Studietur l Cuba februar 2020

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studietur l Cuba februar 2020"

Transkript

1 Studietur l Cuba februar 2020 Det er nok ved at være sidste udkald l at opleve den sidste kommunis ske stat i den vestlige verden. Rig g mange amerikanerne står på spring for at besøge det land, som USA siden 1962 har forbudt dem at rejse l som følge af blokaden, som USA opre ede i 1961, og som stadig er gældende. Som nogle af de sidste europæiske turister kan vi opleve den tropiske socialisme, inden den amerikanske invasion sæ er ind og får priserne l at s ge og nok beslaglægger ethvert logi et stykke ud i frem den. Vi kører rundt i den vestlige del af landet og finder undervejs ud af, hvordan det er gået l, at Fidel Castro ( ) og hans våbenbrødre i nu 60 år har holdt sig ved magten - og hvordan cubanernes dagligdag er. Vi skal se et af verdens smukkeste landskaber, spise hummere og bliver introduceret l na onaldrikken rom og de gode cigarer - ledsaget af musik, der flyder gennem gaderne. Vi skal ride, køre i tog, i gamle amerikanske dollargrin, i kinesisk bus, i cykeltaxi, i udrangerede Lada`er og svømme gennem påfuglefarvet, lunt havvand ved hvide strande. Og ikke mindst skal vi opleve verdens måske mest charmerende folkefærd: nemlig cubanerne. Dagsprogrammet - hvor der kommer nogle landbrugsbesøg ind, bliver lavet færdigt frem mod jul. Derfor vil der være mindre ændringer i det følgende program for de enkelte dage. Turen er lre elagt, at den passer l landmænd og deres ægtefæller/samlevere. Rejseleder på Cuba er Jørgen Albrechtsen, der snakker spansk og derfor oversæ er, hvor det er nødvendigt. Med på hele turen er også Niels Damsgaard Hansen. For yderligere oplysninger skriv l Niels Damsgaard Hansen på niels@rejsogoplev.dk eller ring på mobil Sidste frist for lmelding og indbetaling af depositum, der blandt andet dækker flybille en, er 1. december Tilmelding er først bindende e er betaling af depositum. Se i øvrigt de nærmere be ngelser for rejsen bagerst på lmeldingsblanke en.

2 Prisen ved mindst 10 deltagere er kroner i delt dobbeltværelse. Spørg evt. om eneværelse (begrænset antal) Kort om turen, som er inklusive følgende (læg mærke l, at turen er med helpension og alle nævnte besøg/oplevelser er inkluderet): * 15 dage inklusive ud- og hjemrejse * Flyvning fra Billund l Havana og retur * 13 overnatninger i bed & breakfast - som på spansk hedder Casa Par culares * 14 a ensmad på restaurant * 13 frokoster (sandwich/burger ved stop undervejs eller på restaurant) * maks. 16 deltagere inklusiv Jørgen Albrechtsen som guide i Cuba og Niels Damsgaard Hansen på hele turen * Al transport i Cuba * Oversæ else fra spansk l dansk ved besøg mm. klarer Jørgen Albrechtsen * Eventuelle vaccina oner * Transport l og fra danske lu havne * Drikkevarer l frokost og a ensmad * Drikkepenge undervejs * Personlige udgi er undervejs l fx ikke nævnte entréer mv. Prisen inkluderer ikke: * Erhvervsrejseforsikring nødvendig for alle med landbrug som erhverv - spørg evt. forsikringsselskabet, hvad du/i har brug for af forsikring * A es llingsforsikring * Visum l Cuba (ca. 250 kr.)

3 Det foreløbige dagsprogram (alle der er lokale) Tirsdag 11. februar Vi mødes l check in i Billund Lu havn Afgang med KL 1342 mod Amsterdam Ankomst l Amsterdam Vi flyver videre med KL 723 mod Havana Ankomst l Havana Vi møder vores lokalkendte guide, Jørgen Albrechtsen, som tager os med ind l Havana (køre d ca. 30 min.) Indkvartering hos private (casa par culares), hvor vi parvis får eget værelse med bad i den gamle bydel (Habana Vieja). Det er som at bo med butler - vær nden sørger for morgenmad, tøjvask etc. I hver `casa` er der er der to eller tre dobbeltværelser, og vi kommer l at bo tæt på hinanden der vil maksmalt være 200 meter fra det ene casa (hus) l det næste. Vi spiser morgenmad hos værtsfamilien. E er ankomst og indkvartering slentrer vi rundt i nabolaget, hvis vi orker. Og får en mojito. Og a ensmad - eventuelt afrundet med en cigar. Nu gælder det om at blive `døgnvildheden` (som nordmændene kalder jetlag) kvit. Der er seks mers dsforskel at overvinde. Onsdag 12. februar 2020 Byrundtur med stop på Revolu onspladsen, der er omgivet af regeringsbygninger og ministerier. Vi kører rundt i bedagede, standsmæssige køretøjer, og spadserer på toppede brosten i det gamle Havana, hvis centrale pladser er smukt restaureret. Vi ser alle de vig ge mindesmærker, går på den fornemme strøggade Prado og spiser frokost et mindeværdigt sted. Om a enen spiser vi i en af de fremragende, private restauranter (paledar`er). Overnatning samme sted som første nat. Torsdag 13. februar 2020 Vi går i Ernest Hemingways våde fodspor. Han boede over 20 år i Cuba, og vi kører ud l hans hus i en forstad l Havana. Derfra slår vi et smut l fiskerlejet Cojimar, hvor han stod ud på dybhavsfiskeri sammen med sin gast, Gregorio Fuentes, der dannede figur for den lille roman Den gamle mand og havet, som Hemingway fik Nobelprisen for. E er sin død er hans landsted, Finca Vigia, omdannet l museum, hvor vi kan se hans jag rofæer på væggene, hans skrivemaskine og nogle af de bøger, han omgav sig med. Det hele ser ud, som om han netop er gået ud ad døren. Here er besøger vi en romfabrik og får en illustra v

4 fremvisning af, hvordan denne væske frems lles. Vi spiser en frokost på et fremragende spisested. Om a enen spiser vi sammen og tager på kabaret - enten Tropicana, Parisienne eller Buena Vista Social Club - som alle byder på show af verdensklasse. Overnatning samme sted som første nat. Fredag 14. februar 2020 Vi kører l Revolu onsarkivet, hvor vi ser malerier på sammenlagt 82 kvadratmeter, som Asger Jorn i 1968 udsmykkede bygningens indre med. Desuden besøger vi det dligere præsidentpalads, som i dag er Revolu onsmuseum og e erretningstjenestens museum, hvor man blandt andet kan se beslaglagte aggregater, som CIA fik indsmuglet for at snigmyrde Fidel Castro. Over 600 a enta orsøg er der optalt. Undervejs spiser vi frokost. Om a enen spiser vi sammen og har bage er mulighed for at besøge et musiksted. Overnatning samme sted som første nat. Lørdag 15. februar 2020 Først på morgenen fri leg. Klokken 10 kører vi sydpå mod Trinidad, der ligger mellem Escambray-bjergkæden og Det Caribiske Hav. Frokost undervejs. E er fire mers kørsel kommer vi l Trinidad, hvor vi bliver indkvarteret i centrum af byen, som af Unesco er udråbt l at lhøre `Verdens kulturarv`. Trinidad blev grundlagt i 1514 og er kronjuvelen blandt Cubas kolonibyer. Vi spiser hos vores værter, der står klar med a ensmaden. Bage er mødes vi ved domkirken, hvor byens bedste musikgrupper spiller. Alle cubanske musikgenrer kan høres; både son, som er forløberen l den mere moderne salsa samt andre rytmer, som slaverne tog med sig fra Afrika. Søndag 16. februar 2020 Om formiddagen tager vi en byvandring på de toppede brosten. Undervejs besøger vi en skole og ser eleverne sidde i række og geled iført skoleuniformer. Vi besøger boligen for en af lokale sukkerbaroner og ser, hvor rig han var næsten alt er importeret fra Europa, og hans lyserøde marmorbadekar er hugget i et stykke og har intet afløb. Man havde husslaver l at tømme og fylde karret. Frokost undervejs. Om e ermiddagen kan vi tage en tur i saddel eller med hestevogn og opleve dalen, der ligger for foden af Escambray-bjergene. Der er god mulighed for at tage på en tre mers vandretur i en naturpark med lhørende vandfald. Man kan også blot dalre rundt.

5 Om a enen spiser vi langoster i en restaurant (hummer er på disse breddegrader af typen langoster). Mandag 17. februar 2020 Vi kører en halv me ud l stranden, hvor vi kan svømme, snorkle eller tage på `deep sea fishing` og fange barracudaer. En af Trinidad s førende danserinder giver under palmernes skygge en lek on i de basale salsa-trin, så de bliver indøvet l a enens mulighed for at træde dansen. Vi spiser frokost her. Ud på e ermiddagen kører vi hjem l Trinidad. Slapper lidt af, måske med en rom og om a enen ud at spise og høre musikken flyde over kirkepladsen, hvor man kan danse na en lang. Tirsdag 18. februar 2020 En lille mes køretur l endnu en sukkerbarons gods. Vi skal ud på landet og se, hvordan de rige og deres slaver boede. Har man brug for en håndbroderet dug/servie er, er det her i Iznaga, man skal shoppe. Hvis det gamle lokomo v kører, hopper vi ombord og nyder hjemturen l Trinidad i togvogne fra 1920 erne en af dem er en kombineret bar og dansevogn. Når vi har spist en god middag, er der om a enen på pa oen l et særdeles smukt hus en koncert arrangeret specielt for os. Duo Cofradia, som har turneret i Danmark med stor succes, spiller noget flot musik. Sangerinden hedder Lia og guitaristen Pachi. Onsdag 19. februar 2020 Dagens starter med at køre i bus l Cubas næse p - l tobakslandet. E er halvanden mes køretur langs kysten gør vi et holdt i byen Cienfuegos, som er en nyere og fransk inspireret by med boulevarder. Der troner et stort teater med plads l knap og andre smukke bygninger på den centrale plads. På pladsen findes også et par gode gallerier. Frokost undervejs. Vi spadserer ud på en halvø, hvor der venter os en forfriskning, måske verdens bedste af sin art. I byen er der desuden besøg på en cigarfabrik (hvor myten om, hvor de kvindelige fabriksarbejdersker ruller cigarerne, kan verificeres eller a ræ es). Vi kører videre og nyder ved indgangen l Pinar del Rio-provinsen de underskønne dalstrøg med Mogotes -bjerge, der ligner strandede hvaler. I byen Vinales indkvarterer vi os og spiser middag hos vores værter. Vi kan dere er mødes på det lokale musiksted og få en forfriskning, mens de lokale musikanter gør deres bedste.

6 Torsdag 20. februar 2020 Vi rider halvanden mes d på s er mellem verdens bedste tobaksmarker l en tobaksbonde, der venter os med friske kokosnødder, hvis mælk han har forfinet med rom og honning. Han har også frokost l os, som er lberedt over grillen - utvivlsomt af nyslagtet ged og kylling. Derpå serveres kaffen plukket af buske, der står 10 meter fra os. Vi får en introduk on l en cigars fødsel fra frø l plante l rulning. Vi rider retur ad andre s er. OBS: Selv om man ikke er ry er eller hestepige/ cowboy, kan man sagtens deltage. Hestene får stesolid l morgenmad og viger ej ud af sporet. Resten af dagen slapper vi af i byen. Om a enen spiser vi hos vores værter eller i byen, før vi går ud at høre musik og få en forfriskning. Overnatning samme sted som onsdag Fredag 21. februar 2020 Vi kører l Las Cuevas del Indios drypstenshulerne, som vi vandrer i og ser de spændende stalagmi er (forhøjninger af drypsten på bunden) og stalak er (nedhængende drypsten). Sidste del af hulebesøget er i båd på Sacarios floden. Vi kører videre l et enormt murmaleri, der illustrerer menneskelivet fra ur den l det socialis ske menneske. Det er 250 meter langt og 120 meter højt, og blev bes lt af Fidel Castro og Celia Sanchez først i 1960 erne. En af mexicaneren Diego Riveras elever, cubaneren Leovigildo Gonzales, udførte opgaven med et hold af lokale malere. Ved foden af klippen spiser vi frokost. Resten af dagen slapper vi af i byen. Om a enen spiser vi på en god restaurant, hvor specialiteten bl.a. er lammesteg. Overnatning samme sted som onsdag og torsdag Lørdag 22. februar 2020 Vi kører ind l Havana, hvor vi skal bo hos samme værtsfamilier som ved ankomsten Programmet bliver fastlagt senere - men vi pønser på at lave en tur ud på landet. Frokost undervejs A ensmad på restaurant i byen Musik/kabaret eller anden underholdning?? Overnatning i Havana Søndag 23. februar 2020 Vi kører ud af byen Frokost undervejs Afskedsmiddag på en rig g god restaurant Overnatning samme sted som lørdag Mandag 24. februar 2020 Tid på egen hånd i Havana Frokost på restaurant Let a ensmad på restaurant Vi kører l lu havnen Afgang fra Jose Mar Interna onale Lu havn Tirsdag 25. februar Ankomst l Charles de Gaulle Lu havn i Paris Vi flyver videre mod Billund Ankomst l Billund

7 Tilmeldingsblanket for studietur l Cuba februar 2020 (brug gerne hjemmesiden!) Navn(e) (VIGTIGT!: nøjag gt som i det anvendte pas): Adresse: Evt. navn og adresse l fakturering: Mobil: Fastnet: Dobbeltværelse sammen med: Eneværelse (spørg herom) Prisen for turen er kroner i delt dobbeltværelse. Prisen kan ændre sig, hvis der sker væsentlige ændringer i valutakurserne i forhold l Na onalbankens kurs for valuta 1. oktober 2019 (mere end +-5 %). Prisen kan også forhøjes, såfremt kurset gennemføres med færre end 10 deltagere - hvis de lmeldte ønsker studieturen gennemført. Som landmand SKAL du have en erhvervsrejseforsikring. Spørg gerne Niels Damsgaard Hansen på tlf , der har mulighed for at tegne den ønskede forsikring. Hvis du/i kommer l skade uden at være forsikret, kan det blivet MEGET dyrt. A es llingsforsikring koster seks procent af det, der ønskes refunderet ved a es lling som følge af sygdom mv. Hvis du/i ønsker sådan en, skal den betales sammen med indbetaling af depositum. Spørg herom. Depositum kroner pr. person indsæ es på reg. nr kontonr ved lmelding og senest 1. december Før modtagelse af depositum er lmelding ikke gældende. Restbeløbet skal betales senest 15. januar Du får faktura med bekræ else af din lmelding, når depositum er indbetalt. Er turen overtegnet eller aflyses den, får du din depositum retur. Ved annullering e er bekræ else af bes lling, er der et annulleringsgebyr på kr pr. person og evt. a es llingsforsikring er tabt. Ved annullering senere end 1. december 2019 er depositum tabt. Ved annulering e er 15. januar 2020, eller ved manglende eller for sent fremmøde på afrejsedagen, mistes 100 procent. Deltagerne er selv ansvarlige for at afgive korrekte oplysninger om navne, adresser med videre. Yderligere oplysninger hos Niels Damsgaard Hansen, niels@rejsogoplev.dk eller mobil SIDSTE FRIST FOR TILMELDING 1. DECEMBER 2019

Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder

Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder C U B A Det er sidste chance for at opleve den sidste kommunistiske stat i den vestlige verden. Amerikanerne står på spring for at

Læs mere

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur i Californien, Nevada og Arizona, er chancen der nu. Vi kører fra San Francisco

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019

Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019 New Zealand er kendt for meget - ikke mindst sin omfa ende landbrugsproduk on og overvældende natur. Det er også

Læs mere

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Du nok set fotos af Frihedsgudinden i New York rig g mange gange. Men aldrig stået klods op

Læs mere

ndhtxtfoto Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA marts 2018 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA marts 2018 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2796 Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA 1. - 11. marts 2018 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

ndhtxtfoto Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 Vi er en gruppe maskinsta onsfolk og landmænd, der hvert år i starten af november tager på

Læs mere

Male- og tegnekursus i Thailand 14. april l 27. april 2019

Male- og tegnekursus i Thailand 14. april l 27. april 2019 Male- og tegnekursus i Thailand 14. april l 27. april 2019 Normalt tænker vi Thailand som et ferieland for alskens turister med forskellige hensigter og forventninger. Her har vi en klar hensigt. Nemlig

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 I samarbejde med Torben Bjerregaard fra private rådgivere og en række kontakter i såvel Sydamerika som

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

Super spændende studietur fra Chicago l New Orleans 26. februar - 8. marts 2019

Super spændende studietur fra Chicago l New Orleans 26. februar - 8. marts 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Super spændende studietur fra Chicago l New Orleans 26. februar - 8. marts 2019 Har du lyst l at opleve landbrug, natur, Mississippi floden og f.eks. Graceland, hvor

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika 19. - 28. februar 2017 (begge dage inkl.) Kort om turens indhold mm (se også dagsprogrammet for detaljerne):

Læs mere

Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.)

Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.) ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.) Den årlige studietur - den femte af slagsen - går til Sverige,

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 fra idé til virkelighed Kort over flyvningerne l og fra - og i Brasilien - Argen na ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2796 Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 De

Læs mere

CUBA MED HAVANA, TRINIDAD OG VIÑALES

CUBA MED HAVANA, TRINIDAD OG VIÑALES 13 E FRA 4. - 16. DECEMBER 2017 CUBA MED HAVANA, TRINIDAD OG VIÑALES EN REJSE MED TID TIL AT SYNKE IND I DEN CUBANSKE VIRKELIGHED MED REJSELEDER OG CUBAEKSPERT ØJVIND KYRØ Rejs op til jul og undgå decemberkulde

Læs mere

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto www.frdk.dk Nr. 4 Side 1 af 5 25. marts 2015 1. Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studieturen har mest

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 21. november l 2. december 2018 fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr.

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 21. november l 2. december 2018 fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. Kort indenrigsflyvningerne i Brasilien og Argen na ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur l Brasilien og Argen na 21. november l 2. december 2018 I samarbejde

Læs mere

ndhtxtfoto fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Israel med besøg i kibbutzer med malkekvæg og anden landbrugsdri - samt alle de kendte, kulturelle a rak oner 3. - 10. februar 2013 Sammen med eksperten i

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Argen na og Uruguay januar 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Argen na og Uruguay januar 2013 fra idé til virkelighed Herover kort over ruten i Argen na og l højre kort over ruten i Uruguay. Se nærmere detaljer i dagsprogrammet. ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Argen na og Uruguay 17. 27. januar 2013 Argen

Læs mere

Studietur l Brasilien og Argen na 20. november l 2. december 2019

Studietur l Brasilien og Argen na 20. november l 2. december 2019 Kort over ruten med fly (tyk blå) og bus (tynd blå) i Brasilien og Arge na Studietur l Brasilien og Argen na 20. november l 2. december 2019 I samarbejde med Effek vt Landbrug og kontakter i Sydamerika

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Rundrejse på CUBA. Mangaard Travel Group. Oplev Castros Gamle Cuba Dansktalende rejseleder følger med helt fra Danmark. 12 dages rundrejse

Rundrejse på CUBA. Mangaard Travel Group. Oplev Castros Gamle Cuba Dansktalende rejseleder følger med helt fra Danmark. 12 dages rundrejse Rundrejse på CUBA Mangaard Travel Group Oplev Castros Gamle Cuba Dansktalende rejseleder følger med helt fra Danmark. 12 dages rundrejse Havana den gamle og nye bydel - Hemingways museum La Vigia Pinar

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20.

Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20. ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20. november 2011 TraktorTech, Maskinstationen

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. januar l 4. februar 2015 fra idé til virkelighed Kort over ruten i Brasilien

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. januar l 4. februar 2015 fra idé til virkelighed Kort over ruten i Brasilien Kort over ruten i Brasilien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Brasilien og Argen na 24. januar l 4. februar 2015 I et samarbejde med Danske Maskinsta oner & Entreprenører og kontakter i Sydamerika

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Påsketur til Cuba og Canada Påsketur 13 dages kulturrejse i Cuba og Canada Havana - Cienfuegos -

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den november 2019

Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den november 2019 Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den 17. 28. november 2019 Vores Cuba Casa singlerejse er meget populær, så derfor har vi lavet denne extrarejse til alle vores singlegæster til dejlige Cuba et land,

Læs mere

Kunsttur Bremen og Worpswede

Kunsttur Bremen og Worpswede Kunsttur Bremen og Worpswede 6. 9. maj 2019 Hansestaden Bremen er absolut et besøg værd. Byen var udsat for mange store bombardementer under 2. verdenskrig, men byens centrum ved floden Weser og bag de

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Cuba BBB. 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Cuba BBB. 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Cuba BBB 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Cuba BBB 13 dages kulturrejse med dansk rejseleder Havana - Cienfuegos - Trinidad -

Læs mere

Oktoberfest i Bad Bramstedt

Oktoberfest i Bad Bramstedt Oktoberfest i Bad Bramstedt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.995,- Højdepunkter Oktoberfest i flot pyntet festsal Bayersk buffet og øl, vin og vand ad libitum Hamburg Side 1

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Medicinsk Studierejse til Cuba

Medicinsk Studierejse til Cuba 1 Medicinsk Studierejse til Cuba 7 18. oktober 2003 Har Cuba flere læger pr. indbygger end noget andet land? Har Cuba flere læger i Den Tredje Verden end WHO? Hvordan har Cuba s sundhedssektor udviklet

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig "Få en oplevelse ud over det sædvanlige. Oplev Frankrig og franskmændene på en ny måde og få oven i dette en masse pétanquekampe i hyggeligt samvær med andre danske og

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Bridgeferie i Colombia marts 2019

Bridgeferie i Colombia marts 2019 Bridgeferie i Colombia 2.-16. marts 2019 16 dage/ 14 nætter: 2 nætter Bogota, 2 nætter Villa de Leyva, 3 nætter Armenia (Zona Cafetera), 3 nætter Santa Marta og 4 nætter Cartagena Program Colombia er landet

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Unik studietur med besøg på landbrug, safari og meget mere i Uganda november 2018

Unik studietur med besøg på landbrug, safari og meget mere i Uganda november 2018 Vibeke Rask Grøn Journalis k Kommunika on Udsyn & Indsigt Unik studietur med besøg på landbrug, safari og meget mere i Uganda 17.-28. november 2018 Uganda: landet, landbruget og folket helt tæt på er fokus

Læs mere

Cuba Mageløse oplevelser

Cuba Mageløse oplevelser Cuba Mageløse oplevelser Nr 2. 23. februar 2015 Cuba - Mageløse oplevelser Komplet rundrejse m. udflugtspakke, sommer/vinter 2015-16 Ca. 100 km. Las Terrazas Havana Jibacoa Varadero Vinãles Cayo Santa

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller

Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Cuba Deluxe 13 dages kulturrejse til Cuba Havana og Varadero Cuba er et fantastisk og anderledes

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA

RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Tag med Bravo Tours til den største ø i Caribien, nemlig Cuba. Alene navnet sætter gang i fantasien. For sit indre billede ser

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere