B A B E L F L Y D E S P R O G

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "B A B E L F L Y D E S P R O G. 1 1 2."

Transkript

1 B A B E L F L Y D E S P R O G

2

3 B A B E L F L Y D E S P R O G Bo Mølgaard Guirlanden Århus Kunstbygning Udstillingen er støttet af Kunstrådets Billedkunstudvalg og Århus Kommunes Kulturudviklingspulje

4 FLYDE S.P.R.O.G.

5 112 BABEL

6 Intro Jeg arbejder mestendels i krydsfeltet mellem det analoge og det digitale grafiske udtryk. Gerne i en ramme hvor meddelelsesform og det meddelte kompletterer hinanden. Og gerne i serier, hvor værkerne udspiller sig indenfor nogen afstukne indholdsmæssige og tekniske spilleregler. Mine foretrukne arbejdsområder er den klassiske trykgrafik: det tidstunge aftryk, digitalt tilrettelagt med et foto-grafisk lån af autencitet. Og det printede fotografiske billedes tilsyneladende lethed. Senest er skærmens billeder kommet til, hvor det serielle kan udspille sig i en anden tidsmæssig dimension. Udstillingens, og denne lille bogs, værker er mit bidrag som gæsteudstiller på Guirlandens udstilling i Århus Kunstbygning januar Værkerne er blevet til ud fra ovennævnte forskellige udtryksmæssige tilgange, og alle arbejdsområder er repræsenteret. Flyde 2 fotogravurer, blindtryk 72 x 91 cm Jeg troede floderne jeg fotograferede ud af ruden i flyet mellem Beijing og Kastrup var kinesiske - Så fint et møde mellem papirets vej til Europa, og aftrykket i papiret som ophøjet relief. Blindtryksteknikken består i al simpelhed i at afmaske de områder af polymerpladen der skal stå ophøjede i aftrykket, belyse den, fremkalde den i vand, og så køre pladen gennem pressen med trykpapir over. En tilfredsstillende affotografering af trykkenes delikate lys og skygger ligger ud over mine evner. En luns er brugt som bagside til denne folder, og de næste par sider tegner floder i gråt. Jeg ser nu, efter færdiggørelsen, at det er vandveje i Ploskogorje, der er aftegnet i trykkene. Et godt ord km langt i Lademanns Verdensatlas - der betyder højland på russisk!

7

8

9 S.P.R.O.G. Dronningens 1.46 Lion 2.16 Straffe 1.56 Babel 1.35 Spin korte videoer omhandlende gestik, overflow, ringeagt, propaganda, straf. Dronningens Nytårstale tekstet for arabere. Hun er jo på mange måder en fornuftig kone, der fortjener at blive oversat til alle undersåtters tungemål. Jeg har derfor tekstet årets nytårstale med hjælp fra internettjenesten Bable Fish. (En tilbageoversættelse bliver interessant nonsens, men det er en anden historie). Lion. Det er en udbredt aktivitet for besættelsesstyrken i det historiske Babel i Irak, at lade sig fotografere ved løvemonumentet. Billederne er samlet fra forskellige internetplaceringer, og lagt i et forløb så monumentet roterer om sigselv. Straffespark uden bold. Kamp med aftalte spilleregler, og sanktioner ved reglernes overtrædelse. Men her uden objekt: bolden er bortretoucheret frame for frame, og aktørerne bliver deltagere i et renere gestisk skuespil. Babel. Over 3 skærme opbygges og nedbrydes lag af afbildninger af fotos af ziguratter, minareter og spiraltårne, samt billedkunstneriske fortolkninger af Babelsmyten. Værket er samtidig en visuel opskrift på strategien der ligger bag fotogravurerne med samme navn. Spin. På 3 næsten dækkende grå flader ses udelukkende personernes hænder. I slow åbner aktørenes gestik fladen, og lukker den igen. De to andre skærme afventer den aktive skærms udfolden og indfolden af bevægelsen, for derefter på skift at tage over, og på samme måde åbne og lukke fladen.

10

11

12 babelvideostill

13 fotos af husnummeret 112 indsamlet i Århus Kommune, 20 x 30 cm. Monteret direkte på væg i blok på 240 x 280 cm. Jeg påvirkes af den stemning medierne bygger op, omkring det nye fjendebillede, bestående af sovende terroristceller i min nærhed, der i selvmordsaktioner dræber uskyldige civile. Jeg er vokset op i skyggen af den røde fare fra Ondskabens Imperium, og ser nu de samme angstkonstruktioner blive brugt mod en hel befolkningsgruppe, der forventes at ville omstyrte den vestlige verden. Jeg oplever at folk i min omgangskreds, der ellers er velorienterede og vel-selvfunderede, i et vist omfang isolerer sig, og så vidt muligt undgår banegårde eller andre lokaliteter af frygt for et attentat. Ikke desto mindre er den statistiske risiko for at blive dræbt af sin samlever adskillige tusinde gange større end risikoen for en sådan begivenhed. Hvis indsamlingen havde foregået i USA, var det nummer 911 der skulle indsamles. I Europa er det, som bekendt, nummer 112 der er alarmeringscifrene i en nødsituation. I Århus kommune er beboelser med dette husnummer primært beliggende i parcelhusenklaver eller i store almennyttige boligforeninger i forstæderne. Steder af interesse for kun beboerne selv, og deres gæster, og ukendt land for andre. Fotoekspeditionen rundt i kommunen er en personlig besværgelse, og konstatering af, at bag det alarmerende facadenummer, hersker en forudsigelig serialitet. (Og en overraskende diversitet, som gør det svært at lade være med at indlæse en fortælling om personerne bag facadenumrene). Indsamlingen begrænsede sig til en spionagtig fotografisk registrering af beboernes indgangspartier, og en efterfølgende organisering af materialet, hvor nummeret, og en smal ramme af nummerets kontekst indgår.

14

15

16

17

18

19

20

21 Bo Mølgaard. Billedkunstner, grafiker. Født Højde 177 cm. Udstillinger: Kunstnernes Sommerudstilling 85. Rundetårn. Kbh. 86. Filosofgangen. Fyns Udstillingsbygning for Kunst og Design. 86, 91. Kunstnernes Efterårsudstilling 87. Dansk og International Grafik, Kunstnernes Hus, Århus 87, Aalborg Kunstpavillion 87. Kiiers Gaard, Sæby 88. Charlottenborgs Forårsudstilling, 88. Charlottenborgs Efterårsudstilling, 88. Amtets Indkøb, Århus Kunstbygning, 89. Frederikshavns Kunstmuseum 89. Kunstnernes Hus. Århus 89, 93. Himmerlands Kunstmuseum 89. Antwerpen Biennale 89. Galleri ved Åen. Århus 90. Galleri Art Contact. Kbh. 90. Nordisk Kunst. Kunstnernes Hus 91. Brillegalleriet. Århus 91, 94. Bispegaarden, Kalundborg : E Grafiktrienale, Stockholm 92. Den Fries Udstillingsbygning. Kbh. Grafikbienale, Olufstrøm. Sverige 95. ADAGO Biennale: Joensuun Taidemuseo. Finland 95. Wingfield, England 95. Taller Galeria Fort, Cadaques, Spanien 95. Ateneo, Barcelona 95. L Etang d Art, Bages, Frankrig 95. Watch & Go. Den Frie. Kbh. 95. Columna. Filosofgangen, Fyns Udstillingsbygning for Kunst og Design 95. Fotografi i grafisk kunst. Danske Grafikeres Hus. Kbh. 95. Færøernes Kunstmuseum 96. Århus Kunstbygning 96, 01. Århus Kommunes Indkøb, Århus Kunstbygning 96. Galleri Boekhuis, Enschede, Holland 96. Hjørring Kunstmuseum 96. Kunst på papir. Arbejdermuseet, Kbh. 96. Rum 46, Århus 96. Museet for Fotokunst, Brandts Klædefabrik. Odense Sapporo Print Biennale Møstings Hus. Kbh. 98 Kleurkopie. Vandreudstilling Holland, Belgien, Tyskland Stenersenmuseet. Oslo 99. Galleri Sonne. Århus 99. Houston Biennale, Texas 00. Åbne døre. Århus 01. Århus Amt 00, 01, 02. Højlys og Dybtryk. Finland 01. Digitalent, byrum. Århus 02. Impact, Johannesburg 03. Århus Kunstbygning 03. Danske Grafikeres Hus, Kbh. 04. Filosofa, Vejle Bibliotek 04, Gilleleje Bibliotek 05, Galleri Image, Århus 05. Guirlanden, Århus Kunstbygning 06 Uddannelse: Grafisk Skole, Århus. Det Jyske Kunstakademi. Modtaget: Cohns Legat, Gerhart Hennings Legat, Århus Kommunes Kunstnerstipendium, Århus Kommunes Kulturudviklingspulje. Kulturministeriets Legat til yngre kunstneres udstillingsvirksomhed, Rejselegat: J & J Larsens fond. Statens Kunstfond, billedkunstrådet. Medlem af: Billedkunstnernes Forbund, Danske Grafikere. Endvidere: Censor ved Charlottenborgs Forårsudstilling og Kunstnernes Påskeudstilling. Bestyrelsesmedlem BKF Midtjylland, Kunstnernes Påskeudstilling og Århus Kunstbygnings udstillingsudvalg. Salg til/repræsenteret i: Færøernes Kunstmuseum. Museet for Fotokunst, Odense. Ribe Amt, Århus Amt, Kalundborg Kommune, Århus Kommune m.m.fl. Udsmykning, Vejle Sygehus. Værksted: Consul. Jægergaardsgade G Århus C

22 Babel 3 fotogravurer 72 x 91 cm. Man kan lade som om information er det samme som viden. Mængden af information ekspanderer, som bekendt, med en sådan fordoblingshastighed, at information, forstået som brugbar tilgængelig viden, fluktuerer, og fortyndes ud i fingrenede kanaler, uden dybde og overblik. Byen og tårnet forsvinder i en dis af udsagn, og eksisterer kun som et indre billede, en drøm om foreningen af kunnen og indsigt. Babelbillederne er bygget op af 25 fotos af ziguratter, minareter og spiraltårne, samt billedkunstneriske fortolkninger af Babelsmyten, primært fra hundredetallet. De enkelte gengivelser er skaleret til samme grundplan. I det ene af trykkene er hvert af billederne vægtet med 4% således at summen bliver 100% ialt, når alle billeder er lagt oven i hinanden. I det andet tryk er lagene multipliceret, og i det tredie er alt oversat til monokrom tæt sort stregtegning.

23 Om fotogravure Indenfor trykgrafik har jeg de senere år næsten udelukkende arbejdet med fotogravuren, som en meget tilfredsstillende løsning på et endnu flere år ældre ønske om, at kunne forene den, i fotografiet iboende, tilsyneladende autencitet, med det grafiske dybtryks æstetik og autoritet. Jeg tilrettelægger billedets indhold digitalt, og får lavet film fra dette forlæg, der så lyses over på en plade med lysfølsom emulsion. Ætsningen/fremkaldelsen gør fordybninger i pladen, hvorfra trykpapiret henter den påførte sværte. Er der flere farver gøres en plade for hver. Teknikken tilfører det fotografiske og digitales karakter af midlertidighed en skræmmende lang fysisk holdbarhedstid, der gør den egnet som redskab for visse fortællinger.

24

SPOTLIGHTS MISSION: At udfordre børn og unges kreativitet

SPOTLIGHTS MISSION: At udfordre børn og unges kreativitet SPOTLIGHTS MISSION: At udfordre børn og unges kreativitet EN D I T REM F L I T JEN VE HUSKUNSTNERKATALOG 2014 INTRODUKTION I uge 38 løber Spotlight igen af stablen med festivaler i Børkop og Jelling onsdag

Læs mere

Kunstkatapult. Manual for lærer, museumsunderviser og kunstner

Kunstkatapult. Manual for lærer, museumsunderviser og kunstner Kunstkatapult Manual for lærer, museumsunderviser og kunstner Indhold Hvad er Kunstkatapult? Et anderledes undervisningsforløb En udveksling mellem fag og institutioner Hvad er Kunstkatapult også? Fordybelse

Læs mere

Karen Sjørup Charlotte Kirkegaard. Center for Ligestillingsforskning Roskilde Universitetscenter. Kvinder i Kunst

Karen Sjørup Charlotte Kirkegaard. Center for Ligestillingsforskning Roskilde Universitetscenter. Kvinder i Kunst Af Karen Sjørup Charlotte Kirkegaard Center for Ligestillingsforskning Roskilde Universitetscenter Kvinder i Kunst En undersøgelse af danske kvindelige kunstneres levevilkår 2006-2007 Kvinder i Kunst Karen

Læs mere

Korsør Kunstforening præsenterer KONGEGAARDENS UDSTILLING

Korsør Kunstforening præsenterer KONGEGAARDENS UDSTILLING Korsør Kunstforening præsenterer KONGEGAARDENS UDSTILLING Viggo Lynge Larsen Kirsten Ernst Jane Morten John Würtz Jesper Neergaard Nelly Gaskin Anni Rose Jens Kantsø Susanne Thea Lillian Neergaard Anne

Læs mere

Kunstnergruppen Cirklen. Marstal Søfartsmuseum juni - juli 2013

Kunstnergruppen Cirklen. Marstal Søfartsmuseum juni - juli 2013 Kunstnergruppen Cirklen Marstal Søfartsmuseum juni - juli 2013 Følgende af Cirklens medlemmer udstiller: Birgitta Hallberg Bodil Krogh Eva Nedergaard Jette Botschinsky Lotte Kjøller Maria Bloch Mette Vallentin

Læs mere

Kulturliv og erhvervsliv danner fælles front i Århus

Kulturliv og erhvervsliv danner fælles front i Århus Kulturliv og erhvervsliv danner fælles front i Århus ARoS Aarhus Kunstmuseum får Århus på det internationale landkort. Målet er flere besøgende og samarbejdet udgør det seneste mønstereksempel på gensidig

Læs mere

NR.1 MARTS 2007. Bkf-bladet bliver til Billedkunstneren. Læs hvorfor på side 2. Den Blinde Vinkel

NR.1 MARTS 2007. Bkf-bladet bliver til Billedkunstneren. Læs hvorfor på side 2. Den Blinde Vinkel NR.1 MARTS 2007 Bkf-bladet bliver til Billedkunstneren. Læs hvorfor på side 2 Den Blinde Vinkel tema om ligestilling i kunstverdenen Læs bl.a. om: Nye tal på statens skæve indkøb, Griselda Pollock om køn,

Læs mere

UDSTILLING XIX KONGEGAARDENS. 2. til 29. juli 2015

UDSTILLING XIX KONGEGAARDENS. 2. til 29. juli 2015 Korsør Kunstforening præsenterer KONGEGAARDENS UDSTILLING XIX 2. til 29. juli 2015 Jens Kantsø Anne Thorseth Anni Rose Jane Morten Jesper Neergaard Kirsten Ernst Michael Wurstbauer Viggo Lynge Larsen John

Læs mere

Inspirationsmateriale til un der visere, der gerne vil ind drage kunstneriske udtryks former i undervisningen

Inspirationsmateriale til un der visere, der gerne vil ind drage kunstneriske udtryks former i undervisningen vorfor arbejde med samtidskunst? Inspirationsmateriale til un der visere, der gerne vil ind drage kunstneriske udtryks former i undervisningen HHer kan du hente inspiration til at arbejde med samtidskunst

Læs mere

Rapport Synovate Danmark Tel +45 33 19 39 00 Frederiksborggade 18 Fax +45 33 19 39 90 DK-1360 København K www.synovate.com Se no (DK)14747788

Rapport Synovate Danmark Tel +45 33 19 39 00 Frederiksborggade 18 Fax +45 33 19 39 90 DK-1360 København K www.synovate.com Se no (DK)14747788 Rapport Synovate Danmark Tel +45 33 19 39 00 Frederiksborggade 18 Fax +45 33 19 39 90 DK-1360 København K www.synovate.com Denmark Se no (DK)14747788 Brugerundersøgelse af tilskudsordninger Kunstrådet

Læs mere

SPROG KLAR TALE I LEKTIECAFEEN. Inspirationshæfte til frivillige lektiehjælpere

SPROG KLAR TALE I LEKTIECAFEEN. Inspirationshæfte til frivillige lektiehjælpere SPROG KLAR TALE I LEKTIECAFEEN Inspirationshæfte til frivillige lektiehjælpere 2014 Udgivet af Brug for alle unge Undervisningsministeriet 2014 www.bfau.dk Redaktion Dorthea Funder Kaas, Brug for alle

Læs mere

HJÆLP! AF ANNA BRO STUDIEMATERIALE TEATRET VED SORTE HEST BILLETBESTILLING SPILLEPERIODE: 15. MAR. 25. APR. 2013 MAN. FRE. KL. 20, LØR. KL.

HJÆLP! AF ANNA BRO STUDIEMATERIALE TEATRET VED SORTE HEST BILLETBESTILLING SPILLEPERIODE: 15. MAR. 25. APR. 2013 MAN. FRE. KL. 20, LØR. KL. STUDIEMATERIALE HJÆLP! AF ANNA BRO TEATRET VED SORTE HEST SPILLEPERIODE: 15. MAR. 25. APR. 2013 MAN. FRE. KL. 20, LØR. KL. 17 BILLETBESTILLING TELEFON 33 31 06 06, MAN. FRE. KL. 12-16 UNG GRUPPE U. 25,

Læs mere

VISVA. Nr. 3-2014 36. årgang. Skolekunstforeningen Midt-Vest

VISVA. Nr. 3-2014 36. årgang. Skolekunstforeningen Midt-Vest VISVA Nr. 3-2014 36. årgang Skolekunstforeningen Midt-Vest Skolekunstforeningen Midt-Vest www.skolekunst.dk Formand: Aase Kruse, Rosenstien 13, 8800 Viborg aasekruse13@gmail.com 86 63 80 63 Næstformand

Læs mere

DET EKSPERIMENTERENDE FÆLLESSKAB

DET EKSPERIMENTERENDE FÆLLESSKAB DET EKSPERIMENTERENDE FÆLLESSKAB Børn og voksnes leg med medier og teknologi Ole Caprani Lektor Datalogisk Institut, Aarhus Universitet. Klaus Thestrup Ph.d. studerende Institut for Informations og Medievidenskab,

Læs mere

Tema: Billedkunstens Grå Guld. Billedkunstnernes forbund #1 marts 2006

Tema: Billedkunstens Grå Guld. Billedkunstnernes forbund #1 marts 2006 Tema: Billedkunstens Grå Guld Billedkunstnernes forbund #1 marts 2006 Læs også om: Billedkunsten efter Muhammed-tegningerne Det ny Charlottenborg DRs generaldirektør lover mere kunst og kultur på TV Bkf-bladet

Læs mere

Skolen for Recovery. Efterårskurser 2013. www.skolenforrecovery.dk. - For mennesker med psykiske sårbarheder

Skolen for Recovery. Efterårskurser 2013. www.skolenforrecovery.dk. - For mennesker med psykiske sårbarheder Skolen for Recovery - For mennesker med psykiske sårbarheder Efterårskurser 2013 www.skolenforrecovery.dk Indholdsfortegnelse Om Skolen for Recovery s. 2 Undervisere s. 4 Kurser: Kreativt Værksted s. 5

Læs mere

»Vi kan mere end du tror«

»Vi kan mere end du tror« »Vi kan mere end du tror«hvad kan et lille foretagende som Vitten Grafisk egentlig? Svaret er:»vi kan det hele, og vi har alt i eget hus«, fortæller bogtrykker Lasse Borgbjerg Af Knud Erik Jensen Det er

Læs mere

Kvalitet. Nytænkning. Design. Siedle Nordic

Kvalitet. Nytænkning. Design. Siedle Nordic Kvalitet. Nytænkning. Design. Siedle Nordic Siedle Nordic Indhold 3 25 år Siedle Danmark Indhold 01. Kvalitet. Nytænkning. Design. S. 4 En samtale med Birthe Møller og Per Thomsen. 02. Referencer S. 8

Læs mere

Projektopgaven 9. klasse

Projektopgaven 9. klasse Projektopgaven 9. klasse http://www.emu.dk/elever7-10/projektarbejde/projektopgaven/ Projektopgaven i 9. klasse Projektopgaven er en tværfaglig opgave, hvor du bruger forskellige fags indhold og metoder.

Læs mere

pia schutzmann bog5_pia schutzman 30/06/10 13.09 Side 1 Dobbeltportræt

pia schutzmann bog5_pia schutzman 30/06/10 13.09 Side 1 Dobbeltportræt pia schutzmann bog5_pia schutzman 30/06/10 13.09 Side 1 Dobbeltportræt pia schutzmann bog5_pia schutzman 30/06/10 13.09 Side 2 Af samme forfatter: 500 års verdenskunst. (Redigeret s.m. Holger Reenberg),

Læs mere

Alderens muligheder. Ældre Sagens Fremtidsstudie

Alderens muligheder. Ældre Sagens Fremtidsstudie ARBEJDE ARBEJDE ARBEJDE ARBEJDE ENNERNE FAMILIEN OG VENNERNE Alderens muligheder ELFÆRD VELFÆRD VELFÆRD Ældre Sagens Fremtidsstudie KVALITET HELBRED OG LIVSKVALITET Alderens muligheder Ældre Sagens Fremtidsstudie

Læs mere

4. Parfyme Bakkelandskab

4. Parfyme Bakkelandskab HER FINDER DU DE FORSKELLIGE KUNSTPROJEKTER 2 6 Program 3 4 5 NØRREBRO HALLEN NØRREBROGADE NANNASGADE MIMERSGADE BANANA PARK Rundvisning Fredag d. 0 1. september kl. 10.00 af Jeppe Hein Torsdag d. 07.

Læs mere

BØRN RUM FORM. Arkitektur og design for begyndere

BØRN RUM FORM. Arkitektur og design for begyndere BØRN RUM FORM Arkitektur og design for begyndere B Ø R N R U M F O R M A R K I T E K T U R O G D E S I G N F O R B E G Y N D E R E 1 BØRN RUM FORM Arkitektur og design for begyndere Udgivet af: Børnekulturens

Læs mere

billedkunstnernes forbund fyn roundabout

billedkunstnernes forbund fyn roundabout billedkunstnernes forbund fyn roundabout ISBN 87-91353-16-5 BKF FYN og de enkelte kunstnere Redaktion: Peter Tybjerg, Anne Bjørn, Ole Lejbach, Birgitte Fløe, Lone V. Petersen & Svend-Allan Sørensen Omslagsfoto:

Læs mere

BILLEDKUNSTNERNES FORBUND #4 DEC. 2005 TEMA: KUNST OG VIDENSKAB NYE MØDER, NYE MULIGHEDER

BILLEDKUNSTNERNES FORBUND #4 DEC. 2005 TEMA: KUNST OG VIDENSKAB NYE MØDER, NYE MULIGHEDER TEMA: KUNST OG VIDENSKAB NYE MØDER, NYE MULIGHEDER BILLEDKUNSTNERNES FORBUND #4 DEC. 2005 Læs også om: Lisa Rosenmeier, Bkfs generalforsamling, hvad skal vi med Venedig biennalen? BKF0405_B.indd 1 08/12/05

Læs mere

Vidensgrundlag. Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta. September 2012. En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg

Vidensgrundlag. Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta. September 2012. En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg Vidensgrundlag September 2012 Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta En del af projekt Ensomt eller aktivt ældreliv et frivilligt valg Udgiver: Udarbejdet af: Grafisk kommunikation & design: Forlag: Tryk:

Læs mere

ANNE MARIE CARL-NIELSEN HISTORIE HC ANDERSENS HUS FYRTØJET BØRNEKULTURHUS HC ANDERSENS BARNDOMSHJEM CARL NIELSEN MUSEET

ANNE MARIE CARL-NIELSEN HISTORIE HC ANDERSENS HUS FYRTØJET BØRNEKULTURHUS HC ANDERSENS BARNDOMSHJEM CARL NIELSEN MUSEET TILSYN SAMLINGER PUBLIKUM ATTRAKTION UDSTILLINGER FORSKNING FORMIDLING OPLEVELSER HISTORISK ATLAS FYNS TOPOGRAFI BYGNINGSHISTORIE ANTIKVARISK ARBEJDE TURISME EVENTS AKTIVITETER UNDERVISNING MEDIEMUSEET

Læs mere

ISLAND EN DEROUTE. Uffe Weng

ISLAND EN DEROUTE. Uffe Weng ISLAND EN DEROUTE Uffe Weng Uffe Weng ISLAND EN DEROUTE ISLAND EN DEROUTE Uffe Weng Bogen er sat med Lucida Grande, Optima og Arial Bogen er printet i Danmark 2009 Alle rettigheder forbeholdes. Mekanisk,

Læs mere

VERSION TEGNET I GIMP. Responsiv webdesign. Rapport udarbejdet. side 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen

VERSION TEGNET I GIMP. Responsiv webdesign. Rapport udarbejdet. side 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen VERSION TEGNET I GIMP Responsiv webdesign Rapport udarbejdet af: 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen Formål... 3 De 6 faser... 3 Problemanalyse... 3 K-strategi... 5 Idéudvikling...

Læs mere

Dansk Fotografi SDF. Selskabet for Dansk Fotografi

Dansk Fotografi SDF. Selskabet for Dansk Fotografi 3August 2009 Årgang 45 Dansk Fotografi SDF Selskabet for Dansk Fotografi Dansk Fotografi SDF Selskabet for Dansk Fotografi Dansk Fotografi Redaktør Ebbe Rosendahl Kragemosen 23 Sanderum 5250 Odense SV

Læs mere