PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING"

Transkript

1 PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

2 Bestyrelsen Formand: Andreas Johansen Næstformand: Ole Høgfeldt Bestyrelsesmedlem: Torben Bek Bestyrelsesmedlem: Børge Jensen Kasserer: Kent Simonsen

3 Formandens Blog. Jeg vil gerne byde velkommen til en ny sæson i Thorning & Omegns Jagtforening. Vores medlems tal er desværre faldet lidt i 2015 således at vi nu er 240 medlemmer. Der er kommet nogle nye unge medlemmer til klubben i Jagttegnslære ved navn Mik har lejet banen nogle søndage i 2016 til sine kursister, her håber og tror jeg på at nogle af dem, vil melde sig ind i vores klub, så husk at tage godt i mod nye medlemmer. Der blev besluttet på Generalforsamlingen at der ikke skulle bruges penge på jagt i Vi arbejder på en mulighed for at vi kan komme på jagt sammen med Silkeborg Jægerne, det vil der nærmere blive skrevet om på vores hjemmeside og med opslag i klubhus. Vores udgifter på banen vil stige i år derfor vil der forekomme nogle besparelser på tilmeldings gebyrer til nogle af skydningerne og nogle små pris justeringer. Danmarks Jægerforbund afholder 3 haglprøver på vores bane i år så der vil nok komme en del nye begynder som skal øve, dem vil vi igen i år lave trænings lørdage for, således at der på disse dage primært fra kl er for begynder. Efter kl. 13 vil det være de nye begyndere som må træde til side hvis der dannes kø ved standpladserne. I år vil der blive afholdt kredsskydning i sporting og jagtskydning for Danmarks Jægerforbund kreds 3 på vores bane. Hertil skal der 2 gange bruges nogle frivillige, så det hele kommer til at køre.

4 Margit og Emil som er ejer af grunden hvor vi skyder, har klaget over der bliver smidt affald, når det bliver kørt til og fra skydebanen, dette må gerne holde op samtidig med at der tænkes på at der ikke bliver kørt for stærkt (kun 30) Efter som Karl (Kalle) er holdt i bestyrelsen vil jeg byde velkommen til Børge Jensen som ny i bestyrelsen. Mange tak til Kalle for det store arbejde som han har bidraget med, håber stadigvæk vi ser dig på skydebanen. (Husk selvom du blev Danmarksmester i 2015, skal træningen holdes ved lige stort tillykke) Efter som jeg gerne vil være bedre til at komme ud med info, vil jeg gerne bede dem som ikke modtager mine Sms er om at give mig jeres mobil nr. så vil jeg sørge for at i får dem. Ligeledes vil Torben holde Hjemmesiden opdateret. Jeg vil gerne takke Instruktør og medhjælper for jeres hjælp i år 2015 og håber i vil give en hånd med igen i år Husk uden jer vil der ikke være nogen skydebane. Jeg ser frem til et rigtig godt 2016 med god skydning, og håber vi får mange gode timer ude på banen. Venlig hilsen Andreas Lyngholm Johansen.

5 Instruktørdag. Lørdag d. 12 marts kl 9-11 Vi har igen i år fået nogle haglprøver, derfor vil jeg gerne at alle instruktør samles til et lille møde ang. det nye prøver og hvad vi skal være obs. på, der er kommet nogle nye teknikker vi skal gennemgå. Jubilæumspokalskydning. Lørdag d. 26 marts kl Vi skal have fundet foreningens bedste allround skytte. Vi skyder til 24 duer på jagtbanen (en double)25 duer trap og 25 sporting. Den skytte har højest sammenlagt antal træffer, får sit navn på vandrepokalen. Man giver kun alm. træningspris. Tilmelding til Ole Høgfeldt Tlf. eller i klubhuset. Amt skydning. Alle der vil ud at skyde amt skydning, og er på et hold, skal holdlederen tilmelde holdet senest D. 28/3 Hvis man ikke er på hold, så ring til Ole hurtigst muligt og han vil koordiner det sådan, at man kommer på hold. Turneringen stater i ca. uge 14 og slutter i ca. uge 22 Tilmelding sker til Ole Høgfeldt.

6 Arbejdsdag. Lørdag den 2 april kl 8.00 Igen i år vil der bliver afholdt en arbejdsdag, hvor der skal ryddes op i alle vores hus, sættes net op og lave nyt rækværk i stedet for det snorværk vi har i dag, håber folk vil hjælpe den dag, så vi komme nem over det, der vil være morgenmad kl 8.00 i klubhuset. Demodag med Kr. O Skov. Tirsdag d. 3 maj kl Kr. O Skov kommer ud på banen og viser en masse nye jagtgevær, det vil være mulighed for at se om man skal have nyt og nok også mulighed for at lave en god handel. Bukkepral i klubhuset. Mandag d. 16 maj i klubhuset kl Er det dig der kommer med bukken eller blev du snydt, kom og del dine oplevelser med andre som har samme interesse eller har du bare lyst at se hvad der blev skudt og få en snak, så mød op Kl der vil være kaffe og et stk. brød Kredsskydning jagtbane Danmarks Jægerforbund. Søndag d. 29 maj Der vil i år afholdes kredsskydning på jagtbanen på vores bane, husk at få meldt jer, der skal jo betales i Internettet og ikke som før på dagen. HUSK AT FÅ MELDT JER TIL.

7 JFK Mesterskab. Torsdag d. 2 juni kl Det skal i år afholdes på Christians høj skydebane, håber der kommer mange så vi kan få nogle pokaler med hjem til Thoning. Kredsskydning Sporting Danmarks Jægerforbund. Søndag d. 12 juni Der vil i år afholdes kredsskydning i Jæger sporting, på vores bane, husk at få meldt jer, der skal jo betales i Internettet og ikke som før på dagen, der er kommet nogle nye regler ang. sporting de regler vil jeg gerne bede folk om at læse inden. HUSK AT FÅ MELDT JER TIL. Knudstrup Kro Pokalen. Onsdag d. 29 juni kl Vi skal skyde mod Grønbæk Jagtforening om Knudstrup Kro Pokalen, på Grønbæk skydebane, der skal skydes til jagtbane 24 duer, de 6 bedste tæller og hjælpe os med at vinde igen i år. Firkantskydning. Søndag d. 6 august kl Firkantskydning skal i år afholdes i Finderup, vi skal stille med et hold, hvis der er flere end der kan være på et hold vil der blive skudt om det. Tilmelding til Ole senest d. 30 juli.

8 Sportingmesterskab. Lørdag d. 13. august kl Der skydes Indledningsvist til 50 due. Herefter afholdes der en A-, B- og C- Finale, hver bestående af 5 skytter. De 5 bedste skytter efter de indledende 50 duer kommer i A-finale. Alt i mens hvem der placerer sig til hhv. en B- og en C finale afgøres ved lodtrækning. Der trækkes lod om hvilket antal duer først/bedst finalist i B- finalen skal have færre end første/bedste finalist i A-finalen. De 4 sidste finalister i B-finalen vil da være de der resultatmæssigt har placeret sig efter første/bedste finalist i B-rækken. Antallet af duer fundet ved lodtrækning danner så igen grundlag for placeringen af C-finalen. Dvs. første/bedste finalist i B-finalen fratrukket antallet af duer resulterer i første/bedste finalist i C- finalen. Og de sidste 4 finalister findes som ved B-finalen. Uanset hvilket finale mans skyder i vil præmierne være det samme. Dog er der kun Vinderen i A-finalen, der vinder vandrepokalen og kan kalde sig sportingklubmester Præmierne fordeler sig som følger: NB. præminesummen er udregnet ved 50 deltager. Ved færre deltager reduceres præminesummen. Pris pr deltager 250 kr. Tilmelding sker til Ole Høgfeldt en uge inden det skal afholdes 1. Præmien 1200 kr. ind på skydekortet. 2. Præmien 800 kr. ind på skydekortet. 3. Præmien 500 kr. ind på skydekortet. 4. Præmien 300 kr. ind på skydekortet. 5. Præmien 200 kr. ind på skydekortet.

9 POKALSKYDNING MED GRILL. Lørdag D. 13 August kl Der vil være pokal til vinderne af hver række. I mini, junior, begynder, B række og damer række, der vil være medalje til nr. 1, 2 og 3 Der er ca. 20 pokaler at skyde om, så mød tal stærkt op og gøre det til en hyggelig dag. Ved middags tid vil der være mulighed at købe din middagsmad. Tilmelding sker til Ole Høgfeldt en uge inden det skal afholdes Munklinde skydning. Torsdag d. 18 August kl Kom og vær med til at skyde jagtbane mod Munklinde i år, det skal skydes på Ruskjærbanen, jo flere vi deltager jo større mulighed har vi for at vinde i år. Browning aften. Tirsdag d. 23 August kl Jafi Viborg og Browning manden kommer ud på skydebane og viser nogle Browning gevær hvor der er alt fra kr. klassen, der vil nok også være mulighed for at lave en god handel.

10 Mortenskydning. Lørdag d. 5 november kl Traditionen tro afholder der Mortenskydning, hvor man kan sikre sig anden til mortensaften. Arrangementet løber at staben lørdag d. 5 november fra kl til Prisen for at deltagelse er 50. kr. der er ikke tilmelding. DOUBLE-DYSTEN. Efter hver træningsskydning kåres dagens bedste skytte på hhv. venstre- og spidsduerne. Der skydes til 10 doubler og dagens bedste skytte går videre til finaleskydning d. 24 september. Tilmelding forgår i klubhuset mod betaling på 40 kr. pr. gang. Finaleskydning finder som nævnt sted d. 24 september fra kl og sidste chance for køb at kort er kl Doubler på venstreduerne - åben for alle medlemmer. Doubler på alle spidsduerne ingen deltagelse for mesterskytter. Dette betyder derfor også, at skyder man sig i løbet af sæsonen op i mesterrækken kan man ikke længere deltage på spidsduerne. Er man tidligere på sæsonen blevet kåret til dagens bedste skytte han man dog stadig mulighed for at deltage i finaleskydningen. Skydningerne går altså ikke tabt, trods man at forbedre sig. Tilmelding sker til Ole Høgfeldt en uge inden det skal afholdes

11 Sportingsdyst. Der skal bruges 5 skytter til at skyde den årlige sportingsdyst mellem Karup, Stoholm, Jafi og Thorning Alle hold har hjemmebane en gang, sådan bliver 4 skydninger i alt, hver skytte skyder 75 duer pr. gang For at kommer på hold i år, vil der være to dage hvor vi skyder om at kommer på hold. Det vil være den 12 marts kl 11. og den 19 marts kl 11. Hvis der er mere end 5 skytter der melder sig, bliver der skudt om hvem der kommer på holdet. Indtil videre der er kommet dato, på to af de dage vi skal skyde søndag den 22 maj i Karup kl og den 5 juni i Thorning kl Rågeregulering. I 2016 vil Hans (mure) Christensen stå for tilmelding til rågereguleringen, har du lyst eller spørgsmål angående rågeregulering kontakter du. Hans på Tlf.:

12 Jysk Mesterskab. Søndag D. Her har du chancen for at blive jyskmester i flugtskydning, der skydes i junior, Damer, senior, oldboys, veteran og superveteran række, der skydes til 40 duer med 3 doubler i hver række Der er ingen tilmelding bare mød op, skyde kort skal være indløst inden kl. 14 Det vil blive slået op i klubhuset hvornår det er og hvor det bliver. Generalforsamling Tirsdag d. 31 januar kl 18 til spisning og kl 19 starter generalforsamlingen. Tilmelding skal ske inden den 20 januar til Andreas Lyngholm Johansen på eller Anljo@me.com

13 KALENDER 2016 MARTS Lørdag D. 5/3 Træning Skydning kl Søndag D. 6/3 Jagtskolen har lejet banen Lørdag D. 12/3 Instruktør møde ang. haglprøver kl 9-11 Lørdag D. 12/3 Træning Skydning kl kval til sporting kl 11. Søndag D. 13/3 Jagtskolen har lejet banen Lørdag D. 19/3 Træning Skydning kl kval til sporting kl 11. Lørdag D. 26/3 Træning Skydning og Jubilæumspokal kl APRIL Lørdag D. 2/4 Arbejdsdag kl 8-13 Træning Skydning kl Tirsdag D. 5/4 Træning Skydning kl Lørdag D. 9/4 Træning Skydning kl Tirsdag D. 12/4 Træning Skydning kl Lørdag D. 16/4 Træning Skydning kl Nybegynder kl Søndag D. 17/4 Haglprøve Danmarks Jægerforbund kl 9-16 Tirsdag D. 19/4 Træning Skydning kl Lørdag D. 23/4 Træning Skydning kl Tirsdag D. 26/4 Træning Skydning kl Lørdag D. 30/4 Træning Skydning kl Nybegynder kl 11-13

14 MAJ Tirsdag D. 3/5 Træning Skydning kl Demodag, Kr. O skov Lørdag D. 7/5 Træning Skydning kl Tirsdag D. 10/5 Træning Skydning kl Lørdag D. 14/5 Træning Skydning kl Nybegynder kl Mandag D. 16/5 Bukkepral kl Tirsdag D. 17/5 Træning Skydning kl Lørdag D. 21/5 Træning Skydning kl Søndag D. 22/5 Sportingdysten i Karup kl Tirsdag D. 24/5 Træning Skydning kl Lørdag D. 28/5 Træning Skydning kl Nybegynder kl Søndag D. 29/5 Kredsskydning jagtbane Danmarks jægerforbund Tirsdag D.31/5 Træning Skydning kl JUNI Torsdag D. 2/6 JKF Mesterskab Christianhøj skydebane kl Lørdag D. 4/6 Træning Skydning kl Søndag D. 5/6 Sportingdysten i Thorning kl Tirsdag D. 7/6 Haglprøve Danmarks Jægerforbund kl 9-16 evt. Tirsdag D. 7/6 Træning Skydning kl Lørdag D. 11/6 Træning Skydning kl Nybegynder kl 11-13

15 Søndag D. 12/6 Kredsskydning Sporting Danmarks Jægerforbund Tirsdag D. 14/6 Træning Skydning kl Lørdag D. 18/6 Træning Skydning kl Tirsdag D. 21/6 Træning Skydning kl Lørdag D. 25/6 Træning Skydning kl Nybegynder kl Tirsdag D. 28/6 Træning Skydning kl Onsdag D. 29/6 Knudstrup kro pokalen kl i Grønbæk JULI Der skydes kun tirsdage i Juli mdr. Tirsdag D. 5/7 Træning Skydning kl Tirsdag D. 12/7 Træning Skydning kl Tirsdag D. 19/7 Træning Skydning kl Tirsdag D. 26/7 Træning Skydning kl AUGUST Tirsdag D. 2/8 Træning Skydning kl Søndag D. 6/8 Firkantskydning i Finderup kl 8,30 Lørdag D. 6/8 Træning Skydning kl Nybegynder kl Tirsdag D. 9/8 Haglprøve Danmarks Jægerforbund kl 9-16 Tirsdag D. 9/8 Træning Skydning kl 18-21

16 Lørdag D. 13/8 Pokal skydning og sportingmesterskab kl 9-16 Tirsdag D. 16/8 Træning Skydning kl Torsdag D 18/8 Munklinde skydning i Ruskjær kl Lørdag D. 20/8 Træning Skydning kl Klubmesterskab Tirsdag D. 23/8 Træning Skydning kl Browning aften Lørdag D. 27/8 Træning Skydning kl Nybegynder kl Tirsdag D. 30/8 Træning Skydning kl September Lørdag D. 3/9 Træning Skydning kl Lørdag D. 10/9 Træning Skydning kl Nybegynder kl Lørdag D. 17/9 Træning Skydning kl Lørdag D. 24/9 Træning Skydning kl Nybegynder kl November Lørdag D. 5/11 Mortens skydning kl Lørdag D 12/11 Trænings Skydning kl Tirsdag D 15/11 Haglprøve Danmarks Jægerforbund kl 9-16 Januar 2017 Tirsdag D 31/1 Generalforsamling 2017 kl 18 til spisning.

17

THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2017 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Lyngholm Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

PROGRAM 2019 T HORNING & O MEGNS J AGTFORENING WWW. THORNINGJAGT. DK

PROGRAM 2019 T HORNING & O MEGNS J AGTFORENING WWW. THORNINGJAGT. DK PROGRAM 2019 T HORNING & O MEGNS J AGTFORENING WWW. THORNINGJAGT. DK Bestyrelsen: Formand : Michael Langballe, 24 87 82 18 Næstformand: Karl Johan Kristensen (Kalle), 52 72 39 10 Bestyrelsesmedlem: Kristian

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

R Æ V E N JANUAR 2010

R Æ V E N JANUAR 2010 R Æ V E N JANUAR 2010 Bestyrelsen Formand: Tim Elmhauge Tlf. 4913 1835 E-mail: t.elmhauge@post.tele.dk Næstformand: Kenn Schmidt-Sørensen Tlf. 4975 8909 E-mail: kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer: Ole Sørensen

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING.

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2009 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2017 Side 2 Formand: Næstformand: Kasserer: Baneudvalg: Bestyrelsen Jan Krog Larsen Mobil nr. 60487201 Sven Erik Andersen Mobil nr. 40416836 Michael Jensen Mobil nr. 21246809

Læs mere

Aktivitetskalender 2018

Aktivitetskalender 2018 Aktivitetskalender 2018 Skydebiograf Kino V2 og Salonriffelskydning Tirsdag den. 20 marts 2018 kl. 18.30 på Ørnhøj skytteforenings bane i kælderen under Ørnhøjhallen. Vi har lejet en ny moderne skydebiograf,

Læs mere

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013 www.graastenjagt.dk Hjemmeside: Vær hele tiden opdateret på hvad der sker i din jagtforening! Se program og nyeste informationer på vores

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2018 Side 2 Bestyrelsen tlfnr. Formand: Jan Krog Larsen 60487201 Næstformand: Sven Erik Andersen 40416836 Kasserer: Michael Jensen 21246809 Baneudvalg: Aage Smedegaard

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2012/2013 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 1/12 2012 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016

Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016 Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016 Lørdag, den 19. marts kl. 13.00 Klargøring af flugtskydningsbanen på Finderupvej 67. Lørdag, den 9.april - kl. 10.00 13.00: Indskydning af salonriffel for foreningens

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2014 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Referat af generalforsamlingen side 5 Referat af generalforsamlingen side 6 Referat af generalforsamlingen side 7 Formanden har ordet side 8 Bukkepral

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jag orening

Brændekilde Bellinge Jag orening Brændekilde Bellinge Jag orening Program 2012 Generalforsamling 2016 A oldes i Knaldhy en rsdag den 23. februar 2016 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted April Hundetræning Hver onsdag Skydebanen, Ejstrup Flugtskydning Hver tirsdag Skydebanen, Ejstrup Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Riffelskydning Lør. 21-04-18 10.00-16.00

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 27-02-17 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Marts Hundetræning 19-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning 26-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning

Læs mere

Indhold. Side: 1 Side: 2 Side: 3 Side: 4 Side: 5 Side: 6 Side: 7 Side: 8 Side: 9 Side: 10 Side: 11 Side: 12 Side: 13 Side: 14 Side: 15 Side: 16

Indhold. Side: 1 Side: 2 Side: 3 Side: 4 Side: 5 Side: 6 Side: 7 Side: 8 Side: 9 Side: 10 Side: 11 Side: 12 Side: 13 Side: 14 Side: 15 Side: 16 2015 Indhold Forside 2015 Indhold Formanden har ordet. Annonce: Jyske bank. Afholdt generalforsamling. Bestyrelse og udvalg. Påskeskydning 2015. Flugtskydning 2015 og Havjagt 2015. Kalender januar og februar.

Læs mere

Godkendt skydetider for Køge-Herfølge- Jagtforening 2017

Godkendt skydetider for Køge-Herfølge- Jagtforening 2017 Godkendt skydetider for Køge-Herfølge- Jagtforening 2017 Hermed ansøgt skydetider for Køge-Herfølge jagtforening i 2017. Det er forbruget af normale åbningstider for 2017 såfremt der kommer konkurrence,

Læs mere

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2011 - Vind 7.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL Arbejdsdag ved Jagthytten, Søndag d 10 kl. 9.00 Vi håber I vil støtte op, så vi kan få noget gjort. Vi skal have malet den ny beklædning samt ryddet lidt skov omkring

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018 Knæk & Bræk Årgang: 18 - September 2018 Læs inde i bladet: Jagter 2018/2019 Kommunemesterskaber 2018 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 23 38 58 40

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2016

Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Standerhejsning og turnering Lørdag den 23. april 2016, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 23. april starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Udvikling af Spangen.

Udvikling af Spangen. Foreningslivet sikrer Vores sammenhold Udvikling af Spangen. Forslag under udarbejdelse Version 23-02-2015 Foreningslivet sikrer Vores sammenhold Udvikling af Spangen. Området for etablering af skydebanen

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2017 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Sidste rævejagt med frokost side 5 Sidste rævejagt og hyttereparationer side 6 Hytte- og gravreparationer side 7 Ny grav og klubmesterskab side

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk Jagtposten 2013 Jagtposten 2012 Side 2 Formanden har ordet Allerførst ønsker jeg alle medlemmer velkommen i den nye forening Bogense land og strandjagtforening. Vi har gennem flere år snakket om sammenlægning

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 25-02-19 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Husk indberetning af vildtudbytte! April Flugtskydning 02-04-19 19.00 Skydebanen, Ejstrup Flugtskydning

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL

FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL DM 17 18 september 2005 1 Praktiske oplysninger. Banens adresse: Tilmelding: Bredgade 82, Feldborg, 7540 Haderup. Sendes klubvis til: Birgit Rolfing Barslundvej 9 7500

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET

INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET DGI NORDSJÆLLAND INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET 2019 25m, 50m, 200m og 300m Torsdag 22. august. Søndag 25. august. DGI SKYDNING NORDSJÆLLAND INDBYDER HERMED ALLE SKYTTER I NORDSJÆLLAND TIL: NORDSJÆLLANDS

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning Finaleskydning Grillaften 2. - 3. AUGUST 2008 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2008 Vi inviterer alle interesserede 50-

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse 1. kvartal - 2018 DcH Hvidovre - Nyhedsbrev DcH Hvidovres Bestyrelse Kære medlemmer, Velkommen til årets første nyhedsbrev. Husk at dette ikke er eneste måde at holde sig opdateret på hvad der sker i klubben:

Læs mere

Aktivitetskalender 1. halvår 2019

Aktivitetskalender 1. halvår 2019 Aktivitetskalender 1. halvår 2019 DJ Køge-Herfølge Jagtforening Januar 2019 Uge 1 3. Torsdag 18.30 Hundetræning indendørs Uge 2 7. Mandag 10.00 Seniorer 8. Tirsdag 10.00-11.00 Hundetræning 9. Onsdag 19.00

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

Årskalender Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund

Årskalender Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund Årskalender 2018 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Bukkejagt Husk, under generalforsamlingen trækkes der lod om bukkejagten i Klosterlund/Ruskær.

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

DMI FLUGTSKYDNING onsdag 10. og torsdag 11. juni 2015

DMI FLUGTSKYDNING onsdag 10. og torsdag 11. juni 2015 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I FLUGTSKYDNING Onsdag 10. og torsdag 11. juni ARRANGØR: Idrætsforeningen Varde Garnison (IVG) 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse, at Hærens Efterretningscenter

Læs mere

Foreningens kontaktpersoner vedrørende:

Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Årgang 2007 Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Bemærk venligst at der i alle e-mail adresser i programmet, som er hentet i Adobe Acrobat format her på hjemmesiden er der en ændring i selve E-mail

Læs mere

Program for Efter generalforsamlingen 2013 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for Efter generalforsamlingen 2013 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2013 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Dato: Arrangement: Sted:

Dato: Arrangement: Sted: Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2016 AKTIVITETSPROGRAM - SOMMER 2016 Dato: Arrangement: Sted: Søn. d. 13/03 kl. 9-14.00 Ons. d. 04/05 Lør. d. 07/05 kl. 10-15.00

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 40 års jubilæum 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2015 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2015 Vi inviterer alle interesserede

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2017

Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Standerhejsning og turnering Lørdag den 29. april 2017, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 29. april kl. 10 starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson!

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Baneklargøring: Onsdag d. 14. april kl. 18.30: Baneklargøring og rengøring af huset. Alle våbenføre m/k er mødes, gerne med

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Formandens side Af Christian Stounberg

Formandens side Af Christian Stounberg Formandens side Af Christian Stounberg Kære medlem Du sidder nu med 2007 udgaven af det grønne blad i hånden og det er mit lod at give bladet og aktiviteterne i og omkring Vejle Jagtforening et par ord

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

InVITATION TIL JAGT & NATURMESSE PÅ GRAM SLOT

InVITATION TIL JAGT & NATURMESSE PÅ GRAM SLOT InVITATION TIL JAGT & NATURMESSE PÅ GRAM SLOT Gram, 9. august 2016 Kære Jæger I anledningen af Jagt & Naturmesse på Gram Slot i weekenden d. 20.-21. august 2016 kl. 10-17, som vi afholder i samarbejde

Læs mere

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår! Jagtnyt Lyngby-Gladsaxe Jagtforening Årgang 14 nr. 1 Januar 2015 Lyngby-Gladsaxe Jagtforening ønsker alle medlemmer et godt nytår! Formand Morten Hejl takker af. Dennis Larsen (tv) og Thomas Bekkevold

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 17 - September 2017

Knæk & Bræk. Årgang: 17 - September 2017 Knæk & Bræk Årgang: 17 - September 2017 Læs inde i bladet: Jagter 2017/2018 Kommunemesterskaber 2017 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 2338 5840 Email:

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 3. - 4. AUGUST 2013 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2013 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

MUNKEBO CLEMCO A/S

MUNKEBO CLEMCO A/S Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2019 AKTIVITETSPROGRAM - SOMMER 2019 Dato: Arrangement: Sted: Ons. d. 10/04 Ons. d. 24/04 Lør. d. 04/05 kl. 10-15.00 Ons. d. 08/05

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening VIGTIGT VEDRØRENDE FORENINGSBLADET 2017 ER SIDSTE ÅR BLADET BLIVER SENDT UD I PAPIRFORM, OG VIL FRA JANUAR 2018, BLIVE SENDT PÅ MAIL SE MERE PÅ SIDE 3 April 2017

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2011 Indhold Den nye bestyrelse side 3 Formanden har ordet side 4 Regionsskydningen 2011 side 4 Generalforsamling 2011 side 5 Generalforsamling 2011 (fortsat) side 6 Rævejagten 9. januar 2011

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2016 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2016 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR GJERN/FÅRVANG JAGTFORENING 2017

MEDLEMSBLAD FOR GJERN/FÅRVANG JAGTFORENING 2017 MEDLEMSBLAD FOR GJERN/FÅRVANG JAGTFORENING 2017 www.gfj.dk Formandens beretning 2016 har budt på mange udfordringer for de danske jægere, jagttider bliver ændret, nye lokalfredninger osv. Fælles for alle

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere