Fredericia Kommune - Svar og feedback på VVM-screening Fortroligt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredericia Kommune - Svar og feedback på VVM-screening Fortroligt"

Transkript

1 Fredericia Kommune - Svar og feedback på VVM-screening Fortroligt Formålet med denne tabel er at samle de yderligere oplysninger, som Fredericia kommune har bedt om (23 marts 2018) i deres bemærkninger til VVM-screeningsansøgningen. Ansøgningsskema Supplerende oplysninger/noter Basisoplysninger Datacenter: Højde? Nødgeneratorer: Vi antager, at nødgeneratorerne opføres i en bygning? Køletårne: Højde? Teknisk vandrenseanlæg: i) Bør suppleres med en beskrivelse af, hvilke processer der skal forløbe på anlægget. ii) Det fremgår, at køling af servere skal ske med vand fra TRE-FOR suppleret med køling fra et anlæg i tilknytning til FRSE. Der er tale om såkaldt teknisk vand. Det bedes oplyst hvad teknisk vand er. iii) Derudover ønskes oplyst, hvor den underjordiske pumpestation placeres. Svar Ifølge lokalplanen må nye bygninger ikke overstige en højde på 24m målt fra jordoverfladen (målt fra en plan overflade). Brystværnet for størstedelen af plantegningen over dataserveren er ca. 17m inklusiv et område på ca. 250m 2 med en højde på 25m (5% af området må have en højde på 35m). Generatorerne vil blive placeret i blokke, men hver blokenhed kommer til at være i individuelle beholdere (placeringen af generatorer, på den nordlige side af hver datacenter bygning, er vist på Bilag 1A af Screeningansøgning). Højde på køletårne - 13,5 meter (i) Detaljeret beskrivelse af rensningsprocessen - De forskellige rensningsmetoder, som vil blive brugt på anlægget i forbindelse med den tekniske vandforsyning, er i øjeblikket ved at blive evalueret; information vil blive videregivet hurtigst muligt. (ii) Beskrivelse af teknisk vand - Teknisk vand refererer til det vand, der udledes fra FRSE, som normalt udledes i havet, men som i stedet har været en del af en rensningsproces i det nye vandrensningsanlæg, hvor det efterfølgende pumpes tilbage til grunden via rørledninger. Der er endnu ikke blevet fastlagt specifikationer for det tekniske vand, da det afhænger af designet af de interne processer i det nye vandrensningsanlæg. (iii) Pumpestationen er vist på Bilag 1A i ansøgningen til VVM-screeningen (pumpestationen støder op til den østlige generatorblok)

2 Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav 2. Arealanvendelse 5. Projektets kapacitet for så vidt angår flow ind og ud samt angivelse af 6. Affaldstype og årlige mængder Det bedes oplyst om matr. nr. 16i Erritsø By, Erritsø indgår i ansøgning Bemærk at matr. nr. 27b og 27f Kongsted By, Bredstrup er omfattet af Lokalplan 355 Erhvervsområde ved Prinsessens Kvarter Det fremgår, at der skal bruges areal til brandbekæmpelse (250m2). Hvad indeholder dette? Vandforbrug skønnes til at være ca. 47,5 l/s ved drift. Er det max forbrug? Forbrug af teknisk vand? i) Oplys følgende hvad der produceres af spildevand (procesvand, sanitært spildevand, regnvand). ii) Hvad udledes til renseanlæg? Noteret. (Plot matr. nr. 16i Erritsø By er omfattet af FRSE - placering af foreslået WTP (vandbehandling)) Opdatering i overensstemmelse hermed - Bemærk venligst, at der ikke bygges op matr. nr. 27b og 27f Kongsted By i denne periode. Området skal bruges til brandslukningsenheder og omfatter: Et vandopbevaringsanlæg dedikeret til brandslukning Boosted fire vandpumper, som er forbundet til de individuelle brandslukningssystemer (er baseret på de forskellige byggekrav). På nuværende tidspunkt er der en aftale om, at TREFOR skal levere 47,5 l/s af drikkevand. Denne mængde kan muligvis blive forøget afhængigt af den videre forhandling. Driften af anlægget, som er dedikeret til teknisk vand, og forsyningen af teknisk vand til datacenteret, vil først blive igangsat efter ibrugtagelse af datacenteret. Når først anlægget kan levere teknisk vand, vil drikkevandsforsyningen kun blive brugt til generel brug i administrationsbygningen, men vil dog stadig være forbundet som en back-up-løsning til køling. i) Spildevand består af: a. Blowdown \ Nedblæsnings overskudsvandet (køletårne) b. Gråt spildevand / sort spildevand (sanitære- og kantinefaciliteter) c. Regn / overfladevand ii) Spildevand (blowdown\ nedblæsningsvand) og gråt vand/sort vand) vil blive udledt i kloakken med en maksimal rate på 19 l/s. Denne mængde kan blive øget efter aftale med FRSE. For information omkring håndtering og mængde af overfladevand, se nedenstående punkt.

3 i) Der er ingen indledende udledning til Lillebælt, mens drikkevand leveres; spildevand returneres via kloak til FRSE som ovenfor. Når WTP \ vandbehandling og understøttende rørledningen er operationelle, vil tekniske vand blive leveret til datacenteret for kølings processen og spildevand (afblæsning) vil derefter blive returneret og udledt til Lillebælt. Specifikationerne for det tekniske vand og for tilhørende skyllevand samt volumen af dette skyllevand er ikke fastlagt endnu; Disse afhænger af det faktiske design af interne processer inden for den nye WTP. Der vil søges en spildevandstilladelse, når det udlednings kvalitet er afklaret under designprocessen. Overfladevand er bevaret på stedet og udledes til FRSE regnvand afløb (se punkt nedenfor). i) Hvad udledes til Lillebælt? ii) Hvordan håndteres regnvand/overfladevand? ii) Overfladevandets afløbssystem omfatter afstrømning fra alle befæstede områder (veje, parkeringspladser, hustage osv.). Forureningsbekæmpelsesforanstaltninger (dvs. olie, vand tilløbsbassiner) vil blive ydet inden for udfaldet af hvert område til anlæggets overfladevands afløbssystem. Overfladevand er rettet mod et system af grøfter og tilbageholdelsesbassiner, som tilsammen har tilbageholdelseskapacitet. Det forventes, at dybden og omfanget af ler på tværs af stedet er omfattende og derfor i stand til at adskille overfladevand fra ethvert grundvandsmagasin (som ville være i dybden), derfor vil ingen infiltration af overfladevand forventes at forekomme. Dette undersøges nærmere; hvis den grundlæggende undersøgelse viser, at der er områder, hvor der kan anses at være gennemtrængelige, vil grøfter være passende foret. Tilbageholdelses design kapacitet (1:100 år kapacitet) vil sikre, at mængden af regnvand der udledes til den kommunale kloak er inden for ejendommens tilladte volumen.

4 7. Vandforsyning 8. Standardvilkår 10. BREF-dokumenter Bør suppleres med info om at vandforsyning suppleres med teknisk vand fra FRSE Dele af projektet er omfattet af Bekendtgørelse nr.1458 fra Bilag 1-1). Energianlæg. Emissioner fra opbevaring - Dette antages at være relateret til diesel? 12. BAT-konklusioner X bør sættes i Yes som følge af X i 10). 17. Miljøstyrelsens vejledninger 24. Lokalplaner Bør suppleres med: MST s vejledning nr. 2 fra 2001 Luftvejledningen med tilhørende supplementer samt vejledning nr. 20/2016 om B-værdier Vær obs på, at matr. nr. 27b og 27f Kongsted By er omfattet af Lokalplan 355. Vær også obs på, at matr. nr. 16i Erritsø By, Erritsø er omfattet af Byplanvedtægt nr. 23. Kravene til de enkelte lodsejere for den mængde tag og overfladevand, der kan tilsluttes til det offentlige kloaksystem, er baseret på ejendommens tilladte drænings koefficient (befæstelsesgrad) og en fast afstrømning pr. hektar. Det fremgår af Fredericia spildevandsplan For Prinsessens Kvarter er den maksimalt tilladte afløbskoefficient 0,7 (70%), og tilladt flow er 110 l/s/ha. Det betyder, at den tilladte mængde vand til regnvandssystemet vil være 110 l/s/ha 0,7 A, hvor A er det område, der skal tilsluttes regnvands kloaknettet. Det foreslåede udviklingsområde ca ha, hvilket giver en tilladt udledning i den offentlige kloak på l/s. Se tidligere bemærkninger vedrørende teknisk vand (de forskellige rensningsmetoder, som vil blive brugt på anlægget i forbindelse med den tekniske vandforsyning, er i øjeblikket ved at blive evalueret; information vil blive videregivet hurtigst muligt). Det er noteret og henvisningen til den aktuelle Bekendtgørelse er opdateret i overensstemmelse hermed. Bekræftet. Noteret (bemærk venligst, at der endnu ikke er udarbejdet BAT-konklusioner for de gældende BREF-dokumenter) Noteret (dette er medtaget i OML Modelleringsrapporten/the OML Modelling Report) Dette vil blive opdateret i overensstemmelse hermed - bemærk venligst, at der ikke bygges på matr. nr. 27b og 27f Kongsted By i denne periode. Noteret (Matr. nr. 16i Erritsø By er omfattet af FRSE - placering af foreslået WTP \ vandbehandlingsanlæg)

5 25. Dispensationer 36. Drikkevand interesser Af fremsendte kort over projektområdet fremgår det, at der etableres bebyggelse i et område, hvor der er diger. Såfremt projektets realisering medfører, at digerne ikke kan bevares, skal der ansøges om dispensation til nedlæggelse/gennembrud. Se 9.7. i Lokalplan 266 Vær obs på at den nordlige del af projektområdet er placeret i indvindingsopland til Kongsted Vandværk (TRE-FOR Vand A/S) Noteret Der vil blive indsendt en dispensationsansøgning i overensstemmelse med kravene til byggetilladelsen. Noteret der vil ikke blive bygget på dette areal.

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre Ansøgningsskema til screeningsafgørelse vedr. miljøvurderinger af projekter (VVM; vurderinger af virkninger på miljøet). iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.: 447 af 10. maj 2017) Fra bilag 1 i Bek. om samordning

Læs mere

Bilag 5. Basisoplysninger. Side 1

Bilag 5. Basisoplysninger. Side 1 Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav

Læs mere

Bilag 5. Målestok angives: Forholdet til VVM reglerne Ja Nej Er projektet opført på bilag 1 til denne bekendtgørelse

Bilag 5. Målestok angives: Forholdet til VVM reglerne Ja Nej Er projektet opført på bilag 1 til denne bekendtgørelse Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav

Læs mere

Basisoplysninger. Forholdet til VVM-reglerne Ja Nej

Basisoplysninger. Forholdet til VVM-reglerne Ja Nej Ansøgningsskema til screeningsafgørelse vedr. projekter omfattet af miljøvurderingslovens bilag 2 (jf. LBK nr. 1225 af 25. oktober 2018 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter

Læs mere

Til brug for ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer

Til brug for ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer BEK nr. 1832 af 16/12/2015 VVM-anmeldeskema Til brug for ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer Indsendes til Bornholms Regionskommune på e-mail til: tm@brk.dk Basisoplysninger

Læs mere

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre Ansøgningsskema til screeningsafgørelse vedr. miljøvurderinger af projekter (VVM; vurderinger af virkninger på miljøet). iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.: 447 af 10. maj 2017) Fra bilag 1 i Bek. om samordning

Læs mere

VVM-anmeldeskema. Jammerbugt Kommune Toftevej Aabybro Tlf:

VVM-anmeldeskema. Jammerbugt Kommune Toftevej Aabybro Tlf: Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro raadhus@jammerbugt.dk Tlf: 7257 7777 VVM-anmeldeskema Bygherren skal, før etablering, udvidelse eller ændring af anlæg på bilag 2 til VVM-bekendtgørelsen*, udfylde

Læs mere

Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1. Basisoplysninger. (Bilag 5 fra VVM-bekendtgørelsen)

Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1. Basisoplysninger. (Bilag 5 fra VVM-bekendtgørelsen) Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 (Bilag 5 fra VVM-bekendtgørelsen) Basisoplysninger Tekst Ansøgning om regulering af drænledning fra bassin A27610B til Frisholm Bæk, Frisholm. Projektbeskrivelse

Læs mere

Se venligst følgeskrivelse til ansøgning.

Se venligst følgeskrivelse til ansøgning. Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Se venligst følgeskrivelse til ansøgning. Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre

Læs mere

Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre. Tekst

Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre. Tekst Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav Projektet

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Arne Balle Kristensen, Staghøjmøllevej 3, 7990 Øster Assels

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Arne Balle Kristensen, Staghøjmøllevej 3, 7990 Øster Assels Anmeldeskema Bilag 5 fra Bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning Basisoplysninger Tekst

Læs mere

Sønderborg Kommune, Vand & Natur. Boredybden forventes af blive ca. 120 m. Tlf , mail:

Sønderborg Kommune, Vand & Natur. Boredybden forventes af blive ca. 120 m. Tlf , mail: Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Sønderborg Kommune, Vand & Natur Sønderborg Forsyning har på vegne af Gråsten Vandværk ansøgt om tilladelse til

Læs mere

Basisoplysninger Tekst

Basisoplysninger Tekst Anmeldelsee af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 (Bilag 5 fra VVM-bekendtgørelsen) Basisoplysninger Projektbeskrivelsee (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse,

Læs mere

Regulering af Nebel Bæk. Silkeborg Forsyning A/S, Tietgensvej 3, 8600 Silkeborg. Malene Caroli Juul,

Regulering af Nebel Bæk. Silkeborg Forsyning A/S, Tietgensvej 3, 8600 Silkeborg. Malene Caroli Juul, Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Regulering af Nebel Bæk Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Silkeborg Forsyning

Læs mere

Heidi Laursen, Klintrupvej 2, 8641 Sorring. Heidi Laursen, Klintrupvej 2, 8641 Sorring

Heidi Laursen, Klintrupvej 2, 8641 Sorring. Heidi Laursen, Klintrupvej 2, 8641 Sorring Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 (Bilag 5 fra VVM-bekendtgørelsen) Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Formålet med rørlægningen er at skabe en bedre sammenhæng mellem

Læs mere

Oplysningskrav til VVM-bekendtgørelsens bilag 2-virksomheder. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan eftersendes)

Oplysningskrav til VVM-bekendtgørelsens bilag 2-virksomheder. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan eftersendes) Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan eftersendes) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav Projektet

Læs mere

Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsen. Basisoplysninger

Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsen. Basisoplysninger Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsen Vejledning Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes rådgiver baseret på bygherrens viden om eget projekt sammenholdt med de oplysninger og vejledninger,

Læs mere

Billund Vand A/S Grindsted Landevej Grindsted. Vandindvindingstalladelse, Billund Vand A7S Dato: 7. oktober Teknik & Miljøforvaltning

Billund Vand A/S Grindsted Landevej Grindsted. Vandindvindingstalladelse, Billund Vand A7S Dato: 7. oktober Teknik & Miljøforvaltning Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Vandindvindingstalladelse, Billund Vand A7S Dato: 7. oktober 2014 Teknik & Miljøforvaltning Natur og Miljø Jorden Rundt 1 7200 Grindsted Tlf. 7972

Læs mere

Oversigtskort i målestok eks. 1: Se kortbilag med skitserede tracéer for afløbsledning fra vandværk og råvandsledninger fra Målestok angives

Oversigtskort i målestok eks. 1: Se kortbilag med skitserede tracéer for afløbsledning fra vandværk og råvandsledninger fra Målestok angives VVM Anmeldeskema Bekendtgørelse nr. 447 af 10/05/2017 "Bekendtgørelse om samordning af miljøvurderinger og digital selvbetjening m.v. for planer, programmer og konkrete projekter omfattet af lov om miljøvurdering

Læs mere

Boring til vandning af dyr i marken. Bo Christensen, Brønderslevvej 241, Østervrå Tlf Brøndborerfirma K.

Boring til vandning af dyr i marken. Bo Christensen, Brønderslevvej 241, Østervrå Tlf Brøndborerfirma K. Ansøgningsskema til screeningsafgørelse vedr. miljøvurderinger af projekter (VVM; vurderinger af virkninger på miljøet). iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.: 447 af 10. maj 2017) Fra bilag 1 i Bek. om samordning

Læs mere

ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5

ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5 Tønder Kommune Teknik og Miljø Rådhusstræde 2 6240 Løgumkloster Telefon: 74 92 92 92 E-mail: teknisk@toender.dk ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5 Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes

Læs mere

Ansøgningsskema. Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre. Navn, adresse, telefonnr. og på kontaktperson

Ansøgningsskema. Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre. Navn, adresse, telefonnr. og  på kontaktperson Bilag 1 Ansøgningsskema Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives til myndighederne ved ansøgning af projekter, der er omfattet af miljøvurderingslovens bilag 2, jf. lovens 21. Bygherren

Læs mere

ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 2013) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 Basisoplysninger

ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 2013) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 Basisoplysninger ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 2013) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr.

Læs mere

Fjernelse af spærring i Højkol Bæk. Silkeborg Kommune, Teknik og Miljø, Søvej 3, 8600 Silkeborg

Fjernelse af spærring i Højkol Bæk. Silkeborg Kommune, Teknik og Miljø, Søvej 3, 8600 Silkeborg Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Fjernelse af spærring i Højkol Bæk Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Silkeborg

Læs mere

Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre

Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre Bekendtgørelse om samordning af miljøvurderinger og digital selvbetjening m.v. for planer, programmer og konkrete projekter omfattet af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter

Læs mere

EG Kommuneinformation A/S Side 1 af 5

EG Kommuneinformation A/S Side 1 af 5 Bilag 5 Anmeldeskema Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Genopbygning af sandklit ud for parkeringspladsen ved Kobæk strand, hvor klitten er gennemskåret af færdsel fra gående trafik. Navn,

Læs mere

Oplysningskrav til VVM-bekendtgørelsens bilag 2-virksomheder Basisoplysninger Tekst Projektbeskrivelse (kan eftersendes) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Skovrejsning

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Skovrejsning Anmeldeskema Bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning Basisoplysninger Projektbeskrivelse

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Vedlagt Microbryggeri Danmarksvej 17 Skanderborg Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson

Læs mere

Projekter omfattet af bilag 2 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter, LBK nr. 448 af 10.

Projekter omfattet af bilag 2 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter, LBK nr. 448 af 10. Ansøgningsskema Projekter omfattet af bilag 2 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter, LBK nr. 448 af 10. maj 2017 Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives

Læs mere

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre Anmeldeskema Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning nr. 1184 af 6. november 2014. Vejledning Skemaet udfyldes af bygherren

Læs mere

ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 2013) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5

ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 2013) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 213) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Indvinding af lerforekomst

Læs mere

VVM-screening. Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby, Vandteam, Gry Annika Jensen, ,

VVM-screening. Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby, Vandteam, Gry Annika Jensen, , VVM-screening VVM-screeningsskema til brug ved ansøgning om regulering af vandløb jf. Bekendtgørelse nr. 764 af 23/06/2014 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) Basisoplysninger

Læs mere

Dobbeltrettet cykelsti Nørager - Rørbæk Bilag 5

Dobbeltrettet cykelsti Nørager - Rørbæk Bilag 5 Dobbeltrettet cykelsti Nørager - Rørbæk Bilag 5 Anmeldeskema Basisoplysninger Tekst Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og email på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og email på kontaktperson Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav Projektet

Læs mere

Navn, adresse, telefonnr. og på. Se bygherre kontaktperson

Navn, adresse, telefonnr. og  på. Se bygherre kontaktperson Bek. 447 af 10-05-2017 om samordning af miljøvurderinger og digital selvbetjening m.v. for planer, programmer og konkrete projekter omfattet af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete

Læs mere

Screeningsskema Kystbeskyttelse

Screeningsskema Kystbeskyttelse Screeningsskema Kystbeskyttelse Jf. bilag 1 i bekendtgørelse nr. 1470 af 12/12/2017 om samordning af miljøvurderinger og digital selvbetjening m.v. for planer, programmer og konkrete projekter omfattet

Læs mere

Odsherred Kommune. Målestok angives: 1: Hvis ja, er der obligatorisk VVM-pligtigt. Angiv punktet på bilag 1:

Odsherred Kommune. Målestok angives: 1: Hvis ja, er der obligatorisk VVM-pligtigt. Angiv punktet på bilag 1: Bilag 1 Tjekliste til screening for VVM-pligt Basisoplysninger Titel: VVM-screeningsskema for ansøgning om tilladelse til forlængelse af rørlægning i Lumsås Møllerende Udført af: Center for Miljø og Teknik

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Midlertidig grundvandssænkning langs en strækning af Indkildevej. Grundet etablering af Egnsplanvej skal eksisterende vandledninger på Indkildevej

Læs mere

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2: Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017 Ansøgningsskema

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2: Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017 Ansøgningsskema Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2: Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 1. maj 217 Ansøgningsskema Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives til myndighederne ved

Læs mere

NOTAT. Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret

NOTAT. Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret NOTAT Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret Vejledning til ansøger Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes rådgiver baseret på bygherrens viden

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre In-situ afværge overfor benzinforurening i det sekundære grundvand. Projektet er beskrevet i

Læs mere

Bilag 5. Basisoplysninger. Skovrejsning. Projektbeskrivelse (kan vedlægges)

Bilag 5. Basisoplysninger. Skovrejsning. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Tekst Skovrejsning Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Projektets adresse, matr.

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Tekst Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Etablering af omløb ved Mølledam i Hørsholm (Beskrivelse vedlagt) NORFORS I/S Savsvinget

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Campus Køge

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Campus Køge Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2012-2016 Campus Køge Februar 2015 Resumé Ændret belastning af recipienter og renseanlæg Indledning Plangrundlag Lovgivning Lokalplan Miljøvurdering Spildevandsplanen Status

Læs mere

3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012. Plejecenter ved Snorrebakken

3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012. Plejecenter ved Snorrebakken 3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012 Plejecenter ved Snorrebakken Teknik & Miljø, December 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning og baggrund...3 2. Lovgrundlag...3 3. Eksisterende forhold...3 4. Fremtidige

Læs mere

Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved Tlf.:

Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved Tlf.: Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved spildevand@naestved.dk Tlf.: 5588 6170 www.naestved.dk Sags nr. Modtaget, dato: Ansøgning om etablering af biologisk Minirenseanlæg,

Læs mere

VVM. Ansvarlig myndighed. Indsendt af. Ansøgning for Miljøgodkendelse/anmeldelse. Sted(er) Ansøgere. Side 1 ud af 5

VVM. Ansvarlig myndighed. Indsendt af. Ansøgning for Miljøgodkendelse/anmeldelse. Sted(er) Ansøgere. Side 1 ud af 5 VVM Ansvarlig myndighed Morsø Kommune Sagsnummer: 773-2015-25625 Indsendt af WH-PlanAction v/kirstine Haidarz Olesen E-mail: kho@wh-pa.dk Telefon 23483995 CVR / RID CVR:27916929-RID:25839403 Indsendt:

Læs mere

Skema til brug for VVM Screening

Skema til brug for VVM Screening Skema til brug for VVM Screening - Etablering af anløbsbro ved Ansager Naturrum, Kanalvej 16, Ansager Basisoplysninger Tekst Vurdering Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger Tekst

Bilag 5 Basisoplysninger Tekst Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Fjernelse af spærring i Tange Å ved Kærsholm Mølle Navn, adresse, telefonnr. og e-mail

Læs mere

ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1184 af 6. november 2014) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5

ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1184 af 6. november 2014) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1184 af 6. november 2014) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Husstandsvindmølle

Læs mere

Tjekliste til screening for VVM-pligt

Tjekliste til screening for VVM-pligt Bilag A Tjekliste til screening for VVM-pligt Basisoplysninger Tekst Titel: VVM-screeningsskema for boldbane ved Højby Skole. Udført af: Landskabsforvalter, MEEL Rasmus Kruse Andreasen, Natur, Miljø og

Læs mere

Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved Tlf.:

Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved Tlf.: Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved spildevand@naestved.dk Tlf.: 5588 6170 www.naestved.dk Sags nr. Modtaget, dato: Ansøgning om etablering af Samletank - som anført

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Navn, adresse, telefonnr. og på kontaktperson Rasmus Filsø Løbner,

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Navn, adresse, telefonnr. og  på kontaktperson Rasmus Filsø Løbner, Anmeldeskema Bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning Basisoplysninger Projektbeskrivelse

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Udskiftning af eksisterende flagstang med en ny flagstang med integrerede antenner. Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Telenor A/S,

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune. Teknikbygning: Størrelsen af teknikbygningen reduceres.

Vesthimmerlands Kommune. Teknikbygning: Størrelsen af teknikbygningen reduceres. Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Skema til brug for screening (VVM-pligt) Vesthimmerlands Kommune Der er ansøgt om tekniske ændringer af anlæg på Holmevej 98,

Læs mere

Bilag 5. Matr.nr.: 6gr Vejby By, Vejby Gribskov Kommune

Bilag 5. Matr.nr.: 6gr Vejby By, Vejby Gribskov Kommune Bilag 5 Basisoplysninger Denne anmeldelse vedrører en ny placering af en tidligere anmeldt mast ved Vejby Station. Pga. stor lokal modstand mod at opføre en mast ved stationen, er det pga. nyt beregningsgrundlag

Læs mere

Adresse: Søndergade 27, 8740 Brædstrup

Adresse: Søndergade 27, 8740 Brædstrup Basisoplysninger Tekst Kommunens vurdering Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Lovliggørelse af eksisterende kantsikring ved Hopballe Mølle Lovliggørende vandløbsregulering i Grejs Å ved Hopballevej 56,

Læs mere

opstilling af 10 kwthy husstandsvindmølle med 21 m gittermast og 7,13m rotordiameter

opstilling af 10 kwthy husstandsvindmølle med 21 m gittermast og 7,13m rotordiameter 10-03-2016 08:55:04 Bilag Basisoplysninger Tekst Projektbeskrivelse (kan vedlægges) opstilling af 10 kwthy husstandsvindmølle med 21 m gittermast og 7,13m rotordiameter Navn, adresse, telefonnr. og e-mail

Læs mere

NOTAT. Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret

NOTAT. Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret NOTAT Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret Vejledning til ansøger Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes rådgiver baseret på bygherrens viden

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Projektbeskrivelse fremgår af kort og bevoksningsliste Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Nordrup Menighedsråd Navn, adresse, telefonnr.

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og på kontaktperson

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og  på kontaktperson Anmeldeskema Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav

Læs mere

Morten Nielsen, Saltebakken 60, 9900 Frederikshavn, tlf.: , mail: Frederikshavn kommune

Morten Nielsen, Saltebakken 60, 9900 Frederikshavn, tlf.: , mail: Frederikshavn kommune Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Udskiftning af eksisterende biogasmotor på Frederikshavn Renseanlæg. Det eksisterende biogasanlæg består af 2 x 167 kwe biogasmotorer og 1x 500

Læs mere

Her kan du læse nærmere om befæstelsesgrad.

Her kan du læse nærmere om befæstelsesgrad. Befæstelsesgrader Her kan du læse nærmere om befæstelsesgrad. For at reducere antallet og mængden af oversvømmelser vil Rudersdal Kommune begrænse mængden af regnvand i kloaksystemet. Derfor regulerer

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Kerteminde Kommune

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Kerteminde Kommune Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2014-2017 Kerteminde Kommune Udvidelse af industriområde syd for Lindø Port of Odense September 2015 Side 1 af 1 PROJEKT Lindø Industripark A/S, Afvanding af havneudvidelse

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger

Anmeldeskema. Basisoplysninger Anmeldeskema Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Tekst Restaureringsprojekt i Egen Mølle vandløb. Projektet indebærer åbning af to rørlagte

Læs mere

ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 2013) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5

ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 2013) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 ANMELDELSESSKEMA Screening for VVM-pligt iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.:1654 af 27. december 213) VVM-bekendtgørelsens Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Fortsættelse og en

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Der etableres en 15500 m² kunstgræsbane hos SIK ved Liseborg Centret. (kortbilag vedlagt). Banen

Læs mere

Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02)

Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02) Forslag til tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2011-2014 for Brønderslev Kommune. Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B-14.01 og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02)

Læs mere

VVM - anmeldelse af opstilling af 1 stk. SWP 25 kw husstandsvindmølle beliggende på Randerupvej 38, 6780 Skærbæk i Tønder Kommune

VVM - anmeldelse af opstilling af 1 stk. SWP 25 kw husstandsvindmølle beliggende på Randerupvej 38, 6780 Skærbæk i Tønder Kommune Kun til anmeldelser til husstandsmøller! VVM - anmeldelse af opstilling af 1 stk. SWP 25 kw husstandsvindmølle beliggende på Randerupvej 38, 6780 Skærbæk i Tønder Kommune Basisoplysninger Projektbeskrivelse

Læs mere

Landinspektør Christian Kragh. Tlf. nr. 40 28 41 51. Matr.nr. 3a, Karup by, Karup. Der vedlægges Oversigtskort i ca. 1:6.500

Landinspektør Christian Kragh. Tlf. nr. 40 28 41 51. Matr.nr. 3a, Karup by, Karup. Der vedlægges Oversigtskort i ca. 1:6.500 Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Etablering af delvis nedgravet betongylletank, indvendigt beklædt med HDPE-lining til opbevaring

Læs mere

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav Projektet

Læs mere

3 og 4 (Spildevandsbekendtgørelsen). Ver.1.0 februar 2008

3 og 4 (Spildevandsbekendtgørelsen). Ver.1.0 februar 2008 ANSØGNING OM SPILDEVANDSTILLADELSE TIL VIRKSOMHEDER Baggrund Kommunalbestyrelsen skal ifølge Miljøbeskyttelsesloven 1 og Spildevandsbekendtgørelsen 2 give tilladelse til tilslutning til offentlige spildevandsanlæg.

Læs mere

Bilag 1 Basisoplysninger

Bilag 1 Basisoplysninger Bilag 1 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse ønsker at foretage en udskiftning af et tankanlæg i Radarhoved Skagen, nord for Skagen. Arbejdet med udskiftning

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger - Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Skovrejsning med tilskud.

Anmeldeskema. Basisoplysninger - Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Skovrejsning med tilskud. Anmeldeskema Bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning Basisoplysninger Projektbeskrivelse

Læs mere

Bilag 5. Anmeldeskema. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Se vedlagt dokument

Bilag 5. Anmeldeskema. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Se vedlagt dokument Anmeldeskema Bilag 5 Miljø og Fødevareministeriets bekendtgørelse nr. 1440 af 23. november 2016 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning.

Læs mere

1 - Profilskitse. Hører til journalnummer: 01.16.04-P19-59-15 Udskrevet den 10-07-2015

1 - Profilskitse. Hører til journalnummer: 01.16.04-P19-59-15 Udskrevet den 10-07-2015 1 - Profilskitse Hører til journalnummer: 1.16.4-P19-59-15 Udskrevet den 1-7-215 1 2 - Anmeldeskema efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5, S Tønder Kommune Teknik og Miljø Rådhusstræde 2 624 Løgumkloster

Læs mere

Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved Tlf.:

Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved Tlf.: Næstved Kommune Center for Miljø og Natur, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved spildevand@naestved.dk Tlf.: 5588 6170 www.naestved.dk Sags nr. Modtaget, dato: Ansøgning om etablering af Biologisk sandfilter

Læs mere

Matr.nr.: 1 fu, Bustrup Hovedgård, Ramsing

Matr.nr.: 1 fu, Bustrup Hovedgård, Ramsing Bilag A Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Etablering og drift af et 1,5 MW biomasse (halm) fyret anlæg med tilhørende 1000 m 3 akkumuleringstank, halmlade, pillesilo og forbindelsesledning

Læs mere

Bilag C: VVM-anmeldelsen

Bilag C: VVM-anmeldelsen Bilag C: VVM-anmeldelsen Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2: Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 1. maj 217 Ansøgningsskema Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger

Anmeldeskema. Basisoplysninger Anmeldeskema Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning nr. 1184 af 6. november 2014 Basisoplysninger Projektbeskrivelse

Læs mere

x Hvis ja, angiv punktet på bilag 2:

x Hvis ja, angiv punktet på bilag 2: Ansøgningsskema Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives til myndighederne ved ansøgning af projekter, der er omfattet af lovens bilag 2, jf. lovens 21. Bygherren skal, hvor det er

Læs mere

Frederikshavn Kommune. X Hvis ja, er der obligatorisk VVM-pligtig, angiv punktet på bilag 1. X Hvis ja, angiv punktet på bilag 2. Nej Tekst relevant

Frederikshavn Kommune. X Hvis ja, er der obligatorisk VVM-pligtig, angiv punktet på bilag 1. X Hvis ja, angiv punktet på bilag 2. Nej Tekst relevant Bilag A Skema til brug for screening (M-pligt) M Myndighed Frederikshavn Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Projekt for Frederikshavn Spildevand A/S, Frederikshavn and A/S,

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) efter bekendtgørelse 1440 af 23/

Skema til brug for screening (VVM-pligt) efter bekendtgørelse 1440 af 23/ Notat Vedrørende: MT-Virksomhed Vvm skema Sagsnavn: Miljøgodkendelse listevirksomhed - dansk affaldsminimering, Industriparken 2, 8870 Langå, Affald Sagsnummer: 09.02.00-P19-3-17 Skrevet af: Jeannette

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan

Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan PLAN, BYG OG MILJØ Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2017-2027 Erhvervsområde ved Omfartsvejen, Gørlev Forslaget er fremlagt fra 25. april 20. juni 2018 Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan

Læs mere

VVM-anmeldeskema, ny boringer. Donbækvej 26, 9900 Frederikshavn

VVM-anmeldeskema, ny boringer. Donbækvej 26, 9900 Frederikshavn VVM-anmeldeskema, ny boringer. Donbækvej 26, 9900 Frederikshavn Basisoplysninger Tekst Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Ny vandforsyningsboring Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Helge Hagen

Læs mere

Ansøgningsskema. Detailprojekt Vådområdeprojekt Verninge Mose, juni 2017

Ansøgningsskema. Detailprojekt Vådområdeprojekt Verninge Mose, juni 2017 VVM screening Verninge Mose Bilag 1 Ansøgningsskema Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives til myndighederne ved ansøgning af projekter, der er omfattet af lovens bilag 2, jf. lovens

Læs mere

Brønderslev Kommune Forslag om tillæg til Spildevandsplan for den tidligere Dronninglund Kommune

Brønderslev Kommune Forslag om tillæg til Spildevandsplan for den tidligere Dronninglund Kommune Brønderslev Kommune Forslag om tillæg til Spildevandsplan for den tidligere Dronninglund Kommune Tillæg nr. 7 Mejeriparken, Hjallerup Ændring af kloakeringsprincip for boligområde fra offentlig fælleskloakeret

Læs mere

Randers Kommune Miljø og Teknik, Laksetorvet, indg. E3, 8900 Randers C, tlf

Randers Kommune Miljø og Teknik, Laksetorvet, indg. E3, 8900 Randers C, tlf Randers Kommune Tillæg til spildevandsplanen for Randers Kommune Tillæg nr 4/2010 FORSLAG Maj 2010 Randers Kommune Miljø og Teknik, Laksetorvet, indg E3, 8900 Randers C, tlf 89 15 15 15 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sagsnummer - udfyldes af kommunen. Ejers navn Tlf. e-mail. Kontaktperson Tlf. e-mail

Sagsnummer - udfyldes af kommunen. Ejers navn Tlf. e-mail. Kontaktperson Tlf. e-mail TEKNIK OG MILJØ Udfyldt skema sendes til: Sagsnummer - udfyldes af kommunen Herning Kommune Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning e-mail: teknik@herning.dk Ansøgning om tilladelse til tilslutning

Læs mere

Natur og Miljø Februar 2018 sag nr Tillæg 3 til Spildevandsplan Svendborg Kommune

Natur og Miljø Februar 2018 sag nr Tillæg 3 til Spildevandsplan Svendborg Kommune Natur og Miljø Februar 2018 sag nr. 17-27344 Tillæg 3 til Spildevandsplan 2013 2024 Svendborg Kommune for boligområde øst for Gambøtvej og syd for Søndervej, Thurø. 1 Indholdsfortegnelse A. Indledning...

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre

Anmeldeskema. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Anmeldeskema Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning nr. 1184 af 6. november 2014 Basisoplysninger Projektbeskrivelse

Læs mere

Bilag 1. Ansøgningsskema

Bilag 1. Ansøgningsskema Bilag 1 Ansøgningsskema Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives til myndighederne ved ansøgning af projekter, der er omfattet af lovens bilag 2, jf. lovens 21. Bygherren skal, hvor

Læs mere

ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5

ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5 Tønder Kommune Teknik og Miljø Rådhusstræde 2 6240 Løgumkloster Telefon: 74 92 92 92 E-mail: teknisk@toender.dk ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5 Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes

Læs mere

Bilag 1. Ansøgningsskema

Bilag 1. Ansøgningsskema Bilag 1 Ansøgningsskema Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives til myndighederne ved ansøgning af projekter, der er omfattet af lovens bilag 2, jf. lovens 21. Bygherren skal, hvor

Læs mere

Bilag 5 VVM-bekendtgørelsen (Bek. nr. 1654 af 27. december 2013)

Bilag 5 VVM-bekendtgørelsen (Bek. nr. 1654 af 27. december 2013) Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Skanderborg Fælleden Skanderborg Kommune, Byråds-

Læs mere

Anmeldeskema for regulering af vandløb

Anmeldeskema for regulering af vandløb Anmeldeskema for regulering af vandløb Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives til myndighederne ved ansøgning af projekter, der er omfattet af lovens bilag 2, jf. lovens 21. Bygherren

Læs mere

RAPPORT. Ringkøbing-Skjern Kommune. Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Opdateringer i Videbæk

RAPPORT. Ringkøbing-Skjern Kommune. Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Opdateringer i Videbæk RAPPORT Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2010-2020 Opdateringer i Videbæk Godkendt af Byrådet den 9.10.2012 T i l l æ g n r. 2 t i l s p i l d e v a n d s p l a n S i d e 2 I

Læs mere

RAPPORT. Bymidten 11, 4050 Skibby - Spildevandstilladelse

RAPPORT. Bymidten 11, 4050 Skibby - Spildevandstilladelse RAPPORT Bymidten 11, 4050 Skibby - Spildevandstilladelse Spildevandstilladelse for Linie C Bymidten 11 4050 Skibby Captia journal nr.: 011692-2014 Udarbejdet af: mfjel Kvalitetssikret af: ahjen Foto: 2/8

Læs mere

Basisoplysninger Udfyldes af anmelder Kommunens bemærkninger. Gunnar Kanstrup, Kraghave Parkvej 12, 2630 Taastrup, ,

Basisoplysninger Udfyldes af anmelder Kommunens bemærkninger. Gunnar Kanstrup, Kraghave Parkvej 12, 2630 Taastrup, , NOTAT Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret Vejledning til ansøger Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes rådgiver baseret på bygherrens viden

Læs mere