GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE KENYA

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE KENYA"

Transkript

1 GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE Kom til Kenya med Nordjysk Rejsebureau og Kenya eksperten, Bettina Pedersen og kom helt tæt på The Big 5 og mærk på egen krop, hvorfor safari blev opfundet i netop dette østafrikanske land. Vi starter i hovedstaden, Nairobi, hvor vi naturligvis besøger Karen Blixen museet, ser et giraf center, besøger smykkefabrikken Kazuri ved foden af Ngong Hills og spiser frokost på det berømte New Stanley hotel, hvor Karen Blixen plejede at spise frokost hver søndag. Efter den 1. dag i Nairobi, er vi nu klar til safari og vi starter ved Kenyas højeste bjerg, Mount Kenya og fortsætter til den fantastiske Lake Baringo og hilser på flodhestene fra en båd. og undervejs passerer vi også Lake Bogoria, hvor vi ser de varme kilder. Turen går derefter videre til det vidunderlige Masai Mara, hvor vi jagter de store safarioplevelser, hvor du kommer tæt på løver, elefanter, zebraer, geparder og hyæner. Efter safarien trænger vi til at skylle safaristøvet af os med en badeferie ved Det Indiske Ocean, hvor der venter os kridhvidt sand, svajende kokospalmer, azurblåt vand, verdens næstlængste koralrev på Mombassa kysten og 4 spændende udflugter - bla. byrundtur i Mombassa og Ø-tur. Inkluderet i prisen: * Flyrejse Aalborg-Amsterdam-Nairobi t/r * Indenrigsfly fra Mombassa til Nairobi * Forplejning på flyrejse * 5 dage/4 nætters fotosafari med helpension * Nattog fra Nairobi til Mombassa m/sovevogn - inklusiv middag og morgenmad * 7 nætter på Travellers Beach Hotel i Mombassa med halvpension * 4 udflugter i Mombassa * Frokost på alle udflugter * Dansk rejseleder på hele turen Teknisk arrangør - Travelstone A/S Rejsegarantifonden nr. 2127

2 DANSK REJSELEDER Med på turen er den erfarne danske rejseleder, Bettina Giversen, som har arbejdet for flere af de store danske rejseselskaber. Bettina har arbejdet og boet boet i Kenay i 6 år og har et indgående kendskab til Kenyas kultur, religion og I vil derfor kunne nyde godt af mange oplevelser som,kun kan opleves når man er med en erfaren rejseleder, som elsker og brænder for landet og kender det ud og ind. Fakta om rejselederen: * 50 år * 1 barn * Bopæl i Aalborg * Taler engelsk, norsk, svensk, Swahili og italiensk * 15 års erhvervs erfaring med Kenya * Har været bosat 6 år i Kenya og 4 år i Italien

3 FAKTA Arrangør: Nordjysk Rejsebureau Teknisk arrangør: Travelstone A/S (Rejsegarantifondens medlems nr. 2127) Destination: Flyselskab: Kenya KLM Afrejsesdatoer: 12. november februar 2015 Rejseleder: Antal Pladser: Pris pr. person: Bettina Pedersen personer ,- inklussiv helpension på safari og halvpension på Beach hotel i Mombassa

4 Dags program: Dag 1 Dag 2 - Dag 3 - Dag 4 - Dag 5 - Dag 6 - Dag 7 - Dag 8 - Dag 9 - Dag 10 - Dag 11 - Dag 12 - Dag 13 Dag 14 Kl afgang fra Aalborg lufthavn Ankomst Nairobi lufthavn transfer til hotel - byrundtur og frokost Afgang til Safari - ankomst Mount Kenya, Ol Pajeta Lodge Lake Baringo, Soi Safari Lodge Fotosafari i Masai Mara området, Sentrim Mara Camp Fotosafari i Masai Mara området Tilbage til Nairobi og afrejse til Mombassa med nattog Indtjekning på Travellers Beach Hotel i Mombassa - resten af dagen fri Mombassa byrundtur m/fælles frokost Glasbåds tur til koralrev - resten af dagen fri Hele dagen fri på egen hånd Udflugt til Shimoni Island m/fælles frokost Hele dagen fri på egen hånd Heldagsudflugt til Malindi m/fælles frokost Dag 15 - Tjek ud fra hotel/hjemrejse/ ankomst Aalborg kl

5 RUTE KORT

6 NAIROBI I KAREN BLIXENS FODSPOR Nairobi med fire millioner indbyggere er ikke bare Kenyas hovedstad, men også en summende livlig by, der aldrig sover. Alle store internationale firmaer som f.ekscoca Cola, Mærsk og Goodyear har deres østafrikanske hovedsæder i Nairobi, og alle hjælpeorganisationer har kontor her. Det gør byen til et paradis med gode hoteller og spisesteder i meget høj kvalitet, men til små penge. I 1901 fik Nairobi status som hovedstad efter Mombasa. Det viste sig hurtigt, at der var god landbrugsjord omkring Nairobi, og man begyndte at dyrke alt fra ananas til kaffe - bl.a. af Danmarks Karen Blixen og hist og her ser man fortsat levn efter en svunden tid - jernbanestationen, nationalarkivet, væddeløbsbanen, New Stanley- og Norfolk-hotellerne. Ved ankomsten til Nairobi tager jeres rejseleder Bettina jer med rundt og viser jer både Karen Blixen museet, giraf centret, smykkefabrikken Kazuri og frokosten indtages på New Stanley hotellet, hvor Karen Blixen kom hver søndag og fik sin eftermiddags te.

7 Sentrim Bolulevard Hotel, Nairobi: Sentrim Boulevard Hotel i Nairobi ligger tæt på Nairobi Nationalmuseum, Kenyas Nationalteater og Nairobi Universitet. I nærheden er også Jeevanjee-haverne og Bymarkedet. Værelserne har balkoner. De 98 værelser med aircondition på Sentrim Boulevard har minibar og pengeskab. Der er gratis trådløs internetadgang. Tv'et har satellitkanaler og gratis filmkanaler. Alle værelserne har skrivebord og telefon med direkte linje. Badeværelserne har hårtørrer og gratis toiletartikler.

8 MOUNT Vi besøger Afrikas næsthøjeste bjerg Mount Kenya, som i den grad står i skyggen af Kilimanjaro. Skovene omkring bjerget er rige på dyreliv og her lever bl.a. elefanter, bøfler, løver, zebraer, antiloper og leoparder og så er der et uovertruffent fugleliv. Nogle af de højeste toppe er, Point Lenana i meters højde, hvorfra der er udsigt til tinderne Nelion og Batian på meters højde.

9 Ol Pajeta Lodge, Mount Kenya: Denne eksklusive ranch tilhørte tidligere multi-millionæren Adnan Kashoggi, og dette pragtfulde hus ligger i centrum af det private Ol Pejeta Conservancy. Lodgen ligger med en super flot udsigt over Mount Kenya og rummer bla. en elegant stue med ridderlige pejs og en række naturskønne verandaer, der strækker sig lige omkring husene.

10 LAKE BARINGO Lake Baringo er en af de vand områder, som ligger i bunden af Great Rift Valley, som krydser den østlige del af Afrika fra nord til syd. Baringo er den anden nordligste og største i Kenya, med sine 130 km² Søen er befolket med krokodiller, der anses for uskadelige af det lokale Njemps folk. Fiskerne sejler på søen i små både og konkurrerer med krokodillerne om fangsten. De lokale mener at de rigelige mængder af fisk i søen har gjort, at krokodillen har glemt smagen for kød og de er derfor forholdsvis ufarlige for mennesker og pattedyr. Den store ferskvands sø er også et shelter for mere end 400 fuglearter, og efter solnedgang, kan du se flodheste komme op fra fra vandet for at græsse i støjende grupper på de måne belyste græsgange.

11 Soi Safari Lodge, Lake Baringo: Soi Safari Lodge ligger direkte ud til Lake Baringo med dertil hørende fantastisk udsigt. Værelserne er udstyret med aircondition og lodgen har swimmingpool og restaurant. Under vort ophold i campen, har vi helpension og maden bliver serveret i hovedresaturanten og baren har et fint udvalg af vin, øl og cocktails. På udvalgte dage arrangeres der aften underholdning i campen.

12 SAFARI I MASAI MARA Masai Mara vildtreservat, er et naturreservat og nationalpark i den sydvestlige del af Kenya. Reservatet er opkaldt efter masaierne som bor i og omkring Masai Mara, og Marafloden, som løber gennem området. Masai Mara er indbegrebet af Karen Blixens Afrika - Masai Mara betyder det plettede landskab og er en smuk blanding af åbent græslandskab, akacietræer, mindre klippeformationer og skov langs vandløb Mod syd, over grænsen til Tanzania, hænger Masai Mara sammen med Serengeti nationalpark. Størrelsen på reservatet er km2 og 2 af parkens hovedattraktioner er den store mængde løver og destore vandringer, hvor milliontaler af gnuer vandrer ind i parken fra syd. Vi skal bo 2 nætter på Sentrim Mara Camp og vi får rig mulighed for at tage nogle fantastiske fotos af løver, elefanter, girafer, geparder, hyæner og mange andre spændende vilde dyr.

13 Sentrim Mara Camp: Vores camp ligger i Masai Mara Game Reserve ca. 3 km fra Sekenani Gate og Sentrim Mara Camp byder på indkvartering i telte og har swimming pool og restaurant. Telt værelserne er drevet med solenergi og har privat toilet, mosquito net samt udendørs overdækket terrasse. Værelserne har desuden safety box og varmt bad. Under vort ophold i campen, har vi helpension og maden bliver serveret i hovedresaturanten og baren har et fint udvalg af vin, øl og cocktails. På udvalgte dage arrangeres der aften underholdning.

14 MOMBASSA... Kystbyen Mombasa er et spændende bekendtskab med sine skønne, lange sandstrande mod både nord og syd omgivet af kokospalmer, turkisfarvet vand og et smukt koralrev. Mombasa har tropisk klima, og derfor er her altid vidunderligt varmt og solrigt med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. I Mombasa venter fantastiske naturoplevelser. Langs med kysten er der, ud over eventyrlige badestande, mulighed for dybhavsfiskeri efter sejlfisk, baracudaer og tun, dykning mellem koraller og delfinture. Ud over sin smukke strande, tilbyder Mombasa by en varieret kulturhistorie. Man ser tydlige spor af kulturelle traditioner til tidligere portugisiske, arabiske og britiske bosættere - som alle har efterladt en varig indflydelse på byens mad, arkitektur og mennesker.

15 Travellers Beach Hotel, Mombassa: Dette 4-stjernede hotel som ligger ved Bamburi Strand, 10 km fra centrum af Mombasa bliver vores base for badeferien. Hotellet har en stor, udendørs lagune-swimmingpool og 4 restauranter. De rummelige værelser og suiter på Travellers Beach Hotel har alle aircondition og balkon med udsigt over Det Indiske Ocean. Samtlige værelser har eget badeværelse med badekar og brusebad. Shibe Restaurant serverer daglig morgenbuffet, og hotellet tilbyder også italienske og indiske restauranter samt en stråtækt grillrestaurant ved swimmingpoolen. Hotellet har spa & wellnes faciliteter, frisør salon og kan også tilbyde dykkelektioner og snorkling og ydermere tilbydes tøjvask under opholdet.

16 Beskrivelse af udflugterne i Mombassa: Malindi heldags tur Her skal vi besøge den anden største kystby i Kenya. Vi gør vores første stop ved gedi ruins. Her finder vi Resterne af en arabisk/swahili by fra 1400-tallet. Vi går en tur igennem de mange f lotte ruiner i byen, hvor vi B.la ser de tidligere paladser, muskeer og den største koncentration af private huse. Næste stop bliver i hemingways fodspor i watamu på hemingways resort. Her skal vi gøre et badestop på Turtle Bay Beach som er en af de flotteste strande i Kenya. Man forstår tydeligt hvorfor mr. Hemingway slog sig ned netop her i flere år. Vi ankommer til Malindi som Idag er omdøbt til "little italy". Her har mange italienerne slået sig ned i denne perle 70 km nord for mombasa. Det var også her vasco de gama først gik i land, da han i 1498 nåede Afrikas øst kyst. Vi går igen tilbage i tiden og ser hvordan fortiden præger byen. Vi kommer også forbi de Spændende markeder og flotte strande hvor kokuspalmer svejer blidt i vinden. Dejlig frokost er incl. i prisen. Reef glasbåd tur Denne tur bringer os ud på åbent hav til det fantastiske coralrev i marineparken. Der bliver rig mulighed for at snorkle og alt udstyr er på båden. Her findes hundredevis af fisk i alle regnbuens farver. Vi får et guidet gåtur på revet så husk badesko. Til sidst bader vi i det krystalklare bassin som danner sig på åbent hav når tidevandet skifter. 2 timers tur.

17 Beskrivelse af udflugterne i Mombassa: Mombassa byrundtur Turen til Mombasa fører os b.la tilbage i historien, til dengang araberne og portugiserne søgte kontrol over handelsruterne på den øst afrikanske kyst. Turen byder på vandring gennem den gamle bydel, som mest af alt minder om labyrinter. Vi vil opleve byens Marked, de store elefant stødtænder i byen, indsejlingen til havnen og Akamba fabrikken for træskærekunst, hvor vi vil se håndværkerne i arbejde. Mombasa city Tour giver god mulighed for at få forståelse for Mombasa og dens historie som en af Afrikas store kystbyer. Vi afslutter på en lokal swahili restaurant hvor vi skal smage på det lokale køkken. Wasini Island tur Klokken 0630 afgang fra hotellet. Vi sejler med færgen fra mombasa til sydkysten hvorfra vi fortsætter turen sydover og tæt på grænsen Til Tanzania. Ved ankomst til shimoni village, går vi ombord på de motoriserede dhows ( gamle arabiske træbåde ) hvor vi sejler rundt og tæt på de omkringliggende øer, Kisiti og mpunguti. Der bliver rig mulighed for snorkel under sejladsen i det rolige havvand. Ofte kommer delfinerne tæt på båden, hvor de udfordrer os til en svømmetur. På wasini Island vil vi gøre et ophold efter sejlturen, hvor vi går på opdagelse og oplever swahili kulturen. Vi besøger den gigantiske koralhave og mangroveskov. Senere på dagen nyder vi en eventyrlig fiske og skaldyrs barbecue på den berømte swahili restaurant. Vi sejler om eftermiddagen tilbage til Shimoni i vores dhow. Hvis tiden er til det, besøger vi også grotterne hvor slaverne blev " opbevaret " under de store handelsdage med slaver, før de blev fragtet til zanzibar. Vi er tilbage på hotellet ca. Kl. 1830

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

De Caribiske øer. Indholdsfortegnelse

De Caribiske øer. Indholdsfortegnelse De Caribiske øer Strobel Travel byder jer velkommen til at gå på opdagelse i vores nye katalog på Caribien. Gennem mange år har disse spændende øer været vores speciale og store passion. Hele perlerækken

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

De Vestindiske Øer 2013&2014. & New York! 14 dage - Fly. St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år!

De Vestindiske Øer 2013&2014. & New York! 14 dage - Fly. St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG De Vestindiske Øer & New York! St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år! 14 dage - Fly 2013&2014 Vi flyver med British Airways ét af verdens

Læs mere

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Vi har glædet os til at præsentere Samson Travels første feriekatalog. Gennem

Læs mere

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016 Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle Februar 2016 Dette er den absolut optimale Kilimanjaro tur, hvor vi vandrer ad den smukke Lemosho rute. Vi begynder turen

Læs mere

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder I tæt samarbejde med vores erfarne eksperter i Thailand, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en fyldestgørende

Læs mere

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere...

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... Afrejse: d. 2. - 12. november 2015-11 dage SMAG PÅ KERALA - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... SMAG PÅ KERALA

Læs mere

Oversøiske rundrejser

Oversøiske rundrejser Oversøiske rundrejser Australien New Zealand USA Cuba De Vestindiske Øer Mexico Vietnam Cambodja Thailand Kina Sydafrika Indien Dubai Marokko Egypten Israel Krydstogter i Caribien Med dansk rejseleder

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser

Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser SEYCHELLERNE MAURITIUS LA REUNION MADAGASKAR MALDIVERNE THAILANDS ØER MALAYSIAS ØER BORNEO BALI, GILI & LOMBOK FRANSK POLYNESIEN HAWAII GALAPAGOS PÅSKEØEN TRINIDAD

Læs mere

De Dansk Vestindiske Øer - Jomfruøerne i Paradis

De Dansk Vestindiske Øer - Jomfruøerne i Paradis Ekstra fordele på læserrejsen Dansk rejseleder. Direkte fra Kastrup. 20 % rabat på rejseforsikringer. De Dansk Vestindiske Øer - Jomfruøerne i Paradis 14 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge

Læs mere

Introduktion VELKOMMEN

Introduktion VELKOMMEN Introduktion Velkommen...2 Hotelklassificering...4 Nyd livet...6 På opdagelse...8 Plads til børn...10 Ferie i trygge rammer...12 All Inclusive...14 Aktiv ferie...16 VELKOMMEN Egypten Egypten har det hele...

Læs mere

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 1 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 6. MARTS 2008 Rudi Junghans Inga Juel Johansen Filip Lange Per Vesterberg Lise Gam Peter Bodin Lillian Jørgensen

Læs mere

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Dag- til- dag program Dag 1 Afrejse Skandinavien Overnatning på flyet

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

INDHOLD: Oplev USA med KLM. kør selv rundrejse side 4-5 Destinationer: vestkysten side 8 østkysten side 9 key west side 10

INDHOLD: Oplev USA med KLM. kør selv rundrejse side 4-5 Destinationer: vestkysten side 8 østkysten side 9 key west side 10 florida Pas og ESTA Alle rejsende, både voksne og børn, skal være i besiddelse af et maskinlæsbart pas samt eletronisk indrejseformular/esta (Pris pr. person US$ 14), hvilket giver visumfri indrejse til

Læs mere

Rejser 2013. Grønland og Færøerne

Rejser 2013. Grønland og Færøerne Indhold Velkommen 2 Hoteloversigt 2 Vinterture til Kangerlussuaq 3 Vinterture til Ilulissat 4 Nuuk, Ilulisat 5 Den store Grønlands rejse 6 Den klassiske rundrejse 8 Den kalvende bræ Eqi 10 Sydgrønland

Læs mere

INDHOLD: Visum og pas. Praktiske oplysninger 2-3. Florida for Livsnydere 4-5 Florida for Hele Familien 6-7 Det Bedste af Florida 8-9

INDHOLD: Visum og pas. Praktiske oplysninger 2-3. Florida for Livsnydere 4-5 Florida for Hele Familien 6-7 Det Bedste af Florida 8-9 florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1. Hawaii. Paradis i Stillehavet

Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1. Hawaii. Paradis i Stillehavet Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1 Hawaii Paradis i Stillehavet Hawaii-side 2-5.qxp 1/20/2010 9:19 AM Page 1 Vores Hawaii team Store erfaringer Grundstenen til TEAM BENNS A/S blev lagt helt tilbage

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

cuba laos NePal USa BOrNeO BUrMa vietnam INdIeN MalaYSIa MeXIcO ecuador thailand BraSIlIeN argentina PerU GUateMala MaldIverNe USBekIStaN FIlIPPINerNe

cuba laos NePal USa BOrNeO BUrMa vietnam INdIeN MalaYSIa MeXIcO ecuador thailand BraSIlIeN argentina PerU GUateMala MaldIverNe USBekIStaN FIlIPPINerNe rejser Med et MeNNeSkelIGt ansigt Skræddersy din personlige rejse MaldIverNe MalaYSIa cuba thailand USa MeXIcO BUrMa BalI & lombok argentina SrI lanka ecuador INdIeN vietnam PerU FIlIPPINerNe NePal costa

Læs mere

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea cuba cuba Cuba er som land en lige så eksotisk cocktail som dets berømte drinks, mojito og daiquiri. Verdens bedste cigarer rulles på denne store caribiske ø, der har sol og sommer året rundt. Her finder

Læs mere