NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf CIVIC/11/11/TH11114DK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK"

Transkript

1 NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og billeder er kun vejledende. De detaljer, der fremgår af brochuren, kan afvige fra udstyret i de dansksolgte bilers forskellige modelvarianter. Publikationen udgør på ingen måde nogen forpligtelser fra virksomhedens side overfor nogen anden part. Ved alt salg er leverandørens eller forhandlerens salgs- og garantivilkår gældende. Oplysningerne om vilkår kan fremsendes på skrift på forlangende. Kontakt din Honda-forhandler for at få yderligere oplysninger. Forhandleren kan altid bidrage med aktuelle oplysninger og beskrivelser af udstyr og funktioner. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf CIVIC/11/11/TH11114DK

2 Hvis vi aldrig vover os ud i det ukendte, hvordan opdager vi så noget nyt? Da vores ingeniører skulle designe den nye Civic, havde de en tydelig vision. De ønskede at bygge en bil, der både havde imponerende køreegenskaber, et enestående design og fleksibel kabineplads. For at virkeliggøre dette måtte de afprøve nye idéer, lære nye lektioner og finde nye måder at løse problemer på. Det tog fire år med eksperimenteren og km testkørsel at finde den rigtige løsning. Resultaterne taler for sig selv. Med en kombination af stilsikkert design, imponerende køreegenskaber og innovative teknologiske løsninger, har vi skabt den bedste Civic til dato. En spændende rejse er fuldendt. Er du klar til at påbegynde din? INDHOLD 03 INTERIØRDESIGN 05 MAGIC SEATS 07 TEKNOLOGI 09 EKSTERIØRDESIGN 15 EKSTERIØRDETALJER 17 YDEEVNE 21 SIKKERHED 23 DIN CIVIC 25 MODELPROGRAM 32 SÆDEINDTRÆK 33 EKSTRAUDSTYR 37 FARVER 39 SPECIFIKATIONER 45 ORDLISTE

3 Interiørdesign 3-4 Smart, raffi neret, intuitivt. Et nyt interiør, som er bygget omkring føreren. Der er ingen genveje til at designe en bil, som føles fantastisk at køre i, uanset hvor lang eller kort turen er. Derfor brugte vores ingeniører tid på at ændre og omforme Civic ens interiør, så instrumentbrættet er centreret omkring føreren. Vigtige oplysninger om hastighed, omdrejninger og brændstofforbrug er placeret direkte foran dig, så de er nemme at afl æse, uden at det er til fare for sikkerheden. Et intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) giver yderligere oplysninger om tid, indstilling af lydanlægget og kilometertal. De ratmonterede, intuitive betjeningsknapper og brugen af kvalitetsmaterialer over det hele fuldender interiørets elegante, ergonomiske design. Den viste model er Executive med 6-trins manuel gearkasse, udvidet sikkerhedspakke og satellitnavigation.

4 Magic Seats 5-6 Sæder, der er lige så fl eksible som din hverdag Den nye Civics innovative Magic Seats kan arrangeres på mange forskellige måder, hvilket giver dig mulighed for at skabe præcis den plads, du har brug for. Med én simpel bevægelse kan sæderne løftes op eller foldes ned og let låses på plads. De kan også deles i forholdet 60:40, hvilket gør det muligt at skabe fl ere forskellige kombinationer, så der gøres plads til høje og/eller lange laster. Og når bagsæderne lægges fl adt ned, bliver bagagerummets størrelse hele 1210 liter. Med andre ord: Hvad du end har brug for at have med dig, så kan det rummes i den nye Civic. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

5 Teknologi 7-8 Teknologi, der gør livet nemmere Hos Honda mener vi, at man kun skal udvikle avanceret teknologi, hvis det giver en fordel. I den nye Civic har vi derfor indført teknologier som f.eks. intelligent nøglefri adgang og start, et nyt i-middisplay og innovative sikkerhedsfunktioner, herunder aktiv fartpilot (ACC) og vores kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS). INTELLIGENT NØGLEFRI ADGANG OG START Civics intelligente system til nøglefri adgang og start låser døren op og i og kan endda starte motoren, uden at du behøver at skulle ned i lommen eller tasken for at fi nde nøglen. INTELLIGENT MULTI-INFORMATIONSDISPLAY (I-MID) Vores innovative i-mid-system giver dig nem og praktisk adgang til forskellige informationer. På displayet, som er placeret lige foran dig, vises information om brændstofforbrug, lydanlæggets indstillinger og et ur. AKTIV FARTPILOT (ACC) OG KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS) Disse innovative sikkerhedsteknologier arbejder sammen, så kørslen bliver lidt mere behagelig. Det sker på følgende måde: Med den aktive fartpilot (ACC) kan du holde hastigheden og afstand til bilen foran, uden at du behøver slå fartpiloten til og fra på knapperne hele tiden. En radar placeret bag bilens kølergitter overvåger konstant afstanden til den forankørende trafi k og holder afstanden ved automatisk at justere gasspjældet eller bremse, hvis afstanden mindskes. Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) holder øje med køretøjer eller andre forhindringer foran dig. Hvis systemet registrerer en bil, der nærmer sig for hurtigt, bliver du advaret, så du kan reagere og undgå et sammenstød. Systemet kan også aktivere bremserne for at nedsætte bilens hastighed. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

6 Eksteriørdesign 9-10 Store idéer, modige løsninger Vores ingeniører havde en klar forestilling om, hvad de ønskede at opnå med hensyn til den nye Civics køreegenskaber, også selvom det gav en del udfordringer undervejs. Optimeringen af aerodynamikken medførte for eksempel radikale ændringer af karosseriet og stylingen. Men store udfordringer kræver modige løsninger. Resultatet er et imponerende nyt design, som ikke bare afspejler den nye Civics aerodynamik, men også forbedrer den.

7 Eksteriørdesign Et enestående design, der giver en enestående kørsel Hver eneste detalje lige fra forlygternes udformning til bagspoileren er udviklet til at optimere luftstrømmen hen over og omkring bilen, hvilket giver en mere jævn og stabil kørsel. Introduktionen af et nyt og innovativt hjulophængssystem hjælper yderligere ved at skabe den perfekte balance mellem kørekomfort og sporty køreegenskaber. Disse detaljer forbedrer ikke bare brændstofef - f ektiviteten og nedsætter støjniveauet, de giver også Civic ens avancerede og atletiske form en særlig ny fremtoning. Den viste model er Executive

8 Eksteriørdesign For at forbedre brænd - stofeffektiviteten forbedrede vi teknologien Vores ingeniører brugte mange timer på at teste og eksperimentere med den nye Civics højt monterede bagspoiler for at minimere luftmodstanden og forbedre brændstoføkonomien. Men det var ikke det eneste. Ved at integrere Hondas innovative Start/Stop-funktion (tomgangsstop) og Eco Assist-system var de i stand til at forbedre brændstoføkonomien endnu mere. Stop ved tomgang fungerer ved, at motoren standses, når man holder stille, f.eks. ved trafi klys, og automatisk genstartes, når man igen aktiverer koblingen. Herved spares der brændstof, og mængden af emission reduceres. Eco Assist fungerer som et coachingsystem, der ændrer farven på speedometeret for at vise, hvor brændstoføkonomisk du kører. Når du bremser eller accelererer kraftigt, lyser speedometeret blåt. Hvis du kører jævnt og økonomisk, lyser displayet grønt. Den nye Civic hjælper dig endda med at køre mere økonomisk, uden at du ved det. dieselmodellen har en innovativ frontgrill, som justeres, når du kører. Ved højere hastigheder, lukker frontgrillen mere til for at nedsætte luftmodstanden, og forbedrer dermed brændstoføkonomien yderligere. Den viste model er Executive

9 Exterior Design Eksteriørdetaljer Skil dig ud fra mængden Den nye Civics unikke, elegante form og avancerede designmæssige detaljer giver den personlighed og en fl ot fremtoning. Alt lige fra det logoinspirerede C i baglygteenheden til den fi ne kurve på hajfi nneantennen er udformet med henblik på at skabe et markant udseende, som ikke bare forbedrer køreegenskaberne, men også giver dig en dejlig følelse, når du kører BAGLYGTEENHED 02 BI-HID FORLYGTE ALUFÆLGE 04 TÅGELYGTER & KØRELYS 05 HAJFINNEANTENNE Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner.

10 Ydeevne Tests, tests og flere tests Hos Honda tager vi en motor og lader den køre for fuld kraft. Ikke i et par timer, men i et par dage. Vi lader den afkøle og varmer den op. Igen og igen og igen. Derefter skiller vi den ad og tjekker den ned til mindste komponent for at sikre, at alting fungerer som det skal. Er det vanvittigt? Muligvis. En besættelse? Absolut. Men resultaterne taler for sig selv.

11 Performance Ydeevne Motorer, der er designet til den virkelige verden Vores i-vtec-benzinmotorer og i-dtecdieselmotor er konstrueret til at give en stærk brændstoføkonomi, en fantastisk ydeevne og renere emissioner. -motoren har en fantastisk ydeevne med 100 HK og et imponerende lavt CO2-udslip på kun 128 g/km*. yder hele 142 HK, men har samme brændstoføkonomi som for en mindre motor. -dieselmotoren yder 150 HK, mens den opnår et imponerende lavt emissionsniveau med kun 110 g/km. Til alle 3 motorer fås en 6-trins manuel gearkasse med gearskifteindikator, som fortæller dig, hvornår det er bedst at skifte gear for at få den bedste brændstoføkonomi. * S manuel gearkasse blandet kørsel. S & Comfort manuel gearkasse blandet kørsel. Se specifi kationerne på side for at få fl ere oplysninger om, hvilke modeller der har disse og andre funktioner. Den viste model er en Executive.

12 Sikkerhed AIRBAGS Civic en er udstyret med airbags hele vejen rundt, også gardin-airbags. SRS systemet (Dual Supplemental Restraint System) giver dig fuldstændig beskyttelse. KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS)* Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) holder øje med køretøjer eller andre forhindringer foran dig. Hvis systemet registrerer en anden bil, der nærmer sig for hurtigt, bliver du advaret, så du kan reagere. Systemet kan også aktivere bremserne for at nedsætte hastigheden yderligere. Mærk begejstringen, når du virkelig føler dig tryg DÆKTRYKSOVERVÅGNING Advarselssystemet registrerer en eventuel punktering og giver besked til føreren. AKTIV PISKESMÆLDSBESKYTTELSE FOR I tilfælde af kollision hjælper nakkestøtterne på forsæderne og trepunktsselerne med selestrammer til at fastgøre og sikre passagererne. *CMBS og ACC fås som tilvalg til Executive-modellerne. Den viste model er Executive med udvidet sikkerhedspakke. VSA ELEKTRONISK STABILISERINGSSYSTEM Under kørslen monitorerer VSA-sensorerne vejgrebet og beregner den motoreffekt eller bremsekraft, der er nødvendig for at opnå optimal kontrol. AKTIV FARTPILOT (ACC)* Med ACC kan du indstille hastigheden, og en rader bag ved kølergrillen monitorerer hele tiden afstanden til forankørende og justerer automatisk gasspjældet eller bremser ned, hvis afstanden bliver for kort. For Honda er det vigtigt, at de allerbedste sikkerhedsfunktioner bygges ind i hver eneste Civic. Det hele starter med skallen. Vores avancerede karosserikonstruktion (ACE) absorberer og fordeler kollisionsenergien væk fra dig og dine passagerer, så alle er beskyttet. 6 airbags, elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og stabiliseringssystemet VSA er alt sammen standard. Civic en har også blokeringsfri bremser (ABS), der hjælper med at holde retningsstabiliteten, og en bremseforstærker (BA), som forstærker bremsekraften ved en katastrofeopbremsning. Der er en hel del kompliceret teknik og en masse databeregninger involveret, men det drejer sig alt sammen om at gøre noget meget simpelt at sikre dig og dine passager.

13 Din Civic Den nye Civic er unik, Der er mange måder, hvorpå du kan udtrykke hvem du er. Benzin eller diesel, manuelt gear eller automatisk, stof eller læder du bestemmer selv. Vi har arbejdet hårdt for at gøre den til vores nye Civic, og nu skal du gøre den til din. og det er du også

14 Modelprogram Executive 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 17 alufælge Panoramatag Tonede ruder Bi-HID forlygter fjernlyssystem Tågelygter, for LED-kørelys Parkeringssensorer for & bag Intelligent nøglefri adgang og start Læderindtræk Elopvarmelige forsæder Læderrat med multifunktionsknapper Aluminiumspedaler Magic Seats Lændestøtte på fører- og passagersæde Dual Zone klimaanlæg Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Bakkamera Bluetooth håndfrit telefonsystem* (HFT) Premium audioanlæg med subwoofer og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Regnsensor Autolys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Alarm Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Fartpilot med hastighedsbegrænser Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Tilvalg: HDD-satellitnavigationssystem Udvidet sikkerhedspakke (ACC/CMBS) *Du kan finde en liste over kompatible telefoner på Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Executive med udvidet sikkerhedspakke.

15 Modelprogram Sport 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 17 alufælge Tågelygter, for LED-kørelys Læderrat med multifunktionsknapper Aluminiumspedaler Magic Seats Fjernbetjent centrallås Klimaanlæg (1.4) Dual Zone Klimaanlæg (1.8 & 2.2) Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Bakkamera Radioanlæg med CD og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Regnsensor Autolys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Alarm Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Fartpilot med hastighedsbegrænser Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Sport sælges kun med sort interiør i Danmark Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Sport.

16 Modelprogram Comfort 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 16 alufælge LED-kørelys Magic Seats Fjernbetjent centrallås Klimaanlæg Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Radioanlæg med CD og MP3-tilslutning AUX-stik / USB-stik Elruder, for og bag Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Den viste model er Comfort.

17 Sædeindtræk S 6-trins manuel gearkasse 6-trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse 6-trins manuel gearkasse 15 alufælge ( og ) 16 alufælge () LED-kørelys Magic Seats Fjernbetjent centrallås Intelligent multi-informationsdisplay (i-mid) Elruder, for og bag Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Elektronisk stabiliseringssystem (VSA) Start/stop-funktion (tomgangsstop), kun ved manuelt gear AWAITING IMAGE APPROVAL 2KC KG Den viste model er en S 01 Sædeindtræk Uanset hvilken farve du vælger din Civic i, kan du supplere den med enten sort stof af høj kvalitet eller sort eller gråt læderindtræk. 01 SORT STOF 02 SORT LÆDER 03 GRÅT LÆDER 02 Sort stof Sort læder Gråt læder Executive - Sports - - Comfort S grade

18 Ekstraudstyr Udstyrspakker Som du ville forvente af Honda, er hver ekstraudstyrsdel udviklet, testet og konstrueret med henblik på sikkerhed, tryghed og holdbarhed. Eftersom det er udviklet samtidig med selve bilen, kan du være sikker på, at hver del har samme standard med hensyn til kvalitet og pålidelighed. Sportspakke Front-, bag- og sideskørter med carbon fi ber fi nish Dørtrin med Civic-logo og blå baggrundsbelysning Tagspoiler 18 Krypton alufælge (tilvalg til pakken) Og hvert stykke ekstraudstyr er fremstillet efter Civic ens retningslinjer, så det også passer til bilens udseende. Specialfremstillet og klar til brug. Det bedste af det hele fra Honda. Designpakke Cover til sidespejlene Sports tankdæksel Pynteliste ved luftindtag Sports frontgrill Pynteliste til bagklappen 18 Hydrogen alufælge (tilvalg til pakken) Komfortpakke Beskyttelseslister til siderne Stænklapper Bagagerumsbakke Dørtrin 17 Cobalt alufælge (tilvalg til pakken)

19 Ekstraudstyr Options Interior Ekstraudstyr Din Honda Civic vil altid se godt ud, men du kan gøre den mere personlig med dette stilfulde ekstraudstyr DØRTRIN MED CIVIC-LOGO OG BLÅ BAGGRUNDSBELYSNING RADIUM ALUFÆLGE COBALT ALUFÆLGE 04 HONDA COMPACT NAVIGATION HYRDROGEN ALUFÆLGE KRYPTON ALUFÆLGE 07 SSD-NAVIGATION 08 HUNDEGITTER 09 PARKERINGSSENSORER 10 BLUETOOTH 11 BAGAGERUMSBAKKE 12 BESKYTTELSESLISTER 13 BAGUDVENDT BARNESTOL 14 AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK 15 TAGBØJLER OG SKIBOKS 16 CYKELHOLDER TIL ANHÆNGERTRÆK

20 Farver Sæt kulør på tilværelsen Er du til rød eller sølvfarvet, hvid eller blå? Uanset hvilken farve, du ønsker, er der én, som passer til din stil og personlighed WHITE ORCHID PEARL 02 URBAN TITANIUM METALLIC 03 POLISHED METAL METALLIC 04 ROYAL SAPPHIRE BLUE PEARL 05 MILANO RED 06 ALABASTER SILVER METALLIC 07 CRYSTAL BLACK PEARL 08 WOODLAND GREEN PEARL 09 YELLOW TOPAZ METALLIC 08 09

21 Specifikationer Specifikationer Motor Executive Sport Comfort S & Motortype DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC & Slagvolumen (cm3) & & 1798 Maks. effekt (hk ved o/min.) Maks. drejningsmoment (Nm ved o/min.) & & Brændstoftype Diesel Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Diesel Benzin Benzin Brændstofforbrug Bykørsel (km/l) & & 13.7 Landevejskørsel (km/l) & & 20.4 Blandet kørsel (km/l) & & 17.2 CO 2 udledning (g/km) & & 136 Energimærke Transmission trins manuel gearkasse 5-trins automatisk gearkasse Ydelse Acceleration km/t (sek.) & & 8.7 Topfart (km/t) & & 190 Mål og kapacitet Bagagerumsplads, VDA liter Bagagerumsplads, VDA liter, sammenklappede bagsæder Tankvolumen (liter) & & 4300 Køreklar vægt (kg) & & 1322 Totalvægt (kg) & & 1720 Påhængskøretøj med bremser (kg) & Påhængskøretøj uden bremser (kg) Venderadius (m) Maks. tagbelastning (kg) Mål Længde (mm) Bredde inkl. sidespejle (mm) Bredde ekskl. sidespejle (mm) Højde ekskl. antenne (mm) Akselafstand (mm) Specifikationer Dæk og fælge Executive Sport Comfort S & 15" alufælge - 16" alufælge 17" alufælge Dæk 195/65 R15 Dæk 205/55 R16 Dæk 225/45 R17 Dækreparationskit Instrumenter og kontroller I-MID, Intelligent multiinformationsdisplay Ratmonterede skifteknapper til automatgear Gearskifte indikator Lys i bagagerum Blåt interiørlys (for) Kabinelys (for og bag) Fartpilot med hastighedsbegrænser Aktiv fartpilot (ACC) Digital kilometertæller (A/B-trip) Digital visning af brændstofforbrug Udvendig temperaturmåler Digitalt ur Advarselslyd ved tændte forlygter Justering af forlygtehøjde fra kabinen forlygtejustering Omdrejningstæller Udløser til brændstofklap Kortlys, for Advarselslampe for lavt brændstofniveau Sikkerhed Airbag i førerside Airbag i passagerside med afbryderknap Sideairbags Gardinairbags ABS, blokeringsfri bremser EBD, elektronisk bremsekraftfordeling BA, bremseassist Kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) Start/stop-funktion (tomgangsstop) Hill Start Assist Aktiv piskesmældsbeskyttelse, for & Brændstofforbrug: Brændstoføkonomien er gældende for blandet kørsel. Resultatet afhænger af de faktiske kørselsforhold. Se ordlisten for en mere udførlig forklaring. Standard Ikke muligt Tilvalg Standard Ikke muligt

22 Specifikationer Specifikationer Sikkerhed Executive Sport Comfort S & Tre nakkestøtter, bag Totonehorn Enkelttonehorn Højtmonteret bremselys, bag Forsæder med seleforstrammere og belastningsbegrænsere 5 stk. trepunktsseler ISOFix barnestolsmontering Forlygtesprinklere Ventilerede skivebremser på forhjulene Skivebremser på baghjulene Parkeringssensorer (for og bag) VSA, elektronisk stabiliseringssystem Dæktryksovervågning Styring af gasspjæld via drive-by-wire (DBW) Bagagerumsafdækning Startspærre med rullende kode Stelnummer synligt udefra Fjernbetjent centrallås med 2 foldenøgler Intelligent nøglefri adgang og start Integreret audioanlæg Handskerum Alarm Eksteriør Lakerede sidespejle El-justerbare og el-opvarmede sidespejle Elektrisk sammenklappelige sidespejle Sammenklappelige sidespejle via fjernbetjeningen Sidespejle med afviserblink Lakerede dørhåndtag, for Dørhåndtag integreret i vinduesramme, bag Autolys Panoramatag Tonede ruder Frontgrill åbne/lukke-funktion (kun diesel) Sidespoiler bag (kun diesel) & Specifikationer Eksteriør Executive Sport Comfort S & Halogenforlygter Bi-HID-forlygter med automatisk justering fjernlyssystem LED-kørelys & Højtmonteret bremselys Coming Home/Leaving Home-funktion på forlygter Tågeforlygter Enkelt udstødning Bagspoiler Mikroantenne Hajfinneantenne Bakkamera Komfort Bakspejl med automatisk nedblænding Justerbart rat, tilt-/teleskopfunktion Læderrat Lædergearknop Regnsensor Bagrudevisker Elektrisk servostyring (EPS) Solbrilleholder (i midterkonsollen) Bagagekrog i bagagerum Lys i bagagerum Kabinelys, for og bag Tilbehørsstik, for og bag (bagagerumsstik) Kun for Kun for Kun for FKun for Kun for Kun for Klimaanlæg Dual Zone Klimaanlæg Pollenfilter Makeupspejle i solskærmene Belyste makeupspejle i solskærmene Oplyst handskerum Aluminiumspedaler Todelt bagagerum Lomme bag på passagerstolen Elruder, for og bag Auto op/ned på elruder, for Auto op/ned på elruder, bag Standard Ikke muligt Standard Ikke muligt

23 Specifikationer Specifikationer o Du kan finde en liste over kompatible telefoner på Den anbefalede USB flash-lagerenhed skal altid anvendes. Visse USB-lagerenheder virker muligvis ikke til dette lydanlæg. Oplysninger om brændstofforbrug, CO 2 og vægt er målt iht. EU s direktiver. Det faktiske brændstoffforbrug og de virkelige CO 2 -oplysninger kan afvige fra disse officielle værdier som følge af kørestil, vej, trafik og vejr samt afhængigt af køretøjets almene stand og udstyrsniveau. Vægten (dvs. brugsvægt) er gældende for køretøjer med standardudstyr. Ekstraudstyr kan få disse tal til at stige og nyttelasten til at falde. Erstatter AUX-stikket, når navigation er inkluderet. Executive Sport Comfort S & Komfort Betjening af elruder via fjernbetjeningen Kopholdere, for Flaskeholdere i for- og bagdøre Siddepladser Førersæde med manuel højdejustering El-justerbar lændestøtte i førersædet El-justerbar lændestøtte i passagersædet El-justerbar sidestøtte i førersædet Magic Seats Armlæn på midterkonsol, for Elopvarmelige forsæder Nakkestøtte og trepunktssele på midterste bagsædeplads Midterarmlæn, bag 60:40-opdeling af bagsædet Stofindtræk Læderindtræk Audio m.m. 1 CD-tuner - MP3-kompatibel Premium lydanlæg, MP3-kompatibelt med subwoofer Timer til automatisk slukning af lydanlægget Bluetooth håndfrit telefonsystem (HFT) o 4 højttalere 6 højttalere inkl. tweetere Ratmonteret fjernbetjening af audioanlæg Hastighedstilpasset lydstyrke Tilbehørsstik, for Tilbehørsstik, midterkonsol Tilbehørsstik, bagagerum AUX-stik USB-stik Videoport HDD-navigation & Tilvalg Standard Ikke muligt 4300 mm 2065 mm inkl. sidespejle 1770 mm (2065 mm inkl. sidespejle) De bilversioner og udstyrsniveauer, der er vist i denne brochure, kan muligvis ikke fås i alle lande. Nøjagtige oplysninger kan fås hos din lokale Honda-forhandler. Civic er dækket af flere forskellige garantier som følger: 3 år eller km fabriksgaranti 3 års lakgaranti 5 års garanti mod gennemtæring på udstødning 10 års garanti mod gennemtæring på specifikke undervognskomponenter 12 års garanti mod gennemtæring Honda Assistance (kontakt din forhandler for at få flere oplysninger)

24 Ordliste Ordliste AKTIV FARTPILOT (ACC) ACC benytter oplysninger fra en rader, som er monteret i kølergrillen, til at måle afstanden til den forankørende bil, samtidig med at sensorer måler bilens hastighed og ratudslag. Udover at holde en forudindstillet hastighed kan ACC (Adaptive Cruise Control) automatisk regulere både hastighed og afstand til den forankørende bil i samme vognbane. Det gør kørsel på motorveje og lignende veje både sikrere og mere behagelig. ACC-funktionen er kun aktiv, hvis følgende betingelser er helt opfyldt: bilens hastighed er indstillet til mellem 30 og 180 km/t hovedkontakten er aktiveret. BLUETOOTH Det håndfri Bluetooth -telefonsystem (HFT) gør det muligt for føreren at foretage eller besvare opkald uden at fjerne hænderne fra rattet. Med det indbyggede højttaler- og mikrofonsystem, der styres via knapperne på rattet, kan man tale sikkert i telefon under kørslen. BREMSEFORSTÆRKER (BA) Bremseforstærkeren anvender sensorer til at over våge, hvor hurtigt bremsepedalen trædes ned. Hvis der registreres en nødopbremsning, anvender bremse for - stærkeren maksimalt bremsetryk og aktiverer ABSsystemet. Bremseforstærkeren aktiveres kun, når den er nødvendig, og deaktiveres, når bremsepedalen slippes. CO 2 Kuldioxid er en af de udstødningsgasser, der menes at have betydning for drivhuseffekten. Jo lavere CO 2 - udslip, jo bedre for miljøet. KOLLISIONSBEGRÆNSENDE BREMSESYSTEM (CMBS) Det kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) er udviklet specifi kt til at advare føreren om et forestående sammenstød eller, hvis sammenstødet ikke kan undgås, mindske kollisionskraften ved at aktivere bremserne automatisk. Systemets øje er en radarsender, som er monteret bag ved Civic ens kølergrill. Den udsender konstant et radarsignal, og ekkoet vurderes. Hvis systemet registrerer en bil eller anden forhindring på vejen, beregner det afstanden og den hastighed, forhindringen nærmer sig med. Hvis forhindringen nærmer sig for hurtigt, advarer systemet omgående føreren med en blinkende indikator på instrumentbrættet og en advarselslyd. Hvis føreren ikke gør noget for at nedsætte hastigheden, strammer systemet automatisk førerens sikkerhedssele og bremser let. Når systemet vurderer, at et frontalsammenstød er uundgåeligt, og føreren stadig ikke har gjort noget for at undgå det, strammes sikkerhedsselerne på begge forsæder, og der foretages automatisk nødopbremsning. Disse automatiske handlinger har til formål at nedsætte hastigheden ved kollisionen og at minimere de personskader og skader på bilen, der kan være følgen. BRÆNDSTOFFORBRUG Tallene vedrørende brændstofforbrug og CO 2 - udledning giver en indikation af bilens ydeevne. I henhold til reglerne, der er opstillet af VCA (Vehicle Certifi cation Agency), skal alle bilproducenter udarbejde denne statistik med samme standardiserede branchetest. Dette gør det muligt at sammenligne på tværs af alle producenter og modeller. I testene anvendes en standardversion af modellen, og der tages ikke højde for yderligere ekstraudstyr, såsom forskellige hjulstørrelser, dæk og andre faktorer, der kan påvirke modellens brændstoføkonomi. Testen foretages ved almindelig vejkørsel, og der er ingen ekstra vægt i bilen udover føreren (ingen passagerer eller last), og der tages ikke højde for den individuelle kørestil, hvilket kan påvirke de tal, der ville kunne måles i praksis. START/STOP-FUNKTION Start/stop-funktionen (tomgangsstop) slukker motoren, når bilen holder stille, og starter automatisk igen, når du igen aktiverer koblingen. Denne funktion øger effektiviteten, reducerer emissionerne og sænker brændstofomkostningerne. i DTEC Hondas i-dtec-motor hvor i et står for intelligent tilhører en ny generation af motorer med direkte indsprøjtning, som anvender den nyeste teknologi inden for common rail og variable turboladere. Resultatet er en betydelig mere støjsvag og blødere motorgang samt større kraft og bedre brændstoføkonomi end konventionelle dieselmotorer. i VTEC (VARIABLE VALVE TIMING AND LIFT ELECTRONIC CONTROL) i-vtec benytter en intelligent elektronisk styring af tidsforskydning til at variere, hvor meget ventilerne løftes, og hvor længe ventilerne skal være åbne for indsugningen på cylindrene. Det giver en optimeret forbrænding ved forskellige omdrejningstal, hvilket mindsker brændstofforbruget og bilens emission samt forbedrer motorens ydeevne. SIKKERHED Civic en er udstyret med fl ere avancerede airbagssystemer, som beskytter passagererne. Seks airbags, herunder dobbelte frontairbags, sideairbags og gardinairbags, suppleres af et avanceret sensorsystem, som overvåger faktorer, såsom kollisionsvinkel og sammenstødets alvorlighed. Alle sæder har trepunktsseler, og sikkerhedsselerne på forsæderne er udstyret med aktive systemer, der hjælper med at korrigere passagernes siddepositioner på kollisionstidspunktet. Desuden er der aktive nakkestøtter på forsæderne, der reducerer risikoen for piskesmældsskader. ANTISPIN Antispin-funktionen er indbygget i VSA-systemet (Vehicle Stability Assist) og hjælper med at fastholde vejgreb ved acceleration på glatte veje. Hvis et hjul er på vej til at miste grebet, når bilen accelererer, aktiveres dets bremse og/eller motorkraften nedsættes, indtil det igen har fast greb. Den viste model er en Executive

Den nye. Civic Tourer

Den nye. Civic Tourer Den nye Civic Tourer Honda sætter sig nye høje miljømål og lancerer et nyt slogan Honda har altid været med helt fremme, når det handler om at opstille skrappe miljømål både for modellerne og for selve

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms og

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl.

Læs mere

Din nye mobil Problemfri.

Din nye mobil Problemfri. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem års garanti, uanset hvor langt du kører Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil.

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598 09.06.2014 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Vejl. udsalgspris Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. inkl. moms og reg. afg.

Læs mere

NISSAN MURANO. Priser, udstyr og specifikationer 07.04.2014 DK-08C-0560

NISSAN MURANO. Priser, udstyr og specifikationer 07.04.2014 DK-08C-0560 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor & CO 2- udledning Blandet k ørs el G røn ejerafgift G eark as s e Vers ion Træk g/k m k m/l pr. halv år Energik las s e* reg.afg. k r. Benz in 3.5L V6

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536 NISSAN JUKE VAN Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Tilgængelig s å længe lager hav es. Kontak t din Nis s an-forhandler for mere information MO TO R TRANSMISSIO N Model Træk CO 2- emis s ion g/k

Læs mere

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud NISSAN MICRA GLÆDES PRINCIPPET NISSAN MICRA. Du gør tingene på din egen måde, og du får ting til at ske. Brug alt, hvad du har, og start med den skulputrelle forreste kofanger og kølergrillen i bikubemønster.

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum XC70 D4 163 6-trins manuel 18,9 139 B B 2.120,- 1.600 kg. 615.000,- 660.004,- 695.007,- XC70 D4 163 6-trins

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum V40 CC T4 180 6-trins manuel 18,2 129 A A 830,- 1.300 kg. 395.002,- 430.002,- V40 CC T4 180 6-trins Powershift

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014 OPEL Movano, MOvanO combi/bus COMbi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser januar OktObEr 20142011 2 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 3000 kg Combi: L2H2 3500 kg Priser og motorer Diesel Motor /

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat ducato Motor 2.2 JTD Antal cylindre 4 på række, tværliggende Volumen (cm 3 ) 2198 Kompressionsforhold 17,5:1 Maks effekt

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

ANDRE IKKE KAN KOMME.

ANDRE IKKE KAN KOMME. fiorino TAG DERHEN, HVOR ANDRE IKKE KAN KOMME. Et kompakt ydre, et rummeligt indre og frem for alt økonomisk. Det kan godt være, at det er den mindste varebil fra Fiat, men intet job er for stort til denne

Læs mere

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service.

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service. Forhandlernet og service. Partner Tepee Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

03.2012 AVENSIS TILBEHØR

03.2012 AVENSIS TILBEHØR AVENSIS TILBEHØR 03.2012 Anhængertræk m fast kugle sedan/stw 9.323,- ----Fast træk m. 13-Polet 10.085,- Anhængertræk m/aftagelig kugle, Horisontal 11.528,- ----m/aftagelig kugle, vertikal 11.733,- Anhængertræk

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum R-Design S60 T3 150 6-trins manuel 17,2 135 B 830,- 1.600 kg. 431.001,- 471.002,- 506.002,- - S60 T3 150

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI DEN MEST SPÆNDENDE QASHQAI NOGENSINDE DEN STARTEDE EN REVOLUTION og nu er er den tilbage med et skarpt nyt design, avanceret intuitiv teknologi og dynamiske køreegenskaber,

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud NISSAN MICRA NISSAN MICRA. Hvad nu hvis_du kunne følge din egen rytme og få tingene til at ske. Brug alle de fordele, du har fra den velformede kofanger foran og kølergrillen med bikubemønster. Vis din

Læs mere

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE VOLVO V50 QUICK GUIDE VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI DEN MEST SPÆNDENDE QASHQAI NOGENSINDE DEN STARTEDE EN REVOLUTION og nu er er den tilbage med et skarpt nyt design, avanceret intuitiv teknologi og dynamiske køreegenskaber,

Læs mere

Originalt tilbehør. Insight

Originalt tilbehør. Insight Originalt tilbehør Insight 02 0 UDSTYRET TIL FREMTIDEN Tænk på fremtiden. Ikke kun på din egen fremtid men også på planetens fremtid. For det er det, det handler om, når du kører en hybrid: et stilfuldt,

Læs mere

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI DEN NYE GENERATION NISSAN QASHQAI DEN MEST SPÆNDENDE QASHQAI NOGENSINDE DEN STARTEDE EN REVOLUTION og nu er den tilbage i 2. generation - med et skarpt, nyt design, avanceret intuitiv teknologi

Læs mere

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM www.renault-trucks.dk RENAULT MAGNUM EN LASTVOGN MED KARAKTER Den opdaterede og moderniserede Renault Magnum er stærk og solid. Taget, de aerodynamiske sidespoilere

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

Lagerliste alle biler

Lagerliste alle biler Lagerliste alle biler 01-04-2014 900842 Kia 2005 VI Sportage 2,0 CRDi EX 4WD 5d Sortmetal perfekt camping-trækker 136 hk, 1 ejer, service ok, ikke ryger, alu., fartpilot, abs, antispin, esp, servo, indfarvede

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

CR-V. Man skal blive ved at forfølge sine drømme Soichiro Honda

CR-V. Man skal blive ved at forfølge sine drømme Soichiro Honda CR-V Man skal blive ved at forfølge sine drømme Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3.

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60 VOLVO V60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere