Vium - Hvam Avis 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vium - Hvam Avis 2012"

Transkript

1 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 3 LÆS ALT T OM dilettant, referat fra sommerfesten samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til

2 2

3 Nyt fra dilettantgruppen Her er nogle friske nyheder om årets dilettant stykke, som foregår i: DOKTER HANSENS PLASTIK-KLINIK Vi er på et privat hospital i provinsen på den tid, hvor plastik-/siliconeoperationer holdt sit indtog. Her møder vi overlæge Hansen og hele personalet samt nogle ret uheldige patienter... Så igen i år er der gang i den på scenen, så træn lattermusklerne godt, inden I tager plads i salen ;o) Årets forestilling løber af stablen fredag d. 2. november kl og lørdag d. 3. november kl Lørdag aften vil forløbe således: forestillingen opføres, derefter vil det være muligt at nyde sin købte/medbragte mad i selskab med skuespillerne, og så spilles der op til dans. Priser: Fredag: 50 kr incl. kaffe og kage Lørdag: 75 kr incl. MN musik Der vil lørdag være mulighed for at bestille 3 stk håndmadder og 1 ostemad til kr. 50,-. Drikkevarer kan købes til rimelige priser - må ikke medbringes. Bestilling af smørrebrød senest d. 22. oktober 2012 på tlf Dilettantholdet 3

4 Belægningsarbejde Jord- og Betonarbejde Tv inspektion Kloakering, nyt og reparation Jysk Kloakteknik Oustrupvej Kjellerup

5 HUSK FASTELAVNSFESTEN Dato: 2. februar 2013 Tidspunkt: Kl Sted: Pris: Sognegården Kr. 175,- pr. person Bordbestilling kan foregå via til eller tlf Billetsalg til Dilettant i november samt i uge 48 og 49. For at fortsætte successen håber vi at mange har lyst til at deltage i festen, så tag gerne fat i naboen, naboens nabo mv. og få dem med. Vi vil gøre vores bedste for at lave en god og sjov aften for jer! Fastelavnskomiteen

6 Vium-Hvam Idrætsforening Formand: Arne Duch, Tlf.: Søren Kannesvej 20 Næstformand: Hans-Jakob Sørensen Tlf.: Krogsgårdsvej 55 Kasserer: Jan Broe Tlf.: Gl. Hærkrovej 32 Sekretær: Mari-Ann Frimor, Tlf.: Gl. Hærkrovej 6 Kim Dalsgaard, Tlf.: Gl. Hærkrovej 69 Jakob Nørgaard Tlf Niels Bugges Allé 5 Tanja Stocholm Tlf Søren Kannes Vej 14 Sommerfesten i Vium-Hvam 2012 Så er sommerfesten i Vium-Hvam overstået for Vi må sige at festen levede op til sit navn på bedste vis, vi kan vist ikke huske at vi har haft bedre vejr. Vi startede som altid torsdag aften med lotterispil i sognegården, og vi havde igen i år været heldige med alle de gode gaver, som vi havde fået samlet ind. Vi møder stor velvilje hos de lokale næringsdrivende, når vi spørger om de vil give en gave til lotterispillet. Der var i år mødt ca. 130 spillere op til Bankospillet og de fik under god ledelse af Karl Henry og Henning gang i brikkerne. Det er det største antal spillere i mange år, så det var en vellykket aften. Fredag aften startede med fodbold for damer, og de lokale piger måtte strække hals over for Tjele Vest som vandt. Så startede Bydysten med, at holdene skulle 6

7 lave lagkager til aftenens kaffe bord. Kagerne blev bedømt ud fra flere forskellige kriterier, bl.a hvor hurtigt kagerne blev solgt, og der havde Vium hurtigst udsolgt ( de købte vist selv kagerne). Så var der cykel rally for børn på programmet. Frederiks Smedie og VVS havde været så velvillige, at de ville give 2 kr. pr. kørt omgang, og med børnenes egne sponsorer blev der virkeligt cyklet af sted. Da tiden var gået havde de skrappe unger kørt 387 omgange på banen. De der havde kørt flest omgange var Ditte Kjærulff med 23 omgang, Emil Sørensen med 22 omgange og Sofie Nedergård med 21 omgange. Det samlede resultat blev, at der var kørt over 3000 kr. ind til ungdomsarbejdet i idrætsforeningen og vi glæder os til at finde på ting, som vi kan bruge pengene til, vi hører selvfølgelig gerne på forslag. Så startede et af de nye tiltag til sommerfesten, nemlig kørsel med havetraktor. 7 ivrige kørere var klar ved startsnoren, hvor de trak lod om startplaceringen. Banen, som bestod af slalomkørsel baglæns og forlæns, kørsel i sand og op over en rampe, skulle gennemkøres hurtigst mulig, alt imens der skulle fragtes en spand med vand med rundt på banen. Efter at alle havde gennemkørt banen var hurtigste kører Anders Andersen med Benno Bager som nr. 2. Finalen skulle så stå mellem disse 2 kørere. Anders var igen hurtigst, men han havde påkørt en bøjle og fik en tillægsstraf på 10 sek., og det var lige netop nok til, at Benno Bager kunne lade sig hylde som Havetraktor mester Det var en rigtig hyggelig konkurrence, som helt sikkert vil være på programmet til næste år, så det vil nok være en god ide at starte træningen snarest, for at Benno kan få konkurrence til titlen i Lørdagen startede som altid med rundstykker og kaffe i teltet. Bageren fra Thorning havde leveret nogle gode rundstykker og med god hjælp fra seniorklubben fik vi dækket bord og lavet kaffe, så vi fik et par hyggelige timer sammen i teltet som start på en dejlig sommerdag. Efter kaffen var der dømt opvarmning til vores lille løbe- eller gåtur. Nogle af løberne havde trænet flittigt hele sommeren, og det var nogle hurtige tider der blev opnået. Det var et godt indslag, og mange deltog i turen i det dejlige vejr. Vi håber at der er mange der har lyst til at blive ved med at mødes på de ugentlige løbeture. I år er det jo OL år, og derfor afholdt VHIF deres egen olympiade til sommerfesten. Det var festligt at se deltagernes indmarch med fane inden de 7

8 specielle discipliner gik i gang. Der blev kæmpet bravt i støvlekast, stafetløb, dåsekast og boldkast. Holdsamarbejdet blev prøvet godt af og alle havde fortjent deres medalje da legene var forbi. Beach volley var også på programmet, og efter nogle rigtig spændende og jævnbyrdige kampe vandt De sidste fra Hvam titlen. Bydysten skulle også afgøres, og Vium mødte op i flot pyntet vogn med fane. Det så flot ud! Som altid var der nogle gode dyster og det var uhyre lige, indtil det sidste. Det endte med, at Vium vandt da holdene skulle gætte den samlede vægt på modstanderholdet, Vium gættede 8 kg fejl og Hvam gættede 15 kg fejl. Lørdag aften var der som altid grillfest i teltet, der var mødt godt 100 mennesker op til rigtig dejlig grillmad, som blev nydt i det dejlige vejr, og efter et par dejlige dage sluttede sommerfesten. Når vi kigger tilbage, er det en af de hyggeligste sommerfester i flere år, vi var meget begunstiget af det dejlige vejr, og vi havde aktiviteter som skulle tiltrække flest mulige fra vores lokalsamfund. Vi synes at vi fik hygget os rigtig godt sammen, og både små og store havde nogle gode timer på vores sportsplads. Vi vil gerne sige tak for den store hjælp vi har fået fra mange sider, således at vi der sidder i bestyrelsen ikke står alene med arbejdet, det har været nemt at hente hjælp til de forskellige ting, TAK for det. Nu skal vi til at få de økonomiske ting gjort op, og vi har en forhåbning om at resultatet ser nogenlunde ud. Vi evaluerer selvfølgelig også på de forskellige aktiviteter vi har haft - og er selvfølgelig meget åbne for kommentarer, og nye forslag Vi ses til sommerfest næste år. VHIF 8

9 Vi takker vores sponsorer ved sommerfesten i Vium-Hvam 2012 Arne Bruus Sørensen ApS, Hvam Camilla, Kjellerup Statoil, Knudstrup Vium Auto Selta, Viborg Lysgaard Maskinstation Grundvad Maskinhandel A/S Svend Holm, din tøjmand, Kjellerup Linatech A/S, Vium/Thorning Vium Tømre og Snedkerforretning XL-Byg, Kjellerup Rythergården, Vium Vium Vognmandsforretning Kusk Hvidevarer, Kjellerup Bredsgaard, Kjellerup Grundvad Mølle CK Hair Design, Kjellerup Papsøhøjgård Glaskunst, Hvam Kloster Sølv, Kjellerup HJ-Auto, Hvam Korsbakke og KO, Kjellerup Thorning Taxi og Turist Hansen s cykel og motorservice Kim Hagelskjær Jyske Bank, Kjellerup Thorning Bageri Super Spar, Thorning Frederiks Smede og VVS A/S Danske Bank, Kjellerup Sparekassen Kronjylland, Kjellerup Sportigan, Kjellerup Nordea, kjellerup CogM Maskinhandel, Frederiks Midtjyllands Avis, Kjellerup Tømmergården, Rødkjærsbro L.U.X. Styling, Kjellerup Kant, Kjellerup Innbo Møbler A/S, Kjellerup Hvam Maskinstation Kjellerup Bog og Papir Krone Personaleforening, Hvam PassiFlora, Kjellerup Den Gamle Biograf, Kjellerup Birger Brødløs, Thorning Vium-Hvam IF BY-GRILLEN UDLÅNES Skal du have grill-fest og har brug for en meget stor grill, så er der mulighed for at låne borgerforeningens grill. Vi har besluttet, at det fra nu er gratis at låne grillen. Den skal selvfølgelig afleveres i rengjort stand. Grillen kan afhentes hos Søren Salling Jensen, Vium ( ) - husk trailer, den er stor og tung. 9

10 Vium-Hvam Seniorklub - siden sidst Formand: Sekretær: Næstformand Kasserer: Best.medlem: Anny Nielsen Kirstine Duch Birthe Jensen Edith Nielsen Jenny Hilligsøe Den 30. maj kl : Målet var en sejltur med Margrethe på Viborg Søerne. Efter en Pinse med flot sommervejr og temperaturer over 25 grader, var det bleven 10 grader koldere, men vejret bestemmer vi jo ikke over, så vi måtte finde os i, at det var lidt køligt! Efter sejlturen drak vi vores medbragte kaffe i læskuret på Borgvold, og gik en tur i Parken for at nyde de flotte Rododendroner. Den 12. juni kl : Udflugt sammen med menighedsrådet! Vi startede fra Vium Kirke i bus fra Thorning Turist, og vi fik det perfekte udflugtsvejr med skyer, sol og ingen vind og ca grader. Vi kørte ad hovedvej 13 til Tinnet Krat, hvor Gudenåen og Skjern åen udspringer. Videre kørte vi forbi Rørbæk Sø og vest på, da vi jo ville følge Skjern å, som løber ud i Ringkøbing fjord. Vi spiste en 2 retters menu på Skaven Hus, som ligger lige ud til Ringkøbing fjord. Flottere udsigt kan man ikke få! Næste stop blev Lønborg Kirke, og vi nød udsigten over Skjern å. Videre kørte vi til Pumpestationen, hvor vi nød et kaffebord, som Menighedsrådet var vært for. Ved Åen er der en trækfærge, og der var mange der fik en tur over åen og tilbage igen. Herfra gik turen hjemad, og vi nåede Vium ca Det blev en rigtig god tur med Susanne som Guide! Den 27. juni kl : Generalforsamling. Børge Duch var dirigent. På valg var Edith Nielsen og Anny Nielsen. Og det blev genvalg! Efter kaffen fortalte Hans os lidt om en tur til Amerika, han lige havde været på. Sommerferie. 10

11 Den 22. august kl : Tur til Stendalsgård skov. Vi havde fået tilladelse til at bilerne måtte køre ind til teltpladsen! En overraskelse for os blev, at pladsen var besat af skolebørn der var på lejr, men det var kun underholdende for os at se, hvordan de måtte save brænde til et bål, som de skulle lave aftensmad på. Der var også plads til os, og vi nød vor medbragte kaffe i solskin. Flere gik derefter en tur, mens andre fik en sludder med hinanden. Ca. kl. 16 var der tændt op i en medbragt grill, hvor vi ristede pølser og brød, og vi fik lidt at drikke til. Det blev et vellykket arrangement i det grønne! Den 5. september kl : Hygge på terrassen hos Anna og Søren, Gl. Hærkrovej 45 Den 19. september kl : Tur til Minkfarm i Duelund. Medbring kaffekurven Den 3. oktober kl : Høstfest. Underholdning ved Skibelund. Pris 150 kr. Den 17. oktober kl : Lotterispil. Medbring kaffekurven Den 31. oktober kl : Foredrag ved Knud Erik Mark. Emne: Min Bedstemors liv. Medbring kaffekurven. Den 14. november kl : Foredrag ved Linda s Køreskole. Medbring kaffekurven Den 28. november kl : Julefrokost. Underholdning ved Morten. Pris 150 kr. Den 12. december kl : Julehygge med pakkespil, gløgg og æbleskiver. Pris 150 kr. Den 9. januar 2013 kl : Opstart efter juleferien På klubbens vegne Anny Nielsen 11

12 12

13 Nedre Hvam Vandværk Formand: Karsten Jul Nielsen Tlf.: Mail: Næstformand: Henning Pedersen Tlf.: Mail: Kasserer: John Duch Tlf.: Mail: IT/web: Chris Anthonsen Tlf.: Mail: Sekretær: Lars Hansen Tlf.: Mail: Se vandværkets hjemmeside på SPAR THORNING FORRETNINGEN MED DE KUNDEVENLIGE ÅBNINGSTIDER. BUTIKKEN MED DE FASTE LAVE PRISER BLICHERSVEJ 13 THORNING 13

14 Podahegn Viborg V/ Ella og Arne Duch Søren Kannesvej 20 Hvam Vi leverer og monterer alt i Hundegårde/Hundehuse Dyrehegn / Kreaturhegn Havestakitter Hestehegn, Ridebaner og lægtehegn Jagtstiger og Fælder 14

15 Siden sidst fra Troldhøj Så er sommerferien slut, og alle er efterhånden tilbage fra ferien med masser af ny energi. Mumitroldene tager på små udflugter til hinandens haver hver uge, de tager på biblioteket, i skoven osv. og udforsker verden. Først på sommeren var de en tur i Søndergårds have, en rigtig hyggedag som sluttede med at forældrene kom og hentede børnene derude. Troldebørnene bruger også vores udeomgivelser meget, de laver bål, går i skoven, besøger hestene og nyder at være i det blå. Nisserne har været så heldige at få en tur til Stendal Plantage med Emmas bedstefars hestevogn. Derudover nyder de også udelivet, og har brugt skoven en del i løbet af sommeren. Her efter ferien vil Nisserne gå på opdagelse i bøgernes og læsningens magiske og forunderlige verden. Mini spøgelserne er nu blevet til spøgelser og ikke mindst skolebørn. Men inden ferien, brugte de meget tid på skoleopgaver, og de besøgte og fik besøg af deres venner fra Thorning børnehave. Sammen med deres kommende klassekammerater, havde de afslutning i Søndergårds have. En rigtig dejlig dag. Klubben er i fuld sving med masser af hygge, laven mad og kreativitet. I løbet af september går turen bl.a. til Viborg svømmehal og fisketure. Cirka en gang om måneden kommer Anny forbi, og fortæller krimihistorier for klubbørnene. Vi har valgt at vores idræts Sfo, skal prøve at afvikle vores egen Ol i september måned, efter en sommer fuld af sport, er det på tide vi også får lov. Derudover er børnene vilde med at tage ture på cykelstien på Moon cars og go-carter. Der bliver også kæmpet hårdt i gymnastik salen, når Fun-battle vestene osv. bliver fundet frem. Alle havde en fantastisk lejr, dejligt at vi kan få lov at opleve at være sammen over flere dage, med hygge og leg. Nu kommer så tiden med familie hygge aftener i alle grupperne, hvor vi spiser og leger og familier har mulighed for at være sammen, over et par timer. Sensommer hilsen Troldhøj. 15

16 16

17 Nyt fra Dagplejen Dagplejen har været tre dage på lejr i Troldhøj. Vi havde nogle rigtig dejlige dage, med vand som tema. Vi malede borde og bænke, selv murene fik en tur, med en gang vand -maling. Vi fik også fint besøg, Teletubbies kom og dansede og lavede sjov med os. Noget børnene lagde mærke til, var at Tinkey-Winkey havde fået en baby. Det var rigtig dejligt at Teletubbies kunne komme på besøg, tak for det. :) En af dagene, havde vi små levende fisk i glas. De blev nøje studeret. Måske kunne man lige stikke en hånd i og fange dem? Vi smagte og følte også på røgede makreller, blæksprutter, og så de små, grå rejer, blive til Cathrines ynglingsfarve på panden, lyserød. På legepladsen, var der den sidste dag gode store vandpytter, og vi fik lavet en lille vandrutsjebane. Alt det med vand, endte ud i at vi var på besøg i Aqua. Der så vi på de store fisk, oddere, frøer og slanger. Efter at nogle børn havde forsøgt at fange fiskene, i rørebassinet, skulle der skiftes noget meget vådt tøj. Tak til de forældre der var med, og gjorde det muligt for os, at komme på tur. I legestuen har vi fejret at vi har fået nye tallerkener, med en flæskestegsfest, med hele svineriet, godt med brun sovs, og chips. UHM! Efter at vi er vendt tilbage fra ferien, nyder vi at der har været nogle dejlige solskinsdage, og lige nu står det i høstens tegn, hvor alle traktorer og majetærskere er et hit. Vi arbejder på at komme med i De grønne spirer, men mere om det næste gang. Hygoghejsa, dagplejen Vium Hvam. 17

18 18

19 Billigt hvidevare salg ring El-installationer Centralstøvsuger Serviceaftaler Tele/datainstallationer DIN LEVERANDØR I: Boligventilation Døgnvagt Landbrug Industri Komplette el-løsninger Salg og service af hårde hvidevarer AUT. ELEKTROINSTALLATØR Højgårdsvej 24 Thorning 8620 Kjellerup Telefon Fax

20 Hvam Hvam VVS VVS Service Service Tonny Tonny Pedersen Pedersen Krogsgårdsvej 33, Hvam 8620 Kjellerup Tlf Mobil Besøg også vores nye hjemmeside på 20

21 Vium-Hvam Sognegård Formand: Tonny Pedersen Tlf / Kongemosevej 21, Mail: Næstformand: Anne Pedersen Tlf Søren Kannesvej 22, Mail: Kasserer; John Hviid Tlf / Kongemosevej 10, Mail: Sekretær: Lars Hansen Tlf / Sejersgade 4, Mail: Best.medl.: Steen Lyngsø Tlf Søren Kannesvej 7, Mail: Pedel: Kjeld Rye Jensen Tlf / Vilh. Skyttesvej 22, Mail: se vores hjemmeside på LEJE AF SOGNEGÅRDEN Store sal Mellem sal Lille sal Fest kr ,- kr, 1.000,- kr. 450,- Kaffe kr. 800,- kr. 550,- kr. 350,- Priserne er incl. brug af porcelæn og rengøring. Ved leje af lille og mellem sal, sammen med leje af store sal, betales halv pris for leje af lille og mellem sal. Sognegården kan lejes med eller uden vært. Henvendelse om leje kan ske til værten Kjeld Rye Jensen på tlf

22 22

23 HUSK sidste frist for indlæg til næste nummer af Vium-Hvam Avis den 2. november 2012 Avisen udkommer i uge 46/47. Stoffet modtages helst via Bemærk, at der altid ved fristens udløb sendes kvittering for modtagne indlæg - modtager du ikke en kvittering, så ring til Helle på og tjek om materialet er modtaget. Redaktionen Helle Andersen Krogsgårdsvej 15, Hvam Jan B. Olesen Ungstrupvej 16a Tonny Pedersen Kongemosevej 21, Hvam Bjarne Papsø Mellemvej 16, Viborg Flaghejsning Anlægget i Vium: Kontakt Susanne Axelsen, Vium ( ), der sørger for hejsning og nedtagning. Legepladsen i Hvam: Flaget kan lånes hos Karin og Christian, Hvam ( ) - man skal selv sørge for hejsning og nedtagning. HUSK AT VÆRE UDE I GOD TID. Borgerforeningen 23

24 Kalenderen 2012/2013 SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER JANUAR FEBRUAR Seniorklub Dilettant Dilettant Sidste frist for indlæg Fastelavnsfest Seniorklub Seniorklub Seniorklub Seniorklub Seniorklub Seniorklub Juleaften Juledag 2. juledag Poul Krebs koncert Seniorklub Seniorklub Nytårsaften

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 3 LÆS ALT T OM Dilettant, Lars Lilholt koncert, referat af sommerfesten samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Julemarked

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2012

Vium - Hvam Avis 2012 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 1 LÆS ALT T OM fri idræt i 2012, arbejdslørdag i sognegården samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Vium-Hvam Sognegård

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2013

Vium - Hvam Avis 2013 Vium - Hvam Avis 2013 Årgang 36 Nr. 3 LÆS ALT T OM ølsmagning, dilettant, nyt fra centerrådet samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan også ses

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 2 LÆS ALT T OM Sct. Hans bål, sommerfest, dilettant, billardturnering samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Igen i

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 4 LÆS ALT T OM Fællesspisning, fastelavnsfest for voksne samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Den røde løber vil være

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2010

Vium - Hvam Avis 2010 Vium - Hvam Avis 2010 Årgang 33 Nr. 3 LÆS ALT OM fællesspisning, løb mod kræften, julefrokost samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 FÆLLES-SPISNING I

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2014

Vium - Hvam Avis 2014 Vium - Hvam Avis 2014 Årgang 37 Nr. 1 LÆS ALT T OM fællesspisning, koncert med Steffen Brandt, arbejdsdag, borgermøde samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2013

Vium - Hvam Avis 2013 Vium - Hvam Avis 2013 Årgang 36 Nr. 2 LÆS ALT T OM Sct. Hansfest, sommerfest, koncert med Michael Falch samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2014

Vium - Hvam Avis 2014 Vium - Hvam Avis 2014 Årgang 37 Nr. 3 LÆS ALT T OM dilettant, ølsmagning, logo-konkurrence, livredderkursus samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2012

Vium - Hvam Avis 2012 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 4 LÆS ALT T OM fastelavnsfest for voksne, sundhedskursus i Vium-Hvam samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2009

Vium - Hvam Avis 2009 Vium - Hvam Avis 2009 Årgang 32 Nr. 1 LÆS ALT OM Fællesspisning, børnegymnastik, nyt fra VHIF samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle_haack@hotmail.com 2 Vium-Hvam Borgerforening

Læs mere

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade SVIFs Jubilæums Sommerfest 8. og 9. august 2014 som tiden går 1964 1964 Jubilæums Olympiade Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne Lørdag kl. 13.00 arrangeret af SVIFs udvalg

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2009

Vium - Hvam Avis 2009 Vium - Hvam Avis 2009 Årgang 32 Nr. 2 LÆS ALT OM Sct. Hans bål, sommerfesten, nyt fra Troldhøj samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle_haack@hotmail.com 2 Vium-Hvam Idrætsforening

Læs mere

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23.

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23. SEVEL I BEVÆGELSE 2015 REVYHOLDET 2015 Byfest for alle Sankthansfest tirsdag den 23. juni BYFEST Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni Kom og vær med! Program for Sankthansfest byfesten

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2015

Vium - Hvam Avis 2015 Vium - Hvam Avis 2015 Årgang 38 Nr. 1 LÆS ALT T OM foredrag den 22, april, fællesspisning samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan også ses på www.vium-hvam.dk

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2010

Vium - Hvam Avis 2010 Vium - Hvam Avis 2010 Årgang 33 Nr. 1 LÆS ALT T OM fællesspisning, referat fra generalforsamlinger, samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle_haack@hotmail.com Tlf. 7026 8620

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Årgang 38 Nr. 3 LÆS ALT OM. dilettant, foredrag, koncert samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.

Årgang 38 Nr. 3 LÆS ALT OM. dilettant, foredrag, koncert samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail. Vium - Hvam Avis 2015 Årgang 38 Nr. 3 LÆS ALT OM dilettant, foredrag, koncert samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan også ses på www.vium-hvam.dk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 1 LÆS ALT OM arbejdslørdag i sognegården, madkursus, fællesspisning samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Vium-Hvam

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2010

Vium - Hvam Avis 2010 Vium - Hvam Avis 2010 Årgang 33 Nr. 2 LÆS ALT T OM navnekonkurrence, sommerfest samt andre dugfriske nyheder. BEMÆRK - NY MAIL-ADRESSE TIL INDLÆG TIL AVISEN helle.haack@gmail.com 2 NATURTUR Afdelingen

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse i Regnbuen omkring skovture:

Spørgeskemaundersøgelse i Regnbuen omkring skovture: Skoleintra: Vi vil nu i gang med at bruge skoleintra lidt mere. Derfor vil vi fra denne måned, begynde at lægge Solstråleavisen ud på skoleintra. I første omgang, vil I forældre også få avisen i papir

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2010

Vium - Hvam Avis 2010 Vium - Hvam Avis 2010 Årgang 33 Nr. 4 LÆS ALT OM jubilæum i Juniorklubben, fastelvansfest 2011 samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 3 Billigt hvidevare

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Kom til Skt. Hans aften ved Teglværkssøen i Ådum torsdag den 23. juni Kl. 19.30 er grillen varm, så I kan købe

Læs mere

LÆS ALT OM. fællesspisning, foredrag med Nis Boesdal samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.

LÆS ALT OM. fællesspisning, foredrag med Nis Boesdal samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail. Vium - Hvam Avis 2016 Årgang 39 Nr. 1 LÆS ALT OM fællesspisning, foredrag med Nis Boesdal samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan også ses på www.vium-hvam.dk

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken.

Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken. Oktober - November 2013 Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i oktober måned tirsdag, den 1. kl. 10.00 Kjoledamen viser tøj onsdag, den 2. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag,

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Gallamiddag Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Maj BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Årgang 39 Nr. 2 LÆS ALT OM. foredrag med Nis Boesdal, samt andre friske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til

Årgang 39 Nr. 2 LÆS ALT OM. foredrag med Nis Boesdal, samt andre friske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til Vium - Hvam Avis 2016 Årgang 39 Nr. 2 LÆS ALT OM foredrag med Nis Boesdal, samt andre friske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan også ses på www.vium-hvam.dk 2

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2016-2017 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere