Referat af ordinær generalforsamling. Lørdag d. 16. april 2016 kl Produktionsskolen, Skibby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling. Lørdag d. 16. april 2016 kl. 09.30. Produktionsskolen, Skibby"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling Lørdag d. 16. april 2016 kl Produktionsskolen, Skibby Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for 2015/ Forelæggelse af regnskab for 2015 vedrørende foreningen til godkendelse. 4. Fremlæggelse af budgetter for 2017 vedrørende foreningen, herunder fastsættelse af kontingent og bidrag til vej- og snerydningskonto. 5. Forelæggelse af regnskab for 2015 vedrørende vandværket til godkendelse. 6. Fremlæggelse af budgetter for 2017 vedrørende vandværket, herunder fastsættelse af vandafgifter. 7. Valg af formand jf I 2016 er formanden ikke på valg. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter for afdelingerne jf I 2016 er afdelingsformændene for afdeling 2, 4, og 6 på valg.

2 Opstillede kandidater: Afd. 2: Per Bjerregaard Rasmussen Afd. 4: Knud Nielsen Afd. 6: Preben Guldberg Modtager genvalg. Modtager genvalg. Modtager genvalg 9. Indkomne forslag: 1. Forslag fra bestyrelsen vedr. takstblad for vandværket. 2. Forslag fra bestyrelsen vedr. takster for Grf. Vellerup Sommerby. 3. Forslag fra medlemskredsen vedr. indfrielse af vejgæld. 4. Forslag fra campingpladsudvalget. 5. Forslag fra Niels Ingvorsen vedr. afskedigelse af formanden. Forslagene 1 4 er bragt andetsteds i indkaldelsen. Bilaget hørende til pkt. 5, ca. 35 sider, bringes ikke sammen med indkaldelsen, da bilagenes indhold og form udelukker offentliggørelse. Formandens navn er på denne dagsorden erstattet med betegnelsen formanden. Forslagsstilleren har meddelt, at han selv vil fremlægge sine begrundelser for det fremsendte forslag. 10. Valg af 2 revisorer. 11. Valg af 2 revisorsuppleanter. 12. Eventuelt. Pkt.1: Valg af dirigent. AK: Jeg vil gerne byde alle velkommen til årets generalforsamling i grundejerforeningen Vellerup Sommerby og Vellerup Sommerby Vandværk. For at kunne afholde en generalforsamling skal vi have valgt en dirigent. Bestyrelsen forslår en ny dirigent, Helle Scharla., som i mange år har arbejdet med ejd.adm. og ledet adskillige generalforsamlinger. Helle Scharla stillede op som dirigent, som privat person. Jeg skal for god ordens skyld spørge, om der er andre forslag til dirigenthvervet?

3 Dette synes ikke at være tilfældet, så jeg vil bede Helle Scharla (HS) om at indtage dirigentens plads og dermed ledelsen af generalforsamlingen. HS blev valgt med akklamation. HS: Først om fremmest vil jeg takke for tilliden og valget. Det fremgår af foreningens vedtægter, punkt 18.2, at Grf. indkalder til generalforsamling med 14 dages varsel ved en skriftlig meddelelse til hvert enkelt medlem. Formanden har oplyst over for mig, at Generalforsamlingen allerede i slutningen af februar er varslet i det fine medlemsblad og på foreningens medlemsside. Indkaldelsen er således i orden. Dagsordenen er udsendt og indeholder det, den skal iflg. vedtægterne. Jeg kan således konstatere, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. HS: Jeg vil så gå videre til dagsordens næste punkt, og overlade ordet til foreningens formand for aflæggelse af beretning. Pkt.2. Formandens beretning for 2015/2016. Beretning 2015/2016 Indledning: Foreningen og vandværket afholder i år sin 46. ordinære generalforsamling, og det er igen tid til at gøre status over foreningens virke i den forgangne periode, og samtidig prøve at se på den kommende tids udfordringer og muligheder. Bestyrelsen tilstræber fortsat, at beretningerne skal bibringe medlemmerne en opdatering af de mange hændelser, der har påvirket de beslutninger som har skulle tages, og beretningen i år er i den henseende ingen undtagelse. Dog er årets beretning gjort noget kortere end sædvanligt af hensyn til de mange punkter på dagsordenen, men beretningen vil selvfølgelig give et indblik i årets aktiviteter inden for foreningens forskellige hovedområder med en naturlig fremhævelse af særlige forhold. Beretningen vil også i år indeholde en opdatering af forhold der tidligere har været nævnt. Dette sker for at give nye medlemmer - eller medlemmer som ikke har været med på de seneste generalforsamlinger - en orientering af løbende sager af fælles interesse. I året 2014 har der bl.a. været betydelig aktivitet på vandforsyningsområdet, og en byge af nye love, regler og bekendtgørelser har igen set dagens lys. Renoveringen af foreningens veje har ligeledes optaget en væsentlig del af bestyrelsens tid, men disse forhold skal jeg komme ind på senere i beretningen. Jeg skal dog allerede her nævne, at sidste års omtale af Niels Ingvorsens ganske grundløse beskyldninger mod formanden, bestyrelsen og en række andre personer er fortsat i et hidtil uset omfang og med så grove og grundløse beskyldninger at noget lignende aldrig tidligere er set i foreningen. En juridisk vurdering har tilkendegivet, at der efter juristernes vurdering - er tale om

4 strafbare handlinger. Ingvorsen er derfor stævnet for injurier i et forsøg på at sætte en stopper for denne uønskede og skadelige adfærd, således som vi på sidste generalforsamling drøftede. Som det tidligere er oplyst, har det samme medlem i Foreningen nægtet at betale en del af vejbidraget m.m. til grundejerforeningen, idet han har hævdet, at foreningen ikke var berettiget til at opkræve beløb af denne art som følge af bl.a. manglende overholdelse af vedtægterne. Efter i Fogedretten at have nægtet at være grundejerforeningen noget beløb skyldig, blev det pågældende medlem stævnet med krav om betaling af foreningens tilgodehavende med tillæg af omkostninger. Retten i Hillerød har nu afsagt dom i sagen, hvorefter dette medlem skal betale samtlige skyldige beløb til grundejerforeningen med tillæg af omkostninger, renter m.v. og tillige kr ,- i sagsomkostninger. Retten fastslår i dommens præmisser, at alle regler er overholdt, og at samtlige påstande fra medlemmets side i anledning af sagens påstande således er tilbagevist. Samme medlem har i opkrævningen for 2016 fratrukket det samlede opkrævede beløb til vejprojektet, og en ny sag er således under vejs. Jeg håber foreningens fremmødte medlemmer vil sørge for den behandling disse forhold lægger op til. Vi vil måske vende tilbage til sagen under dagsordenens pkt. 9, idet der fra Niels Ingvorsens side er stillet et forslag, som han selv vil redegøre for. Beretningen er for overskuelighedens skyld opdelt i de hovedområder, hvor foreningens aktiviteter har fundet sted. Foreningen: På periodens første bestyrelsesmøde, som afholdtes umiddelbart efter generalforsamlingen i april sidste år, konstituerede bestyrelsen sig med genvalg af Henning Nørskov som foreningens næstformand. Næstformandens opgave er bl.a. at indtræde i formandens sted ved evt. frafald, og jeg noterer med tilfredshed, at bestyrelsen samlet stod bag valget af Henning Nørskov. Takstbladet for vandværkets takster, som blev vedtaget på generalforsamlingen, blev umiddelbart efter generalforsamlingen fremsendt til Frederikssund Kommune og efterfølgende godkendt uden kommentarer. I 2015 oplevede vi en betydelig stigning i antallet af ejendomme der blev solgt, idet hele 56 ejendomme blev ejerskiftet og heraf var heldigvis kun 2 solgt på tvangsauktion. Den historisk lave rente giver forhåbentlig mulighed for salg af ejendomme, som hidtil har været svære at slippe af med. Der er på nuværende tidspunkt mere end 70 ejendomme til salg.

5 Foreningsbladet, som redigeres af vores dygtige redaktør, Lis Guldberg, kunne stadig godt trænge til lidt flere indlæg fra medlemmer. Jeg skal derfor også i år opfordre medlemskredsen til at fatte pennen og skrive til redaktøren, hvis man har noget på hjerte. Jeg er bevidst om at Facebook har overtaget en del af kommunikationen mellem medlemmer og andre, men bladet skulle jo også gerne være til gavn for de medlemmer, der ikke betjener sig af Facebook. Bladet bringes fortsat også på foreningens hjemmeside, hvor man kan bladre rundt på samme måde som i den fysiske kopi, som tilsendes vore medlemmer og annoncører. Hjemmesiden får megen ros fra vore medlemmer og forretningsforbindelser, og indholdet opdateres så snart der er behov for dette. Det tidligere etablerede chat-forum er som tidligere meddelt udgået, fordi det ikke bruges i nævneværdig grad, og fordi det således er forholdsmæssigt dyrt at vedligeholde. Der imod har vi oplevet en aktivitet på Facebook, som er helt unik. Der er således efterhånden adskillige af vore medlemmer som benytter sig af de elektroniske medier til at søge aktuel information. Vellerup Sommerbys foreningsblad lægges som nævnt ud på hjemmesiden, hvor Facebook nu optræder som en integreret del. Som bekendt er grundejerforeningen for et par år siden blevet ejer af restarealerne efter udstykningen af den gamle campingplads. Det største motiv for erhvervelsen var at sikre at en evt. ny ejer ikke kunne udnytte arealerne til formål der ville være i konflikt med sommerbyens interesser. På sidste generalforsamling blev nedsat et campingpladsudvalg, som nu har barslet med et par ideer til den videre udvikling af området. Vi vil vende tilbage til dette forslag under pkt. 9 på dagsorden. Det vil stadigvæk være en god ide generelt, at holde foreningen ajour med vore medlemmers adresser, hvilket desværre forsømmes i helt uhørt grad. Efter hver udsendelse kommer for tiden mere end 40 forsendelser retur som følgende af manglende adresseoplysninger, manglende navn på postkasse, overfyldte postkasser eller af andre årsager. I de fleste tilfælde kan det lade sig gøre at efterspore adresserne, men det er tidskrævende, og afhængig af forholdene kan det også være nødvendigt at forespørge folkeregistret. For at mindske omkostningerne for foreningen er der indført et gebyr for manglende adresseoplysning. Gebyret har dog endnu ikke været anvendt. Hvis medlemmer ønsker det, kan telefonnummer registreres hos foreningen. Det vil lette kommunikationen, hvis der skulle opstå en situation, hvor det er nødvendigt med en hurtig kontakt. Der findes medlemmer, der hævder ikke at have modtaget en faktura på årsbetalingen til grundejerforeningen. Hvis et medlem ikke har modtaget opkrævning senest medio februar påhviler det det pågældende medlem selv at kontakte bestyrelsen. Opkrævninger der er afsendt og ikke modtaget retur betragtes som modtaget. I 2016 har vi igen kunnet udsende opkrævninger via PBS. De var ved opkrævningskørslen desværre kun 220 medlemmer der var tilsluttet. Jeg håber at vi snarest kan komme væsentlig højere op måske på hele 650, som var antallet inden problemerne med NETS optrådte. Ingen beretning uden en kommentar til restancelisten.

6 Gebyrer vedr. for sen indbetaling ligger noget højere end det sædvanlige niveau. Hvad restancerne angår har der endnu ikke været grund til at sende medlemmer til inkasso for hovedbeløbet. P.t. er ingen medlemmer i restance for hovedopkrævningen betydeligt færre end de 35 året før. Der imod er der mange der helt undlader at betale det vedtægtsmæssige gebyr på kr. 200,- som vedtægten bestemmer skal erlægges ved for sen betaling. Af disse er der 8 tilbage. Foreningen har i marts fremsendt over 100 rykkerskrivelser, og som følge af dette store antal er rykkerskrivelsen standardiseret en del. 2 af vore medlemmer er blevet lidt fortørnet over brevets formulering, hvilket jeg godt kan forstå. Der kan være mange årsager til restancer, og det vil ikke være muligt at tilgodese alle med individuelle skrivelser som følge af en kombination mellem effektivitet, særlige forhold og det betydelige antal rykkere der er udsendt i år. Jeg har talt med de 2 medlemmer, som har beklaget sig over indholdet, og trods alt opnået en forståelse for indholdet i rykkerskrivelserne. På årets kontaktudvalgsmøder med kommunen er der bragt forskellige aktuelle emner til debat. Af de vigtigste for sommerbyen kan nævnes: - Lokalplan 87 - Asfaltering af Verdens Ende - Etablering af de længe lovede hajtænder - Regulering af rådyrbestanden Som mange af vore medlemmer ved, har kommunen besluttet at udarbejde en ny lokalplan for Vellerup Sommerby. Kommunen har i processens første del inviteret foreningens bestyrelse til et møde om lokalplanen, og siden har der været afholdt et borgermøde om de forslag og den form der bliver anvendt under lokalplanens tilblivelse. Borgermødet var et særdeles professionelt arrangement, og tiltrak mere end 200 af vore medlemmer. Referatet af det afholdte borgermøde er indlagt på kommunens hjemmeside. Kommunen har endvidere inviteret bestyrelsen til et møde d. 3. marts vedr. udkastet til lokalplanen, hvorefter sagen sendes til politisk behandling, inden den igen sendes til offentlig høring. I det forgangne år har foreningen oplevet en nyskabelse, der har sit udspring iblandt vore mange aktive medlemmer. Det drejer sig her om det nyetablerede naboværn og nabohjælp. I Vellerup Sommerby har vi oplevet en væsentlig reduktion af indbrud, hvilket vagtværnet og nabohjælpen uden tvivl har medvirket til i betydelig grad. En stor tak til de implicerede for deres store og betydningsfulde arbejde. Tilmelding til bredbånd via TDC har mildest talt voldt mange en del kvaler. TDC`s personale er i mange tilfælde helt uvidende om etablering af det såkaldt fremskudte DSLAM, som er et fiberbaseret kabelnet. Man må væbne sig med tålmodighed, og for at lette tilmeldingen kan vore medlemmer med fordel benytte det tlf. nr. som kan læses på hjemmesiden. Som det har været nævnt i foreningsbladet fik grundejerforeningen et omfattende kontrolbesøg fra SKAT d. 12. maj Under besøget gennemgik SKAT samtlige afgiftspligtige områder for foreningen, vejene og vandværket og tillige overholdelse af regnskabspligten for samtlige dele af foreningens virke. Eneste kommentar efter 5 timers gennemgang hos undertegnede, hos

7 bogholderiet, på vandværkets arkiver og hos revisionen fandtes intet, der kunne misfornøje SKAT. Eneste kommentar var en anmodning om at påføre CVR nr. på fakturaer. Dette blev straks gjort. Et professionelt møde i et behageligt og sagligt klima. Foreningen har modtaget en del klager vedr. rod og byggematerialer på bl.a. Tjørnevænget 63, og forholdene er besigtiget af kommunen her og et par andre steder. Kommunen vil ikke p.t. gøre noget ved sagerne, idet kommunen i tilfælde af indgriben vil blive forpligtet til at påtale samtlige sager af samme karakter. De undrende naboer må således væbne sig med tålmodighed indtil der opstår en mulighed for at andre midler kan bringes i anvendelse. Badebroen Gennem mange år har badebroen fået den nødvendige vedligeholdelse, og samtlige vanger er udskiftet til rustfrit materiale. Endvidere har broen løbende fået udskiftet en del gangbrædder, og alt fremstår nu i særdeles god stand. Intet varer evigt, så også i 2015 har vi fået repareret et par småting. Fremstilling af brofagene er fortsat tilsyneladende formandens opgave og resten betror vi smedefirmaet. Med hensyn til opsætning og nedtagning af badebroen kan jeg oplyse, at badebrolauget fungerer særdeles tilfredsstillende. Badebrolauget ledes i dag af foreningens WEB-redaktør, som sammen med et energisk, flittigt og kreativt team sørger for udsætning og optagning af badebroen nu og fremover, og endda til en yderst rimelig pris. De næste mange år vil vedligeholdelsen af badebroen være en beskeden udgift på foreningens budget. Jeg vil gerne også i år - benytte lejligheden til at takke de flittige brobizzer for deres indsats i badebrolauget, og fordi de uden tøven springer i det iskolde vand, når det kræves. Midsommerfesten: Midsommerfesten i 2015 blev som planlagt afhold under særdeles beskedne forhold, og der er derfor ikke grund til at komme yderligere ind på selve arrangementet. Vi oplevede der imod et midsommerarrangement d. 22. august med en koncert med Rasmus Nøhr, som samlede mere end 2200 gæster fra nær og fjern. Arrangementet kan uden at overdrive betegnes som en af de største succeser i mange år, og hvis vi ønsker det kan arrangementet gentages for et rimeligt sponsorat fra grundejerforeningen. Det vil være meget velkomment at høre forsamlingens holdning til dette spørgsmål efter beretningen. Grønne områder:

8 Som det ses af regnskaberne har foreningen brugt lidt mere end sædvanligt på vore grønne områder. Dette skyldes primært, at vi har større udgifter til sprøjtning imod Bjørneklo, og fordi vi har et større område at slå græs på end vi plejer efter erhvervelsen af campingpladsen. Som vi nok alle ved har der igen været betydelige problemer med afledning af regnvand mange steder, og regnvandsmængderne er bestemt ikke blevet mindre. Et særligt problem på Nordstien kan muligvis løses i samarbejde med Hammergården, hvilket forsøges i øjeblikket. Veje og sne: Renoveringen af foreningens ca. 15 km private fællesveje er afsluttet, og det har været en glæde for bestyrelsen, at vejrenoveringen er blevet særdeles positivt modtaget hos næsten alle vore medlemmer, og da projektet er det største i foreningens historie er det særdeles tilfredsstillende at alt er forløbet efter planerne. Regnskabsmæssigt er der redegjort detaljeret for projektets finansiering og gennemførelse, og som det ses af pkt. 9 på dagsorden, er der fremlagt et forslag til en hurtigere afvikling af restgælden efter ønske fra medlemskredsen. Dette spørgsmål vil vi vende tilbage til senere. Om sneforholdene har jeg blot at sige, at bestyrelsen til stadighed søger at holde vejene farbare med rydning og nødvendig saltning. Bestyrelsen ved godt at der fra tid til anden skubbes sne ind i private indkørsler, men vores entreprenør er indstillet på at gøre generne så små som muligt for vore medlemmer, og kørehastigheden skal selvfølgelig bringes til et passende niveau. Snerydning og saltning vil fortsætte på den aftalte måde dette til trods for et særligt synspunkt fra en person i Lindevænget. Vandværket: Drikkevandet i Vellerup Sommerby har fortsat en meget høj kvalitet, og indeholder intet, der blot nærmer sig grænseværdierne for indhold af uønskede stoffer. Som tidligere nævnt, skal den - eller de personer, som beskæftiger sig med drift af vandværker gennemgå en obligatorisk uddannelse i sundhed, hygiejne og drift. Som formand er det mit ansvar at sikre at berørte ansatte har gennemgået den nødvendige uddannelse, hvilket er en opgave jeg tager meget alvorligt. I 2014 har jeg selv som driftsansvarlig gennemgået den obligatoriske uddannelse i mikrobiologi og driftsteknik, hvilket afsluttedes med skriftlige prøver. Ud over den noget omfangsrige uddannelse er der yderligere stillet krav om implementering af en lang række handleplaner, eksempelvis: Ledelsessystem om kvalitetssikring (Ledelsessystemet skal være i brug inden udgangen af 2014, hvilket er sket.)

9 Beredskabsplaner. Disse er udarbejdet og implementeret Vandplaner, som har skiftet navn til Vandområdeplaner (EU-direktiv) Vandmiljøplaner (BNBO og udledning af spildevand i indre farvande) Vandforsyningsplaner Ud over de nævnte er der en lang række direktiver og bekendtgørelser som både borgere, kommuner - og ikke mindst vandforsyninger - skal rette sig efter. Det vil være alt for omfattende at redegøre for alle disse forhold i en beretning. Blot skal det nævnes, at vandplanen skal afløses af den kommunale vandhandleplan, når den er færdig, og herefter vil vandværkets indvindingstilladelse kunne fornyes. Der stilles fremover meget specifikke krav til regnskaberne, idet såvel årsregnskabsloven som en række begrænsninger og nye tiltag skal implementeres i regnskaberne. Fremover skal formuedannelsen kontrolleres, men der er i den nugældende lovgivning ikke vedtaget yderligere krav, der ikke allerede er opfyldt. Bestyrelsen skal nøje følge udviklingen, og af egen drift sørge for regnskabernes opfyldelse af lovkravene. Alle vandværker, der udpumper mere end m 3 vand om året, skal indføre systematisk kvalitetssikring på vandværket - det såkaldte ledelsessystem. I Miljøministeriets bekendtgørelse står der, at formålet er at indføre "en ledelsesmæssig ramme, der sikrer systematiske arbejdsrutiner med henblik på at forebygge forurening af drikkevandet." Der er i det forgangne år sket betydelige ændringer i Frederikssund kommune, hvoraf en del direkte berører samarbejdet med både kommune og Forsyning. Hvis man har lyst kan man prøve at holde sig orienteret via kommunens hjemmeside, men det er næppe umagen værd for andre end de direkte implicerede parter. I maj måned fik vandværket foretaget en meget omfattende boringskontrol, hvor vore 2 boringer blev taget op, og boringerne blev videofilmet og pejlerør etableret på den ene boring. Konklusionen var efterfølgende, at begge boringer er i særdeles god stand, og at der næppe vil være behov for yderligere tiltag i de næste år. Myndighedernes obligatoriske tilsyn med vandværket fandt sted d. 10. februar 2016, og konkluderede, at vandværket drives efter forskrifterne, og der ikke var et eneste klagepunkt. Den indvundne vandmængde i 2015 udgjorde i alt m3 mod året før. Afslutning: Det grundlag, for foreningens drift, der blev behandlet og debatteret på generalforsamlingerne de seneste år er blevet fulgt, idet der dog har været løbende justeringer. Det sker ikke så sjældent at

10 forholdene ændrer sig fra en beslutning er truffet og til det tidspunkt hvor tingene skal føres ud i livet. For bestyrelsen handler det stadigvæk om at være motiveret og engageret, men også at demonstrere en kraft og fremdrift der kan mærkes i hele foreningen. Det betyder bl.a. at bestyrelsens initiativer skal være fremadrettet, og der skal udvises rettidig omhu. Ingen bestyrelser kan tillade sig at sidde stille og håbe på at uheldet udebliver, eller at opgaver løser sig selv, for det sker stort set aldrig. Bestyrelsen oplever derfor med glæde, at der fra mange medlemmers side udtrykkes stor tilfredshed med den måde foreningen drives på, men der er naturligvis også eksempler på at nogen kunne ønske noget anderledes. Det er vigtigt, at sådanne ønsker når bestyrelsen, og ikke kun drøftes over hækken om lørdagen. Jeg vil slutte min beretning med at rette en stor tak til mine kolleger i bestyrelsen for den smidighed, mødedisciplin og indlevelse, der er udvist i året der gik. Vores indbyrdes forskelligheder leder os frem til et særdeles konstruktivt samarbejde, som giver mulighed for at vurdere bestyrelsesarbejdet ud fra forskellige synsvinkler. Ligeledes vil jeg rette en varm tak for en god indsats til foreningens ansatte og forretningsforbindelser, samt sende en venlig tanke til foreningens annoncører. En særlig varm velkomst skal rettes til vore mange nye medlemmer, som jeg håber hurtigt må komme til at føle sig godt til rette i Vellerup Sommerby. Tak for jeres opmærksomhed. Allan Kirkestrup Formand HS: Tak til formanden for en omfattende og uddybende beretning. Er der nogen spørgsmål til formandens beretning? Li 29: Tak for en god beretning. I har været til møde hos kommunen vedr. lokalplanen. Kan vi få at vide, hvilke punkter, I har nævnt overfor dem. AK: Jeg forstår godt dit spørgsmål. Planen er en 37 siders skrivelse, der bl.a. omhandler, at huse ikke længere må opføres i sten, der må heller ikke forefindes grønne tage med mindre, der er tale om græsarmering og paraboler må ikke sidde højere end 180cm og ikke overstige tagryggen. Bestyrelsen og formand har ikke taget grundejerforeningens medlemmer som gidsler for at fremme nogen specielle synspunkter. Der er kun tale om småjusteringer og tydeliggørelse af lokalplanen samt nogle rettelser. HS: Er du tilfreds med svaret? Så går vi videre. FY 2: Allan, du sagde sidste år til Brixtofte ingen budgetter ingen betaling. Sidste år brugte du kr ,- til advokat, som ikke var budgetteret. Hvad har du brugt disse til?

11 HS: Spørgsmålet vil blive besvaret senere, når formanden forelægger årsregnskab 2015 til godkendelse. Regnskabet bliver gennemgået senere. Så kan du komme frem med det under det pkt. Tr 65: Ang. asfalt. Vi har nu fået lavet vores små veje med stille asfalt, men hvad med de store veje, der ikke er stille? Kan vi ikke få indflydelse i kommunen ang. dette? Klagede endvidere over hundeefterladenskaber og tomme cigaretpakker på stierne. AK: Vi vidste ikke noget om kommunens planer. Det blev lavet hen over natten. Vi har gjort indsigelser mod den måde, de har lavet vejene på, men det har de ikke taget til efterretning. Jeg vil gøre opmærksom på, at Birkebækvej og Skjoldagervej er kommunens. ME 82: Det fremgik ikke af beretningen, hvad status er for mobilmasten. AK: Masten er projekteret og skal stå på Solsortevænget 2. Det er også vedtaget i kommunen. Men en enkelt person i Storkevænget udenfor foreningen har gjort indsigelse. Projektet er i gang, men p.g.a. indsigelsen trækker sagen i langdrag. Det drejer sig om en 36 m gittermast og alle teleselskaber bliver angiveligt tilkoblet. ØR 43: Kan vi ikke få renset badebroens trappetrin for skaller, så man er fri for at blive revet til blods, når man bruger den. Kunne man ikke også lave en årlig rengøringsdag og få renset Vellerup S. for skidt. Det skal naturligvis være frivilligt. Eftersøgte et gadespejl ved udkørsel fra Birkebækvej og ud på Nordvejen. Hvem bestemmer det? Er det grundejerforeningen eller kommunen? AK: Ang. skaller overgiver jeg det til badebrolauget. De skal de nok sørge for, at de bliver fjernet. Vedr. rengøringsdag Det har vi haft før med en vis succes, i hvert fald for de 5 personer, der mødte op. De fjernede gammelt affald, gamle både og lagde det på parkeringspladen, hvorfra kommunen fjernede det bagefter. Det er en rigtig god ide. Jeg taler med min bestyrelse om det. Med hensyn til et gadespejl, er det vejmyndigheden i Frederikssund kommune, der bestemmer.vi har søgt nogle gange, men fået afslag med den begrundelse, at det giver en falsk tryghed. Li 52:Takkede formanden for hans velformulerede svar i Vellerupbladet. Var dybt imponeret. Så kan man jo forstå det, som man vil. Hvordan er reglerne for hønsehold? Hvor mange høns må man have? HS: Dette er ikke en del af beretningen, men hvis formanden vil svare, er det i orden. AK: M.h.t. hønsehold står reglerne i Vellerup Sommerby ordensreglement. Angående det kryptiske svar i bladet, synes jeg det er fair, når man 2 gange på Facebook og en gang i bladet, er blevet kaldt idiot, fordi man udfører det arbejde, man er blevet pålagt af generalforsamlingen vedr. snerydning og saltning. Hy 5: Spurgte til hjørner, hvor der er lagt asfalt med store indhak. Kan man gøre indsigelser mod NCC og få dem lavet nu? Ellers bliver de ødelagt. AK: Vi har fået lagt grus ud i hjørnerne og senere skulle der jord på. Det var ikke NCC, der har lavet det. De var for dyre.

12 Hy 5: Gruset forsvinder, når bilisterne kører henover det og ligeledes, når det regner og vejen er lidt skrå. Me 94: Tak til bestyrelsen for et godt arbejde. Ang. snerydning + saltning i januar, hvor der kun er 1-2cm sne i et sommerhusområde. Det er sygt at bruge penge på det. AK: Vi skal rette os efter, hvad generalforsamlingen beslutter. I januar skulle der skrabes sne for at salte, da der var sort is nedenunder. Der har ikke på noget tidspunkt været tale om at afskaffe dette. HS: Det, at rydde sne, er en generalforsamlingsbeslutning. Der kan være nogen, der imod, men de har vel også stemt imod det. Det er trods alt flertallet, der bestemmer. Sk 10: Hvem vedligeholder de borde/bænkesæt, som har udsigt ud over Isefjorden. Er det kommunen eller os selv? Bevoksningen er faktisk i høsthøjde. En del hundeejere lader hunden stå og gø. Kan man ikke bede dem om at holde kæft? AK: Det er grundejerforeningen, der skal vedligeholde arealet og det bliver slået 2 gange årligt med mindre andet bliver nødvendigt. Beskæring må ikke ske, da arealet skal forefindes som i 1937 og der må ikke ske tilstandsændringer. Man kan dog under visse omstændigheder få dispensatition fra kommunen. Sk 10: Jeg tror, du misforstod mit spørgsmål. Det er græsset rundt om bænke/bord sættet, der bliver for højt, AK: Det skal nok blive slået. ØR18: Jeg takker mange gange for altid en uddybende beretning. Jeg har valgt at bo i Vellerup Sommerby også om vinteren. Jeg har boet her i 38 år og vil sige, at hvis vi ikke fik ryddet sne, kunne jeg ikke komme ud og op ad bakken. Vi skal være glade for vores snerydning og hvis du, Allan en gang skulle stille forslag om, at det skulle ændres, så vil du møde fru Petersen. Sk 38: Det er ikke korrekt, at der er blevet ryddet omkring borde/bænkesæt. I en del år har jeg selv gjort det. I det sidste år er det slet ikke blevet gjort. AK: Sidste år slog jeg selv 2 gange rundt om bord/bænke. Der er blevet slået, men det er ikke nok. Men at der overhovedet ikke er slået græs, er ikke korrekt. Sto 3: Foreningens rabatter må man ikke parkere på. Det forstår jeg. Når det er deres rabatter, må de også betale for påfyldning efter asfaltering. AK: Jeg har kun et svar- nej. Iflg. ordensreglementet skal grundejerne vedligeholde til ½ vejbredde. Li 52: Jeg vil godt gå i rette med dirigenten om, hvad der blev vedtaget omkring snerydning. Det, som blev vedtaget sidste år, blev ikke vedtaget, men kun taget til efterretning. Det handlede om sort is.

13 HS: Jeg bliver nødt til at bede dig om at fatte dig i korthed og ikke gå i detaljer. Vi sidder mange mennesker og skal lytte. Li 52: Den 17. januar var der 10C frost om natten så står solen op og der var 8C og det havde sneet. Det var ikke sort is. Det var ren asfalt. Så bliver der saltet. Det er det, jeg gør indsigelser mod. Fy 2: Du siger, at grundejerne skal vedligeholde rabatterne. Det skal de ikke. Det står højt og tydeligt. Det ved du godt, Allan. Det er grundejerforeningen, der skal slå rabatterne ud for grundejerne ligesom fællesarealerne og diverse. AK: Jeg kan ikke sidde her og udrede teksten, det er noget værre vrøvl. HS: Ang. vedligeholdelse er der divergerende meninger, der kan bruges rigtig lang tid på. Det kunne jo være, I skulle læse på teksten først. Jeg har lige en ting. Jeg bemærkede under formandens beretning, at han bad om en tilkendegivelse vedr. en sommerfest i AK: Det drejer sig om en påvirkning af foreningens kasse på ca ,-, hvis vi skal afholde en Rasmus Nøhr lignende koncert. Er der et stort flertal herfor, skal vi naturligvis arbejde på det. Sp 66: M.h.t. et sådan arrangement som det, der fandt sted sidste år, det var jo fantastisk. Men det er jo ikke kun ,-, der kommer ,- oven i til toiletter. Li 27: Kunne vi ikke bare slå det sammen med vores Sct. Hans fest? AK: Jo, det kunne vi godt, men vejret er jo ikke så varmt på dette tidspunkt. Bestyrelsen og jeg er ikke tilhængere af en stor fest hvert år, men hvis generalforsamlingen tilkendegiver, at de ønsker det, skal vi arbejde i den retning. HS: Hvem tilkendegiver, at de ønsker en sommerfest i Det ser ikke ud til, at der er et overvejende flertal for en fest. Da der ikke er flere indslag til formandens beretning, tager vi den til efterretning og går videre til næste punkt på dagsordenen. Pkt. 3: Regnskab for Grundejerforeningen. AK: Gennemgik den nye måde at opstille regnskaberne på. Nævnte, at han ville komme med kommentarer til de forskellige regnskaber og budgetter og hvis ingen havde noget at indvende, vil de fire punkter komme til afstemning under et, som vi plejer at gøre. HS: Jeg er lige blevet orienteret om, at I plejer at godkende pkt. 3 til 6 under et. Er der nogen, der har noget at indvende mod det. Tr 65: Under pkt.6 er fastsættelse af vandafgifter. Det har vi ikke hørt noget om. HS: Formanden vil gennemgå regnskaber og budgetter-også m.h.t. takster. Da der ikke er nogen, der har noget at indvende, bruger vi samme praksis som sædvanlig. Vi går videre. Pkt

14 AK: I grundejerforeningens regnskab er bogført dobbelt revisionshonorar, som skyldes, at vi kendte beløbet før vi lavede regnskabet. Revisionen ønskede, at vi skulle bogføre udgiften i det år, hvor udgiften er afholdt. Det er en holdning, vi har accepteret. Advokatsalæret skyldes den injuriesag, der er anlagt overfor Ingvorsen. Det er kun et a conto betaling og ikke andet. Vi havde ikke budgetteret med hjertestartere, så derfor er der opkrævet dobbelt i år. Hvis vi lægger de 3 tal sammen, i alt ,-, som ikke var med i det budget, vi bliver målt på og lægger det til underskuddet, ville vi have et overskud på ca ,-, hvilket er ganske godt. Nævnte bidrag til vejkonto ,- Ang. snekonto: Nævnte, at der kun bliver opkrævet beløb så stort, at man kan fastholde alm. sneberedskab. Bestyrelsen forslår uændret budget for 2017, altså det samme som Der er ingen forhøjelser. Sne-og vejkontobidrag skal være uændrede, med mindre det bliver ændret under pkt. 9. Vejbidraget, der skal betales, er det samme til næste år og er indregnet i vores budgetter med mindre det bliver ændret. Hvis det bliver vedtaget, at vi skal betale vores vejgæld over 3 år, skal budgettet selvfølgelig ændres. Vedr. vandværket nævnte AK bl.a. drift af vandmålere. Dem, vi har nu, holder 6 år. Fortalte om muligheden for at udskifte til nye elektroniske vandmålere, der holder 16 år, men er noget dyrere. Forklarede endvidere om afskrivningsreglerne for vandværker, selv om at det ikke er skattepligtigt. Ang. budget for vandværket. Bestyrelsen forslår en forhøjelse af målerafgift, ledningsbidrag og hovedafgift på 25,- for hver, i alt 75,-. Det er de eneste forhøjelser og er indregnet i det takstblad, vi senere skal stemme om. Forsatte med at forklare om vandværkets drift og om de tiltag der lovmæssigt er og vil blive pålagt vandværkerne, bl.a. anskaffelse af et okkerudfældningsanlæg, så vi ikke længere skyller vores okker ud i kloakkerne. Herefter har jeg ikke flere bemærkninger til regnskab og budgetter. HS: Nu er der mulighed for at stille spørgsmål til regnskab og budgetter. Fy 2: Forstår jeg AK rigtigt vedrører de ,- den injuriesag mod mig? AK: Ja, det er korrekt. Det har kostet os rundt regnet ,- indtil nu. Fy 2: I regnskabet for 2015 står der en gæld på ,- og der er indbetalt et beløb på ,- så tolker jeg det derhen, at du har lavet en kontrakt med NCC på ,-. Er det korrekt? AK: Jeg har ikke NNC kontrakt med mig her, så jeg kan ikke sige, om de tal er korrekte. Vores kontrakt lød på ca ,- hvoraf de ca ,- blev betalt kontant og resten har en urafstemning vedtaget, hvorledes de skulle afvikles. Fy 2: Nævner at regnskabets satser er en konsekvens af resultatet af urafstemningen. Hvad mener du med urafstemning?

15 AK: Forelagde de satser, der blev vedtaget af urafstemningen i 2014 og det er de beløb, du skal rette dig efter og som du også fik rettens dom for. Fy 2: Det fik jeg ikke, du tabte jo sagen. (stor latter fra salen) Du skal ikke begynde at være fræk, for det er dig, der har tabt sagen Allan og det ved du godt. HS: Prøver at tale Niels Ingvorsen (NI) til rette og afbryde. Fy 2: Nej, for AK er fuld af løgn. HS: NI, du er nødt til at tale i en ordentlig tone. Råb fra salen ud-ud-ud HS: Hvis du forsætter sådan, får du ikke taletid. NI: Forsætter med en større udredning af tal m.m. Et medlem fra salen forlanger afslutning. AK: NI er dømt til at betale, hvad han skylder foreningen og sagsomkostninger på13.000,- HS: Jeg vil sige, at denne sag skal ikke diskuteres her. Hvis der er afsagt en dom i retten, må man gøre indsigelser der. Li 29: Vi har brugt ,- sidste år på advokatbistand. Er det noget, vi skal budgettere i årene fremover? Er der nogle af disse penge, vi kan få retur, når sagerne er afsluttet og der er dømt en skyldig modpart? HS: Korte konkrete svar om det, der bliver spurgt om og ikke noget om dommen. AK: Incassosagens dækning fik vi tilkendt. Det kan ikke dække stævningen og andre beløb, vi har udestående. De næste sager vil blive betragtet som duplikatsager og udgifter til dem vil ikke komme i nærheden, hvad der er brugt før. Der skal være hovedforhandling 16.sept 2016 og hvis dommen er med os, vil vi få ca ,- retur til delvis dækning af vore omkostninger. Alle modtagne beløb går direkte i foreningens kasse. Tr 65: Foreslår at sætte vandafgifterne ned og kubikmeterprisen op. Vi bruger kun huset om sommeren og ret lidt vand, så vores kubikmeterpris er ca. 200,- og vandet koster kun ca. 5,-+ moms her. AK: Da du er medejer af vandværket, er du pålagt at betale bidrag til ledningsnet, målerleje og hovedbidrag + el til udpumpning, vedligeholdelse og andre driftsudgifter. Sådan er lovgivningen indrettet. Ør 43: Nævnte omkostninger til hjertestartere på ,-

16 AK: I 2016 har vi opkrævet beløb for både 2015 og Fremover er det kun det lille beløb, der forsætter. Hy 5: Hvad koster de nye elektroniske vandmålere i indkøb? AK: De vandmålere, vi bruger nu koster ca. 265,-. De elektroniske koster ca. 900,- og holder i 16 år. Dem, vi bruger nu, holder kun 6 år. Sp 25: Efterlyste den fremtidige drift af hjertestarterne. I budgettet for 2017 står der ,- AK: Medlemsbidraget i 2017 er ,- delt ud over 879 medlemmer. Hvis ikke, der kommer ændringer i kontrakten, vil beløbet være det samme i o.s.v. Sp 25: Var ikke klar over, at de ,- skulle deles ud på 879 medlemmer. Hy 5: Er der mulighed for at få indført de nye vandmålere etapevis? AK: Ja-da. Vi får med nye målere ikke udgifter til aflæsning af vandmålere, da kommunen vil aflæse dem gratis. Li 50: Græsslåning koster ,- og grønne områder ,-. Kan vi kort få redegjort, hvad det dækker. AK: De ,- er sprøjtning af et rigt omfang af Bjørneklo, opsætning af stispærrer, jordreguleringer og mange andre ting. Hy 5: Jeg har læst et sted, at man anbefaler at bruge Round up til bekæmpelse af hybenbuske. AK: På det sidste kontaktudvalgsmøde med kommunen, sagde de: brug Round up til hybenbuske. Jeg vil godt igen spørge formanden for kommunens Miljøudvalg, hvad de vil anbefale og skrive svaret i bladet. Hy 34: Der er 879 medlemmer i Vellerup Sommerby, men jeg mangler en selskabsoversigt. Kan vi få et budgetoverslag på de nye vandmålere og få at vide, hvad investeringen vil koste og hvor hurtigt vi kan genvinde investeringen. Landmændene må gerne gøde og forurene grundvandet. Hvor stor risiko er der for, at vores grundvand kan blive forurenet? AK: 300 målere hvert år kan godt indeholdes i det budget, vi har i dag. Forurening af vores vand er nærmest = 0. Boringerne ligger på fællesarealerne og der er ingen landbrug eller marker med afgrøder og derfor ingen gødning. Ang. selskabsoversigt har vi kun de 4 selskaber, forening, vej, sne og vandværk. Medlemmer 879 kan ikke bruges som fordelingsnøgle, da vi har 17, der betaler til vandværket udenfor foreningen og ligeledes 3, som betaler til veje uden at være medlem. HS: Jeg beder om, at man holder sig til dagsordenen og de næste spørgsmål skal kun omhandle regnskaber og budgetter. Tj 28: Vandværket ,- til generalforsamling og foreningen ,-. Skal det koste ,- at afholde generalforsamling?

17 AK: Summen består af flere poster bl.a. udg. til trykning af det gule regnskabshæfte, dele af porto til udsendelse, indkaldelse til generalforsamling, leje af lokale samt øl, vand og kaffe der indtages på generalforsamlingen. Sp 25: Hvorfor er der større udgifter til vedligeholdelse end til græsslåning? I budgettet står der trykning af bladet. Det kan du ikke pludselig sætte ind under generalforsamlingen. AK: Det kan jeg lige præcis, det forlanger revisionen. Bl.a. det gule hæfte, der omhandler generalforsamlingen, indregnes i dette punkt i regnskabet. Ør 43: Der står ikke hjertestartere i takstbladet. Hvad er det lille beløb ang. disse? Koster hjertestarterne virkelig ,- om året. AK: Ja, det er hvad det koster med vedligeholdelse, forsikring, batterier, og hvad, der ellers kan gå på den konto. Beløbet står ikke på takstbladet. Det er en speciel ting, der blev vedtaget, men det kunne godt være indregnet. Det er det ikke nu, men er med i budgettet. Fa 18: Vi er nogle stykker, der ikke helt er inde i at læse regnskaber og budgetter, men jeg vil bede dig om at svare pænt tilbage, når vi stiller spørgsmål. Jeg har ellers stor respekt for dig, AK og bestyrelsens arbejde. AK: Når jeg allerede midt i en forklaring, ser spørgeren ryste opgivende på hovedet, hvad vil du så have, jeg skal gøre ved det. HS: Jeg vil opfordre alle til at tale ordentlig, vi er jo voksne mennesker. Hy 5: Du sagde før, Allan, at der ikke var nogen chance for forurening af vores grundvand. Med den nye pakke, der er vedtaget og hvor bønderne må gøde mere, hvor længe er så gyllen om at trække ned til grundvandet? AK: Man regner med at det varer ca. 30 år med nedsivning i vort område, men udefra kommende faktorer kan sagtens få indflydelse på drikkevandskvaliteten. Hy 5: Vi har jo et landbrug ikke så langt fra os. AK: De grundvandsmagasiner, vi benytter os af, er isoleret fra andre og er en meget stærk grundvandsresouce og der har aldrig været tegn på, at det har været forurenet. De få gange, vi har fået konstateret colibakterier, er de kommet fra kommunens kloaknet. HS: Såfremt der er flere spørgsmål, skal jeg bede om at følge dagsordenen pkt Tj 28: Du sagde, du ikke havde medbragt nogle bilag. Burde de ikke være med til en generalforsamling? AK: Det skal de bestemt ikke. Det drejer sig om ca bilag, man skulle sidde og bladre i, for at finde et bilag. Vi har haft 3 stats.aut. revisorer på og en intern revisor, som sikrer, at alle regler overholdes.

18 Fy 2: Kan du bekræfte, at urafstemningen var på 749,-? AK: Jeg bekræfter ikke noget i den sammenhæng. Regnskabet er udsendt og det, der står i foreningsbladet, må du nøjes med. ME 82: Jeg begærer afslutning på dette punkt. HS: Det synes jeg er en rigtig god ide. Der er stillet rigtig mange spørgsmål til dette punkt. Det er taget til efterretning. Vi sætter herefter pkt til afstemning, som er en normal praksis er. Regnskaberne er herefter enstemmigt godkendt af de stemmeberettigede og budgetterne for 2017 er enstemmigt vedtaget af de stemmeberettigede. Vi går så videre til næste punkt. Pkt. 7. Valg af formand. HS: I 2016 er formanden ikke på valg. Jeg kan oplyse, at der er mødt 129 stemmeberettigede heraf 10 med fuldmagter. Vi går så over til næste punkt på dagsorden. Pkt.8. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter for afdelingerne, jf. vedtægternes punkt HS: I 2016 er afdelingsformændene for afdeling 2, 4 og 6 på valg. Alle modtager genvalg. Afstemningen i afdelingerne gav følgende resultat: Afd.2: Afdelingsformand: Genvalgt Per Bjerregaard Rasmussen, Skadevænget 12. Afd. 4: Afdelingsformand: Genvalgt Knud Nielsen, Tjørnevænget 41. Afd. 6: Afdelingsformand: Genvalgt Preben Guldberg, Spurvevænget 66 HS: Jeg har fået at vide, at samtlige suppleanter genopstiller, så de er også valgt. I det hele taget tak til disse, der stiller op og gør et stort arbejde for foreningen. Det er jo det, det hele handler om. Vi går videre til næste pkt.

19 Pkt. 9. Indkomne forslag 9.1 Forslag fra bestyrelsen vedrørende takstblad for vandværket 9.2 Forslag fra bestyrelsen vedrørende takster for Grundejerforeningen Vellerup Sommerby. HS: Pkt og 9.2. er forslag fra bestyrelsen vedrørende takstblad for hhv. vandværk og grundejerforeningen. HS: Er der nogen der stemmer mod pkt. 9.1 takstbladet for vandværket. Forslaget enstemmigt vedtaget. HS: Vi går nu til pkt AK: Jeg har et forslag, som jeg med dirigentens og forsamlingens tilladelse vil tilføje takstbladet, nemlig det enkeltes medlemmers bidrag til hjertestartere. Det er en rigtig god ide. HS: Det synes jeg, er en rigtig god ide. Ønsker forsamlingen, at beløbet skal fremgå af takstbladet? Dette bekræftes. Takstbladet 9.2 blev enstemmigt vedtaget. HS: Så går vi videre til næste forslag. Pkt. 9.3: Forslag fra medlemskredsen vedr. indfrielse af vejgæld. AK: En del medlemmer, har henvendt sig til os og spurgt, om vi kunne afvikle vejgælden hurtigere end de planlagte 16 år. Vi har derfor lavet et forslag til afvikling over 3 år. Jeg henviser til s. 48 i det gule hæfte. Bestyrelsen har udarbejdet forslaget sammen med NNC Roads. Forslaget går ganske enkelt ud på, om vi skal afvikle vejgælden over 3 år eller fortsætte til 2029 og lade det være, som det er. Ved 3 års afvikling er beløbet kr. 2150,- pr, medlem pr. år. Hy 5: Kan man ikke gøre det over 5 år i stedet? AK: Jo, det kan man godt. Så bliver tallene naturligvis anderledes og med en større rentebyrde. HS: Der er altid mulighed for at stille et ændringsforslag, når man holder sig indenfor det oprindelige forslags tanke og ikke er for vidtgående. Jeg vil gerne høre, om det er et spørgsmål eller det skal betegnes som et konkret forslag. Hy 5: Jeg vil gerne fremsætte det som et forslag. HS: Det er hermed noteret. Vi kan ikke sige her, hvor meget det vil påvirke de årlige opkrævninger. Men de bliver lidt mindre, hvis gælden afvikles over 5 år. Tr 28: Er lånet fastforrentet eller med variabel rente.

20 AK: Lånet er fastforrentet 5 %. Sk 10: Det er jo småpenge, vi sparer, ved at betale lånet ud. Kunne man forestille sig, at NCC vil blæse os et stykke, når lånet er betalt. AK: Nej, det kan man ikke. Vedligeholdelsen af vejene er ikke indeholdt i kontrakten for hovedistandsættelsen. Sk 12: Jeg vil stemme for forslaget. Jeg er afd. formand og også bankansat. Jeg mener absolut at det på lang sigt vil være en fordel, at få indfriet lånet hurtigt. Tj 18: Kan man betale hele beløbet kontant, så man får en bedre rentebesparelse? Eller skal det være over 3 år. AK: I princippet kan vi indbetale et hvilket som helst beløb til NCC, så svaret er ja. Alt kan lade sig gøre. Fy 2: Efter aftalegrundlaget af uraftalen i 2014 skal et medlem betale 642,- i 15 år, svarende til 9.630,45 pr. medlem. AK: Vi har fremlagt beregningsgrundlaget tilstrækkeligt mange gange. Vi har et vedligeholdelsesbidrag på 123,- om året, men ellers kan jeg ikke gennemskue de regnestykker, der kommer fra Fy 2. Jeg har ikke yderligere kommentarer. HS: Vi sætter forslaget til afstemning. Hvis forslaget bliver vedtaget, er der ingen grund til at sætte ændringsforslaget til afstemning. Forslaget blev vedtaget med flertal. Vi går videre til næste forslag. Pkt. 9.4: Forslag fra campingpladsudvalget. Sk 75: Campingpladsudvalget fik sidste år til opgave at kigge på, hvordan vi kunne tage campingpladsen i brug. Vi har arbejdet på, at gøre området tilgængeligt. Som det står i forslaget side og tegningen side 52 i det gule hæfte, vil vi genetablere en af de allerede eksisterende tilkørselsveje. Lige nu er pladsen tilgroet, da der ikke er blevet vedligeholdt i flere år. Stien skal ryddes og følgende vedligeholdes med græsslåning. Vi har indhentet to tilbud og sendt dem til bestyrelsen. Derud over vil jeg lige sige: Der ligger en gammel toiletbygning, som er i forfald. Vi anbefaler bestyrelsen til at kigge på den og eventuelt får bygningen revet ned. Vi mener, at Grf. vil få en årlig besparelse på ca ,- om året i ejendomsskatter ved dette. De penge kunne så bruges til at finansiere ned rivningen. HS: Tak for forslaget. Er der nogen spørgsmål?

21 Ør 11: Tak til de mennesker, der gør noget frivilligt arbejde, det er jo dejligt og ideen med at fjerne den grimme toiletbygning er god. Desuden forefindes der også en masse gamle kabler og andre ting, der burde køres bort. Der er en del trampestier i området, men der trænger til rydning. Tr 65: Vellerup S. er et meget stort område og der er store afstande for nogen. Kommer der en parkeringsplads? AK: Jeg bliver nødt til at sige, at alle tiltag vedr. campingpladsen ikke er budgetteret og vil derfor blive opkrævet særskilt. Hvis vi skal nedrive toiletbygningen, er der flere myndigheder, der skal ind over. F.eks. skal vi have en nedrivningstilladelse af kommunen. De skal vide nøjagtigt, hvilke materialer og hvad det er, man vil bortskaffe. Vi har fået 2 tilbud fra campingpladsudvalget. Det ene på ,- for nedrivning og bortskaffelse af det hele og et fra et større entrprenørfirma ,- på samme betingelser. Det sidste indbefatter også alle miljømæssige prøver, altså nøglefærdigt. Dette nærmer sig 250,- pr. medlem. Det koster ,- at lave stien ud til vandet og ca ,- i vedligeholdelse om året og som sagt, er dette ikke med i de fremlagte budgetter. Sk 75: Vores forslag indbefatter ikke nedrivning af toiletbygning, men kun etablering. af en sti, rydde dele af tilkørselsvejene og opsætning af bomme i hver ende. Vi anbefaler bestyrelsen, at se på toiletbygningen. HS: Som jeg forstår forslaget, drejer det sig om en renovering af en eksisterende sti til ,- og bomme i hver ende til ,- stk. i alt ca ,- Tr 65: Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål, om der kommer en parkeringsplads. Hvis ikke, er det jo kun dem, der bor i nærheden, der kan komme derned. HS: Det er ikke et forslag, vi kan behandle her, men campingpladsudvalget er til stede og har hørt det. Tj 41: Jeg vil ikke anbefale, at I kører ind på campingpladsen. Der ligger så meget skidt og møg i græsset, at I næsten er sikre på at punktere, inden I kommer ud igen. Li 29: Jeg opfatter det, som en henstilling til bestyrelsen om at undersøge, hvad det vil koste at gennemføre nedrivningen. Jeg ser priserne, som værende vejledende og min forventning til bestyrelsen er, at de undersøger priserne og hovedkonklusionen for at opfylde forslaget. HS: Er campingpladsudvalget enige i det? Der bliver nikket. HS: Det, vi skal stemme om, er en anlagt sti til ,- samt 2 bomme, en i hver ende til ,- stk. i alt ca ,- Fa 19: Forslår at vi selv rydder stien. Det kan vi gøre for 5.000,- - lidt brændstof og en kædesav er nok. HS: Vi sætter forslaget til afstemning og bestyrelsen kan bruge ca ,-, det er hvad, vi stemmer om.

22 Der er tvivl om udfaldet, så vi skal have en optælling. Det blev 38 nej og 43 ja. Der er nogen, der ikke har stemt. Forslaget herefter vedtaget AK: Som jeg sagde før, er det ikke med i budgettet. Jeg foreslår, at vi opkræver 100,- på en særskilt linie på opkrævningen, som så bortfalder året efter. Er det ikke det rigtige? Så er det sådan vi gør. HS: Så går vi over til næste forslag. Pkt.9.5: Forslag fra Niels Ingvorsen vedr. afskedigelse af formanden. HS: I år er formanden ikke på valg. Bestyrelsen og formand er valgt af generalforsamlingen for 2 år ad gangen, så hvis man vil fyre formanden, må man jo have en anden kandidat, ellers står foreningen uden formand, og årsregnskabet for 2015 blev enstemmigt godkendt af de stemmeberettigede. Som jeg tidligere har redegjort for, er formanden ikke på valg i år. Umiddelbart vil jeg sige, at forslaget er irrelevant. Men du får ordet NI for en kort bemærkning og så går vi videre til næste forslag. Fy 2: Fremlagde en masse tal og beskyldte Allan og bestyrelsen for bedrageri og for at have brugt 7 mill. mere end godkendt og ,- af vandværkets penge. Det er ulovligt. Dirigenten forsøger at stoppe Fy 2, men han råbte blot højere og højere. Fy 2: Der er tale om at grundejerforeningen er insolvent og skylder omkring 10 mill. Hy 5: Afslutning. HS: Jeg må lige afbryde. Det er mig, der er dirigent og det er mig, der leder denne generalforsamling. Hvis I ikke havde tillid til mig, var jeg ikke blevet valgt. Årsregnskabet er blevet revideret af 3 stats.aut. revisorer og hvis man ikke har tillid til det, må man henvende sig til dem. Fy2: Det har jeg gjort - for fanden da. Jeg har en skrivelse, jeg vil fremlægge. HS: Det er irrelevant, da formanden ikke er på valg. Du har heller ikke en modkandidat. Hvis vi fyrer formanden, er der ingen formand og det kan jeg ikke som dirigent ikke tillade. Fy 2: Allan, du bliver herefter politianmeldt for bedrageri sammen med den øvrige bestyrelse. Forsamlingen bliver ved med at råbe ud-ud. Fy 2 (NI) bliver ved med at råbe højt. HS: Jeg vil bede om at Fy 2 (NI) ikke har ordet længere. Jeg har hørt, hvad du har sagt, Niels, men dit forslag kan jeg ikke stille til afstemning. Du er velkommen til at politianmelde, hvis du mener, der er noget at komme efter.

Beretning 2015/2016. Indledning:

Beretning 2015/2016. Indledning: Beretning 2015/2016 Indledning: Foreningen og vandværket afholder i år sin 46. ordinære generalforsamling, og det er igen tid til at gøre status over foreningens virke i den forgangne periode, og samtidig

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Beretning 2014/2015. Beretningen er for overskuelighedens skyld opdelt i de hovedområder, hvor foreningens aktiviteter har fundet sted.

Beretning 2014/2015. Beretningen er for overskuelighedens skyld opdelt i de hovedområder, hvor foreningens aktiviteter har fundet sted. Beretning 2014/2015 Indledning: Foreningen og vandværket afholder i år sin 45. ordinære generalforsamling, og det er igen tid til at gøre status over foreningens virke i den forgangne periode, og samtidig

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg VEDTÆGTER for Thyges Banke Grundejerforening Kalundborg 3. udgave. Vedtaget på generalforsamlingen 29. maj 2007 1 af 7 Vedtægter for grundejerforeningen, Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling

Velkommen til. Generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. A. Bestyrelsens beretning B. Orientering fra udvalg 3. A. Regnskab for 2011 B. Budget 2012 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

Grundejerforeningen Tingskiftet

Grundejerforeningen Tingskiftet Referat af generalforsamling 5.3.2015 kl. 19.30 på Næsbylund Kro. 21 husstande repræsenteret ved 25 tilstedeværende. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Børge Lund blev foreslået af bestyrelsen. Han takkede

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Peter Schäfer valgt med akklamation Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Bestyrelsen fremlægger 2 forslag til generalforsamlingens dagsorden pkt. 9: (1, 2). Der er yderligere forslag fra medlemskredsen 1. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 20. februar 1962, er et ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR, hvis navn er: Dets formål er: MELØSE VANDVÆRK

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008 Nr. 48 i rækken. Antal fremmødte: 40 Pkt. 1: Valg af dirigent: Ledgaard Kobjældevej 16 valgt. Pkt. 2: Valg af referent: Ebbe Nørtved valgt. Pkt. 3: Formandens beretning. Stranden: For øjeblikket er stranden

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Grundejerforeningen Villabyen Hindholm

Grundejerforeningen Villabyen Hindholm Referat fra generalforsamlingen onsdag den 26. marts 2014 Formanden Mark Schiller bød velkommen til den ordinære generalforsamling 2014. Formanden gik derefter over til første punkt på dagsorden, valg

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup 1 Foreningens hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen 1DO Båstrup. Dens hjemsted er Fredensborg Kommune. Grundejerforeningens område er Dannevang

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014.

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. 1. VELKOMST. Allerførst vil jeg gerne have lov til at byde alle hjertelig velkommen, endnu

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information:

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information: Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. juni 1993. Punkt 1 : Per Ludvigsen valgtes til dirigent Punkt 2 : Poul gav følgende information: * på et bestyrelsesmøde i

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet?

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet? Referat af generalforsamling på Kerteminde Skole d. 20. marts 2007 Velkomst v. Formand Jørgen Andersen 1) Valg af Dirigent. Bestyrelsen foreslog Mogens Jacobsen. Mogens blev valgt. Nr. 61 Generalforsamling

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND Navn og formål 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Enø Strand. 2 Foreningens formål er at varetage grundejernes fælles interesser vedrørende: 1) Forholdet

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for. "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup"

Vedtægter for. Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup Vedtægter for "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup" 1 Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup" 2. Foreningens hjemsted er Randers

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen. Torsdag d. 12. april 2012 kl. 19:00 Rejsestanden, 3630 Jægerspris. Bestyrelsesmedlemmer repræsenteret på generalforsamlingen: Cathrine Axelsen,

Læs mere

GF NYGAARD København 29.3.2014

GF NYGAARD København 29.3.2014 GF NYGAARD København 29.3.2014 Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indbydelse Hermed indkaldes til generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Onsdag 15. april 2015, kl. 20:00 22:30

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet Vedtægter for Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side 1-2 Foreningens navn og hjemsted 3 3-5 Foreningens område og medlemskreds 3 6-7 Forenings formål og opgaver 4 8-12 Medlemmernes

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a.

Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a. Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Mou Kraftvarme A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets formål er

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Valg af dirigent Tina Pedersen. K21 Valgt Tina konkluderer at Generalforsamling er lovformligt indkaldt og der er

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Dirigent: Malene Aarup-Kristensen Referent: Tonie Bunch Bertelsen Valg af dirigent Malene Aarup-Kristensen blev valgt.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere