Et nyt år er i gang. Avisen for: Vodder Sogn og omegn Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et nyt år er i gang. Avisen for: Vodder Sogn og omegn Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1"

Transkript

1 Avisen for: Vodder Sogn og omegn Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Et nyt år er i gang Læs bl.a. i dette nummer: Landsbypedel i Vodder Sogn Vi har mulighed for at få en person lkny et vores lokalsamfund l at lave forskellige opgaver, som normalt udføres af frivillige. Læs mere side 5 Ak viteter l fordel for Vodder IdrætsCenter Ifm. projektet om etablering af en ekstra sal er der gang i flere ini a- ver i gang. Læs mere i bladet og vores gamle præst Sten Vedstesen er holdt op her i starten af januar. Vodder Menihgedsråd har fået tilladelse til at ansætte en ny - men i øjeblikket bliver præsteembedet udført af en vikar. I forhold til udviklingen i lokalsamfundet, så arbejdes der på flere spændende tiltag - bl.a. er det muligt for os at få en landsbypedel i Vodder Sogn og meget mere - det kan I høre mere om på Lokalrådets generalforsamling den 11. marts. Og så er der fuld gang i at lave forskellige aktiviteter med henblik på at samle de nødvendige midler ind ifm. en tilbygning til Vodder IdrætsCenter - hvor bl.a. en del pengeynglere er i fuld gang med forskellige aktiviteter i den sammenhæng. Læs mere om det inde i bladet og på bagsiden. Februar - marts måned også afslutningen af vinterens aktiviteter - hvor Vodder IdrætsCenter danner ramme om årets gymnastikgalla i slutningen af februar og den lokale gymnastikopvisning i starten af marts. Glæd jer - I får en spændende oplevelse - ikke mindst af Frifelt M/K Mix - hvor mere end 90 gymnaster fra nær og fjern har trænet hele vinteren, for at fremvise en flot opvisning. Bemærk at deadline til Ævle Bævle er ændret - næste deadline er den 15. marts! Husk at sende jeres input til voddersogn@gmail.com.

2 Side 2 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Din lokale købmand, hvor du altid bliver godt serviceret. Åbningstider: Mandag - fredag kl Lørdag kl Søndag kl Altid frisk brød fra bageren i Arnum Hedebovej 2 Frifelt tlf frifelt@spar.dk Friske blomster fra Peter Plant hos Kwik Spar i Frifelt Jytte, som tidligere har leveret blomster er blevet syg, hvorfor Peter Plant nu leverer blomster til Kwik Spar i Frifelt. En hilsen fra Peter på Facebook: Til alle mine kunder i Æblesognet, så er vi på plads i Frifelt hos Laila og Marit, Kig ind i butikken har de ikke det du søger, bestil og vi leverer senest dagen efter. Specielle blomsterønsker skal bestilles ca. 48 timer inden de skal bruges, idet Peter skal skaffe dem fra Holland. Disse flotte kurve samt mange andre spændende brugsartikler m.m. bliver produceret hos den lokale virksomhed Birkelev NaturKunst, Birkelev 7, Birkelev Peter Plant Kilen 24, 6780 Skærbæk Tlf info@peterplant.dk Udgives ca gange årligt af Vodder Sogns Lokalråd paraplyorganisation for Vodder Sogn Omdeles af frivillige i Vodder Sogn til alle husstande i Birkelev, Frifelt, Gammelby, Gejlbjerg, Gånsager, Holbæk, Renbæk Plantage, Sønderhede, Vodder og Åved. Oplag 400 Offentliggøres på hjemmesiderne: og Redaktionschef: Malene von Qualen, mobil Annoncechef: Merethe Juul Thysen, mobil Annoncepriser 1/1 side 750 kr. 1/4 side 250 kr. 1/2 side 500 kr. 1/8 side 125 kr. Private annoncer 50 kr. Deadline: 30.01, 15.03, 30.04, 15.05, evt. sommernummer med deadline 30.06, 01.09, 30.10, Udgaven medio maj dækker også juni, juli og august måned. Har du et spændende indslag eller en god historie så send den gerne til os. Det gælder såvel virksomheder, foreninger, institutioner som private. Input og annoncer sendes til voddersogn@gmail.com GYMNASTIKGALLA I Vodder IdrætsCenter Sportsvej 3, Frifelt 22. FEBRUAR KL Spændende program med Frifelts mini mix Frifelts junior mix Frifelt M/K mix Tønderegnens mini mix og juniorhold Ribes ungdomshold Samt 1-2 gæstehold Lækker gymnastik for alle aldre - kom og få en god oplevelse Frifelt Sportsforenings Gymnastikudvalg

3 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Side 3

4 Side 4 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Nyt fra Motorikbørnecenteret Æblehuset I Æblehuset arbejder de med temaet De grønne spirer, hvor naturaktiviteter er i fokus og udgangspunkt for de pædagogiske aktiviteter vi laver. Vores mål er at opnå det Grønne flag og et Spirer diplom. For at få det er der forskellige kriterier man som institution skal arbejde med: Den grønne handleplan Børn og voksen skal sammen gennemføre nogle naturaktiviteter, som beskrives og dokumenteres. Forløbet skal min vare min. 3 måneder og der skal arbejdes med temaet 1 gang om ugen. Friluftsrådet skal modtage en kort beskrivelse af arbejdet med temaet. Hvis vi opnår Flaget og Diplomet skal vi fortsat arbejde med De grønne spirer for beholde sin status som grøn institution. Vi har her i december til nu arbejdet med vinter. I december havde vi besøg af en naturvejleder som hjalp os med at finde dyr i skoven og dyrespor, vi fandt mange forskellige dyr, fandt et sted, hvor vi kunne lægge mad til dyrene, og ofte er vi forbi for at se om dyrene har spist maden. I skoven skulle vi også finde vores eget træ, mærke og ligge under det og lytte til lydene der var. Vi har været vilde indianer som boede i skoven. I den mørke tid lavede vi også lygter, som vi tog med i skoven det så rigtig flot ud. De små fugle som på denne tid, har svært ved at finde føde har vi har lavet fuglemad til på store grankogler og i mælkekartoner, og hængt dem op i træerne på legepladsen og næsten daglig kommer fuglene og spiser af maden. Indenfor har vi lavet et stort træ hvor ugler, pindsvin og andet fra naturen bor. Mens vi havde frost lavede vi iskrystaller som vi hængte op i træerne. Børn der opholder sig ude i et naturrigt miljø har en bedre koncentrationsevne, en bedre motorik, er mindre syge og har en mere udviklet leg. Tårnkaffe og hygge i Vodder Kirke Efter salmesangsaftenen v/lone Uldall Jørgensen i Vodder Kirke Palmesøndag, den 24. marts kl Organist Mie Schmidt samt kirkesangerne Mie Mikkelsen fra Vodder og Inge Marie Brandt fra Brøns synger for. Kom til et par hyggelige timer i Vodder Kirke Vodder Sogns Menighedsråd Den 22. marts er der store hoppedag i Vodder IdrætsCenter for børn, unge og barnlige sjæle i alle aldre. Ifm. Idræt På Tværs er der aktiviteter i hoppeborgerne til kl og fra kl er der diskotek i hallen.

5 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Side 5 Landsbypedel i Vodder Sogn en unik mulighed for at de lokale foreninger m.m. kan få hjælp til forskellige frivillige opgaver Efter mange års dialog med Tønder Kommune, har lokalsamfundene nu den unikke mulighed for at få hjælp til nogle af de frivillige opgaver, som vi gerne vil have løst. Det betyder at vi her i Vodder Sogn har mulighed for at få en Landsbypedel til at hjælpe med nogle frivillige opgaver, som vi definerer. Det er en ordning, hvor en seniorjobber, bliver ansat af Tønder Kommune og som iht. de opgaver, som vi giver ham her i lokalsamfundet, arbejder for os via Landdistriktsudvalget. Til orientering må en seniorjobber ikke overtage et job, der tidligere blev løst af enten en anden person ansat ved kommunen eller en anden person, der var ansat i et privat firma. Hvilke opgaver kan de løse? Ud fra ovenstående betyder et altså, at de opgaver, som lokalområderne søger om at få en pedel til at udføre, skal give et serviceløft til lokalområdet. Et serviceløft kan gælde i forhold til bygninger eller udendørs fællesarealer, sociale opgaver eller administrative opgaver. Det vil også sige, at det ikke må være opgaver, som kommunen eller et privat firma tidligere løste. Det skal også være opgaver, som gavner lokalsamfundet. Det må ikke være opgaver, som tilgodeser enkeltpersoner. Eksempelvis kan man ikke få en pedel til at rydde en have eller et fortov for ukrudt, hvis det er for en borger, der ikke selv varetager denne opgave, eller til at køre en ældre borger til købmanden for at handle. Pedellerne må heller ikke løse opgaver, som kræver en uddannet eller godkendt håndværker f.eks. vvsarbejde. Man kan eksempelvis heller ikke søge om, at pedellen maler forsamlingshuset, hvis det normalt er blevet gjort af et privat firma. Er det derimod frivillige, der plejer at male forsamlingshuset, så kan man godt søge om at få en pedel til at udføre opgaven. Man kan heller ikke få en pedel til at udføre arbejde i selvejende institutioner, hvis økonomi direkte eller indirekte er finansieret af offentlige midler eksempelvis de store selvejende haller. Landsbypedellen bliver tilknyttet vores område via Vodder Sogns Lokalråd, så hvis der rundt i vores foreninger m.m. findes nogle opgaver, som I mener bør løses i den sammenhæng, så kontakt os gerne. Vi skal lige gøre jer opmærksomme på at hvis I har nogle opgaver, som er forbundet med udgifter til materialer, så skal disse som udgangspunkt dækkes af lokalområdet. Tilbagemelding hvis I vil have nogle opgaver løst Såfremt I har nogle opgaver, så kontakt Merethe Juul Thysen på eller send en til lokalsamfundets voddersogn@gmail.com hurtigst muligt. I vil herefter modtage et skema pr. , som skal udfyldes og returneres til Vodder Sogns Lokalråd i udfyldt stand senest den 16. februar. Vodder Sogns Lokalråd står for koordineringen ift. Landdistriktsudvalget.

6 Side 6 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Loppemarked i Frifelt Efter at loppemarkedet stoppede for ca. et år siden pga. at vi ikke kunne fortsætte i den lånte hal, så er det atter startet op efter mange beboere i sognet har efterspurgt dette. Loppemarkedet er ikke kun et sted, hvor man kan aflevere sine overskydende sager, men det er også blevet et sted, hvor man mødes til en snak, og så kan man jo altid gøre en god handel. Loppemarkedet er kun kommet op og køre igen fordi at Tonny og Flex har gjort en kæmpe indsats med at gøre hallen klar, som venligst er udlånt af Tommy Vejrup. De har gjort rent og opstillet borde, og derefter indsamlet en masse flotte sager, som nu er stillet flot op og klar til salg. Loppemarkedet har åbent den første lørdag i hver måned fra kl ca eller efter aftale med Tonny. Der er som noget nyt, også mulighed for at aflevere tomme dåser, samt gammelt jern på samme adresse, som er Roagervej 9. Overskuddet fra loppemarkedet går til Vodder Idrætscenter, hvor man i øjeblikket arbejder på at opføre en ekstra sal, som hovedsagelig vil blive brugt som springsal men også til andre spændende aktiviteter således at Vodder IdrætsCenter kan imødekomme den stigende efterspørgsel. Har man spørgsmål, eller mangler man at få afhentet lopper, som vi sagtens kan have mange flere af, så kontakt Tonny på tlf På arbejdsgruppen vegne Henrik Clausen Vodder Sogn Køb og salg Er en side på Facebook, hvor du har mulighed at prøve at sælge de ting, som du ikke har lyst til at give væk.. Alle interesserede borgere kan skrive derinde. Og hvis du har lyst til at få en annonce med her i Ævle Bævle, så er prisen kun 50 kr. pr. private annonce. Send blot din annonce til voddersogn@gmail.com

7 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Side 7 Sammensætningen af Vodder Sogns Menighedsråds Efter efterårets valg til Vodder Sogns Menighedsråd, består det nu af følgende borgere: Formand John Kousgaard, Sønderhedevej 48, Gånsager Næstformand Niels Kristian Pedersen, Kærmarksvej 27, Birkelev Kirkeværge/kasserer Christian Svendsen, Nørrehedevej 27, Gånsager Sekretær Susanne Andersen, Algade 51, Frifelt Kontaktperson Danny Jensen, Gånsagervej 32, Vodder Referater fra møder i Vodder Sogns Menighedsråd kan findes i dette link Ny præst til Brøns og Vodder sogn Som bekendt, så er Sten Vedstesen stoppet med at være præst i januar måned. Menighedsrådene i Brøns og Vodder har nu fået tilladelse til at søge en ny præst men ting tager som bekendt tid. Så her i overgangsfasen, har vi fået en vikar, som står for gudstjenesterne i februar og marts måned. Det er sognepræst Lone Uldall Jørgensen, som kommer fra Tønder og som bl.a. har været præst i Bredebro. Ifm. ferier, vil hun blive afløst af Thala Juul Holm fra Mjolden. Og som tidligere, så bliver I ind i mellem nødt til at køre til Brøns til gudstjeneste ligesom borgerne i Brøns også bliver nødt til at køre til Vodder ind imellem. Lone har været præst i mere end 20 år og vi håber at borgerne vil tage positivt imod hende. Såfremt nogle har spørgsmål eller kommentarer, er I altid velkomne til at kontakte mig på eller pr. på 9033@sogn.dk. John Kousgaard Formand for Vodder Sogns Menighedsråd Er du den nye flagdame eller -mand i Frifelt? Vores trofaste flagdame igennem flere år, kan ikke hjælpe mere med at hejse flaget i Frifelt - så vi er i den situation at vi mangler en ny flagdame eller -mand. Har du lyst til at hjælpe - så send en til voddersogn@gmail.com eller kontakt Merethe Juul Thysen på Flagdagene findes her Kontaktoplysninger Vodder Kirke Gånsagervej 29, Vodder 6780 Skærbæk Menighedsrådsformand John Kousgaard Sønderhedevej 48, Gånsager 6780 Skærbæk Tlf @sogn.dk Graver Ida Boisen Træffes på kirkegårdskontoret tirsdag - fredag kl eller på tlf Gudstjenester Se tiderne for gudstjenester bagest i bladet og på Frifelt Sportsforening afholder den årlige lokale gymnastikopvisning i Vodder IdrætsCenter Sportsvej 3, Frielt Fredag den 8. marts kl Kom og oplev de mange spændende hold, som har trænet hele vinteren

8 Side 8 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Arrangement til fordel for den nye sal i Vodder IdrætsCenter Søndag den 26. maj vil der blive afholdt et arrangement til fordel for den nye sal i Vodder IdrætsCenter. Der vil være et sponsor cykel/løbe/gå løb. På dagen vil der ske forskellige aktiviteter. Der vil være nogle pengeyngler, som vil afsløre hvor mange penge de har tjent samt noget spisning. Springsalen vil også kunne blive brugt til meget andet end spring, bl.a mindre gymnastik hold, hip hop, dans, zumba, spinning, aktiviteter for den ældre generation, foredragssal og meget mere således at vi kan opfylde det behov, som vi har i vores idræts- og kulturcenter. De mere end 200 børn og unge, som støtter op om vores store succes her i området Idræt på Tværs vil sikkert også blive glade for den ekstra plads i Vodder IdrætsCenter. Det vil give hallen flere muligheder og med de faciliteter vil vi også kunne holde på vores mange dygtige gymnaster og instruktører og måske endda få endnu flere i gang med at lave idræt. Vi er i gang med at søge forskellige fonde og har også lagt en ansøgning ind ved kommunen. Har du nogle gode ideer eller vil gerne hjælpe med noget, så sig til. Sæt allerede nu X i kalenderen den 26. maj og vær med til at støtte en god sag til fordel for hele Vodder Sogn og omegn. De bedste hilsener fra arbejdsgruppen for springsalen/den ekstra sal i Vodder IdrætsCenter. Søren Olesen Henrik Clausen Keld Stenger Tommy Vejrup De dygtige guitarelever i Vodder Sogn og omegn I forbindelse med juleafslutning i Vodder Sogns AktivitetsKlub før jul, underholdte Jan og hans dygtige guitarelever for den ældre generation i lokalområdet. Udover at der blev spillet musik, så blev der også hygget med pakkespil, sild og snaps og et godt stykke smørrebrød. Her i starten af 2013, har VAKS allerede haft et par arrangementer, som det har været annonceret i et tidligere Ævle Bævle og torsdag den 7. februar 2013 kl vil Carl Christiansen, Tønder vise flotte naturfilm. Den 21. februar vil Susanne Port vil fortælle om en rejse til Maria og Martins hjemland Columbia samt et møde med familiens sponsorbarn. Det gør hun ifm. VAKS årlige generalforsamling.

9 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Side 9

10 Side 10 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Parat til at bestige Aconcagua Sådan ser det ud, når man er parat til at tage af sted på bjergbestigningen af Sydamerikas højeste bjerg Aconcagua Cerro Aconcagua er et bjerg i Mendoza-provinsen i Argentina godt 100 km nordvest for provinshovedstaden Mendoza og nær grænsen til Chile. Det er med sine meter det højeste bjerg uden for Himalaya og dermed på både den vestlige og den sydlige halvkugle. Aconcagua er en del af Andes, der er den længste bjergkæde i verden og har de højeste toppe uden for Himalaya. Bjerget er dannet under de tektoniske bevægelser, hvormed Nazcapladen skubber sig ind under (og dermed løfter) den sydamerikanske Plade. Det er den samme bevægelse, der med mellemrum skaber jordskælv i Chile og Peru. Bjerget formodes besteget første gang i 1897 af schweizeren Matthias Zurbriggen. Ad normalruten fra nord er det en teknisk nem bestigning, der ofte noget nedladende omtales som "verdens højeste spadseretur". Andre ruter er betydeligt mere krævende og forsøges kun af erfarne bjergbestigere. Et væsentligt faremoment er i alle tilfælde højden på godt meter. Trykket på toppen er kun 40% af trykket ved havets overflade, hvorfor der foruden betragtelig viljestyrke og god fysik kræves gradvis tilvænning til højden over flere uger. Columbia - Frifelt Frifelt - Columbia - Frifelt Vil du høre om en rejse, som Susanne og Dieter Port har haft med børnene Maria og Martin til deres hjemlad Columbia? Så kom en tur i Vodder IdrætsCenter Sportsvej 3, Frifelt Torsdag den 21. februar 2013 kl , hvor Susanne Port efter generalforsamlingen vil fortælle om en rejse til Maria og Martins hjemland Columbia samt et møde med familiens sponsorbarn. ************************************************* VAKS årlige Generalforsamling Inden rejsen til Columbia sammen med Susanne, indkalder Vodder AktivitetsKlub for Seniorer medlemmer til den årlige generalforsamling Torsdag den 21.februar 2013 kl Dagsorden ifølge vedtægterne. På bestyrelsens vegne Rita Ebbesen Tlf rita.ebbesen@bbsyd.dk Trods parkmyndighedernes beredskab sker der hvert år dødsfald på grund af højdesyge. Hertil kommer lave temperaturer, et omskifteligt vejrlig og kraftige vinde, der på nogle dage kan ses som en fane af fygesne omkring bjergets tinde. Bjergets popularitet er de senere år vokset betragteligt på grund af interessen for de såkaldte Seven Summits. Mere end forsøger hver sæson fra december til februar bestigningen, der har en succesrate på omkring 30%. Flere danskere har besteget Aconcagua. I år har en borger her fra Vodder Sogn også besteget bjerget. Det er Michael Blaschke, som i januar måned har besteget bjerget og haft en uforglemmelig oplevelse. En flot præstation af Michael - vi glæder os til at høre din historie. Glæd jer til at høre den spændende historie fra hans tur til Acancagua - meget snart...

11 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Side 11 Påskeprojektet - nu afholdt 10 år i træk hos Birkelev NaturKunst Siden 2003 har Birkelev NaturKunst hver påske afholdt deres "påske-projekt". Igen i år holder de Åben Pilehave i forbindelse med påsken. De har tidligere lavet pilehuler, buegang, forskellige levende hegn, forskellige flethegn, en pavillon i levende pil til en hjemmelavet bænk, en pilelabyrint og flere andre ting. Ifm. årets Påskeprojekt, så skal der flettes en pavillon i pil. Jernstativet er købt hjem, så nu er det bare om at komme i gang med at flette. Derudover, så skal der lægges fliser der, hvor pavillonen skal stå. Kom og se projektet blive gennemført i påskedagene. Du kan også komme og se, hvordan det går med vinterhaven på 150m2, eventyrskoven, citatstien, skulpturerne og alle dyrene. Der findes også udstilling med de ting vi laver til daglig i virksomheden. Du har også mulighed for at melde dig til sommerkursus eller forhøre dig om andre kurser. Det foregår i påskedagene skærtorsdag, langfredag og påskelørdag, hvor der er Åben Pilehave med arbejdende værksteder hver dag fra kl Entre: voksne: kr. 30,- Børn under 12 år gratis Udover at Birkelev NaturKunst afholder Påskeprojektet, så deltager de også i aktiviteten Kunstrunden Sydvestjylland Birkelev NaturKunst Birkelev 7, Birkelev tlf bnkjj@mail.dk

12 Side 12 Ævle Bævle, Januar - Marts 2013, 15. Årgang, Nr. 1 Tove Tersbøl og torsdagssangerne i Frifelt Vodder AktivitetsKlub for Seniorer havde i slutningen af januar besøg af korleder Tove Tersbøl, fra Sing n Swing, der havde en del af sine torsdagssangere med. Det var en fantastisk hyggelig eftermiddag, hvor Tove fortalte om sine rejser med koret. I forbindelse med det hun fortalte blev der sunget mange sange. Tove spillede på klaver og deltagerne sang sammen med sangerne fra koret. En eftermiddage med en dejlig stemning. VI YNGLER. Mors dags arrangement! Vil du forkæle din mor, bonusmor, mormor, bedstemor - eller blot have lyst til at forkæle dem, du holder af? Så sæt allerede nu X i kalenderen til Mors Dag, søndag den 12. maj kl , hvor Laila og Marit arrangerer en frokostbuffet på Frifelt Kro til fordel for Vodder IdrætsCenter. Yderligere oplysninger følger Søndag 3. februar Onsdag 6. februar Temabal Friskolen Orion, Gyvelvej 23, Gånsager Torsdag 7. februar Caféeftermiddag m/vaks Fredag 8. februar Idræt på Tværs / Idræt ny Night Søndag 10. februar Brøns Kirke, Hovedvejen 3A, Brøns Søndag 10. februar Fastelavnsfest v/fsf Søndag 17. februar Torsdag 21. februar VAKS Caféeftermiddag og Generalforsamling Fredag 22. februar Gymnastikgalla Søndag 24. februar Fredag 1. marts Idræt på Tværs Lørdag 2. marts Loppemarked Roagervej 9, Frifelt Søndag 3. marts Gudstjeneste v/thala Juul Holm Brøns Kirke, Hovedvejen 3A, Brøns Onsdag 6. marts Temabal Friskolen Orion, Gyvelvej 23, Gånsager Torsdag 7. mart år i New Zealand og sangaften Fredag 8. marts Lokal Gymnastikopvisning v/fsf Søndag 10. marts Mandag 11. marts Spisning og generalforsamling v/vsl Fredag 15. marts Idræt på Tværs Søndag 17. marts Fredag 22. marts STORE HOPPEDAG Fredag 22. marts Idræt på Tværs - Store Hoppedag Fredag 22. marts Idræt på Tværs - Diskotek Søndag 24. marts Salmesangsgudstjeneste v/luj Torsdag 28. marts Torsdag 28. marts Åben Pilehave med værksteder Birkelev NaturKunst, Birkelev 7, Birkelev Fredag 29. marts Åben Pilehave med værksteder Birkelev NaturKunst, Birkelev 7, Birkelev Fredag 29. marts Gudstjeneste v/thala Juul Holm Brøns Kirke, Hovedvejen 3A, Brøns Lørdag 30. marts Åben Pilehave med værksteder Birkelev NaturKunst, Birkelev 7, Birkelev Søndag 31. marts Med forbehold for ændringer Se også eller

kan du være med til at præge

kan du være med til at præge Avisen for: Vodder Sogn og omegn April 2010, 12. årgang, r. 4 Denne udgave er udgivet i samarbejde med Året der gik Vodder Idrætscenter afholdte den årlige generalforsamling den 22. marts 2010. Og hvordan

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Avisen for: Vodder Sogn og omegn Marts 2011, 13. Årgang, r. 2

Avisen for: Vodder Sogn og omegn Marts 2011, 13. Årgang, r. 2 Avisen for: Vodder Sogn og omegn Marts 2011, 13. Årgang, r. 2 Læs bl.a. i dette nummer: Fællesspisning og generalforsamling Vodder Sogns Lokalråd holder fællesspisning og generalforsamling den 28. marts.

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Det syder af aktiviteter...

Det syder af aktiviteter... Avisen for: Vodder Sogn og omegn September 2011, 13. Årgang, r. 7 Det syder af aktiviteter... Ja, sommerferien er forbi og hele lokalsamfundet syder af aktiviteter i alle hjørner. Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 5 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge5_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 11.23 Uge 5 l Verden omkring

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Børnegudstjeneste til Diakoniens dag 2013.

Børnegudstjeneste til Diakoniens dag 2013. Børnegudstjeneste til Diakoniens dag 2013. v/ sognepræsterne Lene Sander, Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev og Tina Skov Løbner, Marie Magdalene-Koed. HØR - DET GROR!" Når vi laver børnegudstjenester tænker

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Aktuelt nyt. Se kalender på bagsiden! LOKALbladet oktober-november 2014

Aktuelt nyt. Se kalender på bagsiden! LOKALbladet oktober-november 2014 Aktuelt nyt Side 2 RUBRIK: Kontakt de lokale foreninger Side 3 Husmoderforeningen: Program for Side 3 Husmoderforeningen: Julehygge i et 25. nov. Side 4 Kreativ Naturskole på Friland 13. og 14. Side 4

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper.

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper. Velkomst og Fakta om dagplejeren Jeg hedder Anni Schneider Mørup, jeg er født i 1970, er gift med Benny, og sammen har vi Karina fra 1996, Malene fra 1998 og Matias fra 2004. Vi bor på Mørkholtvej 12 i

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1 Uge 23 Emne: Min krop Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge23_minkrop.indd 1 06/07/10 11.41 Uge 23 l Min krop Hipp har det bedre og nyser ikke

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Naturdagpleje Stadil Vedersø. Fra spirende idé til naturlig hverdag. Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig

Naturdagpleje Stadil Vedersø. Fra spirende idé til naturlig hverdag. Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig Naturdagpleje Stadil Vedersø Fra spirende idé til naturlig hverdag Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig Det er præcis ét år siden at idéen til Stadil Vedersø Natur Dagpleje opstod, og så er tiden vel

Læs mere

De unge mennesker (der ønsker at være anonyme) fortæller, at projektet (eller kurset som nogle af dem vælger at kalde det) har mange fordele for dem

De unge mennesker (der ønsker at være anonyme) fortæller, at projektet (eller kurset som nogle af dem vælger at kalde det) har mange fordele for dem Fredagshold Denne fredag, hvor disse billeder er taget, sidder der 4 unge mennesker rundt om et bord i Spilleriet. De sidder alle sammen med malerpensler og maler teatermasker, imens den ene læser op fra

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf:

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf: Hej Nabo! Hvad sker der? Foråret er så småt på vej og ideer til nye projekter spirer frem i kvarteret. Siden sidst er der sket mange ting i Gadehavegård. Ny pigeklub! Søg penge til ideer! I november holdt

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør.

TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør. L Æ R E F R I D A G TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør. Avisværkstedet vil dokumentere HVAD

Læs mere

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer.

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer. Personale nyt: Lige inden påske, fik vi sendt Jette godt afsted på barsel. Vi kommer til at savne Jette, men glæder os til, at hun kigger forbi og viser den lille ny frem. Vi vil her i april ønske Karen

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Avisen for: Vodder Sogn og omegn September - Oktober 2012, 14. Årgang, Nr. 4

Avisen for: Vodder Sogn og omegn September - Oktober 2012, 14. Årgang, Nr. 4 Avisen for: Vodder Sogn og omegn September - Oktober 2012, 14. Årgang, Nr. 4 Læs bl.a. i dette nummer: Høstaktiviteter i Vodder Sogn Der bliver både holdt høstfest, høstgudstjeneste og høstfrokost Læs

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere