KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 2 Marts-april-maj 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 2 Marts-april-maj 2019"

Transkript

1 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 2 Marts-april-maj 2019 Påsken i vore kirker Julen i Volstrup og Understed-Karup kirker kender vi vel alle sammen, men har du prøvet påsken? Personligt synes jeg, at den er mindst lige så stemningsfuld som julen; men den foregår på et andet plan, fordi påsken gennemspiller det største kristne drama nogensinde, fra det sorteste mørke til den vildeste jubel. Og det er fantastisk at få det hele med. Forventningen: Palmesøndag hedder sådan, fordi folkeskarerne skar palmegrene af og viftede med dem (de havde ikke noget flag dengang) og hyldede Jesus som Kristus, Messias, Israels konge, der skulle befri dem fra den romerske besættelsesmagt, sætte sig på Guds trone i Jerusalems tempel og indføre Guds rige på jorden. Palmesøndag d. 14. april har vi gudstjeneste i Understed Kirke kl Fællesskabet: Skærtorsdag, skær betyder ren, og ved det sidste måltid, Jesus spiste sammen med sine disciple skærtorsdag aften, indstiftede han nadveren til renselse for vore synder. Skærtorsdag rydder graveren, sangeren og præsten alteret, så det er tomt til dagen efter. Skærtorsdag d. 18. april har vi gudstjeneste i Volstrup Kirke kl Torturen, døden og sorgen: Langfredag var virkelig lang. Både for Jesus selv, der blev forhørt, tortureret og led en meget pinefuld død og for alle dem, der havde fulgt ham og elsket ham, enten de stadig fulgte efter ham og overværede hans lidelse og død eller de gemte sig inden døre, for ikke selv at blive arresteret og henrettet. Langfredag er der ingen blomster, ingen lys, ingen altergang, ingen prædiken. Vi hører lidelseshistorien og synger bl.a. Gak under Jesu kors at stå. Langfredag d. 19. april har vi gudstjeneste i Understed Kirke kl Opstandelsen, livet og glæden: Påskedag sker det, der ikke kan ske: En engel vælter stenen fra graven, den døde står op og går ud i foråret, og kristendommen fødes i det samme. Til Påskegudstjenesten, som er en fest, spiller trompeten sammen med orglet. Påskedag d. 21. april har vi gudstjeneste i Karup Kirke kl Han er med os alle dage indtil verdens ende: 2. påskedag hører vi om Jesus, der har lovet os at være med os til vore dages ende, ved et familiearrangement i Volstrup Kirke kl Vi fejrer dagen sammen med børn og voksne fra Skæve/Hørby, og hvor vi slutter af med løb på kirkegården.

2 Kalender Søndag den 3. marts 2019 kl i Karup Kirke og Karup Borgerhus: Familiegudstjeneste med tøndeslagning Onsdag den 6. marts 2019 kl i Understed Menighedshus: Møde i Onsdagscaféen Torsdag den 7. marts 2019 kl i Understed Menighedshus: Sogneaften Tirsdag den 12. marts 2019 kl i Volstrup Graverhus: Billetsalg til koncert Tirsdag den 12. marts 2019 kl i Volstrup Graverhus: Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2019 kl i Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt: Stidsholtmøde Onsdag den 20. marts 2019 kl i Volstrup Graverhus: Møde i Onsdagscaféen Onsdag den 20. marts 2019 kl i Mariehuset i Sæby: Møde i Kirkehøjskolen Onsdag den 3. april 2019 kl i Understed Menighedshus: Møde i Onsdagscaféen Onsdag den 3. april 2019 kl i Volstrup Graverhus: Fællesspisning og filmaften Tirsdag den 9. april 2019 kl i Volstrup Graverhus: Billetsalg til koncert Tirsdag den 9. april 2019 kl i Understed Menighedshus: Menighedsrådsmøde Onsdag den 17. april 2019 kl i Understed Menighedshus: Møde i Onsdagscaféen Mandag den 22. april 2019 kl i Volstrup Kirke: Familiearrangement Onsdag den 1. maj 2019 kl i Understed Menighedshus: Møde i Onsdagscaféen - Udflugt Tirsdag den 7. maj 2019 kl i Volstrup Kirke: Koncert Tirsdag den 14. maj 2019 kl i Volstrup Graverhus: Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2019 kl i/fra Karup Kirke: Gudstjeneste og menighedsudflugt Forår 2019 Tilbud til dig, der har tid onsdag formiddage. Kom og vær med til en hyggestund hver anden onsdag formiddag fra ca Der vil komme en fortæller. Vi får kaffe og brød. Vi skal synge sammen og have hyggeligt samvær. Onsdag den 6. marts: Finn Larsen fra Hjørring vil fortælle og vise billeder fra sin tid som politibetjent på Grønland. Onsdag den 20. marts: Vi mødes i Volstrup Graverhus. Her vil Marian Arenfeldt tage os på en lille kulturvandring omkring Volstrup Kirke. Der er bl.a. spændende gravsteder, som hun vil fortælle om. Vi får kaffe og brød som sædvanlig. Onsdag den 3. april: Ida Aabenhus, som er koordinator for de frivillige vågekoner ved hospice Vendsyssel, vil fortælle lidt om arbejdet, og hvad der kræves for at tage ud at våge hos fremmede mennesker. Onsdag den 17. april dagen før Skærtorsdag. Vi mødes for at snakke, synge og drikke kaffe sammen. Onsdag den 1. maj: UDFLUGT. Vi fylder bilerne og kører til Nellemanns Have, hvor vi drikker kaffe. Kontaktpersoner: Tove Gaardbo tlf.: , Else Nielsen tlf.: Har du brug for kørsel, kontakt en af os, så bestiller vi kirkebilen.

3 Kommende arrangementer... Arrangement: Fastelavn for børn og voksne Hvor: Karup Kirke og senere i Karup Borgerforenings hus. Hvornår: Søndag den 3. marts kl Entré: Gratis Alle børn og voksne i vore tre sogne inviteres til at møde op i Karup Kirke til en kort fastelavnsgudstjeneste, hvorefter vi går i Karup Borgerforenings hus og slår katten af tønden og spiser fastelavnsboller. Både børn og voksne må gerne komme udklædt i kirken. Arrangement: Foredrag Hvor: Understed Menighedshus, Understedvej 67 Hvornår: Torsdag den 7. marts 2019 kl Entré: Gratis Sygeplejerske Bente Mikkelsen, som arbejder på Blå Korshjemmet i Hobro kommer og fortæller om arbejdet med at hjælpe alkoholikere og andre misbrugere til et liv uden misbrug, og hun vil fortælle om, hvordan børn af alkoholiske forældre får hjælp i hverdagen til at leve med deres forældres misbrug. Hvordan er det for et barn, der ikke kan tage en kammerat med hjem, fordi det risikerer, at mor eller far er fuld eller skæv? Hvordan er det at være barn, når familien ikke har råd til at komme på ferie? Eller hvordan bliver man som menneske, når man må leve med vold og manglende omsorg? Arrangement: Foredrag Hvor: Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt. Ørtoftvej Sæby Hvornår: Tirsdag den 12. marts 2019 kl Entré: 100 kr. foredrag og kaffe Clement Kjærsgaard, studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere kommer til Stidsholt og holder foredrag. Som 16-årig optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i Herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste filosofi, politik og økonomi. Siden 2003 studievært for DR på en lang række tv-programserier samt diverse specials, tillige redaktør og manuskriptforfatter. Modtager af Berlingskes Journalistpris på kr. (2011), modtager af Publicistprisen (2011) og vinder af tre TV-priser (2004, 2007 og 2011). I 2011 grundlagde han Vidensfestival, som han stadig leder. Her kan du finde os: Sæby Folkeblad i guds tjene ste listen og i annoncer for vore aktiviteter. Følg os på På Facebook. Gå ind og like siden VUK, og følg med i de ting der sker i din kirke. Vores hjemmeside: Deadline til næste kirkeblad Har du lyst til at sætte dit præg på kirkebladet i form af et synspunkt eller en oplevelse? Eller har du blot nogle praktiske oplysninger, du gerne vil have videregivet? I så fald er du meget velkommen til at skrive hertil. Deadline til næste kirkeblad er den 1. maj til Kate Hyldgaard.

4 Arrangement: Møde i Kirkehøjskolen Hvor: Mariehuset, Strandgade 13 i Sæby Hvornår: Onsdag den 20. marts 2019 kl Entré: 125,00 kr. som indbefatter foredrag og middag. Tilmelding til kirkekontoret Esben Kjær, journalist og P1-vært holder foredrag om Sorgen er en kraft. Det interessante ved sorg er ikke, at den gør så ondt. Det interessante er, hvordan den kommer til at ændre alt, hvad vi tænker og tror om livet hvem vi er som mennesker, resten af vores liv. Sådan siger den foredragsaktuelle journalist og P1-vært Esben Kjær, efter at han mistede sin syvårige søn Sebastian til kræft. Han er forfatter til bestselleren Min usynlige søn kunsten at leve med sine døde resten af livet (Gyldendal 2016) en delvist personlig, delvist researchbaseret bog, der samtidig er en krads kritik af vores fattige og forskræmte forhold til døden. Esben nøjes ikke med at se sorg som et terapeutisk problem, der skal løses, men beskriver som noget nyt sorg som en transformerende kraft, der ændrer alle aspekter af folks liv. Og som vi derfor skal forme. Og vi skal gøre det i samarbejde med de døde. De går nemlig ikke væk, de lever videre inden i os som en skabende kraft. Vi kommer med andre ord til at have et levende forhold til de døde resten af vores eget liv. Arrangement: Familiearrangement med Jens Jødal fælles med Skæve/Hørby Hvor: Volstrup Kirke Hvornår: 2. påskedag den 22. april 2019 kl Entré: Gratis Skuespiller, børnebogsforfatter, kirkekonsulent m.m. Jens Jødal, som startede Kirketeatret i 2005, og som tidligere har været i Volstrup Kirke, kommer nu igen 2. påskedag, som vi vil fejre sammen med børn og voksne fra Skæve/Hørby. Jens kommer med pianist Anders Bæk Eriksen, hvor de sammen fremfører påskens drama som en bugtalerfortælling med lune, alvor og et strejf af trylleri! Såvel Jens Jødal som hans bugtalerdukke vil gentagne gange forsøge at involvere pianisten, hvad han ikke er særlig med på, så i stedet må børn hjælpe ham. V i slutter af med et påskeløb på kirkegården og kaffe og saftevand i Volstrup Graverhus KFUM spejderne OUSEN Møde i spejderhuset Ousenvej 6. Torsdage kl BÆVERE KLASSE Ulve klasse Kontaktpersoner: Lene Thorup, tlf / Lisbeth Andersen, tlf / JUNIOR SPEJDERE KLASSE SPEJDERE KLASSE Kontaktpersoner: Marie Sort Birkbak, tlf Poul Rasmussen, tlf FAMILIE SPEJDERE Børn fra 3 år og deres for ældre, bedsteforældre, faster, moster eller andre voksne. Møde søndage i ulige uger kl Kontaktpersoner: Lene Thorup, tlf / Lisbeth Andersen, tlf /

5 Arrangement: Koncert Hvor: Volstrup Kirke Hvornår: Tirsdag den 7. maj 2019 kl Entré: 100,00 kr. Billetsalg: 12. marts 2019 kl i Volstrup Graverhus og 9. april 2019 kl i Volstrup Graverhus samt ved indgangen Der ud over reservation hos graver Bodil Thimm Ann-Mette Elten giver koncert med danske salmer i nye fortolkninger og nogle af de største klassiske arier. De danske salmer har altid betydet meget for Ann-Mette Elten, og hendes smukke fortolkninger har allerede høstet store roser i mange af landets kirker. Ved en kirkekoncert kan du høre hende fortælle om sit personlige forhold til salmerne og høre hende synge dem på sin helt egen måde. Ann-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12, og mange af bandets sange har for længst opnået status af evergreens. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med ind i kirkerne. Og så rummer en kirkekoncert med Ann-Mette Elten en overraskelse af de helt store Ann-Mettes fortolkninger af nogle af de største klassiske arier! Alle, der indtil nu har oplevet Ann-Mette synge dette repertoire, er blevet overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med. Så læn dig tilbage og nyd Ann-Mette synge store klassiske sange som O mio babbino caro og Pie Jesu med en følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner. Arrangement: Menighedstur 2019 Hvor: Fra Karup Kirke Hvornår: Kristi himmelfartsdag den 30. maj 2019 kl Entré: Kr. 150,00 som indbefatter bus, entreer, mad og drikkevarer På turen i år besøger vi Skulpturparken Blokhus, som er Danmarks største udendørs skulpturudstilling med skulpturer i materialer som sand, træ, sten, granit, jern, metal og bronze. Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning og byder også på sjove aktiviteter. Frokosten vil blive indtaget i orangeriet. Herefter kan man selv gå rundt og nyde de mange smukke og særprægede kunstværker. På hjemturen vil vi se den smukke Vrejlev Kirke. Kirkegårdslederen vil fortælle og vise rundt både i kirken og på kirkegården. Program for menighedsturen Gudstjeneste i Karup Kirke Afgang i bus til Skulpturparken Frokost Derefter kan man selv gå rundt i det smukke parkområde På vej hjem besøger vi Vrejlev Kirke Eftermiddagskaffe ved kirken Hjemkomst til Karup Kirke (cirkatidspunkt) Vil du deltage på denne tur skal du tilmelde dig til hos Niels-Ove Vestergaard på mail anov@mail.dk eller tlf senest den 20. maj.

6 Kirkelig vejviser SOGNEPRÆST Kate Hyldgaard, Mobil: Mail: Mandag er fridag Indsamling Menighedsrådet har revideret indsamlingslisten, så vi samler således ind i marts-april-maj: Marts: Folkekirkens Nødhjælp April: Barnets Blå Hus i Frederikshavn Maj: Diakoni på lokale plejehjem GRAVERE Volstrup: Bodil Thimm Tlf / Mail: graver@volstrupkirke.dk Mandag er fridag Understed: Katharina Gadensgaard Mobil i menighedshuset, Understedvej 67: Mail: understedkirke@mail.dk Fredag er fridag Forårets konfirmationer Understed Kirke lørdag den 27. april 2019 kl Volstrup Kirke lørdag den 11. maj 2019 kl Hvem der konfirmeres, vil fremgå af Sæby Folkeblads omtale. Karup: Solveig Jensen. Mobil: Mandag er fridag ORGANIST Organist: Ivan Høiberg ivanhoeiberg@gmail.com Mandag er fridag KIRKESANGERE Volstrup: Birgit Troldborg Rafn Tlf.: / Mail: bt_rafn@hotmail.com Understed-Karup: Lilian Hvas Mobil: Mail: lilianhvas@gmail.com MENIGHEDSRÅDETS FORMAND Peder Dam Pedersen Tlf.: / Mail: pdp@outlook.dk Næstformand: Frits S. Christensen Tlf.: / Mail: frits.s.christensen@mail.dk KIRKEVÆRGER Volstrup: Niels-Ove Vestergaard Tlf.: Mail: anov@mail.dk Understed-Karup: Ninna Nikoline Andersen Mobil: Mail: ninna@solsbaek.com KIRKEBILEN Kirkebilen kører til alle gudstjenester og arrangementer i sognene. Ring til Dybvad Taxi, tlf senest dagen før. Glædelig påske

7 HUSKER DU Dåb Søndag den 18. november 2018 i Volstrup Kirke: Dåb af August Emil Kristensen, søn af Thea Marie Jensen og Jonas Kristensen. Dåbspræst Flemming Høgh Lørdag den 12. januar 2019 i Understed Kirke: Dåb Isabella Trandum Johansen, datter af Louise Mølgaard Trandum og Daniel Calundan Johansen Søndag den 20. januar 2019 i Volstrup Kirke: Dåb af Freya Hyttel Trolle, datter af Kristina Trolle Pedersen og Kim Hyttel Jensen Vielse Søndag den 3. februar 2019 i Volstrup Kirke: Dåb af Felix Smolinski Hansen, søn af Mathilde Hansen og Henrik Birk Smolinski Søndag den 3. februar 2019 i Volstrup Kirke: Dåb af Viggo Schou Nørbjerg, søn af Ann Louise og René Schou Nørbjerg Begravelser Onsdag den 5. december 2018 i Volstrup Kirke: Kirsten Mogensen, 78 år, Aalborg Fredag den 7. december 2018 i Understed Kirke: Jens Kristian Andreasen, 85 år, Haldbjerg Onsdag den 2. januar 2019 i Volstrup Kirke: Per Houmann Christensen, 55 år, Ørtoft Fredag den 4. januar 2019 i Volstrup Kirke: Erling Alfred Knudsen, 75 år, Sæby Lørdag den 2. februar 2019 i Volstrup Kirke: Mette Kristiane Smedegård Nielsen og Emil Frank Holmquist

8 Gudstjenesteplan for Volstrup-Understed-Karup sogne Marts Volstrup Understed Karup 3. marts, fastelavn Ingen Matt marts, 1. s. i fasten Ingen kaffe Ingen Matt 4, marts, 2. s. i fasten Ingen Ingen Matt 15,21-28 Rundstykker kl marts, 3. s. i fasten Ingen Ingen Luk 11, marts, Midfaste Ingen Ingen Joh 6,1-15 April 7. april, Mariæ bebudelse VET Ingen Ingen Luk 1,26-38 Rundstykker kl april, palmesøndag Ingen kaffe Ingen Matt 21, april, skærtorsdag KS Ingen Ingen Matt 26,17/Mark 15, april, langfredag Ingen Ingen Matt 27,31-56/Mark 15, april, påskedag Ingen Ingen kaffe Mark 16, april, 2. påskedag Fælles med Skæve/Hørby Ingen Familiegudstjeneste 27. april, konfirmation Ingen Ingen 28. april, 1. s. e. påske Ingen Ingen VET Maj 5. maj, 2. s. e. påske Ingen Ingen Joh 10, Afslutning mini-konfirmander 11. maj, konfirmation Ingen Ingen 12. maj, 3. s. e. påske Ingen Ingen Joh 16,16-22 Rundstykker kl maj, Bededag Ingen kaffe Ingen Matt 3, maj, 4. s. e. påske Ingen Ingen Joh 16, maj, 5. s. e. påske Ingen Ingen Joh. 16,23b maj, Kr. Himmelfart Ingen Ingen 9.00 Mark 16,14-20 Udflugt KS = Keld Skovgård. VET = Viggo Ernst Thomsen. Hvor intet er nævnt, er det Kate Hyldgaard, der har tjenesten Kirkebilen kører til alle arrangementer i kirken og menighedshusene. Ring senest dagen i forvejen til Dybvad Taxi tlf.:

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Hvor skal dit barn konfirmeres? Oversigt over konfirmationer i NUMMER 3 Juni-juli-august 2018

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Hvor skal dit barn konfirmeres? Oversigt over konfirmationer i NUMMER 3 Juni-juli-august 2018 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 3 Juni-juli-august 2018 Hvor skal dit barn konfirmeres? Nu er forårets konfirmationer udført, og konfirmanderne har haft en dejlig dag i kirken og sammen med familie

Læs mere

Nr 2. marts/april årg.

Nr 2. marts/april årg. Nr 2. marts/april 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad maj / juni 2018 er onsdag d. 4. april. Udtrykket Levende sten er ofte brugt

Læs mere

KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019

KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019 Til samtlige husstande KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019 Stemningsbilleder fra præstegårdsskoven i Torsted PÅSKEN Om ikke længe tar vi hul på forårets store rigdom af helligdage.

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 2 Marts april maj 2018

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 2 Marts april maj 2018 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 2 Marts april maj 2018 mest af alt holder jeg af gudstjenesten den langsomme opvågnen til det kendte håb der alligevel ikke er helt så kendt men levende De andres

Læs mere

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Der er så meget, vi ikke er nødt til. NUMMER 4 September-oktober-november 2018

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Der er så meget, vi ikke er nødt til. NUMMER 4 September-oktober-november 2018 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 4 September-oktober-november 2018 Der er så meget, vi ikke er nødt til er overskriften på en klumme, som den svenske præst og skribent Tomas Sjödin en gang skrev

Læs mere

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Menighedsrådsvalg NUMMER 4 september - oktober - november 2016

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Menighedsrådsvalg NUMMER 4 september - oktober - november 2016 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 4 september - oktober - november 2016 Menighedsrådsvalg 2016 Du bestemmer, hvad din kirke kan. 3 sogne - et menighedsråd. Volstrup-Understed-Karup sogne. Vil du

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 4 September-oktober-november 2015

Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 4 September-oktober-november 2015 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 4 September-oktober-november 2015 Ny provst i Frederikshavn Provsti Provst Viggo Ernst Thomsen Fra den 1. august 2015 har vi igen fået en provst til at lede kirken

Læs mere

Volstrup-Understed-Karup. Juni-juli-august Konfirmationer i Konfirmationer i 2020

Volstrup-Understed-Karup. Juni-juli-august Konfirmationer i Konfirmationer i 2020 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 3 Juni-juli-august 2019 Konfirmationer i 2019 Konfirmationer i 2020 Specialklassen på Sæbygårdskolen: lørdag den 18. april 2020 kl. 10.00 i Volstrup Kirke Sognets

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 Forår på Padesø Kirkegård PRÆSTEN Padesø Sogn praktiske oplysninger Som omtalt i sidste nummer af kirkebladet er Padesø Kirkedistrikt blevet omdannet

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Karlslunde Strandsogn. Januar - april 2015

Karlslunde Strandsogn. Januar - april 2015 Karlslunde Strandsogn Januar - april 2015 Tilværelsens to poler af sognepræst Gerhard Jónsson Mikkelsen Julen ligger bag os. Nytåret er også snart en gammel nyhed. Men så får vi lov til at se frem mod

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 4 September-oktober-november 2019 Afsked I Prædikerens bog står der, at Alting har en tid, for alt, hvad der sker under himlen er der et tidspunkt. En tid til

Læs mere

Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD. Juni - juli - august Årets konfirmander Volstrup Kirke den 8. maj: Privatskolen i Sæby

Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD. Juni - juli - august Årets konfirmander Volstrup Kirke den 8. maj: Privatskolen i Sæby Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 3 Juni - juli - august 2016 Årets konfirmander 2016 Volstrup Kirke den 10. april: Sæbygaardskolen Karup Kirke den 30. april: Sæbygaardskolen Volstrup Kirke den

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Årets konfirmander NUMMER 3 Juni-juli-august 2017

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Årets konfirmander NUMMER 3 Juni-juli-august 2017 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 3 Juni-juli-august 2017 Årets konfirmander 2017 Volstrup og Understed- Karup Menighedsråd og sognepræst Kate Hyldgaard ønsker konfirmanderne hjerteligt tillykke

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE MUNKEBO KIRKE FOLKEKIRKEN MAR-APR-MAJ 2015 Påske og Pinse Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække Tanke og tro - en foredragsrække

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 1 december 2016-januar-februar 2017

Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 1 december 2016-januar-februar 2017 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 1 december 2016-januar-februar 2017 Præsteindsættelse Provst Viggo Ernst Thomsen har besluttet at indsætte sognepræst Kate Hyldgaard officielt i embedet i Understed-

Læs mere

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Om at give. Jeg kender et gammelt ægtepar. De er i firserne. En gang om året, ved nytårstide,

Læs mere

Marts april maj Vor Frue dag/mariæ Bebudelse

Marts april maj Vor Frue dag/mariæ Bebudelse Marts april maj 2019 Vor Frue dag/mariæ Bebudelse I år fejrer vi Marias bebudelse den 7. april altså to uger før påske, men sådan har det ikke altid været. Indtil 1770 var det en Helligdag. Det skulle

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 1 51. årg. 2014 Marts April Maj Præstevikar Påskens gudstjenster Filmklub Konfirmationer Koncert Ældreudflugt 25 års jubilæum Selma Lagerlöf Den

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kirkefrokost og menighedsmøde i Lyngså kirkehus

Kirkefrokost og menighedsmøde i Lyngså kirkehus ALBÆK- LYNGSÅ LYNGSÅ KIRKEBLAD Kirkefrokost og menighedsmøde i Lyngså kirkehus Søndag den 10. februar indbydes til gudstjeneste i Lyngså kirke kl. 10.30. Efter gudstjenesten er der kirkefrokost i Kirkehuset,

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 1 December 2018-Januar-februar 2019

Volstrup-Understed-Karup. NUMMER 1 December 2018-Januar-februar 2019 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 1 December 2018-Januar-februar 2019 Alle ønskes en glædelig jul Jul med fuld musik 2. søndag i advent søndag den 9. december kl. 19.00 får Volstrup kirke sædvanen

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At rejse med telt. Nu har jeg efterhånden været pensionist i 10 år! Så må det vel være

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne IRKE nyt 40. årgang Nr. 1 2013 December 2012 Januar-Februar 2013 Jul i en nøddeskal En krybbe i en stald. Dyr og skinnende lys. Guld og glimmer. Tre vise mænd en mor og en far. Mennesker i underlige gevandter.

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG Vanløse Frikirke Kirkeblad februar og marts 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG 1 Dit kirkeblad

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 I kirken er I altid velkomne! Der er mange opgaver, som skal udføres i vores kirke i de næste 4 år. Når man lader sig vælge til Menighedsrådet ved et opstillingsmøde,

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10.

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.5. 1 Maj 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 10. maj 5. søndag efter påske Kl. 11.00 Præst fra Døvemenigheden Døvegudstjeneste Torsdag den 14. maj

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Kirkebladet. Sommer 2016. Gudstjenester & koncerter

Kirkebladet. Sommer 2016. Gudstjenester & koncerter Side 12 Gudstjenester & koncerter Søn. 15. maj: Pinsedag 10.30 Outrup Man. 16. maj: 2. pinsedag 10.30 Lødderup: Fælles Gospeldag. Tirsdag 17. maj: Pilgrimmorgensang 9.00 Dragstrup Søn. 22. maj: Trinitatis

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ GUDSTJENESTER MARTS 2015 Søndag d. 1. marts 2. s. i fasten 10.30 Lundtofte Kirke v. Julie Rebel efterfulgt af kirkefrokost i sognegården. 10.30 Geels Kirkesal v/ Pernille Onsdag d. 4. marts Gudstjeneste

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Vinterens rim og sne synliggør mange af naturens bygningsværker. Foto: Bent Thøgersen Brug en formiddag for verdens fattigste Søndag den 8. marts 2015 deltager

Læs mere

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24.

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24. Søndag d. 7. december: 2.søndag i advent kl.10.00: Højmesse (ingen dåb): De ni læsninger: Jørn Balle Larsen Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december: kl.10.00: Dåbsgudstjeneste: Jørn Balle Larsen

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Sognebladet. Marts - April - Maj 2016

Sognebladet.   Marts - April - Maj 2016 Marts - April - Maj 2016 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandernes side 3 Påskens gudstjenester 4 Nyt fra beboerforeningerne 6 Sogneudflugt 6 Gudstjenester/Kirkebil

Læs mere

Indvielse af det nye graverhus 1. marts

Indvielse af det nye graverhus 1. marts Indvielse af det nye graverhus 1. marts Nu er det nye graverhus i Horreby blevet færdigt og indvies søndag den 1. marts efter gudstjenesten i Horreby Kirke 10:30 Huset kommer til at indeholde et handicaptoilet

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Mega-koncert med Die Herren Årets julegaveidé? Eller mandelgave? NUMMER 1 December 2015 - januar - februar 2016

KIRKEBLAD. Volstrup-Understed-Karup. Mega-koncert med Die Herren Årets julegaveidé? Eller mandelgave? NUMMER 1 December 2015 - januar - februar 2016 Volstrup-Understed-Karup KIRKEBLAD NUMMER 1 December 2015 - januar - februar 2016 Mega-koncert med Die Herren Årets julegaveidé? Eller mandelgave? Hvor: Understed Kirke Hvornår: Torsdag den 4. februar

Læs mere

Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen.

Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen. Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen. Det kan for så vidt også opleves, når vi har være på Se, hvis man en enkelt gang ha været i biografen

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag

BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY. Kirkebladet. Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang. St. bededag BORUP KIMMERSLEV NR. DALBY EJBY Kirkebladet Nr. 1 Marts, april & maj 2012 6. årgang St. bededag S t. bededag er for mange danskere en kærkommen fridag, og for andre er det store konfirmationsdag, idet

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Skrydstrup Kirkeblad

Skrydstrup Kirkeblad Skrydstrup Kirkeblad Årgang 73 Forår 2018 Nr. 91 Præsten har ordet Kan det ikke være lige meget? De små forårsbebudere er kommet op af jorden. Nu er foråret på vej og jeg glæder mig til sol og varme. Løgene

Læs mere

Nr.9. Sept. - oktober. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Kl. 10.30 Høstguds- tjeneste Kl. 10.30 Kl.12.15 Kl. 10.

Nr.9. Sept. - oktober. 2015  Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Kl. 10.30 Høstguds- tjeneste Kl. 10.30  Kl.12.15 Kl. 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.9. 1 Sept. - oktober. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 27. september 17. søndag efter Høstgudstjeneste Kl. 10.30 Gudstjeneste ved Birgit Lundholm,

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere