NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf CIVIC/11/11/TH11114DK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK"

Transkript

1 NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og billeder er kun vejledende. De detaljer, der fremgår af brochuren, kan afvige fra udstyret i de dansksolgte bilers forskellige modelvarianter. Publikationen udgør på ingen måde nogen forpligtelser fra virksomhedens side overfor nogen anden part. Ved alt salg er leverandørens eller forhandlerens salgs- og garantivilkår gældende. Oplysningerne om vilkår kan fremsendes på skrift på forlangende. Kontakt din Honda-forhandler for at få yderligere oplysninger. Forhandleren kan altid bidrage med aktuelle oplysninger og beskrivelser af udstyr og funktioner. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf CIVIC/11/11/TH11114DK

2 Hvis vi aldrig vover os ud i det ukendte, hvordan opdager vi så noget nyt? Da vores ingeniører skulle designe den nye Civic, havde de en tydelig vision. De ønskede at bygge en bil, der både havde imponerende køreegenskaber, et enestående design og fleksibel kabineplads. For at virkeliggøre dette måtte de afprøve nye idéer, lære nye lektioner og finde nye måder at løse problemer på. Det tog fire år med eksperimenteren og km testkørsel at finde den rigtige løsning. Resultaterne taler for sig selv. Med en kombination af stilsikkert design, imponerende køreegenskaber og innovative teknologiske løsninger, har vi skabt den bedste Civic til dato. En spændende rejse er fuldendt. Er du klar til at påbegynde din? INDHOLD 03 INTERIØRDESIGN 05 MAGIC SEATS 07 TEKNOLOGI 09 EKSTERIØRDESIGN 15 EKSTERIØRDETALJER 17 YDEEVNE 21 SIKKERHED 23 DIN CIVIC 25 MODELPROGRAM 32 SÆDEINDTRÆK 33 EKSTRAUDSTYR 37 FARVER 39 SPECIFIKATIONER 45 ORDLISTE

3 Interiørdesign 3-4 Smart, raffi neret, intuitivt. Et nyt interiør, som er bygget omkring føreren. Der er ingen genveje til at designe en bil, som føles fantastisk at køre i, uanset hvor lang eller kort turen er. Derfor brugte vores ingeniører tid på at ændre og omforme Civic ens interiør, så instrumentbrættet er centreret omkring føreren. Vigtige oplysninger om hastighed, omdrejninger og brændstofforbrug er placeret direkte foran dig, så de er nemme at afl æse, uden at det er til fare for sikkerheden. Et intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) giver yderligere oplysninger om tid, indstilling af lydanlægget og kilometertal. De ratmonterede, intuitive betjeningsknapper og brugen af kvalitetsmaterialer over det hele fuldender interiørets elegante, ergonomiske design. Den viste model er Executive med 6-trins manuel gearkasse, udvidet sikkerhedspakke og satellitnavigation.

4 Magic Seats 5-6 Sæder, der er lige så fl eksible som din hverdag Den nye Civics innovative Magic Seats kan arrangeres på mange forskellige måder, hvilket giver dig mulighed for at skabe præcis den plads, du har brug for. Med én simpel bevægelse kan sæderne løftes op eller foldes ned og let låses på plads. De kan også deles i forholdet 60:40, hvilket gør det muligt at skabe fl ere forskellige kombinationer, så der gøres plads til høje og/eller lange laster. Og når bagsæderne lægges fl adt ned, bliver bagagerummets størrelse hele 1210 liter. Med andre ord: Hvad du end har brug for at have med dig, så kan det rummes i den nye Civic. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

5 Teknologi 7-8 Teknologi, der gør livet nemmere Hos Honda mener vi, at man kun skal udvikle avanceret teknologi, hvis det giver en fordel. I den nye Civic har vi derfor indført teknologier som f.eks. intelligent nøglefri adgang og start, et nyt i-middisplay og innovative sikkerhedsfunktioner, herunder aktiv fartpilot (ACC) og vores kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS). INTELLIGENT NØGLEFRI ADGANG OG START Civics intelligente system til nøglefri adgang og start låser døren op og i og kan endda starte motoren, uden at du behøver at skulle ned i lommen eller tasken for at fi nde nøglen. INTELLIGENT MULTI-INFORMATIONSDISPLAY (I-MID) Vores innovative i-mid-system giver dig nem og praktisk adgang til forskellige informationer. På displayet, som er placeret lige foran dig, vises information om brændstofforbrug, lydanlæggets indstillinger og et ur. AKTIV FARTPILOT (ACC) OG KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS) Disse innovative sikkerhedsteknologier arbejder sammen, så kørslen bliver lidt mere behagelig. Det sker på følgende måde: Med den aktive fartpilot (ACC) kan du holde hastigheden og afstand til bilen foran, uden at du behøver slå fartpiloten til og fra på knapperne hele tiden. En radar placeret bag bilens kølergitter overvåger konstant afstanden til den forankørende trafi k og holder afstanden ved automatisk at justere gasspjældet eller bremse, hvis afstanden mindskes. Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) holder øje med køretøjer eller andre forhindringer foran dig. Hvis systemet registrerer en bil, der nærmer sig for hurtigt, bliver du advaret, så du kan reagere og undgå et sammenstød. Systemet kan også aktivere bremserne for at nedsætte bilens hastighed. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

6 Eksteriørdesign 9-10 Store idéer, modige løsninger Vores ingeniører havde en klar forestilling om, hvad de ønskede at opnå med hensyn til den nye Civics køreegenskaber, også selvom det gav en del udfordringer undervejs. Optimeringen af aerodynamikken medførte for eksempel radikale ændringer af karosseriet og stylingen. Men store udfordringer kræver modige løsninger. Resultatet er et imponerende nyt design, som ikke bare afspejler den nye Civics aerodynamik, men også forbedrer den.

7 Eksteriørdesign Et enestående design, der giver en enestående kørsel Hver eneste detalje lige fra forlygternes udformning til bagspoileren er udviklet til at optimere luftstrømmen hen over og omkring bilen, hvilket giver en mere jævn og stabil kørsel. Introduktionen af et nyt og innovativt hjulophængssystem hjælper yderligere ved at skabe den perfekte balance mellem kørekomfort og sporty køreegenskaber. Disse detaljer forbedrer ikke bare brændstofef - f ektiviteten og nedsætter støjniveauet, de giver også Civic ens avancerede og atletiske form en særlig ny fremtoning. Den viste model er Executive

8 Eksteriørdesign For at forbedre brænd - stofeffektiviteten forbedrede vi teknologien Vores ingeniører brugte mange timer på at teste og eksperimentere med den nye Civics højt monterede bagspoiler for at minimere luftmodstanden og forbedre brændstoføkonomien. Men det var ikke det eneste. Ved at integrere Hondas innovative Start/Stop-funktion (tomgangsstop) og Eco Assist-system var de i stand til at forbedre brændstoføkonomien endnu mere. Stop ved tomgang fungerer ved, at motoren standses, når man holder stille, f.eks. ved trafi klys, og automatisk genstartes, når man igen aktiverer koblingen. Herved spares der brændstof, og mængden af emission reduceres. Eco Assist fungerer som et coachingsystem, der ændrer farven på speedometeret for at vise, hvor brændstoføkonomisk du kører. Når du bremser eller accelererer kraftigt, lyser speedometeret blåt. Hvis du kører jævnt og økonomisk, lyser displayet grønt. Den nye Civic hjælper dig endda med at køre mere økonomisk, uden at du ved det. dieselmodellen har en innovativ frontgrill, som justeres, når du kører. Ved højere hastigheder, lukker frontgrillen mere til for at nedsætte luftmodstanden, og forbedrer dermed brændstoføkonomien yderligere. Den viste model er Executive

9 Exterior Design Eksteriørdetaljer Skil dig ud fra mængden Den nye Civics unikke, elegante form og avancerede designmæssige detaljer giver den personlighed og en fl ot fremtoning. Alt lige fra det logoinspirerede C i baglygteenheden til den fi ne kurve på hajfi nneantennen er udformet med henblik på at skabe et markant udseende, som ikke bare forbedrer køreegenskaberne, men også giver dig en dejlig følelse, når du kører BAGLYGTEENHED 02 BI-HID FORLYGTE ALUFÆLGE 04 TÅGELYGTER & KØRELYS 05 HAJFINNEANTENNE Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

10 Ydeevne Tests, tests og flere tests Hos Honda tager vi en motor og lader den køre for fuld kraft. Ikke i et par timer, men i et par dage. Vi lader den afkøle og varmer den op. Igen og igen og igen. Derefter skiller vi den ad og tjekker den ned til mindste komponent for at sikre, at alting fungerer som det skal. Er det vanvittigt? Muligvis. En besættelse? Absolut. Men resultaterne taler for sig selv.

11 Performance Ydeevne Motorer, der er designet til den virkelige verden Vores i-vtec-benzinmotorer og i-dtecdieselmotor er konstrueret til at give en stærk brændstoføkonomi, en fantastisk ydeevne og renere emissioner. -motoren har en fantastisk ydeevne med 100 HK og et imponerende lavt CO2-udslip på kun 128 g/km*. yder hele 142 HK, men har samme brændstoføkonomi som for en mindre motor. -dieselmotoren yder 150 HK, mens den opnår et imponerende lavt emissionsniveau med kun 110 g/km. Til alle 3 motorer fås en 6-trins manuel gearkasse med gearskifteindikator, som fortæller dig, hvornår det er bedst at skifte gear for at få den bedste brændstoføkonomi. * S manuel gearkasse blandet kørsel. S & Comfort manuel gearkasse blandet kørsel. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner. Den viste model er en Executive.

12 Sikkerhed AIRBAGS Civic en er udstyret med airbags hele vejen rundt, også gardin-airbags. SRS systemet (Dual Supplemental Restraint System) giver dig fuldstændig beskyttelse. KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS)* Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) holder øje med køretøjer eller andre forhindringer foran dig. Hvis systemet registrerer en anden bil, der nærmer sig for hurtigt, bliver du advaret, så du kan reagere. Systemet kan også aktivere bremserne for at nedsætte hastigheden yderligere. Mærk begejstringen, når du virkelig føler dig tryg DÆKTRYKSOVERVÅGNING Advarselssystemet registrerer en eventuel punktering og giver besked til føreren. AKTIV PISKESMÆLDSBESKYTTELSE FOR I tilfælde af kollision hjælper nakkestøtterne på forsæderne og trepunktsselerne med selestrammer til at fastgøre og sikre passagererne. *CMBS og ACC fås som tilvalg til Executive-modellerne. Den viste model er Executive med udvidet sikkerhedspakke. VSA ELEKTRONISK STABILISERINGSSYSTEM Under kørslen monitorerer VSA-sensorerne vejgrebet og beregner den motoreffekt eller bremsekraft, der er nødvendig for at opnå optimal kontrol. AKTIV FARTPILOT (ACC)* Med ACC kan du indstille hastigheden, og en rader bag ved kølergrillen monitorerer hele tiden afstanden til forankørende og justerer automatisk gasspjældet eller bremser ned, hvis afstanden bliver for kort. For Honda er det vigtigt, at de allerbedste sikkerhedsfunktioner bygges ind i hver eneste Civic. Det hele starter med skallen. Vores avancerede karosserikonstruktion (ACE) absorberer og fordeler kollisionsenergien væk fra dig og dine passagerer, så alle er beskyttet. 6 airbags, elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og stabiliseringssystemet VSA er alt sammen standard. Civic en har også blokeringsfri bremser (ABS), der hjælper med at holde retningsstabiliteten, og en bremseforstærker (BA), som forstærker bremsekraften ved en katastrofeopbremsning. Der er en hel del kompliceret teknik og en masse databeregninger involveret, men det drejer sig alt sammen om at gøre noget meget simpelt at sikre dig og dine passager.

13 Din Civic Den nye Civic er unik, Der er mange måder, hvorpå du kan udtrykke hvem du er. Benzin eller diesel, manuelt gear eller automatisk, stof eller læder du bestemmer selv. Vi har arbejdet hårdt for at gøre den til vores nye Civic, og nu skal du gøre den til din. og det er du også

14 Modelprogram Executive 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 17 alufælge Panoramatag Tonede ruder Bi-HID forlygter fjernlyssystem Tågelygter, for LED-kørelys Parkeringssensorer for & bag Intelligent nøglefri adgang og start Læderindtræk Elopvarmelige forsæder Læderrat med multifunktionsknapper Aluminiumspedaler Magic Seats Lændestøtte på fører- og passagersæde Dual Zone klimaanlæg Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Bakkamera Bluetooth håndfrit telefonsystem* (HFT) Premium audioanlæg med subwoofer og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Regnsensor Autolys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Alarm Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Fartpilot med hastighedsbegrænser Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Tilvalg: HDD-satellitnavigationssystem Udvidet sikkerhedspakke (ACC/CMBS) *Du kan finde en liste over kompatible telefoner på Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Executive med udvidet sikkerhedspakke.

15 Modelprogram Sport 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 17 alufælge Tågelygter, for LED-kørelys Læderrat med multifunktionsknapper Aluminiumspedaler Magic Seats Fjernbetjent centrallås Klimaanlæg (1.4) Dual Zone Klimaanlæg (1.8 & 2.2) Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Bakkamera Radioanlæg med CD og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Regnsensor Autolys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Alarm Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Fartpilot med hastighedsbegrænser Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Sport sælges kun med sort interiør i Danmark Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Sport.

16 Modelprogram Comfort 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 16 alufælge LED-kørelys Magic Seats Fjernbetjent centrallås Klimaanlæg Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Radioanlæg med CD og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Comfort.

17 Sædeindtræk S 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 15 alufælge ( og ) 16 alufælge () LED-kørelys Magic Seats Fjernbetjent centrallås Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Elruder, for og bag Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear AWAITING IMAGE APPROVAL 2KC KG Den viste model er en S 01 Sædeindtræk Uanset hvilken farve du vælger din Civic i, kan du supplere den med enten sort stof af høj kvalitet eller sort eller gråt læderindtræk. 01 SORT STOF 02 SORT LÆDER 03 GRÅT LÆDER 02 Sort stof Sort læder Gråt læder Executive - Sports - - Comfort S grade

18 Ekstraudstyr Udstyrspakker Som du ville forvente af Honda, er hver ekstraudstyrsdel udviklet, testet og konstrueret med henblik på sikkerhed, tryghed og holdbarhed. Eftersom det er udviklet samtidig med selve bilen, kan du være sikker på, at hver del har samme standard med hensyn til kvalitet og pålidelighed. Sportspakke Front-, bag- og sideskørter med carbon fi ber fi nish Dørtrin med Civic-logo og blå baggrundsbelysning Tagspoiler 18 Krypton alufælge (tilvalg til pakken) Og hvert stykke ekstraudstyr er fremstillet efter Civic ens retningslinjer, så det også passer til bilens udseende. Specialfremstillet og klar til brug. Det bedste af det hele fra Honda. Designpakke Cover til sidespejlene Sports tankdæksel Pynteliste ved luftindtag Sports frontgrill Pynteliste til bagklappen 18 Hydrogen alufælge (tilvalg til pakken) Komfortpakke Beskyttelseslister til siderne Stænklapper Bagagerumsbakke Dørtrin 17 Cobalt alufælge (tilvalg til pakken)

19 Ekstraudstyr Options Interior Ekstraudstyr Din Honda Civic vil altid se godt ud, men du kan gøre den mere personlig med dette stilfulde ekstraudstyr DØRTRIN MED CIVIC-LOGO OG BLÅ BAGGRUNDSBELYSNING RADIUM ALUFÆLGE COBALT ALUFÆLGE 04 HONDA COMPACT NAVIGATION HYRDROGEN ALUFÆLGE KRYPTON ALUFÆLGE 07 SSD-NAVIGATION 08 HUNDEGITTER 09 PARKERINGSSENSORER 10 BLUETOOTH 11 BAGAGERUMSBAKKE 12 BESKYTTELSESLISTER 13 BAGUDVENDT BARNESTOL 14 AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK 15 TAGBØJLER OG SKIBOKS 16 CYKELHOLDER TIL ANHÆNGERTRÆK

20 Farver Sæt kulør på tilværelsen Er du til rød eller sølvfarvet, hvid eller blå? Uanset hvilken farve, du ønsker, er der én, som passer til din stil og personlighed WHITE ORCHID PEARL 02 URBAN TITANIUM METALLIC 03 POLISHED METAL METALLIC 04 ROYAL SAPPHIRE BLUE PEARL 05 MILANO RED 06 ALABASTER SILVER METALLIC 07 CRYSTAL BLACK PEARL 08 WOODLAND GREEN PEARL 09 YELLOW TOPAZ METALLIC 08 09

21 Specifikationer Specifikationer Motor Executive Sport Comfort S & Motortype DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC & Slagvolumen (cm3) & & 1798 Maks. effekt (hk ved o/min.) Maks. drejningsmoment (Nm ved o/min.) & & Brændstoftype Diesel Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Brændstofforbrug Bykørsel (km/l) & & 13.7 Landevejskørsel (km/l) & & 20.4 Blandet kørsel (km/l) & & 17.2 CO 2 udledning (g/km) & & 136 Energimærke Transmission trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse Ydelse Acceleration km/t (sek.) & & 8.7 Topfart (km/t) & & 190 Mål og kapacitet Bagagerumsplads, VDA liter Bagagerumsplads, VDA liter, sammenklappede bagsæder Tankvolumen (liter) & & 4300 Køreklar vægt (kg) & & 1322 Totalvægt (kg) & & 1720 Påhængskøretøj med bremser (kg) & Påhængskøretøj uden bremser (kg) Venderadius (m) Maks. tagbelastning (kg) Mål Længde (mm) Bredde inkl. sidespejle (mm) Bredde ekskl. sidespejle (mm) Højde ekskl. antenne (mm) Akselafstand (mm) Specifikationer Dæk og fælge Executive Sport Comfort S & 15" alufælge - 16" alufælge 17" alufælge Dæk 195/65 R15 Dæk 205/55 R16 Dæk 225/45 R17 Dækreparationskit Instrumenter og kontroller I-MID, Intelligent multiinformationsdisplay Ratmonterede skifteknapper til automatgear Gearskifte indikator Lys i bagagerum Blåt interiørlys (for) Kabinelys (for og bag) Fartpilot med hastighedsbegrænser Aktiv fartpilot (ACC) Digital kilometertæller (A/B-trip) Digital visning af brændstofforbrug Udvendig temperaturmåler Digitalt ur Advarselslyd ved tændte forlygter Justering af forlygtehøjde fra kabinen forlygtejustering Omdrejningstæller Udløser til brændstofklap Kortlys, for Advarselslampe for lavt brændstofniveau Sikkerhed Airbag i førerside Airbag i passagerside med afbryderknap Sideairbags Gardinairbags ABS, blokeringsfri bremser EBD, elektronisk bremsekraftfordeling BA, bremseassist Kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) Start/stop-funktion (tomgangsstop) Hill Start Assist Aktiv piskesmældsbeskyttelse, for & Brændstofforbrug: Brændstoføkonomien er gældende for blandet kørsel. Resultatet afhænger af de faktiske kørselsforhold. Se ordlisten for en mere udførlig forklaring. Standard Ikke muligt Tilvalg Standard Ikke muligt

22 Specifikationer Specifikationer Sikkerhed Executive Sport Comfort S & Tre nakkestøtter, bag Totonehorn Enkelttonehorn Højtmonteret bremselys, bag Forsæder med seleforstrammere og belastningsbegrænsere 5 stk. trepunktsseler ISOFix barnestolsmontering Forlygtesprinklere Ventilerede skivebremser på forhjulene Skivebremser på baghjulene Parkeringssensorer (for og bag) VSA, elektronisk stabiliseringssystem Dæktryksovervågning Styring af gasspjæld via drive-by-wire (DBW) Bagagerumsafdækning Startspærre med rullende kode Stelnummer synligt udefra Fjernbetjent centrallås med 2 foldenøgler Intelligent nøglefri adgang og start Integreret audioanlæg Handskerum Alarm Eksteriør Lakerede sidespejle El-justerbare og el-opvarmede sidespejle Elektrisk sammenklappelige sidespejle Sammenklappelige sidespejle via fjernbetjeningen Sidespejle med afviserblink Lakerede dørhåndtag, for Dørhåndtag integreret i vinduesramme, bag Autolys Panoramatag Tonede ruder Frontgrill åbne/lukke-funktion (kun diesel) Sidespoiler bag (kun diesel) & Specifikationer Eksteriør Executive Sport Comfort S & Halogenforlygter Bi-HID-forlygter med automatisk justering fjernlyssystem LED-kørelys & Højtmonteret bremselys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Tågeforlygter Enkelt udstødning Bagspoiler Mikroantenne Hajfinneantenne Bakkamera Komfort Bakspejl med automatisk nedblænding Justerbart rat, tilt-/teleskopfunktion Læderrat Lædergearknop Regnsensor Bagrudevisker Elektrisk servostyring (EPS) Solbrilleholder (i midterkonsollen) Bagagekrog i bagagerum Lys i bagagerum Kabinelys, for og bag Tilbehørsstik, for og bag (bagagerumsstik) Kun for Kun for Kun for FKun for Kun for Kun for Klimaanlæg Dual Zone Klimaanlæg Pollenfilter Makeupspejle i solskærmene Belyste makeupspejle i solskærmene Oplyst handskerum Aluminiumspedaler Todelt bagagerum Lomme bag på passagerstolen Elruder, for og bag Auto op/ned på elruder, for Auto op/ned på elruder, bag Standard Ikke muligt Standard Ikke muligt

23 Specifikationer Specifikationer o Du kan finde en liste over kompatible telefoner på Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Oplysninger om brændstofforbrug, CO 2 og vægt er målt iht. EU s direktiver. Det faktiske brændstoffforbrug og de virkelige CO 2 -oplysninger kan afvige fra disse officielle værdier som følge af kørestil, vej, trafik og vejr samt afhængigt af køretøjets almene stand og udstyrsniveau. Vægten (dvs. brugsvægt) er gældende for køretøjer med standardudstyr. Ekstraudstyr kan få disse tal til at stige og nyttelasten til at falde. Erstatter AUX-stikket, når navigation er inkluderet. Executive Sport Comfort S & Komfort Betjening af elruder via fjernbetjeningen Kopholdere, for Flaskeholdere i for- og bagdøre Siddepladser Førersæde med manuel højdejustering El-justerbar lændestøtte i førersædet El-justerbar lændestøtte i passagersædet El-justerbar sidestøtte i førersædet Magic Seats Armlæn på midterkonsol, for Elopvarmelige forsæder Nakkestøtte og trepunktssele på midterste bagsædeplads Midterarmlæn, bag 60:40-opdeling af bagsædet Stofindtræk Læderindtræk Audio m.m. 1 CD-tuner - MP3-kompatibel Premium lydanlæg, MP3-kompatibelt med subwoofer Timer til automatisk slukning af lydanlægget Bluetooth håndfrit telefonsystem (HFT) o 4 højttalere 6 højttalere inkl. tweetere Ratmonteret fjernbetjening af audioanlæg Hastighedstilpasset lydstyrke Tilbehørsstik, for Tilbehørsstik, midterkonsol Tilbehørsstik, bagagerum AUX-stik USB-stik Videoport HDD-navigation & Tilvalg Standard Ikke muligt 4300 mm 2065 mm inkl. sidespejle 1770 mm (2065 mm inkl. sidespejle) De bilversioner og udstyrsniveauer, der er vist i denne brochure, kan muligvis ikke fås i alle lande. Nøjagtige oplysninger kan fås hos din lokale Honda-forhandler. Civic er dækket af flere forskellige garantier som følger: 3 år eller km fabriksgaranti 3 års lakgaranti 5 års garanti mod gennemtæring på udstødning 10 års garanti mod gennemtæring på specifikke undervognskomponenter 12 års garanti mod gennemtæring Honda Assistance (kontakt din forhandler for at få flere oplysninger)

24 Ordliste Ordliste AKTIV FARTPILOT (ACC) ACC benytter oplysninger fra en rader, som er monteret i kølergrillen, til at måle afstanden til den forankørende bil, samtidig med at sensorer måler bilens hastighed og ratudslag. Udover at holde en forudindstillet hastighed kan ACC (Adaptive Cruise Control) automatisk regulere både hastighed og afstand til den forankørende bil i samme vognbane. Det gør kørsel på motorveje og lignende veje både sikrere og mere behagelig. ACC-funktionen er kun aktiv, hvis følgende betingelser er helt opfyldt: bilens hastighed er indstillet til mellem 30 og 180 km/t hovedkontakten er aktiveret. BLUETOOTH Det håndfri Bluetooth -telefonsystem (HFT) gør det muligt for føreren at foretage eller besvare opkald uden at fjerne hænderne fra rattet. Med det indbyggede højttaler- og mikrofonsystem, der styres via knapperne på rattet, kan man tale sikkert i telefon under kørslen. BREMSEFORSTÆRKER (BA) Bremseforstærkeren anvender sensorer til at over våge, hvor hurtigt bremsepedalen trædes ned. Hvis der registreres en nødopbremsning, anvender bremse for - stærkeren maksimalt bremsetryk og aktiverer ABSsystemet. Bremseforstærkeren aktiveres kun, når den er nødvendig, og deaktiveres, når bremsepedalen slippes. CO 2 Kuldioxid er en af de udstødningsgasser, der menes at have betydning for drivhuseffekten. Jo lavere CO 2 - udslip, jo bedre for miljøet. KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS) Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) er udviklet specifi kt til at advare føreren om et forestående sammenstød eller, hvis sammenstødet ikke kan undgås, mindske kollisionskraften ved at aktivere bremserne automatisk. Systemets øje er en radarsender, som er monteret bag ved Civic ens kølergrill. Den udsender konstant et radarsignal, og ekkoet vurderes. Hvis systemet registrerer en bil eller anden forhindring på vejen, beregner det afstanden og den hastighed, forhindringen nærmer sig med. Hvis forhindringen nærmer sig for hurtigt, advarer systemet omgående føreren med en blinkende indikator på instrumentbrættet og en advarselslyd. Hvis føreren ikke gør noget for at nedsætte hastigheden, strammer systemet automatisk førerens sikkerhedssele og bremser let. Når systemet vurderer, at et frontalsammenstød er uundgåeligt, og føreren stadig ikke har gjort noget for at undgå det, strammes sikkerhedsselerne på begge forsæder, og der foretages automatisk nødopbremsning. Disse automatiske handlinger har til formål at nedsætte hastigheden ved kollisionen og at minimere de personskader og skader på bilen, der kan være følgen. BRÆNDSTOFFORBRUG Tallene vedrørende brændstofforbrug og CO 2 - udledning giver en indikation af bilens ydeevne. I henhold til reglerne, der er opstillet af VCA (Vehicle Certifi cation Agency), skal alle bilproducenter udarbejde denne statistik med samme standardiserede branchetest. Dette gør det muligt at sammenligne på tværs af alle producenter og modeller. I testene anvendes en standardversion af modellen, og der tages ikke højde for yderligere ekstraudstyr, såsom forskellige hjulstørrelser, dæk og andre faktorer, der kan påvirke modellens brændstoføkonomi. Testen foretages ved almindelig vejkørsel, og der er ingen ekstra vægt i bilen udover føreren (ingen passagerer eller last), og der tages ikke højde for den individuelle kørestil, hvilket kan påvirke de tal, der ville kunne måles i praksis. START/STOP-FUNKTION Start/stop-funktionen (tomgangsstop) slukker motoren, når bilen holder stille, og starter automatisk igen, når du igen aktiverer koblingen. Denne funktion øger effektiviteten, reducerer emissionerne og sænker brændstofomkostningerne. i DTEC Hondas i-dtec-motor hvor i et står for intelligent tilhører en ny generation af motorer med direkte indsprøjtning, som anvender den nyeste teknologi inden for common rail og variable turboladere. Resultatet er en betydelig mere støjsvag og blødere motorgang samt større kraft og bedre brændstoføkonomi end konventionelle dieselmotorer. i VTEC (VARIABLE VALVE TIMING AND LIFT ELECTRONIC CONTROL) i-vtec benytter en intelligent elektronisk styring af tidsforskydning til at variere, hvor meget ventilerne løftes, og hvor længe ventilerne skal være åbne for indsugningen på cylindrene. Det giver en optimeret forbrænding ved forskellige omdrejningstal, hvilket mindsker brændstofforbruget og bilens emission samt forbedrer motorens ydeevne. SIKKERHED Civic en er udstyret med fl ere avancerede airbagssystemer, som beskytter passagererne. Seks airbags, herunder dobbelte frontairbags, sideairbags og gardinairbags, suppleres af et avanceret sensorsystem, som overvåger faktorer, såsom kollisionsvinkel og sammenstødets alvorlighed. Alle sæder har trepunktsseler, og sikkerhedsselerne på forsæderne er udstyret med aktive systemer, der hjælper med at korrigere passagernes siddepositioner på kollisionstidspunktet. Desuden er der aktive nakkestøtter på forsæderne, der reducerer risikoen for piskesmældsskader. ANTISPIN Antispin-funktionen er indbygget i VSA-systemet (Vehicle Stability Assist) og hjælper med at fastholde vejgreb ved acceleration på glatte veje. Hvis et hjul er på vej til at miste grebet, når bilen accelererer, aktiveres dets bremse og/eller motorkraften nedsættes, indtil det igen har fast greb. Den viste model er en Executive

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA. DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. KOMPAKT PLATFORM.

Læs mere

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil.

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige

Læs mere

VOLVO XC90 WEB EDITION

VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 WEB EDITION 2004 Volvo Service Visse servicearbejder, som berører bilens elektriske system, kan kun udføres ved hjælp af særligt elektronisk udstyr, som er udviklet specielt til bilen. Kontakt

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere