BADESØEN ALBERTSLUND NY SUPERRUTSCHEBANE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BADESØEN ALBERTSLUND NY SUPERRUTSCHEBANE"

Transkript

1 ALBERTSLUND NY Albertslund Kommune Arbejdsbeskrivelse - Superrutschebane

2 Revision 00 Dato Udarbejdet af HHA Kontrolleret af Godkendt af Ref

3 RUTSCHEBNEANLÆG MED Der ønskes opført en ny Superutschebane i forbindelse med eksisterende rutschebaner på Badesøen i Albertslund kommune. Banen skal være komplet leveret og monteret inkl. stålkonstruktioner såsom startrapo til ny rutschebnen, men i tilknytning til eksisterende startrapo for eksisterende rutschebaner. Eksisterende trappe skal være fælles for så eksisterende som ny rutschebnen. Der skal medregnes stålkonstruktion for bæring af banen i udseende som eksisterende. Uden for tilbud er fundamenter, vandtilslutning og overløb fra landingskar. Alt som beskrevet nedenfor: 1. PLANLÆGNING Der skal være indregnet planlægning for det nøjagtige forløb i 3-D billeder og deres faktiske forløb, såvel strukturelt design, fundamentstegninger, stålkonstruktionstegninger og statiske beregninger for godkendelse af rutschebnen 2. Banen skal udføres i glasfiber i henhold til EN 1069, senest ændret i glasfiberkonstruktion. Fremstillet som tilfældig fiberlaminat med glasindhold på 35% og en mindste vægtykkelse på 6-16 mm, og i øvrigt i henhold til de statiske krav, og problemfri laminering til flanger samt UVbestandig. Materialet til fremstilling skal vælges således, at det er resistent overfor badevandet og kommercielle rengøringsmidler. Farven skal være valgfri i henhold til standard RAL farvekort. Andre plastmaterialer eller rustfrit stål er ikke tilladt. Krævet kvalitetsstandard er Brand System Clear. Banens tværsnit skal være 3,0 meters bredde. Andre dimensioner er ikke tillladt. Alle elementer og stødsamlinger kan fremstilles med forskellige not og fjedre så der ikke forekommer niveauforskelle i samlingerne. Tætningerne mellem de enkelte elementer udføres med egnet neoprentætning. Adgang til startelementer skal foregå bagfra og der skal medregnet en håndliste som forhindrer utilsigtet start og som sikrer en god udgangsposition for at rutsche. Vandtilslutningen føres vandret ind i en vandkasse med jævnt fordelte åbninger op i banen der sikrer en ensartet vandfilm på hele banebredden. Brugerne skal kunne komme i kontakt til vandet når de har taget den rigtige udgangsposition ved start. Alle bolte og beslag skal være i varmgalvaniseret udførelse med et zinklag på minimum 70 µm og alle boltehoveder og møtrikker skal afdækkes med plastpropper. Banens mål: Banelængde inkl. landingskar: 26,0 meter Banebredden indvendig: 3,0 meter Startniveau: ca. 5,10 meter Vandspejlsniveau bassin (Badesøen): 0,00 Vandspejlsniveau landingskar: 0,30 Faldhøjde ekskl. tørlanding: 24-26% Vandmængde: ca m 3 /h, men krævet minimums- og maksimal mængde skal oplyses i tilbud.

4 Tillægspris ønskes for hver 2,0 meter ekstra banelængde komplet. Banen udformet i henhold til udbudstegning og består af start- og tørlandingselementer samt "normale" bølgeelementer. 3. TØRLANDING Tørlandingen er udformet med udstigning via trappe for enden af tørlanding og ud på flisebelagt udstigningsområde i niveau med promenade rundt om bassin. Udvendig trappe inkl. tilhørende håndlister skal være indeholdt. siderne skal være afdækket med transparent glasfiber der sikrer minimalt vandspild. Tillægspris ønskes for afdækning med transparent glasfiber af hele landingsområde for minimering af vandspild: 1. Begge sider af landingskar afsluttet i samme niveau til øvrige baneelementer 2. Afdækning ført ud ved udstigningsområde på den ene langside (3,0 meter) og gavl (3,0 meter). Fabrikantens krav til udformning og dimensioner skal oplyses i tilbud. Landing skal udføres med højstyrkesamlinger og understøttes af gennemgående betonfundamenter. Landingen skal være forsynes med overløb, minimum DN150 som sikre korrekt indstillet vandstand i landingskaret for korrekt opbremsning, samt afledning af returvandet til eksisterende svømmebassin med en faldhøjde på maksimalt 300 mm. og en længde på samlet 10 meter. Karet skal være forsynet med minimum DN75 aftømningsmulighed, så karet helt kan tømmes for vand og ligeledes mulighed for at rengøringsvand kan ledes til kloak. 4. STÅLKONSTRUKTION Hele stålkonstruktionen udføres som eksisterende i varmgalvaniseret (min. 70 µm)stålprofiler, dørkplader samt rækværker/håndlister i ST37, herunder alle beslag og bolte. Det påhviler tilbudsgiver at udføre alle nødvendige beregninger, så antal og placeringer kan medsendes tilbud. Eksisterende stålkonstruktion for bæring af stsrtplatform er er udformet som afstivet rammekonstruktioner af 100 x 100 mm. RHS-profiler og med afstivninger af 40 x 40 x 5 mm. vinkelprofiler. Selve rutschebanen påtænkes ligeledes understøttet at tilsvarende rammekonstruktion, da der ikke vil være passage under rutschebanen,men kun under nyt stratrapo. Hvis der skulle være ståldele der vil være vanddækket skal de udføres i rustfrit stål i en kvalitet som minimum EN Tilbudsgiver skal opgive antal betonfundamenter og deres dimensioner for henholdsvis startrapo, banelementer og landingskar. 5. EKSISTERENDE OG NY TRAPPE Eksisterende trappe bibeholdes for adgang til såvel det eksisterende startrapo og den nye startrapo for Superrutschebanen. Eksisterende gelænder/håndliste skal hæves ca. 150 mm. så det overholder gældende EN-norm til rutschebaner på minimum 1,0 meter. Rækværket for enden af trappen tænkes demonteret for at skabe adgang til det nye startrapo. Eksisterende trappe er udført af 2 stk. trappevanger af 180 x 70 U-stålprofil, hvortil trappetrin er påboltet. Trin er udført i bukket ståldørkplade som er påboltet trappevanger.

5 Som tillægspris ønskes oplyst prisen for at supplere eksisterende trappe som påbygning udenpå eksisterende trappe i en fri bredde på minimum 0,8 meter. Fabrikantens krav til trappebredde skal angives i tilbud. Rækværk skal udformes som eksisterende med maksimal afstand mellem lodrette ballustre på 110 mm. Eksisterende balustre er ø 10 mm.. Håndlister og bærende ballustre er udført i ø 40 mm rør som er malet gul eller grønt alt efter hvilken rutschebane der afskræmer. Trinene skal være forsynet med skridsikker dørkplade, og med stødtrin og vandnæse, så vandet kan dryppe fra trin til trin. Eksisterende trin er er opbygget af bukket dørkplade med 100 mm. stødtrin, 280 mm. trinflade og 50 mm. forkant. Trinnene er påboltet trappevanger så trinhøjden er 195 mm og med 280 mm. grund, i det dog trinnene overlapper hinanden med 50 mm. af hensyn til afvanding fra trin til trin. 6. ANVISNINGSTAVLER 2 stk. anvisningstavler skal minimum være 550 x 900 mm i egnet holdbart materiale for opsætning udendørs som f.eks. alukompond, 3-lags plade i tykkelse 3,0 mm. og som ligeledes er resistent overfor klorholdigt bassinvand. Tavlen forsynes med pitogrammer i henhold til EN1069:e. 7. TRANSPORT Tilbudet skal være frit leveret på pladsen, Badesøen i Albertslund, idet bygherren påregner udlægning af stålkøreplader på græsarealer frem til montagestedet. Angivelse af størrelse på lastbil skal medsendes tilbud. 8. MONTERING Der skal medregnes komplet samling/opstilling af hele rutschebanen inkl. stålkonstruktioner, inkl. alle nødvendigt løftegrej, kraner og stilladser. 9. TÜV-GODKENDELSE Tilbudsgiver skal sørge for alle myndighedsgodkendelser i henhold til Dansk lovgivning og der skal leveres dokumentation herfor inkl. tekniske beregninger samt TÜV-godkendelse af rutschebanen. 10. KVALITETSDOKUMENTATION Som dokumentation for tilbudsgivers kvalitetsovervågning og kontrol af arbejdets kvalitet skal entreprenøren føre et arkiv, der skal indeholde dokumentation for materialekontrol, modtagekontrol, kontrol af udførelsen samt slutkontrol. 11. D&V-DOKUMENTATION Der skal leveres en fuldstændig drifts- og vedligeholdelsesvejledning som beskriver alle komponenters vedligehold og perioder, herunder rengøringsvejledning for glasfiberbaner.

6 BILLEDER AF EKSISTERENDE BANER Startrapo for eksisterende startrapo med teknikhus. Placering af vandforsyning til eksisterende rutschebaner. Ny vandtilførsel tænkes placeret ved siden af de øvrige og føres vandret hen under eksisterende rapo for tilslutning til ny rutschebane. Rør udføres under anden entreprise. Trappe til eksisterende rutschebaner. Trappe til eksisterende rutschebaner.

7 Trappevange med påboltede trin af dørkplade. Trappe set fra stratrapo. Eksisterende trappe. Øverste "trapperapo", hvor ballustre for ende tænkes nedatget for at skabe adgang til ny startrao. Maksimal afstang på 8 mm.. Opbygning af rækværker.

8 "Udsigt" over placering af ny rutschebanen set fra eksisterende startrapo.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) er supplerende, særlig arbejdsbeskrivelse til AAB Fælles for vejudstyr og AAB Afmærkningsmateriel

Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) er supplerende, særlig arbejdsbeskrivelse til AAB Fælles for vejudstyr og AAB Afmærkningsmateriel 1 af 6 SAB Afmærkning H1114.45 Afmærkningsmateriel 1. Alment Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) er supplerende, særlig arbejdsbeskrivelse til AAB Fælles for vejudstyr og AAB Afmærkningsmateriel 1.1 Omfang

Læs mere

TILBUDSLISTE (SAMLESIDE)

TILBUDSLISTE (SAMLESIDE) TILBUDSLISTE (SAMLESIDE) Sagsnr. : 1148657 TILBUD: Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmateriale af 2013-02-12 og evt. rettelsesblade for et samlet

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning 7 747 000 053 02/2005 DK Til installatøren Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Neutraliseringsenhed NE 0.1 Læs dette før montering og vedligeholdelse 1 Generelt 1 Generelt Neutraliseringsenheden

Læs mere

side1af11 A4 FORMAT Kanaltorvet 1_1 dato 30.10.15 Kunde / Leveringsadresse mål Netto, 835 Kanaltorvet Albertslund HS kontakt tegner tegnings id

side1af11 A4 FORMAT Kanaltorvet 1_1 dato 30.10.15 Kunde / Leveringsadresse mål Netto, 835 Kanaltorvet Albertslund HS kontakt tegner tegnings id side1af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side2af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side3af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side4af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side5af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side6af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side7af11 Fa: 86 42 13

Læs mere

Simon Martin Hansen Tilbud nr. 941-2013 Worsaaesvej 12, 3. th 1972 Frederiksberg C. Frederiksberg den 18. august 2014

Simon Martin Hansen Tilbud nr. 941-2013 Worsaaesvej 12, 3. th 1972 Frederiksberg C. Frederiksberg den 18. august 2014 Simon Martin Hansen Tilbud nr. 941-2013 Worsaaesvej 12, 3. th 1972 Frederiksberg C. Frederiksberg den 18. august 2014 Mail: simonmartinhansen@gmail.com Tlf: +45 2649 6904 Altanprojekt på Worsaaesvej 12.

Læs mere

Ligeløbstrapper. Til udendørs og indendørs brug. Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk

Ligeløbstrapper. Til udendørs og indendørs brug. Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk Ligeløbstrapper Til udendørs og indendørs brug Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk Ligeløbstrapper Weland ligeløbstrapper i standardudførelse fremstilles af stål og anvendes først og fremmest

Læs mere

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk...

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk... DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 279B RALLYCROSS 0-1600 Gr. N Indhold 279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul

Læs mere

Kantsten og Trappetrin

Kantsten og Trappetrin En stærk dansk belægningsløsning Kantsten og Trappetrin - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Albertslundkantsten. Forside: Fortovskantsten. Rabatkantsten. Bagside: Albertslundkantsten. IBF

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

Forslag BYDESIGNMANUAL Cykelparkering

Forslag BYDESIGNMANUAL Cykelparkering Forslag BYDESIGNMANUAL Cykelparkering rev. dato : 2012.08.09 Bydesignmanual for cykelparkering i Kolding Kommune Denne designmanual indeholder to afsnit om generelle forhold og anbefalinger i forhold til

Læs mere

Skoler og institutioner. Inventarbeskrivelse

Skoler og institutioner. Inventarbeskrivelse Skoler og institutioner Inventarbeskrivelse ST Skoleinventar A/S. Januar 201 201 ST Skoleinventar A/S INDHOLD 1.0 SKABE 1.1 Korpus 1.2 Hylder 1.3 Sokler 1. Tilsætning til skab 1.5 Lys E 2.0 LÅGER 2.1 Laminatlåger

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

JUMBO JUMBO BUKKESTILLADS MONTAGEVEJLEDNING. 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi

JUMBO JUMBO BUKKESTILLADS MONTAGEVEJLEDNING. 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi Montagevejledning EN 1298-IM-DK MONTAGEVEJLEDNING JUMBO BUKKESTILLADS 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi 4. Opstilling af buk 5. Forhøjelse af buk 6. Montage af platform 6.1

Læs mere

Lagerprogram - Flexi Riste

Lagerprogram - Flexi Riste Snojernsriste Presriste Lagerprogram - Flexi Riste Lagerriste Presriste Snojernsriste Lagertrin Presriste Snojernsriste Fastgørelsesmateriel Lagermåtter Presriste Snojernsriste Offshoreriste Fiberriste

Læs mere

Tagkonstruktioner. opstilling og afstivning af spær

Tagkonstruktioner. opstilling og afstivning af spær Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg & industri Tagkonstruktioner opstilling og afstivning af spær Undervisningsministeriet. Marts 2011. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg

Læs mere

Fagentreprise Dato: 14-02-2013 Arbejdsbeskrivelse Vvs Side 1 af 5

Fagentreprise Dato: 14-02-2013 Arbejdsbeskrivelse Vvs Side 1 af 5 Vvs Side 1 af 5 INDHOLDSFORTEGNELSE ARBEJDSBESKRIVELSE Indholdsfortegnelse 1 Bygningsdele 2 Andre ydelser 2 Referencer 2 Arbejdets kvalitet 3 BYGNINGSDELSBESKRIVELSE, produkter og udførelse (52)50.05 Nedtagning

Læs mere

DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013

DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013 DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013 2 DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-9500 Hobro Oktober 2013 www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Modtagelse og kontrol s. 3 DS Produktoversigt s. 4 DS Transport

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Tillykke med dit køb af en balkon fra MinAltan.dk. Det er vigtigt, at du læser hele montagevejledningen og alle samlingsprincipperne grundigt

Læs mere

Weland produkter. Til industrien. direkte fra producenten. Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk

Weland produkter. Til industrien. direkte fra producenten. Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk Weland produkter Til industrien direkte fra producenten Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk Gitterrist Weland lagerfører formattilpassede gitre, som er enkle og hurtige at montere. Størrelserne

Læs mere

Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING

Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING 2012 Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING 2 VMZ Stikfals Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse VMZ stikfals side 4 Produktinformation/anbefalinger side 5 Paneler side 6 Tilbehør side 8 Fastgørelse/befæstigelse

Læs mere

Optimerede konstruktioner til nye isoleringskrav

Optimerede konstruktioner til nye isoleringskrav Optimerede konstruktioner til nye isoleringskrav Skræddersyede konstruktioner og produkter fra A/S til - samlinger ved vinduer - fundamenter - terrændæk Værktøj til de nye varmetabskrav A/S har gjort det

Læs mere

Alle tiders tumleplads

Alle tiders tumleplads lle tiders tumleplads 10 Gør Det Selv 10/2001 Det -formede legehus har alt, hvad der skal til, når børnene leger. Det er spændende og en lille smule farligt alligevel er det en solid og billig konstruktion.

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Strækning: Entreprenør: Udgave: 1.0. Entreprise: Arbejde: Transparente støjskærmskassetter Dato: 22.04.2012. Hvornår kontrolleres og frekvens

Strækning: Entreprenør: Udgave: 1.0. Entreprise: Arbejde: Transparente støjskærmskassetter Dato: 22.04.2012. Hvornår kontrolleres og frekvens H437.03.45 Entreprise: Arbejde: : 22.04.2012 AAB/ Prøvnings 1. Alment 1. 1 + 2.4+ 3.2 Fremvisning af prototype af transparent aluminiumskassette. Visuel inspektion Sammenhæng med krav i og tegning H437-93-29514

Læs mere

KOMMISSIONENS DIREKTIV 98/90/EF af 30. november 1998 om tilpasning til den tekniske udvikling af Rådets direktiv 70/387/EØF vedrørende

KOMMISSIONENS DIREKTIV 98/90/EF af 30. november 1998 om tilpasning til den tekniske udvikling af Rådets direktiv 70/387/EØF vedrørende L 337/29 KOMMISSIONENS DIREKTIV 98/90/EF af 30. november 1998 om tilpasning til den tekniske udvikling af Rådets direktiv 70/387/EØF vedrørende døre i motordrevne køretøjer og påhængskøretøjer dertil (EØS-relevant

Læs mere

VIP SYSTEMET + + + Renderne leveres med 110 mm eller 160 mm afløb + Udløbsstuds skal bestilles særskilt

VIP SYSTEMET + + + Renderne leveres med 110 mm eller 160 mm afløb + Udløbsstuds skal bestilles særskilt VIP SYSTEMET Anvendes til 3 belastningsklasser i henhold til EN1433 VIP300 rende med en længde på 1, m og en dimension på 300 Fremstillet i robust HD-PE materiale Risten beskyttes af karmen, som sikrer

Læs mere

Vedr.: Altanprojekt Godthåbsvej 18

Vedr.: Altanprojekt Godthåbsvej 18 Sorø den 2. juni 2015 Simon Allin Godthåbsvej 20c, 4. tv. 2000 Frederiksberg Tilbudsnummer: 14505 Vedr.: Altanprojekt Godthåbsvej 18 Som aftalt fremsender jeg hermed tilbud på altanprojekt til ovennævnte

Læs mere

UDENDØRS FROSTSIKRE DRIKKEAUTOMATER SIKRER FROSTFRI VANDFORSYNING TIL HESTE - UDEN BRUG AF EL. www.frostline.dk

UDENDØRS FROSTSIKRE DRIKKEAUTOMATER SIKRER FROSTFRI VANDFORSYNING TIL HESTE - UDEN BRUG AF EL. www.frostline.dk UDENDØRS FROSTSIKRE DRIKKEAUTOMATER SIKRER FROSTFRI VANDFORSYNING TIL HESTE - UDEN BRUG AF EL www.frostline.dk FROSTSIKKER DRIKKEAUTOMAT TIL HESTE PÅ MARK OG I FOLD Drikkeautomaterne er specielt egnede

Læs mere

FUGTSIKRING AF UDVENDIG TRAPPE 03/2012

FUGTSIKRING AF UDVENDIG TRAPPE 03/2012 FUGTSIKRING AF UDVENDIG TRAPPE 03/2012 Fugtsikring af udvendig trappe FUGTSIKRING AF UDVENDIG TRAPPE Udvendige trapper, hvad enten de er over eller under terræn, lider ofte af fugt- og frostskader. Fugtindtrængning

Læs mere

Multifunktionelt rørophæng - et fremskridt i kondenskontrol

Multifunktionelt rørophæng - et fremskridt i kondenskontrol Multifunktionelt rørophæng - et fremskridt i kondenskontrol Pålidelig kondenskontrol Dobbelt selvlukkende Solid inderkerne med optimal varmeydeevne Forbedret systemsikkerhed λ 0 C 0.034 W/(m K) Støv- og

Læs mere

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Opgaver afløbsmaterialer Afløbssystemer i PVC 1. Hvad betyder forkortelsen PVC? 2. Hvilken standard angiver krav, prøvning og mærkning af PVC-rør? 3.

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

Produktkatalog for designafløb

Produktkatalog for designafløb Produktkatalog for designafløb K E E P I N G U P T H E F L O W S T A I N L E S S S T E E L D R A I N A G E S Y S T E M S DRAIN DESIGN LINE WaterLine baderumsrender Højdejusterbar Demonterbare monteringsbeslag

Læs mere

Flanger. Bolte VVS nr. DN Dim D k huller b h 1. Vægt. Bolte Vægt /8" 90 60 4Ø14 14 20 0,5 00 0581 004 15 1 /2" 95 65 4Ø14 14 20 0,6 00 0581 006 20 3

Flanger. Bolte VVS nr. DN Dim D k huller b h 1. Vægt. Bolte Vægt /8 90 60 4Ø14 14 20 0,5 00 0581 004 15 1 /2 95 65 4Ø14 14 20 0,6 00 0581 006 20 3 Gevindflanger sort DIN 2566 PN10/16. Fremstillet i mat C.22.8 / P250GH. VVS nr. DN Dim D k huller b h 1 k = cirklens diameter h 1 = Flangens højde 00 0581 003 10 3 /8" 90 60 4Ø14 14 20 0,5 00 0581 004

Læs mere

RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI. Sag: 5190 UDBUDSBREV Dato: 15.12.10 Ref.: SN/BKR Side: 1 af 5

RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI. Sag: 5190 UDBUDSBREV Dato: 15.12.10 Ref.: SN/BKR Side: 1 af 5 BRIX & KAMP A/S RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI BADEHUSVEJ 18, 9000 AALBORG Tlf.: 98 12 78 66 Fax: 98 12 74 15 E-mail: aalb@brixkamp.dk NØRREGADE 27, 9800 HJØRRING Tlf.: 98 92 28 88 Fax: 98 92 40 47

Læs mere

11.1+2 LOGO-ALU 270/135, SYSTEMBESKRIVELSE side 1. største mindste multi-form til bredde = 90 cm bredde = 30 cm hjørner/søjler = 75 cm

11.1+2 LOGO-ALU 270/135, SYSTEMBESKRIVELSE side 1. største mindste multi-form til bredde = 90 cm bredde = 30 cm hjørner/søjler = 75 cm 11.1+2 LOGO-ALU 270/135, SYSTEMBESKRIVELSE side 1 største mindste multi-form til bredde = 90 cm bredde = 30 cm hjørner/søjler = 75 cm LOGO-ALU er en formtype, der først og fremmest anvendes til mindre

Læs mere

Landbrugets Byggeblade

Landbrugets Byggeblade Landbrugets Byggeblade Bygninger Teknik Miljø Installationer Arkivnr. 104.03-01 El Udgivet Sept.'93 Potentialeudligning i bygninger med husdyr (kvæg, svin, fjerkræ etc.) Revideret 28.04.2003 Side 1 af

Læs mere

Svar: De øverste og nederste flanger skal jf. projektmaterialet udskæres uden knæk. Der er knæk pr. 1m på kroppladerne.

Svar: De øverste og nederste flanger skal jf. projektmaterialet udskæres uden knæk. Der er knæk pr. 1m på kroppladerne. Til de bydende Bropakke HN-2010-08, Bro 14-0-071 Udskiftning af stibro ved Jægersborg Station STIBRO VED JÆGERSBORG STATOIN. UDSENDELSE NR. 2 TIL DE BY- DENDE Hermed meddeles på vegne af bygherren, Vejdirektoratet,

Læs mere

CN KATALOG www.svalk.dk

CN KATALOG www.svalk.dk CN KATALOG www.svalk.dk Piccolo, Medio & Grande serien. Belastning: 100Kg, 500Kg og 700kg Montageinformation vedr. Piccolo, Medio og Grande-skinner Ved maksimal belastning skal skinnen monteres med bolt

Læs mere

Stålrør - dobbelt - lægningsregler 7.1

Stålrør - dobbelt - lægningsregler 7.1 Stålrør - dobbelt - lægningsregler 7.1 Generelt Lægningsmetoder I praksis anvendes nedlægningsmetoderne 1, 2 og 4 ved nedlægning af dobbeltrør, se katalogafsnit Stålrør enkelt - projektering. Nedlægningsmetode

Læs mere

Nyt navn på Bygningsbeslag

Nyt navn på Bygningsbeslag Nyt navn på Bygningsbeslag For at styrke salget af Bygningsbeslag i Europa har vi skiftet navn til PASLODE, der er et anerkendt varemærke i både Danmark og Europa. Fordelene er mange, bl.a.: Flere varenumre

Læs mere

Froland kommune. Froland Idrettspark. Statisk projektgrundlag. Februar 2009

Froland kommune. Froland Idrettspark. Statisk projektgrundlag. Februar 2009 Froland kommune Froland Idrettspark Statisk projektgrundlag Februar 2009 COWI A/S Jens Chr Skous Vej 9 8000 Århus C Telefon 87 39 66 00 Telefax 87 39 66 60 wwwcowidk Froland kommune Froland Idrettspark

Læs mere

design tagrender DARNELL as

design tagrender DARNELL as design tagrender NYHED! Skjult ophæng Titanzink DARNELL as DARNELL design titanzink tagrende DARNELLs designbeskyttede titanzink tagrende er en smagfuld og elegant løsning, hvor der lægges stor vægt på

Læs mere

W E N T YL AC YJ N E J PRODUKTKATALOG VENTILATORER VENTILATORER FILTERANLÆG UDSUGNINGSARME AUTOGASUDSUGNING. www.flexair.dk

W E N T YL AC YJ N E J PRODUKTKATALOG VENTILATORER VENTILATORER FILTERANLÆG UDSUGNINGSARME AUTOGASUDSUGNING. www.flexair.dk CENTRUM TECHNIKI W E N T YL AC YJ N E J PRODUKTKATALOG VENTILATORER VENTILATORER FILTERANLÆG UDSUGNINGSARME AUTOGASUDSUGNING www.flexair.dk Anvendelse type "SMART" er en ny generation af ventilatorer,

Læs mere

Ansøgning om byggetilladelse til altaner

Ansøgning om byggetilladelse til altaner Ansøgning om byggetilladelse til altaner Henrik Ibsensvej 24-30 1813 Frederiksberg 01.04.2015 Omfang af ansøgning Hermed ansøger MinAltan.dk om opførelse af 13 nye altaner samt 1 trappenedgang på Henrik

Læs mere

FM kopelevator er designet for vertikal transport af fine og granulerede produkter. Fremstillet til industriel brug.

FM kopelevator er designet for vertikal transport af fine og granulerede produkter. Fremstillet til industriel brug. Datablad nr. 02 01 KOPELEVATOR FM kopelevator er designet for vertikal transport af fine og granulerede produkter. Fremstillet til industriel brug. Top og bundsektionen er fremstillet af kraftige materialer,

Læs mere

Kørestrømsanlæg. SAB K-ophæng mv

Kørestrømsanlæg. SAB K-ophæng mv Kørestrømsanlæg Dokument: SAB K-ophæng udg 02 Udgave: Udg. 02 Udgavedato: 01.11.2001 Ref.: 071 Udarbejdet af: Kontrolleret af: Godkendt af: Atkins Danmark Kørestrøm Pilestræde 58 1112 København K NG VPE

Læs mere

Kloakering. Opmåling og valg af afløbsmaterialer.

Kloakering. Opmåling og valg af afløbsmaterialer. Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Kloakering. Opmåling og valg af afløbsmaterialer. Uddannelsen indgår i rørlæggeruddannelsen Forord Dette hæfte er udviklet af Efteruddannelsesudvalget

Læs mere

Revision 0 INTRODUKTION AF Elematic FaMe SYSTEMET

Revision 0 INTRODUKTION AF Elematic FaMe SYSTEMET Revision 0 INTRODUKTION AF Elematic FaMe SYSTEMET INTRODUKTION Introduktion af Elematic FaMe systemet Denne brochure viser eksempler på de mange muligheder der findes indenfor vægelementproduktionen ved

Læs mere

Halotén 2000. Montagevejledning Undertag. www.cembrit.dk

Halotén 2000. Montagevejledning Undertag. www.cembrit.dk Halotén 2000 Montagevejledning Undertag Indhold Produktinformation 2 Undertagets opbygning 3 Undertagets udførelse 4 Montering 5 Detaljer 6 Vedligeholdelse 7 Service og forhandling 7 www.cembrit.dk Produktinformation

Læs mere

BIS Metal Rørbøjler. BIS Rørbøjler BIS Bifix G2 (M8/10) (BUP1000) BIS Bifix 300 (M16) BIS 2S Rørbøjler (M8/10) BIS 2S Rørbøjler (M8/10, G½")

BIS Metal Rørbøjler. BIS Rørbøjler BIS Bifix G2 (M8/10) (BUP1000) BIS Bifix 300 (M16) BIS 2S Rørbøjler (M8/10) BIS 2S Rørbøjler (M8/10, G½) B BIS Metal Rørbøjler BIS Rørbøjler BIS Bifix G2 (M8/10) (BUP1000) BIS Bifix 300 (M16) BIS 2S Rørbøjler (M8/10) BIS 2S Rørbøjler (M8/10, G½") BIS Industri Rørbøjler BIS Industri Rørbøjler HD500 (M8/10,

Læs mere

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes TEKNISKE INFORMATIONER / LAMELGARDINER Forhandler: www.persiennegruppen.dk Ret til ændringer forbeholdes TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber lamelgardiner

Læs mere

3. Tage med hældning på 34 til 60 grader

3. Tage med hældning på 34 til 60 grader 3. Tage med hældning på 34 til 60 grader 3.1. Arbejde ved tagfod og på tagfladen på tage med en hældning på 34 til 60 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på 34 til 60 grader,

Læs mere

Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016

Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016 Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016 Arbejder omfatter: Arbejdet omfatter: Komplet ny installation for brugsvand tilsluttet eksisterende vandmåler. Komplet nye varmeinstallation

Læs mere

4. Tage med en hældning på over 60 grader

4. Tage med en hældning på over 60 grader 4. Tage med en hældning på over 60 grader 4.1. Arbejde ved tagfod og på tagfladen på tage med en hældning på over 60 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på over 60 grader, skal

Læs mere

Von Roll koblinger for afløbssystemer

Von Roll koblinger for afløbssystemer Von Roll koblinger for afløbssystemer Raufoss Water & Gas AS Afd. Danmark Sindalvej 1 4600 Køge Tlf.: 56 65 65 71 - Fax: 56 65 65 73 Side 1 Von Roll koblinger for afløbssystemer Samle- og overgangsmuffer

Læs mere

August 2008. Håndforskalling

August 2008. Håndforskalling August 2008 Håndforskalling Indholdsfortegnelse: Side nr. Tekniske data... 3 Formopbygning... 4 Fundamenter... 5 Skakte... 6»Skæve«vinkler... 7 Mangekantede»runde«vægge... 8 Søjler... 9 Komponentliste...

Læs mere

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig DS FLEX BRO Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig Forny den gamle bro et med afstand 1,398 mm Fin på overfladen Mange af Danmarks små broer har

Læs mere

VAN GEEL KABELBAKKER GKO-5 MEMBER VAN GEEL GROUP. solar

VAN GEEL KABELBAKKER GKO-5 MEMBER VAN GEEL GROUP. solar VAN GEEL MEMER VAN GEEL GROUP KAELAKKER GKO-5 solar KAELAKKER GKO-5 Kabelbakker GKO-5 H = 35 mm Side 9 Kabelbakker GKO-5 H = 60 mm Side 15 sendzimir galvaniseret Kabelbakker GKO-5 H = 60 mm Side 29 lakeret

Læs mere

Lauritz Sørensens Vej Etablering af nyt El og HPFI relæ Fagentreprise Dato: 11-04-2013. EL Side 1 af 6

Lauritz Sørensens Vej Etablering af nyt El og HPFI relæ Fagentreprise Dato: 11-04-2013. EL Side 1 af 6 EL Side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE ARBEJDSBESKRIVELSE Indholdsfortegnelse 1 Bygningsdele 2 Andre ydelser 2 Referencer 2 Arbejdets kvalitet 3 BYGNINGSDELSBESKRIVELSE, produkter og udførelse (01) HPFI relæ

Læs mere

PURE 110-PRO EPOXY KLÆBEANKER

PURE 110-PRO EPOXY KLÆBEANKER ONLINE ANKERDESIGN SOFTWARE PURE 110-PRO EPOXY KLÆBEANKER Komplet og letanvendelig webbaseret interface Enkelt 5-trins ankerdesign med 3D-modellering af forankringen Professionel specifikation af DEWALT

Læs mere

Legemiljø. www.silvan.dk

Legemiljø. www.silvan.dk Legemiljø 2007 www.silvan.dk Park er vores eget mærke indenfor alle vores legemiljø-produkter Der findes mange timers leg i Parks 2007 sortiment. Dine børn vil elske at klatre rundt på stativerne eller

Læs mere

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning GASS dækunderstøtning Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Indholdsfortegnelse Side: 4 Systembeskrivelse 6 Højdekombinationer 8 Breddekombinationer 10 Placering af rammer 12 Montage vha. montagedæk

Læs mere

Derbigum, grønt tag Indledning

Derbigum, grønt tag Indledning Bygningsbeskrivelse Side : 1/7 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Derbigum, grønt tag Indledning NOTE Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet i Byggecentrums beskrivelsesprogram Ludoc i henhold til

Læs mere

DS Montagevejledning. DS Z- og C-stålåse Juni 2014

DS Montagevejledning. DS Z- og C-stålåse Juni 2014 4 DS Montagevejledning DS Z- og C-stålåse Juni 14 2 DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-9500 Hobro Juni 14 www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Modtagelse og kontrol s. 3 DS Transport og opbevaring s. 4 DS Produktoversigt

Læs mere

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmateriale af: 23. februar 2016

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmateriale af: 23. februar 2016 FORSIDE Side A Bygherre: Byggesag: Tilbud: Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen, Trafik og Veje Omdannelse af arealer ved Rendsburggade Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre ovennævnte

Læs mere

PRODUKTIONSVEJLEDNING

PRODUKTIONSVEJLEDNING L:\VEJLEDNINGER\PRODUKTIONSINSTRUKS\DANSK\PRODUKTIONSINSTRUKSTERMO.DOC PRODUKTIONSVEJLEDNING FOR PRODUKTION AF TERMORUDER MED INDBYGGEDE PERSIENNER MED MANUEL ELLER ELEKTRISK BETJENING GENERELT Det øverste

Læs mere

DNU, Det Nye Universitetshospital i Aarhus

DNU, Det Nye Universitetshospital i Aarhus 5.0-A- XX-5-39-50 3 3 03--9 PKJ MBN Rettelser pr. 03--9 - til entreprenør/underleverandør 03-06-04 PKJ MBN Iht. rettelsesblad 0. 03-05-07 AG MBN HD Hovedprojekt Dato: Udarb.: Godk.: Kontrol: Ændringer:

Læs mere

MA01 VEJLEDNING HAMLET. World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A

MA01 VEJLEDNING HAMLET. World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A MA01 VEJLEDNING HAMLET World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A 709231207 - 1 - - 2 - - 3 - MA04 FITTINGS TIL MODEL 108-A 65103 #8-32 møtrik (163) 65900A #10Bx1/2" skrue (8) (Pakket med

Læs mere

JUMBO JUMBO FACADESTILLADS MONTAGEVEJLEDNING. 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 4. Montage

JUMBO JUMBO FACADESTILLADS MONTAGEVEJLEDNING. 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 4. Montage MONTAGEVEJLEDNING JUMBO FACADESTILLADS 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 4. Montage 4.1 Bunden 4.2 Montage af 1. dækshøjde 4.3 Montage af fodlister 4.4 Montage af 2. dækshøjde 4.5 Montage

Læs mere

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer TOP RAILING Glasværn Gelændersystemer MAB TOP RAILING SYSTEM -en rigtig løsning til ethvert formål! Top Railing Systemerne er det rigtige produkt valg, til alle værn løsninger, hvor æstetik, flot udseende,

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

ARKITEKT MAA PETER RASMUSSEN SKALSBYVEJ 4 4735 MERN 5593 9325 PR-ARKITEKTERNE@MAIL.DK

ARKITEKT MAA PETER RASMUSSEN SKALSBYVEJ 4 4735 MERN 5593 9325 PR-ARKITEKTERNE@MAIL.DK Markeringer viser maksimal placering af franske altaner i køkken og opholdsrum anført med positionsnummer 01-26, godkendt jænfør principiel tilladelse af 17. januar 2008 fra Københavns Kommune, Center

Læs mere

STÅLTAGRENDER. Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende.

STÅLTAGRENDER. Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende. STÅLTAGRENDER Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende. Ståltagrender Rodena ståltagrender er lette at arbejde med og montere med almindeligt håndværktøj. Tagrenderne har et æstetisk udseende

Læs mere

ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24

ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24 ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24 Montagevejledning Drift & vedligeholdelsesvejledning Vinduer 1074 og 1086 Døre

Læs mere

Hvis du leder efter et billigt haveskur,

Hvis du leder efter et billigt haveskur, Den overdækkede hyggekrog giver skuret en ekstra dimension. Med plads til alle havens redskaber og en hyggekrog oven i købet overgår dette solide haveskur langt de skure, du kan købe dig til. Den solide

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Ekskl. tagplader Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige

Læs mere

Uponor. No-Dig-systemer. No-Dig-systemer. Uponor NO-DIG-SYstemer 569

Uponor. No-Dig-systemer. No-Dig-systemer. Uponor NO-DIG-SYstemer 569 Uponor Uponor NO-DIG-SYstemer 569 indhold 13.0 - indhold... 569 13.1 - indledning... 571 13.2 Uponor No-Dig-system Pipebursting...573 Dimensionering...576 13.3 Uponor No-Dig-system Omega-Liner...579 Godkendelser....

Læs mere

Montagetilbehør. Montageflanger GPL, GPS Side 104. SaMontec montagetilbehør.

Montagetilbehør. Montageflanger GPL, GPS Side 104. SaMontec montagetilbehør. 102 SaMontec montagetilbehør. Montageflanger GPL, GPS Side 104 Stort program i tilbehør der giver uanede anvendelsesmuligheder i kombination med rørbøjler og skinner. Profilklemmer for stål TKL Side 105

Læs mere

AC100-PRO VINYLESTER KLÆBEANKER

AC100-PRO VINYLESTER KLÆBEANKER ONLINE ANKERDESIGN SOFTWARE AC100-PRO VINYLESTER KLÆBEANKER Komplet og letanvendelig webbaseret interface Enkelt 5-trins ankerdesign med 3D-modellering af forankringen Professionel specifikation af DEWALT

Læs mere

Pris og lager liste med data og foto. Side 1

Pris og lager liste med data og foto. Side 1 Dato. 01/12-2015 Udgave 4. JSØ42400 Pris og lager liste med data og foto. Side 1 Ø42 x 400 mm. Jordskrue Åben indv. Ø36/37 mm. kan bruges til bach flag op til 4,5 meter i højde. Skilte, Vindsikring og

Læs mere

KVINDEHJEMMET - ombygning 5.sal

KVINDEHJEMMET - ombygning 5.sal WOHLERT Arkitekter A/S KVINDEHJEMMET - ombygning 5.sal RETTELSESBLAD NR 02, UDSENDT DEN 17.02.2016 Rettelsesbladet inkl. tilhørende bilag indgår i det samlede udbudsmateriale. Alle entrepriser - Diverse

Læs mere

MONTERINGSINSTRUKtion

MONTERINGSINSTRUKtion MONTERINGSINSTRUKtion HAKI A/S 2011 Vigtig information HAKI s monteringsinstruktion og produktansvar gælder udelukkende for stillads, som kun indeholder komponenter, der er fremstillet og leveret af HAKI.

Læs mere

GRUNDFOS PE FLEX-BRØNDE. Ingen opgave er for stor

GRUNDFOS PE FLEX-BRØNDE. Ingen opgave er for stor GRUNDFOS PE FLEX-BRØNDE Ingen opgave er for stor ... til drænvand uden indhold af trævler og fibre Følgende modeller passer typisk til denne type opgaver: > PE Flex-brønd, ø4x2 mm med KP 25 A-1. > PE Flex-brønd,

Læs mere

Af Erik Busch, Dansk Beton - Blokgruppen

Af Erik Busch, Dansk Beton - Blokgruppen 12.4.2 Udstøbningsblokke Af Erik Busch, Dansk Beton - Blokgruppen Udstøbningsblokke kaldes også ofte fundablokke. Blokkene er betonblokke, som er hule med en forvange og en bagvange holdt sammen af tværvanger.

Læs mere

MONTERINGSANVISNING RULLESTILLADS RT 1400 & RT 1400XR RULLESTILLADS RT 750 & RT 750XR TRAPPESTILLADS ST 1400 HÅNDVÆRKERSTILLADS FT 750 & FT 750XR

MONTERINGSANVISNING RULLESTILLADS RT 1400 & RT 1400XR RULLESTILLADS RT 750 & RT 750XR TRAPPESTILLADS ST 1400 HÅNDVÆRKERSTILLADS FT 750 & FT 750XR MONTERINGSANVISNING RULLESTILLADS RT 1400 & RT 1400XR RULLESTILLADS RT 750 & RT 750XR TRAPPESTILLADS ST 1400 HÅNDVÆRKERSTILLADS FT 750 & FT 750XR EN 1298 IM da SC1809 12 SAFETY IN EVERY STEP wibeladders.dk

Læs mere

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 Atlas Copco Efterkølere, vandudskillere og dræn HD -96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 En serie effektive efterkølere og vandudskillere, som passer til din kompressor Vandkølede HD efterkølere

Læs mere

EN 1253. Produktkatalog. Danmark 2010

EN 1253. Produktkatalog. Danmark 2010 EN 1253 Produktkatalog Danmark 2010 Introduktion Prisbelønnet originalitet Unidrain var ved introduktionen i 2003 det første gulvafløbssystem i verden, udviklet og godkendt til placering mod væg. Med sit

Læs mere

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 DSStålprofil SINUSprofIlEr DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUS 18-75 SINUSprofilER 14 DS Markant Dækbredde 1000 mm 142 34 Højde Sinus TP 18-75 Tagprofil 18 mm Dækbredde

Læs mere

Installationsmanual KLINGER Ballostar KHI 2-delte Kuglehaner DN 125 800FB

Installationsmanual KLINGER Ballostar KHI 2-delte Kuglehaner DN 125 800FB Installationsmanual KLINGER Ballostar KHI 2-delte Kuglehaner DN 125 800FB 1 Ventilhus 2 Ventilhusende 3 Øverste spindel 4 Kugle 5 Nederste bærende spindel 7 Aktuatorflange 8 Øverste bøsning 10 Nederste

Læs mere

Kantpresser opbygning

Kantpresser opbygning CNC-kantpresser Kantpresser opbygning CNC kantpresser opbygning Overbro Cylinder CNC-styremodul Bord CNC kantpresser opbygning Udligningsarm CNC-kantpresser opbygning Start /afbryder/funktions kontakter

Læs mere

Notat. 13. september 2016 Vores reference: Rødekro Svømmehal. Renovering af tagkonstruktionen samt rutsjebane 1 INDLEDNING

Notat. 13. september 2016 Vores reference: Rødekro Svømmehal. Renovering af tagkonstruktionen samt rutsjebane 1 INDLEDNING Notat Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T 82 28 14 00 F 82 28 14 01 www.sweco.dk CVR-nr. 48233511 Rødekro Svømmehal 13. september 2016 Vores reference: 2016-09 Renovering af tagkonstruktionen samt rutsjebane

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 2015

MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 2015 Marts 201 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 201 Amroc cementspånplader er robuste multianvendelige beklædningsplader som kombinerer træets og cementens fordele - det vil sige træets elasticitet og

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Friskluft Armaturer - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Trykpumper, elektromotorer, motorkoblinger

Trykpumper, elektromotorer, motorkoblinger Trykpumper, elektromotorer, motorkoblinger Klik på tekst eller billede for at gå direkte til den ønskede side: EVMG trykpumpe Rovatti MEKV trykpumpe Caprari HVU trykpumpe Bauer Famos traktorpumpe side

Læs mere

Havnestiger - Produktbeskrivelse

Havnestiger - Produktbeskrivelse Dato 2007-09-17 Havnestiger - Produktbeskrivelse Bagh & Co A/S har i mange år produceret tagstiger, som især afsættes til Sverige. Stigerne er nu videreudviklet til anvendelse som nødstiger i havne. Da

Læs mere