NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA!"

Transkript

1 NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! Landbrugsmedierne & Dumas-Johansen Denver - Salt Lake City - Yellowstone National Park - Seattle gennem Rocky Mountains september 2013 Spring direkte ind i oplevelsen og udlev usædvanlig opdagelsesrejse i længslernes land! Storladne naturoplevelser og den amerikanske drøm! Jubilæumsrejse til fjerne egne af USA: Oregon Trail, Louis og Clark, indianerpigen Sacajewea, Mormoner, Salt Lake, Snake River, Columbia- og Missouri River m.m. Option: Mulighed for forlængelse til Victoria, Vancouver Island, British Columbia. Et helt usædvanligt team står bag denne rejse: Maria Bellamy, Daniel Bentley og Dumas-Johansen. 12. september Dag flyafgang fra København med Icelandair via Keflavik til Denver i Colorado ankomst Denver. Indrejseformalia, pas, ESTAvisum mm. Transfer i hotellet i busshuttle, og check in på hotel og natmad. Overnatning i Denver. I kanten af søen ligger Antelope Island, hvor vi tager et formiddagsbad ( i det salte vand ) og betragter det store udbud af dyre- og fugleliv ( bison, rejer, fugle, hjorte, prærieulve..). Sidst på eftermiddagen retur til hotellet og en byrundtur, der bl.a. omfatter Temple Square. Her får vi en lokal Mormon til at vise os rundt, og for mange af os, vil øjeblikket blive uforglemmeligt. Middag på egen hånd og hotel i Downtown Salt Lake City. NB: Vores chauffør er mormon af fødsel, men ikke praktiserende. Vi får førstehåndsindtryk. 13. september Dag 2. Salt Lake City. Tidligt op og morgenfly til Salt Lake City, byen, der som en ø af moderne teknologi og liv, ligger midt i en øde ørken på kanten af saltsøen, Great Salt Lake op til km2 alt efter nedbøren. Største saltsø på den vestlige halvkugle. 14. september Dag 3. Salt Lake City Jackson. Vi kommer længere og længere ind i landskaberne, tankerne om nybyggerlivet, opdagelserne og begrebet The Frontiere. Dagens rute fører os til Jackson, Wyoming (Jackson Hole et kendt dalstrøg) med et passende stop i The National Oregon/ California Trail Center. Her får vi på nært hold fornemt indtryk af livet for de flere hundrede tusinde hvide europæiske udvandrere, der valgte at køre, gå og ride tværs over Amerika til det forjættede land, Oregon eller Californien. Vi når frem til Jackson betids nok til at kunne deltage i et lystigt show i den typiske wild west del af byens centrum : Jackson Shoot Out.

2 Aftensmad på egen hånd og overnatning i Jackson. 15. september Dag 4. Jackson - Grand Teton National Park - Yellowstone National Park. (4,197 m Vi har udvalgt netop Grand Teton National Park som værested en stor del af dagen. Bjergene i parken når højder som 4,197 meter, er Nordamerikas yngste bjergkæde, og der findes i bjergene et udpræget og fornemt dyreliv, ekceptionelle planter, fugle og insekter. Ved Jackson Lake får vi serveret frokost på Signal Mountain Lodge, og efter en lang oplevelsesrig dag i parken slutter dagen i Yellowstone National Park, hvor der serveres middag, og vi overnatter i lokal lodge centralt i parken. 16. september. Dag 5 Fuld dag i Yellowstone National Park. 17. september. Dag 6 Yellowstone National Park - Livingston, Montana. Mere Yellowstone National Park, idet vi har mogenen her, mens vi langsomt kører mod nordvest, og i kanten af parken stopper ved Mammoth Hot Springs. Kører ud af parken og stiler mod at være i Livingston i god tid på eftermiddagen. Aftensmad på egen hånd og overnatning passende centralt. 18. september Dag 7 Livingston - Helena, Montana. Jomfruelige bjerge, urfriske skove - storhed! Her ved The gate of the Mountains kan vi formodentlig se dyr som grippe, ørne, falke, bjerggeder/ får, og vi skal sejle på Missourifloden, som de kendte og berømte opdagelsesrejsende Lewis og Clark gjorde det. Fortællingen om indianerkvinden Sacajewea, får vi naturligvis også med. Ankomst til Helena, som er en smuk, særegen og victoriansk bebyggelse omgivet af forbjergene til Rocky Mountains. Aftensmad på egen hånd og overnatning, Helena. Vi tager nok ikke munden alt for fuld, når vi påstår, at netop Yellowstone er et af de få større områder med et ligevægtigt økosystem, der er tilbage i verden. Vi skal se på dette forunderlige sted hele dagen, bevæge os rundt med bus og til fods sammen med en lokal guide fra parken og skal koncentrere os om dyrelivet, geologien og de store skove. Geysere som bl.a. Old Faithful, mudderpøle og varmt vand ser vi, og ikke mindst den vulkanske aktivitet gør vi meget ud af. Vi risikerer at se flere hjortearter, bison, ulv, bæver, ørn og bjørne! Aftensmaden indtages i Amerikas største tømmerbygning, Old faithful Inn. Overnatning på lodge i parken. 19. september. Dag 8 Helena - Moses Lake, State of Washington. I dag skal vi over to bjergpas i Rocky Mountains, forbi byen Coeur d Alene i Idaho og Spokane i Washington for at nå frem til Moses Lake på de store centrale sletter i statenwashington.

3 En dag med de smukkeste bjerge, så vi mætte af oplevelser kan møde vore indbudte gæster om aftenen. Aftensmad for egen regning, men fælles og overnatning. 20. september. Dag 9 Moses lake area, State of Washington.. I dag meget korte afstande og meget lokale oplevelser. Vi er gæster på større gårde, hos Hutteritterne, hos private farmere og på specialfarme. Noget af høsten er gået i gang, og vi vil se, hvad der foregår. Måske køres de sidste baller lucernehø til gårdene, og måske er man i gang med at høste forskellige frøtyper. Vi får fast tilholdssted på en farm, hvor man kan melde sig til fælles frokost i haven og hvor der serveres middag om aftenen. Vi forventer godt lunt efterårsvejr. I løbet af dagen vil vi møde stort set alle lokale, der har relationer til Danmark. En uforglemmelig aften på prærien. 22. september Dag 11 Wenatchee - Seattle Vi skal op over kystbjergene/ Cascade Mountains - køre fra næsten ørken til noget af det vådeste man kan forestille sig. En behagelig tur gennem naturen. I Seattle når vi en rundtur i byen inden check in i lufthavnen, Tacoma flyafgang til Keflavik. NB Forlængelse/ Victoria BC: For dem, der ønsker at forlænge med to nætter i Britisk Columbias hovedstad, Victoria, på Vancouver Island, køres der til færgehavnen i Seattle, hvorfra flyvebådene bringer de tilmeldte over Juan de Fucastrædet til Canada. Guiden følger med. Her særskilt program efter aftale. 23. september Dag Ankomst Keflavik videre til København med ankomst Alle tider er lokale tider 21. september Dag 10 Moses Lake - Wenatchee. Ej heller denne dag er der det store kilometer tal, men vi kører op gennem dalstrøgene mod nord, passerer Dry Falls, Banks Lake, miniputbyen Mansfield og slutter langs med Colombia River i byen Wenatchee. 3 gode besøg i løbet af dagen sluttende med Vandkraftværk og en økologisk æble og frugtplantage, der leverer frugt og grønt i det centrale Seattle. Aftensmad og overnatning i Wenatchee. NB: Enkelte ændringer i rute og besøg kan forekomme! Dumas-Johansen Rejser Tlf

4 USA september CA. PRIS PR PERSON: ,00kr Inkluderet i prisen: Fly København, Denver, Salt Lake City og retur til København fra Seattle på turistklasse. Flyselskab: Icelandair. Skift i Keflavik, hvor man kunne tage et par overnatninger på vejen hjem, hvis man ønsker det ( mod ekstra gebyr). Transport i hotellets shuttlebus i Denver fra lufthavn til hotel t/r. Transport i behagelig bus. Bus fra Salt Lake City til Seattle ( NB: afhængigt af deltagerantal). 10 overnatninger på pæne hoteller i delt dobbeltværelser inkl. morgenmad og hotel skatter: Måltider: Morgenmad hver dag i USA. Natmad ved ankomst første aften på hotellet. 3 middage og 4 frokoster ( deraf 2 som picnic). Drikkepenge i forbindelse med de måltider, der er inkluderede. Bådtur på Missourifloden ved Gates of the Mountain. Adgang personligt og for bussen til Grand Teton og Yellowstone National Parker. Adgang til National Oregon/ California Trail Center. Adgang til Rocky Reach Dam, Columbia River, Wenatchee Besøg på farme nævnt i programmet (samt gaver til besøgsværterne). NB: Vi beregner at lægge flere, og typiske, farme ind i løbet af ruten. Dansktalende rejseleder fra Danmark: Niels Johansen. Yellowstone Park, naturguide for en hel dag ( særligt uddannet og meget vidende, en såkaldt ranger ). EU ansvar og gebyr til rejsegarantifonden. Hjælp til ESTA visumansøgning. Ikke inkluderet: -Visum (søges og betales på nettet). -Transport til Kastrup Lufthavn. - Fortæring under flyrejsen - kan købes om bord. Se Icelandairs hjemmeside. -Drikkevarer under de inkluderede måltider samt drikkepenge i forbindelse med servering. -Enkeltværelsestillæg: 4.390,00kr.( NB: Hvis en deltager ikke kan dele et dobbeltværelse med en anden deltager, bliver der opkrævet enkeltværelsesgebyr. - Måltider ud over de inkluderede. - Drikkepenge især til chaufføren, i mindre grad til lokale guider, til restauranter, hvor der spises på egen hånd, hotelpersonale. - Afbestillingsforsikring. Rejseforsikring. - Forlængelse til Victoria, som er en særskilt pakke (bed om tilbud). NB: Vi skal gøre opmærksom på, at prisen er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser, og at Dumas- Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse. Der tages forbehold for force majeure situationer, og vi forbeholder os ret til at ændre i programmet. BETINGELSER: FORHÅNDSTILMELDING ( uforpligtende): hurtigst muligt først til mølle princippet. BEKRÆFTELSE senest pr 13. maj 2013 ved indbetaling af depositum 4.300,00 pr person for at betale depositum til fly, bus og hoteller Restbeløb er os i hænde pr 30. juli 2013.

5 ANNULLERINGSBETINGELSER: Pga. underleverandørernes krav er følgende afbestillingsreglerne gældende: Ved framelding tidligere end 13. maj tilbagebetales depositum. Ved framelding senere end 13. maj men tidligere end 30. juli, er gebyret svarende til depositum, medmindre rejsen kan afsættes til anden side. Ved framelding fra 30. juli men tidligere end 12. august er gebyret svarende til 85% af rejsens pris, medmindre rejsen kan afsættes til anden side. Ved framelding fra den 12. august er gebyret svarende til hele rejsens pris, medmindre rejsen kan afsættes til anden side, dog opkræves et gebyr for navneændring på billetten ( det er også tvivl-somt, om man kan finde en erstatningsperson med så kort varsel). Tegn derfor afbestillingsforsikring. Kommentarer om kost og logi. Hoteller: Vi satser, som altid, på at benytte praktiske og ordentlige hoteller af pæn lokal standard. Morgenmaden er typisk amerikansk. De inkluderede måltider er alle udmærkede. Da en del måltider er på egen hånd, skal vi her oplyse, at vi naturligvis står bi med at finde passende steder og til rimelige priser. Der er et stort udbud og righoldige valg. Enkelte dage stopper vi for frokostindkøb til picnic i det grønne. Besøg: Vi foretager stop og besøg som beskrevet, men kan også undervejs beslutte os for et ekstra stop, hvis vi støder på ekstraordinære smukke steder eller andre fristelser. Farmene, vi skal på, har alle accepteret at lukke op for os, ikke af kommercielle grunde, men fordi de har lyst til at se os og åbne for deres verden. Det gør denne tur til noget særligt! Baggrund for rejsen: DUMAS-JOHANSEN og USA/ Canada: En del af familien udvandrede fra Danmark til de to lande. Altid tætte relationer og hvert år nyheder ovre vestfra. Har siden 80 erne tilrettelagt særlige rejser for grupper på bestilling, vi og har været rundt med folk i de fleste stater. Specielt har vi arbejdet i Quebec, Britisk Columbia, Michigan, Staten Washington og Californien. Denne rejse er således blevet skabt af et tæt samarbejde med vore amerikanske kolleger, og den valgte rute er sat sammen, så den svarer til den drømmeopdagelsesrejse, vi gerne selv vil på! Os bekendt har ingen kørt nøjagtig denne rute før! Tidspunktet er velvalgt: Tidspunktet for rejsen er valgt ud fra de bedste muligheder der er. Vi skulle gerne have gode farver og smukt efterår i Rocky Mountains, men også undgå sne i bl.a. Yellowstone National Park. Derfor er september valgt fremfor en senere afrejse i oktober. Niels Johansen og Evelyne Dumas-Johansen Dumas-Johansen Rejser

6 FORHÅNDSTILMELDING Denver - Salt Lake City - Yellowstone National Park Seattle gennem Rocky Mountains september 2013 NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Girokort tilsendes. Send kuponen hurtigst muligt til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING Fax Eller mail de nødvendige informationer til - ring derefter for mundtlig bekræftelse. Deltager 1 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr. efter hjemkomsten) Deltager 2 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) ADRESSE: TLF. FAX: EVT.: VI FØLGES AD MED Sæt kryds DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: DER ØNSKES MATERIALE OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER SPECIEL HENSYN fx SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT:

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 Drømmen om Amerika Livet går lige så stille fremad, og dog er der gået mere end10 år siden

Læs mere

AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord

AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord AUSTRALIEN 06.-20. februar 2014 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord DUMAS-JOHANSEN AUSTRALIEN 06.- 20. februar 2014 2000 km igennem det smukkeste

Læs mere

NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION

NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION DUMAS-JOHANSEN REJSER AGRICULTURAL TOURS OF DENMARK NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 Med GEFION New Zealand ligger dybt under huden på de fleste af os og er hos

Læs mere

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Med Danmarks Naturfredningsforening & Dumas-Johansen Rejser VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur

Læs mere

CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk

CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk CAMBODIA CAMBODIA 19.-31. januar 2013 med LANDBRUGSMEDIERNE og DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk CAMBODIA 19/1 31/1 2013 Landbrugsmedierne & DUMAS-JOHANSEN. Langt borte mod sydøst i den fjerneste

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

Saõ Paulo Stat - Iguaçuvandfaldene - Rio de Janeiro 18.-31. januar 2013. Med Landbrugsmedierne. DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.

Saõ Paulo Stat - Iguaçuvandfaldene - Rio de Janeiro 18.-31. januar 2013. Med Landbrugsmedierne. DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen. Saõ Paulo Stat - Iguaçuvandfaldene - Rio de Janeiro 18.-31. januar 2013 Med Landbrugsmedierne DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk BRASILIEN 18.-31. januar 2013 Foreløbigt program pr 13. marts 2012

Læs mere

Nybyggernes land. 3. - 15. september 2015. Kr. 17.900

Nybyggernes land. 3. - 15. september 2015. Kr. 17.900 Nybyggernes land Fra Denver til Deadwood - via Rocky Mountains, Canyonland, Salt Lake City, Jackson Hole, Yellowstone, Cody og Devils Tower. Plus bl. a. Mount Rushmore og Fort Laramie. Rejseleder: Klaus

Læs mere

Fra Jord til Bord i USA en studierejse gennem hovedstaden, Midtvesten og Nordvest. for Landboforeningen Odder Skanderborg. 29. maj 15.

Fra Jord til Bord i USA en studierejse gennem hovedstaden, Midtvesten og Nordvest. for Landboforeningen Odder Skanderborg. 29. maj 15. Fra Jord til Bord i USA en studierejse gennem hovedstaden, Midtvesten og Nordvest for Landboforeningen Odder Skanderborg 29. maj 15. juni 2015 Landboforeningens studierejse går i 2015 til USA. Vi starter

Læs mere

Canada og USA. 9. 18. september 2015

Canada og USA. 9. 18. september 2015 Canada og USA 9. 18. september 2015 Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, KlubFolkebladet og OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere denne rundrejse til det vestlige Canada og USA. Den amerikanske

Læs mere

USA & CANADA Rundrejser med rejseleder

USA & CANADA Rundrejser med rejseleder USA & CANADA Rundrejser med rejseleder USA & Canada 2011 Det Hvide Hus, Washington D.C. Om Risskov Travel Partner Siden starten i 1992 har Risskov Travel Partner A/S været i rivende udvikling, og i dag

Læs mere

I immigranternes fodspor 5. september - 18. september 2009

I immigranternes fodspor 5. september - 18. september 2009 I immigranternes fodspor 5. september - 18. september 2009 Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere de Canadiske Rocky Mountains. Rejsen går til fra præriebyen

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Canada og Rocky Mountains 11 dages klassisk rundrejse til de store højdepunkter i det vestlige Canada

Canada og Rocky Mountains 11 dages klassisk rundrejse til de store højdepunkter i det vestlige Canada 11 dages klassisk rundrejse til de store højdepunkter i det vestlige Canada Oplevelsesrejse til CANADA med 2 Canada og Rocky Mountains Vancouver- Kelowna - Canmore - Valemount - Sun Peaks - Vancouver Tag

Læs mere

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr.

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2015 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New York City Marathon er det største og bedste maratonløb

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne!

Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Alaska - Klondyke 2014 14 dage - Fly Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne! Sejlads gennem fjordene mellem Alaskas hovedstad Juneau og historiske Skagway og togtur over White

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

I tog tværs over Canada

I tog tværs over Canada Det er din tur... I tog tværs over Canada Rundrejser med dansk rejseleder Dybe fjorde, himmelstræbende bjergkæder, krystalklare søer, endeløse skove, åbne prærier, mægtige gletsjere og et rigt dyreliv.

Læs mere

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening 2014 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening T.O.U.R.S. Tour Operators United for Runners & Sportsmen Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New

Læs mere

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 En af de bedste måder at opleve USA på er med autocamper eller motorhome som de siger over there. Nu er muligheden for en unik

Læs mere

Efteruddannelse / studierejse:

Efteruddannelse / studierejse: Efteruddannelse / studierejse: historie engelsk samfundsfag geografi religion billedkunst "NORDAMERIKAS PRÆRIEINDIANERE OG THE WILD WEST USA I 1800-TALLET" En 15-dages kulturhistorisk studierejse gennem

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada USA & CANADA Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter USA & Canada 2011 Om Risskov Travel Partner Siden starten i 1992 har Risskov Travel Partner A/S været i rivende udvikling, og i dag tilbyder

Læs mere

IRLAND 05/5-11/5 2014

IRLAND 05/5-11/5 2014 IRLAND 05/5-11/5 2014 Dublin, Clonmacnoise, Connemara, Croagh Patrick, Drumcliff, Slieve League, Glenveagh Castle, Giants Causeway, Old Bushmills Whiskey og Donegal Danske Senioragronomer Hvorfor rejse

Læs mere

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Namibia Safari og himbafolk Specialsafari med biolog og storvildtsjæger Lars Ørlund til bl. a. Naukluftørkenen og himbaerne 2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Aarsleff Adventure w w w.l i v s r e j s

Læs mere

Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing

Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Dansk Svømmeunion har i samarbejde med Holstebro RejseCenter strikket

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Overdådig kulturrejse til Beijing og omegn med overnatning ved Den kinesiske Mur - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Tøndergade 16 1752 København V Telefon 36

Læs mere