Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2019"

Transkript

1 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2019

2 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej Herning Mobil birgithn@webspeed.dk Bestyrelsesmedlem Lene Anker Leharsvej Herning Mobil leneanker@hotmail.com 1. suppleant Anne Liss Klüver Gudenåvej Herning Mobil annelissogfinn@hotmail.com Næstformand Finn Rasmussen Thit Jensens Vej Ikast Mobil frikast@mvb.net Bestyrelsesmedlem Hanne Johansen Wagnersvej Herning Tlf asger.johansen@hotmail.com 2. suppleant Alf Steen Jessen Peter Bonnéns Vej Ikast Tlf alf.steen.jessen@hk.dk Kasserer Elin Christensen A. P. Møllersvej Herning Mobil elinchr@jubii.dk suppleant Har du spørgsmål vedr. arrangementerne, så Finn Rasmussen Thit kontakt: Jensens Vej formand Ikast Birgit Hesselvig Nielsen, Tlf. tlf Mobil eller frikast@mvb.ne næstformand Finn Rasmussen, tlf

3 t Tilmelding Tilmelding til efterårets arrangementer sker ved at logge ind på MitHK, enten med personlig kode eller med NemID. Seneste tilmelding er fredag kl. 12 før vores tirsdagsmøde eller den dato, som er anført i programmet. Evt. hjælp til tilmelding kan fås ved henvendelse på HK MidtVests kontor enten personligt eller telefonisk. Program i papirudgave kan, hvis det ønskes, afhentes hos HK MidtVest i kontorets åbningstid: BEMÆRK ÅBNINGSTIDER: Mandag kl Torsdag kl Fredag kl Har man ikke mulighed for at afhente programmet, kan det tilsendes ved at kontakte formand Birgit Nielsen på tlf eller næstformand Finn Rasmussen på tlf Seniorprogrammet på HK s hjemmeside HUSK du kan altid gå ind og se seniorklubbernes aktuelle programmer på

4 hhhhh Tirsdag den 10. september Da Aage forsvandt Da Aage forsvandt er Ritas personlige fortælling om den tvivl og de dilemmaer, der følger i kølvandet på hendes mands diagnose, Alzheimers. Det er en skildring af livet som nær pårørende til et menneske med en uhelbredelig og altoverskyggende sygdom. En sygdom, som er den femte hyppigste dødsårsag i Danmark. Men det er også en hyldest til den kærlighed og værdighed, som Rita helt til det sidste kæmper for at bevare. Alle både pårørende, plejepersonale og ganske almindelige danskere vil nyde godt af Ritas erfaringer, empati og indstilling til liv og læring. Rita Knudsen fortæller den gribende beretning om frygt og uvished. om at miste sin elskede til sygdom og om at finde sig selv i et forhold, hvor man langsomt bliver mere plejer end partner. Men det er også en fortælling om kærlighedens enorme styrke. Sted: HK MidtVest, Vestergade 43, 7400 Herning. Tid: kl Kaffe m/brød kr. 25,00, betales ved indgangen. Tilmelding senest fredag kl. 12 før foredraget på MitHK.

5 Tirsdag den 24. september Anders Munch fortolker Kim Larsen Den musikalske historie fortalt på en sjov og anderledes måde, der kommer ind under huden. Kom med på en rejse med Anders Munch igennem Kim Larsens sangskat. Der kan lyttes, danses og synges med. Anders Munch optræder med en anderledes koncert, hvor der lægges vægt på historier og anekdoter fra Kim Larsens lange karriere. Det hele krydres med både kendte og mindre kendte sange og viser fra hans enorme sangskat. Du kender sikkert sange som Kvinde min, Om lidt bli r her stille, Romantik, Festen, Rabalderstrædet, Sjølund, Tante Olga og alle de andre. Vi kommer også med på en musikalsk rejse med de store klassikere fra Gasolin og Kim Larsen og Kjukken. - Så glæd dig! Sted: HK MidtVest, Vestergade 43, 7400 Herning. Tid: Kl Kaffe m/brød kr. 25,00, betales ved indgangen. Tilmelding senest fredag kl. 12 før foredraget på MitHK.

6 Tirsdag den 8. oktober Bjarne Henrik Lundis fortæller om Stauning, Krag og Anker Bjarne Henrik Lundis er journalist og forfatter til 30 bøger, bl.a. biografien Arven efter Anker En udvikling fra udstødelse og fattigdom til at blive en del af samfundet. Fra klasseparti til folkebevægelse. Om demokrati, nationalisme, reformer og til skabelse af et velfærdssamfund. Og ikke mindst et par ord om, hvor vi og samfundet er på vej hen lige nu. Der er ikke nogen statsminister i nyere tid, der er blevet så respekteret og populær som Anker Jørgensen. Bjarne, som kendte Anker godt, fortæller om ham som både politiker, fagforeningsmand og privatperson, og vi hører om nye og ukendte sider af mennesket Anker Jørgensen. Med udgangspunkt i de politiske holdninger om at kæmpe for de svageste i samfundet, sættes der focus på hans betydning for dansk politik i dag. Med udgangspunkt i de tre tidligere statsministre Thorvald Stauning, Jens Otto Krag og Anker Jørgensen bliver der fortalt om udviklingen i arbejderbevægelsen, Socialdemokratiet og vores velfærdssamfund fra slutningen af 1800-tallet og frem til i dag. Sted: HK MidtVest, Vestergade 43, 7400 Herning Tid: kl Kaffe m/brød kr. 25,00, betales ved indgangen. Tilmelding senest fredag kl. 12 før foredraget på MitHK.

7 Tirsdag den 22. oktober I krig med fredens budskab Sognepræst ved Ikast Kirke Jens Peter Garne holder foredrag om sit arbejde med danske soldater i krigszoner. Fra august 2018 til februar 2019 var han udsendt med 200 danske soldater til Irak. At være præst for soldater betyder, at præsten altid skal være klar til samtale. Det kan være om at have hjemve, om at beskæftige sig med at slå ihjel eller bare at trøste, når soldaten er ked af det. I skarpe missioner, hvor danske soldater kommer i ildkamp, har feltpræsten en væsentlig opgave i at være med, når enhederne vender tilbage til lejren efter en træfning og skal snakke oplevelserne igennem. Det er også en opgave at holde gudstjeneste, hvis nogle soldater ønsker det. Feltpræsten bærer uniform som andre soldater, men har ikke vinkler og stjerner, men bærer et kors, hvilket betyder han kan snakke med alle uanset rang. Ingen major eller general kan kommandere med præsten, men de kan tale sammen. Krig og kristendom er nok noget, en del af os har svært ved at rumme i hovedet på en gang. Men det er ikke så svært for Jens Peter Garne, der er tilknyttet det danske forsvar som feltpræst. Sted: HK MidtVest, Vestergade 43, 7400 Herning Tid: kl Kaffe m/brød kr. 25,00, betales ved indgangen. Tilmelding senest fredag kl. 12 før foredraget på MitHK.

8 Tirsdag den 5. november Leif Fabricius fortæller om En sund sjæl i et sølle skrog Det blev til utallige tekster til forskellige revyer og ikke mindst til en gammel studiekammerat, Finn Nørbygaard, og var bl.a. tekstmanden bag hans i sin tid så populære figur Karl Ejnar fra Borris. Vi kender alle talemåden om den sunde sjæl i det sunde legeme. Og det er selvfølgelig idealet, men vi kommer ikke uden om, at kroppen med alderen pålægger os visse begrænsninger, og hvad gør man så? Der findes ingen medicin imod det og dog..! Et positivt livssyn og sund humoristisk sans er i hvert fald en glimrende modgift, når tidens tand gnaver løs, og det er den modgift Fabricius forsøger at sprøjte ind i sine sagesløse tilhørere. Det er vitaminer for sjælen. En frisk indsprøjtning i den tredje alder. Sted: HK MidtVest, Vestergade 43, 7400 Herning Leif Fabricius er født og opvokset i Vestjylland. Uddannet lærer på Esbjerg Seminarium, hvor interessen for revytekster dukkede op. En interesse, der i 1991 førte til at han kastede sig ud i showbizz. Tid: kl. 14,00. Kaffe m/brød kr. 25,00, betales ved indgangen. Tilmelding senest fredag kl. 12 før foredraget på MitHK.

9 Tirsdag den 19. november Så er tiden kommet til vi skal have vores årlige Julebanko Vi hygger os med bankospil. Fine præmier på såvel 1 række som pladen fuld. Julen nærmer sig, så vi skal selvfølgelig have et glas rødvin og æbleskiver. Pris for plader: 3 stk. for 35 kr., ekstra plader 15 kr. pr. stk. Sted: HK MidtVest, Vestergade 43, 7400 Herning Tid: Kl Kaffe m.m. kr. 25,00, betales ved indgangen. Tilmelding senest fredag kl. 12 før Bankospillet på MitHK.

10 Tirsdag den 3. december Kom og vær med til en god afslutning på en forrygende sæson. Seniorklubbens store Julefrokost Trods små begyndervanskeligheder sidste år laver vi i år atter en julefrokost med en god menu og lidt lettere underholdning. Røde og hvide sild med karrysalat Gravad laks med asparges og sennepsdressing Fiskefilet med remoulade og citron Andebryst à la Orange Oksebryst med peberrod Mørbradbøf med champignon á la creme Ris á la mande med kirsebærsovs - Mandelgave 1 glas portvin Osteanretning med kiks, druer, brød og smør Kaffe og brunkager Frokosten starter kl og slutter kl Deltagerbetaling: Kr. 225,- for medlemmer, Kr. 275,- for ægtefælle/samlever Til ovenstående: 3 genstande, snaps/øl/vin/vand. Yderligere drikkevarer kan købes til rimelige priser. Der bliver i år rig mulighed for at få en god snak mellem deltagerne, men vi skal også synge et par alternative julesange. Er der nogle der vil bidrage, er de velkomne. Bindende tilmelding skal ske på MitHK senest 19. november. Betaling via Mobilpay 46181, HK Seniorklubben Herning-Ikast- Brande, eller kontant ved vore arrangementer. Evt. afbud skal ske senest 7 dage før julefrokosten.

11 EXTRA - LINJE 3 JULESHOW den 11. dec. - EXTRA LINJE 3 JULESHOW i MCH Herning Kongrescenter Onsdag den 11. december kl. 20,00. Vi starter med spisning i Teaterkælderen kl. 18,00-19,30. Dørene til showet åbnes kl. 19,30 Linje 3 gentager succesen i 2019, og igen bidrager Trine Gadeberg til skønsangen med sin fantastiske stemme, ligesom Jan Glæsels populære orkester løfter hele herligheden til himmelske toner. Det musikalske juleshow bliver denne gang krydret med nye sketches og elskede klassikere. Det bliver uden tvivl årets sjoveste juleshow. HK Seniorer Herning og Ikast-Brande har helt ekstraordinært fået mulighed for at købe et antal billetter som kan købes efter først til mølle princippet. Prisen er incl. spisning i Teaterkælderen, men excl. drikkevarer. Billetter reserveres fra den 12. august på MitHK og når betaling er sket vil billetterne blive udleveret. Betaling på Mobilpay eller kontant ved vore møder, senest den 24. september. Pris for medlemmer kr. 350,- Navn: Adresse: Telefon: Pris for ægtefælle/samlever kr. 450,- Navn:

12 Seniorklubben Herning-Ikast-Brande Program efterår Direkte links til tilmelding: Da Aage forsvandt Kim Larsen Stauning, Krag og Anker I krig med fredens budskab En sund sjæl i et sølle skrog Julebanko Seniorklubbens julefrokost Juleshow med Linje 3

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2018

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2018 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2018 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2016

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2016 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2016 Bestyrellsen ii HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2017

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2017 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2017 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2018

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2018 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 1. halvår 2018 Bestyrellsen i HK MidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2019

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2019 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 1. halvår 2019 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 1. halvår 2015 Tirsdag den 28. april Forårsbanko Vi hygger os med bankospil. Fine præmier på såvel 1 række som pladen fuld. I pausen

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder:

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder: Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: 4044 5034 Kørsel til dagcenter: 7681 2100 Kan kontaktes fra kl. 8.30 man-fredag Centerleder: 7681 7801 Hus 100: 7681 7812 Hus 102: 7681 7813 Café Oasen: 3038

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December Hovergården Glædelig jul & godt nytår December Forsvarsbrødrene Vejle Underholder Mandag d. 3. december Kl. 13.30. Café Oasen serverer æbleskiver og kage Pris: 31,50 kr. Julebanko med sponsorgaver Mandag

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2017

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2017 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 1. halvår 2017 Bestyrellsen ii HK MiidtVest Seniiorer Herrniing og IIkastt--Brrande kommunerr Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden EFTERÅRSPROGRAM Seniorklubben HK Handel Hovedstaden Kære medlemmer. Så skal vi i gang med efteråret, men der er stadig mange gode varme dage, som vi skal udnytte. Nu er det nemlig tid til at modtage programmet

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2014 Selskaber & arrangementer Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2015 SELSKABER & ARRANGEMENTER Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Efterår 2018 Tur til Samsø Torsdag den 6. september 2018 7.50 Afgang fra Hedensted (Hedensted Centret). 8.10 Afgang fra Horsens (Forum Horsens).

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 7. november kl. 18.45 8. november kl. 19.00 Buerup Forsamlingshus 10. november kl. 18.00 10.november kl. 18.00 23.00 Kragerup Gods 11. 12. november kl. 10.00 16.00 Kragerup Gods 14. november 14. november

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Vi har fundet orkestre, der er klar til at sætte gang i jeres julefest. Dans til Le Freak, Peter & De Andre Kopier eller Seebach Jam.

Vi har fundet orkestre, der er klar til at sætte gang i jeres julefest. Dans til Le Freak, Peter & De Andre Kopier eller Seebach Jam. OPUS JULEFEST 2019 Vi har fundet orkestre, der er klar til at sætte gang i jeres julefest. Dans til Le Freak, Peter & De Andre Kopier eller Seebach Jam. LE FREAK + DJ 29. OG 30. NOVEMBER PETER & DE ANDRE

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2016

Aktiviteter 2. halvår 2016 Aktiviteter 2. halvår 2016 Gøl s Mindes aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg Tlf.: 98-188950 Åbningstider hverdage fra kl. 9 16 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 Sandblæsning og dekoration

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Jule-og Nytårsarrangementer 2013

Jule-og Nytårsarrangementer 2013 Jule-og Nytårsarrangementer 2013 Fredag den 13. december 2013 Julefrokost med Klub 78 og Jan og Sunny Boys (nærmere information ved henvendelse til Hotel Arnbjerg) Julefrokost og overnatning per person

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,-

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,- Julebord 2015 Marinerede sild med løgringe Kryddersild med løg og kapers Karrysild med æg og løgringe Lune Bornholmske saltstegte sild med bløde løg Rejer med mayonnaise Ferskrøget laks med rygeostcreme

Læs mere

HK SENIOR. Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

HK SENIOR. Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer HK SENIOR 1 Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden KLAR T IL NYE OPLEV ELSER? Nye arr / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer angem enter til dig

Læs mere

JULEN PostPub_brochure_jul-2016_A5.indd 1 28/09/

JULEN PostPub_brochure_jul-2016_A5.indd 1 28/09/ JULEN 2017 PostPub_brochure_jul-2016_A5.indd 1 PostPub_brochure_jul-2016_A5.indd 2 SELSKABER & ARRANGEMENTER Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 2. marts 2010 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Formanden

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub 1 HK SENIOR Program for forår 2017 Udgivet af: JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer KLAR TIL NYE OPLEVELSER?

Læs mere

Vinterprogram

Vinterprogram Vinterprogram 2018-2019 Morsø LandboSeniorklub morsoelandbosenior@hotmail.dk www.landbosenior.dk 1 Vinterprogram 2018 Velkommen til det 21. vinterprogram for. Vi ser frem til fortsat at have god tilslutning

Læs mere

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest.

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest. MAD IND I HUSET FRA79,- julens glæder Samvær og gode ting til ganen. Julen er for alle, og Salt & Peber har noget for alle smagsløg. Til fælles glæde, til din fest. DEN TRADITIONELLE 105,- Salt & pebers

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

1. Julefrokost for personale

1. Julefrokost for personale Notat Afdeling/enhed Oprettelsesdato IT, HR og Kommunikation Odense og Teknik og Bygninger, Odense 01-sep-2017 Udarbejdet af JUA JAAN Journalnummer 0100-1190-2017 Dokumentnavn Notat personalejulefrokost,

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Ved afbud senere end 12 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke.

Ved afbud senere end 12 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke. HK SENIORER HELSINGØR Velkommen til HK seniorer Helsingørs program for 2. halvår 2018. Aktivitetsudvalget glæder os til at se dig til vores arrangementer. Betaling: Afbud: Til alle arrangementer er tilmelding

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved 1 TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved INFORMATION OM / RUNDVISNING PÅ SENIOR VÆRKSTEDET SAMT UNDERHOLDNING AF SENIORKORET Seniorværkstedet i Næstved

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2017

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2017 August Fredag d. 4. august kl. 14.00 16.00 Tirsdag d. 15. august kl. 14.00 16.00. Tirsdag d. 29. august kl. 14.00 16.00 Festugearrangement Koncert med Klezmerduoen Ann-Mari-Britt Fjord og Henrik Bredholt

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Aktiviteter 2 Halvår 2015

Aktiviteter 2 Halvår 2015 Aktiviteter 2 Halvår 2015 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Stavgang Kl. 10.00 11.00 Sidde-gymnastik

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Program Efterår 2019

Program Efterår 2019 Program Efterår 2019 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Der kan arrangeres samkørsel fra Lemvig, det er gratis. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer HK SENIOR 1 Program for efteråret 2016 Udgivet af: HK Hovedstaden JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2016 Tirsdag den 19. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 26. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Foredrag: V/ Kurt Jørgensen. Emne: Befrielsen.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Forårs- og efterårsprogram 2016

Forårs- og efterårsprogram 2016 Senior Forårs- og efterårsprogram 2016 FOA ÅRHUS Seniorklub Se klubbens hjemmeside på: www.foa-aarhus-seniorklub.dk Tirsdag den 5. januar kl. 13.00 Nytårskur Tag gerne nytårspynt og hat på. Forplejning:

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2019/2020

PROGRAM FOR SÆSONEN 2019/2020 PROGRAM FOR SÆSONEN 2019/2020 Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner: Formand: Niels Frigast Rasmussen, tlf. 20246350 Formand for festudvalget: Max Jensen, tlf. 22501847

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2019/2020

PROGRAM FOR SÆSONEN 2019/2020 PROGRAM FOR SÆSONEN 2019/2020 Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner: Formand: Niels Frigast Rasmussen, tlf. 20246350 Formand for festudvalget: Max Jensen, tlf. 22501847

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening Bestyrelsen SIDE 12 Bende Andersen Formand Tlf. 28 97 32 05 Tlf. 59 43 44 35 Erling Knudsen Næstformand Tlf. 25 76 27 94 Lillian Bagge Nielsen Kasserer/web. Tlf. 59 43 69 02 Rita Nielsen Sekretær Tlf.

Læs mere

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens,

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens, CAFÈ SOMMERFUGLEN Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro Program: Sommer 2017 til sommer 2018 Alle mennesker med demens, hukommelsesproblemer og lignende og deres pårørende, venner og frivillige er velkomne

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR HALVÅR 2020

SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR HALVÅR 2020 SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR 2019-1. HALVÅR 2020 SENIORKLUBBEN VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist eller folkepensionist. Det er svært at gå fra et aktivt arbejdsliv,

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2018 Tirsdag den 9. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 23. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Foredrag: V/ Ellen og Evald Birkkjær. Emne:

Læs mere

Jul. på menuen. Slagter Kirkeby. Tlf. 97 35 00 78 www.slagterkirkeby.dk

Jul. på menuen. Slagter Kirkeby. Tlf. 97 35 00 78 www.slagterkirkeby.dk Jul på menuen Slagter Kirkeby Tlf. 97 35 00 78 www.slagterkirkeby.dk Julemadens værksted Alt vores pålæg er hjemmelavet af de fineste råvarer og tilberedt efter gamle håndværkstraditioner. Dette er kun

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere