Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,"

Transkript

1 APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais Jessen Bas + backing vokal APHYXION er moderne, melodisk metal udført af 5 unge musikere, der har spillet sammen siden I 2012 turnerede bandet Europa tyndt som årige, og siden har de sat sig tungt på den danske metalscene med bl.a. nominering til bedste liveband ved Danish Metal Awards, opvarmning for Metallica foran publikummer samt koncerter på Copenhell og Wacken Open Air. I dag har APHYXION over 250 højenergiske koncerter bag sig, og uanset om der står hardcore heavyfans eller 100 skeptiske skolelever, kan gruppens entusiasme, høje niveau og sceneshow få alle med på horn og headbanging. Man ville på ingen måde kunne forvente mere gang i den en tirsdag formiddag klokken 9. Mønsted Skole/ Sparkær Skole, okt Jeg tror, eleverne ville give alt fra 1-5 stjerner og er det ikke netop meningen? Tønder Overbygningsskole, nov Denne koncert er et fantastisk eksempel på, at musik skal opleves live og at der kan rykkes med grænser og forestilling! Flere af eleverne var under forberedelsen til koncerten temmelig skeptiske. Efterfølgende var de helt høje og udtrykker, at det var den fedeste skolekoncert, de havde haft nogensinde. Spjald Skole, jan t blev flittigt brugt af udskolingslærerne med meget positiv tilbagemelding. De dedikerede lærere bemærkede, at det nok var den bedste koncert, skolen har haft. Hørsholm Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål Kan efter aftale spille for 150 elever. Skal bruge mørklægning og tager 60 min. på at stille op. Der bruges stoboskoplys. Gruppen spiller meget højt og der bliver derfor uddelt ørepropper til koncerten.

2 Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes Buhl Piano Morten Ankarfeldt Bas Hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik - lige fra afrikanske jungletrommer og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! En forbilledlig formidling med fin balance mellem dejlig falde på halen -komik, interessant, sjov og levende fortælling samt herlig musik. Vores skole er en specialskole, hvor eleverne har funktionsnedsættelser i forskellig grad. ALLE elever blev nået. Dem vil vi have besøg af igen!!! Fjordskolen Lysholm, jan Et godt og gennemarbejdet materiale, som vi havde stor glæde af. Et materiale vi også vil bruge i fremtiden. Stjærskolen, jan De formåede at holde hele indskolingens opmærksomhed fanget i 50 minutter i streg, hvilket ikke er almindeligt hos os. Det er en gennemført optræden både pædagogisk, fremtoningsmæssigt og lydstyrken passede perfekt. Horsens Byskole, Kildegade afd., jan Musik af høj kvalitet og dejligt med akustisk lyd. Stor ros fra elever og lærere for jeres indlevelse og formidling. Peder Syv Skolen, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer. Skal bruge 60 min. på at stille op.

3 Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas Bartholin Bass / Backing vokaler Mikkel Christensen Trommer De fire bandmedlemmer i Defecto kan godt huske, hvordan det var at føle sig udenfor, da de var børn. Allerede dengang fandt de dog ud af, at musikken kan hjælpe både til at håndtere svære følelser og til at finde et stærkt fællesskab. Gruppen spiller melodisk, hårdtslående heavy metal, og børnene vil gennem musik og snak finde ud af, at genren ikke kræver, man er ond eller satanist, men til gengæld at man virkelig er teknisk dygtig. Eleverne får oplevelsen af en rigtig livekoncert, hvor den tunge spillestil giver musikken en kropslig dimension, som bliver hos dem længe efter sidste tone. Super gode musikere der i den grad kom ud over scenen til eleverne. Katrinedalskolen, afd. Svinninge Skole, sep Årets koncert! Udsagn fra elever: Det var den fedeste koncert nogensinde! De var MEGA seje! Nørre Alslev skole, sep Gruppen var dygtige til at formidle musikken og de budskaber de havde. Eleverne var meget begejstrede og talte meget om det bagefter. De lærere, der brugte materialet, syntes det var godt Kildedamsskolen, afd. Vipperød, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål Gerne en stor scene. Skal bruge 60 min. på opstilling. Kan efter aftale spille for 160 elever. Gruppen spiller meget højt og der bliver derfor uddelt ørepropper til koncerten.

4 Duo Boersma/Hyldig Myter Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Polsk impressionisme Herbert Boersma Violin Kristoffer Nyholm Hyldig Piano Mennesker har til alle tider haft en længsel i sig efter det ukendte, mystiske og magiske. I denne koncert udforskes denne længsel i den polske komponist K. Szymanowskis værk, Myter Op. 30 (1915). I tre satser, baseret på myterne Arethusas Kilde, Narcissus og Dryaderne og Pan, bevæges musikken af en drømmende og umiddelbar sans for natur, erotik og længsel. Med fortælleglæde og passion fører violinist Herbert Boersma og pianist Kristoffer Hyldig eleverne ind i en verden af ulykkelig kærlighed, selvmord og mystik, hvor stærke følelser og indre drømme får frit spil i en intens koncertoplevelse. Lærerne, der deltog i koncerten, blev endnu engang enige om, hvor meget både elever og voksne kan få ud af noget musik, der umiddelbart ikke virker særligt tilgængeligt, hvis fx baggrund og temaer bliver præsenteret ordentligt som her. Stensballeskolen, nov Meget dygtige, og de var korte og varierede, når de fortalte om myterne. Fint at give noget forforståelse, inden de spillede en sats. De fleste elever syntes, det var hyggeligt. Der var nogen, som havde svært ved at tie stille under hele koncerten. Trekroner Skole, nov Det lykkedes duoen at præsentere svært tilgængelig musik på en enkel og tilgængelig måde. Kirkebakkeskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål Bruger helst skolens klaver/flygel, hvis det er i lokalet og stemmer. (Kan alternativt spille på medbragt elklaver).

5 Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Østeuropæisk folkemusik Ann-Mai-Britt Fjord Harmonika, darbuka og vokal Henrik Bredholt Sopransaxofon, cimbalom(hakkebræt), ukulele, jødeharpe og vokal Alicia Choromanska-Halas Utogordon, baraban, polsk håndtromme Jacek Halas Harmonika, drejelire, tilinkofløjte, jødeharpe og vokal Eastwind inviterer jer langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og fløjter følger fårene på græs. Sopransax, drejelire, hakkebræt og harmonika spiller op til dans, og jødeharper lokker månen frem. Tag med til Zadagora, byen i de grønne bjerge til gaden med de 26 huse og 17 forskellige nationaliteter, hvor alle bliver inviteret med, når der festes! Bukovina er korsvejen, hvor Ukraine, Polen, Transylvanien, Moldavien og Rumænien mødes. Her mødes danske Klezmerduo med Halas Duo, to af Polens førende folkemusikere, til en festlig og stemningsfuld koncert. Der må synges, klappes og danses. Vores elever og personale var meget begejstret for oplevelsen med Eastwind. De var rigtig gode til at gøre musikken spændende med gode fortællinger, spændende gamle instrumenter, samt inddragelse af børnene. Toftlund Skole, feb Super professionelt og samtidig i øjenhøjde med eleverne. Elever rokkede og klappede rytmisk med på mange af numrene. Godt undervisningsmateriale med forløb til flere fag. Løsning Skole, marts 2018 Eleverne havde en rigtig god oplevelse og indlevede sig i musikken og koncerten Hvilebjergskolen, april 2018 Det var super godt materiale. Storebæltskolen, april Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Koncerten er akustisk, så hal/gennemgangslokale er uenget. Meget gerne gymnastisksal, da der skal være god palds til dans.

6 HeartBeat HeartBeat Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Stomp og performance Nils Antonio Kløvedal Percussionist Søren Brandt Monberg Percussionist Morten Brandt Monberg Percussionist Thomas Kim Hansen Percussionist Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse som bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af bodypercussion, sang, rap, teater og stomp. Stomp er rytmisk optræden med krop og redskaber som koste og tønder. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder børnene, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag hvert et hjerteslag breder smilet sig til op over begge ører. Virkelig en fantastisk koncert med god energi og de ramte plet ift. målgruppen. Godt materiale som vores musiklærer er vild med Arden Skole, jan De var helt på børnenes niveau. Selvom der var børn i alderen 3-12 år, ramte de dem alle med deres skøre jokes og mimik. Blåhøj Skole, okt De har eleverne i deres hule hånd, meget imponerende- især fordi de ikke siger noget, men fanger dem med mimik og bevægelser. Ungerne er helt med på, hvad der sker på scenen. t er meget godt, lige til at gå til og med stort udbytte for eleverne. Hvide Sande Skole, afd. Fjordskolen, jan Helt perfekt undervisningsmateriale. Det var lige til at bruge - både for den uddannede musiklæreren, børnehaveklasselederen og vikaren. Tønder Grundskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Koncerten larmer så bedst i gymnastiksal eller hal.

7 Krøyer & Winding Krøyer & Winding Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk og lidt ny musik Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet, kontrabasklarinet, diverse percussion. Komponist Eskild Skovbakke Winding Piano, diverse percussion. Til koncerten med Krøyer & Winding vil eleverne møde nogle af den klassiske musiks store mestre og komme helt tæt på en række spændende instrumenter. De vil bl.a. opleve kontrabasklarinetten mime elefantens tyngde og tunge elegance, og klaveret skabe et helt akvarium af klangfarver. Undervejs vil børnene desuden blive inddraget i musikken med forskellige musikalske aktiviteter. Glæd jer til en ganske særlig koncert med de to prisvindende musikere, klarinettisten Rasmus Krøyer og pianisten Eskild Winding, der med erfaring, spilleglæde og nærvær formidler musikkens kontraster, skønhed og humor. Krøyer og Winding er super dygtigt musikere, der forstår at fange børnene med deres kunnen. Børnene synes, det var en rigtig god koncert. De synes, at det var spændende at se Rasmus forskellige klarinetter, at det var sjovt at lege dirigent og de var imponeret over hvor hurtigt Eskild kunne spille på klaveret. t er nemt og lige til at gå til. Flauenskjold Skole, nov Eleverne fik en rigtig stor oplevelse og var meget optagede af musikken og de historier, Krøyer & Winding spandt musikken ind i. Meget højt musikalsk niveau. Skovlyskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål Bruger helst skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer. Medbringer elklaver.

8 Phønix Phønix & SangKa - Et dansk-kinesisk musikeventyr Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Dansk-kinesisk folkemusikfusion SangKa Guzheng Karen Mose Sang Anja Præst Mikkelsen Basklarinet/klarinet Jesper Vinther Petersen Harmonika Jesper Falch Percussion Der er lagt op til en helt speciel koncertoplevelse, når danske Phønix inviterer den kinesiske guzhengspiller SangKa med på scenen. Sammen skaber de et helt nyt og unikt lydunivers i mødet mellem to meget forskellige musiktraditioner. SangKas guzheng har en drømmende harpe-agtig lyd, som spiller smukt op imod Phønix energiske sange og melodier. Eleverne bliver præsenteret for traditionelle sange, nye melodier, groovy rytmer og dramatiske historier, som vokser direkte ud af den kinesiske og danske musikkultur. Det bliver en koncert med vægt på nærvær, energi og kulturmødet i musikken. Man går aldrig fejl af Phønix. De er fantastisk dygtige og krydret med Sangkas instrument bliver det ikke bedre. Høj kvalitet. Eleverne var tryllebundet og har efterfølgende lyttet til jer på YouTube. Vi synger stadig jeres sange:) Strandskolen, sep Der var flere små indslag, med f. eks. rytmer og kinesisk, undervejs i koncerten, som holdt eleverne ved ilden og gjorde at alle børn tog aktivt del i koncerten. Sct. Nicolai Skole, sep Det var en fuldstændig fantastisk koncert. Gruppen havde eleverne i deres hule hånd. Stor begejstring Margretheskolen, sep Dejlig blanding af nyt og gammelt, af rytme og melodi. Skønt med det kinesiske islæt. Gode historier i sangenes tekster. Søndervangskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

9 Stine Michel med Orkester Den lille prins Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Folk, pop, verdensmusik, fortælling Stine Michel Sanger Morten Lundsby kontrabas,elbas,kor Jesper Kofoed Trommer percussion kor Jan Rørdam Alverdens strengeinstrumenter, kor Stine Michel med Orkester bringer poesi, nærvær og humor sammen i mødet mellem børnene og musikken. Eventyret om Den lille prins blev skrevet af Antoine de Saint-Exupéry i 1943 og er særlig aktuelt i dag, hvor der for mange både voksne og børn er alt for lidt tid til at fordybe sig i samværet. Gruppen videreformidler den verdenskendte historie med stor musikalitet og indlevelse. Musikken henter inspiration fra verdensmusik, folkemusik og traditionel sangskrivning. I koncerten kan man opleve instrumenter som sav, ukulele, samplede violinlydcolager, en trommeplanet, og andre spændende ting. Supergod formidling og fortolkning af Den Lille Prins gennem sang, musik og fortælling! Hjørring Private Realskole, nov SUPER fed performance! Alle - både store og små elever - blev nået. Bagterpskolen, nov Virkelig dygtige musikere og gode sange. Godt skruet sammen. Eleverne var meget optaget af det, der foregik. Rosendalskolen, okt Dejlig koncert med en fin historie. Fin start til videre arbejde med historien om Den lille prins. Arden Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Vigtigt at alle i publikum kan se.

10 SVIN SVIN Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Avantgarderock/improvisationsmusik Henrik Pultz Melbye Saxofon/klarinet Lars Bech Pilgaard Guitar Thomas Eiler Trommer Med deres unikke blanding af direkte energi fra rock-/beatbaseret musik og overraskende elementer fra fri improvisation præsenterer instrumentalgruppen SVIN et teknisk svært og stærkt personligt bud på morgendagens tunge kunstmusik. Her er garanti for en musikalsk oplevelse eleverne ikke har fået før og skal have tid til at fordøje. SVIN kan man ikke lukke ørerne for til gengæld går de gerne i dialog med publikum før under og efter koncerten. Velkommen i et intenst, hårdtslående og inspirerende musikalsk univers, som mødes bedst forberedt og med åbent sind. Der udleveres ørerpropper. Hvert medlem i gruppen var på sin egen måde gode til at formidle viden om instrumenter, genrer, klangbilleder. De var gode til at besvare spørgsmål fra salen, og fik eleverne til at tænke videre. Musikken er jo lidt utraditionel, men man kunne næsten se elevernes ører blafre, sådan som de tog alle indtrykkene ind. Ishøj Skole, sep Mega cool musikalsk indlevelse, og det var fedt at Svin tog sig tid til at præsentere den musikalske proces i et af numrene. Lillebæltskolen, aug Med humor og historier nåede I eleverne på en god måde; For eleverne var det en meget anderledes og speciel oplevelse. Rigtig fin koncert vi vil huske. Hærvejsskolen, sep SVIN gav det, der kan kaldes en helt speciel stærk og stemningsfuld lydoplevelse. Skanderborg Realskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og mobil-app (præsentation) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. Gruppen spiller højt, så der uddeles ørerpropper. Det er vigtigt, at skolen prioriterer at vise eleverne SVINs præsentationsapp (fremgår af undervisningsmaterialet), da det har stor betydning ift. elevernes oplevelse af koncerten.

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Skæve takter og toner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Etnisk hjemmebryg Kim Nyberg Mandola, komponist Kristoffer Nybye

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN NB. Ved brug af dette materiale tilgodeses væsentlige fælles mål i musik. Læs side 8. S K O L E K O N C E R T TU R N É LMS

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskolingen og mellemtrinnet Sammenspil Percussion Bodybeat Brug før / efter skolekoncert med HEARTBEAT LMS aktiviteter er støttet af Fælles Mål Musik

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT 2018-2019 Tale, tænke Musik, LYT LIGE musikforståelse og musikalsk skaben VELKOMMEN TIL LYT LIGE - DEN MUSIKALSKE KUFFERT. Vejle Bibliotekerne inviterer i foråret 2019 din

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bodypercussion.dk Bodypercussion Målgruppe: Mellemtrin Genre: Stomp/Perc. Kai Stensgaard Krop Kim Dahl Krop Tonny Fischer Krop Bodypercussion.dk er klar til en ny skolekoncertsæson med deres forrygende,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLINGEN

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLINGEN HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLINGEN NB. Ved brug af dette materiale tilgodeses væsentlige fælles mål i musik. Læs side 8. S K O L E K O N C E R T TU R N É LMS aktiviteter

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Sigurd og Danmarkshistorien

Sigurd og Danmarkshistorien Sigurd og Danmarkshistorien Kære musiklærer i 3. 4. klasse Odense symfoniorkester glæder sig til at byde jer og jeres elever velkommen til skolekoncert i Carl Nielsen salen, i Odense koncerthus. Skolekoncerter

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Esbjerg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Mariagerfjord Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke noget,

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen Trommer

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, Baby Did a Bad Thing Baby Did a Bad Thing Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Americana Eline Engholm Vokal/ Guitar/ Mundharmonika Jonas Fjelsted Vokal/ Resonator Guitar Duoen Baby Did

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue Forskole Disse hold er to familietilbud til børn og voksne, der vil være sammen i musikkens forunderlige verden. Begge dyrker den umiddelbare glæde ved musik i gennem sang, rytme, puls, periodefornemmelse,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Natur/Teknologi Mellemtrinnet Brug før / efter skolekoncert med EASTWIND Lyden af Østeuropa LMS aktiviteter er støttet af Instrumentkendskab Musikoplevelse

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler Støttet af Leverandør til de danske folkeskoler Skolekoncert for udskoling Præsentationsmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh Dans, cajón, klap Emil Pernblad Guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm Manager Pepita Rohde Dans, sang, cajón,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Admiral Awesome Kapowjazz og livetegneserie Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Kapowjazz Jacob Danielsen Saxofoner/klarinetter/komponist Christian Windfeld Trommer/komponist Thomas Sejthen Kontrabas/komponist

Læs mere

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på ÅBENT HUS FRA KL. 10-16 Læs mere på www.horsens.dk/kamæleon Børnekulturdagen er et samarbejde mellem Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling, Billedskolen, Musikskolen, Komediehuset og Levende Musik

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Jazz/Dub Jonathan Bremerskov Kontrabas Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere