Initiator-/ aktuatorklemmer. Aluzink. starcase kunststofkasse. T-konnektorbokse KLBÜ TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Initiator-/ aktuatorklemmer. Aluzink. starcase kunststofkasse. T-konnektorbokse KLBÜ TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 7"

Transkript

1 SIDE 2 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 6 KLBÜ starcase kunststofkasse Aluzink T-konnektorbokse TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 7 Initiator-/ aktuatorklemmer REDUCER FEJLMULIGHEDERNE Forsyningen foregår individuelt fra klemme til klemme og derved overflødiggøres lasken. På den måde sparer man en masse fortrådning, og udelukker dermed en masse fejlmuligheder. Serien kan også leveres med en LED indikering af status, der gør en eventuel fejlfinding meget hurtigere. Hele serien er modulopbygget og - trods de forskellige varianter og muligheder - fylder det enkelte modul kun 5 mm i bredden. De her omtalte klemmer er skæreklemmer af IDU-typen. I konstruktionen af dette klemmeprogram er vægten lagt på to områder. Sikker elektrisk og mekanisk konstruktion samt hurtig montage. Ved at dele skæremekanismen op i en fjeder - og i en skæredel er det lykkedes at konstruere en skæreklemme, der kan lave sikker forbindelse ved montering af både enkelt- og flertrådet ledning. Konstruktionen gør det også muligt først at montere en 2,5 mm 2 demontere denne, og efterfølgende montere en 0,25 mm 2 ledning, - og stadig have sikker forbindelse. Vi har naturligvis også initiator- og aktuatorklemmer i det øvrige skrue- /fjederklemmeprogram. 3L aktuator 4L initiator

2 KLBÜ Effektiv brug af skærmkabler Til sikring mod elektrisk støj i signalkabler anvendes ofte skærmede kabler. Det er også et udmærket tiltag. Man skal blot huske på, hvor vigtigt det er at få forbundet denne skærm rigtigt. Er man uheldig, kan en forkert forbundet skærm virke som en modtager og forstærke netop de forstyrrelser, man ønskede at undgå. Selve KLBÜ-bøjlen kan monteres efter at de andre forbindelser er afsluttet, da bøjlen på grund af fjederkonstruktionen bare presses rundt om kabel og skærm. Det er det samme fjedersystem, der sikrer en konstant forbindelse af skærmen, fordi tilspænding er konstant. Der kræves ikke special-værktøjer. Hvis skærmen skal forbindes tæt på tilslutningsstedet, kan man vælge KLBÜ-klemmer til montering på skinne samt en skinne, der kan monteres sammen med klemmerækken. Så er der et minimum af ubeskyttet leder til at opsamle støj. Programmet spænder over bøjler m/tilbehør for kabler med en diameter fra 2 mm, til kabler med en diameter på 37 mm. Bøjlerne fås i to versioner: til montering hhv. på skinne og på plade. Kablet lægges i bøjlen til sidst Kære læser, Søren Heinrichsen Adm. direktør Hos Knud Wexøe A/S har vi haft en flyvende start på det nye år, og vi ser meget optimistisk på udviklingen inden for vore markeder i Vi har valgt at styrke vores organisation, så vi står endnu bedre rustet til at assistere vore kunder. Knud Wexøe A/S søger derfor efter markedets bedste medarbejdere til stillinger indenfor eksternt salg, intern salg og teknisk kunderådgivning. Vi ser frem til at hjælpe dig med løsninger til dine opgaver indenfor interface, indkapsling, kabelfremføring, installationssystemer og meget mere.

3 EMC-skærmning Anvendelsen af skærmede kabler har øget efterspørgslen på forskruninger, hvor skærmen kan afsluttes. Samtidig har det været et kundekrav at montagen kan foretages hurtigt. Løsningen er Hummel HSK-EMC type D Skærmen kan afsluttes på 3 måder i een og samme forskruning. Så uanset hvilken form du vælger kan denne forskruning løse opgaven for dig. Skærmen kan afsluttes på 3 måder: 1. Skærm og isolering føres igennem. Kappen på kablet afisoleres ca. 15 mm Du har bedre styr på mange kabler inde i skabet. 2. Skærm føres helt igennem og tilsluttes inde i skabet. Kablets isolering afsluttes i forskruningen. 3. Skærmen afsluttes i forskruningen. Tekniske data: IP bar grader C Forniklet messing forskruning med metalliseret polyamidindsats MERE END BLOT EN KASSE starcase Kunststofkasse til industriel elektronik Den nye starcase er designet og udformet med henblik på at være mere end blot beskyttelse mod vand og støv. AluCASE er designet, så det også ser pænt ud. Kassen har integrerede hængsler, skjult befæstigelse og eksempelvis er fronten udformet, så der er mulighed for indfældning af folietastatur. Det giver nye muligheder for selv at designe betjeningspanelet. Serien fås i 5 forskellige størrelser fra L x W x H 120 x 90 x 50mm til 280 x 170 x 60mm i IP66. Godkendt iht. UL 94 V-0 1,6 mm.

4 TÆNK PÅ MILJØET Aluzink Traditionelt har installationsbranchen brugt varmforzinkede produkter, når der skulle etableres føringsveje i miljøer, hvor der var tale om hårde påvirkninger fra luftforurening eller andet. I dag har vi mulighed for at levere en bedre korrosionsbeskyttelse i aluzink, der dels er billigere, og dels ikke belaster miljøet så meget. Hvordan virker Aluzink? Aluzink er en legering, der lægges på emnet allerede på stålværket. Legeringen består af 55% aluminium, 43,4% zink og 1,6% kisel. Ved hjælp af en velkontrolleret proces, får man en plade med en jævn og hård overflade. Aluzinkbeskyttelsen giver en selvhelende overflade, der gør emnet mere modstandsdygtigt over for korrosion. Zinken kender vi, og ved at den danner et galvanisk element, når der er fugt. Når zink alene korroderer dannes der hvidrust, der er elektrisk isolerende og derfor begrænser den galvaniske effekt. Aluzink danner sortrust, der har en bedre ledeevne, - det er en fordel for den galvaniske proces. Zink ionerne vandrer nemmere i sortrust og heler derfor bedre. Aluzink virker også bedre end zinkbelagt stål i havmiljø, hvor kombinationen af salt og fugt skaber et meget korrosivt miljø. Det er kun i miljøer med en PH værdi større end 9 og direkte i vand, at Aluzink har dårligere egenskaber end varmforzinkning og bør undgås. Typegodkendt Aluzink AZ185 er typegodkendt til korrosionssklasse C4 af Sitac 1245/94. Der er også tyske og engelske godkendelser.

5 FLERE MULIGHEDER BA7 Med det nye program i opslidsede ledningskanaler får du nu flere muligheder for nem og sikker føring af ledninger i tavleanlæg. Den mest iøjnefaldene er, at de også kan fås i blå til brug i forbindelse med egensikre kredse. Fælles for både den grå og den blå er, at ledningsholderen er fælles for alle kanaldimensionerne. Holderen brækkes ganske enkelt over ved den størrelse, der passer til den aktuelle kanal. Dette betyder for dig mindre lagerhold og større overskuelighed. Lamellerne knækkes let af helt nede ved bunden af kanalen uden brug af værktøj, og uden at efterlade skarpe kanter. Lamellerne sidder med 12,5 mm afstand og passer med, at der kan trækkes en 6 mm 2 leder igennem slidsen, uden at man skal brække lameller af. BA 7 er ikke en erstatning for den eksisterende BA 6 kanal, men en udvidelse af sortimentet i ledningskanaler med kanallåg, der kan tages af og sættes på. BA 6 har hele tiden været anerkendt for den konstruktion, der gør det muligt at sætte låget på, også selv om kanalen måske er blevet mere fyldt, end den var beregnet til. BA 7 er konstrueret med den samme lukkefunktion. Programmet indeholder 14 dimensioner i grå, og 9 dimensioner i blå. Og er selvfølgelig UL-certificeret.

6 T-Konnektor bokse - Med strømbegrænsning eller overspændingsbeskyttelse Brugen af industrielle bus-systemer bliver stadig mere udbredt. Et bus-system giver mange flere muligheder og en væsentlig nemmere installation. Det er i særdeleshed nemmere at udvide eksempelvis med en ekstra føler på en installation. Til brug for den slags tilslutninger på bussystemer kan vi levere T-konnektorbokse for én eller flere ind- og udgange. Når et sådant bus-system indeholder mange kredse, kan det blive meget kritisk om en enkelt sekundær fejl kan påvirke hele styringen. Derfor drejer det sig om at begrænse effekten af en fejl mest muligt, - og så alligevel udnytte muligheden for at have alle kredse med i en helhed. Derfor kan vi som noget nyt også levere disse bokse med indbygget strømbegrænsning og indbygget ove rspændingsbeskyttelse. Ideen med strømbegrænsningen er, at en defekt sensor eller aktuator ikke må kunne lægge hele bussen ned. Tilsvarende skal uønskede transienter holdes ved at OVPsikre kredsen. En overspænding må ikke kunne forårsage ødelagte komponenter. Boksene leveres enten i trykstøbt aluminium, eller rustfri stål i tæthedsklasse IP 66 og har udluftningsstudse til at modvirke kondens. De understøtter Profibus DP, Profibus PA eller Fieldbus Foundation og forbindes enten via M12 stik eller direkte på printklemmerne.

7 GODT AT VIDE Før du måler Steinel spændingstestere I 1990 udkom en ny sikkerheds- udstyr med interne sikringer og Ovenstående er tildels hentet på standard for måleinstrumenter og transientbeskyttelse). sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, måletilbehør. Med denne nye hvor du standard er der indført væsentlige Kategori II / CAT II kan læse mere. ændringer af kravene til måle- Fx husholdningsapparater, trans- instrumenter. portable værktøjer m.v. (Apparatur De spændingstestere vi viser i den der er tilsluttet stikkontakt). vedlagte folder må med en enkelt undtagelse anvendes til CAT III målinger. Der er DigiCheck 5,2 tester, der primært er beregnet til Kategori III / CAT III Materiel, der udgør en del af den faste installation. Fx tavler, anvendelse indenfor elektronik og forsyningsledninger, faste som derfor må anvendes til CAT II installationer. målinger. Med den nye standard er der lagt Kategori IV / CAT IV stor vægt på at beskytte brugeren. Materiel, der anvendes i eller Der er også defineret hvilke krav, der stilles til instrumentet for at i nærheden af installationens forsyningspunkt (foran hovedtavlen). det må benyttes til måling på de forskellige steder i installationen. Der Brugeren skal sikre sig, at det stilles forskellige krav alt efter hvilke overspændinger, instrumentet skal anvendte instrument svarer til disse forhold. Alle nyere instrumenter kunne tåle for at måtte benyttes. skal være forsynet med mærkning, Standarden specificerer forskellige overspændingskategorier baseret på afstanden fra kraftkilden og ledningsnettets dæmpning. der angiver installationskategori samt spændingsangivelse. Fx er en del instrumenter i dag forsynet med mærkningen CAT III / 1000 V. Kategori I / CAT I En sådan mærkning tillader Materiel med beskyttelses- anvendelse af instrumentet til måling foranstaltninger for at begrænse i faste installationer med en max. transiente overspændinger. Fx spænding på 1000 V i forhold til elektronisk udstyr (apparater og jord.

8 DET KAN VI OGSÅ Elektronisk samhandel En af de ting IT udviklingen har bragt med er at gøre det nemmere at kommunikere med hinanden. Herunder også elektronisk at udveksle informationer om varer og ordrer. Kan du sende din ordre vedhæftet på en , indlæser vi den i vort ERP system og sender dig en bekræftelse. Kontakt os for en uddybende samtale om fil-formater og yderligere muligheder. UDGIVER: Knud Wexøe A/S Skættekæret 11, 2840 Holte Tel.: Fax: wexoe@wexoe.dk ANSVARSHAVENDE REDAKTØR: Lars Juhl Jensen DESIGN OG PRODUKTION: Prolog Reklamebureau ET SMART VÆRKTØJ Hurtig, nem og sikker afisolering Skal man arbejde effektivt, skal man have det rigtige værktøj. Afisolering af PDS-kabler kan lade sig gøre med den gode gamle bidetang, - men det kan gøres smartere. Med en AM12 ledningsklipper og afisoleringskniv får du et værktøj, der hurtigt og effektivt både kan klippe UTP eller STP datakabler eller andre flertrådede ledere op til 4mm 2, samt afisolere samme typer kabler med en diameter fra 0,5-12,5mm. Da kniven kan tilpasses isoleringens tykkelse, kan du nemt og enkelt undgå beskadigelse af skærm og/ eller leder. Så er der samtidig en smart lille målepind, så du kan lave en ensartet længde på afisolering, - så passer det hver gang. Og så er den ikke større end du altid kan have den i lommen, det er da smart! Siden etableringen i 1958 har Knud Wexøe A/S udviklet sig til en af Danmarks førende leverandører af viden, løsninger og komponenter til elbranchen samt elektronik- og maskinindustrien. At bringe produkterne til markedet er mere end et slagord for os. Vi har fire udstillingsbusser tilsammen på over 41m det giver os mulighed for at komme til dig og præsentere vores sortiment. På den måde kan vi i ro og mag finde den bedste løsning.

Elektronik-04 kom og besøg os!

Elektronik-04 kom og besøg os! SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 7 Kortmagasiner og ventilation Stilrene kabinetter D-sub til industrimiljø PCB-komponenter til bly-fri lodning TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 5 Elektronik-04 kom

Læs mere

Succesen fortsætter i 2005

Succesen fortsætter i 2005 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 8 Tæl og vind - Vinderne af konkurrencen Stikløsninger PCB-komponenter Bestil et busstop TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 6 Succesen fortsætter i 2005 I løbet af 2004

Læs mere

EL & Teknik 06. Aktiv universal fordelerboks. Løsninger til Industriel Ethernet. Rod i forbindelserne? Se løsningen. Hager-Gruppen - samles hos Wexøe

EL & Teknik 06. Aktiv universal fordelerboks. Løsninger til Industriel Ethernet. Rod i forbindelserne? Se løsningen. Hager-Gruppen - samles hos Wexøe SIDE 2 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 8 Hager-Gruppen - samles hos Wexøe Rod i forbindelserne? Se løsningen Løsninger til Industriel Ethernet Aktiv universal fordelerboks Vi ses på stand C 3900 TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK

Læs mere

Føringsveje i stål. det er også os! Nye smarte værktøjer. Rene linier. Opmærkning. Spar tid med rækkeklemmer

Føringsveje i stål. det er også os! Nye smarte værktøjer. Rene linier. Opmærkning. Spar tid med rækkeklemmer SIDE 2 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 7 Rene linier Opmærkning Spar tid med rækkeklemmer Nye smarte værktøjer TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 4 Føringsveje i stål Vi ses på stand C 3900 det er også os!

Læs mere

Så ruller vi igen... printservice@wexoe.dk ny mulighed. Snapfram en praktisk løsning. WIS installationsstander. Ny indsats fra Harting

Så ruller vi igen... printservice@wexoe.dk ny mulighed. Snapfram en praktisk løsning. WIS installationsstander. Ny indsats fra Harting SIDE 2 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 7 WIS installationsstander printservice@wexoe.dk ny mulighed Snapfram en praktisk løsning Ny indsats fra Harting TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 3 Så ruller vi igen...

Læs mere

2014-05-05 version 15

2014-05-05 version 15 2014-05-05 version 15 MicroVent Indhold 1. Systemoversigt... 3 2. Generelle informationer... 4 3. Servicepunkt... 6 4. Forbindelsesdiagram LON-Bus og 230V... 7 5. Forbindelsesdiagram sensorer og styring...

Læs mere

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed Skønhed i væggen Geberit Shower element Nyhed 1 Frihed på badeværelset. Lad afløbet forsvinde i væggen, så det ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Moderne installationer i væggen og de nyeste sanitærløsninger

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd SERIE Z-20E.SN005 Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Straße 1 Telefon 07731

Læs mere

INSTRUKTION. Bernard el-aktuator

INSTRUKTION. Bernard el-aktuator INSTRUKTION IN113, Nr. B104DKE Bernard el-aktuator Type SQ100, SQ250 SQ400, SQ600, SQ1000 Indhold Opstart... 2 Normal lukkeretning... 3 Komplet leverance... 3 1. Indstilling af mekaniske anslag, 90 -drejende...

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: Glasklemliste på væg Glasklemliste i væg. Montage af glasdør med glasklemliste på væg

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: Glasklemliste på væg Glasklemliste i væg. Montage af glasdør med glasklemliste på væg glasklemliste på væg glasklemliste på væg CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Dør med: Glasklemliste på væg Glasklemliste i væg glasklemliste på væg glasklemliste på væg For at monterer et

Læs mere

Smartbox, 30-69001-8. Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet!

Smartbox, 30-69001-8. Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet! Smartbox, 0-6900-8 Brugermanual Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet! PDF 5956 / 0.0.2009 Indholdsfortegnelse:. ANVENDELSE...2 2. KOMPONENTLISTE.... TILSLUTNING AF SMARTBOX...4.

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

Transportbånd. Betjeningsvejledning. >> Før transportbåndet tages i brug, bedes De læse denne betjeningsvejledning

Transportbånd. Betjeningsvejledning. >> Før transportbåndet tages i brug, bedes De læse denne betjeningsvejledning Transportbånd Betjeningsvejledning >> Før transportbåndet tages i brug, bedes De læse denne betjeningsvejledning Betjeningsvejledning Staring Transportbånd 1 > 2 Betjeningsvejledning Staring Transportbånd

Læs mere

Frit valg. BR netway ny teknik. WaveGuard den elektroniske sikring. RJ-45 Ethernetstik til industribrug. Multicard universelt opmærkningssystem

Frit valg. BR netway ny teknik. WaveGuard den elektroniske sikring. RJ-45 Ethernetstik til industribrug. Multicard universelt opmærkningssystem S I D E 2 S I D E 4 S I D E 6 S I D E 7 BR netway ny teknik WaveGuard den elektroniske sikring Multicard universelt opmærkningssystem RJ-45 Ethernetstik til industribrug T I D S S K R I F T O M E L E K

Læs mere

Monteringsanvisning for databus. Monteringsanvisning for databus. 1.0 Kabel føring

Monteringsanvisning for databus. Monteringsanvisning for databus. 1.0 Kabel føring Vigtigt Monteringsanvisning for databus Læs og forstå denne monteringsanvisning før databus kablet monteres. 1.0 Kabel type Der må som databus kabel kun anvendes følgende godkendte type kabel: 1.0 Kabel

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Info om overfladebehandling

Info om overfladebehandling Info om overfladebehandling Oplysninger og illustrationer vedrørende: Varmforzinkning Valg af stål Stålfejl Svejsning Konstruktionsudformninger / huller mv. Beholdere Hvidrust Duplex maling på varmforzinket

Læs mere

Landbrugets Byggeblade

Landbrugets Byggeblade Landbrugets Byggeblade Bygninger Teknik Miljø Installationer Arkivnr. 104.03-01 El Udgivet Sept.'93 Potentialeudligning i bygninger med husdyr (kvæg, svin, fjerkræ etc.) Revideret 28.04.2003 Side 1 af

Læs mere

10 % eftersyn. En gennemgang af de mest typiske fejl

10 % eftersyn. En gennemgang af de mest typiske fejl 10 % eftersyn En gennemgang af de mest typiske fejl Formålet med eftersynet. 10 % anlægstilsyn udføres på nye og ændrede elinstallationer, og formålet med tilsynene er at kontrollere, at den faste elektriske

Læs mere

FSTA/FSD 20150429 AI 1

FSTA/FSD 20150429 AI 1 1 El-installationer på sygehuse Regler for stikkontakter i Danmark med fokus på sygehuse Asger Illum 2 Hvem er vi? En fullservice virksomhed med bred ekspertise inden for alle gængse ingeniørdiscipliner

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

bilindretning Dansk samle- og montagevejledning - 1 -

bilindretning Dansk samle- og montagevejledning - 1 - bilindretning Dansk samle- og montagevejledning Download English version on www.raaco.com Download nederlandse versie op www.raaco.com Ladda ned den svenska versionen på www.raaco.com Last ned norsk versjon

Læs mere

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Den originale med globale godkendelser er på lager. Mange praktiske dimensioner og funktionelt systemtilbehør til alle anvendelsesområder gør

Læs mere

PR 2000 Proximity-læser Art. Nr.: 460002 Installationsmanual

PR 2000 Proximity-læser Art. Nr.: 460002 Installationsmanual PR 2000 Proximity-læser Art. Nr.: 460002 Installationsmanual PR2000v.2 Inst.Man. DANjun12 Side 2 CT 2000 Prox Indholdsfortegnelse Side 1. Generelt... 3 2. Programmering... 4 2.1 Programmering med ConLan

Læs mere

VAFOS Målerbrønde og armaturer

VAFOS Målerbrønde og armaturer plug and play versioner og armaturer Et montagevenligt kvalitetsprodukt Ulefos producerer to typer målerbrønde, én udført i korrugeret PE/PP anlægsrør og én fuldisoleret i helstøbt PU. Fælles for de to

Læs mere

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax.

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 Kommunikationssystem Prisliste 2009 System beskrivelse SYSTEM BESKRIVELSE

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

Monteringsanvisning for betjeningstryk. Monteringsanvisning for betjeningstryk. Pin 1: GND Fælles stel Pin 2: DN - Ned Pin 3: UP - Op.

Monteringsanvisning for betjeningstryk. Monteringsanvisning for betjeningstryk. Pin 1: GND Fælles stel Pin 2: DN - Ned Pin 3: UP - Op. Vigtigt Monteringsanvisning for betjeningstryk Læs og forstå denne monteringsanvisning før betjeningstryk monteres. 1 2 3 Pin 1: GND Fælles stel Pin 2: DN - Ned Pin 3: UP - Op 1.0 Tastetryk med motherboards

Læs mere

Installation Røgdetektor ELQZ-2-428-2, GOLD

Installation Røgdetektor ELQZ-2-428-2, GOLD Installation Røgdetektor ELQZ-2-428-2, GOLD Generelt Røgdetektor ELQZ-2-428-2 benyttes til at måle røggasser i ventilationskanaler. Den består af en ioniserende detektor monteret i et adaptersystem, hvor

Læs mere

Introduktion til kurset:

Introduktion til kurset: Introduktion til kurset: Du opnår kendskab til udskiftning af defekte El-komponenter i styretavler, samt funktionstest af anlæg. Du vil få kendskab til, hvordan man ændre El-diagrammet så det passer til

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

Rørkabelsko for kobberkabler 10-300mm 2 klasse 5 og 6

Rørkabelsko for kobberkabler 10-300mm 2 klasse 5 og 6 Rørkabelsko for kobberkabler 10-300mm 2 klasse 5 og 6 Professionelt værktøj til professionelt brug. Denne oversigt hjælper dig til at vælge den rigtige kabelsko til din opgave. Vi har også presse-, crimpe-

Læs mere

Enclosure solutions for you. MultiFlex MultiK

Enclosure solutions for you. MultiFlex MultiK Enclosure solutions for you. MultiFlex MultiK Eldon MultiFlex lakeret gulvskabe MultiFlex programmet omfatter: MultiFlex C. for kombinationenskabet med åbne sider. Rammen er fremstillet ved hjælp af 1.75mm

Læs mere

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift 2014 Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift.dk, Søgårdparken 20, 7250 Hejnsvig 2 FORSIKRING)OM)OVERENSSTEMMELSE)) Søgårdparken20 7250Hejnsvig

Læs mere

Side 1. Installationsvejledning for. systemet. Version 1 December 2004

Side 1. Installationsvejledning for. systemet. Version 1 December 2004 Side 1 Installationsvejledning for µ-pc systemet µ-pc Version 1 December 2004 Side 2 µ-pc systemet µ-pc systemet er opbygget af moduler som vist på figur 1. Hvert modul består af en kasse med stikforbindelser,

Læs mere

Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator.

Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator. Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator. Tilykke med din nye vedvarende energikilde. Før montage af anlægget bør denne vejledning grundig læses igennem. For optimal ydelse

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

INSTALLATIONSVEJLEDNING

INSTALLATIONSVEJLEDNING INSTALLATIONSVEJLEDNING -vejs ventilsæt/-vejs ventilsæt til ventilationskonvektorer EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 -vejs ventilsæt/-vejs ventilsæt til ventilationskonvektorer Læs denne vejledning

Læs mere

DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013

DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013 DS Montagevejledning DS Sigma stålåse Oktober 2013 2 DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-9500 Hobro Oktober 2013 www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Modtagelse og kontrol s. 3 DS Produktoversigt s. 4 DS Transport

Læs mere

Monteringsvejledning micro inverter. Monterinskit med taghager/tagskruer

Monteringsvejledning micro inverter. Monterinskit med taghager/tagskruer Monteringsvejledning micro inverter Monterinskit med taghager/tagskruer 1 Inhold Vigtig information til denne monteringsvejledning... 3 Elektriske informationer... 4 Bygningsmæssige rammer og parametre...

Læs mere

Drejeskive fra Märklin/Fleischmann

Drejeskive fra Märklin/Fleischmann Drejeskive fra Märklin/Fleischmann Märklin og Fleischman har en fælles drejeskive med op til 48 tilslutningsspor. Drejeskiven har et mekanisk låsesystem der bevirker at broen kan stoppe præcis ud for tilslutningssporet.

Læs mere

El-forvarmeflade Til aggregater

El-forvarmeflade Til aggregater INSTRUKTIONSMANUAL El-forvarmeflade Til aggregater Version 1.0 17/06-2014 www.geovent.dk Indhold 1.0 Generelle sikkerhedsforskrifter...2 1.1 Fare...2 1.2 Anvendelsesområde...2 1.3 Beskrivelse...2 1.4 Mærkning...............................

Læs mere

Brugervejledning for SCANNER 410SMD

Brugervejledning for SCANNER 410SMD Brugervejledning for SCANNER 0SMD KNOP ELEKTRIK A/S Fabriksvej 0=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 978 0=Fax.: 978 0666 Indhold: Rengøring side Bortskaffelse side Tilslutning side Ind

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.15 Februar 2010 Side 1 af 23 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0

Læs mere

SDE - Røgspjæld (RS) til runde kanaler SDE. Røgspjæld (RS) til runde kanaler

SDE - Røgspjæld (RS) til runde kanaler SDE. Røgspjæld (RS) til runde kanaler SDE Røgspjæld (RS) til runde kanaler Opfylder kravene til et RS-spjæld jævnfør DS 428, 2009 ( = E 60 (ve,ho, io) S) Opfylder også brandklasse E 90 (ve,ho, io) S, EI 5 (ve,ho, io) S og E 20 (ve,ho,

Læs mere

PARTY COOLER BRUGSANVISNING 8110 516-06

PARTY COOLER BRUGSANVISNING 8110 516-06 PARTY COOLER 0 BRUGSANVISNING 8110 516-06 Leverancen omfatter: - Party Cooler som vist på billedet - Brugsanvisning Udstyr 1. Transparent klaplåg 2. Løs bund 3. To sideborde af ædelt træ 4. Køleplads 5.

Læs mere

Gyptone Kant D1 system Monteringsvejledning

Gyptone Kant D1 system Monteringsvejledning Monteringsvejledning Design og teknik Produktbeskrivelse/anvendelse Gyptone akustikloft med Kant D er et færdigmalet, demonterbart loft, monteret i skjult skinnesystem (T-). Lofter med Kant D er altid

Læs mere

FIELDBUS I/O ADVANTAGE

FIELDBUS I/O ADVANTAGE FIELDBUS I/O ADVANTAGE Reducerer kabling og installationsomkostninger 2 I/O per node Beskyttelsesklasse IP/IP7 Enkeltpunkt diagnose Fuldt konfigurerbare I/O punkter Kompakt robust konstruktion 02 03 SKAB

Læs mere

Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder

Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder Frihed til at placere dine afbrydere, hvor du vil LK IHC Wireless er en trådløs produktserie, der giver dig frihed til at ændre din nuværende el-installation

Læs mere

Solid P Modulopbygget tavlesystem

Solid P Modulopbygget tavlesystem Solid P Modulopbygget tavlesystem 1 FIBOX SOLID P Solid P Kapslingssystem - Glasfiberarmeret polyester Applikationer: Tung industri Havne og skibsværfter Bryggerier, mejerier og slagterier Energisektoren

Læs mere

Udbudstekster LK OPUS Intelligente systemer

Udbudstekster LK OPUS Intelligente systemer Udbudstekster LK OPUS Intelligente systemer Formål Tekster i dette dokument er beregnet til brug ved udformning af udbudsbeskrivelser gældende for offentlige udbud, hvor produkt- og firmanavne ikke må

Læs mere

Installation System M

Installation System M Installation System M max 40 mm max 200 mm til væg 200 mm 00 mm Montagesystemet System M er et skjult skinnesystem, som anvendes til montage af Sonar plader med kant M. System M fastgøres enten direkte

Læs mere

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret.

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Denne guide omfatter også montering af omdrejnings tæller. Lednings nette på en Yamaha FS1 har grundlæggende

Læs mere

SDS - Røgspjæld (RS) til rektanglære kanaler SDS. Røgspjæld (RS) til rektanglære kanaler

SDS - Røgspjæld (RS) til rektanglære kanaler SDS. Røgspjæld (RS) til rektanglære kanaler SDS Røgspjæld (RS) til rektanglære kanaler Opfylder kravene til et RS-spjæld jævnfør DS 428, 2009 ( = E 30 (ve,ho, io) S) Opfylder også brandklasse E 90 (ve,ho, io) S, EI 15 (ve,ho, io) S og E

Læs mere

KP4.6 Installations- & Brugsvejledning

KP4.6 Installations- & Brugsvejledning Hea KP4.6 Installations- & Brugsvejledning ding Place your message here. For maximum impact, use two or three sentences. 2 Tillykke Tillykke og tak fordi du valgte Jamo KP4.6 tastatur. Tastaturet åbner

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Nyt navn på Bygningsbeslag

Nyt navn på Bygningsbeslag Nyt navn på Bygningsbeslag For at styrke salget af Bygningsbeslag i Europa har vi skiftet navn til PASLODE, der er et anerkendt varemærke i både Danmark og Europa. Fordelene er mange, bl.a.: Flere varenumre

Læs mere

AIR FRÖHLICH spec. heatpipe. Brugsanvisning. AIR FRÖHLICH spec. heatpipe til brug i svømmehaller

AIR FRÖHLICH spec. heatpipe. Brugsanvisning. AIR FRÖHLICH spec. heatpipe til brug i svømmehaller Brugsanvisning AIR FRÖHLICH spec. heatpipe til brug i svømmehaller Indholdsfortegnelse 1- Produktbeskrivelse 2- Transport og løfteanordning 3- Modtagekontrol 4- Installation 5- Operatørmanual 6- Fejlfinding

Læs mere

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste.

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. 1 Indhold 1 Sikkerhedsregler ved brug af centralstøvsugeren...............

Læs mere

Havnestiger - Produktbeskrivelse

Havnestiger - Produktbeskrivelse Dato 2007-09-17 Havnestiger - Produktbeskrivelse Bagh & Co A/S har i mange år produceret tagstiger, som især afsættes til Sverige. Stigerne er nu videreudviklet til anvendelse som nødstiger i havne. Da

Læs mere

DCC digital dekoder til magnetiske produkter

DCC digital dekoder til magnetiske produkter Viessmann 5212 Digital Dekoder Dansk Brugervejledning DCC digital dekoder til magnetiske produkter med fire udgangsgrupper Indhold 1. Vigtige oplysninger... 2 2. Indledning / Egenskaber... 3 3. Montering...

Læs mere

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post Pakkepostkasser til dig der handler på nettet Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Pakkepostkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Med sin

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605

Elinstallationsrapport for ejendommen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605 for ejendommen Sælger G Johs Christoffersen Adresse Menstrup Bygade 5 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 11.10.2015 Udløbsdato 11.10.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16 A 4700

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING KRM-1 og KRM-2

BRUGERVEJLEDNING KRM-1 og KRM-2 -1 og -2 V2.0 (05.11.2015) 1 (8) SENSORKONSTRUKTION. Elektronik. B. Øvre kabinet med tætning.. Nedre hus med tætning.. dapterplade med pakning. E. Optisk røgsensor. F. Gummibøsning (kun til isolerede eller

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Niels Åge Toldam & Gitte Philip. Ryslinge El Tvekildevej 1 5856 Ryslinge Tlf.: 62 67 10 99

Elinstallationsrapport for ejendommen. Niels Åge Toldam & Gitte Philip. Ryslinge El Tvekildevej 1 5856 Ryslinge Tlf.: 62 67 10 99 for ejendommen Sælger Niels Åge Toldam & Gitte Philip Adresse Solsikkevej 4 Postnr. og by 2700 Brønshøj Dato 05.05.2015 Udløbsdato 05.05.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Ryslinge El Tvekildevej

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

BOLTESVEJSNING EN OVERBEVISENDE TEKNIK

BOLTESVEJSNING EN OVERBEVISENDE TEKNIK BOLTESVEJSNING EN OVERBEVISENDE TEKNIK Fordelene ved KÖCO-Boltesvejseteknik 2 KÖCO-Boltesvejsning er en sikker og meget stærk befæstigelsesmetode, der ydermere tilbyder enorme besparelses muligheder. Ved

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk Dansk 1 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1.1 Om dokumentationen Den oprindelige dokumentation er skrevet på engelsk. Alle andre sprog er oversættelser. De forholdsregler, der er beskrevet i dette

Læs mere

UniLock System 10. Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender. Version 2.0 Revision 140220

UniLock System 10. Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender. Version 2.0 Revision 140220 UniLock System 10 Manual til T550 Secure Radiomodtager og håndsender Projekt PRJ124 Version 2.0 Revision 140220 T550 Secure er en højsikker trådløs UHF-læser der benyttes, hvor det ønskes at oplåse på

Læs mere

Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) Målerskab, type IM-l. (for måler med ledningstilslutning) Vejledning til

Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) Målerskab, type IM-l. (for måler med ledningstilslutning) Vejledning til Vejledning til Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) og Målerskab, type IM-l (for måler med ledningstilslutning) Type IM-s for målertilslutning med stikben, max 63A, 169 A1010 Type IM-I for målertilslutning

Læs mere

System Komponenter. Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger

System Komponenter. Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger System Komponenter Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger Systemkomponenter Introduktion Laboteks centraliserede systemer er anerkendt for høj driftsstabilitet og ydelse.

Læs mere

132-400 kv AC Station

132-400 kv AC Station 132-400 kv AC Station Frilufts AC-Stationer Højspændingskomponenter Afbrydere ETS-50-06-05 Rev. 0 teknisk standard REVISIONSOVERSIGT Dokumentnummer: 24407/10 Version Forfatter Dokument status/ændring Reviewer

Læs mere

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W Art nr. 60.528 DK Brugsanvisning Rystepudser 170W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne vejledning nøje gennemlæses.

Læs mere

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL Teknisk systemhåndbog klemkasser KL 1 4 6 5 3 7 2 Lille kabinet godkendt verden over og fås på lager som standardvare med mange dimensioner. Det praktiske systemtilbehør gør klemkasserne KL til en ideel

Læs mere

thermcord record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber record your global partner for entrance solutions

thermcord record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber record your global partner for entrance solutions record record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber www.recordbmt.dk thermcord www.recordbmt.dk THERMCORD 2 record THERMCORD skydedøre med termisk isolering record THERMCORD

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE 501-19 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE 501-19 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - TYPE 0-9 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning før opstilling,

Læs mere

Gyptone Kant E system Monteringsvejledning

Gyptone Kant E system Monteringsvejledning Monteringsvejledning Design og teknik Produktbeskrivelse Gyptone akustiklofter med Kant E er et færdigmalet, demonterbart akustikloft monteret i et synligt skinnesystem (T-). Skinnesystemets synlige flade

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

ACO VVS. ACO ShowerDrain. Design & funktion. ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure. www.aco.dk. Gældende for Januar 2016

ACO VVS. ACO ShowerDrain. Design & funktion. ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure. www.aco.dk. Gældende for Januar 2016 ACO VVS ACO ShowerDrain Gældende for Januar 06 Design & funktion ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure www.aco.dk ACO ShowerDrain Design & funktion... I vores enkle design har vi fokus

Læs mere

BRUGSANVISNING. LCD 8940 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel. LCD 8940 HI-POWER 1 Versionsdato: 11-02-2015 Versionsnr.

BRUGSANVISNING. LCD 8940 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel. LCD 8940 HI-POWER 1 Versionsdato: 11-02-2015 Versionsnr. BRUGSANVISNING LCD 8940 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel LCD 8940 HI-POWER 1 Versionsdato: 11-02-2015 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Generelt 3 2. Pakkens indhold 3 3. Produktets opbygning

Læs mere

www.fi box.dk fi box@fi box.dk Fibox Enclosing innovations Flere muligheder?

www.fi box.dk fi box@fi box.dk Fibox Enclosing innovations Flere muligheder? Produktoversigt MNX UL Type 1, 4, 4X, 6 (12 or 13) UL Type 1, 4, 4X, 6 (12 or 13) MNX kapslinger i polycarbonat og ABS, er produceret ved hjælp af de nyeste teknikker inden for sprøjtestøbning. Kasserne

Læs mere

Gulvvarme. 57.05158.040179. 03.00.040.171 / EAN-nr 0905.2007 / G-nr

Gulvvarme. 57.05158.040179. 03.00.040.171 / EAN-nr 0905.2007 / G-nr Gulvvarme Indholdsfortegnelse Devicell DRY side 4 Deviflex varmekabler side 5-6 Devimat side 7-8 Devireg termostater side 9-10 WEB HOME side 11 Tilbehør til Deviflex side 12 Skema for produktvalg side

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Ida Rand Kjeldsen Adresse Fasanvænget 20 Postnr. og by 8330 Beder Dato 05.01.2016 Udløbsdato 05.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700

Læs mere

6. Elektrisk. 6.1 Elektrik (230V)

6. Elektrisk. 6.1 Elektrik (230V) 6. Elektrisk 6.1 Elektrik (230V) Bestemmelse: Fig.: Forklaring: 6.1.1 I modulerne må der ikke findes kabler eller ledninger som fører 230V netspænding. 6.1.2 Der må udelukkende anvendes transformere som

Læs mere

Pressostater, differens pressostater og termostater, Type RT-E

Pressostater, differens pressostater og termostater, Type RT-E MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Teknisk brochure Pressostater, differens pressostater og termostater, RT-E RT-E-serien består af pressostater og differenspressostater såvel som termostater. Enhederne er

Læs mere

Bekendtgørelse om stærkstrømsbekendtgørelsen, afsnit 6C, særlige krav til anvendelse af stikpropper og stikkontakter i installationer 1)

Bekendtgørelse om stærkstrømsbekendtgørelsen, afsnit 6C, særlige krav til anvendelse af stikpropper og stikkontakter i installationer 1) BEK nr 1041 af 10/11/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Sikkerhedsstyrelsen, j.nr. 644-11-00032 Senere ændringer

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV 24-24 / RV 24-32

Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV 24-24 / RV 24-32 Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV 24-24 / RV 24-32 Brandventilation Komfortventilation 24VDC max. 24/32A 2 aktuatorudgange 1 brandventilationsgruppe, 2 komfortgrupper Tilslutning

Læs mere

Emhætte Brugsanvisning

Emhætte Brugsanvisning Emhætte Brugsanvisning INDHOLD 1.Introduktion 2.Beskrivelse 3..Montering 4..Bemærkninger vedr. montering 5..Sikkerhedsregler 6 Brug 7 Vedligeholdelse 8..Garantibevis 1 INTRODUKTION 1. Tak, fordi du valgte

Læs mere

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk Træpillefyr M April 2012 www.biovarme.dk Træpillefyr M Gør en forskel for miljøet Nemt at installere og betjene Med en virkningsgrad helt i top er Automatisk optænding og modulerende drift DENVIRO træpillefyr

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter Aase Lieberkind. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter Aase Lieberkind. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605 for ejendommen Sælger Boet efter Aase Lieberkind Adresse Wesselsvej 50 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 14.06.2016 Udløbsdato 14.06.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16 A 4700

Læs mere

Billedkvalitet kræver gode kabler

Billedkvalitet kræver gode kabler Billedkvalitet kræver gode kabler Når du indstiller dit nye digitale tv, benyt da følgende: Frekvens. 346Mhz/346000KHz Symbolrate. 6900 Modulation. 64 QAM Netværks ID. 0 Her på siden kan du læse mere om

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere