Forældre-informationer Stensagerskolen. Stensagerskolen. august august 2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forældre-informationer Stensagerskolen. Stensagerskolen. august 2013. august 2007"

Transkript

1 Forældre-informationer Forældre-informationer Stensagerskolen Stensagerskolen august 2013 august 2007

2 FERIEKALENDER FOR SKOLEÅRET 2013/2014 Antallet af ferie- og fridage i folkeskolen i skoleåret 2013/14 (dvs. 1. august 2013 til 31. juli 2014) udgør 165 dage, heri medregnet alle lørdage samt søn- og helligdage. Dette vil sige, at antallet af skoledage udgør 200 dage. Ferieplan for skoleåret 2013/2014 Sommerferie 2013: Efterårsferie: Juleferie: Vinterferie: Påskeferie: lørdag den 29. juni - søndag den 11. august lørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktober lørdag den 21. december - onsdag den 1. januar lørdag den 8. februar - søndag den 16. februar lørdag den 12. april - mandag den 21. april 1. maj: torsdag den 1. maj St. Bededag: Kr. Himmelfartdag: Fridag: Grundlovsdag: Pinseferie: Sommerferie 2014: fredag den 16. maj torsdag den 29. maj fredag den 30. maj torsdag den 5. juni lørdag den 7. juni - mandag den 9. juni lørdag den 28. juni - søndag den 10. august Alle dage incl.

3 I dette informationshæfte har vi samlet nogle af de vigtigste praktiske oplysninger vedrørende Stensagerskolen. Vi henviser endvidere til skolens pjecer og hjemmesiden ( hvor der er yderligere oplysninger om skolen. Ønsker I at få uddybet nogle forhold vedr. Stensagerskolen, er I altid velkomne til at kontakte jeres barns klasselærere, jeres barns pædagoger, kontoret eller skolens ledelse. ADMINISTRATIONEN. Stensagerskolen, Stensagervej 11, 8260 Viby Tlf.: mandag - fredag kl stensagerskolen@bu.aarhus.dk Hjemmeside: Tlf.: Skoleleder Bente Wittrup Mortensen mobil Viceskoleleder Susanne V. Hjermitslev mobil Afdelingsleder Anne Marie Rasmussen (Begynderafdelingen+SFO-grupper+M-klasser Afdelingsleder Martin Borbye (A-huset skole) Afdelingsleder Klaus Viggers (Junior-skole + Ungdom) Afdelingsleder Allan Kortsen (Junior+ A-hus SFO) Kontorpersonale: Anette Skou Rasmussen Helle Bielefeldt Ugurlu Lisbeth Tolstrup Per Mørch Henriksen

4 MYNDIGHEDER. Århus Kommune Tlf Rådhuset 8000 Århus C Børn og Unge-området: Stensagerskolen hører under område Skanderborgvej Områdechef Tina Maagaard Skolebestyrelsen: Se den aktuelle bestyrelse på skolens hjemmeside Visitation til Stensagerskolen: Sker via Rådgivning og Specialpædagogik i hjemkommunen, som fremsender henvisningspapirer til Børn og Unge-området. SFO-TILBUD I YDERTIMERNE. Stensagerskolens SFO har åbent i grupperne fra undervisningen slutter til kl På skolefridage har SFO åbent fra kl kl For børn, der er tilmeldt SFO er der følgende mulighed for pasning i ydertimerne: Mødetidspunkt: Kl.6.30 eller kl.7.15 Hvis I har brug for pasning efter kl , er afhentningstidspunkterne følgende: Afhentningstidspunkt: Kl eller kl.17.00, fredage dog kun til kl Man tilmelder sig ovennævnte faste møde- og afhentningstider (se ovenfor). Tilmelding sker til skolen. Skal tilmeldingen gælde fra skoleårets begyndelse, er der tilmeldingsfrist til skolen inden 1. juni. Hvis tilmeldingen sker i løbet af skoleåret, kan der gå op til 3 måneder barnet kan begynde. Ved ændringer af møde eller afhentningstidspunkter gælder de samme frister som ved tilmelding. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der for at sikre en hensigtsmæssig ressourceanvendelse - kan være andre rammer for pasningen i ydertidspunkterne. Kørsel til morgen og fra eftermiddagstidspunkterne forudsættes bevilget af Socialforvaltningen. I forbindelse med tilmelding skal man som forælder selv kontakte sagsbehandler.

5 SKOLEKØRSEL. Skolen betaler for befordringen af vore børn. Skolen tilrettelægger sammen med busselskabet kørslen af børnene. Vi har kontrakt med: P.P. Busselskab, Birkegårdsvej 32, 8361 Hasselager Tlf.: Nye forældre vil blive kontaktet af P.P. Busselskab, som vil oplyse om afhentningstidspunkter. Forældrene har ansvaret for deres barn, indtil barnet er inde i bussen. Forældrene skal give besked til SKOLENS KONTOR i forbindelse med kørselsændringer og ligeledes busselskabet i tilfælde af sygdom/fravær om morgenen og give besked, når barnet igen begynder. Det er meget vigtigt, at eleverne bliver afleveret præcist om morgenen. Endvidere er det vigtigt, at SKOLENS KONTOR får besked fra forældrene om ændringer i kørslen i god tid af hensyn til tilrettelæggelsen af skolekørslen. Eventuelle forespørgsler eller besked om ændringer rettes til SKOLENS KONTOR. KØRSEL SFO. Forældrene indgår selv aftaler med en vognmand om hjemkørsel og pris - men gerne i samarbejde med Stensagerskolens fritidsordning. Hjemkørsel fra skolefritidsordning skal godkendes og betales af hjemkommunen. For tiden varetages kørslen overvejende af: P.P. Busselskab, Birkegårdsvej 32, 8361 Hasselager. Tlf.: samt et mindre antal taxaer. For at hjemkørselssituationen ikke skal blive alt for forvirrende for børnene og de voksne, henstiller vi til, at der er så få vognmænd involveret som muligt. Det vil derfor være en fordel for alle parter, at man samordner kørslen med fritidsordningen. Der er hjemkørsel kl og hvis tilkøb af tid også hjemkørsel kl Ved skoleårets start bliver der udsendt sedler vedr. dette. Hvis andet ønskes, er forældrene selvfølgelig velkomne til selv at hente - eller ansøge kommunen om ekstrakørsel På skolefridage hentes børnene om morgenen, så de er i fritidsordningen kl , medmindre andet er aftalt. I tilfælde af sygdom eller ændringer i kørslen - ring da til skolens kontor, som så kontakter vognmanden og den enkelte afdeling. KONTAKTBØGER. Børnene får ved skolegangens begyndelse udleveret en kontaktbog, hvori meddelelser mellem skole og hjem kan skrives. FORÆLDREINTRA. Forældreintra benyttes også som én af kommunikationsmulighederne i skole hjemsamarbejdet. Alle fælles informationer bliver formidlet via forældreintra. Forældre vil få udleveret et brugernavn og en adgangskode af skolens kontor. Forældrene retter selv tlf.numre samt - Adresser på forældreintra.

6 KONTAKTLÆRER/KONTAKTPÆDAGOG. Da der som regel er flere lærere/pædagoger i hver klasse/gruppe, fordeler lærerne/ pædagogerne børnene imellem sig, således at forældrene får oplyst hvilken lærer/ pædagog, der er kontaktperson til deres barn. Derudover er det naturligvis muligt at kontakte alle lærere/pædagoger i klassen/gruppen. ELEVENS BOG. Børnene får ved skolegangs begyndelse udleveret en lille blå bog - elevens bog - som altid skal ligge i barnets taske til hjælp for personale og chauffører. Her kan man notere oplysninger vedr. f.eks. aflastningsadresse, hvad gør man i tilfælde af evt. kramper, telefonnumre på vognmænd og de oplysninger, der iøvrigt er relevante, så alle kan hjælpe barnet bedst muligt. INDSKRIVNING/UDSKRIVNING/FLYTNING/ADRESSEÆNDRING. Ved indskrivning modtager eleven et informationshæfte samt oplysning om klasse, elevskema m.v. Ved en evt. flytning fra skolen er det vigtigt, at forældrene selv henvender sig på kontoret; der vil så blive udfærdiget et elevflyttebevis. Forældre bedes give kontoret besked om adresseændring. FORSØMMELSER. Skolebestyrelsen skal påse, at børnene følger undervisningen på tilfredsstillende måde, og skolens inspektør skal forud for hvert bestyrelsesmøde underrette skolebestyrelsen om alle udeblivelser, der ikke skyldes sygdom eller anden gyldig grund. SKOLEFRIHED EFTER ANMODNING FRA HJEMMET. Klasselæreren kan give fri 1 skoledag. Skoleinspektøren kan give fri 2-5 skoledage. Skoleinspektøren kan give fri mere end 5 skoledage, hvis eleven skal med forældrene på ferierejse. Skolebestyrelsen afgør efter ansøgning om frihed, der ikke falder ind under ovennævnte bestemmelser.

7 MEDICINGIVNING. Personalet på Stensagerskolen uddeler kun medicin til børnene i de tilfælde, hvor det ikke er muligt for forældrene at give barnet medicinen derhjemme. Medicinen skal være lægeordineret af praktiserende læge, og personalet er på ingen måde fagligt kompetent til at indgå i en doseringsændring. Dette skal altid ske med inddragelse af en læge. Medicinen medbringes dagligt i afpassede doser. Der opbevares kun i meget sjældne og særlige tilfælde medicin på skolen. Dette har flere årsager: risiko for fejldosering risiko for at medicinen bliver forlagt risiko for indbrud, der tager udgangspunkt i medicintyveri SYGDOM. Vi ønsker alle, at Stensagerskolen skal være et sundt og godt sted at være for både børn og personale. Desværre oplever vi af og til, at en skoleklasse eller en gruppe på fritidsdelen kan få infektionssygdomme, hvor alle smitter alle igennem lange perioder. Vi beder jer derfor om nøje at vurdere, om jeres barn er raskt og smittefrit, inden I sender det i skole. Hvis vi skønner, at et barn udgør en smitterisiko, vil vi kontakte hjemmet med henblik på en hjemsendelse. Tegn på en sygdom kan f.eks. være en vedvarende snue, kraftig hoste, opkastning eller diarré. I er altid velkomne til at kontakte skolen i tvivlsspørgsmål. Hvis jeres barn er sygt og ikke kommer i skole, er det vigtigt, der bliver givet besked til skolens kontor samme dag. REVISITERING. I "Bekendtgørelsen om folkeskolens specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand" 6, skal Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning (PPR) følge udviklingen hos alle elever og mindst en gang om året tage stilling til, om specialundervisningen bør fortsætte, ændres eller ophøre. UDSLUSNINGSKONFERENCE. Når børnene er igang med 9. og 10. skoleår, bliver der afholdt en udslusningskonference. Konferencens formål er at tage stilling til, hvad der skal ske efter endt skolegang, afklare om der fortsat er undervisningsbehov og i givet fald hvilke og træffe de fornødne aftaler.

8 Til konferencen inviteres forældre, evt. døgninstitution, sagsbehandler, Ungdomsudannelsesvejleder, en rep. fra Voksen handicap, en konsulent fra Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, kontaktlæreren, en repræsentant fra en evt. fritidsordning/klub, skoleleder, afdelingsleder og en referent. 11. SKOLEÅR: Der skal søges dispensation for et 11. skoleår i hjemkommunen. Det er den generelle holdning i kommunerne, at dispensationerne skal være individuelt og særligt velbegrundede. PRAKTIK/BESØG PÅ NY INSTITUTION. Vi forsøger hvert år at give de af vore elever, der skal på ungdomsskole eller aktivitetscenter året efter, mulighed for at komme i praktik/på besøg det nye sted. AFLASTNING. I forbindelse med aflastning er det meget vigtigt, at forældrene lader det gå gennem SKO- LENS KONTOR. Vi vil gerne have oplyst navn, adresse og tlf. på aflastningsfamilien/stedet. Vi formidler det så videre til busselskabet. Vi har desværre utallige gange været udsat for, at chaufførerne kører forgæves efter børn, som så viser sig at være på aflastning. Vi har kun mulighed for at hjælpe, hvis vi bliver informerede. Så af hensyn til jeres barn, er det vigtigt at give kontoret besked. HUSK: evt. medicin skal være i skoletasken forsvarligt indpakket. SVØMNING. Svømmeundervisningen i skolen finder primært sted i den periode, hvor man er elev i JU- NIOR-AFDELINGEN. Der er svømning i Tovshøjskolens svømmehal og Birkebakkens svømmehal. EKSKURSIONER. Eleverne vil blive tilbudt et antal ekskursioner i løbet af skoleåret. Det er personalet i de enkelte klasser, der sammen med eleverne bestemmer målet for ekskursionerne. Ekskursionerne betragtes som en vigtig del af undervisningen, idet fælles oplevelser er en væsentlig baggrund for den totalkommunikation, eleverne udsættes for.

9 LEJRSKOLER. Der arrangeres en lejrskole for eleverne 1 gang i skoleforløbet. Lejrskolen er en del af undervisningen og dermed gratis for eleverne. A-klasserne og M-klasserne tager i stedet for lejrskole på en årlig heldagstur SKOLEFOTO. Der er mulighed for, én gang om året (september/oktober), at få taget et klassefoto af sit barn. Der kommer en professionel fotograf. Der er mulighed for at få taget et individuelt portræt. Man kan afbestille billederne, når man ser resultatet. Man behøver ikke at lade sit barn fotografere. SKOLEMÆLK. Der er mulighed for at tilmelde sig den skolemælksordning, som vi har med Mejerikontoret. Ordningen gælder alle ugens 5 skoledage. Før et nyt skoleår og til jul vil eleverne få et girokort med hjem fra Mejerikontoret. Dette skal indbetales, før jeres barn kan få sin mælk. Ordningen gælder altså for et halvt år ad gangen, men man kan altid tilmelde sig, blot skal man så selv henvende sig på Mejeriernes Skolemælksordning på tlf eller på. deres TANDBEHANDLING PÅ STENSAGERSKOLEN. Tandklinikkens personale består af: Elisabeth Ålkjær - tandlæge Anette Ravn - klinikassistent Mette Petersen tandplejer Tandklinikken på Stensagerskolen er åben 4 dage om ugen lukket torsdage i ulige uger. Tlf.: Er der akut behov for tandlægehjælp udover disse dage henvises til : Tandplejen Aarhus Nødbehandling skoleferier/-fridage Tandklinikken Vejlby, Hvidkildevej 2A, 8240 Risskov Tlf Yderligere informationer på skolens hjemmeside med link til Tandklinikkens egen hjemmeside:

10 SKOLESUNDHEDSPLEJEN. Aarhus Kommunes Sundhedspleje har et lægeværelse til rådighed på Stensagerskolen. Du finder lægeværelset ved at gå gennem hovedindgangen til Stensagervej 11 og fortsætte ind i skolegården. Drej til højre mod teatersalen. Du skal ind ad den første dør på højre hånd. Er døren låst, må du henvende dig på kontoret. Børn- og Ungelægen på Stensagerskolen er: Lone Preisler Blichfeld tlf.: mail: lpb@aarhus.dk link til Børn- og Ungelægens hjemmeside Kontakt til sundhedsplejen: Ann Berit Hiltmar sundhedsplejerske tlf.: Lisbeth Holde Langenge sekretær tlf.: link til Sundhedsplejens egen hjemmeside SYNSKONSULENTEN. Synskonsulent: Ulla Mølgaard mail: ulmo@aarhus.dk Synskonsulent: Jette Østergaard mail: jetoe@aarhus.dk Center for Syn og Kommunikation Michael Drewsensvej 1, 8270 Højbjerg lf Yderligere oplysninger på hjemmeside

11 FYSIOTERAPI Stensagerskolen har ansat 3 fysioterapeuter: Lene Meldgaard Louise Madsen Rikke Klintø Telefon : fys@stensagerskolen.dk Yderligere oplysninger i skolens specialistpjece samt på skolens hjemmeside MUSIKTERAPI Stensagerskolen har ansat en musikterapeut: Kirstine Skou-Nielsen Rydahl Tlf.: Yderligere oplysninger i skolens specialistpjece samt på skolens hjemmeside TALE OG KOMMUNIKATIONSVEJLEDNING. Stensagerskolen har 3 talepædagoger og kommunikationsvejledere. Lena Kokine Mette Nedergaard Jensen/Tina Clausen (på barsel) Tine Kallestrup Tlf Yderligere oplysninger i skolens specialistpjece samt på skolens hjemmeside PSYKOLOG. Der ydes psykologhjælp gennem PPR (Pædagogisk, Psykologisk Rådgivning og Specialpædagogik) i Århus Kommune Der henvises til deres hjemmeside. PPR og Specialpædagogik Børn og UngeGrøndalsvej Viby J Tlf

12 -en skole under Århus Kommune

Forældre-informationer Stensagerskolen

Forældre-informationer Stensagerskolen Forældre-informationer Stensagerskolen Forældre-informationer Stensagerskolen august 2007 august 2010 FERIEKALENDER FOR SKOLEÅRET 2010/2011 Antallet af ferie- og fridage i folkeskolen i skoleåret 2010/2011

Læs mere

VELKOMMEN TIL STENSAGERSKOLEN KORT ORIENTERING TIL NYE MEDARBEJDERE OM STENSAGERSKOLEN SOM ARBEJDSPLADS

VELKOMMEN TIL STENSAGERSKOLEN KORT ORIENTERING TIL NYE MEDARBEJDERE OM STENSAGERSKOLEN SOM ARBEJDSPLADS VELKOMMEN TIL STENSAGERSKOLEN KORT ORIENTERING TIL NYE MEDARBEJDERE OM STENSAGERSKOLEN SOM ARBEJDSPLADS gå til www.stensagerskolen.dk og Personaleintra for yderligere informationer 16. december 2010 STENSAGERVEJ

Læs mere

Oplysningsmappe. Skoleåret 2013-2014. Ådalskolen, Centerklasserne Dalgas Allé 22 7800 Skive

Oplysningsmappe. Skoleåret 2013-2014. Ådalskolen, Centerklasserne Dalgas Allé 22 7800 Skive Oplysningsmappe Skoleåret 2013-2014 Ådalskolen, Centerklasserne Dalgas Allé 22 7800 Skive 9915 3430 Centerklasserne 9915 3400 Ådalskolen Fax: 9915 3415 E-mail: anel@skivekommune.dk 1 Index: Index: 2 Ledelse:

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby

Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby Velkommen til den kommunale dagpleje Toubro Børneby Dagplejekontorets personale: AfdelingsLeder Birgitte Chalmer Rasmussen Tlf. : 89592572/2750 Mobil: 31544500 Email

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00.

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00. Velkommen til Saltum SI - børnehaveen hvor jeres barn nu starter på et nyt kapitel i sit liv. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, Og at jeres barn må trives her hos os. Åbningstider: Mandag-Torsdag

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07/51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

INDHOLD. 2 Velkommen i skole KÆRE FORÆLDRE EN GOD SKOLESTART PARAT TIL SKOLEN? UNDERVISNINGEN I BØRNEHAVEKLASSEN SKOLEFRITIDSORDNINGEN (SFO)

INDHOLD. 2 Velkommen i skole KÆRE FORÆLDRE EN GOD SKOLESTART PARAT TIL SKOLEN? UNDERVISNINGEN I BØRNEHAVEKLASSEN SKOLEFRITIDSORDNINGEN (SFO) VELKOMMEN I SKOLE 2016 INDHOLD 3 5 6 7 8 10 12 14 15 17 18 21 22 KÆRE FORÆLDRE EN GOD SKOLESTART PARAT TIL SKOLEN? UNDERVISNINGEN I BØRNEHAVEKLASSEN SKOLEFRITIDSORDNINGEN (SFO) SAMARBEJDET MELLEM SKOLE

Læs mere

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN i Odense Kommune Dagplejen i Odense Kommune Vi vil gerne byde velkommen til Dagplejen i Odense Kommune. Vi glæder os til det kommende samarbejde og til at være en del af dit barns

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Velkommen til BYPARKENS VUGGESTUE

Velkommen til BYPARKENS VUGGESTUE Velkommen til BYPARKENS VUGGESTUE Byparkens Vuggestue Ørbækvej 36 Tlf.: 6217 6860 E-mail: info@byparkensvuggestue.dk Leder: Anne Grethe Windahl Hansen Kontor: 5142 2175 Åbningstider: Mandag til torsdag

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Dit barn og Dagplejen

Dit barn og Dagplejen Sæson 11/12 Dit barn og Dagplejen Nyttig information for Forældre Skole og Børneforvaltningen DIT BARN OG DAGPLEJEN- NYTTIG INFORMATION FOR FORÆLDRE Den kommunale dagpleje Den kommunale dagpleje er et

Læs mere

Velkommen. Med denne lille velkomstpjece vil vi give dig og dit barn lidt praktiske oplysninger.

Velkommen. Med denne lille velkomstpjece vil vi give dig og dit barn lidt praktiske oplysninger. Velkommen VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET WIEMOSEN Du og dit barn ønskes velkommen til Børnehuset Wiemosen. Vi glæder os til samarbejdet med jer og håber I vil befinde jer rigtig godt her hos os. Med denne lille

Læs mere

Middelfart Kommunale Dagpleje

Middelfart Kommunale Dagpleje Middelfart Kommunale Dagpleje Velkommen til børn og forældre Velkommen Med denne folder vil vi gerne byde børn og forældre velkommen i Middelfart Kommunale Dagpleje samt fortælle lidt om dagplejen. Dagplejen

Læs mere

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstehuset GÆSTEHUSE DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstedagpleje - så står du aldrig uden pasning Når du har valgt en kommunal dagplejer,

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Kørsel til/fra specialskole eller specialklasse Version 2.0

Kørsel til/fra specialskole eller specialklasse Version 2.0 Kørsel til/fra specialskole eller specialklasse Version 2.0 I denne pjece kan du finde praktisk information og gode råd om kørsel til og fra specialskole eller specialklasse. Denne pjece er til forældre,

Læs mere

Forældresamtaler. Troldemarkens solpolitik: Afslutning:

Forældresamtaler. Troldemarkens solpolitik: Afslutning: Forældresamtaler Vi tilbyder samtaler et halvt år efter at barnet er startet, og så naturligvis i november året før barnet skal i skole. Desuden er vi altid til rådighed for samtaler efter behov. Troldemarkens

Læs mere

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen. Vi håber,

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Virksomhedsplan SFO Oasen

Virksomhedsplan SFO Oasen Virksomhedsplan SFO Oasen Forlev Friskole Virksomhedsplan for SFO Oasen Denne virksomhedsplan er tænkt som et arbejdsværktøj for ansatte og forældre i Oasen, for at vi kan styrke samarbejdet omkring børnene.

Læs mere

Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer

Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer SOLRØD KOMMUNE DAGPLEJEN Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer Du og dit barn bydes velkommen i den kommunale dagpleje. I pjecen her finder du alle de vigtigste oplysninger om dagplejen.

Læs mere

Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune

Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune Mit barn skal i dagtilbud! Hvordan foregår det i Randers Kommune Hvor henvender jeg mig? I pladsanvisningen, Odinsgade 12, 8900 Randers C. Tlf.: 8915 1420 Mail: pladsanvisningen@randers.dk Pladsanvisningens

Læs mere

sfo kilden ellekilde skolen

sfo kilden ellekilde skolen sfo kilden ellekilde skolen 1 velkommen til sfo kilden ellekildeskolen SFO Kilden byder velkommen til jer og jeres barn. I dette hæfte vil vi give oplysninger om institutionens pædagogiske linje og oplysninger

Læs mere

Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er.

Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er. Til forældre med børn i SFO på Sydskolen og Nordskolen i Odsherred Kommune Orientering om Lukkedage i Odsherred Kommunes SFO er. I Odsherred Kommune er det politisk blevet besluttet, at kommunens SFO er

Læs mere

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde

Læs mere

Velkommen til. Kløverløkken!

Velkommen til. Kløverløkken! Velkommen til Kløverløkken! Kære Nu skal du til at gå i Du skal være hos De voksne på din stue hedder Vi glæder os til at se dig! Varme hilsner Velkommen i Kløverløkken. At starte i institution kan være

Læs mere

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn.

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn. Vi vil gerne byde jer som kommende forældre velkommen til Børnetoften. Vi håber på et nært samarbejde om lige netop jeres barns hverdag. Gennem et godt kendskab til hinanden, ser vi dette som vores fornemste

Læs mere

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015 4. februar 2015 Skolelederen Skolelederen Kære alle. I december skrev jeg, at sneen nok ville komme mellem jul og nytår, og der kom faktisk et lille drys de fleste steder, men nu er det for alvor blevet

Læs mere

Indvielse af det nye bålhus

Indvielse af det nye bålhus Indvielse af det nye bålhus Nyhedsbrev Oktober Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 20. april 2009 kl. 16.30 i mødelokalet Der vil blive serveret let mad. 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen

Læs mere

E-mail: kirkeskovsskolen@slagelse.dk Næstved Landevej 632 4243 Rude

E-mail: kirkeskovsskolen@slagelse.dk Næstved Landevej 632 4243 Rude Telefon: 55 42 14 44 Telefax: 55 42 14 42 E-mail: kirkeskovsskolen@slagelse.dk Næstved Landevej 632 4243 Rude Kirkeskovsskolen, skoleåret 2011/ 2012 Skoleleder: Viceskoleleder: Pedel: Sekretær: Dorte Næsborg

Læs mere

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde Kære Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Du skal gå på gruppe Her vil du foruden børnene, møde Vi har lavet denne folder, så du sammen med mor/far kan læse om

Læs mere

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole Forsikring: Du/I skal selv tegne ulykkesforsikring på Jeres barn/børn, da SFO/skole/kommunen ikke har en forsikring som dækker børnene. Information 2013 Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole 12

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN TREKLØVEREN ENGBLOMMEN, KLOKKEBLOMST & KLUB 5 Børnehaven er normeret til 70 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 3 stuer, Engblommen, Klokkeblomst

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Frørup november 2014

Frørup november 2014 Smørhullet Skolen Søndag 1 14.00-16.00: 2F klassearrangement Mandag 3 Tirsdag 4 HAC i Ørbæk fra 10.00 8.00-11.00: frivillige nat. test dansk 5F 11.00-13.15: midtvejsmøder familieklassen 15.00-16.30: sk.hj.samt.

Læs mere

EngelsborgNyt LUCIAPIGERNE 12. DEC 2014 PÅ TRAPPEN I UDSKOLINGEN PIGERNE PÅ TRAPPEN I UDSKOLIN- GEN PÅ GANGEN I UDSKOLINGEN PÅ TRAPPEN I PILEHUSET

EngelsborgNyt LUCIAPIGERNE 12. DEC 2014 PÅ TRAPPEN I UDSKOLINGEN PIGERNE PÅ TRAPPEN I UDSKOLIN- GEN PÅ GANGEN I UDSKOLINGEN PÅ TRAPPEN I PILEHUSET EngelsborgNyt LUCIAPIGERNE 12. DEC 2014 PIGERNE PÅ TRAPPEN I UDSKOLIN- GEN PÅ TRAPPEN I UDSKOLINGEN PÅ GANGEN I UDSKOLINGEN PÅ TRAPPEN I PILEHUSET Engelsborgskolen Engelsborgvej 66 2800 Kgs Lyngby Skolens

Læs mere

SFO Broskolen. Birkemosevej 11 4220 Korsør Tlf.nr.: 58370172 lok. 3/2 Telefontid: 6.30-8.00 og 11.45-12.30

SFO Broskolen. Birkemosevej 11 4220 Korsør Tlf.nr.: 58370172 lok. 3/2 Telefontid: 6.30-8.00 og 11.45-12.30 SFO Broskolen Birkemosevej 11 4220 Korsør Tlf.nr.: 58370172 lok. 3/2 Telefontid: 6.30-8.00 og 11.45-12.30 SFO kontor lok. 3/3 Nødtelefon, ved akutopkald Velkommen til SFO Broskolen Vi byder Jer velkommen

Læs mere

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Velkomstfolder til børn og deres forældre SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Kære forældre Denne information er tænkt, som en hjælp til at gøre den første

Læs mere

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang.

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang. Velkommen til Th. Langs Telefon numre til SFO en SFO ens Mobil 50 46 05 81 Hanne Kaa - SFO leder 60 82 29 72 Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97 www.thlang.dk Hanne.kaa@thlang.dk SFO Velkommen

Læs mere

Infofolder Myretuen. Maribovej 3 B, 4960 Holeby. Søholtvej 28 30, 4930 Maribo. Kl. 06.30 16.45 Mandag torsdag. Kl. 06.30 16:00 Fredag.

Infofolder Myretuen. Maribovej 3 B, 4960 Holeby. Søholtvej 28 30, 4930 Maribo. Kl. 06.30 16.45 Mandag torsdag. Kl. 06.30 16:00 Fredag. Adresse: Grupper: Maribovej 3 B, 4960 Holeby. Søholtvej 28 30, 4930 Maribo. Myretuen er opdelt i 4 grupper. Skovgruppen: Kører til Søholt. Solgruppen: De ældste. Månegruppe: 4 årige. Stjernegruppe: 2,5

Læs mere

Velkomstfolder. Oddense Børnehave

Velkomstfolder. Oddense Børnehave Oddense Børnehave VELKOMMEN Med denne pjece vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Oddense Børnehave, samt give nogle praktiske oplysninger. ÅBNINGSTIDER Mandag torsdag kl. 6.30 17.00 Fredag lukker

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

SFO på Lundergårdskolen

SFO på Lundergårdskolen SFO på Lundergårdskolen Velkommen i SFO på Lundergårdskolen Pr. 1. januar 2007 er vi normeret til 172 børn, som er fordelt i 2 forskellige afdelinger, der geografisk er spredt, men hvor der er et tæt samarbejde

Læs mere

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 14/15 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole;Jens Johansen Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer et indblik i

Læs mere

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER 2014 Indledning Med dette hæfte ønsker personalet i Storkereden nye børn og forældre velkommen. Vi håber hæftet vil give jer de mest nødvendige oplysninger

Læs mere

Servicedeklaration. Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Børn og unge. Århus Kommune

Servicedeklaration. Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Børn og unge. Århus Kommune Servicedeklaration Pædagogisk Psykologisk Rådgivning Børn og unge Århus Kommune HVEM HENVENDER PJECEN SIG TIL? HVAD ER PPR? HVOR FINDER JEG PPR? HVAD KAN PPR? HVORDAN INDSTILLES ET BARN TIL PPR? SÅDAN

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Ansatte: Leder: Souschef: Pædagog: Pædagog: Pædagog: Kirsten Poulsen Lotte Lambertsen Jonna Kvist Jeanett Holm Due Hanne Tilde Jensen Åbningstider:

Læs mere

Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune

Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Retningslinjer for befordring af elever i folkeskolen mellem skole og hjem i Odsherred Kommune Disse retningslinjer er godkendt og senest revideret af Børne- og Uddannelsesudvalget den 10. november 2015.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: ÅRSLEV TARUP ROLFSTED FERRITSLEV... 2 ÅRSLEV NR. LYNDELSE DØMMESTRUP NR. SØBY FRELTOFTE... 4

INDHOLDSFORTEGNELSE: ÅRSLEV TARUP ROLFSTED FERRITSLEV... 2 ÅRSLEV NR. LYNDELSE DØMMESTRUP NR. SØBY FRELTOFTE... 4 INDHOLDSFORTEGNELSE: RUTEKØRSEL SKOLEDAGE ÅRSLEV TARUP ROLFSTED FERRITSLEV...... 2 ÅRSLEV NR. LYNDELSE DØMMESTRUP NR. SØBY FRELTOFTE... 4 RUTEKØRSEL AFTENRUTE ÅRSLEV TARUP ROLFSTED FERRITSLEV NR. LYNDELSE

Læs mere

Inklusionscenteret for Læsning på Balleskolen byder dig velkommen i LÆS3 (i daglig tale kaldet 9D)

Inklusionscenteret for Læsning på Balleskolen byder dig velkommen i LÆS3 (i daglig tale kaldet 9D) Balleskolen Balle Kirkevej 120 8600 Silkeborg telefonnummer: 89 70 21 00 E-mail: balleskolen@silkeborg.dk Klasselærer: Anne Riehm Sørensen (AR) Telefon: 24 27 03 08 E-mail: anne@riehm.dk Sekundærlærer:

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

Rønde skoles special-klasser

Rønde skoles special-klasser Rønde skoles special-klasser Special-klasserne på Rønde skole er et skoletilbud for børn og unge med generelle indlærings vanskeligheder, hvis udvikling kræver særlig hensynstagen, der ikke kan tilgodeses

Læs mere

Middelfart Kommunale Dagpleje

Middelfart Kommunale Dagpleje Middelfart Kommunale Dagpleje Velkommen til børn og forældre Velkommen Med denne folder vil vi gerne byde børn og forældre velkommen i Middelfart Kommunale Dagpleje samt fortælle lidt om dagplejen. Dagplejen

Læs mere

skipper clement Skoleåret 2016/17

skipper clement Skoleåret 2016/17 skipper clement Skoleåret 2016/17 Indhold 1. Første dag efter sommerferien 2. Skolefritidsordning (SFO) 3. Skolens skema 2016/17 4. Ferieplan 2016/17 5. Skolepenge 2016/17 6. Ansøgning om nedsættelse af

Læs mere

Bilag 2 a. Velkommen til Specialbørnehjemmene

Bilag 2 a. Velkommen til Specialbørnehjemmene Bilag 2 a Velkommen til Specialbørnehjemmene Februar 2010 Ydelsens formål Tilbud om døgnophold efter Lov om Social Service, 67, stk. 2. Målgruppe Specialbørnehjemmene er Region Nordjyllands døgntilbud

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN PALETTEN KLATTERNE & TUBERNE Børnehaven er normeret til 40 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 2 stuer, Tuberne og Klatterne, med 20 børn på hver.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Kære Læsere. Selvom Skolen på Kastelsvej er en amtskommunal folkeskole er vi forskellige fra den øvrige folkeskole le på visse punkter:

Kære Læsere. Selvom Skolen på Kastelsvej er en amtskommunal folkeskole er vi forskellige fra den øvrige folkeskole le på visse punkter: Kære Læsere Skolebestyrelsen vil med denne beskrivelse af skolen i tekst og billeder, give information om skolens hverdag og undervisning. Vi håber, at kommende forældre og andre interesserede gennem læsning

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn

SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn Skolestart 1 Kære børn og forældre At begynde i skolen er en stor begivenhed i et barns og en families liv. De fleste børn ser frem til dagen

Læs mere

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Vi vil med denne velkomstfolder byde jer velkommen til Svalen og håber på et godt samarbejde med jer forældre. Folderen indeholder lidt om Svalens

Læs mere

Alt hvad der er værd at vide om UCS10!

Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Brobygning Den obligatoriske brobygning i uge 48 retter sig mod to forskellige ungdomsuddannelser, hvoraf den ene skal være en erhvervsuddannelse herunder HTX og

Læs mere

Visitation til specialundervisning 2010/2011

Visitation til specialundervisning 2010/2011 Ishøj Kommune PPR Center Ishøj - Pædagogisk Psykologisk Rådgivning for Ishøj og Vallensbæk Visitation til specialundervisning 2010/2011 30. august 2010 Notatet er en justering af det tilsvarende notat

Læs mere

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006 Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006 I går havde jeg en rundvisning. Det var rigtig rart og et godt udtryk for vores skole at gå rundt sådan en onsdag. Team A forberedte grønlandsk

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Besparelser. 9. oktober 2008

TORSDAGS-NYT. Besparelser. 9. oktober 2008 TORSDAGS-NYT 9. oktober 2008 Besparelser Det er mange afsnit i Torsdags-Nyt, der bærer denne overskrift! I 2008 måtte vi åbne vores budgetter og finde besparelser midt i budgetåret, hvilket resulterede

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 KLUBBEN HYLDGÅRD Grundtvigsvej 88 Tlf. 9960 4840 Mailadr.: trbak@ikast-brande.dk Klubben Hyldgård er en afdeling af skolefritidsordningen ved Hyldgårdsskolen. SFO 2 er for

Læs mere

Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg

Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg 1 Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs Kommune Børneby Glesborg Børneby Glesborg Glesborg Bygade 81 8585 Glesborg Distriktsleder -

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Praktiske oplysninger for skole

Praktiske oplysninger for skole Praktiske oplysninger for skole Denne folder indeholder de praktiske oplysninger, som vedrører vores skole. Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares heri og det er der helt sikkert - er I velkomne

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3 2013-2014 VELKOMMEN TIL GØRLØSE SFO KLUB 3 SFO KLUB 3 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas - pædagogmedhjælper Rita

Læs mere

TJØRNEGÅRDSKOLEN. Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Mandag d. 8. november 2004 kl. 19.00

TJØRNEGÅRDSKOLEN. Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Mandag d. 8. november 2004 kl. 19.00 TJØRNEGÅRDSKOLEN ROSKILDE KOMMUNE Dato: 22. oktober 2004 Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Kære forældre! Tjørnegårdskolen inviterer til informationsmøde på skolen Mandag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. januar 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 849 Næste uge: Mærkedag: 23. januar 26. januar 29. januar Baunen udlej. 3.kl. Lærermøde Sundheds-undersøg.bh.kl. 23. januar 24. januar 28. januar

Læs mere

Velkommen til Oasen. Ådalskolen Dalgasalle Skive Tlf

Velkommen til Oasen. Ådalskolen Dalgasalle Skive Tlf Velkommen til Oasen Ådalskolen Dalgasalle 22 7800 Skive Tlf. 99 15 34 35 www.aadalskolen-skive.skoleintra.dk Velkommen til Oasen Oasen er en SFO for børn på forskellige funktionsniveauer i alderen 6 12

Læs mere

Skolebus Prebens Minibusser og Movia. Skoleåret 2014/15

Skolebus Prebens Minibusser og Movia. Skoleåret 2014/15 Skolebus Prebens Minibusser og Movia Skoleåret 2014/15 Side 2 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår. I denne folder kan I læse om mulighederne for befordring af elever mellem skole og hjem. Skolebus

Læs mere

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3.

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. Velkommen! Troldehuset modtager gennemsnitlig 90 børn fordelt på Mini-DUS & DUS. Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. klassebørn 1. Marts starter de nye

Læs mere

Velkommen til Ejby Skole

Velkommen til Ejby Skole Velkommen til Ejby Skole En velkomstguide til alle nye elever og forældre på Ejby skole www.ejby-skole.dk Skolens ledelse og skolebestyrelsen vil med denne velkomstguide gerne byde alle nye elever og forældre

Læs mere

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Velkommen i Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Menighedsvuggestuen er en afdeling af den selvejende institution, Lemvig Menighedsbørnehave og vuggestue, Børnehaven, Skolevej 7 og

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

Vi lægger særlig vægt på, at kemien mellem jer og dagplejeren er god, og at I har tillid til dagplejeren.

Vi lægger særlig vægt på, at kemien mellem jer og dagplejeren er god, og at I har tillid til dagplejeren. Dagplejen Nærmest hjemme En god begyndelse for barn og forældre Om kort tid skal jeres barn starte i dagpleje. Vi ved, at det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn til pasning første

Læs mere

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse Velkomstfolder Mælkebøtten Kære nye forældre! At begynde i børnehave kan give anledning til mange spørgsmål. Derfor har vi valgt, at lave denne velkomstfolder, der giver Jer et generelt indblik i barnets

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere