F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ ÅRGANG"

Transkript

1 F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ ÅRGANG

2 RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf / Henrik Behrendorff, Sverige Tlf / henrik@behrendorff.dk Kasper Nielsen, Kildebovej 6, 4100 Ringsted Tlf / nielsen_kasper@hotmail.com SEKRETÆR: Carl Hansen carl-h@mail.dk HUSUDVALG: Bestyrelsen PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: Jørgen Kristensen, Lokesvej 10, 4100 Ringsted Tlf Ole Nielsen, Hagbardsvej 10, 4100 Ringsted Tlf / (tilmelding havture) Bestyrelsen Lars W. Hansen, Vestre Søvej 22, 4100 Ringsted Tlf Finn Lystrup, Ravelinen 5, 4100 Ringsted Tlf Bestyrelsen BLADUDVALG: BÅDUDVALG: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf Johnni Hansen, Gyrstinge Bygade 44, Gyrstinge, 4100 Ringsted Tlf / FANGSTRAPPORTER: Bestyrelsen + Krestian Larsen, Sjællandsgade 13 BÅDBESTYRER af foreningens både i søerne: Jørgen Kristensen, Lokesvej 10, 4100 Ringsted Tlf HUSBESTYRER: Kontakt bestyrelsen ved overnatning i Huset, eller langvarig brug GÆSTEKORT til foreningens fiskevande kan købes hos samtlige bestyrelsesmedlemmer. MEDLEMSBLADET FEJLHUGGET Fejlhugget@hotmail.com Redaktør: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf Annoncer: Jørgen Kristensen, Lokesvej 10, 4100 Ringsted Tlf

3 RSF fylder 80 år lørdag d. 25. april 2015, der sker følgende: Bådene i vandet Foreningsbådene er klargjorte, så de kan komme i vandet: LØRDAG D. 25. APRIL Vi starter med en kop kaffe, og lidt morgenbrød, kl i Huset, og fra ca. kl og frem til sidst på formiddagen lægger vi bådene og bådbroen i vandet. Ligeledes skal et par både køres til Gyrstinge Sø, og fortøjres derude. Alle der har lyst og tid til at give en hjælpende hånd med er meget velkomne. (Husk, at der er 80-års jubilæumsarrangement for medlemmer senere samme dag) Jubilæumsarrangement på dagen For at fejre os selv, og foreningens 80-års stiftelsesdag, har bestyrelsen besluttet, at der på dagen, lørdag d. 25. april, kl , afholdes et arrangement for alle foreningens medlemmer ved Huset ved Haraldsted Sø. Der vil blive serveret pølser, grillede og kogte, samt øl og vand, og vi skal have et par hyggelige timer i godt selskab med gode fiskekammerater. Vi satser selvfølgelig på godt vejr, samt at vi bliver mange til bådilægningen, så vi kan være færdige til arrangementsstart. Vel mødt kære medlemmer, til en uhøjtidelig hyldest af RSF!

4 Ringsted Sportsfiskerforening, 80 år! Da dr. Gregers Panduro i 1935 fik den fremsynede og visionære ide sammen med andre Ringstedborgere at stifte det, der dengang blev døbt Lystfiskeriforeningen for Ringsted og omegn, så var det noget, der i den grad kommer os medlemmer til gode den dag i dag. Foreningen blev senere døbt om til Ringsted Sportsfiskerforening. Foreningens første, og længstsiddende formand: Dr. Gregers Panduro, fra Skørping ved Ålborg, født 10. november 1897, student fra Sorø i 1916, cand. med. i 1924, og praktiserende læge i Ringsted i 30 år, samt bosiddende i Haraldsted til sin død 18. oktober Foreningen har gennem tiderne talt 11 formænd, som var/er: Gregers Panduro Johannes Knudsen Kay Svan John Printz Johannes Knudsen Ole Hylleborg Ole Mobak Jørgen Christiansen Finn Lystrup Willy Paulsen Søren Rath 2000-???? Foreningen var dengang, i 1935, en forening bestående af mange prominente Ringstedborgere, der talte medlemmer som mange lokale vil kunne nikke genkendende til: Dr. Panduro, Isenkærmmer Iversen, Urmager Jepsen, Konsul E. Andersen, Skåning, E. Svan, Fanø og mange flere. Udover søfiskeriet efter hovedsageligt gedder og ål, så var kastekonkurrencer en stor del af aktiviteterne i foreningen. Det var længde- og præcisionskast. Ved en kastekonkurrence i 1945 optog Danmarks Radio fra stævnet, og det blev sendt samme aften i radioen!

5 Tilbage i 1943 overtog foreningen alle rettigheder til fiskeriet, også erhvervsfiskeriet, i Haraldsted Sø samt Gyrstinge Sø. Efter forhandlinger med Skjoldenæsholm Gods indgik man en kontrakt om leje af fiskervandet for kr ,-. 50 ud af foreningens dengang ca. 75 medlemmer stemte JA til dette. Samme år var der offentlig argumentation for, at lystfiskere skulle til at opgive fangsten i kilo, i stedet for som hidtil i pund. I 1945 var kontingentet kr. 20,-, familiekontingent kr. 28,- og åletegn kr. 25,- I 1946 blev det på generalforsamlingen vedtaget, at der skulle købes en passende grund ved Haraldsted Sø, samt opføres et klubhus. Samme år vandt foreningen Nordisk Mesterskab i kastekonkurrence. Allerede tilbage i tiden var foreningen med til at føre miljøsager. I førtes en sag om fredning af Humlebjerget, så ikke der kunne udvindes grus længere. Det blev gennemført i Foreningen har også vundet DM for hold i havfiskeri, det skete i 1983, samt haft en juniordanmarksmester i medefiskeri i slutningen af 90-erne. Foreningen har gennem 40-erne, 50-erne, 60-erne og 70 erne haft stigende medlemstal, og ved foreningens 50 års jubilæum i 1985 talte foreningen 225 medlemmer. I dag er vi ca Tilbage i starten af 1990 erne blev det besluttet at opføre et nyt klubhus, det som vi i dag har stor glæde af, og er stolte af at fremvise. Det havde et budget på godt kr ,-, hvoraf en stor del var opsparet, så kun ca. halvdelen skulle lånes. Det er betalt, og foreningen kan fejre 75 års dag uden gæld, og med en god opsparing, så det er en sund og stadig ung forening! I 1978 så det første foreningsblad dagens lys. Her er det forsiden på blad nr. 2 fra august Bladet kører nu på 33. sæson, og udkommer 4 gange årligt. Har man lyst til at fordybe sig mere i foreningens historie, så er der meget af den i gamle scrapbøger og fotoalbums, der er tilgængelige i Huset. Det er spændende læsning, her er kun bragt ganske få detaljer fra Ringsted Sportsfiskerforenings 80 årige historie. Forårets præmiedage De sædvanlige to præmiedage i hhv. maj og juni bliver i år søndag d. 10. maj efter aborrer og gedder, samt søndag d. 7. juni efter sandart. Begge dages må sejles i henhold til de særlige bestemmelser, frem til indvejningen kl. 14 ved Gyrstinge Sø, samt den store indvejning kl. 15 ved Huset ved Haraldsted Sø. Her vil der så også være præmieoverrækkelse m.m.

6 Sankt Hans Foreningen afholder i år Sankt Hans arrangement i samarbejde med vores gode nabo Roklubben. De er med til at bygge bålet, og vil også være der på selve aftenen. Som de tidligere år sætter vi vores lid til godt vejr så vi kan tænde op i grillen, og sidde ude på græsset ved bordene, og indtage vores veltillavede mad. Fra kl. ca. 18 er der blus på grillene, så medbring din egen bøf, kyllingefilet, pølser eller andet guf, samt tilbehør, så sørger du selv for maden, og foreningen for de gode omgivelser. Der vil kunne købes øl og vand i Huset til sædvanlige, gunstige priser. Kl. 22 bliver der bål på søen, og forinden båltale på dæmningen. Vi har allerede nu en formodning om, at aftenens båltaler bliver borgmester Henrik Hvidesten. Bare mød op kræver ingen tilmelding. Juniorsiden Programmet for maj og juni måned. Maj og juni måned er højsæson for fiskeri i søerne. Junioraftnerne er, som de har været i mange år, om tirsdagen. I maj fisker vi efter gedder og aborrer, mens vi i juni også prøver at fange sandart. I år starter vi tirsdag den 5. maj, og sidste gang er den 16. juni. Den 23. juni er det Sankt Hans og i år vil der igen være grill og bål. Fiskeriet foregår fra båd og starter omkring Der vil jeg være ved søen. Vi slutter kl Juniorerne, som har været med en del år er ved at have stor erfaring. Så det vil være nogle af dem, som vil være bådførere. Du skal selv have fiskegrej med, 1 eller 2 fiskestænger med hjul, helst 0,25 0,30 mm linie. Vi vil prøve at fange agnfisk, men det vil nok ikke lykkes så tit, så husk woblere, blink eller andet endegrej. Man har ALTID redningsvest på, og vi har redningsvestene. Der kan også fiskes fra land, her skal du også selv have grej med. Den store gedde skal nok fanges fra båd. Der vil IKKE være medestænger på dæmningen, det er først til august. Der vil altid være nogen på land, så der vil være mulighed for hjælp til fiskeriet, købe sodavand i klubhuset eller få en kop kaffe. Husk det varme tøj, det bliver koldt sidst på dagen. Madpakken er også en god ide. Det er altid tilladt at tage en ven/veninde med, som har lyst til fiskeriet. De første par gange man kommer er det gratis. Junior 1 som er til og med 15 år koster det kr. 205,- for 2015, for junior 2 over 15 år koster det kr. 350,- for Det er på disse tirsdage, at junior 2 kan tage bådkort, så de kan få en nøgle til huset og bådene. Der er ingen tilmelding til disse dage, så mød op.

7 Sidste år prøvede vi, hvordan det var at falde i søen med redningsvest på. Det vil vi også gøre i år, men det er først når vandet er varmt og datoen er ikke bestemt. Det bliver nok tirsdag den 16. juni. Den sidste gang, den 16. juni vil der være grill som afslutning. Tvivlsspørgsmål kan løses ved henvendelse til Lars W Hansen tlf Junioraftner: Fra til Gedde og aborre Fra til Gedde og aborre Fra til Gedde og aborre Fra til Gedde og aborre Fra til Gedde, aborre og sandart Fra til Gedde, aborre og sandart Fra til Gedde, aborre og sandart Bådfordelingen i søerne i år: Grundet stigende fiskepres på Gyrstinge Sø de seneste år har bestyrelsen besluttet at flytte én båd fra Haraldsted Sø til Gyrstinge Sø, nr. 14, samt at den nyindkøbte alujolle også placeres i Gyrstinge Sø, så der nu er 5 både til medlemmernes rådighed i hver sø: HARALDSTED SØ: Bådnummer: RSH 12 RSH 13 RSH 15 RSF 16 RSF 17 Bådtype: Flad, hvid jolle OH-jolle OH-jolle OH-jolle Rudkøbing-jolle GYRSTINGE SØ: RSG 13 RS 14 RSG 15 RSG 16 RS 18 Flad, grøn jolle OH-jolle Rudkøbing-jolle OH-jolle Alu-jolle (ny) ALLE både, undtagen RSH 12, skal reserveres før brug. Det sker indtil videre hos Jørgen og Rita, tlf Havturene i 2015 De 5 ture med kursiv tæller med i kampen om årets havmesterskab. Der er fra 8 plader til hele skibet afhængig af turene. Husk altid tilmelding senest 14 dage i forvejen, og gerne før, til havudvalgsformanden OG JUNIORER TIL HALV PRIS: Søndag d. 26. april: Marianne F., Rørvig, flade, sejltid kl. 9-14, afg. kl fra Torvet, kr. 275,- Fredag-søndag, maj? -> Weekendkyst-/havtur efter diverse mulige fisk, spørg Ole.

8 Søndag d. 14. juni: Bien, Korsør, flade, sejltid kl. 8-14, afg. kl fra Torvet, ca. kr. 275,- Søndag d. 23. aug: Marianne F., Odden, makrel, sejltid kl. 6-12, afg. kl fra Torvet, kr. 275,- Søndag d. 4. okt: Jaws, Vedbæk, sild/torsk, sejltid kl. 7-12, afg. kl fra Torvet, kr. 275,- Søndag d. 25. okt: Juventus, Helsingør, flade, sejltid kl. 7-12, afg. kl fra Torvet, kr. 275,- Søndag d. 22. nov: Bien, Korsør, torsk/flade, sejltid kl. 8-14, afgang kl fra Torvet, kr. 275,- LØRDAG d. 28. nov: Havmøde i Huset Søndag d. 27. dec: Bien, Korsør, torsk, sejltid kl. 8-14, afgang kl fra Torvet, ca. kr. 275,-.

9

10 RSF-kontingentsatser m.m. for året 2015: Senior.. kr. 650,- Styk 2 medlem, (har ikke fiskeret i søerne)...kr. 225,- Junior I, (til og med 15 år).....kr. 205,- Junior II, (over 15 år)....kr. 350,- Familietillæg....kr. 170,- Bådplads....kr. 420,- Depositum ved udlevering af nøgle.. kr. 200,- Nøgleleje, pr. år..kr. 40,- Gæstekort, for seniorer pr. dag. kr. 100,- Gæstekort, for juniorer pr. dag..kr. 50,- Pokaler til uddeling for året 2015: SENIOR: GEDDE: 6,80 kg Brian Keldt ABORRE: 1,02 kg Brian Keldt SANDART: ingen tilmeldt ØRRED: ingen tilmeldt TORSK: ingen tilmeldt JUNIOR: GEDDE: 5,80 kg Aksel Emil H. Nørgaard ABORRE: ingen tilmeldt SANDART: ingen tilmeldt ØRRED: ingen tilmeldt TORSK: 2,00 kg Peter Jensen SÆRE FISK KANDIDATER : Ingen tilmeldt endnu.

11 Kvartalets fisk Perioden fra 6. januar til 5. april gav 4 tilmeldte fisk. De tre største er jvf. sammenligningsvægtene følgende: Aborre, 1,02 kg (85%) Gedde, 6,80 kg (62%) Torsk, 2,00 kg (33%) Vinder af kvartalets fisk, og gavekortet, er derfor Brian Keldt med fangst af aborren på 1,02 kg, fanget i Gyrstinge Sø d. 18. januar TIL LYKKE TIL BRIAN! Fangstrapporter Fisk, der ønskes tilmeldt foreningens komkurrencer (pokaler, kvartalets fisk, rekordtavler m.m) tilmeldes ved skriftlig fangstrapport. Fortrykte blanketter forefindes i årekassen ved Gyrstinge Sø, ved fangstbogen, og i årerummet ved Haraldsted Sø, i plastlommen på indersiden af døren. Udfyldte fangstrapporter afleveres til bestyrelsen eller direkte til undertegnede senest 14 dage efter fangsten. ENESTE undtagelse fra ovennævnte er fisk, der er indvejet til foreningens præmiedage i søerne. Disse fisk noteres ved indvejningen, og registreres dermed automatisk i systemet. Krestian Larsen Konto-nummer Husk at ved indbetaling via netbank kan følgende kontonummer benyttes: Husk at informere kassereren om navn og adresse, samt indbetalingens omfang.

12 Maj Juni Juli Fr 1 Premieredag Ma 1 Præmiedag On 1 Lø 2 Ti 2 Junioraften To 2 Pens.træf Sø 3 On 3 Fr 3 Ma 4 To 4 Pens.træf Lø 4 Ti 5 Junioraften Fr 5 Sø 5 On 6 Lø 6 Ma 6 To 7 Pens.træf Sø 7 Præmiedag Ti 7 Fr 8 Ma 8 On 8 Lø 9 Ti 9 Junioraften To 9 Sø 10 Præmiedag On 10 Fr 10 Ma 11 To 11 Lø 11 Ti 12 Junioraften Fr 12 Sø 12 On 13 Lø 13 Ma 13 To 14 Sø 14 Havtur Ti 14 Fr 15 Kyst-/havtur Ma 15 On 15 Lø 16 Kyst-/havtur Ti 16 Junioraften To 16 Sø 17 Kyst-/havtur On 17 Fr 17 Ma 18 To 18 Lø 18 Ti 19 Junioraften Fr 19 Sø 19 On 20 Lø 20 Ma 20 To 21 Sø 21 Ti 21 Fr 22 Ma 22 On 22 Lø 23 Ti 23 Sankt Hans To 23 Sø 24 On 24 Fr 24 Ma 25 To 25 Lø 25 Ti 26 Junioraften Fr 26 Sø 26 On 27 Lø 27 Ma 27 To 28 Sø 28 Ti 28 Fr 29 Ma 29 On 29 Lø 30 Ti 30 To 30 Sø 31 Fr 31

NR. 203 MAJ ÅRGANG RSF1935.dk

NR. 203 MAJ ÅRGANG RSF1935.dk NR. 203 MAJ 2016 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER ÅRGANG. RSF1935.dk

F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER ÅRGANG. RSF1935.dk F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER 2016 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG:

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST ÅRGANG. RSF1935.dk

F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST ÅRGANG. RSF1935.dk F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST 2016 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG:

Læs mere

NR. 193 November ÅRGANG

NR. 193 November ÅRGANG NR. 193 November 2013 36. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

NR. 196 AUGUST ÅRGANG

NR. 196 AUGUST ÅRGANG NR. 196 AUGUST 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff E-mail:

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG

F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 206 FEBRUAR ÅRGANG. RSF1935.dk

F E J L H U G G E T NR. 206 FEBRUAR ÅRGANG. RSF1935.dk F E J L H U G G E T NR. 206 FEBRUAR 2017 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG:

Læs mere

NR. 194 Februar ÅRGANG

NR. 194 Februar ÅRGANG NR. 194 Februar 2014 36. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG FORSIDE NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

NR. 190 FEBRUAR ÅRGANG

NR. 190 FEBRUAR ÅRGANG NR. 190 FEBRUAR 2013 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

75 år 75 år FORSIDE. 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG

75 år 75 år FORSIDE. 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG 75 år 75 år FORSIDE 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG:

Læs mere

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

FORSIDE NR. 187 AUGUST ÅRGANG

FORSIDE NR. 187 AUGUST ÅRGANG FORSIDE NR. 187 AUGUST 2012 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 180 NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG

FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG

NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

FORSIDE NR. 170 MAJ ÅRGANG

FORSIDE NR. 170 MAJ ÅRGANG FORSIDE NR. 170 MAJ 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 181 FEBRUAR ÅRGANG

FORSIDE NR. 181 FEBRUAR ÅRGANG FORSIDE NR. 181 FEBRUAR 2011 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Lars

Læs mere

FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG

FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG

FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 173 FEBRUAR ÅRGANG

FORSIDE NR. 173 FEBRUAR ÅRGANG FORSIDE NR. 173 FEBRUAR 2009 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG

FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening ønsker hermed alle et rigtigt GODT NYTÅR. Vi vil starter med at gøre opmærksom på at vores tur priser er reguleret

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i N.S.F. ønsker hermed alle et rigtigt Godt Nytår Vi havde i det forgangene år den store fornøjelse at kunne fejre Nakskov Torskefestivals 60 års

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 147, 43. årgang November/December 2009 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno viser en pakket båd på Esrumsø Tryk: Scandinavian

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på Program 2017. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 3/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 7/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Gældende fra 13. marts 2014: 1: Foreningens navn er: Ringsted Sportsfiskerforening af 1935. Foreningens hjemsted er formandens bopæl. Foreningens stiftelsesdag

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller Program 2019. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 18.30-20.30 i klubhuset. Fra 1/5 tager vi på søerne fra 18.30-21.00, først Sorø Sø, og senere (fra 5/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

Foreningsnyt januar 2012 Velkommen til den nye sæson i Morsø Lystfiskerforening. Generalforsamling

Foreningsnyt januar 2012 Velkommen til den nye sæson i Morsø Lystfiskerforening. Generalforsamling Foreningsnyt januar 2012 Velkommen til den nye sæson i Morsø Lystfiskerforening. Kontingent Der vedlægges girokort til indbetaling af kontingent for 2012 Betalingsfristen er 20. februar 2012. Kassereren

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

46. årgang - nr.3 Oktober 2016

46. årgang - nr.3 Oktober 2016 46. årgang - nr.3 Oktober 2016 Hunfisk, 87 cm og 7,4 kg. Fanget af Rasmus Schnügger Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Mariager Fjord Havørredkonkurrence

Mariager Fjord Havørredkonkurrence Mariager Fjord Havørredkonkurrence Den 1-2 april 2017. Så skal der dystes ved Mariager Fjord efter havørreder, fra lørdag den 1. kl. 14.00 til søndag den 2. kl. 14.00. Alle kan deltage i konkurrencen,

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

ØBY STIFTET

ØBY STIFTET FISKE-OG KAMMERATSKABSFORENINGEN ØBY STIFTET 18.03.1970 Fiske og kammeratskabsforeningen ØBY afholder generalforsamling fredag den 5. oktober 2012 Kl. 18.00 på Ellebjerg station Dagsorden 1 Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Lommeulken Hvem er vi?

Lommeulken Hvem er vi? Maj 2013 Lommeulken Hvem er vi? Baggrund Lommeulken Jysk Akademisk Lystfiskerforening er en lystfiskerforening for studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Foreningen opstod i 1999 efter en biologisk

Læs mere

M e d l e m s b l a d

M e d l e m s b l a d Side 12 September kvartal 2014 12. Årgang M e d l e m s b l a d Traktorringridning i Bøjden 2014 Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil:

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat af generalforsamling den 19. februar 2018 i SNØREN GUG. 1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Formandens beretning.

Læs mere

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010 Fiskekonkurrence i HOSTRUP SØ Lørdag den 5. juni 2010 Traditionen tro afholder vi den årlige fiskekonkurrence i Hostrup Sø på Grundlovsdag. Sidste år blev der sat en pokal på højkant for den største Gedde.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde

Læs mere

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Kære alle forældre Telefon: 20130080 Lige nogle få informationer : ) Igen i år tager vi på skiferie med ungdomsklubben til Tjekkiet med 49 unge

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st.

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st. 1 Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl 18.00 på Ellebjerg gl. st. Første punkt på dagsordenen Valg af dirigent B. L. Andersen blev valgt uden modkandidat Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.3. Juli August September -35. årg. 2014 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING

NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING NYHEDSBREVET Bowlingaften Fredag den 4. november indbyder vore medlemmer til at deltage i en hyggelig aften, hvor vi bowler en time og spiser i Søgaards bowling restaurant. UDGAVE 72 OKTOBER 2016 www.gammelby6600.dk

Læs mere

Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019.

Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019. Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019. -Så er vi klar til at afsløre programmet for dette års DM i størfiskeri. Vi fejrer 11 år med stør og 9. DM i størfiskeri. Så sæt allerede nu kryds

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub FTK Debataften 6.september 2017 Til vor første klubaften efter sommerferien, var temaet DEBATAFTEN. Der var fremmødt

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Dykker sæsonen er i gang her dog vores gummibåd med et par ældre helgolændere i 2006.

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Dykker sæsonen er i gang her dog vores gummibåd med et par ældre helgolændere i 2006. Juni 2013 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 523 Dykker sæsonen er i gang her dog vores gummibåd med et par ældre helgolændere i 2006. I denne parole finder

Læs mere

LIMFJORDENS ØRREDDAGE

LIMFJORDENS ØRREDDAGE LIMFJORDENS ØRREDDAGE 12-13 APRIL 2014 www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier i kategorierne Største Havørred, Bedste

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben October 29 Bornholmerklubben [3. Sæson, update nr. 1] Update Årets lystfisker 29-21 Der er nu ca. 5 måneder tilbage af konkurrencen. Nogen har været meget ihærdige, mens andre skal til at spænde hjelmen

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk ö ö Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk E Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage 2007.

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

45. årgang - nr.3 Oktober 2015. Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster.

45. årgang - nr.3 Oktober 2015. Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster. 45. årgang - nr.3 Oktober 2015 Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster. 12 Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup

Læs mere