Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012"

Transkript

1 Fælles info Påske. Så nærmer påsken sig; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævde- skal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor har vi da også som altidåbent de 3 dage! Vi har åbent fra til og man skal have madpakke med, mens vi sørger for brød og frugt formiddag/ eftermiddag og morgenmad naturligvis til de tidlige! Der er igen som altid- ikke tilmelding; de der har behov dukker op. Måske tager vi på en tur, så derfor vil det være godt at være der inden ved tiden eller bare lige slå på tråden og høre om vi tager afsted. Skal vi ikke på tur kan man jo fint nyde det lidt længere derhjemme og først møde senere!! Ring på mobil Indsamlingsuge. I uge 10 havde vi indsamlingsuge. Vi har tegnet fadderskab på 2 børn gennem SOS Børnebyerne og den primære opgave i indsamlingsugen var at samle penge ind til disse fadderskaber. Det foregik ved, at det enkelte hjem kunne tilmelde deres barn nogle aktiviteter og med hjemmet som sponsor for disse! Vi er glade for den positive opbakning der var fra hjemme til dette; langt hovedparten af børn/hjem ville være med. Men jo naturligvis også helt OK, hvis man ikke ønsker at være med! Her lidt reportage fra ugens forløb og aktiviteter: Mandag stod den på Tarzanbane for de børn der havde tilmeldt sig det. De fik 5 kroner af deres sponsor til indsamlingen pr. gang de gennemførte banen. Man skulle altså gennemføre den 10 gange for at opnå det maximale beløb som jo var 50,- kr. Nogle havde ikke kræfter til 10 gange, andre havde og nogle tog mange flere! Flere børn på Tarzanbanen. Og når de børn der var tilmeldt var færdige, så kunne og måtte alle børn jo gerne gennemføre aktiviteten. Sådan var det hele ugen igennem!

2 Mandag var der også armgang Her fik man også 5 kr. pr. tur og skulle altså tage 10 ture for at få max. Nogle kunne ikke hodle til 10 ture, andre kunne og nogle tog endda 30 ture. Altså ca. 30 gange x 3 meter i armgang! Og lige et mere fra Tarzanbanen.. Mange vil have oplevet at deres børn kom hjem med streger eller krydser på hånden i løbet af ugen. Det var nemlig den måde vi talte op, hvor mange gange det enkelte barn havde gennemført aktiviteten.. Tirsdag var der sjipning. Det gav 5 kr. for hver 50 sjiip. Så der skulle tages 500 sjiip for at nå de 50 kroner. Det var ikke alle der kunne klare det (helt forståeligt!), mange kunne og en lille hård kerne tog 1000 sjiip! Jeg kom vist til at sige 2000 den dag vi afregnede, men det var altså 1000 og det er stadig helt vildt meget! Prøv selv! Der sjippes.

3 Mere sjiip. Her kommer de ind i målfeltet, skal have en kryds på hånden og så afsted igen. Onsdag var der løb. Her var der 10 kroner på højkant pr. løbet kilometer. En del nåede ikke helt at løbe de 5 km., mange gjorde og nogle løn endnu længere. Selvom de tydeligt viste at det ikke gav yderligere til indsamlingen. Sejt. Tror 11 km. var det højeste. Torsdag var det mooncar. Eller rettere køretøjer, for børnene ville gerne bruge både løbehjul og alle mulige andre af vores køretøjer. Det var kun dejligt, da man ellers skulle vente længere på tur, idet vi kun har ca. 10 mooncars, men i alt ca. 25 køretøjer.

4 Mooncar eller hvad vi nu skal kalde det- blev afregnet med 2 kr. pr. tur rundt oppe i C-gården (vores mooncar bane). Der skulle altså 25 runder til. Det kunne alle heller ikke klare, mange kunne og nogle tog over 60 runder! Værkstedet var inde i Aktivitetsrummet som ligger i 1. årgang, men var åben for alle 3 årgange. Man kunne også lave mål kasser, altså en kasse man kunne skyde til måls efter med den bold man havde lavet. Her ses et par af de færdige målkasser. I øvrigt også en tak til Brugserne i Galten og Herskind for at ligge kasser fra til os. Vi havde også nogle kreative værksteder oppe og køre i ugens løb. Her kan man lave bolde af gamle strømper og med elastikker omkring. Så mange tak til jer forældre der kom med strømper, papkasser og hvad vi nu ellers havde efterlyst. Og her laves der arm- og halskæder af bl.a. melonkerner

5 Og mere af det. Det lykkes det meget godt. Her ses et lille udsnit af det de lavede bl.a. suppe og humus. En anden aktivitet var madlavning. Kasper var vores kok sammen med en gruppe børn fra 2. klasse. De havde til opgave at lave noget spændende og farligt mad der smagte og duftede at fjerne lande og himmelstrøg. Tingene de havde lavet blev stillet på bordene ude i grupperne sammen med det brød, frugt og grønt vi normalt serverer om eftermiddagen. Så kunne man tage lidt brød og prøve at dyppe i suppe, humus eller andet og det krævede lidt mod, hvilket heldigvis mange af børnene har og mange ikke har!

6 Efter ide fra forældremødet vi holdt for nogle uger siden kunne børnene også fredag komme og aflevere et stykke legetøj til indsamlingen. Her ses noget af det indkomne legetøj. Vi gjorde meget ud af, at se det enkelte barn i øjnene og give dem en tak for den indsats de havde ydet for indsamlingen og overrække dem en diplom for det. Fredag var der afregning! Et grundlæggende element i det at have tegnet de 2 fadderskaber er jo, at vi har en stor forpligtelse til gennem de næste mange, mange år at få samlet midler ind til disse. Ca kr. årligt. Her ses 3 glade modtagere af diplomerne. Skulle der være nogle der ikke har fået deres diplom så henvend jer til os! Og her slutter så selve indsamlingsugen, men tanken er jo, at vi skal følge disse 2 børn vi nu er blevet faddere for. Vi vil jo modtage breve fra dem og dem vil vi helt givet læse op i klasserne og bruge det som anledning til igen at snakke med børnene om disse emner. Vi vil kunne gøre noget når børnene har fødselsdag; ja det skulle gerne blive sådan, at de 2 børn vi er faddere for bliver noget vi løbende vender tilbage. En stor tak til børn og forældre for engagement og opbakning til indsamlingsugen og for de mange positive tilkendegivelser vi fik både før, under og efter.

7 Nyt fra 0. årgang Forårssolens varme stråler har ramt børnene i 0. årgang, og hvis de selv kunne bestemme sprang de allerede rundt i T-shirt og bare tæer på legepladsen. Vi prøver dog at holde jakkerne (OG skoene!) på lidt endnu, men svært er det Fortælling. I ugerne før indsamlingsugen i sidste uge havde vi en hyggeligt og velbesøgt fortællehule i 0.A s klasselokale. Her blev der fortalt historier om hekse og trolde, prinsesser og prinser. Børnene var et engageret og medlevende publikum. Skønt! Syning. I denne uge er perlepladerne udskiftet med nål og tråd i 0.B. Syværkstedet er i gang! I første omgang syr børnene flotte farvestrålende rækker i hånden og tungen holdes lige i munden. Senere finder vi også symaskinerne frem for at sy bamser. På tur. Vi har samlet en gruppe drenge, der går af sted på tur et par gange om ugen sammen med Pia og Martin. Turen går til Bytoften for at lege, eller i hallen eller gymnastiksalen for at spille bold. Det er vores indtryk, at drengene hygger sig rigtig meget og kommer glade (OG trætte!)tilbage til SFO med nye oplevelser og venskaber i rygsækken Og forbi ænderne i søen på vej hjem. Oprydning i garderoben. Påskeferien nærmer sig og sidste dag før i holder ferie, vil vi gerne bede jer tømme barnets garderobe. Kig også gerne på de glemte huer, vanter, strømper, bukser, trøjer, idrætstasker, indesko, støvler, flyverdragter og andet som vi har samlet ved glemt-tøj måske er noget af det dit! Efter påskeferien er det forhåbentlig slut med al vintertøjet, og der bliver lidt mere plads i garderoben Wii og computer. Efter lang tid med Wii og computerspil hver dag, trapper vi ned. Nu finder vi dem kun frem engang i mellem eller til børn, der særlig har brug for en stille pause. Her nogle raske drenge på Bytoften. Der danses til Just Dance med Wii..

8 Farvel til Heidi. I fredags sagde vi farvel til Heidi, der har været i jobtilbud hos os igennem et stykke tid. Vi siger tusind tak for indsatsen til Heidi og ønsker hende det bedste fremover! Mange hilsner fra 0. årgang. Rigtig god weekend! Nyt fra 1. årgang Vi har denne gang valgt at skrive nyhedsbrevet på symbolsk form, hvor I selv skal tænke 1. årgang ind: Børn, voksne, kampe, overvindelse og meget mere. Der var engang nogle smukke prinser og prinsesser, som boede på et højt slot. Prinsesserne elskede at danse, og de øvede sig flittigt hver dag. En dag, da prinsesserne gik tur i slotshaven, kom den farlige trold og tog dem til fange. Trolden trampede og brølede, og trak prinsesserne med hele vejen op til sit høje bjerg. Heldigvis opdagede de flotte og modige prinser det og red af sted for at befri prinsesserne fra den farlige trold. Snart kom prinserne ud i den dybe skov, og der boede en gammel heks. Den gamle heks lavede en tryllesovedrik, der virkede særlig godt på trolde. Prinserne fik det magiske tryllesovedrik af heksen, og red af sted i fuld galop for at frelse de stakkels prinsesser. Oppe på bjerget kom prinserne op at slås med trolden og pludselig fløj trylledrikken op i luften - åh nej hvad skulle de nu gøre? Heldigvis fik en af prinsesserne fat i tryllesovedrikken og hældte den i troldens ølkrus Trolden drak grådigt og slog en ordentlig bøvs. Bagefter slog den en ordentlig prut. Nu skyndte prinserne og prinsesserne sig at kravle ned fra bjerget, og så red de hjem til slottet alle sammen. Hjemme på slottet ventede kongen og dronningen ængsteligt, og de vinkede og nikkede og løb dem i møde, da de så prinserne og prinsesserne komme ridende. Der blev holdt en kæmpe fest, og de levede lykkeligt til deres dages ende. Vi har vist noget af det, eller måske det hele her på 1. årgang. Her et par foto fra eventyret.

9 Vi glæder os til at se jer til: Forældrekaffe onsdag den fra kl. 14 til kl. 16. Venlig hilsen personalet på 1. årgang. Så er der igen bygget et højt tårn bemærk at træpindene står stablet på den tynde kant frem for den brede/flade som børnene oftets bruger når de laver et højt tårn flot klaret. Nyt fra 2. årgang Og lige nogle drenge i aktion ved tegnebordet Som I har bemærket har vi været i gang med at rykke rundt i vores lokaler i kælderen i denne her uge. Vi har købt de sidste ting og på mandag er vi klar til at starte med vores skønheds- /frisør- /fodklink. Hvis I mener at I stadig har nogle ting I tænker at vi kan bruge modtager vi det med kyshånd. Det ser børnene meget frem til. Ifølge aktivitetskalenderen skulle vi være startet på sløjd og kurve i denne her uge. Men eftersom børnene har ytret ønske om skønhedsklinikken så har vi udsat projektet.

10 Vi synes at det var rigtig dejligt at se så mange af jer til forældrekaffen i forbindelse med vores indsamlings uge. Vores børn var meget gode til at hjælpe med at lave maden til hele huset. Selvom de nu nok syntes det var et hårdt arbejde at lave mad. De GJUK besøg vi har haft ind til nu er gået meget godt. Vi kommer til at tage der ned hver tirsdag frem til sommerferien. Derfor kommer der jo løbende planer om hvornår jeres barn skal af sted. Alle børn kommer af sted flere gange. Hilsen de voksne på 2. årgang Og lige et godt foto af lego leg i 2. årgang. Praktiske oplysninger: Kontakt os: Du kan kontaktes os på følgende måder: 0. årgang: årgang: årgang: SFO leder: Mail: sfofritterhojen@skanderborg.dk Der må gerne sendes SMS eller mail med beskedder om afhentning, legeaftaler m.v. Det giver færre forstyrrelser end en opringning. Der besvares med et kort OK, så har du ikke fået det kan du ikke påregne den er set/aflæst. Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det. Vi sender også børn hjem fra SFO. Vi sender kl og og umiddelbart før vi lukker. På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: Hverdage: til og igen fra skolen er slut til 17.00, fredage dog Ferier: I skoleferier har vi som åben fra til 17.00, fredage dog Der skal ikke ske tilmelding til ferierne. Har i behov for pasning kommer I bare med barnet, dog helst inden Ved senere end så ring lige og check. Dog har vi reducerede åbningstider (06.30 til 16.00) i følgende ferier: Uge 42 (efterårsferien) Dagene mellem jul og nytår Uge 7 (vinterferien) De 3 dage op til påske Uge 28, 29 og 30 (den gamle industriferie) Dagen er Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag er der helt lukket. Sygdom: Der skal IKKE gives besked til SFO, når barnet er sygt. Der skal alene skrives i meddelelsesbogen som både skole og SFO ser.

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012 Fælles info Vinterferie. Vi har som altid åben i ferierne og dermed også i uge 7. Pasning for dem der har behov. Til- og framelding som vanligt ikke nødvendig. Husk vi lukker kl. 16.00 alle dage i vinterferien

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014 Sofaer. Vi kunne godt bruge 3-4 sofaer ned til vores Medieland. Vi vil gerne have brugte sofaer, så hvis nogle af jer overvejer at køre sofaen på Genbrugspladsen, eller som det skal hedder fremover Værdipladsen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012 Fælles info Uge 42. Der er vinterferie i uge 42, men SFO har som altid åbent når der er skoleferie! Vi åbner 06.30, men LUKKER kl. 16.00. Der er igen som altid- ingen til eller fra melding. Dem der har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010 Fælles info Åbningstider i julen. Skolebestyrelsen har netop behandlet og vedtaget et oplæg fra SFO om åbning i ferier, bl.a. nu her mellem jul og nytår. Vi er efterhånden ved at være den sidste institution

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012 Fælles info Påske. Så er det påske; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævdeskal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor har

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO!

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Forældremøde i SFO Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45 Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Der er udsendt nærmere indbydelse til mødet på Intra, hvor

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Hjortholm

Velkommen til Børnehuset Hjortholm Velkommen til Børnehuset Hjortholm Vi vil i dette hæfte give jer en introduktion til institutionen og de informationer, der er vigtige for jer. Hæftet består først af informationer, der vigtige lige fra

Læs mere

Velkommen til børnehaven Melita

Velkommen til børnehaven Melita Velkommen til børnehaven Melita Vi glæder os til at tage imod jer Indhold Velkommen... 3 Melita s adresse, telefonnumre og åbningstider... 3 Børnehavens mødetider... 3 Bustider... 4 Indkøring... 4 Praktiske

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013 Fælles info Juletræer. En stor tak til de forældre der har fulgt vores anmodning om, at droppe deres gamle juletræ af oppe på vores boldbane. Træerne har bare givet så meget god leg. Man tror det næppe,

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

VELKOMMEN TIL ATLANTIS. Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8

VELKOMMEN TIL ATLANTIS. Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8 VELKOMMEN TIL ATLANTIS Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8 I Atlantis er de faste voksne: Pædagog Ann Pedersen ansat 37 timer Pædagogmedhjælper Anne Marie Pedersen ansat 16 timer Pædagogmedhjælper

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016

MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016 MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016 Aalestrup skoles Mini-SFO er et tilbud til børn, som er indmeldt i skolen og forventes at påbegynde undervisningen i børnehaveklassen i august 2016. Vesthimmerlands Kommunes

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Fredag 12.juni 2015. Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud:

Fredag 12.juni 2015. Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud: Fredag 12.juni 2015 Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud: Uge 27: 22 børn uge 32: 25 børn Uge 28: 22 børn uge 33 34 børn De gennemgående voksne

Læs mere

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00.

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00. Velkommen til Saltum SI - børnehaveen hvor jeres barn nu starter på et nyt kapitel i sit liv. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, Og at jeres barn må trives her hos os. Åbningstider: Mandag-Torsdag

Læs mere

Velkommen til Herlev Byskole SFO

Velkommen til Herlev Byskole SFO Velkommen til Herlev Byskole SFO Telefon Elverhøj: 4452 5760 Engen: 4452 5767 Side 1 Velkommen til SFO på Herlev Byskole Vi byder dig velkommen som forælder til SFO på Herlev Byskole. Vi håber, at du i

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015 2015. Så er vi tilbage og allerede godt i gang med det nye år. Og efter en dejlig lang juleferie er der fart på fra starten. Vi har indsamlingsuge allerede i næste uge (3), der er arrangement for 2. klasserne

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

Velkommen til Sneslev Landbørnehus

Velkommen til Sneslev Landbørnehus Velkommen til Sneslev Landbørnehus Natur` ligvis Adresse: Haslevvej 379 4100 Ringsted tlf. 57627000 Mobil: 41196577 Mail: kan@ringsted.dk Åbningstider: Vi har åbent mandag torsdag kl. 6.30-17.00 og fredag

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Søløven.

Velkommen til Børnehaven Søløven. Velkommen til Børnehaven Søløven. Børnehaven Søløven er en kommunal børnehave og er en del af Sparkær LBO. Adresse: Børnehaven Søløven Sølystvej 33, Sparkær 8800 Viborg TLF. 87871595 E-mail: bh.soeloeven@viborg.dk

Læs mere

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Velkomstfolder til børn og deres forældre SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Kære forældre Denne information er tænkt, som en hjælp til at gøre den første

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013 Fælles info Indsamling. Så er indsamlingsugen vel overstået. Der var en dejlig opbakning fra børn og forældre til ugen og det er vi naturligvis glade for. Tak for det! Indsamlingsugen har ligesom 2 hovedformål.

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07/51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Velkommen til. SFO Sødalskolen

Velkommen til. SFO Sødalskolen Velkommen til Indholdsfortegnelse Adresse og åbningstider... 2 Om... 3 Vores dagligdag... 4 Dagens aktiviteter... 4 Spisning... 5 Tøj og sko... 5 Afkrydsning... 6 Telefon... 6 Faste aktiviteter... 7 Traditioner...

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011 Fælles info Ugens klumme. I dette Nyhedsbrev starter der et lille nyt tiltag; Ugens klumme. Her vil jeg skrive lidt om stort og småt, løst og fast. Der kan være ting der rører sig centralt i kommunen,

Læs mere

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 Forår, forår, kom nu snart Forår, forår, kom nu snart Vi har ventet længe, vi vil ud og tumle os i de grønne enge i de grønne enge Plukke, plukke blomster små røde, blå og gule

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Nyhedsbrevet Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Til forældre og voksne Alle mand er klar og pludselig var den der, den længe ventede pavillon, den kom som så meget andet, dalende ned fra himlen en tidlige fredag

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ÅKANDEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ÅKANDEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ÅKANDEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. KÆRE NYE FORÆLDRE 3 Der er pladsgaranti indtil skolestart 3 Åkandens værdigrundlag 3 Start i vuggestuen 4 2. GENNEMGANG AF DAGEN 5 De yngste børn

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

VIGTIGE OPLYSNINGER VELKOMMEN TIL SØRUPHUS EN SKOVBØRNEHAVE I GULDBORGSUND KOMMUNE

VIGTIGE OPLYSNINGER VELKOMMEN TIL SØRUPHUS EN SKOVBØRNEHAVE I GULDBORGSUND KOMMUNE VIGTIGE OPLYSNINGER SKOVBØRNEHAVEN SØRUPHUS SØRUPVEJ 23 4863 ESKILSTRUP 54454008 SOERUPHUS.GULDBORGSUND.DK mhols@guldborgsund.dk VELKOMMEN TIL SØRUPHUS NYTTIGE HJEMMESIDER: Mitguld.guldborgsund.dk WWW.guldborgsund.dk

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

SFO NYT MAJ og JUNI 2016

SFO NYT MAJ og JUNI 2016 SFO NYT MAJ og JUNI 2016 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og som allerede meldt ud ser sommerferien således ud Uge 26 er vi i vores egen SFO i Lynge i det Gl. Hus Uge 27 har vi sampasning med Engholm og

Læs mere

Velkommen Til VENTEMØLLEGÅRDEN

Velkommen Til VENTEMØLLEGÅRDEN Velkommen Til VENTEMØLLEGÅRDEN Til forældrene Efterår 2009. Vi er glade for at byde børn og forældre velkomne til Ventemøllegården! Vi håber, at I bliver glade for børnehaven. Vi vil gøre vores bedste

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL:

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL: Fælles info Her foto fra øvningen af OL: OL. Torsdag den 12. september skal vi igen igen til det årlige OL! Det foregår på Skovbyskolen og her skal vi dyste mod andre SFO ere fra bl.a. Herskind, Skovby

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 1 ÅBNINGSTID: Mandag torsdag KL. 6.30-17.30 Fredag KL. 6.30 16.30 Lukket i ugerne 29 + 30 Behovsåbent i anden institution: Mellem jul og nytår Fredag efter

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen. Vi håber,

Læs mere