Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010"

Transkript

1 Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010 KONCERTER Kunstner Beskrivelse Info Pris Fuld pris/ forsamlingshusets andel Bjørn Afzelius Projekt Kristian Lilholt Juanita, Sång till Friheten og Tusen Bitar er sange, mange kan nikke genkendende til. Manden bag disse skønne sange og mange andre var den svenske troubadour, komponist og musiker Björn Afzelius. Men hvem var han egentlig? Björn Afzelius døde i 1999, og efterspørgslen og afsavnet er stadig stort. Sang til Friheden er et nyt musikalsk projekt, hvis formål er at videreføre og forevige kendskabet til Björn Afzelius musik, samt formidle fortællingen om manden, musikeren og faderen Björn Afzelius En koncert med Kristian Lilholt er en varm og underholdende oplevelse i selskab med en fremragende komponist, der med overskud og humor spiller og fortæller sig gennem et bredt udsnit 7 musikere kr. / kr kr. / kr.

2 Thomas, Den syngende bager The Islanders Tina Siel m. pianist Riverband Polecats af sin rige produktion Dommerne faldt pladask for den syngende bager fra Farsø, da han spillede Leonard Cohen for dem i 'Talent 2008'. I december 2008 udsendte Den syngende bager så sin debut CD og er, sammen med sit kompetente band, klar til at indtage de danske spillesteder og festivaler The Islanders (øboerne) består af Chic McLean fra øen Bute, Skotland, Paul Kelly fra Lincoln, England, men med rødder i Galway, Irland, og John Thomsen, fra Esbjerg, Danmark. The Islanders Folkband spiller et forrygende potpourri af traditionel skotsk og irsk folkemusik. Repertoiret spænder over den traditionelle skotske/irske musik såsom The Corries og The Dubliners til den mere moderne, populære stil som Wolfstone og Runrig. Irsk aften: oplev en helt speciel aften med skotsk og irsk folkemusik, ølwhiskeysmagning, irsk mad og anekdoter fra to kulturer. (ring og hør for pris for irsk aften) Sanglærken fra Frederikshavn TINA SIEL fik sit store gennembrud med CD en Når kærlighed dør, som blev godt modtaget overalt. CD en betød at hun fik gang i en flot karriere som sangerinde. Efterfølgende blev CD en Hvor hjerterne bor udgivet i 1999 også med stor succes. Hendes nyeste CD indeholder sange, som hun brænder for og som har stor betydning for hende. Sange, som hun på en eller anden måde også kan relatere til hendes egen tilværelse derfor også den passende titel på CD en Lidt af mit liv River Jazz & Blues Band blev startet i 1971 og har på sine mange turnéer i ind- og udland nydt stor succes med sin særlige stil - en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske. Bandet spiller både blues, traditionel jazz, swing, jump og latinamerikanske rytme Polecats er et midtjysk band med hjemsted i Silkeborg. Musikken er amerikansk inspireret folk og roots musik, der en gang imellem kr. / kr kr. / Kr. (pris for koncert) kr. / kr kr. / kr kr.

3 Klezmerduo Kasír tager sine egne veje, når der improviseres undervejs. Det skal først og fremmest være en levende og god oplevelse at høre Polecats. Musikken fremføres på akustiske guitarer, mandolin, violin, bas og trommer, er publikumsvenlig og appellerer til alle aldre Klezmerduo hører til blandt de mest aktive klezmerensembler i Norden med mere end 100 koncerter om året herhjemme og i udlandet. Duoen består af Ann-Mai-Britt Fjord (harmonika, vokal) og Henrik Bredholt (sopransax, dulcimer, tuba, vokal). De har spillet klezmermusik i mere end 20 år og siges om nogen at have fundet ind til nerven og ikke mindst humoren i musikken. Kasír var nomineret til Danish Music Awards - Folk '07 i kategorierne "Årets Danske Artist - Traditionel" og "Årets Danske Debut Album." Kasír består af Rune Cygan Barslund, Aske Fuglsang Ruhe og Oisín Walsh som spiller både egne og traditionelle melodier fra de store skotske og irske melodibøger. De tre unge mænd er alle fra Viborg / kr kr. / kr kr. / kr. Gjern Spillemænd I de første 11 år var Lars Lilholt leder og arrangør, men siden 1990 har fløjtenisten Pia Brun Jørgensen stået i spidsen som arrangør. I 2000 fik orkesteret Gjern Kommunes "Kulturpris". Med violiner, fløjter, klarinet, harmonika, sang, bas og klaver fremfører Gjern Spillemænd musik, der klangmæssigt lyder som en blanding af barok- og traditionel spillemandsmusik. Der er på denne måde ikke tale om traditionel spillemandsmusik Vocal Art Vocal Art er Limfjordsteatrets Rytmiske Koncertkor, og tæller pt. 42 sangere fordelt både aldersmæssigt, stemmemæssigt og klangmæssigt på en bred palet. Over 55 koncerter i ind- og udland er det blevet til siden starten i Over publikummer har således oplevet Vocal Arts rytmiske grooves og smukke vokalharmonier og alle har ladet sig rive med af korets sangglæde og energi. Vocal Arts musikalske arrangementer er udformet med en delikat, spændende frækhed og overraskende momenter og vendinger. Derfor kommer en koncertaften med kr. / kr kr. / kr.

4 Vocal Art altid til at stå i nydelsens tegn! Thy Folklore Thy Folklore optræder med folkedans, sang og spillemandsmusik. Thy Folklore blev grundlagt i 1995 og har optrådt mange gange i både ind- og udland 35 personer. Optræder kun onsdage. Skal bruge 8x8m kr. / 450 kr. Det Jyske Ensemble Det Jyske Ensemble havde 20 års jubilæum som basisensemble i Siden 1988 har ensemblet givet kammerkoncerter på højeste kunstneriske niveau, undervist og generelt øget kendskabet og adgangen til levende klassisk musik i det midt- og vestjyske område. Ensemblet giver mellem 50 og 80 koncerter hver sæson, både i Danmark og i udlandet. DR transmitterer jævnligt ensemblets koncerter Der skal være klaver til rådighed. Ensemblet foretrækker at optræde i uge 15, 16, 17 i 2010.

5 FOREDRAG Kunstner Beskrivelse Info Pris Jesper Theilgaard Jesper Theilgaard er uddannet flyvemeteorolog og arbejdede i 12 år i Københavns lufthavn i Kastrup. I forbindelse med sammenlægningen af de danske vejrtjenester blev han i 1990 ansat på Danmarks Meteorologiske Institut og herfra tilknyttet DR på TV- Avisen. Han har desuden undervist piloter på Luftfartsskolen i Roskilde siden I august 2002 blev han fastansat på TV-Avisen på fuld tid. Har skrevet flere bøger om vejret - især bogen vejret omkring os er blevet populær læsning, men også den årlige vejrkalender og de seneste udgivne pegebøger for de mindste er populære. Der er forskellige emner til foredrag kr. /4.500 kr. Hans Jørgen Bonnichsen Hans Jørgen Bonnichsen er pensioneret chefkriminalinspektør og tidligere operative leder af Politiets Efterretningstjeneste. Han har afhørt spioner, mordere og mistænkte terrorister og anholdt egne kolleger. Han har været det værste sted på jorden Guantanamobasen, og i 20 år rejst med kufferten i hånden i hele Danmark, som opdager på Rigspolitiets Rejsehold. Skal vi danskere frygte terror? Skal vi forholde os fornuftigt til terrorismens uvæsen, som vi forholder os fornuftigt til en lang række af moderne svøber som forurening, livsstilssygdomme, klimapåvirkninger osv.? I foredraget fortæller den tidligere PET-chef om sine erfaringer med terrorismens væsen gennem sit professionelle virke i kr. / kr.

6 Nis Boesdal Gitte Hornshøj Livvagten Kim Wilsborg efterretningsvæsenet fra arbejdet i marken og til chefstillingen Nis Boesdal er forfatter og studievært i det populære radioprogram "Danmarksmester". Nis Boesdal har tidligere lavet det historiske program "Hvem, hvad og hvor i Danmark". Er forfatter til ca. 50 bøger, digte, børnebøger, romaner, dansk historie og kogebølger. Modtog Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat i 1979, Kulturministeriets Initiativpris i 1986 og DR`s Krygerprisi Der er forskellige emner til foredrag. Gitte Hornshøj er sidst kendt fra TV2 programmet min restaurant hvor hun var dommer sammen med kokken Henrik Boserup. Gitte er vel nok en af landets førende eksperter, når det gælder begreberne takt og tone og de synlige og ikke mindst usynlige spilleregler i omgangen med andre mennesker. Mød en jysk personlighed med masser af humor og selvironi, der virkelig kommer ud over scenekanten. Gitte Hornshøj leverer et sprudlende og lærerigt foredrag om takt og tone, men glemmer selvfølgelig ikke at gøre plads til alle unoderne. Simpelthen et foredrag, vi alle kan lære noget af - hvad enten det drejer sig om private sammenhænge eller på jobbet Livvagten et liv på kanten. Med udgangspunkt i sin bog Livvagten fortæller han om sine oplevelser som FN-vagt i Irak og vejen dertil. I Irak kommer han på sit livs opgave, da den iranske oberst Khalils Helikopter styrter ned ved FNs hovedkvarter i Suleimaniyah. En opgave der gælder liv og død for både Khalil og Kim Wilsborg Sørensen. Han får pålagt at gå under jorden med Khalil, indtil FN er parat til at tage den iranske helikopterpilot ud af Irak. Under deres flugt rundt i Irak bliver de jagtet af det irakiske militær, den iranske efterretningstjeneste og de lokale kurdiske klaner, der alle har interesse i at få fat i Khalil. Khalil og Kim tilbringer 6 uger sammen, hvor dagene veksler mellem frygt, håb og nervepirrende og enerverende kedsomhed kr. / kr kr. / kr. Ønsket udstyr: overhead kr. / kr. Præsten og Kromutter Humoristisk livskvalitetsforedrag. Vore oldeforældre var tilfredse bare kr.

7 - Ellen Dahl Sørensen og Anne Kirstine Langkjer de overlevede. Vore forældre bare de fik fjernsyn. Men vi vil have mere, vi vil have livskvalitet og hvor og hvordan finder vi så den? Nogle finder den på kroen, nogle i kirken. Præsten og krokonen fra Kolind, Anne Kirstine Langkjer og Ellen Dahl Sørensen har skabt dette utraditionelle show som trækker fulde huse overalt / kr. Latter er en alvorlig sag - Susanne Preisler Susanne Preisler er stresskonsulent, coach, terapeut og certificeret latterinstruktør. Styrk latteren, glæden og den positive tænkning i hverdagen og på Jobbet. Børn griner ca. 300 gange på en dag, og voksne griner? Hvordan kan det egentlig være, at vi voksne griner mindre og mindre? Når vi mennesker ler sammen, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden, og vi får en følelse af nærvær og ligeværd. Vi kan mærke et velvære i kroppen, og vi begynder at fokusere på de positive sider af tilværelsen. Og når vi griner, får vi en fornemmelse af lethed, som afstresser både krop og sind kr. / kr. Matador -en folkelig Prædiken - Ronald Risvig Matador er blevet folkeeje som en historisk fortælling, hvor livet og udviklingen udfolder sig med intriger og sladder, men også er båret af en forløsende humor. Under det hele ligger evangeliet og gør fortællingen til en folkelig prædiken og et billede på vort eget liv her og nu kr. / kr. Smilet er den korteste vej - Anette Kjær Anette Kjær om H.C. Andersen og Benny Andersen. Det underfundige, det udødelige og det skæve mødes i dette foredrag, der krydres med fællessange og soloværker, alt serveret med et smil på læben og glimt i øjet Ønsket udstyr: Klaver og højskolesangbøger (17. el. 18. udgave) kr. / kr. På rejse med den Transsibiriske Jernbane. Verdens længste togrejse - fra Århus til Beijing - Nikolaj Witte Denne storslåede rejse gennem det prægtige og enorme sibirske landskab har tiltrukket eventyrer i århundreder. Først rejste man med heste og vogne ad Den Mægtige Sibirske Postrute, men siden blev toget den foretrukne rejseform. Oplevelserne undervejs er eventyret, som Nikolaj Witte vil fortælle om: En rejse, der startede en tidlig morgen på Århus Hovedbanegård og endte tre uger og km. senere i Kinas Hovedstad, Beijing Ønsket AV-udstyr: Diaslærred, bord til fremviser og båndoptager kr. / 900 kr. The Beatles Historien bag The Beatles historien bag. Anders Christian Larsen kr.

8 - Anders Christian Larsen Foredraget handler om vigtige begivenheder i gruppens historie, hvordan den udviklede sig fra bare at være et af 200 bands fra Liverpool, til hvordan den med manager Brian Epstein og producer George Martin satte den ene milepæl efter den anden i historien / 900 kr. Feltpræst i 27 år - Feltpræst Dan Sørensen Feltpræst Dan Sørensen fortæller om opgaver i fred og krig. Fra grøn feltpræst til kamptrænet kriger. Præst, socialrådgiver og psykolog i en person. Han fortæller om sine oplevelser af FN-systemet og kommer ind på, hvor den danske soldat står i forhold til andre nationers soldater, og hvordan familien derhjemme klarer den samt hvad der sker når soldaten er vendt hjem kr. / 600 kr.

9 TEATER/UNDERHOLDNING Kunstner Beskrivelse Info Pris Kirsten Borger Kirsten Borger, som er tilknyttet Viborg Dramaskole, præsenterer eventyret Nattergalen som en fortælleforestilling med dukker fremstillet af Kirsten selv Forestillingen er egnet for Børn på 3 til 10 år Søren Brynjolf Sørens Safari Show er en cirkus forestilling for hele familien. Rango er den frække abe som alle børn elsker. Den dovne tiger Troels Tiger, fortæller og synger om dengang han endnu ikke var en tam tiger. Søren er artisten der får masser af hjælp fra børnene. Forestillingen er for fuld musik, sang og rytmer Forestillingen er egnet for Børn på 2 til 11 år kr. / kr. Carte Blanche Skyggen af TID. Alt, som lever er begyndt engang. Alt som er begyndt, slutter engang. Og mellem begyndelsen og slutningen er livet. Men hvornår begyndte ALTING? Og hvornår slutter ALTING? - og hvor på den tidslinie, er vi - lige NU? Det kan være meget svært at finde sådan et lille bitte NU (især fordi det hele tiden flytter sig, ellers ville tiden jo gå i stå...) - men i denne forestilling gør vi forsøget. En ting er i hvert fald sikkert - Det lille NU er her hele tiden det er bare os der ikke altid får øje på det Forestillingen er kun mulig at booke i hverdage uge 44. Spilleareal inkl. publikum; 17 x 10 x 5 meter Varighed: 50 min 100% mørklægning nødvendig. Det Jyske Ensemble og Carte Blanche Fortællingen om Peter og Ulven fremføres i samarbejde mellem Det Jyske Ensemble og egnsteatret Carte Blanche. En skuespiller og dele af ensemblet vil fremføre teksten og musikken (af Prokofiev) til Peter og Ulven Nærmere

10 KULINARISK INDSLAG Kunstner Beskrivelse Info Pris Alliance Vin Alliance Vin v/ Lars Røgild tilbyder en spændende og varieret øl- og vinsmagning med lidt lækkerier til ganen Nino Torquati Italiensk aften med lækker italiensk mad of vin UDSTILLINGER Kunstner Beskrivelse Info Pris Vandreudstilling med kunstnere fra Viborg Kommune Lokale kunstnere udstiller deres værker. Udstillingen vil omfatte både malerier, keramik og anden form for kunsthåndværk.

Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010

Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010 Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010 KONCERTER Bjørn Afzelius Projekt Kristian Lilholt Kunstner Beskrivelse Juanita, Sång till Friheten og Tusen Bitar er sange, mange kan

Læs mere

Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010

Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010 Nyt liv i Forsamlingshusene i Viborg Kommune Efterår 2009/vinter 2010 Kulturen skal ud i alle hjørner af Viborg Kommune! Med udgangspunkt i denne idé har fem repræsentanter for forsamlingshusene i Viborg

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Kirkemusikhøjskole 2012-13. Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne.

Kirkemusikhøjskole 2012-13. Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne. Kirkemusikhøjskole 2012-13 Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne. Velkommen til endnu en sæson i Kirkemusikhøjskolen. Denne sæson vil være præget af variation, inspiration og

Læs mere

JuelsmindeMusikforening

JuelsmindeMusikforening Formandsberetningen 15. januar 2014 Et helt år er gået og jeg står her igen, og jeg vil give Jer et tilbageblik og også lidt om 2014. Allerførst tak til bestyrelsen. Både før og efter skal der laves en

Læs mere

Program Efterår 2016

Program Efterår 2016 Program Efterår 2016 Det demente samfund : Mennesker og samfund fortid og fremtid Foredrag ved universitetslektor Michael Böss Mandag den 5. september kl. 14.00 Vi får stadig sværere ved at erindre på

Læs mere

I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso.

I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso. Billeder af Vand I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso. Projektets sigte er en kunstnerisk oplevelse, der bryder

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010

Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010 Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010 Udstilling på Lyø Kultur- og Besøgscenter 27. juni 8. august 2010 DET HELE STARTEDE MED MØLLEN PÅ LYØ Når man får Lyø ind i sjælen! 1970 gav Kulturministeriet tilskud

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson En aften med Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson Synger/sangskrivere før og nu Med nomineringen af Tom Frederiksens debut-album Synger/sangskriver ved Danish Music Awards 2008 blev idéen til

Læs mere

Skriftlig del Læseforståelse 1

Skriftlig del Læseforståelse 1 Skriftlig del Læseforståelse 1 Navn (PR-nummer ato Prøvenummer Prøveafholdende udbyder Prøvegruppenummer Tilsynsførendes underskrift !, Instruktion:. svar. Cykelsmeden Jakob Hansen på 60 år bor i en lille

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst!

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst! Kære lærere Vi glæder os til at spille koncerten Carls legende liv for jer i uge 17. Over hele landet i 2015 er Carl Nielsen 150 årsdag blevet fejret på alle mulige måder. Nu er det blevet så blevet tid

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til:

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til: på I hele j sætter vi fokus på musik! Musik er nge ting. Mange forskellige stilarter leveret af nge forskellige mennesker. Individuelt, i små og store grupper eller hele orkestre. Der er skrevet sser af

Læs mere

2003-2013 STARTEN. Orkestret var dermed stiftet.

2003-2013 STARTEN. Orkestret var dermed stiftet. 2003-2013 I tilknytning til SeniorSWING s 10-års jubilæum den 17. marts 2013 har bestyrelsen bedt orkestermedlem Søren Anders Simonsen (SAS) om at skrive lidt om, hvordan det efter hans mening er gået

Læs mere

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet En verden fuld af musik Musikskolen handler ikke

Læs mere

præsenterer OTTO MORTENSEN

præsenterer OTTO MORTENSEN T R I O E N S A M K L A N G præsenterer OTTO MORTENSEN 1907 1986 Som komponist, pædagog, dirigent, pianist og musikvidenskabelig forsker. I Sang / Musik Fortælling og Billeder Hvilken betydning har Otto

Læs mere

dansfantasi kreativitetkunst

dansfantasi kreativitetkunst dansfantasi kreativitetkunst Forord Få ting i vores verden kan få folk til at glemme hverdagen, som dans kan. At bevæge sin krop til musik er livgivende og kan virke helende både fysisk og psykisk. For

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

Da morbror Hans sagde, at Jeg har læst værre bras end det, forstod jeg, at bogen var lykkedes.

Da morbror Hans sagde, at Jeg har læst værre bras end det, forstod jeg, at bogen var lykkedes. Da morbror Hans sagde, at Jeg har læst værre bras end det, forstod jeg, at bogen var lykkedes. Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt er en feel good-bog med en stor dosis humor, men

Læs mere

Førdefestivalen 2013

Førdefestivalen 2013 Førdefestivalen 2013 Kalakan, Baskerland Regnvær på Verftet I år startede festivalen i pøsende regn, det eneste fornuftige var regnslag og gummistøvler, men da var det bare herlig at være på festival.

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård 1 af 6 13-09-2011 10:33 Se dette nyhedsbrev i en browser Efteråret 2011 Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård Søndag 21. august Søndags ROOTS-Rock med Guy Forsyth Mandag - Fredag

Læs mere

12. september kl 13.30 16.30:

12. september kl 13.30 16.30: ARTIST CORNER Artist Corner er et samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium, AAU Musikvidenskab, Den Rytmiske i Nordkraft, Aalborg Kulturskole og Huset, hvis formål er at afholde arrangementer, hvor

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Sådan lød det i netop disse dage for 70 år siden. Og mange sætter stadig lys i vinduerne 4. maj, og enhver familie kan stadig historier om krigen.

Sådan lød det i netop disse dage for 70 år siden. Og mange sætter stadig lys i vinduerne 4. maj, og enhver familie kan stadig historier om krigen. 70 året for befrielsen. 5. maj 2015 Danmark er frit. Sådan lød det i netop disse dage for 70 år siden. Og mange sætter stadig lys i vinduerne 4. maj, og enhver familie kan stadig historier om krigen. I

Læs mere

Juleaften 2015 Salmer: 94, 120, 104, 119, 121

Juleaften 2015 Salmer: 94, 120, 104, 119, 121 Juleaften 2015 Salmer: 94, 120, 104, 119, 121 Når Gud viser os sit ansigt! Hvis billedet ikke er godt nok, er det fordi du ikke tæt nok på. Sådan har en pressefotograf engang udtalt. Jo tættere des bedre.

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

... fra vinyl og CD til bits og bytes

... fra vinyl og CD til bits og bytes ... fra vinyl og CD til bits og bytes Mikael Højris Mikael Højris Den nye Musikbranche... fra vinyl og CD til bits og bytes www.musikbranchen.dk Grafisk tilrettelægning: Winnie Krogh Reiff www.dasign.dk

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER Anne Rosenvold er uddannet Cand. Scient. Soc. fra RUC. Hun er uddannet coach, har boet nogle år i Australien, arbejdet med ind- og udstationerede familier, hun er foredragsholder,

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Foredrag. Temadag. Konfliktcoach. Ledelse. Krisehjælp

Foredrag. Temadag. Konfliktcoach. Ledelse. Krisehjælp Foredrag Temadag Konfliktcoach Ledelse Krisehjælp Lars Mogensen Lars Mogensen holder inspirerende, nærværende og underholdende oplæg, temadage og uddannelse inden for trivsel, kommunikation og konflikt

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm.

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm. Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Gallerist Gitte Albertsen Revisor Jesper Christophersen Medievejleder/kunstskribent mm. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter,

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Fredagscaféer. januar - februar - marts 2013. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - februar - marts 2013. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - februar - marts 2013 Svendborgvej 319 Højby 2 0 1 3 Fra cafémedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til den nye sæson 2013 i Café Bakkegården. Vi

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2014 Svendborgvej 319 Højby Cafe Bakkegården efterår 2014 Fra cafémedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2014 i Café

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg.

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg. Prædiken til sidste s. e. Hellig3konger 2011 Ved kyndelmisse som vi fejrede den 2. februar var vi halvvejs gennem vinteren. Og jeg tror, at længslen efter lys og forår gælder de fleste af os. Og netop

Læs mere

Ældredage 2014. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 7. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2014. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 7. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2014 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 2. oktober 3. oktober 6. oktober 7. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Thomas Ry anbefaler: BogCafé, Vejen 22-01-15. Clemens J. Setz: Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid. Noveller. 2014. 281 s.

Thomas Ry anbefaler: BogCafé, Vejen 22-01-15. Clemens J. Setz: Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid. Noveller. 2014. 281 s. Thomas Ry anbefaler: Clemens J. Setz: Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid. Noveller. 2014. 281 s. Sælsomme og meget anderledes noveller, som forfatteren i 2011 modtog Leipzig-bogmessens pris for, en

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Søren Østergaard præsenterer...

Søren Østergaard præsenterer... Søren Østergaard præsenterer... 2016 Kære Publikum! Glæd Dem til Zirkus Nemo 2016 et veritabelt overflødighedshorn af magi og monstrøsiteter, latter og leddeløshed, stærke kvinder og skælvende mænd. Med

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Kære Alle sammen Det er mig en glæde at få lov til at byde jer velkommen til Frederikshavn. Velkommen

Læs mere

Velkommen / Værd at vide...

Velkommen / Værd at vide... Sæson 27 - nummer 1 Så er Cirkus Oølaiski starte på sin 27. sæson - og den er skudt rigtig godt igang. 19 'gamle' cirkusbørn holder stadig vil - og er meget aktive i cirkus, og dertil er der indtil nu

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

Send din harmonika på højskole

Send din harmonika på højskole 2014 Send din harmonika på højskole Uge 31 27/7 3/8 2014 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum.

Læs mere

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2011 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 6. oktober 7. oktober 10. oktober 11. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

Børnekonferencen 2014

Børnekonferencen 2014 Børnekonferencen 2014 Søren Langager Kirsten Højberg Svendsen Stine Bosse Benny Andersen Anna Prip Per Schultz Jørgensen Margrethe Vestager Lisbeth Zornig Andersen Velkommen til Børnekonferencen 2014 Onsdag

Læs mere

24. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 18. november 2012 kl. 10.00. Salmer: 49/434/574/538//526/439/277/560 Uddelingssalme: se ovenfor: 277

24. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 18. november 2012 kl. 10.00. Salmer: 49/434/574/538//526/439/277/560 Uddelingssalme: se ovenfor: 277 1 24. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 18. november 2012 kl. 10.00. Salmer: 49/434/574/538//526/439/277/560 Uddelingssalme: se ovenfor: 277 Åbningshilsen Vi er kommet i kirke på 24. søndag

Læs mere

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent Før det er for sent 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20 3. Før det er for sent 2:59 4. På en dønning ude i Århus Bugt 3:09 5. The Town I Loved So Well 5:50 6. The Red Rose Café

Læs mere

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26.

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26. no. 1 1. december no. 2 26. januar no. 3 23. februar no. 4 29. marts Nye efterår 2012 er under udvikling. Se www.naestvedung.nu info. Næstved skole voksne Præsenterer jazz-klubben jazzgro - byens um jazz-edutainment

Læs mere

Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre.

Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre. Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre. Jens Christian Nielsen 1869-1943 Maren Kirstine Lumbye 1873-1903 Jens Chr. Nielsen blev født d. 16. august 1869, som søn af husmand Gabriel

Læs mere

Generalforsamling 5. april 2011.

Generalforsamling 5. april 2011. Generalforsamling 5. april 2011. Der er så dejligt ude på landet, således begynder et af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den grimme ælling, og det er vel på sin plads at citere netop denne berømte

Læs mere

Koncert med Miriam Mandipira

Koncert med Miriam Mandipira Koncert med Miriam Mandipira på Torsdag d. 28 Juni 2018 kl 19.00-21.00 (dørene åbner kl 18.00) Tilmelding: Billetter bestilles på : Tlf 66184058 eller aidoh@aidoh.dk Pris: 120kr I forbindelsen med koncerten

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

De Gyldne Drenge. Nordenhuse Folk Festival. Musiker 13. august 2016

De Gyldne Drenge. Nordenhuse Folk Festival. Musiker 13. august 2016 De Gyldne Drenge 5 ustyrlige musikanter udsætter publikum for deres uhæmmede og lemfældige omgang med en lang række af danskernes mest folkekære melodier: Hjemmebrænderiet, Jeg Er Ikke Som De Andre, Ved

Læs mere

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad August 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Sommerferien er slut, og rundt om i foreningerne gøres klar til opstart af ny dansesæson. Regionernes Webmastere har haft ekstra travlt i ferien. Landsforeningen

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. Klage over reklamer for Cirkus Summarum sendt på DR Ramasjang

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. Klage over reklamer for Cirkus Summarum sendt på DR Ramasjang DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 11. marts 2013 Sagsnr.: 2012-011019 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld

Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld Pressemeddelelse Hobro, d. 18. maj 2016. Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld Det var en oplevelse for livet, da Mariagerfjord Lungekor optrådte på Kommunernes Landsforenings store

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

TANKER OM TILBLIVELSEN AF HEKSEN ESMARALDA

TANKER OM TILBLIVELSEN AF HEKSEN ESMARALDA H E K S E N E S M A R A L D A TANKER OM TILBLIVELSEN AF HEKSEN ESMARALDA AF TINA BUCHHOLTZ Heksen Esmaralda med sin lille ven; Den tunesiske hattehund FEZ Østerlarsvej 13 8 2 1 0 Å r h u s V T: 2 6 8 2

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017 Et tilbud til 7.-9. klasser på: Hendriksholm Skole, Rødovre Skole, Nyager Skole, Tinderhøj Skole og Islev Skole. Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7.,

Læs mere

Den lille Dramaskoles inspirationsmateriale

Den lille Dramaskoles inspirationsmateriale Hvorfor drama i undervisningen? Drama som metode er relevant for fagpersoner, der ønsker at arbejde med differentierede læringsmiljøer, trivsel og inklusion. Det unikke ved drama er elevernes mulighed

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. over reklamer for X-Factor -finalen sendt på DR.

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. over reklamer for X-Factor -finalen sendt på DR. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 30. september 2013 Sagsnr. 2013-007591 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kunstforeningen Brundur Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kære kollega Ansatte ved Brønderslev Kommune stiftede for mange år siden en kunstforening. Du kan læse mere om foreningen på kommunens

Læs mere

Tik Tak, Tik Tak, Tik Tak. Jeg synes tiden går alt for hurtigt herovre i Dublin. Dette rejsebrev er bare endnu en påmindelse om at jeg nærmer mig

Tik Tak, Tik Tak, Tik Tak. Jeg synes tiden går alt for hurtigt herovre i Dublin. Dette rejsebrev er bare endnu en påmindelse om at jeg nærmer mig Tik Tak, Tik Tak, Tik Tak. Jeg synes tiden går alt for hurtigt herovre i Dublin. Dette rejsebrev er bare endnu en påmindelse om at jeg nærmer mig slutningen på dette eventyr. Det har været så fantastisk,

Læs mere

SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012)

SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012) Til Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole Dokumenttype Rapport Dato April 2013 SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012) INDHOLD 1. Indledning

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 Rødovre Skole HENDRIKSHOLM SKOLE Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7., 8. og 9. kl., skal ifølge folkeskolereformen have et obligatorisk valgfag. Folkeskolerne

Læs mere

Åbning af arrangementet ved Annemarie Zacho-Broe, kontorchef for Frivillig- og pårørendeområdet.

Åbning af arrangementet ved Annemarie Zacho-Broe, kontorchef for Frivillig- og pårørendeområdet. Frivilligprisen 2010 og Initiativprisen 2010 Program Åbning af arrangementet ved Annemarie Zacho-Broe, kontorchef for Frivillig- og pårørendeområdet. Uddeling af Frivilligprisen ved Rådmand Dorthe Laustsen

Læs mere

Vejle Idrætshøjskoles sommerforedrag

Vejle Idrætshøjskoles sommerforedrag Vejle Idrætshøjskoles sommerforedrag Sommeren 2012 Vejle Idrætshøjskoles sommerforedrag Sommeren 2012 Erik W. Pedersen Livet vil os kun det bedste Som indehaver af flere verdensrekorder, i forskellige

Læs mere

Hellig 3 Konger 5. januar 2014

Hellig 3 Konger 5. januar 2014 Hellig 3 Konger 5. januar 2014 Jeg hørte en forunderlig historie nytårsaften, en lille fortælling om hvordan vi hænger sammen med den store verden og jeg besluttede at I skulle have den i dag. Da jeg så

Læs mere

Julens evangelium fortalt af ærkeenglen Gabriel og Kejser Augustus

Julens evangelium fortalt af ærkeenglen Gabriel og Kejser Augustus Julens evangelium fortalt af ærkeenglen Gabriel og Kejser Augustus ved skoleafslutninger i Skorup kirke skrevet af Brian Iversen Kejser Augustus (A) er i våbenhuset. Ærkeenglen Gabriel (G) står i koret

Læs mere