Velkommen til en ny sæson i Farum Jazzklub.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til en ny sæson i Farum Jazzklub."

Transkript

1

2 Velkommen til en ny sæson i Farum Jazzklub. Vi synes i bestyrelsen, at vi endnu en gang har overgået os selv og præsenterer et endog meget flot og ambitiøst program - koncerter med Savage Rose og DR Big Band - afslutningsbrag med BLAST samt gensyn med gamle kendinge og goddag til helt nye navne på scenen på Ellegården. Som tidligere sæsoner er der også i år mulighed for at bestille spisning inden aftenens musik med enkelte undtagelser (Savage Rose). Bestiller du spisning er du samtidig garanteret siddeplads. Til de af Jer, der kommer efter spisningen for at høre musik og danse kan vi ikke garantere siddepladser. Er man en gruppe på 6 eller flere kan man i forvejen reservere plads ved samme bord. Dette gøres ved - efter billetkøb - at reservere pladser online på formularen via hjemmesiden under fanen SPISNING. Entre kan som altid betales ved indgangen, men billet kan også forudkøbes via hjemmesiden eller nyhedsbrevet (du omdirigeres så til Billetto). Hermed er du jo også sikret såfremt arrangementet skulle blive udsolgt inden selve aftenen. Der vil i denne sæson som standard ydes en medlemsrabat på entreen på kr 30 i form af en værdikupon til indløsning/køb i baren. Har du lyst til at blive frivillig hjælper i Jazzklubben så send en mail herom til info@farumjazzklub.dk - vi kontakter dig så efterfølgende for en snak herom. Du bliver medlem ved at at tilmelde dig på hjemmesiden. Det er nu muligt at betale kontingent via Billetto. Følg blot linket i medlemstilmeldingen. Ønsker du derimod kun at modtage nyhedsbrev gøres dette også via hjemmesiden.

3 Fredag d. 2. oktober 2015 FARUM BIG BAND Spisning i forbindelse med generalforsamling Dørene åbnes for andre kl Musikken starter kl Farum Big Band er gamle kendinge i jazzklubben, men er denne gang tilbage med friske forsyninger både på scenen og i repertoiret. Det seneste år er der kommet flere skarpe solister med i orkesteret som i 2015 har spillet for fulde huse i hovedstaden på såvel Vinter Jazz som Copenhagen Jazz festival. Som altid er vocal jazzen i føresædet og det nye tændrør ved mikrofonen er Kim Zachariasen. Den rutinerede crooner er ikke bleg for at lægge arm med de tunge drenge i big band klassen. Glæd jer derfor til genhør med klassiske Frank Sinatra, Ray Charles og Joe williams fortolkninger og så har Kim måske også en lille overraskelse med i ærmet til de unge damer på fyrre. Som altid mixes der også instrumental arrangementer i cocktailen så der både er guf til big band aficionadoerne i baren og swingpjatterne på dansegulvet. Det er den lokale Bregnerod, rutinerede og DMA-prisvindende jazzmusiker Aske Drasbæk der svinger taktstokken så der er lagt i kakkelovnen til en tight og underholdende aften på Ellegården. Entre som i gamle dage 75,00 kr.

4 Torsdag d. 15. oktober 2015 SAVAGE ROSE Koncerten starter kl dørene åbnes kl Der er ikke mulighed for spisning denne aften Hver gang Annisette og Co. tager på turne optræder de for fulde huse. Således gav GAFFA deres maximale 6 stjerner, og en utrolig flot beskrivelse af en totalt udsolgt koncert i DR s Koncerthus i København. Annisette er i en alder af 66 år i sit livs form og har en umættelig appetit på at optræde live med sin nyeste version af The Savage Rose, der faktisk har været længere sammen end den originale besætning. Nu annoncerer vi stolt en koncert med et af landets bedste liveorkestre, der tidligere i år lancerede album no. 24 i Savage Rose s navn! Annisette lever i dén grad i nuet, og har stadig en masse at gi til sit store publikum. Vi glæder os til besøget i Farum. Entre: siddeplads 295,00 - ståplads 250,00 kr.

5 Fredag d. 6. november 2015 KANSAS CITY STOMPERS m. RIKKE MØLGAARD Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl Swingende glad jazz af meget høj kvalitet, hvor Rikke Mølgaard i den vokale forgrund er med til at tilføre star quality. Det er tydeligt, at Nils Abilds orkester, Kansas City Stompers er et erfarent hold med 350 koncerter om året. Hvor end de kommer frem, fylder de en sal med begejstrede tilhørere. Udover danske jazzmusikere har Niels også spillet med bl.a. Roy Elridge, Clark Terry, Harry Sweets Edison, Budd Johnson, Slim Gaillard, Richard Boone, Etta Cameron, Doc Cheatham, Wild Bill Davison, Kenny Drew, Thad Jones, Jay McShann, Horace Parlan, Ed Thigpen & Sam Finkelstein. Iflg. Politikens Jazzleksikon har han "udviklet sig til en af de mest begavede swingtenorspillere, som det bl.a. kan høres på en række indspilninger med Kansas City Stompers Entre med spisning 280,00 - Entre uden spisning 130,00 kr.

6 Torsdag d. 3. december 2015 DR. BIG BAND m. Miriam Mandipira, Birgitte Soojin og Michael Carøe Dørene åbnes kl for spisende gæster Koncerten starter kl DR Big Bandets swingende julekoncerter drager igen i år landet rundt denne gang med hele tre solister: Miriam Mandipira, Birgitte Soojin og Michael Carøe. Det jazzede jule-repertoire rummer en lang række klassikere, der til sammen kan smeltede selv det allermest frosne julehjerte: Let it snow, Sleigh Ride, Baby it s cold outside og mange flere. Miriam Mandipira, der oprindeligt er fra Zimbabwe, er en af Danmarks nye jazz- og gospelsangerinder. Hun har en enestående evne til at fortælle historier med sin sang og ramme lige ind i hjertet på tilhøreren. Birgitte Soojin opvokset i Norge og bosat i Danmark, hvor hun har en lovende karriere som jazz-sangerinde med sin varme og intense stemme. De to sangerinder finder om muligt deres mandlige modspil i Michael Carøe, der vil tage værtsrollen og croone sig frem til en Merry Christmas, baby! DR Big Bandet har historisk haft international status som få danske ensembler, og den status vil bandet indtage igen ambitionen er at blive det førende bigband i Europa og hele jazz-danmarks flagskib. Bandet har et overlegent musikalsk udtryk, hvad enten bandet er vært for jazzens helt store, internationale navne eller udvikler radikalt nyskabende projekter. DRBB spiller for et begejstret publikum over hele landet, ligesom en del koncerter udsendes på P8 Jazz. Entre m. tapaz tallerken: 395,00 - entre uden spisning: 295,00

7 Lørdag d. 2. januar 2016 NYTÅRSGALLA BILLY CROSS & TRIO FROM HELL Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl ÅRETS NYTÅRSBRAG På mange, mange opfordringer byder vi velkommen igen i år til nytårsmatine med Billy Cross, Flemming Ostermann og Mik Schack. Igennem mange år var det en fast tradition, at Billy Cross spillede til nytårsgalla i januar i Farum Jazzklub. Tryllerier på guitar, bas og vaskebræt krydret med Billy s historier og Mik Schack s anekdoter og ellers fuld skrue. Vi garanterer, at du vågner oven på Nytårsaften. Få danset nytåret ind men et godt råd bestil billet i god tid. Mange gange har den røde lygte måttet tændes ved tidligere besøg i Farum. Entre med spisning 350,00 - Entre uden spisning 200,00 kr.

8 Fredag d. 5. februar 2016 JORDANS DRIVE Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl Jordans Drive - De er skøre... De er sindssyge...og de er helt fantastiske live på scenen. I mere end 12 år har Jordans Drive, som førende udøver af swing og jive musik, glædet publikum over hele verden. Samtidig med at opretholde en stor grad af respekt for jive-traditionen, har bandet gennem årene fornyet genren. Dette har resulteret i et betagende levende show fyldt med energi, der fascinerer publikum. Med andre ord, en state-of-the-art version af swing og jive. Med autentiske Zoot jakkesæt, supereksklusive Cadillacs, dansere og billig whisky, etablerer Jordans Drive deres status på den internationale jive scene. Et fantastisk, farverigt band, der aldrig bliver kedeligt. Entre med spisning 310,00 - Entre uden spisning 160,00 kr.

9 Fredag d. 4. marts 2016 BETTY BLUE feat. KIRA MARTINI Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl For tredje gang gæstes Farum Jazzklub af Danmarks hotteste Swing N Roll-orkester Betty Blue, som i år fejrer 10 år på scenen. Orkesteret startede i det Københavnske swingdans- og lindyhopmiljø, og er i dag et seks-mand stærkt orkester, som med sin medrivende musik har erobret sin helt egen plads på den internationale jazzscene. Denne gang bydes publikum ind til en helt unik oplevelse, når Miss Betty Blue s høje hæle udlånes til den danske sangerinde Kira Martini, som nu står på scenen i Farum Jazzklub for tredje gang. Line up i Farum Jazzklub Kira Martini vokal, Anders Iversen guitar & kor,aske Drasbæk alt og baritonsax Søren Thybo Højer trompet, Rasmus Vennevold kontrabas, Lasse Ehn - trommer Entre med spisning 280,00 - Entre uden spisning 130,00 kr.

10 Fredag d. 1. april 2016 SIX CITY STOMPERS m. Mads Mathias Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl Det mest fremadstormende jazzband i Danmark. Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene. Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer. En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat og gruppens repertoire indeholder også egne numre. Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum. Godt. Lækkert. Smagfuldt. i orden. Ukrukket. Dejligt... og så er de danskere. Nikolai Steen, producer Det er et mildest talt fremragende album, Six City Stompers har beriget sin omverden med. Dansk Jazz's Beatles Entre med spisning 320,00 - Entre uden spisning 170,00 kr.

11 Fredag d. 6. maj 2016 BLAST Dørene åbnes kl for spisende gæster - for andre kl Blast er et dansk soul-funk bigband, som blev stiftet i 1980, opløst i 1990 og gendannet i Blast blev kendt for funky dansemusik med avancerede hornarrangementer, sangerinder i front, en swingende rytmegruppe og nogle af Danmarks dygtigste musikere. Blast er bl.a. inspireret af Tower of Power, Eath, Wind & Fire, Beatles og Chuck Berry - der er altså lagt op til en aften helt ud over det sædvanlige. Line up i Farum: Britt Hein vocal Christina Boelsskifte vocal Helle Henning vocal Jakob Olsen guitar Jørgen Kaufmann keys Ole Skipper Mosgaard bas Niels Ratzer trommer Kasper Wagner, Nis Toxværd, Ole Himmelstrup saxer Carsten Andersen, Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt trompet Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning trombone Entre med spisning 375,00 - Entre uden spisning 225,00 kr.

12 Adresse: Transport: Dankort: Spisning: Kontakt: Rygning: Plads?: Billetto: Frivillig: Medlem: Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum Bus 334 (stop 9490 Ellegården) fra Farum Station og Holte Station. Sidste bus mod Farum St og Sidste bus mod Holte Har du brug for en taxa hjem er nærmeste taxaselskab: 4 x 48 Vi tager ikke dankort - kontant betaling eller Mobile Pay Til de fleste arrangementer tilbydes en lækker jazzbuffet. Bestiller du denne er du samtidig sikker på en god siddeplads. Vi kan KUN love siddepladser til spisende gæster, såfremt andet ikke er anført i programmet. Vi kan kontaktes på mail info@farumjazzklub.dk - kontaktoplysninger til enkelte bestyrelsesmedlemmer kan findes på vores hjemmeside Ellegården er en kommunal ejendom og som på alle andre kommuna le ejendomme er rygning indendørs forbudt. Rygning henvises til går den. Du kan forudbestille plads til alle årets arrangementer allerede fra i dag. Vi ved af erfaring, at der til nogle aftener bliver hurtigt udsolgt for spisning - og i enkelte tilfælde sker det også at døren må lukkes, når der ikke er plads til flere gæster (brandvedtægter). Spisning SKAL forudbestilles - senest 3 dage før arrangementet. Alle forudbestillinger kan kun ske på Billetto ( Farum Jazzklub ledes af frivillige, aftenerne gennemføres med hjælp fra frivillige, så er alting ikke altid perfekt, beklager vi meget, men vi er som sagt ikke professionelle. Vi mangler tit en hånd ekstra - kunne du tænke dig at blive frivillig hjælper, med de fordele, det giver, så send os en mail. Indmeldelse via hjemmesiden Alle medlemmer modtager automatisk månedens nyhedsbrev med en reminder / teaser om næste arrangement. Ikke medlemmer kan også få nyhedsbrev tilsendt. Tilmelding via hjemmesiden.

INDHOLD I DETTE NUMMER FORENINGSDAG 2015 SÆSONPROGRAM + INFO VISENS VENNER ROUTE 66 FARUM JAZZKLUB AMNESTY FURESØ FRIVILLIG FREDAG

INDHOLD I DETTE NUMMER FORENINGSDAG 2015 SÆSONPROGRAM + INFO VISENS VENNER ROUTE 66 FARUM JAZZKLUB AMNESTY FURESØ FRIVILLIG FREDAG INDHOLD I DETTE NUMMER FORENINGSDAG 2015 SÆSONPROGRAM + INFO VISENS VENNER ROUTE 66 FARUM JAZZKLUB AMNESTY FURESØ FRIVILLIG FREDAG FORENINGSDAG Lørdag d. 26. sept 10.00-14.00 Foreningsdagen er muligheden

Læs mere

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar BRØNSHØJ JAZZ NYT 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009 Björn Ingelstam Band Lørdag den 7. februar Spisning ekskl. entré kr. 80,00 kl. 19.00 Dørene åbnes kl. 18.30 Musikken begynder kl. 20.30 Entré kr. 40,00/60,00

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

Stjernestunder 2016/2017

Stjernestunder 2016/2017 Stjernestunder 2016/2017 for kun kr. * for kun kr. * Stjernestunder 2016/2017 Stjernestunder 2016/2017 Kære medlem Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for Ringsted og Omegn. Igen i år

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

Tak for jeres store støtte i 2018 og på gensyn til den gode lokaljazz i 2019.

Tak for jeres store støtte i 2018 og på gensyn til den gode lokaljazz i 2019. NYHEDSBREV Formandens klumme De næste 4 år bliver der fortsat udendørs gratiskoncerter i juni måned i Gladsaxe. Kommunens Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalg tiltrådte på sit ordinære møde i november en

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 7. november kl. 18.45 8. november kl. 19.00 Buerup Forsamlingshus 10. november kl. 18.00 10.november kl. 18.00 23.00 Kragerup Gods 11. 12. november kl. 10.00 16.00 Kragerup Gods 14. november 14. november

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Koncert med Miriam Mandipira

Koncert med Miriam Mandipira Koncert med Miriam Mandipira på Torsdag d. 28 Juni 2018 kl 19.00-21.00 (dørene åbner kl 18.00) Tilmelding: Billetter bestilles på : Tlf 66184058 eller aidoh@aidoh.dk Pris: 120kr I forbindelsen med koncerten

Læs mere

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26.

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26. no. 1 1. december no. 2 26. januar no. 3 23. februar no. 4 29. marts Nye efterår 2012 er under udvikling. Se www.naestvedung.nu info. Næstved skole voksne Præsenterer jazz-klubben jazzgro - byens um jazz-edutainment

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året.

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Formandsberetningen 12. januar 2015 Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Det er vores 10- års Jubilæumsår! Og det vil I få at vide mange gange i år.

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren og vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Rosenvænget Festival

Rosenvænget Festival Bjørn & Okay Mek Pek - Åh abe show Musical: Slangekronen Rosenvænget Festival 8. - 9. juni 2012 ROSE NV Æ NG I V AL ET FES T Morten's Busser Hjorthede KOLDINGVEJENS BAGER Koldingvej 59 8800 Viborg Telefon

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

Aktionærmøder til 13. november 2015

Aktionærmøder til 13. november 2015 Aktionærmøder 2015 9. til 13. november 2015 Velkommen til aktionærmøde 2015 Kære aktionær i Jutlander Bank Til november holder Jutlander Bank aktionærmøder for første gang i bankens historie. Du er hermed

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

8. april 2018 Landsindsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Mother Teresa Klub Klubben mødes og strikker i konfirmandstuen, læs mere

8. april 2018 Landsindsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Mother Teresa Klub Klubben mødes og strikker i konfirmandstuen, læs mere 4. april kl. 19.00 6. april kl. 9.30-12.00 Menighedsrådsmøde Offentligt menighedsrådsmøde i konfirmandstuen alle er velkomne. Dagsorden kan ses på www.reerslevkirke.dk 8. april 2018 Landsindsamling til

Læs mere

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger Nyhedsbrev nr. 24 22. januar 2012 Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger I den kommende uge vil alle medlemmer af Silkeborg Teaterkreds modtage en opkrævning fra os. Vi håber naturligvis

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM Det er min oplevelse, at hvis man har noget nyt på hjerte, så bliver man lyttet til. CÆCILIE BALLING, VIOLINSTUDERENDE På konservatoriets

Læs mere

sommer- Nordjysk Beat revival old News Blues jamboree Niels skousen tørfisk esben just trio Hasserisgade 10 Huset _ 9000 aalborg

sommer- Nordjysk Beat revival old News Blues jamboree Niels skousen tørfisk esben just trio Hasserisgade 10 Huset _ 9000 aalborg sommer- Huset _ Nordjysk Beat revival old News Blues jamboree Niels skousen swingtime Big BaNd tørfisk esben just trio Hasserisgade 10 9000 aalborg www.huset.dk Torsdag 2. juni Nordjysk Beat Revival McKinleys

Læs mere

160 år med stemning og musik

160 år med stemning og musik 160 år med stemning og musik Musikprogram 2018 Åbent alle dage fra 29. marts til 16. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2018 og håber vores

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Århus Musiklærerforening. Musiklærerdag, september 2014

Århus Musiklærerforening. Musiklærerdag, september 2014 Århus Musiklærerforening Musiklærerdag, september 2014 Kære musikkolleger Vores kursusfolder ligger nu klar med et godt tilbud om musiklærerdag i september. Efter en lille pause laver vi musiklærerdag

Læs mere

156 år med stemning og musik

156 år med stemning og musik 156 år med stemning og musik Musikprogram 2014 Åbent alle dage fra 17. april til 14. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2014 og håber vores

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Den 18. Danske Barbershop Festival

Den 18. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 18. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 5.-6. marts 2011 i København Vi holder festival og fejrer Copenhagen Hot

Læs mere

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 Et forrygende efterår står for døren - et efterår, hvor vi skal sole os i skæret af de bugnende frugter, bade os i skønne sange og melodier og gribe emner med saft og kraft,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014 Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup, den 23. januar 2014 Det går godt på Ollerup Efterskole, vi har det godt, sådan siger vi oftest, når vi snakker om det, der sker på skolen. Lige nu har vi det måske knapt så godt.

Læs mere

NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ

NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ EventC leverer: Lyd, Lys, teknik DJ Konferencier Afvikling Billetsystem til rådighed hvis ønskes. (gebyr pr. billet til kunde, aftales nærmere med EventC). Roll-up

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

NYHEDSBREV. Marts Formandens klumme

NYHEDSBREV. Marts Formandens klumme NYHEDSBREV Marts 2017 Formandens klumme 339 medlemmer mødte frem til dette års generalforsamling i Gladsaxe Jazzklub. Et imponerende fremmøde, som gav entydig opbakning til bestyrelsens fastlagte linje

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

161 år med. Musikprogram Åbent alle dage fra 18. april til 15. september. Bordbestilling på tlf

161 år med. Musikprogram Åbent alle dage fra 18. april til 15. september. Bordbestilling på tlf 161 år med stemning ng og musik Musikprogram 2019 Åbent alle dage fra 18. april til 15. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2019 og håber

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

JIVE jazz i vejle. Forår 2017 MICHAEL BLADT NEXT STEP. SØREN MØLLER TRIO feat. MARK LINN. Onsdag 18. januar 19:30, Bygningen i Vejle

JIVE jazz i vejle. Forår 2017 MICHAEL BLADT NEXT STEP. SØREN MØLLER TRIO feat. MARK LINN. Onsdag 18. januar 19:30, Bygningen i Vejle JIVE jazz i vejle Forår 2017 Onsdag 18. januar 19:30, Bygningen i Vejle MICHAEL BLADT NEXT STEP Michael Bladt er nået langt på sit instrument-område, saxofonerne. Den 45-årige dansker mestrer hele området

Læs mere

900,- *Ekskl. gebyr. Nøddeknækkeren (Schaufuss) Stjernestunder 2016/2017. 10. december 2016 - kl. 20. Kære medlem. Vælg 5 forestillinger for kun kr.

900,- *Ekskl. gebyr. Nøddeknækkeren (Schaufuss) Stjernestunder 2016/2017. 10. december 2016 - kl. 20. Kære medlem. Vælg 5 forestillinger for kun kr. Stjernestunder 2016/2017 Vælg 5 forestillinger for kun kr. * 900,- Stjernestunder 2016/2017 Nøddeknækkeren (Schaufuss) balletten) Kære medlem Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

JuelsmindeMusikforening

JuelsmindeMusikforening Formandsberetningen 15. januar 2014 Et helt år er gået og jeg står her igen, og jeg vil give Jer et tilbageblik og også lidt om 2014. Allerførst tak til bestyrelsen. Både før og efter skal der laves en

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Mother Teresa Klub Klubben mødes og strikker i konfirmandstuen, læs mere

Mother Teresa Klub Klubben mødes og strikker i konfirmandstuen, læs mere Tid og sted 25. februar kl. 11.00 27. februar kl. 18.45 2. marts kl. 18.00 3. marts kl. 14.00 7. marts kl. 18.00 10. marts 2018 kl. 20.30 11. marts kl. 11.00 13. marts 13. marts kl. 18.45 17. marts kl.

Læs mere

Gladsaxe Jazzklub statusrapport 2016

Gladsaxe Jazzklub statusrapport 2016 Den 03. august 2016 Gladsaxe Jazzklub statusrapport 2016 Med den økonomiske støtte fra Gladsaxe Kommune og Kulturstyrelsen (Statens Kunstråd) har Gladsaxe Jazzklub i sæson 2016 til dato haft et tilfredsstillende

Læs mere

Fredag den 20. juni 2014: Lørdag den 21. juni Søndag den 22. juni Pladsen ved Søb. Hovedgade og Wilhelm Bergsøe Allé, Bus: 6A

Fredag den 20. juni 2014: Lørdag den 21. juni Søndag den 22. juni Pladsen ved Søb. Hovedgade og Wilhelm Bergsøe Allé, Bus: 6A Pladsen ved Søb. Hovedgade og Wilhelm Bergsøe Allé, Bus: 6A Fredag den 20. juni 2014: Kl. 16.00 18.00: Hans Knudsen Jump Band Kl. 18.30 20.30: Jazz Five Lørdag den 21. juni 2014 Kl. 12.00 14.00: Anna Pauline

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

2010 Velkommen. Søndag d. 21. marts kl. 11.00-19.30. Det Jyske Musikkonservatorium. Århus Musikskoles Festival

2010 Velkommen. Søndag d. 21. marts kl. 11.00-19.30. Det Jyske Musikkonservatorium. Århus Musikskoles Festival KISS 2010 Velkommen For 3. gang udgør Studenterhus Århus rammerne for Århus Musikskoles festival KISS. Dagen igennem vil huset summe af liv, og de stemningsfulde lokaler Vejerboden og Pakhuset vil lægge

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009. Ollerup den 17. december 2009. Nyhedsbrev nr. 5. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro på os. Det glæder vi os alle til. Juleferien begynder i morgen, fredag den 18. december kl. 10.45. Vi

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Velkommen Sæsonen fortsætter Det er os en stor fornøjelse, at kunne invitere til VM Dans 13. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Gallafest. Denne dag er VM Dans elevernes fest, og vi ser som altid

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold E15 F16 Favrskov Gymnasium stx Musik C Hanne Kragelund Hjort 1muC1 Oversigt over gennemførte undervisningsforløb Titel

Læs mere

Den udødelige juleklassiker, Nøddeknækkeren, kommer til Ringsted Kongrescenter,

Den udødelige juleklassiker, Nøddeknækkeren, kommer til Ringsted Kongrescenter, Stjernestunder 2016/2017 Vælg 5 forestillinger for kun kr. * 900,- Stjernestunder 2016/2017 Nøddeknækkeren (Schaufuss) balletten) Medlemspris for sæson 2016/2017 Kære medlem Velkommen til en ny spændende

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Program. Lørdag den 30. maj 2015 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune.

Program. Lørdag den 30. maj 2015 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune. Program Lørdag den 30. maj 2015 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2015 arrangeres i år, af Reerslev Skoles Landsbyordning

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Program. Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune.

Program. Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune. Program Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2012 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

BIG TIME. Juleparty. Bowling, den lækreste julebuffet og livemusik...

BIG TIME. Juleparty. Bowling, den lækreste julebuffet og livemusik... BIG TIME Juleparty Bowling, den lækreste julebuffet og livemusik... Julefrokost med traditioner & fornyelse Helt tilbage i 1940 erne starter de første julefrokost-traditioner i Danmark. Sild, flæskesteg,

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Vi har hermed fornøjelsen at vedlægge Dacapos nye 2010 katalog - i tidens ånd trykt på miljørigtigt genbrugspapir.

Vi har hermed fornøjelsen at vedlægge Dacapos nye 2010 katalog - i tidens ånd trykt på miljørigtigt genbrugspapir. Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 72 Offentligt DACAPO 15. december 2009 Vi har hermed fornøjelsen at vedlægge Dacapos nye 2010 katalog - i tidens ånd trykt på miljørigtigt genbrugspapir. Vi skal

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

En fantastisk Futtifestrup Fest

En fantastisk Futtifestrup Fest www.steinerskolen.dk 28. februar 2018 Uge 9 En fantastisk Futtifestrup Fest Alle tænkelige mennesketyper og dyr fyldte den store sal alle spændte på den annoncerede optræden. Allerede præsentationen ved

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk.

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk. Couleur Café Afrikansk musikfestival 2015 Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00 PROJEKTBESKRIVELSE Følg med på: Facebook.com/couleurcafedk Couleur Cafe 2015 Projektbeskrivelse Frivillige kræfter fejrer Nørrebros

Læs mere

Mother Teresa Klub Klubben mødes og strikker i konfirmandstuen, læs mere

Mother Teresa Klub Klubben mødes og strikker i konfirmandstuen, læs mere 24. april kl. 18.45 26. maj kl. 9.30-12.00 26. april 2018 kl. 19.00 29. april 2018 kl. 11.00 2. maj 2018 kl. 19.00 4. maj kl. 9.30-12.00 4. maj 2018 kl. 19.00 Plænen ved 6. maj 2018 kl. 11.00 8. maj 2018

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse Balladebladet Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar 2018 Mødested og -tid Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse www.visensvennerslagelse.dk Viseaftener sædvanligvis 1. onsdag hver måned

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev november-december 2015

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev november-december 2015 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev november-december 2015 Juleevent på KARAVANA Torsdag d. 3.december havde vi premiere på KARAVANAs juleforestilling. Kompagniet spillede for en

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere