Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på"

Transkript

1 Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på 14 dages tur med dansk rejseleder pris pr person i dobbelt værelse kr ,- 2 afgange fra København med KLM via Amsterdam 24. oktober og 14. november På det afrikanske kontinent ved bredden af Viktoriasøen, ligger Uganda Afrikas Perle, som englænderne har døbt landet. Man forstår det engelske kælenavn, hvis man besøger Uganda. Klimaet er behageligt, for landet ligger i over 1000 meters højde og her er frodigt, grønt og smukt. Det er et land med en til tider grusom historie, hvem husker ikke diktator Idi Amin fra slutningen af 1970 erne? Og en nutid som af og til er præget af voldsomme toppolitiske standpunkter, for eksempel den nyligt vedtagne lov, der forbyder homoseksualitet. Men Uganda er også uendelig meget mere end magthavernes land. Det finder man hurtigt ud af, når man møder ganske almindelige ugandere rundt omkring i landet. På den her tur skal vi netop ud og møde uganderne, hvor de bor, arbejder, holder fest og går i kirke for det er her man virkelig får indtryk af, hvor stort et potentiale det smukke land faktisk har og hvor mange facetter samfundet indeholder. Med andre ord, vi skal helt ind under huden på dette spændende land, og naturligvis også på safari. Dyrelivet i Murchison Falls National Park er Ugandas rigeste. Den store savanne, der indrammes, af Victoria Nilen mod syd og Albert Nilen i vest, giver de rette betingelser for giraffer, elefanter, bøfler, løver og et utal af antiloper. En sejltur på Nilen op til Murchinson vandfaldet er en helt unik oplevelse. Her ser man hundredvis af flodheste, krokodiller og et stort farverigt fugleliv.

2 På turen gennem Uganda skal vi møde fortid og nutid og vi får mulighed for at høre om fremtiden. Vi skal rejse ad de røde jordveje fra nord til syd og se natur og kultur, vilde dyr, landbrug og savanne, høre musik, vandre i den hæsblæsende storby og besøge lerklinede hytter i landsbyerne. Og først og fremmest skal vi møde masser af mennesker, der viser os deres hverdag på godt og ondt og fortæller om det, der rører sig. Rejseleder: Journalist Vibeke Rask Grøn, der har boet og arbejdet i Uganda i 2005/2006 og har besøgt landet mange gange siden. Programmet: 1. dag: Afrejse København og videre mod Entebbe Uganda hvor vi ankommer sidst på aftenen. Her bliver vi hentet og kørt til et hotel, for at snuppe en kort nats søvn. 2. dag: Efter morgenmaden er der afgang fra hotellet klokken Vi skal til lufthavnen og flyve med Eagle Air til byen Arua i den nord-vestlige del af Uganda. Turen derop tager ca. 1 ½ time. I den lille lufthavn står vores chauffører/minibusser og venter på os. Vi bliver kørt til Hotel White Castle i udkanten af Arua og bruger resten af dagen til at finde os selv og vænne os til det dejlig klima og slapper af ved poolen. (http://www.whitecastlehotel.com/index.php/facilities). Hvis energien rækker, tager vi en kort tur til byen. Middag indtages på hotellet.

3 3. dag: Det er søndag morgen og det er en stor oplevelse at besøge den lokale kirke til gudstjenesten, her er masser af sang og musik. Vi skal også møde Rita Popo, en pensioneret lærer og mangeårig medarbejder hos Mellemfolkeligt Samvirke. Hun kan virkelig fortælle om Uganda, om politik (hun stillede selv op til parlamentet engang), om skoler, om tiden under Idi Amin og meget mere, Hun tager med os rundt i byen så vi kan møde både håndværkere og godtfolk. Frokost spiser vi i en af de eksotiske små restauranter - der er flere at vælge mellem. Om eftermiddagen besøger vi en stolemager og hans familie. Han laver unikke stole uden brug af søm og skruer. Han bor tæt på grænsen til Congo, så vi fortsætter derud, så de der vil kan gå en tur ind i Congo sådan helt uden pas og grænsekontrol. 4. dag: Efter morgenmaden kører vi nordpå til Idi Amins fødeby Koboko, en lille by tæt ved grænserne til Congo og Sydsudan. Folk her har familier både på den ene og anden side af grænserne. Vi besøger blandt andet børnehjemmet Antonietta, og hører om livet i dette hjørne af landet, hvor hverdagen er præget af, hvad der sker i nabolandene. Der bliver også mulighed for at besøge en skole, Vi spiser frokost med en pensioneret skolelærer, Simon, der også vil vise os sin frugthave og sine marker. Her dyrker han papaya, mango, ananas og teak blandt andet. Efter besøget kører vi til Arua igen og nyder den sidste rest af dagen ved poolen. Overnatning: Arua på Hotel White Castle 5. dag: Vi kører fra Arua om morgenen.vi tager frokostpakker med og gør holdt på et passende tidspunkt undervejs. Turen går ad den flot anlagte kinesiske asfaltvej gennem et spændende kuperet landskab, over Nilen ved Pakwatch og ind i Murchinson Falls National Park, hvor vi når frem til Para Lodge. Vi satser på at nå en sen eftermiddagssafari, ellers hygge ved poolen, som blandt andet har en bar ude i vandet, så husk badetøjet. Her er udsigt over Nilen og et flot syn, når fuglene trækker ind for at søge nattely.

4 Overnatning Para Lodge 6. dag: Op meget tidligt. En hurtig kop kaffe og klokken 07 sidder vi i bilerne og kører på morgen safari. Her er virkelig mange dyr, og vi kan vente at se elefanter, bøfler, giraffer, masser af antilopearter og hvis vi er heldige, ser vi også løver og leoparder og naturligvis masser af fugle. Vi tager morgenmaden med ud på turen. Den kan vi nyde på sletten ned mod Nilen. Rangerne er utrolig dygtige og kan fortælle meget om området og dyrelivet, og de har en god fornemmelse af hvor de forskellige dyr står. Den tidligere eftermiddag byder på en sejltur på Nilen op til Murcinson Falls. Det er en oplevelse helt i særklasse her sejler vi tæt forbi store grupper af flodheste i vandet, krokodiller på flodbredden, hjorte og elefanter, der skal ned og drikke, fiskeørne, kingfishers, væverfugle, hejrer og mange andre ser vi også - og så oplever vi det enormt brusende vandfald nedefra. Når vi kommer retur er der mulighed for afslapning ved poolen. Aftensmad på stedet. Overnatning: Para Lodge

5 7. dag: Vi kører til toppen af Murchinson vandfaldet og ser de smalle 7 meter som Nilen, verdens mægtigste flod bliver presset igennem inden den styrter 43 meter ned ad faldet mens vandet bliver pisket til vanddamp. Derfra går turen videre over savanne og gennem skov til Budongo Forest. Her sætter vi halvdelen af holdet af. De skal ud på en tre timers gåtur for (forhåbentlig) at se chimpanser. Vi andre fortsætter til landsbyen Bomu, hvor vi alle skal overnatte og hvor kvindegruppen vil tage os med på en tur af et par timers varighed og vi kan fornemme landsbylivet i Uganda anno Overnatning: Bumo (spartansk, men med toiletter) 8. dag: Næste morgen tager anden halvdel af holdet ud til Budongo for at gå på chimpanse trekking, mens første hold nu skal på landsbytur.

6 Når alle er samlet igen kører vi til Masindi, hvor vi indlogerer os for de kommende to nætter på det legendariske Masindi Hotel, hvor forfatteren Ernest Hemmingway også har boet. Efter frokost kan vi gå på opdagelse i byen, vi passerer hospitalet, ser det lokale marked og får en kop kaffe eller en vand på en lille lokal café. Aftensmad på hotellet. Overnatning og middag: Masindi Hotel. 9. dag: Efter morgenmanden kører vi ud til den lille landsby Nabyeya hvor vi vil møde indbyggerne. Her er en lokal musikgruppe som vil vise os deres traditionelle instrumenter og spille og så må vi se om vi kan indgå i de traditionelle danse. Vi spiser frokost her og vil bagefter tage hen og se på planteskolen der ligger i forbindelse med den tidligere danskstøttede Skovskole, som er med til at sørge for at den omkringliggende regnskov bevares. Efter besøget vender vi retur til Masindi. 10.dag: Efter morgenmaden pakker vi bil og sætter kurs mod Ziwa Rhino Sanctuary i Nakasongola, et pleje- og avlscenter for de truede næsehorn. Uganda havde en stor bestand af næsehorn før I tiden men krybskytteri i 1960 erne og under Idi Amin s æra resulterede en næsten total udryddelse. Rhino Fund Uganda blev grundlagt i 1998 og skulle sikre at bade det hvide og det sorte næsehorn blev genintroduceret. Her uddanner man også lokale til vildtpleje og vi får et indblik i det store arbejde på stedet. Når vi er færdige her kører vi til Kampala hvor vi bliver installeret på Mosa Court Hotel i centrum. 11. dag: Efter morgenmaden kører vi fra Kampala til Luwero, som var et af de steder der var mange blodige kampe i 1980 erne inden den nuværende præsident Museveni kom til magten i Vi skal ud på landet og besøge det økologiske landbrug Amfri Farms der også eksporterer varer til Danmark.

7 På Amfri Farms dufter der af vanilje, jorden er frodig og der er masser af eksotiske frugter og grøntsager. Vi skal ud og se markerne og produkterne, se krydderierne hvor de vokser og høre om produktionsvilkår, økonomi, handelshindringer, nye eksperimenter og så videre. Efter besøget kører vi retur til Kampala og vores hotel. 12. dag: Vi kører til et spændende projekt som er startet af to fætre. De forsøger at bevare det sidste stykke rigtige regnskov på den fædrene jord og har involveret hele den omkring boede befolkning i projektet. Vi skal besøge regnskovscenteret, høre om skovbevaring og trusler mod skoven, og så skal vi naturligvis ud at vandre i regnskoven i 2-3 timer. Det er en fascinerende tur hvor man fornemmer, hvordan det var for de første opdagelsesrejsende at trænge igennem det afrikanske kontinent, som på det tidspunkt var dækket af høje træer, slyngplanter og sejt, mandshøjt græs.

8 Her er et væld af fuglestemmer og sære lyde fra insekter og så er der mørkt fordi træernes kroner er så tætte at sollyset næsten ikke kan slippe igennem. Man kan læse om projektet på hjemmesiden: Vi spiser frokost på centeret, og går efter et middags hvil til en landsby i nærheden, hvor vi både skal se et hjem og besøge en smed og snakke med folk. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Kampala og vores hotel. 13. dag Vi tager stort set en dag på gåben. Vi skal ud og opleve den pulserende afrikanske storby, hvor både nyt og gammelt mødes. Vi skal på markedet, købe souvenirs, i butikker, på kaffebar og hvis der er stemning for det tager vi ud og ser den kæmpestore moske, som Libyens tidligere diktator Muammar Gadaffi har finansieret. 14. dag Efter morgenmaden pakker vi bil og siger farvel til Kampala. Vi kører ud til linjen der markerer Ækvator. Her får alle foden ind på den sydlige halvkugle og her kan vi ved et simpelt eksperiment se, hvad der er forskel på at være på den nordlige og den sydlige halvkugle. Derfra fortsætter vi ud til Entebbe forstaden hvor præsident Museveni bor og hvor gidseldramaet i slutningen af 1970 erne, dengang palæstinensere havde kapret et israelsk fly, fandt sted. Sidst på eftermiddagen spiser vi aftensmad på et hotel og derfra tager vi i lufthavnen for at tjekke ind. 15.dag: Ankomst til København op ad formiddagen og fortsætter til Bornholm.

9 Prisen dækker: Fly København Entebbe t/r Indenrigsfly i Uganda Kørsel i minibus Hoteller/lodges med helpension Alle udflugter Dagligt forbrug af vand under udflugterne Bådsejladser Game-drives inkl. parkafgifter Rangerafgifter Drikkepenge til chauffører og lokalguide Dansk rejseleder Ikke inkluderet: Enkelt værelse tillæg: Kr 4500,- Drikkevarer til måltider Afbestillings- og rejseforsikring Turistvisum - pt. 50$/person. Praktiske oplysninger: Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 14 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris. Visum: Der kræves visum for danske statsborgere. Dette kan fås ved indrejse for 50 USD,eller på ambassaden i Hellerup: Ugandas Ambassade Sofievej Hellerup Tlf: Passet skal være gyldigt 6 mdr. efter afrejse fra Uganda. Helbred: Der er krav om vaccination mod gul feber. Andre vaccinationer anbefales også og malaria er udbredt. Kontakt egen læge eller Klima: Uganda har et behageligt klima året rundt med dag temperaturer omkring 20-30C. Mængden af regn varier meget i Uganda og der anbefales praktisk tøj, let regntøj til byger og gode solide vandrer sko/ støvler.

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt.

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt. Store rejser til små priser BORNEO Flettetur 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen www.cpt.dk cpt@cpt.dk 8613 7744 Rejsen kort Dag 1. Afgang fra Kastrup (A) Dag 2. Ankomst til Kuching

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Beijing og Shanghai 10 dage Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror. 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore

INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror. 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore BORNEO borneo INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror 06 den store SABAH rundrejse 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore 16 GENERELLE BETINGELSER Tre lande deles om verdens

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 Absolut unik tur til det bedste i Sydafrika. Turen er tilrettelagt således, at man får en god fornemmelse af, hvad Sydafrika har at byde på. Tempoet

Læs mere

NEPAL BAG FACADEN. 12 dage med Nepalekspert Rikke Former, arkæolog og cand. mag. i Sydasienstudier

NEPAL BAG FACADEN. 12 dage med Nepalekspert Rikke Former, arkæolog og cand. mag. i Sydasienstudier NEPAL BAG FACADEN rejs med fagfæller til det eventyrlige bjergrige 12 dage med Nepalekspert Rikke Former, arkæolog og cand. mag. i Sydasienstudier Afrejse: d. 30. september - 11. oktober 2013 Pris: kr.

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder Thailand På floder gennem Østens mystik Rundrejse med dansk rejseleder Thailand - på floder gennem Østens mystik Rundrejse med høj kvalitet og dansk rejseleder i 13 dage: Mulighed for 5 dages forlængelse

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Mød den lokale befolkning - Vov dig væk fra turisternes gængse

Læs mere

Indiens Juvel. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Indiens Juvel. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Indiens Juvel Rundrejse til Indien 14 dage Tag med til en perlerække af Nordindiens og Ganges-slettens største seværdigheder med oplevelser for alle sanser Rejsen starter i millionbyen

Læs mere

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Dragelandet Kina Rundrejse fra Beijing til Maleriske Sydkina 16 dage Tag med på en eventyrlig rejse hvor vi skal opleve Kinas historie fra nord til syd, fra fortid til nutid og fra

Læs mere

Backpacker i Drømmeland

Backpacker i Drømmeland Backpacker i Drømmeland Sydafrika byder på mange udfordringer for rygsækturister. Her er endeløse strande, og masser af plads til at føle sig som eventyrer på opdagelse Af Geir Elvin Jensen Glem alt om

Læs mere

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere...

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... Afrejse: d. 2. - 12. november 2015-11 dage SMAG PÅ KERALA - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... SMAG PÅ KERALA

Læs mere

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 Drømmen om Amerika Livet går lige så stille fremad, og dog er der gået mere end10 år siden

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

S P E C I A L. UGANDA en rejse til Nilens udspring

S P E C I A L. UGANDA en rejse til Nilens udspring S P E C I A L UGANDA en rejse til Nilens udspring CARITAS SPECIAL Man sk al bare følge Nil en hel e ve jen Kort om Uganda UGANDA Hvad er fattigdom? 12 ud af 100 børn dør inden deres 5 -års fødselsdag Det

Læs mere

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan Tanzanias Horisonter 2013 Minimal tid på transport - maximal tid på safari! med dan re j s e l e d s k er Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean 17 dage fra

Læs mere

INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Amritsar Rishikesh Haridwar Corbett nationalpark Alsisar Delhi Agra Jaipur Rejsen kort Dag 1 Afrejse fra Danmark Dag 2. Rundtur i Delhi, tur

Læs mere

SRI LANKA. BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening

SRI LANKA. BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening SRI LANKA BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening 12 dage med rejseleder, antropolog Lise Kloch Afrejse: 15. - 26. januar 2016 Pris: 18.900 kr. per person i delt dobbeltværelse

Læs mere