Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Drevet af den nyeste Dyson digitale motor"

Transkript

1

2 Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste håndtørre-teknologi. James Dyson Opfinder

3 Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

4 Koncentreret Airblade håndtørre-teknologi

5 Airblade håndtørre-teknologi indbygget i en vandhane

6 43 sek 10 sek 10 sek 12 sek Andre håndtørrere er for langsomme Tests baserede på NSF Protokol P335 viser, at de fleste andre håndtørrere er meget langsommere, end deres producenter påstår. Mange giver op, når de udsættes for en langsom håndtørrer. Men fugtige hænder kan sprede op til gange flere bakterier end tørre hænder. Dysons håndtørrere er de hurtigste Tests baserede på NSF Protokol P335 beviser, at Dyson Airblade håndtørrere er de hurtigste. Hvert sekund presses op til 30 liter luft gennem åbninger, der er op til 0,8 mm brede. Resultatet en luftstrøm på 690 km/t der skraper vandet af hænderne og tørrer dem hurtigt og hygiejnisk.

7 Filtreret luft ud Snavset luft ind Ufiltreret luft ud HEPA-filter Snavset luft ind Andre håndtørrere er uhygiejniske De filtrerer ikke bakterier og virus fra luften i badeværelset. De suger snavset luft ind og blæser det tilbage på hænderne. De mest hygiejniske håndtørrere Dyson Airblade håndtørrer benytter HEPA-filtre. Opfanger 99,9 % af bakterier og virus i badeværelset. Hænderne tørrers med renere og ikke snavset luft.

8 1,460 pr. år 157 pr. år 40 pr. år 43 pr. år 48 pr. år Andre håndtørringsmetoder er kostbare i drift Papirhåndklæder kræver løbende genopfyldning med nye og fjernelse af brugte. De fleste andre håndtørrere er langsomme og dermed energikrævende. Lave driftsomkostninger Dyson Airblade håndtørrere har op til 69 % lavere driftsomkostninger end andre håndtørrere, og 97 % lavere end papirhåndklæder. 1 1 For at se beregningerne gå ind på dysonairblade.dk/calcs

9 17.8g pr. tørring 15.5g pr. tørring 5.0g pr. tørring 5.3g pr. tørring 5.8g pr. tørring Stor miljøpåvirkning Dyson Airblade håndtørrere producerer op til 67% mindre CO2 end andre håndtørrere og 62% mindre end papirhåndklæder. 1 Lav miljøpåvirkning Dyson Airblade håndtørrere har en lavere miljøbelastning på tværs af målinger inklusive CO2-udledning og energiforbrug. 1 1 Baseret på målinger fra LCA af Dyson Airblade håndtørrere ved en metode, der er udviklet i samarbejde med Carbon Trust og sammenlignelige resultater fra T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain, Life Cycle Assessment of Hand Drying Systems (En undersøgelse bestilt af Dyson i 2011). Data hentet fra USA s miljøstatitik om elnettets sammensætning samt genbrugsmetoder.

10 Papirhåndklæder skaber andre problemer Blokeringer Papirhåndklæder kan blokere afløbet. Fylder affaldsbeholdere Snavsede håndklæder kan ende på gulvet på travle toiletter. Tomme dispensere Dispensere er ofte tomme, så det ikke er muligt at tørre hænderne. Kostbar drift De kræver løbende genopfyldning og tømning. Spild Brugte papirhåndklæder genbruges sjældent, så de ender på lossepladser eller forbrændes. Giver rod Papirhåndklæder bliver ofte smidt væk i ubetænksomhed. Det kan skabe en negativ opfattelse af toilettets renlighed.

11 Udviklet til at være hurtigst Airblade -teknologi kombineret med den nyeste Dyson digitale motor skaber en luftstrøm med høj hastighed, der skraber vand af begge sider af hænderne samtidig. Det er den hurtigste måde tager 10 sekunder. Den nyeste Dyson digitale motor

12 Den mest hygiejniske håndtørrer Dyson Airblade Mk2 håndtørrere tørrer hænder på blot 10 sekunder. Det er den hurtigste håndtørrer. Den er berøringsfri, benytter et HEPA-filer og har en permanent, antimikrobakteriel belægning, der dræber op til 99,9 % af bakterier på overfladen. HACCP-godkendt til brug i fødevaremiljøer Test. Test. Test. Dyson Airblade Mk2 håndtørrere er udviklet til at holde længe. De er gentagende gange blevet testet for holdbarhed og modstandsdygtighed over for fysisk og kemisk mishandling. Dyson Airblade Mk2 håndtørrere har også været testet i hverdagsmiljøer for at sikre, at de kan holde til kraftig belastning. Med solid konstruktion og robuste materialer er Dyson Airblade Mk2 håndtørreren egnet til steder med mange brugere, hvor hærværk kan være et problem. Da den benytter en filtreret luftstrøm med en hastighed på 690 km/t til at tørre hænderne, er der ikke noget varmeelement, der kan slides eller gå i stykker.

13 Koncentreret uden at gå på kompromis Dysons teknikere har udviklet en af verdens mindste 1600 W motorer, hvorved de har kunnet konstruere en håndtørrer, der blot stikker 10 cm ud fra væggen. Den tørrer hænder hygiejnisk på 10 sekunder. Den nyeste Dyson digitale motor Skovlhjulet roterer gange i minuttet, hvorved det kan suge op til 30 liter luft pr. sekund. Med fuldt integrerede mekaniske, elektriske og aerodynamiske systemer er det en højeffektiv, kompakt enhed med en diameter på kun 85 mm.

14 Andre håndtørrer til at holde hænderne under Dyson Airblade V håndtørrer Indbygget i væggen På grund af de store motorer kan andre håndtørrere stikke for langt ud fra væggen. Nogle skal indbygges i væggen. Det kan være dyrt. Sidder på væggen Dyson Airblade V håndtørreren er kun 10 cm dyb, så den kan installeres uden at skulle forsænkes ind i væggen med dertilhørende omkostninger.

15 Vask og tør hænderne ved vasken Med Airblade -teknologi indbygget i vandhanen kan hænderne tørres ved vasken på 12 sekunder. Det er ikke nødvendigt at gå til et separat tørreområde. Hvordan det fungerer Både vand og luft styres af sensorer, så der er ingen vandhane at dreje eller knapper at trykke på. Intelligente, infrarøde sensorer udsender lys for at finde hændernes placering. Computerkredsløb samler oplysninger og starter det relevante svar med vand eller luft uden lange forsinkelser. Det er blevet testet gange, og det er drevet af lysnettet, så der er ingen batterier, der løber tør for strøm.

16 Vand på gulvet Når man skal gå med våde hænder fra håndvasken til et separat tørreområde, dryppes der ofte vand på gulvet. Det kan skabe problemer i rummet, hvor man vasker hænder. Vand i vasken Med Dyson Airblade Tap håndtørreren drypper der ikke vand på gulvet, fordi du ikke behøver at gå væk fra vasken med våde hænder.

17 Indvendig i Dyson Airblade Tap håndtørrer Indvendig i vandhanen Lasersvejsning Fuldautomatiske robotter håndterer pæcis skæring og svejsning, hvorved den kan konstrueres af rustfrie stålrør af høj kvalitet. Airblade teknologi Luft med 690 km/t kommer ud af en laserskåret spalte, der kun er 0,8 mm bred. Intelligente, infrarøde sensorer til vand og luft Sensorerne kalibreres automatisk, så luft og vand kun er aktiveret, når der er en hånd under. Hætte kan tages af Udviklet for lettere rengøring. Lufttilførsel Sender automatisk vand ud over hænderne for at mindske vandforbruget. Dyson digital motor Roterer med o/min og kan suge op til 30 liter luft pr. sekund igennem et HEPA-filter. Motorenhed er nem at servicere Udviklet med henblik på hurtig frakobling. Vandforsyning Elektronisk, sensorstyret vandventil aktiveres, når der registreres en hånd. Herved åbnes for vandet. Fjedermonteret motor Motoren er fjedermonteret for at reducere lyd og vibrationer. HEPA-filter HEPA-filter opfanger 99,9 % af bakterier og virus fra rummet med håndvasken.

18 AB06 har et kabinet af aluminium til brug på steder med stor belastning som i lufthavne og natklubber. Den tørrer hænder på 10 sekunder. AB07 er fremstillet af solid ABS polycarbonat, der ved fremstillingen udleder 50 % mindre CO2 end AB06. Den tørrer hænder på 10 sekunder. Velegnet til mindre toiletter eller steder med lidt plads. Tørrer hænder på 10 sekunder. Sprøjtet nikkel Hvid Sølvfarvet Grå Hvid Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Koncentreret Airblade håndtørre-teknologi Hurtigst, tørrer på 10 sek. Luftstrømme med en hastighed på over 690 km/t skraber vand af hændernes for- og bagside samtidig. Den mest hygiejniske håndtørrer Hurtigste tørring. Et HEPA-filter fjerner 99,9 % af bakterierne fra luften, der bruges til at tørre hænderne. Billigere i drift Tørrer 18 par hænder for samme pris som et enkelt papirhåndklæde. 1 NSF-godkendt Ingen andre håndtørrere opfylder alle dele af NSF Protokol 335. HACCP-godkendt Hygiejnisk sikker at bruge i fødevareindustrien. Lavt CO2 forbrug Dyson Airblade håndtørrere producerer op til 67% mindre CO2 end andre håndtørrere og 62% mindre end papirhåndklæder. 2 Berøringsfri betjening Infrarøde sensorer betjener luften. Antibakteriel belægning Eliminerer op til 99,9 % af overfladebakterier. Solid og holdbar Robust, hærværkssikkert design. Flad profil Stikker kun 10 cm ud fra væggen. Ikke nødvendigt at montere ind i væggen. 10 sek. tørretid En luftstrøm med en hastighed på over 690 km/t skraber vand af hændernes som en vinduesvisker. Den mest hygiejniske håndtører Et HEPA-filter fjerner 99,9 % af bakterierne fra luften, der bruges til at tørre hænderne. Billigere i drift Tørrer 17 par hænder for samme pris som et enkelt papirhåndklæde. 1 NSF-godkendt Ingen andre håndtørrere opfylder alle dele af NSF Protokol 335. Lav CO2-udledning Dyson Airblade håndtørrere producerer op til 67% mindre CO2 end andre håndtørrere og 62% mindre end papirhåndklæder % mindre Samme tørreydelse som den originale Dyson Airblade håndtørrer, men fylder 60 % mindre. Tørrer hver hånd separat V-konfiguration adskiller hænderne og tørrer hurtigt og ensartet. Berøringsfri betjening Sensorer aktiverer luft. Antibakteriel belægning Eliminerer op til 99,9 % af overfladebakterier. Nem at servicere Sikker elektrisk frakobling. Hurtig at gøre ren Lille overfladeareal. Glat overflade af et enkelt stykke med CNC-producerede luftspalter. 1 For at se beregningerne gå ind på dysonairblade.dk/calcs 2 Baseret på målinger fra LCA af Dyson Airblade håndtørrere ved en metode, der er udviklet i samarbejde med Carbon Trust og sammenlignelige resultater fra T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain, Life Cycle Assessment of Hand Drying Systems (En undersøgelse bestilt af Dyson i 2011). Data hentet fra USA s miljøstatitik om elnettets sammensætning samt genbrugsmetoder. 1 For at se beregningerne gå ind på dysonairblade.dk/calcs 2 Baseret på målinger fra LCA af Dyson Airblade håndtørrere ved en metode, der er udviklet i samarbejde med Carbon Trust og sammenlignelige resultater fra T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain, Life Cycle Assessment of Hand Drying Systems (En undersøgelse bestilt af Dyson i 2011). Data hentet fra USA s miljøstatitik om elnettets sammensætning samt genbrugsmetoder.

19 Kort Lang Væg Egner sig til minimalistiske toiletter, nye eller renoverede. Tørrer hænder på 12 sekunder. Som teknikere skal vi se ud over den eksisterende teknologi og spørge, om der ikke findes en bedre måde? Det er i virkeligheden det, Dyson handler om nye måder at løse hverdagens problemer. James Dyson Opfinder Gå ind på dysonairblade.dk/tcad for at hente CAD-tegninger og se tekniske data Airblade håndtørre-teknologi indbygget i en vandhane Vask og tør hænderne ved vasken Vand og luft fra vandhanen. 12 sek. tørretid Luftstrømme med en hastighed på over 690 km/t skraber vand af hænderne som en vinduesvisker. Den mest hygiejniske håndtørrer Et HEPA-filter fjerner 99,9 % af bakterierne fra luften, der bruges til at tørre hænderne. Billigere i drift Tørrer 15 par hænder for samme pris som et enkelt papirhåndklæde. 1 Lav CO2-udledning Dyson Airblade håndtørrere producerer op til 67% mindre CO2 end andre håndtørrere og 62% mindre end papirhåndklæder. 2 Intet vand på gulvet Man behøver ikke at gå væk fra vasken for at tørre hænder, så der dryppes ikke vand på gulvet. Sparer plads Ikke behov for separat område til at tørre hænder. Berøringsfri betjening Intelligente, infrarøde sensorer aktiverer vand og luft. Sparer vand Styring af vandgennemstrømning og sensor sparer vand. Nem at servicere Hurtigt at frakoble motorhus og filter. Hurtig at gøre ren Glat, rustfrit stål udvendig, tørrer direkte over vasken ingen separate håndtørrer at rengøre. 1 For at se beregningerne gå ind på dysonairblade.dk/calcs 2 Baseret på målinger fra LCA af Dyson Airblade håndtørrere ved en metode, der er udviklet i samarbejde med Carbon Trust og sammenlignelige resultater fra T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain, Life Cycle Assessment of Hand Drying Systems (En undersøgelse bestilt af Dyson i 2011). Data hentet fra USA s miljøstatitik om elnettets sammensætning samt genbrugsmetoder.

20 For flere oplysninger eller for at finde forhandler: Gå ind på: JN: NSF logo er et registreret varemærke, der tilhører NSD International. HACCP International Non-food Certification Mark er et registreret varemærke, der tilhører International HACCP Alliance. Licenseret af Dyson.

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft.

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. 01 02 Dyson Airblade Tap håndtørrere installerede på et F1-team toilet. Hvorfor finder vi os i produkter, der ikke fungerer ordentligt?

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER VIST FORFRA VIST FRA SIDEN 297 286 50,8 52,2 Tykkelse af vask/bordplade Maks. 57 Min. 3,5 Afstand fra luftblander til enden af vandhanen Maks. 835,5 / Min. 631,5 Vand indføring 266 Kabelindgang bagfra

Læs mere

Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer.

Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer. Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer. Problemet med andre håndtørrere Andre håndtørrere har ikke forandret sig meget i de seneste 60 år. De bruger gammeldags og ineffektiv teknologi, er dyre i drift

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft.

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Dyson Airblade -håndtørrere 01 02 Dyson Airblade Tap håndtørreren installeret i badeværelserne hos et førende F1-team. Hvorfor finder

Læs mere

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI Glæden ved iskoldt drikkevand DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI HVILKE OVERVEJELSER SKAL MAN GØRE SIG... ØKONOMI - KVALITET - BÆREDYGTIGHED ØKONOMI: For KUVATEK er økonomi et spørgsmål

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

2008/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft.

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Dyson Airblade håndtørrere 01 02 Dyson Airblade Tap håndtørrere installerede på et F1-team toilet. Hvorfor finder vi os i produkter,

Læs mere

KATALOG HÅND & HÅRTØRRER

KATALOG HÅND & HÅRTØRRER KATALOG HÅND & HÅRTØRRER VENTICO NORDIC A/S - Holmegaardsvej 64A - 4684 Holmegaard Telefon 5554 8181 - Telefax 5554 8686 - www.ventico.dk - mail: ventico@ventico.dk CVR 20165049 HVORFOR INVESTERE I EN

Læs mere

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer.

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer. Reference mindstekrav Produkt undergruppe Kravspecifikation Produktbeskrivelse Mindstekrav til produkt Mk. 1 Combisteamer Combisteamer 2 x 20 stik Mk. 2 Combisteamer Combisteamer 1 x 20 stik. Mk. 3 Combisteamer

Læs mere

Sejlmagerlinien Sprayhood og Bådkalecher. Syning af sprayhood

Sejlmagerlinien Sprayhood og Bådkalecher. Syning af sprayhood Syning af sprayhood Side 1 Indhold: 1. Valg af fremstillings metode 1. 2. 3. 4. Sprayhood fremstilles efter eksisterende model Sprayhood fremstilles efter gammel sprayhood Sprayhood fremstilles efter måltagning

Læs mere

RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN

RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN RONDA STØVSUGERE TIL BYGGEBRANCHEN RONDA 200 RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere Normen EN 60335-2-2-1995 einschl. A1: 1998 sowie für das Aufsaugen von gesundheitsgefährdendem einschl.

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Kvalitet til tiden siden 1970

Kvalitet til tiden siden 1970 Kvalitet til tiden siden 1970 VK Emhætter VK startede som et smedefirma med speciale indenfor ventilationsbranchen. Vi har med tiden specialiseret os i fremstilling af emhætter af alle typer, både til

Læs mere

DCC digital dekoder til magnetiske produkter

DCC digital dekoder til magnetiske produkter Viessmann 5212 Digital Dekoder Dansk Brugervejledning DCC digital dekoder til magnetiske produkter med fire udgangsgrupper Indhold 1. Vigtige oplysninger... 2 2. Indledning / Egenskaber... 3 3. Montering...

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan-brandglasvægge (TP Fire, TP Fire Lite) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Brandglasvæg. Et lag brandglas monteret i ståleller aluminiumsramme. Samlet med lodret

Læs mere

KL 391 Emfang for hætteopvaskemaskine, væghængt Priser. Claus Andersen Rustfri Stål A/S Fabriksvej 8 5260 Odense S Tlf.: 6395 0500

KL 391 Emfang for hætteopvaskemaskine, væghængt Priser. Claus Andersen Rustfri Stål A/S Fabriksvej 8 5260 Odense S Tlf.: 6395 0500 5. Emhætter Indeks Emhætte G1, væghængt Priser Emhætte G2, frithængt Priser KJ 330 Emhætte N2, Priser KL 390 Emfang med kantsug, væghængt Priser KL 391 Emfang for hætteopvaskemaskine, væghængt Priser Fedtfiltercelle,

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 DA F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 DANISH 04-11 4 SIKKERHED Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 Atlas Copco Efterkølere, vandudskillere og dræn HD -96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 En serie effektive efterkølere og vandudskillere, som passer til din kompressor Vandkølede HD efterkølere

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DK 45 KABEL CTEK COMFORT CONNECT KNAPPEN RESET FEJLLAMPE OPLADERKABEL STRØMLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT eyelet M6

BRUGERVEJLEDNING DK 45 KABEL CTEK COMFORT CONNECT KNAPPEN RESET FEJLLAMPE OPLADERKABEL STRØMLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT eyelet M6 BRUGERVEJLEDNING TILLYKKE med købet af din nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner.

fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner. Brugervejledning Tillykke med din nye - den ledningsfri fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner. Hemmeligheden:

Læs mere

Kortfattet vejledning FB 7100

Kortfattet vejledning FB 7100 Kortfattet vejledning FB 7100 10.2009 1 75503300 Beskrivelse af automatens komponenter Dør Display Kabinet Dørlås Koprum Betjeningspanel Kopholder Kandeplatform Friskbrygingrediensbeholder Instant ingrediensbeholder

Læs mere

Digitale frysere, 650 liter

Digitale frysere, 650 liter Electrolux Prostore serien er produceret til kunder, som har brug for køle- og fryseskabe der passer til gastronorm kan- tiner. Serien omfatter 650 liters modeller med hel eller halv låge i AISI 304 rustfrit

Læs mere

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov Smarter Thinking - Smarter Solutions Grovopvasker Flexibel løsning til ethvert behov Generel Funktion Unikt JEROS Unikt Hygiejne Med de stigende krav til hygiejne og veterinærkontrol i levnedsmiddelindustrien

Læs mere

El-forvarmeflade Til aggregater

El-forvarmeflade Til aggregater INSTRUKTIONSMANUAL El-forvarmeflade Til aggregater Version 1.0 17/06-2014 www.geovent.dk Indhold 1.0 Generelle sikkerhedsforskrifter...2 1.1 Fare...2 1.2 Anvendelsesområde...2 1.3 Beskrivelse...2 1.4 Mærkning...............................

Læs mere

Flexoduct Sugeskærme. til person & produkt beskyttelse

Flexoduct Sugeskærme. til person & produkt beskyttelse Flexoduct Sugeskærme til person & produkt beskyttelse JRV A/S er et moderne ventilationsfi rma, som tilbyder en bred vifte af ventilationsløsninger på basis af en stor og resultatorienteret erfaring og

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1. Produktinformation... 2 2. Indhold... 2 3. Anvendelse... 2 4. Funktion... 2 5. Garanti... 2 6. Specifikationer og dimensioner... 3 7. Installation... 4 8.

Læs mere

Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016. Aktuelt fra din DeLaval Turbutik

Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016. Aktuelt fra din DeLaval Turbutik Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016 Aktuelt fra din DeLaval Turbutik Nr. 1 // 2016 Klovsundhed - et stigende problem Alt starter med rene hænder Klovsygdomme er den tredjestørste omkostning for mælkeproducenter.

Læs mere

PooL-Lift Brugervejledning. fra POOLLIFT.DK

PooL-Lift Brugervejledning. fra POOLLIFT.DK PooL-Lift Brugervejledning fra POOLLIFT.DK 1. Sikkerhedsanvisninger Før du bruger Pool lift, skal du sørge for at: brugeren / pårørende har fået passende instruktion og oplæring. denne brugsanvisning er

Læs mere

LUKTFRIE URINALER. Med tilfredshedsgaranti

LUKTFRIE URINALER. Med tilfredshedsgaranti LUKTFRIE URINALER Med tilfredshedsgaranti Lava porcelænsurinal NO: 10 - H3 Lige afløb VVS nr.: 61.8152.100 NO: 11 - H1 Væg afløb VVS nr.: 61.8152.500 Mål: D: 370-B:325-355-H:555 mm Porcelæn med porefri

Læs mere

Bakteriefrit vand. Point-of-use filtrering - den sikre løsning. Stop Legionella

Bakteriefrit vand. Point-of-use filtrering - den sikre løsning. Stop Legionella R Bakteriefrit vand Point-of-use filtrering - den sikre løsning Stop Legionella - og andre bakterier T-Safe er en produktserie fra det danske firma, Tandrup Water Solutions A/S. Serien omfatter: Brusere

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

STUDOR MINI-VENT VVS-INSTALLATION RØR / FITTINGS AFLØBSRØR M.V. 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager.

STUDOR MINI-VENT VVS-INSTALLATION RØR / FITTINGS AFLØBSRØR M.V. 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager. STUDOR MINI-VENT 50 / 40 / 32 MM VACUUMVENTIL Kan anvendes til max. 5 etager. VVS-nummer Godkendelser Pakkeenhed 17 3924 050 EN 12380 1/80 STUDOR MINI-VENT er en vacuumventil, der er godkendt til afløbsledning

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER

FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER SPÅNSUGNINGSANLÆG Modulopbyggede filteranlæg type AKF-WDHK og AMX er beregnet for store luft- og spån-mængder. Filtrene er meget driftsikre og fleksible

Læs mere

G&G MediCare DK-7000 Fredericia. Brugermanual BaehrTec NT250. Dansk. BaehrTec NT 250. Micromotor elektrisk. Brugermanual

G&G MediCare DK-7000 Fredericia. Brugermanual BaehrTec NT250. Dansk. BaehrTec NT 250. Micromotor elektrisk. Brugermanual BaehrTec NT 250 Micromotor elektrisk Brugermanual 1 Indholdsfortegnelse Side forord 3 indhold 4 forholdsregler 5-6 Beskrivelse af Styreenhed 7-10 Beskrivelse af håndstykke 11 Beskrivelse af El tilslutning

Læs mere

Vare nr.: 1.185-113.0

Vare nr.: 1.185-113.0 K 855 HS Med højtryks og varmt vand (80 ºC) sikrer hedvands-renseren et hygiejnisk rengøringsresultat. Ved hjælp af den høje temperatur kan du nedsætte både rengøringstiden og tørretiden samt spare på

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

Emhætte Brugsanvisning

Emhætte Brugsanvisning Emhætte Brugsanvisning INDHOLD 1.Introduktion 2.Beskrivelse 3..Montering 4..Bemærkninger vedr. montering 5..Sikkerhedsregler 6 Brug 7 Vedligeholdelse 8..Garantibevis 1 INTRODUKTION 1. Tak, fordi du valgte

Læs mere

Røreværk EHR 20 / 2.4S

Røreværk EHR 20 / 2.4S Røreværk EHR 20 / 2.4S 88.1406.700 Brugsanvisning Vigtige sikkerheds instruktioner Brugsvejledning Vigtige instruktioner og advarsler er lokaliseret på maskinen ved hjælp af symboler: Under arbejdet bør

Læs mere

Vejledning om vedligeholdelse af køkken

Vejledning om vedligeholdelse af køkken Vejledning om vedligeholdelse af køkken 1. Generel info om køkkenet 2. Lukning (lokalt) af vand opsætning af opvaskemaskine 3. Emhætte, betjening og udskiftningsfremgangsmåde 4. Rens af afløb internt i

Læs mere

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Manual Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Vigtige sikkerhedsforskrifter Må ikke skilles ad, repareres eller ændres ved. Service skal udføres af uddannede serviceteknikere.

Læs mere

Metal koldrundsave fra JEPSON

Metal koldrundsave fra JEPSON THE INVENTOR OF THE DRY CUTTER Metal koldrundsave fra JEPSON Optimale bærbare maskiner til byggepladsen og værkstedet 9435 Super Dry Cutter 9430 Premium Dry Cutter 8219 Metal håndrundsav 8230 Metal håndrundsav

Læs mere

SENSORSTYRET VANDER MOD DYR

SENSORSTYRET VANDER MOD DYR MODEL 66428 SENSORSTYRET VANDER MOD DYR Fremstillet i P.R.C. EU-Importør: HP Værktøj A/S 7080 Børkop Danmark 2008 HP Værktøj A/S Alle rettigheder forbeholdes. Indholdet i denne vejledning må ikke gengives,

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

Tekniske data. Solafskærmning til åbent system, RMM xxxxxx 408xA. VELUX ovenlysmoduler

Tekniske data. Solafskærmning til åbent system, RMM xxxxxx 408xA. VELUX ovenlysmoduler VELUX ovenlysmoduler Tekniske data VELUX 1 Solafskærmning til åbent system, RMM xxxxxx 408xA Applikation Den integrerede solafskærmning til VELUX ovenlysmoduler er velegnet til styring af mængden af dagslys

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Scan QR koden og læs mere om produktet INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indledning 2 Sikkerhed 2 Bremser 3 Aktivering 3 Elektronisk stop knap/nødstop 3 Sidde ned / stå

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A ST2FABR2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166922 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

CNC Robot Robomachine. LR Mate 200iD

CNC Robot Robomachine. LR Mate 200iD CNC Robot Robomachine LR Mate 200iD LR Mate 200iD Indhold Introduktion.......................03 Produkt funktioner................... 04 Optioner......................... 05 Specifikationer.....................

Læs mere

Kyndestoft Demeter 836

Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Fremtidens landbrugsmaskiner Dette er standard på sprøjterne fra Kyndestoft: Stort suge filter, Trykfilter, sikkerhedsfilter og liniefiltre Led lys baglygter og sidemarkering

Læs mere

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET 2 l SPAR VAND SPAR PENGE l l SPAR VAND SPAR PENGE l 3 DET ER NEMT AT SPARE PÅ VANDET VI HAR TIDLIGERE VÆRET VANT TIL, AT DER VAR VAND NOK, OG AT VAND ER NÆSTEN

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64303501 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg 14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1 Gulvvarmekabel 10W/m 150W (15m) Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irrregulær rummet er. To leder teflon isoleret varmekabel. 10W/m 863351 Æske 150W

Læs mere

Kvalitetsordning for mikrobryggerier Good Manufacturing Practice (GMP)

Kvalitetsordning for mikrobryggerier Good Manufacturing Practice (GMP) 1 GENERELLE GMP OG DESIGNPRINCIPPER Dette dokument beskriver generelle principper, som gælder for flere procesområder og funktioner, specifikt design- og bygningsmæssige aspekter, der har indirekte indflydelse

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

Miljø. Hygiejne. Design. Vandfrie urinaler

Miljø. Hygiejne. Design. Vandfrie urinaler Miljø Design Hygiejne Vandfrie urinaler Vandfrie urinaler Lava F-9000SS Ved alle urinaler Fordele ved LAVA Ved alle urinaler Fordele ved F-9000SS Intet vandforbrug Anti-splash-design Intet vandforbrug

Læs mere

OPLYSNINGER FORUD FOR INSTALLATION

OPLYSNINGER FORUD FOR INSTALLATION OPLYSNINGER FORUD FOR INSTALLATION Retningslinjer for vaskens specifikationer Dysons udviklere har ved hjælp af en specifikt udformet testmetode testet en bred vifte af vaske for at vurdere deres kompatibilitet

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Kontaktinformation. Navn: Navn: Martin Nielsen. Morten Jensen. Stilling: Stilling: Bygningskonstruktør. Direktør. Tlf.: 60 68 53 63. Tlf.

Kontaktinformation. Navn: Navn: Martin Nielsen. Morten Jensen. Stilling: Stilling: Bygningskonstruktør. Direktør. Tlf.: 60 68 53 63. Tlf. Kontaktinformation Martin Nielsen Morten Jensen Direktør Bygningskonstruktør Tlf.: 60 68 53 63 Tlf.: 23 83 37 85 Mn@Bygcom.com Mj@Bygcom.com Jacob Levsen Olesen Inja Langanin Bygningskonstruktør Sælger

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Lille traktion powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM

Lille traktion powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM Lille traktion powerbloc powerbloc dry Hawker XFC TM Større kraft til lille traktion Powerbloc Powerbloc dry Hawker XFC TM Powerbloc, powerbloc dry og Hawker XFC er serier af blokbatterier til alle anvendelsesområder

Læs mere

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64302901 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Energivenlig ventilation til svineproduktion

Energivenlig ventilation til svineproduktion Energivenlig ventilation til svineproduktion Climate for Growth Energivenlig ventilation Energivenlig ventilation Ventilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø og for at give dyrene

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en vaskemaskine der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

Mobilkalvevognen blev vurderet hos én landmand sommer og vinter. Galvaniseret stål, vandfast krydsfiner, plastplanker Indkøbt 1999

Mobilkalvevognen blev vurderet hos én landmand sommer og vinter. Galvaniseret stål, vandfast krydsfiner, plastplanker Indkøbt 1999 Mobilkalvevognen Mobilkalvevognen blev vurderet hos én landmand sommer og vinter. Hyttetype Mobil kalvehytte med seks bokse Materiale Galvaniseret stål, vandfast krydsfiner, plastplanker Indkøbt 1999 Dimensioner

Læs mere

Betjeningsanvisning til model KCVR9NE Installationsanvisninger:

Betjeningsanvisning til model KCVR9NE Installationsanvisninger: Betjeningsanvisning til model Installationsanvisninger: Anvisninger til udtagelse af fedtfilter. Øverste udtagelige rude Nederste udtagelige rude 1) Faser til udtagning af øverste rude: NB: Gå frem på

Læs mere

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8 Nyhed! Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic Se mere på s. 8 made by www.wiking.com 1 WIKING Miro 1 / WIKING Miro 2 WIKING Miro 1 og WIKING Miro 2 er de mindste brændeovne i WIKING Miro serien.

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31 Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400 Version: 2014-01-31 Tak fordi du valgte et nyt vinskab fra Amphora. Bemærk at brugsanvisningen gælder for flere Amphora vinskabe. Illustrationer

Læs mere

IDEKATALOG TIL VOGNMÆND

IDEKATALOG TIL VOGNMÆND IDEKATALOG TIL VOGNMÆND Dette idekatalog er en samling af brændstofbesparende og CO2-reducerende tiltag, som vognmænd kan implementere i deres virksomhed. Listen er ikke udtømmende, og hvis vognmænd har

Læs mere

MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE

MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE MANUAL MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE 1 INDHOLD: SPECIFICATION 2 SIKKERHEDS INFORMATION... 2 BATTERI FORBINDELSE 3 ANBEFALEDE

Læs mere

Transportbånd til fødevarer

Transportbånd til fødevarer VOLTA Belting Technology Ltd. Danish Glatte transportbånd Transportbånd til fødevarer The Next Step in Belting VOLTA Belting Technology Ltd. Volta-bånd Til Fødevareindustrien Volta Belting udviklede brugen

Læs mere

Produkt Katalog Skjern / Gården

Produkt Katalog Skjern / Gården KompetenceCenter Skjern Kontakt info Produkt Katalog Skjern / Gården KompetenceCenter Gården Numitvej 8 6960 Hvide Sande Tlf. 97 313639 Holdleder Henrik Vilhelmsen Mob. 51 501719 Holdleder Steen E. Nielsen

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark TA-10 Manual DK Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark Kære fru, hr. Hjertelig tillykke med købet af din affugter. Du har købt et kvalitetsprodukt, som du vil have glæde af i mange

Læs mere

Bancada Plus Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse

Bancada Plus Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Bancada Plus Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Indholdsfortegnelse: Emballering...3 Udpakning...3 Opbevaring ubrugt...3 Opstillingsstedet...4 Håndtering...4 Elektriske anvisninger...5

Læs mere

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND INNOVATION MED PROFIL 6.3 Schlüter -DITRA-SOUND G U L V U N D E L A G TRINLYDSISOLERING Anvendelse og funktion Schlüter -DITRA-SOUND er en trinlydsisolering til flisebelægninger fremstillet af kraftig

Læs mere

Rengøring. Arbejdsspørgsmål og cases

Rengøring. Arbejdsspørgsmål og cases Rengøring Arbejdsspørgsmål og cases Arbejdsspørgsmål og cases til Rengøring Arbejdsspørgsmål og cases til kapitel 1 1. I hvilke grupper vil du opdele snavs? 2. Giv nogle eksempler på, hvordan du kan forhindre

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere