SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7"

Transkript

1 15 SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder

2 SOL OP SOL NED v. Grethe Gram, bolig 23 Onsdag d. 1. juli Sol op: Sol ned: Onsdag d. 8. juli Sol op: Sol ned: Onsdag d. 15. juli Sol op: Sol ned: Onsdag d. 22. juli Sol op: Onsdag d. 29.juli Sol op: Sol ned: Onsdag d. 5. august Sol op: Sol ned: Fredag d. 7. august De lyse nætter ender Onsdag d. 12. august Sol op: Sol ned: Søndag d. 23. august Hundedagene ender Hundedagene markerer afslutningen på årets varmeste periode. Onsdag d. 26. august Sol op: Sol ned: Næste nummer af Skovhus-Avisen udkommer: Obs. Deadline til redaktionen: På eller i udprintet form SIDE 1

3 NYT FRA SKOVHUSET Glædelig sommer Så kommer solen og varmen. Juli og august som de smukkeste sommermåneder. Sommerferien er for alvor gået i gang. I Skovhuset har vi ansat gode ferievikarer som, ud over vores egne faste vikarer, vil hjælpe med til den gode hverdag. Aktiviteter vil der være løbende over sommeren. Skovkilden har fortsat daglige aktiviteter og vores pædagoger vil også bidrage til de gode daglige indslag. Vi har netop ansat en ny pædagog, da Laila jo valgte at stoppe. Vores nye pædagog hedder Sanne og starter 1. juli, og er overvejende i stuen og på 1. sal. Ud over at være uddannet pædagog er Sanne også uddannet natur- og fritidsvejleder, så vi har meget godt udeliv i vente :-) Byggesagen for Skovhuset er nu ved at være færdig, og der er fortsat lidt penge tilbage. Det betyder, at Lejerbo i sensommeren / efteråret går i gang med at få de sidste ting på plads. Bl.a skal haveanlægget færdigbeplantes, forpladsen gøres pæn, der laves legeplads i sandkassen, der skiftes emhætter i alle fælleskøkkener, udbedring af affaldsskakte og større døre i kælderen til paller. Sidst, min ikke mindst, er det ønsket, at få opsat et solanlæg på taget, så Skovhuset kan få en grøn profil og lavere elregning fremadrettet. Skovhuset har også en rest penge tilbage til udeanlæg, og den bruger vi, i samarbejde med Lejerbo, til at etablere et lille rislende vandanlæg ude på volden ved nyttehaven. Også det går i gang i august. Og endeligt til noget helt andet: De effektiviserings- og spareforslag der er kommet i Ældreanalysen, vil der blive taget politisk beslutning om til oktober i forbindelse med budgetlægningen for I Skovhuset vil vi allerede i sensommeren begynde at se på mulige måder at arbejde smartere på. Med dette vil jeg ønske alle en rigtig glædelig sommer. Husk nu is, vand og vandmelon i den kommende tid når temperaturen når de 30 grader. Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SIDE 2

4 19. august 2015: Skovhuset fejrer 2 års fødselsdag To år er gået og lidt mere Fra den første tid, tilbage i 2010 da skovgrunden blev udpeget og det blev omdannet til en byggegrund Til huset stod klar til indflytning og blev fyldt op med ting og sager Og vi kunne flytte ind og tage huset i brug SIDE 3

5 Og 19. august 2013 flyttede de første beboere ind på 3. sal. 59 beboere fra Birgittehjemmet flyttede ind i Skovhuset og var, sammen med deres familier med til at tage huset i brug..øvelsen var nu at få gjort værdier og visioner til virkelighed, så Skovhuset er et attraktivt sted at leve og bo for beboere og familier, og et godt sted at arbejde for medarbejdere. Mange tiltag er der sket gennem de to år. Vi har skulle finde traditioner over året, som f.eks at få styr på julefrokosten i boligfløjen. De sjove fester i Skovkilden til alles glæde At tage udendørsarealerne i brug, og få etableret nyttehave, træningshave og hønsehold. Og, ikke mindst, invitere frivillige og naboer ind. Både Røde Kors, frivillige der hjælper alle steder i huset, nabofesterne, herreklubben og Cykling Uden alder. Nu er spørgsmålet så, i hvilken grad vi er kommet i mål. Det vil vi undersøge i efteråret med mange interviews. Vi vil spørge alle der færdes i huset, på hvilken måde Skovhuset er relevant, og hvad vi skal justere på fremover. De svar vi får bliver vores retning for de næste års indsatser og prioriteringer. Må Skovhuset altid være det bedste sted at leve, besøge og arbejde, for os alle. Tillykke med fødselsdagen, Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SIDE 4

6 NYT FRA SKOVHUSET KOM I FORM I DEN FRISKE LUFT Skovhusets have er indrettet med træningsudstyr fra det tyske firma Giro Vitale. Disse træningsredskaber er udviklet og designet specielt til målgruppen 50+. Der er ikke lagt vægt på høj puls, men på afmålte øvelser for krop og sjæl. Det betyder at alle uanset alder og funktionsniveau kan benytte redskaberne. Uden stor indsats udføres øvelser, der stimulerer balance, styrke og koordination på en sjov måde. Har du mere lyst til at træne hjernen, så giver skakbordet i sansehaven rig mulighed for dette. Bænkene er højere end normale parkbænke, hvilket gør dem lettere at rejse sig fra. Hullet i midten af bænkene er tænkt til at kunne placere sin stok i, så den står godt og ikke vælter. Måske du allerede har lagt mærke til det lamperne på stien rundt om huset er nummererede. De angiver antal meter man har gået. I alt er der 255 m. Så dette kunne være en ud- /opfordring til at dyste med hinanden og sig selv om hvor hurtigt man kan gå ruten eller hvor stor en del man kan gå. Når du trænger til en pause, kan du nyde tonerne fra de fine udendørs musikinstrumenter. God træningslyst. SNOEZELVOGNEN. Fra juli-august flytter Skovhusets snoezelenvogn ind i mødelokalet på 1. sal. Her vil rummet blive indrettet således, at alle kan få glæde af snoezelens virkning. Snoezelen-fænomenet stammer fra Holland, og ordet snozelen betyder at snuse og døse. Snoezelrum giver mulighed for at tilbyde afstemte sanseindtryk i en behagelig og rolig ramme. Der igennem vil man bedre kunne finde ro og blive afslappet eller få oplevelser, der giver højere grad af vågenhed alt afhængig af behov. SIDE 5

7 NYT FRA SKOVHUSET Vinduespudsning. I Skovhuset har man som beboer mulighed for at tilmelde sig den fælles vinduespudsning. Det er helt frivilligt at deltage i denne ordning. Fra 1. juli 2015 starter en ny betalingsform, som gerne skulle gøre det lettere at tilmelde sig og betale vinduespudsning. Hvis man tilmelder sig, vil man blive trukket 35,-/ måned, via beboerbetalingen. Vil man også have altanglasset pudset bliver beløbet 65,- /måned. Det dækker en kvartalsvis vinduespudsning indvendig og udvendig, i månederne marts, juni, september, december. På denne måde sparer man op til pudsningen kvartalsvis. Hvis man ønsker at tilmelde sig eller udmelde sig med en kortere frist end 3 måneder, reguleres dette via beboerbetalingen. Skovhuset står for at betale den samlede regning til vinduespudseren. Pudse-datoerne fremgår i Skovhus-avisen. Man skal selv sørge for at rydde vindueskarmen den dag vinduespudseren kommer. Tilmelding / afmelding skal ske skriftligt til administrationen, ved at udfylde nedenstående. Charlotte Kock Petersen Plejecenterleder TILMELDING TIL VINDUESPUDSNING I EGEN BOLIG I SKOVHUSET Ind- og udvendig pudsning 35,-/måned Ind- og udvendig pudsning samt altanglas 65,-/måned AFMELDING AF VINDUESPUDSNING I EGEN BOLIG I SKOVHUSET Navn: Bolig: Gældende fra dato: Underskrift: Er indforstået med der trækkes enten 35,- eller 65,- /måned til dækning af kvartalsvis vinduespudsning.å at, SIDE 6

8 NYT FRA SKOVHUSET Referat fra møde i Beboerfamiliegruppen den 10. juni 2015 i Skovhuset Deltagere: Sonja Knudsen, bolig 106 Anni Petersen, bolig 109 Nete Johansen, hustru, bolig 320 Anker B. Nielsen, bolig 108 Henrik Worsøe, familie til John Worsøe, bolig 213 (mail) Bent Høholt, familie til Asta Christensen, bolig 224 (brev) Lis Bendsen, familie til Søren Bendsen, bolig 211 (mail) Kirsten Blæsgaard, Områdeleder Charlotte Kock, plejecenterleder Mette Sperling, adm. medarbejder (referent) Afbud: Henrik Worsøe Referat: 1. Hvordan opleves hverdagen at fungere Hverdagen fungerer godt, den opleves god og positiv. Der var bred enighed om, at Skovhuset er et rart hus at bo i, blandt gode medarbejdere, og med mulighed for at deltage i mange aktiviteter. Anker spurgte til, om der er mulighed for at blive kørt liggende ud i badeværelset for at blive vasket. Charlotte svarer, at vi har en badeseng der giver mulighed for at man kan bades/vaskes liggende. 2. Hvordan opleves driften af bygningerne En pårørende fortæller om problemer med for lavt skyl i toilettet i en bolig på 2. sal, hvilket også er et problem i bolig 106. Charlotte formidler dette videre til Lejerbo, som har mulighed for at regulere vandflowet. Sonja har en altandør der er for stram, og som ikke kan åbnes. Charlotte laver en fejlmelding til Lejerbo. Lis spurgte til om det er tilladt at sætte noget materiale, film eller lignende op på altanerne, da det klare glas kan give en fornemmelse af, at man falder ned. fortsættes SIDE 7

9 Charlotte fortæller, at det klare glas på altanerne er valgt, fordi man, også som sengeliggende, skal have mulighed for at kigge ud, men at man gerne må sætte noget op for glasset. Firmaet Brovang Reklame har matteret glas flere steder i huset, og at de kan helt sikkert tilbyde en løsning omkring altanglasset. Dette er dog for egen regning. Nete udtrykker glæde over, at algerne er blevet fjernet så hurtigt på fliserne udenfor huset, men spørger til algerne på altanerne? Charlotte tager problemet med algerne på fællesaltanerne ved spisestuerne op med Lejerbo. Altanerne i boligerne skal man som lejer selv fjerne alger fra. Charlotte undersøger tillige hos Lejerbo, hvilket produkt der er bedst at benytte, for herved at undgå alger i fremtiden. Skovhuset vil herefter indkøbe en mindre algesprøjte, som beboerne vil kunne låne til brug for rengøring af altanen. 3. Orientering om aktuelle forhold fra Skovhuset Charlotte kunne fortælle, at nu da sommerferieperioden nærmer sig er afløserne er ved at blive lært op til at tage over. De vil gøre alt hvad de kan, så tag godt imod dem. Aktiviteterne fortsætter i Skovkilden, og der bliver også ture over sommeren. Vi vil evaluere på, om vi er på rette vej i Skovhuset, og vil derfor i efteråret komme rundt og interviewe beboere og familier, hvor vi lykkes, og hvor vi kan blive bedre. Der bliver etableret et lille springvand ude ved nyttehaven, og der er indhentet tilbud på legeplads i sandgraven bag ved huset. Der skal udarbejdes en samlet plan for at gøre udendørsarealerne færdige. Ældreanalysen er til vurdering hos politikerne, og resultat forventes at foreligge til oktober, hvor vi så ved hvad det kommer til at betyde for os. I mandags havde vi besøg af alle vores engagerede frivillige, som er rigtig glade for at være i Skovhuset. Vi er glade vor at være med i Cykling uden alder og opfordrer beboere og pårørende til at bruge cyklerne i Skovhuset. En pårørende spørger til muligheden for at få sat stropper på pedalerne, så fødderne holdes på plads. VI får vores fysioterapeut Maria til at undersøge det. 4. Forslag til ny ordning vedr. vinduespudsning Der orienteres om muligheden for en ny ordning, som gør det nemmere at blive at tilmelde sig, samt betale for pudsningen. Tilmelder man sig, vil man blive trukket kr. 35 pr. måned via beboerbetaling (som for kost og servicepakke) for ind- og udvendig pudsning. Vil man også have pudset altanglasset er prisen kr. 65 pr. måned. Dermed sparer man op til den kvartalsvise pudsning, og hvis man ønsker at til- eller udmelde sig med end kortere frist end 3 måneder, reguleres dette efterfølgende via beboerbetalingen. fortsættes SIDE 8

10 Alle i gruppen syntes om dette forslag, som derfor er vedtaget og træder i kraft pr. 1. juli Der vil blive omdelt særskilt brev til samtlige beboere om den nye ordning den 11. juli 2015 Anker henstillede til alle beboere om at tage hensyn til underboen, når der vandes blomster, og i øvrigt bruges vand på altanen. 5. Nyt fra avis-gruppen På grund af sommerferien dækker den næste Skovhus-avis både juli og august, og udkommer den 30. juni. Bent Høholt gør opmærksom på, at der i juni-avisen intet står om det kommende musikarrangement mandag den 15. juni 2015 i Skovkilden. Det beklager vi, og skal henvise til opslag herom på info-skærmene. 6. Løst og fast Anni efterlyser en krog på altandøren. Charlotte oplyste, at man kan dreje vrideren og dermed låse døren fast i den ønskede position. Anker lovede at teste dette. Problemer med gennemtræk i spisestuen kan løses ved at lukke de hvide branddøre. Stolen der står ved siden af motionscyklen på 3. sal, syd, bliver ofte flyttet. Løsningen kunne måske være at der opsættes en bænk eller en tungere stol. Sansestolen står i øjeblikket i nichen ved bolig 108; den flyttes til mødelokalet Kvisten før sommeren. 7. Næste møde Næste store halvårlige informationsmøde bliver afholdt den 22. september 2015 mellem kl og 21.00, hvor et af emnerne bliver demens. Næste møde i denne gruppe bliver den 11. november 2015, dagsorden vedlagt. Mette Sperling Adm. medarbejder SIDE 9

11 NYT FRA SKOVHUSET HERREKLUB Savner du nogen at dele dine interesser med - eller måske blot andre mænd at dele dine tanker med? Vi er et netværk kun for mænd over 60 år i Hillerød øst. Og tilbyder fællesskab og aktiviteter omkring alt fra ostemad til kaffe, ture og kurser. Hvornår mødes vi? Vi mødes mandage i ulige uger, fra kl og næste gang er: Tirsdag d. 30. juni kl i Skovkilden hvor der ekstraordinært er tur til Andelslandsbyen i Holbæk. Mødested: Skovhuset/Skovkilden, Centervænget 43, Hillerød. Tilmelding: Preben Bisp telefon mail: SIDE 10

12 Fødselsdage i juli og august 6. juli Bente Nissen 97 år bolig juli Nete Johansen 82 år bolig juli Ida Lundqvist 93 år bolig juli Ellen (Bitten) Hansen 84 år bolig juli Tove Jensen 99 år bolig august Brian Christiansen 91 år bolig august Jørgen Tvede Holm 74 år bolig august Søren (David) Eichert 72 år bolig august Poul Olsen 98 år bolig august Else Hjort Larsen 96 år bolig august Asta Christensen 96 år bolig august Edith M. Jensen 81 år bolig 010 Skovhuset ønsker alle hjertelig tillykke med fødselsdagen SIDE 11

13 VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE 15. juni Johanne M. Hansen bolig juni Carl Otto Møltov bolig juli Lis Jensen bolig 219 SIDE 12

14 Dødsfald 14. juni Nils Stochholm Lund bolig juni Søren Christiansen bolig juni Else Lundqvist bolig 221 Æret være deres minde. Vores tanker går til familien. SIDE 13

15 NYT FRA SKOVKILDEN JULI - MÅNEDS AKTIVITETER. DAG DATO KL. ARRANGEMENT ONSDAG HOLDTRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG GUDSTJENESTE FREDAG LØRDAG 4 SØNDAG 5 MANDAG I DAGCENTRET TIRSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN ONSDAG RECEPTION (Da det er Lill s sidste arbejdsdag i Skovhuset) TORSDAG HOLDTRÆNING I REDSKABERNE FREDAG LØRDAG 11 SØNDAG 12 MANDAG TIRSDAG ONSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN BANKOSPIL HOLDTRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG GUDSTJENESTE M/NADVER FREDAG LØRDAG 18 SIDE 14

16 SØNDAG 19 MANDAG I DAGCENTRET TIRSDAG ONSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN HOLDTRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG FREDAG LØRDAG 25 SØNDAG 26 MANDAG TIRSDAG ONSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN SYNG MED UDEN MUSIK LEDSAGELSE HOLDTRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG GUDSTJENESTE FREDAG Aktiviteten forbeholder sig ret til ændringer. Busture og cykelture vil blive tilbudt, i det omfang det er muligt. Der vil komme opslag op i afdelingen. SIDE 15

17 NYT FRA SKOVKILDEN AUGUST- MÅNEDS AKTIVITETER. DAG DATO KL. ARRANGEMENT LØRDAG 1 SØNDAG 2 MANDAG I DAGCENTRET TIRSDAG ONSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN BUSTUR FOR UDEFRAKOMMENDE DAGCENTER BRUGERE HOLDTRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG FREDAG LØRDAG 8 SØNDAG 9 MANDAG TIRSDAG BANKOSPIL ONSDAG HOLDTRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG GUDSTJENESTE M/NADVER FREDAG LØRDAG 15 SØNDAG 16 MANDAG I DAGCENTRET TIRSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN ONSDAG SIDE 16

18 13.00 HOLDTRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG BANKOSPIL HUSETS 2 ÅR FØDSELSDAG KAFFE OG LAGKAGE FREDAG BUSTUR FOR UDEFRAKOMMENDE DAGCENTER BRUGERE LØRDAG 22 SØNDAG 23 MANDAG TIRSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN ONSDAG TORSDAG GUDSTJENESTE FREDAG BANKOSPIL LØRDAG 29 SØNDAG 30 MANDAG KLASSISK LYTTEGRUPPE I KOGLEN Aktiviteten forbeholder sig ret til ændringer. SIDE 17

19 NYT FRA SKOVKILDEN 9. juni var mange mødt op i dagcentret for at se børnehaven have legestue i Skovkilden. Vi fik lov til at deltage i deres sanglege. De nyder at komme her, og vi nyder at de kommer. 19. juni. Valdemarsdag blev holdt i Skovkilden, for udefra kommende dagcenter brugere. Vi havde hentet røgede makrel, nye kartofler og friske jordbær. Det var en stor succes, som brugerne gerne vil have gentaget. 12. juni. Frivillige: Lau, Jørgen, Åge og Else kommer den første fredag i hver måned, for at synge sammen med os. Det er dejligt at så mange har lyst til at deltage. De holder ferie i juli og august måned, men kommer igen i september. Stor tak til dem. Der er kommet andehus i søen, gå en tur derud. Så kan I måske se om der er flyttet ænder ind. Bus- og cykelture vil blive tilbudt i det omfang det er muligt. Der vil komme opslag op i afdelingerne. SIDE 18

20 NYT FRA SKOVKILDEN Midsommerfest Ønsket til vejrguderne om solskin, var ikke rigtig gået igennem da vi den 17. juni holdt midsommerfest her i Skovhuset, men der skal mere end regnvejr til at afholde beboere, familie og venner i Skovhuset fra at feste. Og lige netop festet blev der, og mange var mødt op i festtøjet til en rigtig hyggelig aften. Der var pyntet op med kornblomster, valmuer og margueritter, og på grillen var lækker helstegt pattegris og lam. Der var dejlig baggrundsmusik mens vi spiste, og mere musik til den efterfølgende dans. Aftenen bød også på røverhistorier og jordbærkage, og midsommeren blev fejret på bedste vis med dans indendørs og flammernes dans fra bålet udenfor. SIDE 19

21 MÅNEDENS GULDKORN v. Nete Johansen, bolig 320 Problemet med den globale landsby er alle de globale landsbytosser Poul Ginsparg, fysiker Let hjerte : Latter er den støvekost, der fejer spindelvævet af hjertet. Mart Walker tegneserieforfatter) Løst og fast om livets gang på 3 sal. Juni bragte ikke den store sommervarme med sig, men vi kunne alligevel glæde os over en dejlig blomsterpragt omkring Skovhuset. 3/6 holdt Marianne og Sus en fin GRÆSK AFTEN for os i nord. Både pigerne og stuen var festligt pyntet i de græske farver. Vi fik en festlig treretters middag med fine græske vine. En stor tak for et festligt indslag i hverdagen. 7/6 var det igen cykeldag på Torvet. Det blev til flere gode ture gennem Slotsgade og langs Slotssøen med vor nye pilot Carsten, som har stor rutine fra lange ture i Sydfrankrig. Selv en punktering blev hurtigt klaret. En god dag. 9/6 blev Lone Møller, lejlnr år. Vi ønskede alle stort tillykke med dejlig lagkage. 14/6 måtte vi sige farvel til Nils Stockholm Lund, lejl Vi, som kom tæt på Nils, vil savne ham meget. Nils var meget vidende og vort leksikon. Og Nils kunne altid slutte vore diskussioner med en sjov anekdote, som passede til emnet. 15/6 fejrede vi Valdemarsdag med en god og veltilberedt dansk frokost - sild og nye kartofler. 17/6 var der midsommerfest som omtales andetsteds i avisen. Lige et par gode ting og tiltag, som jeg vil fremhæve: Fint at vi alle havde mulighed for at brevstemme. Her blev det godt afviklet. Fint at vi får regelmæssigt besøg af kiosken. Altid velforsynet og rare folk fra Røde Kors. Sidst men ikke mindst, det lille fine galleri - overfor administrationen - som glæder os hver gang vi går til Skovkilden. Sidste måned var det abstrakte billeder i fine farvekompositioner, ofte i sarte farver. Er nu afløst af fine landskaber som minder om det smukke nordsjællandske landskab, også i dæmpede farver. Kunstneren Mette Holmskov er oprindelig keramiker, men finder nu sin udtryksform i maleriet. Lad det blive et fast sted for et lille galleri. SIDE 20

22 DEBATREDAKTIONEN TO FESTDAGE - ELLER VAR DET KUN ÉN! Den 16. april 2015 fejrede "Skovhuset" Hendes Majestæt Dronning Margrethe ll's fødselsdag med maner. Rød løber ved indgangen, mon der var regnet med kongeligt besøg? Lagkager, flotte røde roser, en kongekrone (dronninge-krone) i en montre på en rød fløjspude. Og en hjertelig fødselsdagshilsen blev sendt til Amalienborg og fra major og adjudant Michael de Voss kom en hilsen med tak fra Hendes Majestæt Dronningen. Jo, vores dygtige og kreative Majestæt er populær. Den gamle redakteur kunne for nylig på TV se: "De Vilde Svaner" H.C Andersen's eventyr i en meget betagende scenografi og med kostumedesign af danskernes dygtige Majestæt. Fredag den 5. juni årsdagen for Kvindernes Valgret, en for den gamle redakteur en mindeværdig dag, hvor min mormor gik med i optog til Amalienborg for at takke Kong Christian d. 10. for Kvindernes Valgret, ifølge Dronning Margrethe var Kongen ikke meget for Kvinders Valgret. Og Tak til de hundredvis af kvinder, som har kæmpet for min valgret. Men blev de husket på plejecenter "Skovhuset"! Sendte en kærlig tanke til min mormor købte hendes yndlingsblomst og skålede i ensom "majestæt" i champagne. Grethe Gram SIDE 21

23 NYT FRA TEAM C, 2. sal og TEAM D, 3. sal Der har på begge etager været en efterspørges på nye film Morten Korch er hyggeligt, men ikke altid Derfor har Anne, vores gode pædagog, været i byen og handle ind efter hun har lyttet til ønsker fra beboere og familier i begge afdelinger.det er blevet til 34 dvd ér, både danske og amerikanske film /m fx Elvis, der er film med musik og dans, Wellness, koncerter, dyr mm. Så burde vi kunne stille folk tilfredse for en tid. Desuden er højtlæsning nogle steder blevet et stort hit. På 3 sal er man nu kommet igennem den store historiefortælling af H.C. Andersen og er nu i gang med Grimms eventyr. På 2 sal har man så overtaget H.C. Andersens bog. Det ser ud til, at rigtig mange nyder denne lille oplæsning af et eventyr, imens man så kan slå mave i ro og mag. Nu ventes der blot på bedre vejr, så der kan køres til stranden og dyppe fødderne og evt. få en god is. 3. sal holdte Græsk aften, hvilket var en stor succes de team aftener gør en stor forskel,og giver glæde både til beboerne og personalet. Og sidst men ikke mindst blev Valdemarsdag fejret med nye danske kartofler, snaps og fisk SIDE 22

24 TRADITIONER I SKOVHUSET Påskefrokosterne vel overstået i alle teams Den 7. maj - Nabo-/Frivillige-fest. Den 19. maj - Kagens Dag, der var mange lækre kager Den 15. juni - Valdemarsdag, blev fejret i alle teams Den 17. juni - Midsommerfest i Skovkilden, se side 19 Den 19. august - Fødselsdagsfest i Skovkilden, vi fejrer Skovhuset 2 år Den 21. september - Alzheimerdag, i alle teams I oktober - Oktoberfest i Skovkilden, nærmere dato følger I oktober - Suppedag, i alle teams, nærmere dato følger Den 27. november - Juletræstænding i Skovkilden I december - Julefrokost i alle teams, nærmere dato følger I december - Lucia optog, nærmere dato følger I december - Drabantgarden i Skovkilden, nærmere dato følger Den 24. december - Julegudstjeneste i Skovkilden SIDE 23

25 MÅNEDENS DIGT v.grethe Gram, bolig 23 Politiker' blir' fler' og fler' Statsmænd laves ikke mer Piet Hein SIDE 24

26 NABOER Grønnevang Kirke Turnus KirkeCare Øst juli og august Følgende fredage fra kl. 19-ca. 23 (Mødes og afslutter i Skovhuset): 10/7: Birgitte og Andreas 17/7: Per og Lis. 24/7: Jørgen og Charlotte 31/7; Claus, Ruth 7/8: Birgitte og Charlotte 14/8: Jørgen 21/8: Claus, Lis og Andreas 28/8: Per og Charlotte 11.august 14-16: Sognecafé v/ Kirkens medarbejdere - med Højskole-sang, sommer- fortællinger og god tid til kaffen. 27. august 19.30: Musik-andagt v/ Inger Merethe Tuxen. Solosang, fællessang og refleksion over Lina Sandell's sange. Salmevers: Mon ikke alle de beboere, som deltager i Gudstjenesten i "Skovhuset", og som ikke deltager, har én eller flere yndlings-salmevers. Grønnevang Kirke's præster er glade for at modtage navn på salmerne. Numrene finder debat-redaktøren. Én af mine yndlings-salmer er "I al sin glans nu stråler solen." Nr. 247 i den gamle salmebog. Grethe Gram SIDE 25

27 NYT FRA LEJERBO Plan for vinduespudsning: 2015: Den Den Se brev om ny ordning for tilmelding og betaling på side 6. Hvis der er fejl i din bolig Hvis du oplever en fejl i din lejlighed, så kan du få hjælp hos medarbejderne til at indberette fejlen til Lejerbo. KONTAKTOPLYSNING til Lejerbo: TELEFON: kontortid mellem 9-10 (læg gerne besked) SIDE 26

28 TELEFONLISTE Administration Hovednummer Centervænget 43-45, 3400 Hillerød Hjemmeside: Plejecenterleder Charlotte Kock Petersen Aktivitetscenter Skovkilden Skovkilden Aktivitet Musikterapeut Julie Kolbe Krøier Faglig udvikling Områdeleder for sygeplejen Hanne Jensen Klinisk vejleder Kostansvarlig Helle K. Rasmussen Klinisk diætist Heidi Niemeier Fysioterapeut Maria W. Bernburg Klinisk sygeplejespecialist Vibeke Munck Boligfløjene: Stuen Områdeleder Kirsten Blæsgaard Svendsen Personalekontor sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor sal Områdeleder Lone Thomsen Personalekontor sal Områdeleder Lone Thomsen Personalekontor Gæstehus, 1. sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor SIDE 27

29 MÅNEDENS QUIZ v. Tina Laurberg Vinderen af juni måneds quiz er: Hanne Hansen, bolig 120 Præmien er en æske chokolade. QUIZ JULI-AUGUST 1. I gamle dage blev juli måned kaldt noget andet. Hvad? a. Kattemåned? b. Sommermåned? c. Ormemåned? 2. En særlig vand blomst, er i blomst i juli måned. Er det: a. Nøkkeblomst? b. Nøkkerose? c. Nøkketulipan? 3. Klægerne bider i juli. Hvad er en klæg? a. En slags bille? b. En slags flue? c. En slags orm? Navn: Bolig nummer: Svarene på denne quiz lægges i den hvide postkasse ved spaden i stueetagen (kopirummet) senest søndag den 9. august SIDE 28

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6 15 SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10 15 SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30.

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30. 1. sal: 4. årgang 8. udgave 1. Januar 2014 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30. Matilde Jensen 2. sal: 6. Vita Hansen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 4. sal: 9. Selma A. Nørhede Hansen Dagcenteret: 3.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Lillevangsposten. Maj Juni 2015. 17. årgang nr. 3

Lillevangsposten. Maj Juni 2015. 17. årgang nr. 3 Lillevangsposten Maj Juni 2015 17. årgang nr. 3 1 Indhold: Side 3: Side 5: Side 6: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 15: Side 17: Side 18: Side 21: Kalender Lillevangs dagtilbuds aktiviteter

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12

SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12 15 SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1

SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1 15 SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SOL

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5

SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5 15 SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen 1. sal: Dagcenteret: 4. årgang 10. udgave 1. marts 2014 22. Lykke L. M. Sørensen 2. sal: 2. Ellen M. L. Knudsen 2.Holger H. Nielsen 2. Henning Møller Hansen 4. Anne Lise Pedersen 14. Elly Margrethe Pedersen

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 15 SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris FALKEPOSTEN Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august Bakketur og besøg i Korsbæk August 2015 Helstegt pattegris HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til

Læs mere

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6 Lillevangsposten November - December 2015 17. årgang nr. 6 1 Indhold: Side 3: Side 5: Side 6: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 16: Side 18: Side 19: Side 21: Kalender Lillevangs dagtilbuds aktiviteter

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

OSTEN P ALKE F juli 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F juli 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 9. årgang nr 51 juli-august 2012 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen,

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MAJ 2016 NR. 5

SKOVHUS-AVISEN MAJ 2016 NR. 5 15 SKOVHUS-AVISEN MAJ 2016 NR. 5 Redaktion: Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Marianne Frejlev, Skovkilden Gitte Hansen, planlægger Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SOL

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2016

Aktiviteter 2. halvår 2016 Aktiviteter 2. halvår 2016 Gøl s Mindes aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg Tlf.: 98-188950 Åbningstider hverdage fra kl. 9 16 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 Sandblæsning og dekoration

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Beboerblad for Arresø Plejecenter, Løvdalen og Humlehaven. Arresø Plejecenter

Beboerblad for Arresø Plejecenter, Løvdalen og Humlehaven. Arresø Plejecenter Arresø Plejecenter Humlehaven Løvdalen Plejecentret Løvdalen og Plejecentret Humlehaven blev sammenlagt til en virksomhed med en ledelse pr. den 1. maj 2011. Plejecentret vil dog forsat have 2 adresser.

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8 15 SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23.

Juni 2015. Mærkedage: Grundlovsdag den 5. Sankt Hans den 23. Juni 2015 Juni er årets sjette måned. Den er opkaldt efter Jupiters hustru, Juno. Hun var ægteskabslykkens gudinde. Hun blev også kaldt Himlens og Jordens dronning. Ældre dansk navn: Skærsommer Mærkedage:

Læs mere

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Breelteparken - et center på toppen Reception: Hverdage kl. 07.30-15.00 tlf: 45160999

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4

SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4 15 SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

4. Jens Peter Godsk 5. Rigmor Lund 24. Verner Chr. Peter Lund 30. Kjeld Pedersen Avisen for Othellos beboere og brugere

4. Jens Peter Godsk 5. Rigmor Lund 24. Verner Chr. Peter Lund 30. Kjeld Pedersen Avisen for Othellos beboere og brugere 12 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 6. udgave 1. november 2015 7. Joan Vejle 17. Anna Catharina Pedersen 2. sal: 2. Preben Henriksen 7. Preben Have Bech 11. Freddy Kristensen 6. Ib Ahle Kristensen 16. Inger

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere