SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3"

Transkript

1 15 SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder

2 SOL OP SOL NED v. Grethe Gram, bolig 23 Onsdag den 4. marts Solen op kl Solen ned kl Onsdag den 11. marts Solen op kl Solen ned kl Onsdag den 18. marts Solen op kl Solen ned kl Fredag den 20. marts Jævndøgn - Solformørkelse Onsdag den 25. marts Solen op kl Solen ned kl Søndag den 29. marts Palmesøndag er søndagen før påske, og dermed begyndelsen på den sidste uge i fasten, som også bliver kaldt den stille uge. Palmesøndag fejres til minde om Jesu indtog i Jerusalem. Næste nummer af Skovhus-Avisen udkommer: Obs. Deadline til redaktionen: På eller i udprintet form SIDE 1

3 NYT FRA SKOVHUSET Velkommen til foråret Så har vi tre fine forårsmåneder forude. Dem skal vi nyde. Solen er begyndt at få styrke, og der er allerede nu forårsløg der kommer frem i vores højbede. Vi byder foråret velkommen og vil gøre vores til at komme i haven og i skoven på vores cykler. Vi har gang i mange forårsting: Skovhuset er blevet tilmeldt frivillig projekt Cykling uden alder og med det håber vi på, at mange frivillige har lyst til at hoppe på vores cykler og tilbyde ture i skoven og på cafeer i byen. Det starter vi op til april mere om det senere. Vores ihærdige frivillige, Preben, er ved at starte en herreklub op: Hemmingway klubben, Hillerød, som er en ren herregruppe for mænd i Skovhuset og for mænd + 65 år fra Østervang - en klub med hår på brystet :-). Skovkilden har mange fine tilbud dagligt. Dem kan man følge med i på informationsskærmene og på cafe-skiltet. Mange aktiviteter, også udendørs, så vi kan få glæde af den tidlige sol. Et sikkert forårstegn er også, at der bliver pudset vinduer i marts måned det skal blive så godt at få vasket vinterens slør væk se datoen inde i avisen. og så lægger hønsene æg. Vi må ikke koge æggene i køkkenerne i boligfløjene. Derfor har vi lavet en aftale om, at det er Skovkilden der sikrer at samle æg ind kom gerne og deltag i det. Vi har indkøbt en lille kogeplade til Skovkilden, hvor vi så kan lave hårdkogte æg og dem må vi gerne tage med ud i køkkenerne til frokostsilden. Til slut vil jeg sige tak for engagementet til beboer familie aftenen i februar. Referatet er i dette blad og tak til dem der stiller op til beboer familiegruppen i Jeg glæder mig til samarbejdet. Med ønsket om en dejlig marts måned, Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SIDE 2

4 NYT FRA SKOVHUSET Invitation til støttegrupper for ægtefæller og børn til demensramte i Skovhuset. Skovhuset har i efteråret 2014 op startet en støttegruppe for ægtefæller til demensramte dette har været en stor succes og der er givet gode tilbagemeldinger om formen og indholdet, hvorfor vi gerne vil udvide tilbuddet. Ved møderne vil man bl.a. kunne få muligheden for at; Kunne dele erfaringer med andre i samme situation. Få en øget viden om demens. Kunne støtte hinanden som raske ægtefæller eller børn i det at have en ægtefælle eller en forældre som har sygdommen demens og som bor på plejecenter eller kommer til dagcenterets demenstilbud. Kunne få et pusterum i hverdagen med mulighed for ro og kunne blive følelsesmæssigt aflastet. Der er tavshedspligt imellem gruppens medlemmer. Rammen er som følgende: Der kan starte 2 3 grupper op og der vil være 3 til 4 møder i foråret. Tidsrummet vil i første omgang være torsdage fra kl til I hver grupper er der plads til 7 medlemmer. Hvis ens ægtefælle er tilknyttet dagcentret vil vi kunne tilbyde ophold i 1½ time i en afdeling eller i Skovkilden dog kræver det at man selv kan stå for transporten. Der vil hver gang blive tilbudt kaffe og te, og grupperne vil blive ledet af Områdeleder og Demenskoordinator Lone Thomsen. Så hvis dette har vagt din nysgerrighed eller hvis du blot vil tilmelde dig en gruppe, så skriv en mail til mig. Lone Thomsen Eller ring til mig (hverdage imellem 8-14). Første møde datoer for de tre grupper er torsdag d. 12.marts, d. 19.marts og d. 16.april. Deadline for tilmelding er 6.marts. så jeg kan sammensætte grupperne, og invitere til en af disse mødedatoer ovenfor. Med venlig hilsen Lone Thomsen SIDE 3

5 NYT FRA SKOVHUSET Så ta r vi cyklerne frem Skovhuset har allerede mange frivillige, som gør en ekstra forskel i huset. Nyeste skud på stammen af frivillige i Skovhuset bliver Cykling Uden Alder, som starter op d Om sig selv fortæller Cykling Uden Alder: Cykling uden alder er en bevægelse, hvis mission er at give de ældre mennesker ret til vind i håret. Ved at etablere rickshaws på landets plejecentre arbejder vi på at skabe stærke fællesskaber mellem beboere, pårørende, medarbejdere alle de frivillige rickshawpiloter, der hver dag sørger for at få cykler og ældre naboer med ud i det blå Kort fortalt så indgiver den frivillige en dag hvor hvornår han/hun har tid og lyst til at komme og køre en tur med en beboer her i Skovhuset. Den frivillige bliver derefter matchet med en beboer som har tid og lyst på netop den dag, til at komme ud og køre en tur. Du kan læse meget mere om, hvordan man kan blive frivillig cykelpilot eller om projektet Cykling Uden Alder på Har du flere spørgsmål kan du rette henvendelse til fysioterapeut Maria på eller på mail Vi glæder os til at sende mange afsted på tur ud i det blå i løbet af forår- og sommermånederne. Maria Bernburg, fysioterapeut SIDE 4

6 NYT FRA SKOVHUSET Referat af Informationsaften for beboere og familie den Omkring 30 beboere og familie/ venner var mødt frem til denne aften. Fra Skovhuset deltog: Områdeleder Kirsten Blæsgaard Svendsen (stuen) Områdeleder Birgitte Rosenquist (1. sal) Områdeleder Rikke Bundgaard (2. sal) Områdeleder Lone Thomsen (3. sal + Skovkilden) Plejecenterleder Charlotte Kock Fra Lejerbo deltog: Områdeleder Lars Schmidt Lokalinspektør Lars Ellegaard Informationer ved Lejerbo (19 20) Lejerbo organiseringen og budgetoplæg for husleje i Skovhuset v. områdeleder Lars Schmidt Lejerbo s områdeleder Lars Schmidt præsenterede kort Lejerbo s organisering og har regnskab og budget med for Skovhuset for 2014 og Der kommer forbrugsregnskab i maj 2015 og i den forbindelse inviterer Lejerbo til et spørgemøde, idet de af erfaring ved, at der kan rejse sig mange spørgsmål i forbindelse med det første forbrugsregnskab. Lejerbo fortæller, at byggesagen endnu ikke er helt afsluttet. Der er indgivet syn- og skøn til NCC og det afventer vi en afgørelse på. Budgetoplæg for husleje i Skovhuset v. områdeleder Lars Schmidt Lars Schmidt gennemgår driftsbudgettet. Der er et regnskabsoverskud på kr som følge af, at realkreditlånet ikke bliver afviklet det første år. Budget 2015 giver en huslejestigning på kr. 71 om måneden fra den Der er et fald i antennebidraget på kr. 17 om måneden, ligeledes fra den Huslejestigningen har til formål at imødegå vedligeholdelsesudgifter. Lejerbo gør opmærksom på, at som almennyttigt boligselskab har man den opgave, at lave et budget der er i balance; der bliver ikke lavet huslejestigninger for at generere overskud. Spørgsmål fra deltagerne: Der er flere beboere der gør opmærksom på, at de har toiletter der ikke skyller ordentligt ud, og de oplever ikke, at det bliver taget alvorligt fra Lejerbo. Lejerbo får en tekniker til at undersøge toiletterne. Der er et spørgsmål om, hvorvidt der skal være afløb i kælderdepoter af hensyn til indboforsikringen. Lejerbo undersøger med deres forsikringsagent. fortsættes SIDE 5

7 Der er en generel drøftelse af, hvorvidt der skal etableres en reel bestyrelse til Lejerbo. Lejerbo lader det være op til beboer- og kommuneønske, hvis der skal indgås en bestyrelse. Der er ikke konkret nogle af de fremmødte, der ønsker at stille op til en bestyrelse. Der er et spørgsmål om, hvad det koster at bruge tørretumbleren. Lejerbo gør opmærksom på, at det er meget lavenergi tørretumblere fra Miele der er opsat, og oplyser, at med et forbrug på ca. 1,5 kwh er prisen ca. kr. 3,15 for en tørring. Der bliver givet det konkrete forslag, at centrifugere tøjet en ekstra gang, og derved bruge kortere tid i tørretumbleren. Der er uddybende spørgsmål til energiforbruget og vi afventer den endelige opgørelse i maj. Hverdagskontakten v. afdelingsinspektør Lars Ellegaard Afdelingsinspektør Lars Ellegaard blev præsenteret, og Lars henviser til vores pedel Jørgen som tager sig af den daglige drift. Man er velkommen til at ringe eller maile, eller lægge en besked på Lejerbo s telefonsvarer. Det er Lejerbo drift der står for indflytning og aflevering og hele husets drift. Der har været varmesvigt lige før weekenden, der er blevet skiftet en pumpe og efter udluftning af systemet skulle alle radiatorer fungere igen. Der er et spørgsmål fra en beboer, om man kan opsætte termometer og hygrometer, så man kan følge med i luftfugtighed og temperatur i fællesarealerne. En beboer giver udtryk for at han er glad for boligen, en beboer er bekymret over tiltagende algevækst mod nord. Lejerbo har erfaring med at sprøjte mod alger, og det vil man tage op på sin drift. Der er et spørgsmål til Lejerbo s telefonsvarer. Den er åben mellem og 15, derefter går telefonen videre til vagten. En beboer retter en konkret tak til Jørgen som er så venlig at ordne Tv-kanaler, og har medbragt blomster til Jørgen. Der er et køleskab der er ude af drift i en bolig, formentlig fordi en stikkontakt bliver klemt af køleskabets bagvæg det vil Lejerbo se på. Der er et spørgsmål til, hvordan man kan komme på altanen til sommer. Vi ved fra sidste år, at det er et generelt problem at forcere den forhøjning der er ved altandøren, når man sidder i kørestol. Byggeteknisk er det svært at undgå den fordi den forebygger slagregn, men vi vil prøve at afhjælpe den konkrete beboer ved at lave nogle trekantskiler lige foran døren. Der er et spørgsmål til vinduespudseren der bliver spurgt til, om man kan oprette et abonnement og få PBS betaling. Skovhuset undersøger dette med vinduespudseren. Generel information fra Skovhuset (20 21) Skovhuset 2015 Ældre Analysen et kommunalt indsatsområde for alle plejecentre og hjemmeplejen Hillerød kommune afdækker i foråret driften af plejecentre og hjemmepleje, og sammenligner udgiftsniveauet med to andre sammenlignelige kommuner. Formålet er at sikre en effektiv drift og finde besparelser. Vi følger Ældreanalysen og vil vende tilbage når vi har nogle konkrete resultater. fortsættes. SIDE 6

8 Virksomhedsplanen og evaluering i 2015 Virksomhedsplanen bliver kort gennemgået og bliver lagt frem til deltagerne, og den er også at finde på Skovhusets hjemmeside. Planen er, at vi i 2015 vil evaluere på hvilken måde, at Skovhuset er relevant for beboerne og deres familier. Ideen er, at vi over sommeren vil spørge beboere, familier, frivillige, naboer, studerende og medarbejdere hvordan det er at leve, bo og arbejde i Skovhuset. Og vi vil indsamle data i form af indlæggelser, utilsigtede hændelser, tilsyn, medarbejderflow og andre konkrete tal. Forventningen er, at vi inden årets udgang har et billede af, hvordan vi relevant kan tilpasse driften og tilbuddene i Skovhuset fremadrettet. Arbejdsgrupperne Arbejdsgrupperne blev kort gennemgået, de er også beskrevet i virksomhedsplanen. Formålet med arbejdsgrupperne er, at blive ved at bevare et højt fagligt niveau, og hele tiden sikre løbende udvikling og faglig opdatering på de helt centrale faglige områder i huset. Kort om de nye teknologier Der bliver lavet en kort status på de teknologier vi har i Skovhuset nu, og den generelle erfaring som vi har, er, at det for alvor er begyndt at gøre en forskel for beboerne i form af tryghed og større selvhjulpenhed, og det er fortsat et punkt vi vil blive ved med at udvikle og arbejde på. Fokus på demens Der er udarbejdet en pjece i Skovhuset med de demenstilbud, der er at finde fra 2015, herunder tilbud om Marte Meo. I 2014 har vi forsøgsvis tilbudt en pårørendegruppe, og de bliver udvidet med yderligere to grupper i 2015, og man er velkommen til at melde sig til denne demensgruppe hos områdeleder Lone Thomsen. En beboer har et generelt ønske om også de får en større viden omkring demens, da det være lettere at forstå de medbeboere der er i Skovhuset, hvis man ved hvordan demens påvirker deres hverdag. Et helt relevant forslag som vi vil arbejde videre med i fortsættes SIDE 7

9 Beboer familie samarbejdet Skovhus-avisens redaktionsgruppe Der er generel meget stor tilfredshed med Skovhus-avisen og ros til det redaktionelle arbejde. Beboer familie samarbejdet i 2015; valg til beboergruppe eller beboerråd Efter en kort snak besluttes det at fastholde en uformel beboergruppe i Skovhuset. Et familiemedlem der har deltaget i arbejdet i 2014, lavede en kort præsentation af hvad arbejdet primært har bestået af, og hvilke emner der er blevet drøftet og talt om. Det opleves generelt, at det er en konstruktivt arbejdende gruppe. Følgende melder sig til Beboer Familie-gruppen i 2015: Fra beboersiden: Det er igen Nete Johansen, bolig 320, Sonja Knudsen, bolig 106 og Anni Petersen, bolig 109. Efterfølgende melder sig også Anker B. Nielsen, bolig 108. Fra familiesiden: Det er fortsat Henrik Worsøe og som to nye medlemmer kommer Bent Høholt og Lis Bendsen. Tak for valget. Der indkaldes til det første møde i Beboer-Familie gruppen indenfor den næste måned. De frivillige i Skovhuset De frivillige i Skovhuset er nu oppe på 16, og de laver et flot og meget varieret indsats. En af de frivillige deltager også i dette aftenmøde, og spørger ind til hvordan de bedst kan hjælpe. Den indsats der bliver tilbudt i Skovhuset nu er både meget passende og relevant. Vi siger tusinde tak til alle de frivillige. Som et nyt tiltag har Hillerød kommunes plejecentre tilmeldt sig projektet Cykling uden alder og det vil vi skyde i gang i april Information for resten af 2015: Der vil i juni måned blive afholdt beboer-familie information i det enkelte team. Der vil den 22. september 2015 blive inviteret til fælles informationsaften i Skovkilden for beboere og familier. Og i november 2015 vil der blive inviteret til beboer-informationsaften i det enkelte team, med henblik på at planlægge juleaktiviteterne i december måned i den konkrete boligfløj. Charlotte Kock Plejecenterleder SIDE 8

10 Fødselsdage i marts 1. marts Ole E. Pedersen 81 år bolig marts Inge S. Rugaard 75 år bolig marts Jørgen Nielsen 75 år bolig marts Gudrun Andersen 92 år bolig marts Alice Fabricius 98 år bolig marts Ingrid K. Jørgensen 84 år bolig marts Thorkild D. Møller 81 år bolig marts Finn O.H.B. Hansen 81 år bolig marts Steen T. Christensen 72 år bolig marts Lis Bachmann 92 år bolig marts Kaj V. Christensen 74 år bolig marts Inger E. Svendsen 71 år bolig marts Anker B. Nielsen 73 år bolig 108 Skovhuset ønsker alle hjertelig tillykke med fødselsdagen VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE 15. februar Gert Elisberg bolig februar Asta Christensen bolig 224 SIDE 9

11 Dødsfald 28. januar Rita Julie Toft bolig februar Hans Preben Andersen bolig 004 Æret være deres minde. Vores tanker går til familien SIDE 10

12 TRADITIONER I SKOVHUSET I april - Påskefrokost i alle teams, nærmere dato følger Den 7. maj - Nabo-/Frivillige-fest i Skovkilden Den 19. maj - Kagens Dag, i alle teams Den 15. juni - Valdemarsdag, i alle teams Den 17. juni - Midsommerfest i Skovkilden Den 19. august - Fødselsdagsfest i Skovkilden, vi fejrer Skovhuset 2 år Den 21. september - Alzheimerdag, i alle teams I oktober - Oktoberfest i Skovkilden, nærmere dato følger I oktober - Suppedag, i alle teams, nærmere dato følger Den 27. november - Juletræstænding i Skovkilden I december - Julefrokost i alle teams, nærmere dato følger I december - Lucia optog, nærmere dato følger I december - Drabantgarden i Skovkilden, nærmere dato følger Den 24. december - Julegudstjeneste i Skovkilden SIDE 11

13 DEBATREDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 På Skovhuset spises utallige rejer, men rejer er ikke bare: Rejer; Rejer har forskellig smag, farve, størrelse og ikke mindst lugt. Forbrugerrådet har for nylig lavet en undersøgelse af rejer og der er stor forskel på kvaliteten. Af 10 undersøgte rejer klarede 2 testen som "Bedst i test. "Nemlig: "Princip XL. Grønlandske rejer" og "Coop Ekstra Store Grønlandske rejer." Fra Føtex og Fakta. Måske sku' man fortælle "Hørkram" om testen. En rigtig katte/rejehistorie. Debat-bestyreren og hendes mand anskaffede to kattekillinger, søskende. Til dem var det bedste ikke for godt: Morgenmad: Ekstra store kongelige grønlandske rejer fra Irma. Det kongelige må skyldes: "Den kongelige grønlandske handel". På indkøb i huset's foretrukne supermarked så debat-bestyrerens mand rejer på tilbud: 5 poser rejer, kr. 100,- ( Gorba og Misja's rejer: 2 poser 100,- kr.) og mente de måtte være udmærket selv til landet's mest forvænte katte. Det mente hans kone ikke, men de fem poser røg i indkøbskurven. Næste morgen blev de optøede rejer hældt i skålene. Gorba og Misja løb som vanligt glade hen til skålene, men glæden blev kortvarig, da de havde snuset til rejerne. Kattes lugtesans er meget bedre end vores. Kattene så på deres tjenende ånder med et ansigtsudtryk der bedst kan beskrives som: Vantro, og med rejste haler forlod de køkkenet gennem kattelemmen og ud i haven. "De skal nu ikke bestemme" mente herren i huset, der også mente han var herre i huset, "Nu kan de få rejerne til frokost." Men enten var kattene fornærmede eller også var der måske noget ved lugten, rejerne var også meget mindre end deres hofret. Næste morgen fik debatbestyreren nok, og i skålene kom: "Ekstra store kongelige grønlandske rejer. "Siden måtte debat-bestyreren's mand spise tilbuds-rejer, medens han gjorde sig umage med at finde en grimasse der ku' passe - og enden på historien: Debat-bestyreren havde samme smag som kattene, så hun spiste: Ekstra store kongelige grønlandske rejer, og behøvede ikke: At finde en grimasse der ku' passe! Grethe Gram SIDE 12

14 DEBATREDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Husk! "Mad til hver dag" (Storkøkkenet) ber' beboerne i Skovhuset, om at udfylde et skema "Har du en mening om maden." Du har fået madskemaet i din postkasse. Det forekommer debat-bestyreren at være en rigtig god idé. Her har du mulighed for at give din mening til kende. Debat-bestyreren efterlyser flere råkost-salater, det har hun gjort tidligere, og der er ikke så længe imellem de efterlyste salater som tidligere. Et andet ønske er at grøntsager og kartofler ikke koges til nær-mose-stadiet, men det er et ønske til Skovhuset. Det er min opfattelse at mange beboere, jeg kan nu kun tale for Stuen Nord, er glade for de utallige fromager, men hvor ville det være dejligt, hvis nogle af fromagerne blev afløst af noget økologisk frisk frugt. Til gengæld er sauce og frugtgrød stort set altid velsmagende. Men nu var det altså din mening! Har du problemer med at udfylde skemaet, så bed personalet om hjælp. Grethe Gram SIDE 13

15 MÅNEDENS GULDKORN v. Nete Johansen, bolig 320 Der er lige så meget godt at sige om en slet person, som dårligt om en god person. Leonardo da Vinci( ) Løst og fast om livets gang på 3. sal Hurtigt gik februar - årets korteste måned - uden al for megen kulde og sne, så nu er der en måned kortere til foråret. Måneden gav også anledning til at der mange steder i Skovhuset blev fejret fastelavn på forskellig festlig vis. 3/2 var det igen tid til et museumsbesøg. Denne gang gik turen til Arken i Ishøj. Arken er et meget moderne byggeri og ligger temmeligt øde på stranden ud til Øresund syd for København. Start kl. 10 med rutinerede Preben Bisp bag rettet og de gode hjælpere Anne, Lajla og Helle, som alle gør det let og behageligt for os deltagere. Vi kørte den lige og korteste vej ad motorvejen. Deltagere: Grethe Gram og Erling fra stuen og Niels og undertegnede fra 3 sal. Store udstillinger af moderne kunstnere, men vort primære mål var at se den store udstilling af vore elskede skagensmalere, udlånt af Skagens Museum, som er under restaurering. En god og positiv oplevelse. Efter en god og lækker frokost i Arkens restaurant gik turen hjemad. Denne gang gennem København, hvor det er også er godt at mærke byens hurtige puls, og så vende hjem til vort rolige Nordsjælland. Så rigtig stor tak for turen. Nete, lejlighed. 320 P.S. Krøyer Anna Ancher SIDE 14

16 NYT FRA SKOVKILDEN Syng med Den første fredag i hver måned, kommer Lau med sin guitar, Else, Jørgen og Åge synger sammen med os. Her har alle en mulighed for at synge med på nogle af Danmarks mange dejlige sange. Fastelavn Den 16. februar. Der var tøndeslagning i Skovkilden, her var mødt rigtig mange mennesker op. Vi fik kaffe og en meget god fastelavnsbolle. Der blev slået godt til tønden, inden bunden gik ud. Her blev kåret en kattekonge og en kattedronning, som sig hør og bør. Håndarbejdsklub Der er startet en håndarbejdsklub i Skovkilden. I kan sy patchwork, strikke, hækle, brodere, sy eller I kan reparere små ting, som at sy en knap i. I kan glatte en bluse eller lignende, som har fået lidt for mange folder. Hvis der er brug for lidt vejledning kan vi være behjælpelige. Vi mødes en gang imellem om onsdagen. Det har været rigtig hyggeligt. Vær opmærksomme på når opslaget kommer ud. ALLE er meget velkomne til at være sammen med de flittige hænder SIDE 15

17 NYT FRA SKOVKILDEN MARTS - MÅNEDS AKTIVITETER. DAG DATO KL. ARRANGEMENT SØNDAG 1 MANDAG TIRSDAG ONSDAG GYMNASTIK I DAGCENTRET KLASSISK LYTTEGRUPPE V/JULIE BAR/PUBBEN PÅ 1. SAL ÅBEN GÅTUR. VI MØDES VED HOVEDINDGANGEN KØRETUR FOR UDEFRA KOMMENDE DAGCENTER BRUGERE GYMNASTIK TØJSALG ANNE MARIE FRA SKÆVINGE TRÆNING I REDSKABERNE KØRETUR SAL TORSDAG GUDSTJENESTE M/NADVER FREDAG LAU SPILLER, VI SYNGER MED LØRDAG 7 SØNDAG 8 MANDAG DANS TIRSDAG ONSDAG TORSDAG GÅTUR. VI MØDES VED HOVEDINDGANGEN GYMNASTIK GYMNASTIK TRÆNING I REDSKABERNE GYMNASTIK KØRETUR 3. SAL FREDAG BANKOSPIL LØRDAG 14 SØNDAG 15 SIDE 16

18 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG GYMNASTIK I DAGCENTRET KLASSISK LYTTEGRUPPE V/JULIE I Skovkilden GÅTUR. VI MØDES VED HOVEDINDGANGEN GYMNASTIK FOLKEDANSERE FRA GRØNNEGADECENTRET I SKOVKILDEN KØRETUR FOR UDEFRA KOMMENDE DAGCENTER BRUGERE GYMNASTIK TRÆNING I REDSKABERNE GYMNASTIK KØRETUR STUEN FREDAG GYMNASTIK LØRDAG 21 SØNDAG 22 MANDAG BANKOSPIL TIRSDAG GUDSTJENESTE ONSDAG KORSANG V/JULIE GYMNASTIK TRÆNING I REDSKABERNE TORSDAG 26 DAGCENTRET LUKKET PÅSKEFROKOST FOR UDEFRA KOMMENDE BRUGERE FREDAG GYMNASTIK LØRDAG 28 SØNDAG 29 PALMESØNDAG SOMMERTID BEGYNDER MANDAG TIRSDAG GYMNASTIK KLASSISK LYTTEGRUPPE V/JULIE GÅTUR. VI MØDES VED HOVEDINDGANGEN GYMNASTIK Aktiviteten forbeholder sig ret til ændringer. SIDE 17

19 NYT FRA TEAM D Så blev det fastelavn, både som nu og som i gamle dage Vi valgte at fejre det over tre dage. Fredagen før fastelavn blev der sat to store fastelavsris op ved 3 sals indgangsparti, fyldt med bolsjer og små stykker af chokolader, og selvfølgelig med sorte katte. Begge ris er nu næsten tømte for de søde sager samtidig blev der serveret hjemmelavede fastelavnsboller med meget farvede glasurer stor lykke og flere spiste mere en Og mandag og tirsdag i uge 8 deltog mange af os fra tredje sal i Skovkildens tøndeslagning og specielt tirsdagen var et stort hit med de små dejlige unger der viste hvordan en tønde skal slås af. Vi har også haft fornøjelsen af de lokale dagplejere og deres dejlige børn, som danser, leger og hopper rundt til musikken og det smitter af på en dejlig måde her er det Finn S. der opfodrer til lidt mere hoppen og dansen på 3 sal i syd og venter på næste besøg, hvor han igen kan være legeonkel. Med venlig hilsen Beboere og personalet fra 3 sal. SIDE 18

20 NYT FRA LEJERBO Plan for vinduespudsning: 2015: Den : Pudsning ind- og udvendig kr. 100 Den : Pudsning kun indvendig kr. 80 Den : Pudsning ind- og udvendig kr. 100 Den : Pudsning indvendig kr. 80 Man tilmelder sig vinduespudsning i administrationen i Skovhuset hvor man også får betalingsvejledning. Betaling kan enten ske gennem bankoverførsel eller mobil overførsel. Tilmelding og betaling senest 5 hverdage før. Den dag vinduespudseren kommer skal vindueskarmen være ryddet. Betaling: Bankoverførsel : Reg nr 9309 konto nr Mobil overførsel via SWIPP: tlf nr ( kan bruges hvis egen bank er tilmeldt denne betalingsform) Hvis der er fejl i din bolig Hvis du oplever en fejl i din lejlighed, så kan du få hjælp hos medarbejderne til at indberette fejlen til Lejerbo. KONTAKTOPLYSNING til Lejerbo: TELEFON: kontortid mellem 9-10 (læg gerne besked) SIDE 19

21 MÅNEDENS DIGT V.Grethe Gram, bolig 23 SIDE 20

22 NABOER Grønnevang Kirke Turnus Kirke Care Øst marts 2015 Følgende fredage fra kl.19 kl. ca.23 (Mødes og afslutter i Skovhuset): 6/3 Thyge og Birgitte 13/3 Annette og Ruth 20/3 Per og Claus 27/3 Thyge og Andreas SIDE 21

23 MÅNEDENS QUIZ v. Tina Laurberg Vinderen af februar måneds quiz er: Gunnar Christensen, bolig 017. Præmien er en æske chokolade. QUIZ MARTS 1. I gamle dage hed Marts måned Thors måned efter guden Thor eller tordmåned. Hvad betyder tord? a. Gødning? b. Høst? c. Sne 2. Frøene fra martsviolen bliver spredt på en særlig måde. De bliver spredt af a. Fugle? b. Myrer? c. Børn? 3. Martsviolen vokser sammen med Ramsløg. Hvad dufter/lugter ramsløg af? a. Våd hund? b. Hvidløg? c. Fisk? Navn: Bolig nummer: Svarene på denne quiz lægges i den hvide postkasse ved spaden i stueetagen (kopirummet) senest fredag den 13. marts SIDE 22

24 TELEFONLISTE Administration Hovednummer Centervænget 43-45, 3400 Hillerød Hjemmeside: Plejecenterleder Charlotte Kock Petersen Aktivitetscenter Skovkilden Skovkilden Aktivitet Musikterapeut Julie Kolbe Krøier Faglig udvikling Udviklingssygepl Hanne Jensen Klinisk vejleder Christina Christens Kostansvarlig Helle K. Rasmussen Klinisk diætist Heidi Niemeier Fysioterapeut Maria W. Bernburg Klinisk sygeplejespecialist Vibeke Munck Boligfløjene: Stuen Områdeleder Kirsten Blæsgaard Svendsen Personalekontor sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor sal Områdeleder Rikke Bundgaard Personalekontor sal Områdeleder Lone Thomsen Personalekontor Gæstehus, 1. sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor SIDE 23

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6 Lillevangsposten November - December 2015 17. årgang nr. 6 1 Indhold: Side 3: Side 5: Side 6: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 16: Side 18: Side 19: Side 21: Kalender Lillevangs dagtilbuds aktiviteter

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10 15 SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4

SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4 15 SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5

SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5 15 SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12

SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12 15 SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7 15 SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8 15 SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6 15 SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2015 NR. 1

SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2015 NR. 1 15 SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2015 NR. 1 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP Marts / Ap ril 2016

HUSAVISEN STENSTRUP Marts / Ap ril 2016 HUSAVISEN STENSTRUP Marts / April 2016 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt!

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Nu er det slut med spild af en masse papir og et Kildeskolenyt!, som kun kan læses af de få. Marts 2010 10. årgang nummer 3 Kildeskolen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 10. udgave 1. marts 2015 2. sal: 2. Elin Nielsen 2. Ellen Margrethe L. Knudsen 2. Henning Møller Hansen 2. Holger H. Nielsen 14. Elly Margrethe Pedersen 2. Olga Pedersen

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN FEBRUAR 2016 NR. 2

SKOVHUS-AVISEN FEBRUAR 2016 NR. 2 15 SKOVHUS-AVISEN FEBRUAR 2016 NR. 2 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SOL

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1

SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1 15 SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SOL

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Breelteparken - et center på toppen Reception: Hverdage kl. 07.30-15.00 tlf: 45160999

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN NOVEMBER 2014 NR 9

SKOVHUS-AVISEN NOVEMBER 2014 NR 9 15 SKOVHUS-AVISEN NOVEMBER 2014 NR 9 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2014 NR. 10

SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2014 NR. 10 15 SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2014 NR. 10 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Beboerblad for Arresø Plejecenter, Løvdalen og Humlehaven. Arresø Plejecenter

Beboerblad for Arresø Plejecenter, Løvdalen og Humlehaven. Arresø Plejecenter Arresø Plejecenter Humlehaven Løvdalen Plejecentret Løvdalen og Plejecentret Humlehaven blev sammenlagt til en virksomhed med en ledelse pr. den 1. maj 2011. Plejecentret vil dog forsat have 2 adresser.

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30.

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30. 1. sal: 4. årgang 8. udgave 1. Januar 2014 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30. Matilde Jensen 2. sal: 6. Vita Hansen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 4. sal: 9. Selma A. Nørhede Hansen Dagcenteret: 3.

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 22. september 2009 Tlf. dir.: 4477 1836 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: pre@balk.dk Kontakt: Anne Precht Referat

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere