Rapport om projekt 4 - Redesign af Wordpressportfolio

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rapport om projekt 4 - Redesign af Wordpressportfolio"

Transkript

1 Rapport om projekt 4 - Redesign af Wordpressportfolio Design Brief Med denne opgave ønsker jeg at fremvise min udvikling efter første semester som Multimediedesign- og Kommunikationsstuderende på Copenhagen Business Academy Lyngby. Denne udvikling vil blive fremvist gennem et fuldt funktionelt redesign af min wordspress portfolio, der er udarbejdet uden brug af CMS-systemer. Design argumentation Begrebet Less Is More, opsummerer i virkeligheden hele konceptet bag mit design. Før jeg påbegyndte min foranalyse, havde jeg allerede sat mig for at jeg ville lave et enkelt og overskueligt design. Min simple tilgang til designet, skulle efter mit eget koncept udtrykket professionalisme samt nytænkning. Efterfølgende startede jeg min idégenerering, gennem udførslen af en nedskreven brainstorm. Efter at have nedskrevet og dernæst sorteret i alle mine umiddelbare idéer, stod ord som minimalistisk og moderne tilbage. Jeg begyndte dernæst at klarlægge hvordan disse skulle komme til udtryk i netop mit personlige design. Dette viste sig dog hurtigt som værende en stor udfordring da vores uddannelse ikke blot hedder multimediedesign, men multimediedesign OG kommunikation. Jeg valgte derfor med udgangspunkt i min brainstorm, at bruge ethos som overvejende appelform. Jeg skulle med andre ord sørge for at mit designmæssige udtryk visuelt og kommunikativt, blev viderebragt korrekt til min ønskede interessent. Og når man er født kvinde, er det ved naturlov besluttet at man er meget selvkritisk, hvilket resulterede i at jeg lavede utallige redesigns af redesignet og kørte helt fast i designprocessen. I dødvandet af dette var Kill your Darlings samt brugen af mine tillærte færdigheder inden for design og visualisering min redning. Da jeg havde fået styr på mit layout, ville jeg gerne skabe noget ekstra individuelt for mig: et logo. Noget jeg kunne sættes i relation med. Jeg ønskede at logoet skulle være simpelt og klassisk, for at bibeholde mit gennemgående tema, Less is More. Jeg skabte derfor dette logo:

2 Efter mange velovervejet designmæssige beslutninger er jeg nu færdig og klar til at fremvise mit online visitkort udadtil. Jeg syntes selv jeg har opnået at skabe en personlig portfolio, der fremviser mine færdigheder inden for både multimediedesign og kommunikation. Design og visualisering med eksempler på kode Eksempler på koder og forklaring Kreeringen af min personlige portfolio er baseret på HTML med et eksternt CSS <style> dokument. Jeg valgte at lave et eksternt CSS dokument, fordi jeg ønskede at selve layoutet, tekstformatering mm. skulle gå igen på alle sider. Og skulle jeg ønske noget specifikt for hvert enkelt element, kunne jeg definere disse med <a id= # ></a>. Men til brugen af de større sammenhørige grupperinger, brugte jeg <div class= # ></div>. Farvekoder og farvevalg: Begrundelsen for valget af ikke-farver, i form af kontrasterne grå og hvid, er et valg der er truffet med fuldt overlæg. Disse kontraster optræder oftest ens i alle browsere, hvorimod forskellige brugerdefineret og avancerede farver kan variere. Valget om næsten udelukkende at bruge kontraster er altså truffet for at kunne opretholde designets æstetik og visuelle udtryk. Med mit udgangspunkt i det minimalistiske ønskede jeg, som før nævnt, ikke at gøre megen brug af farver. Men jeg ønskede dog alligevel at bryde de hvide (#fff), grå (#666) og lysegrå (#CCC) kontraster, ved at inddrage en rød farve. Denne røde farve (#F00), repræsenterer det spændende og er et forsøg på at drage brugerens øje. I sammenhørighed med de andre lyse farver fungerer den røde farve perfekt som blikfang. Layout - eksempel på kode og forklaring Layoutet i sig selv er på siden meget enkelt og dette er med fuld overlæg. Jeg ønskede i mit design af skabe et webdesign med indhold der larmede meget lidt. Når farverne er holdt afdæmpede, når det er lyst og når det er simpelt, har brugeren mere ro til at navigere rundt på sitet. Der hvor jeg har ønsket ekstra opmærksomhed, har jeg valgt at lave farverne larme lidt mere. Denne øgning af støj i designet, indfanger brugerens opmærksomhed på de rette tidspunkter. Brugeren forstyrres således ikke af distraherende elementer, men holder fokus på det essentielle. Layoutet er opbygget af en mainwrapper:

3 !! CSS:!!.mainWrapper {!!! height: 100px;!!! width: 1120px;!!! margin: auto;!!! }! HTML:!! <div class="mainwrapper"></div> Denne mainwrapper, sætter rammen om de to side om side stående hovedelementer. Disse er defineret ved en henholdsvis left- og en rightwrapper. Herunder er leftwrapper defineret.! CSS:!!.leftWrapper {!!! width:580px;!!! height:600px;!!! margin-top:-50px;!!! margin-left:-55px;!!! background-image:url(images/paper4.jpg);!!! background-repeat:no-repeat;!!! background-position:center;!!! }! HTML:!! <div class="leftwrapper"> Genkendelighed: Logoet - den såkaldte hjem-knap Et bestemt element jeg ønskede skulle gå igen, var det venstrestillede logo. Jeg ønskede at logoet skulle være et konstant element som brugeren kunne navigere ud fra, således at man altid hurtigt og nemt kunne komme tilbage til udgangspunktet. Så selvom logoet er defineret som værende baggrund i leftwrapper, ønskede jeg alligevel at gøre dele af dette klikbart. Jeg definerede koden således:

4 ! CSS:!! #home-link {!!! position: fixed;!!! top: 260px;!!! left: 70px;!!! width: 500px;!!! height: 100px;!!! }! HTML:!! <a id="home-link" href="frontpage.html"></a> Ved at lave en boks med brugen af id, kunne jeg gøre et unikt område at baggrunden klikbart og derved understøtte mit designprincip om ekstern genkendelighed, idet at hjemknappen fra andre systemer er velkendt som værende logoet. Overskuelighed, og direkte adgang til konkret information: Når en bruger bevæger sig rundt på et site, må der ikke være nogle blande veje. Wayfinding samt navigation skal være enkelt. Brugeren skal derfor altid kunne komme retur til forrige side ved at linke sig tilbage på logisk vis. Et effektivt hiraki er derfor en nødvendighed når menuen, den såkaldte header eller sidebar udarbejdes. Man kan på den måde menubaren er opstillet på, se at dette er en klar gruppering, noget der hører sammen. For en bruger kan det være tidsbesparende og overskueligt når ting er grupperet. Med mit design har jeg også valgt at benytte mig af dette princip. Jeg har valgt at lukke den højrestillede box med en grå farve, for at understrege at teksten inden i denne konkrete box, med et klik ude på menulinjen, er foranderlig. På den måde kan brugeren hurtigt afkode designet og bliver fortrolig med sin egen færden på sitet. Ligeledes har jeg under hvert menupunkt valgt at skrive en lille kursiv forklaring, således at brugeren konstant er orienteret om hvorfor han/hun befinder sig på pågældende side og hvilken type information der er adgang til. Links er desuden på alle sider markeret med <b> tag </b>, og bliver ved a:hover rød (#F00), således at brugeren hurtigt kan lokalisere link og klikke videre. Kommunikation og formidling Kommunikationsmæssigt har jeg valgt 2 forskellige udgangspunkter:!

5 ! Det humanistiske paradigme! Lasswell s formel - Kanyleteorien Umiddelbart virker disse to som modstræbende parter, idet den ene hævder at være et medskabende element, medens den anden meget modelbaseret og sprøjter informationen direkte ud til modtageren. Jeg har derfor brugt Lasswell s formel som struktur for meningen med min portfolio, men jeg har samtidig haft det humanistiske paradigme i baghovedet da jeg gerne med ethos vil styrke mit designs troværdighed. Humanistiske paradigme: I henhold til kommunikative paradigmer, har jeg i høj grad med mit design lagt vægt på det humanistiske paradigme. Jeg har valgt det humanistiske paradigme, fordi jeg ser brugeren som en centralt participant i skabelsen af mit webdesign. Hvis brugeren/den eventuelle modtager ikke kan bruge sitet, er der intet formål med at skabe det. Derfor har jeg besluttet at gøre brug af humanistiske tiltag som blandt andet sprog. Dette forklarer hvorfor at min hjemmeside er være.com i stedet for.dk. Desuden har jeg valgt at skrive den på engelsk, kontra at skrive den på dansk, da flere uden tvivl er engelsktalende end dansktalende. Derved kan jeg ramme en større målgruppe og desuden få større aktivitet på mit site. Lasswell s formel - kanyleteorien: Hvem --> Siger hvad --> I hvilken kanal (mediet) --> Til hvem --> Med hvilken effekt! Hvem siger hvad? Hvem er afsenderen?! I dette tilfælde er det mig selv der er afsenderen, idet jeg har udarbejdet produktet.! Hvem siger hvad? Hvad er budskabet?! Budskabet er at jeg med dette redesign skal vise min udvikling og vise hvilke! færdigheder jeg har tillært mig på uddannelses indtil videre.! I hvilken kanal? Hvilke medier er der brugt i denne? Ulemper fordele?

6 ! I udarbejdelsen af min portfolio har jeg brugt programmer som Dreamweaver,! Photoshop, Illustrator, Flash, Pages (tekstprogram) og InDesign.!! Fordelene ved brugen af disse medier er at man har mange muligheder og! designmæssigt er der meget frie tøjler. Der er stor mulighed for at lave noget meget! personligt, da man selv bestemmer hele udtrykket og stemningen.! Dette kan dog ligeledes også vise sig at være den største ulempe. Fordi man har! lavet noget man selv syntes er godt, er det ikke ensbetydende med at brugeren! deler samme synspunkt. Sammenspillet mellem afsender og modtager er næsten! ikke eksisterende på sitet.! Til hvem? Hvem er modtageren af budskabet? Hvem ønsker jeg at henvende! mig til?! Jeg kunne godt tænke mig at tage 3. semester i udlandet. Så denne portfolio er til! dels ment som et udstillingsvindue til en fremtidig uddannelsesinstitution.! Den er dog delvist også skabt til at fremtidige arbejdsgivere kan kigge på mit! arbejde og vurdere om jeg er kvalificeret til den type stilling de ønsker at besætte.! På denne måde kan de uforstyrret stifte bekendtskab med mine forskellige! kompetencer, arbejdsområder samt erfaring.! Hvad er effekten? Kan modtageren lide det han/hun ser? Kan noget misforstås?! Det kan være svært for en virksomhed at bedømme en person udfra deres online! portfolio præsentation. Spørgsmål såsom overholdelse af deadlines, allokering af! resourcer og evne til at indgå i et større team er bare nogle af de få spørgsmål der! kan melde sig som en problemstilling hos en arbejdsgiver. Disse er ting der skal! afprøves i praksis får de kan bedømmes.! SEO Optimeringstiltag: Jeg har i henhold til forbedringen af min SEO valgt at benytte mig af følgende tiltag:! HTML:!! <meta name="description" content="caroline Lundholm online portfolio, about Caroline Lundholm, contact Caroline Lundholm, studying multimediadesign and communication at copenhagen business academy lyngby, designed musical poster for

7 Vestfyns Gymnasium, creating creative and innovating web designs, simple web designs "> Denne kode dækker over mulige sætninger, samt længere sammenhængende tekst man gerne vil sættes i relation med, blandt andet på søgemaskiner. Keywords jeg gerne vil forbindes med:! HTML:!! <meta name="keywords" content="portfolio, learning, multimediedesigner cph business lyngby, forside, frontpage, projects 1 st semester, learning process, redesign the website Soeren K, projects, learning, contact Caroline Lundholm, home, about, photography "> Derudover har vi alle i klassen linket til hinandens portfolioer for at øge vores sidevisninger og derved vores pageranks. Remake af tidligere projekter I henhold til opgaveforuleringen, har vi fået stillet til opgave at redesigne vores tidligere udarbejdet gruppeprojekter, delvist eller helt. Disse ændringer er mit subjektive syn på hvorledes jeg alene ville udarbejde eller forbedre projektet. Jeg har valgt at basere mine ændringer på den tilbagemeldte konstruktive kritik fra mine undervisere.! Projekt 1 (+ projekt4) - Wordpress portfolio:! Remaket af projekt 1 er formelt set projekt 4. I denne rapport har jeg redegjort for! mine designvalg og overvejelser i udarbejdelsen af portfolioen.! Projekt 2 - Bannerprojekt:! Dette var det første gruppearbejdeprojekt, vi udarbejde sammen 3! kampangebannere samt en landingpage, til kulturnatten 2012.! På tilbagemeldingen skrev underviser DSK under Look og Feel: Godt arbejde med de grafiske og visuelle udtryk. Det er måske samlet set en smule julet i udtrykket, men hænger fint sammen og er godt dokumenteret i rapporten.! Derfor valgte jeg at lave følgende ændringer i vores bannere:

8 ! Før:! Efter:! Jeg ændrede farverne på bannerne fra mørk blå, til helt sort. Dette gjorde jeg for at! fjerne den juleagtige association. Den sorte farve repræsenterer desuden også! natten, som er en reference til selve Kultur Natten.

9 ! Projekt 3! Til projekt 3 var der ingen skriftlig tilbagemelding, men blot en bestået/ikke! bestået. Dette gjorde det en smule svært at komme frem til hvilke ændringer jeg! kunne udføre, da jeg egentlig overordnet set var tilfreds med det endelige! resultat. Jeg gik derfor i tænkeboks og kom frem til at det kunne være sjovt at! komme op med en total makeover. Denne ville jeg udarbejde med intentionen om! at være sitets helt oprindelige design meget tro. Jeg lavede derfor!designet baseret! på de designprincipper jeg har lært på 1. semester.! Før:! Efter:

10

11 Brugertest - Gangstertesten, udført på carolinelundholm.com Testpersoninformation: Alder: 22 år Beskæftigelse: sygeplejeskesturderende 1. Websitets identifikation: Hvilket website befinder du dig på? (3 point) Jeg befinder mig på carolinelundholm.com. Det kan jeg se i den der menu top (fane) og på forsiden. Så det må være der jeg er. 2. Sektioner: hvilket overordnede sektioner findes på websitet? (2 point) Hmm. Jeg kan se der er en menu og der er en aflukket boks til venstre. Menuen er ret nem at se og det er godt. Der er også gode overskrifter til de enkelte afsnit. Det er meget enkelt og overskueligt. 3. Underside: Hvilken underside befinder du dig på? (3 point) Der er en stor overskrift, så jeg har nemt ved at se hvad jeg har klikket på 4. Lokal navigation: Hvilke muligheder har du på dette niveau/hvilke undersider findes på samme niveau? (3 point) På siderne er der mange ting man kan klikke på (links), og der står alt sammen hvad de er hen til. Det er ret smart. Foreksempel på projects siden, så kan man nemt se hvad der er hvad 5. Placerings-indikatorer: Hvor er du i den samlede struktur/hvordan er du kommet dertil? (2 point) Det er ret nemt at finde rundt på siden fordi der er den der menu ude i siden. Jeg fandt også ud af at jeg kunne klikke på logoet Caroline Lundholm, også kom jeg tilbage til forsiden. Der er også store overskrifter. 6. Søgefunktion: Kan du søge, og hvor kan du det? (0 point) Nej Resultat af gangstertest: Mit website opnåede i alt 13 point, hvilket vil sige at den navigationsmæssigt ligger i den gode ende hos denne bruger. Da jeg har fokuseret på enkel navigation i mit design, er det

12 begrænset hvor mange undersider jeg egentlig har. Dette viser sig for denne bruger subjektivt at være en positiv oplevelse. Flow chart over carolinelundholm.com Mit flowchart viser hvorledes min hjemmeside er opbygget. Jeg har hele tiden ønsket at bevare enkeltheden i mit design samt min navigation. Jeg udførte min gangstertest på en person med relativt lidt kendtskab til internetnavigation, og selv denne testperson kunne finde rundt på siden. Selvom det at udføre brugertesten på kun én person ikke er et repræsentativt udsnit, er det alligevel brugbart for webdesigneren, idet man får et fingerpeg om hvad der intuitivt fungerer og hvad der ikke gør.

13 Overordnet konklusion + læring Dette 4. projekt må i den grad siges at have været meget lærerigt. At gå fra at have arbejdet i teams under de sidste 2 projekter, til pludselig at sidde ene mand, har været lidt af en opgave på både godt og ondt. For mig at se er det at arbejde i teams en stor fordel, da man kan bruge hinanden som sparringspartnere og at man kan lære nye ting af sine gruppemedlemmer. Derudover er det at arbejde i grupper også et sted hvor der til tider må tages demokratiske beslutningstiltag. Hvortil man bare må indstille sig på at ens idéer ikke altid kan føres ud i livet. Dette er nødvendigvis ikke en dårlig ting, da man derved lærer vigtigheden i til tider at kunne gå på kompromis. Fordelen ved at arbejde alene er dog en klar ting: man er selv chef. Man bestemmer selv sine arbejdstider, sine designs og sine skriftlige formuleringer. Men, når deadlinen nærmer sig og projektet skrider ind i den afsluttende fase, er man også selv ansvarlig for at samle alle de løse ender. Dette har for mig været en meget lærerig proces, idet jeg har lært hvorledes jeg skal prioterere min tid. Jeg har inden for programmer såsom dreamweaver og photoshop tillagt mig en del færdigheder. Det er gået op for mig hvor detaljeorienteret man hurtigt bliver og selv bare 1 pixel kan gøre en stor forskel. Så når man tager en beslutning om at opstille et layout på en bestemt både, er det også vigtigt at kunne argumentere for hvorfor man netop har gjort det. Dette har for mig også gjort mig meget bevidst om at skabe en rød tråd gennem hele designet, ved at lade gå elementer igen. Jeg vil løbende glæde mig til at opdatere min nye portfolio og se hvordan den udvikler sig over de næste år. Samtidig vil jeg glæde mig til at se tilbage på min udvikling, som jeg gør lige nu med dette halve år der er gået. Jeg syntes det er utroligt hvor meget jeg personligt har rykket mig, fra min første HTML side, til hvor jeg er i dag. Og jeg ved at med hårdt arbejde kan jeg rykke mig endnu mere.

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E.

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E. Portfolie Redesign www.gaardbodesign.dk Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013 Jens Jákup E. Gaardbo indholdsfortegnelse design... gestaltlove... opbygning...

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html!

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html! Portfolio redesign Kia Dahlen cph-kd51@cphbusiness.dk 1. semester eksamen MUL-A 2013 www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html Underviserer: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler-Poulsen Jesper Hinchely

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk Eksamensopgave Redesign af Portefølje Grace Grigoria Tsatsaris 14 1 Brainstorm og ideudvikling: Jeg startede med at danne mig et overblik over projektet

Læs mere

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM Eksamensprojekt 1. Semester Indledning Dette projekt gik ud på at designe og udvikle sit eget portfolio, hvor indhold fra tidligere projekter, læring, brugerteste og begrundelse

Læs mere

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett fra idé til visuelt udtryk Benett Indholdsfortegnelse Brief...5 Idé og skitsering....6 Værktøjer....6 Farvevalg....7 Flowchart eksisterende site...7 Design i Photoshop....9 Ikoner i Illustrator...11 Setup

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen Pia Jensen cph-pj103@cphbusiness.dk 1. semester eksamensprojekt MUL-A 2013 mul33.itkn.dk/eksamensprojekt/index.html EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR 2014 Lærere: Thomas Hartmann Jesper Hinchely Ian

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Grafisk Workflow. hovedforløb 2

Grafisk Workflow. hovedforløb 2 Grafisk Workflow hovedforløb 2 WORLD OF FURNITURE Forside.wrapper width: 95%; margin: 0 auto; box-shadow: 0px 0px 25px #888888; Image slider carousel 5 sekunder .button span.button span:after.button:hover

Læs mere

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 Indholdsfortegnelse - Intro - Mindmap - Designvalg - Farvevalg - Logo - Ensartethed - Farver - Det gyldne snit - Fleksibilitet & brugbarhed

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION WORK- FLOW DREAMWEAVER CS5 DESIGN & KODNING AF LANDING PAGE. a.link, a.hover, a.visited. Wrapper. paragraph CSS. h1 h2.

GRAFISK PRODUKTION WORK- FLOW DREAMWEAVER CS5 DESIGN & KODNING AF LANDING PAGE. a.link, a.hover, a.visited. Wrapper. paragraph CSS. h1 h2. GRAFISK PRODUKTION OG WORK- FLOW CSS Wrapper paragraph h1 h2 DREAMWEAVER CS5 Class Tags Kodning Design a.link, a.hover, a.visited HTML Kundekontakt Komposition og modulopbygning Skelet Pixels Layout Usabillity

Læs mere

Grafisk Redegørelse Opgaven Programvalg Kvalitetsvurdering Målgruppe Arbejdsproces Kvalitet Komposition og layout Brugervenlighed

Grafisk Redegørelse Opgaven Programvalg Kvalitetsvurdering Målgruppe Arbejdsproces Kvalitet Komposition og layout Brugervenlighed Redegørelse Grafisk Opgaven At redesigne en hjemmeside for AGF fanclub, som har et mere moderne look og et nyhedsarkiv som er let oversskueligt. Hjemmesiden er en opgave jeg selv har stillet mig og kunne

Læs mere

PROJEKTOPGAVE -Et brugervenligt website af: Michéla, Mathilde, Christian & Andreas

PROJEKTOPGAVE -Et brugervenligt website af: Michéla, Mathilde, Christian & Andreas PROJEKTOPGAVE -Et brugervenligt website af: Michéla, Mathilde, Christian & Andreas INDHOLD GRUPPEMEDLEMMER...3 DESIGNBRIEF...4 KOMMUNIKATIONSANALYSE...4-5 KOMMUNIKATIONSMODEL...5 ARGUMENTATION FOR DESIGNPRINCIPPER...6

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels Bilag 1 Bilag 2 Projekt 1 - usability test og marketing Gruppe: Senia, Agnete, Andreas, Ninette Website: postdanmark.dk Undersøgelsesområde: navigation og funktionalitet Tests: Brugertest (funktionalitet)

Læs mere

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb Dokumentation Workflow Grafisk produktion Trine Alexandersen 1. hovedforløb Jeg har valgt at vise min egen hjemmeside som workflow. Siden er min e-portfolio som skal vise hvad jeg lærer under min uddannelse

Læs mere

KT OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW

KT OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW PR D O U ION KT // W KFKF OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW // WORKFLOW HJEMMESIDE / REDEGØRELSE / IDÉ, FARVE, FONT OG GRAFIK / SKITSER OG FLOWCHART / SKELET / STORYBOARD / CSS HVAD? Opgaven er en fiktiv hjemmeside

Læs mere

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16 GRAFISK WORKFLOW Indhold Grafisk workflow Procesbeskrivelse Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 2 Html, css og seo 6 Grafisk workflow Opgaven At skabe et nyt og

Læs mere

Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6

Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6 Bannerprojekt Mul B 2013 Gruppe: 6 Projekt URL - http://henrietteklindt.it/html-soundvenue/index.html Undervisere: Thomas Hartmann, Morten Rold, Merete Geldermann Lützen, Jesper Hinchely, Ian Wisler-Poulsen,

Læs mere

FAKTA 3 INDLEDNING 4 KREATIV PROCES 4 INDLEDENDE FASE 4 DESIGNVALG 6 TYPOGRAFI 6 FARVER 6 LOGO 6 BRUGERGRÆNSEFLADE 6 BAGVEDLIGGENDE KODE 7

FAKTA 3 INDLEDNING 4 KREATIV PROCES 4 INDLEDENDE FASE 4 DESIGNVALG 6 TYPOGRAFI 6 FARVER 6 LOGO 6 BRUGERGRÆNSEFLADE 6 BAGVEDLIGGENDE KODE 7 FAKTA 3 INDLEDNING 4 KREATIV PROCES 4 INDLEDENDE FASE 4 DESIGNVALG 6 TYPOGRAFI 6 FARVER 6 LOGO 6 BRUGERGRÆNSEFLADE 6 BAGVEDLIGGENDE KODE 7 EKSPERTVURDERING 10 REDESIGN AF PROJEKTER 12 BANNERPROJEKT 12

Læs mere

Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding

Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding BRAINSTORM Tema: Vinter, alaska, bjerge, blå & hvide farver. Farver: Colourlovers eksempler: http://www.colourlovers.com/palette/605421/crystal_ice_palace

Læs mere

Mit grafiske workflow inkluderer:

Mit grafiske workflow inkluderer: GRAFISK WORKFLOW Opgave: Opgaven var at producere en bog og et website med temaet stilhistorie. Jeg har valgt at beskrive mit grafiske workflow i produktionen af websitet. Kravene var, at der skulle være

Læs mere

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning.

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning. Portfolie Redesign dette er en gennemgang af opbyggelse af mit portfolie, med samtilige begrunderlser af design valg. Forord Min portfolie hjemmeside er fra start af ment som et startplatform og ikke et

Læs mere

Dokumentation. Karen-Louise Fejerskov

Dokumentation. Karen-Louise Fejerskov Dokumentation Grafisk Workflow Et af produkterne, jeg skulle lave, var et redesign af FreQuence s info hjemmeside. A B Punkt 1 Ansvar: Jeg har selv stået for opsætningen af hjemmeside og selv bestemt,

Læs mere

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015 1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December 2014 - Januar 2015 Redesign af online portfolio www.cbruhn.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Formål 3 Planlægning 4 Designvalg 5 Moodboard 6 Informationsarkitektur

Læs mere

srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008

srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008 Gruppe 9: Besir Redzepi, Jacob Pedersen, Garwun Jeffrey Lai og Sean Rørgren srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008 Indholdsfortegenelse

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ Produkt Web sider Index side Underside - Cykelhjelmen - brug den rigtig. Underside - Husk nu cykelhjelmen.

Læs mere

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio: Michell Aagaard Dranig

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio:   Michell Aagaard Dranig Portfolio Udvikling af min portfolio Link til portfolio: http://dranigdesign.com/ CPH-MD267@CPHBUSINESS.DK ind på en af undersiderne, kom home finde ud af, hvad mit eksamensprojekt Udvikling af min portfolio

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW Endotest website DOKUMENTATION OPGAVEN: Endotest ApS ønskede at redesigne deres hjemmeside, så den fremstår mere professionel og enkel. Derudover skal det nye site præsentere

Læs mere

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014 1. DEC I dag fik jeg opgavebeskrivelsen og fik et overblik over, hvad der skal laves, ved at gennemgå opgavebeskrivelsen, samt lave en brainstorm og PBS. Jeg er i gang med at finde et alternativ til programmet

Læs mere

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely Bannerpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/bannerpage/ Landingpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/ René Skovgaard Andersen cph-ra73@cphbusiness.dk Stig Hamborg Nielsen cph-sn9@cphbusiness.dk

Læs mere

Brainstorm Hjemmeside Grafisk interface med billeder af computer dele billederen skal så kunne klikkes og få information omkring delene,

Brainstorm Hjemmeside Grafisk interface med billeder af computer dele billederen skal så kunne klikkes og få information omkring delene, Idefasen. Brainstorm Hjemmeside Grafisk interface med billeder af computer dele billederen skal så kunne klikkes og få information omkring delene, Sider med hver hardware del og en forklaring til hvordan

Læs mere

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm WOODKID The Golden Age Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm Projektbeskrivelse Vi har designet og animeret tre forskellige bannere

Læs mere

det færdige resultat

det færdige resultat grafisk design Under dette fagområde har jeg valgt at præsentere jer for en opgave, jeg har udarbejdet for virksomheden Breinholt. Breinholt er en nyopstartet virksomhed i Odense, der tilbyder spirituel

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

workflow Programmer: Om opgaven: Kvalitetsvurdering: Afsender: Modtager: Cathrine Laulund Web: Dreamweaver Billedbehandling: Photoshop

workflow Programmer: Om opgaven: Kvalitetsvurdering: Afsender: Modtager: Cathrine Laulund Web: Dreamweaver Billedbehandling: Photoshop Om opgaven: For et halvt år siden overtog nogle bekendte værtshuset Midtskiws i Skive. De havde derfor brug for en ny hjemmeside, som kunne fungere som et online informationssted og visitkort for deres

Læs mere

Projekt 5 - Porfolio Redesign

Projekt 5 - Porfolio Redesign Projekt 5 - Porfolio Redesign 1 semester - Copenhagen Business School Business School. 1/20 Indholdsfortegnelse Projektbeskrivelse...side 3 Mindmap...side 4 Project Breakdown Structure...side 5 Work Breakdown

Læs mere

grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE

grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE BESKRIVELSE GRAFISK WORKFLOW BESKRIVELSE Den tidligere nævnte virksomhed Embrace-IT, forsøger i takt med at virksomhen vokser, at opdatere og optimere deres

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen GRAFISK DESIGN Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 Opgavebeskrivelse Total redesign af hjemmeside til Trademark Textiles A/S, både layout og kodning af side. Trademark textiles

Læs mere

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 Christoffer Møller Jarolics CPH Business Lyngby Multimediedesign Udviklingsprocessen af tilblivelsen af dette projekt redesign af portfolio, vil på de følgende sider

Læs mere

Opgaven. Væsentlighed. Problemstillinger. Browserkompabilitet. Layout. Kvalitetsvurdering. Format. Processer. Komposition og modulopbygning

Opgaven. Væsentlighed. Problemstillinger. Browserkompabilitet. Layout. Kvalitetsvurdering. Format. Processer. Komposition og modulopbygning Opgaven Opgaven var fiktiv, og gik ud på at lave en side med titlen Husk Hjelmen - hvilket skulle være en underside, til rådet for sikker trafik. I sidens layout skulle vi vise at der var plads til at

Læs mere

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober Redesign af Cinnober Gruppe 25 Vi har i denne uge arbejdet på at redesigne hjemmesiden til butikken Cinnober, som ligger på Strøget i København. Cinnober sælger bøger og andre kontorartikler. Deres hjemmeside

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmesidedesign

GRAFISK WORKFLOW Hjemmesidedesign GRAFISK WORKFLOW www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline Færdige produkt www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline Færdige produkt www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline

Læs mere

Grafisk workflow. Maria Clausen Svendeportfolio Grafisk workflow

Grafisk workflow. Maria Clausen Svendeportfolio Grafisk workflow Grafisk workflow Maria Clausen Svendeportfolio Grafisk workflow OPGAVEN Kunden har stiftet et nyt firma som hedder Wood id, som sælger lamper, møbler og tilbehør lavet i kvalitets træ. Kunden ville gerne

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT

GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT DOKUMENTATION OPGAVEBESKRIVELSE Opskriftsbogen Chocoaddict skulle have et website, hvor alle opskrifter samt skabelon til print selv opskriften er tilgængelig. Der

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot til hjemmesiden. Mine indledende tanker bag hjemmesiden

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW OPGAVEBESKRIVELSE KVALITETSVURDERING HJÆLPEMIDLER BROWSER BRUGERVENLIGHED/USABILLITY

GRAFISK WORKFLOW OPGAVEBESKRIVELSE KVALITETSVURDERING HJÆLPEMIDLER BROWSER BRUGERVENLIGHED/USABILLITY GRAFISK WORKFLOW OPGAVEBESKRIVELSE Min kunde er en ung mand som ønskede at få lavet en hjemmeside til hans fremtidig firma, den skulle være responsiv og simpel. Da kunden ikke havde noget ønske om selv

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

REDESIGN AF GRAFISK FORUMS HJEMMESIDE. Grafisk Workflow

REDESIGN AF GRAFISK FORUMS HJEMMESIDE. Grafisk Workflow Grafisk Workflow REDESIGN AF GRAFISK FORUMS HJEMMESIDE Før Efter REDEGØRELSE OPGAVEN Da jeg ikke har noget med web at gøre på min elevplads, opfandt jeg en fiktiv opgave - nemlig at redesigne Grafisk Forums

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. 1 Grafisk workflow

GRAFISK WORKFLOW. 1 Grafisk workflow GRAFISK WORKFLOW 1 Opgavebeskrivelse I forbindelse med et nyt online koncept Web in a box skulle jeg lave en Photoshop-skabelon, der kan eksportere materiale til en hjemmeside automatisk. Selve konceptet

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

portfolio GRAFISK WORKFLOW

portfolio GRAFISK WORKFLOW Grafisk Workflow Opgaven Der skal laves hjemmeside til et lille privat bageri. Kunden ønsker et overskueligt site. Hjemmesiden skal kort og godt fortælle om Skejby Centrets Bageri og deres produkter og

Læs mere

grafisk design Se webappen på din mobil

grafisk design Se webappen på din mobil ideudvikling Jeg har valgt at bruge kulturbegivenheden Aarhus Festuge, som udgangspunktet i min svendeprøve. Jeg vil redesigne deres marketingsmateriale såsom logo, magasin, plakater m.m. Derudover vil

Læs mere

Grafisk workflow. website til duckhead music

Grafisk workflow. website til duckhead music Grafisk workflow website til duckhead music Portfolio h1 Side 18 website til duckhead music Selvom jeg er hos et webbureau, så sidder jeg udelukkende med design, og er derfor ikke kommet til at kode endnu.

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

web via Photoshop, så de fylder mindst muligt for at mindske indlæsningstiden for websitet.

web via Photoshop, så de fylder mindst muligt for at mindske indlæsningstiden for websitet. GRAFISK WORKFLOW Grafisk workflow Beskrivelse Opgaven Redesign af website for bilforhandleren PerB. Opgave har jeg stillet mig selv med det formål at lave en simpel men indbydende udgave af PerB s website.

Læs mere

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website Sarah Winther, Hold B Dato: 18 sep. 2015 Kunde: Subsero Projekt: Ugeopgave 38 Kreativ Brief Case: Digitalt bureau: www.subsero Hvem er afsenderen? Sarah Winther

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

Multimediedesign på Cph-Business

Multimediedesign på Cph-Business Multimediedesign på Cph-Business URL:mul122.itkn.dk/banner/banner.html Undervisere: Ditlev Skanderby, Frederik Tang, Ian Wisler-Poulsen, Jesper Hinchely, Merete Geldermann Lützen, Morten Rold og Thomas

Læs mere

MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël. Unique Landscapes. URL:

MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël. Unique Landscapes. URL: MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël Unique Landscapes URL: http://sillenoel.com/uniquelandscapes/index.html 1 7. Ekspertvurdering Kvalitetsvurdering af Unique Landscapes nuværende website.

Læs mere

Grafisk Design. rafisk Design

Grafisk Design. rafisk Design rafisk Design Svendeprøve 2016 Opgaven I forbindelse med at ReklameTryk ville lancere en webshop skulle vores hjemmeside opdateres. Den skulle fremstå enkelt, lys og nem at navigere rundt på og samtidig

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE 2 REDESIGN AF FUTURECOM BUSINESS SOLUTIONS HJEMMESIDE OPGAVEN Den gamle hjemmeside skulles redesignes da den daværende hjemmeside var forældet (indhold og udseende)

Læs mere

Portfolio - Grafisk Workflow

Portfolio - Grafisk Workflow Portfolio - Grafisk Workflow Opgaven gik ud på at designe et website for en tatovør. Der skulle indgå forskellige elementer på hver enkel side, samt overholdes nogle fastsatte krav. Vi skulle arbejde ud

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet GRAFISK DESIGN Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet Diner no. 34 9 Opgavebeskrivelse Fiktive opgave. Redesign af visuel identitet og design af ny hjemmeside. Materialet skal skabe et genkendeligt

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

Bannerprojekt Evaluering

Bannerprojekt Evaluering Bannerprojekt Evaluering Bannerprojekt Cphbusiness Lyngby Multimediedesigner MUL- A 1. semester, 2012 Projekt URLs Banners: http://andreasbrix.dk/projects/bannerproject/ Landing page: http://andreasbrix.dk/projects/bannerproject/landingpage/

Læs mere

5. Billeder og logo til websitet er optimeret til web via Photoshop, så de fylder mindst muligt for at mindske indlæsningstiden for websitet.

5. Billeder og logo til websitet er optimeret til web via Photoshop, så de fylder mindst muligt for at mindske indlæsningstiden for websitet. GRAFISK WORKFLOW Grafisk workflow Beskrivelse Opgaven Design af website til Tipsbladet Fokus, som er noget, jeg selv har fundet på. Det er tænkt som et alternativ til Tipsbladet.dk, hvor der på Tipsbladet

Læs mere

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN 1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN 2 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN 01. BRIEFING GRAFISK DESIGN 01. Briefing 02.

Læs mere

DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015

DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015 DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015 KATHRINE AMALIE RUSSELL HARDER CPH BUSINESS ACADEMY MUL-B 1 Indledning Til vores eksamens projekt fik vi til opgave at redesigne vores Wordpress portfolio som var

Læs mere

# Redesign af copenhagenskatepark.dk

# Redesign af copenhagenskatepark.dk # 1 Grafisk Design # Redesign af copenhagenskatepark.dk Opgave Dette er en fiktiv opgave hvor jeg har valgt at redesigne copenhagenskatepark.dk's website. Jeg synes det kunne være en spændende udfordring

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Martin Møller Web1b Tirsdag den 19 juni 2012

Martin Møller Web1b Tirsdag den 19 juni 2012 Martin Møller Web1b Tirsdag den 19 juni 2012 Projektbeskrivelse 3 Tema valg 3 Budskab 3 Afsender 4 Målgruppe 4 Kommunikations mål 4 Skitser 6 Layout index 7 Layout Kulturliv 8 Layout Gratis glæder 9 Layout

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Proces. Kodning. Fonts:

GRAFISK WORKFLOW. Proces. Kodning. Fonts: P f t r o o i l o 1 H GRAFISK WORKFLOW»Vi skal bruge en hjemmeside, så vi kan få fat i patienterne til vores botilbud. Ellers risikerer vi at de vælger noget andet. Der skal laves logo, samt lærringsvideoer«proces

Læs mere

GRAFISK DESIGN DET DIGITALE PRODUKT - DESIGN AF MIN PRIVATE HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DET DIGITALE PRODUKT - DESIGN AF MIN PRIVATE HJEMMESIDE GRAFISK DESIGN DET DIGITALE PRODUKT - DESIGN AF MIN PRIVATE HJEMMESIDE Det var på tide med en ny hjemmeside til privat brug. Jeg valgte at starte helt fra bunden i stedet for at ændre på noget eksisterende.

Læs mere

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015 Af Ditte Vium Overgaard Grafik og billedbehandling 1. Hovedforløb Mediegrafiker - 2015 OPGAVEBESKRIVELSE Der er til alle de fire kernefagligheder taget udgangspunkt, i mit eget lille projekt, med design

Læs mere

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk Grafisk workflow Se siden her: www.cormas.dk Dokumentation 4 Procesbeskrivelse 5 Inspirationssøgning 6 Skitser 8 Layout i Photoshop 9 Farver 10 Font 11 Flowchart 12 Wireframe 13 Storyboard 14 kontakt.html

Læs mere

Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** Grafisk design ******

Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** Grafisk design ****** Grafisk design Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN Grafisk Design Side - 2 / 8 Arktis Kampagne Opgave / Indhold Få hele kampagnen til at hænge sammen: Indstik, plakat og hjemmeside. Budget Budgettet var

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2 GRAFISK WORKFLOW Kasper Staal - Portfolio - H2 Opgaven Denne opgave bestod i at design et website til min egen virksomed 3DService.dk. Websitet skulle være responsivt, og indeholde de mest gængse informationer

Læs mere

Banner projekt. 1.semester

Banner projekt. 1.semester 1.semester 2013 33 Banner projekt Kamilla Klein: Kleinovich@gmail.com Asger Onsberg: Sofie Jensen: sofierough@gmail.com Cathrine Petersen: cathrinegpetersen@hotmail.com Gruppe nummer Hold Årgang Lærer

Læs mere

Naja Schlüter Roskilde Tekniske Gymnasium 26/ Interessentanalyse

Naja Schlüter Roskilde Tekniske Gymnasium 26/ Interessentanalyse Interessentanalyse Jeg fik til opgave at skulle lave en ny studieweb som er min egen personlige side. Min studieweb skal bruges til lidt information og så vil jeg løbende igennem de to år jeg har igen

Læs mere

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK WORKFLOW

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK WORKFLOW Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK WORKFLOW website til drømmemadpakken Hvad? Opgaven er anden del af en opgave i to dele, et trykt produkt og et digitalt produkt. Vi fik udleveret tekst og billeder

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW HJEMMESIDE EL FIRMA ANDERSEN EL

GRAFISK WORKFLOW HJEMMESIDE EL FIRMA ANDERSEN EL GRAFISK WORKFLOW HJEMMESIDE EL FIRMA ANDERSEN EL OPGAVEBESKRIVELSE Min kunde er en ung mand som ønskede at få lavet en hjemmeside til hans fremtidig firma, den skulle være responsiv og simpel. Da kunden

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW GRAFISK WORKFLOW DIGITAL KOMMUNIKATION OLEMOGELBY.COM

GRAFISK WORKFLOW GRAFISK WORKFLOW DIGITAL KOMMUNIKATION OLEMOGELBY.COM GRAFISK WORKFLOW DIGITAL KOMMUNIKATION OLEMOGELBY.COM OPGAVEN Redesign af Ole Møgelbys hjemmeside, der efter stor succes med sine værker, gerne vil have frisket udtrykket lidt op. Billedsiderne skal udvides

Læs mere