Foreningen 4534 holder generalforsamling den 28. april kl. 19:00. I Vallekilde-Hørve Fritidscenter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreningen 4534 holder generalforsamling den 28. april kl. 19:00. I Vallekilde-Hørve Fritidscenter."

Transkript

1 April 2016 Dagen er vendt, og de lyse timer er flere end de mørke. Så nu er det tid til alle udendørsaktiviteterne. Her i 4534 betyder det bl.a. fodbold, stavgang og gåture. Men det er også tid til gymnastikopvisninger, billard og foredrag. Hørve har fået et suttetræ, og det første barn har været forbi og har afleveret sin sut. Mon ikke den snart får selskab af flere sutter, fra børn der er blevet for store til at sutte.

2 4534 Nyhedsbreve 4534 Udgives af foreningen 4534 Redaktør: Ulla Margrethe Hansen Tlf.: Annoncer: Ulla Margrethe Hansen Tlf.: Deadline for næste udgave af 4534, som dækker maj 2016 er: 21. april Foreningen 4534 holder generalforsamling den 28. april kl. 19:00 Dagsorden: Valg af dirigent. Valg af stemmetællere. Bestyrelsens beretning. Forelæggelse af regnskab til godkendelse. Fastsættelse af kontingent. Valg. Indkomne forslag. Eventuelt. I forbindelse med generalforsamlingen vil 4534-PRISEN blive uddelt. Indmeldelse kan ske på generalforsamlingen. Bestyrelsen I Vallekilde-Hørve Fritidscenter. Borgermøde - status på områdefornyelsesprojektet Mandag den 4. april kl. 19 i Fritidscentret Hørve og Vallekilde deltager i Landsbymakeover 2016 Hørve vil gøre det nyrestaurerede gadekær til et samlingssted. Vallekilde vil omdanne en lille vildtvoksende skov til et nyt tingsted. Vi glæder os til at se resultatet, som præsenteres for dommerpanelet den 2. juni. Denne udgave af 4534 er sendt på mail til 268 modtagere Vi har 318 som følger os på Facebooksiden Husk du kan altid læse 4534 på: eller

3 Lammefjordens Aktive Kvinder Onsdag den 13. april 2016 kl.19,00 i VHF i Hørve Kast fortøjningerne og tag med til Middelhavet Sådan hedder Malene Wilkens foredrag om hendes 2 års langturssejlads med mand og børn, (Marie på 2 og Sebastian på 5), ombord på det gode skib Æfnityr. Foran ventede en eventyrlig rejse, hvor familien sejlede fra København til Middelhavet via Atlanterhavet, og retur gennem Europas floder og kanaler. I foredraget fortæller Malene Wilken bl.a. om, hvordan man forbereder sig på sådan en rejse, og hvordan det er at bo en hel familie på en kun 30 fods sejlbåd. Under foredraget læser Malene Wilken op fra sine 2 bøger om familiens oplevelser, samtidig med at foredraget er spækket med flotte billeder der henvender sig til alle der har lyst til at høre om, hvordan man gør drømme til virkelighed. Pris for medlem kr. 60 Pris for ikke medlem Kr.80 Kaffe og kage med i pris. Alle er velkommen. Tilmelding senest fredag d.8. april 2016 på foreningens mail adresse: aktivekvinder@hotmail.com eller til Grethe Olsen tlf. nr , eller til Mona Rasmussen på tlf

4 Hørve Billardklub Klubben indbyder nye spillere m/k under 18 år til at komme i Klubben, onsdag fra kl. 13,30 til 16,00 for at prøve at spille Billard. De første tre gange er gratis prøvetid, derefter er kontingent 300, kr. om året. Find en makker at spille med, det er bedre at være to om spillet. Der vil være en fra klubben til at vise tilrette de første gange. Senior m/k over 18 år er også meget velkommen. For dem er der tre gratis prøvetimer, derefter kontingent 600 kr. om året. Henvendelse i klubben i Vallekilde-Hørve Fritidscenter. P b v. Kasserer Henning Lillelund. Åbne arrangementer på Bakkegården Torsdag d. 14. april kl Der er banko i cafeen. Pris for kaffe og kage: 20 kr. Pris pr. plade 5 kr. Torsdag d. 28 april kl Der er Gudstjeneste i Cafeen ved Jens Kirk. Pris for kaffe og kage: 20 kr.

5 Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på KLIP 9 Dreamers Circus Lørdag d. 16. april Kl Korskirken i Vallekilde Triersvej 2, Vallekilde, 4534 Hørve Entré: 150 kr. v/annika Carlsen, Vallekildevej 9, 4534 Hørve Tlf Pernille & Stephen Quigg Torsdag d. 7. april Kl Hørve Medborgerhus Nørregade 14, 4534 Hørve Entré: 100 kr. OBS! Der er mulighed for spisning før koncerten. Kylling m. Tzatiki, kartofler m.m. Dette bestilles på billet@drauget.dk Pris for spisning: 60 kr. Trio Mio & KorVision Lørdag d. 2. april Kl. 20:00 Aksen - Kulturhuset i Asnæs Centervejen 91, 4550 Asnæs Entré: 100 kr. Bente Kure & Leif Ernstsen Lørdag d. 30. april Kl Café Ayse Adelers Allé 114, 4540 Fårevejle Entré: 120 kr.

6 Pensionistforeningen Forårsfest Lørdag den 9. april kl. 12,30 med Spisning og Underholdning med Lotte Riisholt, kendt fra Dansktoppen. Tilmelding senest den 1. April. Torsdag den 21. april kl Bankospil for medlemmerne Hvor intet andet er nævnt foregår arrangementerne i Aulaen, Sydskolen afdeling Hørve.

7

8 GymShow nord. Opvisningsdag med udvalgte hold Søndag den 3. april Vallekilde-Hørve Fritidscenter Voksne 50 kr., børn (6 14 år.) 30 kr. Et festfyrværkeri af gymnastik inden for alle mulige genrer, præsenteres ved årets GymShow nord. De deltagende hold du kommer til at se, er hold fra foreninger i område nord, der dækker følgende kommuner: Holbæk, Kalundborg og Odsherred, og så vil landsdelsholdende fra nordområdet selvfølgelig også komme på gulvet. Holdene er udtaget ved forårsopvisningen i Kalundborg, hvor gymnatikkyndige har siddet og set alle opvisningerne. Deres opgave var at se på både dygtighed, udstråling, glæde, temaer, kreativitet Under program kan du se hvilke foreninger og hold der er udvalgt til GymShow nord. Dørene åbner kl. 12:30 og dørene lukkes kl. 13:30 - når Showet går i gang. Så har vi alle trænere og hold på plads, for den kommende udendørs sæson. Klumperne (U5) starter op tirsdag d. 5. april kl og træner til U7 starter op mandag 4. april kl og træner til U9 starter op mandag d. 4. april kl og træner til 18.00, samme gælder for torsdag. U11 er startet og træner tirsdag og torsdag kl til U13 er startet og træner tirsdag og torsdag kl til U19 er startet og træner samme med senior tirsdag og torsdag kl til Der vil lørdag d. 16. april bliver der et arrangement, hvor vi spiller lidt bold og hygger lidt med pølser og brød.

9 Vallekilde Valgmenig- Arrangementer i april 3. april kl. 15 Forårskoncert i Korskirken med Hanne Helledie (orgel/klaver) og Jacob Rønne (guitar). Fri entré. 9. april kl. 14 Kulturmøde i Korskirken. Vi mødes om det, vi er fælles om: Tro, håb, kærlighed, - og længslen efter fred og frihed. Bagefter kaffe med sødt. 16. april kl. 20. Koncert i Korskirken med trioen Dreamers Circus. Billetter kan købes via Draugets hjemmeside. Kulturmøde i Vallekilde, om fred I efteråret 2014 blev der afholdt kultur- og religionsmøde i Korskirken i Vallekilde, - en dejlig dag, hvor fred var temaet. På opfordring fra en af de kinesiske deltagere dengang, holder Vallekilde Valgmenighed igen et kulturmøde, i samarbejde med integrationsrådet i Odsherred. Det bliver lørdag den 9. april fra kl. 14. Vi begynder i Korskirken, hvor der vil være indslag fra de forskellige kulturer og trosretninger, vi har i vores område. Som sidste gang tilrettelægger vi forløbet i fællesskab: kinesere, burmesere, afrikanere, syrere, kurdere, afghanere, danskere, - og måske flere endnu. Efter en 1½ times tid i kirken med sang og musik, tekster, bønner og gode ønsker samt en helt ny fælles tekst, der kan indgive håb om fred, - drikker vi kaffe og spiser hjemmebagte kager i Den gamle Friskole. Og mon ikke snakken her også vil gå ligeså godt som sidst... Forårskoncert i Korskirken Søndag den 3. april tager guitarist og komponist Jacob Rønne og pianist og komponist Hanne Helledie på en musikalsk rejse sammen i Vallekilde Korskirke. Begyndelsen til en ny spændende konstellation er lagt. Hanne Helledie, organist ved Korskirken, er kendt som komponist for både instrumental musik og sange, og har i Danmark bl.a. haft succes med sit værk, "The Anointed One", komponeret for Storstrøms Kammerensemble. Hanne har været bosat en del år i Los Angeles, og fik også her mange roser for sine kompositioner for symfoniorkester. Jacob Rønne er et rigtigt scoop for Korskirken - han har indspillet og turneret med så forskellige navne som bl.a. Zauce, Juruda Music, Bjarne List Nissen, John Høybye, og sit eget Jacob Rønne Band, der har supportet internationale navne. Jacob Rønne er også en flittig filmkomponist og mange vil kende hans guitartemaer fra biografsuccessen "Anja og Viktor - Brændende Kærlighed". Jacob Rønne udgav i 2014 sit andet solo-album Sorrow, der med sine smukke kompositioner og dybfølte guitarspil, har været med til at sætte ny standard for instrumental guitarmusik. Første afdeling af forårskoncerten i Korskirken bliver poetisk og meditativ med kompositioner for henholdsvis orgel og akustisk guitar. Anden afdeling bliver et møde mellem klaver og elektrisk guitar i jazz, pop, rock og flydende genrer, udtrykt gennem begges kompositioner, - krydret med et par gode standards. Der er fri adgang til koncerten, der begynder kl. 15.

10 Vallekilde-Hørve sognekirker Festgudstjeneste i Vallekilde kirke Søndag den 3. april Den 1. december tiltrådte Karin Wandall som 25 % præst i Vallekilde-Hørve sogne, grundet at en del kalendere skulle gå op, bliver præsteindsættelsen først nu. Søndag den 3. april kl. 10,30 indsætter Provst Niels Arnberg Karin i Vallekilde kirke efterfølgende indbyder menighedsrådet til et traktement i præstegårds lokalerne fra kl. 12,00 Alle er velkomme Konfirmation i Vallekilde den 10. april kl Konfirmationer Dicte Freia Schalck Elsang, Hørve Clara Gade Jensen, Snertinge Henriette Nordlund Jensen, Skippinge Louise Kajberg-Jensen, Hørve Sofie Kajberg-Jensen, Hørve Freja Grundal Nielsen, Hørve Natasha Aimée Nielsen, Hørve Mathilde Nyholm Birch Petersen, Hørve Konfirmation i Hørve kirke den 17. april kl Mads Grøndal, Hørve Konfirmation i Vallekilde kirke den 10. april kl Christian Barner Kleis, Hørve Thor Egebjerg Knudsen, Vallekilde Laust Gyde Schmidt Rasmussen, Hørve Lauge Victor Rosendal, Hørve Konfirmation i Hørve kirke den 17. april kl Gustav Bærentsen, Hørve Store bededag den 22. april kommer Hans Anker Jørgensen til Vallekilde kirke kl 10,30 der vil efter gudstjenesten være kirkekaffe i våbenhuset Liv Xiu Min Ba Skærbæk Hansen, Hørve Tobias Juel Jensen, Hørve Mira Rieck Larsen, Hørve Laura Lucassen, Hørve Rasmus Hoffmann Modin, Hørve Caroline Sehested Pedersen, Hørve Mads Reingaard Skovlykke, Hørve Magnus Hinze Elbæk, Havnsø Rune Carl Steffen Esbensen, Hørve Oliver Lundgren Jensen, Hørve Sif Malmby Jørgin, Hørve Andreas Seitzberg Larsen, Hørve Christian Vestergaard Leth, Hørve Silas Storm Nielsen, Hørve

11 MAD OG INTEGRATION Inviterer til burmesisk madaften Vores burmesiske venner fra Hørve og Fårevejle byder på et festligt måltid mad fra deres hjemland så kom glad, lær noget nyt om burmesisk kokkekunst samt tilbring en hyggelig aften i samvær med flere forskellige kulturer. Det foregår FREDAG d. 29. APRIL kl. 19 i Hørve Medborgerhus. Tilmelding foregår il ivannormann@gmail.com eller ring Der er begrænset pæads, så vent ikke for længe med tilmelding det er først til mølle, og senest den 15. april. Prisen er uhørt lav: 30 kr. pr. voksen + 10 kr. pr. barn (under 12 år). Der bliver mulighed for at købe lidt drikkevarer på stedet. Betaling foregår på selv dagen. 30. april

12 Foreningen 4534 Jens Rubæk Tlf.: Medborgerhuset Nørregade 14 Inga Juul Tlf.: Landsbyhuset i Skippinge Starreklintevej 15 Jutta Larsen Jutta@Jutta-Larsen.dk Tlf.: Vallekilde-Hørve Pensionistforening Tove Møller Pedersen Tovemp1@hotmail.com Ungehuset i Hørve Nørregade 19 Søren With with@ofir.dk Tlf.: Medlem af Lokaldemokratiudvalget nedsat af byrådet Majbritt Edlund Jensen Majbrittedlund@live.dk Tlf.: Kontaktlisten: Hørve Erhvervsforening Bent Eriksen bent.eriksen@sharkcontainers.com Tlf.: Musikforeningen Drauget Anker Pedersen Anker@Drauget.dk Lammefjordens aktive kvinder Marianne Petersen aktivekvinder@hotmal.com Vallekilde-Hørve Fritidscenter Jens Lundgaard JLU@V-H-F.dk Tlf.: Dragsholm Lokalhistoriske Forening Bente Mohrbutter bmohrbutter@mail.dk HIF Hørve Idrætsforening Fodbold Jeff Pedersen J_pedersen@live.dk Tlf.: HK Lammefjorden Håndbold Marianne Folkersen Folkesen@privat.dk Tlf.: Hørve Tennisklub Leif Møller leifmoller5@gmail.com Tlf.: Dragsholm Svømmeklub Betina Larsen formand@drsk.dk Tlf.: Hørve Billardklub Hennig Lillelund Tlf.: Find mange flere oplysninger om dit lokalområde på vores helt egen hjemmeside VHG Vallekilde-Hørve Gymnastikforening Hovedforeningen: Michael Bentsen Michael@v-h-g.dk Tlf.: Gymnastik Inga Juul Inga@v-h-g.dk Tlf.: Pentanque Anni Petersen Anni@v-h-g.dk Tlf.: Cykelsport Jesper Thorning Jesper@v-h-g.dk Tlf.: Babymotorik Dorthe Grathwohl Dorthe.grathwohl@mail.dk Tlf.: Badminton Jørgen Nyholm Badminton@v-h-g.dk Tlf.: Stavgang Astrid Madsen Tlf.: VHG Motion Irene Jensen Irene@v-h-g.dk Tlf.: Støtteforeningen Niels Rasmussen fladehoej29@hotmail.com

Marts 2016 Udsnit af Aksel Møller udsmykning af loftet i indgangspartiet ved aulaen på Hørve Skole

Marts 2016 Udsnit af Aksel Møller udsmykning af loftet i indgangspartiet ved aulaen på Hørve Skole 4 5 3 4 Foråret er på vej i 4534, og dermed er det tid for generalforsamlinger og sæsonafslutninger hvor vinterens aktiviteter begynder at lukke ned for at blive afløst af forårets og sommerens aktiviteter

Læs mere

WWW.4534.DK. Sæt X i kalenderen Forening 4534 holder generalforsamling og foreningsmøde torsdag d. 28. april i fritidscentret.

WWW.4534.DK. Sæt X i kalenderen Forening 4534 holder generalforsamling og foreningsmøde torsdag d. 28. april i fritidscentret. 4 5 3 4 Februar 2016 Med et par billeder af byfornyelsesprojektet ved gadekæret tager vi hul på februar i 4534. Vi byder bl.a. byder på 3 fastelavnsarrangementer og muligheden for at få afsløret nogle

Læs mere

Er nytårsforsætte slankkur, eller et mål om at spise mere frugt og grønt i det nye år?

Er nytårsforsætte slankkur, eller et mål om at spise mere frugt og grønt i det nye år? 4 5 3 4 Januar 2016 Med disse billeder fra Hørve IF s julefodboldstævne, ønsker vi alle et godt nytår, og nu tager vi hul på endnu et aktivt og begivenhedsrigt år i 4534. 4534 Denne udgave af 4534 er sendt

Læs mere

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul 4 5 3 4 December 2017 Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul Foto: Kim Knudsen Nyhedsbrevet 4534 Udgives af foreningen 4534 Foto: Fotografen i Odsherred Redaktør: Ulla Margrethe Hansen ulla@ullamhansen.dk

Læs mere

Uffe Elbæk. Besøger Vallekilde Højskole, mandag d. 8. maj kl

Uffe Elbæk. Besøger Vallekilde Højskole, mandag d. 8. maj kl 4 5 3 Foto: Kim Knudsen Foråret har budt på nye cykelstriber og fodgængerfelter i Hørve. Dermed er endnu et af projekterne i forbindelse med byfornyelsesprojektet realiseret. 4 Maj 2017 Foto: Helge Fredslund

Læs mere

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 4 5 3 4 Januar 2018 Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår Foto: Kim Knudsen Nyhedsbrevet 4534 Udgives af foreningen 4534 Foto: Fotografen i Odsherred Redaktør: Ulla Margrethe Hansen ulla@ullamhansen.dk

Læs mere

Oktober 2015. Stemningsbillede fra den traditionsrige VHG-dag for alle 4534 s skoleelever. Læs mere om dagen på næste side.

Oktober 2015. Stemningsbillede fra den traditionsrige VHG-dag for alle 4534 s skoleelever. Læs mere om dagen på næste side. 4 e all m so ets Læ erår her i eft eter it tiv 534 ak 4 5 3 4 Oktober 2015 Stemningsbillede fra den traditionsrige VHG-dag for alle 4534 s skoleelever. Læs mere om dagen på næste side. 4534 Denne udgave

Læs mere

Et stort tillykke til Vallekilde, som Landdistrikternes Fællesråd og foreningen Landsbyerne i Danmark har kåret som Årets Landsby 2017.

Et stort tillykke til Vallekilde, som Landdistrikternes Fællesråd og foreningen Landsbyerne i Danmark har kåret som Årets Landsby 2017. 4 5 Et stort tillykke til Vallekilde, som Landdistrikternes Fællesråd og foreningen Landsbyerne i Danmark har kåret som Årets Landsby 2017. Faktisk er Vallekilde så populær, at byskiltene jævnligt forsvinder,

Læs mere

4 5 3 Stationsstien er færdig og klar til at blive brugt.

4 5 3 Stationsstien er færdig og klar til at blive brugt. 4 5 3 4 Oktober 2016 Stationsstien er færdig og klar til at blive brugt. Der er loppemarked ved hallen. Foredrag i Medborgerhuset og fritidscentret. Influenzavaccination på Bakkegården. Fællessang på skolen

Læs mere

December Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul.

December Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul. 4 5 3 4 December 2016 Så er julen kommet til Hørve. Nissemor og nissefar har tændt juletræet, og de frække nisser Trille og Tralle har været på besøg. I næste weekend kommer julehyggen for alvor til Vallekilde,

Læs mere

Marts nu med egne Michelin-restaurant. Vi ønsker Slotskøkkenet på Dragsholm Slot og Køkkenchef Claus Henriksen tillykke med stjernen.

Marts nu med egne Michelin-restaurant. Vi ønsker Slotskøkkenet på Dragsholm Slot og Køkkenchef Claus Henriksen tillykke med stjernen. 4 5 3 4 Marts 2017 Foto: Claus Starup 4534 nu med egne Michelin-restaurant. Vi ønsker Slotskøkkenet på Dragsholm Slot og Køkkenchef Claus Henriksen tillykke med stjernen. 4534 Nyhedsbreve 4534 Udgives

Læs mere

Juni/juli Foto: Kim Knudsen ønsker alle en dejlig sommer. Vi ses til august

Juni/juli Foto: Kim Knudsen ønsker alle en dejlig sommer. Vi ses til august 4 Med disse dejlige forårsbilleder af Vejrhøj, blomstrende rododendroner på Dragsholm og rapsgule marker kan ingen længere være i tvivl om, at sommeren er kommet til vores dejlige Odsherred. Foto: Kim

Læs mere

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 4 5 3 4 Februar 2018 Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår Foto: Kim Knudsen Nyhedsbrevet 4534 Udgives af foreningen 4534 Foto: Fotografen i Odsherred Redaktør: Ulla Margrethe Hansen ulla@ullamhansen.dk

Læs mere

Oktober Der var Gang i gade d. 23. september med både løb, børneaktiviteter og 240 til spisning.

Oktober Der var Gang i gade d. 23. september med både løb, børneaktiviteter og 240 til spisning. 4 5 3 4 Der var Gang i gade d. 23. september med både løb, børneaktiviteter og 240 til spisning. En stor tak til eventholder på Vallekilde Højskole. Oktober 2017 Foto: Emma Daugaard Bork, Vallekilde Højskole

Læs mere

4534 Nu på facebook. Der bor en bager på Nørregade. Fremover kan du også læse 4534 på facebook. Du finder nyhedsbrevet på siden 4534

4534 Nu på facebook. Der bor en bager på Nørregade. Fremover kan du også læse 4534 på facebook. Du finder nyhedsbrevet på siden 4534 4 5 3 4 Oktober 2014 Efteråret trænger sig på, og det er tid til indendørs aktiviteter. I oktober byder 4534 på masser af musik, foredrag, sang og andre aktiviteter. Og så er det nu I skal finde bøgerne

Læs mere

Foråret er på vej. I 4534 betyder det bl.a. gymnastikopvisning, generalforsamling, musik og sæsonafslutning. Marts 2015

Foråret er på vej. I 4534 betyder det bl.a. gymnastikopvisning, generalforsamling, musik og sæsonafslutning. Marts 2015 4 Der blev fejret fastelavn flere steder i 4534. Bl.a. i Skippinge, Vallekilde og dagplejens legestue. 5 3 Foråret er på vej. I 4534 betyder det bl.a. gymnastikopvisning, generalforsamling, musik og sæsonafslutning.

Læs mere

Hvem skal have 4534-prisen 2017?

Hvem skal have 4534-prisen 2017? 4 5 3 4 Februar 2017 Byfornyelsesprojektet i Hørve er ved at være slut og vi skal i gang med at planlægge den store afslutningsfest. På borgermødet i januar blev planerne for trafikforbedringer på Vallekildevej,

Læs mere

Oktober Foto: Kim

Oktober Foto: Kim 4 5 3 4 Oktober 2018 Kjeld Stybe Petersen fra frugtplantagen Skovvang, er i gang med at plukke Belle de Boskoop. I disse dage bliver der plukket Elstar, der er et fortræffeligt spiseæble, men også velegnet

Læs mere

September Så er alle tilbage fra ferie og der er for alvor gang i aktiviteterne i området.

September Så er alle tilbage fra ferie og der er for alvor gang i aktiviteterne i området. Så er alle tilbage fra ferie og der er for alvor gang i aktiviteterne i området. 4 5 Vi kan blot konstatere, at det kræve en meget stor portion stædighed, hvis man vil fastholde synspunktet om, at der

Læs mere

Valg til byrådet og regionsrådet tirsdag d. 21. november.

Valg til byrådet og regionsrådet tirsdag d. 21. november. 4 5 3 I Vallekilde Hørve Kultur og Idrætscenter sker der ny spændende ting, bl.a. bliver der bedre plads til cafeteriet. Men det betyder også, at vi har måtte sige farvel til Ewalds velkendte maleri af

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

November Foreninger mødes og lokale råvarer forvandles ved fælles hjælp til et lækkert måltid.

November Foreninger mødes og lokale råvarer forvandles ved fælles hjælp til et lækkert måltid. 4 5 3 4 November 2016 Foreninger mødes og lokale råvarer forvandles ved fælles hjælp til et lækkert måltid. 2 gange om året mødes foreningerne i 4534 for at koordinere, inspirere og samarbejde om initiativer

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

4534 ønsker alle. December smag.

4534 ønsker alle. December smag. 4 5 3 4534 ønsker alle 4 December 2015 en glædelig jul og et godt nytår Så kom der sne i 4534, og det passer jo fint til december udgaven af 4534, som står i julens tegn, og derfor byder på et bredt udvalg

Læs mere

Et stort tillykke til VHG badminton, som er udnævnt til årets ungdomsklub i DGI Midt og Vestsjælland.

Et stort tillykke til VHG badminton, som er udnævnt til årets ungdomsklub i DGI Midt og Vestsjælland. 4 5 3 4 Maj 2015 I maj skal vi plante frø og mindes 70 året for befrielsen, søge penge til små hurtige succeser, danse og lytte til musik, til foredrag, på udflugt til Sofiero eller København, spille fodbold,

Læs mere

FESTDAG I HØRVE. indvielse af Bøgelunden søndag d. 7. juni kl

FESTDAG I HØRVE. indvielse af Bøgelunden søndag d. 7. juni kl 4 5 3 4 Juni Juli 2015 I juni og juli er det tid til sommer og ferie. Men i 4534 er det også tid til Sct. Hans, sommerfester og revy. Bøgelunden og legepladsen på Vallekildevej skal indvies, og så skal

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

VHG / HIF. Har du besøgt vores hjemmeside Støtteforeningerne

VHG / HIF. Har du besøgt vores hjemmeside  Støtteforeningerne 4 5 3 4 September 2016 Så har Hørve fået endnu et flot gavlmaleri. Det er malet på gavlen af Røde Kors Butikken. Opgaven til kunstneren løb på at lave et motiv der signalerer, at her rækker vi hånden ud

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår

Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle et rigtig godt nytår 4 5 3 4 Breaking news!! Skøjtebanen ved Kultur og Idrætscentret er åben. Medindflydelse er ikke noget man får. Det er noget man tager. Hvis du gerne vil have indflydelse på udviklingen i 4534, så byder

Læs mere

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534 4 5 3 Sommersæsonen i Bøgelunden startede med børneloppemarked og cirkusunderholdning d. 27. maj. I juli er der sommersjov i Bøgelunden hver søndag fra kl. 14 16 4 Juni / Juli 2018 Nyhedsbrevet 4534 Udgives

Læs mere

4 5 I 4534 er der aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er det babymotorik og pensionisterne der er klar til VHG s gymnastikopvisning og

4 5 I 4534 er der aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er det babymotorik og pensionisterne der er klar til VHG s gymnastikopvisning og 4 5 3 I 4534 er der aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er det babymotorik og pensionisterne der er klar til VHG s gymnastikopvisning og deltagere ved håndbolddage i fritidscentret. Nu hvor vejret

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Bænk til krolf-spillerne

Bænk til krolf-spillerne 4 5 3 4 Januar 2015 4534 byder 2015 velkommen med Claus Starup s billede af Hanghøj ved Vallekilde. Maskerne er lavet af eleverne på Hørve Skole som en del af GeoKids-projektet. 4534 Redaktør: Ulla Margrethe

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

18 timers læse-maraton på biblioteket i Hørve. Maj 2018

18 timers læse-maraton på biblioteket i Hørve. Maj 2018 4 5 18 timers læse-maraton på biblioteket i Hørve 3 4 Maj 2018 Nyhedsbrevet 4534 Udgives af foreningen 4534 Foto: Fotografen i Odsherred Redaktør: Ulla Margrethe Hansen ulla@ullamhansen.dk Tlf.: 28 55

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening Bestyrelsen SIDE 12 Bende Andersen Formand Tlf. 28 97 32 05 Tlf. 59 43 44 35 Erling Knudsen Næstformand Tlf. 25 76 27 94 Lillian Bagge Nielsen Kasserer/web. Tlf. 59 43 69 02 Rita Nielsen Sekretær Tlf.

Læs mere

Herunder finder du liste over foreninger og klubber, som har relation til seniorer. (venligst gør opmærksom på evt. fejl tak)

Herunder finder du liste over foreninger og klubber, som har relation til seniorer. (venligst gør opmærksom på evt. fejl tak) Herunder finder du liste over foreninger og klubber, som har relation til seniorer. (venligst gør opmærksom på evt. fejl tak) Fløng Ældreklub Formand: Børge Anker. Tlf.: 46 56 29 56 E-mail: b.anker@webspeed.dk

Læs mere

TÅRUP FORSAMLINGSHUS VENNER AKTIVITETSPROGRAM 2016-2017

TÅRUP FORSAMLINGSHUS VENNER AKTIVITETSPROGRAM 2016-2017 TÅRUP FORSAMLINGSHUS VENNER AKTIVITETSPROGRAM 2016-2017 Forsamlingshusets Venners bestyrelse byder velkommen og tak til alle brugere, supportere og aktører, der er delagtig i forsamlingshusets ve og vel

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

En flok glade unge mennesker fra Ungehuset klar til årets tur til Bakken.

En flok glade unge mennesker fra Ungehuset klar til årets tur til Bakken. 4 En flok glade unge mennesker fra Ungehuset klar til årets tur til Bakken. 5 3 4 September 2015 Så er efterårssæsonen for alvor i gang i 4534 Håndbold, fodbold, volleyball, gymnastik, badminton og mange

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Posen i lommen Lorten i posen Posen i spanden

Posen i lommen Lorten i posen Posen i spanden 4 5 3 4 Maj 2016 Kom maj, du søde, milde! Er en passende overskrift til maj i 4534, for nu er det for alvor tid til at komme ud i området. Vi skal på udflugter, ud og løbe (og drikke øl), til bingo-trim,

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter "Først til mølle-princippet.."

Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter Først til mølle-princippet.. Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter "Først til mølle-princippet.." View this email in your browser Jejsing Borgerforening og Sæd Ubjerg Lokalråd

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

Ferien går på hæld og høsten er begyndt, så nu er det tid til at komme i gang igen. I augustudgaven af 4534 kan du bl.a. læse om sæsonstart for

Ferien går på hæld og høsten er begyndt, så nu er det tid til at komme i gang igen. I augustudgaven af 4534 kan du bl.a. læse om sæsonstart for 4 5 3 4 August 2016 Ferien går på hæld og høsten er begyndt, så nu er det tid til at komme i gang igen. I augustudgaven af 4534 kan du bl.a. læse om sæsonstart for gymnastik og håndbold, bingotrim, krolf

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

www.fdf.dk/dronninglund

www.fdf.dk/dronninglund Sæsonfolder 2014-15 www.fdf.dk/dronninglund www.facebook.com/fdfdronninglund FDF Dronninglund KREDSSOMMERLEJR 2015 i uge 27 Drengeborg, Knasborg ved Aalbæk Hvad er FDFs formål? Det kristne livssyn er fundamentet

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Aktivitetscentret SUNDTOPPEN. Program1/7-31/12 2015

Aktivitetscentret SUNDTOPPEN. Program1/7-31/12 2015 Aktivitetscentret SUNDTOPPEN Program1/7-31/12 2015 1 Velkommen til Aktivitetscentrets program efterår 2015 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker, og byder på et bredt udbud af aktiviteter. De

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere