Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere"

Transkript

1 Inspiration Rejsemål: Island Baseret på 40 deltagere Island er beliggende i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Grønland og Storbritannien, nordvest for Færøerne. I 2009 havde Island en befolkning på Landets hovedstad er Reykjavík og de største provinsbyer er Hafnarfjörður, Keflavík og Akureyri. Grundet landets placering på den midtatlantiske ryg er der meget vulkansk og geotermisk aktivitet i Island. De centrale dele af Island består af et plateau karakteriseret af ørken, bjerge og gletsjere, og mange store gletsjerfloder der flyder mod havet. Pga. den varme Golfstrøm har Island et relativt mildt klima dets meget nordlige placering taget i betragtning. Omkring 10% af Island er isdækket. Kystlinjen er kilometer lang og danner mange fjorde, hvor hovedparten af byerne også er placeret. Island har været beboet ca. siden 874, da den norske høvding Ingólfur Arnarson ifølge Landnámabók blev den første permanente bosætter. Andre havde besøgt øen tidligere og havde overvintret. I løbet af de næste århundreder bosatte folk af nordisk og gælisk oprindelse sig i Island. Island var fra 1262 til 1944 en del af først Norge og senere Danmark.

2 Fly Charter København Billund Billund Reykjavik Reykjavik Billund Billund København Fly Icelandair København Reykjavik Reykjavik København Fly Provinstilslutning Billund København København Billund Aarhus København København Aarhus Aalborg København København Aalborg Karup København København Karup 08:00 08:35 Charter 09:20 11:10 Charter 12:00 16:20 Charter 17:00 17:35 Charter 13:20 15:30 FI :15 18:15 FI :20 10:10 SK :55 23:45 SK :50 11:30 SK :20 20:00 SK :55 11:35 SK :05 21:50 SK :10 12:00 DY :30 20:20 DY3064 Hotel Radisson BLU 1919 **** Pósthússtræti 2, 101 Reykjavík Hotellet er beliggende i det fashionable 101-kvarter, tæt på havnen i Reykjavik. Der er en populær restaurant/bar, som serverer udsøgte islandske retter. Der er også gratis WiFi og adgang til fitnesscentret. Alle værelserne har fladskærms-tv og elkedel. Nogle af værelserne har desuden gratis premium-kanaler på tv et, luksuriøst spabad og Nespresso-kaffemaskine. Der serveres islandsk laks, hummer og lam i den stilfulde 1919 Restaurant & Lounge. Baren byder på terningformede designerstole, gulv til loft-vinduer og en varieret cocktailmenu. Hotellet har 88 værelser.

3 Reykjavik byvandring Under Jeres Reykjavík byvandring får I indsigt i byens historie, kunst, arkitektur, kultur og køkken. Sammen med den erfarne guide vandrer I gennem byens centrum og stopper ved flere interessante steder og får en lille smag af Island såsom fermenteret haj og lokale drikkevarer. Undervejs vil der også være underholdning blandt andet i form af musik. Golden Circle - Super Jeeps Heldagstur i 4x4 samt snescooter. Turen inkluderer nogle af Islands største naturfænomener som Pingvellir, Geysir samt Gullfoss og snescooter kørsel på Langjökull gletscheren. Der er plads til 4-10 personer pr. Super Jeep. I vil få serveret frokost undervejs på turen på Hotel Geysir. Efter en dag fyldt med adrenalin går turen til Stokkseyri, hvor der serveres en fantastisk Hummer middag på restaurant Fjöruborôiô. Efter middagen kører vi tilbage til Reykjavik, på vejen er der god mulighed for at se nordlys!!

4 Hvalsafari Island har mere end 20 forskellige hvalarter. De hvaler, man oftest ser, er vågehvaler, grupper af hvidnæsede delfiner og marsvin. Desuden ses ofte de populære pukkelhvaler, og af og til ses spækhuggere, finhvaler og sejhvaler. Turen starter fra den gamle havn i Reykjavik og varer ca. 3 timer, på 90% af turene ses der hvaler. På alle bådene er der mulighed for at være indendørs, desuden udleveres der overalls, regnjakker og redningsveste. Den Blå Lagune Den Blå Lagune er varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, omgivet af lavasten og sorte sandstrande. Temperaturen på vandet er konstant Vandet har et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, og badning skulle være godt mod psoriasis. Man holder temperaturen konstant ved at indstille, hvor meget varmt vand man hælder i dammene. Dammene får vandet fra et geotermisk kraftværk, som ikke kan pumpe ligeså meget vand ned i undergrunden, som det pumper op. Derved har man fået et affaldsproblem, som man løser ved at hælde det varme vand i nogle lavninger, og disse lavninger har så udviklet sig til den Blå Lagune.

5 Viôey Restaurant Viôey er en lille ø beliggende få minutters sejlads fra Reykjavik. Øen har spillet en stor rolle i Islands historie siden år Øen er blandt andet kendt for Yoko One s Imagine Peace Tower, der blev rejst til minde om John Lennon. Restauranten der blev bygget i år 1752 ligger i det ældste hus i Reykjavik og er uden tvivl den hyggeligste restaurant i Island. Her finder du den gamle traditionelle islandske atmosfære og et køkken af høj klasse. Hotel Geysir restaurant Hotel Geysir ligger lige ved den verdensberømte varme kilde Geysir i Haukadalur-dalen på Island. Restaurantens lækre buffet består af skalddyr, grøntsager, stort udvalg af kød, salat og velsmagende supper. Fjöruborôiô restaurant Restauranten er beliggende i landsbyen Stokkseyri på sydkysten af Island, ca. 45 min. kørsel fra Reykjavik. Restauranten er verdenskendt I Island for deres hummermenuer, og for dem, der ikke spiser hummer, er der mulighed for andre menuer. En unik og enestående oplevelse i en afslappet atmosfære.

6 Restaurant Reykjavik Restauranten ligger i hjertet af Reykjavik og er specialiseret i det islandske køkken. Inden en middag på restaurant Reykjavik, starter man med en drink i deres isbar hvorefter man inviteres ind i den hyggelige restaurant. Fjörukráin Sært, kitch og vanvittigt En vidunderlig aften med vikingetema. Holder du af kitsch og fremmedartet mad, så besøg Fjörukráin i Hafnarfjörður, cirka 15 km fra Reykjavík. Her serveres traditionel mad i god gammeldags vikingestil. I løbet af aftenen vil der være underholdning og overraskelser med blandt andet syngende vikinger. Personalet er iklædt brynje- og hjelme som vi kender vikingerne, en stor aften venter! Andre restauranter / events der ikke er inkluderet i programmets pris Underjordiske lavagrotter I forbindelse med de mange vulkaner i Island er der opstået mange flotte og imponerende underjordiske grotter. Dette er en udfordrende aktivitet og der kræves god fysik for at komme op og ned i de snævre grotter under jorden.

7 Islandske heste De islandske heste stammer fra de heste, som vikingerne bragte med sig, da de bosatte sig i Island for mere end 1000 år siden. Der har ikke været importeret heste til Island siden Vikingetiden. Naturen, som hestene har levet i gennem århundreder, har gjort dem sunde og hårdføre, og islændingenes krav til et alsidigt transportdyr i det uvejsomme terræn har skabt en usædvanlig pålidelig, stærk og behagelig ridehest, utrolig sikker på benene og med masser af temperament og løbevilje (Töltere). Restaurant Perlan Islands bedste gourmetrestaurant. Mens dine smagsløg glædes over det fremragende køkken har du samtidig mulighed for at nyde den spektakulære panoramaudsigt over Reykjavik, mens restauranten fuldender en 360 graders rotation over 2 timer. Fish Company Restauranten er beliggende i kælderen under Zimsen bygningen i Vesturgata, først bygget i 1884 på Hafnarstraeti og genåbnet på deres aktuelle placering i På trods af navnet, serverer den nyligt åbnede Fish Comapany gourmetmåltider fra både hav og land - alle med et internationalt touch og eventyrlysten ånd.

8 Restaurant Lækjarbrekka Islands ældste restaurant Huset Lækjarbrekka blev bygget i 1834, af den indflydelsesrige danske skibsreder og købmand PC Knudtzon. I 1979 blev bygningen fredet. Med 150 års historie på bagen er et besøg på Lækjarbrekka en oplevelse udover det sædvanlige med garanti for hygge og en autentisk islandsk aften med god klassisk mad. Stærk Mand Show Islændinge har vundet titlen verdens stærkeste mand flere gange, det er næsten blevet en national sport. Som underholdning vil et par af disse stærke mænd vise deres kraftanstrengelser for at symbolisere naturens / vikingernes kræfter. Disse stærke mænd vil være udklædt i vikinge kostume og vil vise deres kunnen i at løfte tunge ting med dertil hørende prusten og stønnen. Showet varer ca. ½ time og med garanti en masse sjov og grin. Spådomskunst med Vikinge runer Vikingerne brugte runerne til magiske formål blandt andet mentes runerne at være dybt sammenflettet med de hedenske guder. Kvinder klædt i vikingekostume vil gå rundt og underholde gæsterne. Hver gæst får en lille gavepose med smukke håndlavede runer med en tekst om runer og deres betydning. Stand up show / hvordan bliver man islænding på kun 30 min Komedie af Bjarni Haukur, Islandsk komiker opføres på engelsk Gæsterne vil blive inddraget i showet, de skal lære at gå, tale og opføre dig som islændinge. Efter showet vil du være meget kogere på islændingene, du vil faktisk føle dig islandsk!

9 Forslag til program Dag 1 15:10 Ankomst til Reykjavik I modtages af lokal guide med firmaskilt i ankomst hallen. Guiden følger jer til de ventende busser og kører med jer til check in på hotellet 17:15 Check in på hotellet 18:00 Byvandring med guide 19:00 Bustransfer/færge fra hotel til restaurant 19:30 Middag på Restaurant Viôey 3retters menu inkl. ½ flaske vin pr. person 23:00 Færge/bustransfer retur til Hotellet Dag 2 Morgenmad i hotellets restaurant 09:00 Golden Circle Tour i 4x4 samt snescooter 12:30 Frokost på Geysir hotel Buffet samt ½ flaske vin pr. person 14:00 Golden Circle tour fortsætter 18:00 Middag på restaurant Viôey Hummermenu inkl. ½ flaske vin pr. person 20:00 Retur til hotellet Dag 3 Morgenmad i hotellets restaurant 09:30 Start på hvalsafari inkl. forfriskninger ombord, varm chokolade og kage/brød 12:30 Slut på hvalsafari 13:00 Frokost på restaurant Reykjavik 2 retters menu inkl. ½ flaske vin pr. person 14:00 Afgang med bus til Blue Lagoon Entre samt Blue Lagoon cocktail 18:00 Retur på hotellet 18:45 Bustransfer fra hotellet til Restaurant Fjörukrain 19:00 Middag på Restaurant Fjörukrain Viking Village 3 retters vikingemenu inkl. ½ flaske vin pr. person samt musik og sang 23:00 Retur til hotellet Dag 4 Morgenmad i hotellets restaurant 11:45 Bustransfer fra hotel til lufthavn 14:15 Flyafgang fra Reykjavik FI212 18:15 Ankomst København

10 Pris Pr. person DKK ,00 Prisen inkluderer: Flyrejse København - Reykjavik t/r inkl. skatter og afgifter (rutefly) Hotel Radisson BLU 1919 dobbelt værelse inkl. morgenmad Lufthavnstransfer t/r inkl. guide assistance Reykjavik byvandring med guide Bus-færge t/r Viôey restaurant Viôey restaurant - menu inkl. ½flaske vin pr. person Golden Circle tour inkl. guide assistance Frokostbuffet på Hotel Geysir inkl. vin til maden Snescooter kørsel, 2 pr. snescooter 1 time Restaurant Fjöruborôiô - hummermenu inkl. ½ flaske vin Transport fra Fjöruborôiô til hotellet Hvalsafari - leje af båd Forfriskninger ombord - varm chokolade og brød Restaurant Reykjavik 3 retters menu inkl. ½ flaske vin Bustransfer Blue Lagoon t/r Entre Blue Lagoon, håndklæder, badekåbe, velkomst cocktail Guide assistance hvalsafari samt Blue Lagoon Bustransfer Viking village t/r Viking Village restaurant: 3 retters menu, velkomst drink, ½flaske vin, sang og musik Lufthavnstransfer inkl. guide assistance Eventcom rejseledere, 2 personer Udvidet ansvarsrisikoforsikring samt bidrag til rejsegarantifond Tillæg Enkelt værelse DKK 2100,00 pr. person (hele perioden) Stærk Man Show DKK ,00 Spådomskunst med Viking runer inkl. lille gave DKK 450,00 pr. person Stand up show / hvordan bliver man islænding på kun 30 min DKK ,00 Provinstilslutning fly ca. DKK 1.500,00 pr. person t/r inkl. skatter og afgifter Inspektionstur, 2 personer ca. DKK 7.500,00 pr. person Charterfly start København mellemlanding Billund t/r ca. DKK 2500,00 pr. person (ved minimum 90 deltagere) Afbestillingsforsikring Der kan tegnes Afbestillingsforsikring, som dækker pakkerejsen og som gælder ved annullering pga. akut opstået lægedokumenteret sygdom hos den rejsende eller dennes nærmeste pårørende. Pris for denne forsikring er 6% af billetprisen. Den tegnes ved bekræftelse af rejsen.

11 Rejseforsikring Vi gør opmærksom på, at det gule sygesikringskort ikke dækker ved forretnings- og erhvervsrejse. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en speciel rejseforsikring med en dækning, som er i overensstemmelse med ovenstående rejsearrangement. Vi vil naturligvis meget gerne være behjælpelig med at tegne en sådan. Ansvarsrisiko Til dækning af den udvidede ansvarsrisiko i medfør af DRF-lovgivning om pakkerejser, opkræver vi DKK 10,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Rejsegarantifond Obligatorisk tilskud til rejsegarantifonden DKK 20,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Vi gør opmærksom på at vi ikke har foretaget reservationer, derfor er pris samt ledig kapacitet med forbehold. Venlig hilsen Eventcom

New York. Fly - SAS Dag 1 København - New York Newark 12:20-16:15 SK0909 Dag 5 New York Newark - København 18:30-07:10 +1 SK0910

New York. Fly - SAS Dag 1 København - New York Newark 12:20-16:15 SK0909 Dag 5 New York Newark - København 18:30-07:10 +1 SK0910 New York City er den folkerigeste by i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York. I mere end et århundrede har byen forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Monaco Baseret på 20 deltagere Monaco er et fyrstedømme beliggende på nordkysten af Middelhavet. Landets officielle navn er Principauté de Monaco. Fyrstedømmet er geografisk omgivet

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Program for tur til Island 31.05.2007 03.06.2007. Byens Netværk. Torsdag 31. maj 2007

Program for tur til Island 31.05.2007 03.06.2007. Byens Netværk. Torsdag 31. maj 2007 Program for tur til Island 31.05.2007 03.06.2007 Byens Netværk Torsdag 31. maj 2007 07.50 Afrejse fra Københavns Lufthavn Icelandair F1201. Husk check ind fra 05.50 09.00 Ankomst til Reykjavik, lokal repræsentant

Læs mere

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep 11 dages flot tur Kan arrangeres i perioden 15.6. - 19.8.2013 (for andre perioder, se venligst praktiske oplysninger) Rejse nr. B-103 Denne ferie er

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere Fly Emirates København Dubai 14:00 23:15 EK152 Dubai København 08:30 12:25 EK151 Hotel Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek ***** Bani

Læs mere

Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture

Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture Velkommen til Island Vær at vide Opdag Island Tænk på Island og der dukker en række velkendte associationer op; det trendy Reykjavik, den unikke

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyseste nætter. Rejse nr. B-100 En vidunderlig måde at opleve Island på er,

Læs mere

ISLAND FÆRØERNE VIKING CRUISE

ISLAND FÆRØERNE VIKING CRUISE ISLAND FÆRØERNE VIKING CRUISE HVOR SKAL DIN NÅL SÆTTES I NORDATLANTEN? Oplevelses- og pakkerejser, krydstogt og skibstransport Katalog 2014 VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN Også selv om vejret og

Læs mere

Kør selv sommerferie i Island - vælg mellem 8 eller 11 dage og kør hele Island rundt

Kør selv sommerferie i Island - vælg mellem 8 eller 11 dage og kør hele Island rundt Kør selv sommerferie i Island - vælg mellem 8 eller 11 dage og kør hele Island rundt En komplet pakket rejse Island rundt uanset om vælger 8 eller 11 dage. Se Islands betagende smukke landskaber og naturlige

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE

OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE CRUISE 2011 2012 OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE MIDDELHAVET PANAMA-KANALEN SUEZ-KANALEN & DUBAI ALEXANDRIA & JERUSALEM SYDAMERIKA & ANTARKTIS STILLEHAVET & AUSTRALIEN NORGE, ISLAND & FÆRØERNE ØSTERSØEN

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

Krydstogt rundt om Cuba

Krydstogt rundt om Cuba Krydstogt rundt om Cuba med How2cruise Havana Punta Frances Cienfuegos Cuba Montego Bay Jamaica Holguin Santiago de Cuba Oplev Castros Cuba 7 nætters krydstogt Skib: Ms Louis Cristal 15.895,- Pris fra

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

DINNDK09D. Gastronomi for 2. Vælg frit mellem 30 restauranter

DINNDK09D. Gastronomi for 2. Vælg frit mellem 30 restauranter DINNDK09D Gastronomi for 2 Vælg frit mellem 30 restauranter 2 En helt speciel oplevelse! Den bog du nu holder i hænderne har et budskab: Personen som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning Sommer 2015 Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære Kreta Klassikeren indbyder til afslapning Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser 2 : Indhold Læs mere om vores rejser på detur.dk

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Venedig til Dubai Krydstogt fra Venedig til Dubai Velkommen på et krydstogt som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 LANZAROTE Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102)

Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102) Eventyr på Færøerne og i Island, sommeren 2014 (rejse-nummer F-102) På denne tur vil du få de bedste oplevelser fra både Færøerne og Island, på én og samme tur. Så er du sulten efter store oplevelser og

Læs mere

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR Tag med Norwegian Star på et fantastisk krydstogt op langs Norges kystlinje hvor vi besøger Nordkap Afrejse d. 11-06-2016 Bestil din kahyt inden d. 31-07-2015 og

Læs mere

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk NU MED

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening 2014 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening T.O.U.R.S. Tour Operators United for Runners & Sportsmen Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere