Klubblad. Nr: 4, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubblad. Nr: 4, 2010 18. Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2"

Transkript

1 Klubblad Nr: 4, Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse:... 2 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 2 Kære Dykkere... 3 Generalforsamling 2011 Horsens Dykkerklub... 3 Nytårskur (Seniorer)... 4 Jubilæer... 4 Dykning i Rødehavet... 5 Thistlegorm... 7 Flaskeeftersyn År Årets første dyk Junitur 2011 Horsens Dykkerklub Kalenderen HDK 2 Bestyrelse: Formand: John Møller Nielsen Mobil: Næstformand Bent Heltborg Kasserer: Marianne Lykke Nielsen Bestyrelsesmedlem Carsten Poulsen Lindhardt Katrine B Tønnersen Bo Laursen Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Junior: Daniel Lykke Nielsen Båd: John Møller Nielsen Kompressor: Jess Pedersen Uddannelse: Jens Skovgaard Sikkerhed Carsten Poulsen Lindhardt Arkæologi: Jens Skovgaard Blad: Jens Skovgaard Aktiviteter John Møller Nielsen

2 HDK 3 HDK 4 Kære Dykkere Af John Møller Nielsen Her i skrivende stund ligger sneen flot og endnu hvid overalt omkring os. Det er jo derfor måske ikke lige dykning der står øverst på programmet. Vi har netop fået en ny kompressor, der kører lidt mere automatisk end den gamle. Når den nye kompressor er installeret, så kommer der et lille kursus i betjeningen. Husk vores generalforsamling og nytårskur i 2011, læs nærmere længere inde i bladet. Det første dyk i år 2011 bliver søndag dag den 2. januar, og forhåbentlig er vejret med os. - Vel mødt i vandet - Divers do it deeper... Nytårskur (Seniorer) Sæt allerede nu et kryds i kalenderen lørdag den 29. januar Efter en forhåbentlig veloverstået generalforsamling, er vi klar til dette års traditionelle nytårskur. Menuen er endnu ikke fastlagt, men vi regner med et helaftenstraktement til ca. 200 kr. pr. person (det er naturligvis uden drikkevarer dem medbringer du selv) Vi håber at såvel klubbens gamle som nye medlemmer vil møde op og bidrage til en munter aften. (koner og kærester er naturligvis også velkomne!) Tilmelding senest søndag d. 16. januar til: John Møller Nielsen Tlf.: Mail: formand@horsensdykkerklub.dk Generalforsamling 2011 Horsens Dykkerklub Der indkaldes hermed til den ordinære generalforsamling lørdag den 29. januar 2011 kl. 14:00 i klubben. Dagsorden iht. vedtægterne som er således: a) Valg af dirigent b) Valg af sekretær c) Formandens beretning d) Fremlæggelse af regnskabet e) Behandling af indkomne forslag f) Fastsættelse af gebyrer og kontingenter g) Valg af bestyrelse og suppleanter h) Valg af revisorer og suppleanter. Forslag til behandling under punkt e) skal udformes skriftligt og være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen, dvs. lørdag den 15. januar. ( er OK sendes til formand@horsensdykkerklub.dk) For de medlemmer der endnu ikke har prøvet at deltage i generalforsamlingen, så er det her at de store ting besluttes. Du har mulighed for at stille forslag, og stille op som bestyrelsesmedlem. Klubben er efterfølgende vært med kaffe, the, chokolade og fastelavnsboller. Jubilæer Formanden I år var vi igen så heldige at have jubilarer i klubben. Der blev derfor uddelt små gaver til de vedholdende. 5 Års jubilæum Peter Madum Mikkelsen Carsten Lindhart Poulsen 10 Års jubilæum Karin Heltborg Bent Heltborg 15 Års Jubilæum Michael Kofoed Stort tillykke til de fem medlemmer, og vi håber at se dem mange år endnu. Hvis du nu sidder i sofaen og ikke forstår hvorfor du ikke er med på listen, så går jubilæumsgaverne primært til dem der ud over at have jubilæum også deltager aktivt i klublivet og kommer i svømmehallen.

3 HDK 5 Dykning i Rødehavet Af John Møller Nielsen Som noget nyt har vi i år prøvet at arrangere en klubtur til et lækkert udenlandsk dykkersted. Valget faldt på Rødehavet, som er let at komme til, og byder på en masse spændende og forskellige dyk. Sidst i september var vi derfor otte der fløj sydpå til Sharm El Sheik. Turen var planlagt hjemmefra med start på liveaboard og slut på hotel. Vi blev kørt fra lufthavnen direkte til den båd som vi skulle sejle med. Vi sov ombord på båden, og da vi lå inde i havnen sammen med alle de andre både, lå der en dyne af dieselos over hele området, da alle bådene havde motorer og generatorer kørende. Næste morgen havde vi et checkdyk, hvor udstyret blev checket, og med mulighed for at supplere i havnen. Solen skinnede og det hele var lækkert. Bådens besætning sørgede for det hele, og vores rutiner blev hurtigt sove-dykke-spisesove-dykke-spise osv. i al den tid vi var på båden. På de hele dage nåede vi fire dyk om dagen. Vi havde en masse spændende dyk, både på vrag og på de forskellige rev i området. Det var forbudt at røre noget, og tage noget med op. Det gamle skibsvrag fra 2. verdenskrig Thistlegorm var nok det mest fantastiske vragdyk jeg har været på. De sidste dage boede vi på hotel, og der gik lidt mere badeferie i det. HDK 6 Vi snorklede en del i vandet ved stranden, og her så vi mange ting, som vi ikke havde set da vi havde flaskerne på. Det var også et godt sted at checke sine snorkel dybdedyk evner, jeg tror at rekorden var på over 23 meter. Vi havde hørt meget omkring de maveonder der kan opstå på disse ture, og passede derfor meget på, men det lykkedes da et par stykker at blive ramt. Vi havde ellers medicin med til et helt hospital. Vi havde en dagstur til Dahab blue hole, hvor fridykkere og tek dykkere dykker side om side på de store dybder tæt på land. Vi dykkede gennem en kløft, og det var meget spændende. Vi svømmede tidligere over et sted, hvor dybden var på over 700 meter. Den eneste ulempe ved denne tur er at det var stærkt vanedannende, så vi er nok nødt til at rejse igen til næste år.

4 HDK 7 Thistlegorm Af Stefan Thistlegorm betyder Blå tidsel og var et 126,5 meter langt armeret fragtskib, bygget i 1940 i England Skibet var lastet med krigsmateriel til de allierede styrker i Egypten og skulle losse i Aleksandria. Det var sejlet syd om Afrika for ikke komme igennem Middelhavet, hvor tyskerne og italienerne havde herredømmet, både til havs og i luften. Thistlegorm blev opdaget af tyske rekonoceringsfly, og bombet nær Ras Mohamed, hvor det sank den 6. oktober mand mistede livet, men de fleste blev reddet. Vi var gået ombord på King Snefro 3 to dage tidliger i Sharm el Sheik, havde dykket nogen gange undervejs, og skulle overnatte i en lagune tæt på vraget. Efter opankringen havde vi et lavt dyk på ydersiden af revet, hvor det skulle være muligt at møde delfiner, men sigten var den dårligste på turen, ca.10 meter, og jeg blev nødt til at prøvede min decobøje, da min makker og jeg kom væk fra gruppen. Om aftenen havde vi et natdyk inde i lagunen. Det var begrænset hvad der var at se, men det er jo altid anderledes når det er mørkt. Næste morgen sejlede vi Der lå 5 andre både, som havde ankret på vraget hele natten. Det tog ikke mere end 15 minutter at komme derud og vores guide, Basem, dykkede ned og gjorde fast for og ag- HDK 8 ter, et sted af gangen på omkring 25 meter. Dykkene på Thistlegorm var de eneste hvor han dykkede på nitrox, da han på forholdsvis kort tid skulle have 6 dyk på + 25 meter, og af en samlet varighed på omkring 2 timer. På første dyk gik vi ned ved agterstævnen hvor skruen og roret lå, og ifølge legenden skulle det give held at røre ved den, der var heller ikke noget begroning på skruen, så der er nok mange der har fået godt held. Agterstævnen lå med en svag hældning til bagbord, og vi svømmede op langs skroget og kunne kigge ind på agterdækket, hvor der stod et wc i toiletrum. Herefter svømmede vi ind gennem sprængningsstedet, hvor man stadig kunne fornemme kraften fra bombningen og den efterfølgende sprængning i skibets ammunitionsdepot. Der var en ca. 10 meter lang strimmel af skibssiden som stod som en serpentin ud i vandet, indersiden med spanterne var foldet ud, og der var flænger i skroget som på et rigtigt Anders And vrag. Der lå meget ueksploderet ammunition i lasten, fra riffelammunition til store granater til tanks eller store kanoner Udover at have ammunition ombord var der også et lokomotiv med vogne, lokomotivet stod ved siden af skibet, men jeg så det ikke, men tre af togvognene stod stadig på dækket. Der var også to små tanks som lå væltet ved sprængningsstedet og lastvognshjul, stadig med dæk.

5 HDK 9 Der lå en ca. 70 cm. stor krokodillefisk på skroget, hvor den faktisk var vældig godt camoufleret, og svær at se, selvom man svømmede lige forbi. Herfra svømmede vi op på broen, som var så intakt at der stadig lå håndvaske, og man kunne se kaptajnens badekar og skillevæggene til de forskellige rum. Der stod så meget luft under loftet, at det nærmest virkede som et spejl, og der sivede også luftbobler op gennem dækket. Største dybde var 29 meter, gennemsnitsdybden var 16,8 og dykketiden var 36 minutter. Sigt meter. 2 timer og 40 minutter senere dykkede vi anden gang, efter at have fået morgenmad, som ligesom alle de andre måltider var rigelige og gode. HDK 10 Denne gang skulle vi ind i lastrummene på begge dæk. Det var spændende, der stod lastbiler side om side med motorcykler på ladet. Der var næsten ingen begroning eller slam nogen steder, og vi kunne se ind i bilerne. Der lå masser af gummistøvler over det hele, og flyvinger og rifler. Efter vi havde været rundt i lastrummene svømmede vi op på fordækket, hvor de store ankerspil stadig står. Det var helt surrealistisk fordi der var forholdsvis stærk strøm, så man skulle svømme for at holde sig over skibet, det gav en fornemmelse af bevægelse. Jeg lod mig kort glide ud til siden af forstævnen for at kigge ned, og kunne lige ane bunden, inden jeg svømmede ind for at holde ved et af de ankertov der var bundet til spillene. Det gav et noget lavere luftforbrug bare at hænge i strømmen sammen med fiskene. Min computer begyndte hurtigt at blive noget bekymret, og da den havde talt ned til at opstigning, og var begyndt på dekotid, holdt jeg noget mere øje med den end jeg ellers gør. Da den nåede op på 10 minutter svømmede jeg hen til guiden og viste ham det, hvilket ikke bekymrede ham særligt. Vi begyndte langsomt opstigningen langs forfortøjningen til vores båd, og da vi nåede 5 meter havde jeg fået et dekotid på 20 minutter. De øvrige skulle bare holde de obligatoriske 3 minutters sikkerhedsstop. Jeg blev hængende i ankertovet til computeren havde talt ned, og oplevede blandt andet at se hvordan det ser ud under vandet, når man skyller ud i et wc, hvor man ikke kun har tisset. Strømmen drev imod mig, så jeg blev også involveret i hvad vedkommende havde spist! Det viste sig at min computer kan stilles på personlige indstillinger, fra P0 til P3. Hvis man er P3 skal man nok slet ikke dykke, da det er en gammel, fed mand i dårlig form. Da jeg havde fået den stillet om til P0, var jeg igen i samme gode form som de øvrige. Største dybde var 24,8 meter, gennemsnitsdybden var 12,8 meter og min dykketid inkl. deco var 62 minutter. Vandtemperaturen var 27 grader.

6 HDK Thistlegorm er et fantastisk dyk, og jeg vil sige det er et must, hvis man er i området. Jeg er og bliver ikke inkarneret vragdykker, men det her er helt specielt. Der dykkes 200 dyk på vraget hver dag, og jeg tror at den 11 HDK ekstra ilt det udsættes for vil hæve nedbrydningshastigheden, så udsæt det ikke spar sammen og kom af sted! Stefan Dykkeprofil for Jens på 2. dyk på Thistlegorm Der skrives logbog og nydes en enkelt dekobajer 12

7 HDK 13 Ny kompressor Af John Kære dykkere, nu er det ved at være alvor omkring vores nye kompressor. Den bliver installeret i uge 50, og vores gamle kompressor nedtages. For at benytte den nye kompressor skal man være over 18 år, og have et brugerkursus i kompressoren. Flaskeeftersyn År Af Carsten Trykprøvning hvert 5. år Det er i Danmark lovpligtigt, at dykkerflasker gennemgår en periodisk undersøgelse med tilhørende trykprøvning minimum hvert 5. år. Den periodiske undersøgelse er din sikkerhed for, at flasken er i funktionsduelig og forskriftsmæssig stand. Rust og gennemtæringer kan have stor betydning for din dykkerflaskes funktionsduelighed og dermed din sikkerhed. Man bør derfor løbende kontrollere flaskernes funktionsmæssige stand. Jess Pedersen er klubbens kompressormand, og holder løbende brugerkurser. Kompressoren lufter selv ud, og stopper automatisk når flaskerne er fyldt. Jeg skriver flaskerne fordi at den kan fylde to flasker på samme tid ;-) Der kommer information om kursus datoer. Årets farve er GUL (ikke rustbrun) Flasker til årlig eftersyn. Der vil ligge en seddel i klubben hvor man bedes skrive sit navn og flaske nummer på. Flaskerne vil blive efterset efter hånden som de ligger klar. Dog først fra d HDK 14 Flasker til trykprøvning. Der vil ligge en seddel i klubben hvor man skal skrive navn, , flaske str. flaske nummer. Og så lige indbetale lidt penge på konto Venligst sæt betaling på net bank til d Dette fremmer ekspeditionen Priser. Flasker 0.5 liter = 130.dkk pr stk Flasker 1 liter til og med 20 Årets første dyk 2011 Af John Det er jo efterhånden blevet en tradition at slutte året med en tur i vandet, men kalenderen ser lidt anderledes ud i år. Ingen skal alligevel snydes denne gang, så her er muligheden for at få lidt koldt vand i hovedet efter nytåret er skudt ind. Vi mødes i klubben søndag den 2. januar kl. 10:00. Hvis vejret tillader det, så dykker vi ved Ishuset i Juelsminde. Efter dykket mødes vi i klubben til lidt cacao, brød og juleøl. liter = 255.dkk pr stk De flasker der er klar Onsdag d vel og mærket rengjort, vil blive trykprøvet d således at de er retur uger derefter. Er der spørgsmål eller lignende så ring eller skriv endelig. Carsten P Lindhardt Carsten.poulsen@metso.com Mobil Tørdragter kan være en fordel, hvis det skulle vise sig at vandet er koldt, men våddragt dykkere er også velkomne. Tilmelding til John på tlf Mail: formand@horsensdykkerklub.dk

8 HDK 15 Junitur 2011 Horsens Dykkerklub Af John Horsens Dykkerklubs traditionelle junitur går igen i år til Gammel Ålbo Camping. Reserver derfor allerede plads juni Campingpladsen ligger helt ud til Lillebælt på jyllandssiden, med udsigt til Fænø. Der er mange muligheder for dykkerture i området, og vi medbringer også gummibåden. Det er en tur for hele familien, også dem der ikke dykker. Man bestemmer selv hvornår man ankommer og afrejser. Der er ikke langt til Kolding, hvor de ikke-dykkende kan shoppe lidt. Selvom pladsen ligger ud til Lillebælt, så er der også gode snorkel muligheder for juniorerne i området. Campingpladsen har sin egen hjemmeside med yderligere oplysninger. Tilmelding til : John Møller Nielsen: formand@horsensdykkerklub.dk Da campingpladsen er meget populær, så er det nok en god ide at tilmelde sig så hurtigt som muligt. Det er ikke helt sådan ved Gl Ålbo, men man har da lov at drømme! HDK 16 Kalenderen Januar Februar Marts 01 lø 01 ti 01 ti Klubblad 02 sø Nytårsdyk 02 on 02 on 03 ma 03 to 03 to 04 ti 04 fr 04 fr 05 on 05 lø 05 lø 06 to 06 sø Dykkerteori Vagt: Karin 06 sø Fastelavn Vagt Thorkild 07 fr 07 ma 07 ma 08 lø 08 ti 08 ti 09 sø Vagt:Stefan 09 on 09 on 10 ma 10 to 10 to 11 ti 11 fr 11 fr 12 on 12 lø 12 lø 13 to 13 sø Vagt: Stefan 13 sø Vagt: Karin 14 fr 14 ma 14 ma 15 lø 15 ti 15 ti Dykkerteori 16 sø Vagt: Jess 16 on 16 on 17 ma 17 to 17 to 18 ti 18 fr 18 fr 19 on 19 lø 19 lø 20 to 20 sø Vagt: Jess 20 sø Vagt: Stefan 21 fr 21 ma 21 ma 22 lø 22 ti 22 ti 23 sø Vagt: Bo 23 on 23 on 24 ma 24 to 24 to 25 ti 25 fr 25 fr 26 on 26 lø 26 lø 27 to 27 sø Vagt: Bo 27 sø Vagt: Jess 28 fr 28 ma 28 ma Generalforsam- 29 lø ling.nytårskur 29 ti 30 sø Vagt Thorkild 30 on 31 ma 31 to Bidrag til næste nummer skal mailes til Jens: jens.skovgaard@stofanet.dk senest tirsdag d. 1. marts.

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Årets generalforsamling...

Læs mere

Klubblad. Nr: 2, 2005 13. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. www.horsensdykkerklub.dk. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 2, 2005 13. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. www.horsensdykkerklub.dk. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 2, 2005 13. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Rebreatheraften... 4 Fra turen til Langeland... 5 Køb klubmærker... 8 Junior... 9 Junior,

Læs mere

JA så fik vi en tur til de varme himmelstrøg, Olie og Jan.

JA så fik vi en tur til de varme himmelstrøg, Olie og Jan. Egypten D. 12-3-2006 til 19-3-2006 JA så fik vi en tur til de varme himmelstrøg, Olie og Jan. Afgang kl 10:00 fra CPH dog med 20 min forsinkelse. Vi kom af sted og nød den ekstra benplads som var bestilt.

Læs mere

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 4, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3

Læs mere

Nr: 1, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2014...

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Klubblad. Nr: 2, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 2, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 2, 2006 14. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Sommertur... 4 Nyt fra uddannelsen... 5 Jubilæer.........10 Arkæologiarrangement...11

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2010. Vi lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et BRAG

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 3, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i

Læs mere

Mellem strandfogeder og strandingskommissionærer:

Mellem strandfogeder og strandingskommissionærer: Mellem strandfogeder og strandingskommissionærer: Strandingsvæsen og redningsaktioner i Skagen i 1800-tallet. Skagen By-og Egnsmuseum, 2005 1 Transport i 1800-tallet. For 150 år siden var der ingen asfalterede

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532 Formanden på nytårsdyk 2014 I denne parole finder du: Bestyrelsesmøde d. 20 marts2014...2 Program for april

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette.

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette. Formanden skriver Nu når bladene snart gulnes og falder af, blæsten kommer, altså den kolde blæst er det bedst at være inden dørs. Så er det godt vi har vores model tog og vores klub at mødes i. Der er

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Efterhånden begynder man at kunne se, at der er en modeljernbane om end endnu i store stykker i lokalet. Mange ting er lavet

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater.

Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater. Selvom Thomas ser lidt fortvivlet ud på forsiden af bladet, kom han dog på benene. Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater. Finn og Thomas er

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009 ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009 Sælg produkter, dig selv, din virksomhed eller hvad du gerne vil vise resten af ErhvervsKvinder Esbjerg. Målet med netværksmessen er: At lære hinanden samt vore virksomheder/produkter

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Klubblad. Nr: 3, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2

Klubblad. Nr: 3, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2 Klubblad Nr: 3, 2009 17. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse:...2 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:...2 Kære Dykkere...3 CMAS ***...4 Kompressorkursus...5 Kompressorvejledning...5 CMAS* flaskekursus...6

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HELSINGØR / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2012. Vi har lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Vi var nogle stykker der benyttede sig af det gode sommer vejr til at deltage i Dronningens besøg på Årø Med Dannebrog for anker i Årøsund, og

Vi var nogle stykker der benyttede sig af det gode sommer vejr til at deltage i Dronningens besøg på Årø Med Dannebrog for anker i Årøsund, og foto: frost Ideen med at skrive lidt om Lillebælts Nordlige del er at fortælle om de oplevelser og muligheder der er her, og så er det også mit farvand her har jeg sejlet i 60 år men der er stadig noget

Læs mere

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes.

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes. Side 1 En rigtig søhelt historien om peder willemoes Side 2 Personer: Peder Willemoes Lord Nelson Side 3 En rigtig søhelt historien om peder willemoes 1 Store drømme 4 2 Det hårde liv på søen 6 3 Krig

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Gislingegården, som vi skal besøge, her fotograferet i 1905. På trappen står ejeren Johannes Johannesen med hustruen Karen Margrethe,

Læs mere

Klubblad. Nr: 4, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 4, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 4, 2006 14. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Generalforsamling... 4 SAFE-DIVE... 5 Juniordykkertur... 8 Juniornyt... 10 Uddannelse...

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Koralrevs Kursus og Koralrevs Togt med Dansk Sportsdykkerforbunds Biologiudvalg Koralrevs kursus den 5-6. oktober på RUC med besøg på Den Blå Planet. Koralrevs dykkertur 26. okt. - 2. november 2013. Liveaboard

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag!

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Hvordan kan det blive mere perfekt? Her kommer historien - for dem der har lidt tid. Jeg har i mange år forsøgt at slå rekorden for den største

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

DAVID OG SAUL BESØG. Bibeltime 4 DUKKETEATER I M500. soendagsskoler.dk BIBELCAMPING 2016 LEDERARK

DAVID OG SAUL BESØG. Bibeltime 4 DUKKETEATER I M500. soendagsskoler.dk BIBELCAMPING 2016 LEDERARK DUKKETEATER I M500 DAVID OG SAUL Af: Hanne Hebsgaard Tekst: 1 Sam 19,9-24 Rekvisitter Dukketeater med små dukker (se nedenfor). Tøj til dukkerne harpe til David (eller evt. guitar mundharmonika eller andet)

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Så vær dag ikke bekymrede for dagen i morgen

Så vær dag ikke bekymrede for dagen i morgen 1 Prædiken til 15. s. e. trin kl. 10.00 i Engesvang 729 - Nu falmer skoven 29 - Spænd over os dit himmelsejl 728 - Du gav mig, o Herre 730 - vi pløjed og vi så de 477 - Som korn fra mange marker 13 - Måne

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT Bestyrelsen: Formand: Peter Ahrendt, ahrendt@c.dk Næstformand: Gunnar Svendsen, bogsvendsen@gmail.com Kasserer: Erik Kristensen, erkr@c.dk Turarrangør: Bent Jørgensen,

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi Navn på universitet i udlandet: University of London, Instutite of Education Land: England Periode: Fra:1. oktober Til:

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs.

Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs. Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs. Alle andre lå og sov. Bortset fra Knøs. Han sad i forstavnen og så ud over

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere