DS Gruppen. stærk i stål, beton og beklædning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DS Gruppen. stærk i stål, beton og beklædning"

Transkript

1 DS Gruppen stærk i stål, beton og beklædning

2 2 DS Gruppen DS Gruppen kort fortalt DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål, beton og overfladebehandling til byggeri, industri og offshore. Hovedsædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert sit forretningsområde. Svend Møller hansen Lysten til at sætte noget i gang er kend e - tegnende for DS Gruppens udvikling og styrke. Det skaber korpsånd og de bedste sælgere, som kender produktet i detaljen, og som ikke går på kompromis med kvaliteten. Der er meget der lykkes, hvis man prøver. Vækst, udvikling og viljen til at træde, hvor ingen har trådt før, har kendetegnet koncernen fra dag 1. Kombinerer man de værdier med kvalitet, troværdighed, gode håndværksmæssige dyder og flair for at etablere rationelle og lønsomme produktionsflow, har man fat i den særlige ånd, der kendetegner koncernen og dens ansatte. Koncernens katalysator for vækst er og har altid været lysten, modet og viljen til at investere i nye projekter, produkter, løsninger og virksomheder. En vækst, der afspejles i koncernens samlede forbrug af beton og stål på henholdsvis tons og tons fordelt på et samlet produktionsareal på små m 2. I dag eksporterer koncernen til en lang række lande i Norden og Europa. Sammenhængskraften forstærker konkurrenceevnen Sammenhængskraften mellem forretningsområderne er en vigtig nøgle til koncernens vækst og udvikling. I praksis betyder sammenhængskraften et optimalt flow i processerne. Videndelingen er struktureret og sker både i indkøbet, projekteringen, produktionen og montagen. Resultatet er en mere effektiv byggeproces og et bedre slutprodukt. Og effektiviteten kommer også til udtryk i den måde, der kommunikeres på. Et indgående kendskab til hinandens spidskompetencer og ansvarsområder hvor begynder og slutter de er med til at sikre, at opgaverne ikke falder mellem to stole, men håndteres professionelt og effektivt i alle faser. De brede kompetencer og den solide hands-on erfaring hos alle virksomheder i DS Gruppen sikrer alle typer af kunder og aktører i en byggebranchen professionel, troværdig en professionel, og markedsorienteret troværdig og markedsorienteret partner med bundsolid partner økonomi. med bund solid økonomi.

3 3 Synergi og sammenhæng DS Gruppens virksomheder spænder over mange forretningsområder, som dog har en fælles værdiforståelse og erfaring inden for projektering, produktion, montage og overflade behandling af komponenter i stål og beton. Et ord er et ord, og kvalitet spiller en afgørende rolle i alle DS-selskabernes handlinger. Og det skaber synergi og sammenhæng på tværs af koncernen. Stålkonstruktioner Landbrug, institution og erhverv Tag og facader Løsninger i profilerede stålplader DS Stålkonstruktion, DS Fabrin, DS Nor, DS Stahl DS Stålprofil, DS Stahl Betonbyggeri Facadeelementer, betonvægge, søjler, bjælker, trapper, altanplader mv. DS Elcobyg Skræddersyede byggesystemer Totalentreprise inden for erhvervsbyggeri i beton og stål DS Flexhal Specialkonstruktioner Komplekse løsninger til energisektoren, proces industrien, offshore, vindmølletårne DS SM Overfladebehandling Korrosionsbeskyttelse og vedligeholdelse af stålog betonkonstruktioner DS Semaco

4 4 DS Stålkonstruktion Stærk under overfladen DS Stålkonstruktion er en dynamisk virksomhed, og vi arbejder konstant på at optimere vores ressourcer og know-how. Vores viden og erfaring er samlet i begrebet Stærk under overfladen. Et begreb, der dækker over de kompetencer, der ikke nødvendigvis er umiddelbart synlige, men som alligevel er helt centrale for produktionen, projektledelsen og montagen af bærende stålkonstruktioner til moderne industribygninger. Det, som er synligt, er DS Stålkonstruktions tyngde. Den understreges bl.a. af en årlig produktion på mere end tons stål, et produktionsareal på mere end m 2 og en stor, topmoderne maskinpark, som kan bearbejde alle pladetykkelser og alle typer af valsede profiler. Styrken kommer også til udtryk i måden, som vi arbejder og samarbejder på. Vi er: Ordholdende Kreative og løsningsorienterede Kundens partner i opgaveløsningen Leveringsdygtige i kvalitetsprodukter Musikteateret Holstebro understøttes elegant med en bærende stålkonstruktion.

5 5 Flotte stålkonstruktioner et speciale fra DS Stålkonstruktion» Både til standardprojekter og prestige projekter medbringer vi vores kreative løsninger og byggetekniske kompetencer. Løsninger med stor spændvidde Løsningerne, som er kendetegnet ved lette konstruktioner, store spændvidder, hurtig montage, fast tid og pris, åbner mange døre til konventionelle og innovative anvendelsesmuligheder af bærende stålkonstruktioner til: Industribyggeri Landbrugsbyggeri Butiksbyggeri Stadionbyggeri Bilhuse/udstillinger Specialkonstruktioner Effektiv projektledelse er afgørende også set i et internationalt lys Både Projektsalg (projekter af en vis størrelse/kompleksitet og med en stålkonstruktion som det bærende element) og Spærsalg (kernekompetence i stålrammekonstruktioner) sikrer kunden en effektiv og velfungerende proces, da der fra den første kontakt til den endelige levering er én gennemgående projektleder. Vigtigheden af en effektiv projektledelse gælder ikke mindst i forbindelse med de internationale opgaver i Sverige, Norge og Tyskland, hvor forskellige byggetraditioner spiller ind. Her kan tidsforbruget og omkostningerne hurtigt stige markant, hvis processen ikke er velfungerende. Foruden dygtige projektledere har DS Stålkonstruktion også investeret i konferenceudstyr, så der løbende kan afholdes store som små online møder med kunder på eksportmarkederne. Det giver en øget adgang til de nødvendige informationer og bidrager til bedre produktløsninger. Samtidig sparer det en masse tid og rejseomkostninger, som sikrer en hurtigere projektafvikling og en større lønsomhed. International konkurrenceevne og markedsindsigt De to salgsdatterselskaber DS Nor og DS Stahl er oprettet for at styrke vores konkurrenceevne og markedsindsigt på det norske og tyske marked. Det handler i bund og grund om nærhed og om at kunne omsætte vores erfaring med de forskellige faser i projekteringen til vækst på vores mest centrale eksportmarkeder.

6 6 DS Fabrin Skræddersyede stålspær er standard DS Fabrin er en ordreproducerende virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for produktion og montering af stål spær, som specielt opfylder kravene til byggeri inden for landbrug og mindre industri. Virksomheden producerer hovedsageligt to typer spær, der alt afhængig af spændvidden, kan optimeres til næsten enhver form for bygningstype.

7 7 Inden for landbrug anvendes spær fra DS Fabrin primært til stalde, lader eller maskinhuse, mens industrien ofte anvender spærene til værksteds-, produktions- og lagerhaller. Derudover anvendes spærene til en lang række byggerier bl.a. parcelhuse, hvor den slanke stålkonstruktion udnyttes til mere utraditionelle løsninger. Faglig sparring fra idé til færdigt resultat Med det bedste inden for moderne teknik og traditionelt håndværk deltager DS Fabrin gerne i alle faser af processen med rådgivning, projektoptimering og udførelse af de nødvendige statiske beregninger. I dag disponerer DS Fabrin over m 2 produktionsareal og en fleksibel produktion med robotteknologi, som resulterer i korte leveringstider og konkurrencedygtige priser. Mange bygherrer ønsker i dag at sætte sit eget præg på familiens nye drømmehus. Med DS Fabrins stålspær lægges der op til utraditionelle løsninger, der tilgodeser behovet for udtryksfuldt byggeri.

8 8 DS Flexhal Specialister i fleksible erhvervsbyggerier DS Flexhal er specialister i fleksible erhvervsbyggerier i beton og stål enten som totalentreprenør eller som leverandør af råhuse bæresystemer, ydervægge og tag.» Den elegante facadeskærm er lavet af glas, som er monteret på en alu-ramme. Den støttes af en galvaniseret stålkonstruktion, der er fastgjort til bygningen, og denne helhed løfter bygningen med et utraditionelt og futuristisk udtryk. Spidskompetencer i alle byggeriets faser Idéudvikling, projektering, dimensionering, projektledelse og byggeledelse af byggeriet til aftalt tid. Spidskompetencerne er fordelt på et team af dygtige medarbejdere, der har erfaring med alle byggeriets faser. Råhusløsningerne tager afsæt i rationelle og funktionelle byggerier ved at udnytte de bedste egenskaber i beton og stål. Når materialevalget kombineres optimalt, giver det en økonomisk og rationel løsning. Et ord er et ord Vi garanterer den højeste kvalitet til den aftalte pris - og til den aftalte tid. For hos os er et ord et ord, og vi sætter en ære i at overholde alle indgåede aftaler. I den proces udnytter vi fordelene ved de 5 statiske byggesystemer og giver vores kunder en optimal rådgivning om byggeløsningen. Samtidig er valget af materialer, farver og strukturer helt op til kunden.

9 9 Fleksible byggesystemer Et erhvervsbyggeri fra DS Flexhal kan udformes på mange måder og tilpasses vidt forskellige størrelser. Vi har udviklet fem forskellige byggesystemer, der kan anvendes hver for sig eller kombineres. Bærende stålrammer med ikke-bærende facader. Bærende betonfacader med indstøbt rammeben/rammekonstruktion. Betonelementer som industrialiseret byggesystem. Bærende betonfacader og søjler med stålgitterdrager til at bære taget. Bærende betonfacader med tagkonstruktion i beton ribbendragere. Vi gør os umage Totalentreprise er en helt særlig disciplin. Og den mestrer vi til perfektion. Vi koordinerer og fungerer som tovholder for underentreprenørernes indsats, så der kommer et optimalt flow i byggeprocessen og kunden skal kun forholde sig til én projektleder, som har det fulde overblik. Vores kompetente konstruktionsafdeling med statiske ingeniører og tegnestue sikrer lave omkostninger på projektering og løsninger, der passer til netop dine krav og ønsker.

10 10 DS Stålprofil Stålplader til kreative tag- og facadeløsninger De lette tag- og facadekonstruktioner og det brede produktprogram giver bygherrer, arkitekter og håndværkere frihed til at tænke utraditionelt, når en bygning skal bygges fra bunden eller renoveres. Den kreative løsning kan resultere i et smukt tag og/eller facade, men kreativiteten kan også udmunde i en ekstraordinær økonomisk og funktionel løsning. Økonomiske og funktionelle løsninger Spændende stålplader, populære farver og et omfattende program af tilbehør er til rådighed for den kreative og er med til at kunne tilfredsstille kunder med hensyn til æstetik, funktionalitet, energiomkostninger, montage og levetid. DS Stålprofil leverer løsninger til : Erhvervsbyggeri Industribyggeri Landbrugsbyggeri Parcelhus/sommerhus Carporte/udhuse Etagebyggeri En moderne virksomhed Et bredt program af kvalitetsprodukter, moderne produktionsfaciliteter og en innovativ tankegang har gjort DS Stålprofil til en af de førende producenter af stålplader til tag og facader. Medarbejderne står til rådighed med kompetent rådgivning, beregninger og en effektiv logistik. Vores kunder kan også søge hjælp via online værktøjerne DS Tagberegningsprogram og DS Tour Guide, som giver kunderne et mere effektivt indkøb. Det er værktøjer, som ikke mindst de udenlandske kunder i Tyskland, Østrig og Holland nyder godt af. Succes i Tyskland med DS Stahl DS Stålprofils eksportomsætning har gennem de sidste år været støt stigende, og den svarer nu til en betydelig del af den samlede omsætning. En stigning der uden tvivl skyldes tilstedeværelsen på det tyske marked med et salgsdatterselskab. Med en kompetent tysk salgsstyrke har DS Stålprofil opnået et større kendskab og mere nærhed til kunderne.

11 Den smukke tag- og facadeløsning er specielt tilpasset i funktion og udtryk. Det specielle byggeri er en del af projektet Fremtidens Landbrugsbyggerier, som bliver støttet af Realdania Fonden, landbrugets organisationer og de berørte kommuner. 11

12 12 DS Elcobyg Virksomhedens produktprogram omfatter: Facadeelementer Vægelementer Betonsøjler Altanplader Specialelementer Betonelementer på markedspræmisser Rådgivning, styring og præcision. DS Elcobygs markedsposition kan tilskrives spidskompetencer, der gør en forskel for alle samarbejdspartnere. DS Elcobyg har mange års erfaring med betonelementer til større og mindre boligbyggerier såvel som erhvervs-, institutionsog landbrugsbyggerier. Fleksibel og professionel På markedets præmisser. DS Elcobyg tilstræber konstant at være en kompetent og professionel partner for alle typer af kunder og forretningsforbindelser entreprenører, arkitekter, projekterende ingeniører og bygherrer. Æstetik og funktionalitet i ét og samme produkt. Betonelementerne sprænger de kreative rammer for anvendelsesmuligheder. Fængende og farverige facader, spændende og smukke rum. Mulighederne er mange, og med et fleksibelt produktionsapparat med eget betonværk kan selv kompliceret etagebyggeri produceres til en særdeles konkurrencedygtig pris.

13 13 VM Bjerget - Ørestaden Boligbyggeri i Ørestaden med 80 boliger placeret på taget af et fire etagers højt parkeringshus. I alt m 2. Husene er på 100 m 2 og har en tilsvarende taghave. Projektet er tegnet af Bjarke Ingels fra tegnestuen BIG. Konstruktionen består af stål- og betonelementer. Der er leveret: m 2 betonvægge tons betonsøjler/bjælker 719 tons altaner Andre prestige-byggerier DS Elcobyg har også leveret deres kompetence og betonelementer til spændende projekter som: V og M Huset m 2 BIG / 8 tallet m 2 DSV i Malmø m 2 Logistikparken m 2

14 14 DS Semaco Effektiv korrosionsbeskyttelse DS Semaco er førende inden for korrosionsbeskyttelse af stål- og betonkonstruktioner. Mange års erfaring kombineret med den nyeste viden og teknologi er indarbejdet i et af markedets bedste kvalitetssikringsprogrammer. DS Semaco kan således tilbyde et bredt sortiment inden for korrosionsbeskyttelse med kernekompetencer som overfladebehandling, Wire Wrapping, Glass Flake Lining, specialbelægninger og reparation, vedligeholdelse og renovering af beton- og stålkonstruktioner i aggressive miljøer. Vi disponerer over topmoderne og avanceret udstyr, der sikrer, at projekterne gennemføres effektivt og med en optimal kvalitet. Korrosionsbeskyttelses- og vedligeholdelsesarbejdet udføres overalt i Danmark og udlandet. Der er især mange opgaver på Grønland, hvor DS Semaco samarbejder med lokale virksomheder omkring renovering og vedligeholdelse af boliger, industri og tankanlæg. Erfarne medarbejdere Vores erfarne medarbejdere genskaber nedbrudte, revnede og forvitrede betonoverflader til at kunne modstå påvirkninger fra fugt, røg eller kemikalier, samt sikrer betonkonstruktioner mod fugtindtrængning ved injicering af fugtstandsende membran.

15 15 Opgavernes spændvidde er bred, men omfatter primært: Boligejendomme Svømmehaller Fabriks- og erhvervsbygninger Broer Havne Rensningsanlæg Siloer og skorstene Injicering Betonrenovering er en kernekompetence, ikke mindst på broer. DS Semaco har efterhånden renoveret mere end vej- og sporbærende banebroer.

16 16 DS SM Ekspertise i de tungeste stålkonstruktioner DS SM har solid erfaring og ekspertise inden for produktion, montage og vedligeholdelse af stålkonstruktioner til energi sektoren, procesindustrien og byggesektoren. Tunge kernekompetencer DS SMs kapacitet og produktionsanlæg er tilpasset industriens tunge opgaver. Vores aktiviteter inden for tildanning, svejsning, maskinbearbejdning og overfladebehandling gennemføres i vores kranbestykkede værksteder med en løftekapacitet på op til 140 tons. DS SM råder over en moderne maskinpark, som optimeres løbende, ligesom vores processer, herunder svejsning og automation, er under konstant videreudvikling.

17 17 Vores erfarne medarbejdere er med dig i alle projektets faser - både før, under og efter projektafviklingen. Den solide erfaring i at håndtere komplicerede konstruktioner i de forskellige faser er din sikkerhed for levering til aftalt tid og pris. DS SMs forretningsområder favner bredt, men de er forankret i tre centrale kompetencer inden for stålindustrien: Produktion fremstilling og montage af store komplekse stålkonstruktioner Projektledelse koordinering og ledelse af alle projektets faser Serviceydelser vedligeholdelse, service og reparation døgnet rundt Produktionskapacitet Produktionen og kvalitetssikringssystemet er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2008 Produktionsarealet i Rødekro er på over m m 2 produktionslokaler under tag, opdelt i 20 produktionsværksteder Mere end tons stål bearbejdes årligt Håndtering af elementer med en vægt på over 600 tons Beliggenhed tæt på motorvej E45 og Aabenraa Havn Virksomheden håndterer store og komplekse opgaver inden for: Stålstrukturer Infrastruktur broer og havne Olie- og gasindustri Procesindustri Transportanlæg Vindmølleindustri tårne og fundamenter Service og vedligeholdelse Brandhaner

18 18 DS NOR / DS Stahl Din stærke stålpartner i Norge Kvalitet, know-how og kompetent sparring. DS Stålkonstruktion har været særdeles aktiv på det norske marked gennem mange år. For at styrke denne position og for at imødekomme tilstrømningen af nye kunder og opgaver har DS Stålkonstruktion nu etableret datterselskabet DS Nor A/S med fast base i Kristianssund i Norge. Med det nye datterselskab kommer vi nu endnu tættere på markedet og kunderne. Den daglige leder af DS Nor har mange års erfaring fra den norske byggebranche med speciale i stålkonstruktioner. Virksomhedens spidskompetence er i samarbejde med kunden at udvikle kreative løsningsforslag, som i 3D visualiserer opgaven, såvel teknisk som økonomisk. En moderne og international virksomhed tæt på kunderne DS stahl er et fælles datterselskab for både DS Stålprofil og DS Stålkonstruktion. Etableringen af datterselskabet tilbage i 2001 var et strategisk valg, der tog afsæt i et fælles ønske om at komme tættere på kunderne og udnytte vækstmulighederne på det tyske marked. Begge virksomheder er således kendetegnet ved et innovativt tankesæt og spidskompetencer inden for rådgivning kombineret med et bredt program af kvalitetsprodukter og moderne produktionsfaciliteter. Og den synergi udnytter datterselskabet. DS Stahl GmbH har domicil i Sittensen mellem Hamborg og Bremen. Arbejdsområderne omfatterprimært salg, projektledelse og montage af tyske byggesager. Datterselskabets kompetente tyske salgsstyrke har tilført koncernen et større kendskab til de tyske kunder og ikke mindst muligheden for at komme tættere på de tyske kunder.

19 DS Gruppen Case 19 Brøndby Stadion Et unikt samarbejde mellem DS Gruppens selskaber I 2006 fik flere af DS Gruppens selskaber til opgave at udvikle Brøndby Stadion til en fysisk ramme, der ikke kun fungerer som det sociale midtpunkt, når de blå-gule spiller på hjemmebane i Superligaen, men også er centrum for en lang række aktiviteter omkring klubben i hverdagen. Resultatet blev et stort byggeri på bagsiden af LOXAM Tribunen, der sætter nye standarder for, hvordan en dansk fodboldklub integrerer uddannelsesog træningsfaciliteter med eksklusiv servicering af klubbens sponsorer mv. Fleksible byggesystemer til forskellige funktioner Et hus, der rummer alt fra wellness- og fitnessfaciliteter til undervisningslokaler, cafémiljø, køkken og VIP-lounger, skal funktionelt opfylde mange forskellige krav og ønsker. Men ved at anvende fleksible byggesystemer har vi imidlertid haft let ved at imødekomme bygherres krav til funktionalitet. Den fleksible anvendelse af byggesystemerne kommer netop til udtryk, når der som her er tale om et hus, hvor kravspecifikationerne går i forskellige retninger. Et fælles projekt på tværs af DS Gruppen I forbindelse med udbygningen af Brøndby Stadion i 2000 har DS Stålkonstruktion udført tagbeklædningen på tribunetaget. Entreprisen omfattede levering og montering af m 2 tagplader, tagisolering og folie samt levering og montering af 3100 m 2 ovenlysplader på tribunetagets forkant. Som en del af entreprisen blev der også leveret og monteret sekundære stålprofiler til bæring af ovenlysplader og banebelysning. Til servicering og vedligeholdelse af banebelysningen og for at få adgang til rengøring af ovenlyspladerne er der desuden leveret og monteret 4 stk. skinnekørende servicevogne en på hver tribune. DS SM har leveret og monteret stålkonstruktionerne, og DS Elcobyg har leveret betonelementerne til projektet. Bag om byggeprocessen Byggeriet af det multifunktionelle hus er et godt eksempel på en af DS Gruppens absolutte styrker: Samarbejdet på tværs af selskaberne skaber en række åbenlyse synergier for kunden. Selskaberne arbejder således med afsæt i et fælles fagligt værdisæt under hele byggeprocessen. Projektet Et multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og admi nistration mv. Bebygget areal: I alt m², heraf: m² stadiontag m² gymnasium m² fitness m² café 800 m² lounges Arkitekt: Klaus S. Hansen Bygherre: Brøndbyernes I. F. Fodbold A/S Involverede DS selskaber: DS Flexhal, DS Stålkonstruktion, DS SM, DS Elcobyg og DS Stålprofil Huset har levet helt op til vores forventninger, både funktionelt og arkitektonisk. Samarbejdet med Flexhal har været en fornøjelse. Det er ordentlige folk, og man kan være sikker på, at aftalerne holder. I et stort byggeri som dette, er det meget væsentligt. Bestyrelsesformand Per Bjerregaard

20 20 DS Gruppen Case Logistikparken Logistikparken Århus er opført på bare 20 måneder, fra første spadestik til byggeriet stod færdigt. Byggeriet fremstår i dag som et glimrende eksempel på samarbejdet og synergien mellem DS Gruppens selskaber. Opstarten var , og med et terrænfald på 17 meter var alene jordarbejdet en meget stor delopgave, hvor der blev flyttet ca m³ jord på den m² store grund. Projektet: Lagerbygninger, terminaler og administrationsbyggeri Bebygget areal: Total: m 2, heraf: 5000 m 2 kontorer m 2 lager/terminalbyggeri Herudover er der m 2 belægninger Bygherre: ÅF Transportcenter A/S og Danske Fragtmænd A/S Bygherrerådgiver: Rambøll Danmark A/S, Skala Arkitekter A/S Rådgiver for totalentreprenør: Vognsen Rådg. Ing. A/S, Fjorden Arkitekter Totalentreprenør: DS Flexhal A/S Involverede DS selskaber: DS Elcobyg, DS Stålkonstruktion og DS Stålprofil De første kontorer og lagerhaller var klar , og derefter blev der i lange perioder færdiggjort ca kvadratmeter om ugen frem mod byggeriets afslutning 3 måne der før aftalt tid. Tænk stort også når du tænker samarbejde Logistikparken er stor. Ufattelig stor. Det gælder, uanset om man opgør byggeriets samlede areal eller tæller antallet af kontorer og lagerhaller. På tidspunktet for opførelsen var Logistikparken en af Danmarks største arbejdspladser, og derfor spillede logistik, volumen og samarbejdet mellem DS Gruppens selskaber selvfølgelig en central rolle i styringen af projektet. Funktionalitet som et fælles projekt Samarbejde på tværs af selskaberne er grundingrediensen i DS Gruppens gode opskrift. Gennem årtier har vi oparbejdet en unik erfaring og udviklet et rationelt byggeri med mange forskellige anvendelsesmuligheder. I Logistikparken er det funktionen som lagerhotel, der er i fokus. Med bygningernes store frie spænd og bærende betonfacader kan pladsen udnyttes helt ud til bagvæggen og op til 8 m i højden. Det er både rationelt og funktionelt, og det muliggør samtidig en meget fleksibel udnyttelse af kvadratmetrene.

21 21 Hvorfor vi er gode til erhvervsbyggerier: Vi er kundeorienterede og meget lydhøre over for individuelle behov og ønsker. Vi har en solid produktviden og har gennem mange år oparbejdet vores spidskompetencer som totalentreprenør, fordi vi blandt DS selskaberne har leve randører inden for stålkonstruktioner, betonelementer, profilstålplader og ikke mindst fleksible byggesystemer. Vi kan altid foretage en hurtig levering af den færdige entreprise - til aftalt tid og pris. Kvaliteten og funktionaliteten i det færdige byggeri er særdeles tilfredsstillende, og undervejs i byg ge processen har jeg oplevet DS Flexhal som en samarbejdspartner, hvor samarbejdet har været fleksibelt og konstruktivt, ja nærmest helt perfekt. De har været hurtige til at komme over tingene, men allige vel reflekterende og lydhøre over for ændringsforslag og gode idéer, og forhandlingerne herom er foregået fair og ordentligt. Administrerende direktør Mogens Madsen Bæredygtigt byggeri Fremtidens erhvervsbyggeri vil i langt højere grad tilgodese energi- og miljøhensyn. De lysegrå tage på billedet er et forsøg, og gen tagne målinger efter byggeriets færdiggørelse har vist, at temperaturen på de to bygninger konstant ligger 3º under de bygninger, hvor tagene er sorte. Det har stor betydning for kølekapaciteten og driftsøkonomien. Med den type erfaringer, og et vedvarende fokus på miljø- og energirigtige løsninger, vil DS Gruppen gå i spidsen for at udvikle et mere bæredygtigt byggeri.

22 22 DS Gruppen Miljø- og sikkerhedspolitik En ansvarlig miljø- og arbejdsmiljøpolitik Hos DS Gruppen ønsker vi at fremstå som en ansvarlig koncern, hvor miljøhensyn er et kardinalpunkt i den måde, vi driver virksomhed på. Vi vil åbent og aktivt bidrage til forbedringer af såvel det interne som det eksterne miljø og vil gennem en proaktiv indsats arbejde for et sikkert og sundt arbejdsmiljø. DS Gruppen tilstræber den mest rationelle produktionsmetode under hensyntagen til miljøet, hvor det er økonomisk og teknisk muligt. Derfor indarbejdes miljøhensyn allerede i projekterings- og planlægningsfasen. Sikre og sunde arbejdsforhold for alle ansatte Vi er ansvarlige over for vores medarbejdere og det samfund, der omgiver os. DS Gruppen vil til enhver tid arbejde for at sikre sunde arbejdsforhold for alle ansatte det er kernen i vores menneskesyn. Kompetencen er decentraliseret, så beslutningerne omkring de daglige arbejdsmiljø- og miljøspørgsmål ligger hos de enkelte arbejdsmiljøgrupper. DS Gruppen arbejder struktureret og målrettet på at forebygge arbejdsbetingede skader. Instruktion og en grundig indføring sikrer, at nyansatte og specielt unge medarbejdere fra dag 1 er fortrolige med de gældende sikkerhedsregler. Kvalitetsstyring i alle faser DS Gruppen tilstræber at levere den højeste kvalitet i alle faser inden for løsninger i stål, beton og overfladebehandling til byggeri, industri og offshore. Samtlige virksomheder i DS Gruppen er certificeret med kvalitetsstyringssystemet DS/EN ISO Alle processer er således styret ud fra fastsatte rammer og mål, der motiverer en løbende forbedring. Kvalitetssikringen og auditeringen sker både ved egenkontrol og gennem et eksternt certificeringsorgan. Underentreprenørers ydelser kvalitetssikres på samme måde. Ønsker du som kunde en sagsspecifik kvalitetssikring, aftaler vi på forhånd hvilke kontrolaktiviteter, der skal udføres og udarbejdes dokumentation for. Dokumentationen samles i en mappe, der fremsendes efter aftale.

23 DS Gruppen Historie 23 Dengang og nu Svend Møller Hansen havde inspiration med hjem fra en tur til Irland og startede en produktion af stålkonstruktioner, trapper og stenoptagere hjemme i forældrenes lade. Året efter bygges den første produktionsbygning på Jyllandsvej Hundested Stål overtages fra et konkursbo for at kunne producere stålkonstruktioner tæt på det sjællandske marked Dansk Stålprofil starter som en handelsafdeling, der handler med tyndplader til Dansk Stålkonstruktion. Der etableres efter få år en egenproduktion af tyndplader og stålåse Elcobyg, som er Danmarks ældste betonelementfabrik, købes ABC Stål og Coating i Rødekro købes. Selskabet besidder en særlig ekspertise inden for komplekse stålkonstruktioner og inden for overfladebehandling af stål og beton Produktionen hos DS Stålkonstruktion udvides med bygning af en ny, lang fabriksbygning i det sydlige industrikvarter i Hobro Fabrin ved Hobro købes. Virksomhedens produktionsapparat er specielt tilpasset stålkonstruktioner til landbruget Sønderjyllands Maskinfabrik A/S købes af Sønderjyllands Højspændingsværk. Virksomheden har spidskompetencer inden for fremstilling og montage af komplekse stålkonstruktioner. Der etableres produktion af tårne til vindmølleindustrien. Fabrikken på Læsøvej, Hobro udvides med m Der etableres en ny koncernstruktur med oprettelsen af DS-Gruppen som nyt moderselskab, og alle selskaber ændrer navn, så DS bliver fornavn til alle selskaberne. DS Stålprofil og DS Flexhal udskilles som selvstændige selskaber på linje med koncernens øvrige selskaber. LandTek i Norge købes. En mangeårig kunde afhænder sin forretning og fortsætter som daglig leder af selskabet Svend M. Hansen modtager det første diplom som bevis for tildelingen af den første ISO 9001 i DS Gruppen Møllelinje 2 på m 2 bygges hos DS SM Salgsselskabet DS Stahl GmbH etableres med eget domicil i Sittensen, sydvest for Hamborg. Selskabet varetager DS Stålprofil og DS Stålkonstruktions interesser på det tyske marked. Fabrikken på Læsøvej - nu DS Industrivej udvides med yderligere m 2, og der etableres halmfyr til opvarmning af malerkabiner i forbindelse med indfø relse af nyt malersystem baseret på Epoxy. Der tilkøbes m 2 industriareal i forlængelse af nuværende arealer for at sikre plads til fortsat udvikling af koncernens selskaber i Hobro Møllelinje 3 på m 2 bygges hos DS SM DS Flexhal flytter fra Jyllandsvej til ny administrationsbygning på Samsøvej i det sydlige industrikvarter. Der tilkøbes m 2 industriareal i syd i forlængelse af nuværende arealer for at sikre plads til fortsat udvikling af koncernens selskaber i Hobro. DS Coating overtager betonrenoveringsfirmaet Otto Kaj i Kolding. DS Coating ændrer samtidig navn til DS Semaco DS Stålkonstruktion bygger ny produktionshal på DS Industrivej og samler hele produktionen på DS Industrivej DS SM køber nabolandbrugsejendom på 19 ha og udvider mølleproduktionen med 2 nye produktionslinjer, specielt til store tårnsektioner. Der bygges ny malerhal på 450 m, udelukkende til mølletårne. Samtidig bygges montagehal for offshorekonstruktioner DS Stålprofil bygger nyt kontorhus i 3 etager Delpros ejendom ved DS SM erhverves og indrettes i forbindelse med indvendig montage i mølletårne DS Stahl udvider kontorlokaler i forbindelse med øgning af salgsområderne og bygger lagerhal for byggekomponenter DS SM køber en landbrugsejendom på 11 ha for at sikre udvidelsesmuligheder til produktionen.

- dit unikke byggekoncept PRODAN

- dit unikke byggekoncept PRODAN - dit unikke byggekoncept PRODAN Fakta om PRODAN i Randers Projekt: Maskinfabrik og administrationsbyggeri, Tåsingevej 1, 8940 Randers SV Bebygget areal: Total: 15.866 m², heraf 13.734 m² produktion og

Læs mere

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan VELKOMMEN Kære Læser Mühlhan Danmark er et datterselskab af Mühlhan Surface Protection International, der er et af verdens største firmaer inden for overfladebehandling. Vi har mere end hundrede års erfaring

Læs mere

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage.

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage. -HUS KONCEPT MED TTS-ELEMENTER 2 ELEMENTER DER MATCHER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS Nyt koncept med TTS-elementer Nogle af de væsentligste krav til et parkeringshus er en hensigtsmæssig indretning, lavt

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter!

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter! ERHVERVSBYGGERI Etagebyggeri Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger Renovering Skoler og institutioner Ungdomsboliger - vi bygger på værdier og synergi! Som familie løfter vi i flok... At løfte i flok

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

City of Westminster College

City of Westminster College CASE City of LOKATION: City of, London, England. Arkitekt/ designer: schmidt hammer lassen architects. City of designet af schmidt hammer lassen architects På Paddington Green Campus i London, ligger schmidt

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Plads til kreativitet

Plads til kreativitet Håndarbejde Plads til kreativitet Håndarbejde er et fag, hvor behovet for velindrettede skabe til opbevaring er stort. ST Skoleinventar A/S har flere modeller af sakse-, sy- og garnskabe samt standard

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst

Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst Udvikling på et solidt fundament Vi har udviklet os meget hos Jönsson a/s igennem vores lange historie og især i de senere år er det

Læs mere

Multipladen. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton

Multipladen. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton Multipladen Inspiration og Teknik kvalitetsporebeton Multipladen Multipladen enkelt og effektivt Multipladen fra H+H Danmark A/S er én af hjørnestenene i produktsortimentet et enkelt og effektivt system,

Læs mere

Kassetter. i stål og aluminium. Kassetter

Kassetter. i stål og aluminium. Kassetter Kassetter i stål og aluminium Kassetter 3 Introduktion Stål og aluminium udformet som kassetter indtager i dag en central placering i mange bygningskonstruktioner, og anvendelsen forventes at blive stærkt

Læs mere

Vægelementer. www.elementer.dk

Vægelementer. www.elementer.dk Vægelementer www.elementer.dk Om Give Elementfabrik Profil Give Elementfabrik A/S er en sund og moderne virksomhed med over 40 års erfaring i byggebranchen. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede

Læs mere

Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS

Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord 2 2. Organisationsplan 3 3. Kvalitetsmålsætning 4 4. Kvalitetspolitik 4 5. Leveringsformåen

Læs mere

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration Tænk nyt Visioner Hus for livet - vokser i takt med behovet Muligheder Garanti Inspiration Tænk nyt Hus med nye vinkler Nytænkende grundkoncept MoBuild huset er en ny måde at tænke hus på. Udgangspunktet

Læs mere

Stålbygninger. www.llentab.dk

Stålbygninger. www.llentab.dk Stålbygninger www.llentab.dk Velkommen til LLENTAB! LLENTAB har leveret stålbygninger i næsten 35 år. I den tid har vi leveret over 7.000 stålbygninger i Sverige og Europa. Det faktum, at vi selv styrer

Læs mere

Statisk dokumentation

Statisk dokumentation Slagelse Boligselskab Renovering af Grønningen, afd. 10 Entreprise 1-5 Statisk dokumentation 2.060 B1 Statisk projekteringsrapport Totalrådgiver: Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Ingeniører:

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Siloetten Siloen i det grønne

Siloetten Siloen i det grønne CASE Siloetten LOKATION: Siloetten, Aarhus, Danmark. Arkitekt/ designer: C. F. Møller og Christian Carlsen Arkitektfirma. Aarhus, Danmark En gammel kornsilo, der skulle ombygges til moderne lejligheder.

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton Vægelementet Inspiration og Teknik kvalitetsporebeton Vægelementet Vægelementet solide fordele Vægelementet fra H+H Danmark A/S er den professionelle løsning til bagmure og skillevægge. Et effektivt system,

Læs mere

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig Hansen Balcony Hansen Balcony er et dansk udviklet og produceret profilsystem til lukning af altaner. Med Hansen Balcony

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Smedefirmaet. MOELApS

Kvalitetshåndbog. for. Smedefirmaet. MOELApS Kvalitetshåndbog for Smedefirmaet Stålkonstruktioner, Trapper, gelændere, porte, Låger, hegn, altaner, m.m. Veludført arbejde giver personlig tilfredsstillelse Side 1af 8 Udarb.:PH Godk.:LH Dato: 09-01-2013

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering]

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] BOKA GROUP RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] A+ PLACERING FOR NYT DOMICIL Hjørneejendommen Ring3/Mileparken har den bedste placering i Herlev, da både tilkørselsforhold

Læs mere

BIG og BNS i innovativt parløb til fast pris

BIG og BNS i innovativt parløb til fast pris BIG og BNS i innovativt parløb til fast pris Man kan godt bygge unik arkitektur i totalentreprise. Det er Gammel Hellerup Gymnasiums seneste knopskud bevis på. Totalentreprise har et blakket ry blandt

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN VI KENDER BYGGEINDUSTRIENS SÆRLIGE BEHOV FOR PRÆCISION OG NØJAGTIGHED Markedet for

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Flexi Element. den funktionelle kassedisk

Flexi Element. den funktionelle kassedisk den funktionelle kassedisk 2010 lever til fulde op til sit navn med en fleksibel indretning og opbygning samt anvendelsesmuligheder i vidt forskellige brancher. Kort sagt får du med en kassedisk, der præcis

Læs mere

FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK

FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK INDHOLD 01 Om dokumentet 3 02 Sundhed.dk s forretning 4 02.1 Mission og vision 4 02.2 Sundhed.dk s position og marked 4 02.3 Sundhed.dk s fundament og leverancer 5 02.4 Målgrupper

Læs mere

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr DEN BEDSTE VEJ ER MÅLET... Matthias Gödecke (administrerende direktør for Gödecke Eurotrans GmbH) 2 GÖDECKE LOGISTIK IDÉGrUnDLaG GÖDECKE LOGISTIK står for kvalitet og sikkerhed.

Læs mere

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG?

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? Går du/i med drømmen om at bygge/renovere parcelhus, villa eller sommerhus? ZENI arkitekter kan hjælpe dig med at realisere drømmen! Vi har kun positive ord at sige om vores

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

Byggeri med visioner

Byggeri med visioner Byggeri med visioner Nøgletal 2005-2006 Kroner Resultat Egenkapital Balancesum* Soliditetsgrad 2005 29.480.813 41.965.182 351.857.585 11,9 % 2006 64.594.083 120.541.377 557.160.152 21,6 % *Balancesumsbegrebet

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

SvømmeTagets markante indgang er en hyldest til såvel den eksisterende bygning med sin bølgende tagform, men også det fysiske svømmetag og derved

SvømmeTagets markante indgang er en hyldest til såvel den eksisterende bygning med sin bølgende tagform, men også det fysiske svømmetag og derved SvømmeTagets markante indgang er en hyldest til såvel den eksisterende bygning med sin bølgende tagform, men også det fysiske svømmetag og derved brugen af bygningen... TEAM : Entreprenør Arkitekt Ingeniør

Læs mere

Kalvebod Brygge 45 København KALVEBOD BRYGGE

Kalvebod Brygge 45 København KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 45 København KALVEBOD BRYGGE Erhvervslejemål med udsigt til nye forretningsmuligheder. Kalvebod Brygge i Københavns indre havn er en af hovedstadens mest eftertragtede adresser. Området

Læs mere

Professionelle SOLCELLELØSNINGER

Professionelle SOLCELLELØSNINGER Til rådgivere, virksomheder og offentlige institutioner Professionelle SOLCELLELØSNINGER Tænk solceller ind i dit næste projekt 33180 solarelements Erhvervsfolder ny 2.indd 1 22/10/13 16.4906 Tænk solceller

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

energi til det hele olie gas energi

energi til det hele olie gas energi energi til det hele olie gas energi anytime anywhere offshore eller onshore - vi har energi til det hele! YIT Olie & Gas har base i den danske offshore-by Esbjerg. Her arbejder vi tæt sammen med verdens

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej Projektudvikling entreprenør arkitekt Domicil på Skanderborgvej 2 Domicil på Skanderborgvej 3 ÅRHUS CENTRUM ÅRHUS H RINGVEJEN O2

Læs mere

Produktkatalog - industri Det er størrelsen der tæller...

Produktkatalog - industri Det er størrelsen der tæller... Produktkatalog - industri Det er størrelsen der tæller... Siloer Transportudstyr tørrerier Planlagre tømmesystemer styretavler Dan-Corn industrianlæg Mere end 55 års brancheerfaring sikrer dig vidensdeling

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

Fra kælder til skorsten fra nybyg til renovering

Fra kælder til skorsten fra nybyg til renovering Fra kælder til skorsten fra nybyg til renovering vi tilbyder Et hav af naturlige og energieffektive løsninger I Saint-Gobain Weber A/S producerer vi kvalitetsbyggematerialer og -løsninger til dig som professionel

Læs mere

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti. ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti. ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible NCC Roads overfladebehandling En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible Holdbare Alternative Flotte Velegnede til både små og store opgaver

Læs mere

Projekt: Skolen i bymidten Semesterprojekt: 7B - E2013 Dokument: Ansættelseskontrakt Dato: 29-10-2013 13:18

Projekt: Skolen i bymidten Semesterprojekt: 7B - E2013 Dokument: Ansættelseskontrakt Dato: 29-10-2013 13:18 1 af 6 1. Sammendrag K.E.A Totalentreprise agerer som samlet totalentreprenør for bygherre, vi varetager alle de ydelser, der udgør en nødvendig helhed for gennemførelse af den aftalte opgave. Vi er derfor

Læs mere

Kvalitet fra grunden. ak@ antonknudsen.dk. www.antonknudsen.dk. ak@antonknudsen.dk. www.antonknudsen.dk. jord, kloak, beton & anlæg

Kvalitet fra grunden. ak@ antonknudsen.dk. www.antonknudsen.dk. ak@antonknudsen.dk. www.antonknudsen.dk. jord, kloak, beton & anlæg Telefon Fax 7555 1999 7555 2590 jord, kloak, beton & anlæg ak@antonknudsen.dk www.antonknudsen.dk Telefon Fax 7555 1999 7555 2590 Miljøanlæg & transportledning ak@ antonknudsen.dk www.antonknudsen.dk offentligt

Læs mere

www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien

www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

DEKO PV. den klassiske systemvæg

DEKO PV. den klassiske systemvæg DEKO PV den klassiske systemvæg 2 DEKO PV når det skal være nemt og fleksibelt I nutidigt byggeri er det afgørende at indrette sig med fleksible løsninger, der er nemme og hurtige at montere, og som kan

Læs mere

virksomhedsprofil - for tegnestuen Triarc A/S Arkitekter Jutlandiahus, Islands Brygge

virksomhedsprofil - for tegnestuen Triarc A/S Arkitekter Jutlandiahus, Islands Brygge virksomhedsprofil - for tegnestuen Triarc A/S Arkitekter Jutlandiahus, Islands Brygge tegnestuen Tegnestuen Triarc A/S Arkitekter bygger på social, økonomisk og miljømæssig forståelse uanset om vi arbejder

Læs mere

KONSORTIET VI GÅR HELE VEJEN

KONSORTIET VI GÅR HELE VEJEN KONSORTIET VI GÅR HELE VEJEN fra kraftværk til forbruger NYT NYT NYT Vi leverer alle ydelser inden for fjernvarme Pr. 1. oktober 2014 er der blevet dannet en stærk partner til fjernvarmebranchen, som kan

Læs mere

De gode gamle værdier

De gode gamle værdier Sans for detaljen De gode gamle værdier Snedkermester Arne Pedersen A/S er en traditionsrig virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Vi er en tømrer-/snedkervirksomhed med et stærkt fundament i det gode

Læs mere

EGEDAL KOMMUNE STILLER HØJE MILJØKRAV TIL BYGGERIERNE I NY BYDEL OG BANER MED SIT UDBUD VEJ FOR MERE BÆREDYGTIGT BYGGERI

EGEDAL KOMMUNE STILLER HØJE MILJØKRAV TIL BYGGERIERNE I NY BYDEL OG BANER MED SIT UDBUD VEJ FOR MERE BÆREDYGTIGT BYGGERI BUSINESS 6 CASE BYGGERI GRØNNE INDKØB EGEDAL KOMMUNE STILLER HØJE MILJØKRAV TIL BYGGERIERNE I NY BYDEL OG BANER MED SIT UDBUD VEJ FOR MERE BÆREDYGTIGT BYGGERI Stenløse Syd er et helt byområde, som er udviklet

Læs mere

HAVELEJLIGHEDER. - en ny boligtype. version 3.2

HAVELEJLIGHEDER. - en ny boligtype. version 3.2 HAVELEJLIGHEDER - en ny boligtype version 3.2 UiD 2004 Hvilke boligtyper imødekommer nutidens krav? Parcelhuset kan indrettes individuelt, adgangsforholdene er private og haven er ens egen... men det er

Læs mere

lundhilds Tegnestue tegnestue PROFILBROCHURE

lundhilds Tegnestue tegnestue PROFILBROCHURE lundhilds Tegnestue tegnestue PROFILBROCHURE lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Hvordan skal din bolig være? Fra drøm til virkelighed... lundhilds

Læs mere

Styrke gennem know-how:

Styrke gennem know-how: Styrke gennem know-how: l Egen konstruktion l Kompetence i materialeegenskaber l Bearbejdning med små tolerancer l Præcis produktion af enkeltdele, reservedele og småserier l Komplette anlæg Styrke gennem

Læs mere

Gælder det byggeri...

Gælder det byggeri... Gælder det byggeri... En stærk partner Vibe-Huse A/S har gennem knap 40 år leveret kvalitetsbyggeri i Østjylland i form af parcelhuse, ejer- og andelsboliger samt leje- og erhvervsbyggeri. Virksomheden

Læs mere

ENGAGED ENGINEERING AT THE CUTTING EDGE

ENGAGED ENGINEERING AT THE CUTTING EDGE ENGAGED ENGINEERING AT THE CUTTING EDGE Engaged Engineering STENSBO leverer konsulentydelser med engagement, troværdighed og loyalitet. Fleksibilitet STENSBO tilbyder fleksibel arbejdskraft, der effektivt

Læs mere

Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien

Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Udviklingen løber stærkt. For den enkelte industrivirksomhed sker forandringerne med voldsom hast forandringer, der stiller krav til både forretningsgrundlag

Læs mere

ærlighed gennem enkelhed

ærlighed gennem enkelhed Paustian Arkitekt ærlighed gennem enkelhed 2 Paustian Arkitekt arbejder ud fra et ønske om, at funktion, arkitektur og byggeøkonomi skal gå op i en højere enhed. Paustian Arkitekt, ærlighed gennem enkelhed

Læs mere

RenProces - et digitalt værktøj til byggeprocessen

RenProces - et digitalt værktøj til byggeprocessen RenProces - et digitalt værktøj til byggeprocessen Om RenProces Hvorfor RenProces Modellen Kommende brugere Kontakter Hjemmesiden RenProces er en værktøjskasse til at lede et renoveringsprojekt igennem

Læs mere

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk 2150 Nordhavn 02 kronløbshuset.dk Velkommen til Et nyt byggeri i harmoni med havnemiljøet Arkitekturen ideen den nye bydel Ejerlejligheder med taghave, terrasse eller altaner Lejlighedstyper fleksibel

Læs mere

Temadag om outsourcing

Temadag om outsourcing Temadag om outsourcing Outsourcing - brug af underleverandører Min baggrund for at tale om emnet er: Inspektion af udstyr fra leverandører som både har outsourcet produktioner og bruger underleverandører.

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering]

RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] RING 3 OFFICEPARK - EKSPLOSIV UDVIKLING AF ERHVERVSOMRÅDE Ring 3 OfficePark er så stort et område, at det vil fremstå som sit eget

Læs mere

Hvor der handles, der bygges. Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os.

Hvor der handles, der bygges. Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os. Hvor der handles, der bygges Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os. 1 Hvor der handles, der bygges I Danske Byggecentre arbejder vi hver

Læs mere

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk Tilbud til Rødvig Havn på maritim legeplads CADO Ideologi og mål: CADO arbejder for løsninger, der stimulerer børn og unges udvikling. CADO har et klart mål vi vil gennem unikke produkter og uderumsdesign

Læs mere

OFFSHORE PÅ VINGERNE

OFFSHORE PÅ VINGERNE OFFSHORE PÅ VINGERNE Nyt projekt skal styrke og synliggøre dansk know how inden for havvindmølleteknologi Få adgang til markedet Opkvalificering af din virksomhed Få hjælp til at komme i gang Nyt, spændende

Læs mere

Sundolitt Climate+ House. Fremtidens bolig til gavn for mennesker og miljø

Sundolitt Climate+ House. Fremtidens bolig til gavn for mennesker og miljø Sundolitt Climate+ House Fremtidens bolig til gavn for mennesker og miljø Sundolitt Climate+ House Fremtidens bolig til gavn for mennesker og miljø Klimavenlig bolig til fremtiden Hvis vores samlede CO2

Læs mere

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER STØBEGODS SVEJSNING SMEDEGODS CNC PLADEBEARBEJDNING MONTAGE STØBEGODS SVEJSNING Der er mange oplagte fordele for dig ved at vælge

Læs mere

På de følgende sider har vi beskrevet nogle forslag til projektopgaver. Har du andre ideer er du altid velkommen til at kontakte os.

På de følgende sider har vi beskrevet nogle forslag til projektopgaver. Har du andre ideer er du altid velkommen til at kontakte os. Rambøll Danmark er toneangivende på det danske marked for teknisk rådgivning. Vi leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for hovedområderne: byggeri, transport og trafik, vand og miljø, energi, Olie/Gas,

Læs mere

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE 1 Indholdsfortegnelse Oversigt - individuelle drømme / priser.. 4 Morgensol eller aftenssol - placering..... 8 Showroom - individuelle materialevalg. 10 Beslutningsfasen og

Læs mere

Arkitema. For Arkitema er dac RE-THINK en fælles proces, der skal føre til nye erkendelser af den danske byggebranches styrker og svagheder.

Arkitema. For Arkitema er dac RE-THINK en fælles proces, der skal føre til nye erkendelser af den danske byggebranches styrker og svagheder. Drømmen om at et byggeprojekt kan overskues, styres og kontrolleres af én aktør er urealistisk. Det er på tide at gøre op med denne forældede tankegang, der i sidste ende fører til dårligt byggeri uden

Læs mere

- anlæg for fremtiden!

- anlæg for fremtiden! - anlæg for fremtiden! KERNEVÆRDIER CG Jensens kerneværdier er åbenhed, ærlighed og troværdighed. Indadtil og udadtil. Det skaber engagement og ansvar hos vores medarbejdere. Åben, ærlig og troværdig dialog

Læs mere

TRANSFORMINGWATERCARE

TRANSFORMINGWATERCARE TRANSFORMINGWATERCARE Indhold 2 Visioner for vand 4-5 Eksperter i vandbehandling 6-7 Teknologier til kamp mod korrosion 8-9 Sundt og rent vand naturligvis 10-11 Procesindustri Vand til øl eller vand til

Læs mere

ONV Husene. www.m2.dk

ONV Husene. www.m2.dk ONV Husene www.m2.dk INDHOLD Arkitekttegnede huse Individualitet 4 Fleksibilitet 6 Funktionalitet 8 Kvalitet 10 Økonomi 12 Proces 14 Tid 16 M2 18 4 INDIVIDUALITET> Skræddersyet typehus INDIVIDUALITET

Læs mere

Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv. jan drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv. jan drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning ApS Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv jan drøhse jan drøhse Om Jan Drøhse Jan Drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning er en kompetent og erfaren håndværksvirksomhed

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

En genvej til bedre resultater

En genvej til bedre resultater En genvej til bedre resultater Vores samarbejdsfilosofi er ikke skrevet ned på et stykke papir Den er gennem årene skåret ud i stål LM stålindustri har opbygget stor ekspertise gennem mere end 30 års arbejde

Læs mere

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil!

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Perfekt lydanlæg Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Lyd præger vores hverdag. Uanset hvor vi opholder os, er vi omgivet af lyd. Når vi bliver transporteret, køber ind, hygger,

Læs mere

nyheder og information fra danish agro Januar 2013 læs om Status for året 2012 Udkørsel af vårsæd Bestil varer døgnet rundt!

nyheder og information fra danish agro Januar 2013 læs om Status for året 2012 Udkørsel af vårsæd Bestil varer døgnet rundt! nyheder og information fra danish agro Januar 2013 læs om Status for året 2012 Udkørsel af vårsæd Bestil varer døgnet rundt! Status for året 2012 Et succesfuldt år 2012 for Danish Agro-koncernen Her ved

Læs mere

- 15 år i branchen. - 15 år i branchen

- 15 år i branchen. - 15 år i branchen Hvem er vi blev startet under navnet Smedegaarden Hejnsvig i 1997, men skiftede navn til i 2008. Grundlæggerne Morten Bay Petersen og Laila Skovsgaard startede med produktion af bl.a. stålkonstruktioner

Læs mere