Bord 1 - SUNDHED Referent: Christina

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bord 1 - SUNDHED Referent: Christina"

Transkript

1 Bord 1 - SUNDHED Referent: Christina Rolf Bekker (Station 10) Else Petersen (Station 10) Anne Marie Lautrup Nielsen (Trafik og Veje, AK) Jane Kinnberg (Aalborg Friskole) Lone Pedersen (IndustriMiljø, AK) Mike White (Dansk Cyklist Forbund) Aalborg Cykelby 1. Få unge musikere involveret til at fx at lave en Bæredygtighedssang til BF Kortfilm som vises i løbet af ugen. 3. Give mulighed for direkte filmning af ture fx cykelturen (GoPro Kamera) Ad 1) Station 10 der blev også allerede snakket om et samarbejde med Friskolen. Ad 2) Station 10 men BF sekretariatet hjælper gerne med at finde gode historier at filme. Ad 3) Mike fra Cyklistforbundet vil meget gerne afprøve det på udsigtscykelturen der aftales nærmere om mulighederne. 4. Cykelpendlere Kampagnemidler er afsat til cykelpendlerprojektet, og BF 2014 kunne bruges til at skyde det i gang. Der blev snakket om, at det måske kan kobles sammen med aktiviteter i Cyklistforbundet. 5. Friskolen arbejder i foråret med Balancegang, som også indeholder bæredygtighed, og på baggrund af det kunne de holde en temauge på skolen, hvor: Der åbnes op for at andre kan komme og se hvordan de har arbejdet med det. De kan være med i et arrangement i fx midtbyen, hvor der er fokus på bæredygtig for børn og unge. 6. I byplanlægningen: At skabe rum for bevægelse (i stil med det, der er ved Jomfru Ane parken). Det kunne fx skabes i samarbejde med skoler. 7. Cykeltur over udsigtspunkter i Aalborg (samme som sidste år) 8. Cykellegebane primært for børn i 3-7 års alderen. 9. Cykel til fx at opvarme vand til kaffe ( Oplev hvor meget energi skal der bruges ). 10. Cykelstald Storm P. lignende cykler. Ad 1) Friskolen. Ad 2) Friskolen og kan koordineres med fx BF sekretariatet, og/eller andre der ønsker at lave lignende aktiviteter. Ad 1) Er planlagt. Ad 2) Det kommer til at foregå i et samarbejde med Aalborg Cykelby (AK), og omkostningerne ved at få den herop deles mellem de to parter. Mike vil stå ved cykellegebanen det meste af ugen. Den er tilgængelig fra lørdag til lørdag. Ad 3) Mike undersøger om Universitarium vil være med til det, hvis de har mulighed for det.

2 Ulrik Appel (Ældre- og Handicap Forvaltningen, AK) Andre ideer, der kom frem, men som ikke har en ansvarlig: 11. Gammelt IT-udstyr overdrages til NordVirk, som er en socialøkonomisk virksomhed som har et mål om at skabe arbejdspladser til mennesker med autismespektrumforstyrrelse (ASF) eller lign. Der kunne sætte fokus på det i BF Fremtidens Plejehjem det kunne være en rundvisning og det kunne være rammerne for en event. 13. Online Velfærd Der kunne sætte fokus på det i BF (Oline Velfærd betyder digital og umiddelbar adgang til hjemmeplejen, genoptræningen eller andre ydelser) 14. Motionscentre kunne der laves en tilkobling til fx løbebånd, hvor den energi der bruges på at løbe på det, bliver opsamlet til anden. Ad 4) Mike og Jane (Friskolen) snakkede om muligt samarbejde om det, og om muligheden for at søge midler til at gennemføre det. Ad 1) ÆH har ansvaret for at sætte fokus på det i BF 2014, men det kunne potentielt være én af de historier Station 10 kunne lave kortfilm om i efteråret. Ad 2) ÆH det kunne kobles sammen med nogle af de andre arrangementer, der foregår i løbet af ugen. Ad 3) ÆH.

3 Bord 2 BÆREDYGTIGT AALBORG Referent: Jacob Esben Hjuler (EnergyVision, AAU) Tanja Christiansen (Visit Aalborg) Jens (Dansk Cyklist Forbund) Nicolaj Lange (Aalborg Friskole) Camilla Christensen (Komzusammen) Katrine Skovsgaard (Events by Skovsgaard) Anders Wortmann (City Offer) Fie Moesner (Fair to Wear) Eventfremstiller Eventfremstiller Bæredygtigt tøj 1. Ønske om at perspektivere festivalen ud over begrebet bæredygtighed, og gøre begrebet tilgængeligt for almindelige mennesker frem for at holde det på universitetsniveau. 2. Fokuser bæredygtighed på den praktiske ageren i dagligdagen i hjemmet. 3. Marker og påvirk forbrugerbevidstheden hvor der handles til dagligt - madspildstiltag skal ske i dagligvarebutikker: afsætte spildmad - restvarer. 4. Elektronik genbrug; lave arrangement med entrebetaling med gl. mobiltelefon. 5. Fokus på økonomisk nøjsomhed frem for forbrug. 6. Måling af CO2-udslip i dagligdagen på forskellige persongrupper for at følge eget udslip. 7. Aalborg skal være kendt for og kende sig selv for bæredygtighed frem for kun Aalborg kedelindustri og Aalborg Charter.

4 Bord 3 BÆREDYGTIGHED Referent: Anne Lene Vermehren (Aalborg Friskole) Aage Nahnsen (Trafik og Veje, AK) Michael Damm (Miljø, AK) 1. Har elever, lærere og forældre engageret. De søger events de kan hægte sig på med f.eks. workshops - f.eks. smart city. Arbejde bl.a. med cykelby 2. Friis kan holde emballagefri uge. Fokus på hvor meget emballage der bruges. Hvilke bæredygtige produkter findes i centret? 3. Samarbejd med Aalborg Karneval - de genererer allermest affald. A la Roskilde hvor man får en øl for en pose affald. Kan være en optakt til BF14? 4. Smart City i Karolinelund. Slå det sammen med Friis og lav en udstilling - f.eks. Hvordan ser fremtidens bæredygtige forbrug, energi, by, etc. ud? Jane Vinther (NordDanmark EU-kontor) Alex Søgaard Moreno (HubNorth) Irma Mujacic (Friis) Tina H. Jørgensen (Simens Windpower A/S) Vagn Christiansen (Famlie- og Beskæftigelsesforvaltningen, AK) Projektansøgning Projektstyring Energi Marketing 5. Vil gerne oplyse om de tilskudsmuligheder der er inden for EU projekter - strategisk planlægning, bæredygtighed, energioptimering og ecodesign. 6. Vil gerne huse udstillinger og workshops. 7. Undervisningspavillioner med forskellige temaer og nogle real time informationer (bæredygtig byggeri, energicykel, etc.) 8. Arbejder med social bæredygtighed (bymiljøer, blandet beboersammensætning, børn & unge og fritidsjob). 9. Vil gerne arrangere en paneldebat med politikere og Lars Olsen (Det delte Danmark). Inviter f.eks. sociologi. 10. Ideer fra bordet omhandlede at noget af festivalen trækkes ud til øst. F.eks. via et stjerneløb over ugen for at få folk rundt. Lave en show case i øst og vise renoveringsprojekter, cykelprojekter (Aage). Og endeligt at lave en basar - f.eks. i samarbejde med Food College eller Friis. Involver netværk 9220.

5 Anne Bomann (Miljø, AK + privatperson) 11. Jeg synes det kunne være en god ide at sende folks gode ideer rundt sammen med kontaktinformationer (evt. ordnet i temaer for overskuelighedens skyld). Opfordr til at folk selv tager kontakt eller evt. hjælp med at facilitere møder.

6 Bord 4 - NATUR Referent: Mette B. Deltagere Erfaringer/kompetencer Idéer til festival Carsten Rømming Sørensen (Limfjordssekeretariatet, AK) Jonas Ribergaard Rasmussen (VandMiljø, AK) Mette Larsen (LandMiljø, AK) Søren Sørensen (Aalborg Zoo) Kristina Christensen (Lille Vildmosecentret) Jørgen Færgemann (Samråd 9293) Heidi Larsen (Aalborg Friskole) Undervisning, formidling 1. Etablering af en fjordhave på kajen ved broen i Nørresundby. 2. Man kan gro sine egne fisk og muslinger i et fadebur. 3. Etablering af et rørebassin på kajen ved broen i Nørresundby. 4. Fremvisning af vandløb og natur - aktiviteter som i Aalborg Zoo blev som verdens første zoo ISO14001-certificeret i Zoo vil lave en temarundvisning vedr. havens miljøarbejde med kig behind the scenes. 6. Zoo vil afholde en foredragsaften omkring Limfjorden og etablering af stenrev (der findes faktisk også truede dyrearter i Danmark og så tæt på som i Limfjorden). 7. Lille Vildmose er lige blevet udpeget som Ramsar-område. De vil samle en række aktiviteter i Bæredygtighedsugen, som de gjorde i 2013, med fokus i 2014 på netop Ramsar samt at mosen har den egenskab, at den kan optage CO 2 fra atmosfæren. De har allerede en række konkrete idéer til aktiviteter. 8. Vil i et samarbejde med Vildmosecentret lave et arrangement omkring tilblivelsen af Naturpark Kongerslev. 9. Aalborg Friskole kører i 1. halvår 2014 et generelt tema i undervisningen omkring bæredygtighed. En række projekter, der er fremkommet i løbet af 1. halvår, påtænkes præsenteret i løbet af Bæredygtighedsugen. Således, at Bæredygtighedsugen laves om til en decideret temauge på Friskolen omkring Bæredygtighed og illustration heraf. De mener, at de vil lave mindst 1 arrangement pr. dag i løbet af ugen.

7 Bord 5 BÆREDYGTIGHED Referent: Steffen Henrik (Den grønne Cafe Nordkraft) Susanne (Boligforeningen Himmerland) Karen, (FB Aalborg Kommune) Bertil (Energicenter Aalborg) Søren (UCN) 1. Fremtidsmad. Ud af huset Cafe med servering af mad tilberedt af madspild. Samtidig fokus på nyttiggørelse af madspild fra tallerkener. 2. Fremtidens bolig. Besøg i Himmerlands renoveringsprojekt i Aalborg Øst evt. i samarbejde med FB 3. Hvordan bor vi i fremtiden? Bidrag til Aalborg Skal præciseres 4. Bidrager med energirådgivning i Aalborg 2050 Skal præciseres. 5. Digitalt byggeri med interaktive værktøjer som en del af Aalborg Præsentation(video) af fremtidens bolig som bokssystem (IKEA) udført af 3. års studerende. Per Heiselberg (AU) 6. Bidrager til Aalborg 2050 Per Sisse Falkencrone, (Smart City) 7. Udvikler ideen om kulisseby og showcase af fremtidens by 2050 baseret på RealDanias scenarie Der bliver et yndigt land og ansøger RealDania om økonomisk støtte hertil. Sisse Henrik Susanne Karen Bertil Søren

8 Bord 6 - BÆREDYGTIGHED Referent: Mette M. Allan Jensen (Filstedvejens Skole) Hanne Rødbro (Filstedvejens Skole) Kim Vistisen (Tech Energy & Miljø) Asser Mortensen (InterCollege) Ole Kronvald (NTS-center Nordjylland) Vita Andersen (Aalborg Bibliotekerne) Jens Bak Rasmussen (Skoleforvaltningen, AK) Søren Thomsen (Merkur) Torben Poulsen (Aalborghus Gymnasium) 1. Sund mad (økologi) + bæredygtighed på skolerne skabe interesse i skolerne. 1. Workshops (have fat i børn). 2. Filstedvejens Skole (evt. udvikle undervisningsapplikation). Lave udeområder (stationer). Skabe energi (omsæt energi fra legeplads). 3. FN-skoler (label) lave et i DK (lave et tilsvarende system). Søge EU-midler, så f.eks. skoler kan blive globalt ansvarlige. o Mad, økologi + menneskerettigheder (implementere det i undervisningen). Der er mange midler at hente i EU, når det kommer til uddannelser. 4. QR-løb (aktiviteter/stationer undervejs) Børn/elever skal have noget håndgribeligt de skal se, at de rykker sig/gør en forskel! 5. Skoleområder Udeområde + evt. idræt på skemaet (evt. lave poster undervejs, hvor der skabes energi undervejs). Interaktionselement (skabe energi vha. Skolegården) omsæt til energi. Undervisningssektioner til festival. 6. Inddrage forældre + nærområde (Filstedvejens Skole).

9 Bord 7 - ØKOLOGI Referent: Ragnhild Dorthe Bang og Mogens (Food College) Aase og kollega (Helsam) Julie Bastholm (Landbrug) Søren Sivesgaard (Økologisk Markedsevent) Jan Fjord (Azzurra) Andre ideer, der kom frem, men som ikke har en ansvarlig: 1. Vil gerne have kokke ud og lave mad. 2. Dyrskue. Klappedyr og klapperug. Ragnhild La Cour Bennedsen (RCB) 3. Få fat i køkkenassistenter fra Års med henblik på kokke i bybilledet. 4. Folk der kan hjælpe med at tilberede fisk ved havnefronten i forbindelse med lystfiskerkurset. 5. Restauranter opfordres til at lave et økologisk måltid, dag, uge.

10 Bord 8 RESSOURCE/AFFALD Referent: Lene Flemming Thingbak (Cityforeningen Pia Mathiasen (Aalborg kommune) Bjarne Taudal (Hand Coorporation) Britt D. Rasmussen (Røde Kors) Lars Wigh (Sunby) Anders Rask (UCN, Energi & Miljø) Jane Kinnberg (Aalborg Friskole) 1. Flemming Thingbak nævner muligheden i at udnytte for at kommunikere budskaber ud via de grønne butikker/ butikker. Cityforeningen har i deres egen planlægning arbejder med grøn uge på dette tidspunkt. Det blev understreget, at fortællingen er uhyre vigtig. Desuden var det igen i år en idé at have en bæredygtighedsbutik i city. Understregede vigtigheden af at komme i øjenhøjde med borgerne - vise sådan kan man indrette sig. Måske kunne man gøre endnu mere ud af at lave en bæredygtig butiksindretning vise hvordan butikken kunne indrette sig med upcycling produkter (butiksinteriør). 2. Røde Kors Vil gerne lave genbrugsmarked i år. De havde en idé om måske at gå længere og evt. lave nogle af tingene om eller fx sy noget tøj om. Det kunne evt. arrangeres via at få nogle børn til at hjælpe eller andre. Bjarne Taudal talte om nogle af de skoler, som arbejder med design eller uddannelse af fx syersker. 3. UCN fortalte om vigtigheden af at vise det vi allerede gør i forvejen indenfor energiteknologi, byggebranchen, digitalisering. UCN ville gerne deltage i festivalen med nogle af de ting, som de arbejder med i forhold til de studerende og de studieretninger de har. Der var en løs idé om at involvere Sten Møller vise noget om nye alternative

11 byggematerialer (genbrug) eller fx Folkecenteret for vedvarende energi fra Thy. I den forbindelse var der en idé om at udstille / fortælle om hvad med kan gøre med sit parcelhus fra 1970, som trænger til fx en energirenovering. 4. Aalborg Friskole vil gerne arbejde med forskellige temaer bla. med genbrugsmaterialer. Det blev understreget: Husk børnene i festivalen skoler og efterskoler og involver dem i festivalen. Lars Wing fra Sunby talte om at trække børnene ind i innovationsforløb Børn har altid mange gode ideer, og er ikke bundet af hvad der kan lade sig gøre. Sunby har arbejdet med (planer om?) at kunne skille fibre fra tøj i bomuld og polyester. 5. Der blev opfordret til at der afholdes flere fælles møder for at kunne skabe ny synergi sammen og hører hvor disse første ideer bevæger sig hen når de bliver mere konkrete. 6. I forhold til SMART city ideen om en kulisseby anno 2050 så blev der talt om genbrugsboligen. Entré, belysning, spisestue og værelse. Bjarne havde arbejdet med ideen med at vise hvordan en bolig kunne indrettes med genbrugsmaterialer (industriel design, upcycling produkter, skillevægge mv.). 7. Der blev nævnt at COP15 havde haft nogle cykler som producerede el. Der findes også cykler af bambus som kunne vises frem.

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Valg af ordstyrer og referent 13. april 2013 Referat Mike White ordstyrer og Jørgen Østeraa referent. Bestyrelsens årsberetning Mike aflagde mundtlig

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Indhold af DEMO-personer til brug for søgeservices - familier:

Indhold af DEMO-personer til brug for søgeservices - familier: Indhold af DEMO-personer til brug for søgeservices - familier: SERVICES\testpersoner i Demo.doc T:\Udtræk\CPR FAMILIEN MORTENSEN: For Personnummer: 070761-4285 JENS MORTENSEN SKILT historisk civilstand

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID

Diplom DELTAGER DISTANCE TID Allan Hallin Halvmaraton 02:33:53 Allan Kjær Andersen Maraton 03:50:05 Anders Bruun Mathiasen 7 km 01:26:00 Andy Horvath Halvmaraton 02:15:00 Anette Holbek Halvmaraton 01:41:27 Anne Olsen 7 km 00:57:13

Læs mere

Spillere tilmeldt turneringen

Spillere tilmeldt turneringen A A KONFEKTION 0001 A A KONFEKTION-1 0001-0001 Peter Bragh 45 165 A A KONFEKTION-1 0001-0002 Agathe Andersen 45 158 COLAS 0003 COLAS-2 0003-0008 Anna Laura Johansen 45 157 COLAS-2 0003-0023 Henry Johansen

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Resultat sæson

Resultat sæson Resultat sæson 2002-2003 17/10-02 - 6/3-03 (10 spillerunder i Hvirring) 1. Bjarne Stormborg 10555 2. Henning Nielsen 5470 3. Inger Kristensen 5255 4. Grethe Nielsen 4705 5. Mogens Larsen 4635 6. Jørn Petersen

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID

Diplom DELTAGER DISTANCE TID Allan Nielsen 14 km 01:26:00 Anne Holm Halvmaraton 01:38:37 Anne Olsen 7 km 00:55:02 Anne-Bodil Harrild 7 km 00:50:05 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton 02:33:18 Asger Friis Pedersen DNS Benjamin Noer 14

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Lolland-Falsters Skytteforbund Medlem af Dansk Skytte Union under Danmarks Idræts-Forbund

Lolland-Falsters Skytteforbund Medlem af Dansk Skytte Union under Danmarks Idræts-Forbund J. Gøttshes vandrekæde (bedste fritstående skytte) Natasja Hvalsøe-Andresen. Ravnsborg 381 40 stående Åben A Carsten Klich Maribo 88 90 89 96 363 Sonny Vinther Maribo 85 90 93 93 361 Jock Skov Pedersen

Læs mere

Resultater. for Hanstholm løbet 2005

Resultater. for Hanstholm løbet 2005 Resultater for Hanstholm løbet 2005 RESULTATER - : KVINDER 4.2 KM 327 EMMA LEU HANSTHOLM 20.40 11 0.00 3 424 LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 24.36 9 0.00 8 336 KRISTINA MADSEN THISTED 29.39 12 0.00 24 426 KATHARINA

Læs mere

S a h l F riskole Kløservejen 3, Sahl 8850 Bjerringbro. Udvalg Sahl Friskole og Vores Børnehave 2014/2015. Udvalg fælles for skole og børnehave

S a h l F riskole Kløservejen 3, Sahl 8850 Bjerringbro. Udvalg Sahl Friskole og Vores Børnehave 2014/2015. Udvalg fælles for skole og børnehave Kløservejen 3, Sahl 8850 Bjerringbro Udvalg Sahl Friskole og Vores Børnehave 2014/2015 Udvalg fælles for skole og børnehave Rengøringsudvalg Inge Møller Anita Post El-udvalg Jens Boll Leif Poulsen Martin

Læs mere

Fælles LUU konference Torsdag den 9. oktober 2014 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Fælles LUU konference Torsdag den 9. oktober 2014 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Fælles LUU konference Torsdag den 9. oktober 2014 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Deltagerliste AMU Fyn AMU Nordjylland AMU Vest Bornholms Erhvervsskole CELF Den jydske Haandværkerskole

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer.

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Nr. Start Navn Tjenestested / Hold Tid 1 2771 Torben Klose Fyn 02:43:01 2 1886 Karsten Bruhn Kristiansen Nordsjælland 02:47:05 3 10167 Palle Redder Østjylland 02:48:36

Læs mere

Kristina Thitgaard Poulsen Konsulent og røgkoordinator i Aalborg Kommune

Kristina Thitgaard Poulsen Konsulent og røgkoordinator i Aalborg Kommune Kristina Thitgaard Poulsen Konsulent og røgkoordinator i Aalborg Kommune Kristina.thitgaard@aalborg.dk Baggrund - Hvert år dør 13.600 mennesker af rygerelaterede årsager i Danmark - I Aalborg Kommune bor

Læs mere

Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Deltagerliste AMU Fyn Per Hansen Jan Petersen AMU Nordjylland Vagn Ole Petersen Frede Holst Andersen Leif

Læs mere

Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque

Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque Spillested Karolinelund Karolinelundsvej 9000 Aalborg Stævneledelse Hjørring Firmaidræt Afbud Per Møller Jensen på telefon: 23 30 25 37 Turneringsreglement

Læs mere

Sammen om Fremtidens Kommune. Organisationsstrategi

Sammen om Fremtidens Kommune. Organisationsstrategi FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE Sammen om Fremtidens Kommune Opvækst og Læring Politik og Strategi By, Land og Kultur Faglighed og drift Sundhed og Omsorg Økonomi og Løn forum Direktion forum Arbejdsmarked Vision

Læs mere

Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016

Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016 Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016 Dommer: Løbsleder: Finn Knudsen 17.00 Løbsleder ass: Anitta Jensen 17.00 Licens kontrol: Maja Jacobsen 17.00 Licens kontrol: Julie Hjort 17.00 Teknisk

Læs mere

RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011

RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011 Side 1 af 6 30-10-2011 17:01:46 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 94592 Anne-Marie Nysom 05-101 Randers Skyttekreds 200/10 200/14 400/24 2 81546 Nanna

Læs mere

Officialsliste Version

Officialsliste Version Dato: Fredag d. 2. november 2012 Afsnit 1 Stævnestart: 17.00 møde: 16.00-16.45 Overdommer(e) Søren Mikkelsen Speaker(e) Preben Larsen Sekretariat Gitte Nielsen Anette Rasmussen 12 STO Bo Nedergaard 12

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 00:57:33 Jonas Blæsbjerg 2009 17:14,21 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:43 DRENGE 15-19 ÅR Lasse Ibsen 2003 11:31,67 20:24,55 Tim Dannemand

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Helmuth Lorentzen DK 140 18 0027M 2 Brian Nielsen DK 023 18 227M 3 Team Nielsen DK 216 18 242M 4 Olsen/Boisen DK 070 18 1136M 5 Gert Middelbo DK 237 18 2451M 6 Team Pepsi DK 075 18

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame 1 153 Lonnie Hirtz Nielsen 1062 334 2 157 Heidi Dissing 1072 321 3 156 Lisbeth Teglgård 1052 297 4 155 Jette Petersen 1023 271 5 154 Karen Barfod 1053 228 6 107 Sonja Nielsen 1052 226 7 106 Lise Pedersen

Læs mere

Stilling senior Nr.: Navn Klub hcp serie 1 serie 2 serie 3 I alt 1 Kenneth Nielsen BK Ribe Rasmus Algreen-Ussing BK Viking 6 223

Stilling senior Nr.: Navn Klub hcp serie 1 serie 2 serie 3 I alt 1 Kenneth Nielsen BK Ribe Rasmus Algreen-Ussing BK Viking 6 223 Stilling senior Nr.: Navn Klub hcp serie 1 serie 2 serie 3 I alt 1 Kenneth Nielsen BK Ribe 84 216 212 221 733 2 Rasmus Algreen-Ussing BK Viking 6 223 267 235 731 3 Jørgen Hansen Smut 63 209 188 255 715

Læs mere

KLubmesterskab huls spillere

KLubmesterskab huls spillere 18 1 2290 Preben Madsen 85 8 10 6 3 7 11 12 10 15 3 18 34 27 36 32 29 33 37 38 36 41 29 2 1108 Gertrud Bang 81 9 4 10 10 10 7 10 6 13 2 35 25 26 30 36 36 36 33 36 32 28 39 28 3 2292 Vita Madsen 77 1 3

Læs mere

KLubmesterskab huls spillere

KLubmesterskab huls spillere 18 1 2290 Preben Madsen 91 8 10 6 7 11 12 10 15 7 5 18 34 27 36 32 29 33 37 38 36 41 29 33 31 21 28 28 31 2 1108 Gertrud Bang 90 9 10 10 10 7 10 13 8 6 7 35 25 26 30 36 36 36 33 36 32 28 39 28 34 32 33

Læs mere

Bæredygtighedsfestivalen. Velkommen

Bæredygtighedsfestivalen. Velkommen Bæredygtighedsfestivalen Velkommen Bæredygtighedsfestivalen Program: 8.30 Velkomst og tak for 2018 /Rådmand Lasse Olsen 8.45 Hvordan var det at være med i 2018? Mad med Medfølelse, FN Forbundet, Egholm

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014

RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014 RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014 30-08-2014 Total 1. Div. Damer Christina Farum D S B 1.058 2. Div. Damer Dorthe Bernhardt D S B 1.154 3. Div. Damer Pernille R. Jørgensen H I 978

Læs mere

Resultatliste - Double

Resultatliste - Double Resultatliste - Double SpillerNavn S1 S2 S3 Score Hcp Total 1 Stenhuset Damer 2-2 Carina E. Andersen 193 192 144 529 126 655 Line D. Olsen 160 172 155 487 102 589 2 BKC Damer 1 353 364 299 1016 228 1244

Læs mere

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 Følgende klubber bydes velkommen: Coop Idræt - Tryg & NLP. - Alfa Laval - D S B - C/T * I - Disa - Danske Bank Laybourn

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2019

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2019 Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Generalforsamling 2019 VELKOMMEN 2019 Program for dagen. 16.30 Velkomst 16.40 Oplæg ved Krone Vinduer 16.55 Cirkulær økonomi i Plastic Change v/henrik

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Regionsmesterskab 2006

Regionsmesterskab 2006 Resulatliste for Herre E/A 1 51-106-001 Henrik Klujeff, Stenhuset Herre E/A 210 187 254 199 189 201 1240 207 2 51-102-011 Michael Bai, BK Cimbrer Herre E/A 176 183 218 210 246 190 1223 204 3 51-601-803

Læs mere

Tilmeldte hold til skolecup 2012

Tilmeldte hold til skolecup 2012 Tilmeldte hold til skolecup 2012 Status pr. 2/1/ kl. 20.30 1 7 4 Hold er nu tilmeldt Tilmeld dato Skole Klasse Holdtype Hold nr. Holdleder 20-12-2011 Skovvang 2A Mix 1 Lau G. Nygaard 20-12-2011 Skovvang

Læs mere

Byggegruppen. Navn. Navn

Byggegruppen. Navn. Navn Gruppeformand Peter Hougård Nielsen Der skal vælges Forhandlingssekretærer Jacob Scavenius Ivan Bak Ole Christensen 4 Tonny Holm 5 Gynther Honnens 6 Kim Lind Larsen Der skal vælges 6 Forhandlingssekretærer

Læs mere

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager Klub/Firma Post nr By Deltager Fredag Lørdag Fredag Lørdag AL-Bank 10 allan simonsen 0 0 0 Nej tak... Nej tak, den fikser jeg selv. Nej tak, den fikser jeg selv.

Læs mere

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 # Navn Klub Score Spil Points 1. Britta Skalshøj Hjørring Firma Sport 4 4:1 57:28 2. Jimmi Nielsen Firmaidræt Hillerød 4 4:1 61:35 3.

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID. Allan Kjær Andersen Maraton Anne E. Jeppsson Halvmaraton

Diplom DELTAGER DISTANCE TID. Allan Kjær Andersen Maraton Anne E. Jeppsson Halvmaraton Allan Kjær Andersen Maraton 3.50.20 Anne E. Jeppsson Halvmaraton 1.15.27 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton Annette Due de Fries 21 km 2.17.30 Annette Petersen Halvmaraton 2.21.33 Annika B Christiansen 7

Læs mere

DDS Østjylland Vinterturnering 15 m 2008/2009 Standardpistol

DDS Østjylland Vinterturnering 15 m 2008/2009 Standardpistol DDS Østjylland Vinterturnering 15 m 2008/2009 Standardpistol Kl 1 1.rd. 2.rd. 3.rd. 4.rd. 5 rd. De 3 bedste Total 1 24801 Lars Gregersen 901 0 286 278 0 0 286 278 0 564 Kl. 2 1.rd. 2.rd. 3.rd. 4.rd. 5

Læs mere

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Nr. i rækkenmedl.nr. Navn Tlf. Mobiltlf. E-mail Føds.dato

Læs mere

RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015

RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015 RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 Thomas Marding Thorsen-Poulsen Midtdjurs Skytteforening 199/13 199/13 398/26 G 2 Julie H Christiansen Midtdjurs Skytteforening 199/11

Læs mere

Resultatliste - TKL Julestævne 2014

Resultatliste - TKL Julestævne 2014 Side 1 af 6 16:47:59 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Julestævne 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 107452 Sara Alexis 06-001 Viborg Skytteforening 200/10 200/13 400/23 2 102884 Marica Clausen 06-020

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok :

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok : Matcher (2-3 division) -------------------- 1 : Viborg Ok - Mariager Fjord Ok : 115-75 2 : Viborg Ok - Ok Vendelboerne : 123-76 3 : Viborg Ok - Randers/djurs Ok : 128-41 4 : Mariager Fjord Ok - Ok Vendelboerne

Læs mere

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER 2013 KLASSE A 200 M LIGGENDE 1 149/7 Christian Lemmermann Horsens 2 148/5 Axel Vermehren København 3 147/6 Rasmus Fisker Viborg 4 145/3 Gert Østergaard Holstebro

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Sammen om Fremtidens Kommune. Koncernstrategi

Sammen om Fremtidens Kommune. Koncernstrategi FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE Sammen om Fremtidens Kommune Opvækst og Læring Politik og Strategi By, Land og Kultur Faglighed og drift Sundhed og Omsorg Økonomi og Løn Koncernledelse Direktion Koncernledelse

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 StævneProgram 24-08-2010 15:59 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.21 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-84400 Oliver Olsen 101-Randers Skyttekreds

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

KOMMUNEMESTERSKABER FOR MOTIONISTER I SYDDJURS OG NORDDJURS SØNDAG DEN 5 FEBRUAR KL. 10 GRENAA BADMINTON KLUB SKOLEBAKKEN GRENAA

KOMMUNEMESTERSKABER FOR MOTIONISTER I SYDDJURS OG NORDDJURS SØNDAG DEN 5 FEBRUAR KL. 10 GRENAA BADMINTON KLUB SKOLEBAKKEN GRENAA KOMMUNEMESTERSKABER FOR MOTIONISTER I SYDDJURS OG NORDDJURS SØNDAG DEN 5 FEBRUAR KL. 10 GRENAA BADMINTON KLUB SKOLEBAKKEN 20 8500 GRENAA VORES CAFE BANE 7 VIL VÆRE ÅBEN UNDER HELE STÆVNET DER SERVERES

Læs mere

Lolland-Falsters Skytteforbund

Lolland-Falsters Skytteforbund Klasse 1A 1 Mads Andersen Sakskøbing 97 98 195 LFR 2 Tim Skot Larsen Maribo 97 96 193 3 Kasper Ø. Madsen Maribo 96 96 192 4 Lisette Andersen Sakskøbing 97 95 192 5 Jens Agner Sakskøbing 96 93 189 6 Ankita

Læs mere

KM Mix Indledende finalekvalifikation

KM Mix Indledende finalekvalifikation KM Mix Indledende KM Mix Præmiespil KM Finaler KM Mix Indledende finalekvalifikation Nr Navn Klub 1 2 3 4 5 6 Total X / 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Præmie spil Kim Brøndsted Sporvejene

Læs mere

Alice Birkbak. Distance 10 KM Start nr.: 7 Distance 10 KM Forventet tid Faktisk tid 01:53:00

Alice Birkbak. Distance 10 KM Start nr.: 7 Distance 10 KM Forventet tid Faktisk tid 01:53:00 Alice Birkbak Start nr.: 7 Forventet tid 02.00-02.01 01:53:00 Allan Dacke Sæby Start nr.: 588 Forventet tid 00.38-00.39 00:39:25 Anders Skamris Frederikshavn Start nr.: 582 Forventet tid 00.42-00.43 00:44:00

Læs mere

Løb 5, 100m Medley Damer # Nr. Navn Født Klub Licens Bassin Anmtid Status Årg Møller Kirsten 1952 AALBORG 5272AA 25 m 1:43.

Løb 5, 100m Medley Damer # Nr. Navn Født Klub Licens Bassin Anmtid Status Årg Møller Kirsten 1952 AALBORG 5272AA 25 m 1:43. Side: 1 Dato: 08 april 2018 Tid: 12:52:34 Startliste Løb 1-40 Stævne navn: Regionsmesterskaber Master Stævne by: Aalborg Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Aalborg Svømmeklub Løb 1, 4X50m Medley Damer

Læs mere

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Side 1 af 8 16-01-2017 17:05:38 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening

Læs mere

Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017

Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017 Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017 Herrer: Damer: 1. Anders Nielsen, Åstrup med 89 slag 2. Ole Rygaard, Uggelhuse med 89 slag 3. Egon Rosendal, Rønde med 89 slag 1. Lise Hjorth, Uggelhuse

Læs mere

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær,

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, 15m 1 190,20 5 14-54048 Thomas Jensen Frejlev-Vantore

Læs mere

SØNDAG DEN 9. SEPTEMBER 2018

SØNDAG DEN 9. SEPTEMBER 2018 Resultat fra Jagtfeltskydning på Fynshoved Søndag den 9/9-218 SØNDAG DEN 9. SEPTEMBER 218 RESULTAT FOR DAMER: Placering Navn: Jagtforening Point 1 Christina Nissen Ejby Harndrup og omegns Jagtfore. 343

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton Hold A - Michael Jensen 1 Carina Brenøe 0 61225785 cbrenoe29@gmail.com 2 Dorte Jacobsen 43907959 24247127 dorte.jak@gmail.com 3 Lisbeth Seierø 43900809 26830809 lisbeth.seiero@gmail.com 4 Helle Wiil 0

Læs mere

DEN 23. OG 24. OKTOBER 2004 I GLADSAXE BOWLINGHAL

DEN 23. OG 24. OKTOBER 2004 I GLADSAXE BOWLINGHAL Bowlingklubben KVIK Gladsaxe Bestyrelsen DEN 23. OG 24. OKTOBER 2004 I GLADSAXE BOWLINGHAL RESULTATLISTE Med venlig hilsen BOWLINGKLUBBEN KVIK GLADSAXE KVIK OPEN 2004 DAMER Række Navn Klub Score Præmie

Læs mere

RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012

RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012 RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 199/05 200/11 399/16 G 2 95349 Kristian Gyldenløv 05-944 Århus Riffelskytte

Læs mere

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov 3 km damer 3 km. piger Ganne Louise Tingvold 99 1 94 1 1 97 1 499 1 Fie Bressen 99 1 94 97 99 97 492 2 Lærke M. Hansen 95 98 96 87 92 468 3 Kisten Jensen 9 93 1 84 89 87 459 4 Linda Jodehl 95 86 69 52

Læs mere

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Medl.nr Navn Tlf. Mail Tildel tid Rasmus Bie Olsen Mandage kl. 7-8 7690 Christian Ohm 6073 Peter Thyregod 4587 4528 pthy@novozymes.com Mandage kl. 8-9 6630 Bo

Læs mere

SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN

SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 23. FEBR. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 09:00 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 09:00 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Tee 1 Rasmus Jønson 6 9 41 hvid 2 Kim Nielsen 9,3 13 38 hvid 3 Dan Christensen 12,2 14 37 gul 4 Lars Peter Mølvang 4,9 6 36 gul 5 Kurt Pedersen

Læs mere

Senest revideret den 23. marts 2015. www.holsted-speedway.dk

Senest revideret den 23. marts 2015. www.holsted-speedway.dk Senest revideret den 23. marts 2015 www.holsted-speedway.dk 01 17-04-2015 SGP kval 18.30 Hanne Thomsen Ass. Steen M. Larsen *Tidtagerchef Vibeke Bøgh *Tidtager ass. Laila Olesen *Chef for Teknisk Jens

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana (P - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Mikkelsen John (Bh) B Gommans John (Bh) B Lind-Holm Stefan (Bh) B Hjort Kim (Bh) B Pedersen Laura (Bh) BM Petersen Mads (Bh)

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2611M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2615M 5 Alex Kristiansen DK 021 17 2618M 6 Allan

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

Elfagets Faglæreruddannelse

Elfagets Faglæreruddannelse Grillarrangement Starttidspunkt tirsdag 24-06-2014 00:00 Sluttidspunkt tirsdag 24-06-2014 00:00 Aksel Lykke Dennis Langvad Kurt Kristensen Mathies Sørensen Steffen Sørensen Kim Fusager Flemming Kastbjerg

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 Side 1 af 8 StævneProgram 24-08-2009 16:54 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.7 Juni 2008 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-79949 Mathias Nielsen 930-VBFs

Læs mere

Syddjurs Kommunes organisation Opdateret Januar 2015 Koncernledelse

Syddjurs Kommunes organisation Opdateret Januar 2015 Koncernledelse Syddjurs Kommunes organisation Opdateret Januar 2015 Koncernledelse Direktion strategi og udvikling Jesper Hosbond Jensen Kommunaldirektør, Ref: Ledelsessekretariatet og Økonomisk sekretariat Poul Møller

Læs mere

Startliste NJ Stafet D17-49

Startliste NJ Stafet D17-49 D17-49 03/05/2018 10:00:00 245Aalborg Orienteringsklub 1 hold 1 1 Anna Vang Bobach 200775 2 Marie-Louise Møller 501932 3 Helle Bobach 200699 246 Aalborg Orienteringsklub 2 hold 2 1 Maja Mærkedahl Lilleør

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste /5/28 D7-49 Rold Skov OK hold :32:9 247 Ida Riis Madsen 28:2 28:2 2 Laura Bobach 3:56 ::6 3 Gertrud Riis Madsen 3:53 :32:9 2 Aalborg Orienteringsklub hold :52:2 2:3 245 Anna Vang Bobach 35:2 3 7: 35:2

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana (P - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Lind-Holm Stefan (Bh) B Hansen Niels Kristian (Bh) B Jensen Martin Sjøholm (Bh) B Mikkelsen John (Bh) B Pedersen Laura (Bh)

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Jonas Blæsbjerg 2009 03:30,10 17:14,21 01:04:56 60 Nikolaj Duval Larsen 2008 03:28,89 00:57:33 Malthe Sejersten Storr 2007 01:19:27 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:22

Læs mere

Stævne: Hjørring Park Vendia Swim Cup 2017 Dato: Fredag 28. april 2017 Version 1 Stævnestart: 17: Officialsmøde: 16:00

Stævne: Hjørring Park Vendia Swim Cup 2017 Dato: Fredag 28. april 2017 Version 1 Stævnestart: 17: Officialsmøde: 16:00 Dato: Fredag. april 2017 Version 1 Stævnestart: 17:00 24-04-2017 Officialsmøde: 16:00 Stævneledelse Lars Rasmussen Overdommere Startere Henrik Jørgensen Speaker Steen Hansen Sekretariat Bo Christensen

Læs mere

RESULTATLISTE DDSøstjylland-LDM50m-2012

RESULTATLISTE DDSøstjylland-LDM50m-2012 27-08-2012 08:53:16 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE DDSøstjylland-LDM50m-2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 94592 Anne-Marie Nysom 05-101 Randers Skyttekreds 198/16 200/14 398/30 G 2 101279 Benjamin

Læs mere

Lolland-Falsters Skytteforbund

Lolland-Falsters Skytteforbund 60 liggende Dame 1 Jette Skov Pedersen Vestfalster 93 85 94 94 87 93 546 2 Lisa Jørgensen Søllested 75 87 85 82 78 81 488 60 liggende Damejunior 1 Linette Andersen Sakskøbing 98 95 95 97 96 91 572 2 Nanna

Læs mere