Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013"

Transkript

1 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl ) tirsdag, onsdag og torsdag. Vi syntes selv, at ændringerne har ført til en bedre lektiecafe. Ikke at det er helt uden problemer; det er børn og lektier vist aldrig! Her vil vi gerne fortælle lidt om vores oplevelser omkring ændringerne og lektiecafeen i det hele taget. Så læs teksten til de følgende fotos fra lektiecafeen. Skal DIT barn komme i lektiecafe er det vigtigt at du selv motiverer barnet for det. Det at det er frivilligt gør også at nogle børn tror det er frivilligt, hvad man skal lave inde i lektiecafeen og ikke mindst OM man overhovedet skal lave noget. Andet end at være der og måske derved komme til at forstyrre! Her oser det af hygge og koncentration. Rigtig mange børn har fundet ud af det smarte ved at lave sine lektier oppe i SFOen, så man har fri når man kommer hjem. Lektiecafeen er et åbent tilbud for alle børn der går i 1. og 2. klasse. Og er åbent fra ca til tirsdag, onsdag og torsdag. Og der er altid mulighed for at få hjælpe fra enten en af de frivillige eller en SFO ansat. Bruger dit barn lektiecafeen er det vigtigt at du hjælper os med at dit kender (og følger!!!) disse grundregler: 1. At det er frivilligt at gå derind. 2. Vælger man frivilligt at gå derind skal man. 3. Medbringe sin taske 4. Se sine bøger igennem for OM der kunne gemme sig lidt lektier. Gør der ikke, skal man jo ikke lave dem/nogen!! Så vi spørger ikke OM de har lektier for det ved vi jo ikke noget om, men vi kræver at de lige kigger efter i deres bøger!!!!.

2 5. Er der ikke lektier og vil man blive inde i lekticafe- så skal man arbejde ca min. i de løse opgaveark vi har klar til dem! Hvis man ikke vil det, skal man gå ud på legepladsen. Man må altså ikke blot sidde og kigge og vente! Der laves flotte påske ting. Man kan også have lektier for på pc/ipad f.eks. i Matematikprofeesor.dk. Disse vil også kunne laves i lektiecafe, da vi har købt ipads til det! Når man har arbejdet i lektiecafe ca. 20 min. må man låne ipads til at spille på, hygge sig med eller slappe af. Når vi understreger arbejdet, så skyldtes det, at flere kommer i lektiecafe for blot at sidde der og vente/kede sig/forstyrre i ca. 20 min. for at opnå at få en ipad! Godt tænkt, men den trafik vil vi gerne have stoppet!! Og sådan sættes de lige til tørre Nyt fra 0. årgang Kreative. Vi er ved at afslutte papmache forløbet, hvor der er lavet pindsvin, grise m.m. Børnene må gerne tage dem med hjem, når de er færdig med at male dem. Det har været et sjovt og dejligt forløb, hvor mange børn har været ind over aktiviteten. Vi er også begyndt at lave påskepynt, hvor børnene kan male æg, klippe kyllinger, harer m.m. Her er det vist papmache måske det bliver til en sparegris??

3 16. maj. Rasmus skal være inde i 0. A i de uger hun er på skole. Børnene kender Rasmus, da han har været i 0. C for Helen. Helen Lene K Rasmus Og det er ikke kun for piger. Diplom uddannelsen i Inklusion er organiseret som en såkaldt jobrotation. Så nu kommer Helen tilbage, Lene skal afsted og Rasmus går fra at have været vikar først for Amira, dernæst Pia, pt. Helen og så til nu de næste 7 uger at være det for Lene K. Venlig hilsen Lene H, Christina, Line, Rasmus og Lene K Nyt fra 1. årgang Og prøv lige at se det flotte resultat. Hallen. I hallen har vi en aktivitet i den ene ende, hvor der har været tilbudt fodbold, hockey, stopdans, bombebold, bankebøf m.m. I den anden ende kan børnene selv bestemme hvad de vil lave. Der ligger forskellige ting fremme, som de kan bruge, i en ende af hallen. Efter påske bliver det frivilligt om man vil med i hallen. Der kan være onsdage hvor vi vælger at blive ude og lave aktiviteterne, når der er godt vejr. Kort. Angående div. kort, er der jo blevet besluttet at børnene må bytte/lege med dem om eftermiddagen og ikke i skoletiden. Diplom. Så blev det Lene Ks tur til at kommer på diplom uddannelse. Hun starter torsdag den 21 marts og kommer tilbage den Hallen. Mens vi længes efter foråret, bruger vi meget legetid og energi i Hallen. Vi er stadig dernede hver mandag. Der er oftest børn med hver gang, og aktiviteterne skifter alt efter hvilke børn der har vælger at gå med. Vi starter altid med en fællesleg, hvorefter der er fri mulighed for at lege med alle hallens bolde, rullebrætter, sjippetove, fladskærmen, badminton, volleyball og maget andet. Gymnastiksal. Som noget nyt, der er Carina begyndt at gå i gymnastiksalen hver tirsdag, hvor drengene har mulighed for at spille fodbold, hvilket mange af drengene nyder meget. Hver torsdag er det pigernes tur til at komme i gymnastiksalen, her er aktiviteterne meget blandet, der leges bl.a. Fangelege, boldlege og tages redskaber frem, så pigerne kan lave gymnastik. Påske. Nu nærmer påsken sig med raske skridt, og vi er jo nødt til at sikre os at børnene får det rette kvantum påskeæg ;-), så vi klipper gækkebreve på livet løs. Det er en

4 svær øvelse, og det kræver dyb koncentration, meget fingersnilde og mange forsøg, før gækkebrevet hænger sammen og bliver så flot som forestillet. Og hvordan er det jo nu... der skal jo være afsender på, men ikke så det alt for let gættes hvorfra brevet kom. Kan man skrive til mor, farmor eller hvad? Drager. Det har de sidste par uger været muligt at lave drager tirsdag og onsdag. Og det har en del børn benyttet sig af. De har arbejdet sammen om at lave deres drager, og har sat sit præg på dem ved at dekorere dem, så de er flotte at se på når de er i luften. Nogle af børnene har allerede prøvet deres drager af selv om der ikke rigtig var vind, men det lykkedes. Og de er vilde med at flyve med dem. Det er dejligt. Vi fortsætter med drager til og med uge 14. Og så skal der løbes for at få dem op det ser ud til at lykkes Og endnu en der kommer i luften. Den færdige drage vises stolt frem..

5 Her den ene af vores 2 studerende, Carina, i færd med at lave smykker/perler med børnene. Og nej, det var ikke UFO ere der er blevet set over Galten de seneste dage, men flotte drager højt oppe over byens tage.. Tøj. Tid til forårs-tøj i garderoben. Vejret skifter meget her i foråret. Der er dage med helt sommerlige temperaturer, og dage med bidende vinterkulde. Derfor kan vi godt tænke os at børnenes garderober kommer til at indeholde f.eks flis-trøjer som kan bruges de lune dage hvor flyverdragterne er alt for varme. Men som det jo lyder i vejrudsigten for næste uge, er det for tidligt at pakke vintertøjet og vanterne væk. Kommende aktiviteter. Tirsdag d. 2. April, der er der en fodboldturnering for drengene. Torsdag d. 4. April, er der aktivitets dag for pigerne med diverse lege. Begge disse dage står vores studerende Carina og Line for, og dette kan der læses nærmere om på intra, hvor der er udsendt nærmere program/information. Invitation. Og nu til noget super hyggeligt. Sæt X i kalenderen ved torsdag d. 21. marts, for her er I inviteret til Påskekaffe (det er torsdagen op til påskeferien). Vi byder på kaffe/the, og noget lækkert til ganen. Mange hilsner fra Jytte, Pia, Birgit, Jonna, Carina og Torben Lige lidt foto fra 1. årgang i øvrigt: Aktivitetsrummet er altid populær og der spilles ofte stikbold.

6 Fagre ny verden. Vi har fået en æble skræller. Den gør stor glæde. Og hvad mon disse frække piger har gang i Nyt fra 2. årgang Jeg vidste ikke, at kryds & bolle spillet kunne være så sjovt som det her ser ud til. Turene til GJUK. Vi har nu haft ¾ af børnene på besøg i Gjuk. Det er meget spændende med de nye rammer og muligheder de har dernede. Det er tydeligt at se hvilke børn der har større søskende, der kender huset, og hvilke børn der aldrig har været der før. Det gør stor forskel på hvordan de finder besøget interessant. Der er mange rum og mange muligheder der skal udforskes og nu glæder de sig endnu mere til at de skal starte dernede.

7 Det er godt at komme et nyt sted; så er der mange nye ting og muligheder. Bl.a. sæbekasse biler. Som man også selv kan være med til at lave i GJUK s værksted. Og rampen er altid populær ikke mindst når man lige starter i GJUK. Og det gør jeres børn jo snart; og husk vi har nogle helt unikke klubtilbud i vores by! Husk at sæt pris på det. Det vil forældre i mange andre byer i Danmark misunde os; her er klubtilbud til større børn nemlig ofte nedlagt!!! Påske pynt. I den forløben uge har vi sat gang i et påskepynt værksted. Vi laver garn æg og små birkereder til æggene. Sygdom. I den sidste uge har mange børn været syge. Det har vi tydeligt kunne mærke. Det har dels betydet mere plads til alle, men også nye legemuligheder. En influenza runde kan virkeligt tvinge børnene sammen på nye måder. Og de har BMX cykler. Selvom de er mange år siden de blev promoveret i ET filmen, så er de stadig meget populære De er lidt seje. Og så bliver dem der kører på dem vel også det. Så disse drenge er nok de kommende knallert drenge også? Og bil nørder? Måske!! Telefoner. At børnene selv må ringe for, at lave aftaler er spændende men også udfordrende for børnene. Det er langt fra alle børn der kan huske forældrenes telefonnumre. Hvis det er tilfældet, så hjælp jeres børn til at have en seddel i deres taske med numrene på. Husk at de skal bruge fritterens telefon, så vi har snor i aftalerne. Brug af mobiltelefoner er ikke tilladt i indskolingen. Hvis børnene har en mobil, skal den forblive i tasken, og må først bruges på hjemvejen. Hvis vi ikke ser jer i den kommende uge ønsker vi jer en god påske. Pernille, Marianne, Amira og Kasper

8 Praktiske oplysninger: Kontakt os: Vi har fælles telefon for hele SFO, så uanset hvilken årgang dit barn går i skal du bruge dette nummer: SFO mobil/sms: Mail: Skal du have fat SFO leder Ole Drøgemüller kan det ske på: SFO leder: Mail: Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det. Vi sender også børn hjem fra SFO. Vi sender kl , og og umiddelbart før vi lukker. OBS:På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: Hverdage: til og igen fra skolen er slut til 17.00, fredage dog Ferier: I skoleferier har vi som åben fra til 17.00, fredage dog Der skal ikke ske tilmelding til ferierne. Har i behov for pasning kommer I bare med barnet, dog helst inden Ved senere end så ring lige og check. Dog har vi reducerede åbningstider (06.30 til 16.00) i følgende ferier: Uge 42 (efterårsferien) Dagene mellem jul og nytår Uge 7 (vinterferien) De 3 dage op til påske Uge 28, 29 og 30 (den gamle industriferie) Dagen efter Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag er der helt lukket. Sygdom: Der skal IKKE gives besked til SFO, når barnet er sygt. Der skal alene skrives i meddelelsesbogen som både skole og SFO ser.

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Samværsguide. - råd til forældre om samværsaftaler

Samværsguide. - råd til forældre om samværsaftaler Samværsguide - råd til forældre om samværsaftaler Indhold Barnets ret til to forældre... 2 Barnets reaktioner... 3 Når I går fra hinanden... 3 Barnets reaktioner på samvær... 3 Hvad er bedst for jeres

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren.

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I det sidste nye Friskoleblad

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Laurids marts 2000 LAURIDS

Laurids marts 2000 LAURIDS LAURIDS Skoleblad for Laursens Realskole 1 generalforsamling forude Af Ruth Carlsen Så nærmer tiden sig atter for skolens årlige generalforsamling - den foregår i år: onsdag den 26. april så sæt allerede

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri

Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri Skoleblad - Rosenvængets Skole - Viborg Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri Rosenknoppen side 1 Af Jane Hansen I denne uge er

Læs mere

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Fokus: At give konfirmanderne en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en forskel i sognet/menigheden og dermed være en del af kirken. Med inspiration

Læs mere

Galaksen Stjernevejskolens SFO

Galaksen Stjernevejskolens SFO Galaksen Stjernevejskolens SFO Mosegade 75, 8722 Hedensted. Tlf. 7974 1180 1 Vi begyndte som et fritidshjem i november 1978, navnet var dengang Ungdomsgården. I marts 1993 blev vi omstruktureret til en

Læs mere

Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne.

Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne. UGEBREV nr. 6 uge 38 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne. I denne uge

Læs mere

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Fleksibel barselsorlov. Til forældre Fleksibel barselsorlov Til forældre ministrenes forord 3 Kære forældre Når et barn kommer til verden, er det på alle måder vigtigt, at barnet får en god start på livet. Og ligeså vigtigt er det, at I

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. Så er det tid til efterårsferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Ullerup Bæk Skolens nye

Læs mere

REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen

REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen Nu er det snart sommerferie Når eleverne fra 0.-8.klasse samt førskoleklasserne på fredag kl. 11.30 i Teatersalen slutter skoleåret med at synge Ferie, ferie,

Læs mere

FredagsBREV. Fredagsbrev -- uge 45 - d. 11. november 2011

FredagsBREV. Fredagsbrev -- uge 45 - d. 11. november 2011 Fredagsbrev -- uge 45 - d. 11. november 2011 FredagsBREV Indskrivningsdag/information d. 15. november Førskolebørnene skal naturligvis med mor og far på friskolen på tirsdag. Der er blevet spurgt til dette

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET S E P T E M B E R 2 0 1 2 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Siden januar i år har skolen, børnehaven, klub og fritidsordning haft én og samme bestyrelse. Denne bestyrelse har endnu ikke fundet sig et navn,

Læs mere

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen. 1 Fredagsbrevet uge 12 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Det er forår, og forår er højsæson for generalforsamlinger så vedhæftet finder I indkaldelse og dagsorden til årets ordinære generalforsamling torsdag

Læs mere