Posen i lommen Lorten i posen Posen i spanden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Posen i lommen Lorten i posen Posen i spanden"

Transkript

1 Maj 2016 Kom maj, du søde, milde! Er en passende overskrift til maj i 4534, for nu er det for alvor tid til at komme ud i området. Vi skal på udflugter, ud og løbe (og drikke øl), til bingo-trim, og så skal vi alle sammen hjælpe med at gøre 4534 forårsren. Hvis maj ikke bliver helt så mild, er der stadig masser af muligheder for musik, foredrag og andre indendørs aktiviteter. Helge Fredslud får overrakt 4534-prisen ved årets generalforsamling i foreningen 4534 Billeder fra HK Lammefjorden's ungdomsafslutning som i år blev afholdt i Svinningehallen. Der blev kåret årets spiller på alle hold og årets trænerpar i år blev Mikkel Anker og Jeppe Villumsen.

2 4534 Denne udgave af 4534 er sendt på mail til 273 modtagere Vi har 325 som følger os på Facebooksiden Husk du kan altid læse 4534 på Nyhedsbreve 4534 Udgives af foreningen 4534 Redaktør: Ulla Margrethe Hansen Tlf.: Annoncer: Ulla Margrethe Hansen Tlf.: Deadline for næste udgave af 4534, som dækker juni og juli 2016 er: 20. maj Hvem har ikke prøvet at træde i en hundelort? Det lugter, det er besværligt, og man bliver rigtig sur og i dårligt humør. Nu prøver vi, om vi ved fælles hjælp kan gøre noget ved problemet. Foreningen 4534 har købt Her må du gerne smide din hundepose klistermærker. Flinke borgere i Hørve, Skippinge og på Lillevangen stiller deres skraldespande til rådighed, så du kan komme af med dine fyldte hundeposer. Så herfra er opfordringen til alle hundeejere: Posen i lommen Lorten i posen Posen i spanden Det kan næsten ikke være nemmere. På kortet kan du få et overblik over hvor der er skraldespande som du må putte din hundepose i.

3 Lammefjordens Aktive Kvinder Onsdag den 18. maj 2016 Udflugt til Fyn Den årlige udflugt går i år til Sydfyn. Her skal vi besøge Svendborg Museum og Bregninge Kirke med Elvia Madigan og Sixten Sparres gravsted. Desuden kommer vi også til Valdemar Slot på Tåsinge. På vejen til Svendborg drikker vi formiddagskaffe på rastepladsen ved Nyborg. Museet i Svendborg er et statsanerkendt kulturhistorisk museum, som arbejder med flere forskellige historiske emner, bl.a. forsorgshistorie. Vi får en rundvisning med guide. Efter besøget på museet kører vi til Bregninge Kirke og ser Elvia Madigan og Sixten Sparres gravsted, hvorefter vi kører til Valdemar Slot. Her spiser vi den medbragte frokost (Sandwich). Og når vi er færdige med at spise, vil der være rundvisning på slottet, som ligger smukt, med udsigt til vandet og lige midt i det skønne parkområde. Når vi har set på slottet et par timer, er det tid til at drage hjemad igen, og på Sjælland drejer vi ind på Skipperkroen ved Mullerup Havn, hvor vi har bestilt middag til kl.18,30. Pensionistforeningen Torsdag d. 12 maj Løvspringstur til Korsbæk på Bakken Der er ikke flere ledige pladser! Torsdag den 26. maj kl Forårssæsonens sidste bankospil for medlemmerne Vi kører med bus fra brugsen i Fårevejle kl. 7.30, og fra Hørve Kirke Kl Vi regner med at være hjemme ca. kl Pris for medlemmer kr. 350,00 Pris for ikke medlemmer kr. 500,00 Eftermiddagskaffe er for egen regning Alle er velkommen Tilmelding senest mandag den 9. maj 2016 På foreningen mailadresse: aktivekvinder@hotmail.com Til Grethe Olsen på tlf , eller til Mona Rasmussen på tlf Læckø Slot, foto Petter Magnusson Ferietur til Gøtakanalen og Læckø slot sidst i maj. Hvor intet andet er nævnt, foregår arrangementerne i Aulaen, Sydskolen afdeling Hørve.

4 Torsdag den 19. maj kl. 19,00 i Aksen, Asnæs: Gentagelse af filmen om Lammefjordens 100 års jubilæum i 1973, da nogen måtte gå forgæves første gang. Dragsholm Lokalhistoriske Forening Vises af Jens Hjorth Hansen, og Arne Andersen kommenterer filmen. Åbne arrangementer på Bakkegården Torsdag d. 12. maj kl Tøjsalg ved Lisbeth i Glassalen Torsdag d. 12. maj kl Der er banko i cafeen. Pris for kaffe og kage: 20 kr. Pris pr. plade 5 kr. Torsdag d. 28. april kl Der er Gudstjeneste i Cafeen ved Janne Sulkjær. Pris for kaffe og kage: 20 kr.

5 Har du mistet overblikket over din økonomi? Tør du ikke kontakte dem, du skylder penge? Vil du vide, hvad der sker, hvis du ikke betaler din gæld? Eller er du bare nysgerrig og vil vide mere om gældsrådgivning KONTAKT ODSHERRED GÆLDSRÅDGIVNING Ring hverdage mellem kl eller skriv en mail til Som noget nyt har vi fået mulighed for at holde møder i Medborgerhuset Hørve. Der vil fortsat også være mulighed for at mødes på vores kontor i Nykøbing Sj. Læs mere på vores hjemmeside

6 Så er der atter Hold 4534 ren Kom og vær med d. 28. maj 2016 Vi gentager succesen med en oprydningsdag i VHG og Medborgerhuset står endnu engang som arrangører af denne dag. Vi mødes i Medborgerhuset til morgenkaffe kl Oprydningen finder sted fra kl Derefter samles vi i Medborgerhuset, hvor VHG er vært ved en lille forfriskning. I bliver sat sammen på hold til et bestemt område i byen. Det vil være dejligt, hvis rigtig mange tog familien med, så vi i fællesskab kan hjælpe til med at gøre vores by ren. Tilmelding sker til Inga Juul på mail inga@parkvej5.dk eller på telefon senest d. 20.maj. Vi håber på rigtig stor tilslutning til gavn for vores by! Vi mødes foran Hørve Stationsbygning lørdag d. 7. maj kl. 11 Alle er velkommen alle kan være med, og man behøver ikke at være medlem. Til denne første fællestræning i MRC Chapter Hørve løber vi tre forskellige hold, som løber med tre forskellige hastigheder. Vi forventer at løbe ca. 6 km og alle hold løber samme rute. Vi begynder arrangementet med at præsentere de tre kaptajner, så tager vi det obligatoriske gruppebillede, så løber vi og bagefter nyder vi en kold øl sammen. (Vi giver øl til alle, som har løbet med på turen). Vi glæder os meget til at løbe og drikke øl med jer. Holdene er : Fejebladene: Langsomste løber sætter tempo/vi går nok lige så meget som vi løber, men vi gør det med stil og klasse. Mellemholdet: Vi løber pace ca min. pr. km. Vi løber ROLIGT og har overskud til at sludre, smile og nyde udsigten, men vi løber. Forest-og-dermed også-tættest-påøllet-holdet Vi løber pace 5.00 min. pr. km. Vi har overskud til korte sætninger mens vi løber, og vi venter med at nyde udsigten til vi har løbet og sidder med vores øl.

7

8 Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på KLIP 9 M. C. Hansens Duo Torsdag d. 12. maj Kl Hørve Medborgerhus Nørregade 14, 4534 Hørve Entré: 100 kr. v/annika Carlsen, Vallekildevej 9, 4534 Hørve Tlf OBS! Der er mulighed for spisning kl Menu: Chili Con Carne Dette bestilles på billet@drauget.dk Pris for spisning: 60 kr. Basco & Jullie Hjertland Lørdag d. 21. maj kl. 20:00 Aksen - Kulturhuset i Asnæs Centervejen Asnæs Entré: 100 kr.

9 Vallekilde Valgmenig- Arrangementer i maj 5. maj kl.11: Kr. Himmelfartsdag Rundvisning på den nye del af kirkegården v. Korskirken. 22. maj kl.10 17: Udflugt til Sporvejsmuseet. 29. maj kl. 10: Kirkebyt i Korskirken Forårsudflugt til Sporvejsmuseet Vallekilde Valgmenighed arrangerer udflugt søndag d. 22. maj. Dagen starter med morgensang i Korskirken kl. 10. Derefter er der udflugt til Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Museet ligger ved Valsølille Sø mellem Roskilde og Ringsted. Vi skal både se og prøvekøre gamle sporvogne og veteranbusser, - og dvæle ved lyden fra dengang, de var en helt naturlig del af dagligdagen. Vi spiser vores medbragte madpakker ved endestation Eilers Eg. På hjemvejen ser vi Sct. Bendts Kirke i Ringsted. Eftermiddagskaffe og kage får vi også. Alle interesserede er velkommen til at tilmelde sig senest den 15. maj til Karen Olsen (tlf ) eller Janne (tlf ). Pris for turen: 150 kr. Alle er velkommen Kirkebyt d. 29. maj Valgmenigheden og sognemenighederne i Vallekilde og Hørve mødes igen til fælles gudstjeneste d. 29. maj kl. 10. Denne gang er det i Korskirken. Efter gudstjenesten får vi kaffe, brød og en snak i Den gamle Friskole. Rundvisning på kirkegården ved Korskirken Der bliver rundvisning på den spændende ny anlagte udvidelse af Korskirkens kirkegård efter gudstjenesten d. 5. maj kl. 10, Kr. Himmelfartsdag, hvor alle er velkommen.

10 Vallekilde-Hørve sognekirker 2. Pinsedag på Esterhøj Fælles Friluftsgudstjeneste Mandag den 16 maj kl på Esterhøj (indkørsel fra Veddingevej) Gudstjenesten afholdes under medvirken af præster og kirkepersonale fra alle 6 kirker i den gamle Dragsholm kommune. Alle er velkommen, Medbring evt. stol eller et tæppe Efter gudstjenesten er der mulighed for at spise sin medbragte mad sammen I tilfælde af dårligt vejr afholdes gudstjenesten i Asnæs kirke kl 11,15 der vil i så fald være info ved Esterhøj Strikkedamer Vi strikker i præstegåden onsdag den 25. maj kl til Har du lyst til at være med, så mød bare op eller ring til: Marianne Møllegaard tlf Vi kan evt. hjælpe med transporten

11

12 Foreningen 4534 Jens Rubæk Tlf.: Medborgerhuset Nørregade 14 Inga Juul Tlf.: Landsbyhuset i Skippinge Starreklintevej 15 Jutta Larsen Jutta@Jutta-Larsen.dk Tlf.: Vallekilde-Hørve Pensionistforening Tove Møller Pedersen Tovemp1@hotmail.com Ungehuset i Hørve Nørregade 19 Søren With with@ofir.dk Tlf.: Medlem af Lokaldemokratiudvalget nedsat af byrådet Majbritt Edlund Jensen Majbrittedlund@live.dk Tlf.: Kontaktlisten: Hørve Erhvervsforening Bent Eriksen bent.eriksen@sharkcontainers.com Tlf.: Musikforeningen Drauget Anker Pedersen Anker@Drauget.dk Lammefjordens aktive kvinder Marianne Petersen aktivekvinder@hotmal.com Vallekilde-Hørve Fritidscenter Jens Lundgaard JLU@V-H-F.dk Tlf.: Dragsholm Lokalhistoriske Forening Bente Mohrbutter bmohrbutter@mail.dk HIF Hørve Idrætsforening Fodbold Jeff Pedersen J_pedersen@live.dk Tlf.: HK Lammefjorden Håndbold Marianne Folkersen Folkesen@privat.dk Tlf.: Hørve Tennisklub Leif Møller leifmoller5@gmail.com Tlf.: Dragsholm Svømmeklub Betina Larsen formand@drsk.dk Tlf.: Hørve Billardklub Hennig Lillelund Tlf.: Find mange flere oplysninger om dit lokalområde på vores helt egen hjemmeside VHG Vallekilde-Hørve Gymnastikforening Hovedforeningen: Michael Bentsen Michael@v-h-g.dk Tlf.: Gymnastik Inga Juul Inga@v-h-g.dk Tlf.: Pentanque Anni Petersen Anni@v-h-g.dk Tlf.: Cykelsport Jesper Thorning Jesper@v-h-g.dk Tlf.: Babymotorik Dorthe Grathwohl Dorthe.grathwohl@mail.dk Tlf.: Badminton Jørgen Nyholm Badminton@v-h-g.dk Tlf.: Stavgang Astrid Madsen Tlf.: VHG Motion Irene Jensen Irene@v-h-g.dk Tlf.: Støtteforeningen Niels Rasmussen fladehoej29@hotmail.com

Uffe Elbæk. Besøger Vallekilde Højskole, mandag d. 8. maj kl

Uffe Elbæk. Besøger Vallekilde Højskole, mandag d. 8. maj kl 4 5 3 Foto: Kim Knudsen Foråret har budt på nye cykelstriber og fodgængerfelter i Hørve. Dermed er endnu et af projekterne i forbindelse med byfornyelsesprojektet realiseret. 4 Maj 2017 Foto: Helge Fredslund

Læs mere

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul 4 5 3 4 December 2017 Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul Foto: Kim Knudsen Nyhedsbrevet 4534 Udgives af foreningen 4534 Foto: Fotografen i Odsherred Redaktør: Ulla Margrethe Hansen ulla@ullamhansen.dk

Læs mere

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 4 5 3 4 Januar 2018 Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår Foto: Kim Knudsen Nyhedsbrevet 4534 Udgives af foreningen 4534 Foto: Fotografen i Odsherred Redaktør: Ulla Margrethe Hansen ulla@ullamhansen.dk

Læs mere

4 5 3 Stationsstien er færdig og klar til at blive brugt.

4 5 3 Stationsstien er færdig og klar til at blive brugt. 4 5 3 4 Oktober 2016 Stationsstien er færdig og klar til at blive brugt. Der er loppemarked ved hallen. Foredrag i Medborgerhuset og fritidscentret. Influenzavaccination på Bakkegården. Fællessang på skolen

Læs mere

Et stort tillykke til Vallekilde, som Landdistrikternes Fællesråd og foreningen Landsbyerne i Danmark har kåret som Årets Landsby 2017.

Et stort tillykke til Vallekilde, som Landdistrikternes Fællesråd og foreningen Landsbyerne i Danmark har kåret som Årets Landsby 2017. 4 5 Et stort tillykke til Vallekilde, som Landdistrikternes Fællesråd og foreningen Landsbyerne i Danmark har kåret som Årets Landsby 2017. Faktisk er Vallekilde så populær, at byskiltene jævnligt forsvinder,

Læs mere

November Foreninger mødes og lokale råvarer forvandles ved fælles hjælp til et lækkert måltid.

November Foreninger mødes og lokale råvarer forvandles ved fælles hjælp til et lækkert måltid. 4 5 3 4 November 2016 Foreninger mødes og lokale råvarer forvandles ved fælles hjælp til et lækkert måltid. 2 gange om året mødes foreningerne i 4534 for at koordinere, inspirere og samarbejde om initiativer

Læs mere

VHG / HIF. Har du besøgt vores hjemmeside Støtteforeningerne

VHG / HIF. Har du besøgt vores hjemmeside  Støtteforeningerne 4 5 3 4 September 2016 Så har Hørve fået endnu et flot gavlmaleri. Det er malet på gavlen af Røde Kors Butikken. Opgaven til kunstneren løb på at lave et motiv der signalerer, at her rækker vi hånden ud

Læs mere

Marts nu med egne Michelin-restaurant. Vi ønsker Slotskøkkenet på Dragsholm Slot og Køkkenchef Claus Henriksen tillykke med stjernen.

Marts nu med egne Michelin-restaurant. Vi ønsker Slotskøkkenet på Dragsholm Slot og Køkkenchef Claus Henriksen tillykke med stjernen. 4 5 3 4 Marts 2017 Foto: Claus Starup 4534 nu med egne Michelin-restaurant. Vi ønsker Slotskøkkenet på Dragsholm Slot og Køkkenchef Claus Henriksen tillykke med stjernen. 4534 Nyhedsbreve 4534 Udgives

Læs mere

December Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul.

December Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul. 4 5 3 4 December 2016 Så er julen kommet til Hørve. Nissemor og nissefar har tændt juletræet, og de frække nisser Trille og Tralle har været på besøg. I næste weekend kommer julehyggen for alvor til Vallekilde,

Læs mere

Juni/juli Foto: Kim Knudsen ønsker alle en dejlig sommer. Vi ses til august

Juni/juli Foto: Kim Knudsen ønsker alle en dejlig sommer. Vi ses til august 4 Med disse dejlige forårsbilleder af Vejrhøj, blomstrende rododendroner på Dragsholm og rapsgule marker kan ingen længere være i tvivl om, at sommeren er kommet til vores dejlige Odsherred. Foto: Kim

Læs mere

Hvem skal have 4534-prisen 2017?

Hvem skal have 4534-prisen 2017? 4 5 3 4 Februar 2017 Byfornyelsesprojektet i Hørve er ved at være slut og vi skal i gang med at planlægge den store afslutningsfest. På borgermødet i januar blev planerne for trafikforbedringer på Vallekildevej,

Læs mere

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 4 5 3 4 Februar 2018 Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår Foto: Kim Knudsen Nyhedsbrevet 4534 Udgives af foreningen 4534 Foto: Fotografen i Odsherred Redaktør: Ulla Margrethe Hansen ulla@ullamhansen.dk

Læs mere

Valg til byrådet og regionsrådet tirsdag d. 21. november.

Valg til byrådet og regionsrådet tirsdag d. 21. november. 4 5 3 I Vallekilde Hørve Kultur og Idrætscenter sker der ny spændende ting, bl.a. bliver der bedre plads til cafeteriet. Men det betyder også, at vi har måtte sige farvel til Ewalds velkendte maleri af

Læs mere

Marts 2016 Udsnit af Aksel Møller udsmykning af loftet i indgangspartiet ved aulaen på Hørve Skole

Marts 2016 Udsnit af Aksel Møller udsmykning af loftet i indgangspartiet ved aulaen på Hørve Skole 4 5 3 4 Foråret er på vej i 4534, og dermed er det tid for generalforsamlinger og sæsonafslutninger hvor vinterens aktiviteter begynder at lukke ned for at blive afløst af forårets og sommerens aktiviteter

Læs mere

Oktober Der var Gang i gade d. 23. september med både løb, børneaktiviteter og 240 til spisning.

Oktober Der var Gang i gade d. 23. september med både løb, børneaktiviteter og 240 til spisning. 4 5 3 4 Der var Gang i gade d. 23. september med både løb, børneaktiviteter og 240 til spisning. En stor tak til eventholder på Vallekilde Højskole. Oktober 2017 Foto: Emma Daugaard Bork, Vallekilde Højskole

Læs mere

Et stort tillykke til VHG badminton, som er udnævnt til årets ungdomsklub i DGI Midt og Vestsjælland.

Et stort tillykke til VHG badminton, som er udnævnt til årets ungdomsklub i DGI Midt og Vestsjælland. 4 5 3 4 Maj 2015 I maj skal vi plante frø og mindes 70 året for befrielsen, søge penge til små hurtige succeser, danse og lytte til musik, til foredrag, på udflugt til Sofiero eller København, spille fodbold,

Læs mere

September Så er alle tilbage fra ferie og der er for alvor gang i aktiviteterne i området.

September Så er alle tilbage fra ferie og der er for alvor gang i aktiviteterne i området. Så er alle tilbage fra ferie og der er for alvor gang i aktiviteterne i området. 4 5 Vi kan blot konstatere, at det kræve en meget stor portion stædighed, hvis man vil fastholde synspunktet om, at der

Læs mere

FESTDAG I HØRVE. indvielse af Bøgelunden søndag d. 7. juni kl

FESTDAG I HØRVE. indvielse af Bøgelunden søndag d. 7. juni kl 4 5 3 4 Juni Juli 2015 I juni og juli er det tid til sommer og ferie. Men i 4534 er det også tid til Sct. Hans, sommerfester og revy. Bøgelunden og legepladsen på Vallekildevej skal indvies, og så skal

Læs mere

Er nytårsforsætte slankkur, eller et mål om at spise mere frugt og grønt i det nye år?

Er nytårsforsætte slankkur, eller et mål om at spise mere frugt og grønt i det nye år? 4 5 3 4 Januar 2016 Med disse billeder fra Hørve IF s julefodboldstævne, ønsker vi alle et godt nytår, og nu tager vi hul på endnu et aktivt og begivenhedsrigt år i 4534. 4534 Denne udgave af 4534 er sendt

Læs mere

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 4 5 3 4 Breaking news!! Skøjtebanen ved Kultur og Idrætscentret er åben. Medindflydelse er ikke noget man får. Det er noget man tager. Hvis du gerne vil have indflydelse på udviklingen i 4534, så byder

Læs mere

En flok glade unge mennesker fra Ungehuset klar til årets tur til Bakken.

En flok glade unge mennesker fra Ungehuset klar til årets tur til Bakken. 4 En flok glade unge mennesker fra Ungehuset klar til årets tur til Bakken. 5 3 4 September 2015 Så er efterårssæsonen for alvor i gang i 4534 Håndbold, fodbold, volleyball, gymnastik, badminton og mange

Læs mere

WWW.4534.DK. Sæt X i kalenderen Forening 4534 holder generalforsamling og foreningsmøde torsdag d. 28. april i fritidscentret.

WWW.4534.DK. Sæt X i kalenderen Forening 4534 holder generalforsamling og foreningsmøde torsdag d. 28. april i fritidscentret. 4 5 3 4 Februar 2016 Med et par billeder af byfornyelsesprojektet ved gadekæret tager vi hul på februar i 4534. Vi byder bl.a. byder på 3 fastelavnsarrangementer og muligheden for at få afsløret nogle

Læs mere

4534 ønsker alle. December smag.

4534 ønsker alle. December smag. 4 5 3 4534 ønsker alle 4 December 2015 en glædelig jul og et godt nytår Så kom der sne i 4534, og det passer jo fint til december udgaven af 4534, som står i julens tegn, og derfor byder på et bredt udvalg

Læs mere

Foråret er på vej. I 4534 betyder det bl.a. gymnastikopvisning, generalforsamling, musik og sæsonafslutning. Marts 2015

Foråret er på vej. I 4534 betyder det bl.a. gymnastikopvisning, generalforsamling, musik og sæsonafslutning. Marts 2015 4 Der blev fejret fastelavn flere steder i 4534. Bl.a. i Skippinge, Vallekilde og dagplejens legestue. 5 3 Foråret er på vej. I 4534 betyder det bl.a. gymnastikopvisning, generalforsamling, musik og sæsonafslutning.

Læs mere

4534 Nu på facebook. Der bor en bager på Nørregade. Fremover kan du også læse 4534 på facebook. Du finder nyhedsbrevet på siden 4534

4534 Nu på facebook. Der bor en bager på Nørregade. Fremover kan du også læse 4534 på facebook. Du finder nyhedsbrevet på siden 4534 4 5 3 4 Oktober 2014 Efteråret trænger sig på, og det er tid til indendørs aktiviteter. I oktober byder 4534 på masser af musik, foredrag, sang og andre aktiviteter. Og så er det nu I skal finde bøgerne

Læs mere

4 5 I 4534 er der aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er det babymotorik og pensionisterne der er klar til VHG s gymnastikopvisning og

4 5 I 4534 er der aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er det babymotorik og pensionisterne der er klar til VHG s gymnastikopvisning og 4 5 3 I 4534 er der aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er det babymotorik og pensionisterne der er klar til VHG s gymnastikopvisning og deltagere ved håndbolddage i fritidscentret. Nu hvor vejret

Læs mere

4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 2017

4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 2017 4 5 3 4 Januar 2017 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 2017 Det kan godt være, at det er koldt og mørkt udenfor, men indenfor er der masser af hygge og varme, musik, foredrag, motion, borgermøde om

Læs mere

Ferien går på hæld og høsten er begyndt, så nu er det tid til at komme i gang igen. I augustudgaven af 4534 kan du bl.a. læse om sæsonstart for

Ferien går på hæld og høsten er begyndt, så nu er det tid til at komme i gang igen. I augustudgaven af 4534 kan du bl.a. læse om sæsonstart for 4 5 3 4 August 2016 Ferien går på hæld og høsten er begyndt, så nu er det tid til at komme i gang igen. I augustudgaven af 4534 kan du bl.a. læse om sæsonstart for gymnastik og håndbold, bingotrim, krolf

Læs mere

Bænk til krolf-spillerne

Bænk til krolf-spillerne 4 5 3 4 Januar 2015 4534 byder 2015 velkommen med Claus Starup s billede af Hanghøj ved Vallekilde. Maskerne er lavet af eleverne på Hørve Skole som en del af GeoKids-projektet. 4534 Redaktør: Ulla Margrethe

Læs mere

HUSK! Foreningen 4534 holder generalforsamling tirsdag d. 4. april kl I Vallekilde-Hørve Fritidscenter

HUSK! Foreningen 4534 holder generalforsamling tirsdag d. 4. april kl I Vallekilde-Hørve Fritidscenter 4 5 3 4 April 2017 Der har været en lille påskehøne, og den har lagt et æg. Og jeg ved også hvor den har lagt det, for den har nemlig sagt det. Kig oppe, kig nede, se om du kan lede, kig ude, kig inde

Læs mere

Sommeren står for døren, det betyder, at mange af de faste aktiviteter holder ferie. Til gengæld byder 4534 på masser af sommeraktiviteter.

Sommeren står for døren, det betyder, at mange af de faste aktiviteter holder ferie. Til gengæld byder 4534 på masser af sommeraktiviteter. 4 5 3 4 Juni / Juli 2016 Sommeren står for døren, det betyder, at mange af de faste aktiviteter holder ferie. Til gengæld byder 4534 på masser af sommeraktiviteter. Så glæd jer. 4534 ønsker alle en god

Læs mere

18 timers læse-maraton på biblioteket i Hørve. Maj 2018

18 timers læse-maraton på biblioteket i Hørve. Maj 2018 4 5 18 timers læse-maraton på biblioteket i Hørve 3 4 Maj 2018 Nyhedsbrevet 4534 Udgives af foreningen 4534 Foto: Fotografen i Odsherred Redaktør: Ulla Margrethe Hansen ulla@ullamhansen.dk Tlf.: 28 55

Læs mere

VHG s støtteforenings trimtur d. 26. maj.

VHG s støtteforenings trimtur d. 26. maj. 4 5 3 4 Juni Juli 2014 VHG s støtteforenings trimtur d. 26. maj. Sommeren i 4534 byder bl.a. på fodbold, loppemarked, revy og så har vi fået et nyt dukkemuseum i Hørve Der skal lægges planer for Bøgelunden

Læs mere

November Med hjælp fra byfornyelsesprojektet er der kommet lys på træerne ved XL-byg.

November Med hjælp fra byfornyelsesprojektet er der kommet lys på træerne ved XL-byg. 4 5 3 4 November i 4534 byder på musik og sang, bøger og banko, hyggelige eftermiddage med historier og strikketøj, besøg og debat, og så nærmer julen sig. Med hjælp fra byfornyelsesprojektet er der kommet

Læs mere

November Hermed novemberudgaven af 4534 med masser af gode bud på hvad du kan bruge en mørk novemberdag til.

November Hermed novemberudgaven af 4534 med masser af gode bud på hvad du kan bruge en mørk novemberdag til. 4 Hermed novemberudgaven af 4534 med masser af gode bud på hvad du kan bruge en mørk novemberdag til. 5 3 4 November 2015 Tillykke til Vallekilde Højskole som fylder 150 år d. 1. november. Læs hvordan

Læs mere

Anthony John Clarke har været involveret. tolv cd'er, tre cd-singler og

Anthony John Clarke har været involveret. tolv cd'er, tre cd-singler og 4 5 3 4 MAJ 2014 Maj måned i 4534 byder bl.a. på loppemarked og fest i hallen. Kunst og konfirmationer. Nyt om minicenteret i Hørve. Ung i Odsherred, TRIM-tur og en tur til stemmeurnerne. Medborgerhuset

Læs mere

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534 4 5 3 Sommersæsonen i Bøgelunden startede med børneloppemarked og cirkusunderholdning d. 27. maj. I juli er der sommersjov i Bøgelunden hver søndag fra kl. 14 16 4 Juni / Juli 2018 Nyhedsbrevet 4534 Udgives

Læs mere

Oktober 2015. Stemningsbillede fra den traditionsrige VHG-dag for alle 4534 s skoleelever. Læs mere om dagen på næste side.

Oktober 2015. Stemningsbillede fra den traditionsrige VHG-dag for alle 4534 s skoleelever. Læs mere om dagen på næste side. 4 e all m so ets Læ erår her i eft eter it tiv 534 ak 4 5 3 4 Oktober 2015 Stemningsbillede fra den traditionsrige VHG-dag for alle 4534 s skoleelever. Læs mere om dagen på næste side. 4534 Denne udgave

Læs mere

Foreningen 4534 holder generalforsamling den 28. april kl. 19:00. I Vallekilde-Hørve Fritidscenter.

Foreningen 4534 holder generalforsamling den 28. april kl. 19:00. I Vallekilde-Hørve Fritidscenter. 4 5 3 4 April 2016 Dagen er vendt, og de lyse timer er flere end de mørke. Så nu er det tid til alle udendørsaktiviteterne. Her i 4534 betyder det bl.a. fodbold, stavgang og gåture. Men det er også tid

Læs mere

Er du ikke allerede på vores mailliste, så send din mailadresse til Så får du 4534 på mail når det udkommer.

Er du ikke allerede på vores mailliste, så send din mailadresse til Så får du 4534 på mail når det udkommer. 4 5 Så er 4534 tilbage igen efter ferien. Vi håber, at I er fulde af energi til sensommerens mange aktiviteter. Der er noget for alle alder fra babyer til pensionister og noget for enhver smag uanset om

Læs mere

Med en række. gode bud på hvad der sker i Hørve og omegnen i december, ønsker 4534 alle en rigtig god jul og et glædeligt nytår.

Med en række. gode bud på hvad der sker i Hørve og omegnen i december, ønsker 4534 alle en rigtig god jul og et glædeligt nytår. Med en række 4 gode bud på hvad der sker i Hørve og omegnen i december, 5 ønsker 4534 alle en rigtig god jul og et glædeligt nytår. 3 Børn fra Hørve Skole og Vallekilde-Hørve Friskole øver sammen med Linda

Læs mere

Har du et godt forsidebillede? Vi kan altid bruge et godt billede til forsiden af Så send meget gerne et billede af lilleputterne som

Har du et godt forsidebillede? Vi kan altid bruge et godt billede til forsiden af Så send meget gerne et billede af lilleputterne som 4 5 3 Høsten er i hus, børnene er startet i skole, og efteråret nærmer sig. September i 4534 byder på musik, gymnastik, teater, foredrag, håndbold og kalkmalerier. Vores dagplejere inviterer til åbent

Læs mere

Oktober Foto: Kim

Oktober Foto: Kim 4 5 3 4 Oktober 2018 Kjeld Stybe Petersen fra frugtplantagen Skovvang, er i gang med at plukke Belle de Boskoop. I disse dage bliver der plukket Elstar, der er et fortræffeligt spiseæble, men også velegnet

Læs mere

PS.

PS. 4 5 3 4 December 2018 Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. PS. Vores allerstørste juleønske er en ny redaktør, som vil sørge for, at dette her ikke bliver den sidste udgave

Læs mere

April Kom og hjælp os med at finde alle påskehønens æg i Bøgelunden.

April Kom og hjælp os med at finde alle påskehønens æg i Bøgelunden. 4 5 3 4 Der har været en lille påskehøne, og den har lagt et æg. Og jeg ved også hvor den har lagt det, for den har nemlig sagt det. Kom og hjælp os med at finde alle påskehønens æg i Bøgelunden. Påskedag

Læs mere

En solskinsdag i Bøgelunden. VHG Badminton. Årets ungdomsklub kåret af DGI. starter sæsonen d. 1. september.

En solskinsdag i Bøgelunden. VHG Badminton. Årets ungdomsklub kåret af DGI. starter sæsonen d. 1. september. 4 5 3 4 August 2015 Efter sommerferien vender 4534 tilbage, med en lidt udvidet udgave i anledning af GeoPark Festival, som også i 4534 byder på et alsidigt udbud af aktiviteter for enhver smag. Når Festivalen

Læs mere

Velkommen til Forsidebilledet

Velkommen til Forsidebilledet 4 5 3 4 APIL 2014 Velkommen til første nummer af 4534. Her er noget for enhver smag uanset om du er til GeoPark eller gåture, fremtidsplaner eller kunsthistorie, strikkepinde eller viser, gymnastik eller

Læs mere

4 5 Den varme sommerferie har budt på masser af liv i Bøgelunden.

4 5 Den varme sommerferie har budt på masser af liv i Bøgelunden. 4 5 3 4 Foto: Kim Knudsen Den varme sommerferie har budt på masser af liv i Bøgelunden. Bl.a. børneloppemarked, kaffeselskab, folkedans, fællessang og gymnastik. Men nu er ferien ved at være overstået

Læs mere

Så bliv andelshavere i vores lokale udviklingsselskab: Levende Landsbyer 4534 a.m.b.a. Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen 4534.

Så bliv andelshavere i vores lokale udviklingsselskab: Levende Landsbyer 4534 a.m.b.a. Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen 4534. 4 5 3 4 September 2018 Vores skønne lokalområde har inspireret mange kunstnere. Her er det Claus Starup, der for en stund har skiftet kameraet ud med pensel og lærred. Er du ikke til pensel og lærred,

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens indgangshal. Rejsetid med tog varer omkring 1 time og 45 minutter.

Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens indgangshal. Rejsetid med tog varer omkring 1 time og 45 minutter. FiO 2010: Kursusplan Onsdag 26. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, onsdag den 26. maj. Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider HUSK: Klub fritid nu hedder www.klub-skovbo.dk. På hjemmesiden kan I se klubaktiviteterne. Klub Skovbo Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Mandag kl. 19:00-21:30 Sanne Tlf. 24

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings Seniorklub Program for 2017 Højskoledag på Agerskov ungdomsskole onsdag den 22. februar. Kl. 10.00 Velkomst Kl. 10.15 Foredrag ved journalist, foredragsholder og

Læs mere

Indhold. Kalender/overblik til køleskabslågen side 2. Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3. Sundhedsdage + 3 stk. medlemsmøder side 5

Indhold. Kalender/overblik til køleskabslågen side 2. Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3. Sundhedsdage + 3 stk. medlemsmøder side 5 NYHEDSBREV I 2013 SCLEROSEFORENINGEN LOKALAFDELING NORDVESTSJÆLLAND HVA SKER DER? Indhold Kalender/overblik til køleskabslågen side 2 Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3 Lidt kort & rigtig godt

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen:

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen: PLANLÆGNINGSKALENDER Denne kalender er til brug for foreninger, klubber og andre i Hammerum - Gjellerup området, der ønsker at koordinere deres arrangementer, så der ikke sker overlapning i forhold til

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company Indhold Sangeftermiddag 3 Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik 3 Generalforsamling 4 Virksomhedsbesøg Actona Company 4 Udflugt VW & Retro Museum 5 Højskoleophold 6 Høstfest 6 Foredrag 7 Julefrokost

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 11. Årgang nr. 2 Maj. - Juli. 2018 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Fællesspisning Fredag, den 11. april kl. 18.30 i forsamlingshuset. Menû: Hamburgerryg m/kartofler, aspargessovs og gemûse. Rå frugt

Læs mere

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Borgmesterfrokost og generalforsamling den 23. marts 2015 på Gladsaxe Rådhus, Rådhuskælderen. Sidste års frokost med borgmesteren, og den efterfølgende generalforsamling

Læs mere

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune Program 2017 1 Indhold Sang og musik v/ Jan Lilholt... 3 Foredrag om Lemvig Kommune... 3 Generalforsamling... 4 Tur til Thyborøn... 4 Tur til Samsø... 5 Ferietur til Thüringen... 5 Virksomhedsbesøg på

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

FiO 2012: Kursusprogram

FiO 2012: Kursusprogram FiO 2012: Kursusprogram Onsdag 23. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, onsdag den 23. maj. Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2019 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2018

Nyt fra Skovgården Maj 2018 Nyt fra Skovgården Maj 2018 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet (kørsel) Åbningstider:

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen:

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen: PLANLÆGNINGSKALENDER Denne kalender er til brug for foreninger, klubber og andre i Hammerum - Gjellerup området, der ønsker at koordinere deres arrangementer, så der ikke sker overlapning i forhold til

Læs mere

FiO- 2013: Kursusprogram

FiO- 2013: Kursusprogram FiO- 2013: Kursusprogram Ret til ændringer forbeholdes!! Onsdag 22. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, onsdag den 22. maj. Der afgår jævnligt InterCity- tog mod Odense.

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Juni-Juli-August 2016 Mærkedage Fødselsdag: Juni: Lillian Bretvold, Annelis Clausen, Grethe Gotenborg, Anni Hansen, Børge Pedersen.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere