KRYDSTOGT. Til og fra Hawaii. Endedestination. Varighed 8 dage/ 7 nætter. Afrejsedatoer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KRYDSTOGT. Til og fra Hawaii. Endedestination. Varighed 8 dage/ 7 nætter. Afrejsedatoer"

Transkript

1 KRYDSTOGT Til og fra Hawaii Rederi: Norwegian Cruise Line Krydstogtskib: Pride of America Endedestination Start Slut Honolulu - Hawaii Honolulu - Hawaii Varighed 8 dage/ 7 nætter Afrejsedatoer Surf - Hawaii Honululu, Hawaii, USA - Kahului, Hawaii - Hilo, Hawaii - Kailua Kona, Hawaii - Nawiliwili, Hawaii - Napali Coast, Hawaii Nawiliwili, Hawaii - Honolulu, Hawaii, USA Maj: 11, 18, 25 Juli: 06, 13, 20, 27 Sept: 07, 14, 21, 28 Nov.: 02, 09, 16, : Jan: 04, 11, 18, 25 Marts: 07, 14, 21, 28 Maj: 02, 09, 16, 23, 30 Juli: 04, 11, 18, 24 Sept.: 05, 12, 19, 26 Juni: 01, 08, 15, 22, 19 August: 03, 10, 17, 24, 31 Okt.: 05, 12, 19, 26 Dec: 07, 14, 21, 28 Feb: 01, 08, 15, 22, 29 April: 04, 11, 18, 25 Juni: 06, 13, 20, 27 August: 01, 08, 15, 22, 29 Okt.: 03, 10, 17, 24, 31 Om rederiet og skibet Højt serviceniveau Fantastiske gastronomiske oplevelser Specialister i krydstogter til Hawaii Gode børnepriser Freestyle Cruising uden faste spisetider og dresscode Børnevenlige skibe med mange aktiviteter for hele familien Mulighed for single-kahytter Inkluderet Fly t/r inkl. transfer Booking af krydstogt Helpension Roomservice 24/7 i kahytten Fri adgang til swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater Alle gebyrer, skatter & afgifter Ikke inkluderet Program overview Stig ombord til en mindeværdig rejse, hvor krydstogtskibet vil sejle dig trygt fra havn til havn mens du undervejs kan nyde det brede udvalg af faciliteter og forlystelser. Drikkepenge Øvrige drikkevarer Spisning i specialrestauranter Udflugter & evt. forsikringer (kan tilkøbes) Priser fra DDK pr person baseret på 2 rejsende, der deler kahyt. Vi tilbyder opgradering af din kahyt eller billet for et mindre beløb, så du har mulighed for frit at nyde alle faciliteterne ombord.

2 Information Nyttig viden om rejsens destinationer USA- Hawaii - Honolulu Intet sted i verden er som Hawaii. Den lille øgruppe midt ude i Stillehavet ligger langt væk fra de store kontinenter, og selvom det er en delstat i USA, mærker man kun Hawaiis helt egne naturlige elementer med dramatiske vandfald, frodige regnskove og blomstrende haver. Honolulu ligger på øen Oahu og er den største by og hovedstad i Hawaii. Den fantastisk smukke by er Hawaii s forretningscentrum og er hjemsted for næsten en million indbyggere. Honolulu er også hjemsted for én af verdens mest berømte strande Waikiki Beach. Stranden med det kridhvide sand og høje bølger er et sandt turistmekka, og selvom stranden godt kan være overrendt, så er den klart et besøg værd, hvad enten man ønsker at sole sig, svømme eller prøve kræfter med et surfbræt. I busafstand i den vestlige del af Honolulu ligger Pearl Harbor havnen som i 1941 blev bombet af det japanske militær og som sendte USA ind i 2. Verdenskrig. I dag fungerer havnen stadig som flådebase med forskellige museer og mindesmærker. Honolulu har almindeligt tropisk klima med meget få temperaturændringer i løbet af året. Om sommeren ligger temperaturen på grader i gennemsnit, og resten af årets måneder, hvor der også falder mest regn, ligger temperaturen på omkring grader. Amerikanske Dollars (USD) USA- Hawaii - Kahului Kahului er den største by på øen Maui, som ligger i den amerikanske delstat Hawaii. Byen er hjemsted for ca og fungerer som øens kommercielle centrum. Mauri Art & Cultural Center. Her har man muligheden for at opleve lokale danseforestillinger, høre store koncerter eller se spændende kunstudstillinger. Maui Nui Botanical Gardens. Tropisk klima med temperaturer mellem 20 og 30 grader året rundt. Amerikanske dollars (USD)smag.

3 Information Nyttig viden om rejsens destinationer USA - Hawaii - Hilo Intet sted i verden er som Hawaii. Den lille øgruppe midt ude i Stillehavet ligger langt væk fra de store kontinenter, og selvom det er en delstat i USA, mærker man kun Hawaiis helt egne naturlige elementer med dramatiske vandfald, frodige regnskove og blomstrende haver. Ved den voluminøse vulkanske Kohalakyst ligger byen Hilo. Hilo er den største by i Hawaii County og et formidabelt udgangspunkt for at opleve øen. I selve byen er der dog nok at beskæftige sig med. Naturelskere vil nyde Liliuokalani Gardens, som ligger tæt på Hilos centrum. Denne smukt anlagte park forkæler øjet med røde broer over små eksotiske fiskedamme, storstilede stenbede, pagoder, japanske lanterner og et indtagende tehus. Der er udsigt over både Hilo Bay og øen Moku Ola, som bidrager betragteligt til de fredelige omgivelser. Den autentiske japanske have blev indviet i 1917 som en hyldest til Hawaiis første indvandrere fra Japan, som arbejdede i sukkerrørsplantagerne på Hawaii. Richardson Beach Park har brændt sig fast i erindringen hos mange af de besøgende. Med sine rolige vande i små tidevandslommer, exceptionelle sorte strandsande og fremragende vilkår for snorkling i koralrevet er strandparken det ideelle sted at tilbringe en eftermiddag på Hawaii. De naturlige små pøler og vige er skabt af vulkanøens lava, og det holder vandet roligt og dejlig varmt. Snorkling er derfor en af de mest populære aktiviteter i sommersæsonen, og man vil være i stand til at observere en overflod af tropiske fisk, der lever i og omkring koralrevet. Hvis man er heldig, kan man endda spotte en grøn havskildpadde. I Akaka Falls State Park føres man i en fantastisk tur gennem den frodige tropiske vegetation til naturskønne udsigtspunkter, hvor man kan opleve Kahuna-vandaldet og Akaka-vandfaldet, som kaster sit strømmende vand 442 meter ud i en altopslugende slugt. Den 0,6 km lange gangsti kræver fysiske anstrengelser pga. de mange trapper, men det er absolut al umagen værd. Man kan leje en bil i Hilo for omkring $ 50 (250 kr.) om dagen. Har man mod på det, kan man også bruge bilen til at besøge Hawaii Volcanoes National Park, som ligger 45 minutter syd for Hilo. De store vulkaner er enestående for Hawaii, men husk at følge instruktionerne på tavlen ved ankomsten til parken. Hawaiis tropiske klima har stabile temperaturer hele året på mellem 26 og 30 grader. Hilo er den by på Hawaii, hvor der kommer mest nedbør. Dette er dog i så små mængder, at man nærmest skal føle sig heldig, hvis man oplever det. Amerikanske Dollars (USD)

4 Information Nyttig viden om rejsens destinationer USA - Hawaii - Kailua Kona Kailua Kona, ofte blot omtalt Kona, ligger på den vestlige siden af øen Hawaii Big Island, i den amerikanske delstat af samme navn. Byen er hjemsted for ca indbyggere og er placeret for bunden af vulkanen Hualalai. Udover de dejlige tropiske omgivelser, er byen især kendt for sit verdensberømte triatlonstævne. Mauna Kea. Kom på udflugt til toppen af Mauna Kea og få en ubeskrivelig oplevelse i de højere luftlag. Selvom bjerget er over meter højt, er det muligt at køre hele vejen til toppen. Er man ikke så meget til de højere luftlag, kan man også bare nyde de dejlige omgivelser helt nede i vandkanten, evt. ved Manini owali Beach, hvor man kan svømme blandt tropiske fisk og store havskildpadder. Du kan også lære lidt mere om historien på Hawaii ved Hulihe e Palace, som var den tidligere sommerresidens for det daværende monarki. Tropisk klima med temperaturer mellem 20 og 30 grader året rundt. Amerikanske dollars (USD) USA - Hawaii - Nawiliwili Nawiliwili er en havn på øen Kauai, som er en del af det eksotiske ørige Hawaii. Hawaii er den 50. stat i USA og består af 132 vulkan øer, hvoraf Kunuai er den ældste og kendt som The Garden Island med en helt unik fauna og flora. Det er også her, at man finder de bedste strande på Hawaii. Nawiliwili har ikke attraktioner i traditionel forstand. Det handler om naturoplevelser af de helt store. Man kan fx tage på en hiking tur langs Na Pali kysten, som er helt uberørt og stort set lodret, i en højde af meter. Vil man ikke gå, kan man tage på helikoptertur og opleve øens skønhed fra oven. Kalapaki Beach ligger kun 1 km fra havnen og er både en dejlig strand, men også stedet, hvor man kan gå på shopping og opleve lidt natteliv. Duke s Canoe Club and Barefoot bar er stedet, hvor man skal tilbringe en aften med smuk udsigt til bugten, god mad og en livlig bar. Nawiliwili har et behageligt tropisk klima med varme hele året rundt. I vinterhalvåret ligger temperaturen omkring de 20 grader, mens sommeren byder på temperaturer på ca. 30 grader. Vindene fra Stillehavet gør sommeren meget behagelig, trods den høje temperatur. Amerikanske Dollars (USD)

5 Oversigt over kahytter Mulighed for opgradering af kahyt Privat kahyt Kahyt med vindue Kahyt med balkon Studio kahyt Størrelse: 9 m2 uden vindue eller balkon Kahytten er forbeholdt, folk der rejser alene og er udstyret med en enkeltseng og diverse sanitære faciliteter som bad og toilet. Indvendig kahyt Størrelse: 12 m2 De indvendige kahytter er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Flere af kahytterne har køjesenge, som gør det muligt at være op til 4 personer i kahytten. Udvendig kahyt med vindue Størrelse: 14 m2 med vindue De udvendige kahytter indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Flere af kahytterne er udstyret med køjesenge, som gør det muligt at være op til 4 personer i kahytten. Balkon kahyt Størrelse: 13 m2 med egen balkon Balkon kahytterne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Flere af disse kahytter er udstyret med enten sovesofa eller køjesenge, som gør det muligt at være op til 4 personer i kahytten. Family Suite Størrelse: Fra 22 til 83 m2 med egen balkon Bemærk, at kategori SJ har begrænset udsigt og ingen balkon. Suiterne er udstyret med 2 soveværelser. Det ene værelse har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og det andet værelse en dobbelt sovesofa. Det betyder, at man kan være op til 4 personer i denne kahyt. Interiør: Telefon, eget bad med bruseniche og toilet, 2xtv, 2xhårtørrer, minibar, sminke-/arbejdsbord med spejl,

6 Oversigt over kahytter Mulighed for opgradering af kahyt Suite Penthouse Suite Størrelse: Fra 37 til 56 m2 med egen balkon Suiterne er luksuriøst indrettet og er udstyret med en dobbeltseng i et adskilt soveværelse samt egen jacuzzi, enten i badeværelset eller på balkonen. Desuden har suiten tv og højtaler fra Bang&Olufsen med et stort udvalg af film og Cd er. Owners Suite Størrelse: 50 m2 med egen balkon Owners Suiterne er de mest eksklusive suiter, og de minder om en lille luksus lejlighed. Soveværelse og opholdsstue er adskilt, og suiten er desuden udstyret med privat balkon med jacuzzi. Om Skibet Pride of America er bygget i 2005 og er det eneste skib i Norwegian Cruise Lines flåde, som er registreret i USA. Skibet gennemgik en omfattende renovering i 2016, hvor skibet fik tilført mange nye faciliteter, fx flere moderne suiter og kahytter med faldskærms tv, en brasiliansk restaurant og trådløst internet. Pride of America sejler året rundt omkring eksotiske Hawaii, og skibet har en helt speciel charmerende atmosfære ombord. Udsmykningen ombord er inspireret af amerikansk kultur og historie, og man finder fx en statue af Abraham Lincoln i én af de mange lounger ombord. Skibet er udstyret med topmoderne faciliteter. Oplev fx 11 forskellige restauranter, 9 barer og lounger, flotte familie faciliteter, rummelige suiter og et væld af private balkoner perfekte til at spotte hvaler eller nyde den spektakulære udsigt.

7 Oversigt over faciliteter Faciliteter ombord på skibet Restauranter (inkluderet i prisen) Aloha Café (Buffet) Cadillac Diner (Retro Diner, Amerikansk) East Meets West (Asiatisk) Liberty (A La Carte) Skyline (A La Carte) Room service er også inkluderet i prisen, dog opkræves der et mindre gebyr ved bestilling mellem kl Specialrestauranter (mod tillæg) Moderno Churrascaria (Brasiliensk) Teppanyaki (Japasnk Hibachi) Cagney s Steakhouse Jefferson s Bistro (Fransk) La Cucina (Italiensk) Sushi Bar Barer og lounges Ombord på dette krydstogt, er der en helt specielt atmosfære der er Amerikansk/Hawaiiansk inspireret. Nyd lækre eksotiske drinks såsom Mai Tai s og Surf Rider s i Aloha Lanai Bar, eller tag tilbage til det vilde vest og nyd en kold øl i Gold Rush Saloon. Skal man have en farverig og festlig oplevelse skal man besøge Mardi Gras Cabaret Mightclub, hvor de hver aften afholder denne amerikanske tradition. Underholdning Teater Internetcafé Shopping Børne- og teenageklubber Kunst- og Fotogalleri Bibliotek Videoarkade Pools 4 jacuzzier 2 swimmingpools Restaurant Bar Spa, relax og sport Spa Basket Volley Tennisbane Golf Løbebane Fitnesscenter Udendørs skak Lounge Spa-område Afslapning Billedkilde: MyCruise

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

KRYDSTOGT. Start og slut i Abu Dhabi. Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi. Varighed 8 dage/ 7 nætter

KRYDSTOGT. Start og slut i Abu Dhabi. Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi. Varighed 8 dage/ 7 nætter KRYDSTOGT Start og slut i Abu Dhabi Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi Varighed 8 dage/ 7 nætter Afrejsedatoer 2019 November: 29 December: 06, 13, 20, 27 Afrejsedatoer 2020 Januar: 03, 10,

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser

Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser Denne stopover-pakke kombinerer Los Angeles og Honolulu. Los Angeles er mere end bare en by. Her finder man filmenes højborg, Hollywood, Walt Disney's eventyrland

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Los Angeles Nuuanu Pali lookout Honolulu Pearl Harbor Polynesian Cultural Center. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Los Angeles Nuuanu Pali lookout Honolulu Pearl Harbor Polynesian Cultural Center. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Los Angeles & Oahu - Storby og paradis 12/13 dage fra 12.498,- pr. prs. Denne stopover-pakke kombinerer Los Angeles og Honolulu. Los Angeles er mere end bare en by. Her finder man filmenes højborg, Hollywood,

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Krydstogt mellem Hawaiiøerne

Krydstogt mellem Hawaiiøerne Krydstogt mellem Hawaiiøerne Tag på en vidunderlig rejse til Hawaii, hvor et skønt ophold i Honolulu kombineres med et vidunderligt krydstogt mellem Oahu, Maui, Big Island og Kauia. Opholdet i Honolulu

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 Dag 1 Vi mødes i Københavns Lu havn kl. 11.30 og flyver med Delta Airlines l New York kl. 13.20. Herfra er der en kort flyvetur l Las Vegas,

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort LUKSUSFERIE INKL. FLY EFTERÅRSFERIE 2017 I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK Nyd din efterårsferie i smukke og afslappede omgivelser på Den Dominikanske Republik i Caribien, hvor du kan forkæle dig og din familie

Læs mere

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET Tag med på en krydstogtrejse til nogle af Middelhavets skønneste destinationer. Ombord på skibet

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN Tag på opdagelse i det smukke Caribiske Øhav, hvor du bl.a. besøger Miami, Bahamas og St. Thomas. Nyd hvide sandstrande, azurblåt

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Canadisk sne & Hawaii-sol 16 dage fra kr. 23.598,- pr. person Inkl. fly, hotel, skileje, b illeje mm. Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja Med BENNS kan

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

PASSAGERER: OPLEVELSER

PASSAGERER: OPLEVELSER MSC BELLISSIMA TOTALVÆGT: 171.598 tons LÆNGDE: 315 m PASSAGERER: 4.500 SØSAT: 2019 OPLEVELSER Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella giver den bedste

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Krydstogt fra New York til Bahamas 7 nætters krydstogt fra storby til kridhvide sandstrand + 2 nt. New York. Fra Pris kr. 9155,-

Krydstogt fra New York til Bahamas 7 nætters krydstogt fra storby til kridhvide sandstrand + 2 nt. New York. Fra Pris kr. 9155,- Krydstogt fra New York til Bahamas 7 nætters krydstogt fra storby til kridhvide sandstrand + 2 nt. New York. Fra Pris kr. 9155,- Rederi: NCL Norwegian Jewel tager dig med på et skønt 7 nætters cruise fra

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

FRANSK POLYNESIEN Fortryllende krydstogt fra Honolulu til Sydney med Norwegian Jewel inkl. drikkepakke og servicecharge

FRANSK POLYNESIEN Fortryllende krydstogt fra Honolulu til Sydney med Norwegian Jewel inkl. drikkepakke og servicecharge 01. NOV 2019 31 DAGE FRANSK POLYNESIEN Fortryllende krydstogt fra Honolulu til Sydney med Norwegian Jewel inkl. drikkepakke og servicecharge Som alle destinationerne på dette krydstogt, byder Hawaii på

Læs mere

Program. 29. marts 2019, København/Billund Los Angeles med KLM

Program. 29. marts 2019, København/Billund Los Angeles med KLM Program Dag 1: 29. marts 2019, København/Billund Los Angeles med KLM Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn. Der er et flyskift undervejs. Efter paskontrol og told er der bustransport fra lufthavn

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

LifeWaves 10 års Jubilæums Krydstogt!

LifeWaves 10 års Jubilæums Krydstogt! LifeWaves 10 års Jubilæums Krydstogt! Den 8.-12. November 2014 Hvad vil være bedre end at tage på ferie til en eksotisk paradisø, sejle på de smaragdgrønne vande i det utrolige Caribiske Hav, slappe af

Læs mere

DIT ALLERSTØRSTE EVENTYR STARTER HER HARMONY OF THE SEAS. BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 2003 2014 YEARS RUNNING

DIT ALLERSTØRSTE EVENTYR STARTER HER HARMONY OF THE SEAS. BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 2003 2014 YEARS RUNNING DIT ALLERSTØRSTE EVENTYR STARTER HER HARMONY OF THE SEAS YEARS RUNNING BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 00 04 SM PERFECT STORM VANDRUTSJEBANER - den ultimative badeoplevelse

Læs mere

Badeferie på The Sands of Chale Island

Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage på badeferiehotel på den skønne Chale Island ved Kenya Kysten Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage med afrejse hver dag, året rundt. Mulighed for færre eller flere dage. Pris per person

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess.

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. 10 dages rejse til Caribien, med hotelophold og morgenmad! 7. november til 16. november 2015. Med Stiften fordele og Strobel Travel

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

KRYDSTOGT. Start og slut i Havana. Endedestination Start Havana, Cuba Slut Havana, Cuba. Varighed 8 dage/ 7 nætter

KRYDSTOGT. Start og slut i Havana. Endedestination Start Havana, Cuba Slut Havana, Cuba. Varighed 8 dage/ 7 nætter KRYDSTOGT Start og slut i Havana Sejlrute 1: Cuba - Havana, Belize - Belize City, Honduras Roatan, Mexico - Costa Maya, Mexico - Cozumel, Havana Sejlrute 2: Cuba - Havana, Jamaica - Montego Bay, Cayman

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Det bedste af Hawaii ,- 18 dage. Ring

Det bedste af Hawaii ,- 18 dage. Ring Det bedste af Hawaii Oplev eksotiske Hawaii på en fantastisk rundrejse, hvor 4 øer udforskes i egen bil. Tag med til Hawaii og opdag, hvorfor de paradisiske tropeøer har vundet manges hjerter. Rundrejsen,

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Velkommen om bord! Scandinavian Cruise Center A/S er et krydstogtrejsebureau med speciale i krydstogter over hele

Læs mere

Rejseplan. Dagsprogram

Rejseplan. Dagsprogram OPLEV NOGLE AF DE MEST SPÆNDENDE BYER I NORGE, DANMARK OG TYSKLAND PÅ DETTE 8 DAGES KRYDSTOGTEVENTYR KRYDSTOGTREJSE TIL FJORDNORGE MED AFREJSE FRA KØBENHAVN Smukke byer, spændende oplevelser og frisk havluft

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det bedste af Hawaii 18 dage fra kr. 35.948,- pr. person Inkl. fly, hotel, billeje, udflugter mm. Oplev eksotiske Hawaii på en fantastisk rundrejse, hvor 4 øer udforskes i egen bil Tag med til Hawaii og

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Costa Cruises (3 3,5*)

Costa Cruises (3 3,5*) Costa Cruises (3 3,5*) Det italienske rederi Costa Cruises er Europas største krydstogtrederi og råder over 15 skibe. Costa Cruises krydstogter er italiensk inspireret og det betyder at får en oplevelse

Læs mere

Aloha fra Hawaii VELKOMMEN TIL KAUAI VELKOMMEN TIL MAUI HAWAII-REJSER HAWAII MED STOP OVER VELKOMMEN TIL OAHU VELKOMMEN TIL BIG ISLAND INSPIRATION

Aloha fra Hawaii VELKOMMEN TIL KAUAI VELKOMMEN TIL MAUI HAWAII-REJSER HAWAII MED STOP OVER VELKOMMEN TIL OAHU VELKOMMEN TIL BIG ISLAND INSPIRATION VELKOMMEN TIL KAUAI VELKOMMEN TIL MAUI HAWAII-REJSER HAWAII MED STOP OVER VELKOMMEN TIL OAHU VELKOMMEN TIL BIG ISLAND INSPIRATION OM HAWAII Aloha fra Hawaii Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New

Læs mere

15 nætters cruise over Atlanterhavet. Afrejsedato: 23 April Fra Pris kr. 6995,-

15 nætters cruise over Atlanterhavet. Afrejsedato: 23 April Fra Pris kr. 6995,- Transatlantisk krydstogt fra Florida til København 15 nætters cruise over Atlanterhavet Afrejsedato: 23 April Fra Pris kr. 6995,- Rederi: NCL Norwegian Sun tager dig med på en fantastisk tur over Atlanterhavet,

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Aktivt Eventyr på Hawaii

Aktivt Eventyr på Hawaii Aktivt Eventyr på Hawaii Eventyrlig Hawaii rejse til 3 øer med masser af oplevelser, masser af aktivitet og masser af adrenalin! Hawaii er helt ideel for jer der gerne vil opdage øerne på en anderledes

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere