Dansk Folkehjælp. Vamdrup. 54 årg nr. 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Folkehjælp. Vamdrup. 54 årg nr. 1"

Transkript

1 Dansk Folkehjælp Vamdrup 54 årg nr. 1

2 Bestyrelsen Pr. 27 Februar Formand: Lars Lynggaard Jensen Ahornvej Vamdrup Mobil: lalyje@gmail.com Kasserer Irene Meinertz Elkærholmvej Egtved Mobil: irene_j75@hotmail.com Sekretær: Elin Jensen Søndergade 43 st. tv Tlf Vamdrup mobil: Bestyrelsesmedlem Basira Khaksar Dalbyvej 6 Mobil : Kolding basiraaria@hotmail.com 62 Helle Kloth Kongensgade 8 st. Mobil : Christiansfeld hellekloth@live.dk Sisse Jensen Baunevej 28 Mobil: Vamdrup sissevadh@live.co.uk Supplant: Morten Lynggaard Jensen Ørnevej 12 Tlf Vojens molyje@gmail.com Ungdomsansvarlig : Basira Khaksar Dalbyvej 6 Mobil: Kolding Ungdomsansvarlig assistent : basiraaria@hotmail.com Michael Lynggaard Jensen Ahornvej 6 Mobil: Vamdrup miclyje@gmail.com SIDE: 2

3 Formanden har ordet!! ( Beretning) Så er der atter gået et helt år, siden vi sidst havde generalforsamling, og man skal til at gøre status over året, der er gået. Hvis vi skal tænke tilbage på, hvad der er sket her i Vamdrup afdelingen, det sidste år, så er der da sket forskellige ting. Vi har afholdt 11 bestyrelsesmøder, hvor vi har drøftet mange ting. Vi har ikke altid været enige om de ting vi har talt om. Vi er dog altid blevet enige til sidst. Vi har haft nogle arrangementer. Vi har haft vores forårsfest og adventsfest, hvor vi havde inviteret gæster ned på skolen, til en kop kaffe, godt hjemmebag, samt hyggelig underholdning. Det har som altid resulteret i 2 gode eftermiddage, hvor alle har hygget sig. Vi skulle have kørt senior netværk, men det var usikkerhed med økonomien og vi skulle selv stille med Kr. Vi ville ikke spille hasard med vores økonomi så vi valgte at trække os fra projektet. Lørdag den. 22. august, havde vi vores sommerudflugt. Vi startede fra Vamdrup banegård kl Chaufføren ville finde de små veje at komme til Vejers Strandhotel. Vi kørte over Skodborg, forbi det gamle hus ved Kongeåen, Skibelund efterskole, Foldingbro og videre gennem mange andre små byer. Vi var også med da der var crazy Hours i byen. Vi havde vores dukke med, så voksnesom børn kunne prøve at øve sig på hjertemassage og det var der rigtig mange der benyttede sig af. Forsættes næste side > SIDE: 3

4 Igen i år har vi også været ude at samle ind til julehjælp her i lokalområdet. Folk har taget pænt i mod os. Igen i år lavede vi et samarbejde med Dixens pølsevogn, som står ved ABC. Henrik som ejer pølsevognen ville donerer 10 kr til julehjælpen pr solgt fransk hotdog. Det gik nogenlunde. Folk er blevet træt af at der bliver samlet ind næsten hele året både i tv og dør indsamling. Der går ud over os der kun samler ind, en gang om året. Her i vores lokalområde har vi delt julehjælp ud til 26. En stigning på ca. 15 % i forhold til sidste år. En kedelig stigning. Julehjælpen består af en kurv med madvarer, og to gavekort, en til Fætter BR, og en til Sport Master. Vi skulle bruge Kr til de 26 ansøgere og vi fik samlet 20641,50 Kr. ind hvilket er et ok beløb. SIDE: 4. Som mange nok har set, så har vi også haft vores tombola i centret. Der var mange fine gevinster, man kunne vinde. I løbet af 5 dage have vi udsolgt. Det må siges at være flot, og en tilbagevendende begivenhed, som folk støtter rigtig godt op om. Overskuddet går til julehjælp samt vedligeholdelse af Samerriter udstyr. Vi ville holde et 12 timers førstehjælpskursus i foråret, men det blev aflyst. Selv om vi havde en annonce i ugebladet og havde fået henvendelser om at afholde et 12 timers kursus, var der ingen der tilmeldte sig. Vi prøver så igen til februar Så mangler du et 12 timers førstehjælp kursus eller kender du en så sig til. Førstehjælps vagter har vi haft rigtig mange af i år, det har været det travleste år i rigtig mange år. Vi har i samarbejde med Vejen afdeling speedwayvagter på Korskro Speedway Center. Vi har Samerriter vagter på Skærbæk speedwayklub. Vi har stået vagt ved motionsløb i Kolding. Vi har i 2015 fået nogle førstehjælps vagter ind, som vi ikke har prøvet før. Forsættes næste side >

5 Det er Folkeræs i Kolding, Kim Larsen koncert samt "Den skæve time " som er 80èr fest i Kolding. Udover vores egne vagter, har vi også hjulpet andre afdelinger med samerrittervagter, blandt andet Volbeat i Odense. Så der har været rigtigt meget pres på vores Samerriter corps. I de senere år har vi her i lokalt området kåret årets folkehjælper. Det har vi gjort igen i år. Årets folkehjælper 2015 blev Tyrstrup frivillige brandværn. Prisen gik til dem, fordi der er tale om et frivilligt og uegennyttigt initiativ. Frivillig i Tyrstrup, frivillig brandværn, hvis jeg skræller det øverste lag af ordet frivillig, så dukker der ord op som kammeratskab, lyst til at gøre en forskel i Tyrstrup frivillige brandværn, sammenhold, fællesskab,korpsånd blandt de 24 frivillige på stationen. Hvis jeg koger det hele sammen. Så er det svaret på hvorfor man er frivillig i Tyrstrup frivillige brandværn. Året 2016 bliver lige så hektisk som i 2015, men vi har en udfordring foran os. Vi skal have flere frivillige, både på de sociale område, men også på sameriter fronten, hvis vi vil bibeholde det aktivitet niveau som vi har i dag. Der bliver vi nød til at så sammen høj som lav, ung som gammel for at skaffe hjælper til vores fælles forening. Den 17 marts 2016 afholder bestyrelsen en aften der hedder medlemmernes aften. Der kan du komme og møde bestyrelsen : få lidt historie om Dansk Folkehjælp, kom med input til kommende aktiviteter - vi skulle gerne have vores fælles forening til at blive endnu bedre. Dette var ordene fra år Jeg vil slutte af med at takke bestyrelsen for et godt samarbejde i året, der er gået. Jeg vil også sige STOR tak til alle dem, der på den ene eller anden måde, gør et flot stykke arbejde, for Dansk Folkehjælp Vamdrup afdeling. Uden jer kunne det ikke lade sig gøre. Så en STOR tak skal I have. Rigtig godt nytår til alle fra Lars Lynggaard Jensen. SIDE: 5.

6 TOMBOLA Tombo- la i uge 47 ( mandag d. 21 Nov.2016) Igen i år skal vi have vores tombola i centeret. I den forbindelse har vi brug nogen der vil stå for salget.vi skal sælge fra kl. 09:00-19:00 Kontakt : Holger Christiansen Tlf / I lighed med de foregående år, afholder "Samaritterne", Dansk Folkehjælp, Vamdrup afdeling, den traditionelle Tombola i november måned i Vamdrup. Overskuddet fra denne tombola bliver anvendt til vort sociale hjælpearbejde, vedligeholdelse af vort vagtmateriale og Julehjælp. SIDE: 6.

7 Kontingent Så er tiden kommet hvor kassereren kommer for at opkræve kontingent for 2016: Prisen er 150 kr. Vi håber alle vil være med igen. Vi optager gerne din nabo som ny medlem eller som frivillig. Har du glemt eller mistet dit girokort så kan du indbetale til Sydbank +73< < - HJÆLP OS AT HJÆLPE ANDRE - M.v.h. Kassereren Juleafslutning Der afholdes juleaf- slutning med hyggelig samvær i,vores lokaler. Adressen er Jernbanegade 3. 1.sal. ( ved værestedet ) med fællessang, juleknas, julehistorier mm. Medbring en lille gave til omkring kr. Der er ingen tilmelding, så kom bare forbi. Alt dette foregår tirsdag d. 6 december 2016 Kl. 19:00-21:30 fra SIDE: 7.

8 AKTIVITETS KALENDEREN 2016 Måned, dag, dato Aktiviteter Klokken januar februar Lørdag d. 27 Generalforsamling Jernbanegade 3 1. sal 13:00 Marts Tirsdag d. 15 Sidste tilmelding forårsfest Torsdag d. 17 En aften for medlemmerne Jernbanegade 3 1. sal 19:00 Lørdag d. 19 forårsfest på V. Vamdrup skole. 14:00 - April Maj Juni Sommerudflugt Lørdag den 20 august 2016 afholder Dansk Folkehjælp Vamdrup, sommerudflugt for medlemmer, handicappede og pensionister. Turen er ikke planlagt endnu men sæt x i kalenderen til den 20 august 2016 Når vi er kaffe tørstige, gør vi holdt et eller andet sted, som endnu ikke er bestemt. Indbydelser bliver sendt ud. SIDE: 8.

9 AKTIVITETS KALENDEREN 2016 Måned, dag, dato Aktiviteter Klokken juli august Mandag d. 15 Sidste tilmelding Udflugt lørdag d. 20 Bustur (udflugt) september Se tilmelding oktober november Søndag d. 20 Sidste tilmelding adventsfest Mandag Tombola ved Brugsen d.21 lørdag Adventsfest op V. Vamdrup skole d. 26 Se tilmelding December Tirsdag d. 6 Torsdag d. 15 Juleafslutning Jernbanegade 3 1. sal 19:00 Deadline Bladet Husk bladet udkommer kun 1 gang om året så hold dig opdateret på vores hjemmeside Husk at støtte din forening = sammenhold SIDE: 9.

10 En aften for medlemmerne. På opforbestyrelsen en aften for medlemmerne. dring laver Aften løber af stablen torsdag den 17 marts kl. 19:00 Jernbanegade 3 første sal Kom og få en snak med bestyrelsen og giv din mening til kende. Fortæl os, hvad vi mangler i vores fælles forening, så at vi kan få en endnu bedre forening. Afdelingen er vært med Te/Kaffe samt brød. Alle ideer og nytænkning er velkommen, vores fælles forening skulle gerne eksistere om 100 år. Trapper er ingen hindring, da vi står på spring for at hjælpe dig. Så mød bare op med godt humør og kreative tanker. Der vil denne aften også blive fortalt Dansk Folkehjælps historie, hvis nogen ikke kender den. Med venlig Hilsen Bestyrelsen SIDE: 10.

11 Fra madspild til JULEOVERSKUD Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad og REMA 1000 indgår alliance - fra madspild til JULEOVERSKUD Der er flere fattige danske familier, end hjælpeorganisationerne har mulighed for at hjælpe med deres årlige julehjælpsindsamlinger. Derfor indgår Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad og REMA 1000 et samarbejde om at uddele overskudsmad til 500 fattige familier. En idé, som 89% af befolkningen støtter op om, viser ny Epinion-måling. De seneste mange år har hjælpeorganisationer uddelt julehjælp til fattige familier, og hvert år er antallet af ansøgninger om hjælp steget voldsomt. I år har organisationen godkendt mere end familier til at modtage julehjælp, ud af mere end henvendelser. Dansk Folkehjælp hjælper i år familier med sin almindelige julehjælpsindsamling. Efterspørgslen er langt højere end Dansk Folkehjælp alene har mulighed for at imødekomme. Derfor har Danmarks største organisation mod madspild, Stop Spild af Mad, sammen med REMA 1000 og Dansk Folkehjælp taget initiativ til et nyt landsdækkende samarbejde. Det går ud på at uddele overskudsmad fra blandt andre REMA 1000 til omkring 500 fattige familier. Projektet har fået navnet JULEOVERSKUD. Mad og gavekort udleveres den 23. december Overskudsmad fra REMA 1000 samles den 23. december og pakkes i julehjælpspakker, som desuden vil indeholde et gavekort til REMA Det betyder, at hver familie kan få en flæske- eller andesteg efter familiernes eget valg. Stop Spild Af Mad vil endvidere forsøge at få fødevarer fra øvrige leverandører, som de i forve-jen samarbejder med, om at mindske madspild. Familierne udvælges blandt julehjælpsansøgerne, der ikke vil modtage en regulær julehjælps-pakke. De skal møde op den 23. december kl. 20 ved udvalgte REMA 1000-butikker i Aarhus, Aalborg, Randers og København. Frivillige fra Stop Spild Af Mad og Dansk Folkehjælp vil stå for selve uddelingen af julehjælpen rundt om i Danmark og i de deltagende butikker SIDE: 11.

12 Hjemmeside Jeg vil lige slå en slag for vores hjemmeside. Gå ind på Som du ser på billedet ovenover, så er der flere menuer at vælge imellem. Vamdrup afd, Julehjælp, samarit, socialt arbejde og udlånsdepot. Trykker man på en af dem, kan man læse mere om emnet og holde sig opdateret om, hvad der rør sig i afdelingen. SIDE: 12.

13 Lørdag d. 26 November 2016 Vi inviterer til adventsfest på Vester Vamdrup skole. Der serveres kaffe og hjemmebagt brød. Der er fællessang og Underholdning Medlemmer, handicappede samt pensionister er velkommen. Som sædvanlig vil der blive sendt indbydelser ud. Er du gangbesværet el. lign, henter vi dig. Tilmelding senest 20 nov.2016 Er nødvendig af hensyn til opdækning. Tilmelding til : Holger : Agnethe : SIDE: 13

14 SIDE: 14.

15 Udlån af Hjælpeartikler Dansk Folkehjælp Vamdrup afd. Er i besiddelse af krykkestokke, kørestole, toilet hjælpe artikler mm. Så er uheldet ude kontakt da : Holger Christiansen Søndergade 43 st. tv Tlf Vamdrup Bladudvalget Nyt fra bladudvalget, fremadrettet udkommer bladet kun 1 gang om året, det vil sige næste blad udkommer jan 2017 Du kan følge med på vores hjemmeside,du skal gå ind på følgende Hvis i har stof til bladet. Det kan være en oplevelse fra en samaritervagt eller blot en god historie, så må i meget gerne kontakte: Holger Christiansen Søndergade 43 st. tv Tlf Vamdrup holgerc@stofanet.dk Eller Lars Lynggaard Jensen Ahornvej 6 Tlf Vamdrup lalyje@gmail.com Stof til næste blad skal være bladudvalget i hænde senest d.15 marts SIDE: 15.

16 Vi Har brug for dig Indmeldelsesblanket Navn Postadresse Fødselsdato Telefon nr. Hvis du ønsker at blive medlem af Dansk folkehjælp Denne blanket sendes til: Scan koden og meld dig ind Irene Meinertz Elkærholmvej Egtved Sydbank +73< <

52 årg. Januar marts april 2015 nr. 1

52 årg. Januar marts april 2015 nr. 1 VAMDRUP 52 årg. Januar marts april 2015 nr. 1 Bestyrelsen Pr. 18 Februar 2014. Formand: E-mail: Lars Lynggaard Jensen Ahornvej 6 6580 Vamdrup Mobil: 28 68 40 12 lalyje@gmail.com Næstformand: Hugo Høyrup

Læs mere

52 årg. Oktober november december 2014 nr. 4

52 årg. Oktober november december 2014 nr. 4 52 årg. Oktober november december 2014 nr. 4 Bestyrelsen Pr. 18 Februar 2014. Formand: E-mail: Lars Lynggaard Jensen Ahornvej 6 6580 Vamdrup Mobil: 28 68 40 12 lalyje@gmail.com Næstformand: Hugo Høyrup

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Nyhedsbrev. Hjælp os med at hjælpe andre. Nyt fra Formanden. Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. NR januar 2016

Nyhedsbrev. Hjælp os med at hjælpe andre. Nyt fra Formanden. Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. NR januar 2016 Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. Nyhedsbrev NR. 1. 12. januar 2016 Nyt fra Formanden Vi har nu overstået julehjælpen 2015, det blev til at kunne hjælpe ca. 46 personer, det er ca. 7 mere end sidste

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

Evaluering af julehjælp 2017

Evaluering af julehjælp 2017 Evaluering af julehjælp 2017 Samarbejdspartnere i indsamlingen Dansk Folkehjælp Ekstra Bladet og øvrige medier Sponsorer Kommunerne Leverandører af gavekort Formål Formålet med at tilbyde de mest udsatte

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Evaluering af julehjælp 2018

Evaluering af julehjælp 2018 Evaluering af julehjælp 2018 Samarbejdspartnere i indsamlingen Dansk Folkehjælp Ekstra Bladet Sponsorer / fonde /bidragydere Kommunerne Leverandører af gavekort Formål Formålet med at tilbyde de mest udsatte

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp.

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp. Velkommen som medlem i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp viborgskive@afdeling.folkehjaelp.dk Har du også lyst til at være medlem af en forening, der i løbet af året kan træde til, når uheldet

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Evaluering af Julehjælp Hjælp os at hjælpe andre

Evaluering af Julehjælp Hjælp os at hjælpe andre Evaluering af Julehjælp 2016 Hjælp os at hjælpe andre JULEHJÆLP Samarbejdspartnere i indsamlingen Dansk Folkehjælp Ekstra Bladet og øvrige medier Sponsorer Kommunerne Leverandører af gavekort Formål JULEHJÆLP

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Indbydelse til Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Lørdag den 13. februar 2016 kl. 12.30 Østbo, Exnersgade 4, møderum 1, 1. sal, 6700 Esbjerg. Endnu et år er gået. Derfor indbydes du til vores

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Ø- posten, januar 2017

Ø- posten, januar 2017 Indholdsfortegnelse: Generalforsamling i Enhedslisten Nordjylland 2 Nytårskur i Enhedslisten 3 Medlemsmøde: Et alternativ til konkurrencestaten 4 Medlemsmøde om Europol 4 Vinterfest lys i mørket 5 Kalender

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl BESTYRELSESMØDE Afbud bedes meldes til frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018 NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET juni 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD.

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. Formand Flemming Karlsen 86 95 08 86 / 23 61 39 95 fkarlsen@email.dk Kasserer Helle Jeppesen 69 14 69 34 / 30 27 06 86 havremarken6@gmail.com Sekretær Dorte

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Stor tak til jer der kom til arbejdsdagen i starten af september! Dejligt, at vi fik nået så meget.

Stor tak til jer der kom til arbejdsdagen i starten af september! Dejligt, at vi fik nået så meget. Nyt fra ledelsen Oktober FRI-NYT 2016 Klassemøderne er nu veloverstået og vi må konstatere, at det er så godt at se så mange forældre i hver klasse møde op. Det er fundamentalt vigtigt, at vi arbejder

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Aktiviteter december 2015

Aktiviteter december 2015 Aktiviteter december 2015 Aktivitetscenter Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag kl 8.30-16.00 Faste aktiviteter: Mandage: Madgruppe kl 09.30 Siddedans kl

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

JARUN.DK 29. ÅRGANG NR 9 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN NOVEMBER 2018

JARUN.DK 29. ÅRGANG NR 9 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN NOVEMBER 2018 JARUN.DK 29. ÅRGANG NR 9 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN NOVEMBER 2018 Errindlev Købmandshandel Mortens aften, julen og nytår nærmer sig. Det du skal bruge, har Min købmand, og butikken ligger tæt ved

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden NYHEDSBREV NR 1 2012 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Allerførst en rigtig trist nyhed. D. 1. februar blev Marianne ramt af en hjerneblødning, hun blev opereret og lagt i coma. I fredags vækkede

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2017 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

BERETNING 2015 FORMANDSBERETNING FOR 2015. Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig. Side 1

BERETNING 2015 FORMANDSBERETNING FOR 2015. Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig. Side 1 FORMANDSBERETNING FOR 2015 Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig Side 1 Formandsberetning for 2015 Så er vi kommet igennem 2015, hvilket må siges at have været endnu et rigtigt godt

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

NYHEDSBREV AUGUST 2016 MENIGHEDSPLEJEN I KOLDING PROVSTI

NYHEDSBREV AUGUST 2016 MENIGHEDSPLEJEN I KOLDING PROVSTI Kære alle i Så er det blevet tid til endnu et nyhedsbrev. Her står noget om tiden, der er gået siden foråret, og noget om tiden, der ligger foran os i efteråret. Der er faktisk sket en del i, som I vil

Læs mere

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet.

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet. Referat Brugerrådsmøde Seniorgården Mødedato Torsdag d. 23. maj 2019 Mødetid kl. 13-15 Mødested Seniorgården, Tarm OBS mødet afholdes i computer lokalet Afbud Lars Punkt 1: Godkendelse af referat. AktivitetsCenter

Læs mere

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere