DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk"

Transkript

1 DGI2Business sæt bevægelse i dit møde!

2 DGI2Business SÆT BEVÆGELSE I DIT MØDE! DGI2Business består af otte unikke hotel-, konference- og idrætscentre. Hvad enten du skal holde et kort møde med få personer, et seminar, teambuilding, events, større konferencer eller messer med over tusinde deltagere, så giver DGI2Business mulighed for den helt rigtige afvikling. Gerne krydret med sund og lækker mad samt aktive pauser med vores professionelle instruktører. Uanset om du er til topmoderne rammer eller rå historie, til storbyens puls eller smukke naturoplevelser, til sved på panden eller stille og rolig aktivitet, skræddersyr DGI2Business et tilbud, der passer til dit behov. Tænk blot på, hvad rammerne skal gøre for udbyttet af dit møde

3 Velkommen hos os! DGI-HUSET I NORDKRAFT DGI KARPENHØJ DGI-HUSET AARHUS DGI HUSET HERNING DGI-HUSET VEJLE VINGSTED HOTEL & KONFERENCECENTER VEJEN IDRÆTSCENTER DGI-BYEN

4 DGI-HUSET I NORDKRAFT KREATIV STEMNING I KULTURELT KRAFT- CENTER PÅ AALBORGS HAVNEFRONT De rå, højloftede rum med gigantiske kultragte, der hænger ned fra loftet, danner rammen om Nordkraft. Siden 2011 har det historiske kulkraftværk været Aalborgs og hele Nordjyllands kulturhus I hjertet af Nordkraft ligger DGI-HUSET med moderne møde-, konference- og idrætsfaciliteter fordelt på m 2 og fire etager. Med grønne kokke, mange muligheder for aktivitet og bevægelse, samt mødelokalerne i rå rammer gives unikke muligheder. Her kan I afholde kreative møder og konferencer fra 2 til 800 deltagere, og ligeledes opleve en professionel afvikling af events og arrangementer. Og uanset om der er tale om møde, konference og messe eller et oplevelsesorienteret arrangement i form af firmafest eller teambuild arrangementet TeamPlay, er I sikret en oplevelse udover det sædvanlige. DGI-HUSET i Nordkraft designer gerne arrangementer tilpasset specielt til jeres ønsker. FACTS KONTAKT DGI-HUSET i Nordkraft Teglgårds Plads Aalborg mail: tlf FOTOS: HELENE HØYER MIKKELSEN M.FL. Lufthavn lokale råvarer. OVERNATNING DGI-HUSET i Nordkraft har aftaler med omkringliggende hoteller. Vi sørger gerne for alle praktiske aftaler. DGI HUSET NORDKRAFT / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

5

6 MØDELOKALER HÆNGER I TAGET Mødelokalerne ligger i en sort boks, der hænger i tagkonstruktionen. Denne elegante løsning er valgt af arkitekten for at symbolisere de store ovne af støbejern på flere hundrede tons, der var ophængt i taget, da Nordkraft var et elværk. COMPANY DEAL Company Deal er et tilbud til virksomheder i Aalborg og omegn, der vil give deres ansatte tilbud om medarbejdermotion, fitness og sunde aktiviteter, der passer til alle. CENTRAL PLACERING PÅ HAVNEFRONTEN Nordkraft ligger på havnefronten i centrum af Aalborg med udsigt til Limfjorden. Og med kun 150 meter til gågaden er der rig mulighed for at opleve Centrum. Der er ca meter til Aalborg Hovedbanegård.

7 DANMARKS HØJESTE KLATREVÆG Nordkraft huser Danmarks højeste og mest spektakulære klatrevæg, som er bygget op ad de gamle, rå mure. Derudover rummer huset blandt andet idrætshaller, Nordjyllands største springanlæg, fitnesscenter og et bredt udvalg af holdtræningsmuligheder som bodytoning, yoga, pilates og spinning.

8 DGI KARPENHØJ NATUR- OG FRILUFTSCENTER UDFORDRINGER, SAMARBEJDE OG OPLEVELSER DGI Karpenhøj er smukt placeret i Nationalpark Mols Bjerge - omkranset af hav på tre sider, græssende islandske heste og imponerende stendysser På DGI Karpenhøj er vi eksperter i teambuilding-forløb, firmadage og kurser, der åbner op for samarbejde og fællesskab. Der rådes blandt andet over mødelokaler for personer, en hyggelig pejsestue med åben pejs og så selvfølgelig fantastiske udeområder. Alle vores aktiviteter har rod i natur- og friluftsliv, så derfor er vores foretrukne arbejdsrum naturen og de muligheder, det giver for udvikling og samarbejde. Vi har overnatningsmuligheder i shelters og samiske lavoer, men foretrækker I indendørs overnatning med moderne komfort, har vi et samarbejde med Fuglsøcentret, der er nærmeste nabo. Mulighederne for gruppeprocesser og aktiviteter er mange på DGI Karpenhøj. Friluftsog naturvejlederne byder på en lang række spændende, meningsfyldte og aktive oplevelser i den smukke natur. Prøv blandt andet vildmarksmiddag i samisk lavo, fælleskab og udfordring i havkajak eller bryd grænser med træklatring. DGI Karpenhøj tilbyder også skræddersyede organisationspsykologiske teamtræningsforløb i samarbejde med den anerkendte erhvervspsykolog Jørgen Keinicke. FACTS KONTAKT DGI Karpenhøj Dragsmursvej Knebel mail: tlf Mols Bjerge med friluftsliv som fokus FOTOS: ANNMALMGREN.DK DGI KARPENHØJ - NATUR OG FRILUFTSCENTER / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

9

10 MED NATIONALPARKEN SOM BAGGRUND Med bakkerne i Mols Bjerge som centrum er Nationalpark Mols Bjerge et overflødighedshorn af smuk natur fordelt på 180 km 2. Nationalparken rummer blandt andet Kalø Slotsruin, Kalø Gods, herregårdslandskabet med gamle løvskove, Tirstrup Hedeslette, dele af Ebeltofthalvøen, store havområder, Stubbe sø, Jernhatten, Rugård-skovene og den gamle købstad Ebeltoft. Samtidig er Aarhus og Djurslands attraktioner også en del af DGI Karpenhøjs opland. ANDERLEDES NATURVEJLEDNING Fuldmånevandring i Mols Bjerge, sommerfugleekspedition i bakkerne omkring DGI Karpenhøj eller tilberedning blot tre gode bud på spændende, lærerige og anderledes naturoplevelser, der kan planlægges og udføres af DGI Karpenhøjs dygtige naturvejledere. De har alle stor viden og indsigt i naturen, kulturen og landskabet omkring DGI Karpenhøj, i Nationalpark Mols Bjerge og på Djursland.

11 FRILUFTSLIV FOR ALLE Havkajak langs kysten, hygge om et lunt lejrbål eller klatring og overnatning i trætoppene. Oplevelserne i det fri er mangfoldige, og DGI Karpenhøj byder velkommen til alle, der har lyst til at prøve kræfter med de mange former for friluftsliv. Fra det helt enkle og klassiske med sametelt, vildmarksmiddag og aktivitet i det nære landskab til det udfordrende friluftsliv med adventurerace, havkajak, træklatring, mountainbike og overnatning i bivuak. FIRMAEVENTS OG TEAMBUILDING DGI Karpenhøj tilbyder skræddersyede kurser og firmadage med egne instruktører og fokus på aktive og meningsfyldte udfordringer. Fra små virksomheder, hvor personalegruppen skal rystes sammen og blive bedre til samarbejde, til store firmadage, hvor hundredevis af medarbejdere nyder en dag med aktiviteter i naturen.

12 DGI-HUSET I AARHUS AKTIVE MØDER MED KANT I RUSTIKKE RUM MIDT I AARHUS DGI-huset Aarhus tilbyder stemningsfyldte fest-, møde- og konferencefaciliteter i Statsbanernes gamle centralværksted i hjertet af smilets by Igennem 1900-tallet blev lokalerne brugt til at bygge lokomotiver, og i dag udgør den smukt restaurerede bygning et moderne møde-, konference- og idrætscenter med en unik atmosfære. Kombinationen af de tre store sale med højt til loftet, de rustikke kraner og lysindfaldet, skaber fantastiske rum i det fredede værkstedskompleks. Byggeriets arkitektur er så speciel at det er blevet belønnet med nationale og internationale arkitektpræmier. Det samlede areal på m 2 rummer alsidige muligheder for aktivitet, møder, messer eller firmatræf. Lige fra det korte møde for få personer, over seminaret med bevægelse i pauserne til den store konference med deltagere. Der er endda mulighed for at leje hele huset. Mødelokalerne er alle udstyrede med projektor, pc er med PowerPoint og trådløst internet. DGI-huset Aarhus giver mulighed for fleksibilitet og løsninger tilpasset den enkeltes behov. Holdningen er, at alt kan lade sig gøre. FACTS KONTAKT DGI-huset Aarhus eventafdelingen Værkmestergade Aarhus mail: tlf OVERNATNING DGI-huset har aftaler med hoteller, der ligger i gåafstand. Vi sørger gerne for alle praktiske aftaler omkring booking af værelser. DGI HUSET AARHUS / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

13 AARHUS

14 AKTIVE MØDE- OG EVENTPAKKER DGI-huset Aarhus tilpasser aktive møde- og eventpakker med husets egne instruktører til enhver lejlighed og arrangement. Prøv f.eks. klatrevæggen, badmintonbanerne, fitnessafdelingen eller holdtræning med fx Zumba, yoga eller spinning. CENTRALT PLACERET I AARHUS DGI-huset Aarhus ligger centralt ved Aarhus Hovedbanegård og Bruuns Galleri. Der er 1000 parkeringspladser i parkeringshus, kun 150 meter til gågade, by- og

15 COMPANY DEAL Company Deal er et tilbud til virksomheder i Aarhus og omegn, der vil give deres ansatte tilbud om medarbejdermotion, fitness og sunde aktiviteter, der passer til alle. BRUG BYEN Det er nemt at kombinere møder i DGI-huset i Aarhus med andre oplevelser i byen. Hvad med en walk and talk på toppen af Aros? GRØN CAFÉ mad med årstidens råvarer og økologiske grundprodukter. Kokkene skræddersyr madoplevelsen til det enkelte arrangement.

16 DGI HUSET HERNING MODERNE MULTIHUS MED HELT UNIKKE MULIGHEDER DGI Huset Herning er et moderne mødested for aktivitet og velvære. Muligheder som Vandkulturhuset, fitness, wellness og hotel gør det til et unikt multihus, der er ideelt til kreative og aktive netværksevents I de moderne rum med rene linjer og højt til loftet er der skabt et intenst mødeunivers med alt, hvad man behøver lige ved hånden. Der er et væld af tilbud til krop og sjæl i huset, og samtidig er den centrale beliggenhed i den livlige kultur- og messeby et godt udgangspunkt for at komme rundt i Herning og omegn. Via en glaspassage er der direkte forbindelse til MCH Herning Kongrescenter på den anden side af gaden. De tre moderne mødelokaler i huset er egnede til møder for personer, og alle har projekter, lærred, flipover og trådløst internet. Samtidig er der mulighed for overnatning på områdets største hotel. DGI Huset Herning skræddersyr gerne events og andre arrangementer, så de indeholder den helt rigtige kombination af aktiviteter og forkælelse. FACTS KONTAKT DGI Huset Herning Kousgaards Plads Herning mail: tlf og events. i vand og på land. saunatema med gusmester. DGI HUSET HERNING / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

17

18 3-STJERNET HOTEL MED 152 VÆRELSER Den stilrene indretning afspejler Vandkulturhusets blå, grønne og turkise farver. Alle værelserne er store og lyse med bad, toilet, tv og trådløst internet samt udsigt. Som gæst er der fri adgang til fitness, Vandkulturhuset, wellness og udendørs træning på tagterrassen. På hotellets øverste etage er der indrettet 40 superior værelser med ekstra forkælelse. Parkering i parkeringshuset er gratis for hotellets gæster. MODERNE MULTIHUS DGI Huset Herning er et multihus med mange forskellige aktivitetsmuligheder i et top-moderne miljø, når det gælder inden- og udendørs faciliteter. Indeholdende bl.a. et stort Vandkulturhus med klatrevæg og trampolin, multibassin, varmtvandsbassin og spa. Stort fitnessområde, rytmesal og bevægelsessal med mulighed for hockey, volley, badminton m.m. Vælg mellem et udvalg af holdsport, der dækker over alt fra aquahold til Zumba og yoga.

19 CAFÉ MED AFSLAPPET ATMOSFÆRE Menukortet er fyldt med sund mad, der både mætter og og afdæmpet stemning med sofagrupper og opsætning af borde og stole med udsigt over bevægelsesalen, hvis dette ønskes. WELLNESS MED REN FORKÆLELSE Wellness-afdelingen tilbyder f.eks. blid massage i spaen, dampbad med Chromo lysterapi eller fodbassiner med vandsten, der styrker blodomløbet og løsner ømme muskler. På tagterrassen er der en stor sauna med glasfacade samt to open air vildmarkskar.

20 DGI-HUSET VEJLE STOR KAPACITET OG ERFARING CENTRALT I VEJLE DGI-huset Vejle er et multihus med en unik kapacitet og masser af gå-på-mod, uanset om man skal afholde et kursus, møde, firma- og temaarrangementer, eller produktmesser Huset er kendt for sin måde at lytte til mødeplanlæggernes ønsker og få tingene til at gå op i en højere enhed på den professionelle måde. En central placering i Vejle med gratis parkerings-pladser og med kort afstand til Vejle Ådal, gør det til et godt udgangspunkt for en firmadag. Kapaciteten er stor. Her er plads til alt fra den lille intime middag og til firmafesten med spisende gæster. Med 4 store haller samt en multihal på m 2 er her uendelige opstillings- og udsmykningsmuligheder. Teamet i DGI-huset Vejle har stor erfaring at trække på i forhold til store arrangementer. Teamet vejleder og kommer gerne med input - også i forhold til at bringe bevægelse ind i arrangementer. Hvad enten det er en kort pauseaktivitet i mødelokalet eller en fælles holdtræning i stille eller sveddryppende tempo, er instruktøren klar. DGI-huset Vejle lægger stor vægt på at gennemtænke et flow i alle arrangementer. Her er alt muligt og mulighederne er mange. FACTS KONTAKT DGI-huset Vejle Willy Sørensens Plads Vejle mail: tlf Bryggen og byens kultur. DGI-HUSET VEJLE / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

21

22 MØDEFACILITETER MED STOR KAPACITET DGI-huset Vejle har fire mødelokaler for deltagere, og derudover 4 store haller og en multihal med plads til op til 2000 personer. Hallerne kan fx bruges til konferencer, firmafester, messer, og alle har adgang til trådløst internet. SPORTSAKTIVITETER OG EVENTS Der er et væld af aktivitetsmuligheder i husets svømmehal, fitnesslokaler og haller samt mulighed for events med DGI-husets egne instruktører. Prøv f.eks. Zumba, piloxing, cycling, yoga, cross fitness, vild med dans, fitness eller de udendørs løbe- og cykelruter gennem Vejle Ådal.

23 STOR ERFARING DGI-huset Vejle har mangeårig erfaring i at håndtere store messer og events. Her er det sunde og grønne køkken i højsædet, og køkkenet er vant til at håndtere udfordringen i at kokkerere til store grupper.

24 VINGSTED HOTEL & KONFERENCECENTER 4-STJERNEDE MØDE- FACILITETER I DEN SMUKKESTE NATUR Vingsted Hotel & Konferencecenter ligger centralt i trekantsområdet midt i den naturskønne Vejle Ådal med flere historiske seværdigheder i nærheden, og hvor det bakkede terræn inspirerer til vandre- og løbeture Ådalen er er en del af den danske naturkanon, som skal gøre flere naturoplevelser synlige for danskerne. Centret har faciliteter til alle størrelser og typer af arrangementer. Både indendørs og udendørs. De moderne og behaglige konferencefaciliteter, den lækre mad i restauranten og de lyse værelser giver mange muligheder for at sammensætte et unikt arrangement, som gæster ofte vælger at krydre med stedets utallige faciliteter. Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for teamevents, lederudvikling og naturligvis alle former for mødeaktivitet. Vingsted Hotel & Konferencecenter er kendt for at levere komplette løsninger lige fra det lille gruppemøde eller kursus for 10 personer til store messer og konferencer med flere tusinde deltagere. Vi er Danmarks mest fleksible og pålidelige konferencecenter og skræddersyr gerne arrangementer efter individuelle ønsker. FACTS KONTAKT Vingsted Hotel & Konferencecenter Vingsted Skovvej Bredsten mail: tlf VINGSTED HOTEL OG KONFERENCECENTER / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

25

26 4-STJERNEDE KONFERENCE FACILITETER Vingsted Hotel & Konferencecenter råder over 25 små og store mødesale samt en stor centersal med teleslynge og plads til deltagere. Der er projekter og gratis internet i alle mødelokaler. Vi stiller os gerne til rådighed til netop den løsning, der ønskes og er disponible under mødeafvikling. 3-STJERNET HOTEL Hotellet har 191 værelser med udsigt over naturarealerne. Der i alt 618 sengepladser, og ved større arrangementer kan kapaciteten udvides til 900 personer. Værelserne har bad, toilet, tv og trådløst netværk, fri parkering, og desuden kan man frit benytte svømmehal og motionsrum.

27 TIMEOUT AKTIVE KREATIVE PAUSER Vores pausekoncept, der gør op med traditionelle mødepauser, øger kreativiteten og styrker teamånden. TIME- OUT er sammensat af en bred vifte af forskellige inden- og udendørs aktiviteter, der tager fra 15 min til max 1 time. Fælles for aktiviteterne er, at de ikke kræver særligt udstyr og kan afvikles i hverdagstøj. HISTORISKE RAMMER OG NATUR Oplev det kuperede terræn i Vejle Ådal på egen hånd eller med centrets naturvejleder. Hør f.eks. om dyre- og plantelivet, landskabet og ådalens spændende historie. Besøg fx Vingsted Jernalderlandsby eller se Ravningbroen, en gammel vikingebro bygget af Harald Blåtand. FIRMAEVENTS Det er ikke uden grund, at vi kalder os Danmarks førende aktive hotel og konferencecenter. Vi skræddersyer gerne en firmadag uanset antal deltagere og har stor erfaring på området med vores egne instruktører. Kort og godt mød op med godt humør, og vi klarer resten.

28 VEJEN IDRÆTSCENTER TAG SPORTS- TASKEN MED Vejen Idrætscenter har hvert år over gæster, der primært går efter indlæring, sundhed og fælleskab Vejen Idrætscenter ligger centralt placeret i Region Syd tæt på Kolding-Esbjerg motorvejen og banegården med Askov Højskole, Hærvejen og Kongeåen som de nærmeste kendte naboer. Vejen Idrætscenter startede som en typisk idrætshal og har gennem tiden udviklet sig til et enestående livsstilscenter. Centrets m 2 gør det muligt at give alle gæster en ny oplevelse, både store og små virksomheder, organisationer og foreninger. Der tilbydes kurser og konferencer med et aktivt indhold lige fra 10 minutters pausegymnastik til flere timers teambuilding både indendørs og udendørs. Centret har gode muligheder for at opfylde specifikke ønsker og krav med de mere end 30 kursus- og konferencelokaler samt det nyeste i AV-udstyr og fleksible opstillinger. Vejen Idrætscenter er kendt for at have startet den sunde mødeservering og tilbyder overnatning i gode værelser eller luksushytter. Det er oplagt at tage sportstasken med for at afprøve en eller flere af de over 25 forskellige typer holdtræning, svømmehal, motionscenter, bikecenter, badminton, squash m.v. Der er ligeledes områder til aktive pauser eller til afslapning og hygge. FACTS KONTAKT Vejen Idrætscenter Petersmindevej Vejen mail: tlf og udstyr til videokonference VEJEN IDRÆTSCENTER / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

29

30 KURSUS- OG KONFERENCELOKALER MED MULIGHEDER De 25 møde- og konferencelokaler, fem haller og fire sale med plads fra deltagere er velegnede til alt fra mindre møder, over kurser og til store konferencer. Alle lokaler er lyse og indbydende og stilles op efter ønske med standard AV udstyr. Konferencetelefon, interaktive tavler og udstyr til videokonference er også en mulighed. OVERNATNING Vejen Idrætscenter tilbyder overnatning på Danhostel Vejen sport eller konference, der hver ligger ca. 250 meter fra centret. Danhostel konference indeholder 51 værelser af hotelstandard, og Danhostel sport indeholder 16 værelser med op til seks senge samt otte luksushytter med plads til syv personer. Alle værelser og hytter er indrettet med eget bad, toilet, tv og gratis trådløst internet.

31 SPISESAL OG SPORTSCAFE Hyggelig spisesal og sportscafe med et godt køkken, hvor kokkene sætter en ære i at servere sunde og velsmagende måltider, der er tilberedt af friske råvarer. I sportsbaren eller kaffebaren kan der slappes af med kolde og varme drikke, TV og dagens nyheder. AKTIVITETER TIL ALLE Vejen Idrætscenter tilbyder både svømmehal og motionscenter med alt inden for både motion og sundhed, holdtræning, velvære og personlig vejledning. Der er fri adgang til et flot udendørs idrætsanlæg, hvor det stort set kun er fantasien,w der sætter grænser. Derudover er der områder designet specielt til aktive pauser og mulighed for at arrangere f.eks. Wii sport, tæppecurling, dart, bordtennis, bordfodbold m.m.

32 DGI-BYEN MÆRK PULSEN I DGI-BYEN Forestil dig et sted, der summer af aktivitet. Et sted, hvor mangfoldigheden er stor og mennesker mødes. Et sted, hvor nærvær og ansvarlighed er lig med succesfulde møder, konferencer, fester og events Velkommen til DGI-byen, der ligger i centrum af København, få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og byens mange seværdigheder. DGI-byen mikser business og pleasure, så du kan pifte mødedagen op med et stort udvalg af klassiske idrætsaktiviteter eller prøve noget nyt som fægtning eller skattejagt. Og hvis sulten trænger sig på, kan den stilles med en gastronomisk oplevelse i restauranten Vestaurantens historiske og hyggelige rammer. DGI-byen kan rumme ethvert arrangement, og det levende møde-og konferencemiljø skaber de helt rigtige rammer, lige meget om I er 4 personer eller Der tilbydes flere forskellige typer mødepakker, og vi kan skræddersy et arrangement specielt til jeres behov. FACTS KONTAKT DGI-byen Tietgensgade København V mail: tlf DGI-BYEN / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

33

34 DGI-BYENS HOTEL Alle 104 værelser på DGI-byens Hotel er indrettede med enkle, stilfulde møbler og skandinaviske farver. Trægulve gør værelserne allergi-venlige, og af samme hensyn findes der heller ingen sengetæpper. Alle værelser er handicapvenlige og har bad, toilet, tv, skrivebord med stol samt fri internetadgang. Hotelgæster kan bowle til halv pris, hvis der bookes på dagen. EVENTS MED ACTION, UDFORDRINGER OG FÆLLESSKAB Har I brug for et break i mødedagen, en sjov start på jeres firmafest eller et ryste-sammen arrangement så har DGI-byen en række eventaktiviteter, der garanterer gode oplevelser for både små og store grupper. MØDE- OG KONFERENCELOKALER I CENTRUM De toptunede mødelokaler har højt til loftet, lækre møbler og en inspirerende stemning. Der er desuden messelokaler til både større og mindre messer, og DGI-byen stiller sig gerne til rådighed som sparringspartner og konceptudvikler på strategi, logistik, planlægning og afvikling.

35 CPH BOWLING & LOUNGE Afslut mødet eller tag en pause med en omgang bowling i CPH Bowling & Lounge. Der er 16 toptunede baner og lækker lounge-stemning. RESTAURANT VESTAURANTEN Vestauranten har plads til 220 personer, og køkkenteamet tilbereder mad med de bedste danske råvarer. Restauranten ligger i en smukt restaureret bygning, der tidligere fungerede som kalvestald, men som i dag fremstår lys og imødekommende med højt til loftet og spændende detaljer.

36 DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! DGI-HUSET I NORDKRAFT Teglgårds Plads Aalborg mail: tlf DGI KARPENHØJ Dragsmursvej Knebel mail: tlf DGI-HUSET AARHUS Værkmestergade Aarhus mail: tlf DGI HUSET HERNING Kousgaards Plads Herning mail: tlf DGI-HUSET VEJLE Willy Sørensens Plads Vejle mail: tlf VINGSTED HOTEL & KONFERENCECENTER Vingsted Skovvej Bredsten mail: tlf VEJEN IDRÆTSCENTER Petersmindevej Vejen mail: tlf DGI-BYEN Tietgensgade København V mail: tlf

37

38 DGI2Business sæt bevægelse i dit møde DGI-HUSET I NORDKRAFT Teglgårds Plads Aalborg mail: tlf DGI KARPENHØJ Dragsmursvej Knebel mail: tlf DGI-HUSET AARHUS Værkmestergade Aarhus mail: tlf DGI HUSET HERNING Kousgaards Plads Herning mail: tlf DGI-HUSET VEJLE Willy Sørensens Plads Vejle mail: tlf VINGSTED HOTEL & KONFERENCECENTER Vingsted Skovvej Bredsten mail: tlf VEJEN IDRÆTSCENTER Petersmindevej Vejen mail: tlf DGI-BYEN (administration) Tietgensgade København V mail: tlf

39

DGI2Business sæt bevægelse i dit møde!

DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business Sæt bevægelse i dit møde! DGI2Business består af otte unikke hotel-, konference- og idrætscentre. Hvad enten du skal holde et

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

København - LIVA Kursuscenter. find VEJ

København - LIVA Kursuscenter. find VEJ København - LIVA Kursuscenter LIVA Kursuscenter er placeret på Østerbro i København med udsigt over grønne Fælledparken. Kursuslokalerne fremstår topmoderne, nyindrettede og lyse. Lokalerne har white boards,

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere!

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Rum til oplevelser i Kattegat Siloen - fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk

Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk DAGSMØDE FRA KR. 315,PR. PERSON Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk Skærbæk Kursus- og Eventcenter ligger midt i Danmarks flotteste natur med Nationalparken, Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo. Vi

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser comwell.com Velkommen til Comwell Kellers Park Velkommen til Danmarks første 5-stjernede konference- og spahotel Forkæl dine mødedeltagere

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for.

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. TAILOR-MADE FOR YOU Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS Når du er på vej mod et vigtigt mål, kommer du bedst og hurtigst frem, hvis rejsen er

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Møder og konferencer på Bautahøj...

Møder og konferencer på Bautahøj... Møder & Konferencer Møder og konferencer på Bautahøj... Bautahøj konferencecenter råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser

Læs mere

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER O P E RA E N OPERAEN STORE SCENE Operaens Store Scene er som centrum i denne mægtige bygning, dets glødende hjerte. Med guldbelagt loft, ahornbeklædte vægge og kongeblå stole skaber scenerummet en overdådig

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER Møder & konferencer på kanten af Øresund Konference PÅ KANTEN AF ØRESUND Direkte ud til Øresund og kun en lille times kørsel fra København finder du

Læs mere

Velkommen til Vejen Kommune

Velkommen til Vejen Kommune Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del Bilag 288 Offentligt Velkommen til Vejen Kommune SAMMEN SKABER VI VÆRDI Indhold #4 Forord #5 Fakta om Vejen Kommune #6 Central placering #7 Lokation 1 Vejen #10 Lokation

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Bella Center & Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen 1. BELLA SKY COMWELL HOTEL RECEPTION 2. BELLA SKY COMWELL KONFERENCEINDGANG 3. KONGRESINDGANG 4. INDGANG

Læs mere

Vi mødes ved Lillebælt

Vi mødes ved Lillebælt Vi mødes ved Lillebælt Trinitys faciliteter Auditorie med plads til 240 personer. 13 plenumlokaler og 22 møderum med plads fra 10 200 personer. Dagslys i alle lokaler, moderne interiør og AV-udstyr samt

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Årstidens frokost bestående af kød - fisk - ost og sødt, inkl. 1 vand pr. person.

Årstidens frokost bestående af kød - fisk - ost og sødt, inkl. 1 vand pr. person. Dagsarrangement Formiddagskaffe/te, frugt, friskbagte boller, juice og pålæg. Kaffe/te med eftermiddags sødt og smoothies Isvand, kaffe/te og frugt under hele arrangementet. Lokaleleje samt standard AV-udstyr

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Velkommen til Comwell Kolding!

Velkommen til Comwell Kolding! Comwell Kolding Velkommen til Comwell Kolding! Introduktion Det 4-stjernede Comwell Kolding ligger centralt placeret og er bygget højt over vandet, så I har en flot udsigt over byen. Hotellet tilbyder

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Kirkebyvej 33 Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle T F

Kirkebyvej 33 Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle T F Nærvær og service Hornstrup Kursuscenter har personlighed. Vores størrelse er vores styrke. Den sikrer, at I oplever alle os, der arbejder her som mennesker, der vil jer noget godt. Som medarbejdere tager

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD Landlige idylliske omgivelser med atmosfære og ro Vilcon Hotel og Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til mark og skov. Konferencegården

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Aarhus - Helnan Marselis Hotel. find VEJ

Aarhus - Helnan Marselis Hotel. find VEJ Aarhus - Helnan Marselis Hotel Som gæst på Helnan Marselis Hotel får du adgang til en række faciliteter som f.eks. gratis internet, åben teresse og en beliggenhed tæt på havet. Strandvejen 25 Aarhus 8000

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt på 55 lokaler 2.500 m 2 samlet udstillingsareal

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting KONFERENCER & MØDER 26 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER O P E RA E N OPERAEN STORE SCENE Operaens Store Scene er som centrum i denne mægtige bygning, dets glødende hjerte. Med guldbelagt loft, ahornbeklædte vægge og kongeblå stole skaber scenerummet en overdådig

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed

Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed Helheden er underordnet Hvis du har fokus på detaljerne kommer helheden af sig selv Egon Klitgaard Radisson BLU Hotel Papirfabrikken er et hotel med holdning og vi

Læs mere

OREA Hotel Voronez II

OREA Hotel Voronez II OREA Hotel Voronez II Den tjekkiske by er den næststørste i landet og ligger i den sydlige del af Tjekkiet. Byen er den by i Tjekkiet næstefter Prag, hvor der findes flest beskyttede historiske seværdigheder.

Læs mere

Schæffergården. Møder & konferencer

Schæffergården. Møder & konferencer 2010 Schæffergården Møder & konferencer Velkommen til Schæffergården nordisk hus i Gentofte I hjertet af Jægersborg ved Ermelundsvej danner Schæffergården og Villa Helene sammen med Det Gamle Jægersborg

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet.

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Mødepakker Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Café Casablanca har lyse, nyrenoverede mødelokaler til dig, der ønsker at afholde et citymøde i hjertet

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING KONFERENCER & TEAMBUILDING Vi skræddersyer jeres arrangement Godt samarbejde skaber gode resultater Vi skræddersyer jeres arrangement 1 Dayz er den perfekte ramme om jeres firmaarrangement eller teambuilding

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2012 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P BELLA SKY HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. BELLA SKY RECEPTION 2. BELLA SKY KONFERENCEINDGANG

Læs mere

Refborg Hotel Billund

Refborg Hotel Billund Refborg Hotel Billund Refborg hotel, spiseri og butik åbnede i 2015 med 26 nyrenoverede værelser. Hotellet ligger rigtig centralt placeret i Billund og der er derfor ikke langt til de mange attraktioner

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring indenfor Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure Bowlingcenteret har åbent hver dag året rundt... Book on-line på www.bowlogspis.dk 66 værelser klassisk eller superior (med

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

Vores eventkoordinatorer har alle en solid brancheerfaring fra hoteller og konferencecentre og har dermed stor knowhow i afvikling af arrangementer.

Vores eventkoordinatorer har alle en solid brancheerfaring fra hoteller og konferencecentre og har dermed stor knowhow i afvikling af arrangementer. Messer VELKOMMEN I DEN STØRSTE MESSEFACILITET I AARHUS Med 3.888 kvadratmeter fordelt over fire haller er NRGi Park & Arena den største messefacilitet i Aarhus. Der er gode indloadforhold til alle haller

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT. T:

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT.  T: HOTEL KONFERENCE RESTAURANT www.nrvosborg.dk T: 97 48 48 97 Nørre Vosborg er stedet, hvor man kan strække sit indre menneske ud i fuld størrelse Hans Edvard Nørregård-Nielsen HISTORIEN Herregården Nørre

Læs mere

HOTEL DANMARK KONFERENCE

HOTEL DANMARK KONFERENCE HOTEL DANMARK KONFERENCE ALL INCLUSIVE 1 MØDER VED RÅDHUSPLADSEN Hotel Danmark er vores hyggelige 3* hotel, placeret kun 127 skridt fra Tivoli, tæt på Christiansborg, Nationalmuseet og endnu tættere på

Læs mere

Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein.

Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein. Hotel Evianquelle Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein. Introduktion En helbredende og naturskøn ferie lige ved naturlig

Læs mere

Konferencer & Mødedage på

Konferencer & Mødedage på Konferencer & Mødedage på Konferencer & Mødedage på SalonSalon Hos SalonSalon handler det om, at vores konferencegæster skal føle sig hjemme, fra de sætter deres fødder indenfor døren til de går igen.

Læs mere

KULTUR, KURSER OG KONFERENCER. Brandbjerg Højskole Brandbjergvej 12-7300 Jelling Tlf- 7587 1500 E-mail: bh@brandbjerg.dk BRANDBJERGHØJSKOLE ØJSKOLE

KULTUR, KURSER OG KONFERENCER. Brandbjerg Højskole Brandbjergvej 12-7300 Jelling Tlf- 7587 1500 E-mail: bh@brandbjerg.dk BRANDBJERGHØJSKOLE ØJSKOLE KULTUR, KURSER OG KONFERENCER t ØJSKOLE VELKOMMEN er en gammel herregård med stor kapacitet, moderne kursusfaciliteter og et unikt historisk og kulturelt miljø. Sammensætningen af historiske og innovative

Læs mere