Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 2 Marts Årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 2 Marts Årgang"

Transkript

1 Landposten Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 2 Marts Årgang Landposten skal ud! -- men vi skal finde en ny model. Først blev det for besværligt at få Post Danmark til at omdele Landposten derfor har vi brugt HA-Reklame i en periode, men nu er det også blevet for dyrt og besværligt, når det drejer sig om så lille et blad som Landposten så nu må vi også stoppe med dem. Og hvad gør vi så nu?? Vi beder nu Jer læsere om hjælp sidst vi havde problemer tilbød mange i området, at de ville omdele Landposten, og disse tilbud vil vi nu gerne benytte os af. Vi søger et antal Vej-poste, der kan omdele Landposten i deres eget område, de 6 gange om året vi udkommer. Vi håber, at der er mange, der på denne måde vil være med til at sikre, at vi stadig får informationer ud om arrangementer, begivenheder og gode tilbud fra vore annoncører. Vi forklarer inde i bladet, hvordan man kan tilmelde sig som Vej-post, og hvordan vi har opdelt ruterne det skulle være en overkommelig opgave for den enkelte, når vi hjælper hinanden:-) Vi håber, I som læsere af Landposten vil tage godt i mod den nye ordning. Venlig hilsen fra Redaktionen.

2 2 Landposten Blikkenslager Torben Damborg Blicher Mob Tømrermester Lars Damborg Kruse Mob TWINBYG Aps Silkeborgvej Horsens

3 Landposten 3 Landposten udkommer i det vi kalder Tamdrup Sogn, og det dækker ca. det område, der vises ovenfor + et par delområder mere som ikke er vist. Lund-Vinten vil blive opdelt i gader, men i landområderne, vil vi placere bladet i nogle depoter, hvor man så selv kan afhente. (Man kan også melde sig til at dele ud i disse områder) Depoterne vil blive placeret som følger: Vrønding: Vrønding Dyreklinik, Sønder Molgervej, 52, 8700 Horsens (Åben 9-16)??? Dorte Lebech har lovet at dele ud i Vrønding byområde.???? Enner: Butik Skovgaarden, Farimagsvej 6, Enner, 8700 Horsens (Åben: se annonce) Lund-Vinten: Som nævnt vil et antal Vej-poste tage sig af omdelingen, og derudover vil der være mindre depoter hos de handlende i byen hvor man kan forsyne sig, hvis der sker leveringssvigt, eller man bor udenfor ruterne. Det er hos: Svendsens El/Posthuset, Kørupvej, Brugsen i Lund, Bageren i Lund, og på Tamdrup Centret.

4 4 Landposten I Lund-Vinten har vi opdelt området i gader og hvor der er få beboere på en gade, slår vi nogle stykker sammen. Vi lægger ud med følgende oversigt, som I så kan byde ind på, hvis I vil være Vej-post, og hjælpe med at omdele Landposten. Husstande Rute: Alidasvej Enghavegårdvej 38 1 Ameliesvej Babettesvej 26 2 Anhøj (Gl. og Ny Anhøj) 57 3 Bækvej Engvej 32 4 Bøgehøjvej Kærgårdsvej Østerlundvej 23 5 Dalvej Langgade 75 6 Diget Vænget 40 7 Engvangen 53 8 Græsvangen - Parcelvej 16 9 Højlund Leddet Hørtoften Hegnet Jernbanegade - Gærdet Grønbjergvej Nr. Snedevej Skellet Kørupvej Skolevej Parkallè Tværgade Vintenvej Pilevej Toftevej Skråningen Silkeborgvej Vestende - (Vinten til Bækvej) (*65 18 Silkeborgvej Østende - (Bækvej til byporten ) (*65 19 *) her skal antallet justeres, når endelig opdeling er foretaget Vi håber naturligvis, at der er mange der melder sig man må gerne vælge flere ruter eller gå sammen med en nabo om at dele en rute eller skiftes til at tage turen det er op til Jer bare I vil hjælpe med uddelingen :-) I kan melde ind på slippen herunder, eller sende en mail til adressen herunder senest den 16. April I vil derefter blive kontaktet for endelig aftale og det praktiske klip klip Jeg vil gerne melde mig til at tage rute nr. for omdeling af Landposten, 6 gange pr. år 1. gang er den 7. til 9. Maj Navn: Adresse: Afleveres eller sendes til: Jens Heldgaard, Kørupvej 6, Lund, 8700 Horsens, Eller besked sendes pr. mail til: JHS@viauc.dk. HUSK: senest den 16. april 2010.

5 Landposten 5 Hvordan fungerer Vej-post ordningen? Vi leverer om torsdagen det antal Landpost-eksemplarer, der skal bruges på den pågældende rute. Leveringen sker i tætte kasser/pakker. Bladene skal så være uddelt inden søndag aften se datoer for resten af 2010 på bagsiden. Der er, som nævnt på de foregående sider, nogle landområder, som ikke er omfattet af de faste ruter. Beboerne i disse områder kan som nævnt hente Landposten i de depoter, der lægges ud i Vrønding og Enner. MEN I kan jo også i områderne Kørup, Vrønding, Molgjer, Enner og Silkeborgvej udenfor rundkørslen - tale sammen, og udpege en Vej-post, der så får udleveret det nødvendige antal blade Da vi ikke på forhånd kan definere disse områder, må I selv melde ind til Jens, så opretter vi en rute til Jer, og leverer bladene. Landpost på Internettet. Vi skal også lige endnu engang gøre opmærksom på, at Landposten jo kan læses digitalt på - under Landposten og Tidligere numre. Sidste chance! Vi er nødt til at præsicere, at den skitserede ordning for omdeling med Vej-poste, er den sidste mulighed for at fortsætte Landpostens omdeling, idet de etablerede systemer med Post Danmark og omdelingsbureauer er alt for dyre, og slet ikke passer til små lokalblade. Så nu er det op til Jer læsere, at få snakket sammen på vejen, eller i området, og så melde ind som Vej-post så skal vi nok fortsætte med at lave bladet, og levere det til de forskellige omdelere.

6 6 Landposten

7 Landposten 7 VINTEN FORSAMLINGSHUS Fredag d.1. oktober kl (Dørene åbnes kl.19.00) VIGGO SOMMER En nattergals meritter Hva ska det egentlig til for? Musikalsk sit down comedy - på jysk! VIGGO SOMMER er nok mest kendt for sin optræden i De Nattergale, men derudover har han i en årrække medvirket i film, TV-shows og diverse bands. Nu har han endelig overtalt sig selv, til at rejse ud med sit eget lille underholdingsshow. Showet tager udgangspunkt i VIGGO SOMMERS lange karriere og indeholder både klassikere fra De Nattergales mangfoldige repertoire, nye sange og rigtig mange forrygende historier som er opstået undervejs. Publikum vil opleve en entertainer som mestrer den fornemme kunst, at bevæge sig mellem selvbiografisk materiale, vestjyske anekdoter og regulære løgnehistorier. DET ER BAR DEJLIG! En mand og hans guitar er det enkle og evigtgyldige koncept i showet. Glæd Jer til en aften, hvor humør og timing er ganske unik. Billetsalg på tlf.: Venlig hilsen Henning Jensen.

8 8 Landposten

9 Landposten 9 Skal konen inviteres ud at spise? Så er der atter fællesspisning i Vrønding Forsamlingshus Torsdag d.25. marts kl Menu: Forloren hare. Sædvanlig hjemmelavet kvalitet. Pris voksne 50kr, børn 25kr. Tilmelding Annemette , Anders eller vroending@forum.dk senest 3 dage før. Efter spisning er der generalforsamling i Forsamlingshuset. Den forventes at starte kl Dagsorden ifølge vedtægterne. Efter generalforsamlingen er der valg til Landsbyrådet.

10 10 Landposten

11 Landposten 11 LUND VANDVÆRK GENERALFORSAMLING. Der afholdes ordinær generalforsamling i Lund Vandværk ONSDAG, DEN 21. APRIL 2010 KL. 19,30 Dagsorden iflg. vedtægterne. På Tamdrup centret i multisalen. Valg af dirigent Beretning om det forløbne år Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse Budget for det kommende år fremlægges. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen. Behandling af indkomne forslag. Eventuelt. Venlig hilsen Bestyrelsen.

12 12 Landposten 4 grunde Hegnet i Lund (ved Langgade) To nye boligområder er netop blevet påbegyndt i Lund det ene er Hegnet ved Langgade, og det andet er Babettesvej i forlængelse af Ameliesvej. Bygherren oplyser følgende: Bygherre på Hegnet er Stenhøjgaard Ejendomme Aps. Løsning. Tlf parcelhusgrunde til salg. ( 1 stk. solgte - 2 reserveret ) 26 boligenheder i tæt/lav dobbelthuse til udlejning Hvis der kommer en, der insistere på køb, kan det også ordnes. Energihuse kl.2. nyeste inden for Varmepumpe m.m. Med beregnet varmeforbrug på 4101 kr. pr år. pr. bolig. 4 grunde

13 Landposten 13 Babettes Vej i Lund (ved Ameliesvej) Et andet spændende område er også netop påbegyndt på Babettes Vej, som ligger i forlængelse af Ameliesvej. Bygherren er Finn Mortensen, Plutovej 1, 8700 Horsens, og der udstykkes 11 villagrunde og 14 grunde til boliger som på Alidasvej. Også her er der allerede gang i salget af grunde. Det er meget positivt, at der igen er udviklingen i vores område!

14 14 Landposten ET STREJF AF PÅSKE En smag af påske Når vi dækker bord i kirken skærtorsdag som for 2 år siden så er det bl.a. for at smage på påsken. Påsken smager af brød og vin, som enhver nadver, der fejres i kirken. Men påsken smager også af offerlam og bitre urter i den jødiske påske oprindeligt til minde om jødernes udfrielse af slaveriet i Egypten, men nu i en kristen sammenhæng for at minde os om, at Gud ofrede sin søn = sig selv for at slutte rækken af ofre! En klang af påske Hvordan lyder klangen af påske? Ja, i hvert fald klinger mange af vore mest vidunderlige salmer klart og tydeligt af påske. Men i grunden klinger alle kristne salmer dybest set af påske, for uden troen på Jesu Kristi opstandelse fra de døde havde vi ikke én eneste kristen salme for den kristne tro fødes ud af troen på opstandelsen. Masser af musik klinger ligeledes af påske, fordi megen musik er komponeret ud af troen på Jesus Kristus, gospel såvel som klassisk. Påskemorgen i Tamdrup kirke skal der lyde fællessang, solosang, trompet- og orgelklang. En duft af påske Påske dufter af forår af liv, der bryder frem på ny. Og det er mange år siden, at vi har længtes så vildt efter forår og forårets lysende blomster hver påskelilje er som en duftende gul trompet, der forkynder nyt liv, nyt håb. Præstens side Et skær af påske Som forårssolen morgenrød stod Jesus op af jordens skød selve solopgangen symboliserer i en kristen horisont livets sejr over døden, kærlighedens sejr over hadet. Så i solen er der påskeskær og ligeledes i alle de lys vi tænder, når vi fejrer gudstjeneste. Et strejf af påske I alt, der har med kristen tro at gøre, er der et strejf af påske en efterklang af Guds store JA til sin søns projekt: Jesus ville først og sidst ha os til at tro på den kærlighedskraft, der vokser ud af at vide sig elsket af Gud. Jesus holdt fast ved, at ethvert menneske er dyrebart for Gud, som et barn er det for sin mor og far. Som en vision for menneskelivet ser Jesus alle mennesker som Guds børn, der skylder at elske Gud og elske hinanden. Jesus ønsker, at vi lever af tro, med håb og i kærlighed. Glædelig Påske!

15 Landposten 15 Indsamlingsresultater: Den store sogneindsamling 7. marts forløb igen i år fint her i Tamdrup sogn: Fordelt på 14 ruter blev der samlet kr. ind. Tak for alles fine indsats! Ved den spontane indsamling i januar, hvor vi opstillede indsamlingsbøsser hos Svendsen, ved Bageren og i Brugsen blev der indsamlet 1.675,25 kr. tak for det! En konfirmand fra Tamdrup sogn, nemlig: Rasmus Støvelbæk Rosenkvist, Over Vrøndingvej 9, 8700 Horsens skal konfirmeres i Tyrsted kirke søndag d. 9. maj. Se & hør om Bjørn Nørgaards kunst i Christianskirken i Fredericia Torsdag d. 15. april, kl. 18:00 Én af vor tids største danske kunstnere, Bjørn Nørgaard, har udsmykket Christianskirken i Fredericia i et frugtbart samarbejde med folkene omkring kirken. I imponerende glasmosaikker maler han bibelhistorie for øjnene af os. I øvrigt i det samme billedsprog, som vi kender fra de så berømte gobeliner, der hænger i riddersalen på Christiansborg. Med glasset som materiale spiller udsmykningen sammen med Vorherres eget sollys dagen igennem. Med jysk lune og stort engagement fortæller stedets sognepræst og provst, Børge Munk Poulsen, om udsmykningen og samarbejdet med kunstneren. Vi kører i bus fra Tamdrup Præstegård kl. 18:00. Menighedsrådet medbringer et lille traktement bestående af sandwiches og øl og vand. Tilmelding på tlf i tilfælde af telefonsvarer indtaler man blot en besked! Pr. dsi@km.dk senest d. 8. april. Alle er velkomne og turen er gratis! Præstens side

16 16 Landposten Menighedsrådsmøder i april og maj Der afholdes menighedsrådsmøde i præstegården: Tirsdag d. 27. april kl. 19:30 Onsdag d. 26. maj kl. 19:30 Møderne er offentlige, så enhver er velkommen til at møde op. Gudstjenesteliste for Tamdrup Kirke fra 28. marts til og med d. 30. maj Husk at der til alle gudstjenester på søn- og helligdage er kirketaxa! Taxaen skal bestilles senest dagen før på telefon Søndag d. 28. marts kl. 9:30 Palmesøndag v/ Dorte Stenberg Isaksen Torsdag d. 1. april kl. 17:00 Skærtorsdag v/ Dorte Stenberg Isaksen måltids- og musikgudstjeneste Fredag d. 2. april kl. 9:30 Langfredag v/ Dorte Stenberg Isaksen liturgisk meditationsgudstjeneste Søndag d. 4. april kl. 9:30 Påskedag v/dorte Stenberg Isaksen Mandag d. 5. april kl. 9:30 Anden påskedag v/dorte Stenberg Isaksen Præstens side Søndag d. 11. april kl. 11:00 Første søndag efter påske v/ Anna Sofie Andersen Søndag d. 18. april kl. 9:30 Anden søndag efter påske v/ Dorte Stenberg Isaksen Søndag d. 25. april kl. 9:30 Tredje søndag efter påske v/ Dorte Stenberg Isaksen Fredag d. 30. april kl. 11:00 Store Bededag v/ Anna Sofie Andersen Søndag d. 2. maj kl. 9:30 Fjerde søndag efter påske v/ Dorte Stenberg Isaksen

17 Landposten 17 Søndag d. 9. maj kl. 19:00 Femte søndag efter påske v/ Dorte Stenberg Isaksen Torsdag d. 13. maj kl. 11:00 Kristi Himmelfartsdag v/ Anna Sofie Andersen Søndag d. 16. maj kl. 11:00 Sjette søndag efter påske v/ Anna Sofie Andersen Søndag d. 23. maj kl. 9:30 Pinsedag v/ Dorte Stenberg Isaksen Mandag d. 24. maj kl. 10:00 Anden Pinsedag friluftsgudstjeneste for hele provstiet i Lunden i Horsens Søndag d. 30. maj kl. 9:00 og kl. 11:00 Trinitatis v/ Dorte Stenberg Isaksen KONFIRMATION Tirsdag d. 27. april kl. 15:00 Gudstjeneste uden altergang Tirsdag d. 25. maj kl. 15:00 Gudstjeneste med altergang På Tamdrup Plejecenter Vi drikker kaffe før gudstjenesten, altså: Kirkekaffe kl og gudstjeneste kl Alle er velkomne og Tamdrup menighedsråd betaler for kaffen for de kirkegængere, der kommer som gæster på Tamdrup Plejecenter. Sognepræsten træffes på tlf og på mail: dsi@km.dk De bedste påske- og forårshilsener fra Dorte Stenberg Isaksen Præstens side HUSK vores internetadresse:

18 18 Landposten Krogen 8, Skovby 8763 Rask Mølle Telf.: Telefax: Bil telf.:

19 Landposten 19

20 20 Landposten

21 Den første Weekend i hver måned åbent fra Landposten 21

22 22 Landposten

23 Landposten 23 LUND BLOMSTRER - endnu mere! Alt laves til den store dag Brudebuket Konfirmation Borddekorationer Kirkepynt Værtindebuket m.m. Kontakt mig for ydeligere information Nu starter en ny blomstervirksomhed i Lund. Lisa Bækmand tager springet og kaster sig efter 28 år i faget ud som selvstændig. Jeg holder især af at bruge min kreativitet og lave anderledes buketter og vil stå på stilke for jer med alt inden for blomster. På en nærværende og personlig måde. ÅBENT HUS I PÅSKEN Gratis påskeæg til alle børnene Kig ind og se den nye butik i påsken og få inspiration til årets flotte påskedekorationer eller køb selv én med hjem. ÅBNINGSTIDER I PÅSKEN Lørdag den 27. marts kl Palmesøndag den 28. marts kl Tirsdag den 30. marts kl Onsdag den 31. marts kl Skærtorsdag den 1. april kl Langfredag den 2. april kl Påskelørdag den 3. april kl Lisa s blomster - hele året Leddet 23, Lund 8700 Horsens ÅBNINGSTIDER Torsdag kl Fredag kl Lørdag kl Kontakt udenfor åbningstid Tel:

24 24 Landposten Opslagstavlen marts Tor. 25. Fællesspisning i Vrønding Forsamlingshus kl. 18 Søn. 28. Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl Dorte Stenberg Isaksen april Tor. 1. (Skærtorsdag) Måltids-og musikgudstjeneste i Tamdrup Kirke kl. 17 Dorte Stenberg Isaksen Fre. 2. (Langfredag) Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl Dorte Stenberg Isaksen Søn. 4. (Påskedag) Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl Dorte Stenberg Isaksen Man. 5. (2.påskedag) Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl Dorte Stenberg Isaksen Ons. 7. Tamdrup Sognearkiv er åbent kl og kl Tor. 8. Sidste frist for tilmelding til turen til Christianskirken i Fredericia Søn. 11. Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl. 11. Anna Sofie Andersen Tor. 15. Tamdrup Menighedsråd kl. 18: Tur til Christianskirken i Fredericia Søn. 18. Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl Dorte Stenberg Isaksen Ons. 21. Lund Vandværk: Generalforsamling på Tamdrupcentret kl Søn. 25. Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl Dorte Stenberg Isaksen Tir. 27. Offentligt menighedsrådsmøde i præstegården kl Gudstjeneste på Tamdrupcentret kl. 15 Ons. 28. Sidste frist for tilmelding til Tamdrup Pensionistklubs forårstur

25 Landposten 25 maj Søn. 2. Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl Dorte Stenberg Isaksen Tir. 4. Sidste frist for aflevering af stof til næste nr. af LANDPOSTEN Ons. 5. Tamdrup Sognearkiv er åbent kl og kl Tor. 6. Tamdrup Pensionistklub: Forårstur til TV-Syd i Kolding Søn. 9. Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl. 19. Dorte Stenberg Isaksen Tor. 13. (Kr. Himmelfart) Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl. 11. Anna Sofie Andersen Søn. 16. Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl. 11. Anna Sofie Andersen Søn. 23. (Pinsedag) Gudstjeneste i Tamdrup Kirke kl Dorte Stenberg Isaksen Man. 24. (2.pinsedag) Friluftsgudstjeneste i Lunden i Horsens kl. 10 Tir. 25. Gudstjeneste på Tamdrupcentret kl. 15 Ons. 26. Offentligt menighedsrådsmøde i præstegården kl Søn. 30. Konfirmation i Tamdrup Kirke kl. 9 og kl. 11. Dorte Stenberg Isaksen

26 26 Landposten

27 Landposten 27

28 28 Landposten

29 Landposten 29 Fysiurgisk Massage Hotstone Massage Kostvejledning Coaching Firmaaftaler Anja Fromholt Schreiber M: Er din bil forårsklar? Det ér vi - med garanti! Garanti - for høj kvalitet! Hos Din Bilpartner er kunden altid i centrum Garanti - for veluddannede mekanikere! Din Bilpartner s uddannelser er blandt de bedste Garanti - for tillid og tryghed! Alle Din Bilpartner værksteder har værktøjskontrol og uddannes på Autobranchens Udviklingscenter Vi tilbyder bl.a.: Rep. af alle bilmærker Rådgivning af bilens ve og vel Klargøring til syn Udlæsning af fejl via tester - dit værksted, dit valg! Bestil et serviceeftersyn hos dit lokale Din Bilpartner værksted og deltag i konkurrencen. Du får udleveret en deltagerkupon, ved serviceeftersyn hos Din Bilpartner værkstedet Find dit lokale værksted på: Gratis Brændstof 1 år* VIND Præmier: 1 stk. 1 års forbrug af brændstof* 1 stk. weekendophold for 2 voksne + 2 børn til Lalandia + indgang til Legoland 10 stk. gavekort til Jensen s Bøfhus Hygge på Jensen s Kampagnen løber fra uge 11 til og med uge 16. * Brændstof = værdi kr ,- L.C. Autoservice Silkeborgvej 136, Lund 8700 Horsens Tlf: Weekend Lalandia 2 voksne + 2 børn

30 30 Landposten

31 Landposten 31

32 32 Landposten Nr. Udkommer Aflevering Ansv. Red.: Jens Heldgaard, Kørupvej 6, Lund Redaktion: Børge Jørgensen, Røntoftevej 12, Vrønding Kasserer: Knud Friis, Vænget 7, Vinten Grafik og Layout: Jannie Alstrup Lind, Pilevej 7, Lund Stof sendes til Jens jhs@viauc.dk Bidrag kan indbetales på Giro Betalinger kan overføres til: Reg: 1551 Kt

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 4 Oktober 2009 30. Årgang

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 4 Oktober 2009 30. Årgang Landposten Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 4 Oktober 2009 30. Årgang Møde om Kommuneplan 2009 Mange borgere fra Lund-Vinten og Nim var den 21. September mødt op på Lundskolen for at høre

Læs mere

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 1 Januar 2011 32. Årgang. Velkommen til et nyt år med Landposten 2011

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 1 Januar 2011 32. Årgang. Velkommen til et nyt år med Landposten 2011 Landposten Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 1 Januar 2011 32. Årgang Velkommen til et nyt år med Landposten 2011 Vi glæder os til at kunne bidrage til information om store og små begivenheder

Læs mere

Vel kommen til Lund!

Vel kommen til Lund! Velkommen til Lund! Kan man forestille sig en mere festlig velkomst til en by, end en mark fyldt med glade børn, der leger ude på deres nye legeplads i forårssolen? Vi er ved en flot ny bygning ved den

Læs mere

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 5 Oktober 2010 31. Årgang. Lundskolen hjælper skoleelever Afrika!

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 5 Oktober 2010 31. Årgang. Lundskolen hjælper skoleelever Afrika! Landposten Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 5 Oktober 2010 31. Årgang Lundskolen hjælper skoleelever Afrika! Hele byen inviteres til markedsdag i Lundhallen, torsdag den 11. november kl.

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 4 August 2009 30. Årgang. Kommuneplan 2009. - Får også indflydelse på udviklingen i Tamdrup Sogn

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 4 August 2009 30. Årgang. Kommuneplan 2009. - Får også indflydelse på udviklingen i Tamdrup Sogn Landposten Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 4 August 2009 30. Årgang Kommuneplan 2009 - Får også indflydelse på udviklingen i Tamdrup Sogn Der er netop offentliggjort forslag til en ny Kommuneplan

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 2 Marts Årgang

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 2 Marts Årgang Landposten Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 2 Marts 2011 32. Årgang Velkommen til et nyt nummer af Landposten. Der er forår i vente, og foreninger, klubber og andre arrangører har sammensat

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN

BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Landposten 1 Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 6 November 2009 30. Årgang Hvad er dette??? Se indlæg inde i bladet. Landpostens redaktion ønsker alle læsere en rigtig hyggelig og god december,

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn. Nummer 5 Oktober årgang

LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn. Nummer 5 Oktober årgang LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn Nummer 5 Oktober 2018 39. årgang Birthe s Fodpleje Jeg tilbyder fodplejebehandlinger samt fodmassage. Jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejer og uddannet fodmassør.

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Årets første Landpost.

Årets første Landpost. Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 1 Januar 2012 33. Årgang Årets første Landpost. Vi vil ønske alle læsere af Landposten et godt nyt år, og vi håber, at vi i fællesskab kan fabrikere 6 gode

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Bruger Side Prædiken til Påskedag 2015.docx. Prædiken til Påskedag Tekst: Markus 16,1-8.

Bruger Side Prædiken til Påskedag 2015.docx. Prædiken til Påskedag Tekst: Markus 16,1-8. Bruger Side 1 05-04-2015 Prædiken til Påskedag 2015. Tekst: Markus 16,1-8. Påskedag er dagen hvor vi kan slippe tøjlerne og springe ud i glæde over at det umulige er sket. Lade troen springe ud som blomsten,

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Tirsdag den 17. april kl i Forsamlingshuset.

Tirsdag den 17. april kl i Forsamlingshuset. GENERALFORSAMLING Tirsdag den 17. april kl. 18.00 i Forsamlingshuset. Spisning, derefter generalforsamling med dagsorden efter vedtægterne. På valg er: Lis Andersen (modtager ikke genvalg) Aase Hedevang

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Godt nyt om skoleveje i Lund

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Godt nyt om skoleveje i Lund Landposten Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 3 Maj 2011 32. Årgang Godt nyt om skoleveje i Lund Horsens Kommune har nu igangsat projektet "Horsens - ét hjul foran", som har til formål at

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, mobil 2386 9786, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Juletur

Læs mere

LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn

LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn Nummer 2 Marts 2017 38. årgang Lund Multihus er klar til første spadestik til efteråret 2017 I februar måned blev det politisk besluttet, at igangsætte fem multihaller

Læs mere

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere.

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere. 1 Ullerup Bæk Skolen - Årgang 1, Nummer 4 November Leder Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss Kære elever, forældre og medarbejdere. Efteråret har lagt sig ind over Danmark

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn

LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn Nummer 6 November 2018 39. årgang I årets sidste udgave af Landposten er der mange gode nyheder og gode tilbud fra vore annoncører. Vi kan også fortælle den gode

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 1 Januar 2010 31. Årgang. - 31. Årgang -

Landposten BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN. Nummer 1 Januar 2010 31. Årgang. - 31. Årgang - Landposten Landposten 1 BORGERBLAD FOR TAMDRUP SOGN Nummer 1 Januar 2010 31. Årgang - 31. Årgang - Landposten er på gaden med årets første nummer, og der er mange gode tilbud fra områdets foreninger og

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bøn: Vor Gud og far Giv os tid god tid til livet med dig i tro og kærlighed. Amen

Bøn: Vor Gud og far Giv os tid god tid til livet med dig i tro og kærlighed. Amen Konfirmation 24. april 2016 Sundkirken 10 Salmer: 749 I østen 369 Du, som gir os liv 14 Tænk, at livet koster livet 192 v. 7-9 Du, som har dig selv 752 v.4-5 Gå da frit 13 Måne og sol Bøn: Vor Gud og far

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Kære konfirmander fra onsdagshold 2

Kære konfirmander fra onsdagshold 2 Kære konfirmander fra onsdagshold 2 Jeg vil hermed gerne byde dig velkommen til årets konfirmandforberedelse. Du skal gå på onsdagshold 2. Timerne ligger om onsdagen kl. 8.00-9.30. Første undervisningsgang

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Kære konfirmand fra onsdagshold 1

Kære konfirmand fra onsdagshold 1 Kære konfirmand fra onsdagshold 1 Jeg vil hermed gerne byde dig velkommen til årets konfirmandforberedelse. Du skal gå på onsdagshold 1. Timerne ligger om onsdagen kl. 8.00-9.30. Første undervisningsgang

Læs mere

LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn

LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn LANDPOSTEN Borgerblad for Tamdrup Sogn Nummer 4 August 2018 39. årgang Landposten er tilbage efter en god sommerferie, og vi er klar med en masse friske tilbud fra foreninger, forretninger og andre, der

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven april/maj/juni 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven april/maj/juni 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven april/maj/juni 2015 Redaktion: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE MUNKEBO KIRKE FOLKEKIRKEN MAR-APR-MAJ 2015 Påske og Pinse Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække Tanke og tro - en foredragsrække

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

April Besøgshunden Canis og Ulrikke

April Besøgshunden Canis og Ulrikke April 2018 Besøgshunden Canis og Ulrikke Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 3.4 kl. 10.15 Torsdag d. 5.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 10.4 kl. 10.15 Torsdag d. 12.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 17.4 kl. 10.15

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Tekster: 2 Mos 3,1-7; 2 Mos 3,10-14, ApG 4,7-12, Joh 14,1-11 Salmer: Lihme 9.00

Tekster: 2 Mos 3,1-7; 2 Mos 3,10-14, ApG 4,7-12, Joh 14,1-11 Salmer: Lihme 9.00 Tekster: 2 Mos 3,1-7; 2 Mos 3,10-14, ApG 4,7-12, Joh 14,1-11 Salmer: Lihme 9.00 236 Påskeblomst Dåb 448 Fyldt af glæde 13 Måne og sol 164 Øjne, I var (mel. Nutzhorn) 15 Op al den Rødding 10.30 749 I østen

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 44. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2014 Hvorfor spiser vi lam til påske? Hvorfor pynter vi op med påskeæg og giver hinanden æg af chokolade? Ofte gør vi ting som vi slet ikke tænker

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening GENERALFORSAMLING Onsdag

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere