Læs også i dette nummer: Nye lærere: To af dem har endda været ansat på skolen tidligere. I K A S T * V E S T R E * S K O L E * J U N I * *

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Læs også i dette nummer: Nye lærere: To af dem har endda været ansat på skolen tidligere. I K A S T * V E S T R E * S K O L E * J U N I * 1 9 9 9 *"

Transkript

1 estfronten. kast estre kole. estergade kast.lf FX mail æs også i dette nummer: ye lærere: o af dem har endda været ansat på skolen tidligere. æs side 6-7 Masterplan for ombygning af skolen. amlet pris: 27 mio! e tegning af stueetagen side 3. algholdselever i verige. Præsenterer her: n elg. På billedet er det ganske vist kun en prik - men den var der! ide 4. lgen! en ene ses her i en historisk situation fra lærerværelset, hvor en praktikant, havde fortjent en flødeskumslagkage. ide 2. ommende 8. klasser får alle muligheder for at vælge rigtig uddannelse. Med mor som vejleder! æs side 5.

2 F 2 F æste skoleår i er ved at lægge sidste hånd på planlægningen af det kommende skoleår. Fagfordelingen mellem lærerne er på plads, og der er ansat tre nye medarbejdere til det kommende skoleår. i har ansat isbeth augaard som børnehaveklasseleder i vores 0. C. isbeth kommer fra en børnehaveklasselederstilling på Hyldgårdskolen. isbeth har i øvrigt været ansat på estre kole for en del år siden. om klasselærer i kommende 8. C har vi ansat Frank Helstrup. Frank har tidligere heddet Poulsen, og har været ansat på estre kole for godt et år siden, hvor han arbejdede mest med musik. Frank skal, ud over klasselærerarbejdet, indgå i musiklærerteamet fremover. idst men ikke mindst har vi ansat Peter arsen til at arbejde i indskolingen, samt til at påtage sig franskundervisningen på vore to valghold. Peter er nydimmiteret fra ilkeborg eminarium med liniefagene fransk og dansk. MM Y MB. Poul lkjær er stadig sygemeldt, og det er nu sikkert, at han ikke kommer tilbage til et normalt lærerjob. i arbejder på, at Poul kan komme tilbage til en støttelærerfunktion efter sommerferien, i det omfang hans helbred tillader det. ndskolingen f Chris ævsgård Hansen, koleinspektør er har netop været sendt evalueringsskemaer ud til forældrerepræsentanter (5 pr. klasse i. og 2. klasserne) i indskolingen. igeledes har de involverede pædagoger og lærere på såvel skole som institutioner besvaret forskellige spørgsmål vedrørende de ekstra timer i indskolingen. lle evalueringsskemaerne,der er udarbejdet af Pædagogisk psykologisk rådgivning er indsamlet og behandles centralt i skoleforvaltningen. På estre kole vil vi næste år skabe større mulighed for fleksibilitet i indskolingen ved at lægge flere timer til de enkelte klasser, så der bliver bedre mulighed for at lave tolærertimer og holddannelser i de enkelte klasser og på tværs af klasserne. ekstratimerne i. og 2. klasse vil to af vore børnehaveklasseledere indgå i samarbejdet omkring børnene, så de ikke slipper dem efter børnehaveklassen, men får mulighed for at følge med i. og 2. klasse. ette vil helt sikkert skabe en større kontinuitet i den planlagte pædagogik. esuden har vi etableret en arbejdsgruppe, der består af repræsentanter fra skole, fritidshjem, klub og børnehaver i estre distrikt. rbejdsgruppen skal beskrive samarbejdsflader omkring det enkelte barn, så vi får et endnu tættere samarbejde omkring barnets udvikling og dannelse. enne arbejdsgruppe vil vi skrive mere om i estfronten. Masterplan å har vi igen været i avisen. Heldigvis for noget godt! er har været nedsat en Masterplansgruppe bestående af repræsentanter fra kommunen, lærerne, forældrene og ledelsen, der i samarbejde med et lokalt arkitektfirma, har beskrevet behovene for nybygning og renovering af kast estre kole.

3 ådan ser skolens stueetage ud i masterplanen i vil i de kommende år udvikle os til at være en tre- og firesporet skole, med behov for mere undervisningsplads. i arbejder i masterplanen med undervisningsmiljøer. vs. klasselokaler, der er fleksible i størrelse og indretning, med store fællesarealer, der kan inddrages i undervisningen, der kan foregå som såvel klasse-, som enkeltmands- eller holdundervisning. n spændende fremtid, der snart gennemgår en politisk behandling. i håber og tror, at planen kan gennemføres over en 4 5 års plan startende denne sommer. i går igang med at renovere 2. sal på hovedbygningen i sommer. ette medfører, at vi vil få lagt en børnehaveklasse og et håndarbejdslokale over i den gamle skole, hvor kast eminariet hidtil har lånt et par undervisningslokaler. g får vi økonomi til at gennemføre masterplanen, kan vi forvente en del flytten rundt på klasserne i de kommende år. et skal være skidt før det bliver godt rigtigt godt! idste skoledag. og 0 klasserne har netop holdt sidste skoledag. om sædvanlig med en flot underholdning i festsalen, og en bunke (flere tons?) karameller til alle børnene på skolen. elvfølgelig skulle der også fyres vand- pistoler og kanoner af, men kun de børn, der selv udfordrede skæbnen, blev drivende våde. Heldigvis har vore afgangsklasser lært, at sidste skoledag skal være en hyggelig dag, som især de mindste elever glæder sig til! g straks er det alvor igen. e mundtlige prøver vælter ind over vore elever, og i skrivende stund kan jeg estergade 4, 7430 kast konstatere, lf Fax at det går koleinspektør: Chris. Hansen iceinsp.: Henning amsgaard ret godt for Homepage: vore elever i F de fag, der kolens kontaktblad til hjemmene. Bladet udleveres til yngste nu er afsluttede. Fra elev i hvert hjem. dkommer i kontoret skal beg. af hver måned undt. juli. ugustnummeret uddeles 5. aug. lyde et H eadline 3. august. G Y! plag 400. edaktør: ørgen onslund adr.: jd@ve.ikast-komm.dk 3

4 F 4 Bålhygge og grillning af en gedde.. verige f ørgen onslund, friluftslivslærer Friluftslivsvalgholdet havde i Bededagsferien en spændende tur til verige, hvor der både blev klatret, sejlet kano og kajak, kastet med økser, udforsket klippehuler, fisket, badet, lavet mad på bål osv. g vi fik set på en elg, kronhjorte, rådyr, egern, fiskeørne, canadagæs mmm. n tur med en rigtig god stemning fra start til slut. il venstre: anne kaster med økse, så hun letter fra jorden il højre: esper styrer med sikker hånd kanoen gennem åen v: ørgen ndersen med den første gedde, som blev spist med velbehag.. h:camilla starter klatringen på den lette bane. enere tog hun de svære. Mange ekspeditioner er gået ned på grund af manglende hygiejne. et skete ikke her, hvor der både blev bygget svedehytte og lavet kolde afvaskninger -meget kolde!

5 Forældrene som vejledere f skolevejleder orte Georgsen et er svært for de unge at vælge, hvad de skal efter folkeskolen. er har aldrig været så mange muligheder som nu, men uddannelsesbilledet er temmelig uoverskueligt. æsten alle unge går i gang med en ungdomsuddannelse, men mange giver op undervejs, så hver 5. ung gennemfører aldrig en uddannelse. Billedet er fra uddannelsescaféen i efteråret 8, hvor anni og Camilla får gode råd om handelsskolen af Malene. skolen bruger vi ellers megen tid på vejledning af de unge, men nu vil vi i kast ommune forsøge at få forældrene mere med på banen. Mor er den bedste i verden ndersøgelser viser, at de vigtigste vejledere for de unge er forældrene, især moderen. ndre undersøgelser viser, at forældrene naturligt nok har svært ved at kende f overtandlæge, an ndersen Får du brug for at skulle til tandlæge i sommerferien, er klinikken åben således mellem kl..00 og 2.30: Man-ons. d. 2/6-23/6. orsdag d.24. juni kan henvendelse ske i Bording, tlf til alle de mange nye uddannelsesmuligheder. kast ommune vil vi invitere til 3 aftener for forældre i alle de nye 8. klasser:. m erhvervsuddannelserne (handelskole og teknisk skole). Mødet afholdes mandag d. 3/ kl. -2 på kast Handelsskole. 2. m de gymnasiale uddannelser (HX, HF, HHX og gymnasiet). ette møde afholdes torsdag d. 4/ kl. -2 på kast Gymnasium/HF. 3. m skolens vejledning. Møderne afholdes således: 8. a: irsdag d. 2/ kl b: nsdag d. 3/ kl c: irsdag d. / kl..00 Formålet med arrangementerne er at give forældrene et bredere kendskab til uddannelsesmulighederne, så bliver bedre til at støtte jeres børn i valget af uddannelse. erfor håber vi også, at vil melde jer til alle 3 aftener. august måned vil alle elever i 8. klasse få en invitation med hjem, men vi beder jer allerede nu sætte X i kalenderen. e 3 aftener er planlagt af skole- og studievejlederne fra Herning ekniske kole, kast Handelsskole, kast Gymnasium/HF og de 6 folkeskoler, og de lover, at der bliver tale om 3 arrangementer, hvor forældrene selv skal være aktive andplejen i sommerferien estre har derpå som eneste klinik åbent i resten af sommerferien på flg. dage, som alle er mandage: 28/6, 5/7, 2/7, /7 og 26/7. estre koles tandklinik har telefon:

6 F 6 drætslejrskole på enø: 6. klassernes tur til enø f Brith og anne, 6.a uren startede, for 6.a s vedkommende, allerede kl mandag morgen d. 7. maj med tog, mens 6.b først kom af sted et par timer senere. a vi kom over på enø skulle vi gå ca. 5 km inden vi ankom til den lejr, hvor 23 børn snart skulle more sig med aktiviteter. a alle i hele lejren havde fået sat telte op, startede aktiviteterne. et var: Fodbold på skrænt, freesbee-golf, tricket og intercross. mellem aktiviteterne var der dog også tid til at gå ned til den nærliggende kiosk og snakke og hygge sig med de andre. ure til stranden var der også mange, der benyttede sig af, for vejret var vildt godt. lle klasser fik uddelt forskellige opgaver, som f.eks. rengøring af toiletterne, aftensmad - borddækning osv. m aftenen efter maden var der først underholdning som klasserne havde forberedt hjemmefra, derefter var der diskotek. Men diskoteket blev man ikke tvunget til at være med til, så der var flere der brugte tiden til at gå nede ved stranden, hvor der var en virkelig flot udsigt ud over havet - med solnedgang. truer by lyste også flot op. : estre il inde æste dag forløb med aktiviteter. enne dag var der også Ø-tur, et løb der varede ca. 3 timer rundt på hele øen. et var et detektiv-løb og de bedste detektiver var: em fra estre kole; 6. b tog. pladsen med 00 point, mens 6.a fik 2.pladsen med point. m aftenen underholdt de sidste klasser, og derefter var der igen diskotek. Mens der var diskotek, blev der spillet en stor fodboldkamp mellem kast og hyborøn - kast vandt 5-!! æste morgen stod alle tidligt op for at pakke og så gik turen ellers hjemad. elve lejren sluttede kl..30. et var en kanon go tur... også selv om der var en del myg! Fotos side,6 og 7 er venligst udlånt af Casper 6.a

7 5.a s enølejr f ouise, atrine og Michelle 5.a i har været på enø maj. ransporten dertil var lang, fordi vi glædede os til at tilbringe de 3 dejlige sommerdage på enø med vores klasse og andre børn. i startede med tog fra kast og tog så med bus fra truer til enøfærgen. um ba da kim bam ba og kartoffelskrælning a vi ankom på selve enø skulle vi gå 3-4 km før vi kom til idrætslejren - men uden vores bagage, for det blev kørt på en lastbil. a vi kom til lejren, skulle vi sætte telt op. fter vi havde sat det op skulle vi ud på aktiviteter. F. eks. skræntfodbold, musikaktiviteter (sangen kum ba da kim bam ba!), kartoffelskrælning og freesbeekast. fter aktiviteterne var der klassens time, hvor vi fik lov til at gå ned i kiosken, som lå et kvarter væk. enere på aftenen var der så diskotek. kattejagt æste dag skulle vi på ø-tur. et gik ud på, at vi skulle rundt til forskellige poster (li som skattejagt). På turen var vi inde at se enø irke. en er ikke ret stor. uren rundt på øen tog en formiddag. fter frokost havde vi aktiviteter hjemme på lejren. i skulle bl.a. finde en person ved hjælp af en walkie-talkie. m aftenen var der lige som. aften underholdning. Hver klasse skulle underholde med et eller andet i 0 minutter. idste morgen havde vi køkkentjans og samtidig skulle vi gøre klar til hjemtransporten. Bagagen skulle køres til færgen og vi havde forskellige konkurrencer inden vi skulle gå ved 2-tiden. i synes, at turen var alle tiders tur og håber andre vil tage på den. uren var især god, fordi man er sammen med en masse andre børn på vores alder. 7

En af de store begivenheder i klasselærerugen: Foredrag med forfatteren Kirsten Holst

En af de store begivenheder i klasselærerugen: Foredrag med forfatteren Kirsten Holst www.ikast-komm.dk estfronten. kast estre kole. estergade 49. 743 kast.lf. 9715 1153. FX 975 1. -mail : J@ve.ikast-komm.dk n af de store begivenheder i klasselærerugen: Foredrag med forfatteren irsten Holst

Læs mere

Skole-indsamling Støt rednings- og genopbygningsarbejdet efter jordskælvet. Der samles ind på skolen mandag d. 7/9 og tirsdag d. 8/9.

Skole-indsamling Støt rednings- og genopbygningsarbejdet efter jordskælvet. Der samles ind på skolen mandag d. 7/9 og tirsdag d. 8/9. estfronten. kast estre kole. estergade 4. 7430 kast.lf. 715 1153. FX 725 2001. -mail : J@ve.ikast-komm.dk landt skolens 62 nye elever er børnehaveklasse, som Gerda og Hanne her viser rundt på skolen kole-indsamling

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Fastelavn En god dag og endnu en rar oplevelse i Børne- og Familiehuset. Mange, store som Det skulle ske samtidig med at vi også fik nye skemaer.

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum Naturvejledning på Morslands Historiske Museum ÅRSRAPPORT 2012 Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Jeg blev ansat 1. marts 2009. Friluftsrådet, Morsø Kommune og museet yder løntilskud til stillingen.

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2015 53. Årgang Kære elever og forældre Så er det nye skoleår skudt i gang igen. Som det efterhånden er blevet for vane, er det også et

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO April 2015 Siden sidst Ny organisering næste skoleår. Vi har i foråret gennemført en større intern proces med evaluering og udvikling af skolens nuværende organisering.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om:

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om: Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om: Nyt fra skolelederen Forårskoncert Nyt fra bestyrelsen Mejser Bagsiden Nyt fra Skolelederen Kære forældre I den forgangne periode

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard.

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Højager Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Tidende. Susanne 60 år. Redaktøren har ordet. V/Steffen Michael Kristensen. Nu skal i høre hvordan en fjer bliver til fem

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

1. Rejsebrev. London

1. Rejsebrev. London 1. Rejsebrev Praktiksted Melrose House Nursery Schools 55 Finlay St. Fulham SW6 6HF E-mail: fulham@melrose-house.com http://melrose.schooljotter.com Studerende Trine Amstrup Jensen PV11118 1008965@ucn.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 79 96 51 60 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1 KALENDER FOR SEPTEMBER:

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Efterårets forældremøder

Efterårets forældremøder 5. årgang nr. 2 Oktober 2013/14 4. årgang har arbejdet med Bent Hallers bog Kaskelotternes Sang Side 2: Nyt fra ledelsen 3: Efterårsbadning i D-klassen 4 & 5: Kaskelotternes Sang 6: 4. årg. ved Vetserhavet

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Vestergade 49. 7430 Ikast.Tlf. 9715 1153. FAX 9725 2001. E-mail : JD@ve.ikast-komm.dk

Vestergade 49. 7430 Ikast.Tlf. 9715 1153. FAX 9725 2001. E-mail : JD@ve.ikast-komm.dk www.ikast-komm.dk kast estre kole estergade 49. 743 kast.lf. 975 53. X 975. -mail : JD@ve.ikast-komm.dk ndbydelse om og se resultatet af første del af skolens renovering. lle forældre og andre interesserede

Læs mere

Nyhedsbrev. Ungemiljøet. Sommerferien sig nærmer. Kære forældre. Husk datoen. Skolestart

Nyhedsbrev. Ungemiljøet. Sommerferien sig nærmer. Kære forældre. Husk datoen. Skolestart J U N I 2 0 1 5-4 Nyhedsbrev Ungemiljøet Kære forældre Det var så det første år med den nye skolereform. En reform som har skabt megen debat og meget omtale i medierne. Sommerferien sig nærmer Elle elever

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Studienummer: 12309. Ditterosenberghansen@gmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013. Institutionens kontakt e- mail og evt.

Studienummer: 12309. Ditterosenberghansen@gmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013. Institutionens kontakt e- mail og evt. Studerendes navn: Ditte Rosenberg Hansen Studienummer: 12309 E-mail.: Ditterosenberghansen@gmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktikperiode Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013 Institutionens

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Fredag d.22. juni 2012

Fredag d.22. juni 2012 Fredag d.22. juni 2012 Så synger dette skoleår virkelig på sidste vers, og på skolen er vi da også langt inde i kommende skoleår, et skoleår som vi ser frem til og glæder os til at tage hul på. Skoleåret

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset NYT FRA FÆLLESBESTYRELSEN FASTELAVN (2013)

NYT. Herskindskolen og Nordlyset NYT FRA FÆLLESBESTYRELSEN FASTELAVN (2013) FASTELAVN (2013) Herskindskolen og Nordlyset NYT JANUAR / FEBRUAR 2014 NYT FRA FÆLLESBESTYRELSEN Herskindskolen har fået nye ordensregler. Det er en af bestyrelsens opgaver at føre tilsyn med, at ordensreglerne

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Forældreposten juni 2014

Forældreposten juni 2014 Forældreposten juni 2014 Mødetid sidste skoledag inden sommerferien fredag den 27. juni Mødetid for alle elever 0. - 8. klasse er: 8.15 til 9.45. Der er fælles afslutning i aula/musik klokken 9.30 Alle

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Skolen på la Cours Vej

Skolen på la Cours Vej Skolen på la Cours Vej NYHEDSBREV JUNI 2013 Kære forældre Nu står sommerferien nærmest for døren og endnu et skoleår er ved at rinde ud. Det er derfor tid til lidt nyt fra os på skolen. Set over en bred

Læs mere

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015 Informationsmappe til 5. klassernes cykeldag Anden fredag i juni måned arrangerer Gentofte Kommune en cykeldag for 5. Klasserne på alle kommunens skoler. Eleverne skal alle ud på en cykeltur i skolens

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne. Moresco Logo Bruges som udgangspunkt altid Sekundært Logo Bruges kun hvis det andet slet ikke kan lade sig gøre Praktisk brug På sigt laver vi en hel stribe eks på brugen af vores logo. Det første element

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2013

Nyhedsbrev juni 2013 Nyhedsbrev juni 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard dbkformand@live.dk DBK Weekend på Hven Årets DBK-Weekend blev afholdt d. 7.-9. juni. Hvor de to foregående weekender har været præget

Læs mere

PFC - Præstevængets Fritidscenter

PFC - Præstevængets Fritidscenter PFC - Præstevængets Fritidscenter Glommensgade 5, 2300 København S. - Tlf.: 32 84 23 23 - http://pfc.sbbu.dk - E-mail: pfc@sbbu.dk Husk at Klubbens aften åbning fra 1. januar er rykket fra tirsdage til

Læs mere

Alt hvad der er værd at vide om UCS10!

Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Brobygning Den obligatoriske brobygning i uge 48 retter sig mod to forskellige ungdomsuddannelser, hvoraf den ene skal være en erhvervsuddannelse herunder HTX og

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af.

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Det har været nogle meget spændende, udfordrende og givende måneder,

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

Diktat 1 Lørdag morgen

Diktat 1 Lørdag morgen Diktat 1 Lørdag morgen Det begyndte som en helt n l e. Til morgenmad fik vi o u med k f. Og som altid drak vi u. T e var at vi skulle se en film måske den der handler om en k r e. Eller også en s. Men

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Diktat 1. Navn. Klasse. Dato

Diktat 1. Navn. Klasse. Dato Diktat 1 Jeg har været i et land med mange b e e. Jeg har nemlig været i r e. Vi mødte en dreng som havde meget t l. Han for op og ned ad s å n e r. Nærmest som en hest der er løbet l ø. Men til si kom

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

6. klasse. Børnearbejde

6. klasse. Børnearbejde 6. klasse Børnearbejde Børnearbejde Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dagens tema Introduktion til børnearbejde Skole og arbejde Baggårdens børnearbejdere Børnearbejde Børnearbejde før og nu Modul 1

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

November måneds nyhedsbrev til forældre

November måneds nyhedsbrev til forældre November måneds nyhedsbrev til forældre Avisen i Undervisningen Kære forældre. 8. årgang på Lindebjergskolen deltager hvert år i en landsdækkende konkurrence om at producere en avis med et bestemt tema.

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang 1. årgang nr. 9 April 2009/10 Teamteatrets forestilling MÆRKELIG Brobygningsprojekt i 7. årgang Nyt fra ledelsen side 2 Af Thomas Henten, skoleleder Tiden flyver af sted og inden vi ser os om er skoleåret

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

SFO-NYT SOMMERFERIE: 31. maj 2011. Kære børn og forældre

SFO-NYT SOMMERFERIE: 31. maj 2011. Kære børn og forældre 31. maj 2011 Kære børn og forældre SOMMERFERIE: Den kommer lige om snart; SFO har åbent ugerne 26, 27 og 31-32 med skolestart torsdag d. 11. august. Nye 0. klasser starter op med at komme fredag d. 12.

Læs mere

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Indhold: Spørgsmål og svar fra dagen Side 3 10. Alle spørgsmål i samlet rækkefølge Side 11 Hjælpe spørgsmål til uddybning

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Diktat 1 En musikoplevelse

Diktat 1 En musikoplevelse Diktat 1 En musikoplevelse Jeg var på besøg hos min t r. Han er ø h n, og han går altid i w y s. Han spurgte om jeg ville med til en o c r. Hans far spiller nemlig i et f i r k e. Jeg hører ikke l n musik

Læs mere

Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf. 56 87 01 26, www.skovboskolen.dk GOD SOMMERFERIE!

Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf. 56 87 01 26, www.skovboskolen.dk GOD SOMMERFERIE! Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf. 56 87 01 26, www.skovboskolen.dk JUNI 2007 NR. 311 GOD SOMMERFERIE! Eleverne fra 9. klasserne dansede om Skovboskolens flagstang på deres sidste skoledag

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører:

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: TUSSENEWS Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtninge Støtte sang Fællesdag i Enghøj Konkurrence Indhold Februar måneds

Læs mere