Rødovre Byggelegeplads

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rødovre Byggelegeplads"

Transkript

1

2 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf www: byggeren.dk Mandag - Fredag: Lørdag, søndag og helligdage: Indhold denne måned 1 Forside 2 Denne side med info... 3 Nyt fra lederen 4 Kulturugen/dagen 5 Dyreskue 6 Fællesspisning 7 Lønstrup Billeder fra Grillfesten 9 Billeder fra Grillfesten 10 Kalenderen 11 Skitur Krea-værksted 13 Aktiviteter på byg 14 kageside 15 Kanin virussen 16 Tur til Valbyparken 17 Aftenåben 18 Opslagstavlen / Vinderen 19 Konkurrencen 20 Fødselsdage Forsidefoto: Byggerquiz 2016 Byggerens Bestyrelse Formand Anne Drejer Gulager (Forældre) gulager@mail.dk Næstformand Jeannies Farnæs (Forældre) jeannie.farnaes@gmail.com Sekretær John Sommerset (Leder) skvajos@rk.dk Best. Medlem Lone Neuhierl (Forældre) lone.neuhierl@gmail.com Best. Medlem Lene Hyldgaard Jensen (RBV) lene@danotherm.dk Best. Medlem Berit Beining (Forældre) berit@molsing.dk Best. Medlem Hans Houmøller (Kommunalbestyrelsen) Best. medlem Gitte Markussen (personalerepræsentant) gitte-markussen@hotmail.com Suppleant Peter Falborg (Forældre) pfa@ncc.dk Suppleant Cecilie Vedsted (Forældre) cecivedsted@gmail.com

3 Nyt fra lederen 3 August måned sluttede af med en herlig grillfest arrangeret i samarbejde med vores støtteforening RBV, personalet og ikke mindst byggerbørnene, der hjalp til både her og der. Omkring 200 børn og voksne hyggede, dansede og dystede i byggerquizzen, som børnene vandt igen i år!!? For at sparke dansegulvet, i gang havde vi hyret en Linedanser, som var rigtig god. Meget hurtigt var hele gulvet fyldt med dansende børn og forældre. En dejlig aften med saftige bøffer, helstegt pattegris og skønne salater, der blev indtaget mens solen bagte ned fra en skyfri himmel ( første gang i 5 år det ikke regnede!!!) September måned byder på dyrskue med agility og lagkageløb for alle byggerbørnene. Vi starter igen op med aftenåbent fra den første torsdag i måneden, dvs. d. 1. september - jamen hov - det er jo i dag - Hurra! Så er der hygge og mad på byggeren til næsten ingen penge. Fællesspisning med RBV starter også op i september og vil fremover være den sidste mandag i måneden. Husk at tilmelde dig til spisningen sammen med de andre byggerbørn- og forældre - det er rigtig hyggeligt og man lære også hinanden bedre at kende. Så slipper du også for at lave mad den dag. Har du lyst til at stå for madlavningen eller hjælpe til så kontakt personalet. På personalesiden savner vi Anja, som pt. er langtidssygemeldt, og det vil vare noget tid endnu, før hun er tilbage igen. Til gengæld er Brian færdig med sin barselsorlov og er tilbage igen d. 6. sept. på distrikt 2, og så vil Jacob rykke over på distrikt 3 til Rasmus og den anden Jakob (vores studerende). John

4 4 Kulturugen / dagen Fredag den 9. september er der kulturdag i Rødovre. Tag mor og far og resten af familien med en tur omkring Rådhuset, og oplev en hel masse spændende ting. Her får du bare nogle af de ting du kan opleve i Rødovre ved Rådhuspladsen denne dag. Loppemarked - Musik i teltet. (lokale kor og orkestre fulder teltet med musik) - På den anden side af lyset. (Silhuet værkstedet og eventyrligt interaktivt skyggespil) Hoppeborg - Idrætsinstitutionen græshoppen, samt en masse andet. Der vil også blive solgt snacks, pølser, mad og drikke. Byggelegepladserne er naturligvis også på Rådhuspladsen. Vi laver brød over bål, spiller på guitar, bygger og hamre og en masse andet. (vi tager desværre ikke dyr med i år, grundet kanin virussen VHD (se evt. side 15.)) Vi er der fra klokken til ca , så kig op til os, og sig hej sammen med familien.

5 Dyreskue 5

6 6 Fællesspisning September Det er altid hyggeligt at mødes over et godt måltid mad. Her er der mulighed for at snakke med andre børn og forældre, som er tilknyttet Byggeren. Tilmelding til fællesspisning er for alle, dog skal børn følges med en/flere forældre. Det koster 10 kr. pr. person at spise med. Mandag den 26. september kl til Tilmelding på BYGGEREN samt betaling senest fredag d. 23. september Vi efterlyser hermed også et mad-mor-far-hold, der kunne tænke sig, sammen med andre gode byggerforældre, at stå for madlavningen denne aften. Er det DIG vi efterlyser så spænd ben for John nede på byggeren Tilmelding til fællesspisning i SEPTEMBER: Navn: Grund nummer: Antal voksne: Børn:

7 Lønstrup Der er stadig få pladser tilbage til vores koloni i efterårsferien (uge 42) hvor vi skal til Vesterhavet og bo på Rødovre Hus. Vi skal ud og se på naturen. Shoppe i byen. Springe ned ad sanddynerne. Lege lygteleg i mørket. Gå til Liver Å. Glide ned ad bakkerne, kravle gennem den tætte skov, under elhegnet og måske bade? Lørdag d.15 oktober kl.10 til fredag d.21 oktober ca. kl.17 Pris kr ,- Tilmeldingsfrist 6/9 og kommer du med får du svar d. 7/9 Kolonimøde holder vi Onsdag en 28. september SKYND DIG HVIS DU SKAL HAVE EN AF DE SIDSTE PLADSER! Jeg vil rigtig gerne med til Lønstrup i uge 42 og tilmelder mig hermed: Forældre underskrift: Navn: Gr.:

8 8 Billeder fra Grillfesten

9 Billeder fra Grillfesten Tak for super grillfest.. Hvis du ønsker at se flere billeder fra festen, så kig på byggeren.dk. Vi har også lavet en lille film, som også vil være at finde på hjemmesiden... 9

10 10 Kalenderen TORSDAG Aftenåben indtil kl FREDAG 3. LØRDAG SØNDAG MANDAG 6. TIRSDAG Krea-værksted 7. ONSDAG Distrikt møde kl. 15:30 8. TORSDAG 9. FREDAG Kulturugen/dagen 10. LØRDAG SØNDAG MANDAG 13. TIRSDAG Krea-værksted 14. ONSDAG 15. TORSDAG Dyreskue 16. FREDAG 17. LØRDAG SØNDAG MANDAG 20. TIRSDAG Krea-værksted 21. ONSDAG 22. TORSDAG 23. FREDAG 24. LØRDAG SØNDAG MANDAG Fællesspisning kl TIRSDAG Krea-værksted 28. ONSDAG 29. TORSDAG 30. FREDAG

11 Skitur Tag med på den årlige skitur i uge8 Vi skal igen til Sverige, dog et nyt sted. Hundfjællet og Tandådalen som byder på et større område og flere pister. Vi skal sove i store 8 personers hytter. Turen er planlagt til at være fra søndag d til søndag d 26.2 Prisen for 6 dage på ski + mad + kørsel og overnatning er kr.-du kan evt. betale i rater. Det er vigtigt du, tilmelder dig hurtigst muligt, så vi kan planlægge hvor mange hytter, vi skal have. Tilmelding inden d Jeg vil rigtigt gerne med til Hundfjællet i uge 8 og forhåndstilmelder mig hermed: Forældre underskrift: Navn: Gr.:

12 12 Krea-værksted Kom og sæt fantasien løs i det kreative værksted i september. Vi skal male, tegne, klippe, klister og en masse andet sjovt vi finder på. Vi sætter en masse forskellige materialer, (gammelt, nyt, sjovt), frem, som man kan bruge. Hvis du har nogle ideer til værkstedet, er du velkommen til at hive fat i Camilla, og fortæle om det. Nærmere info følger. Det foregår 4 tirsdage i september d 6, 13, 20, og 27. september. Håber at se en masse kreative børn.

13 Aktiviteter på byggeren 13 Det varer ikke lang tid før værkstederne åbner igen, så hold øje med opslagstavlen. Udover værksteder har vi også nogle andre aktiviteter på byggeren, kender du dem? Hver onsdag har vi slås med Stylle. Her bliver der taget måtter ud, og man kan bryde med hinanden. Hvem ved om den næste Mark O. Madsen (OL bryder-sølvvinder Rio 2016) er derude? Rollespil kører også hver torsdag. Det fungerer sådan, at man bliver inddelt i to hold og så skal man finde det andet holds fane. Det er super sjovt og alle kan være med. Vi spiller ca. kl. 15, men ellers spøg de voksne. Udover de mere faste aktiviteter, så har vi også forskellige boldspil, som kører næsten hver dag. Heriblandt både fodbold og Beachvolley.

14 14 Jakobs Snickerskage 1 pk. Tuck-kiks 1 ps. Peanuts 1 ds. Kondenseret mælk 1 plade smeltechokolade 1) Dåsen med den kondenserede mælk sættes i kogende vandbad min 2) Groft hakkede peanuts og Tuck-kiks mixes i en skål. 3) Så bland mælk, Kiks og Peanuts sammen. 4) Fordel derefter blandingen i et fad. 5) Til sidst hældes den smeltet chokolade over det hele. Nydes kold..

15 Kanin virussen 15 Måske har du hørt det i nyhederne eller læst det i avisen, at der er en farlig kanin-virus (Kaldet VHD2) i Danmark lige nu. Virussen er fundet på Bornholm og IKKE andre steder i Danmark endnu men vi har taget vores forholdsregler sammen med vores dyrelæge og Landbrughøjskolen. De er således: 1 INGEN former for mad/grønt/guf ind eller ud fra byggeren. Kun foder/grønt/græs indefra byggeren må gives til vores dyr. (Dette gælder ALLE typer dyr) 2 Kaninerne og andre dyr må ikke tages ud fra byggeren og dyr udefra må ikke komme ind på byggeren. 3 Det er en rigtigt go idé at vaske hænder, når man kommer på byggeren, og også inden man kæler med en kanin. Er man i tvivl om noget, så spørg os endelig så prøver vi at svare så godt vi kan. Det er kun kaniner der kan blive syge.

16 16 Tur til Valbyparken Den 3. august var vi en tur i Valbyparken.. Vi havde en sjov dag, hvor Jakob havde arrangeret sækkeløb med kryds og bolle. Udover det. blev der også leget dåseskjul. Der blev endda tid til at fange en Pokémon. Jakob og Stylle siger tak for en sjov og aktiv tur :)

17 Aftenåben 17 Så er DER aften ÅBEN igen Det er den første torsdag i måneden vi har åbent HELT til kl 21:00. Uanset alder er du velkommen, bare du er medlem af Byggeren Sidst lavede vi Pizza som hovedret og dessert (med skumfiduser)

18 18 Opslagstavlen Hver måned holder vi distrikt møde. Det er MEGET vigtigt du kommer til disse møder da det er der du sammen med dine venner kan få vigtig information omkring hvad der sker på byggeren. Det er altså onsdag den 7. september kl Husk at du skal ringe og bestille foder til dine dyr hvis du en dag ikke kommer på byggeren. Du skal ringe inden kl på hverdage og inden kl i weekenden. Skal du på ferie skal du også huske at bestille foder til dine dyr. Inden du tager på ferie er det også vigtigt at du renser ud. Feriebestilling sker på kontoret. Sidste måneds vinder blev: Telefon Vinder nr Emma Gr. 83 Tag fat i Rasmus og lav en aftale omkring hvilken fredag i denne måned du ønsker en fredags-hindbær-lagkage du kan dele med vennerne på byggeren.

19 Konkurrencen 19 Find 5 fejl og læg løsningen i konkurrencekassen i huset senest fredag den 26. september kl Så kan du være den heldige vinder af en lækker fredags-hindbær-lagkage. BEVAR DIT BYGGERBLAD, FIND ET KONKURRENCE ARK I HUSET Navn: Grund:

20 Dette Byggerblad tilhører: 20 GR. NAVN: Fødselsdage i september måned 6 Sandra Nielsen år 124 Filip Olsen år 71 Eva Holg Jensen år 28 Amalie Tritter år 109 Frederikke Christensen år 56 Emilia Børglum år 12 Andreas Hammer år 55 Amalie Ann Kristiansen år 95 Emil Rasmussen år 50 Ida Sobieraj år 115 Alberte Jørgensen år 19 Frida Bidstrup-Mynster år 70 Samantha Claire Villar Gloria år 116 Hannah Ravn år 87 Aksel Christensen år 91 Isabella Petersen år 94 Anna Skaaning Jensen år 69 Malou Tomicic Samsøe Jensen år 73 Asger Arildslund år 21 Anna Damgaard år 37 Nynne Widenborg år 73 Magnus Bidstrup-Mynster år 108 Amalie Kristensen år 49 Emma Guldmann år 58 Josephine Bloch Jensen år 83 Sarah Østergaard Jensen år 20 Melike Skovfoged Gezgin år

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

V V A A L L G Si S d i e d e

V V A A L L G Si S d i e d e VALG 2017 Side 6+7 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre, Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne måned

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads Julemarked 4. december kl. 14-17 Julefest 14. december kl. 15.30-18.30 Nytårstaffel 30. december kl. 13 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail:

Læs mere

VERSION 2 NU MED RETTELSER

VERSION 2 NU MED RETTELSER VERSION 2 NU MED RETTELSER MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS OG GET BLA A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned VIG TIG 13 INFO.M AR OM FO TS 20 RÆLD 18 sid REMØ e1 D 2-1 E 3 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

re o g e e v e il sp E L

re o g e e v e il sp E L re o g e d j e il sp! t t a s orse r m e v å Do kp FÅ OR iluftfol fr MO RS E IN NØG DE L I B E FIN LA DE DES T 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre, Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 BYGGER BLADET 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

t p e k f s d. 1. e t s nu.

t p e k f s d. 1. e t s nu. s store n e r e g yg mber. e Husk B t p e s d. 1. s nu. e t b s ø e k f l l i e gr allered n a k r Billette 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail:

Læs mere

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS OG GET BLA A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS OG GET BLA A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads Forældremøde den 8. april 2014 Husk at tage bladet med hjem til dine forældre så de ved at der er forældremøde og at det handler om byggeren og skolereformen 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS OG GET BLA A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

R G O G DINE F FAR OG M O R M E E. S Å DE O T ER F D N I L F T E C OR DIG O

R G O G DINE F FAR OG M O R M E E. S Å DE O T ER F D N I L F T E C OR DIG O EN SAMT BAR VID G U R B G O T ER RMATION E. S Å DE O R F D L N I Æ R G I O R VIGT OR. G DINE F LADET E FAR OG M OR DIG O L F I R T E BYGGERB C M E N E HJ KONCURR ET MED SPAS OG GER BLAD A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 SIDE 19 SIDE 20

SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 SIDE 19 SIDE 20 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads VI SKAL HA FUNDET ET TEMA TIL BØRNEFESTEN 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads VIGTIGT - LÆS HER Bygger bladet er et blad til dig der er medlem på Rødovre Byggelegeplads og DINE FORÆLDRE, det er derfor vigtigt at du husker at tage et blad med hjem hver måned så de kan følge med i

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

DE 1 E PÅ , LÆ Å R ÖDE N A ND R

DE 1 E PÅ , LÆ Å R ÖDE N A ND R VA IS TUR O N A E-K ND R, LÆ SEN Å R ÖDE SI E PÅ R E SM 3 DE 1 2 INDHOLD Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John

Læs mere

Fødselsdagsbørn i august 2016

Fødselsdagsbørn i august 2016 Fødselsdagsbørn i august 2016 1 : Ville Bue Schultz 2: Sofie Lynge Isabella Slemdal Magnus Ulrik 6: Arben Asanovski 9: Thomas Simonsen 10: Lucas Keller Mathi Keller 11: David Vium Christoffer Strobel 14:

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 JANUAR SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 FORÆLDREMØDE SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Forsidebillede: PIZZA

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Forsidebillede: PIZZA 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 christian.christensen@dk.dsv.com Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet

Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 SEPTEMBER SIDE 4 HESTE - FLET SIDE 5 DYRSKUE SIDE 6 KOLONI

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 christian.christensen@dk.dsv.com Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel. Flæske og Steg endte i fryseren midt i november

Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel. Flæske og Steg endte i fryseren midt i november Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel Flæske og Steg endte i fryseren midt i november 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre, 36 37 93 93 www: byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

Reception. Fredag den 2. Sep. fejrer vi Lisettes 40 års jubilæum på byggeren kl. 15:00 17:00.

Reception. Fredag den 2. Sep. fejrer vi Lisettes 40 års jubilæum på byggeren kl. 15:00 17:00. 1 Reception Fredag den 2. Sep. fejrer vi Lisettes 40 års jubilæum på byggeren kl. 15:00 17:00. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre)

Læs mere

Fødselsdagsbørn i januar

Fødselsdagsbørn i januar Fødselsdagsbørn i januar 2. Kalle Güldner 5. Silje Thorsen 6. Sebastian Lindgreen 7. Jakob Jensen 10. Magnus Munter 11. Oskar Kristiansen, Gustav Christensen 12. Lærke Larsen, Mikkel Brandt 13. Dua Kaleem,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015 Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. Arrangementer/ture alm. Uger: Min. 12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms Alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien. bb bbb Børnebiksen, Juli 2013. GOD SOMMER. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er det sommer, selvom vejret ikke helt viser det. Men

Læs mere

Lejrskolen. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Side 1 af 8. Lejrskolen 2013

Lejrskolen. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Side 1 af 8. Lejrskolen 2013 Nyhedsbrev uge 21-2013 Side 1 Side 2 Side 3 Lejrskolen 2013 Diverse Børnehaven - Lejr Side 7 Side 8 Overnatning på skolen Kalender, kontakt mm Lejrskolen I den forgangne uge har alle skolens elever været

Læs mere

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket Ventilen-nyt September ma ti on to fr lø sø 1 Hjemmehygge 2 3 4 5 Netcafé 6 Bowling (kl. 14-16.30) 7 Tøsetur Hallen kl.14-16 8 Hjemmehygge 9 10 11 12 Hjemmehygge 13 Tøsetur kl. 14-18 14 Hallen kl.14-16

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere