KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KUBOTA MINIGRAVEMASKINE"

Transkript

1 KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

2 Hvis du søger en stærk og effektiv gravemaskine, som er let at styre og manøvrere, samtidig med at den byder på førsteklasses førerkomfort, er den nye 8-tons KX080-3 fra Kubota noget for dig. Kubota direkte indsprøjtningsmotor Den originale Kubota direkte indsprøjtningsmotor i kombination med Kubotas avancerede hydrauliksystem giver optimal gravekraft, minimalt støjniveau, lavere brændstofforbrug, mindre udstødningsgas og mindre forurening. Det er let og hurtigt at koe til maskinens motor og andre vitale dele for inspektion og service. Moderat bagparti En KX080-3 fylder ikke særlig meget bagtil, og det giver bedre stabilitet i maskinen og gør den til en perfekt opgaveløser under trange pladsforhold. Bag på maskinen er der monteret en beskyttende kant af slagfast materiale. Automatisk tomgangssystem Det automatiske tomgangssystem i Kubota adskiller sig fra konventionelle maskiner, idet føreren ikke behøver at bruge betjeningsgreb eller kontakter for at øge eller reducere motorens omdrejningstal. Hvis betjeningsgrebene ikke bruges i 4 sekunder eller mere, sænkes motoromdrejningerne automatisk til tomgang. Systemet får motoren til at vende tilbage til den forvalgte omdrejningshastighed, når føreren bruger et betjeningsgreb igen. Det automatiske tomgangssystem betyder lavere støjniveau, mindre forurening og større brændstofeffektivitet. Hydrauliksystem med belastningsmåling Systemet tager ryk og stød af kørslen og giver mere glidende bevægelser, uanset belastningens størrelse. Systemet, der tilpasser hydraulikolieflowet til betjeningshåndtagets indstilling, er ensbetydende med lavere brændstofforbrug og generelt højere arbejdspræstationer.

3 KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Suveræn trækkraft Der er flere faktorer, der i kombination betyder, at KX080-3 koer hurtigere fremad. Trækkraften er øget med 9%, og rystelserne ved start og stop er tilsvarende mindre. KX080-3 er udstyret med en funktion, der automatisk skifter mellem to hastigheder, således at omdrejningstal og trækkraft konstant tilpasses aktuelle belastning og terræn. Kompakt i bredden KX080-3 er kun bred og kan derfor koe ind der, hvor konventionelle maskiner må give op. Den beskedne bredde gør det endvidere lettere at transportere maskinen frem og tilbage mellem forskellige arbejdssteder. Gravekraft udover det sædvanlige Arm og skovl er perfekt afbalanceret i en KX080-3, hvilket bidrager væsentligt til en gravekraft, der ikke tåler saenligning. Du koer hurtigt i dybden med en KX080-3 uden at det går ud over komforten. Styring af olieflow via hydraulikudtag (SP1) KX080-3 leveres standardmæssigt med to hydraulikudtag (SP1/SP2). Første udtag (SP1) bruges til op- og nedregulering af olieflowet på en trykkontakt altså helt uden brug af værktøj. Funktionen letter arbejdet med frontmonteret udstyr, såsom kipbar planeringsskovl, buskrydder og hydraulikhaer. *Det maksimale olieflow kan variere alt efter belastningen af det frontmonterede udstyr. Det unikke KICS-system (Kubota Intelligent Control System) giver perfekt styring af olieflowet, der øges/sænkes alt efter udstyrstype.

4 KX080-3 er en driftssikker løsning med minimalt servicebehov. Bom med anti-fald sikkerhedsventil (ISO8643) KX080-3 er standardmæssigt udstyret med en sikring, der forhindrer, at boen pludselig falder ned (ISO8643). Førerkabine med ROPS/FOPS sikkerhedssystem KX080-3 er ligesom de øvrige Kubota-maskiner forsynet med ROPS (Roll-Over Protection Structure), FOPS (Falling Object Protection Structure) og sikkerhedssele for optimal førerbeskyttelse. Motorhjelm i tre dele for let serviceadgang KX080-3 har tredelt motorhjelm for let og hurtig adgang ved service og vedligeholdelse af maskinens vitale dele. Styreventil Styreventilen er placeret ved siden af kabinen og let tilgængelig for inspektion. Guilarvebånd med lang levetid Larvebåndet på en KX080-3 er et resultat af mange års udviklings- og testarbejde hos Kubota. Holdbarheden er helt i top og vibrationsniveauet helt i bund.

5 TYVERISIKRING Tyverisikring er standardudstyr i alle KUBOTA minigravemaskiner. MOTORLÅS Motoren kan kun startes, når du sætter netop den nøgle i, der er prograeret til maskinen. SIKKERHED Ved forsøg på start af motoren med andre nøgler mere end seks gange udløses en alarm, som kun kan stoppes, når den rigtige nøgle sættes i tændingen. LET AT BRUGE Der er ingen vanskelige fremgangsmåder og PIN - koder, du skal huske. Sæt blot nøglen i, og du har adgang til det hele. LET AT PROGRAMMERE Maskinen leveres med en prograeringsnøgle (rød) og to driftsnøgler (sorte). For at prograere ekstra driftsnøgler sætter du den røde nøgle i og følger anvisningerne på displayet. Du kan prograere i alt fire sorte nøgler pr. minigravemaskine. Prograeret nøgle Vroom... Indsæt nøgle Maskinen kører Uprograeret nøgle Beep! Beep! Indsæt den røde nøgle, og tryk på den Indsæt den sorte nøgle. 1 2 højre knap. Indsæt nøgle Alarmen lyder Tankfyldning med elpumpe Den nye elpumpe i KX080-3 gør det muligt at fylde tanken helt op på ca. tre minutter. Takket være den automatiske stopfunktion undgår du brændstofspild.

6 KX080-3 med todelt bom giver større rækkevidde og mulighed for løsning af en bred vifte af opgaver. Når langt og dybt selv om pladsen er trang Med KX080-3 får du større rækkevidde og graver dybere, selv når du er helt tæt på. Udvidet arbejdsområde Den todelte bom betyder, at du kan udføre et stort stykke planeringsarbejde hurtigt og effektivt. Du kan også grave helt tæt på maskinen, så du ikke behøver at flytte den hele tiden. En stor fordel under trange pladsforhold. Større rækkevidde Du kan grave helt tæt på Imponerende tøemuligheder Den todelte bom muliggør tømning på lastvogn ved større afstand og fra en højere position uden behov for konstant flytning af gravemaskinen. Tømning fra høj position Effektiv under trange pladsforhold KX080-3 med todelt bom er den ideelle og kompakte løsning til effektiv dybdegravning og tunge løft under trange pladsforhold. Effektiv dybdegravning

7 Enkel styring af boen Fodpedalen til styring af den todelte bom er placeret til venstre for kørepedalerne. Tryk på højre side af pedalen for at løfte boen og på venstre side for at trække den tilbage. Fodpedal til enkel styring af boen. Alsidighed Alle KX080-3 minigravemaskiner er standardmæssigt forsynet med to hydraulikudtag (SP1) og (SP2). Det gælder også versionen med todelt bom. Det ekstra udtag (SP2) letter arbejdet med alle former for frontmonteret udstyr. KX080-3 er derfor en multi-maskine, der effektivt løser mange forskellige opgaver såvel små som store. Flere funktioner i samtidig drift Kubota KX080-3 med todelt bom er hurtig, driftssikker og førervenlig. Det unikke hydrauliksystem øger såvel effektiviteten som produktiviteten. Du kan arbejde med arm, bom, skovl og krøjefunktion i samtidig drift.

8 Kabinen i KX080-3 er videreudviklet og er nu den mest attraktive og komfortable i sin klasse. Førerkomfort Der er lagt et stort stykke arbejde i at gøre kabinen så komfortabel som overhovedet muligt. Det større vindue giver bedre udsyn, ligesom det er muligt at afmontere en vinduessektion og stille den bag sædet. Kabinen er bl.a. udstyret med krusholder, to højttalere, antenne og udtag til radio. Affjedret sæde i luksusklassen Kubotas indstillelige sæde med affjedring er behageligt og trætter mindre. Klimaanlæg Kubota KX080-3 har klimaanlæg som standardudstyr. DIGITALT DISPLAY Kubotas KICS-system med digitalt display holder dig løbende informeret om maskinens tilstand. Du får oplysninger om motorens omdrejningstal, brændstofniveau, olietryk, driftstimer m.v. Herudover får du mulighed for hurtig og præcis fejlfinding via en særlig servicemodus.

9 Standard udstyr Motor/brændstofsystem Dobbelt luftfilter Elektrisk brændstofpumpe Automatisk tomgangssystem Elektrisk pumpe til brændstofpåfyldning Undervogn 450 guibælter 1 x øvre bælterulle 5 x indvendige bælteruller med flange 2 kørehastigheder via dozerhåndtag Hydraulisk system Trykakkumulator Checkpunkter for hydrauliktryk Hydraulisk kreds for ligeudkørsel Hydraulisk ledningssystem på gravearmen Hydrauliksystem med belastningsmåling Proportionalstyring af hydraulikolieflow på ekstra udtag (SP1) Dobbelt hjælpekreds for tilbehør Kontakt (SP1) på højre betjeningsgreb Kontakt (SP2) på venstre betjeningsgreb Beslag og udtag til roterende blinklys To kørehastigheder og automatisk omkobling Sikkerhedssystem Startspærre på venstre konsol Køremotor med skivebremse Drejemotor med skivebremse Advarselssignal ved overbelastning Original Kubota tyverisikring Ventil til sikring mod fald af boen (ISO8643) Udstyr Hydraulikudtag ført frem på arm 2 arbejdslys på kabinen og 1 på boen arm Kabine ROPS (Roll-Over Protective Structure, ISO3471) FOPS (Falling Objects Protective Structure) Level 1 Vægt-justerbart affjedret sæde Sikkerhedssele Hydrauliske betjeningsgreb med håndledsstøtte Kørehåndtag med fodpedaler Aircondition Kabinevarmer med defroster og blæser Nødhaer Åbning af frontrude med gasfjeder 12 V for stereo-radio 2 højttalere og antenne Plads til radio Krusholder Åbning af frontrude Ekstra tilbehør Undervogn 450 stålbælter (+ 50 kg) Udstyr arm (- 22 kg) Sikkerhedssystem Ventil til sikring mod fald af arm og skovl Andet Speciallakering efter ønske

10 SPECIFIKATIONER *med guibælter, JPN skovl og arm Maskinvægt Skovlkapacitet, SAE/CECE kg m ,25/0,21 Skovlbredde Med sidetænder 800 Uden sidetænder 700 Motor Model Type Effekt ISO9249 V3307DI-T Vandkølet, E-TVCS miljøvenlig dieselmotor HK ved o 65,0/2000 kw ved o 47,8/2000 Antal cylindre 4 Boring Slaglængde Slagvolumen Krøjehastighed Guibælter, bredde Akselafstand Dozerblad (bredde højde) P1,P2 Olieflow cc o , Variabel hydraulikpumpe 72,0 2 Hydraulikpumper Hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) 27,4 (280) P3 Olieflow Hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) Tandhjulspumpe 66,6 20,6 (210) Maks. gravekraft på gravearm Maks. brydekraft på graveskovl Bom svingvinkel (venstre/højre) dan (kgf) dan (kgf) grader 3810 (3880) 6520 (6650) 70/60 Minimal drejeradius med venstre- eller højrevendt bom, arm og skovl 2050/2380 Hydraulikolieudtag (SP1) Max. flowhastighed Max. hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) ,6 (210) Hydraulik- Max. flowhastighed 66,6 olieudtag (SP2) Max. hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) 20,6 (210) Hydraulikolietank, kapacitet Brændstoftank, kapacitet Kørehastighed Lav km/h 2,7 Høj km/h 4,9 Jordtryk Frihøjde kpa (kgf/cm 2 ) 34,6 (0,353) / / / /3510 DIMENSIONER / / / / / arm arm Måleenhed: LØFTEKAPACITET 5m 3m 2m 1m 0m -1m -3m Løftehøjde Løfteradius (Min.) Løfteradius (3m) Løfteradius (4m) Løfteradius (Max.) 1620 (1,65) 1620 (1,65) 1620 (1,65) 1420 (1,45) 1420 (1,45) 1420 (1,45) 3480 (3,55) 3480 (3,55) 3480 (3,55) 2500 (2,55) 2500 (2,55) 2500 (2,55) 1960 (2,00) 1960 (2,00) 1720 (1,75) 1620 (1,65) 1230 (1,25) 930 (0,95) 2260 (2,30) 2260 (2,30) 2260 (2,30) 2110 (2,15) 2110 (2,15) 2110 (2,15) 1770 (1,80) 1770 (1,80) 1720 (1,75) 1520 (1,55) 1130 (1,15) 880 (0,90) 3780 (3,85) 3430 (3,50) 2500 (2,55) 3630 (3,70) 3330 (3,40) 2400 (2,45) 2350 (2,40) 2110 (2,15) 1620 (1,65) 1620 (1,65) 1130 (1,15) 880 (0,90) 3820 (3,90) 3820 (3,90) 2890 (2,95) 3240 (3,30) 3240 (3,30) 2500 (2,55) 2210 (2,25) 2160 (2,20) 1620 (1,65) 1520 (1,55) 1030 (1,05) 780 (0,80) 2940 (3,00) 2940 (3,00) 2260 (2,30) 3090 (3,15) 3090 (3,15) 2210 (2,25) 2700 (2,75) 2010 (2,05) 1520 (1,55) 1670 (1,70) 1080 (1,10) 830 (0,85) 2750 (2,80) 2750 (2,80) 2550 (2,60) 4020 (4,10) 3140 (3,20) 2260 (2,30) 2600 (2,65) 2010 (2,05) 1520 (1,55) 1570 (1,60) 1030 (1,05) 780 (0,80) 2300 (2,35) 2300 (2,35) 2300 (2,35) 4120 (4,20) 3040 (3,10) 2160 (2,20) 2790 (2,85) 1960 (2,00) 1420 (1,45) 1720 (1,75) 1130 (1,15) 830 (0,85) 1910 (1,95) 1910 (1,95) 1910 (1,95) 4170 (4,25) 3040 (3,10) 2160 (2,00) 2790 (2,85) 1960 (2,00) 1420 (1,45) 1570 (1,60) 1030 (1,05) 780 (0,80) 3290 (3,35) 3290 (3,35) 3290 (3,35) 3780 (3,85) 3040 (3,10) 2160 (2,20) 2700 (2,75) 1910 (1,95) 1420 (1,45) 1720 (1,75) 1270 (1,30) 930 (0,95) 1860 (1,90) 1860 (1,90) 1860 (1,90) 3920 (4,00) 2990 (3,05) 2160 (2,20) 2750 (2,80) 1910 (1,95) 1420 (1,45) 1620 (1,65) 1130 (1,15) 830 (0,85) 2400 (2,45) 2400 (2,45) 2400 (2,45) 1810 (1,85) 1810 (1,85) 1810 (1,85) 4950 (5,05) 4950 (5,05) 4950 (5,05) 2350 (2,40) 2350 (2,40) 2210 (2,25) 1570 (1,60) 1570 (1,60) 1470 (1,50) Obs! * Løftekapaciteten (i.h.t. ISO 10567), er max. 75% af maskinens vippebelastning eller max. 87% af maskinens hydrauliske løftekapacitet. * Skovl, krog, ophængning og andet løftetilbehør er alt saen inkluderet ved måling af løftekapaciteten. dan (ton) løftepunkt løftehøjde løfteradius Drejningsakse * Arbejdsområdet er med Kubotas standardskovl uden hurtigskifter. * Specifikationerne kan ændres uden forudgående varsel.

11 VERSION MED TODELT BOM SPECIFIKATIONER *med guibælter, JPN skovl og arm DIMENSIONER Maskinvægt (Uden ekstra kontravægt) Skovlkapacitet, SAE/CECE Skovlbredde Med sidetænder Uden sidetænder kg m ,25/0, Model V3307DI-T Type Vandkølet, E-TVCS miljøvenlig dieselmotor 1490 Motor Effekt ISO9249 Antal cylindre HK ved o kw ved o 65,0/ ,8/ /2230 Krøjehastighed Guibælter, bredde Boring Slaglængde Slagvolumen cc o ,5 450 Akselafstand 2300 Dozerblad (bredde højde) Hydraulikpumper P1,P2 Olieflow Hydrauliktryk P3 Olieflow MPa (kgf/cm 2 ) Variabel hydraulikpumpe 72,0 2 27,4 (280) Tandhjulspumpe 66,6 8240/ /5900 Hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) 20,6 (210) Maks. gravekraft på gravearm dan (kgf) 3810 (3880) Maks. brydekraft på graveskovl Bom svingvinkel (venstre/højre) dan (kgf) grader 6520 (6650) 70/ Minimal drejeradius med venstre- eller højrevendt bom, arm og skovl Hydraulikolieudtag (SP1) Max. flowhastighed Max. hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) 1990/ ,6 (210) Hydraulik- Max. flowhastighed olieudtag (SP2) Max. hydrauliktryk MPa (kgf/cm 2 ) Hydraulikolietank, kapacitet Brændstoftank, kapacitet Kørehastighed Lav km/h Høj km/h Jordtryk kpa (kgf/cm 2 ) 66,6 20,6 (210) ,7 4,9 37,8 (0,386) 4590/ / / / arm arm Frihøjde / /7490 Måleenhed: LØFTEKAPACITET 5m 3m 2m 1m 0m -1m -3m Løftehøjde dan (ton) Løfteradius (Min.) Løfteradius (3m) Løfteradius (4m) Løfteradius (Max.) 2400 (2,45) 2400 (2,45) 2400 (2,45) 2260 (2,30) 2260 (2,30) 2260 (2,30) 1910 (1,95) 1910 (1,95) 1860 (1,90) 1770 (1,80) 1770 (1,80) 1770 (1,80) 2300 (2,35) 2260 (2,30) 1720 (1,75) 1520 (1,55) 1080 (1,10) 830 (0,85) 3240 (3,30) 3240 (3,30) 3040 (3,10) 2990 (3,05) 2990 (3,05) 2750 (2,80) 2160 (2,20) 2160 (2,20) 1720 (1,75) 1420 (1,45) 980 (1,00) 740 (0,75) 2600 (2,65) 2110 (2,15) 1570 (1,60) 1470 (1,50) 1030 (1,05) 740 (0,75) 2500 (2,55) 2160 (2,20) 1570 (1,60) 1370 (1,40) 930 (0,95) 2700 (2,75) 2010 (2,05) 1470 (1,50) 1370 (1,40) 980 (1,00) 2650 (2,70) 2010 (2,05) 1470 (1,50) 1320 (1,35) 930 (0,95) 690 (0,70) 740 (0,75) 690 (0,70) 2550 (2,60) 1960 (2,00) 1420 (1,45) 1320 (1,35) 1030 (1,05) 740 (0,75) 2160 (2,20) 2160 (2,20) 2160 (2,20) 2300 (2,35) 2300 (2,35) 2110 (2,15) 2600 (2,65) 1910 (1,95) 1370 (1,40) 1230 (1,25) 930 (0,95) 690 (0,70) 2060 (2,10) 2060 (2,10) 2060 (2,10) 2750 (2,80) 2750 (2,80) 2160 (2,20) 2210 (2,25) 1960 (2,00) 1420 (1,45) 2010 (2,05) 2010 (2,05) 2010 (2,05) 3090 (3,15) 3040 (3,10) 2110 (2,15) 2350 (2,40) 1910 (1,95) 1370 (1,40) 1180 (1,20) 1030 (1,05) 740 (0,75) 690 (0,70) 690 (0,70) 690 (0,70) 1320 (1,35) 1320 (1,35) 1320 (1,35) 1080 (1,10) 1080 (1,10) 1080 (1,10) Obs! * Løftekapaciteten (i.h.t. ISO 10567), er max. 75% af maskinens vippebelastning eller max. 87% af maskinens hydrauliske løftekapacitet. * Skovl, krog, ophængning og andet løftetilbehør er alt saen inkluderet ved måling af løftekapaciteten. løftepunkt løftehøjde løfteradius Drejningsakse * Arbejdsområdet er med Kubotas standardskovl uden hurtigskifter. * Specifikationerne kan ændres uden forudgående varsel.

12 KUBOTA EUROPE S.A.S. 19 à 25, Rue Jules - Vercruysse - Zone Industrielle - B.P Argenteuil Cedex France Téléphone : (33) Télécopieur : (33) Cat. No ER Printed in Japan 08-04D. 2 3

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

Fendt 300 Vario 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2015 Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2 En model til flere generationer. 3 Den nye Fendt 300 Vario. Ja. 300 serien har forenet generationers erfaring med kravene om den højeste kvalitet og ydeevne. Uanset

Læs mere

Lely splendimo Skivehøstere

Lely splendimo Skivehøstere Lely splendimo Skivehøstere www.lely.com innovators in agriculture Få muligheden for at skårlægge på det bedst egnede tidspunkt Forurener mindst muligt Den intelligente konstruktion følger jordbunden perfekt.

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC)

8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC) 8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC) En uovertruffen succes I mere end et årti har 8000 seriens stortraktorer bevist, at serien er en uovertruffen succes. Den nye 8030 serie fortsætter i

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

Derfor Honda! * Garantien dækker motorer med elektronisk benzinindsprøjtning i henhold til vilkårene i servicebogen.

Derfor Honda! * Garantien dækker motorer med elektronisk benzinindsprøjtning i henhold til vilkårene i servicebogen. MOTORER og GUMMIBÅDE 2009 Derfor Honda! Honda står for kompromisløs kvalitet og er som verdens største motorproducent verdenskendt for sine biler, motorcykler, påhængsmotorer, havemaskiner, småmotorer,

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

MOW With an attitude

MOW With an attitude MOW with an Attitude Design, attitude og suveræn styrke FLERE TRUMPF LASERE FLERE ROBOTSVEJSERE HIGH-TECH MALERSYSTEM Vores store fremstillingskapacitet gør det muligt for os at bygge bedre, kraftigere,

Læs mere

VOLVO S40. Instruktionsbog WEB EDITION

VOLVO S40. Instruktionsbog WEB EDITION VOLVO S40 Instruktionsbog WEB EDITION KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! Vi håber, at du vil få glæde af mange års kørsel i din Volvo. Bilen er konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed

Læs mere

- the choice of. professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER

- the choice of. professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER - the choice of professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER HYDRAULIC POWER 2 e systemer - med kun ÉN drivkilde: HYCONs HPP drivstationer! HYDRAULIC SYSTEMS POWE RED BY HYCON Honda motor Vedligeholdelse

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FMX 3 6 Fokus på detaljerne 7 15 Udvendigt Førerhus Lys Hjul Chassis 16 23 Interiør Komfort Opbevaring 24 29 Kommunikation og elektronik 30

Læs mere

Brugsanvisning Rider ProFlex 21 AWD. Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. Dansk

Brugsanvisning Rider ProFlex 21 AWD. Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. Dansk Brugsanvisning Rider ProFlex 21 AWD Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. Dansk Indholdsfortegnelse Brugsanvisning til Rider ProFlex 21 AWD Introduktion...3

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM www.renault-trucks.dk RENAULT MAGNUM EN LASTVOGN MED KARAKTER Den opdaterede og moderniserede Renault Magnum er stærk og solid. Taget, de aerodynamiske sidespoilere

Læs mere

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV400 SKAB DET PERFEKTE MATCH UFORLIGNELIGT POTENTIALE. NV400 byder på ét af markedets bredeste udvalg af varebiler. De mange kombinationer af akselafstand, længde, højde, lasteevne, motor, for-/baghjulstræk

Læs mere

LAD OS MØDES TIL EN GOD HANDEL

LAD OS MØDES TIL EN GOD HANDEL Tag den rigtige beslutning. NU. LAD OS MØDES TIL EN GOD HANDEL finansiering fra 0,0% rente 1 Afgrødeflowet er fremragende. Vi har mange opgaver for husdyrbedrifter, så stråkvaliteten skal være helt i top.

Læs mere

Ny SVC førerkabine udvider dine horisonter Side 12 NYHED! "Versu'god" første danske test af en Versu model

Ny SVC førerkabine udvider dine horisonter Side 12 NYHED! Versu'god første danske test af en Versu model Valtra kundemagasin 1/2009 NYHED! Ny SVC førerkabine udvider dine horisonter Side 12 "Versu'god" første danske test af en Versu model Side 4 Juha Kankkunen viser dig, hvordan man kører bil på is Side 10

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

ZX To-i-én læssevogne

ZX To-i-én læssevogne ZX To-i-én læssevogne www.krone.de KRONE ZX Læsse- og snittervogne Øverste forsmæk kan klappes ned hydraulisk EasyFlow pickup uden kulissestyring Kraftig snitte- og indføringsrotor med Hardox belagte tænder

Læs mere

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO!

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! WEB EDITION I NSTRUKTIONSVEJLEDNING KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! Vi håber, at du vil få glæde af mange års kørsel i din Volvo. Bilen er konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed

Læs mere