DS Gruppen. stærk i stål, beton og beklædning

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DS Gruppen. stærk i stål, beton og beklædning"

Transkript

1 DS Gruppen stærk i stål, beton og beklædning

2 2 DS Gruppen DS Gruppen kort fortalt DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål, beton og overfladebehandling til byggeri, industri og offshore. Hovedsædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert sit forretningsområde. Svend Møller hansen Lysten til at sætte noget i gang er kend e - tegnende for DS Gruppens udvikling og styrke. Det skaber korpsånd og de bedste sælgere, som kender produktet i detaljen, og som ikke går på kompromis med kvaliteten. Der er meget der lykkes, hvis man prøver. Vækst, udvikling og viljen til at træde, hvor ingen har trådt før, har kendetegnet koncernen fra dag 1. Kombinerer man de værdier med kvalitet, troværdighed, gode håndværksmæssige dyder og flair for at etablere rationelle og lønsomme produktionsflow, har man fat i den særlige ånd, der kendetegner koncernen og dens ansatte. Koncernens katalysator for vækst er og har altid været lysten, modet og viljen til at investere i nye projekter, produkter, løsninger og virksomheder. En vækst, der afspejles i koncernens samlede forbrug af beton og stål på henholdsvis tons og tons fordelt på et samlet produktionsareal på små m 2. I dag eksporterer koncernen til en lang række lande i Norden og Europa. Sammenhængskraften forstærker konkurrenceevnen Sammenhængskraften mellem forretningsområderne er en vigtig nøgle til koncernens vækst og udvikling. I praksis betyder sammenhængskraften et optimalt flow i processerne. Videndelingen er struktureret og sker både i indkøbet, projekteringen, produktionen og montagen. Resultatet er en mere effektiv byggeproces og et bedre slutprodukt. Og effektiviteten kommer også til udtryk i den måde, der kommunikeres på. Et indgående kendskab til hinandens spidskompetencer og ansvarsområder hvor begynder og slutter de er med til at sikre, at opgaverne ikke falder mellem to stole, men håndteres professionelt og effektivt i alle faser. De brede kompetencer og den solide hands-on erfaring hos alle virksomheder i DS Gruppen sikrer alle typer af kunder og aktører i en byggebranchen professionel, troværdig en professionel, og markedsorienteret troværdig og markedsorienteret partner med bundsolid partner økonomi. med bund solid økonomi.

3 3 Synergi og sammenhæng DS Gruppens virksomheder spænder over mange forretningsområder, som dog har en fælles værdiforståelse og erfaring inden for projektering, produktion, montage og overflade behandling af komponenter i stål og beton. Et ord er et ord, og kvalitet spiller en afgørende rolle i alle DS-selskabernes handlinger. Og det skaber synergi og sammenhæng på tværs af koncernen. Stålkonstruktioner Landbrug, institution og erhverv Tag og facader Løsninger i profilerede stålplader DS Stålkonstruktion, DS Fabrin, DS Nor, DS Stahl DS Stålprofil, DS Stahl Betonbyggeri Facadeelementer, betonvægge, søjler, bjælker, trapper, altanplader mv. DS Elcobyg Skræddersyede byggesystemer Totalentreprise inden for erhvervsbyggeri i beton og stål DS Flexhal Specialkonstruktioner Komplekse løsninger til energisektoren, proces industrien, offshore, vindmølletårne DS SM Overfladebehandling Korrosionsbeskyttelse og vedligeholdelse af stålog betonkonstruktioner DS Semaco

4 4 DS Stålkonstruktion Stærk under overfladen DS Stålkonstruktion er en dynamisk virksomhed, og vi arbejder konstant på at optimere vores ressourcer og know-how. Vores viden og erfaring er samlet i begrebet Stærk under overfladen. Et begreb, der dækker over de kompetencer, der ikke nødvendigvis er umiddelbart synlige, men som alligevel er helt centrale for produktionen, projektledelsen og montagen af bærende stålkonstruktioner til moderne industribygninger. Det, som er synligt, er DS Stålkonstruktions tyngde. Den understreges bl.a. af en årlig produktion på mere end tons stål, et produktionsareal på mere end m 2 og en stor, topmoderne maskinpark, som kan bearbejde alle pladetykkelser og alle typer af valsede profiler. Styrken kommer også til udtryk i måden, som vi arbejder og samarbejder på. Vi er: Ordholdende Kreative og løsningsorienterede Kundens partner i opgaveløsningen Leveringsdygtige i kvalitetsprodukter Musikteateret Holstebro understøttes elegant med en bærende stålkonstruktion.

5 5 Flotte stålkonstruktioner et speciale fra DS Stålkonstruktion» Både til standardprojekter og prestige projekter medbringer vi vores kreative løsninger og byggetekniske kompetencer. Løsninger med stor spændvidde Løsningerne, som er kendetegnet ved lette konstruktioner, store spændvidder, hurtig montage, fast tid og pris, åbner mange døre til konventionelle og innovative anvendelsesmuligheder af bærende stålkonstruktioner til: Industribyggeri Landbrugsbyggeri Butiksbyggeri Stadionbyggeri Bilhuse/udstillinger Specialkonstruktioner Effektiv projektledelse er afgørende også set i et internationalt lys Både Projektsalg (projekter af en vis størrelse/kompleksitet og med en stålkonstruktion som det bærende element) og Spærsalg (kernekompetence i stålrammekonstruktioner) sikrer kunden en effektiv og velfungerende proces, da der fra den første kontakt til den endelige levering er én gennemgående projektleder. Vigtigheden af en effektiv projektledelse gælder ikke mindst i forbindelse med de internationale opgaver i Sverige, Norge og Tyskland, hvor forskellige byggetraditioner spiller ind. Her kan tidsforbruget og omkostningerne hurtigt stige markant, hvis processen ikke er velfungerende. Foruden dygtige projektledere har DS Stålkonstruktion også investeret i konferenceudstyr, så der løbende kan afholdes store som små online møder med kunder på eksportmarkederne. Det giver en øget adgang til de nødvendige informationer og bidrager til bedre produktløsninger. Samtidig sparer det en masse tid og rejseomkostninger, som sikrer en hurtigere projektafvikling og en større lønsomhed. International konkurrenceevne og markedsindsigt De to salgsdatterselskaber DS Nor og DS Stahl er oprettet for at styrke vores konkurrenceevne og markedsindsigt på det norske og tyske marked. Det handler i bund og grund om nærhed og om at kunne omsætte vores erfaring med de forskellige faser i projekteringen til vækst på vores mest centrale eksportmarkeder.

6 6 DS Fabrin Skræddersyede stålspær er standard DS Fabrin er en ordreproducerende virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for produktion og montering af stål spær, som specielt opfylder kravene til byggeri inden for landbrug og mindre industri. Virksomheden producerer hovedsageligt to typer spær, der alt afhængig af spændvidden, kan optimeres til næsten enhver form for bygningstype.

7 7 Inden for landbrug anvendes spær fra DS Fabrin primært til stalde, lader eller maskinhuse, mens industrien ofte anvender spærene til værksteds-, produktions- og lagerhaller. Derudover anvendes spærene til en lang række byggerier bl.a. parcelhuse, hvor den slanke stålkonstruktion udnyttes til mere utraditionelle løsninger. Faglig sparring fra idé til færdigt resultat Med det bedste inden for moderne teknik og traditionelt håndværk deltager DS Fabrin gerne i alle faser af processen med rådgivning, projektoptimering og udførelse af de nødvendige statiske beregninger. I dag disponerer DS Fabrin over m 2 produktionsareal og en fleksibel produktion med robotteknologi, som resulterer i korte leveringstider og konkurrencedygtige priser. Mange bygherrer ønsker i dag at sætte sit eget præg på familiens nye drømmehus. Med DS Fabrins stålspær lægges der op til utraditionelle løsninger, der tilgodeser behovet for udtryksfuldt byggeri.

8 8 DS Flexhal Specialister i fleksible erhvervsbyggerier DS Flexhal er specialister i fleksible erhvervsbyggerier i beton og stål enten som totalentreprenør eller som leverandør af råhuse bæresystemer, ydervægge og tag.» Den elegante facadeskærm er lavet af glas, som er monteret på en alu-ramme. Den støttes af en galvaniseret stålkonstruktion, der er fastgjort til bygningen, og denne helhed løfter bygningen med et utraditionelt og futuristisk udtryk. Spidskompetencer i alle byggeriets faser Idéudvikling, projektering, dimensionering, projektledelse og byggeledelse af byggeriet til aftalt tid. Spidskompetencerne er fordelt på et team af dygtige medarbejdere, der har erfaring med alle byggeriets faser. Råhusløsningerne tager afsæt i rationelle og funktionelle byggerier ved at udnytte de bedste egenskaber i beton og stål. Når materialevalget kombineres optimalt, giver det en økonomisk og rationel løsning. Et ord er et ord Vi garanterer den højeste kvalitet til den aftalte pris - og til den aftalte tid. For hos os er et ord et ord, og vi sætter en ære i at overholde alle indgåede aftaler. I den proces udnytter vi fordelene ved de 5 statiske byggesystemer og giver vores kunder en optimal rådgivning om byggeløsningen. Samtidig er valget af materialer, farver og strukturer helt op til kunden.

9 9 Fleksible byggesystemer Et erhvervsbyggeri fra DS Flexhal kan udformes på mange måder og tilpasses vidt forskellige størrelser. Vi har udviklet fem forskellige byggesystemer, der kan anvendes hver for sig eller kombineres. Bærende stålrammer med ikke-bærende facader. Bærende betonfacader med indstøbt rammeben/rammekonstruktion. Betonelementer som industrialiseret byggesystem. Bærende betonfacader og søjler med stålgitterdrager til at bære taget. Bærende betonfacader med tagkonstruktion i beton ribbendragere. Vi gør os umage Totalentreprise er en helt særlig disciplin. Og den mestrer vi til perfektion. Vi koordinerer og fungerer som tovholder for underentreprenørernes indsats, så der kommer et optimalt flow i byggeprocessen og kunden skal kun forholde sig til én projektleder, som har det fulde overblik. Vores kompetente konstruktionsafdeling med statiske ingeniører og tegnestue sikrer lave omkostninger på projektering og løsninger, der passer til netop dine krav og ønsker.

10 10 DS Stålprofil Stålplader til kreative tag- og facadeløsninger De lette tag- og facadekonstruktioner og det brede produktprogram giver bygherrer, arkitekter og håndværkere frihed til at tænke utraditionelt, når en bygning skal bygges fra bunden eller renoveres. Den kreative løsning kan resultere i et smukt tag og/eller facade, men kreativiteten kan også udmunde i en ekstraordinær økonomisk og funktionel løsning. Økonomiske og funktionelle løsninger Spændende stålplader, populære farver og et omfattende program af tilbehør er til rådighed for den kreative og er med til at kunne tilfredsstille kunder med hensyn til æstetik, funktionalitet, energiomkostninger, montage og levetid. DS Stålprofil leverer løsninger til : Erhvervsbyggeri Industribyggeri Landbrugsbyggeri Parcelhus/sommerhus Carporte/udhuse Etagebyggeri En moderne virksomhed Et bredt program af kvalitetsprodukter, moderne produktionsfaciliteter og en innovativ tankegang har gjort DS Stålprofil til en af de førende producenter af stålplader til tag og facader. Medarbejderne står til rådighed med kompetent rådgivning, beregninger og en effektiv logistik. Vores kunder kan også søge hjælp via online værktøjerne DS Tagberegningsprogram og DS Tour Guide, som giver kunderne et mere effektivt indkøb. Det er værktøjer, som ikke mindst de udenlandske kunder i Tyskland, Østrig og Holland nyder godt af. Succes i Tyskland med DS Stahl DS Stålprofils eksportomsætning har gennem de sidste år været støt stigende, og den svarer nu til en betydelig del af den samlede omsætning. En stigning der uden tvivl skyldes tilstedeværelsen på det tyske marked med et salgsdatterselskab. Med en kompetent tysk salgsstyrke har DS Stålprofil opnået et større kendskab og mere nærhed til kunderne.

11 Den smukke tag- og facadeløsning er specielt tilpasset i funktion og udtryk. Det specielle byggeri er en del af projektet Fremtidens Landbrugsbyggerier, som bliver støttet af Realdania Fonden, landbrugets organisationer og de berørte kommuner. 11

12 12 DS Elcobyg Virksomhedens produktprogram omfatter: Facadeelementer Vægelementer Betonsøjler Altanplader Specialelementer Betonelementer på markedspræmisser Rådgivning, styring og præcision. DS Elcobygs markedsposition kan tilskrives spidskompetencer, der gør en forskel for alle samarbejdspartnere. DS Elcobyg har mange års erfaring med betonelementer til større og mindre boligbyggerier såvel som erhvervs-, institutionsog landbrugsbyggerier. Fleksibel og professionel På markedets præmisser. DS Elcobyg tilstræber konstant at være en kompetent og professionel partner for alle typer af kunder og forretningsforbindelser entreprenører, arkitekter, projekterende ingeniører og bygherrer. Æstetik og funktionalitet i ét og samme produkt. Betonelementerne sprænger de kreative rammer for anvendelsesmuligheder. Fængende og farverige facader, spændende og smukke rum. Mulighederne er mange, og med et fleksibelt produktionsapparat med eget betonværk kan selv kompliceret etagebyggeri produceres til en særdeles konkurrencedygtig pris.

13 13 VM Bjerget - Ørestaden Boligbyggeri i Ørestaden med 80 boliger placeret på taget af et fire etagers højt parkeringshus. I alt m 2. Husene er på 100 m 2 og har en tilsvarende taghave. Projektet er tegnet af Bjarke Ingels fra tegnestuen BIG. Konstruktionen består af stål- og betonelementer. Der er leveret: m 2 betonvægge tons betonsøjler/bjælker 719 tons altaner Andre prestige-byggerier DS Elcobyg har også leveret deres kompetence og betonelementer til spændende projekter som: V og M Huset m 2 BIG / 8 tallet m 2 DSV i Malmø m 2 Logistikparken m 2

14 14 DS Semaco Effektiv korrosionsbeskyttelse DS Semaco er førende inden for korrosionsbeskyttelse af stål- og betonkonstruktioner. Mange års erfaring kombineret med den nyeste viden og teknologi er indarbejdet i et af markedets bedste kvalitetssikringsprogrammer. DS Semaco kan således tilbyde et bredt sortiment inden for korrosionsbeskyttelse med kernekompetencer som overfladebehandling, Wire Wrapping, Glass Flake Lining, specialbelægninger og reparation, vedligeholdelse og renovering af beton- og stålkonstruktioner i aggressive miljøer. Vi disponerer over topmoderne og avanceret udstyr, der sikrer, at projekterne gennemføres effektivt og med en optimal kvalitet. Korrosionsbeskyttelses- og vedligeholdelsesarbejdet udføres overalt i Danmark og udlandet. Der er især mange opgaver på Grønland, hvor DS Semaco samarbejder med lokale virksomheder omkring renovering og vedligeholdelse af boliger, industri og tankanlæg. Erfarne medarbejdere Vores erfarne medarbejdere genskaber nedbrudte, revnede og forvitrede betonoverflader til at kunne modstå påvirkninger fra fugt, røg eller kemikalier, samt sikrer betonkonstruktioner mod fugtindtrængning ved injicering af fugtstandsende membran.

15 15 Opgavernes spændvidde er bred, men omfatter primært: Boligejendomme Svømmehaller Fabriks- og erhvervsbygninger Broer Havne Rensningsanlæg Siloer og skorstene Injicering Betonrenovering er en kernekompetence, ikke mindst på broer. DS Semaco har efterhånden renoveret mere end vej- og sporbærende banebroer.

16 16 DS SM Ekspertise i de tungeste stålkonstruktioner DS SM har solid erfaring og ekspertise inden for produktion, montage og vedligeholdelse af stålkonstruktioner til energi sektoren, procesindustrien og byggesektoren. Tunge kernekompetencer DS SMs kapacitet og produktionsanlæg er tilpasset industriens tunge opgaver. Vores aktiviteter inden for tildanning, svejsning, maskinbearbejdning og overfladebehandling gennemføres i vores kranbestykkede værksteder med en løftekapacitet på op til 140 tons. DS SM råder over en moderne maskinpark, som optimeres løbende, ligesom vores processer, herunder svejsning og automation, er under konstant videreudvikling.

17 17 Vores erfarne medarbejdere er med dig i alle projektets faser - både før, under og efter projektafviklingen. Den solide erfaring i at håndtere komplicerede konstruktioner i de forskellige faser er din sikkerhed for levering til aftalt tid og pris. DS SMs forretningsområder favner bredt, men de er forankret i tre centrale kompetencer inden for stålindustrien: Produktion fremstilling og montage af store komplekse stålkonstruktioner Projektledelse koordinering og ledelse af alle projektets faser Serviceydelser vedligeholdelse, service og reparation døgnet rundt Produktionskapacitet Produktionen og kvalitetssikringssystemet er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2008 Produktionsarealet i Rødekro er på over m m 2 produktionslokaler under tag, opdelt i 20 produktionsværksteder Mere end tons stål bearbejdes årligt Håndtering af elementer med en vægt på over 600 tons Beliggenhed tæt på motorvej E45 og Aabenraa Havn Virksomheden håndterer store og komplekse opgaver inden for: Stålstrukturer Infrastruktur broer og havne Olie- og gasindustri Procesindustri Transportanlæg Vindmølleindustri tårne og fundamenter Service og vedligeholdelse Brandhaner

18 18 DS NOR / DS Stahl Din stærke stålpartner i Norge Kvalitet, know-how og kompetent sparring. DS Stålkonstruktion har været særdeles aktiv på det norske marked gennem mange år. For at styrke denne position og for at imødekomme tilstrømningen af nye kunder og opgaver har DS Stålkonstruktion nu etableret datterselskabet DS Nor A/S med fast base i Kristianssund i Norge. Med det nye datterselskab kommer vi nu endnu tættere på markedet og kunderne. Den daglige leder af DS Nor har mange års erfaring fra den norske byggebranche med speciale i stålkonstruktioner. Virksomhedens spidskompetence er i samarbejde med kunden at udvikle kreative løsningsforslag, som i 3D visualiserer opgaven, såvel teknisk som økonomisk. En moderne og international virksomhed tæt på kunderne DS stahl er et fælles datterselskab for både DS Stålprofil og DS Stålkonstruktion. Etableringen af datterselskabet tilbage i 2001 var et strategisk valg, der tog afsæt i et fælles ønske om at komme tættere på kunderne og udnytte vækstmulighederne på det tyske marked. Begge virksomheder er således kendetegnet ved et innovativt tankesæt og spidskompetencer inden for rådgivning kombineret med et bredt program af kvalitetsprodukter og moderne produktionsfaciliteter. Og den synergi udnytter datterselskabet. DS Stahl GmbH har domicil i Sittensen mellem Hamborg og Bremen. Arbejdsområderne omfatterprimært salg, projektledelse og montage af tyske byggesager. Datterselskabets kompetente tyske salgsstyrke har tilført koncernen et større kendskab til de tyske kunder og ikke mindst muligheden for at komme tættere på de tyske kunder.

19 DS Gruppen Case 19 Brøndby Stadion Et unikt samarbejde mellem DS Gruppens selskaber I 2006 fik flere af DS Gruppens selskaber til opgave at udvikle Brøndby Stadion til en fysisk ramme, der ikke kun fungerer som det sociale midtpunkt, når de blå-gule spiller på hjemmebane i Superligaen, men også er centrum for en lang række aktiviteter omkring klubben i hverdagen. Resultatet blev et stort byggeri på bagsiden af LOXAM Tribunen, der sætter nye standarder for, hvordan en dansk fodboldklub integrerer uddannelsesog træningsfaciliteter med eksklusiv servicering af klubbens sponsorer mv. Fleksible byggesystemer til forskellige funktioner Et hus, der rummer alt fra wellness- og fitnessfaciliteter til undervisningslokaler, cafémiljø, køkken og VIP-lounger, skal funktionelt opfylde mange forskellige krav og ønsker. Men ved at anvende fleksible byggesystemer har vi imidlertid haft let ved at imødekomme bygherres krav til funktionalitet. Den fleksible anvendelse af byggesystemerne kommer netop til udtryk, når der som her er tale om et hus, hvor kravspecifikationerne går i forskellige retninger. Et fælles projekt på tværs af DS Gruppen I forbindelse med udbygningen af Brøndby Stadion i 2000 har DS Stålkonstruktion udført tagbeklædningen på tribunetaget. Entreprisen omfattede levering og montering af m 2 tagplader, tagisolering og folie samt levering og montering af 3100 m 2 ovenlysplader på tribunetagets forkant. Som en del af entreprisen blev der også leveret og monteret sekundære stålprofiler til bæring af ovenlysplader og banebelysning. Til servicering og vedligeholdelse af banebelysningen og for at få adgang til rengøring af ovenlyspladerne er der desuden leveret og monteret 4 stk. skinnekørende servicevogne en på hver tribune. DS SM har leveret og monteret stålkonstruktionerne, og DS Elcobyg har leveret betonelementerne til projektet. Bag om byggeprocessen Byggeriet af det multifunktionelle hus er et godt eksempel på en af DS Gruppens absolutte styrker: Samarbejdet på tværs af selskaberne skaber en række åbenlyse synergier for kunden. Selskaberne arbejder således med afsæt i et fælles fagligt værdisæt under hele byggeprocessen. Projektet Et multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og admi nistration mv. Bebygget areal: I alt m², heraf: m² stadiontag m² gymnasium m² fitness m² café 800 m² lounges Arkitekt: Klaus S. Hansen Bygherre: Brøndbyernes I. F. Fodbold A/S Involverede DS selskaber: DS Flexhal, DS Stålkonstruktion, DS SM, DS Elcobyg og DS Stålprofil Huset har levet helt op til vores forventninger, både funktionelt og arkitektonisk. Samarbejdet med Flexhal har været en fornøjelse. Det er ordentlige folk, og man kan være sikker på, at aftalerne holder. I et stort byggeri som dette, er det meget væsentligt. Bestyrelsesformand Per Bjerregaard

20 20 DS Gruppen Case Logistikparken Logistikparken Århus er opført på bare 20 måneder, fra første spadestik til byggeriet stod færdigt. Byggeriet fremstår i dag som et glimrende eksempel på samarbejdet og synergien mellem DS Gruppens selskaber. Opstarten var , og med et terrænfald på 17 meter var alene jordarbejdet en meget stor delopgave, hvor der blev flyttet ca m³ jord på den m² store grund. Projektet: Lagerbygninger, terminaler og administrationsbyggeri Bebygget areal: Total: m 2, heraf: 5000 m 2 kontorer m 2 lager/terminalbyggeri Herudover er der m 2 belægninger Bygherre: ÅF Transportcenter A/S og Danske Fragtmænd A/S Bygherrerådgiver: Rambøll Danmark A/S, Skala Arkitekter A/S Rådgiver for totalentreprenør: Vognsen Rådg. Ing. A/S, Fjorden Arkitekter Totalentreprenør: DS Flexhal A/S Involverede DS selskaber: DS Elcobyg, DS Stålkonstruktion og DS Stålprofil De første kontorer og lagerhaller var klar , og derefter blev der i lange perioder færdiggjort ca kvadratmeter om ugen frem mod byggeriets afslutning 3 måne der før aftalt tid. Tænk stort også når du tænker samarbejde Logistikparken er stor. Ufattelig stor. Det gælder, uanset om man opgør byggeriets samlede areal eller tæller antallet af kontorer og lagerhaller. På tidspunktet for opførelsen var Logistikparken en af Danmarks største arbejdspladser, og derfor spillede logistik, volumen og samarbejdet mellem DS Gruppens selskaber selvfølgelig en central rolle i styringen af projektet. Funktionalitet som et fælles projekt Samarbejde på tværs af selskaberne er grundingrediensen i DS Gruppens gode opskrift. Gennem årtier har vi oparbejdet en unik erfaring og udviklet et rationelt byggeri med mange forskellige anvendelsesmuligheder. I Logistikparken er det funktionen som lagerhotel, der er i fokus. Med bygningernes store frie spænd og bærende betonfacader kan pladsen udnyttes helt ud til bagvæggen og op til 8 m i højden. Det er både rationelt og funktionelt, og det muliggør samtidig en meget fleksibel udnyttelse af kvadratmetrene.

21 21 Hvorfor vi er gode til erhvervsbyggerier: Vi er kundeorienterede og meget lydhøre over for individuelle behov og ønsker. Vi har en solid produktviden og har gennem mange år oparbejdet vores spidskompetencer som totalentreprenør, fordi vi blandt DS selskaberne har leve randører inden for stålkonstruktioner, betonelementer, profilstålplader og ikke mindst fleksible byggesystemer. Vi kan altid foretage en hurtig levering af den færdige entreprise - til aftalt tid og pris. Kvaliteten og funktionaliteten i det færdige byggeri er særdeles tilfredsstillende, og undervejs i byg ge processen har jeg oplevet DS Flexhal som en samarbejdspartner, hvor samarbejdet har været fleksibelt og konstruktivt, ja nærmest helt perfekt. De har været hurtige til at komme over tingene, men allige vel reflekterende og lydhøre over for ændringsforslag og gode idéer, og forhandlingerne herom er foregået fair og ordentligt. Administrerende direktør Mogens Madsen Bæredygtigt byggeri Fremtidens erhvervsbyggeri vil i langt højere grad tilgodese energi- og miljøhensyn. De lysegrå tage på billedet er et forsøg, og gen tagne målinger efter byggeriets færdiggørelse har vist, at temperaturen på de to bygninger konstant ligger 3º under de bygninger, hvor tagene er sorte. Det har stor betydning for kølekapaciteten og driftsøkonomien. Med den type erfaringer, og et vedvarende fokus på miljø- og energirigtige løsninger, vil DS Gruppen gå i spidsen for at udvikle et mere bæredygtigt byggeri.

22 22 DS Gruppen Miljø- og sikkerhedspolitik En ansvarlig miljø- og arbejdsmiljøpolitik Hos DS Gruppen ønsker vi at fremstå som en ansvarlig koncern, hvor miljøhensyn er et kardinalpunkt i den måde, vi driver virksomhed på. Vi vil åbent og aktivt bidrage til forbedringer af såvel det interne som det eksterne miljø og vil gennem en proaktiv indsats arbejde for et sikkert og sundt arbejdsmiljø. DS Gruppen tilstræber den mest rationelle produktionsmetode under hensyntagen til miljøet, hvor det er økonomisk og teknisk muligt. Derfor indarbejdes miljøhensyn allerede i projekterings- og planlægningsfasen. Sikre og sunde arbejdsforhold for alle ansatte Vi er ansvarlige over for vores medarbejdere og det samfund, der omgiver os. DS Gruppen vil til enhver tid arbejde for at sikre sunde arbejdsforhold for alle ansatte det er kernen i vores menneskesyn. Kompetencen er decentraliseret, så beslutningerne omkring de daglige arbejdsmiljø- og miljøspørgsmål ligger hos de enkelte arbejdsmiljøgrupper. DS Gruppen arbejder struktureret og målrettet på at forebygge arbejdsbetingede skader. Instruktion og en grundig indføring sikrer, at nyansatte og specielt unge medarbejdere fra dag 1 er fortrolige med de gældende sikkerhedsregler. Kvalitetsstyring i alle faser DS Gruppen tilstræber at levere den højeste kvalitet i alle faser inden for løsninger i stål, beton og overfladebehandling til byggeri, industri og offshore. Samtlige virksomheder i DS Gruppen er certificeret med kvalitetsstyringssystemet DS/EN ISO Alle processer er således styret ud fra fastsatte rammer og mål, der motiverer en løbende forbedring. Kvalitetssikringen og auditeringen sker både ved egenkontrol og gennem et eksternt certificeringsorgan. Underentreprenørers ydelser kvalitetssikres på samme måde. Ønsker du som kunde en sagsspecifik kvalitetssikring, aftaler vi på forhånd hvilke kontrolaktiviteter, der skal udføres og udarbejdes dokumentation for. Dokumentationen samles i en mappe, der fremsendes efter aftale.

23 DS Gruppen Historie 23 Dengang og nu Svend Møller Hansen havde inspiration med hjem fra en tur til Irland og startede en produktion af stålkonstruktioner, trapper og stenoptagere hjemme i forældrenes lade. Året efter bygges den første produktionsbygning på Jyllandsvej Hundested Stål overtages fra et konkursbo for at kunne producere stålkonstruktioner tæt på det sjællandske marked Dansk Stålprofil starter som en handelsafdeling, der handler med tyndplader til Dansk Stålkonstruktion. Der etableres efter få år en egenproduktion af tyndplader og stålåse Elcobyg, som er Danmarks ældste betonelementfabrik, købes ABC Stål og Coating i Rødekro købes. Selskabet besidder en særlig ekspertise inden for komplekse stålkonstruktioner og inden for overfladebehandling af stål og beton Produktionen hos DS Stålkonstruktion udvides med bygning af en ny, lang fabriksbygning i det sydlige industrikvarter i Hobro Fabrin ved Hobro købes. Virksomhedens produktionsapparat er specielt tilpasset stålkonstruktioner til landbruget Sønderjyllands Maskinfabrik A/S købes af Sønderjyllands Højspændingsværk. Virksomheden har spidskompetencer inden for fremstilling og montage af komplekse stålkonstruktioner. Der etableres produktion af tårne til vindmølleindustrien. Fabrikken på Læsøvej, Hobro udvides med m Der etableres en ny koncernstruktur med oprettelsen af DS-Gruppen som nyt moderselskab, og alle selskaber ændrer navn, så DS bliver fornavn til alle selskaberne. DS Stålprofil og DS Flexhal udskilles som selvstændige selskaber på linje med koncernens øvrige selskaber. LandTek i Norge købes. En mangeårig kunde afhænder sin forretning og fortsætter som daglig leder af selskabet Svend M. Hansen modtager det første diplom som bevis for tildelingen af den første ISO 9001 i DS Gruppen Møllelinje 2 på m 2 bygges hos DS SM Salgsselskabet DS Stahl GmbH etableres med eget domicil i Sittensen, sydvest for Hamborg. Selskabet varetager DS Stålprofil og DS Stålkonstruktions interesser på det tyske marked. Fabrikken på Læsøvej - nu DS Industrivej udvides med yderligere m 2, og der etableres halmfyr til opvarmning af malerkabiner i forbindelse med indfø relse af nyt malersystem baseret på Epoxy. Der tilkøbes m 2 industriareal i forlængelse af nuværende arealer for at sikre plads til fortsat udvikling af koncernens selskaber i Hobro Møllelinje 3 på m 2 bygges hos DS SM DS Flexhal flytter fra Jyllandsvej til ny administrationsbygning på Samsøvej i det sydlige industrikvarter. Der tilkøbes m 2 industriareal i syd i forlængelse af nuværende arealer for at sikre plads til fortsat udvikling af koncernens selskaber i Hobro. DS Coating overtager betonrenoveringsfirmaet Otto Kaj i Kolding. DS Coating ændrer samtidig navn til DS Semaco DS Stålkonstruktion bygger ny produktionshal på DS Industrivej og samler hele produktionen på DS Industrivej DS SM køber nabolandbrugsejendom på 19 ha og udvider mølleproduktionen med 2 nye produktionslinjer, specielt til store tårnsektioner. Der bygges ny malerhal på 450 m, udelukkende til mølletårne. Samtidig bygges montagehal for offshorekonstruktioner DS Stålprofil bygger nyt kontorhus i 3 etager Delpros ejendom ved DS SM erhverves og indrettes i forbindelse med indvendig montage i mølletårne DS Stahl udvider kontorlokaler i forbindelse med øgning af salgsområderne og bygger lagerhal for byggekomponenter DS SM køber en landbrugsejendom på 11 ha for at sikre udvidelsesmuligheder til produktionen.

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN - dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN Fakta om Logistikparken Projekt: Lagerbygninger, terminaler og administrationsbyggeri Bebygget areal: Total: 106.000 m 2,, heraf 5000 m 2 kontorer 101.000 m 2 lager

Læs mere

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION - dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION Fakta om BRØNDBY STADION, gymnasiebygning Projekt: Multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og administration mv. Bebygget

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

- dit unikke byggekoncept PRODAN

- dit unikke byggekoncept PRODAN - dit unikke byggekoncept PRODAN Fakta om PRODAN i Randers Projekt: Maskinfabrik og administrationsbyggeri, Tåsingevej 1, 8940 Randers SV Bebygget areal: Total: 15.866 m², heraf 13.734 m² produktion og

Læs mere

- dit unikke byggekoncept JUNGET

- dit unikke byggekoncept JUNGET - dit unikke byggekoncept JUNGET Fakta om JUNGET i Hinnerup Projekt: Lager/udstilling, værkstedsbygning, højlager samt administrationsbygning i 3 etager med delvis kælder, Sigma 1-3, 8382 Hinnerup. Bebygget

Læs mere

W W W. E X PA N. D K

W W W. E X PA N. D K WWW.EXPAN.DK I D E E N : EXPAN BYGGESYSTEM ENKELT OG RATIONELT BYGGERI EXPAN er det komplette byggesystem til hele råhuset. EXPAN er rationelt, tidsbesparende byggeri til tiden..! EXPAN er sikker planlægning

Læs mere

- dit unikke byggekoncept RIWAL

- dit unikke byggekoncept RIWAL - dit unikke byggekoncept RIWAL Fakta om RIWAL i Odense Projekt: Administration, lager- og værkstedsfaciliteter, P. L. Brandts Allé 1, 5220 Odense SØ. Bebygget areal: Total: 5565 m², heraf 1700 m² administration

Læs mere

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI DEN INTELLIGENTE LØSNING TIL MODERNE LANDBRUGSBYGGERI ENKLE OG ANERKENDTE PRODUKTER EXPAN Byggesystem består af skræddersyede væg- og facadeelementer, der er støbt

Læs mere

Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..!

Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..! Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..! Grædstrup Stål en stærk samarbejdspartner Vi har lavet stålkonstruktioner til mange formål siden 1970 erne, hvor den gamle Grædstrup Smedje blev

Læs mere

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan VELKOMMEN Kære Læser Mühlhan Danmark er et datterselskab af Mühlhan Surface Protection International, der er et af verdens største firmaer inden for overfladebehandling. Vi har mere end hundrede års erfaring

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Hvem er vi? P. Lindberg blev grundlagt i 1855 og har siden udviklet sig fra landbrugssmedje med lokale kunder, til en moderne specialvirksomhed med kunder over

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Forum Smede & VVS ApS

Kvalitetshåndbog. for. Forum Smede & VVS ApS Side: 1 af 7; Titel: Kvalitetshåndbog Kvalitetshåndbog for Forum Smede & VVS ApS Side: 2 af 7; Titel: Kvalitetshåndbog Indholdsfortegnelse 1. Forord 2 2. Administrative informationer 2 2.1 Oplysninger

Læs mere

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig DS FLEX BRO Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig Forny den gamle bro et med afstand 1,398 mm Fin på overfladen Mange af Danmarks små broer har

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

VI BYGGER PÅ TILLID 2

VI BYGGER PÅ TILLID 2 BYGGER PÅ TILLID VI BYGGER PÅ TILLID 2 DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER MED MERE END 35 ÅRS ERFARING Kom indenfor hos en erfaren virksomhed, der blev grundlagt allerede i 1974 i Aalborg. Vi har udviklet

Læs mere

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage.

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage. -HUS KONCEPT MED TTS-ELEMENTER 2 ELEMENTER DER MATCHER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS Nyt koncept med TTS-elementer Nogle af de væsentligste krav til et parkeringshus er en hensigtsmæssig indretning, lavt

Læs mere

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter!

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter! ERHVERVSBYGGERI Etagebyggeri Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger Renovering Skoler og institutioner Ungdomsboliger - vi bygger på værdier og synergi! Som familie løfter vi i flok... At løfte i flok

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Thomas Nørager Salgschef - Øst 8754 1553 tn@danskhalbyggeri.dk Tom S. Holmberg Salgschef - Vest 8754 1541 tsh@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Martin Løkkegaard Salgschef - Øst 8754 1560 mal@danskhalbyggeri.dk Tom S. Holmberg Salgschef - Vest 8754 1541 tsh@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Beton til alle tider

Beton til alle tider Beton til alle tider Vi bygger på mennesker og deres faglige kunnen Præfa Betonelement har fire årtiers erfaring i produktion og montering af betonelementer bygget på gode mennesker og deres faglige kunnen

Læs mere

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion En verden af træ Udvikling Samarbejde Produktion HISTORIE Gennem 3 generationer har arbejdspladsen på Falster, summet af snakken om træ og genlydt af savene, der suser gennem træet. Flexwood har fulgt

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

_ S t å l t r a p p e r _ Konstruktioner

_ S t å l t r a p p e r _ Konstruktioner Fyns Smedejerns Trapper A/S www.fst-as.dk _ S t å l t r a p p e r _ Altaner _ Konstruktioner _ Smedearbejde Velkommen til Fyns Smedejerns Trapper A/S Allerede da smedemestrene Jørgen Sneftrup og Henning

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Kvalitet Fleksibilitet Konkurrencedygtig pris

Kvalitet Fleksibilitet Konkurrencedygtig pris Kvalitet Fleksibilitet Konkurrencedygtig pris Kjargaard Byg A/S Sundsvej 24, 7430 Ikast Tlf: +45 7022 1875 Mobil: +45 4019 1875 mail@kjargaardbyg.dk www.kjargaardbyg.dk En allround byggevirksomhed Vi fik

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe. det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.dk Side 2 Velkommen Velkommen til ArkiTegnRibe, hvor arkitekt

Læs mere

Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS

Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord 2 2. Organisationsplan 3 3. Kvalitetsmålsætning 4 4. Kvalitetspolitik 4 5. Leveringsformåen

Læs mere

ERFARING STOR SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED

ERFARING STOR SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED TADION STOR ERFARING SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED S amtidig er Spæncoms store viden og erfaring med byggeri sportsarenaer en garanti for at der er styr på selv de mindste detaljer og projekterne

Læs mere

City of Westminster College

City of Westminster College CASE City of LOKATION: City of, London, England. Arkitekt/ designer: schmidt hammer lassen architects. City of designet af schmidt hammer lassen architects På Paddington Green Campus i London, ligger schmidt

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

Troværdig ekspertise i totalentreprise!

Troværdig ekspertise i totalentreprise! Troværdig ekspertise i totalentreprise! AS S t a l d b y g Troværdig ekspertise... det kan du kende os på! Hos Gråkjær Staldbyg får du automatisk adgang til et bredt spekter af kompetencer inden for moderne

Læs mere

Multipladen. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton

Multipladen. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton Multipladen Inspiration og Teknik kvalitetsporebeton Multipladen Multipladen enkelt og effektivt Multipladen fra H+H Danmark A/S er én af hjørnestenene i produktsortimentet et enkelt og effektivt system,

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

CASE. Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark

CASE. Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark CASE Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark Arkitekt/ designer: STUDIOBAKI LAVENERGIHUS MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED Villaen i København er opbygget af færdige, præfabrikerede skræddersyede

Læs mere

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen!

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen! DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION Du har behovet... idoc har løsningen! 1 Hos idoc har vi store ambitioner for fremtiden Vores ambitioner bygger på et tæt forhold til vores kunder. Ambitionerne er drivkraften

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Smedefirmaet. MOELApS

Kvalitetshåndbog. for. Smedefirmaet. MOELApS Kvalitetshåndbog for Smedefirmaet Stålkonstruktioner, Trapper, gelændere, porte, Låger, hegn, altaner, m.m. Veludført arbejde giver personlig tilfredsstillelse Side 1af 8 Udarb.:PH Godk.:LH Dato: 09-01-2013

Læs mere

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton Vægelementet Inspiration og Teknik kvalitetsporebeton Vægelementet Vægelementet solide fordele Vægelementet fra H+H Danmark A/S er den professionelle løsning til bagmure og skillevægge. Et effektivt system,

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

Kassetter. i stål og aluminium. Kassetter

Kassetter. i stål og aluminium. Kassetter Kassetter i stål og aluminium Kassetter 3 Introduktion Stål og aluminium udformet som kassetter indtager i dag en central placering i mange bygningskonstruktioner, og anvendelsen forventes at blive stærkt

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Houe Smed & VVS

Kvalitetshåndbog. for. Houe Smed & VVS Kvalitetshåndbog for Houe Smed & VVS Side 1 af 8 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord 2 2. Organisationsplan 3 3. Kvalitetsmålsætning 4 4. Kvalitetspolitik 4 5. Leveringsformåen

Læs mere

Vægelementer. www.elementer.dk

Vægelementer. www.elementer.dk Vægelementer www.elementer.dk Om Give Elementfabrik Profil Give Elementfabrik A/S er en sund og moderne virksomhed med over 40 års erfaring i byggebranchen. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning.

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning. Skifer i fibercement En smuk og holdbar løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Neodymium stangmagneter i stålkappe Neodymium stangmagneter i plastkappe Neodymium

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked.

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Velkommen til. Henrik Hagens CEO Indhold Produkter Fjedre i

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for SMEMEK

Kvalitetshåndbog. for SMEMEK Kvalitetshåndbog for SMEMEK Side 1 af 8 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord 2 2. Organisationsplan 3 3. Kvalitetsmålsætning 4 4. Kvalitetspolitik 4 5. Leveringsformåen

Læs mere

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig Hansen Balcony Hansen Balcony er et dansk udviklet og produceret profilsystem til lukning af altaner. Med Hansen Balcony

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

Plads til kreativitet

Plads til kreativitet Håndarbejde Plads til kreativitet Håndarbejde er et fag, hvor behovet for velindrettede skabe til opbevaring er stort. ST Skoleinventar A/S har flere modeller af sakse-, sy- og garnskabe samt standard

Læs mere

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN VI KENDER BYGGEINDUSTRIENS SÆRLIGE BEHOV FOR PRÆCISION OG NØJAGTIGHED Markedet for

Læs mere

CASE. A-huset. Islands Brygge 79, København, Danmark. LOKATION: A-huset, København, Danmark. Arkitekt/ designer: Holgaard Arkitekter A/S.

CASE. A-huset. Islands Brygge 79, København, Danmark. LOKATION: A-huset, København, Danmark. Arkitekt/ designer: Holgaard Arkitekter A/S. CASE LOKATION:, København, Danmark. Arkitekt/ designer: Holgaard Arkitekter A/S. Et smukt udtryk - bygget på kvalitet. blev designet med afsæt i den eksisterende betonkonstruktion og overflade, der ikke

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader HardiePlank brædder HardiePanel plader Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger do it yourself alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen Butiksløsninger til detailhandlen er Expedits kernekompetence. Derfor består vores kompetencepallette af alt fra konceptdesign

Læs mere

Your Partner in Safety

Your Partner in Safety Your Partner in Safety Inspektion og kontrol af det færdige anlæg er en del af opgaven. SafeExIT SafeExIT er specialiseret i sikkerhedsbelysning, eksplosionsbeskyttet el-materiel, samt belysning til industrielle

Læs mere

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration Tænk nyt Visioner Hus for livet - vokser i takt med behovet Muligheder Garanti Inspiration Tænk nyt Hus med nye vinkler Nytænkende grundkoncept MoBuild huset er en ny måde at tænke hus på. Udgangspunktet

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux. Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK

FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK INDHOLD 01 Om dokumentet 3 02 Sundhed.dk s forretning 4 02.1 Mission og vision 4 02.2 Sundhed.dk s position og marked 4 02.3 Sundhed.dk s fundament og leverancer 5 02.4 Målgrupper

Læs mere

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG?

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? Går du/i med drømmen om at bygge/renovere parcelhus, villa eller sommerhus? ZENI arkitekter kan hjælpe dig med at realisere drømmen! Vi har kun positive ord at sige om vores

Læs mere

Siloetten Siloen i det grønne

Siloetten Siloen i det grønne CASE Siloetten LOKATION: Siloetten, Aarhus, Danmark. Arkitekt/ designer: C. F. Møller og Christian Carlsen Arkitektfirma. Aarhus, Danmark En gammel kornsilo, der skulle ombygges til moderne lejligheder.

Læs mere

Reservedele og tilbehør Maskiner og redskaber Stål VVS Værktøj og industri

Reservedele og tilbehør Maskiner og redskaber Stål VVS Værktøj og industri Reservedele og tilbehør Maskiner og redskaber Stål VVS Værktøj og industri G.K.M AKTIESELSKAB Om os Domicil i Hovslund, ca. 1926 Lagerhal i Hovslund, ca. 1955 Hovslund 1957 De sønderjydske amters smedemesterforeninger

Læs mere

PANELBYG.dk. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk. Den rigtige samarbejdspartner

PANELBYG.dk. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk. Den rigtige samarbejdspartner 16 Oktober 2015 1 PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk Tommy Bundgaard Hansen Rådgivning og salg Dir. telefon: +45 88 32 17 72 Mobil : +45 6128 4080

Læs mere

TIL BYGHERREN BEDRE MILJØ. Trafikken i Danmark er steget eksplosivt REDUCERET ANLÆGSTID, STØRRE SIKKERHED OG

TIL BYGHERREN BEDRE MILJØ. Trafikken i Danmark er steget eksplosivt REDUCERET ANLÆGSTID, STØRRE SIKKERHED OG ROER 2 REDUCERET ANLÆGSTID, STØRRE SIKKERHED OG BEDRE MILJØ 3 TIL BYGHERREN Trafikken i Danmark er steget eksplosivt de senere år, og trafikpropper udgør allerede et meget stort og stigende - samfundsøkonomisk

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Forhandler. Pro-File A/S Skånevej 2 6230 Rødekro Tlf.: 73 63 10 00 Fax: 73 63 10 01 info@profile.dk www.profile.dk

Forhandler. Pro-File A/S Skånevej 2 6230 Rødekro Tlf.: 73 63 10 00 Fax: 73 63 10 01 info@profile.dk www.profile.dk Limtræ brochure 0208 - der tages forbehold for trykfejl Forhandler Pro-File A/S Skånevej 2 6230 Rødekro Tlf.: 73 63 10 00 Fax: 73 63 10 01 info@profile.dk www.profile.dk Hüttemann Limtræ Lige bjælker Bjælkespær

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Rose Holm A/S Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Udgangspunkt Hvorfra kommer viljen til automatisering? Hvorfor automatisering? Forudsætninger

Læs mere