Fredag 20 November Tekst til forsidebillede: November: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredag 20 November 2015. Tekst til forsidebillede: November: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:"

Transkript

1 November 2015 Nr. 11

2 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter Tangshave 1, 6430 Nordborg Telefon: Deadline til næste Tangshave Avis Fredag 20 November 2015 Side 2: Indholdsfortegnelse / Deadline til næste Tangshave Avis. Side 3: Beboer nyt. Side 4 : Tangshaves Bruger- pårørenderåd. Side 5: Forskellige informationer. Side 6: Vennekredsens høstfest d. 29. september. Side 7: Torsdagsgruppens modeshow d. 1. oktober Side 8 og 9: De frivilliges julemarkedsfest d. 2. oktober Side 10: Søndagscafé d. 4. oktober Side 11: Torsdagsgruppen og værkstedet Østerlund 15. oktober Side 12: Tangshave indbyder til julefrokost 8. december Side 13: Fredslys på Tangshave 25. november Side 13: Julemarked på Tangshave 27. november Side 13: 1. søndag i advent 29. november Side 14: Madplan for november Side 15: Aktivitetskalender for december Side 16: Aktivitetskalender for november Indlæg til bladet sendes til: Tekst til forsidebillede: Skyerne gråner, og løvet falder, fuglene synger ej mere, vinteren truer, og natten kalder..., - Ja efteråret er over os. Bladene har skiftet farve og falder af træerne, og inden længe vil vintermånederne komme med frost og kulde. November: November måned har stjernetegnet Skorpionen frem til d. 22. november, og derefter har stjernetegnet Skytten resten af måneden. Side 2

3 Tangshave: 7. november Hanne Nielsen Tangshave 3 lejlighed år. 7. november Helga Dorothea Andersen Tangshave 9 lejlighed 8 90 år. 19. november Grethe Louise Marcussen Tangshave 6 lejlighed 7 71 år. 29. november Lilly Grønlund Pedersen Tangshave 5 lejlighed 1 76 år. 30. november Agathe Byril Jørgensen Tangshave 9 lejlighed 2 85 år. Kollektive boliger: 9. november Margrethe Elise Andersen Niels Steensensvej 5 89 år. 28. november Margrethe Petersen Niels Steensensvej år. Tangshave: Henning Lassen, er flyttet ind i Tangshave 5. lejlighed 8, den 5. oktober Georg Tuft, er flyttet ind i Tangshave 7, lejlighed 1, den 16. oktober Marie Kathrine Christiansen, flytter ind i Tangshave 8, lejlighed 3, den 31. oktober Ebba Hansen, flytter ind i Tangshave 9, lejlighed 7, den 31. oktober Tangshave: Anna Marie Hansen, Tangshave 9 lejlighed 7, døde d. 26. september Henning Schelde Petersen, Tangshave 7 lejlighed 7, døde d. 27. september Inga Skelmose Hansen, Tangshave 8 lejlighed 2, døde d. 3. oktober Marie Madsen, Tangshave 8 lejlighed 3, døde d. 4. oktober Johannes Lauritzen, Tangshave 6 lejlighed 8, døde d. 4. oktober Kollektiv boliger: Elly Fredsgård, Borgmester Blomgrens plads 6, døde d. 26. september november kl Gudstjeneste m / altergang 19. november kl Gudstjeneste v / Michael Riis Zülow. v / Annette Sloth. Side 3

4 Hvem er hvem i Tangshaves Beboer- og pårørenderåd? Formand Brita Christensen repræsenterer bolig 3.1, 7 og 9 E. Kjeld Nielsen repræsenterer bolig 3.0 Sidsel Boye repræsenterer bolig 3.1 Ingrid Romsøe repræsenterer bolig 5 Jane Garner repræsenterer bolig 6 Manglende repræsentant til bolig 7 Jette Sindberg repræsenterer bolig 8 samt de frivillige Lone Petersen Medarbejder repræsentant Inger Koefoed repræsenterer de kollektive boliger Jette Sindberg repræsentant for de frivillige Næstformand Bent Jessen (tidl. Seniorråd Als) Lisbeth Andreasen Centerleder Side 4

5 Hvordan kommer jeg i kontakt med Beboer- og pårørenderådet? Brita Christensen Repræsenterer bolig / E. Kjeld Nielsen Repræsenterer bolig Sidsel Boye Repræsenterer bolig Ingrid Romsøe Repræsenterer bolig Jane Garner Repræsenterer bolig Jette Sindberg Repræsenterer bolig 8 + de frivillige Lone Petersen Medarbejder repræsentant Inger Koefoed Repræsenterer de kollektive boliger Bent Jessen Tidl. Seniorråd Als / Lisbeth Andreasen Centerleder / Indtil der er fundet en ny repræsentant for bolig 7 vil denne blive repræsenteret af Brita Christensen. emne/tangshave-bo-og-aktivitetscenter Send mail til din pårørende der bor på Tangshave. Støtterne - en frivillig vågekonetjeneste på Tangshave telefon Lydavisgruppen et tilbud til blinde og svagtseende. Ring til Sønderborg Bibliotek tlf Hjælpende Hænder - til små praktiske opgaver i din bolig. Telefon mandag eller onsdag mellem kl. 10 og 12. Besøgstjenesten Telefon , mellem kl Tangshaves kiosk har åbent mandag til torsdag fra kl. 10 til kl. 13 og fredag fra kl. 10 til kl. 12. Udenfor disse åbningstider vil ekstra ordinær åbning blive meddelt med opslag på døren. Kiosken har telefon nr Side 5

6 Septembers himmel er så blå, mens skoven den falmer trint om land. Det er så længe siden at det lysner over agres felt hvor vi pløjed og vi så'de. Vennekredsen havde høstfest tirsdag d. 29. september, og efterårets sange blev sunget inden Karin Jensen fra Fynshav læste alsiske historier om høst i gamle dage og andre muntre beretninger om Heine, Midde og Kloj og alle deres genvordigheder. Så var der kaffe med æbleskiver og derefter læste Karin igen igen til stor morskab for de fremmødte. Bent Side 6

7 Det blev en travl men rigtig hyggelig eftermiddag. Først blev tøjet vist frem og derefter kunne man se og købe det, så der var travlhed. Tage ville give den Gyldne rose til Anna Jensen og Kæthe og Andreas Asmussen som tak for Deres hjælp. De fik hver overrakt en buket roser af Karen, samt et billede med den Gyldne rose. Vi fik kaffe med dejlig hjemmebag og derefter sluttede en god eftermiddag hvor alle var glade for en god og billig handel. Og damerne fra Røde Kors var også glade for pengene fra den fine handel som de nu kan give videre til dem som trænger. Venlig hilsen torsdagsgruppen Ellen Burkal Side 7

8 Med sangen: "Dagen i dag, er din min ven" indledtes de frivilliges julemarkedsfest fredag d. 2. oktober. Omkring 80 fik dermed en rigtig god eftermiddag startende med vildsvin, øl, vin og vand til tonerne af Lars Henrik Schmidts fine musik. Senere var der kaffe og lagkage og så kom "Bakkesangerne fra Guderup" og leverede en flot underholdning men masser af sange som "I den gamle pavillion", "Sulitudevej", "Sådan var det ikke i 90'erne", "Marinus", Smedens vise" og sluttende med "Køb blomster, køb blomster" hvor der blev delt masser af roser ud til alle. En fantastisk dejlig eftermiddag der traditionen tro sluttede med "Als sangen". Bent Side 8

9 Side 9

10 Søndagscafeen var hyggelig som den plejer. John spillede og vi sang nogle sange og Grethe var oppe ved mikrofonen og sang Hardeshøjvisen. Alle nød samværet og kaffen og rundstykkerne var super gode og sprøde. Stemningen var høj og danset blev der også. Vi sluttede med Als sangen. Venlig hilsen torsdagsgruppen Ellen Burkal Side 10

11 Side 11 Man må da sige at det har været en succes, at have de unge mennesker fra Østerlund på besøg. De sang med en varme og livsglæde og en entusiasme der varmede og glædede os gamle mennesker. Jeg tror de var ca. 17 mand og de startede ud med Himmelhunden og man kunne høre hvor hundene de hylede deroppe i himmelen. Så sang de nogle andre gode sange og så fik Simon mikrofonen og sang Sådan nogen som os har brug for en ven, man har jo også brug for en kæreste, da han stoppede var der ikke et øje tørt. Så kom Venner kom og se, og Dorthe og Monika sang duet Skibet skal sejle Det hele blev hjulpet godt på vej af den yndige kvindelige korleder. Til sidst kom Papirklip og til allersidst Østerlund er dejlig og vi hygger os og har det skide godt det hele kom for fuld udblæsning. Bagefter fik vi kaffe med hjemmelavet æblekage lavet af Gurli og Lillian og vi sluttede med Als sangen på en helt unik eftermiddag. Ellen Burkal

12 Tirsdag d. 8. december 2015 kl Prisen for alle ikke beboere er 125 kr. som betales ved tilmeldingen i informationen senest d. 27. november Side 12

13 Onsdag d. 25. november kl. 18 kommer "Fredslyset" igen til Tangshave. Ligesom de tidligere år vil spejderne komme og viderebringe Fredslysets budskab ved at gå rundt til de forskellige boliger og synge nogle af julens dejlige sange for at lyset derved kan lyse op i adventstiden og tænde et lys om tolerance, fred og venskab, forståelse og glæde for beboerne. Fredag d. 27. november kl. 9 Igen i år er der julemarked her på Tangshave som daghjemmet og de frivillige arrangerer. Her kan man bl.a. købe juleting kranse dekorationer og meget andet. Kom og nyd en kop kaffe/te med æbleskiver. Det bliver hyggeligt. Vi håber vi ses denne dag Julemarked udvalget kommer Nordalskoret og synger i Tangshaves cafeteria kl Kom med til en god optakt til den kommende jul. Side 13

14 Hovedret: Madplan for november 2015 Bi ret: 1 S Oksesteg, gammeldags hvidkål, skysovs, kart. Ymerfromage m. jordbærsovs 2 M Fiskefrikadeller, remouladesovs, gulerod, kart. Risengrød m. kanel og saft 3 T Krebinet m. stuv. ærter og gulerod, kart. Frugtsalat m. råcreme 4 O Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, grønsager Blomme trifli m. flødeskum 5 T Irsk stuvning, kartofler Tomatsuppe m. kødboller 6 F Hakkebøf m. bløde løg, brun sovs, grøns., kart. Æblegrød m. mælk og fløde 7 L Flæskesteg, skysovs, rødkål, kart. Chokoladeis lagkage 8 S Kogt kalvekød, peberrodssovs, bønner, kart. Ostelagkage 9 M Spr. Nakke, lyssovs, kart., gulerødder. Hybensuppe tvebakker Andebryst, skysovs, rødkål, ½ æble m. gele og Ris a'la mande m. kirsebærsovs 10 T kart. 11 O Lever i fad, løgsovs, kartofler, rodfrugtblanding Grønkålssuppe m. byggryn 12 T Stegt fiskefilet, remoladesovs, kartofler, grøns. Rismelsgrød m. saft og kanel 13 F Apotekergryde, kartofler, asier Jordbærgrød m. mælk og fløde Kalkun gordon blue, bearnaisesovs, ærter, Rombudding m. saftsovs 14 L kartofler 15 S Chili/vaniliesteg, flødekartofler, ærter Karamelfromage m. flødeskum 16 M Biksemad m. spejlæg og rødbede Chokolademousse m. hindbærfløde 17 T Paneret kotelet, brun sovs, rødkål og kart. Risvandgrød med æble og mælk 18 O Dampet laks, hollandaisesovs, kart, råkost Øllebrød m. flødeskum 19 T Flæskesteg, skysovs, rødkål, hvide/brune kart. Reje cocktail flutes 20 F Græsk farsbrød, skysovs, kartofler, karotter Grønsagssuppe 21 L Brændende kærlighed, rødbede Eksotiske frugter m. creme 22 S Hamburgerryg, aspargessovs, grøns. kartofler Stikkelsbærgrød m. mælk og fløde 23 M Stegt kyllingebryst, paprikasovs, ris/kart. Pandekager med syltetøj Oksebryst, sur/sød peberrods sovs, kart. Klar suppe kød og melboller 24 T rødbeder 25 O Lasagne, grønsager Hyldebærsuppe m. æbler 26 T Kålroulade, muskatsovs, kartofler, grønsager Gulerodsdessert 27 F Boller i selleri, rødbede, kartofler Abrikosgrød m. mælk og fløde 28 L Medister med stuvet spinat, kartofler Fersken med makronfløde 29 S Stegt kylling, skysovs, kart. salat Islagkage 30 M Frikadeller, stuvede bønner, kart. Gul budding m. saftsovs Ret til ændringer forbeholdes. Side 14

15 Aktivitetskalender December T Håndarbejdsgruppen Wii spil O 2. december kl : Sangeftermiddag Anne Marie og Jørgen synger og Kortklub spiller i fællesrummet. 3 T Vævegruppen Gudstjeneste F Mandegruppe L 6 S Søndagscafe M Stol på motion T Håndarbejdsgruppen Tangshaves Julefrokost O Wii spil Lottospil i Daghjemmet T Kortklub Vævegruppen F Mandegruppe L 13 S 14 M Stol på motion T Håndarbejdsgruppen Vennekreds julelotto O Wii spil T Kortklub Vævegruppen Julegudstjeneste i Oksbøl kirke F Mandegruppe L 20 S 21 M T 23 O 24 T Juleaften 25 F 1. Juledag 26 L 2. Juledag 27 S 28 M T 30 O 31 T Nytårsaften - årets sidste dag. Ret til ændringer forbeholdes. 3. december kl : Gudstjeneste m / altergang v / Sophie Juel 6. december kl : Søndagscafe i cafeteriet. 8. december kl : Tangshaves Julefrokost. 9. december kl : Daghjemmets lottospil i multirum. 15. december kl : Vennekredsens julelottospil i fællesrum. (kortpris 5 kr.) 17. december kl : Julegudstjeneste i Oksbøl kirke v / Michael Riis Zülow Side 15

16 Aktivitetskalender November november kl : 2 M Stol på motion S Søndagscafe T Håndarbejdsgruppen Lottospil i Daghjemmet Søndagscafe i cafeteriet. 4 O Wii spil Sangeftermiddag Kortklub T Vævegruppen Gudstjeneste F Mandegruppe L 8 S 9 M Stol på motion T Håndarbejdsgruppen O Wii spil Kortklub T Vævegruppen Torsdagsgruppen F Mandegruppe L 15 S 16 M Stol på motion T Håndarbejdsgruppen Vennekreds Lotto O Wii spil T Kortklub Vævegruppen Gudstjeneste F Mandegruppe L 22 S 23 M Stol på motion T Håndarbejdsgruppen O Wii spil Fredslys på Tangshave T Kortklub Vævegruppen Torsdagsgruppen F De frivilliges julemarked Mandegruppe L 29 S Nordalskoret synger 1. advent ind M Stol på motion november kl : Daghjemmets lottospil i fællesrum. 4. november kl : Anne Marie og Jørgen synger og spiller i fællesrummet. 5. november kl : Gudstjeneste m / altergang v / Michael Riis Zülow 12. november kl : Torsdagsgruppe arrangement. 17. november kl : Vennekredsens lottospil i fællesrum. (kortpris 5 kr.) 19. november kl : Gudstjeneste v / Annette Sloth 25. november kl : Fredslys på Tangshave. 26. november kl : Torsdagsgruppe arrangement. 27. november kl : De frivilliges julemarked. 29. november kl : Nordalskoret synger adventen ind. Ret til ændringer forbeholdes. Side 16

Fredag 19 Februar 2016

Fredag 19 Februar 2016 Februar 2016 Nr. 2 Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter Tangshave 1, 6430 Nordborg Telefon: 8872

Læs mere

Torsdag 23 Juni 2016. Tekst til forsidebillede: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Torsdag 23 Juni 2016. Tekst til forsidebillede: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Juni 2016 Nr. 6 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

December 2015 Nr. 12

December 2015 Nr. 12 December 2015 Nr. 12 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

November 2016 Nr. 11

November 2016 Nr. 11 November 2016 Nr. 11 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Inge-Lis Jensen / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

September 2015 Nr. 9

September 2015 Nr. 9 September 2015 Nr. 9 Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter Tangshave 1, 6430 Nordborg Telefon:

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Bjørnetidende Februar og Marts 2015

Bjørnetidende Februar og Marts 2015 1 Bjørnetidende Februar og Marts 2015 Så starter vi på et nyt år med et nyt Brugerråd, og vi vil forsøge at lave arrangementer, som kan underholde, glæde og fornøje på. Bjørnshøjcentret. Hjælp til Bjørnetidende!!

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Januar 2017 Nr. 1 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Indholdsfortegnelse / Deadline til næste Tangshave Avis... Side 2. Beboer nyt... Side 3. Tangshaves Beboer- og pårørenderåd... Side 4. Forskellige

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

EGEBÆKBLADET MARTS 2016

EGEBÆKBLADET MARTS 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MARTS 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdage Egebæktræf Vinternyheder fra CFD Aktivitets- & madplan Håndbold EM 2016 Velkommen til Egebækhus

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015 1 Mandag Karrygryde med løse ris eller kartofler og ærter Ananas med makronskum Krydrede oksekødsboller med bulgursalat og sauce verde 2 Tirsdag Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune November 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Rosenbladet December og januar 2013

Rosenbladet December og januar 2013 Rosenbladet December og januar 2013 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Ny beboer Beboerne og personalet byder Ove Christensen

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Hundebesøg Aktivitets- & madplan Julegudstjeneste Julehygge Juleaften Husmøde Humørsiden

Læs mere

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her torsdag den 17. december mellem kl. 9.00-10.30 Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

September 2016 Nr. 9

September 2016 Nr. 9 September 2016 Nr. 9 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby

Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby 1 Nyt fra formanden for støtteforeningen NYS Når I nu læser dette blad, er der igen gået et år, og når man ser tilbage så synes jeg, at vi i støtteforeningen

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Januar 2018 Nr. 1 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Indholdsfortegnelse / Deadline til næste Tangshave Avis... Side 2. Beboer nyt... Side 3 Tangshaves Beboer- og pårørenderåd... Side 4. Forskellige

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 2

Menuplan for Psykiatrien Uge. 2 Uge. 2 Mandag Frikadeller Lun leverpostej m/champignon, rødbede - rugbrød Sild m/ løg, karrysalat 11.01.16 Stegte grønsager Spr. oksebryst m/peberrod, agurk Tirsdag Sprængt kam Grønsagstærte Rogn m/remoulade,

Læs mere

Allergener,vinter fra uge 49,1,5,9 2014 Fritvalg

Allergener,vinter fra uge 49,1,5,9 2014 Fritvalg Allergener,vinter fra uge 49,1,5,9 2014 Fritvalg Nakkekotelet 1 Timian gulerødder 1 soja mælk Henkogt pærer,flødeskum Stegt oksetykkam Frikadeller Flødechampignonsovs Vintergryde 1 Bønnesalat 1 Rombudding,

Læs mere

Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Marts 2017 Nr. 3 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Indholdsfortegnelse / Deadline til næste Tangshave Avis... Side 2. Beboer nyt... Side 3. Tangshaves Beboer- og pårørenderåd... Side 4. Forskellige

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Lørdag 19-03-2016 Fiskefrikadeller med krydret tomatsauce, majs & kartofler Sprængt svinekam med aspargessauce, gulerodsmix og kart. Stikkelsbær-kiwigrød med sødmælk Tomatsuppe med nudler Søndag

Læs mere

Fredag 23 Oktober 2015. Tekst til forsidebillede: Oktober: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Fredag 23 Oktober 2015. Tekst til forsidebillede: Oktober: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Oktober 2015 Nr. 10 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

Pris: 10 kr. AmalieNyt

Pris: 10 kr. AmalieNyt Pris: 10 kr. AmalieNyt Januar 2016 Indholdsfortegnelse Side Januar... 3 Julefrokost... 4 Noget om mad... 5 Kioskvognen... 6 Aktivitetscenter... 7 Kalender for Januar... 8-9 Madplan for Januar... 10-11

Læs mere

Nyt fra Skovgården December 2015

Nyt fra Skovgården December 2015 Nyt fra Skovgården December 2015 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig tlf. 7235 5800 tlf. 7235 5803 Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Menuplan for Psyk. Uge. 19

Menuplan for Psyk. Uge. 19 Uge. 19 Mandag Frikadeller Pandekage m/fyld D. Kartofler Karrysild m/ løg - rugbrød 04.05.15 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky - rugbrød Stuvet spinat Tirsdag Gryderet m/mango Minestronesuppe D. Løse

Læs mere

Lederen. Nr. 11, 2014. Mølleavisen. Kære Beboere

Lederen. Nr. 11, 2014. Mølleavisen. Kære Beboere Mølleavisen Nr. 11, 2014 Lederen Kære Beboere Nu er det november måned og vi er lige gået fra sommertid til normal dansk tid, som det officielt hedder. De mørke timer har taget til, specielt er eftermiddagene

Læs mere

Rosenbladet Februar marts 2015

Rosenbladet Februar marts 2015 Rosenbladet Februar marts 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

Dario Kom, så og sang

Dario Kom, så og sang Dario Kom, så og sang Holdtræning. Boksning og styrkeløft...se side 8 Efterårstur i skoven med Snapsetinget side 9 Reportage fra Efterårsfesten. Alt om Dario Se side 4-6. Det højtryksprægede og ret lune

Læs mere

Lokalcenter ABILDGÅRDEN. Lokalcenter TRØJBORG

Lokalcenter ABILDGÅRDEN. Lokalcenter TRØJBORG Lokalcenter ABILDGÅRDEN Lokalcenter TRØJBORG Kirkegaardsvej 53 8000 Århus C Tlf 8713 3200 www.aarhus.dk/ lokalcentertroejborg Skovvangsvej 99 8000 Aarhus C Tlf 8713 3200 www.aarhus.dk/ lokalcenterabildgaarden

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

VELKOMMEN OG VELBEKOMME

VELKOMMEN OG VELBEKOMME VELKOMMEN OG VELBEKOMME Vi er glade for at byde dig indenfor i Det Gode Køkken, Holstebro Kommune. Et køkken med gamle dyder og friske råvarer. Et køkken med mange forskellige tilbud, som vi håber, du

Læs mere

Fredag 24 Juni 2015. Tekst til forsidebillede: Juni: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Fredag 24 Juni 2015. Tekst til forsidebillede: Juni: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Juni 2015 Nr. 6 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Sydmarksgårdens AVIS

Sydmarksgårdens AVIS Sydmarksgårdens AVIS Hans i godt selskab med Janne og Karin eller omvendt? Indlæg fra Joan Kære alle! Påsken nærmer sig, og det samme gør påskeæg og det traditionelle påskelam. Dette er en opfordring til

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Menukort. Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016

Menukort. Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 Menukort Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 MANDAG Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 Flæskesteg serveret med skysauce, varm rødkål Moussaka af hakket oksekød og kartofler serveret med nordisk tzasiki Champignonpaté

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre.

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 10. marts. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Nr. 191 april 2016 Påskeaktiviteter i Oasen

Nr. 191 april 2016 Påskeaktiviteter i Oasen Nr. 191 april 2016 Påskeaktiviteter i Oasen 1/23 Indholdsfortegnelse: Side 3 Side 4 Side 5 Side 6-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14-15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20-21 Side 22-23

Læs mere

Månedens opgave Månedens vindere Se side 7. Indbydelse til høstfest. Se side 2. Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8

Månedens opgave Månedens vindere Se side 7. Indbydelse til høstfest. Se side 2. Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8 Månedens opgave Månedens vindere Se side 7 Indbydelse til høstfest. Se side 2 Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8 Tryllekunstner Henning Nielsen besøger Sydmarksgården Indlæg fra Joan Kære Alle!!

Læs mere

Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Oktober 2017 Nr. 10 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Indholdsfortegnelse / Deadline til næste Tangshave Avis... Side 2. Beboer nyt... Side 3 Tangshaves Beboer- og pårørenderåd... Side 4. Forskellige

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

SOLPOSTEN 27. Årg. Marts - April Nr. 2 2014

SOLPOSTEN 27. Årg. Marts - April Nr. 2 2014 SOLPOSTEN 27. Årg. Marts - April Nr. 2 2014 15 Kr. CENTERLEDER PÅ SOLHJEM: Inger-Lise Petersen KONTAKTPERSON: område Solhjem valgt af Byrådet Ole Christensen, Hanstholmvej 107, Østerild Nors AKTIVKOMITEEN:_

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Onsdag 23 Marts Tekst til forsidebillede: Marts: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Onsdag 23 Marts Tekst til forsidebillede: Marts: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Marts 2016 Nr. 3 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: BIBLIOTEK: GYMNASTIK: BANKOSPIL: MUSIK & SANG: KONTOR Åben mandag til torsdag

Læs mere

Fredag 25 Maj Tekst til forsidebillede: Maj: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder:

Fredag 25 Maj Tekst til forsidebillede: Maj: Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Maj 2016 Nr. 5 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Jette Wachner / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Fuglebakken maj 2016. Aktiviteter & arrangementer. Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne

Fuglebakken maj 2016. Aktiviteter & arrangementer. Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Fuglebakken maj 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Maj dag den Fredag

Læs mere

Nr. 185 oktober 2015

Nr. 185 oktober 2015 Nr. 185 oktober 2015 1/16 Indholdsfortegnelse: Side 3 Side 4 Side 5 Side 6-7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13-14 Side 15-16 Dans i Oasen Invitation fra de frivillige Taksigelse Nyt fra spiloppen

Læs mere

Menuplan uge 31, 2015

Menuplan uge 31, 2015 Mandag d. 27.7 Wienersalat Æg m/ tomat Gratin m/ blomkål skinke smørsauce rugbrød Ymerkoldskål m/ kammerjunker Tirsdag d. 28.7 Oksebov m/ tyttebærskum Sildesalat n/ æggebåde - karse Blomkålssuppe m/ croutoner

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Lørdag d. 25.august holdt vi vores første markedsdag. Her havde 12

Læs mere

2013 Glæd dig til maj

2013 Glæd dig til maj 2013 Glæd dig til maj Fredag den 3. maj kl. 10.30 Tirsdag den 7. maj kl. 10.30 Tirsdag den 7. maj kl. 14.15 Fredag den 10. maj kl. 10.30 Onsdag den 15. maj kl. 10.00 Fredag den 17. maj kl. 10.30 Torsdag

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Husavisen August 2010

Husavisen August 2010 OPSLAGSTAVLEN Bibliotek : tlf. Tlf.: 82 55 22 00 Vigerslev Bibliotek Hanne Fachmann Jürs Dronning Ingrids Hjem Kirsebærhaven 23 2500 Valby Købmand : Varebestilling tlf. 30 40 14 46 Mandag - Torsdag inden

Læs mere

Menukort. Uge 10 14 16 18 20 22 2016

Menukort. Uge 10 14 16 18 20 22 2016 Menukort Uge 10 14 16 18 20 22 2016 MANDAG Uge 10 14 16 18 20 22 2016 Millionbøf af oksekød og løg og kartoffelmos Pizza med skinke og grøntsager Wokgryde med quorn (svampe) og løse ris Vaniljebudding

Læs mere

December 2016 Nr. 12

December 2016 Nr. 12 December 2016 Nr. 12 Denne udgave af Tangshave Avisen indeholder: Tangshave Avisen Redaktion består af: Inge-Lis Jensen / Bent Jessen - redaktør Ansvarshavende: Lisbeth Andreasen Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

EGEBÆKBLADET MAJ 2016

EGEBÆKBLADET MAJ 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MAJ 2016 Hey! Ses vi til pinsefrokost? EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Helen 60 år Bededag

Læs mere

Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET. Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård

Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET. Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård Kære alle Den 9. februar i år blev der skrevet officiel kontrakt ved

Læs mere

EGEBÆKBLADET JANUAR 2014 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM TLF 44 39 13 20 WWW.CFD.DK

EGEBÆKBLADET JANUAR 2014 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM TLF 44 39 13 20 WWW.CFD.DK LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET JANUAR 2014 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM TLF 44 39 13 20 WWW.CFD.DK EGEBÆKBLADET INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Julegudstjeneste Julehygge for alle Aktivitets- &

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

Slagelse Kommune Juni 2016. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune Juni 2016. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune Juni 2016 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Februar Marts HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 Ingolf har haft gang i saltspanden rigtig mange gange her i vinter. Hele

Læs mere

Mariehøne Januar 2016 Beboerbladet på Ellen Mariehjemmet

Mariehøne Januar 2016 Beboerbladet på Ellen Mariehjemmet Mariehøne Januar 2016 Beboerbladet på Ellen Mariehjemmet Beboerbladet kan læses på vores hjemmeside Ellenmariehjemmet.dk./senestenyt Beboer nyt Fødselsdage i januar 2016 RIE BLIVER 100 ÅR ONSDAG D. 20

Læs mere

Menuplan Hjemmeboende

Menuplan Hjemmeboende Uge 1 Hovedret Biret Grydestegt kylling m/persille, kartofler, skysovs,, ærter, grønne blomkål, peber Gammeldags kalvesteg m/kartofler, skysovs, Kogt sprængt nakke m/kartofler, lys sovs, blomkål, Stegt

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere