Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj."

Transkript

1 Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj. Der gøres opmærksom på, at der på JBU s repræsentantskabsmøde den 20. marts 2004, blev der vedtaget, at seniorhold der udebliver fra en udekamp skal betale en bod i henhold til JBU`s love 29 stk. 3. Husk tilmeldingen skal være sendt via Hjemmesiden senest lørdag den 8. juni Indbetalinger skal dateres Fredag 7.Juni Husk netbank kan tage op til 2 hverdage Til Danske Bank: Vedrørende rettidig betaling henvises til JBU s love 27 stk. 5. Ny turneringsplan ventes tidligst færdig primo August. HUSK Ændring af klubbestyrelse rettes på egen side i Bowling portalen

2 INFORMATION - til klubberne under JYDSK BOWLING UNION Tilmeldingen bør læses omhyggeligt, inden man tilmelder hold, da prisen for én kamp kan være ca. 140,00 160,00 kr. pr. person. Klubben hæfter for startgebyr, til alle kampe i hele turneringen, for de af dem tilmeldte hold. På repræsentantskabsmødet 20 marts 2004 blev yderligere vedtaget, at udehold der udebliver fra en kamp pålignes en bod i henhold til JBU s love 29. stk 3. Henvendelse vedr. de lokale serier rettes til: Region 1 Brønderslev, Fjerritslev, Frederikshavn, Hjørring, Hobro, Hirtshals, Løgstør, Løkken, Rønbjerg, Skagen, Sæby, Års og Aalborg Region 2 Brande, Bjerringbro, Hanstholm, Herning, Holstebro, Ikast, Lemvig, Nykøbing Mors, Ringkøbing, Skive, Skjern, Struer, Søndervig, Tarm, Thisted, Viborg og Videbæk Region 3 Ebeltoft, Grenå, Hammel, Odder, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Viby J, og Århus. Region 4. Brørup, Esbjerg, Fredericia, Gram, Grindsted, Haderslev, Hedensted, Horsens, Kolding, Kruså, Skærbæk, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejle og Aabenraa, Ole Drensgaard Randersvej Hobro Tlf / John Truelsen Ånumvej Skjern Vakant Torben Rasmussen Egtvedvej Kolding Tlf Henvendelse vedr. tilmelding af hold kan rettes til: Turneringskoordinator Robert S. Rasmussen Stampesvej 26, 1. tv Viby J Tlf JBU Seniorleder Nils Jensen .

3 INDBYDELSE TIL SENIORBOWLING 2013/2014 Hermed indbydes alle bowlingklubber i Jylland til at deltage i DBwF s og JBU s holdturneringer. Seniorturneringen afvikles generelt for 6-mandshold AM damer og herrer. På lokalplan dog også for 3 og 4-mands hold AM, damer og herrer og 3 og 4-mands hold AM mixed. Samt i region 3 og 4 Laves Open række ved nok tilmeldte hold. Open række spilles af både herrer og damehold eller blanding ude fast antal af hvert køn. Tilmeldte hold skal opgive holdsnit. Rækkeinddelingen under 2. division foretages af Regionsseniorlederne. DBwF afvikler Danmarksturneringen med Bowling Ligaen og 1. division damer og herrer JBU afvikler 2. division Nord damer og herrer for DBWF. JBU afvikler, i samarbejde med FbwU, 2. division Vest damer og herrer for DBWF Afhængig af tilmeldingen afvikles i de enkelte områder lokale rækker efter antallet af tilmeldte hold med hensyntagen til holdsnit og geografisk placering Tilmeldingsgebyret er 100,00 kr. pr. hold, der indbetales samtidig med øvrige tilmeldinger. På JBU s unionsbestyrelsesmøde den 22. juni 1994 er det besluttet, at nye klubber som tilmelder sig denne turnering for 1. gang, ikke skal betale gebyr for tilmeldingen. Det er i seniorudvalget besluttet at hold i lokale rækker der trækkes inden 31. Juli kan trækkes uden udgift for klubben. Dette gælder ikke landsdækkende rækker. INDBYDELSE TIL JYDSK TURNERING Hermed indbydes alle bowlingklubber i Jylland til deltagelse i Jydsk Turnering for 3-mands hold. Turneringen afvikles som cup turnering, hvor holdene mødes i puljer og spiller en serie alle mod alle, de bedst placerede hold går videre til næste runde. Turneringen afvikles i en Herre og en Dame Række. På følgende datoer: 21/ / / Regionsfinaler 08/ Finaler 05/ De enkelte rækker afvikles dog kun ved min. 6 tilmeldte hold i hver region. Tilmeldingsgebyret er kr. 50,00 pr. hold, der indbetales samtidig med øvrige tilmeldinger. Der gøres opmærksom på, at spillere kun må deltage på et hold pr. sæson Man må gerne spille Jydsk Turnering, selvom man spiller, eller skal spille, i Landspokalturneringen, eller på almindelige turneringshold.

4 Indbydelse til alle Ungdomsturneringerne. Hermed indbydes alle bowlingklubber i Jylland til at deltage i følgende Ungdomsturneringr. Ungdomsturneringen afvikles som 3 mandshold AM mixed. Der er 3 forskellige inddelinger på rækkerne. DBwF`s Ungdomsligaen JBU og FBwU`s Eliteserien Nordvest og Sydvest JBU`s Regionale Ungdomspuljer Indbydelse til Ungdomsligaen Turneringen udskrives for maximalt 8 klubhold fra hele landet. Der spilles 3 mands hold ( 1 reservespiller tilladt). Hver klub kan maximalt deltage med et hold i Ungdomsligaen. De deltagende klubber har i løbet af sæsonen hver en runde på hjemmebane. Hver enkelt klub betaler den fulde pris for egen hjemmerunde, men spiller til gengæld gratis de øvrige syv runder. Runderne placeres fortrinsvis 2 og 2 sammen, således at der f.eks. spilles første runde lørdag i en by og atter en runde søndag i geografisk nærmeste by. Til hver dobbeltrunde udbetaler DBwF kørselsgodtgørelse til én bil pr hold, samt et overnatnings tilskud på 850 kr pr hold. Alle øvrige udgifter dækkes af klubberne. Der spilles om DBwF`s ungdomsliga medalier i Guld Sølv og Bronze. Disse uddeles til nummer 1,2,3 efter det indledende grundspil. De fire bedst placerede hold efter grundspillet kvalificerer sig til et pokalslutspil, hvor der spilles om en vandrepokal. Placeringerne 5-8 efter grundspillet deltager også på slutspilsdagen. Her spilles om ungdomsligaens trøstpokal, som ligeledes er en vandrepokal. Udgiften til pokalslutspillet (Baneleje, udbetaling af kørselsgodtgørels til én bil pr hold, evt. broudgifter og gravering af pokal) betales af DBwF. Ved tilmelding til Ungdomsligaen bedes klubberne oplyse navn,medlemsnummer og seneste snit på alle spillere. Evt. interesserede hold der ikke er plads til i Ungdomsligaen, overføres til Eliteserien Nordvest eller Sydvest.

5 Eliteserien Nordvest og Eliteserien Sydvest Ungdom. Rækkerne åbnes for 6 8 hold i hver række, ved opdeling af rækkerne skal der tages hensyn til kørselsafstand og snit. En klub kan deltage med indtil to hold i hver række, men i de tre sidste indledende runder er spillerne låst fast til kun at kunne deltage på et og samme hold i Eliteserien. Op og nedrykning til klubbens evt. øvrige hold i Ungdomdligaen og regionale puljer er dog naturligvis tilladt (Jfr. DBwF`s generelle spilleregler) De deltagende klubber har i løbet af en sæson, hver en runde på hjemmebane. Hver enkelt klub betaler den fulde pris for egen hjemmerunde, men spiller til gengæld gratis I de 5 til 7 øvrige runder. Der kan evt. være neutrale runder; her betaler hvert hold for deres andel af udgiften. Til hver runde udbetalerjbu/fbwu kørselsgodtgørelse til en bil pr. hold. Alle øvrige udgifter betales af klubberne. Der spilles om medalier i Guld Sølv og Bronze i begge eliteserier. Disse uddeles til nummer 1,2,3, efter det indledende grundspil. De 3-4 bedst placerede hold fra hver af de 2 Eliteserier, efter grundspillet kvalificerer sig til Eliteserien Vest pokalslutspil, Hvor der spilles en serie mod hvert hold, om en vandrepokal. Resten af holdene fra Eliteserien efter grundspillet deltager også på slutspildagen. Her spilles om Eliteserie Vests trøstpokal, som ligeledes er en vandrepokal. Udgifterne til pokalslutspillet, (en lettere anretning, baneleje, udbetaling af kørselsgodtgørelse til`en bil og gravering af pokal) betales af JBUog FBwU. Hold der ikke får plads i Eliteserien Nord Vest og Syd Vest ungdom overføres til de Regionale rækker. Indbydelse til Regionernes Ungdomsbowling. Hermed indbydes alle bowlingklubber i Jylland til at deltage i JBU`s regionale ungdomsturnering. Ungdomsturneringen afvikles som 3 mands hold AM mixed. Bemærk. Der skal i år påføres holdsnit på deltagende hold. Se tilmeldingsskema. Klubberne tilmelder hold for hele sæsonen 2013/2014. Der spilles om medalier i hver pulje i perioderne september til december 2013, og igen januar til maj 2014.Der spilles max. 4 runder i hver halvsæson. Der vil blive trrukket lod om, hvilke haller der spilles i. Klubben kan senest d.10.november 2013, uden økonomiske omkostninger for klubben, melde et eller flere hold fra eller til, hvis der er behov for dette. (Dette nye tiltag er for at alle nye ungdomsbowlere ikke skal vente et år, før de kan komme i kamp.) Tilmeldinger+snit sendes /mailes til regionens seniorleder og Turneringskoordinator

6 Der kan kun tilmeldes hold til turneringen, men ikke de enkelte puljer. De 4 Regioner inddeler herefter puljerne under hensyntagen til holdsnit og kørselsafstand. JBU`s ungdomsudvalg vil gøre klubberne opmærksomme på, regel 26 Holdstørrelse og spillemåde Så vidt det ermuligt afvikles desuden rene Puslinge puljer. Tilmeldingsgebyret til Ungdomsligaen og eliteserierne samt de Regionale rækker er 100 kr. og der indbetales sammen med øvrige tilmeldinger. På JBU`s unionsbestyrelsesmøde den 22. Juni 1994 er det besluttet, at nye klubber der tilmelder sig denne turnering for første gang, er fritaget for gebyr for tilmeldingen. Husk klubbens adresser indberettes på klubbens forside på Bowling Portalen. Tilmeldinger af hold foregår via hjemmesiden Tilmeldingen skal være Dateret. senest lørdag den 8. juni 2013 for at være gyldig.