Nyhedsbrev for Bo og beskæftigelsescentret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev for Bo og beskæftigelsescentret"

Transkript

1 Nyhedsbrev for Bo og beskæftigelsescentret September 2012

2 Forord I en tid hvor vi som organisation står overfor store forandringer og udfordringer er det vigtigt at havde for øje, at vi som organisation har en social kapital som styrker vores kerneopgave. Begrebet social kapital er forholdsvis nyt. Det handler om, hvad der er for forhold og rammer, der kan være med til at styrke den enkelte enheds kerneopgave. Enhedens sociale kapital er en vigtig faktor i bestræbelsen på at øge produktiviteten, kvaliteten og trivslen. Organisationens sociale kapital kan defineres som organisationens egenskab, der sætter os i stand til i fællesskab at løse dens kerneopgave. For at kunne løse denne kerneopgave er det nødvendigt at vi evner at samarbejde og at samarbejdet er baseret på et højt niveau af tillid, retfærdighed og respekt. Alt tyder på, at hvis medarbejdere og ledelse har: et godt samarbejde stor gensidig tillid retfærdighed så vil kerneopgaven blive løst med en høj grad af produktivitet, kvalitet og trivsel. Kommunikationen mellem organisationens enheder og medarbejdere og den måde man taler med hinanden på har afgørende betydning for organisationens sociale kapital. Ovenstående er tanker som er gjort i en tid med store forventninger og krav til vores organisation om at være omstillingsparat. For at bevare fokus på kerneopgaven nemlig samarbejdet med borgerne om det gode liv er det vigtigt at trække på den kapital som organisationen er i besiddelse af lad os derfor forsætte den gode udvikling med afsæt i samarbejde, tillid og retfærdighed. Claus

3 Nyt fra Kærhøj Tina Christensen, der har været ansat på Kærhøj i 10 år, har valgt at prøve kræfter med et nyt arbejde, så var Tinas sidste arbejdsdag. Vi ønsker Tina held og lykke fremover. Ralf Clausen gik den på barsel og er tilbage igen den 22. oktober. Marie Schmidt, der har været inde som tilkaldevikar siden februar, er ansat 25 timer ugentligt fra 1.8. til som barselsvikar for Ralf. Påskefrokost: Torsdag den 29. marts holdt vi påskefrokost. Alle havde opgaver i.f.m. frokosten enten tilberedning, indkøb, borddækning eller underholdning. Efter at have spist en god frokost, gik vi i haven for at finde påskeæg, som vi nød til kaffen. Sommerfestivaller 2012: Kærhøj har været med på både Løgumgårde-festival i maj og en tur til Mariehaven i juli måned. Det var fint solskinsvejr begge dage, så vi var heldige. I Løgumgårde var det Brdr. Olsen og Kandis, der var de store navne og I Mariehaven spillede Helge Engelbrecht og hans musikere og venner og selvfølgelig Jimmi og Renè. Hvis man skulle sige noget om de 2 steder, så er det, at i Løgumgårde stod der et telt foran den ene af de 2 scener, så man ikke kunne se dem der optrådte, men der var masser af god musik, selvom ikke alle fik Kandis med, fordi de skulle køre tidligt hjem og at nogle stykker var med en tur rundt på området i hestevogn. Der var heldigvis en lift op i Hestevognen.

4 I Mariehaven fik vi ikke rigtig starten og slutningen med, og der var en lang pause til frokost, så man ikke kunne nå at høre alle dem, der spillede, fordi de ikke kørte forskudt. Til gengæld var Helge god til at tage borgerne op på scenen, og han lavede også en foto-seance for os, så vi kunne fotografere de optrædende. Det virkede nok lidt for forretningsmæssigt på os ledsagere, men det kan være at borgerne syntes, det var en god idè. Nogle af os var også på en visit ind i Englehuset og i Musikgalleriet, og det var også hyggeligt. Sommerafslutning på Kærhøj: Fredag den 13. juli holdt vi afslutning før ferien på Kærhøj. Thomas havde bagt franskbrød. Mens vi drak morgenkaffe og spiste brød til kom Rikkes far Banko Poul overraskende forbi og lavede lidt tryllekunster for og med borgerne. Bagefter var vi ude på fælles p- pladsen og løbe stafetløb, og det endte i vandkamp mellem personale og borgere, og dertil angreb fra en vandslange fra Knudepunktet. Til frokost fik vi pålægskagemænd, tomater og gulerødder. Vi sluttede af med kaffe med negerboller og slikposer som Rikkes far havde haft med - og så var der ellers 3 ugers ferie.

5 Fisketur august 2012: Mogens: Det er godt at være ude at fiske. Jeg fangede en stor fisk. Jeg skulle bruge kræfter, da jeg skulle trække den ind. Ole: Jeg holdt fisken selv og det var bare nemt. Sabrine: På fisketur med en stang. Drikker kakao. Nick: Sidste år fangede vi ingenting. I år har vi fanget mange fisk. I posen er der 4 store fisk. Lars: Det er rigtig godt at fiske i Andst. Jeg kan godt lide at sidde med en fiskestang, det gjorde jeg også meget som ung. Rikke: Fanger 2 fisk. Holder pause. Kigger Sabrina. Kaffe med. Allan: Allan fisk, ja.

6 Turen til Lalandia Tirsdag tog vi bussen ned til Banegården, så kom det tog vi skulle med. Vi skiftede tog til det mod Rødby. Her står BP, Sabine og Eva. Her er Sabine og Nils Plys med tommelfingeren op af. Her er Eva og Sabine og vi sejler mod Tyskland og det var en hyggetur. Her står Sabine og BP og snakker og det var fint. Der kan man se hvor dejligt vandet er.

7 Nyt fra ElmegadeNN havde Carsten Lund været ansat i 25 år. Carstens jubilæum blev fejret fredag den 30. marts. Vi har haft Lars konsulent fra KLAP, som står for Kreativ Langsigtet Arbejds Planlægning, ude at holde et foredrag på Elmegade. Han fortalte om mulighederne for, at vore medarbejdere kan komme i praktik, og efterfølgende mulighed for et skånejob. Vi så en masse små film om borgere, der var ude i forskellige virksomheder. Der var en del der spurgte ind til forskellige ting, når man så var ude, løn, ferie, fødselsdage, hjemmedage, om det var for alle, om man stadig er tilknyttet Elmegade osv. Efterfølgende kunne de der ville så blive skrevet op på en liste. Dem har vi så haft et fællesmøde med samt individuelle samtaler. Disse møder har nu udmøntet sig i, at vi har fået 8 medarbejdere i en praktik/ skånejob. Henrik i Kvickly. Jan på Arovit Brian hos slagter Dam i Askov Eva i Netto Marianne på Louis Poulsen 5 medarbejdere har i skrivende stund fået et skåne job:

8 Jan hos Arovit Sabine i Løvbjerg Johanne på Mc. Donald Bjarne hos Slagter Dam i Askov Henrik i Kvickly Eva i Netto Her lige nogle udtalelser fra nogle af vores folk ud i praktik/skånejob: Jan der er i Skånejob hos Arovit siger: Jeg har det rigtig godt derude, jeg får også meget ros for mit arbejde som er altmuligmand. Lige nu passer jeg de grønne områder, sørger for der ser godt ud omkring fabrikken, senere skal jeg ind på fabrikken og gå til hånde, jeg har også kørt med truck. Jeg synes det er let at komme op om morgenen og af sted. Eva der er i Skånejob hos Netto siger: Jeg er blevet rigtig godt modtaget. Jeg fik en bluse med logo på den første dag og en badge, hvor der står jeg er ny i job. Jeg sætter på hylder, henter køle/frost varer og finder selv ud af, hvor det skal ligge. Når der kommer kunder og spørger efter nogle varer, viser jeg dem, hvor det er, spørger de om noget jeg ikke ved, siger jeg lige et øjeblik og går ud og spørger en af medarbejderne. Jeg synes det er et rigtig godt arbejde. Bjarne der har fået skånejob hos slagter Dam i Askov siger: Jeg sætter varer på plads i de forskellige depoter. Vasker bilen som jeg kører mad i. Jeg fejer og holder orden udenfor. Jeg læsser bilen med kold og varm mad, som jeg kører ud til forskellige virksomheder i byen. Jeg er rigtig glad for at være der, jeg har det rigtig godt, de er meget flinke og forstår, at jeg ind imellem må tage nogle pauser. Jeg glæder mig hver dag til en ny arbejdsdag. Sølund: Den 13. juni drog det meste af Elmegade af sted til Sølund, hvor Kælderband skulle spille i teltet. Vi hørte masser af musik, Lars Lilholt, Kandis, Sys Bjerre, Hej Matematik mm., Magtens korridor og Bjørn og okay. Der var musik for de der var til det stille og til de der er til rock. Der blev hygget, snakket, danset og klappet taktfast til musikken. Nogen kom helt tæt på musikerne og fik autografer, andre kom på scenen.

9 Sommerfest: Fredag den 6. juli holdte vi sommerfest på værkstedet. Der blev spillet kongespil og petanque i anlægget. Hjemme på værkstedet blev grillen tændt. Der blev foldet servietter dækket bord indendørs, da vejret ikke var helt med os, men der blev hygget og spist godt.

10 Andet: Jydske vestkysten har lavet en artikel omkring vores medarbejdere der er kommet ud i praktik/skånejob. De var på besøg hos Marianne på Louis Poulsen og Sabine i Løvbjerg. Artiklen var i avisen den 16 juli.

11 Ligeledes har der været en journalist fra LEV i starten af august for at skrive en artikel omkring samarbejdet med bla. Slagter Dam i Askov og vores andre samarbejdspartnere. Denne artikel vil højst sandsynligt komme i det næste LEV blad. I sommerferien har vi fået vores værksted malet, både vægge og lofte så det er blevet dejligt lyst.

12 Nyt fra Nørregadehus 73 Vores ferie til Hvidbjerg Strand Camping: Tirsdag d. 24/ tog hele Nørregadehus 73 på sommerferie til Hvidbjerg Strand Camping. Vi havde 3 hytter en hytte, som var en mandehytte Der boede Nicolaj, Nick, Allan, Ole, Henrik og Karsten. En anden hytte var pigehytten Der boede Ada, Jeanette, Sabrina og Nina. I den sidste boede personalet, som var Marianne, Kristina, Lisbeth og Birthe. Hver morgen spiste vi vores morgenmad i hytterne. Vores frokost og aftensmad spiste vi på forskellige restauranter i Blåvand by. To af dagene var vi nede på stranden og bade. Der var også nogle, som var inde og prøve wellness, som var på campingpladsen. Vi var også nede i Blåvand by og ose og nogle fik også shoppet lidt. Om aftenen var vi i hytterne, hvor vi hyggede os. Vi begyndte at pakke vores ting om fredagen, og lørdag d. 28/ kørte vi hjem igen. Det har været en rigtig god ferie, synes vi. Hilsen fra Ada og Henrik!

13 Nyt fra Nørregadehus 75 Ny Borger Nørregade 75 H: Tage Noes flyttede i juli måned fra Nørregade 75 H til Nørrevang i Skodborg. Den 2. september flyttede Kim Skov Larsen ind i Nørregade 75 H. Kim er 26 år og kommer fra Bo tilbuddet Åmoseparken i Esbjerg. Kim skal om kort tid starte i beskæftigelse på Kærhøj. Lone og Grethes sommerferie til Hou søsportcenter 28/7-4/8: Her er Grethe og Lone på stranden ved sommerhuset. Vi gik mange ture langs vandet i løbet af ugen. Vi var en tur ved Mosgård museet. Her så vi hvordan de har levet fra der kom liv på jorden. Grethe og Lone har været ude og spise hver dag - nogle dage både til frokost og til aften. Vi har set på bamser, dukker og tøjbutikker og været på køretur ud i det blå. En aften så vi et teaterstykke om Elvis liv med masse af musik og dans. Lone og Grethe har også været på besøg hos de andre i deres huse. Det blev også til en masse hyggesnak.

14 Her er vi i den gamle by i Aarhus. Turen gik rundt i de gamle huse, hvor man kunne se hvordan de boede i 1800 tallet. Det var lidt svært at gå rundt i de gamle brostensgader.

15 Vi fik frokost, som var smørrebrød, som var lavet efter Frk. Jensens kogebog. Til sidst fik vi eftermiddagskaffe, inden turen gik hjem til sommerhuset igen.

16 Åbent hus v/sansehaveforeningen søndag den 26. august: Søndag den 26. august blev Nørregadehus 8 års fødselsdag afholdt. Fødselsdagen blev afviklet på en lidt anderledes måde end tidligere da forældrebestyrelsen havde ønske om at samle penge ind til aktiviteter som kan anvendes i sansehaven. Bestyrelsen havde lavet et program som indebar, at man kunne købe sig til oplevelser og overskuddet skulle så gå til sansehaven. Man kunne bl.a. købe mad hos slagter Knag som havde etableret sig med en stor grill på p- pladsen samt kaffe og hjemmebagt kage i Åses kagebod. Dorte Østergaard fra forældrebestyrelse bød velkommen derefter var der stort og flot underholdnings program som bl.a. indeholdte musik med Trio Evergreen, De syngende seniordamer og gruppen Triangel. Rundt i huset kunne man prøve forskellige aktiviteter, såsom flødebollekast, lave ballon dyr samt gætte på, hvor mange knapper Agnes havde i sin krukke. Sonja Schenk udstillede billeder som var sat til salg. Til sidst afsluttede Kælderband med disco hvor der rigtig var gang i den på dansegulvet. Alle var enig om at det havde været en rigtig god dag med mange spændende oplevelser, overskuddet er ikke endelig gjort op i skrivende stund men forventningerne ligger på ca kr. Bestyrelsen skal nu i samarbejde med Nørregadehus finde ud af hvordan pengene bruges bedst.

Nyhedsbrev for Bo og beskæftigelsescentret

Nyhedsbrev for Bo og beskæftigelsescentret Nyhedsbrev for Bo og beskæftigelsescentret Oktober 2013 Forord Jeg tror vi alle ved, uanset hvor vi befinder os i organisation og uanset hvilken rolle vi har, oplever at der er rigtigt meget fokus på opgaveløsningen,

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Unge for Ligeværd. HUSK: Tilmelding til Landsmødet. Se midtersiderne. Formand for UFL Kim Dyrvig Tlf. 26 92 01 46 - E-mail: Kim.dyrvig@get2net.

Unge for Ligeværd. HUSK: Tilmelding til Landsmødet. Se midtersiderne. Formand for UFL Kim Dyrvig Tlf. 26 92 01 46 - E-mail: Kim.dyrvig@get2net. Unge for Ligeværd Formand for UFL Kim Dyrvig Tlf. 26 92 01 46 - E-mail: Kim.dyrvig@get2net.dk Ansvarshavende redaktør: Tina Drejer, tlf.6170 7078 tinadrejer@.mail.dk Bladudvalg: Kim Dyrvig: 26 92 01 46

Læs mere

Det er dejligt at komme på ferie

Det er dejligt at komme på ferie ulf nyt A 18. årgang Nr. 6 December 2014 Det er dejligt at komme på ferie Få gode råd om kærlighed side 15 Hvorfor må jeg ikke komme ud at rejse? side 23 Dejlige feriebilleder side 17 M E D L E M S B L

Læs mere

stolte af os selv! Vi skal være side 5 side 7 side 25 ULF har været på Folkemødet på Bornholm Læs om ULF ernes stoltheder

stolte af os selv! Vi skal være side 5 side 7 side 25 ULF har været på Folkemødet på Bornholm Læs om ULF ernes stoltheder ulf nyt D 18. årgang Nr. 4 August 2014 Læs om ULF ernes stoltheder side 7 ULF har været på Folkemødet på Bornholm side 5 Vi skal være stolte af os selv! Pædagogerne skal snakke med os om sex side 25 M

Læs mere

VIGTIG! Din stemme er. side 5. side 15. side 23. Hvad vil de politiske partier gøre for os? Vil du med os på Sølund Festival?

VIGTIG! Din stemme er. side 5. side 15. side 23. Hvad vil de politiske partier gøre for os? Vil du med os på Sølund Festival? ulf nyt A 19. årgang Nr. 2 April 2015 Hvad vil de politiske partier gøre for os? side 5 Vil du med os på Sølund Festival? side 15 Din stemme er VIGTIG! Hvordan er det at være frivillig i ULF? side 23 M

Læs mere

Kendte ansigter på Granhøjen. Jeg har lært at acceptere mig selv. McDonalds og bålmad - så er der dømt ferie

Kendte ansigter på Granhøjen. Jeg har lært at acceptere mig selv. McDonalds og bålmad - så er der dømt ferie Granhøjens beboermagasin December/januar 2011/2012 Løssalg 10 kr. Kendte ansigter på Granhøjen Jeg har lært at acceptere mig selv McDonalds og bålmad - så er der dømt ferie Kursusrække for beskæftigelsesmedarbejdere

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole,

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Så gik der tid med det! Og hvad der så gik tid med, det kan I læse i dette årsskrift for skoleåret 2010/2011. God fornøjelse med læsningen

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

17. årgang Nr. 5 Oktober 2013. Gittes skæve tanker og skæve streger. side 18-19

17. årgang Nr. 5 Oktober 2013. Gittes skæve tanker og skæve streger. side 18-19 ulf nyt A 17. årgang Nr. 5 Oktober 2013 Gittes skæve tanker og skæve streger side 18-19 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Dæmningen 58, 7100 Vejle

Læs mere

12 hverdagsfortællinger

12 hverdagsfortællinger inter 12 hverdagsfortællinger KOLDING KOMMUNE Forord I denne pjece finder du 12 såkaldte hverdagsfortællinger til inspiration for tilbudsgiverne i forbindelse med Kolding Kommunes udbud af nyt plejecenter

Læs mere

4. årgang juni 2015. Udendørs undervisning. Eksamenstid Nyt om kommende skoleår

4. årgang juni 2015. Udendørs undervisning. Eksamenstid Nyt om kommende skoleår 4. årgang juni 2015 Udendørs undervisning Eksamenstid Nyt om kommende skoleår Skolelederens spalte Hannæsskolens skoleår nærmer sig sin afslutning, og vi er i fuld gang med planlægningen af det kommende.

Læs mere

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg EV Elev nyt er også denne gang på 12 sider. Der er sket meget, og vi har haft nogle spændende måneder siden sidst, og det vil vi rigtig gerne fortælle om. Som i de foregående numre af EV Elevnyt, har vi

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

17. årgang Nr. 1 Februar 2013 NET- DATING. side 7

17. årgang Nr. 1 Februar 2013 NET- DATING. side 7 ulf nyt 17. årgang Nr. 1 Februar 2013 A NET- DATING side 7 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88. E-mail:

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder

Læs mere

ROSENBLADET. Kender du det? Strategicafe på østergården. juli 2014

ROSENBLADET. Kender du det? Strategicafe på østergården. juli 2014 ROSENBLADET juli 2014 Kender du det? En ny klumme vil have fokus på etiske problematikker i dagligdagen, denne gang på at sige fra på en god måde Strategicafe på østergården Søren blev meget inspireret

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord, af Susanne Palmblad...side 02. Bestyrelsen...side 03. Beboer- pårørende rådets beretning..side 05

Indholdsfortegnelse. Forord, af Susanne Palmblad...side 02. Bestyrelsen...side 03. Beboer- pårørende rådets beretning..side 05 Indholdsfortegnelse Forord, af Susanne Palmblad...side 02 Bestyrelsen....side 03 Beboer- pårørende rådets beretning..side 05 Byggeudvalget......side 09 Tilsyn fra Embedslægen side 11 Tilsyn fra Roskilde

Læs mere

Udvikling og Forandring

Udvikling og Forandring NØRBYGÅRD NYT - om menneskelige netværk Nr. 2, 2012, 23. årg. Udvikling og Forandring -alkoholbehandlingscenter og bosted ET BLAD TIL INSPIRATION OG DEBAT - for alle med tilknytning til Nørbygårdforeningen

Læs mere

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg?

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg? Søndag d.28.06.09 Endelig er det søndag og sommerferien begyndt, og vi skal på lejr. Vi er særligt heldige, for vi skal til POLEN. I løbet af formiddagen bliver vi samlet, nogle kommer til Løgstør og resten

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

Årsskrift for skoleåret 2006/7

Årsskrift for skoleåret 2006/7 Årsskrift for skoleåret 2006/7-1 - Billeder sakset fra Intranettet og årets Nyt fra Billums - 2 - Skolelederen har ordet Nu sidder I så med skolens årsskrift og kan se tilbage på nogle af højdepunkterne

Læs mere

Velkommen til Hadbjerg skoles Skoleblad for skoleåret 2008-09.

Velkommen til Hadbjerg skoles Skoleblad for skoleåret 2008-09. Velkommen til Hadbjerg skoles Skoleblad for skoleåret 2008-09. Det er nu over 30 år siden at skolens første skoleblad udkom. Siden dengang er skolebladet udkommet hvert eneste år. Indhold Side I starten

Læs mere

Center for Træning og Udvikling (CTU)

Center for Træning og Udvikling (CTU) Januar Februar Marts Center for Træning og Udvikling (CTU) Noget på Hjertet CTU Ådalen Lederen Skrevet af Henrik Skov Vinteren er over os, med korte dage, lange aftener og nætter. Det kan være temmelig

Læs mere

Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri

Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri Skoleblad - Rosenvængets Skole - Viborg Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri Rosenknoppen side 1 Af Jane Hansen I denne uge er

Læs mere