NAMIBIA. 27. januar-08. februar Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NAMIBIA. 27. januar-08. februar 2014. Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk"

Transkript

1 NAMIBIA 27. januar-08. februar 2014 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER

2 NAMIBIA Svaret på din Udlængsel? Anderledes og mest ekstensive landbrug, skøn, karrig og barsk natur, formidable besøg en rejse, der vil give dig rig indsigt og personlige oplevelser på højt plan. NATUR & KULTUR Dumas-Johansen sætter fokus på Namibia! Namibia vil snart være på alles læber. Her er barske klimatiske forhold, mangel på regn med følgende tørke. Og alligevel er der årsager til at vælge rejsen hertil. En fantastisk infrastruktur gør det muligt at komme i alle dele af det store land, 1½ gange Frankrig, klimaet er stabilt med 2 årstider, der er en meget lille befolkning på hen ved 2 millioner, som er sammensat af flere stammer, samt hvide og blandede afrikanere. Her bygges underskønne og moderne faciliteter til modtagelse af den nysgerrige rejsende, fantasien er arkitekten, de lokale folk håndværkerne. Kvægbrug eksisterer side om side med vildtet, som man også skal leve af og derfor behandler ordentligt. Man er på opdagelse i naturen lever midt i den. Vi kommer ved Atlanterhavskysten bevæger os på båden gennem tusinder af sæler, pelikanerne flyver om skibet vi smager til frokost ombord havets frugter. Vi kommer som moderne opdagelsesrejsende får lov til at kikke ind i en anden verden og vi vil synes om den! Niels Johansen er guide på denne unikke rejse kender grundigt til ruten og de folk, vi skal besøge, så vi kommer ikke som fremmede, men som gode gæster!

3 Foreløbigt program: Pr 10. september 2013 Dag 0 mandag 27. januar Fly til Frankfurt med South African Air: Enten fra Billund kl eller fra København kl fly fra Frankfurt til Johannesburg. Straks efter start flyves over Alperne, derefter Middelhavet, Sahara, det centrale Afrika. Flyet duver blidt i den tropiske passatvind, og vi passerer om natten Ækvator i stor højde. Måltid ombord. Dag 1 tirsdag 28. januar landing i Johannesburg fly mod nord-vest og ankomst i Hosea Kutako Lufthavnen, Windhoek, hovedstaden i Namibia. Der er for danskere kun mindre administrative foranstaltninger, der skal gennemføres, for at vi kan vandre gennem paskontrollen, og efter få minutter står vi med bagagen i hånden og hilser på vores chauffør/ guide, der vil følge os trofast under hele rejsen. Vi kører til Windhoek og besøger Bishop Kameeta børnehjem. Man er velkommen til at bringe smågaver (børnetøj, farveblyanter ol.) Check ind på hotel og aftensmad WINDHOEK tyske by, Swakupmund, der ligger som en fjern perle ved havet. Der er rige muligheder for stille og roligt at sætte sig ind i landets forskellighed, klima, geologi, mens vi kører gennem storslåede vidder næsten endeløse, blot afbrudt af enkelte lave granitbjergmassiver og store udtørrede flodsenge. Vegetationen forsvinder efterhånden næsten fuldstændigt, busksteppen går over i ørken, men står man ud af bilen, er der med sikkerhed en enkelt lille smuk ørkenblomst at finde. Vi kører gennem et af planeten Jordens allerældste landskaber, hvor millioner af år har høvlet bjergmassiverne ned til de nuværende sandsletter. Fra Swakupmund til Walvis Bay kører vi på strandvejen sandet fyger, Atlanterhavets dønninger brydes på stranden få meter fra os, og lige øst for vejens asfalt begynder det berømte klitbælte, hvor vi hen på eftermiddagen skal bestige klit nr. 7 ( Dune 7). Med sand i sandalerne op mod det højeste punkt meter, alt efter, hvem man taler med men højt er det, når man står på den knivskarpe sandkant, formet af vinden, helt øverst oppe. Benmusklerne kommer på prøve. Nedad springes i store hop. Indkvartering på Protea Hotel Pelican Bay, Walvis Bay, og middag få meter herfra på udsøgt restaurant bygget i lagunen, The Raft Restaurant. Dag 3-torsdag 30. januar Vi har en rolig dag foran os. Den kolde havstrøm, Benguelastrømmen, der løber nordover langs Afrikas vestkyst fra Ishavet ved Antarktis, og betegnes som Namibias guldåre, medfører at havvandet ud for Namibia er fyldt med næringssalte og føde, hvilket giver et usædvanligt rigt liv i havet, på land og i luften. Dag 2- onsdag 29.januar Bussen pakkes, og vi kører mod vest til Atlanterhavet og Walvis Bay via Karibib og den meget Utallige flamingoer græsser, pelikaner næsten flyver os om ørene, og i vandet boltrer delfiner og sæler sig i udstrakt grad. Man overvældes.

4 Lige bag hotellet stiger vi ved kysten ombord på vores egen katamaran, og stille sejler vi ud i disen. Vi observerer og fotograferer. Nyder nuet, mens vi fryser billedet af dagens dyreliv fast på nethinden. Det er enestående og anderledes. Vi sejler langs sandrevet så tæt på bølgens brydningspunkt som muligt. Sælerne følger os med øjnene og leger! Delfiner springer! Østers er en lokal produktion i det rene vand megen håndkraft er nødvendig resultatet er enestående lækkert! Frokosten med østers, nydes ombord. en drøm om at skifte erhverv og blive dygtige i et nyt fag. Drømmen har de gennemført og på få hektar ren ørkenjord skaber de sig nu en tilværelse ved at dyrke 1500 oliventræer, kunstvande dem, plukke 12½ tons oliven og presse olien. Herforuden dyrkes i det golde ørkensand masser af asparges, der kan skæres fortløbende 9 måneder af året. I den frodige have ved huset ses granatæble, passionsfrugt og forskellige palmesorter. Retur til Protea Hotel Pelican Bay, Walvis Bay, hvor der er middag på hotellet og overnatning. Overnatning: Protea Hotel Pelican Bay. Dag 4- fredag 31. januar Vi skal lære landet at kende. Derfor denne morgen besøg på fiskeforarbejdningsfabrik i Walvis Bay. Der landes store mængder meget dyr fisk, der ikke kan konsumeres i landet med dens lille befolkning, men sendes til Europa eller andre lande. Der er strenge fiskekvoter, EU normer overalt i landbrug og fiskeri, som i andre fødevareproduktioner, og direktøren for industrien viser frem og fortæller. En vigtig indtægtskilde for landet og for os et blik ind i en ikke særlig kendt produktion. Midt på dagen tid på egen hånd i den charmerende og overskuelige Swakupmund. Over middag besøger vi en familie, der arbejder i en helt anden boldgade. De er nemlig blandt Namibias førende olivenavlere. De havde begge Her kan man købe sig i armod i souvenirs, lækre sko, smykker, kunst eller såmænd i geologiske eller andre kort eller snakke antikviteter med Peter i hans overdådige butik. Han har tidligere arbejdet for Maersk.

5 Over middag går vor rejse mod nordøst. Vi skal på ny gennem ørken og busksteppe og stiler efter at være fremme ved vor Game lodge, Epako, til en douche samt tidsnok til en game drive i solnedgangen på farmens hektar og en god middag på terrassen med fin udsigt til dyrene, der i skumringen vandrer til vandhullet. Overnatning: Epako Game Lodge. Dag 5- lørdag 01. februar Vi skal i dag tværs gennem den midterste del af landet og opleve tre forskellige og meget spændende historiske henholdsvis geologiske lokaliteter på ruten Omaruru, Vingerklip. Turen bliver en god dags buskørsel gennem den midterste del af landet med meget typisk busksteppe og vidder så store og vidtstrakte. Enkelte stop undervejs, bl.a. i byen Outjo, hvor vi kunne besøge en kostskole (efter nærmere aftale). Vi når midt på eftermiddagen, mens det endnu er lyst, men med det gyldne lys skærende gennem naturen, frem til Ugab Terrace Lodge, der om ikke som den eneste i verden, så dog en af de få, ligger på toppen af en flad erosionsklippe med en bragende god udsigt ud over slettelandet og dalen ved Ugab River og the Vingerklip. Enestående, så man næsten mister vejret af begejstring. Man fornemmer Verdens storhed, Jordens skabelse og fjerne øjeblikke, hvor millioner af år ikke tæller stort. Der bliver stille i solnedgangen på bjergkammen! Uendelighed. Mulighed for at bade i pølen eller at tage sig en sundowner i aftenstunden inden middagen, der, hvis vejret er passende, serveres som barbecue på terrassen. Overnatning: Ugab Terrace Lodge. Dag 6- søndag 02. februar Vi skal nyde dette næsten gudbenådede sted midt i naturen, så derfor er der i dag sat tid af til at beskæftige sig med det nære. Vi arrangerer først på formiddagen eller sidst på eftermiddagen en vandretur i savannen, og vi kører de få kilometer i bus til Vingerklip, hvor vi vandrer rundt ved foden af dette massive stykke konglomerat, der stikker mange meter direkte op i luften. Tid til terrasse ved egen bungalow, fordøje indtrykkene, den unikke udsigt og pølen. Aftensmaden bliver igen en lækker barbecue. Overnatning: Ugab Terrace Lodge. Dag 7-mandag 03. februar Endnu en fantastisk dag ligger foran os. Vi kører øst på langs Fransfonteinbjergene til Outjo og derfra nordpå til kanten af Etosha Nationalpark, hvor vi skal bo, holde til og spise i Toshari Lodge beliggende få kilometer syd for grænsen til nationalparken. En stille tur med bussen gennem det smukke landskab med passende stop undervejs.

6 Velankommet indlogeres vi i de dejligste bungalows, og lodgens fælleshus og pøl står til vores rådighed. saltsø på km 2 som den centrale del. Søens udtørrede bund ligger som en stor hvidlig flade, uendelig og simrende mod horisonten Som en option har vi et interessant tilbud. Fra lodgen kører vi ud til en nærtliggende kødkvægsfarm og besøger farmeren Bertus Fokkens (gift med lodgens direktør), der er en strålende formidler omkring sit og medarbejdernes arbejde på farmen. Han er stærkt involveret i den lokale udvikling, er engageret, og han viser gerne frem. Aftensmad på lodgens smukke og stilfulde restaurant. Overnatning på Toshari Lodge. varmedisen bringer beskuerens øjne og hjerne på arbejde: Er der vand, eller er det et fatamorgana? En elefant har lagt sine spor og måske vandret mod fjernt mål tværs over søen. Savanne og busksteppe afløser hinanden, og ind imellem vil det lykkes os at opleve mange af de 114 forskellige pattedyr, mange fuglearter og krybdyr. Blandt de mest kendte pattedyr vil være: Zebra, oryx, kudu, vortesvin, elefant, sjakal, næsehorn, leopard, gepard, giraf, impala, springbuk, gnu, dik dik og vandbuk, blot for at nævne nogle. Hertil kommer forskellige gribbe, rov og hønsefugle, samt fx den morsomt udseende flyvende banan. Svaler flyver tæt om bilen, og tanken bevæger sig straks hjem til en dansk sommeraften ved engen! Bøffelvæveren har travlt i træet over os, mens en Kori Bustard krydser vejen tæt ved bilens kofanger. Dag 8 -tirsdag 04. februar Har man lyst til og mod på en ekstraordinær dag, så melder man sig til dagens udflugt i Etosha Nationalpark. Af sted tidligt om morgenen ved solopgang med en god madpakke (fx: grillet sød kartoffel eller majsgrød og et stykke ristet koldt kød). Parken er blandt de største i Afrika og er på km 2 med Etosha Pan, der er en udtørret Træerne er en verden for sig. Kobas, dombodi, mopani, rock figue, lead wood, akacie (40 forskellige fx blackthorne, umbrella thorne,

7 buffalo thorne, etc.). Langs vejene og i savannen vokser det stive buskmandsgræs, langt, lækkert, sprødt og mineralholdigt. Både de vilde drøvtyggere samt farmerens kvæg holder af det! Ruten rundt i parken bliver afløst af flere fotostop samt et større dejligt picnic stop, der vil svare til drømmene. Efter en lang og indholdsrig dag tilbage til pølen, et brusebad og en aftensmad med sang fra personalet og dans forevist af lokal buskmandsstamme. Aftensmad og overnatning på Toshari Lodge. NB: Der gøres fra staten forskellige tiltag for at holde buskmænd og deres stammer/ familier involveret i det lokale liv. Øvrige stammer er bl.a.: herero, Owambo, Damara, Nama, Himba, kawango. Man kan fint gifte sig på tværs af stammerne kvinden flytter til manden. Overnatning på Tsumebs centrale hotel. Vi skal se flere ting, blandt andet hans eminente røde og frugtbare jernholdige lerjord, hvor han uden kunstvanding kan dyrke én majsafgrøde om året. Desuden holder de kødkvæg, som vi besigtiger. Kvæget er en god og stærk blanding af bl.a. Brahman, Braun Suisse, Simmental og lokale afrikanske racer. Kødet er af høj kvalitet og eksporteres. Driften køres i EU regi og kvæget øremærkes. Frokosten indtages i den dejlige og frodige have vi føler os hjemme og velkomne. Dag 9- onsdag 05. februar Vi starter dagen med endnu en tur tværs gennem Etosha Pan og stiler efter at være fremme hos farmeren Gerhard i Grootfontein til frokosttid. Fruen i huset har en overraskelse i baghånden: Verdens største kendte meteorit faldt for år siden ned i den mark, der i dag tilhører gården. Det er en forunderlig ting at røre ved denne jern/ nikkelklump på hen ved 60 tons, sætte sig op på den eller lade sig eviggøre på et foto ved siden af stenen.

8 Dag 10 torsdag 06. februar Denne dag er der forholdsvis få kilometer at tilbagelægge. Men de er smukke! Blidt bølgende landskaber afløses af de typiske granitknolde, der har modstået årmillioners erosion, og i horisonten ser vi altid blålige bjergmassiver i disen. Drømmer vi? På vejen mod dagens mål, Out of Africa Town Lodge i byen Otjiwarongo, gør vi endnu et stop. Vi holder ind hos ægteparret Lothaar og Mariaan, der driver egen virksomhed med 45 ansatte. Vi får ved eget syn og diskussion en kort indsigt i samarbejdets kunst og hemmeligheden bag landet Namibias tilsyneladende succes på det menneskelige plan. Ægteparret spiser senere med på hotellet til aftenmiddagen. Overnatning: Out of Africa Town Lodge. Et første stop gøres ved Johan & Johan, fader og søn, der sammen driver en skønt beliggende og fantastisk game lodge ved Omataku Mountains. Vi besigtiger bygningerne, der kan inspirere enhver til straks at tage hjem og bygge sit hus om lignende skal man lede længe efter. Vi hører om, hvordan man lægger en farm om fra kvægdrift ( kødkvæg) til jagt, vedligeholdelse af dyrebestanden, arter og livet på farmen. Er der skudt dyr for nylig, kan vi være heldige at se fx saltningen af et zebraskind, eller udskæringerne fra et stykke vildt (oryx, kudu, springbuk..). Vi skal videre mod det sidste opholdssted på vores lange afrikanske odysse, Irindi Private game Reserve, der ligger placeret i et terræn med bakker, granitbjerge, plateauer med skov, busksteppe og savanne spredt over hektar og med mere end dyr og 300 fuglearter samt unikke planter. Nærmest et paradis på jord luften og tiden står stille! Sen lunch i lodgens velbeliggende restaurant med udsigt til vandhullet, hvor dyrene kommer morgen og aften for at drikke.

9 bussen og kører derefter direkte til lufthavnen. Vi takker af med chaufføren og gør rejsepapirerne klar flyves til Johannesburg fly videre mod Frankfurt. Dag 12-lørdag 08. februar ankomst Frankfurt. Videre til København med ankomst eller til Billund med ankomst Tid til nydelse og hen på eftermiddagen gør vi klar til den sidste safari på vor rejse. Vi kører ud i aftenskumringen, og vor dygtige chauffør fører os i den velindrettede jeep grundigt rundt. Motoren summer trygt. Vi stopper, fortæller, viser frem. Planter, dyr og menneskelig aktivitet glider ind i en forståelse for livet. Vi oplever og suger til os. Natten falder hurtigt. Er vi heldige ser vi leopardens øjne reflektere bilens lygter, mens Sydkorsets lyser på stjernehimlen. Alle tider er lokale tider NB: Ret til ændringer i programmet forbeholdes Aftensmiddag. Afskedsmiddag. Overnatning: Irindi Private game Reserve Dag 11-fredag 07. februar Stille og rolig morgenmad. Bussen pakkes, og vi kører mod syd. Kort stop ved de vidunderlige boder med træskæring og souvenirs i byen Okahandja (over normal klasse her kan man finde kunst uden at lede for længe problemet er de 20 kg, man ikke må overstige i bagagevægt). I Windhoek får vi en kort tur rundt i byen med

10 NAMIBIA 27.januar-08. februar 2014 OVERSLAGSPRIS pr person: kr , ,00 Gældende ved minimum 15 rejsende Endelig pris oplyses ca. 10. oktober Indeholdt i prisen: Fly fra København eller Billund t/r. Lufthavnsskatter. Flymåltider uden for Europa. Al i programmet nævnt bustransport (med air condition). Overnatning på 2*+, 3*+ hoteller/lodges på dobbeltværelse. Hjælp til bagage på hoteller og lodges. Måltider som skitseret i programmet (de fleste måltider er inkluderede). Programmet som beskrevet (inkl. alle nævnte besøg). Engelsktalende chauffør- guide i Namibia. Dansk tolk/rejseleder fra Dumas-Johansen Rejser. Informationsmøde inden afrejsen. Ikke indeholdt: Flymåltider på europæiske strækninger. Evt. visum (p.t. ikke nødvendigt). Vaccinationer. Vi anbefaler at kontakte egen læge. Enkeltværelsestillæg: ca kr. NB: Mel der man sig som enkeltperson opkræves der enkeltværelsestillæg med mindre, der kan findes en person at dele værelse med. Fortæring ud over det inkluderede. Drikkevarer under måltiderne. Entreer ud over det inkluderede. Personlige udgifter som telefon, fax, minibar, tøjvask mm. Drikkepenge ( til chauffør-guiden, lokale guider under safari, hoteller/restauranter). Afbestillingsforsikring. Rejseforsikring (det gule kort dækker ikke). NB vi gør opmærksom på, at ovennævnte pris er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser, og at Dumas-Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse (bl.a. lufthavnsskatter og sikkerhedstillæg) med efterfølgende risiko for prisændringer. Betingelser: FORHÅNDSTILMELDING hurtigst muligt og senest 15. oktober. Vi opkræver derefter depositum 5.000kr pr person. 2. rate ( kr. ) indbetales pr 15. november. Restbeløb indbetales pr 13. december. (Faktura og girokort tilsendes hver gang). AFBESTILLINGSREGLER. Pga. underleverandørernes krav gælder følgende regler: Ved framelding tidligere end 15. oktober 2013 tilbagebetales depositum, men der tilbageholdes et gebyr på 900,00kr., medmindre der skaffes erstatningsperson. Ved framelding fra 15. oktober men tidligere end 15. november er gebyret svarende til depositum, medmindre rejsen kan afsættes til anden side. Ved framelding fra 15. november men tidligere end 13. december, er gebyret svarende til 50% af rejsens pris, medmindre der skaffes erstatningsperson. Ved framelding fra 13. december men tidligere end 20. december, er gebyret svarende til 90% af rejsens pris, medmindre der skaffes erstatningsperson. Ved framelding fra 20. december er gebyret svarende til hele rejsens pris, medmindre der skaffes erstatningsperson (det er dog tvivlsomt, om man kan finde en erstatningsperson med så kort varsel). Flyselskabet opkræver et gebyr for navneændring. Tegn derfor afbestillingsforsikring Dumas-Johansen er medlem af DANMARKS REJSEBUREAU- FORENING, Rejsegarantifonden ( nr 422) og ATOI (Agricultural Tour Operators International, som formidler landbrugsfaglige rejser overalt). Dumas-Johansen Rejser Gjesingvej 1, 8963 Auning Tlf Fax:

11 FORHÅNDSTILMELDING: NAMIBIA 27.januar-08. februar 2014 NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Send kuponen hurtigst muligt til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING Eller pr Fax eller pr mail: Deltager 1 NAVN ( præcist som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: PASSET ER UDSTEDT PR: UDLØBER: Deltager 2 NAVN (præcist som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: PASSET ER UDSTEDT PR: UDLØBER: ADRESSE: TLF. MOBIL FAX: EVT.: VI FØLGES AD MED Sæt kryds DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER HENSYN fx SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT

Ultimo januar 2014 Danske Senioragronomer

Ultimo januar 2014 Danske Senioragronomer NAMIBIA Ultimo januar 2014 Danske Senioragronomer Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk NAMIBIA Svaret på din Udlængsel? Anderledes og mest ekstensive landbrug, skøn, karrig

Læs mere

NAMIBIA. 02.-14.FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk

NAMIBIA. 02.-14.FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk NAMIBIA 02.-14.FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk NAMIBIA 02. 14. FEBRUAR 2011 Svaret på din Udlængsel? Anderledes og mest ekstensive landbrug, skøn, karrig

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Med LandbrugsMedierne og Zimbabwe og Zambia I den midterste del af det sydlige Afrika ligger to gudsbenådede højplateau landområder, i dag kaldt for Zimbabwe

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 2.del

Dagbog Tanzania 2009 2.del Dagbog Tanzania 2009 2.del Aften Ruaha National Park den 21-sep- 2009. Transport dag - i dag har vi kørt turen fra Mikumi som vi forlod kl. 8 15 og til Ruaha NP. hvortil vi ankom kl. 15 00. En stille og

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede!

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND Påsken 2014 Rock of Cashel, Lough Hyne, Cape Clear, Dingle Peninsula, Shannon River, Cliffs of Moher, Connemara En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND PÅSKEN 2014 DUMAS-JOHANSEN og danske

Læs mere

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage)

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) Kære solformørkelsesvenner! Den 1. september i år kan du opleve en ringformet solformørkelse på Madagaskar og Corona Adventure

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 Rejser man til Sydafrika, møder man en hel verden i ét land, som med sin utrolige variation og store gæstfrihed kan tilfredsstille selv den mest

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

På VINGERNE OVER NAMIBIA

På VINGERNE OVER NAMIBIA Dato:. 26 På VINGERNE OVER NAMIBIA Kvalitetssafari af højeste karat, hvor der flyves I egne små privatfly mellem Namibias tre mest ikoniske... Tlf.: (+45) 56 36 45 Safari Eksperten info@safarieksperten.dk

Læs mere

Transkalahari 2016. skønne LODGES OG HOTELLER. på hele rejsen

Transkalahari 2016. skønne LODGES OG HOTELLER. på hele rejsen skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Transkalahari 2016 RUNDREJSE I SYDAFRIKA, NAMIBIA OG BOTSWANA 24 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 33.995,Sydafrika, Namibia og Botswana alle fantastiske

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2016

Fra Kruger til Victoria Falls 2016 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2016 KRUGER NATIONAL PARK I SYDAFRIKA OG ZIMBABWE s VICTORIA FALLS 15 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 27.995,I det

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010 Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par Afrejse 28. marts 2010 Singleture.dk har i samarbejde med Bravo Safari sammensat en fantastisk rejse, der kombinerer safari i verdensklasse

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Æbelø den 13-15 Juni 2008

Æbelø den 13-15 Juni 2008 Æbelø den 13-15 Juni 2008 Dansk Ornitologisk Forening & Fugleværnsfonden Kursus Dette kursus henvender sig til alle drevene turguider i DOF og Fugleværnsfonden og til dig som gerne vil i gang med at guide

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt.

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt. Vin- og gourmetrejse/trøffelfest i Piemonte, Ligurien og Bardolino i Italien samt Franken i Tyskland. Fly ud/bus hjem 4/10-12/10 2013 Ordet Piemonte betyder ved bjergets fod. Her er tale om et dramatisk

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan.

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan. Tanzania 3. 16. november 2014 - land, folk og kirke Danmission Distrikt Herning-egnen Med dansk rejseleder 107713 d. 21. jan. 2014 / 1 Land, folk og kirke Rejseleder Poul Sloth Pedersen Karibu Tanzania

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Botswana Adventure 2016

Botswana Adventure 2016 Fuldt serviceret CAMPING SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Botswana Adventure 2016 RUNDREJSE I BOTSWANA 16 dage med engelsktalende rejseleder fra kr. 20.495,- 2.10. med dansktalende ekspertrejseleder

Læs mere

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Dato:. ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Ni dages lodge-safari fra Victoria Falls gennem Zimbabwe. Se de mægtige Victoria vandfald, smukke Lake Kariba langs Zambeziflodens løb og Hwange nationalparken. Tlf.: (+45)

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere