NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf CIVIC/11/11/TH11114DK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK"

Transkript

1 NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og billeder er kun vejledende. De detaljer, der fremgår af brochuren, kan afvige fra udstyret i de dansksolgte bilers forskellige modelvarianter. Publikationen udgør på ingen måde nogen forpligtelser fra virksomhedens side overfor nogen anden part. Ved alt salg er leverandørens eller forhandlerens salgs- og garantivilkår gældende. Oplysningerne om vilkår kan fremsendes på skrift på forlangende. Kontakt din Honda-forhandler for at få yderligere oplysninger. Forhandleren kan altid bidrage med aktuelle oplysninger og beskrivelser af udstyr og funktioner. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf CIVIC/11/11/TH11114DK

2 Hvis vi aldrig vover os ud i det ukendte, hvordan opdager vi så noget nyt? Da vores ingeniører skulle designe den nye Civic, havde de en tydelig vision. De ønskede at bygge en bil, der både havde imponerende køreegenskaber, et enestående design og fleksibel kabineplads. For at virkeliggøre dette måtte de afprøve nye idéer, lære nye lektioner og finde nye måder at løse problemer på. Det tog fire år med eksperimenteren og km testkørsel at finde den rigtige løsning. Resultaterne taler for sig selv. Med en kombination af stilsikkert design, imponerende køreegenskaber og innovative teknologiske løsninger, har vi skabt den bedste Civic til dato. En spændende rejse er fuldendt. Er du klar til at påbegynde din? INDHOLD 03 INTERIØRDESIGN 05 MAGIC SEATS 07 TEKNOLOGI 09 EKSTERIØRDESIGN 15 EKSTERIØRDETALJER 17 YDEEVNE 21 SIKKERHED 23 DIN CIVIC 25 MODELPROGRAM 32 SÆDEINDTRÆK 33 EKSTRAUDSTYR 37 FARVER 39 SPECIFIKATIONER 45 ORDLISTE

3 Interiørdesign 3-4 Smart, raffi neret, intuitivt. Et nyt interiør, som er bygget omkring føreren. Der er ingen genveje til at designe en bil, som føles fantastisk at køre i, uanset hvor lang eller kort turen er. Derfor brugte vores ingeniører tid på at ændre og omforme Civic ens interiør, så instrumentbrættet er centreret omkring føreren. Vigtige oplysninger om hastighed, omdrejninger og brændstofforbrug er placeret direkte foran dig, så de er nemme at afl æse, uden at det er til fare for sikkerheden. Et intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) giver yderligere oplysninger om tid, indstilling af lydanlægget og kilometertal. De ratmonterede, intuitive betjeningsknapper og brugen af kvalitetsmaterialer over det hele fuldender interiørets elegante, ergonomiske design. Den viste model er Executive med 6-trins manuel gearkasse, udvidet sikkerhedspakke og satellitnavigation.

4 Magic Seats 5-6 Sæder, der er lige så fl eksible som din hverdag Den nye Civics innovative Magic Seats kan arrangeres på mange forskellige måder, hvilket giver dig mulighed for at skabe præcis den plads, du har brug for. Med én simpel bevægelse kan sæderne løftes op eller foldes ned og let låses på plads. De kan også deles i forholdet 60:40, hvilket gør det muligt at skabe fl ere forskellige kombinationer, så der gøres plads til høje og/eller lange laster. Og når bagsæderne lægges fl adt ned, bliver bagagerummets størrelse hele 1210 liter. Med andre ord: Hvad du end har brug for at have med dig, så kan det rummes i den nye Civic. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

5 Teknologi 7-8 Teknologi, der gør livet nemmere Hos Honda mener vi, at man kun skal udvikle avanceret teknologi, hvis det giver en fordel. I den nye Civic har vi derfor indført teknologier som f.eks. intelligent nøglefri adgang og start, et nyt i-middisplay og innovative sikkerhedsfunktioner, herunder aktiv fartpilot (ACC) og vores kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS). INTELLIGENT NØGLEFRI ADGANG OG START Civics intelligente system til nøglefri adgang og start låser døren op og i og kan endda starte motoren, uden at du behøver at skulle ned i lommen eller tasken for at fi nde nøglen. INTELLIGENT MULTI-INFORMATIONSDISPLAY (I-MID) Vores innovative i-mid-system giver dig nem og praktisk adgang til forskellige informationer. På displayet, som er placeret lige foran dig, vises information om brændstofforbrug, lydanlæggets indstillinger og et ur. AKTIV FARTPILOT (ACC) OG KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS) Disse innovative sikkerhedsteknologier arbejder sammen, så kørslen bliver lidt mere behagelig. Det sker på følgende måde: Med den aktive fartpilot (ACC) kan du holde hastigheden og afstand til bilen foran, uden at du behøver slå fartpiloten til og fra på knapperne hele tiden. En radar placeret bag bilens kølergitter overvåger konstant afstanden til den forankørende trafi k og holder afstanden ved automatisk at justere gasspjældet eller bremse, hvis afstanden mindskes. Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) holder øje med køretøjer eller andre forhindringer foran dig. Hvis systemet registrerer en bil, der nærmer sig for hurtigt, bliver du advaret, så du kan reagere og undgå et sammenstød. Systemet kan også aktivere bremserne for at nedsætte bilens hastighed. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

6 Eksteriørdesign 9-10 Store idéer, modige løsninger Vores ingeniører havde en klar forestilling om, hvad de ønskede at opnå med hensyn til den nye Civics køreegenskaber, også selvom det gav en del udfordringer undervejs. Optimeringen af aerodynamikken medførte for eksempel radikale ændringer af karosseriet og stylingen. Men store udfordringer kræver modige løsninger. Resultatet er et imponerende nyt design, som ikke bare afspejler den nye Civics aerodynamik, men også forbedrer den.

7 Eksteriørdesign Et enestående design, der giver en enestående kørsel Hver eneste detalje lige fra forlygternes udformning til bagspoileren er udviklet til at optimere luftstrømmen hen over og omkring bilen, hvilket giver en mere jævn og stabil kørsel. Introduktionen af et nyt og innovativt hjulophængssystem hjælper yderligere ved at skabe den perfekte balance mellem kørekomfort og sporty køreegenskaber. Disse detaljer forbedrer ikke bare brændstofef - f ektiviteten og nedsætter støjniveauet, de giver også Civic ens avancerede og atletiske form en særlig ny fremtoning. Den viste model er Executive

8 Eksteriørdesign For at forbedre brænd - stofeffektiviteten forbedrede vi teknologien Vores ingeniører brugte mange timer på at teste og eksperimentere med den nye Civics højt monterede bagspoiler for at minimere luftmodstanden og forbedre brændstoføkonomien. Men det var ikke det eneste. Ved at integrere Hondas innovative Start/Stop-funktion (tomgangsstop) og Eco Assist-system var de i stand til at forbedre brændstoføkonomien endnu mere. Stop ved tomgang fungerer ved, at motoren standses, når man holder stille, f.eks. ved trafi klys, og automatisk genstartes, når man igen aktiverer koblingen. Herved spares der brændstof, og mængden af emission reduceres. Eco Assist fungerer som et coachingsystem, der ændrer farven på speedometeret for at vise, hvor brændstoføkonomisk du kører. Når du bremser eller accelererer kraftigt, lyser speedometeret blåt. Hvis du kører jævnt og økonomisk, lyser displayet grønt. Den nye Civic hjælper dig endda med at køre mere økonomisk, uden at du ved det. dieselmodellen har en innovativ frontgrill, som justeres, når du kører. Ved højere hastigheder, lukker frontgrillen mere til for at nedsætte luftmodstanden, og forbedrer dermed brændstoføkonomien yderligere. Den viste model er Executive

9 Exterior Design Eksteriørdetaljer Skil dig ud fra mængden Den nye Civics unikke, elegante form og avancerede designmæssige detaljer giver den personlighed og en fl ot fremtoning. Alt lige fra det logoinspirerede C i baglygteenheden til den fi ne kurve på hajfi nneantennen er udformet med henblik på at skabe et markant udseende, som ikke bare forbedrer køreegenskaberne, men også giver dig en dejlig følelse, når du kører BAGLYGTEENHED 02 BI-HID FORLYGTE ALUFÆLGE 04 TÅGELYGTER & KØRELYS 05 HAJFINNEANTENNE Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

10 Ydeevne Tests, tests og flere tests Hos Honda tager vi en motor og lader den køre for fuld kraft. Ikke i et par timer, men i et par dage. Vi lader den afkøle og varmer den op. Igen og igen og igen. Derefter skiller vi den ad og tjekker den ned til mindste komponent for at sikre, at alting fungerer som det skal. Er det vanvittigt? Muligvis. En besættelse? Absolut. Men resultaterne taler for sig selv.

11 Performance Ydeevne Motorer, der er designet til den virkelige verden Vores i-vtec-benzinmotorer og i-dtecdieselmotor er konstrueret til at give en stærk brændstoføkonomi, en fantastisk ydeevne og renere emissioner. -motoren har en fantastisk ydeevne med 100 HK og et imponerende lavt CO2-udslip på kun 128 g/km*. yder hele 142 HK, men har samme brændstoføkonomi som for en mindre motor. -dieselmotoren yder 150 HK, mens den opnår et imponerende lavt emissionsniveau med kun 110 g/km. Til alle 3 motorer fås en 6-trins manuel gearkasse med gearskifteindikator, som fortæller dig, hvornår det er bedst at skifte gear for at få den bedste brændstoføkonomi. * S manuel gearkasse blandet kørsel. S & Comfort manuel gearkasse blandet kørsel. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner. Den viste model er en Executive.

12 Sikkerhed AIRBAGS Civic en er udstyret med airbags hele vejen rundt, også gardin-airbags. SRS systemet (Dual Supplemental Restraint System) giver dig fuldstændig beskyttelse. KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS)* Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) holder øje med køretøjer eller andre forhindringer foran dig. Hvis systemet registrerer en anden bil, der nærmer sig for hurtigt, bliver du advaret, så du kan reagere. Systemet kan også aktivere bremserne for at nedsætte hastigheden yderligere. Mærk begejstringen, når du virkelig føler dig tryg DÆKTRYKSOVERVÅGNING Advarselssystemet registrerer en eventuel punktering og giver besked til føreren. AKTIV PISKESMÆLDSBESKYTTELSE FOR I tilfælde af kollision hjælper nakkestøtterne på forsæderne og trepunktsselerne med selestrammer til at fastgøre og sikre passagererne. *CMBS og ACC fås som tilvalg til Executive-modellerne. Den viste model er Executive med udvidet sikkerhedspakke. VSA ELEKTRONISK STABILISERINGSSYSTEM Under kørslen monitorerer VSA-sensorerne vejgrebet og beregner den motoreffekt eller bremsekraft, der er nødvendig for at opnå optimal kontrol. AKTIV FARTPILOT (ACC)* Med ACC kan du indstille hastigheden, og en rader bag ved kølergrillen monitorerer hele tiden afstanden til forankørende og justerer automatisk gasspjældet eller bremser ned, hvis afstanden bliver for kort. For Honda er det vigtigt, at de allerbedste sikkerhedsfunktioner bygges ind i hver eneste Civic. Det hele starter med skallen. Vores avancerede karosserikonstruktion (ACE) absorberer og fordeler kollisionsenergien væk fra dig og dine passagerer, så alle er beskyttet. 6 airbags, elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og stabiliseringssystemet VSA er alt sammen standard. Civic en har også blokeringsfri bremser (ABS), der hjælper med at holde retningsstabiliteten, og en bremseforstærker (BA), som forstærker bremsekraften ved en katastrofeopbremsning. Der er en hel del kompliceret teknik og en masse databeregninger involveret, men det drejer sig alt sammen om at gøre noget meget simpelt at sikre dig og dine passager.

13 Din Civic Den nye Civic er unik, Der er mange måder, hvorpå du kan udtrykke hvem du er. Benzin eller diesel, manuelt gear eller automatisk, stof eller læder du bestemmer selv. Vi har arbejdet hårdt for at gøre den til vores nye Civic, og nu skal du gøre den til din. og det er du også

14 Modelprogram Executive 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 17 alufælge Panoramatag Tonede ruder Bi-HID forlygter fjernlyssystem Tågelygter, for LED-kørelys Parkeringssensorer for & bag Intelligent nøglefri adgang og start Læderindtræk Elopvarmelige forsæder Læderrat med multifunktionsknapper Aluminiumspedaler Magic Seats Lændestøtte på fører- og passagersæde Dual Zone klimaanlæg Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Bakkamera Bluetooth håndfrit telefonsystem* (HFT) Premium audioanlæg med subwoofer og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Regnsensor Autolys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Alarm Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Fartpilot med hastighedsbegrænser Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Tilvalg: HDD-satellitnavigationssystem Udvidet sikkerhedspakke (ACC/CMBS) *Du kan finde en liste over kompatible telefoner på Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Executive med udvidet sikkerhedspakke.

15 Modelprogram Sport 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 17 alufælge Tågelygter, for LED-kørelys Læderrat med multifunktionsknapper Aluminiumspedaler Magic Seats Fjernbetjent centrallås Klimaanlæg (1.4) Dual Zone Klimaanlæg (1.8 & 2.2) Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Bakkamera Radioanlæg med CD og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Regnsensor Autolys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Alarm Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Fartpilot med hastighedsbegrænser Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Sport sælges kun med sort interiør i Danmark Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Sport.

16 Modelprogram Comfort 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 16 alufælge LED-kørelys Magic Seats Fjernbetjent centrallås Klimaanlæg Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Radioanlæg med CD og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Comfort.

17 Sædeindtræk S 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 15 alufælge ( og ) 16 alufælge () LED-kørelys Magic Seats Fjernbetjent centrallås Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Elruder, for og bag Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear AWAITING IMAGE APPROVAL 2KC KG Den viste model er en S 01 Sædeindtræk Uanset hvilken farve du vælger din Civic i, kan du supplere den med enten sort stof af høj kvalitet eller sort eller gråt læderindtræk. 01 SORT STOF 02 SORT LÆDER 03 GRÅT LÆDER 02 Sort stof Sort læder Gråt læder Executive - Sports - - Comfort S grade

18 Ekstraudstyr Udstyrspakker Som du ville forvente af Honda, er hver ekstraudstyrsdel udviklet, testet og konstrueret med henblik på sikkerhed, tryghed og holdbarhed. Eftersom det er udviklet samtidig med selve bilen, kan du være sikker på, at hver del har samme standard med hensyn til kvalitet og pålidelighed. Sportspakke Front-, bag- og sideskørter med carbon fi ber fi nish Dørtrin med Civic-logo og blå baggrundsbelysning Tagspoiler 18 Krypton alufælge (tilvalg til pakken) Og hvert stykke ekstraudstyr er fremstillet efter Civic ens retningslinjer, så det også passer til bilens udseende. Specialfremstillet og klar til brug. Det bedste af det hele fra Honda. Designpakke Cover til sidespejlene Sports tankdæksel Pynteliste ved luftindtag Sports frontgrill Pynteliste til bagklappen 18 Hydrogen alufælge (tilvalg til pakken) Komfortpakke Beskyttelseslister til siderne Stænklapper Bagagerumsbakke Dørtrin 17 Cobalt alufælge (tilvalg til pakken)

19 Ekstraudstyr Options Interior Ekstraudstyr Din Honda Civic vil altid se godt ud, men du kan gøre den mere personlig med dette stilfulde ekstraudstyr DØRTRIN MED CIVIC-LOGO OG BLÅ BAGGRUNDSBELYSNING RADIUM ALUFÆLGE COBALT ALUFÆLGE 04 HONDA COMPACT NAVIGATION HYRDROGEN ALUFÆLGE KRYPTON ALUFÆLGE 07 SSD-NAVIGATION 08 HUNDEGITTER 09 PARKERINGSSENSORER 10 BLUETOOTH 11 BAGAGERUMSBAKKE 12 BESKYTTELSESLISTER 13 BAGUDVENDT BARNESTOL 14 AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK 15 TAGBØJLER OG SKIBOKS 16 CYKELHOLDER TIL ANHÆNGERTRÆK

20 Farver Sæt kulør på tilværelsen Er du til rød eller sølvfarvet, hvid eller blå? Uanset hvilken farve, du ønsker, er der én, som passer til din stil og personlighed WHITE ORCHID PEARL 02 URBAN TITANIUM METALLIC 03 POLISHED METAL METALLIC 04 ROYAL SAPPHIRE BLUE PEARL 05 MILANO RED 06 ALABASTER SILVER METALLIC 07 CRYSTAL BLACK PEARL 08 WOODLAND GREEN PEARL 09 YELLOW TOPAZ METALLIC 08 09

21 Specifikationer Specifikationer Motor Executive Sport Comfort S & Motortype DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC & Slagvolumen (cm3) & & 1798 Maks. effekt (hk ved o/min.) Maks. drejningsmoment (Nm ved o/min.) & & Brændstoftype Diesel Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Brændstofforbrug Bykørsel (km/l) & & 13.7 Landevejskørsel (km/l) & & 20.4 Blandet kørsel (km/l) & & 17.2 CO 2 udledning (g/km) & & 136 Energimærke Transmission trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse Ydelse Acceleration km/t (sek.) & & 8.7 Topfart (km/t) & & 190 Mål og kapacitet Bagagerumsplads, VDA liter Bagagerumsplads, VDA liter, sammenklappede bagsæder Tankvolumen (liter) & & 4300 Køreklar vægt (kg) & & 1322 Totalvægt (kg) & & 1720 Påhængskøretøj med bremser (kg) & Påhængskøretøj uden bremser (kg) Venderadius (m) Maks. tagbelastning (kg) Mål Længde (mm) Bredde inkl. sidespejle (mm) Bredde ekskl. sidespejle (mm) Højde ekskl. antenne (mm) Akselafstand (mm) Specifikationer Dæk og fælge Executive Sport Comfort S & 15" alufælge - 16" alufælge 17" alufælge Dæk 195/65 R15 Dæk 205/55 R16 Dæk 225/45 R17 Dækreparationskit Instrumenter og kontroller I-MID, Intelligent multiinformationsdisplay Ratmonterede skifteknapper til automatgear Gearskifte indikator Lys i bagagerum Blåt interiørlys (for) Kabinelys (for og bag) Fartpilot med hastighedsbegrænser Aktiv fartpilot (ACC) Digital kilometertæller (A/B-trip) Digital visning af brændstofforbrug Udvendig temperaturmåler Digitalt ur Advarselslyd ved tændte forlygter Justering af forlygtehøjde fra kabinen forlygtejustering Omdrejningstæller Udløser til brændstofklap Kortlys, for Advarselslampe for lavt brændstofniveau Sikkerhed Airbag i førerside Airbag i passagerside med afbryderknap Sideairbags Gardinairbags ABS, blokeringsfri bremser EBD, elektronisk bremsekraftfordeling BA, bremseassist Kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) Start/stop-funktion (tomgangsstop) Hill Start Assist Aktiv piskesmældsbeskyttelse, for & Brændstofforbrug: Brændstoføkonomien er gældende for blandet kørsel. Resultatet afhænger af de faktiske kørselsforhold. Se ordlisten for en mere udførlig forklaring. Standard Ikke muligt Tilvalg Standard Ikke muligt

22 Specifikationer Specifikationer Sikkerhed Executive Sport Comfort S & Tre nakkestøtter, bag Totonehorn Enkelttonehorn Højtmonteret bremselys, bag Forsæder med seleforstrammere og belastningsbegrænsere 5 stk. trepunktsseler ISOFix barnestolsmontering Forlygtesprinklere Ventilerede skivebremser på forhjulene Skivebremser på baghjulene Parkeringssensorer (for og bag) VSA, elektronisk stabiliseringssystem Dæktryksovervågning Styring af gasspjæld via drive-by-wire (DBW) Bagagerumsafdækning Startspærre med rullende kode Stelnummer synligt udefra Fjernbetjent centrallås med 2 foldenøgler Intelligent nøglefri adgang og start Integreret audioanlæg Handskerum Alarm Eksteriør Lakerede sidespejle El-justerbare og el-opvarmede sidespejle Elektrisk sammenklappelige sidespejle Sammenklappelige sidespejle via fjernbetjeningen Sidespejle med afviserblink Lakerede dørhåndtag, for Dørhåndtag integreret i vinduesramme, bag Autolys Panoramatag Tonede ruder Frontgrill åbne/lukke-funktion (kun diesel) Sidespoiler bag (kun diesel) & Specifikationer Eksteriør Executive Sport Comfort S & Halogenforlygter Bi-HID-forlygter med automatisk justering fjernlyssystem LED-kørelys & Højtmonteret bremselys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Tågeforlygter Enkelt udstødning Bagspoiler Mikroantenne Hajfinneantenne Bakkamera Komfort Bakspejl med automatisk nedblænding Justerbart rat, tilt-/teleskopfunktion Læderrat Lædergearknop Regnsensor Bagrudevisker Elektrisk servostyring (EPS) Solbrilleholder (i midterkonsollen) Bagagekrog i bagagerum Lys i bagagerum Kabinelys, for og bag Tilbehørsstik, for og bag (bagagerumsstik) Kun for Kun for Kun for FKun for Kun for Kun for Klimaanlæg Dual Zone Klimaanlæg Pollenfilter Makeupspejle i solskærmene Belyste makeupspejle i solskærmene Oplyst handskerum Aluminiumspedaler Todelt bagagerum Lomme bag på passagerstolen Elruder, for og bag Auto op/ned på elruder, for Auto op/ned på elruder, bag Standard Ikke muligt Standard Ikke muligt

23 Specifikationer Specifikationer o Du kan finde en liste over kompatible telefoner på Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Oplysninger om brændstofforbrug, CO 2 og vægt er målt iht. EU s direktiver. Det faktiske brændstoffforbrug og de virkelige CO 2 -oplysninger kan afvige fra disse officielle værdier som følge af kørestil, vej, trafik og vejr samt afhængigt af køretøjets almene stand og udstyrsniveau. Vægten (dvs. brugsvægt) er gældende for køretøjer med standardudstyr. Ekstraudstyr kan få disse tal til at stige og nyttelasten til at falde. Erstatter AUX-stikket, når navigation er inkluderet. Executive Sport Comfort S & Komfort Betjening af elruder via fjernbetjeningen Kopholdere, for Flaskeholdere i for- og bagdøre Siddepladser Førersæde med manuel højdejustering El-justerbar lændestøtte i førersædet El-justerbar lændestøtte i passagersædet El-justerbar sidestøtte i førersædet Magic Seats Armlæn på midterkonsol, for Elopvarmelige forsæder Nakkestøtte og trepunktssele på midterste bagsædeplads Midterarmlæn, bag 60:40-opdeling af bagsædet Stofindtræk Læderindtræk Audio m.m. 1 CD-tuner - MP3-kompatibel Premium lydanlæg, MP3-kompatibelt med subwoofer Timer til automatisk slukning af lydanlægget Bluetooth håndfrit telefonsystem (HFT) o 4 højttalere 6 højttalere inkl. tweetere Ratmonteret fjernbetjening af audioanlæg Hastighedstilpasset lydstyrke Tilbehørsstik, for Tilbehørsstik, midterkonsol Tilbehørsstik, bagagerum AUX-stik USB-stik Videoport HDD-navigation & Tilvalg Standard Ikke muligt 4300 mm 2065 mm inkl. sidespejle 1770 mm (2065 mm inkl. sidespejle) De bilversioner og udstyrsniveauer, der er vist i denne brochure, kan muligvis ikke fås i alle lande. Nøjagtige oplysninger kan fås hos din lokale Honda-forhandler. Civic er dækket af flere forskellige garantier som følger: 3 år eller km fabriksgaranti 3 års lakgaranti 5 års garanti mod gennemtæring på udstødning 10 års garanti mod gennemtæring på specifikke undervognskomponenter 12 års garanti mod gennemtæring Honda Assistance (kontakt din forhandler for at få flere oplysninger)

24 Ordliste Ordliste AKTIV FARTPILOT (ACC) ACC benytter oplysninger fra en rader, som er monteret i kølergrillen, til at måle afstanden til den forankørende bil, samtidig med at sensorer måler bilens hastighed og ratudslag. Udover at holde en forudindstillet hastighed kan ACC (Adaptive Cruise Control) automatisk regulere både hastighed og afstand til den forankørende bil i samme vognbane. Det gør kørsel på motorveje og lignende veje både sikrere og mere behagelig. ACC-funktionen er kun aktiv, hvis følgende betingelser er helt opfyldt: bilens hastighed er indstillet til mellem 30 og 180 km/t hovedkontakten er aktiveret. BLUETOOTH Det håndfri Bluetooth -telefonsystem (HFT) gør det muligt for føreren at foretage eller besvare opkald uden at fjerne hænderne fra rattet. Med det indbyggede højttaler- og mikrofonsystem, der styres via knapperne på rattet, kan man tale sikkert i telefon under kørslen. BREMSEFORSTÆRKER (BA) Bremseforstærkeren anvender sensorer til at over våge, hvor hurtigt bremsepedalen trædes ned. Hvis der registreres en nødopbremsning, anvender bremse for - stærkeren maksimalt bremsetryk og aktiverer ABSsystemet. Bremseforstærkeren aktiveres kun, når den er nødvendig, og deaktiveres, når bremsepedalen slippes. CO 2 Kuldioxid er en af de udstødningsgasser, der menes at have betydning for drivhuseffekten. Jo lavere CO 2 - udslip, jo bedre for miljøet. KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS) Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) er udviklet specifi kt til at advare føreren om et forestående sammenstød eller, hvis sammenstødet ikke kan undgås, mindske kollisionskraften ved at aktivere bremserne automatisk. Systemets øje er en radarsender, som er monteret bag ved Civic ens kølergrill. Den udsender konstant et radarsignal, og ekkoet vurderes. Hvis systemet registrerer en bil eller anden forhindring på vejen, beregner det afstanden og den hastighed, forhindringen nærmer sig med. Hvis forhindringen nærmer sig for hurtigt, advarer systemet omgående føreren med en blinkende indikator på instrumentbrættet og en advarselslyd. Hvis føreren ikke gør noget for at nedsætte hastigheden, strammer systemet automatisk førerens sikkerhedssele og bremser let. Når systemet vurderer, at et frontalsammenstød er uundgåeligt, og føreren stadig ikke har gjort noget for at undgå det, strammes sikkerhedsselerne på begge forsæder, og der foretages automatisk nødopbremsning. Disse automatiske handlinger har til formål at nedsætte hastigheden ved kollisionen og at minimere de personskader og skader på bilen, der kan være følgen. BRÆNDSTOFFORBRUG Tallene vedrørende brændstofforbrug og CO 2 - udledning giver en indikation af bilens ydeevne. I henhold til reglerne, der er opstillet af VCA (Vehicle Certifi cation Agency), skal alle bilproducenter udarbejde denne statistik med samme standardiserede branchetest. Dette gør det muligt at sammenligne på tværs af alle producenter og modeller. I testene anvendes en standardversion af modellen, og der tages ikke højde for yderligere ekstraudstyr, såsom forskellige hjulstørrelser, dæk og andre faktorer, der kan påvirke modellens brændstoføkonomi. Testen foretages ved almindelig vejkørsel, og der er ingen ekstra vægt i bilen udover føreren (ingen passagerer eller last), og der tages ikke højde for den individuelle kørestil, hvilket kan påvirke de tal, der ville kunne måles i praksis. START/STOP-FUNKTION Start/stop-funktionen (tomgangsstop) slukker motoren, når bilen holder stille, og starter automatisk igen, når du igen aktiverer koblingen. Denne funktion øger effektiviteten, reducerer emissionerne og sænker brændstofomkostningerne. i DTEC Hondas i-dtec-motor hvor i et står for intelligent tilhører en ny generation af motorer med direkte indsprøjtning, som anvender den nyeste teknologi inden for common rail og variable turboladere. Resultatet er en betydelig mere støjsvag og blødere motorgang samt større kraft og bedre brændstoføkonomi end konventionelle dieselmotorer. i VTEC (VARIABLE VALVE TIMING AND LIFT ELECTRONIC CONTROL) i-vtec benytter en intelligent elektronisk styring af tidsforskydning til at variere, hvor meget ventilerne løftes, og hvor længe ventilerne skal være åbne for indsugningen på cylindrene. Det giver en optimeret forbrænding ved forskellige omdrejningstal, hvilket mindsker brændstofforbruget og bilens emission samt forbedrer motorens ydeevne. SIKKERHED Civic en er udstyret med fl ere avancerede airbagssystemer, som beskytter passagererne. Seks airbags, herunder dobbelte frontairbags, sideairbags og gardinairbags, suppleres af et avanceret sensorsystem, som overvåger faktorer, såsom kollisionsvinkel og sammenstødets alvorlighed. Alle sæder har trepunktsseler, og sikkerhedsselerne på forsæderne er udstyret med aktive systemer, der hjælper med at korrigere passagernes siddepositioner på kollisionstidspunktet. Desuden er der aktive nakkestøtter på forsæderne, der reducerer risikoen for piskesmældsskader. ANTISPIN Antispin-funktionen er indbygget i VSA-systemet (Vehicle Stability Assist) og hjælper med at fastholde vejgreb ved acceleration på glatte veje. Hvis et hjul er på vej til at miste grebet, når bilen accelererer, aktiveres dets bremse og/eller motorkraften nedsættes, indtil det igen har fast greb. Den viste model er en Executive

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer 1 Farver Oplysninger om brændstofforbrug, CO og vægt er opgivet i henhold til EUs standarder, og samtlige data gælder for -modellen. Det faktiske brændstofforbrug og de aktuelle

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Den nye. Civic Tourer

Den nye. Civic Tourer Den nye Civic Tourer Honda sætter sig nye høje miljømål og lancerer et nyt slogan Honda har altid været med helt fremme, når det handler om at opstille skrappe miljømål både for modellerne og for selve

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i 1.8 Hybrid Benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR S P E C I F I K A T I O N E R BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ MOTOR BRÆNDSTOFFORBRUG Blandet kørsel (km/l) 16,7 16,9 25,6 Bykørsel (km/l) 13,5 13,7 28,6 Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Jazz. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Jazz 01/11/TH11103DK

Jazz. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Jazz 01/11/TH11103DK Jazz Oplysningerne vedrører ikke noget specifi kt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og billeder

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D DPF 2.2 D-4D DPF 2.2 D-CAT 2.2 D-CAT 177 1ZR-FE 2ZR-FAE 3ZR-FE/ (150hk) (177 hk) 3ZR-FAE 1AD-FTV

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Civic. 5-Dørs. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-Dørs. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-Dørs A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer,

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI Brændstoftype Diesel Diesel Diesel Diesel Blandet kørsel (km/l) 18,2 18,8 18,9 16,9 Bykørsel (km/l) 16,7 16,9 Landevej (km/l) 19,2

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

NISSAN JUKE. Priser, udstyr og specifikationer 01.07.2014 DK-02C-0592

NISSAN JUKE. Priser, udstyr og specifikationer 01.07.2014 DK-02C-0592 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor CO 2- udledning Forbrug v /blandet k ørs el Trans mis s ion Model Træk g/k m k m/l pr. halv år Energik las s e* reg. afg. k r. pris k r.** Benz in 94 Visia

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR Tekniske specifikationer FIAT BRAVO FIRE 1,4 16V 90 Hk FIRE T-JET 16V 120 HK Active Dynamic Evo 1 - Evo S MOTOR Antal cylindre 4 på række, tværliggende

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

AVENSIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AVENSIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AVENSIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic Benzin Multidrive S 1.6 Diesel 2.0 Diesel Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver UDSTYR Eksteriør NISMO Roadster Indfarvede frontspoiler og hækspoiler Ovale dobbelte udstødningsrør med forkromede rørhaler NISMO performance kit (frontspoilerkant,

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Minibus med max af det hele

Minibus med max af det hele Minibus med max af det hele Hyundai H-1 Travel med plads til 8 voksne har alt. Den er komfortabel - med brede ergonomisk udformede sæder, som gør køreturen til en glæde. Den er rummelig - med høj siddeposition

Læs mere

21.08.2014 DK-06C-0618. DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer

21.08.2014 DK-06C-0618. DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor & G eark as s e Vers ion Træk CO 2- udledning g/k m** Blandet k ørs el k m/l** G røn ejerafgift pr. halv år Energik las s e

Læs mere

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 20. oktober 2010 fiat panda MY Km/l CO2 g/km Ciao Dynamic 1.2 69 hk Euro 5 20,4 113 94.990,- 109.990,- Fabriksmonteret Kode Ciao Dynamic Fjernbetjent centrallås 008 3.000,-

Læs mere

DEN NYE GENERATION NISSAN QASHQAI

DEN NYE GENERATION NISSAN QASHQAI DEN NYE GENERATION NISSAN QASHQAI Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE Motor & Gearkasse Version Træk Benzin CO2-udledning g/km * Blandet kørsel km /l * Grøn ejerafgift pr. halvår

Læs mere

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA UDSTYR SIKKERHED Reference Style Style 9 airbags (2 for, 4 side (foran og midt), 2 gardin og 1 knæairbag til føreren) x x x Deaktivering af

Læs mere

Honda Accord. Sedan og Tourer

Honda Accord. Sedan og Tourer Honda Accord Sedan og Tourer INDHOLD 2 3 Eksteriørdesign 5 Interiørdesign 13 Teknologi 23 Sikkerhedsteknologi 29 Ydeevne 33 Produktdetaljer 43 Modelprogram 49 Ekstraudstyr 55 Ordliste 65 EKSTERIØRDESIGN

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

HILUX SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

HILUX SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR HILUX SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 177 185 204 CO bykørsel (g/km) 208 216 250 CO landevej (g/km) 161 167 177 Tankkapacitet

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

YARIS '17 tekniske specifikationer

YARIS '17 tekniske specifikationer YARIS '17 tekniske specifikatiner MILJØ & FORBRUG 1.0 VVT-i 5M/T 1.5 VVT-iE 6M/T 1.5 VVT-iE M/D S 1.4 D-4D 6M/T 1.5 Hybrid e-cvt Brændstføknmi - Blandet kørsel (km/l, 15"/16" hjul) 23,3 20,8/20,0 21,3/20,8

Læs mere

XV LEVORG FORESTER OUTBACK

XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU VAN PRISLISTE XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU XV VAN Benzin Gear HK/KW CO2/km Totalvægt m3 rumindhold Energiklasse Pris inkl. moms Pris ekskl. moms 1.6i 1.6i Sport Sport Manuel/5MT Manuel/5MT

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C4 Cactus Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR PureTech 82 PureTech 82 PureTech 110 e-hdi 92 ETG6 BlueHDi 100 BlueHDi 100 (EUR 5) S&S

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil.

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. SEAT Arona. Udstyr og teknik. Sikkerhed Reference Style Xcellence FR Tromlebremser bag Skive bremser bag (Kun for motorer > 100 HK) Sikkerhedsseler alarm Parkeringssensor

Læs mere

Hyundai i20 skruer op for charmen

Hyundai i20 skruer op for charmen Hyundai i20 skruer op for charmen Klassevinder på udstyr Lavt brændstofforbrug Topkarakter i sikkerhedstest 5 års garanti med fri kilometer Personligheden stråler fra de stærke, harmoniske linjer, der

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

DEN HELT NYE NISSAN PULSAR VAN Euro5 Priser, udstyr og specifikationer

DEN HELT NYE NISSAN PULSAR VAN Euro5 Priser, udstyr og specifikationer DEN HELT NYE NISSAN PULSAR VAN Euro5 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Bemærk venligst, at der er begrænset udvalg af Pulsar Euro 5 versioner, da produktionen er stoppet. For fuldt modelprogram,

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU PRISLISTER PERSONBILER BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU BRZ /km Km/l Afgift* Energiklasse Pris BRZ 2.0i Manuel 200/147 181 12,8 2.060 419.900 BRZ 2.0i Automat 200/147 164 14,1 1.770

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

C-MAX prisliste

C-MAX prisliste C-MAX prisliste 01-07-2017 5 dørs Model Gear HK Km/l CO 2 g/km Energiklasse Afgift* Benzin 1.0 EcoBoost 6 100 19,6 117 A 600 228.060 260.980 243.010 1.0 EcoBoost 6 125 19,6 117 A 600 245.860 272.590 251.980

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI M/T x-shift Blandet kørsel (km/l) 26,3 23,8 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 88 97 Euro-klasse EURO 5 J EURO 5 J Det opgivne brændstofforbrug

Læs mere

Lagerliste brugte biler

Lagerliste brugte biler Helsinge/Seehusen ApS 48798191 Citigo 1,0 60 Active GreenTec 5d BLACK FRIDAY, MOVE & FUN NAVIGATION, AIRC, fjernb. c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, højdejust. forsæde, el-ruder,

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl.

Læs mere

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 2008 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN Connect 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Connect 1.2 VTi 82 ESG 22,7 102 Desire 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Desire Sky 1.2 e-thp 110 Man. 22,7 103 Desire Sky

Læs mere

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil.

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. SEAT Arona. Udstyr og teknik. Sikkerhed Reference Style Xcellence FR Tromlebremser bag Skive bremser bag (Kun for motorer > 100 HK) Sikkerhedsseler alarm Parkeringssensor

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS* 129.990 129.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 GEAR Man. 5-trins Man. 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 23,3 33,3 CO2 99 79 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) 130 ENERGIKLASSE

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere