Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere"

Transkript

1 Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere Island er beliggende i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Grønland og Storbritannien, nordvest for Færøerne. I 2009 havde Island en befolkning på Landets hovedstad er Reykjavík og de største provinsbyer er Hafnarfjörður, Keflavík og Akureyri. Grundet landets placering på den midtatlantiske ryg er der meget vulkansk og geotermisk aktivitet i Island. De centrale dele af Island består af et plateau karakteriseret af ørken, bjerge og gletsjere, og mange store gletsjerfloder der flyder mod havet. Pga. den varme Golfstrøm har Island et relativt mildt klima dets meget nordlige placering taget i betragtning. Omkring 10% af Island er isdækket. Kystlinjen er kilometer lang og danner mange fjorde, hvor hovedparten af byerne også er placeret. Island har været beboet ca. siden 874, da den norske høvding Ingólfur Arnarson ifølge Landnámabók blev den første permanente bosætter. Andre havde besøgt øen tidligere og havde overvintret. I løbet af de næste århundreder bosatte folk af nordisk og gælisk oprindelse sig i Island. Island var fra 1262 til 1944 en del af først Norge og senere Danmark.

2 Fly Charter København Billund Billund Reykjavik Reykjavik Billund Billund København Fly Icelandair København Reykjavik Reykjavik København Fly Provinstilslutning Billund København København Billund Aarhus København København Aarhus Aalborg København København Aalborg Karup København København Karup 08:00 08:35 Charter 09:20 11:10 Charter 12:00 16:20 Charter 17:00 17:35 Charter 13:20 15:30 FI :15 18:15 FI :20 10:10 SK :55 23:45 SK :50 11:30 SK :20 20:00 SK :55 11:35 SK :05 21:50 SK :10 12:00 DY :30 20:20 DY3064 Hotel Radisson BLU 1919 **** Pósthússtræti 2, 101 Reykjavík Hotellet er beliggende i det fashionable 101-kvarter, tæt på havnen i Reykjavik. Der er en populær restaurant/bar, som serverer udsøgte islandske retter. Der er også gratis WiFi og adgang til fitnesscentret. Alle værelserne har fladskærms-tv og elkedel. Nogle af værelserne har desuden gratis premium-kanaler på tv et, luksuriøst spabad og Nespresso-kaffemaskine. Der serveres islandsk laks, hummer og lam i den stilfulde 1919 Restaurant & Lounge. Baren byder på terningformede designerstole, gulv til loft-vinduer og en varieret cocktailmenu. Hotellet har 88 værelser.

3 Reykjavik byvandring Under Jeres Reykjavík byvandring får I indsigt i byens historie, kunst, arkitektur, kultur og køkken. Sammen med den erfarne guide vandrer I gennem byens centrum og stopper ved flere interessante steder og får en lille smag af Island såsom fermenteret haj og lokale drikkevarer. Undervejs vil der også være underholdning blandt andet i form af musik. Golden Circle - Super Jeeps Heldagstur i 4x4 samt snescooter. Turen inkluderer nogle af Islands største naturfænomener som Pingvellir, Geysir samt Gullfoss og snescooter kørsel på Langjökull gletscheren. Der er plads til 4-10 personer pr. Super Jeep. I vil få serveret frokost undervejs på turen på Hotel Geysir. Efter en dag fyldt med adrenalin går turen til Stokkseyri, hvor der serveres en fantastisk Hummer middag på restaurant Fjöruborôiô. Efter middagen kører vi tilbage til Reykjavik, på vejen er der god mulighed for at se nordlys!!

4 Hvalsafari Island har mere end 20 forskellige hvalarter. De hvaler, man oftest ser, er vågehvaler, grupper af hvidnæsede delfiner og marsvin. Desuden ses ofte de populære pukkelhvaler, og af og til ses spækhuggere, finhvaler og sejhvaler. Turen starter fra den gamle havn i Reykjavik og varer ca. 3 timer, på 90% af turene ses der hvaler. På alle bådene er der mulighed for at være indendørs, desuden udleveres der overalls, regnjakker og redningsveste. Den Blå Lagune Den Blå Lagune er varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, omgivet af lavasten og sorte sandstrande. Temperaturen på vandet er konstant Vandet har et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, og badning skulle være godt mod psoriasis. Man holder temperaturen konstant ved at indstille, hvor meget varmt vand man hælder i dammene. Dammene får vandet fra et geotermisk kraftværk, som ikke kan pumpe ligeså meget vand ned i undergrunden, som det pumper op. Derved har man fået et affaldsproblem, som man løser ved at hælde det varme vand i nogle lavninger, og disse lavninger har så udviklet sig til den Blå Lagune.

5 Viôey Restaurant Viôey er en lille ø beliggende få minutters sejlads fra Reykjavik. Øen har spillet en stor rolle i Islands historie siden år Øen er blandt andet kendt for Yoko One s Imagine Peace Tower, der blev rejst til minde om John Lennon. Restauranten der blev bygget i år 1752 ligger i det ældste hus i Reykjavik og er uden tvivl den hyggeligste restaurant i Island. Her finder du den gamle traditionelle islandske atmosfære og et køkken af høj klasse. Hotel Geysir restaurant Hotel Geysir ligger lige ved den verdensberømte varme kilde Geysir i Haukadalur-dalen på Island. Restaurantens lækre buffet består af skalddyr, grøntsager, stort udvalg af kød, salat og velsmagende supper. Fjöruborôiô restaurant Restauranten er beliggende i landsbyen Stokkseyri på sydkysten af Island, ca. 45 min. kørsel fra Reykjavik. Restauranten er verdenskendt I Island for deres hummermenuer, og for dem, der ikke spiser hummer, er der mulighed for andre menuer. En unik og enestående oplevelse i en afslappet atmosfære.

6 Restaurant Reykjavik Restauranten ligger i hjertet af Reykjavik og er specialiseret i det islandske køkken. Inden en middag på restaurant Reykjavik, starter man med en drink i deres isbar hvorefter man inviteres ind i den hyggelige restaurant. Fjörukráin Sært, kitch og vanvittigt En vidunderlig aften med vikingetema. Holder du af kitsch og fremmedartet mad, så besøg Fjörukráin i Hafnarfjörður, cirka 15 km fra Reykjavík. Her serveres traditionel mad i god gammeldags vikingestil. I løbet af aftenen vil der være underholdning og overraskelser med blandt andet syngende vikinger. Personalet er iklædt brynje- og hjelme som vi kender vikingerne, en stor aften venter! Andre restauranter / events der ikke er inkluderet i programmets pris Underjordiske lavagrotter I forbindelse med de mange vulkaner i Island er der opstået mange flotte og imponerende underjordiske grotter. Dette er en udfordrende aktivitet og der kræves god fysik for at komme op og ned i de snævre grotter under jorden.

7 Islandske heste De islandske heste stammer fra de heste, som vikingerne bragte med sig, da de bosatte sig i Island for mere end 1000 år siden. Der har ikke været importeret heste til Island siden Vikingetiden. Naturen, som hestene har levet i gennem århundreder, har gjort dem sunde og hårdføre, og islændingenes krav til et alsidigt transportdyr i det uvejsomme terræn har skabt en usædvanlig pålidelig, stærk og behagelig ridehest, utrolig sikker på benene og med masser af temperament og løbevilje (Töltere). Restaurant Perlan Islands bedste gourmetrestaurant. Mens dine smagsløg glædes over det fremragende køkken har du samtidig mulighed for at nyde den spektakulære panoramaudsigt over Reykjavik, mens restauranten fuldender en 360 graders rotation over 2 timer. Fish Company Restauranten er beliggende i kælderen under Zimsen bygningen i Vesturgata, først bygget i 1884 på Hafnarstraeti og genåbnet på deres aktuelle placering i På trods af navnet, serverer den nyligt åbnede Fish Comapany gourmetmåltider fra både hav og land - alle med et internationalt touch og eventyrlysten ånd.

8 Restaurant Lækjarbrekka Islands ældste restaurant Huset Lækjarbrekka blev bygget i 1834, af den indflydelsesrige danske skibsreder og købmand PC Knudtzon. I 1979 blev bygningen fredet. Med 150 års historie på bagen er et besøg på Lækjarbrekka en oplevelse udover det sædvanlige med garanti for hygge og en autentisk islandsk aften med god klassisk mad. Stærk Mand Show Islændinge har vundet titlen verdens stærkeste mand flere gange, det er næsten blevet en national sport. Som underholdning vil et par af disse stærke mænd vise deres kraftanstrengelser for at symbolisere naturens / vikingernes kræfter. Disse stærke mænd vil være udklædt i vikinge kostume og vil vise deres kunnen i at løfte tunge ting med dertil hørende prusten og stønnen. Showet varer ca. ½ time og med garanti en masse sjov og grin. Spådomskunst med Vikinge runer Vikingerne brugte runerne til magiske formål blandt andet mentes runerne at være dybt sammenflettet med de hedenske guder. Kvinder klædt i vikingekostume vil gå rundt og underholde gæsterne. Hver gæst får en lille gavepose med smukke håndlavede runer med en tekst om runer og deres betydning. Stand up show / hvordan bliver man islænding på kun 30 min Komedie af Bjarni Haukur, Islandsk komiker opføres på engelsk Gæsterne vil blive inddraget i showet, de skal lære at gå, tale og opføre dig som islændinge. Efter showet vil du være meget kogere på islændingene, du vil faktisk føle dig islandsk!

9 Forslag til program Dag 1 15:10 Ankomst til Reykjavik I modtages af lokal guide med firmaskilt i ankomst hallen. Guiden følger jer til de ventende busser og kører med jer til check in på hotellet 17:15 Check in på hotellet 18:00 Byvandring med guide 19:00 Bustransfer/færge fra hotel til restaurant 19:30 Middag på Restaurant Viôey 3retters menu inkl. ½ flaske vin pr. person 23:00 Færge/bustransfer retur til Hotellet Dag 2 Morgenmad i hotellets restaurant 09:00 Golden Circle Tour i 4x4 samt snescooter 12:30 Frokost på Geysir hotel Buffet samt ½ flaske vin pr. person 14:00 Golden Circle tour fortsætter 18:00 Middag på restaurant Viôey Hummermenu inkl. ½ flaske vin pr. person 20:00 Retur til hotellet Dag 3 Morgenmad i hotellets restaurant 09:30 Start på hvalsafari inkl. forfriskninger ombord, varm chokolade og kage/brød 12:30 Slut på hvalsafari 13:00 Frokost på restaurant Reykjavik 2 retters menu inkl. ½ flaske vin pr. person 14:00 Afgang med bus til Blue Lagoon Entre samt Blue Lagoon cocktail 18:00 Retur på hotellet 18:45 Bustransfer fra hotellet til Restaurant Fjörukrain 19:00 Middag på Restaurant Fjörukrain Viking Village 3 retters vikingemenu inkl. ½ flaske vin pr. person samt musik og sang 23:00 Retur til hotellet Dag 4 Morgenmad i hotellets restaurant 11:45 Bustransfer fra hotel til lufthavn 14:15 Flyafgang fra Reykjavik FI212 18:15 Ankomst København

10 Pris Pr. person DKK ,00 Prisen inkluderer: Flyrejse København - Reykjavik t/r inkl. skatter og afgifter (rutefly) Hotel Radisson BLU 1919 dobbelt værelse inkl. morgenmad Lufthavnstransfer t/r inkl. guide assistance Reykjavik byvandring med guide Bus-færge t/r Viôey restaurant Viôey restaurant - menu inkl. ½flaske vin pr. person Golden Circle tour inkl. guide assistance Frokostbuffet på Hotel Geysir inkl. vin til maden Snescooter kørsel, 2 pr. snescooter 1 time Restaurant Fjöruborôiô - hummermenu inkl. ½ flaske vin Transport fra Fjöruborôiô til hotellet Hvalsafari - leje af båd Forfriskninger ombord - varm chokolade og brød Restaurant Reykjavik 3 retters menu inkl. ½ flaske vin Bustransfer Blue Lagoon t/r Entre Blue Lagoon, håndklæder, badekåbe, velkomst cocktail Guide assistance hvalsafari samt Blue Lagoon Bustransfer Viking village t/r Viking Village restaurant: 3 retters menu, velkomst drink, ½flaske vin, sang og musik Lufthavnstransfer inkl. guide assistance Eventcom rejseledere, 2 personer Udvidet ansvarsrisikoforsikring samt bidrag til rejsegarantifond Tillæg Enkelt værelse DKK 2100,00 pr. person (hele perioden) Stærk Man Show DKK ,00 Spådomskunst med Viking runer inkl. lille gave DKK 450,00 pr. person Stand up show / hvordan bliver man islænding på kun 30 min DKK ,00 Provinstilslutning fly ca. DKK 1.500,00 pr. person t/r inkl. skatter og afgifter Inspektionstur, 2 personer ca. DKK 7.500,00 pr. person Charterfly start København mellemlanding Billund t/r ca. DKK 2500,00 pr. person (ved minimum 90 deltagere) Afbestillingsforsikring Der kan tegnes Afbestillingsforsikring, som dækker pakkerejsen og som gælder ved annullering pga. akut opstået lægedokumenteret sygdom hos den rejsende eller dennes nærmeste pårørende. Pris for denne forsikring er 6% af billetprisen. Den tegnes ved bekræftelse af rejsen.

11 Rejseforsikring Vi gør opmærksom på, at det gule sygesikringskort ikke dækker ved forretnings- og erhvervsrejse. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en speciel rejseforsikring med en dækning, som er i overensstemmelse med ovenstående rejsearrangement. Vi vil naturligvis meget gerne være behjælpelig med at tegne en sådan. Ansvarsrisiko Til dækning af den udvidede ansvarsrisiko i medfør af DRF-lovgivning om pakkerejser, opkræver vi DKK 10,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Rejsegarantifond Obligatorisk tilskud til rejsegarantifonden DKK 20,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Vi gør opmærksom på at vi ikke har foretaget reservationer, derfor er pris samt ledig kapacitet med forbehold. Venlig hilsen Eventcom

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe

Læs mere

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Tag med Arbejdsgiverforeningen for taxibranchen på netværksrejse til Formel 1 i Abu Dhabi. Kontakt og tilmelding Eventcom Rønnegade 9 2100

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Oktoberfesten er traditionen tro blevet afholdt hvert år siden 1810. I de store festtelte serveres der store kolde pilsnere og grillkylling, og

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly Norwegian København Paris Orly Paris Orly København 19:05 21:05 DY3638 21:35 23:35 DY3639 Hotel - Saint James & Albany ****+ 202 Rue de Rivoli Paris,

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Dubai, som er et af de syv emirater der udgør de Forenede Arabiske Emirater er den perfekte feriedestination og byder på et væld af oplevelser. Dubai

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Marbella Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol

Marbella Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol Beliggende midt på Costa Del Sol og kun en halv times kørsel fra Malagas lufthavn ligger Marbella, en af Middelhavskystens mest besøgte turistbyer. Byens klima er

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Kangerlussuaq (da. Søndre Strømfjord) er en by i Vestgrønland beliggende ved enden af fjorden af samme navn. Kangerlussuaq er Grønlands største

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Engelberg - Kan et sted være mere himmelsk? Velkommen til himlen, velkommen til ferieparadis sommer og vinter beliggende 1.050m over havets overflade.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Verden er fuld af fascinerende byer med adgang til unikke oplevelser og gode faciliteter. Blandt dem alle har Barcelona en særlig stjerne hos Eventcom

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Amsterdam Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Amsterdam Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Amsterdam Baseret på 6 deltagere Det meste af Amsterdam kan opleves til fods. Byen har fantastisk arkitektur, utrolige historiske højdepunkter og unik gadekunst. I det inderste centrum

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Inspiration Rejsemål: München Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: München Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: München Baseret på 40 deltagere München er hovedstaden og den største by i den tyske delstat Bayern beliggende ved floden Isar nord for de bayerske alper. München er Tysklands tredjestørste

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe

Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe Oplev verdens største messe inden for IT og teknologi. I Las Vegas samles over 3600 udstillere, over 250 talere og 150.000 ligesindede alt fra teknologinørder

Læs mere

Island for børn, deres forældre og bedsteforældre - familieferie i efteråret med udflugter og helpension

Island for børn, deres forældre og bedsteforældre - familieferie i efteråret med udflugter og helpension 5 herlige dage i Island for hele familien med helpension og fuldt udflugtsprogram. Vi gentager den overvældende succes med denne familieferie og kan nu igen tilbyde en super god og aktiv tur til Island

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Mallorca 5 dage/4 nætter

Mallorca 5 dage/4 nætter Mallorca er en ø i gruppen Balearerne, som er en del af Spanien. Øen ligger i det vestlige Middelhav, ca. 170 km fra Barcelona på fastlandet. Mallorca er den største af de baleariske øer, såvel som den

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Irland gået fra at være et af Europas fattigste til at blive et Europas rigeste lande, men heldigvis har irerne og dublinernebeholdt benene på jorden.

Læs mere

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring Islands højdepunkter På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen med en lokal guide. Der er så meget at se og opleve i Island,

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Düsseldorf blænder med spændende arkitektur, et sprudlende natteliv og en kunstscene i stor konkurrence til andre fremtrædende storbyer. Byen er

Læs mere

Attika/Athen 4 dage/3 nætter

Attika/Athen 4 dage/3 nætter Attika er en græsk halvø, som strækker sig fra fastlandet ud i det Ægæiske Hav. På Attika ligger landets hovedstad Athen, som også er landets største by. Stor-Athen har ca. 3.700.000 indbyggere. Byen er

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn Island 16. til 21. september Udrejse fra Aalborg lufthavn NordJyskeFordele og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Belek - et paradis for golfelskere! Selvom golf er en forholdsvis ny aktivitet i Tyrkiet, har landet - eller rettere Belekområdet mellem Antalya og Alanya ud til Middelhavet

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Island. 28. april 2. maj 2016

Island. 28. april 2. maj 2016 Island 28. april 2. maj 2016 Bornholms Tidende og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Toscana Baseret på 40 deltagere Billederne snyder ikke: Toscana er lige så smukt, som det ser ud i de lækre blade, de mange film og i de store flotte bøger. Her får du virkelig det

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

En rejse tilbage til ilden og isens land

En rejse tilbage til ilden og isens land En rejse tilbage til ilden og isens land Rejse til Island 3.- 8. juni 2015 Guide og rejseleder: Henning Andersen, Vulkanolog Henning fortæller om Island Dyb finanskrise eller et vulkanudbrud slår ikke

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Fra kr. 8.698,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, b illeje m.m. Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør- selv- ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere Fly Emirates København Dubai 14:00 23:15 EK152 Dubai København 08:30 12:25 EK151 Hotel Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek ***** Bani

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island Nordatlantiske perler - Færøerne & Island På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og Island. Rejsen er skræddersyet således, I både får udflugterne til de større seværdigheder,

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 9 deltagere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 9 deltagere Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 9 deltagere Kangerlussuaq (da. Søndre Strømfjord) er en by i Vestgrønland beliggende ved enden af fjorden af samme navn. Kangerlussuaq er Grønlands største

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere

Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere Bornholm er sammen med Ertholmene - Danmarks østligste ø. Den ligger langt ude i Østersøen mellem Sverige og Polen. Takket være beliggenheden har

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land 5 dages rundrejse i sagaernes land Oplevelsesrejse til Island med 2 Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land Reykjavik Selfoss Reykjavik Island er mægtige vandfald, iskolde gletsjere og dampende

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

REJSEFORSLAG. Rejser til Costa del Sol. Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/ John Gædicke (telefon ) REJSEMÅLET REJSEMÅL: PERIODE: Spanien

REJSEFORSLAG. Rejser til Costa del Sol. Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/ John Gædicke (telefon ) REJSEMÅLET REJSEMÅL: PERIODE: Spanien REJSEFORSLAG REJSEMÅL: PERIODE: KONTAKTPERSON: Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/5-2019 John Gædicke (telefon 70 70 10 51) REJSEMÅLET Rejser til Costa del Sol Spanien Det skønne klima og fine sandstrande har

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere