et tilsvarende mod syd.

5 Det første dyk Erik og jeg havde gik fint, selvom Erik havde glemt af åbne den ene flaske på hans dobbelsæt, men det fik vi hurtig ordnet og kunne forsætte dykket. Efter hold to og en god frokost pause, var det tid til andet dyk som gik syd på, hvor der var mere liv af diverse fisk og planter.da vi var færdige med af dykke gik turen igen mod københavn, efter en dag med god dykning og masser af rå hygge. Thomas, Morten og Ketty Medlemsnyt Medlem nr. 409 Lise Christensen og nr. 515 og 585 Oskar og Lasse Agner er udmeldt. I den forbindelse er nr. 228 Henrik Agner overgået til passivt medlemskab. Nr. 541 Henrik Jabiri og nr. 668 Carl-Erik Christensen er blevet slettet af medlemslisten. Så er der den sædvanlig flok på Parolefrist: Nr. 205 Per Jespersen, nr. 286 Niels Pedersen, nr. 303 Jimmy Andersen, nr Thomas Nielsen (alias Thomas de Richelieu), nr. 396 Kirsten Johansen, nr. 518 Anne Mathisen, nr. 561 Jette Traun, nr. 671 Ronny Poulsen, nr. 678 Rene Harms, nr. 683 Rasmus Danielsen, nr. 700 David Olsen og nr. 704 Martin Skjold. Det var en ordentlig flok, og jeg skal hilse fra kassereren og sige, at han venter med længsel på at pengene snarest kommer ind på klubbens konto. Så byder vi velkommen til ny aktiv nr. 718 Jens Stausgaard, Saven D1, 2 dør 3, 2630 Tåstrup. Ole C./187 Referat Bestyrelsesmøde MANDAG DEN 23. Maj 2005 MØDE NR Tilstede: Jens S., Ole C., Anders B., Jens B., og til allersidst (kl. 1925) Formand Stig K. Fraværende (arbejdsramt): Helene M. Beholdning ,79 Til rådighed ,94 Udd. Materiel -4864,79 361,31 Festudvalg Turudvalg ,37 Uddannelse 1.048,00 DIVA 5.004,00 Lånegummibåd ,00 Medlemstal/Økonomi: Aktive 64, juniorer 14, og passive 74. Der mangler lidt på gummibådskontoen det kommer med i næste måned. Så har vi fået en ekstraregning på vores varme på kr DIVA: DIVA skal på land ca. én uges tid engang i juni måned, hvis ellers vi kan få det hele til at passe sammen.

6 Der skal laves en ny hæl på hende, hun skal bundmales (der er vist kommet noget nyt på markedet siger pålidelige kilder), og så er der jo den sædvanlige bunke af småting der bare lige skal laves. Hvis nogen ligger inde med en rigtig god højtryksspuler så vil bådudvalget MEGET GERNE låne den. GUMMIBÅD: Traileren har lidt problemer med lyset, og i det hele taget bedes alle lånere af gummibåden være mere opmærksom på materiellet når man pakker gummibåden. Den eller de der låner gummibåden vil også være ansvarlig for at den bliver leveret tilbage i samme stand som da man lånte den. Men alt andet lige så er det rart at båden benyttes efter hensigten, og vi har fået gang i den igen. Vestene er kommet tilbage fra servicering, og det samme gælder oxy-boxen. UDDANNELSE: Der er så vidt vides 2 elever der begge mangler et dyk for at være helt færdige. Inden vi kunne komme videre med dette punkt måtte vi lige afvente afslutningen på en sikkert meget spændende og interessant udveksling af teposer mellem Stig og Jens S. De elever som nu er blevet- eller næsten er blevet færdige, kan fortsætte med 2* bevis til januar Jens Jacobsen har i den forbindelse fået bevis på at han nu er blevet 2* instruktør så tillykke med det herfra. KOMPRESSOR: Den kører bare. KULTURHAVN: Udvalget som indtil videre kun består af Jens S. og Anders B., har brug for op til flere hjælpende hænder for at få vores deltagelse af Kulturhavn 2005 til at køre. De mangler kort og godt nogle arme og ben til at være med en tre timers tid i løbet af den weekend kulturhavnen varer, og det burde jo alt andet lige være muligt af skaffe. Det er i hvert fald en betingelse for at projektet kan komme op og stå. DIVERSE: Vi havde her en lille sikkerheds seance hvor Jens B. tegnede og fortalte om Jason s Cradle. Jens S. annoncerede, for guderne må vide hvilken gang, at nu kommer vores nye hjemmeside op at stå dog først efter sommerferien!!! Medlemslisterne findes jo på vores hjemmeside, men for dem der gerne vil have et trykt eksemplar, vil der blive lagt en stak medlemslister frem i klubben. Så har DSF annonceret Dykningens Dag d. 5. juni. Samme DSF har også 40 års jubilæum som afholdes lørdag d. 28. maj i Odense Congress Center. Så gennemgik vi lige de sidste af vores udeståender, såsom vores brandslukkere, reklamer og sponsorering og fremtidig aktivering af vores juniorer. Til slut blev der tid til en enkelt formandspils nu da han var kommet for sent pga. problemer med hans nye knallert, eller hvad det nu var han brugte som undskyldning denne gang. Næste er onsdag d. 22. juni kl i klubben. Ole C./Referent

7 Parolen var denne gang layout et, korrekturlæst, kopieret, samlet og frankeret af: Danmarks Kedeligste Paroleudvalg: Gunni Mette Ketty Anders HUSK SIDSTE FRIST FOR AFLEVERING AF INDLÆG TIL NÆSTE PAROLE fredag den 24. juni kl. 18:00 og husk nu også lige, at indlæg kan afleveres i klubben eller på til parolen@helgoland.dk Med hænderne i lommen...

8 Frømandsklubben Helgoland og METAX i godt samarbejde Aalborg 2005 Du har mulighed for at støtte Frømandsklubben Helgoland og samtidig tanke/købe billig benzin og diesel hos METAX. METAX og Frømandsklubben Helgoland har indgået en aftale, som giver klubben mulighed for et ekstra tilskud og det er her, du kommer ind i billedet! Det hele er meget nemt; du udfylder blot kuponen nederst på siden og aflevere den hos Frømandsklubben Helgoland. Så skal vi nok formidle den videre. Hvis du tilmelder dig til Frømandsklubben Helgoland s aftale med METAX, og hvis der bliver handlet på dit nyerhvervede METAX kort i mindst 3 måneder, så tilfalder der Frømandsklubben Helgoland 50,- kr. helt uden besvær for dig eller klubben. Derudover får Frømandsklubben Helgoland også en bonus, for hver eneste liter du køber på METAX stationer. Du skal også være opmærksom på, at når du har et METAX kort, så er du automatisk medlem af METAX vaskeklub og kan vaske din bil til KUN kr. 25,00. METAX har stationer både i Jylland, på Fyn og i Storkøbenhavn. Du kan få en stationsoversigt på METAX stationer. Eller du kan slå op på METAX Homepage Lidt om METAX kortet METAX kan tilbyde dig både kontokort og kontantkort. Uanset hvilken korttype du vælger, er kortet GRATIS! Med et METAX kontokort får du i snit 4 ugers rentefri kredit. Og du er uafhængig af at skulle have andre former for betalingsmidler på dig uanset, hvornår i døgnet du vil tanke. Hører du til gruppen, som gerne vil betale kontant, kan vi tilbyde dig et METAX kontantkort, som du kan benytte sammen med kontanter (sedler), Dankort, Eurocard eller Diners og på den måde støtte Frømandsklubben Helgoland. Så fat pennen og hjælp, som på forhånd siger tak for dit støtte!! Jeg vil gerne støtte og bestiller et Sæt x METAX kontantkort Afleveres til Frømandsklubben Helgoland eller sendes til Metax olie A/S Gl. Havn Aalborg METAX kontokort Jeg har allerede et METAX kort og vil gerne tilmeldes aftalen. Navn: Adr.: Postnr./By: Forenings nr. Tlf.:

9 Program for juni 2005 Udskrevet fra hjemmesiden den Sø 5 jun :00 Ture På vragtur i Øresund Grundlovsdag søndag 5. juni sejler vi Diva gennem slusen og Københavns Havn op til Ven. Dér finder vi et par gode dykkesteder, f.eks. Anemonevraget eller Livlig (Lempevraget) der vil være enhver Helgolænder bekendt fra de mange effekter, der er udstillet i klubben. Max dybde bliver 26 meter og vi regner med to dyk. Tilmelding senest 28/5 til Morten Eiler Hansen, , meh@dbmail.dk eller via Groupcare. To 9 jun :30 Stranddyk ved Tårbæk Neden for skrænterne ved Tårbæk findes en meget flot og varieret bund med en række lerforkastninger, store sten og en varieret tangbevoksning. Der er orientering i klubhuset kl. 16:30, hvorefter vi kører til Strandmølle kroen og sætter gummibåden i vandet. Efter dykket griller vi lidt pølser på stranden, inden vi kører hjem. Prisen er 50 DKK/pers. inkl. mad. Drikkevarer kan evt. købes i automaten i klubben inden afgang. Tilmelding kan ske til Jens Jakobsen som er turleder på / , jsj@ramboll.dk eller Sø 26 jun :00 Vragtur til Minos i Køge Bugt Minos (eller Hellfrid Bissmark) er et dejligt Anders And-vrag, der står ret på kølen. Flokke af små-torsk svømmer rundt i lasten og selv om vraget er ved at falde lidt sammen, er der masser at kigge på. Turleder er ingen mindre end turudvalgets formand, hr. Anders Østergaard, der vil sørge for morgenbrød til deltagerne. Max dybde bliver 27 meter. Tilmelding indtil den 18/6 til Morten Eiler Hansen, , meh@dbmail.dk eller via Groupcare. On 17 aug :00 Fyraftensvragdyk Fyraftensdyk med Diva til et vrag tæt på havnepladsen. Dybde max. 20 meter. Max. deltagerantal er 8. Vi mødes kl. 17:00 ved Motorbådsklubben West, Bådehavnsgade. Dykkerpris 100,- pr. person, juniorer mellem 10 og 14 år 50,- og børn under 10 år gratis. Jens S. ( ) er turleder. Fr 26 aug Sø 28 aug 2005 Weekendtur til den svenske skærgård Paroleside 9 af 12

10 Ture I weekenden august arrangerer Helgoland tur til den svenske skærgård i nærheden af Göteborg. Vi indkvarterer os på vandrerhjem, hytter eller lignende og dykker lørdag og søndag med to dyk hver dag. Evt. også mulighed for et natdyk. Vi har et par forskellige steder i kikkerten med masser af god dykning, smukke omgivelser og med mulighed for at have familien med. Vi regner med at køre fredag eftermiddag, så vi er fremme i løbet af aftenen. Og retur i København søndag aften. Stedet er ikke helt på plads endnu, men de steder, vi har været i kontakt med tilbyder en weekendpakke med indkvartering, fire dyk + luft for omkring SEK ( kr). Hertil kommer fælles kørsel de godt 300 km til Göteborg-området og 200 kr for en returbillet til færgen. Af hensyn til arrangementet, må du give besked, hvis du er interesseret. Det kan ske pr. mail eller telefon til Morten meh@dbmail.dk tlf.: ) eller via Groupcare. Frist for forhåndstilmelding er 15. juni. Det endelige program med en nærmere præsentation af stedet, kan du læse i juninummeret af Parolen. Start: 26. august kl. 16:00 Slut: 28. august kl. 00:00 Mødested: oplyses senere Arrangør: Morten Eiler Hansen Sidste frist for tilmelding: Medlemsaktiviteter Fr 24 jun 2005 Sidste frist for paroleindlæg Sø 5 jun 2005 Dykningens dag Dykningens Dag afholdes over hele landet søndag d. 5. juni. Helgoland har ikke lavet en samlet tur til arrangementet, da vi allerde har arrangeret en vragtur den dag, men her følger lidt afskrift fra noget af beskrivelsen på Dagen er et initiativ igangsat af dykkerbranchen, med det formål at skabe opmærksomhed omkring dykning. Ideen er at lave denne dag til en årligt tilbagevendende begivenhed. Mød op til en hyggelig dag og vis din støtte til dykningen i Danmark. Helsingør, Kronborg-hullet Årets arrangement på Sjælland vil blive afholdt i Kronborg-hullet i Helsingør. Her blev det for nylig forbudt at dykke - men Dykningens Dag har fået lov til at gennemføre arrangementet her alligevel. Så det er bare om at gribe chancen, nu da den Paroleside 10 af 12

11 er her! Medlemsaktiviteter Dagens program er som følger: Mødestedet er dykkerkutteren: Britt-Lise, som ligger ved kaj i havnen. Tidspunkt: Afterdive: Der kommer spisevogn (som sidste år), hvor man kan købe sandwich & drikkevarer. Der er 3 dykkerbåde til rådighed, og har du lyst til en tur koster fra 50,- (pengene går til benzinudgifter). Fr 10 jun Ma 20 jun 2005 Diva i tørdok Ring til Jens Berthelsen og fortæl, hvornår du har tid at give en hånd med. Ring på Fr 10 jun :00 Uddannelsesafslutning i klubben Afslutningsfest for vores nyuddannede dykkere i klubhuset. Festen består af spiseaften med efterfølgende udlevering af certifikater. De 5 nyuddannede Halgolændere, må herefter dykke til 18 meter under sikre forhold (dagslys, rimelig sigt og max. svag strøm) sammen med CMAS 2* dykkere eller tilsvarende med min. 50 dyk. Vi håber at så mange som muligt fra klubben møder op for at træffe vores nyuddannede klubkammerater. Prisen for maden forventes at være ca. 50 DKK/pers. Arrangementet starter kl. 19. Tilmelding kan ske til undertegnede på tlf / eller jsj@ramboll.dk eller På uddannelsesudvalget vegne: Jens Jakobsen. Fr 5 aug Sø 7 aug 2005 Helgoland deltager i Kulturhavn 2005 Møder On 22 jun :00 Bestyrelsesmøde Bemærk, at mødet er skubbet en uge. On 8 jun :00 Turudvalgsmøde To 30 jun 2005 Paroleudsendelse On 1 jun :00 On 29 jun :00 On 3 aug :00 Kulturhavnsudvalgsmøde Paroleside 11 af 12

12 Kalender on to 2 fr 3 lø 4 sø Juni Kulturhavnsudvalgsmøde 19:00 5 Grundlovsdag På vragtur i Øresund 08:00 Max 26 m. Dykningens dag ma 6 23 ti 7 on 8 Turudvalgsmøde 19:00 to 9 Stranddyk ved Tårbæk 16:30 fr 10 Uddannelsesafslutning i klubben 19:00 Diva i tørdok indtil Alle hjælper med vedligeholdelse. lø 11 sø 12 ma ti 14 on 15 to 16 fr 17 lø 18 sø 19 ma 20 Diva i tørdok fra slut ti 21 on 22 Bestyrelsesmøde 19:00 to 23 fr 24 Sidste frist for paroleindlæg lø 25 sø 26 Vragtur til Minos i Køge Bugt 08:00 max 30 m 25 ma ti 28 on 29 Kulturhavnsudvalgsmøde 19:00 to 30 Paroleudsendelse fr 1 lø 2 sø 3 Juli 2005 ma 4 27 ti 5 on 6 to 7 fr 8 lø 9 sø 10 ma ti 12 on 13 to 14 fr 15 lø 16 sø 17 ma ti 19 on 20 to 21 fr 22 lø 23 sø 24 ma ti on 27 to 28 fr Sidste frist for paroleindlæg lø 30 Paroleudsendelse sø 31 August 2005 ma 1 31 ti 2 on to 4 fr lø sø 3 Kulturhavnsudvalgsmøde 19:00 5 Helgoland deltager i Kulturhavn Helgoland deltager i Kulturhavn Helgoland deltager i Kulturhavn 2005 slut ma 8 32 ti 9 on 10 to 11 fr 12 lø 13 sø 14 ma ti 16 on 17 Fyraftensvragdyk 17:00 Max 20 m. to 18 fr 19 lø 20 sø 21 ma ti on 24 to Sidste frist for paroleindlæg fr 26 Weekendtur til den svenske skærgård lø 27 Weekendtur til den svenske skærgård.. sø 28 Weekendtur til den svenske skærgård slut Paroleudsendelse ma ti 30 on 31 Paroleside 12 af 12

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

Ved du: Februar I denne Parole finder du. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 396

Ved du: Februar I denne Parole finder du. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 396 Februar 2003 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V www.helgoland.dk Nr. 396 Ved du: At du har mulighed for at fastelavnsdykke i Nyhavn? At du kan komme på skattejagt også i Nyhavn?

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Dykker sæsonen er i gang her dog vores gummibåd med et par ældre helgolændere i 2006.

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Dykker sæsonen er i gang her dog vores gummibåd med et par ældre helgolændere i 2006. Juni 2013 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 523 Dykker sæsonen er i gang her dog vores gummibåd med et par ældre helgolændere i 2006. I denne parole finder

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juli 2013 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 524 Så er der igen masser af vragdyk på programmet I denne parole finder du: SENIORAFTEN FREDAG DEN 31. MAJ 2013...2

Læs mere

Juni 2003 VED DU: I denne parole finder du. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 400

Juni 2003 VED DU: I denne parole finder du. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 400 Juni 2003 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V www.helgoland.dk Nr. 400 VED DU: at der bliver en kanongod weekendtur til Rødvig i juni? at vi mangler din arbejdskraft på Diva? I denne

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Nytårsdyk 31/

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Nytårsdyk 31/ FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Januar 2009 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 471 Nytårsdyk 31/12 2008. I denne parole finder du: Godt nytår!... 2 Medlemsundersøgelsen... 2 Referat fra bestyrelsesmødet

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532 Formanden på nytårsdyk 2014 I denne parole finder du: Bestyrelsesmøde d. 20 marts2014...2 Program for april

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Husk Fastelavn på Birgitte Helle i Nyhavn d. 18/2, kl. 11.

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Husk Fastelavn på Birgitte Helle i Nyhavn d. 18/2, kl. 11. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Februar 2007 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 446 Husk Fastelavn på Birgitte Helle i Nyhavn d. 18/2, kl. 11. I denne parole finder du: Indkaldelse til Generalforsamling...

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. Dykning ved Hurghada i Egypten

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. Dykning ved Hurghada i Egypten FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND November 2012 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 516 Dykning ved Hurghada i Egypten I denne parole finder du: Børneferie i Egypten... 2 Program for november

Læs mere

December I denne parole finder du: FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 574

December I denne parole finder du: FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 574 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND December 2017 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 574 I denne parole finder du: HELGOLANDS julefrokost 2017... 2 Kalenderen... 3 Frømandsklubben Helgoland Holder

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr På vej hjem fra Birger Jarl d. 1/7 2007

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr På vej hjem fra Birger Jarl d. 1/7 2007 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND August 2007 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 452 I denne parole finder du: På vej hjem fra Birger Jarl d. 1/7 2007 Tur til BIRGER JARL d. 1 juli....2 SENIORERNE

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 465

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 465 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND August 2008 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 465 Clown Wrasses, Tobago. I denne parole finder du: Snart starter svømmehalssæsonen igen... 2 Dykning ved Tobago...

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 416

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 416 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND September 2004 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 416 VED DU: At der nu igen bliver mulighed for at blive uddanne l Diva-skipper? At festudvalget fik fyret en

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 530. 11 dykkere på nytårsdyk i 2013.

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 530. 11 dykkere på nytårsdyk i 2013. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Februar 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 530 11 dykkere på nytårsdyk i 2013. I denne parole finder du: Nytårs parole for 2013 for Frømandsklubben Helgoland...2

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 477

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 477 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juli 2009 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 477 Rene Andersen, Jens P. Heningensen og Jens Nielsen mellem Skagerak og Kattegat I denne parole finder du: Skaw

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 414

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 414 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND August 2004 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 414 VED DU: At der er jubilæumsfest med spisning ifbm. Kulturhavn? At der er nye trøjer og t-shirts på vej med

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 531. Fastelavn i Nyhavn 2. marts 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 531. Fastelavn i Nyhavn 2. marts 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Marts 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 531 I denne parole finder du: Fastelavn i Nyhavn 2. marts 2014 Spise- og sangaften...2 Fastelavn i Nyhavn...2 Bestyrelsesmøde

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Fastelavn 2006.

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Fastelavn 2006. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2006 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 436 I denne parole finder du: Fastelavn 2006. Flasker fra trykprøvning...2 Fastelavn 2006...2 Samarbejdsaftale

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Flemming Mohr

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Flemming Mohr FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND August 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 536 Flemming Mohr I denne parole finder du: Fortsættelse fra Parole nr. 535...2 Program for august 2014...4 Kalenderen...6

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

December 2003 VED DU: I denne parole finder du. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 406

December 2003 VED DU: I denne parole finder du. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 406 December 2003 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V www.helgoland.dk Nr. 406 VED DU: At der er julefrokost den 13. december kl. 13:00? At der er nytårsdyk ved Strandmøllekroen? I denne

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr På sonar-tur d. 23/

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr På sonar-tur d. 23/ FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Februar 2009 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 472 På sonar-tur d. 23/11-2008 I denne parole finder du: Hornbæk Plantage...2 Karlstrup Kalkgrav...2 Sonar-tur...3

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Goble fra Kulturnat's natdyk d. 12/

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Goble fra Kulturnat's natdyk d. 12/ FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND November 2007 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 456 Goble fra Kulturnat's natdyk d. 12/10-2007. I denne parole finder du: Dykning på Rhodos...2 Julefrokost

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010 Til deltagerne på CMAS Avd. Nitrox Kursus Jeg har hermed den glæde, at sende dig det materiale du skal bruge på Nitrox kurset. I det følgende kan du finde oplysninger om kurset og dets gennemførelse. Afviklings

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet Søndag 14.00 Indskrivning. Lederen melder klubben til straks ved ankomst. 18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet 19.00 Ledermøde

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Hvor: Læsø, På Pilegaarden. Pilgaarden er et nyt sted for os i år. Adressen er: Kokvadvej Læsø

Hvor: Læsø, På Pilegaarden. Pilgaarden er et nyt sted for os i år. Adressen er: Kokvadvej Læsø Igen i 2018, gentager Skydive Viborg successen!! Vi skal sammen med vores klubkammerater hjem til Læsø. Igen i 2018 vil den 21 km lange og 12 km brede ø, Læsø - Som er Kattegat største og beliggende omtrent

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina Referat telefonmøde 11/10-2017 Lisbeth, Nina, Anne Mette, Lene deltager Formål med mødet er at begynde på planlægningen af fejring af klubbens 30 års jubilæum i 2018. Det besluttes at fejre topkattene

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

LEDEREN. Vores første onsdagsdyk er blevet afholdt med stor tilslutning, det håber vi holder sommeren igennem.

LEDEREN. Vores første onsdagsdyk er blevet afholdt med stor tilslutning, det håber vi holder sommeren igennem. LEDEREN Først et stort tillykke til eleverne som endelig har fået deres CMAS bevis, og tak for en rigtig god elevfest, hvor der serveret store bøffer fra grillen lige så mange man kunne spise (ca. 3-4

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sportsdykkerens december udgave 2013.

Sportsdykkerens december udgave 2013. Sportsdykkerens december udgave 2013. Tæt på Teknisk udvalg vil gerne opfordre til at alle skriver ind med tæt på hændelser igennem episoderapport på DSF hjemmesiden under Teknisk Udvalg. Ideen med ikke

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. Foto fra årets velbesøgte Nytårsdyk (31/12-2014)

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. Foto fra årets velbesøgte Nytårsdyk (31/12-2014) FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Februar 2015 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 541 Foto fra årets velbesøgte Nytårsdyk (31/12-2014) I denne parole finder du: Nytårs parole fra formanden...

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 4 - DECEMBER 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 4 - DECEMBER 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 4 - DECEMBER 2016 Lørdag 7. Lørdag 18. Lørdag 25. KLUBKALENDER JANUAR 2017 Nytårskur. kl. 14-16 i klubhuset. FEBRUAR 2017 Bestyrelsesmøde. MARTS 2017

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014 NYT Marts 2014 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39 56 58 41 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30 25 74 03 KASSERER Torben Aagaard 32 55 56 12 SEKRETÆR Jan Mouritsen

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Jens P. Nielsen med Hydrofobia på Dannebrog

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Jens P. Nielsen med Hydrofobia på Dannebrog FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND December 2011 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 505 Jens P. Nielsen med Hydrofobia på Dannebrog I denne parole finder du: Med Hydrfobia på Dannebrog...2 EFTERLYSNING...3

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Helgoland ved Amager Strandpark d. 16/

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Helgoland ved Amager Strandpark d. 16/ FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND september 2009 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 479 Helgoland ved Amager Strandpark d. 16/8-2009. I denne parole finder du: Velbesøgt familiedag den 16/8...2

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web.

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web. Club MC Vestsjælland Kalenderen vil fremover være "løbende", arrangementer kan mailes til webmaster, Ole Ystrøm: ystroem@ka-net.dk så vil jeg foranledige det indlagt. Kalender 2018 Redigeret 17-11-18 /

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere