Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år."

Transkript

1 Beretning Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er superflot at vi har en stærk stabil instruktør-stab. Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Vi har stadig jubilæumskuglepenne, som I hver har fået en af her (igen) Jubilæumsår - Opsamling Sidste år fejrede vi 20 års jubilæum med maner, og hele året 2014 var præget af jubi-aktiviteter. Vi sluttede med Kristian Lilholt koncert i Gulkrog Centret, hvor 60 medlemmer fik en stemningsfuld oplevelse med Kristian, Lasse og Ida Friis. Medlemmer og hold Vi holder status quo på antal medlemmer, og det er vi glade for. I år var der 2 hold linedance om torsdagen mod 3 sidste år. Vi valgte at ændre mødetidspunkterne og det har kørt rigtig godt. Der er ikke noget begynderhold på linedance. 5 hold mod 6 men stadig samme antal, så det er godt. I alt 108 linedansere. Ifølge instruktørerne bliver antallet ca. det samme næste år. Rigtig dejligt. På modern squaredance har vi i flere sæsoner kørt med et hold på 22 medlemmer. Vi vil næste år have et hold på 19, hvilket er godt så vi kan blive 2 squares. På traditionel squaredance side har vi fået flere nye, faktisk var vi oppe på hele 10 nye, hvoraf 2 er holdt igen. Det er det største antal nye dansere i mange år, og vi tror der dukker flere op til den nye sæson. Vi har fundet en god måde at sluse nye ind på. Vi starter hver aften med en halv times begrebstræning, hvor mange af de gamle dansere også kommer og dels hjælper dels får opfrisket diverse begreber. Så danser alle sammen en lille time, inden de øvede danser en time selv. Vi regner med at være 31 næste år og håber at flere nye dukker op.

2 Så, kære medlem, kig i din vennekreds, fortæl om din aktivitet, gerne mange gange, den mundtlige annoncering er vejen frem. Vi bruger ikke annonce-kroner længere, det er spild af penge. Vi satser på jer! Slå på vi har det sjovt, vi har gode faciliteter, gode instruktører, gode arrangementer, og alle kan komme uanset om man har en partner eller ej. Instruktører Pas godt på vores instruktører, der er ikke så mange af dem, og jeres hjælp til opstilling og især nedtagning efter dans er vigtig. Vi bruger en del penge på kurser, desto bedre instruktørerne er, desto bedre er det på holdene. Man bliver aldrig færdiguddannet som instruktør, en del kurser skal dog findes i udlandet. I vil derfor i budgettet kunne se en ret stor post på kurser. Kun ved at have up-to-date instruktører kan vi holde på jer som medlemmer. Det er ikke nok kun at sikre, at instruktørerne er klædt godt på. Det er vigtigt at få jer til at føle at I er i en god klub. Uden jeres hjælp til vore arrangementer, så kunne vi ikke gennemføre dem. Flere har allerede fået rabatkuponer for at hjælpe ved vore arrangementer, ud over den forplejning, vi giver ved windmill og nytårsdans. Medlemspleje og synlighed Hygge på holdene er vigtigt, og i længden det der holder et hold sammen, det kan være alt fra at snakke sammen i pauserne, drikke kaffe sammen, tage til arrangementer sammen, være med til at gennemføre arrangementer. Al det er i rigtig gode til. I bestyrelsen vil vi gerne have ideer til andre ting, der kunne være sjovt at lave, enten indenfor en dansegren eller på tværs af klubben. Lad være med at tænke på at det nok er for svært eller for dyrt, kom bare med ideen, så arbejder vi med ideen i bestyrelsen. Klubben giver også hver dansegren et tilskud ved jule- og sæsonafslutningerne, så der er lidt ekstra til hygge. På landsplan er man klar over, at med de mange tilbud folk kan vælge imellem, forsvinder vi nemt i mængden. Derfor skal man ikke bruge annoncekroner for at skaffe medlemmer, men lave synlighed. Vi har ikke mange opvisninger, så det er ikke den vej. Vi har snakket i bestyrelsen om hvordan vi kan synliggøre os, så derfor har vi afsat en stor post i budgettet

3 til dette. Planen er at lave en reklamespot som kører en måned i Lidobiografen ved alle film. Det koster ca kr. for et 8 sekunders indlæg, som il gengæld kører ved alle film. Der kan faktisk siges meget på 8.sekunder. Nogen vil nok mene, at det giver ikke nye medlemmer, nej det er rigtigt, men vi bliver lidt mere synlig. Tænk på hvor mange reklamer I kan huske, fordi I har set den tit. Her snakkes der blot om rigtig mange penge, så det kan vi ikke. Vi vil rigtig gerne have tilbagemeldinger fra jer hvad I synes om denne ide. De T shirts I har fået af klubben er også en slags synlighed, især hvis I bruger dem på offentlige steder. Kuglepennene med vores logo kan bruges mange steder. Hvordan kan vi blive mere synlig. Giv dit bud. Hjemmeside og Facebook I har sikkert lagt mærke til at hjemmesiden har ændret layout i år. Betty har næsten ramt den limefarvede, som I kender fra T-shirtene. Betty, Birthe og Hans styrer hver sin del på hjemmesiden, og det fungerer godt. Bemærk at vi også er ret aktive på Facebook, er du ikke medlem af gruppen Bredballe Dancers, så anmod om medlemskab. Linedance instruktørerne ligger deres danse på FB, de sociale medier er synlighed og her er der mange muligheder. Når I skriver at I har haft det sjovt til en danseaften, ses det af rigtig mange. Aktiviteter Besøg af Carol Ormand - I samarbejde med Kolding Square Dancers fik vi den amerikanske caller Carol Ormand og The English Contra Dance Band til at komme en danseaften, som fik flere andre klubber til at komme. En rigtig god aften. Det er ved at være en fast tradition. Lige nu arbejder vi på igen at lave et november bal. Nytårsdans - Linedance nytårsdans blev gennemført i DGI-Huset med næsten 300 dansere. Ideen med at give en gave med affaldsposer blev brugt en gang til, især fordi vi havde så mange gaver tilbage fra sidste år. - Modern nytårsdans kunne i år byde på calleren Tommy Larsen, som har callet flere gange for os. Dansen var flyttet til Gulkrog Centret, og vi havde en rigtig hyggelig aften.

4 Windmill - Vi fik lavet en aftale så vi i år fik containere stillet op, den løsning vil vi nok bruge fremadrettet både ved Windmill og Nytårsdans. - Square dance: o Jesper Wilhelmson og Tomas Hedberg begge fra Sverige - var årets callere. Jesper er ikke ret kendt og for første gang var vi under hundrede om lørdagen. Vi har dog fået fat i en super caller næste år, som mange kender og gerne vil danse til. Og det er en kvinde, sandsynligvis den bedste kvindelige modern caller i verden. Sandy Bryant fra USA. - Line dance: o Sidste år var vi 620, og det var svært at få folk placeret sammen med dem de ville, så vi sænkede antallet til 584 og fik kabalen til bedre at gå op. Stadig et forrygende antal dansere. o DGI Huset havde drillet os, så vi fik meget travlt med opstillingen, idet tingene var gemt langt væk. Dette regner vi dog med at have bedre styr på næste år. o Vi fik rigtig meget ros for vores opstilling, farvede programmer, som matchede plakater og armbånd. o Og der var naturligvis gratis vand, selvom vi var lige ved at forregne os, vi troede vi havde flere på lager end vi faktisk havde. Weekend arrangement i Linedance Sommerdans o En forrygende weekend for hyggedanserne og torsdagsdanserne i Fjerritslev. I har måske allerede set billeder på FB, hvor Birthe og Hanne har fået beton-cowboy-hatte m.m. - Linedance har sommerdans både onsdag og torsdag. Vi kunne ikke få Petersmindehallen, så der blev forsøgt flere ting. Det endte lykkeligt da vi fik lov til at være i Gulkrog Centret, hvor opstilling er ret nemt. - Traditionel Square dance havde sommerdans 4 tirsdage i april. Det var nok sidste gang det løber af stabelen. Den sidste gang var vi kun 2 squares.

5 Udvalg specielt linedance udvalget - Anni er kommet med i linedance udvalget, som nu består af Jane, Michael, Anni og Kirsten. - I modern er Ole stoppet med at danse, Lilli har overtaget posten. - Vi har hver år i januar måned et windmill møde, som sikrer at vi husker det hele og alle ved hvad de skal gøre. Bestyrelse nu og fremefter - Vi er 5 i bestyrelsen, og 1 har valgt at gå ud af bestyrelsen. Vi har et godt samarbejde i bestyrelsen, og har god kontakt til instruktørerne, som vi lytter meget til. Næste sæson - Vi sender besked om ny sæson ud på . Sørg for at vi har den rigtige -adresse. Besked om betaling sendes ud i august. De fleste hold er på plads inden sæsonslut, og I har aftalt med instruktørerne, hvilket hold I danser på næste sæson. - Jeg har allerede nævnt flere ting, som der afsættes penge på budgettet til. Derfor vil budgettet for første gang vise et underskud for næste år. Vi har mange penge på kontoen, og synlighed, medlemspleje, materiale og kurser har vi valgt at sætte mange penge af til. Det håber vi på jeres forståelse for, især når vi samtidig ikke har planer om at sætte kontingentet op. - Tak til alle som er med til at sørge for at vi har en dejlig klub. - Jeg vil gerne takke bestyrelsen for et godt år, tak til alle udvalg, som sørger for at vi kan lave vore arrangementer, og ikke mindst tak til alle jer medlemmer for uge efter uge at komme og danse med godt humør. På bestyrelsens vegne El Presidendo Hans

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014

Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014 Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014 Generalforsamling, det er noget med at gøre status og kigge fremad. I år er vi færdige med den aktuelle sæson, modsat de 2 tidligere år, hvor vi havde

Læs mere

Velkommen til. Silverstar Linedancers. nye klubblad. På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november.

Velkommen til. Silverstar Linedancers. nye klubblad. På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november. Side 16 På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november. 1. årgang - Blad nr. 1 September 2007 Materiale til bladet kan indleveres som følger: Pr. mail: ams@regnskabsassistance.dk Eller

Læs mere

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014.

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Deltagere ud over bestyrelsen: 20 personer. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. Leif Jensen blev valgt. Dan og Lars Peter er stemmetæller.

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

Referat af generalforsamling 2. oktober 2010, Auditorium B. Skejby Sygehus.

Referat af generalforsamling 2. oktober 2010, Auditorium B. Skejby Sygehus. Referat af generalforsamling 2. oktober 2010, Auditorium B. Skejby Sygehus. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2012

ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2012 ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2012 Dette nyhedsbrev indeholder: Formandens spalte Klubaften med spisning og billeder fra årets skiture den 25. april Sommerklargøring af Hedeland den 16. april Skigymnastikken

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011.

Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011. Februar 2011. Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011. Den nye Bestyrelse, som blev valgt på ekstraordinær Repræsentantskabsmøde i slutningen af april 2010, kom lidt hovedkulds

Læs mere

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED Læs her i folderen om de muligheder du har som bruger med ledsageordningen hos Bruger - Hjælper Formidlingen DET ER DINE ØNSKER, DER TÆLLER Er du mellem 12

Læs mere

Orientering/Nyhedsbrev

Orientering/Nyhedsbrev Orientering/Nyhedsbrev Nr. 89 Maj 2015 23. årgang Orinterings/Nyhedsbrev Klubblad for dansere i ØSTJYDSK SQUARE DANCE CLUB Hjemmeside www.osdc.dk Bladet uddeles gratis til klubmedlemmer. Oplag ca. 80 stk.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

BERETNINGER SÆSONEN 2014-2015

BERETNINGER SÆSONEN 2014-2015 BERETNINGER SÆSONEN 2014-2015 BESTYRELSENS BERETNING Endnu et år er gået og endnu engang med tilbagegang i medlemstal, og denne gang er det mange medlemmer, vi har mistet. Der kan være mange grunde til

Læs mere

Nyt fra Projekt Mere Naboskab

Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyhedsbrev 1. udgave, 2. årgang Marts 2014 I dette nummer kan du læse om alle de spændende tiltag, der for tiden blomstrer op i Holluf Pile: Aftengågruppe fredagscykelture

Læs mere

Workshop på Ellegården

Workshop på Ellegården April 2013 Workshop på Ellegården Læs i dette nummer bl.a.: Beretning Styregruppen Beretning Børneholdet Bestyrelsens hjørne Budget Årsprogram Dragthold Aldershvilestævne Begynderdans Redaktørens hjørne

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Bilag 13. Charlotte: Transskriberet og kodet interview

Bilag 13. Charlotte: Transskriberet og kodet interview (Interviewer) (Informant) Bilag 13 Charlotte: Transskriberet og kodet interview 00.10: Ja men til at starte med vil vi godt bare bede dig om at præsentere dig selv. 00.14: Jamen jeg hedder Charlotte, jeg

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning til godkendelse 3. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse.

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere