KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KUBOTA MINIGRAVEMASKINE"

Transkript

1 KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

2 Hvis du søger en stærk og effektiv gravemaskine, som er let at styre og manøvrere, samtidig med at den byder på førsteklasses førerkomfort, er den nye 8-tons KX080-3 fra Kubota noget for dig. Kubota direkte indsprøjtningsmotor Den originale Kubota direkte indsprøjtningsmotor i kombination med Kubotas avancerede hydrauliksystem giver optimal gravekraft, minimalt støjniveau, lavere brændstofforbrug, mindre udstødningsgas og mindre forurening. Det er let og hurtigt at koe til maskinens motor og andre vitale dele for inspektion og service. Moderat bagparti En KX080-3 fylder ikke særlig meget bagtil, og det giver bedre stabilitet i maskinen og gør den til en perfekt opgaveløser under trange pladsforhold. Bag på maskinen er der monteret en beskyttende kant af slagfast materiale. Automatisk tomgangssystem Det automatiske tomgangssystem i Kubota adskiller sig fra konventionelle maskiner, idet føreren ikke behøver at bruge betjeningsgreb eller kontakter for at øge eller reducere motorens omdrejningstal. Hvis betjeningsgrebene ikke bruges i 4 sekunder eller mere, sænkes motoromdrejningerne automatisk til tomgang. Systemet får motoren til at vende tilbage til den forvalgte omdrejningshastighed, når føreren bruger et betjeningsgreb igen. Det automatiske tomgangssystem betyder lavere støjniveau, mindre forurening og større brændstofeffektivitet. Hydrauliksystem med belastningsmåling Systemet tager ryk og stød af kørslen og giver mere glidende bevægelser, uanset belastningens størrelse. Systemet, der tilpasser hydraulikolieflowet til betjeningshåndtagets indstilling, er ensbetydende med lavere brændstofforbrug og generelt højere arbejdspræstationer.

3 KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Suveræn trækkraft Der er flere faktorer, der i kombination betyder, at KX080-3 koer hurtigere fremad. Trækkraften er øget med 9%, og rystelserne ved start og stop er tilsvarende mindre. KX080-3 er udstyret med en funktion, der automatisk skifter mellem to hastigheder, således at omdrejningstal og trækkraft konstant tilpasses aktuelle belastning og terræn. Kompakt i bredden KX080-3 er kun bred og kan derfor koe ind der, hvor konventionelle maskiner må give op. Den beskedne bredde gør det endvidere lettere at transportere maskinen frem og tilbage mellem forskellige arbejdssteder. Gravekraft udover det sædvanlige Arm og skovl er perfekt afbalanceret i en KX080-3, hvilket bidrager væsentligt til en gravekraft, der ikke tåler saenligning. Du koer hurtigt i dybden med en KX080-3 uden at det går ud over komforten. Styring af olieflow via hydraulikudtag (SP1) KX080-3 leveres standardmæssigt med to hydraulikudtag (SP1/SP2). Første udtag (SP1) bruges til op- og nedregulering af olieflowet på en trykkontakt altså helt uden brug af værktøj. Funktionen letter arbejdet med frontmonteret udstyr, såsom kipbar planeringsskovl, buskrydder og hydraulikhaer. *Det maksimale olieflow kan variere alt efter belastningen af det frontmonterede udstyr. Det unikke KICS-system (Kubota Intelligent Control System) giver perfekt styring af olieflowet, der øges/sænkes alt efter udstyrstype.

4 KX080-3 er en driftssikker løsning med minimalt servicebehov. Bom med anti-fald sikkerhedsventil (ISO8643) KX080-3 er standardmæssigt udstyret med en sikring, der forhindrer, at boen pludselig falder ned (ISO8643). Førerkabine med ROPS/FOPS sikkerhedssystem KX080-3 er ligesom de øvrige Kubota-maskiner forsynet med ROPS (Roll-Over Protection Structure), FOPS (Falling Object Protection Structure) og sikkerhedssele for optimal førerbeskyttelse. Motorhjelm i tre dele for let serviceadgang KX080-3 har tredelt motorhjelm for let og hurtig adgang ved service og vedligeholdelse af maskinens vitale dele. Styreventil Styreventilen er placeret ved siden af kabinen og let tilgængelig for inspektion. Guilarvebånd med lang levetid Larvebåndet på en KX080-3 er et resultat af mange års udviklings- og testarbejde hos Kubota. Holdbarheden er helt i top og vibrationsniveauet helt i bund.

5 TYVERISIKRING Tyverisikring er standardudstyr i alle KUBOTA minigravemaskiner. MOTORLÅS Motoren kan kun startes, når du sætter netop den nøgle i, der er prograeret til maskinen. SIKKERHED Ved forsøg på start af motoren med andre nøgler mere end seks gange udløses en alarm, som kun kan stoppes, når den rigtige nøgle sættes i tændingen. LET AT BRUGE Der er ingen vanskelige fremgangsmåder og PIN - koder, du skal huske. Sæt blot nøglen i, og du har adgang til det hele. LET AT PROGRAMMERE Maskinen leveres med en prograeringsnøgle (rød) og to driftsnøgler (sorte). For at prograere ekstra driftsnøgler sætter du den røde nøgle i og følger anvisningerne på displayet. Du kan prograere i alt fire sorte nøgler pr. minigravemaskine. Prograeret nøgle Vroom... Indsæt nøgle Maskinen kører Uprograeret nøgle Beep! Beep! Indsæt den røde nøgle, og tryk på den Indsæt den sorte nøgle. 1 2 højre knap. Indsæt nøgle Alarmen lyder Tankfyldning med elpumpe Den nye elpumpe i KX080-3 gør det muligt at fylde tanken helt op på ca. tre minutter. Takket være den automatiske stopfunktion undgår du brændstofspild.

6 KX080-3 med todelt bom giver større rækkevidde og mulighed for løsning af en bred vifte af opgaver. Når langt og dybt selv om pladsen er trang Med KX080-3 får du større rækkevidde og graver dybere, selv når du er helt tæt på. Udvidet arbejdsområde Den todelte bom betyder, at du kan udføre et stort stykke planeringsarbejde hurtigt og effektivt. Du kan også grave helt tæt på maskinen, så du ikke behøver at flytte den hele tiden. En stor fordel under trange pladsforhold. Større rækkevidde Du kan grave helt tæt på Imponerende tøemuligheder Den todelte bom muliggør tømning på lastvogn ved større afstand og fra en højere position uden behov for konstant flytning af gravemaskinen. Tømning fra høj position Effektiv under trange pladsforhold KX080-3 med todelt bom er den ideelle og kompakte løsning til effektiv dybdegravning og tunge løft under trange pladsforhold. Effektiv dybdegravning

7 Enkel styring af boen Fodpedalen til styring af den todelte bom er placeret til venstre for kørepedalerne. Tryk på højre side af pedalen for at løfte boen og på venstre side for at trække den tilbage. Fodpedal til enkel styring af boen. Alsidighed Alle KX080-3 minigravemaskiner er standardmæssigt forsynet med to hydraulikudtag (SP1) og (SP2). Det gælder også versionen med todelt bom. Det ekstra udtag (SP2) letter arbejdet med alle former for frontmonteret udstyr. KX080-3 er derfor en multi-maskine, der effektivt løser mange forskellige opgaver såvel små som store. Flere funktioner i samtidig drift Kubota KX080-3 med todelt bom er hurtig, driftssikker og førervenlig. Det unikke hydrauliksystem øger såvel effektiviteten som produktiviteten. Du kan arbejde med arm, bom, skovl og krøjefunktion i samtidig drift.

8 Kabinen i KX080-3 er videreudviklet og er nu den mest attraktive og komfortable i sin klasse. Førerkomfort Der er lagt et stort stykke arbejde i at gøre kabinen så komfortabel som overhovedet muligt. Det større vindue giver bedre udsyn, ligesom det er muligt at afmontere en vinduessektion og stille den bag sædet. Kabinen er bl.a. udstyret med krusholder, to højttalere, antenne og udtag til radio. Affjedret sæde i luksusklassen Kubotas indstillelige sæde med affjedring er behageligt og trætter mindre. Klimaanlæg Kubota KX080-3 har klimaanlæg som standardudstyr. DIGITALT DISPLAY Kubotas KICS-system med digitalt display holder dig løbende informeret om maskinens tilstand. Du får oplysninger om motorens omdrejningstal, brændstofniveau, olietryk, driftstimer m.v. Herudover får du mulighed for hurtig og præcis fejlfinding via en særlig servicemodus.

9 Standard udstyr Motor/brændstofsystem Dobbelt luftfilter Elektrisk brændstofpumpe Automatisk tomgangssystem Elektrisk pumpe til brændstofpåfyldning Undervogn 450 guibælter 1 x øvre bælterulle 5 x indvendige bælteruller med flange 2 kørehastigheder via dozerhåndtag Hydraulisk system Trykakkumulator Checkpunkter for hydrauliktryk Hydraulisk kreds for ligeudkørsel Hydraulisk ledningssystem på gravearmen Hydrauliksystem med belastningsmåling Proportionalstyring af hydraulikolieflow på ekstra udtag (SP1) Dobbelt hjælpekreds for tilbehør Kontakt (SP1) på højre betjeningsgreb Kontakt (SP2) på venstre betjeningsgreb Beslag og udtag til roterende blinklys To kørehastigheder og automatisk omkobling Sikkerhedssystem Startspærre på venstre konsol Køremotor med skivebremse Drejemotor med skivebremse Advarselssignal ved overbelastning Original Kubota tyverisikring Ventil til sikring mod fald af boen (ISO8643) Udstyr Hydraulikudtag ført frem på arm 2 arbejdslys på kabinen og 1 på boen arm Kabine ROPS (Roll-Over Protective Structure, ISO3471) FOPS (Falling Objects Protective Structure) Level 1 Vægt-justerbart affjedret sæde Sikkerhedssele Hydrauliske betjeningsgreb med håndledsstøtte Kørehåndtag med fodpedaler Aircondition Kabinevarmer med defroster og blæser Nødhaer Åbning af frontrude med gasfjeder 12 V for stereo-radio 2 højttalere og antenne Plads til radio Krusholder Åbning af frontrude Ekstra tilbehør Undervogn 450 stålbælter (+ 50 kg) Udstyr arm (- 22 kg) Sikkerhedssystem Ventil til sikring mod fald af arm og skovl Andet Speciallakering efter ønske

10 SPECIFIKATIONER *med guibælter, JPN skovl og arm Maskinvægt Skovlkapacitet, SAE/CECE kg m ,25/0,21 Skovlbredde Med sidetænder 800 Uden sidetænder 700 Motor Model Type Effekt ISO9249 V3307DI-T Vandkølet, E-TVCS miljøvenlig dieselmotor HK ved o 65,0/2000 kw ved o 47,8/2000 Antal cylindre 4 Boring Slaglængde Slagvolumen Krøjehastighed Guibælter, bredde Akselafstand Dozerblad (bredde højde) P1,P2 Olieflow cc o , Variabel hydraulikpumpe 72,0 2 Hydraulikpumper Hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) 27,4 (280) P3 Olieflow Hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) Tandhjulspumpe 66,6 20,6 (210) Maks. gravekraft på gravearm Maks. brydekraft på graveskovl Bom svingvinkel (venstre/højre) dan (kgf) dan (kgf) grader 3810 (3880) 6520 (6650) 70/60 Minimal drejeradius med venstre- eller højrevendt bom, arm og skovl 2050/2380 Hydraulikolieudtag (SP1) Max. flowhastighed Max. hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) ,6 (210) Hydraulik- Max. flowhastighed 66,6 olieudtag (SP2) Max. hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) 20,6 (210) Hydraulikolietank, kapacitet Brændstoftank, kapacitet Kørehastighed Lav km/h 2,7 Høj km/h 4,9 Jordtryk Frihøjde kpa (kgf/cm 2 ) 34,6 (0,353) / / / /3510 DIMENSIONER / / / / / arm arm Måleenhed: LØFTEKAPACITET 5m 3m 2m 1m 0m -1m -3m Løftehøjde Løfteradius (Min.) Løfteradius (3m) Løfteradius (4m) Løfteradius (Max.) 1620 (1,65) 1620 (1,65) 1620 (1,65) 1420 (1,45) 1420 (1,45) 1420 (1,45) 3480 (3,55) 3480 (3,55) 3480 (3,55) 2500 (2,55) 2500 (2,55) 2500 (2,55) 1960 (2,00) 1960 (2,00) 1720 (1,75) 1620 (1,65) 1230 (1,25) 930 (0,95) 2260 (2,30) 2260 (2,30) 2260 (2,30) 2110 (2,15) 2110 (2,15) 2110 (2,15) 1770 (1,80) 1770 (1,80) 1720 (1,75) 1520 (1,55) 1130 (1,15) 880 (0,90) 3780 (3,85) 3430 (3,50) 2500 (2,55) 3630 (3,70) 3330 (3,40) 2400 (2,45) 2350 (2,40) 2110 (2,15) 1620 (1,65) 1620 (1,65) 1130 (1,15) 880 (0,90) 3820 (3,90) 3820 (3,90) 2890 (2,95) 3240 (3,30) 3240 (3,30) 2500 (2,55) 2210 (2,25) 2160 (2,20) 1620 (1,65) 1520 (1,55) 1030 (1,05) 780 (0,80) 2940 (3,00) 2940 (3,00) 2260 (2,30) 3090 (3,15) 3090 (3,15) 2210 (2,25) 2700 (2,75) 2010 (2,05) 1520 (1,55) 1670 (1,70) 1080 (1,10) 830 (0,85) 2750 (2,80) 2750 (2,80) 2550 (2,60) 4020 (4,10) 3140 (3,20) 2260 (2,30) 2600 (2,65) 2010 (2,05) 1520 (1,55) 1570 (1,60) 1030 (1,05) 780 (0,80) 2300 (2,35) 2300 (2,35) 2300 (2,35) 4120 (4,20) 3040 (3,10) 2160 (2,20) 2790 (2,85) 1960 (2,00) 1420 (1,45) 1720 (1,75) 1130 (1,15) 830 (0,85) 1910 (1,95) 1910 (1,95) 1910 (1,95) 4170 (4,25) 3040 (3,10) 2160 (2,00) 2790 (2,85) 1960 (2,00) 1420 (1,45) 1570 (1,60) 1030 (1,05) 780 (0,80) 3290 (3,35) 3290 (3,35) 3290 (3,35) 3780 (3,85) 3040 (3,10) 2160 (2,20) 2700 (2,75) 1910 (1,95) 1420 (1,45) 1720 (1,75) 1270 (1,30) 930 (0,95) 1860 (1,90) 1860 (1,90) 1860 (1,90) 3920 (4,00) 2990 (3,05) 2160 (2,20) 2750 (2,80) 1910 (1,95) 1420 (1,45) 1620 (1,65) 1130 (1,15) 830 (0,85) 2400 (2,45) 2400 (2,45) 2400 (2,45) 1810 (1,85) 1810 (1,85) 1810 (1,85) 4950 (5,05) 4950 (5,05) 4950 (5,05) 2350 (2,40) 2350 (2,40) 2210 (2,25) 1570 (1,60) 1570 (1,60) 1470 (1,50) Obs! * Løftekapaciteten (i.h.t. ISO 10567), er max. 75% af maskinens vippebelastning eller max. 87% af maskinens hydrauliske løftekapacitet. * Skovl, krog, ophængning og andet løftetilbehør er alt saen inkluderet ved måling af løftekapaciteten. dan (ton) løftepunkt løftehøjde løfteradius Drejningsakse * Arbejdsområdet er med Kubotas standardskovl uden hurtigskifter. * Specifikationerne kan ændres uden forudgående varsel.

11 VERSION MED TODELT BOM SPECIFIKATIONER *med guibælter, JPN skovl og arm DIMENSIONER Maskinvægt (Uden ekstra kontravægt) Skovlkapacitet, SAE/CECE Skovlbredde Med sidetænder Uden sidetænder kg m ,25/0, Model V3307DI-T Type Vandkølet, E-TVCS miljøvenlig dieselmotor 1490 Motor Effekt ISO9249 Antal cylindre HK ved o kw ved o 65,0/ ,8/ /2230 Krøjehastighed Guibælter, bredde Boring Slaglængde Slagvolumen cc o ,5 450 Akselafstand 2300 Dozerblad (bredde højde) Hydraulikpumper P1,P2 Olieflow Hydrauliktryk P3 Olieflow MPa (kgf/cm 2 ) Variabel hydraulikpumpe 72,0 2 27,4 (280) Tandhjulspumpe 66,6 8240/ /5900 Hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) 20,6 (210) Maks. gravekraft på gravearm dan (kgf) 3810 (3880) Maks. brydekraft på graveskovl Bom svingvinkel (venstre/højre) dan (kgf) grader 6520 (6650) 70/ Minimal drejeradius med venstre- eller højrevendt bom, arm og skovl Hydraulikolieudtag (SP1) Max. flowhastighed Max. hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) 1990/ ,6 (210) Hydraulik- Max. flowhastighed olieudtag (SP2) Max. hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) Hydraulikolietank, kapacitet Brændstoftank, kapacitet Kørehastighed Lav km/h Høj km/h Jordtryk kpa (kgf/cm 2 ) 66,6 20,6 (210) ,7 4,9 37,8 (0,386) 4590/ / / / arm arm Frihøjde / /7490 Måleenhed: LØFTEKAPACITET 5m 3m 2m 1m 0m -1m -3m Løftehøjde dan (ton) Løfteradius (Min.) Løfteradius (3m) Løfteradius (4m) Løfteradius (Max.) 2400 (2,45) 2400 (2,45) 2400 (2,45) 2260 (2,30) 2260 (2,30) 2260 (2,30) 1910 (1,95) 1910 (1,95) 1860 (1,90) 1770 (1,80) 1770 (1,80) 1770 (1,80) 2300 (2,35) 2260 (2,30) 1720 (1,75) 1520 (1,55) 1080 (1,10) 830 (0,85) 3240 (3,30) 3240 (3,30) 3040 (3,10) 2990 (3,05) 2990 (3,05) 2750 (2,80) 2160 (2,20) 2160 (2,20) 1720 (1,75) 1420 (1,45) 980 (1,00) 740 (0,75) 2600 (2,65) 2110 (2,15) 1570 (1,60) 1470 (1,50) 1030 (1,05) 740 (0,75) 2500 (2,55) 2160 (2,20) 1570 (1,60) 1370 (1,40) 930 (0,95) 2700 (2,75) 2010 (2,05) 1470 (1,50) 1370 (1,40) 980 (1,00) 2650 (2,70) 2010 (2,05) 1470 (1,50) 1320 (1,35) 930 (0,95) 690 (0,70) 740 (0,75) 690 (0,70) 2550 (2,60) 1960 (2,00) 1420 (1,45) 1320 (1,35) 1030 (1,05) 740 (0,75) 2160 (2,20) 2160 (2,20) 2160 (2,20) 2300 (2,35) 2300 (2,35) 2110 (2,15) 2600 (2,65) 1910 (1,95) 1370 (1,40) 1230 (1,25) 930 (0,95) 690 (0,70) 2060 (2,10) 2060 (2,10) 2060 (2,10) 2750 (2,80) 2750 (2,80) 2160 (2,20) 2210 (2,25) 1960 (2,00) 1420 (1,45) 2010 (2,05) 2010 (2,05) 2010 (2,05) 3090 (3,15) 3040 (3,10) 2110 (2,15) 2350 (2,40) 1910 (1,95) 1370 (1,40) 1180 (1,20) 1030 (1,05) 740 (0,75) 690 (0,70) 690 (0,70) 690 (0,70) 1320 (1,35) 1320 (1,35) 1320 (1,35) 1080 (1,10) 1080 (1,10) 1080 (1,10) Obs! * Løftekapaciteten (i.h.t. ISO 10567), er max. 75% af maskinens vippebelastning eller max. 87% af maskinens hydrauliske løftekapacitet. * Skovl, krog, ophængning og andet løftetilbehør er alt saen inkluderet ved måling af løftekapaciteten. løftepunkt løftehøjde løfteradius Drejningsakse * Arbejdsområdet er med Kubotas standardskovl uden hurtigskifter. * Specifikationerne kan ændres uden forudgående varsel.

12 KUBOTA EUROPE S.A.S. 19 à 25, Rue Jules - Vercruysse - Zone Industrielle - B.P Argenteuil Cedex France Téléphone : (33) Télécopieur : (33) Cat. No ER Printed in Japan 08-04D. 2 3

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Den nye forbedrede og avancerede U173 gravemaskine fra Kubota er en alsidig og fleksibel opgaveløser. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Kubota U303 2/U353 2 er en alsidig opgaveløser og velegnet til brug saen med stort set alle former for frontmonteret specialudstyr. Proportionalstyret hydraulikolieflow

Læs mere

4980 (5110) 3590 (3720) 2350 (2530) 3100 (3300) Løfteradius (4m) Over forenden Dozer oppe - 740 (0,75) 720 (0,73) 700 (0,71)

4980 (5110) 3590 (3720) 2350 (2530) 3100 (3300) Løfteradius (4m) Over forenden Dozer oppe - 740 (0,75) 720 (0,73) 700 (0,71) SPECIFIKATIONER *Guibælter DIMENSIONER Maskinvægt Canopy-tag kg kg 3520 3410 Skovlkapacitet, std. SAE/CECE m 3 0,107/0,093 1980 (2010) Skovlbredde Med sideskær Uden sideskær 575 550 Motor Modell Typ Effekt

Læs mere

5600 (5790) 3950 (4130) 2820 (3110) 3570 (3870) dan (ton) løfteradius (4m) Over forenden Over siden 980 (1,00) 980 (1,00) 1140 (1,16) 1050 (1,07)

5600 (5790) 3950 (4130) 2820 (3110) 3570 (3870) dan (ton) løfteradius (4m) Over forenden Over siden 980 (1,00) 980 (1,00) 1140 (1,16) 1050 (1,07) SPECIFIKATIONER *Guibælter DIMENSIONER Maskinvægt kg 5100 Skovlkapacitet, std. SAE/CECE m 3 0,17/0,15 Skovlbredde Med sideskær Uden sideskær 680 650 2390 (2430) Model V2203-M-EBH-2-N Motor Type Effekt

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Ruelig og komfortabel I en KX057-4 koer førerkomforten i første række. Maskinen har luksuskabine med bredere dør, god benplads og komfortabelt førersæde. Kabinen er udstyret med

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005

T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005 Copyright 2004 Bobcat Europe T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2473 mm (2701 mm) Højde til rattet 1804 mm Højde til maskinens bagside mm Bredde

Læs mere

Motordrevne gaffeltruck 3.5-5.0 ton

Motordrevne gaffeltruck 3.5-5.0 ton Motordrevne gaffeltruck 3.5-5.0 ton 7FG/7FD www.toyota-forklifts.eu Motordrevne gaffeltruck 3.5 ton Specifikationer 02-7FG35 42-7FD35 1.1 Producent Toyota Toyota 1.2 Model 02-7FG35 42-7FD35 1.3 Drivenhed

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

Linde el-gaffeltruck Kapacitet 1600-2000 kg E16, E18, E20 386_02

Linde el-gaffeltruck Kapacitet 1600-2000 kg E16, E18, E20 386_02 Linde el-gaffeltruck Kapacitet 1600-2000 kg E16, E18, E20 386_02 Sikkerhed Linde Protectorframe: kombinationen af sikkerhedsbøjlen og det afstivede chassis udgør en stærk og komplet lukket sikker zone,

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Brugermanual. HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600

Brugermanual. HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600 Brugermanual HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600 Instruktion i korrekt brug af HAJO pladeløfter. Opbevar denne manual let tilgængelig for brugeren. Det er vigtigt at brugeren forstår advarslerne

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

HYDRAULISK GRAVEMASKINE. ZAXIS-3 serie

HYDRAULISK GRAVEMASKINE. ZAXIS-3 serie ZAXIS-3 serie HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model: ZX 670LCH-3 Nominel motoreffekt: 345 kw (463 hp) Arbejdsvægt: 67 300 kg Graveskovl: SAE, PCSA-topmål: 2.5-3.5 m 3 CECE-topmål: 2.2-3.1 m 3 Den nye generation

Læs mere

Mere gunstig pris med udstyrspakke.

Mere gunstig pris med udstyrspakke. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 1230, VARIO 1050, VARIO 930, VARIO 770 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770 Rapsfrontudstyr Til alle standard- og VARIO skæreborde, fås ikke til CERIO skæreborde

Læs mere

www.toyota-forklifts.dk 3,5-8,0 tons Motordrevne gaffeltruck

www.toyota-forklifts.dk 3,5-8,0 tons Motordrevne gaffeltruck www.toyota-forklifts.dk 3,5-8,0 tons Motordrevne gaffeltruck Toyota Tonero 8FD35N 2 Toyota Tonero Tonero en komplet serie af motordrevne gaffeltruck Industrimotor, uovertruffen stabilitet og fremragende

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD P2.0SE, P2.0S, P2.0SD Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks Lasthåndtering & Leveringsløsninger Indhold Konceptet Mobile, kraftfulde og klar på under 1 minut medbringertrucks er blevet uundværlige i dagens konkurrenceprægede distributionsnetværk

Læs mere

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken Bad Boy MTV Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken 5 stærke fra Bad Boy Markedets stærkeste stel af svejset stål -punkts affjedring og 4 pendlende bagaksel Rå motorkraft el eller benzin Kørekomfort

Læs mere

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com Traktorer Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT www.onjtractors.com Traktorer ONJ traktoren er meget fleksibel og er optimal for alle der har et behov for den store traktors anvendelse og muligheder, men ikke

Læs mere

NÆSTE UDVIKLINGSTRIN.

NÆSTE UDVIKLINGSTRIN. HDS 13/20-4 S/SX NÆSTE UDVIKLINGSTRIN. KÄRCHER's nye hedvandsrenser i superklassen udfører ikke alene et førsteklasses rengøringsarbejde. den er også utrolig robust og simpel at anvende. Den nye ECO indstilling,

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

Vi bekymrer os om dig

Vi bekymrer os om dig Vi bekymrer os om dig Kort oversigt over maskindirektivets nye krav for Cargotec s Hiab kraner Om maskindirektivet Maskindirektivets første og vigtigste mål er at sænke antallet af arbejdsulykker. Direktivet

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

Brugsmanual Stama mini truck

Brugsmanual Stama mini truck Brugsmanual Stama mini truck Saturnvej 17, DK-8700 Horsens Tel 7564 3611 - Fax 7564 5320 - E-mail: stensballe@gmr.dk * Copyright - GMR maskiner a/s - Horsens 1995 - Eftertryk uden tilladelse forbudt. Læs

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk Indholdsfortegnelse: Tokvam traktorskær TS Pro Prisliste nr. 2013-1 Tokvam Kunstgræsskær KGS Prisliste nr. 2013-2 Tokvam sneslynge V 140 MS / 225 HS Prisliste nr. 2013-3 Tokvam sneslynge F / THS Prisliste

Læs mere

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer 2 Getinge 600-serien Brugervenlighed? Optimal teknologi? Få begge dele! At udvikle desinfektionsudstyr, som både er let at anvende og teknisk perfekt,

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass CS 80 MAGNEO Innovativ skydedørsåbner Glass med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Innovation Kontormiljø Kontormiljøer Behandlingslokaler CS 80 MAGNEO Innovativ teknik

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. MER FRIHED MED PGO! BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine Tunnelopvask 6sidet Trine.qxd 12/5/00 11:07 AM Page 3 Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesave

BRUGERVEJLEDNING Brændesave BRUGERVEJLEDNING Brændesave. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Indhold Afsnit Side A Sikkerhedsanvisninger og ulykkesforebyggelse 2 B Retningslinier for ibrugtagning

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Så let som at stille et ur. AB-QM Perfekt flowbegrænser og regulering i én ventil

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Så let som at stille et ur. AB-QM Perfekt flowbegrænser og regulering i én ventil MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Så let som at stille et ur Perfekt flowbegrænser og regulering i én ventil Søger du altid efter den perfekte løsning? Den perfekte drift? Den perfekte installation? Ganske

Læs mere

KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN

KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN www.toyota-forklifts.dk MAN SÆNKER OMKOSTNINGERNE TIL TRUCKDRIFT Toyota gaffeltruck med SAS sikkerhedssystemet bruger intelligente teknologier til at sænke udgifterne i forbindelse

Læs mere

Gem for fremtidig reference your personal weightlifter for sunde løft

Gem for fremtidig reference your personal weightlifter for sunde løft Gem for fremtidig reference your personal weightlifter for sunde løft Tiller brugermanual Sikkerhedsinstruktioner for Tiller Disse sikkerhedsinstruktioner bør altid følge med Tiller. Læs først disse sikkerhedsinstruktioner

Læs mere

Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr

Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr Bilalarm er tryghed Tyven vælger biler uden alarm Flere tusinde biler stjæles eller udsættes for indbrud hvert år. Mange tror, de er godt beskyttet, fordi bilen er

Læs mere

AUGER TORQUE EUROPE LTD

AUGER TORQUE EUROPE LTD AUGER TORQUE EUROPE LTD Virksomhden AUGER TORQUE, en kundedrevet virksomhed med base i Europa siden 1998, har sat en ny standard på markedet for jordborudstyr. I maj 2005 frigav AUGER TORQUE sit nyudviklede

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Translyft LØFTEBORDE

Translyft LØFTEBORDE Translyft LØFTEBORDE Enkeltsaks/Dobbeltsaks Enkeltsaks Dobbelt vertikal Dobbelt horisontal En praktisk indrettet arbejdsplads sparer meget tid og betyder en stor lettelse for den enkelte medarbejder hver

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

YOUR LIFE COMPANION. Marine2008. www.texas.dk. I bølgen blå

YOUR LIFE COMPANION. Marine2008. www.texas.dk. I bølgen blå YOUR LIFE COMPANION Marine2008 I bølgen blå www.texas.dk YOUR LIFE COMPANION Velkommen til en rundtur omkring det udstyr du har brug for på bølgen blå Texas har haft fejemaskiner og fræsere, som kerneprodukter

Læs mere

VALTRA S-SERIEN INDHOLD 2 INDHOLD

VALTRA S-SERIEN INDHOLD 2 INDHOLD DK VALTRA S-SERIEN VALTRA S-SERIEN INDHOLD 2 INDHOLD IINDHOLD...2 DIN INDIVIDUELLE TRAKTOR...4 LÆGGER KIMEN TIL SUCCES...6 SMARTE LØSNINGER...8 FØRERKOMFORTEN FØRST...10 TWINTRAC...11 KRÆFTERNE LIGE VED

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Benzinhammere BH65 BH55

Benzinhammere BH65 BH55 Brydeteknik Se hvorfor du skal vælge brydeteknik fra Wacker Neuson. Kompetence inden for brydeteknik i hver eneste detalje. 1. "Hammer"-kompetence garanteret hvor kvalitet møder mangfoldighed. Med vores

Læs mere

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger MERE KOMFORT TIL DIT HJEM Kvalitetsåbnere til garageporte og låger Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Med kontrolleret sikkerhed i henhold

Læs mere

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4 PDC120 PI Betjeningsvejledning Version 120.3 Installationsvejledning Version 120.4 1. Intoduktion Tillykke med dit nye Smart Park parkerings system. Din Smart Park er et multifunktions parkerings system,

Læs mere

Beskyttelse Døre, fronthjelm, bagagerum og kabine, samt startblokering (hvis monteret)

Beskyttelse Døre, fronthjelm, bagagerum og kabine, samt startblokering (hvis monteret) Kære Kunde Vi takker for valget af vores system, og vi kan oplyse, at dette produkt er et teknisk avanceret alarmsystem, der lever op til de ydelsesmæssige standarder, som er fastsat af bilproducenterne,

Læs mere

Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper.

Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper. ROBOMOW SALGSHÅNDBOG Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper. Den klipper. Du slipper. Fordele GENERELLE FORDELE VED ROBOMOW Den sparer tid Robomow klipper din græsplæne, mens du slapper

Læs mere

Is knusere. Brudis. Santos 9

Is knusere. Brudis. Santos 9 Brudis Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0 o C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer

Læs mere

14 Road life magazine

14 Road life magazine 14 Road life magazine Tekst & foto: Finn Williams Så kan der pumpes Til de store byggeprojekter i Hovedstaden skal der bruges meget beton. For at kunne håndtere de store mængder har Danmarks største leverandør

Læs mere

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud.

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud. Dato: 06-2005 Hermed fremsendes uopfordret en brochure mappe med vores udstyr til måling af brændstof forbrug om borde på skibe. Jeg håber at i lige har tid til at gennemse det medsendte. Systemet har

Læs mere

MX 19. Bruger manual. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner ADVARSEL SIKKERHEDS REGLER

MX 19. Bruger manual. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner ADVARSEL SIKKERHEDS REGLER Bruger manual MX 19 SIKKERHEDS REGLER Fare for fald Fare for at liften Fare for at liften Fare for vælter vælter elektrisk stød Kollisionsfare Fare for elektrisk stød ADVARSLER, FORBUD OG PÅMINDELSER BRUG

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed uanset om

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

Ko m bi ke dle r TRÆPILLER TRÆPILLER TRÆ FYRINGSOLIE

Ko m bi ke dle r TRÆPILLER TRÆPILLER TRÆ FYRINGSOLIE TRÆPILLER TRÆPILLER TRÆ FYRINGSOLIE Ko m bi ke dle r Randersvej/Drejøvej 14 9500 Hobro Tlf. 9852 1000 Fax 9852 3500 info@titanheating.dk www. titanheating.dk Træpillefyr D15P, D20P, D30P og D45P Er bygget

Læs mere

Betjeningsvejledning. Hvis du ikke læser andet heri - LÆS DISSE 2 PUNKTER! OPBEVARES I PLASTICPOSE PÅ MOTORCYKLEN! VEDLIGEHOLD

Betjeningsvejledning. Hvis du ikke læser andet heri - LÆS DISSE 2 PUNKTER! OPBEVARES I PLASTICPOSE PÅ MOTORCYKLEN! VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD FJERNBETJENING Fjernbetjeningen indeholder elektroniske komponenter og skal beskyttes mod slag og fugt. Derfor: Skil ikke fjernbetjeningshuset ad undtaget for at skifte batterier. Fjernbetjeningens

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

BUZZ 1, 2 og 5 (HMI-nr. 25178, 27054 og 49822)

BUZZ 1, 2 og 5 (HMI-nr. 25178, 27054 og 49822) BUZZ 1, 2 og 5 (HMI-nr. 25178, 27054 og 49822) Ved sidelæns forflytning: 1. Slå stolens armlæn () for at lette forflytningen. 2. Slå armlænet ned igen, når brugeren sidder bekvemt på stolen. 3. Til urolige

Læs mere

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 DET ER INDSIGTEN, DER GØR FORSKELLEN Hver gang vi udvikler et nyt

Læs mere

Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41

Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41 Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41 Husk til køreprøven at medbringe: Ansøgning om kørekort, din lektionsplan, dit pas og evt. din dåbsattest. Har du opholdstilladelse, evt. tidligere udstedt kørekort, eller

Læs mere

Kun til professionelle!

Kun til professionelle! Kun til professionelle! Det er ikke altid det rigtige at vælge den beskyttelse, der dæmper mest. Med et stærkt dæmpende høreværn i et miljø med lav støj er der risiko for, at brugeren føler sig isoleret

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Installation vandbatteri GOLA

Installation vandbatteri GOLA Installation vandbatteri GOLA GOLD størrelse 1-3 Montering GOLA størrelse 2-3 kan tilsluttes direkte til aggregat eller monteres i kanal. GOLA størrelse 1 bør monteres i lige kanal i en afstand af mindst

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

Industri. AL-LIFT ApS Rugmarken 2 DK-7620 Lemvig Tel.: +45 97 10 10 74 e-mail: info@al-lift.com www.al-lift.com. Vores fokus er:

Industri. AL-LIFT ApS Rugmarken 2 DK-7620 Lemvig Tel.: +45 97 10 10 74 e-mail: info@al-lift.com www.al-lift.com. Vores fokus er: WE LIFT YOU WE LIFT YOU Vores fokus er: Partnerskab Helstøbt oplevelse Høj kvalitet Økonomisk fordel for dig Direktør Allan Laursen, +45 4089 4478 Industri 2014 Allan Laursen, direktør for AL-LIFT, har

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

Excentersliber EVA 150 E

Excentersliber EVA 150 E Excentersliber EVA 150 E EVA 150 E: Kraft og sikkerhed Made in Germany Lave vibrationer høj aflastning EVA 150 E er på det bedste egnet til langtidsbrug. Vibrationspuffere afkobler grebet, så vibrationerne

Læs mere

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor!

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! 2. marts 2012 RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! For de tungeste og mest krævende opgaver i haven findes der bare én løsning - den nye serie af benzindrevne græstrimmere og

Læs mere

alpha active 4 HeLMadras

alpha active 4 HeLMadras ALPHA ACTIVE 4 HELMADRAS with people in mind ENKEL OG EFFEKTIV TRYKAFLASTNING Designet til forebyggelse og behandling af tryksår er Alpha Active 4 helmadrassystemet egnet til en bred vifte af plejemiljøer,

Læs mere

Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish

Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish tyrolit premium POLERINGSPROGRAM Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish PREMIUM Lamelrondel SCM PREMIUM Forpolerings Rondel PREMIUM Polerings Rondel og polerings pasta

Læs mere