Velkommen til en ny sæson i Farum Jazzklub.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til en ny sæson i Farum Jazzklub."

Transkript

1

2 Velkommen til en ny sæson i Farum Jazzklub. Vi synes i bestyrelsen, at vi endnu en gang har overgået os selv og præsenterer et endog meget flot og ambitiøst program - koncerter med Savage Rose og DR Big Band - afslutningsbrag med BLAST samt gensyn med gamle kendinge og goddag til helt nye navne på scenen på Ellegården. Som tidligere sæsoner er der også i år mulighed for at bestille spisning inden aftenens musik med enkelte undtagelser (Savage Rose). Bestiller du spisning er du samtidig garanteret siddeplads. Til de af Jer, der kommer efter spisningen for at høre musik og danse kan vi ikke garantere siddepladser. Er man en gruppe på 6 eller flere kan man i forvejen reservere plads ved samme bord. Dette gøres ved - efter billetkøb - at reservere pladser online på formularen via hjemmesiden under fanen SPISNING. Entre kan som altid betales ved indgangen, men billet kan også forudkøbes via hjemmesiden eller nyhedsbrevet (du omdirigeres så til Billetto). Hermed er du jo også sikret såfremt arrangementet skulle blive udsolgt inden selve aftenen. Der vil i denne sæson som standard ydes en medlemsrabat på entreen på kr 30 i form af en værdikupon til indløsning/køb i baren. Har du lyst til at blive frivillig hjælper i Jazzklubben så send en mail herom til - vi kontakter dig så efterfølgende for en snak herom. Du bliver medlem ved at at tilmelde dig på hjemmesiden. Det er nu muligt at betale kontingent via Billetto. Følg blot linket i medlemstilmeldingen. Ønsker du derimod kun at modtage nyhedsbrev gøres dette også via hjemmesiden.

3 Fredag d. 2. oktober 2015 FARUM BIG BAND Spisning i forbindelse med generalforsamling Dørene åbnes for andre kl Musikken starter kl Farum Big Band er gamle kendinge i jazzklubben, men er denne gang tilbage med friske forsyninger både på scenen og i repertoiret. Det seneste år er der kommet flere skarpe solister med i orkesteret som i 2015 har spillet for fulde huse i hovedstaden på såvel Vinter Jazz som Copenhagen Jazz festival. Som altid er vocal jazzen i føresædet og det nye tændrør ved mikrofonen er Kim Zachariasen. Den rutinerede crooner er ikke bleg for at lægge arm med de tunge drenge i big band klassen. Glæd jer derfor til genhør med klassiske Frank Sinatra, Ray Charles og Joe williams fortolkninger og så har Kim måske også en lille overraskelse med i ærmet til de unge damer på fyrre. Som altid mixes der også instrumental arrangementer i cocktailen så der både er guf til big band aficionadoerne i baren og swingpjatterne på dansegulvet. Det er den lokale Bregnerod, rutinerede og DMA-prisvindende jazzmusiker Aske Drasbæk der svinger taktstokken så der er lagt i kakkelovnen til en tight og underholdende aften på Ellegården. Entre som i gamle dage 75,00 kr.

4 Torsdag d. 15. oktober 2015 SAVAGE ROSE Koncerten starter kl dørene åbnes kl Der er ikke mulighed for spisning denne aften Hver gang Annisette og Co. tager på turne optræder de for fulde huse. Således gav GAFFA deres maximale 6 stjerner, og en utrolig flot beskrivelse af en totalt udsolgt koncert i DR s Koncerthus i København. Annisette er i en alder af 66 år i sit livs form og har en umættelig appetit på at optræde live med sin nyeste version af The Savage Rose, der faktisk har været længere sammen end den originale besætning. Nu annoncerer vi stolt en koncert med et af landets bedste liveorkestre, der tidligere i år lancerede album no. 24 i Savage Rose s navn! Annisette lever i dén grad i nuet, og har stadig en masse at gi til sit store publikum. Vi glæder os til besøget i Farum. Entre: siddeplads 295,00 - ståplads 250,00 kr.

5 Fredag d. 6. november 2015 KANSAS CITY STOMPERS m. RIKKE MØLGAARD Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl Swingende glad jazz af meget høj kvalitet, hvor Rikke Mølgaard i den vokale forgrund er med til at tilføre star quality. Det er tydeligt, at Nils Abilds orkester, Kansas City Stompers er et erfarent hold med 350 koncerter om året. Hvor end de kommer frem, fylder de en sal med begejstrede tilhørere. Udover danske jazzmusikere har Niels også spillet med bl.a. Roy Elridge, Clark Terry, Harry Sweets Edison, Budd Johnson, Slim Gaillard, Richard Boone, Etta Cameron, Doc Cheatham, Wild Bill Davison, Kenny Drew, Thad Jones, Jay McShann, Horace Parlan, Ed Thigpen & Sam Finkelstein. Iflg. Politikens Jazzleksikon har han "udviklet sig til en af de mest begavede swingtenorspillere, som det bl.a. kan høres på en række indspilninger med Kansas City Stompers Entre med spisning 280,00 - Entre uden spisning 130,00 kr.

6 Torsdag d. 3. december 2015 DR. BIG BAND m. Miriam Mandipira, Birgitte Soojin og Michael Carøe Dørene åbnes kl for spisende gæster Koncerten starter kl DR Big Bandets swingende julekoncerter drager igen i år landet rundt denne gang med hele tre solister: Miriam Mandipira, Birgitte Soojin og Michael Carøe. Det jazzede jule-repertoire rummer en lang række klassikere, der til sammen kan smeltede selv det allermest frosne julehjerte: Let it snow, Sleigh Ride, Baby it s cold outside og mange flere. Miriam Mandipira, der oprindeligt er fra Zimbabwe, er en af Danmarks nye jazz- og gospelsangerinder. Hun har en enestående evne til at fortælle historier med sin sang og ramme lige ind i hjertet på tilhøreren. Birgitte Soojin opvokset i Norge og bosat i Danmark, hvor hun har en lovende karriere som jazz-sangerinde med sin varme og intense stemme. De to sangerinder finder om muligt deres mandlige modspil i Michael Carøe, der vil tage værtsrollen og croone sig frem til en Merry Christmas, baby! DR Big Bandet har historisk haft international status som få danske ensembler, og den status vil bandet indtage igen ambitionen er at blive det førende bigband i Europa og hele jazz-danmarks flagskib. Bandet har et overlegent musikalsk udtryk, hvad enten bandet er vært for jazzens helt store, internationale navne eller udvikler radikalt nyskabende projekter. DRBB spiller for et begejstret publikum over hele landet, ligesom en del koncerter udsendes på P8 Jazz. Entre m. tapaz tallerken: 395,00 - entre uden spisning: 295,00

7 Lørdag d. 2. januar 2016 NYTÅRSGALLA BILLY CROSS & TRIO FROM HELL Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl ÅRETS NYTÅRSBRAG På mange, mange opfordringer byder vi velkommen igen i år til nytårsmatine med Billy Cross, Flemming Ostermann og Mik Schack. Igennem mange år var det en fast tradition, at Billy Cross spillede til nytårsgalla i januar i Farum Jazzklub. Tryllerier på guitar, bas og vaskebræt krydret med Billy s historier og Mik Schack s anekdoter og ellers fuld skrue. Vi garanterer, at du vågner oven på Nytårsaften. Få danset nytåret ind men et godt råd bestil billet i god tid. Mange gange har den røde lygte måttet tændes ved tidligere besøg i Farum. Entre med spisning 350,00 - Entre uden spisning 200,00 kr.

8 Fredag d. 5. februar 2016 JORDANS DRIVE Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl Jordans Drive - De er skøre... De er sindssyge...og de er helt fantastiske live på scenen. I mere end 12 år har Jordans Drive, som førende udøver af swing og jive musik, glædet publikum over hele verden. Samtidig med at opretholde en stor grad af respekt for jive-traditionen, har bandet gennem årene fornyet genren. Dette har resulteret i et betagende levende show fyldt med energi, der fascinerer publikum. Med andre ord, en state-of-the-art version af swing og jive. Med autentiske Zoot jakkesæt, supereksklusive Cadillacs, dansere og billig whisky, etablerer Jordans Drive deres status på den internationale jive scene. Et fantastisk, farverigt band, der aldrig bliver kedeligt. Entre med spisning 310,00 - Entre uden spisning 160,00 kr.

9 Fredag d. 4. marts 2016 BETTY BLUE feat. KIRA MARTINI Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl For tredje gang gæstes Farum Jazzklub af Danmarks hotteste Swing N Roll-orkester Betty Blue, som i år fejrer 10 år på scenen. Orkesteret startede i det Københavnske swingdans- og lindyhopmiljø, og er i dag et seks-mand stærkt orkester, som med sin medrivende musik har erobret sin helt egen plads på den internationale jazzscene. Denne gang bydes publikum ind til en helt unik oplevelse, når Miss Betty Blue s høje hæle udlånes til den danske sangerinde Kira Martini, som nu står på scenen i Farum Jazzklub for tredje gang. Line up i Farum Jazzklub Kira Martini vokal, Anders Iversen guitar & kor,aske Drasbæk alt og baritonsax Søren Thybo Højer trompet, Rasmus Vennevold kontrabas, Lasse Ehn - trommer Entre med spisning 280,00 - Entre uden spisning 130,00 kr.

10 Fredag d. 1. april 2016 SIX CITY STOMPERS m. Mads Mathias Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl Det mest fremadstormende jazzband i Danmark. Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene. Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer. En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat og gruppens repertoire indeholder også egne numre. Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum. Godt. Lækkert. Smagfuldt. i orden. Ukrukket. Dejligt... og så er de danskere. Nikolai Steen, producer Det er et mildest talt fremragende album, Six City Stompers har beriget sin omverden med. Dansk Jazz's Beatles Entre med spisning 320,00 - Entre uden spisning 170,00 kr.

11 Fredag d. 6. maj 2016 BLAST Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl Blast er et dansk soul-funk bigband, som blev stiftet i 1980, opløst i 1990 og gendannet i Blast blev kendt for funky dansemusik med avancerede hornarrangementer, sangerinder i front, en swingende rytmegruppe og nogle af Danmarks dygtigste musikere. Blast er bl.a. inspireret af Tower of Power, Eath, Wind & Fire, Beatles og Chuck Berry - der er altså lagt op til en aften helt ud over det sædvanlige. Line up i Farum: Britt Hein vocal Christina Boelsskifte vocal Helle Henning vocal Jakob Olsen guitar Jørgen Kaufmann keys Ole Skipper Mosgaard bas Niels Ratzer trommer Kasper Wagner, Nis Toxværd, Ole Himmelstrup saxer Carsten Andersen, Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt trompet Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning trombone Entre med spisning 375,00 - Entre uden spisning 225,00 kr.

12 Adresse: Transport: Dankort: Spisning: Kontakt: Rygning: Plads?: Billetto: Frivillig: Medlem: Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum Bus 334 (stop 9490 Ellegården) fra Farum Station og Holte Station. Sidste bus mod Farum St og Sidste bus mod Holte Har du brug for en taxa hjem er nærmeste taxaselskab: 4 x 48 Vi tager ikke dankort - kontant betaling eller Mobile Pay Til de fleste arrangementer tilbydes en lækker jazzbuffet. Bestiller du denne er du samtidig sikker på en god siddeplads. Vi kan KUN love siddepladser til spisende gæster, såfremt andet ikke er anført i programmet. Vi kan kontaktes på mail - kontaktoplysninger til enkelte bestyrelsesmedlemmer kan findes på vores hjemmeside Ellegården er en kommunal ejendom og som på alle andre kommuna le ejendomme er rygning indendørs forbudt. Rygning henvises til går den. Du kan forudbestille plads til alle årets arrangementer allerede fra i dag. Vi ved af erfaring, at der til nogle aftener bliver hurtigt udsolgt for spisning - og i enkelte tilfælde sker det også at døren må lukkes, når der ikke er plads til flere gæster (brandvedtægter). Spisning SKAL forudbestilles - senest 3 dage før arrangementet. Alle forudbestillinger kan kun ske på Billetto (www.billetto.dk). Farum Jazzklub ledes af frivillige, aftenerne gennemføres med hjælp fra frivillige, så er alting ikke altid perfekt, beklager vi meget, men vi er som sagt ikke professionelle. Vi mangler tit en hånd ekstra - kunne du tænke dig at blive frivillig hjælper, med de fordele, det giver, så send os en mail. Indmeldelse via hjemmesiden Alle medlemmer modtager automatisk månedens nyhedsbrev med en reminder / teaser om næste arrangement. Ikke medlemmer kan også få nyhedsbrev tilsendt. Tilmelding via hjemmesiden.

HOT N SPICY BJARKE FALGREN (DK) VIOLIN SVEIN ERIK MARTINSEN (N) GUITAR / VOKAL LARS TORMOD JENSET (N) BAS

HOT N SPICY BJARKE FALGREN (DK) VIOLIN SVEIN ERIK MARTINSEN (N) GUITAR / VOKAL LARS TORMOD JENSET (N) BAS Kære publikum, Igen er mange måneders intens planlægning slut, og som altid er det forløsende at kunne præsentere et nyt stort forårsprogram. Dog er tiderne ved at ændre sig en lille smule, idet flere

Læs mere

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ Kære Publikum! Først og fremmest en stor tak for de mange positive og glade tilkendegivelser vi har modtaget fra husets mange brugere i forbindelse med ombygningerne i den store sal og på Foyérscenen.

Læs mere

Rytmisk Musikforening. Giant Steps

Rytmisk Musikforening. Giant Steps Rytmisk Musikforening Giant Steps jazz og verdensmusik program efterår 2014 efterårsprogram 2014 Gør klar til efterårets STORE musikalske rejse, og få en enestående kulturoplevelse i godt selskab med musikere

Læs mere

FORÅR 2015. FOREDRAG OM LCHF BENJAMIN KOPPEL s NYTÅRS JAZZ

FORÅR 2015. FOREDRAG OM LCHF BENJAMIN KOPPEL s NYTÅRS JAZZ FORÅR 2015 FOREDRAG OM LCHF BENJAMIN KOPPEL s NYTÅRS JAZZ GALLA WOLFSTONE SØS EGELIND MICHELLE BIRKBALLE POUL KREBS & HENNING KVITNES FOLKEKLUBBEN TØRFISK MELANIE DEKKER CHRIS MACDONALD DODO & THE DODOS

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

STØT VORE ANNONCØRER DE STØTTER OS. I teltet Skt. Pauls Kirkeplads. Århus Festuge 2012. Kim2006 ÅRHUS FESTUGE 2012 1 JAZZ- & FOLKTELTET

STØT VORE ANNONCØRER DE STØTTER OS. I teltet Skt. Pauls Kirkeplads. Århus Festuge 2012. Kim2006 ÅRHUS FESTUGE 2012 1 JAZZ- & FOLKTELTET I teltet Skt. Pauls Kirkeplads STØT VORE ANNONCØRER DE STØTTER OS Århus Festuge 2012 Kim2006 ÅRHUS FESTUGE 2012 1 JAZZ- & FOLKTELTET Velkomst 2012 har som tema: big/size matters Folkelig, fornøjelig, forrygende

Læs mere

Jazzselskabet i Århus. Program. oktober, november, december 2013. Veronica Mortensen

Jazzselskabet i Århus. Program. oktober, november, december 2013. Veronica Mortensen Jazzselskabet i Århus Program oktober, november, december 2013 Veronica Mortensen Søndag d. 6. oktober kl. 17 Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade Entré: 130/100 Marilyn Mazur Group Jazzselskabet i Århus stiftet

Læs mere

Side 13. jystrup valsølille sogneblad. højdepunktet. Nr. 2 2015 19/5-30/8 36. årgang

Side 13. jystrup valsølille sogneblad. højdepunktet. Nr. 2 2015 19/5-30/8 36. årgang Side 13 Side 13 jystrup valsølille sogneblad højdepunktet Nr. 2 2015 19/5-30/8 36. årgang bynyt foreningskavalkade Amatørteaterforeningen SØ- HOLMSCENEN Kultur- og Teaterhuset Ålbækvej 2, 4174 Søholmscenens

Læs mere

Jazzselskabet i Århus. Program. april, maj, juni 2012. Jan Harbeck

Jazzselskabet i Århus. Program. april, maj, juni 2012. Jan Harbeck Jazzselskabet i Århus Program april, maj, juni 2012 Jan Harbeck Søndag d. 15. april kl.17 Kunstbygningen, J.M. Mørksgade Entré: 90/60 Jacob Danielsen 5 Jazzselskabet i Århus stiftet den 20. september 1970

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

15,- 25,- 25,- Indhold BON APPETIT. Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK POMMES FRITES BURGER- BOLLE LAND- GANGS- BRØD TUNØ FESTIVAL ÅBNINGSTIDER

15,- 25,- 25,- Indhold BON APPETIT. Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK POMMES FRITES BURGER- BOLLE LAND- GANGS- BRØD TUNØ FESTIVAL ÅBNINGSTIDER Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK af oksefilet m/kartoffelsalat eller grøn salat, flûtes60,- Grill ben m. salat og flûtes 50,- BON APPETIT TUNØ FESTIVAL ÅBNINGSTIDER Torsdag 14-01.30 Fredag 12-01.30

Læs mere

kuto.dk facebook.com/kulturvaerftet KULTURVÆRFTET Allegade 2, Helsingør T: 49 28 37 70 TOLDKAMMERET Havnepladsen 1, Helsingør T: 49 28 37 47

kuto.dk facebook.com/kulturvaerftet KULTURVÆRFTET Allegade 2, Helsingør T: 49 28 37 70 TOLDKAMMERET Havnepladsen 1, Helsingør T: 49 28 37 47 facebook.com/kulturvaerftet kuto.dk KULTURVÆRFTET Allegade 2, Helsingør T: 49 28 37 70 TOLDKAMMERET Havnepladsen 1, Helsingør T: 49 28 37 47 JUNI - JULI - AUGUST SOMMER FOR BØRN 10. OKT. DINOSAUR ZOO (UK)

Læs mere

JAZZ Live POLITIKEN 1/10. Læs meget mere om jazz på ibyen.dk/jazzlive Du kan også læse JazzLive på festivalens smartphone-app HVER ENESTE TONE

JAZZ Live POLITIKEN 1/10. Læs meget mere om jazz på ibyen.dk/jazzlive Du kan også læse JazzLive på festivalens smartphone-app HVER ENESTE TONE HVER ENESTE TONE ER ET VALG SIDE 7 TLF: 33 47 29 54 MAIL: JAZZLIVE@POL.DK 1/10 Fredag 6. juli 2012 HAN ELSKER BARE DANMARK SIDE 4 MED HELE HUSET PÅ SPIL SIDE 5 Læs meget mere om jazz på ibyen.dk/jazzlive

Læs mere

NORD-ALS MUSIKFESTIVAL. 30 års jubilæum 10. - 11. - 12. juni 2010. Big Fat Snake. CV Jørgensen Medina. Dizzy Mizz Lizzy. Dalton Rasmus Seebach

NORD-ALS MUSIKFESTIVAL. 30 års jubilæum 10. - 11. - 12. juni 2010. Big Fat Snake. CV Jørgensen Medina. Dizzy Mizz Lizzy. Dalton Rasmus Seebach Big Fat Snake Michael Jackson Tribute Mads Langer CV Jørgensen Medina Backseat Dizzy Mizz Lizzy The Blue Van The Storm Rugsted og Kreutzfeldt Papkasseshow Thomas Buttenschön Ginger Ninja Dalton Rasmus

Læs mere

Velkommen til sæson 2014

Velkommen til sæson 2014 PROGRAM 2014 Velkommen til sæson 2014 Vores sommerfestival af god musik bliver også i år indledt af en kirkekoncert - denne gang i Helnæs Kirke. Det er lykkedes os at engagere to meget dygtige kunstnere,

Læs mere

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK Januar Fredag 3/2 kl. 20 i Salen Jazzclub Satchmo: Jazzin Jacks (S) Side 11 Tirsdag

Læs mere

Musikforeningen Holbæk Jazz Dage -af Erik F. Andersen

Musikforeningen Holbæk Jazz Dage -af Erik F. Andersen Musikforeningen Holbæk Jazz Dage -af Erik F. Andersen I året hvor Holbæk Jazzklub fejrer sit 50. års jubilæum kan det vel næppe være nogen hemmelighed at de lokale jazzgrupper har haft en stor rolle i

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Efterårsprogram 2015 Go Go Berlin Lars Hjortshøj Platt-form Esben Just Trio Electric Guitars Anne Linnet Donnie Munro Ruben Søltoft Anne Dorthe Michelsen Die Herren

Læs mere

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons.

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons. Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Aalborg koncerter forår 2015 1 Kære publikum Kære publikum I 2014 afholdt Det Jyske Musikkonservatorium over 500 koncerter. Og nu venter endnu et begivenhedsrigt

Læs mere

UNG DOM O S SKO K LEN

UNG DOM O S SKO K LEN UNG DOMS SKOLEN Kom nu Det er jo ikke fedt at sidde alene med mobilen eller computeren, og på Ungdomsskolen kan du møde 2.500 andre unge. De er der ikke på samme tid, men nogen af dem kender du garanteret.

Læs mere

Kulturprogram efterår 2013. Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Søparken 2 9440 Aabybro Tlf. 9824 2500 www.mediecenter.dk

Kulturprogram efterår 2013. Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Søparken 2 9440 Aabybro Tlf. 9824 2500 www.mediecenter.dk Kulturprogram efterår 2013 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Søparken 2 9440 Aabybro Tlf. 9824 2500 www.mediecenter.dk Tak til vore partnere for et festligt samarbejde Kragelund Bed & Breakfast 2 Grafisk

Læs mere

Nyt. Efterår 2011. i NORDKRAFT. fra. Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne. Poul Dissing & Benny Andersen More Jacks

Nyt. Efterår 2011. i NORDKRAFT. fra. Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne. Poul Dissing & Benny Andersen More Jacks Nyt fra Efterår 2011 i NORDKRAFT Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne Malk de Koijn Agnes Obel Thomas Helmig La Soiree Jimmy Cliff De Glade Sømænd Mary Black Simon Talbot Carsten

Læs mere

INDHOLD. Nyt fra Aarhus bestyrelsen Musikerportræt Christian Windfeld Musk til liv og sjæl Symfomagica Siden sidst Temaaften og workshop Seniorklubben

INDHOLD. Nyt fra Aarhus bestyrelsen Musikerportræt Christian Windfeld Musk til liv og sjæl Symfomagica Siden sidst Temaaften og workshop Seniorklubben basunen juni 2013 1 2 basunen juni 2013 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Carsten Knudsen Foto: Henrik Bruun Jensen Check stregkoder i Basunen med din

Læs mere

MARTS 2013 50 ÅRS JUBILÆUM

MARTS 2013 50 ÅRS JUBILÆUM MARTS 2013 50 ÅRS JUBILÆUM Viseaften på Domus fredag den 8. marts 2013 kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 18.00 Reception samt viseeftermiddag på Domus lørdag den 9.marts 2013 fra kl. 11.00 1963-2013 Husk: Sidste

Læs mere

kapelmesteren Dansk Kapelmesterforening fylder 75 år d. 21. december

kapelmesteren Dansk Kapelmesterforening fylder 75 år d. 21. december Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening kapelmesteren Dansk Kapelmesterforening fylder 75 år d. 21. december Det fejres med et festligt jule-jubilæumsarrangement fredag d. 21. december kl. 17.00 i Grilleriet

Læs mere

Svendborg Teaterforening

Svendborg Teaterforening PROGRAM 2010 2010 11 Svendborg Teaterforening Program for sæson EFTERÅR 2010 FORÅR 2011 Liv x 3 End of the Rainbow med bl.a. David Owe og Charlotte Munck med bl.a. Jette Torp og Joachim Knop Boblerne i

Læs mere

TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1

TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1 TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1 GRILLRESTAURANT INDHOLD Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK af oksefilet m/kartoffelsalat eller grøn salat, flûtes50,- Grill ben m. salat og flûtes 45,- BON APPETIT

Læs mere

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE SPORT FOR LIVET... I GREJS-DALEN Forår/sommer 2012 FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE Vigtige datoer Fællesopstart for alle udendørs fodboldhold 24. marts 2012 Gymnastikopvisning

Læs mere

DanCenter mangler sommerhuse

DanCenter mangler sommerhuse PROGRAM 2014 FORÅR BLIV MEDLEM AF BORGERFORENINGEN Bliv medlem for kun kr. 200,- gældende for 2014 Som medlem af Borgerforeningen, Kulturhus Svendborg er du med til at sætte dit præg på udviklingen af

Læs mere

INDHOLD. LO s bestyrelse. www.svogerslevmusik.dk. Musik i Svogerslev. Musik i Svogerslev

INDHOLD. LO s bestyrelse. www.svogerslevmusik.dk. Musik i Svogerslev. Musik i Svogerslev Nr. 1 2010 LO s bestyrelse Leif Kierkegaard Formand Tlf: 46 38 44 52 leif.kierkegaard@gmail.com Torben Holst Nielsen Næstformand Tlf: 36 70 67 41 lisbet-torben@hotmail.com Maria Jensen Kasserer mje@time.dk

Læs mere