NYT I ÅR! Børnebanko. Børneblindbagning. Hesselagers egen forhindringsbane indvies. 24 min. Le Mans med fjernstyrede biler. Fægtning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYT I ÅR! Børnebanko. Børneblindbagning. Hesselagers egen forhindringsbane indvies. 24 min. Le Mans med fjernstyrede biler. Fægtning."

Transkript

1 38 årgang nr. 3. juli NYT I ÅR! Børnebanko. Børneblindbagning. Hesselagers egen forhindringsbane indvies. 24 min. Le Mans med fjernstyrede biler. Fægtning Stafetløb Hoppeborg Hesselager dyster Liveband Sponsorcykelløb Fiskedam Tombola Ringridning Nøglekasse Grillaften Bankospil Indstik. indlagt

2

3 Susanne Damkær Pedersen Purreskovvej Hesselager Mobil: Juli Årg. Nr. 3 Udgiver: Oplag: Numre: Tryk: HESSELAGER FORENEDE SPORTSKLUBBER HfS 900 eksemplarer 4 årlige Langå Tryk Redaktion: Ellen Andenæs (Ansvarshavende) 5874 Hesselager hfssportsnyt@mail.tele.dk Svend Andenæs Bøsørevej Hesselager Kasserer: Birgitte Nielsen Buevej Hesselager bi-ku@mail.dk Ole Vagn Jensen Galdbjerg Kohavevej Hesselager Mobil: Johanne Holmskov Gudmevej Hesselager Johanneholmskov01@gmail.com Helen Hansen Humlebjergvej Gudme Mobil: hjgaldbjerg@mail.tele.dk Annette Pedersen Kasserer Søvangen Gudme Klubhuset Østergade Hesselager Bestyrelsen: Inge Marie Holmskov Stokkebækvej Hesselager Mobil: ht-holmskov@mail.tele.dk Kurt Ørnegaard Buevej Hesselager bi-ku@mail.dk

4 40-års fødselsdag skal fejres med manér - Derfor har sportsugeudvalget lagt sig i selen for at lave et brag af en sportsuge, hvor der forhåbentlig er noget for enhver smag. Om man er til sport, musik, er ung, gammel eller bare midt imellem, født og opvokset i Hesselager eller netop flyttet til byen, så burde der være en chance for at deltage i noget, der rammer ens interesser. Den gode, velkendte hyggelige stemning vil være i centrum, og der er rig mulighed for at sidde og nyde en kølig øl/ sodavand i det fantastiske vejr, vi har bestilt fra aller højeste sted. Sportsugen skydes i bogstaveligste forstand af med konfettirør og kulørte lamper, når årets revy, fællesspisning og dans til bandet Just Play slutter af om lørdagen ved dette års byfest. 40 år alligevel?!?! Nogen siger det er den bedste alder så tag naboen under armen og giv den gas sammen i vores skønne by, hvor der er højt til loftet og kort til ølvognen. Ses vi??? Det kunne være så hyggeligt på gensyn på Hesselager Stadion 28. juli 3. august. De bedste hilsner fra sportsugeudvalget HVAD SKAL DER SÅ SKE I DEN UGE? HER ET LILLE UDPLUK AF DE MANGE AKTIVITETER: BEVÆG DIG I HESSELAGER SØNDAG DEN 28. JULI kl. 10,00. Vi gentager succesen fra sidste år. Alle, der kan krybe, gå, løbe, cykle kan være med. Ruterne er de samme som sidste år: 1 mil, 4,5 km, 10 km, og halvmaraton 21,1 km. Der er ingen tidtagning, ingen konkurrence, og du bestemmer selv tempoet. På stadion kan du spise din medbragte mad eller købe i vores kiosk. Følg med på opslag på info tavler, hjemmeside, facebook m.m. Pris for voksne er 30 kr. Børn til og med 14 år deltager gratis og til dem vil der også være medaljer, ligesom der trækkes lod blandt alle deltagere om en række flotte sponsor-gevinster. Vel mødt til en rigtig hyggelig dag og god start på årets sportsuge i Hesselager.

5 OCR bane i Hesselager indvies: et af mange nye spændende tiltag ved årets sportsuge. OCR står for Obstacle Course Racing, og er en betegnelse for militært inspirerede forhindringsløb. Sporten er forholdsvis ny, og 2014 er for eksempel første gang der bliver afholdt et officielt verdensmesterskab. OCR sporten er i en rivende udvikling i Danmark, og hvert år stiger antallet af løb og deltagere eksplosivt. Danskerne er ved at finde ud af, at alle kan løbe et halvmaraton eller maraton. Men det er ikke helt nok. Der skal ske mere, end bare endeløse løbeture hvor man slider kroppen op. OCR giver en perfekt variation af udfordring for kondition, udholdenhed og styrke. Man kan ikke bare slå hjernen fra og løbe derud af. Du er nødt til at fokusere på næste udfordring hele tiden, dispensere dine ressourcer, og klare forhindringerne smartest muligt for at spare på kræfterne. Ligesom med almindelige løb, findes OCR løb i forskellige distancer, forskellige intensiteter, forskellige forhindringer osv. Det er derfor muligt at finde et løb som passer til alle, uanset niveau. Et OCR løb kan være km langt, og der kan være stor forskel på antallet og intensiteten af forhindringerne. ( Vi er netop i fuld gang med at bygge en OCR bane i Hesselager, som vi gerne vil indvie til Sportsugen. En OCR bane er ikke en legeplads, men en træningsbane. Når man benytter banen er det derfor på eget ansvar. Ønsker børn at prøve den henstiller vi til, at de er under voksenopsyn. Vi ser meget frem til at være den første på sydøst Fyn der kan bryste sig af, at have en sydøst Fyn der kan bryste sig af, at have en OCR bane. Dette åbner forhåbentlig op for at andre udenfor lokalområdet, kommer til vores dejlige by ser, hvad vi OGSÅ kan i Hesselager. Du kan være med til at indvie og afprøve banen søndag i forbindelse med den store motionsdag.

6 SPONSORDAGEN I SPORTSUGEN TORSDAG DEN 1. AUGUST med start kl. 18,00. Vi gentager succesen fra sidste år. Det vil sige at start og mål vil være på stadion. Børnene kører i deres egen klasse og ligeså med de voksne. For klubbens medlemmer vil det som sidste år være muligt at udfærdige en sponsorkontrakt på delebasis med klubben for det hold man spiller på. Sponsorløbet vil i år kun foregå som en stafet, med max. 3 løbere på holdet. Ruten for løberne er lagt rundt på Hesselager Stadion. Se opslag for sponsordagen andet steds i bladet. Sponsordagen samlet normalt et stort antal deltagere på stadion, af såvel deltagere som et stort antal publikummer. Football fun championchip: Igen i år vil der om mandagen blive dystet i fodbold om pokalen til Football Fun Championchip. Tidligere spiller ved Hesselager fodbold Niklas Marius Pedersen (U14) er primus motor på dette projekt, så spørgsmål vedr. turneringen rettes til Niklas. Er du U8-U13 har DU og dine VENNER muligheden for at deltage i denne sjove turnering, hvor fairplay og hygge er i højsæde. Sidste år deltog i alt 9 hold i turneringen. 24 min. Le mans med racerbiler: Som noget nyt i år, vil Niklas Marius Pedersen stå for en fjernstyret bil konkurrence, inspireret af det rigtige Le mans. I stedet for 24 timer bliver der kørt 24 min. En fjernstyret bil kan sjældent holde så længe, så derfor er det godt enten at have flere biler med eller være flere sammen. Der vil blive opstillet en bane på multibanen, hvor man enten alene eller på hold kan deltage med sine egne medbragte fjernstyrede biler. Meld til på dagen og få en fed oplevelse sammen med vennerne. Fægtning: Mandag og onsdag vil Thea, som går til rollespil i Svendborg stå for fægtning med bløde svær på pladsen. Kom og udfordre din mor/far, nabo, ven eller en helt anden. Det er super sjovt, og svære end man tror..og lidt hårdt!! Playmate Drummers: Playmate drummers er en musik gruppe på 3 rytmetosser, der elsker at lade sig rive med af den gode stemning og fede rytmer. De ynder ikke kun at spille selv, men vil rigtig gerne invitere folk med til en gang rytme-battle, hvor det kun er fantasien og musikaliteten der sætter grænsen. Kom og afprøv din indre rytmetosse sammen med Playmate drummers.

7 Blindbagning: I kender det fra TV kanalen ULTRA, hvor børn normalt dyster i mørke om at bage den lækreste kage. Vi udfordrer børnene lidt mere til årets sportsuge, hvor der skal samles lagkager på hold. En kan ikke se en mangler en hånd, og en mangler et ben! Til sammen skal børnene så få lavet den flotteste og lækreste lagkage, som forhåbentlig bliver indbydende nok til også at kunne spises. Det vides ikke;) Reklamebankospil: Traditionen tro afvikles der to store reklamebankospil med mange flotte gevinster sponsoreret af de mange forretningsdrivende i lokalområdet, samt samarbejdspartnere i henholdsvis Nyborg og Svendborg. De to spil har besøg af mange ivrige bankospillere, og afvikles i festteltet på pladsen, henholdsvis mandag og onsdag aften. (se annoncen i indstikket). Børnebanko: I år får børnene deres helt egen banko tid, hvor de har muligheden for at vinde fede præmier. Find din indre banko ØRN frem og kom til halvanden times banko sammen med dine bedste venner og klassekammerater. Måske er det DIG der løber af med en halv gris eller måske bare noget andet. Musikunderholdning med livebands fredag og lørdag aften. Mads Toghøj s Trio underholder fredag aften: Mads er født og opvokset i Skagen. Han har spillet musik siden Skagenboen har en stor forkærlighed for den Amerikanske musik, hvad enten det er country, blues, folk eller god gammeldags rock. Udover at levere sine egne sange med overbevisende nærvær og energi, sjæl og kærlighed, er Mads en dygtig fortolker af de gamle idoler, Elvis Presley, Kris Kristoffersen, Hank Williams og andre. På scenen i Hesselager har han ydermere et par erfarne herre med fra det fynske musik miljø, nemlig Simon Høirup på guitar og Rasmus Grønborg på piano. Mads Toghøj s Trio spiller på pladsen fredag aften. Just Play: spiller til festaftenen. Just Play lukker og slukker, når de spiller op til dans lørdag aften til 40 års fødselsdagsfest i teltet. De 4 musikere elsker alle de store dansevenlige hits, som igennem årene er blevet spillet igen og igen og igen..og aldrig er gået af mode. Der er 110 % garanti for at få rørt dansemusklerne og byde naboen op til dans, når Just Play går på scenen. Forsangeren Maj-Britt Nikolajsen er lokal og har deltaget i sportsugen gennem mange år, så specielt hun ser meget frem til at skabe en fest fra scenen af i år, sammen med resten af bandet. Just Play består- udover den lokale forsanger af: Søren Møller på guitar, Thomas Nikolajsen på bas og Jens Erik Larsen på trommer. Gå evt. ind på Facebooksiden: Bandet Just Play, for at lytte til dette års sportsuge band, og se bla. video fra nabobyen Gudmes årlige byfest.

8 HESSELAGERTÆPPET en tidsrejse i broderede billeder. Arbejdsgruppen fremviser billeder + prøvesyninger på pladsen fredag aften og lørdag eftermiddag. I 2015 fik Lone Juul Stærmose ideen til at lave et broderet billedtæppe til Hesselager kirke, som ikke i forvejen har broderi i kirken. Fra at få ideen og til at få flere med på ideen er der lang vej over f.eks. hvilke materialer skal der bruges, hvordan får vi motiverne lavet og ikke mindst finansiering. Nu i 2019 er det lykkedes og efter 1 ½ års og 1 års syning på det rigtige tæppe, er vi rigtig godt i gang. Motiverne trykkes på stof (hørlærred) og deles i 10 strimler, som senere syes sammen til et vægtæppe. Hesselagertæppet skal broderes efter smukke og detaljerede akvareller af Mai- Britt Schultz, Kragekær Kunstskole. Mai-Britt Schultz har sat sig grundigt ind i Hesselagers historie og nøje udvalgt de begivenheder, der skal med på tæppet, der måske kommer til at hænge i 500 år. Hesselagertæppet bliver en rejse i billeder, der starter ca. år 1000 og slutter i nutiden - vor tid. Tæppet kommer til at fortælle om Hesselager Sogn, Hesselager Kirke og Johan Friis der, som rigets kansler under tre konger, fik stor indflydelse i Hesselager såvel som i resten af Danmark. Det ca. 4 meter lange og 60 cm høje tæppe bliver dermed en bid af Danmarks historie, krydret med lidt mytologi. Der bliver meget at kigge på, for den der giver sig tid til at studere det. Mai-Britt Schultz har udvalgt både store og små begivenheder fra tiden før kristendommens ankomst, den første dåb ved Hesselager Kirkes døbefont, til slag og krige. Fra manden der udformede Hesselagergårds berømte udseende, han der bestilte bygningen til isboder og dagligdag i kirke og sogn. Udvandringen til Amerika og bombefly på himmelen vil også blive at se, lige som årets gang i form af fugle, planter, insekter og hverdagens gøremål kommer med i motiverne. Når tæppet er færdigt, skal det ophænges i Hesselager Kirkes Våbenhus, hvor det vil være det første man ser, når døren til kirken åbnes. Tæppet forventes færdigt i Ud over tæppet broderes også 14 hynder til bænkene i våbenhuset med motiv taget fra kalkmalerier i kirken. Projektet er finansieret med kr. fra Albani Fonden, kr. fra Nordea Fonden, kr. fra Puljen til lokale initiativer, kr. fra Hesselager menighedsråd og kr. fra Fynske Bank. Der vil blive lavet en folder med billede af de 10 stykker, som samtidig fortæller symbolikken og tæppets historie.

9 Brug for frivillige du kan også hjælpe. Til afvikling af sportsugen skal der bruges mange frivillige hjælpere. Mange bestyrelses-, udvalgspersoner, trænere og instruktører i HfS er meget involveret med at hjælpe med de forskellige opgaver i ugens løb. Men for at det ikke altid skal være de samme personer igen og igen, håber vi meget, at en del nye hjælpere melder sig for at give en hjælpende hånd i ugens løb. Det kan være en vagt på 2-3 timer i salgsboderne og i køkken-/øltelt, eller medvirke som vagtpost ved sponsordagen ved cykelløb og løb eller medhjælp med at opstille telt og boder. Interesserede kan henvende sig til Inge Marie Holmskov på tlf , eller Jørgen Elgaard, på tlf Vi ses til 40-års jubilæumssportsuge på Hesselager Stadion 28. juli 3. august. Med venlig hilsen Sportsugeudvalget i HfS

10 Tlf SVENDBORG

11 Sportspladsen har i mange, mange år været klippet af Ole. HfS har haft sin egen traktor med klipper og det har været perfekt omend det har taget enorme mange timer, mindst 3 timer pr. gang, 1 ofte 2 gange om ugen - af Oles fritid. Traktorens styretøj er slidt ved brug af den tunge klipper. Hvad gør klubben så? For at aflaste Ole og slid på hans klipper, har klubben investeret i robot klippere. Der vil stadig være brug for Oles kompetence på banerne rundt omkring, så han bliver ikke arbejdsløs. Han bliver til gengæld fri for presset, når det har regnet og der skal være kamp eller krocket. Så kan han glæde sig over at Robert er på arbejde. Der er hele 4 gange Robert, og de er alle kodet, så de kan spores. Vi glæder os til at følge dem og deres arbejde.

12

13 Skolernes sommerferie står for døren. Glade og forventningsfulde ser de frem til ferie fra skolen og til ferieoplevelser af den ene eller anden slags. Ferievejr, ja helst solskin og strandvejr. Den nye badebro med krabbebroen var sidste år et hit- lad os håbe det kan gentage sig. Planlægningen af sportsugen har længe været i gang og et program er blevet klar til at være i dette blad. I år er det 40 år siden den første Sportsuge fandt sted, så derfor har vi kaldt til fødselsdagsfest. Ta godt imod det, støt op om fællesskabet Når du læser dette, måske er du ny i byen eller har fået tid og lyst til at give et par timers hjælp, så ring eller send en SMS , så finder vi en hjælpertjans Sportsugen 2006 Uanset hjælp eller ej, ja så er det i uge 31 der er Sportsuge i Hesselager Østergade 52. Sportsugen 2008 Sportsugen 2011

14 Velkommen til Højgårdens Auto. Vi servicer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriks-garanti. Hos os bruger vi kun reservedele af original kvalitet - og du får 3 års garanti på reservedele. Højgårdens Auto Langgade Hesselager /

15 Krocket Krocketudvalget: Frode Nielsen Formand Buevej Hesselager Ruth Christiansen Thingsagervænget Hesselager Kirsten Andersen Buevej Hesselager Hoyer Bæk Lindevej Gudme John Sørensen Humlebjergvej Gudme Siden sidst. Sæson start Der var god tilslutning selv om det var lidt koldt men humøret var højt. Vi har på indeværende tidspunkt 35 medlemmer. Vi kunne godt ønske os flere men det er lidt op af bakke. Der blev afholdt K 2 kursus maj her i Hesselager hvor 10 M-K deltog. Her fra var det Hedvig Dahl og Peter M Hansen og John Sørensen. Der lød kun rosende ord om kurset. Vi har her i maj igen haft besøg af de såkaldte Vildmænd og vi havde en god dag som sluttede med grillpølser med tilbehør som de serverede og vi supplerede med en øl. Enkeltmandsturneringen til fynsmesterskaberne startede her maj og med gode resultater for Hesselager Krocket. I A1 blev det Ole Vagn Jensen der blev NR 1. I B 1 blev det Henning Qvist der blev NR 1. Frode Nielsen blev NR 2. I B2 blev det Boris Sørensen uden kamp. I C 1 blev det John Sørensen der blev NR 1. NR 2 blev Peter M Hansen. Så vi skal til Tune D Stort til lykke til alle. Fynsmesterskaberne for par er igang men der er ingen resultater endnu. Har du problemer med: Muskelsmerter/ skader fra sport/ arbejde, ryg, skulder, albue, ben problemer. Luftveje, allergi, barnløshed, stress og meget mere. Jeg hjælper dig videre til et bedre liv

16 Genvejen 9 Revsøre 5874 Hesselager tlf Mejerivej Hesselager Tlf EGELUND DÆKHOTEL v/jeff Svenningsen Autoværksted, MC, Dæk tlf Tangå Møllevej 25, 5884 Gudme Vestervoldgade 33, 5800 Nyborg. Bil: vimmer56@mail.dk Støt vore annoncører, de støtter os Hesselager Langgade Hesselager Tlf

17 Den havde vi vores krocket stævne i silende regn og torden for tæt på så vi gik ned og spiste vores mad ved ellevetiden. Der var nogle der gik i gang igen men det blev ikke til mere for det regnede og rumlede stadig så vi besluttede at stoppe. Kaffe og kage var klar da vi kom ned i huset. Vi hyggede os med kaffen et stykke tid hvorefter folk kørte hjem. Det var en øvdag men vi kan ikke være lige heldig hver gang. På udvalgets vegne Frode Nielsen. Hvornår træner vi i 2019 Socialt samvær Vi har 3 festlige sammenkomster om året, hvor vi spiser lidt godt og hygger os. Julefrokost, forårsfest og grillaften. Vil du prøve at spille krocket? Alle interesserede kan møde på træningsdagene. Vi har låneudstyr, så du kan finde ud af, om det er noget for dig. Tirsdag kl til kl Torsdag kl Søndag kl Tilbudene er mange. Udover træningsdage i klubben tilbydes en intern klubturnering og en fynsturnering. Evt. vinder af fynsturneringen kvalificerer sig til landsmesterskaberne. Klubben arrangerer eget stævne, og der deltages i andre klubbers stævner.

18 v/ Erik Vogn Tingstedet Hesselager Tlf Mail. E mail:post@brudagersmedie.dk

19 Gymnastik Gymnastikudvalget: Helen Hansen Formand Humlebjergvej Gudme Mobil: Vicki Nellegaard Tlf.: Anna-Katrine Markvardsen Mobil: Sandra Ankerstjerne Mobil: Pia Ørnegaard Vinding Mobil: Dorthe Andersen Mobil: Vinteren program er på plads, så sæt allerede NU X i kalenderen: Vi starter i uge 37 på Stokkebækskolen afd. Hesselager med 8 hold og på Stokkebækskolen afd. Gudme med 1 hold. Sådan ser programmet ud: På Stokkebækskolen afd. Hesselager: Mandag Zumba-Kids JR kl Nathja Holck Søndergaard, Sandie Holck og Nicole B. Jensen Pilates kl Ann Strandhauge Tirsdag Puslinge kl Sandra Ankerstjerne, Pia Ørnegaard Vinding, Emma Andersen, Svend Holmskov, Jamie Ormstrup Powerkids (0.-4.kl) kl Dorthe Andersen, Pia Ørnegaard Vinding, Nicolai Ormstrup Voksen-Zumba kl Sandra Ankerstjerne Onsdag Hockey kl John Hansen Torsdag Minipuslinge kl Dorthe Friis Egedorf og Sandra Ankerstjerne Børne-Hockey kl Michael Ormstrup og Christian Holmskov På Stokkebækskolen afd. Gudme Tirsdag Zumba kids kl Nathja Holck Søndergaard og Sandie Holck

20 Entreprenør og aut. Kloakmester Kurt Frandsen & søn Lakkendrupvej 14, Gudbjerg Kurt Martin Hesselager afd. Tlf

21 På Stokkebækskolen afd. Gudme Tirsdag Zumba kids kl Nathja Holck Søndergaard og Sandie Holck Der blev holdt gymnastikopvisning lørdag, d. 30. marts - En dejlig dag, hvor både børn og voksne var helt klar til at vise det bedste, de havde lært../. fodtøj Fra skoleårets start bliver Stokkebækskolen afd. Hesselager skofrit område. Det betyder, at ALLE skal benytte indgangen fra skolegården, tager fodtøj af indenfor døren og bærer det med ind i omklædningsrummet. Sportsugen 2019 Vores børnezumba-dansere og sommerspringhold giver opvisning til Sportsugen lørdag d. 3. august kl Kom og se dem - de er goe'

22 F A I ANLÆGSGARTNER Preben Rask Gartnervænget 8, 5874 Hesselager Tlf.: Mobil: Mail:prebenrask@webspeed.dk Anlæg af fliser - granit - granittrapper - opsæt af hegn vedligeholdelse - græs - snerydning

23 Overnatning med sommerspring-holdet 15/ Lørdag den 15. juni 2019 var trænerteamet omkring dette års sommerspringhold meget spændte på, hvor mange børn, der var friske på en gang spring og engang overnatning i klubhuset. Alle tilmeldte børn (i alt 23 børn fra 0. til 5. klasse, hvoraf 21 blev og overnattede) mødte spændte ind kl på Stokkebækskolen afd. Hesselager til 2 timers leg, gymnastik og spring. Da vejret ikke viste sig fra sin bedste side lagde trænerteamet ½ times ekstra spring ind i programmet. Omkring kl var planen, at alle børn og voksne skulle have gået fra skolen til klubhuset, men pga. vejret valgte man i stedet at køre alle mand. Med 23 børn i klubhuset var der tryk på, men der var heldigvis mulighed for at være ude lidt ved ankomsten, hvor der var ophold i vejret. Der var dukket nogle maskiner op oppe på stadionet indenfor den sidste tid, som børnene fandt MEGET interessante, og også skulle udforske lidt! Det er umiddelbart planen, at disse maskiner skal passe sig selv, men med børn i pilfinger-alderen er det svært at holde igen. Der gik ikke lang tid før Gud igen lukkede op for sluserne, og Thor i himlen var blevet rasende, og ungerne måtte atter indendørs, men nu var det også ved at være spisetid. En meget flink kogekone (Hanne) havde sørget for maden, som bestod af frikadeller med kartofler og brun sovs og noget grønt, og der blev spist rub og stub. Der var frugt til dessert, og herefter var der igen ophold i vejret, og ungerne kunne få brændt noget mere krudt af. Der blev spillet fodbold og leget på legepladsen og i buskadset og sprunget fra trapper, og det var SÅ fedt og se alle børnene på tværs af årgangene nyde hinandens selskab. Indenfor var der ligeledes gang i diverse spil, og så kom der en ordentlig omgang plus-plus brikker på bordet, og det var noget, der kunne samle børnene på tværs af årgangene. Omkring kl blev der sat en film på og lavet en ordentlig omgang pop-corn. Der blev dog stadig spillet lidt spil i nogle af omklædningsrummene, da det ikke var alle, der lige synes, at der skulle ses film. Omkring kl blev der pakket sovegrej ud og alle gjorde sig natklar. Herefter blev der sagt godnat. Der var dog først helt ro omkring kl og trænerteamet måtte sande, at det trods diverse forhindringer havde været en vellykket dag/aften. Omkring kl.5.30 begyndte de første morgen-mennesker at røre på sig, men der blev tysset lidt og herefter blev der ro igen. Ved 7.00-tiden kunne morgen-krudt-numserne ikke holde sig mere, og der begyndte der for alvor at komme liv. De fleste kom derved ud af poserne, og så skulle der lidt morgenmad til. Dette havde kogekonen (Hanne (og Anna-Katrine)) sørget for. Efter morgenmaden blev der pakket sammen, og denne dag viste vejret sig fra sin gode side, og ungerne skyndte sig ud og få brændt noget mere krudt af, mens trænerteamet sørgede for, at hytten blev rengjort. Kl blev 21 børn hentet, godt trætte og brugte, men med en oplevelse med i bagagen, hvor hygge på tværs af årgangene (0.-5. klasse) var i højsæde. Vi takker mange gange for lån af jeres dejlige unger, og vi laver snart en lignende arrangement igen. Træner-teamet sommerspring

24 Ved forevisning af dette blad gives 20% rabat på maling Farve X-perten Ole Rømersvej Svendborg Telefon: TLF v/ Arne Petersen Purreskovvej Hesselager Tlf Mobil Østergade Hesselager Tlf

25 Skydning Skydeudvalget: Formand René Vogn Gartnervænget Hesselager Erik Vogn Tingstedet Hesselager Søren Albjerg 5700 Svendborg Ann-Mette Jørgensen Teglværksvej Gudbjerg Søs Brinkmann Tøjsmosevej Oure toejsmosevej@gmail.com Hos HfS-Skytterne kan vi desværre ikke tilbyde udendørs sommerskydning. Nogle af vores børne og unge skytter skyder derfor i Brændeskov om sommeren. Der skydes med cal.22 på 50 meter udendørs bane. Skytterne fra HfS er stabile og engagerede. Og resultaterne er gode, - de svinger fra 150 til 197. Stemningen er god og vi glædes over at blive modtaget som sommerskytter i Brændeskov. Når vi i slutningen af september slår dørene op til vintersæsonen er det forhåbentlig med mere udstyr i huset. Vi har fået tilkendt en portion penge til indkøb af udstyr til børne og unge skytterne fra DIF og DGIs foreningspulje. Planen er, at når sæsonen starter, har vi et større udvalg af jakker og handsker i børnestørrelser, således at de skytter der ønsker det, kan blive iklædt udstyr der passer og støtter dem i deres udvikling som skytter. Pr. 1.juli 2019 er det lovpligtigt at have en uddannet skydeleder på banen, når der skydes. Vores instruktører har alle bestået skydelederprøven. det samme har flere af vores senior skytter. Så sikkerheden fortsat kan være i top. Til sportsugen vil vi være at finde i skydeteltet, hvor alle kan komme og prøve at skyde med luftriffel. Vi ses

26 Murer TRAILER Biltlf Tlf mail: benkjerosteopati.dk

27 Indvielse af OCR forhindringsbane i Sportsugen. Der er fuld fart på at få banen færdig af frivillige hænder så den kan tages i brug i forbindelse med sportsugen. Der var arbejdsdag igen 23. juni, færdige bliver de frivillige nok ikke denne dag. Vi håber at finde lidt flere hjælpere, der kan og vil bistå formændene så den kan blive færdig. Du kan kontakte Maj Britt Nikolajsen, Rene Vogn eller Søster Holmskov. Hold øje med Hesselagersiden, her kan der følges med i, hvor langt vi er nået/ mangler.

28 Hesselager Fitnesshus. Særligt tilbud til jer, der er hjemme på sommerferie. Du kan købe 1 måneds træning for 200 kr. (uden binding) Ring eller skriv for nærmere info. Rigtig god sommer Hesselagerfitnesshus@live.dk eller Lone Uldall Hold øje med træning i sommerferien. Følg os på facebook

29 Hesselager Løb og motion Merete Edfort Andersen Knarreborg Møllevej 16, 5883 Oure Formand Torben Aagaard Vormark Bygade 21, 5874 Hesselager Torben Christensen Hvenemosevej 17, 5874 Hesselager Karin Buus Aagaard Vormark Bygade 21, 5874 Hesselager Facebook ansvarlig Opvarmning / intervaltræning: Jacob Tanne Hesselager Fodbold Jørgen Elgaard Formand Hesselagergårdsvej Hesselager Mail: j@hesselagermail.dk Preben Juhl Rasmussen Næstformand Søvangen Gudme Mail: erpjr@nrdc.dk Christian Dirksen Kasserer Kongshøj Alle Kerteminde Mail: dirksen.christian@gmail.com Robin Jansen Skolevej Hesselager Mail: obhood11@gmail.com

30

31 Hesselager Sportsuge fejrer 40 års fødselsdag!

32 Gartnervænget 10. Hesselager

33 v/ Ole Petersen Langgade Hesselager Tlf HESSELAGER OG OMEGNS PRIVATRADIOKLUB Spil banko hjemme hos jer selv, sammen med familie og venner over Walkie talkien. Der kan lånes radioudstyr gratis, så længe I er medlem og jævnligt spiller banko i klubben. Radioudstyret kan også købes og vi vil være behjælpelig med opsætning af udstyret. Vi spiller på søndage i ulige uger fra kl. 19 til ca. kl. 22, fra 1. oktober til 30.april Henvend jer i skurvognen på parkeringspladsen ved HfS s klublokaler på spilleaftnerne for tilmelding, fra kl. 18 til 19 eller til Kjeld tlf

34 Næste blad udkommer ca. uge 37 Deadline absolut senest 24. august 2019 Papirindsamling august 16. november Kontaktperson: Kurt Ørnegaard, tlf

35

36 Østergade 66, 5874 Hesselager Tlf ÅBNINGSTIDER: Alle dage Langå Tryk

38 årgang nr. 1, december

38 årgang nr. 1, december 38 årgang nr. 1, december 2018 www.hesselager-fs.dk Glædelig jul Susanne Damkær Pedersen Purreskovvej 11 5874 Hesselager 62 25 27 23 Mobil: 23 30 27 96 E-mail: SDP@mail.dk December 2018 38 Årg. Nr. 1

Læs mere

37 årgang nr. 3, juli

37 årgang nr. 3, juli 37 årgang nr. 3, juli 2018 www.hesselager-fs.dk Susanne Damkær Pedersen Purreskovvej 11 5874 Hesselager 62 25 27 23 Mobil: 23 30 27 96 E-mail: SDP@mail.dk Juli 2018 37 Årg. Nr. 3 Udgiver: Oplag: Numre:

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

36 årgang nr. 3, juli

36 årgang nr. 3, juli 36 årgang nr. 3, juli 2017 www.hesselager-fs.dk Cykelmotion Susanne Damkær Pedersen Purreskovvej 11 5874 Hesselager 62 25 27 23 Mobil: 23 30 27 96 E-mail: SDP@mail.dk Juli 2017 36 Årg. Nr. 3 Udgiver:

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

37 årgang nr. 1, december

37 årgang nr. 1, december 37 årgang nr. 1, december 2017 www.hesselager-fs.dk Susanne Damkær Pedersen Purreskovvej 11 5874 Hesselager 62 25 27 23 Mobil: 23 30 27 96 E-mail: SDP@mail.dk December 2017 37 Årg. Nr. 1 Udgiver: Oplag:

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

36 årgang nr. 1, december

36 årgang nr. 1, december 36 årgang nr. 1, december 2016 www.hesselager-fs.dk Dorthe Andersen Skolevej 13 5874 Hesselager 61 67 02 90 E-mail: dorthe-andersen@hotmail.com December 2016 36 Årg. Nr. 1 Udgiver: Oplag: Numre: Tryk:

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

VELKOMMEN TIL HESSELAGER

VELKOMMEN TIL HESSELAGER VELKOMMEN TIL HESSELAGER Hesselager kommer man ikke uden om. Der er det hele skov, mark, strand og by. Uanset hvilken indfaldsvej der vælges, havner man midt i hovedgaden - trods det er en gennemgående

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2017

Mogenstrup Sportsuge 2017 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2017 Onsdag d.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

38 årgang nr. 2, marts

38 årgang nr. 2, marts 38 årgang nr. 2, marts 2019 www.hesselager-fs.dk Susanne Damkær Pedersen Purreskovvej 11 5874 Hesselager 62 25 27 23 Mobil: 23 30 27 96 E-mail: SDP@mail.dk Marts 2019 38 Årg. Nr. 2 Udgiver: Oplag: Numre:

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014 Gje GJESSTIVAS 2014 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø 22.-24. August 2014 Gjesstivas program 2014.indd 1 04/07/14 12.57 V Gje GJESSTIRADE DYT-BANKO BØRNEAKTIVITETER Fredag 22. August 2014 Fredag kl.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

36 årgang nr. 2, marts

36 årgang nr. 2, marts 36 årgang nr. 2, marts 2017 www.hesselager-fs.dk Susanne Damkær Pedersen Purreskovvej 11 5874 Hesselager 62 25 27 23 Mobil: 23 30 27 96 E-mail: SDP@mail.dk Marts 2017 36 Årg. Nr. 2 Udgiver: Oplag: Numre:

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2019

Mogenstrup Sportsuge 2019 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2019 Torsdag d. 13. juni -

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Nyhedsbrev august 2019

Nyhedsbrev august 2019 Nyheder fra formanden: Nyhedsbrev august 2019 Kom og oplev et spændende foredrag med Anja Ringgren Lovén. Vinding Ungdoms- og Idrætsforening har lavet en aftale med Anja Ringgren Lovén om at hun kommer

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Velkommen til Vintersæson

Velkommen til Vintersæson Bestyrelsen VHB: Formand: Torben Sørensen 98887020 Næstformand: Jesper Olesen 98887809 Kasserer: Annette Nielsen 98887300 Sekrætær: Bitten Boelt Nielsen 98882433 Menig: Jens Peter Jørgensen 51230704 Udvalg:

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere