B A B E L F L Y D E S P R O G

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "B A B E L F L Y D E S P R O G. 1 1 2."

Transkript

1 B A B E L F L Y D E S P R O G

2

3 B A B E L F L Y D E S P R O G Bo Mølgaard Guirlanden Århus Kunstbygning til@bomolgaard.dk Udstillingen er støttet af Kunstrådets Billedkunstudvalg og Århus Kommunes Kulturudviklingspulje

4 FLYDE S.P.R.O.G.

5 112 BABEL

6 Intro Jeg arbejder mestendels i krydsfeltet mellem det analoge og det digitale grafiske udtryk. Gerne i en ramme hvor meddelelsesform og det meddelte kompletterer hinanden. Og gerne i serier, hvor værkerne udspiller sig indenfor nogen afstukne indholdsmæssige og tekniske spilleregler. Mine foretrukne arbejdsområder er den klassiske trykgrafik: det tidstunge aftryk, digitalt tilrettelagt med et foto-grafisk lån af autencitet. Og det printede fotografiske billedes tilsyneladende lethed. Senest er skærmens billeder kommet til, hvor det serielle kan udspille sig i en anden tidsmæssig dimension. Udstillingens, og denne lille bogs, værker er mit bidrag som gæsteudstiller på Guirlandens udstilling i Århus Kunstbygning januar Værkerne er blevet til ud fra ovennævnte forskellige udtryksmæssige tilgange, og alle arbejdsområder er repræsenteret. Flyde 2 fotogravurer, blindtryk 72 x 91 cm Jeg troede floderne jeg fotograferede ud af ruden i flyet mellem Beijing og Kastrup var kinesiske - Så fint et møde mellem papirets vej til Europa, og aftrykket i papiret som ophøjet relief. Blindtryksteknikken består i al simpelhed i at afmaske de områder af polymerpladen der skal stå ophøjede i aftrykket, belyse den, fremkalde den i vand, og så køre pladen gennem pressen med trykpapir over. En tilfredsstillende affotografering af trykkenes delikate lys og skygger ligger ud over mine evner. En luns er brugt som bagside til denne folder, og de næste par sider tegner floder i gråt. Jeg ser nu, efter færdiggørelsen, at det er vandveje i Ploskogorje, der er aftegnet i trykkene. Et godt ord km langt i Lademanns Verdensatlas - der betyder højland på russisk!

7

8

9 S.P.R.O.G. Dronningens 1.46 Lion 2.16 Straffe 1.56 Babel 1.35 Spin korte videoer omhandlende gestik, overflow, ringeagt, propaganda, straf. Dronningens Nytårstale tekstet for arabere. Hun er jo på mange måder en fornuftig kone, der fortjener at blive oversat til alle undersåtters tungemål. Jeg har derfor tekstet årets nytårstale med hjælp fra internettjenesten Bable Fish. (En tilbageoversættelse bliver interessant nonsens, men det er en anden historie). Lion. Det er en udbredt aktivitet for besættelsesstyrken i det historiske Babel i Irak, at lade sig fotografere ved løvemonumentet. Billederne er samlet fra forskellige internetplaceringer, og lagt i et forløb så monumentet roterer om sigselv. Straffespark uden bold. Kamp med aftalte spilleregler, og sanktioner ved reglernes overtrædelse. Men her uden objekt: bolden er bortretoucheret frame for frame, og aktørerne bliver deltagere i et renere gestisk skuespil. Babel. Over 3 skærme opbygges og nedbrydes lag af afbildninger af fotos af ziguratter, minareter og spiraltårne, samt billedkunstneriske fortolkninger af Babelsmyten. Værket er samtidig en visuel opskrift på strategien der ligger bag fotogravurerne med samme navn. Spin. På 3 næsten dækkende grå flader ses udelukkende personernes hænder. I slow åbner aktørenes gestik fladen, og lukker den igen. De to andre skærme afventer den aktive skærms udfolden og indfolden af bevægelsen, for derefter på skift at tage over, og på samme måde åbne og lukke fladen.

10

11

12 babelvideostill

13 fotos af husnummeret 112 indsamlet i Århus Kommune, 20 x 30 cm. Monteret direkte på væg i blok på 240 x 280 cm. Jeg påvirkes af den stemning medierne bygger op, omkring det nye fjendebillede, bestående af sovende terroristceller i min nærhed, der i selvmordsaktioner dræber uskyldige civile. Jeg er vokset op i skyggen af den røde fare fra Ondskabens Imperium, og ser nu de samme angstkonstruktioner blive brugt mod en hel befolkningsgruppe, der forventes at ville omstyrte den vestlige verden. Jeg oplever at folk i min omgangskreds, der ellers er velorienterede og vel-selvfunderede, i et vist omfang isolerer sig, og så vidt muligt undgår banegårde eller andre lokaliteter af frygt for et attentat. Ikke desto mindre er den statistiske risiko for at blive dræbt af sin samlever adskillige tusinde gange større end risikoen for en sådan begivenhed. Hvis indsamlingen havde foregået i USA, var det nummer 911 der skulle indsamles. I Europa er det, som bekendt, nummer 112 der er alarmeringscifrene i en nødsituation. I Århus kommune er beboelser med dette husnummer primært beliggende i parcelhusenklaver eller i store almennyttige boligforeninger i forstæderne. Steder af interesse for kun beboerne selv, og deres gæster, og ukendt land for andre. Fotoekspeditionen rundt i kommunen er en personlig besværgelse, og konstatering af, at bag det alarmerende facadenummer, hersker en forudsigelig serialitet. (Og en overraskende diversitet, som gør det svært at lade være med at indlæse en fortælling om personerne bag facadenumrene). Indsamlingen begrænsede sig til en spionagtig fotografisk registrering af beboernes indgangspartier, og en efterfølgende organisering af materialet, hvor nummeret, og en smal ramme af nummerets kontekst indgår.

14

15

16

17

18

19

20

21 Bo Mølgaard. Billedkunstner, grafiker. Født Højde 177 cm. Udstillinger: Kunstnernes Sommerudstilling 85. Rundetårn. Kbh. 86. Filosofgangen. Fyns Udstillingsbygning for Kunst og Design. 86, 91. Kunstnernes Efterårsudstilling 87. Dansk og International Grafik, Kunstnernes Hus, Århus 87, Aalborg Kunstpavillion 87. Kiiers Gaard, Sæby 88. Charlottenborgs Forårsudstilling, 88. Charlottenborgs Efterårsudstilling, 88. Amtets Indkøb, Århus Kunstbygning, 89. Frederikshavns Kunstmuseum 89. Kunstnernes Hus. Århus 89, 93. Himmerlands Kunstmuseum 89. Antwerpen Biennale 89. Galleri ved Åen. Århus 90. Galleri Art Contact. Kbh. 90. Nordisk Kunst. Kunstnernes Hus 91. Brillegalleriet. Århus 91, 94. Bispegaarden, Kalundborg : E Grafiktrienale, Stockholm 92. Den Fries Udstillingsbygning. Kbh. Grafikbienale, Olufstrøm. Sverige 95. ADAGO Biennale: Joensuun Taidemuseo. Finland 95. Wingfield, England 95. Taller Galeria Fort, Cadaques, Spanien 95. Ateneo, Barcelona 95. L Etang d Art, Bages, Frankrig 95. Watch & Go. Den Frie. Kbh. 95. Columna. Filosofgangen, Fyns Udstillingsbygning for Kunst og Design 95. Fotografi i grafisk kunst. Danske Grafikeres Hus. Kbh. 95. Færøernes Kunstmuseum 96. Århus Kunstbygning 96, 01. Århus Kommunes Indkøb, Århus Kunstbygning 96. Galleri Boekhuis, Enschede, Holland 96. Hjørring Kunstmuseum 96. Kunst på papir. Arbejdermuseet, Kbh. 96. Rum 46, Århus 96. Museet for Fotokunst, Brandts Klædefabrik. Odense Sapporo Print Biennale Møstings Hus. Kbh. 98 Kleurkopie. Vandreudstilling Holland, Belgien, Tyskland Stenersenmuseet. Oslo 99. Galleri Sonne. Århus 99. Houston Biennale, Texas 00. Åbne døre. Århus 01. Århus Amt 00, 01, 02. Højlys og Dybtryk. Finland 01. Digitalent, byrum. Århus 02. Impact, Johannesburg 03. Århus Kunstbygning 03. Danske Grafikeres Hus, Kbh. 04. Filosofa, Vejle Bibliotek 04, Gilleleje Bibliotek 05, Galleri Image, Århus 05. Guirlanden, Århus Kunstbygning 06 Uddannelse: Grafisk Skole, Århus. Det Jyske Kunstakademi. Modtaget: Cohns Legat, Gerhart Hennings Legat, Århus Kommunes Kunstnerstipendium, Århus Kommunes Kulturudviklingspulje. Kulturministeriets Legat til yngre kunstneres udstillingsvirksomhed, Rejselegat: J & J Larsens fond. Statens Kunstfond, billedkunstrådet. Medlem af: Billedkunstnernes Forbund, Danske Grafikere. Endvidere: Censor ved Charlottenborgs Forårsudstilling og Kunstnernes Påskeudstilling. Bestyrelsesmedlem BKF Midtjylland, Kunstnernes Påskeudstilling og Århus Kunstbygnings udstillingsudvalg. Salg til/repræsenteret i: Færøernes Kunstmuseum. Museet for Fotokunst, Odense. Ribe Amt, Århus Amt, Kalundborg Kommune, Århus Kommune m.m.fl. Udsmykning, Vejle Sygehus. Værksted: Consul. Jægergaardsgade G Århus C

22 Babel 3 fotogravurer 72 x 91 cm. Man kan lade som om information er det samme som viden. Mængden af information ekspanderer, som bekendt, med en sådan fordoblingshastighed, at information, forstået som brugbar tilgængelig viden, fluktuerer, og fortyndes ud i fingrenede kanaler, uden dybde og overblik. Byen og tårnet forsvinder i en dis af udsagn, og eksisterer kun som et indre billede, en drøm om foreningen af kunnen og indsigt. Babelbillederne er bygget op af 25 fotos af ziguratter, minareter og spiraltårne, samt billedkunstneriske fortolkninger af Babelsmyten, primært fra hundredetallet. De enkelte gengivelser er skaleret til samme grundplan. I det ene af trykkene er hvert af billederne vægtet med 4% således at summen bliver 100% ialt, når alle billeder er lagt oven i hinanden. I det andet tryk er lagene multipliceret, og i det tredie er alt oversat til monokrom tæt sort stregtegning.

23 Om fotogravure Indenfor trykgrafik har jeg de senere år næsten udelukkende arbejdet med fotogravuren, som en meget tilfredsstillende løsning på et endnu flere år ældre ønske om, at kunne forene den, i fotografiet iboende, tilsyneladende autencitet, med det grafiske dybtryks æstetik og autoritet. Jeg tilrettelægger billedets indhold digitalt, og får lavet film fra dette forlæg, der så lyses over på en plade med lysfølsom emulsion. Ætsningen/fremkaldelsen gør fordybninger i pladen, hvorfra trykpapiret henter den påførte sværte. Er der flere farver gøres en plade for hver. Teknikken tilfører det fotografiske og digitales karakter af midlertidighed en skræmmende lang fysisk holdbarhedstid, der gør den egnet som redskab for visse fortællinger.

24

Stedet Spilleregler Døden

Stedet Spilleregler Døden [ab]sence Stedet Den har altid ligget der. Med hospitalet bagved og krematoriet og kirkegården foran. En forbilledlig logistik. Min farmor frygtede at skulle ende sine dage der. Hendes egen mor havde

Læs mere

Bo Mølgaard Forhåbningsholms Allé 47 B 1904 Frederiksberg Tlf

Bo Mølgaard Forhåbningsholms Allé 47 B 1904 Frederiksberg Tlf Bo Mølgaard Forhåbningsholms Allé 47 B 1904 Frederiksberg postbo@gmail.com Tlf. 3082 8620 www.bomolgaard.dk Rapport for ophold i Det Danske Institut, Athen december 2010 Opholdet var motor for en stor

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev DEN NORDJYSKE Det nordjyske i Den nordjyske er ganske enkelt, at 7 kunstnere, som alle bor i Nordjylland, sammen er på vandreudstilling. De 7 kunstnere er ikke et specielt udtryk for en særlig nordjysk

Læs mere

Jacob Hoff. maleri 2008-2011

Jacob Hoff. maleri 2008-2011 Jacob Hoff maleri 2008-2011 Jacob Hoff maleri 2008-2011 Introduktion Denne pixiebog præsenterer et udvalg af billeder malet i perioden 2008-2011. Der er tale om værker fra en periode, hvor jeg har insisteret

Læs mere

STABILE SKRØBELIGHEDER

STABILE SKRØBELIGHEDER STABILE SKRØBELIGHEDER Steffen Tast St. Torv. 9500 Hobro 11. juni - 3. september 2016 de-light # 21, 2016 Mit arbejdsområde er installation, skulptur, ofte som mobile, der involverer lys og glas. Selv

Læs mere

Bo Mølgaard arkiv/stativ/trofæ

Bo Mølgaard arkiv/stativ/trofæ Bo Mølgaard arkiv/stativ/trofæ En introduktion til udstillingen Antikmuseet Aarhus universitet Victor Albecks Vej 3 8000 Aarhus C Særudstilling 4. marts- 5. juni 2011 Åbent søndag - torsdag, 12.00 16.00

Læs mere

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012 Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune Frederiksværk d. 30.03.2012 Ansøgning vedr. sommerudstilling i Gjethuset: Sommerens store udstilling i Gjethuset,

Læs mere

www.pernillewithmadsen.dk

www.pernillewithmadsen.dk CV Pernille With Madsen f.1972 www.pernillewithmadsen.dk Uddannet fra Det Jyske Kunstkakademi, 1998 2003 Medlem af UKK Unge kunstnere og kunstformidlere Medlem af Kunstner Samfundet Bor og arbejder i København

Læs mere

Udstilling Januar/Februar Kate Skjerning

Udstilling Januar/Februar Kate Skjerning Udstilling Januar/Februar 2018 Kate Skjerning Statement. Mit kunstneriske (og menneskelige) projekt går ud på at forholde mig til naturen og kulturen, som jeg bor midt i, her i det vestligste Jylland,

Læs mere

GRAFIK Venlig hilsen Gitte Harslev Træer, Ræveskiftet i Havreholm, Stregætsning 23x18 cm.

GRAFIK Venlig hilsen Gitte Harslev Træer, Ræveskiftet i Havreholm, Stregætsning 23x18 cm. GRAFIK 1979-2003 Jeg har arbejdet med billeder i mange år. Fra 1976 arbejdede jeg i en årrække kun med grafik. Jeg startede med linoleumssnit og fortsatte med mange andre teknikker. Hver teknik har jeg

Læs mere

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR GRETHE MARIANN MAURSETH Billedkunstner Medlem af Billedkunstnernes Forbund PROFIL UDDANNELSE 2003-2006 Aarhus Kunstakademi, Fagskolen for maleri v/jon Gislason, Max Parylewicz,

Læs mere

I N D H O L D F O R O R D G R Ø N L A N D S K E S T R E G E R A N N E - B I R T H E H O V E S G R A F I S K E V Æ R K V Æ R K F O R T E G N E L S E

I N D H O L D F O R O R D G R Ø N L A N D S K E S T R E G E R A N N E - B I R T H E H O V E S G R A F I S K E V Æ R K V Æ R K F O R T E G N E L S E G R Ø N LA N D S K N 6 Y. R S G P T R A M F B I K R A 2 F 0 A 0 8 N N S T R G R 4. B I J R A T N H U A H R 2 O 0 V 0 9 I N D H O L D 3 4 6 7 8 10 14 18 20 20 20 22 F O R O R D G R Ø N L A N D S K S T R

Læs mere

GALLERI SLUGEN Nr. 4-2009

GALLERI SLUGEN Nr. 4-2009 GALLERI SLUGEN Nr. 4-2009 Manimal- bronze, 38x30 cm Heidi Guthmann Birck Uddrag fra bogen: RESUMÉ 1966-1999 af Lisbeth Tolstrup De cykliske forløb, der er kendetegnende for hver enkelt gruppe af skulpturer,

Læs mere

GALLERI SLUGEN NR. 2 2010

GALLERI SLUGEN NR. 2 2010 GALLERI SLUGEN NR. 2 2010 HvisJegVarDig Sarah Rathje - Sanne Lautrup - Eva Roel - Mette Boel - Lea Guldditte Hestelund Metamorfoser METAMORFOSER Velkommen til en gennemført gruppeud stil - ling, der er

Læs mere

En kort præsentation. Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner. Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft

En kort præsentation. Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner. Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner En kort præsentation Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft Tel 2097 8989 info@lonepenstoft.dk www.lonepenstoft.dk Lone Penstoft Tegner

Læs mere

Galleri KALAK. Maria Panínguak` Kjærulff

Galleri KALAK. Maria Panínguak` Kjærulff Galleri KALAK Maria Panínguak` Kjærulff Maria Panínguak` Kjærulff F. 1980 Den grønlandske multikunstner Maria Panínguak` Kjærulff er født i 1980 og opvokset i Nuuk. Hun blev Bachelor of Fine Arts fra Nova

Læs mere

Født i København, bor på Fyn. Medlem af Kunstnersamfundet Billedkunstnernes Forbund Kvindelige Kunstneres Samfund

Født i København, bor på Fyn. Medlem af Kunstnersamfundet Billedkunstnernes Forbund Kvindelige Kunstneres Samfund Født i København, bor på Fyn Medlem af Kunstnersamfundet Billedkunstnernes Forbund Kvindelige Kunstneres Samfund Udvalgte udstillinger 2016 15th International Triennial of Tapestry, Lodz, Polen 2016 RIIMFAXE,

Læs mere

CV - Charlotte Binau. Arbejder med grafiske, fotografiske teknikker, som dybtryk, digital grafik, fotografi og materialer som tusch, papir, akryl.

CV - Charlotte Binau. Arbejder med grafiske, fotografiske teknikker, som dybtryk, digital grafik, fotografi og materialer som tusch, papir, akryl. CV - Charlotte Binau Jeg er optaget af taktile møder. Almindelige hverdagslige, som følelsen af et hår i munden. Mundvand, der dannes af (bare tanken om) et fint lille sursødt bolche. Den klistrende duft

Læs mere

CoLLAGE. En CoPRODUKTION. Jo MØLLER. Udvalgte udstillinger. Legater, arbejdsophold, litteratur mv. se www.jomo.dk

CoLLAGE. En CoPRODUKTION. Jo MØLLER. Udvalgte udstillinger. Legater, arbejdsophold, litteratur mv. se www.jomo.dk Jo MØLLER Udvalgte udstillinger. Legater, arbejdsophold, litteratur mv. se www.jomo.dk Debut: Kunstnernes Efterårsudstilling, Kbh. i 1977. Medlem af: Billedkunstnernes Forbund. Udvalgte separat udstillinger:

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 3 Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Forårsudstillingen lørdag den 6. april fra

Læs mere

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR GRETHE MARIANN MAURSETH Billedkunstner Medlem af Billedkunstnernes Forbund PROFIL UDDANNELSE 2003-2006 Aarhus Kunstakademi Fagskolen for maleri v. Jon Gislason, Max Parylewicz,

Læs mere

Billedkunster Anne Bjørn Bæringvej 12 DK 5610 Assens + 45 2834 9193 annebjorn@mail.dk www.annebjorn.dk

Billedkunster Anne Bjørn Bæringvej 12 DK 5610 Assens + 45 2834 9193 annebjorn@mail.dk www.annebjorn.dk CURRICULUM VITAE Billedkunstner Anne Bjørn født 1.1.1954 i København / Born 1.1.1954 in Copenhagen MEDLEM AF / MEMBER OF Kunstnersamfundet Billedkunstnernes Forbund UDVALGTE UDSTILLINGER / EXHIBITIONS

Læs mere

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen 18. aug. 18. okt. 2 0 1 2 Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen Velkommen til udstillingen Art Together Udstillingen præsenterer værker af Billedkunstner Marianne Johansen og arkitekt og billedkunster

Læs mere

Julegaver Firmajulegaver

Julegaver Firmajulegaver Julegaver Firmajulegaver Et juletilbud med rabat ved køb af flere puder. Bestiller I firmajulegaver inden den 1. november, sikrer I at der er puder til jer. Alt arbejdet udføres i Danmark og produceres

Læs mere

GRETHE MARIANN MAURSETH

GRETHE MARIANN MAURSETH GRETHE MARIANN MAURSETH Adresse: Hasserisvej 148, 9000 Aalborg www.maurseth.dk Født: 24. desember 1962 Telefon: 45 22 95 22 27 e.mail: grethe@maurseth.dk www.maurseth.dk CV Uddannelse 1995 Grundskole ved

Læs mere

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR GRETHE MARIANN MAURSETH Billedkunstner Medlem af Billedkunstnernes Forbund PROFIL UDDANNELSE 2003-2006 Aarhus Kunstakademi Fagskolen for maleri v. Jon Gislason, Max Parylewicz,

Læs mere

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE 1 Talentudviklingsholdet i AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE er for unge fra 15-19 år. Holdet er et 2-årigt forløb med undervisning 1 gang om ugen. Vi samarbejder med ARoS,

Læs mere

Sort mælk. Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt

Sort mælk. Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt Sort mælk Holocaust i ny kunst Museet for Samtidskunst, Roskilde Ved Mette Rold, adjunkt Museumsformidling og kunst Holocaust som erindringsbilleder i museumsformidlingen Med dette forløb tages der fat

Læs mere

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR GRETHE MARIANN MAURSETH Billedkunstner Medlem af Billedkunstnernes Forbund PROFIL UDDANNELSE 2003-2006 Aarhus Kunstakademi, Fagskolen for maleri v/jon Gislason, Max Parylewicz,

Læs mere

FRODE STEINICKE DIFFERENT IS EQUAL

FRODE STEINICKE DIFFERENT IS EQUAL FRODE STEINICKE DIFFERENT IS EQUAL 5. MARTS 2. APRIL 2011 galleri NB Viborg FRODE STEINCKE DIFFERENT IS EQUAL 5. MARTS 2. APRIL 2011 galleri NB Viborg cover: Akvarel Frode Steinicke Som skulptør udforsker

Læs mere

Lissi Anette Hansen billedkunstner

Lissi Anette Hansen billedkunstner Lissi Anette Hansen billedkunstner Jeg ønsker at de værker jeg præsenterer for publikum skal være interessante. Jeg bevæger mig fra figurativt til abstrakt og lægger mig ikke fast på at blive genkendt

Læs mere

MAJ OG JUNI MÅNED 2015 ANNI FIIL

MAJ OG JUNI MÅNED 2015 ANNI FIIL MAJ OG JUNI MÅNED 2015 ANNI FIIL Anni Fiil - Østerbro 27 - Slagelse - 21624408 - anni@fiil.net - www. annifiil.dk Uddannet billedvæver hun har lavet adskillige billedtæpper til skoler og institutioner,

Læs mere

mogens ulderup portfolio # 1 # 2 # 3 # 4 fotografi installation hybrid sider ses i 100% eller derunder

mogens ulderup portfolio # 1 # 2 # 3 # 4 fotografi installation hybrid sider ses i 100% eller derunder mogens ulderup portfolio # 1 # 2 # 3 # 4 fotografi installation hybrid sider ses i 100% eller derunder CV mogens ulderup eskildsgade 33 4. th 1657 København V 21 64 03 68 mail@mogensulderup.dk 2011 Brygger

Læs mere

Rapport om ophold på Det Danske Institut i Athen, Februar 2012

Rapport om ophold på Det Danske Institut i Athen, Februar 2012 Rapport om ophold på Det Danske Institut i Athen, Februar 2012 Indledningsvis ønsker jeg at takke de mennesker, som tildelte mig opholdet i gæste-lejligheden i Koukaki, dette var en uforglemmelig oplevelse

Læs mere

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten!

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten! Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum Brug billedkunsten! Foto: Anne Styrbech. På Syddansk Universitet finder man moderne dansk billedkunst overalt - både inde og ude. Denne fire meter høje

Læs mere

CAMILLA WEST & LARS CALMAR

CAMILLA WEST & LARS CALMAR CAMILLA WEST & LARS CALMAR 22.08.15-09.10.15 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk Galleri Weber har den store glæde at invitere til åbning af

Læs mere

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi - København : 1978-1986. Uddannet cand.fil fra Kunstakademiet - København : 1984-1986.

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi - København : 1978-1986. Uddannet cand.fil fra Kunstakademiet - København : 1984-1986. CV Sonny Tronborg (født 1953 i København, død 2009) Sonny Tronborg. Født 1953 i København N. Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi - København : 1978- Uddannet cand.fil fra Kunstakademiet - København

Læs mere

BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14. GalleriWeber. Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.

BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14. GalleriWeber. Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele. BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk Galleri Weber har hermed den store glæde at invitere til åbning

Læs mere

"Spor/Traces" her 26/12-10 Se tidligere serier 7/12

Spor/Traces her 26/12-10 Se tidligere serier 7/12 Hotel Vanitas fortsætter med et nyt ugentligt bidrag på gruppens hjemmeside www.hotelvanitas.dk denne gang under temaet "Spor/Traces" mine bidrag vil kunne ses ved at clicke her sidst opdateret 26/12-10.

Læs mere

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid billedkunstnerisk grundkursus midt vest & Er du seriøst interesseret i at arbejde med billedkunstneriske udtryksformer? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor

Læs mere

ODD MOE JENS-PETER KELLERMANN

ODD MOE JENS-PETER KELLERMANN ODD MOE JENS-PETER KELLERMANN 28.02.15 17.04.15 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk Galleri Weber har hermed den store glæde at invitere til

Læs mere

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Søren Andersen og datter

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Søren Andersen og datter Søren Andersen Bente Hammershøy Dobbelteksponering Søren Andersen og datter Galleri Brænderigården viser en speciel udstilling, hvor far og datter, Søren Andersen og Karin Lønbæk, udstiller sammen med

Læs mere

HISTORIEN DU ALDR IG GLEMMER

HISTORIEN DU ALDR IG GLEMMER HISTORIEN DU ALDR IG GLEMMER OPDAG BYENS S TAT U E R O G S K U LP T U R E R KØBE N HAVN EN GUIDED CYKELRUTE FOR BØRN OG VOKSNE Konceptet Vi ønsker at give byen en ny dimension for børn og deres voksne

Læs mere

ST. KONGENSGADE 3, 1264 COPENHAGEN

ST. KONGENSGADE 3, 1264 COPENHAGEN KANT ST. KONGENSGADE 3, 1264 COPENHAGEN SUSANNE WELLM BETWEEN STILL AND MOVING SELECTED SHORT STORIES Fernisering - torsdag 2. juni 17-19 Udstillingsperiode - 3. juni - 2. juli 2016. tirsdag - fredag 12.00-18.00

Læs mere

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk Bente Hammershøy Dobbelteksponering Karin Lønbæk Der står Horsens med store bogstaver hen over de to kunstnere, der har fernisering d.11.september 2010 i Galleri Brænderigården. Det er far og datter: Søren

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realisering af udstillingen Under Construction af kunstnerduoen Vinyl -terror &-horror Den Frie

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realisering af udstillingen Under Construction af kunstnerduoen Vinyl -terror &-horror Den Frie Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realisering af udstillingen Under Construction af kunstnerduoen Vinyl -terror &-horror Den Frie Udstillingsbygning d. 23.6.18-19.08.18 Under Construction

Læs mere

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien)

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien) KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE ROA (Belgien) Roa er en belgisk graffitimaler, der generelt maler dyr, der har en relation til det område de bliver malet i. ROA's farvepallette er minimalistisk og ofte

Læs mere

SYN PÅ VIRKELIGHEDEN. St. Torv. 9500 Hobro

SYN PÅ VIRKELIGHEDEN. St. Torv. 9500 Hobro SYN PÅ VIRKELIGHEDEN BJARKE REGN SVENDSEN MOGENS NIELSEN St. Torv. 9500 Hobro 8. november 2014-3. januar 2015 Bjarke Regn Svendsen: Frankrig. 2014. Olie på lærred. 55,5 x 84 cm. Mogens Nielsen: Skibsvrag.

Læs mere

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST & Kulturregion Midt- og Vestsjælland ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNSTNERISKE UDTRYKSFORMER? Er du mellem 15 og 25 år, og tæn ker du på at

Læs mere

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00 KUNST og LYD Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling (SCE) er en kunstudstilling, hvor alle har mulighed for at indsende værker og få dem vurderet af professionelle udøvende kunstnere. De censurerede

Læs mere

Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel

Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel Peter Bonnén på værksted, 2006. Foto: Suste Bonnén Udstilling Djiboutis Farver Fotografier af Peter Bonnén 23 nov 201616 apr 2017

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

SOLOUDSTILLING. Billedkunstner Ib S. Østergaard, Truust. 11. november december 2017 Fernisering lørdag den 11. november kl.

SOLOUDSTILLING. Billedkunstner Ib S. Østergaard, Truust. 11. november december 2017 Fernisering lørdag den 11. november kl. SOLOUDSTILLING Billedkunstner Ib S. Østergaard, Truust 11. november - 17. december 2017 Fernisering lørdag den 11. november kl. 14-16 Billedkunstner Ib S. Østergaard Maler og grafiker. Født den 9. maj

Læs mere

KUNSTMUSEUM. Claus Jensen RØD OG SORT 14.04.-12.06.2000. EXPO no. 2

KUNSTMUSEUM. Claus Jensen RØD OG SORT 14.04.-12.06.2000. EXPO no. 2 EXPO E S B J E R G KUNSTMUSEUM EXPO no. 2 Claus Jensen RØD OG SORT 14.04.-12.06. Claus Jensen RØD OG SORT Esbjerg Kunstmuseum 14.04.-12.06. FORORD 100 dage inden år besluttede Claus Jensen at skrive en

Læs mere

Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr.

Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr. Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr. Grundlaget for Sejrs kunstneriske virke er det klassiske maleri. Med hverdagens rum og elementer som forlæg anvender Sejr oliemaling,

Læs mere

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Kursusprogram 2017 Kurser 2017 Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Være med til et spændende weekendkursus hvor vi vil eksperimentere med foto som kunstnerisk udtryksform

Læs mere

Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa

Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa Anbefales af Statens Kunstfond ved Udvalget for Kunst i det Offentlige Rum Generelt: De tre kunstnere udvalget har valgt at pege

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: Maj-juni 14/15 Hf

Læs mere

26.04.14 06.06.14. GalleriWeber. Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu

26.04.14 06.06.14. GalleriWeber. Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu Keld Nielsen 26.04.14 06.06.14 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu Galleri Weber har hermed den store glæde at invitere til åbning af en stor separatudstilling

Læs mere

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST & Kulturregion Midt- og Vestsjælland ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED VISUELLE UDTRYKSFORMER? Kulturregion Midt- og Vestsjælland, som består af 8 kommuner,

Læs mere

Jes Wind Andersen Værker fra udstillingen Mixed Zone på Kunsthal Nord Aalborg 2012

Jes Wind Andersen Værker fra udstillingen Mixed Zone på Kunsthal Nord Aalborg 2012 Jes Wind Andersen Værker fra udstillingen Mixed Zone på Kunsthal Nord Aalborg 2012 Jes Wind Andersen (b. 1965) Phone: +45 2712 1627 Mail: jeswindandersen@hotmail.com www.jeswindandersen.dk

Læs mere

JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018

JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018 JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018 Klara Kristalova, billedkunst (CZ/DK) Klara Kristalova er født i Prag i Tjekket, hun bor og arbejder i Sverige. Hun er uddannet fra Det Svenske Institut for Kunst i Stockhom

Læs mere

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst INSPIRATIONSMATERIALE Forestillinger 2004 - Værk i kontekst Esbjerg Kunstmuseum 07.05.-15.08.2004 INTRODUKTION TIL UNDERVISEREN: Forestil dig Asger Jorns Lykkens have (1947) indgå i hele fem forskellige

Læs mere

CAMILLA WEST GalleriWeber

CAMILLA WEST GalleriWeber CAMILLA WEST 14.10.16-25.01.17 GalleriWeber Galleri Weber har den store glæde at invitere til åbning af en udstilling med CAMILLA WEST Landscape Eve 24/7, 2016, 40 x 50 cm, olie på lærred Forside: Sunset,

Læs mere

ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER?

ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER? ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor billedkunst eller andre relaterede

Læs mere

Love & Recollections 5 April - 18 juni 2011

Love & Recollections 5 April - 18 juni 2011 Cath Alexandrine Danneskiold- Samsøe Gallery præsenterer Love & Recollections 5 April - 18 juni 2011 Kunstværker af Ole Tersløse (DK) og Maleonn (Kina) Cath Alexandrine Danneskiold- Samsøe Gallery præsenterer

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Ungdomsuddannelser Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen

Læs mere

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION 1. KUNSTSTRATEGI 2018-2020 PRÆSENTATION 1 KUNSTSTRATEGI 2018-2020 København har et rigt kunstliv med masser af etablerede gallerier, udstillings- og undervisningssteder, kunsthaller og museer, og nye er

Læs mere

Kære Niko. Vi ansøger om 20% af det samlede budget ( kr ekskl. moms), det vil sige vi ansøger om kr. ekskl. moms

Kære Niko. Vi ansøger om 20% af det samlede budget ( kr ekskl. moms), det vil sige vi ansøger om kr. ekskl. moms From: Karin Palka Sent: 13. august 2018 14:48 To: Rasmus Nielsen Cc: Nanna Bugge; Karin Palka Subject: VS: Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget Attachments: Historien du aldrig glemmer_oplæg (2).pdf

Læs mere

Oversigt over statsstøttede kunstmuseer***

Oversigt over statsstøttede kunstmuseer*** Oversigt over statsstøttede kunstmuseer*** Offentlige tilskud (EU, stat, amtskommune og Ikke offentlige tilskud Museum kommune) Af samlede (fonde, sponsorater mm.) Kr. indtægter Kr. Arken 2008 32.698.308

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

I BEGYNDELSEN VAR LYSET

I BEGYNDELSEN VAR LYSET F O T O G R A F I S K S A L O N I BEGYNDELSEN VAR LYSET Medlemmerne i Fotografisk Salon får nu muligheden for at deltage i en vandreudstilling til Danmarks største samlede galleri! Bestyrelsen har via

Læs mere

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 7/201 2 Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til jubilæumsudstilling og fernisering af Jens Bohr Lørdag den 20. oktober

Læs mere

KUNSTMUSEUM. Ellen Hyllemose TRE I EN EXPO no. 10

KUNSTMUSEUM. Ellen Hyllemose TRE I EN EXPO no. 10 EXPO E S B J E R G KUNSTMUSEUM EXPO no. 10 Ellen Hyllemose TRE I EN 03.11.-20.01.2002 INDHOLD Forord v/inge Merete Kjeldgaard Tre i en med vejledning v/ellen Hyllemose Biografi Værkfortegnelse Redaktion:

Læs mere

KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling. 4. oktober - 9. november 2014

KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling. 4. oktober - 9. november 2014 En lærerguide KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling 4. oktober - 9. november 2014 Manuel Canu: From Wall to Floor, 2013 Introduktion Kære underviser I perioden 4. oktober til 9. november kan du og din

Læs mere

L Æ R E R V E J L E D N I N G

L Æ R E R V E J L E D N I N G L Æ R E R V E J L E D N I N G F O R B E R E D E L S E S M A T E R I A L E T I L B I L L E D K U N S T E N S D A G 2 0 1 8 I dette materiale og på Billedkunstens Dag tager vi udgangspunkt i den aktuelle

Læs mere

Galleri-MD. Billedkunst. Firmaudstillinger - Kunst & Bolig. Billedkunstner Mette Danielsen. www.galleri-md.dk

Galleri-MD. Billedkunst. Firmaudstillinger - Kunst & Bolig. Billedkunstner Mette Danielsen. www.galleri-md.dk Firmaudstillinger - Kunst & Bolig Billedkunstner Mette Danielsen Billedkunst www.galleri-md.dk Specielarrangemnater for kunstforeninger Der arrangeres også private fremvisninger eller andre særlige arrangementer,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

KUNSTMUSEET REVISITED

KUNSTMUSEET REVISITED REVISITED Til efteråret 2017 er Kunstmuseet transformeret til et åbent, levende og digitalt funderet kunstmuseum med en skarp formidlings-, samlings- og udstillingsprofil. Kunstmuseet Revisited ligger

Læs mere

Crossmedia Øvelse 1 Case: Danmarks Indsamling

Crossmedia Øvelse 1 Case: Danmarks Indsamling Bechmann Petersen: Hvad er formålet med Danmarksindsamlingen? At indsamle penge til børn på flugt syd for Sahara Placer Danmarksindsamlingen i figur 8, s. 31 i På tværs af medierne, ud fra jeres nuværende

Læs mere

SANSESTIEN CIRKELBROEN OPDAG BAKKELY TAXHØJ SANSESTIEN DIN BY POPLEN ZIGZAGBROEN JUNIBAKKEN BAKKEN KUNSTEN LIGE OM HJØRNET

SANSESTIEN CIRKELBROEN OPDAG BAKKELY TAXHØJ SANSESTIEN DIN BY POPLEN ZIGZAGBROEN JUNIBAKKEN BAKKEN KUNSTEN LIGE OM HJØRNET SANSESTIEN CIRKELBROEN SANSESTIEN ZIGZAGBROEN OPDAG BAKKELY TAXHØJ POPLEN DIN BY JUNIBAKKEN BAKKEN KUNSTEN LIGE OM HJØRNET VÆREBRO PARK / BAGSVÆRD Karoline H. Larsen Skitse til OPDAG DIN BY - Kunsten lige

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Bladr 24.08.18-14.09.18 MAGMA Udstillingen Magma er

Læs mere

Bidronningen olie på lærred 162x114 cm URBANE FORTÆLLINGER. Jonna Pedersen Bjørn Eriksen

Bidronningen olie på lærred 162x114 cm URBANE FORTÆLLINGER. Jonna Pedersen Bjørn Eriksen Bidronningen 162x114 cm URBANE FORTÆLLINGER Jonna Pedersen Bjørn Eriksen Rainy day, Rosenthalerstrasse, Berlin 100x80 cm Jonna Pedersen Malerier 2-9 Urbane fortællinger 10-11 Biografi og udstillinger 10

Læs mere

I dyrenes skygge. har flere af Bøggilds dyreskulpturer.

I dyrenes skygge. har flere af Bøggilds dyreskulpturer. I dyrenes skygge Dyr er fascinerende. Deres levevis og bevægelser kan fange interessen hos både børn og voksne. At fange det fascinerende ved et dyr og overføre det til tegning eller skulptur er til gengæld

Læs mere

Else- Marie Storgaard Fog,

Else- Marie Storgaard Fog, Else- Marie Storgaard Fog, Medlem af BKF/ Billedkunstnernes Forbund, Repræsentant for Danmark i WUCC, World Urushi Culture Council/ Verdens Lak Kultur Forbund/ Japan. Curiculum Vitae: 1965: Lærerexamen

Læs mere

FÅ HELE VERDEN INDENFOR

FÅ HELE VERDEN INDENFOR FÅ HELE VERDEN INDENFOR Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gulvlaminering og meget mere! Firmakatalog Her i vores nye katalog kan du se et lille udvalg af vores store sortiment. Nordisk Korthandel er

Læs mere

velkommen til udstillingen

velkommen til udstillingen velkommen til udstillingen cuban boxers & fictional portraits 26/5-20/7-2011 vinhusgade 12e, næstved U g p k S Cuban Boxers & Fictional Portraits Fotograf og billedkunstner Billedkunstner Per Valentin

Læs mere

Samsø Billedkunstråd

Samsø Billedkunstråd Samsø Billedkunstråd Antoni Tapies: collage amb sobre, 1966, 30x36 cm. Samsø Kommunes Billedkunstråd Samsø Billedkunstråds hovedformål er at fremme den professionelle billedkunsts potentiale lokalt og

Læs mere

Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011. Udenfor hjem

Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011. Udenfor hjem Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011 Udenfor hjem Jeg boede på det danske institut i en måned. Det har været et meget spændende og udbytterigt ophold for

Læs mere

en status over mine aktiviteter i 2007 Hotel vanitas Sound of Graphic Museet for Religiøs Kunst XII Vilnius Painting Triennial

en status over mine aktiviteter i 2007 Hotel vanitas Sound of Graphic Museet for Religiøs Kunst XII Vilnius Painting Triennial 29/12 her er lige et billede der egentlig skulle have været vist i Hotel Vanitas`s Closet Biotop projekt men nu får det lov at være et billede der markerer mødet mellem 2 år 28/12 her er lige en status

Læs mere

KØB AF KUNST KAN TRÆKKES FRA I SKAT NYE FORBEDREDE FRADRAGSREGLER FOR VIRKSOMHEDER

KØB AF KUNST KAN TRÆKKES FRA I SKAT NYE FORBEDREDE FRADRAGSREGLER FOR VIRKSOMHEDER FEBRUAR 2006 KØB AF KUNST KAN TRÆKKES FRA I SKAT WWW.KUM.DK KØB AF KUNST KAN TRÆKKES FRA I SKAT NYE FORBEDREDE FRADRAGSREGLER FOR VIRKSOMHEDER INFORMATION TIL VIRKSOMHEDER Lin Utzon: Uden titel, 2000 Lin

Læs mere

ALEXEI SVETLOV / RUS UDDANNELSE Kunstakademiet "The Children Art Studio", Hermitage Museum, Skt. Petersborg, Rusland.

ALEXEI SVETLOV / RUS UDDANNELSE Kunstakademiet The Children Art Studio, Hermitage Museum, Skt. Petersborg, Rusland. ALEXEI SVETLOV / RUS Født 1964 Alexei Svetlov er født i Skt. Petersborg, Rusland. Som 5-årig kom han ind på den anerkendte kunstskole 'The Children Art Studio' ved Hermitage museet. Senere har han studeret

Læs mere

8 bud på billedforløb

8 bud på billedforløb 8 bud på billedforløb Center for Undervisningsmidler Slagelse, ved pædagogisk konsulent Mette Rold 1 Collage-billeder Her kan der leges med forholdet mellem real virkelighed og imaginær virkelighed. Dette

Læs mere

ANSØGNING TIL ASSENS KUNSTRÅD

ANSØGNING TIL ASSENS KUNSTRÅD ANSØGNING TIL ASSENS KUNSTRÅD ANSØGNINGEN INDEHOLDER Kontaktoplysninger side 2. Ansøgning side 3. Budget og ansøgte fonde side 4. Kunstnerens curriculum vitae side 5-7. Vedlagt: Beskrivende skitser af

Læs mere

Workshop - optakt til Aprilfestival

Workshop - optakt til Aprilfestival TILBUD Workshop - optakt til Aprilfestival I dette hæfte finder du tilbud om workshops for børnehavebørn, børn i indskolingen, børn på skolernes mellemtrin samt kurser for lærere og pædagoger Formålet

Læs mere

Carl Bloch udstilling på BYU: "The Master's Hand"

Carl Bloch udstilling på BYU: The Master's Hand Carl Bloch udstilling på BYU: "The Master's Hand" Oprettet: 4. januar 2011 Carl Bloch "Mesterens hånd" kunstudstilling åbner på Brigham Young University, Museum of Art Af Marianne Holman Udgivet: onsdag

Læs mere

Bente Hammershøy. Erindringens nutid. Man overskuer ikke Thomas Kiærs lærreder i ét splitsekund, i ét blik. Man må virkelig bruge øjnene - og hovedet!

Bente Hammershøy. Erindringens nutid. Man overskuer ikke Thomas Kiærs lærreder i ét splitsekund, i ét blik. Man må virkelig bruge øjnene - og hovedet! Thomas Kiær Bente Hammershøy Erindringens nutid Man overskuer ikke Thomas Kiærs lærreder i ét splitsekund, i ét blik. Man må virkelig bruge øjnene - og hovedet! Man må gå på opdagelse i hans billeder,

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste Udforsk billedkunsten og den visuelle kultur med dine elever gennem det digitale univers Klatværket. Oplev mange anerkendte kunstværker gennem fem fællesmenneskelige temaer. Lad eleverne gå på opdagelse

Læs mere