MANUAL BBR side 1 ( )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MANUAL BBR side 1 (22-10-2015)"

Transkript

1 MANUAL BBR side 1 ( ) Kapitel 10 BBR Indholdsfortegnelse GENEREL BESKRIVELSE AF MODULET 2 SYSTEMOPSÆTNING 5 TABELOPSÆTNING 6 DIREKTE REKVIRERING 7 Tilmeld direkte rekvirering 7 Rekvirering af data 8 BBR-KONTROL 10 FORDELING AF BBR DATA 13 BBR OPSLAG 14 OPDATER EJENDOMSFAKTORER 15 ANVENDELSESKODER 17 SUPPLERENDE VARMEFORSYNING 18 OPVARMNINGSFORM 18 VARMEINSTALLATION 18 BYGNINGENS VANDFORSYNING 19 EJENDOMSFAKTORER VEDR. BBR 20 YDERLIGERE INFORMATION OMKRING BBR 20

2 MANUAL BBR side 2 ( ) GENEREL BESKRIVELSE AF MODULET Baggrund: BBR-modulet er et tillægsmodul til forbrugersystemet. Der er kun åbent for benyttelse af modulet, såfremt dette er tilkøbt særskilt. DFF-EDB er registreret som OIS-distributør (=Offentlige Informations Server), hvilket betyder, at der kan trækkes på de offentlige data, som de fleste boligejere kender som BBR-oplysninger. De fleste varmeværker benytter en eller anden form for opmåling af ejendommene som grundlag for den faste afgift. Uanset om man benytter de officielle husstørrelser direkte, eller om man har besluttet sig for en anden opmålingsmetode, vil der næsten ufravigeligt være et forhold mellem de officielle tal og egen metode, som gør det interessant at sammenholde eget grundlag med BBR-opmålinger. En samkørsel vil ofte give en indikation af, om nogle opmålinger bør efterkontrolleres. Derudover indeholder BBR-oplysningerne data om ejendommens anvendelse (bolig, erhverv osv.), opførelsesår, samt oplysninger omkring nuværende opvarmningsform (potentielle nye forbrugere), samt BBR-ejendoms/bygningsnr.(som er relevant for vandværkers rapportering af vandforbrug til kommunerne for opkrævning af vandafledningsafgift) Ønsker man statistikmæssigt at inddele forbrugerne i grupper efter Dansk Fjernvarmes Cirkulære 2561/08, vil disse data fra BBR-registeret være en stor hjælp hertil. Som en ekstra sidegevinst ved en samkøring af BBR-registeret med værkets forbrugerdata, bliver værkets adressekartotek (for beboer/ejendommens-adr.) kontrolleret for unøjagtigheder. Netop kontrol af disse adresseunøjagtigheder vil være værdifuldt i forbindelse med den lovpligtige indrapportering af energiforbrug for den enkelte forbruger til BBR-systemet, der er indført i Indrapporteringen hertil skal ske på en specifik (korrekt) adresse, hvorfor det er meget vigtigt, at værkets registreringer er nøjagtige. Når systemet er igangsat, og sammenfletning af forbrugere og BBR-data er gennemført første gang, vil man på forholdsvis simpel vis kunne rekvirere en opdatering af BBR-data så ofte det ønskes, og få dokumentation for hvilke bygninger der er ændret/ombygget siden sidste kørsel, ligesom tilknytning af BBR-data til nybyggede ejendomme vil kunne ske. Bemærk dog her, at der ofte er en tidsforsinkelse fra en ejendom er færdigbygget, til den er færdigregistreret i BBR. Forudsætninger: Før systemet kan ibrugtages, skal en række systemopsætninger foretages, ligesom der skal gives tilladelse til, at værket kan tilgå rekvireringssystemet

3 MANUAL BBR side 3 ( ) hos DFF-EDB. Disse opsætninger foretages af DFF-EDB s systemkonsulenter i forbindelse med igangsætning. Inden man forsøger at parre BBR-data sammen med forbrugerdata, er det vigtigt at forstå, hvordan BBR-systemet grundlæggende er bygget op. Derudover er det jo ikke altid, at varmeværkets forbrugeropdeling læner sig op af de officielle inddelinger. F.eks. kan det ske at en bygning afregningsmæssigt er splittet op på flere forbrugernumre, uanset denne opdeling ikke findes i BBR. Sammenkædningen mellem forbrugerdata og BBR-data vil som udgangspunkt ske automatisk i en indledende kørsel. Forudsætningen for at forbrugeren kan genkendes i BBR-systemet er, at adressen er præcis og entydig. Normalt vil disse automatiske rutiner kunne sammenkæde de mest simple forbrugere (parcelhuse, rækkehuse osv.) med BBR-data helt fejlfrit. Problemerne opstår især, når der er tale om fabriksarealer, skoler, plejehjem, sygehuse, butikscentre o. lign., hvor inddelingen ikke er så simpel. Her må vi som oftest tilrette sammenkædningen til BBR-systemet manuelt. For at der ikke skal opstå misforståelser mht. stavning af vejnavne, sker sammenkædningen udelukkende ud fra vejnummeret. (se menupunkt i manualen for vejkartoteket). Der er mulighed for, at vejnummeret (og kommunenr.) angives i særskilte felter i vejkartoteket, såfremt man ikke ønsker at ændre det primære vejnummer i systemet. Grundbegreber BBR-systemet opererer med følgende begreber: ejendom, bygning og enhed. Følgende figur viser i simpel grafik forskellen mellem disse begreber: En ejendom beskriver i princippet et stykke jord, hvorpå der kan være et vilkårligt antal bygninger. Enhver ejendom skal være identificeret ved et ejendomsnr. og en adresse. På en ejendom kan der være et antal bygninger. Enhver bygning identificeres med et bygningsnr. (normalt et fortløbende nr. fra 1), samt en adresse. Bemærk specielt her at bygningens adresse ikke behøver at have samme vejnavn/husnummer som ejendommen. Er der tale om en større ejendom (med f.eks. en række boligblokke på samme ejendomsnr.), en hjørnegrund eller lign., kan der sagtens være forskellige vejnavne på bygningerne på samme ejendom.

4 MANUAL BBR side 4 ( ) En bygning vil som oftest bestå af en eller flere enheder. Begrebet enhed kan næsten oversættes som lejlighed. Et parcelhus indeholder således normalt en enhed, der dækker hele bygningen. Er der tale om rækkehuse, etageejendomme o. lign. vil der være flere beboelsesenheder i samme bygning. Til enhver enhed er der også tilknyttet en entydig adresse (oftest noget med etageangivelse, og side/dør-nr). Bemærk her at enheder i samme bygning godt kan være tilknyttet forskellige vejnavne (f.eks. hjørnebygninger med flere indgange fra forskellige vejnavne). Når vi tilknytter BBR-data til en forbruger, kan der således være tale om en skøn blanding af flere bygninger og/eller flere enheder, som skal tilknyttes en forbruger. Det kan synes indviklet, og som oftest er der da også tale om en simpel sammenkædning af en enkelt enhed eller bygning til en forbruger. Er det muligt (hvor der kun er en enhed i samme bygning) ønsker vi altid at tilknytte på bygningsniveau, da der her er større mulighed for at samle en række data, som vi ønsker at vise på forbrugeren. Se efterfølgende beskrivelse af menupunktet Tabelopsætning for nærmere beskrivelse af, hvilke oplysninger det er muligt at få adgang til på henholdsvis bygnings- og enheds-niveau. Benyttes opslag direkte i OIS-systemet, vil man opdage, at systemet her er blevet ændret. Der er indført nye niveauer og begreber som grund og indgang. DFF-EDB har dog valgt, indtil videre at bevare den nuværende datastruktur for at lette arbejdsprocessen på værkerne. I forbindelse med at OIS-systemet er blevet fornyet, har dette bevirket, at man nu kan klassificere visse ejendomme, inden de overdrages til OIS for frigivelse til offentligheden. Sikkerheden var ikke så høj i den gamle version, som i den nye. Dette betyder blandt andet, at man nu ikke kan se visse offentlige bygninger, da disse kan være sikkerhedsklassificeret. Dette kan blandt andet være militære bygninger.

5 MANUAL BBR side 5 ( ) SYSTEMOPSÆTNING Menupunkt: Indstillinger Systemmiljø BBR I opsætningen til direkte adgang, skal der stå: Server: OIS.dff-edb.dk Database: c:\ois-server\ois.gdb Når opsætningen er på plads, kan forbindelsen testes ved at trykke på knappen Test forbindelsen. Hvis forbindelsen ikke godkendes, kontaktes DFF-EDB.

6 MANUAL BBR side 6 ( ) TABELOPSÆTNING Tabelopsætningen er delt på Bygnings- og Enhedsniveau. De oplysninger, man ønsker der skal stå inde på fanen med ejendomsfaktorer, skal linkes herfra. Fx vælger man opførelsesår, skal der tastes den ejendomsfaktor, der passer sammen med, i dette tilfælde: 103. Så vil det, der står i feltet, blive opdateret via BBR fanen og overført til ejendomsfaktor fanebladet, når man opdaterer ejendomsfaktorer. Man skal dog være opmærksom på, at det man gerne vil have vist på bygningsniveau, også kan blive aktuelt på enhedsniveau, og derfor skal der også her sættes en ejendomsfaktor.

7 MANUAL BBR side 7 ( ) REKVIRERING AF DATA Menupunkt: BBR BBR-rekvirering Forudsætning: Der skal være tilmeldt direkte rekvirering, for at værket kan køre BBR via VPN forbindelse. Man rekvirerer altid BBR direkte. DIREKTE REKVIRERING Menupunkt: Tilmeld direkte rekvirering BBR BBR-rekvirering For at værket kan tilmelde sig dette, skal der på den computer, hvorfra modulet skal køres, være installeret en VPN-forbindelse. Når værket er sikker på. at VPN-forbindelsen er i orden og opsat korrekt, kan tilmeldingen gå i gang. Gå i forbrugersystemet og menupunktet BBR BBR-rekvirering. Sæt prikken som vist nedenfor. Når denne rekvirering er sendt af sted, vil der i ordrestatus stå, hvor langt ordren er. Når der står Afsluttet ok, er systemet klar til at køre BBR, og værket kan gå i gang med at rekvirere data.

8 MANUAL BBR side 8 ( ) Rekvirering af data Inden man rekvirerer, skal man have styr på, hvilke oplysninger man ønsker fra BBR, da disse spørgsmål skal besvares under rekvireringen. Det er en god idé at lægge mærke til informationerne, der står til højre for valgmulighederne, da de giver de nødvendige oplysninger vedr. den ordre, man har i gang. Det er nu indrettet sådan, at vi hos DFF-EDB altid har nyeste data liggende på hele landet fra OIS. Dette betyder, at man kun kan bestille Nuværende data hos DFF EDB, som vist nedenfor. Der bør som minimum bestilles ny data fra OIS 2 gange årligt. Efter ordrerekvireringen er kørt igennem, kommer det sidste billede, hvor det bliver opsummeret, hvad man har bestilt. Se eksempel nedenfor.

9 MANUAL BBR side 9 ( ) Efter ordren er udført, vil der poppe en linje op i BBR rekvireringen, hvor man kan følge med i, hvor langt filen er. Når der som nedenfor står Afsluttet ok og linjen er grøn, betyder det, at man kan indlæse data. Det gøres ved, at man stiller sig på linjen og trykker på knappen Indlæs data nederst til højre i vinduet. Alt efter hvor mange data man har bestilt, kan det tage noget tid at indlæse filen.

10 MANUAL BBR side 10 ( ) BBR-KONTROL Menupunkt: BBR Udskrifter BBR-kontrol - Forbrugere med ejendomsfaktorværdi <> BBR-værdi Når denne er udskrevet, skal den tjekke for hvilke ændringer, der er lavet fra BBR i forhold til tidligere BBR-oplysninger. Det kan være tilbygninger, nedbrydelse af beboelse eller ændring af oplysninger generelt hos BBR. I forbindelse med Kommunesammenlægningerne har nogle kommuner ryddet en del op. Det vil sige, at de kan have rettet enkelte ting på hver bygning/enhed, så som anvendelseskode eller opvarmningsform. Man skal være opmærksom, når der på udskriften står Værdi og BBR-værdi. Under Værdi vil den ejendomsfaktorværdi, som man har stående, vises, fx : 120 m2. Under BBR værdi kan der så stå: 140 m2. Dette betyder, at arealet på bygningen er ændret, og man derfor skal tage stilling til, om der skal rettes inde på fanebladet Ejendomsfaktorer.

11 MANUAL BBR side 11 ( ) Man kan også vælge at få vist en liste med dato for opdateringer fra BBR under: Menupunkt: BBR Opdater ejendomsfaktor. Her skal man vælge Kun forslag for at få vist, hvilke opdateringer der er kommet. Denne liste kan udskrives. HUSK: AT VÆLGE KUN FORSLAG!! Der er også mulighed for at vælge andre udskrifter, hvor man evt. kan kontrollere, om der står oplysninger på ejendomsfaktorerne. Forbrugere, hvor der står BBR-referencer, men uden BBR-oplysninger. Hvilke forbrugere, der er sat til ikke at blive automatisk opdateret ved opdatering af ejendomsfaktorer samt hvilke forbrugere, der både har oplysninger på bygnings- og enhedsniveau.

12 MANUAL BBR side 12 ( ) Når man går i gang med BBR-fordelingen af forbrugerne, så er disse udskrifter gode at bruge for at kontrollere, at der ikke er nogle af forbrugerne, der mangler oplysninger på BBR- og ejendomsfaktor fanebladet. Menupunkt: BBR Udskrift Rapport over opdatering af ejendomsfaktorer. For kontrol af hvilke oplysninger, der er indlæst fra BBR til FOF, kan man køre udskriften Rapport over opdatering af ejendomsfaktorer. Herefter skal der opdateres på ejendomsfaktorer. Du kan vælge at opdatere en enkelt forbruger, eller et interval.

13 MANUAL BBR side 13 ( ) FORDELING AF BBR DATA Menupunkt: Forbrugerkartotek Faneblad BBR Når man lægger BBR-data ind på en forbruger, bør det som udgangspunkt være på bygningsniveau. Er der tale om flere lejemål/ boliger under samme tag, bliver man nødt til at fordele dem på enhedsniveau, hvilket ikke altid er lige let. Men der sker altså kun fordeling på bygning eller enhed. Hvis der på samme bolig står både bygning og enhed, beregnes arealet på ejendomsfaktor dobbelt. I en opstartsfase vil der på flere forbrugere være dobbeltregistrering, og det er derfor meget vigtigt at finde og rette disse. Under Forslag til referencer ligger de bygninger og enheder, der findes på denne givne adresse og herefter skal de udvælges og tilføjes forbrugeren.

14 MANUAL BBR side 14 ( ) BBR OPSLAG Menupunkt: BBR BBR-opslag Her kan man finde alle de vejnavne frem i området, der er oprettet i Vejnavnekartoteket. Dette bruges bl.a. i forbindelse med fordeling af BBR-oplysninger. Det kan nemlig forekomme, at BBR-oplysningerne ikke er helt, som de skal være. Det kan være en bygning, der har matrikel på en anden vej, end man lige regner med. Så er det godt at bruge opslag for at være sikker på, hvilke bygninger der hører til hvilke veje.

15 MANUAL BBR side 15 ( ) OPDATER EJENDOMSFAKTORER Menupunkt: BBR Opdater ejendomsfaktorer Når alle data er fordelt, opdateres ejendomsfaktorer, for at oplysningerne flyttes over på fanebladet Ejendomsfaktorer. Her skal man sørge for manuelt at opdatere Areal, som fastafgift afregnes efter. Nogle har dog opsat ejendomsfaktoren Areal til at være den, som opdateres direkte fra BBR. Vær opmærksom på, at når man opdaterer ejendomsfaktorerne, så kommer der en udskrift frem over ændringer. Denne udskrift kommer kun én gang og bør derfor udskrives. Kør evt. først en prøvekørsel, hvor der er sat flueben i: Kun forslag, for at se om der er fejl.

16 MANUAL BBR side 16 ( ) Nu har man opdateret BBR-oplysningerne i systemet. Vi anbefaler, at man rekvirerer nye data via OIS mindst to gange årligt, og helst inden årskørslen, da ændringerne på m2 bliver regnet med i det nye budget. Kører man med inddeling af ejendomme, skal man huske at gå under Indstillinger Småkartoteker Ejendomsfaktorer og Kør regler, da nye forbrugere vil blive opdateret på fordelingen her.

17 MANUAL BBR side 17 ( ) Nedenfor er der beskrevet nogle af de koder, der vises på BBR-oplysningerne. ANVENDELSESKODER 110 Stuehus til landbrugsejendom 120 Fritliggende enfamilieshus (parcelhus) 130 Række-, kæde- eller dobbelthus 140 Etageboligbebyggelse (flerfamiliehus, herunder 2-familiehus) 150 Kollegium 160 Døgninstitution (pleje-, alderdoms-, børne-, eller ungdomshjem) 190 Anden bygning til helårsbeboelse 210 Avls- og driftsbygning (til landbrug, skovbrug, gartneri m.v.) 220 Fabrik, værksted (til industri, håndværk m.v.) 230 El-, gas-, vand -, varmeværk, forbrændingsanstalt eller lignende 290 Anden bygning til landbrug, industri eller lign. 310 Transport- eller garageanlæg (fragtmandshal,lufthavnsbygning o.l.) 320 Kontor, handel, lager, offentlig administration 330 Hotel, restaurant, vaskeri, frisør eller anden servicevirksomhed 390 Anden bygning til handel, transport eller lignende 410 Biograf, teater, bibliotek, kirke, museum eller lign. 420 Undervisning og forskning (skole, gymnasium eller lignende) 430 Hospital, sygehjem, fødeklinik eller lignende 440 Daginstitution (børnehave, vuggestue eller lignende) 490 Bygning til anden institution, herunder kaserne, fængsel og lign. 510 Sommerhus 520 Bygning til ferieformål (feriekoloni, vandrehjem eller lignende) 530 Idrætshal, svømmehal, klubhus eller lignende (idrætsudøvelse) 540 Kolonihavehus 590 Anden bygning til fritidsformål 910 Garage 1-2 køretøjer 920 Carport 930 Udhus

18 MANUAL BBR side 18 ( ) Supplerende varmeforsyning 1 Varmepumpeanlæg 2 Ovne til fast brændsel (brændeovn og lignende) 3 Ovne til flydende brændsel 4 Solpaneler 5 Pejs 6 Gasradiator 7 Elovne, elpaneler 10 Biogasanlæg 80 Anden suppl. varme 90 Bygningen har ingen supplerende varmeinstallation Opvarmningsform 1 Elektricitet 2 Gasværksgas 3 Flydende brændsel (olie, petroleum, flaskegas m.m.) 4 Fast brændsel (kul, koks, brænde m.m.) 6 Halm 7 Naturgas 9 Anden opvarmning end el, gas, flydende/fast brændsel og halm Varmeinstallation 1 Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer eller varmluftanlæg) 2 Centralvarme fra eget anlæg, et-kammer fyr 3 Ovne (kakkelovne, kamin, brændeovn og lignende) 5 Varmepumpe 6 Centralvarme med to fyringsenheder(fast/flydende brændsel samt gas) 7 Elovne, elpaneler 8 Gasradiatorer 9 Ingen varmeinstallationer

19 MANUAL BBR side 19 ( ) Bygningens vandforsyning 1 Offentligt alment vandforsyningsanlæg 2 Privat alment vandforsyningsanlæg, der forsyner 10 eller flere ejd. 3 Vandindvindingsanlæg (egen boring til 1 eller 2 ejendomme) 4 Vandforsyning fra brønd 6 Ikke alment vandforsyningsanlæg (forsyner mindre end 10 ejendomme) 9 Ingen vandforsyning Såfremt værket kører med inddeling af ejendomme, er det vigtigt at der køres regler under Indstillinger Småkartoteker Ejendomsfaktorer Kør regler.

20 MANUAL BBR side 20 ( ) EJENDOMSFAKTORER VEDR. BBR Indstillinger Småkartoteker Ejendomsfaktorer. Ejendomsfaktorer kan blive udfyldt med BBR-værdier ved at bruge Opdater ejendomsfaktorer i BBR-menuen. Man kan efterfølgende køre en kørsel, hvor man lægger 2 værdier sammen eller bruger en værdi i en ejendomsfaktor til at angive en værdi i en anden. Disse muligheder ligger i menuen Kør regler. Kør regler Indstillinger Småkartoteker Ejendomsfaktorer Kør regler Her findes 2 forskellige måder at opdatere en ejendomsfaktor ud fra en anden. Regler: Her vælger man en ejendomsfaktor og angiver, at hvis værdien i ejendomsfaktoren ligger inden for et bestemt interval, så skal værdien i en anden ejendomsfaktor antage en bestemt værdi. Dette bruges især til at gruppere forbrugere efter boligens anvendelsesart. Operationer: Man har mulighed for at lave 2 forskellige operationer - enten en summation eller en concatenation. Ved en summation bliver tallene simpelthen lagt sammen og sat i en anden ejendomsfaktor. Ved concatenation sammensættes en streng på basis af andre ejendomsfaktorer. Man kan f.eks. sammensætte en streng, hvor de tre første cifre betyder anvendelseskode, og de næste tre betyder energisparegruppe. For at regler og operationer kan køres rigtigt, kan det være nødvendigt, at formatet på de ejendomsfaktorer, der skal regnes på, er ens. Relater værdier Man har mulighed for at tilføje en beskrivende tekst til værdierne i ejendomsfaktorerne. Man angiver, hvilken ejendomsfaktor man vil kigge på, og så angiver man, hvilken tekst der skal høre til hvilken værdi. Der skal være en tekst tilknyttet til de ejendomsfaktorer, som man vil bruge til SAO-beregninger. YDERLIGERE INFORMATION OMKRING BBR Den komplette BBR-instruks, forefindes på Heri redegøres for det retslige grundlag i BBR-loven. Desuden er der en uddybning af de tekniske forhold i forbindelse med indberetning og behandling af BBR-data, samt en komplet oversigt over BBR-koderne.

MILJØ & ENERGI APPENDIX. 5. kontor. Ref.: GW. 31.5.1989 rev. 23.3.1995. (Appendix-bygningsliste) DEFINITION AF OPLYSNINGER I BYGNINGSLISTE:

MILJØ & ENERGI APPENDIX. 5. kontor. Ref.: GW. 31.5.1989 rev. 23.3.1995. (Appendix-bygningsliste) DEFINITION AF OPLYSNINGER I BYGNINGSLISTE: # A «* 8 4 S * e # MILJØ & ENERGI M I N I S T E R I E T ENERGISTYRELSEN 5. kontor Ref.: GW 31.5.1989 rev. 23.3.1995 (Appendix-bygningsliste) APPENDIX DEFINITION AF OPLYSNINGER I BYGNINGSLISTE: 1. ENHEDSVARMEBEHOV

Læs mere

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr. 5798006606467 CVR nr. 30174968

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr. 5798006606467 CVR nr. 30174968 Kortbilag A Udvidelse af forsyningsområde Kortbilag B Transmissionsledning Bilag C Berørte ejendomme (adresseliste) Holmstrupvej 1 Holmstrupvej 10 Holmstrupvej 11 Holmstrupvej 12 Holmstrupvej 13 Holmstrupvej

Læs mere

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr Kortbilag A Udvidelse af forsyningsområde Bilag B Berørte ejendomme (adresseliste) Assensvej 1 Assensvej 2 Assensvej 4 Assensvej 6 Assensvej 8 Assensvej 10 Assensvej 12 Assensvej 14 Egeballe 2 Egeballe

Læs mere

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr Kortbilag A Udvidelse af forsyningsområde Bilag B Berørte ejendomme (adresseliste) Assensvej 1 Assensvej 2 Assensvej 4 Assensvej 6 Assensvej 8 Assensvej 10 Assensvej 12 Assensvej 14 Egeballe 2 Egeballe

Læs mere

Manualen er sidst redigeret 7. september 2017 [0]

Manualen er sidst redigeret 7. september 2017 [0] [0] [1] Kapitel 10 BBR 1. GENEREL BESKRIVELSE AF MODULET... 2 1.2 BAGGRUND... 2 1.2 FORUDSÆTNINGER:... 3 1.3 GRUNDBEGREBER:... 3 2. SYSTEMOPSÆTNING... 5 2.1 TABELOPSÆTNING... 6 2.2 VEJ KARTOTEK... 7 3.

Læs mere

Manualen er sidst redigeret 3. januar 2019 [0]

Manualen er sidst redigeret 3. januar 2019 [0] [0] [1] KAPITEL 10 BBR KAPITEL 10 BBR... 1 1. GENEREL BESKRIVELSE AF MODULET... 2 1.1 BAGGRUND... 2 1.2 FORUDSÆTNINGER... 3 1.3 GRUNDBEGREBER... 3 2. SYSTEMOPSÆTNING... 5 2.1 TABELOPSÆTNING... 6 2.2 VEJ

Læs mere

Nye anvendelseskoder for enheder

Nye anvendelseskoder for enheder Nye anvendelseskoder for enheder Nuværende koder (Under udfasning) Kort beskrivelse (Under udfasning) Nye koder Kort beskrivelse Enheder til helårsbeboelse 110 Stuehus til landbrugsejendom 110 Stuehus

Læs mere

Oplysninger, der skal registreres på de enkelte niveauer i BBR: Om den enkelte grund. Grundens vandforsyningsforhold registreres medmindre

Oplysninger, der skal registreres på de enkelte niveauer i BBR: Om den enkelte grund. Grundens vandforsyningsforhold registreres medmindre Bilag 1 Oplysninger, der skal registreres på de enkelte niveauer i BBR: Om den enkelte grund. Afløbsforhold Vandforsyning Grundens afløbsforhold registreres medmindre afløbsforholdene for de bygninger,

Læs mere

FELT_NAVN KODE_VAERDI KODE_TEKST Bygningen har direkte adgang til gade og vej. ADGANG_KODE 1 Bygningen har ikke direkte adgang til gade og vej

FELT_NAVN KODE_VAERDI KODE_TEKST Bygningen har direkte adgang til gade og vej. ADGANG_KODE 1 Bygningen har ikke direkte adgang til gade og vej FELT_NAVN KODE_VAERDI KODE_TEKST ADGANG_KODE Bygningen har direkte adgang til gade og vej. ADGANG_KODE 1 Bygningen har ikke direkte adgang til gade og vej BAD_KODE C Der er adgang til badeværelse BAD_KODE

Læs mere

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr. 5798006606467 CVR nr. 30174968

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr. 5798006606467 CVR nr. 30174968 Kortbilag A Udvidelse af forsyningsområde Bilag B Berørte ejendomme (adresseliste) Agervænget 1 Agervænget 2 Agervænget 3 Agervænget 5 Banevej 1 Birkevænget 1 Birkevænget 2 Birkevænget 3 Birkevænget 4

Læs mere

Kortbilag 1. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr

Kortbilag 1. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr Kortbilag 1 Udvidelse af forsyningsområde Bilag 2 Berørte ejendomme (adresseliste) Birkum Bygade 5 Birkum Bygade 6 Birkum Bygade 8 Birkum Bygade 9 Birkum Bygade 10 Birkum Bygade 11 Birkum Bygade 15 Birkum

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) BEK nr 1338 af 28/11/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 28. juni 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, j.nr. 2013-2191 Senere

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) I bekendtgørelse nr. 1010 af 24. oktober 2012 om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) foretages

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) BEK nr 74 af 22/01/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. maj 2016 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 15-2841650 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om ændring

Læs mere

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med.

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med. Din pligt som ejer Det er dit ansvar som ejer, at oplysningerne om din ejendom i BBR er korrekte. En registrering i BBR kan ikke nødvendigvis tages som udtryk for, at byggeriet er lovligt i henhold til

Læs mere

Din pligt som ejer Det er dit ansvar som ejer, at oplysningerne om din ejendom i BBR er korrekte. En registrering i BBR kan ikke nødvendigvis tages som udtryk for, at byggeriet er lovligt i henhold til

Læs mere

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med.

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med. Din pligt som ejer Det er dit ansvar som ejer, at oplysningerne om din ejendom i BBR er korrekte. Kommunen kan give en bøde på op til 5.000 kr., hvis du ikke indberetter oplysninger til BBR, eller hvis

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR. Oplysninger om grunde Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR Postboks 416, 1504 København V Modtager:

Læs mere

Partsdeling Test af principper. Materiale til drøftelse med kystsikringslaget 17.August 2017/wml

Partsdeling Test af principper. Materiale til drøftelse med kystsikringslaget 17.August 2017/wml Partsdeling Test af principper Materiale til drøftelse med kystsikringslaget 17.August 2017/wml Test I det følgende er de parametre, som ønskes testet og muligvis ændret i den nuværende partsmodel markeret

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Erhvervsparken 24 (vejkode: 382), 8882 Fårvang

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Erhvervsparken 24 (vejkode: 382), 8882 Fårvang Silkeborg Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen, Søvej 1, 8600 Silkeborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager:

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: ALBERTSLUND KOMMUNE BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender ALBERTSLUND KOMMUNE By Miljø og Beskæftigelse, 2620 Albertslund Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Oplysninger om grunde

Oplysninger om grunde HØRSHOLM KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender HØRSHOLM KOMMUNE ÅDALSPARKVEJ 2, 2970 HØRSHOLM Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 223 14054

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) HVIDOVRE KOMMUNE BY- OG TEKNIKFORVALTNINGEN. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) HVIDOVRE KOMMUNE BY- OG TEKNIKFORVALTNINGEN. Oplysninger om grunde HVIDOVRE KOMMUNE BY- OG TEKNIKFORVALTNINGEN BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender HVIDOVRE KOMMUNE BY- OG TEKNIKFORVALTNINGEN HØVEDSTENSVEJ 45, 2650 HVIDOVRE

Læs mere

JJe. LDGGDIJJebLDCCDEDEVDIDQIQDXfFQDQDYIfFZIMMùR. 31d4eUhU[WX\Z^\[X_UVW. 31d4eUhU[WX\Z^\gWiUheiW\fUdo[ 31d4eUhU[WX\Z^\Y4[UhU[WX

JJe. LDGGDIJJebLDCCDEDEVDIDQIQDXfFQDQDYIfFZIMMùR. 31d4eUhU[WX\Z^\[X_UVW. 31d4eUhU[WX\Z^\gWiUheiW\fUdo[ 31d4eUhU[WX\Z^\Y4[UhU[WX STUVWXYZX[\]Z^^_UW ABCDEFGHIJKHILIJMEFH ``abcwvvwdwdew gwcvxqfbyizbimfekvgfghdqibqzijkhgfghvbimhijmefhqdhfvyqdyk ABCDEFDG NMOOPGDIGQRS TUDGCMOVIGQRS WCVXQFBYICZYMS HIEFDGJKGLMNKOOPEDMQMABFDRSELMTULMVMTKRSL

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej. Oplysninger om grunde Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej Hobrovej 110, 9530 Støvring Modtager: Kommune

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE BY- OG MILJØFORVALTNINGEN. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

GLADSAXE KOMMUNE BY- OG MILJØFORVALTNINGEN. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde GLADSAXE KOMMUNE BY- OG MILJØFORVALTNINGEN -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender GLADSAXE KOMMUNE BY- OG MILJØFORVALTNINGEN RÅDHUS ALLE 7, 2860 SØBORG Modtager:

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Byg, Plan og Erhverv. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

SVENDBORG KOMMUNE Byg, Plan og Erhverv. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde SVENDBORG KOMMUNE Byg, Plan og Erhverv -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender SVENDBORG KOMMUNE Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5, 2. sal, 5700 Svendborg Modtager:

Læs mere

2 TH 0 50/0/0 0/0 2/0 1/1 JA(E*)

2 TH 0 50/0/0 0/0 2/0 1/1 JA(E*) Silkeborg Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen, Søvej 1, 8600 Silkeborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Tinglyst areal fra ESR: Areal Bolig/Erhverv/ Andet

Tinglyst areal fra ESR: Areal Bolig/Erhverv/ Andet NORDDJURS KOMMUNE Byggegruppen BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender NORDDJURS KOMMUNE Byggegruppen TORVET 3, 8500 GRENAA Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BBR - EJENDOMSBESKATNINGEN. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

AARHUS KOMMUNE BBR - EJENDOMSBESKATNINGEN. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde AARHUS KOMMUNE - EJENDOMSBESKATNINGEN -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender AARHUS KOMMUNE - EJENDOMSBESKATNINGEN KALKVÆRKSVEJ 10, POSTBOKS 539, 8100 AARHUS C Modtager:

Læs mere

BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE TEKNIK & MILJØ. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE TEKNIK & MILJØ. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE TEKNIK & MILJØ BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE TEKNIK & MILJØ SKOVLØKKEN 4, TEJN, 3770 ALLINGE Modtager:

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Borgerservice. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

SVENDBORG KOMMUNE Borgerservice. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde SVENDBORG KOMMUNE Borgerservice BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender SVENDBORG KOMMUNE Borgerservice Ramsherred 5, 5700 Svendborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) AARHUS KOMMUNE BBR og Ejendomsskat, Miljø og Energi. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) AARHUS KOMMUNE BBR og Ejendomsskat, Miljø og Energi. Oplysninger om grunde AARHUS KOMMUNE og Ejendomsskat, Miljø og Energi -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender AARHUS KOMMUNE og Ejendomsskat, Miljø og Energi GRØNDALSVEJ 1C, 8260 VIBY

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) VIBORG KOMMUNE, TEKNIK & MILJØ. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) VIBORG KOMMUNE, TEKNIK & MILJØ. Oplysninger om grunde VIBORG KOMMUNE, TEKNIK & MILJØ BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VIBORG KOMMUNE, TEKNIK & MILJØ PRINSENS ALLE 5, 8800 VIBORG Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Houvej 22 (vejkode: 301), Estre, 5953 Tranekær

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Houvej 22 (vejkode: 301), Estre, 5953 Tranekær Langeland kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Langeland kommune Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 482

Læs mere

Ejerforhold: Andet, herunder moderejendomme for bebyggelser, der er opdelt i ejerlejligheder samt ejendomme, der ejes af flere kategorier af ejere

Ejerforhold: Andet, herunder moderejendomme for bebyggelser, der er opdelt i ejerlejligheder samt ejendomme, der ejes af flere kategorier af ejere Ikast-Brande Kommune Byggeafdelingen -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Ikast-Brande Kommune Byggeafdelingen Centerparken 1, 7330 Brande Modtager: Kommune nr.:

Læs mere

BYGGEVIRKSOMHEDEN I ÅRHUS KOMMUNE 2003

BYGGEVIRKSOMHEDEN I ÅRHUS KOMMUNE 2003 Information fra Århus Kommunes Statistiske Kontor April 2004 BYGGEVIRKSOMHEDEN I ÅRHUS KOMMUNE 2003 x Fortsat stor byggeaktivitet. x Godt 710.000 m 2 etageareal er under opførelse i Århus Kommune pr. 1.

Læs mere

1111" Anmeldelsessager. Supplerende oplysninger. Fuldmagter. Nye sager. Verserende sager. Konstruktionssager. Vand og afløbssager

1111 Anmeldelsessager. Supplerende oplysninger. Fuldmagter. Nye sager. Verserende sager. Konstruktionssager. Vand og afløbssager 1111" Anmeldelsessager Supplerende oplysninger Fuldmagter C' Nye sager ~11 11011E Verserende sager Konstruktionssager Vand og afløbssager Skrivelser til vers. Sager Vandinstallationer Digitale sager Digitale

Læs mere

AALBORG KOMMUNE BBR myndigheden. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde BBR.

AALBORG KOMMUNE BBR myndigheden. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde BBR. AALBORG KOMMUNE myndigheden -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender AALBORG KOMMUNE myndigheden STIGSBORG BRYGGE 5, 9400 NØRRESUNDBY Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager:

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: FREDERIKSBERG KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender FREDERIKSBERG KOMMUNE FREDERIKSBERG RÅDHUS, 2000 FREDERIKSBERG Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Ejerforhold: Andet, herunder moderejendomme for bebyggelser, der er opdelt i ejerlejligheder samt ejendomme, der ejes af flere kategorier af ejere

Ejerforhold: Andet, herunder moderejendomme for bebyggelser, der er opdelt i ejerlejligheder samt ejendomme, der ejes af flere kategorier af ejere VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø () -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø () Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE Miljø og Byggesag, Ejendomsdata. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

ROSKILDE KOMMUNE Miljø og Byggesag, Ejendomsdata. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde ROSKILDE KOMMUNE Miljø og Byggesag, Ejendomsdata -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender ROSKILDE KOMMUNE Miljø og Byggesag, Ejendomsdata Rådhusbuen 1, Postboks 100,

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager:

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Mariagerfjord Kommune -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1, 9500 Hobro Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato:

Læs mere

Ballerup Kommune Center for Miljø og Teknik. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

Ballerup Kommune Center for Miljø og Teknik. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde Ballerup Kommune Center for Miljø og Teknik -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Ballerup Kommune Center for Miljø og Teknik Hold-An Vej 7, 2750 Ballerup Modtager:

Læs mere

dsbhpruqu_sp`i^p`_pcu\ 8COHAKOCDEGGCOHEFGCFHWAD.XSVCUFESUHBKUNMCFVWVEKFHAKOHSC/WOCOEFGHEHUKMMNFCSHWOUE0

dsbhpruqu_sp`i^p`_pcu\ 8COHAKOCDEGGCOHEFGCFHWAD.XSVCUFESUHBKUNMCFVWVEKFHAKOHSC/WOCOEFGHEHUKMMNFCSHWOUE0 Z[U\SP]^P_`a^bbcUS @ABCDEFGH;IGHJH;KDEG ddefms\\ststgs )TBSUOEAVHWAHK/DISFEFGCOHAOWH;IGFEFGS^HKGH;KDEGOCGESVOCV+ ABCDEFDG LKMMNFCHFOPQ 9RCFBKMSHFOPQ TBSUOEAVHBWVKQ HIEFDGJKGLMNKOOPEDMQMABFDRSELMTULMVMTKRSL

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Hejnsvigvej 12 (vejkode: 237), 7190 Billund

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Hejnsvigvej 12 (vejkode: 237), 7190 Billund Billund Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Billund Kommune Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 530

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. VORDINGBORG KOMMUNE Byg Land og Miljø Afsender VORDINGBORG KOMMUNE, Byg Land og Miljø Valdemarsgade 43, 476 Vordingborg -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.:

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Syddjurs Kommune Team Byggeri. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Syddjurs Kommune Team Byggeri. Oplysninger om grunde Syddjurs Kommune Team Byggeri -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Syddjurs Kommune Team Byggeri Hovedgaden 77, 8410 Rønde Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

DST Journalnummer: 2015:0538 Leveret d. 21NOV16 Kommune: 791, Viborg Kommune Område: Fjordklyngen

DST Journalnummer: 2015:0538 Leveret d. 21NOV16 Kommune: 791, Viborg Kommune Område: Fjordklyngen DST Journalnummer: 2015:0538 Leveret d. 21NOV16 Kommune: 791, Viborg Kommune Område: Fjordklyngen Variabel Område Kommune Enhed Sociale Nøgletal Antal beboere 3755 95776 Personer Andel beboere mellem 18

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik april 2005 Byggevirksomheden i Århus Kommune, 2004 Antallet af fuldførte boliger i 2004 udgjorde 1.800 boliger, hvilket er et fald på 183 i forhold til

Læs mere

Oplysninger om grunde

Oplysninger om grunde Silkeborg Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen, Søvej 1, 8600 Silkeborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Aalborg Universitet. Lokalisering af boligtilvækst. Staunstrup, Jan Kloster. Publication date: 2007. Document Version Peer-review version

Aalborg Universitet. Lokalisering af boligtilvækst. Staunstrup, Jan Kloster. Publication date: 2007. Document Version Peer-review version Aalborg Universitet Lokalisering af boligtilvækst. Staunstrup, Jan Kloster Publication date: 2007 Document Version Peer-review version Link to publication from Aalborg University Citation for published

Læs mere

Tinglyst areal fra ESR: Areal Bolig/Erhverv/ Andet 1 0 1574 78/0/0 0/0 2/0 1/1 JA(E*)

Tinglyst areal fra ESR: Areal Bolig/Erhverv/ Andet 1 0 1574 78/0/0 0/0 2/0 1/1 JA(E*) Syddjurs Kommune Team Byggeri BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Syddjurs Kommune Team Byggeri Hovedgaden 77, 8410 Rønde Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Dadevej 24 (vejkode: 247), Sandby, 4171 Glumsø. Bygningsnr.

Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Dadevej 24 (vejkode: 247), Sandby, 4171 Glumsø. Bygningsnr. Næstved Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Næstved Kommune Rådmandshaven 20, 4700 Næstved Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 370

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR BBR. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR BBR. Oplysninger om grunde Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR Postboks 416, 1504 København V Modtager:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Svendborg Kommune Afsender Svendborg Kommune, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 479

Læs mere

Alle nedenstående opgørelser er foretaget for et fremtidigt scenarie i år 2110, hvor havvandsspejlet forventes at være steget med 0,9 meter.

Alle nedenstående opgørelser er foretaget for et fremtidigt scenarie i år 2110, hvor havvandsspejlet forventes at være steget med 0,9 meter. Sagsnr. 01.02.05-P16-1-15 Cpr. Nr. Dato 15-11-2016 Navn Sagsbehandler Berørte boliger og borgere Stordige - Klimatilpasning Alle nedenstående opgørelser er foretaget for et fremtidigt scenarie i år 2110,

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. ÆRØ KOMMUNE TEKNISK AFDELING Afsender ÆRØ KOMMUNE, TEKNISK AFDELING Statene 2, 5970 ÆRØSKØBING -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift

Læs mere

Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR Postboks 416, 1504 København V Modtager:

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Hjørring Kommune Byggeri. Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger BBR

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Hjørring Kommune Byggeri. Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger BBR Hjørring Kommune Byggeri BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Hjørring Kommune Byggeri Springvandspladsen 5, 9800 Hjørring Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Fredericia Kommune Plan & Byg. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) BBR. Oplysninger om grunde

Fredericia Kommune Plan & Byg. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) BBR. Oplysninger om grunde Fredericia Kommune Plan & Byg BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Fredericia Kommune Plan & Byg Gothersgade 20, 7000 Fredericia Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

DST Journalnummer: 2015:0481 Leveret d. 17OCT16 Kommune: 665, Lemvig Kommune Område: Ramme_lomborg

DST Journalnummer: 2015:0481 Leveret d. 17OCT16 Kommune: 665, Lemvig Kommune Område: Ramme_lomborg DST Journalnummer: 2015:0481 Leveret d. 17OCT16 Kommune: 665, Lemvig Kommune Område: Ramme_lomborg Variabel Område Kommune Enhed Sociale Nøgletal Antal beboere 770 20399 Personer Andel beboere mellem 18

Læs mere

Sønderborg Kommune Afdeling Byg. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

Sønderborg Kommune Afdeling Byg. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde Sønderborg Kommune Afdeling Byg BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Sønderborg Kommune Afdeling Byg Rådhustorvet 10,, 6400 Sønderborg Modtager: Kommune nr.:

Læs mere

VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø (BBR) BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø (BBR) BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø (BBR) BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø (BBR) Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen Modtager: William Husted

Læs mere

Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej Hobrovej 110, 9530 Støvring Modtager: Kommune

Læs mere

Tanken er afblændet. Tanken er afblændet

Tanken er afblændet. Tanken er afblændet FREDERIKSBERG KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender FREDERIKSBERG KOMMUNE FREDERIKSBERG RÅDHUS, 2000 FREDERIKSBERG Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Fredericia Kommune Byg & -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Fredericia Kommune, Byg & Gothersgade 20, 7000 Fredericia Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato:

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger. Oplysninger om bolig- / erhvervsenhed BBR. Modtager: Troldholm II c/o: Dorthe Kjeldgård Hansen

Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger. Oplysninger om bolig- / erhvervsenhed BBR. Modtager: Troldholm II c/o: Dorthe Kjeldgård Hansen EGEDAL KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender EGEDAL KOMMUNE RÅDHUSTORVET 2, 3660 STENLØSE Modtager: Troldholm II c/o: Dorthe Kjeldgård Hansen Kommune nr.:

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger. Oplysninger om bolig- / erhvervsenhed BBR. Modtager:

Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger. Oplysninger om bolig- / erhvervsenhed BBR. Modtager: FREDERIKSBERG KOMMUNE BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender FREDERIKSBERG KOMMUNE FREDERIKSBERG RÅDHUS, 2000 FREDERIKSBERG Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Aabenraa Kommune Teknik og Miljø. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) BBR. Oplysninger om grunde

Aabenraa Kommune Teknik og Miljø. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) BBR. Oplysninger om grunde Aabenraa Kommune Teknik og Miljø BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Aabenraa Kommune Teknik og Miljø Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Næstved Kommune Byggemyndigheden Afsender Næstved Kommune, Byggemyndigheden Rådmandshaven 20, 4700 Næstved -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med.

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med. Din pligt som ejer Det er dit ansvar som ejer, at oplysningerne om din ejendom i BBR er korrekte. En registrering i BBR kan ikke nødvendigvis tages som udtryk for, at byggeriet er lovligt i henhold til

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Faxe kommune Plan & Byg Afsender Faxe kommune, Plan & Byg Frederiksgade 9, 4690 Haslev -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 320

Læs mere

VEJLE KOMMUNE DIGITAL. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) BBR. Oplysninger om grunde

VEJLE KOMMUNE DIGITAL. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) BBR. Oplysninger om grunde VEJLE KOMMUNE DIGITAL BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VEJLE KOMMUNE DIGITAL KIRKETORVET 22, 7100 VEJLE Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato:

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) RANDERS KOMMUNE BYGGESAG & EJENDOMSSKAT. Oplysninger om grunde BBR.

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) RANDERS KOMMUNE BYGGESAG & EJENDOMSSKAT. Oplysninger om grunde BBR. RANDERS KOMMUNE BYGGESAG & EJENDOMSSKAT BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender RANDERS KOMMUNE BYGGESAG & EJENDOMSSKAT LAKSETORVET, INDGANG E3, 8900 RANDERS C

Læs mere

Energikortlægning. Joakim Larsen, Energiplanlægger 27 JUNI 2014 HTKGG

Energikortlægning. Joakim Larsen, Energiplanlægger 27 JUNI 2014 HTKGG Energikortlægning Joakim Larsen, Energiplanlægger 1 Metode 2 Metode Filtrering 3 Filtrering Oplysninger pr adresse Geokode Bygningsklasse Bygningstype Opførelsesår Opvarmningsform og brændsel Tag- og vægtype

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Præstebrovej 49 (vejkode: 1003), Hjortkær, 6818 Årre. Bygningsnr.

Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Præstebrovej 49 (vejkode: 1003), Hjortkær, 6818 Årre. Bygningsnr. VARDE KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VARDE KOMMUNE Bytoften 2, 6800 Varde Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 573 114033 19-01-2015

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Viborg Kommune Byggeri & Miljø Afsender Viborg Kommune, Byggeri & Miljø Prinsens Alle 5, 8800 Viborg -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Københavns Kommune Byens Anvendelse, Afsender Københavns Kommune, Byens Anvendelse, postboks 416, 1504 København V -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Hjørring Kommune Byggeri. Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Hjørring Kommune Byggeri. Oplysninger om grunde. Oplysninger om bygninger Hjørring Kommune Byggeri -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Hjørring Kommune Byggeri Springvandspladsen 5, 9800 Hjørring Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Horsens Kommune Byg, Erhverv og Afsender Horsens Kommune, Byg, Erhverv og Rådhustorvet 4, 8700 Horsens -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) AALBORG KOMMUNE BBR myndigheden. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) AALBORG KOMMUNE BBR myndigheden. Oplysninger om grunde AALBORG KOMMUNE BBR myndigheden BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender AALBORG KOMMUNE BBR myndigheden STIGSBORG BRYGGE 5, 9400 NØRRESUNDBY Modtager: Kommune

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Københavns Kommune Byens Anvendelse, Afsender Københavns Kommune, Byens Anvendelse, postboks 416, 154 København V -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø (BBR) Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø (BBR) Oplysninger om grunde VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø (BBR) BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø (BBR) Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen Modtager: Kommune nr.:

Læs mere

HERNING KOMMUNE Teknik og Miljø - Byggeri. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde BBR

HERNING KOMMUNE Teknik og Miljø - Byggeri. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde BBR HERNING KOMMUNE Teknik og Miljø - Byggeri -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender HERNING KOMMUNE Teknik og Miljø - Byggeri Torvet 5, DK 7400 HERNING Modtager: Kommune

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Fredericia Kommune Byg & Afsender Fredericia Kommune, Byg & Gothersgade 20, 7000 Fredericia -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms nr.: Udskrift

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Syddjurs Kommune Team Byggeri Afsender Syddjurs Kommune, Team Byggeri Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Sønderborg Kommune Afdeling Byg & Bolig Afsender Sønderborg Kommune, Afdeling Byg & Bolig Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Norddjurs Kommune Byggegruppen Afsender Norddjurs Kommune, Byggegruppen Torvet 3, 8500 Grenaa -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms nr.:

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Helsinkivej 3A (vejkode: 677), 8600 Silkeborg

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Helsinkivej 3A (vejkode: 677), 8600 Silkeborg Silkeborg Kommune -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen, Søvej 1, 8600 Silkeborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Syddjurs Kommune Team Byggeri Afsender Syddjurs Kommune, Team Byggeri Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

HØJE-TAASTRUP KOMMUNE HØJE-TAASTRUP KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender HØJE-TAASTRUP KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØCENTER BYGADEN 2, 2630 TAASTRUP Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. ROSKILDE KOMMUNE Miljø og Byggesag, Ejendomsdata Afsender ROSKILDE KOMMUNE, Miljø og Byggesag, Ejendomsdata Rådhusbuen 1, Postboks 100, 4000 Roskilde -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings-

Læs mere

Oplysninger om grunde

Oplysninger om grunde VARDE KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VARDE KOMMUNE Bytoften 2, 6800 Varde Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 573 113895 02-05-2013

Læs mere

Faxe kommune Center for Teknik & Miljø. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) BBR. Oplysninger om grunde

Faxe kommune Center for Teknik & Miljø. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) BBR. Oplysninger om grunde Faxe kommune Center for Teknik & Miljø -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Faxe kommune Center for Teknik & Miljø Frederiksgade 9, 4690 Haslev Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Viborg Kommune Byggeri & Miljø Afsender Viborg Kommune, Byggeri & Miljø Prinsens Alle 5, 8800 Viborg -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

Areal Bolig/Erhverv/ Andet. Tinglyst areal fra ESR:

Areal Bolig/Erhverv/ Andet. Tinglyst areal fra ESR: Københavns Kommune Byens Anvendelse, -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Københavns Kommune Byens Anvendelse, Postboks 416, 1504 København V Modtager: Kommune

Læs mere

BBR-Meddelelse. Aarhus Kommune, Byggeri, Teknik og Miljø BBR. Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse. Aarhus Kommune, Byggeri, Teknik og Miljø BBR. Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Oplysninger om grunde Aarhus Kommune Byggeri, Teknik og Miljø BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Aarhus Kommune, Byggeri, Teknik og Miljø Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Norddjurs Kommune Byggegruppen Afsender Norddjurs Kommune, Byggegruppen Torvet 3, 8500 Grenaa -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Odense Kommune Digitalisering og Data Afsender Odense Kommune, Digitalisering og Data Nørregade 36, Postboks 730, 5100 Odense C -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune

Læs mere