DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk"

Transkript

1 DGI2Business sæt bevægelse i dit møde!

2 DGI2Business SÆT BEVÆGELSE I DIT MØDE! DGI2Business består af otte unikke hotel-, konference- og idrætscentre. Hvad enten du skal holde et kort møde med få personer, et seminar, teambuilding, events, større konferencer eller messer med over tusinde deltagere, så giver DGI2Business mulighed for den helt rigtige afvikling. Gerne krydret med sund og lækker mad samt aktive pauser med vores professionelle instruktører. Uanset om du er til topmoderne rammer eller rå historie, til storbyens puls eller smukke naturoplevelser, til sved på panden eller stille og rolig aktivitet, skræddersyr DGI2Business et tilbud, der passer til dit behov. Tænk blot på, hvad rammerne skal gøre for udbyttet af dit møde

3 Velkommen hos os! DGI-HUSET I NORDKRAFT DGI KARPENHØJ DGI-HUSET AARHUS DGI HUSET HERNING DGI-HUSET VEJLE VINGSTED HOTEL & KONFERENCECENTER VEJEN IDRÆTSCENTER DGI-BYEN

4 DGI-HUSET I NORDKRAFT KREATIV STEMNING I KULTURELT KRAFT- CENTER PÅ AALBORGS HAVNEFRONT De rå, højloftede rum med gigantiske kultragte, der hænger ned fra loftet, danner rammen om Nordkraft. Siden 2011 har det historiske kulkraftværk været Aalborgs og hele Nordjyllands kulturhus I hjertet af Nordkraft ligger DGI-HUSET med moderne møde-, konference- og idrætsfaciliteter fordelt på m 2 og fire etager. Med grønne kokke, mange muligheder for aktivitet og bevægelse, samt mødelokalerne i rå rammer gives unikke muligheder. Her kan I afholde kreative møder og konferencer fra 2 til 800 deltagere, og ligeledes opleve en professionel afvikling af events og arrangementer. Og uanset om der er tale om møde, konference og messe eller et oplevelsesorienteret arrangement i form af firmafest eller teambuild arrangementet TeamPlay, er I sikret en oplevelse udover det sædvanlige. DGI-HUSET i Nordkraft designer gerne arrangementer tilpasset specielt til jeres ønsker. FACTS KONTAKT DGI-HUSET i Nordkraft Teglgårds Plads Aalborg mail: tlf FOTOS: HELENE HØYER MIKKELSEN M.FL. Lufthavn lokale råvarer. OVERNATNING DGI-HUSET i Nordkraft har aftaler med omkringliggende hoteller. Vi sørger gerne for alle praktiske aftaler. DGI HUSET NORDKRAFT / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

5

6 MØDELOKALER HÆNGER I TAGET Mødelokalerne ligger i en sort boks, der hænger i tagkonstruktionen. Denne elegante løsning er valgt af arkitekten for at symbolisere de store ovne af støbejern på flere hundrede tons, der var ophængt i taget, da Nordkraft var et elværk. COMPANY DEAL Company Deal er et tilbud til virksomheder i Aalborg og omegn, der vil give deres ansatte tilbud om medarbejdermotion, fitness og sunde aktiviteter, der passer til alle. CENTRAL PLACERING PÅ HAVNEFRONTEN Nordkraft ligger på havnefronten i centrum af Aalborg med udsigt til Limfjorden. Og med kun 150 meter til gågaden er der rig mulighed for at opleve Centrum. Der er ca meter til Aalborg Hovedbanegård.

7 DANMARKS HØJESTE KLATREVÆG Nordkraft huser Danmarks højeste og mest spektakulære klatrevæg, som er bygget op ad de gamle, rå mure. Derudover rummer huset blandt andet idrætshaller, Nordjyllands største springanlæg, fitnesscenter og et bredt udvalg af holdtræningsmuligheder som bodytoning, yoga, pilates og spinning.

8 DGI KARPENHØJ NATUR- OG FRILUFTSCENTER UDFORDRINGER, SAMARBEJDE OG OPLEVELSER DGI Karpenhøj er smukt placeret i Nationalpark Mols Bjerge - omkranset af hav på tre sider, græssende islandske heste og imponerende stendysser På DGI Karpenhøj er vi eksperter i teambuilding-forløb, firmadage og kurser, der åbner op for samarbejde og fællesskab. Der rådes blandt andet over mødelokaler for personer, en hyggelig pejsestue med åben pejs og så selvfølgelig fantastiske udeområder. Alle vores aktiviteter har rod i natur- og friluftsliv, så derfor er vores foretrukne arbejdsrum naturen og de muligheder, det giver for udvikling og samarbejde. Vi har overnatningsmuligheder i shelters og samiske lavoer, men foretrækker I indendørs overnatning med moderne komfort, har vi et samarbejde med Fuglsøcentret, der er nærmeste nabo. Mulighederne for gruppeprocesser og aktiviteter er mange på DGI Karpenhøj. Friluftsog naturvejlederne byder på en lang række spændende, meningsfyldte og aktive oplevelser i den smukke natur. Prøv blandt andet vildmarksmiddag i samisk lavo, fælleskab og udfordring i havkajak eller bryd grænser med træklatring. DGI Karpenhøj tilbyder også skræddersyede organisationspsykologiske teamtræningsforløb i samarbejde med den anerkendte erhvervspsykolog Jørgen Keinicke. FACTS KONTAKT DGI Karpenhøj Dragsmursvej Knebel mail: tlf Mols Bjerge med friluftsliv som fokus FOTOS: ANNMALMGREN.DK DGI KARPENHØJ - NATUR OG FRILUFTSCENTER / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

9

10 MED NATIONALPARKEN SOM BAGGRUND Med bakkerne i Mols Bjerge som centrum er Nationalpark Mols Bjerge et overflødighedshorn af smuk natur fordelt på 180 km 2. Nationalparken rummer blandt andet Kalø Slotsruin, Kalø Gods, herregårdslandskabet med gamle løvskove, Tirstrup Hedeslette, dele af Ebeltofthalvøen, store havområder, Stubbe sø, Jernhatten, Rugård-skovene og den gamle købstad Ebeltoft. Samtidig er Aarhus og Djurslands attraktioner også en del af DGI Karpenhøjs opland. ANDERLEDES NATURVEJLEDNING Fuldmånevandring i Mols Bjerge, sommerfugleekspedition i bakkerne omkring DGI Karpenhøj eller tilberedning blot tre gode bud på spændende, lærerige og anderledes naturoplevelser, der kan planlægges og udføres af DGI Karpenhøjs dygtige naturvejledere. De har alle stor viden og indsigt i naturen, kulturen og landskabet omkring DGI Karpenhøj, i Nationalpark Mols Bjerge og på Djursland.

11 FRILUFTSLIV FOR ALLE Havkajak langs kysten, hygge om et lunt lejrbål eller klatring og overnatning i trætoppene. Oplevelserne i det fri er mangfoldige, og DGI Karpenhøj byder velkommen til alle, der har lyst til at prøve kræfter med de mange former for friluftsliv. Fra det helt enkle og klassiske med sametelt, vildmarksmiddag og aktivitet i det nære landskab til det udfordrende friluftsliv med adventurerace, havkajak, træklatring, mountainbike og overnatning i bivuak. FIRMAEVENTS OG TEAMBUILDING DGI Karpenhøj tilbyder skræddersyede kurser og firmadage med egne instruktører og fokus på aktive og meningsfyldte udfordringer. Fra små virksomheder, hvor personalegruppen skal rystes sammen og blive bedre til samarbejde, til store firmadage, hvor hundredevis af medarbejdere nyder en dag med aktiviteter i naturen.

12 DGI-HUSET I AARHUS AKTIVE MØDER MED KANT I RUSTIKKE RUM MIDT I AARHUS DGI-huset Aarhus tilbyder stemningsfyldte fest-, møde- og konferencefaciliteter i Statsbanernes gamle centralværksted i hjertet af smilets by Igennem 1900-tallet blev lokalerne brugt til at bygge lokomotiver, og i dag udgør den smukt restaurerede bygning et moderne møde-, konference- og idrætscenter med en unik atmosfære. Kombinationen af de tre store sale med højt til loftet, de rustikke kraner og lysindfaldet, skaber fantastiske rum i det fredede værkstedskompleks. Byggeriets arkitektur er så speciel at det er blevet belønnet med nationale og internationale arkitektpræmier. Det samlede areal på m 2 rummer alsidige muligheder for aktivitet, møder, messer eller firmatræf. Lige fra det korte møde for få personer, over seminaret med bevægelse i pauserne til den store konference med deltagere. Der er endda mulighed for at leje hele huset. Mødelokalerne er alle udstyrede med projektor, pc er med PowerPoint og trådløst internet. DGI-huset Aarhus giver mulighed for fleksibilitet og løsninger tilpasset den enkeltes behov. Holdningen er, at alt kan lade sig gøre. FACTS KONTAKT DGI-huset Aarhus eventafdelingen Værkmestergade Aarhus mail: tlf OVERNATNING DGI-huset har aftaler med hoteller, der ligger i gåafstand. Vi sørger gerne for alle praktiske aftaler omkring booking af værelser. DGI HUSET AARHUS / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

13 AARHUS

14 AKTIVE MØDE- OG EVENTPAKKER DGI-huset Aarhus tilpasser aktive møde- og eventpakker med husets egne instruktører til enhver lejlighed og arrangement. Prøv f.eks. klatrevæggen, badmintonbanerne, fitnessafdelingen eller holdtræning med fx Zumba, yoga eller spinning. CENTRALT PLACERET I AARHUS DGI-huset Aarhus ligger centralt ved Aarhus Hovedbanegård og Bruuns Galleri. Der er 1000 parkeringspladser i parkeringshus, kun 150 meter til gågade, by- og

15 COMPANY DEAL Company Deal er et tilbud til virksomheder i Aarhus og omegn, der vil give deres ansatte tilbud om medarbejdermotion, fitness og sunde aktiviteter, der passer til alle. BRUG BYEN Det er nemt at kombinere møder i DGI-huset i Aarhus med andre oplevelser i byen. Hvad med en walk and talk på toppen af Aros? GRØN CAFÉ mad med årstidens råvarer og økologiske grundprodukter. Kokkene skræddersyr madoplevelsen til det enkelte arrangement.

16 DGI HUSET HERNING MODERNE MULTIHUS MED HELT UNIKKE MULIGHEDER DGI Huset Herning er et moderne mødested for aktivitet og velvære. Muligheder som Vandkulturhuset, fitness, wellness og hotel gør det til et unikt multihus, der er ideelt til kreative og aktive netværksevents I de moderne rum med rene linjer og højt til loftet er der skabt et intenst mødeunivers med alt, hvad man behøver lige ved hånden. Der er et væld af tilbud til krop og sjæl i huset, og samtidig er den centrale beliggenhed i den livlige kultur- og messeby et godt udgangspunkt for at komme rundt i Herning og omegn. Via en glaspassage er der direkte forbindelse til MCH Herning Kongrescenter på den anden side af gaden. De tre moderne mødelokaler i huset er egnede til møder for personer, og alle har projekter, lærred, flipover og trådløst internet. Samtidig er der mulighed for overnatning på områdets største hotel. DGI Huset Herning skræddersyr gerne events og andre arrangementer, så de indeholder den helt rigtige kombination af aktiviteter og forkælelse. FACTS KONTAKT DGI Huset Herning Kousgaards Plads Herning mail: tlf og events. i vand og på land. saunatema med gusmester. DGI HUSET HERNING / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

17

18 3-STJERNET HOTEL MED 152 VÆRELSER Den stilrene indretning afspejler Vandkulturhusets blå, grønne og turkise farver. Alle værelserne er store og lyse med bad, toilet, tv og trådløst internet samt udsigt. Som gæst er der fri adgang til fitness, Vandkulturhuset, wellness og udendørs træning på tagterrassen. På hotellets øverste etage er der indrettet 40 superior værelser med ekstra forkælelse. Parkering i parkeringshuset er gratis for hotellets gæster. MODERNE MULTIHUS DGI Huset Herning er et multihus med mange forskellige aktivitetsmuligheder i et top-moderne miljø, når det gælder inden- og udendørs faciliteter. Indeholdende bl.a. et stort Vandkulturhus med klatrevæg og trampolin, multibassin, varmtvandsbassin og spa. Stort fitnessområde, rytmesal og bevægelsessal med mulighed for hockey, volley, badminton m.m. Vælg mellem et udvalg af holdsport, der dækker over alt fra aquahold til Zumba og yoga.

19 CAFÉ MED AFSLAPPET ATMOSFÆRE Menukortet er fyldt med sund mad, der både mætter og og afdæmpet stemning med sofagrupper og opsætning af borde og stole med udsigt over bevægelsesalen, hvis dette ønskes. WELLNESS MED REN FORKÆLELSE Wellness-afdelingen tilbyder f.eks. blid massage i spaen, dampbad med Chromo lysterapi eller fodbassiner med vandsten, der styrker blodomløbet og løsner ømme muskler. På tagterrassen er der en stor sauna med glasfacade samt to open air vildmarkskar.

20 DGI-HUSET VEJLE STOR KAPACITET OG ERFARING CENTRALT I VEJLE DGI-huset Vejle er et multihus med en unik kapacitet og masser af gå-på-mod, uanset om man skal afholde et kursus, møde, firma- og temaarrangementer, eller produktmesser Huset er kendt for sin måde at lytte til mødeplanlæggernes ønsker og få tingene til at gå op i en højere enhed på den professionelle måde. En central placering i Vejle med gratis parkerings-pladser og med kort afstand til Vejle Ådal, gør det til et godt udgangspunkt for en firmadag. Kapaciteten er stor. Her er plads til alt fra den lille intime middag og til firmafesten med spisende gæster. Med 4 store haller samt en multihal på m 2 er her uendelige opstillings- og udsmykningsmuligheder. Teamet i DGI-huset Vejle har stor erfaring at trække på i forhold til store arrangementer. Teamet vejleder og kommer gerne med input - også i forhold til at bringe bevægelse ind i arrangementer. Hvad enten det er en kort pauseaktivitet i mødelokalet eller en fælles holdtræning i stille eller sveddryppende tempo, er instruktøren klar. DGI-huset Vejle lægger stor vægt på at gennemtænke et flow i alle arrangementer. Her er alt muligt og mulighederne er mange. FACTS KONTAKT DGI-huset Vejle Willy Sørensens Plads Vejle mail: tlf Bryggen og byens kultur. DGI-HUSET VEJLE / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

21

22 MØDEFACILITETER MED STOR KAPACITET DGI-huset Vejle har fire mødelokaler for deltagere, og derudover 4 store haller og en multihal med plads til op til 2000 personer. Hallerne kan fx bruges til konferencer, firmafester, messer, og alle har adgang til trådløst internet. SPORTSAKTIVITETER OG EVENTS Der er et væld af aktivitetsmuligheder i husets svømmehal, fitnesslokaler og haller samt mulighed for events med DGI-husets egne instruktører. Prøv f.eks. Zumba, piloxing, cycling, yoga, cross fitness, vild med dans, fitness eller de udendørs løbe- og cykelruter gennem Vejle Ådal.

23 STOR ERFARING DGI-huset Vejle har mangeårig erfaring i at håndtere store messer og events. Her er det sunde og grønne køkken i højsædet, og køkkenet er vant til at håndtere udfordringen i at kokkerere til store grupper.

24 VINGSTED HOTEL & KONFERENCECENTER 4-STJERNEDE MØDE- FACILITETER I DEN SMUKKESTE NATUR Vingsted Hotel & Konferencecenter ligger centralt i trekantsområdet midt i den naturskønne Vejle Ådal med flere historiske seværdigheder i nærheden, og hvor det bakkede terræn inspirerer til vandre- og løbeture Ådalen er er en del af den danske naturkanon, som skal gøre flere naturoplevelser synlige for danskerne. Centret har faciliteter til alle størrelser og typer af arrangementer. Både indendørs og udendørs. De moderne og behaglige konferencefaciliteter, den lækre mad i restauranten og de lyse værelser giver mange muligheder for at sammensætte et unikt arrangement, som gæster ofte vælger at krydre med stedets utallige faciliteter. Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for teamevents, lederudvikling og naturligvis alle former for mødeaktivitet. Vingsted Hotel & Konferencecenter er kendt for at levere komplette løsninger lige fra det lille gruppemøde eller kursus for 10 personer til store messer og konferencer med flere tusinde deltagere. Vi er Danmarks mest fleksible og pålidelige konferencecenter og skræddersyr gerne arrangementer efter individuelle ønsker. FACTS KONTAKT Vingsted Hotel & Konferencecenter Vingsted Skovvej Bredsten mail: tlf VINGSTED HOTEL OG KONFERENCECENTER / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

25

26 4-STJERNEDE KONFERENCE FACILITETER Vingsted Hotel & Konferencecenter råder over 25 små og store mødesale samt en stor centersal med teleslynge og plads til deltagere. Der er projekter og gratis internet i alle mødelokaler. Vi stiller os gerne til rådighed til netop den løsning, der ønskes og er disponible under mødeafvikling. 3-STJERNET HOTEL Hotellet har 191 værelser med udsigt over naturarealerne. Der i alt 618 sengepladser, og ved større arrangementer kan kapaciteten udvides til 900 personer. Værelserne har bad, toilet, tv og trådløst netværk, fri parkering, og desuden kan man frit benytte svømmehal og motionsrum.

27 TIMEOUT AKTIVE KREATIVE PAUSER Vores pausekoncept, der gør op med traditionelle mødepauser, øger kreativiteten og styrker teamånden. TIME- OUT er sammensat af en bred vifte af forskellige inden- og udendørs aktiviteter, der tager fra 15 min til max 1 time. Fælles for aktiviteterne er, at de ikke kræver særligt udstyr og kan afvikles i hverdagstøj. HISTORISKE RAMMER OG NATUR Oplev det kuperede terræn i Vejle Ådal på egen hånd eller med centrets naturvejleder. Hør f.eks. om dyre- og plantelivet, landskabet og ådalens spændende historie. Besøg fx Vingsted Jernalderlandsby eller se Ravningbroen, en gammel vikingebro bygget af Harald Blåtand. FIRMAEVENTS Det er ikke uden grund, at vi kalder os Danmarks førende aktive hotel og konferencecenter. Vi skræddersyer gerne en firmadag uanset antal deltagere og har stor erfaring på området med vores egne instruktører. Kort og godt mød op med godt humør, og vi klarer resten.

28 VEJEN IDRÆTSCENTER TAG SPORTS- TASKEN MED Vejen Idrætscenter har hvert år over gæster, der primært går efter indlæring, sundhed og fælleskab Vejen Idrætscenter ligger centralt placeret i Region Syd tæt på Kolding-Esbjerg motorvejen og banegården med Askov Højskole, Hærvejen og Kongeåen som de nærmeste kendte naboer. Vejen Idrætscenter startede som en typisk idrætshal og har gennem tiden udviklet sig til et enestående livsstilscenter. Centrets m 2 gør det muligt at give alle gæster en ny oplevelse, både store og små virksomheder, organisationer og foreninger. Der tilbydes kurser og konferencer med et aktivt indhold lige fra 10 minutters pausegymnastik til flere timers teambuilding både indendørs og udendørs. Centret har gode muligheder for at opfylde specifikke ønsker og krav med de mere end 30 kursus- og konferencelokaler samt det nyeste i AV-udstyr og fleksible opstillinger. Vejen Idrætscenter er kendt for at have startet den sunde mødeservering og tilbyder overnatning i gode værelser eller luksushytter. Det er oplagt at tage sportstasken med for at afprøve en eller flere af de over 25 forskellige typer holdtræning, svømmehal, motionscenter, bikecenter, badminton, squash m.v. Der er ligeledes områder til aktive pauser eller til afslapning og hygge. FACTS KONTAKT Vejen Idrætscenter Petersmindevej Vejen mail: tlf og udstyr til videokonference VEJEN IDRÆTSCENTER / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

29

30 KURSUS- OG KONFERENCELOKALER MED MULIGHEDER De 25 møde- og konferencelokaler, fem haller og fire sale med plads fra deltagere er velegnede til alt fra mindre møder, over kurser og til store konferencer. Alle lokaler er lyse og indbydende og stilles op efter ønske med standard AV udstyr. Konferencetelefon, interaktive tavler og udstyr til videokonference er også en mulighed. OVERNATNING Vejen Idrætscenter tilbyder overnatning på Danhostel Vejen sport eller konference, der hver ligger ca. 250 meter fra centret. Danhostel konference indeholder 51 værelser af hotelstandard, og Danhostel sport indeholder 16 værelser med op til seks senge samt otte luksushytter med plads til syv personer. Alle værelser og hytter er indrettet med eget bad, toilet, tv og gratis trådløst internet.

31 SPISESAL OG SPORTSCAFE Hyggelig spisesal og sportscafe med et godt køkken, hvor kokkene sætter en ære i at servere sunde og velsmagende måltider, der er tilberedt af friske råvarer. I sportsbaren eller kaffebaren kan der slappes af med kolde og varme drikke, TV og dagens nyheder. AKTIVITETER TIL ALLE Vejen Idrætscenter tilbyder både svømmehal og motionscenter med alt inden for både motion og sundhed, holdtræning, velvære og personlig vejledning. Der er fri adgang til et flot udendørs idrætsanlæg, hvor det stort set kun er fantasien,w der sætter grænser. Derudover er der områder designet specielt til aktive pauser og mulighed for at arrangere f.eks. Wii sport, tæppecurling, dart, bordtennis, bordfodbold m.m.

32 DGI-BYEN MÆRK PULSEN I DGI-BYEN Forestil dig et sted, der summer af aktivitet. Et sted, hvor mangfoldigheden er stor og mennesker mødes. Et sted, hvor nærvær og ansvarlighed er lig med succesfulde møder, konferencer, fester og events Velkommen til DGI-byen, der ligger i centrum af København, få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og byens mange seværdigheder. DGI-byen mikser business og pleasure, så du kan pifte mødedagen op med et stort udvalg af klassiske idrætsaktiviteter eller prøve noget nyt som fægtning eller skattejagt. Og hvis sulten trænger sig på, kan den stilles med en gastronomisk oplevelse i restauranten Vestaurantens historiske og hyggelige rammer. DGI-byen kan rumme ethvert arrangement, og det levende møde-og konferencemiljø skaber de helt rigtige rammer, lige meget om I er 4 personer eller Der tilbydes flere forskellige typer mødepakker, og vi kan skræddersy et arrangement specielt til jeres behov. FACTS KONTAKT DGI-byen Tietgensgade København V mail: tlf DGI-BYEN / DGI2Business - Sæt bevægelse i dit møde!

33

34 DGI-BYENS HOTEL Alle 104 værelser på DGI-byens Hotel er indrettede med enkle, stilfulde møbler og skandinaviske farver. Trægulve gør værelserne allergi-venlige, og af samme hensyn findes der heller ingen sengetæpper. Alle værelser er handicapvenlige og har bad, toilet, tv, skrivebord med stol samt fri internetadgang. Hotelgæster kan bowle til halv pris, hvis der bookes på dagen. EVENTS MED ACTION, UDFORDRINGER OG FÆLLESSKAB Har I brug for et break i mødedagen, en sjov start på jeres firmafest eller et ryste-sammen arrangement så har DGI-byen en række eventaktiviteter, der garanterer gode oplevelser for både små og store grupper. MØDE- OG KONFERENCELOKALER I CENTRUM De toptunede mødelokaler har højt til loftet, lækre møbler og en inspirerende stemning. Der er desuden messelokaler til både større og mindre messer, og DGI-byen stiller sig gerne til rådighed som sparringspartner og konceptudvikler på strategi, logistik, planlægning og afvikling.

35 CPH BOWLING & LOUNGE Afslut mødet eller tag en pause med en omgang bowling i CPH Bowling & Lounge. Der er 16 toptunede baner og lækker lounge-stemning. RESTAURANT VESTAURANTEN Vestauranten har plads til 220 personer, og køkkenteamet tilbereder mad med de bedste danske råvarer. Restauranten ligger i en smukt restaureret bygning, der tidligere fungerede som kalvestald, men som i dag fremstår lys og imødekommende med højt til loftet og spændende detaljer.

36 DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! DGI-HUSET I NORDKRAFT Teglgårds Plads Aalborg mail: tlf DGI KARPENHØJ Dragsmursvej Knebel mail: tlf DGI-HUSET AARHUS Værkmestergade Aarhus mail: tlf DGI HUSET HERNING Kousgaards Plads Herning mail: tlf DGI-HUSET VEJLE Willy Sørensens Plads Vejle mail: tlf VINGSTED HOTEL & KONFERENCECENTER Vingsted Skovvej Bredsten mail: tlf VEJEN IDRÆTSCENTER Petersmindevej Vejen mail: tlf DGI-BYEN Tietgensgade København V mail: tlf

37

38 DGI2Business sæt bevægelse i dit møde DGI-HUSET I NORDKRAFT Teglgårds Plads Aalborg mail: tlf DGI KARPENHØJ Dragsmursvej Knebel mail: tlf DGI-HUSET AARHUS Værkmestergade Aarhus mail: tlf DGI HUSET HERNING Kousgaards Plads Herning mail: tlf DGI-HUSET VEJLE Willy Sørensens Plads Vejle mail: tlf VINGSTED HOTEL & KONFERENCECENTER Vingsted Skovvej Bredsten mail: tlf VEJEN IDRÆTSCENTER Petersmindevej Vejen mail: tlf DGI-BYEN (administration) Tietgensgade København V mail: tlf

39

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision COMWELL MØDER & KONFERENCER Harmoni, nærvær & præcision INDHOLD hoteller og facts 4-5 Møder og Konferencer 6-7 Motiverende Møder 8-9 Comwell Care 10-11 Sjælland 12-13 Comwell Conference Center Copenhagen

Læs mere

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB DET PERSONLIGE VÆRTSKAB For mange er Sjællands Vestkyst et ikke-udforsket område. De mange store natur- og kulturoplevelser er for mange stadig en velbevaret hemmelighed. For gæster, der besøger destinationen,

Læs mere

Velkommen til Sjællands Vestkyst

Velkommen til Sjællands Vestkyst Velkommen til Sjællands Vestkyst Som borgmester i Slagelse Kommune er jeg meget glad for, at Vestsjælland har fået mulighed for at byde på afholdelsen af dit kommende arrangement i samarbejde med Kalundborg

Læs mere

Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre. En oase i Nordsjælland

Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre. En oase i Nordsjælland Kurser Firmafester Konferencer Ferie Grupperejser Teambuilding Selskaber Træningslejre En oase i Nordsjælland Om Sankt Helene Den Grønne Nøgle Danhostel Tilgængelighed Sankt Helene er et ferie- og kursuscenter

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt på 55 lokaler 2.500 m 2 samlet udstillingsareal

Læs mere

Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre

Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre 1 Prøv noget anderledes næste gang, I skal holde kursus, afdelingsdag, møde eller konference. Lad den friske havluft rense ud i vanetænkning og

Læs mere

feriecenter og danhostel Ferie Grupperejser Kurser Firmafester Konferencer Teambuilding Selskaber Træningslejre En oase i Nordsjælland

feriecenter og danhostel Ferie Grupperejser Kurser Firmafester Konferencer Teambuilding Selskaber Træningslejre En oase i Nordsjælland feriecenter og danhostel Ferie Grupperejser Kurser Firmafester Konferencer Teambuilding Selskaber Træningslejre En oase i Nordsjælland Om Sankt Helene Den Grønne Nøgle Danhostel Tilgængelighed Sankt Helene

Læs mere

Kursus & konferencer

Kursus & konferencer Kursus & konferencer Velkommen til Danske Hoteller Vi tilbyder med 13 moderne og velfung erende hoteller i hele landet kursusfaciliteter til særdeles attraktive priser. Alle arrangementer, uanset størrelse,

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre

Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre 1 Prøv noget anderledes næste gang, I skal holde kursus, afdelingsdag, møde eller konference. Lad den friske havluft rense ud i vanetænkning og

Læs mere

#18 DIG & BYEN DGI-BYEN.DK

#18 DIG & BYEN DGI-BYEN.DK DIG & BYEN business #18 DIG & BYEN januar-marts 2010 DGI-BYENS MAGASIN DGI-BYEN.DK GRATIS Møder & konferencer Events Fester & middage Overnatning 2 3 noter møder & events møder & events NÆRVÆR OG HØJT

Læs mere

HOTEL GUIDE. Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy. Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro. Hotel.

HOTEL GUIDE. Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy. Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro. Hotel. Hotel Vildbjerg Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy HOTEL GUIDE Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro Hotel Søparken Dronninglund hotel Hotel Limfjorden Hotel Marina

Læs mere

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010 S2010 DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 Severin Kursuscenter A/S Skovsvinget 25 5500 Middelfart T: 6341 9100 F: 6441 6902 severin@fdb.dk INDH S Skribenter: Søren

Læs mere

DIG & BYEN GRATIS DIG & BYEN DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V

DIG & BYEN GRATIS DIG & BYEN DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V DIG & BYEN #17 2009 efterår DIG & BYEN oktober december DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN GRATIS DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V sig nej til mobning Kunst diskuterer

Læs mere

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO Kattegat Siloen har givet os... Rum til udvikling! Victor A/S en virksomhed med vokseværk. I Kattegat Siloen har Victor A/S haft

Læs mere

Et naturligt kursusog oplevelsescenter

Et naturligt kursusog oplevelsescenter Et naturligt kursusog oplevelsescenter - det naturlige mødested Et unikt sted, som giver masser af glæde og motivation. Bianco Kurser, der kan mærkes Hvor ofte har du fået frisk luft i lungerne eller jord

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY

HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY ÅRETS GAVEIDÉ Giv et gavekort til din kollega, familien eller bare én du holder af... Gavekortene

Læs mere

mødestedet Bernstorff Slot Kroegers House Kragerup Gods

mødestedet Bernstorff Slot Kroegers House Kragerup Gods mødestedet Besøg os på www.dkbs.dk November/december 2009 Så er der fire nye spændende mødesteder at vælge Vi er stolte af at kunne præsentere hele 4 nye medlemmer i Danske Konferencecentre. Det drejer

Læs mere

Udsigt og Indsigt i unikke rammer

Udsigt og Indsigt i unikke rammer Udsigt og Indsigt i unikke rammer kurser konferencer møder teambuilding events temafester Restauranten weekendophold ferie KursusCentre.dk A/S Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 6340 1906 Fax +45 6441

Læs mere

Sommerkurser på Rønde Højskole 2015

Sommerkurser på Rønde Højskole 2015 Sommerkurser på Rønde Højskole 2015 Skolevej 2 8410 Rønde Tlf.: 8637 1955 post@rhe.dk Indholdsfortegnelse Side 4: Velkommen til Rønde Højskole Side 5: Hvordan kommer man til Rønde Højskole Sommerkurser

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Bad Gastein. Barn Gratis! S k i a m a d é, Ø s t r i g. Kolde facts. Guide-Service. Rabat på skilejen. Hotel Lindenhof.

Bad Gastein. Barn Gratis! S k i a m a d é, Ø s t r i g. Kolde facts. Guide-Service. Rabat på skilejen. Hotel Lindenhof. Bad Gastein Gasteinerdalens skiområde består af mod byen. Denne gamle bjerghytte Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein og Sportgastein. Skiområdet på er ofte live-musik. Bad Gastein ligger har en fantastisk

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

Produktblad Events 2011. Velkommen. Indhold. Side 2: Skovaktiviteter. Side 4: Vandaktiviteter. Side 5: Klatring. Side 6: Diverse aktiviteter

Produktblad Events 2011. Velkommen. Indhold. Side 2: Skovaktiviteter. Side 4: Vandaktiviteter. Side 5: Klatring. Side 6: Diverse aktiviteter Velkommen I dette blad finder du informationer om events, aktiviteter og steder som tilbyder og benytter sig af. Vi arrangerer events fra et par timers varighed op til flere dage, hvor der er sørget for

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning Sommer 2015 Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære Kreta Klassikeren indbyder til afslapning Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser 2 : Indhold Læs mere om vores rejser på detur.dk

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

KonFerencer Møder teambuilding events temafester restauranten. FerIe. Udsigt og Indsigt i. unikke rammer. Middelfart og Karlslunde Strand

KonFerencer Møder teambuilding events temafester restauranten. FerIe. Udsigt og Indsigt i. unikke rammer. Middelfart og Karlslunde Strand KUrSer KonFerencer Møder teambuilding events temafester restauranten weekendophold FerIe Udsigt og Indsigt i unikke rammer Middelfart og Karlslunde Strand indhold Derfor skal I vælge KursusCentre.dk...

Læs mere