Kangen Water. Change your water change your life

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kangen Water. Change your water change your life"

Transkript

1 Kangen Water Change your water change your life Følgende er forslag f til brug af de 7 typer Kangen vand. Bemærk at denne oversigt er dannet på baggrund af folks tilbagemeldinger ved brug af Kangen vand. Disse udtalelser er ikke nødvendigvis garanti for samme resultat hos alle. ph værdierne indstilles efter valg på anlægget: ph 2,5 = Bakteriedræbende surt vand. ph 6,0 = Skønhedsvand for hud og hår. ph 7,0 = Neutralt vand til baby og ifm medicin indtag. ph 8,5, 9,0 og 9,5 = 3 forskellige typer basisk drikkevand. ph 11+ = Stærk basisk, fedtopløseligt (rengøring mad og bolig). Det vil give dig: Sundhed Bedre Helse Energi Hjælp til madlavning Klinisk rengøring Besparelser på mange produkter Nedskæring af medicin PH 2,5 Strong Acidic ic Water. Denne ph værdi er ikke egnet til at drikke, men har en fremragende desinficeringsevne, der kan forhindre madforgiftning. Brug den til at sterilisere alle områder i huset, hvor der kan findes bakterier. ph 2,5 bruges i dag på hospitaler i Japan til at desinficere alt lige fra operationsudstyr, operationsstuer, håndhygiejne, badeværelser m.m. Tænk på dit eget hus, som du kan gøre GRØNT, når du bruger Kangen Water 2,5. Alle bakterier inkl. e-koli og salmonella vil blive dræbt.

2 Til klinik brug: Som overstående er denne ph værdi i stand til at desinficere. Har du en klinik, kan du derfor bruge vandet til at desinficere alt fra dit udstyr, til de brikse patienterne ligger på. Dette har flere fordele, da det ikke indeholder nogen farlige kemikalier, som du kan indånde, du bliver fri for brug af handsker og det er billigere at bruge vandet end at købe andre desinficeringsprodukter. Køkken & Badeværelse: Brug ph 2,5 til at desinficere og fjerne lugt i køkken og badeværelse m.m. køkkengrej, bestik, skærebrætter, køkkenbord, viskestykker, køkkenklude osv. Rengør og desinficer i og omkring køkkenet, som er grobund for bakterier. På metalflader tør hurtigt efter med en tør klud, da metal let ruster. Bakterier & Betændelse: Denne ph værdi kan desinficer dine hænder, din tandbørste, brug vandet til at børste dine tænder eller som mundskyld mod bakterier og betændelses tilstande i munden. Husk at skylle munden efter med Kangen Water 9,5. Opbevar f.eks. en sprayflaske i dit badeværelse for nem adgang. Desinficering af dine hænder med ph 2,5 er de uimodtagelige for bakterier eller vira i op til 12 timer. Rifter & åbne sår: Skulle du skære dig under madlavning eller barbering, da kom ph 2,5 på og blødningen stopper straks. Akne: Spray det i ansigtet, og lad det rense din hud for diverse bakterier. Grøntsager & Frugter: Rens grøntsager og frugt for evt. bakterier ved at lægge dem i et bad med Strong Acid Water ph 2,5 i få minutter og dette vil dræbe enhver bakterie der måtte være. Lig derefter grøntsagerne i blød i 10 minutter i Kangen vand ph 11+ der er i stand til at opløse olierede pesticider og andre sprøjtemidler. Hæld vandet ud i din vask og oplev hvilke mærkelige bobler og farver der nu ligger der. Skyl evt. salater eller grøntsager hurtigt efter med 9,5 og du kan ikke få dine grøntsager meget mere økologiske, og mere velsmagende.

3 Fjerner lugte: Har du hundehvalpe i huset, eller andre dyr, som laver et lille uheld på dit gulv? Tør det væk og spray derefter ph 2,5 på gulvet, og dette vil straks fjerne lugten. PH 6,0 Beauty Water til din hud Frysevarer: Spray 6,0 på dit kød eller andre madvarer du vil fryse ned, og dette vil give længere holdbarhed og bedre smagsoplevelser. Blomster: Vand dine blomster med Beauty Water, og de vil blomstre som aldrig før. Denne ph værdi forlænger friskhed og plantelivet. Har du en syg plante? Vand den med 9,0 Kangen Water, som kan gendanne sundheden i planten. ph 6,0 Beauty Water stimulerer spiring, forbedrer udvikling ved såning. Specielt roser er vilde med Beauty Water. Efter bad & barbering: Brug Beauty Water på din hud, i stedet for skin tonic, efter du har været i bad og når porerne er åbne og det er sidste gang, at du har købt selv den bedste skintonic. Alene dette er med til at gøre huden naturlig blød og strammer samtidigt huden op. Det samme gælder for mænd efter barbering. Brug ph 6,0 efter barbering, når porerne er åbne og få en dejlig blød og fast hud. Bruges også som håndcreme. Stil evt. en sprayflaske ved hver håndvask. Pasta & dej: Nudler og pasta får en strålende glans og forbedret tekstur, som følge af kogning i surt vand. Surt vand vil også forbedre dejen og stegte fødevarers sprøde konsistens. Vinduer, glas & briller: Slut med ekstra udgift på vindues rens! ph 6,0 kan benyttes til pudsning af spejle, briller, andre glasobjekter og ikke mindst pudsning af vinduerne i huset og i bilen. Du vil straks opdage, hvor flot et resultat ph 6,0 vil efterlade. Balsam: Brug Beauty Water i stedet for balsam og se hvor meget mere dit hår skinner. De fleste kvinder der bruger ph 6,0 i stedet for skintonic og balsam stopper straks med at bruge penge på dette, efter at have oplevet betydeligt bedre resultater ved brug af 6,0 Beauty Water.

4 PH 7,0 Neutralt Vand. Renset vand: Det højt ydende vandfilter med tre kamre fjerner ikke kun klor, men også sedimenter som rust, urenheder og bly. Rent vand smager lækkert og er fyldt med vigtige mineraler. Babymad: Dette er det reneste vand og dermed ideelt at bruge til tilberedning af babymad. Brug dette rene vand, når du f.eks. laver modermælkserstatning til din baby. Medicin: Gør brug af ph 7,0, hvis du skal tage en form for medicin, som skal skylles ned og opløses langsomt. phværdien mellem 8,5-9,5 er drikkevand, som har afgiftende og mikroklynge egenskaber, og kan derfor forårsage at medicinen optages for hurtigt i kroppen. Tag derfor din medicin med Neutralt Vand ph 7,0 og sørg for at holde en pause med at drikke Kangen Water ph 8,5-9,5 i ca. 20 minutter både før og efter medicinindtagning. OBS, at kosttilskud og vitaminer indtages gerne med ph 8,5-9,5 for bedre optagelse. PH 8,5 8 og 9,0 og 9,5 Drikke Vand. Drikkevand: Til indvortes brug. Det er basisk, super blødt, let og fyldigt drikke vand. Kangen Water er fyldt med antioxidanter i en grad, der meget sjældent ses i andet drikke bart væske. Alkohol: ph 9,5 er perfekt til at blande med destilleret spiritus som f.eks. whisky. Blander man Kangen Water med meget sure drikkevarer, så som whisky, bliver smagen blød og tømmermænd forhindres deslige. ph 9,5 kan bruges sammen med alle slags alkohol. Nyd den milde lækre smag. Tømmermænd: Lav isterninger af Kangen Water, til brug i dine drinks og dette vil forebygge dine tømmermænd. Før sengetid, drik 2-3 glas Kangen Water ph 9,5 efter en sjov aften med alkohol og du vil vågne dagen efter uden tømmermænd. Skulle du have glemt at drikke Kangen vand inden du gik i seng, skal du ikke frygte at din dag er ødelagt. Drik blot 2-3 glas og i løbet af minutter vil dine tømmermænd være væk.

5 Fordele: Styrker og fastholder din syre/base balance, forbedrer din fordøjelse, styrker og forstærker dit immunforsvar, styrker dine organer, giver bedre hydrering af din krop, hvor du opnår bedre ydeevne både fysisk og psykisk. Ved at undgå dehydrering opnår du, at din koncentrationsevne virker optimalt og du kan yde dit bedste HVER dag. Med en balance på disse områder vil der være mange indvortes udfordringer, der ændres markant til det bedre. Ved kontinuerligt brug af Kangen Water ph 8,5-9,5 vil du ligeledes få opbygget dine kalkdepoter, som også er med til at forbedre den generelle sundhed. Sport: Drikker du Kangen Water dagligt vil dette forbedre din træning. Du vil kunne yde dit bedste 100% hver gang du træner og du vil derfor også opnå dine ønskede resultater hurtigere. Mange kendte atleter og bodybuildere drikker dette vand dagligt, da det hjælper dem med at yde deres bedste. Mad: Du sparer ca. 35% energi, når du koger madvarer med Kangen Water. ph 9,5 trækker smagen af ingredienser bedre ud i supper og gryderetter. Vask og kog ris med ph 9,5, dette giver en lækker, velsmagende og luftig ris. Kaffe og Te: Brygger du kaffe eller te på Kangen Water ph 9,5, vil du blive overrasket over den forbedrede farve, smag og aroma. Du behøver kun at bruge 30 % mindre kaffe og du vil stadig opnå en fuld og rig smag på grund af vandets penetrerende evne. På bare ét tebrev kan du brygge op til 10 kopper te, alt efter hvilken te du bruger. Du sparer derved penge på køb af kaffe og te. PH Strong Kangen Water Fedtopløseligt: Kan bruges til mange former for rengøring. Frugt og Grøntsager: Denne ph værdi fjerner oliebaseret giftstoffer og kemikalier. Lig grøntsagerne i blød i en skål i 5-10 minutter i Kangen ph 11+, som er i stand til at opløse olierede pesticider og andre sprøjtemidler, som ikke kan skylles af under vandhanen. Læg mærke til hvor beskidt vandet bliver, når du renser frugt og grønt i ph 11+. Glæd dig over, at du nu kan hælde skidtet ud med affaldsvandet i stedet for at spise det. Renser du grøntsager, hvor der er mistanke om e-coli

6 bakterier eller salmonella, så rens først ganske kort i ph 2,5, som dræber enhver bakterie der måtte være og lig det efterfølgende i Kangen ph 11+, som beskrevet. Rengøring af køkkengrej: Eftersom ph 11+ er i stand til at opløse olie og fedt, kan det med stor fordel bruges til at rense dine gryder, potter, pander og komfuret. ph 11+ fjerner alle former for fedtpletter. Det er svært at købe et rengøringsmiddel, der er ligeså effektivt og samtidigt 100 % grønt. Man kan med stor fordel koge vandet i en elkedel før brug, derved er det mere virksomt ved bl.a. rengøring af boligen. Opvaskemaskine: Spar på vandregningen, da kun en treidedel af den sædvanlige mængde af vand er tilstrækkelig til skylning af vaskemiddel, brug derfor mindre vaskemiddel. Eksperimenter, da opvaskemaskiner er forskellige. I nogle kan man erstatte Kangen med afspændingsmiddel. I nogle kan man tilsætte Kangen direkte ind i maskinen. I begge tilfælde bliver især glas skinnende rene. Vaskemaskine: Kom en halv liter Kangen Water ph 11+ i vaskemaskinen. Brug mindre eller slet ingen sæbe. Du vil blive overrasket over hvor rent dit tøj bliver. Rens af bilfælge: Hæld ph 11+ på en sprayflaske og brug det til rens af fælge på din bil. Du vil blive overrasket.

De sundeste og længstlevende mennesker i verden

De sundeste og længstlevende mennesker i verden De sundeste og længstlevende mennesker i verden Forskere har studeret mennesker der lever visse steder i Tibet, Japan, Peru, Hunza og har fundet ud af at kulturerne her har et fælles træk: De lever højt

Læs mere

Munksgaard Danmark 2010 NIVEAU F

Munksgaard Danmark 2010 NIVEAU F NIVEAU F Indhold Krop... 3 Kemien i kroppen... 3 Energiomsætning... 7 Kuldioxidkredsløbet... 10 Kost... 11 Kostberegning... 11 Næringsstoffer... 15 Vitaminer og mineraler... 19 Hygiejne... 21 Mikroorganismer...

Læs mere

22019 ENJO Dänemark 25.03.2002 17:57 Uhr Seite 1 ENJO EN LIVSSTIL

22019 ENJO Dänemark 25.03.2002 17:57 Uhr Seite 1 ENJO EN LIVSSTIL 22019 ENJO Dänemark 25.03.2002 17:57 Uhr Seite 1 ENJO EN LIVSSTIL 22019 ENJO Dänemark 25.03.2002 17:57 Uhr Seite 2 Vores Mission Sammen med vores selvstændige ENJO konsulenter og kunder, vil vi reducere

Læs mere

Syv sunde slags morgenmad af Lærke Lund www.laerkelund.dk Side 1

Syv sunde slags morgenmad af Lærke Lund www.laerkelund.dk Side 1 Side 1 Indholdsfortegnelse Forord...3 Opskrifter... 4 Quinoagrød... 5 Vegansk Yoghurt... 7 Øllebrød... 10 Morgenfrugtskål... 12 Havregrød med hjemmelavet bær-yoghurt...14 Chiagrød... 17 Pæregrød med quinoaflager...19

Læs mere

www.alkapod.dk Ændre på fem minutter almindeligt postevand til alkalisk ioniseret vand. Dansk manual V1.2

www.alkapod.dk Ændre på fem minutter almindeligt postevand til alkalisk ioniseret vand. Dansk manual V1.2 Alkalisk vand er en fordel for vores helbred, ph 7.1 10+ Neutralt vand er neutralt for vores helbred, ph 7 Syreholdigt vand/væske er nedbrydende for vores helbred, ph 3 6,9 Ændre på fem minutter almindeligt

Læs mere

7tips. til et overlegent energioverskud og mental skraphed

7tips. til et overlegent energioverskud og mental skraphed 7tips til et overlegent energioverskud og mental skraphed Kvaliteten af dit liv er lig med kvaliteten af dine celler Vi kan umuligt være sundere og gladere end vores mange millioner blodceller. Derfor

Læs mere

Dag 2 Væske - dit helbred

Dag 2 Væske - dit helbred Velkommen til Herbal Centers vægttabskursus Dag 2 Væske - dit helbred Her får du et spørgsmål, som du har hørt mange gange før: "Hvor mange glas vand drikker du om dagen?" To, tre, fire - eller flere?

Læs mere

KOMMER DU I GANG SÅDAN RAW FOOD GUIDE. Af Louise Koch

KOMMER DU I GANG SÅDAN RAW FOOD GUIDE. Af Louise Koch SÅDAN KOMMER DU I GANG RAW FOOD GUIDE Af Louise Koch INDHOLD INTRODUKTION TIL RAW FOOD s. 4 DEN HELENDE LIVSSTIL s. 6 SÅDAN GØR DU... s. 8 HVAD KAN JEG SPISE? s. 10 HVAD ER 80/10/10? s. 14 OPSKRIFTER s.

Læs mere

Forårskure. Antinutrienter

Forårskure. Antinutrienter Forårskure Når foråret spirer frem, får vi naturligt lyst til at forny os på samme måde, som naturen fornyer sig ved at lade det nye vokse frem. Forårsrengøring, hvor vi renser ud i det gamle og får luftet

Læs mere

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk 1 Vigtig information De anbefalinger og kostråd, jeg giver i denne plan, er baseret på mere end 10 års studie, personlig og klient erfaring, samt mine uddannelser til Personlig Træner, CHEK Hollistic Livsstils

Læs mere

Spar vand spar penge. Så skåner du også miljøet

Spar vand spar penge. Så skåner du også miljøet Så skåner du også miljøet Vi har tidligere været vant til, at der var vand nok, og at vand er næsten gratis. Sådan er det ikke mere. I denne folder får du en række gode råd, som kan hjælpe dig til at bruge

Læs mere

kemien i din hverdag Helle Houkjær & Lone Skafte Jespersen SKOLEKONTAKTEN

kemien i din hverdag Helle Houkjær & Lone Skafte Jespersen SKOLEKONTAKTEN kemien i din hverdag Helle Houkjær & Lone Skafte Jespersen SKOLEKONTAKTEN Jeg elsker denne hårlak. Den er bare så ultra strong. Kemiske stoffer de er totalt unødvendige! kemien i din hverdag Hva har det

Læs mere

Madværksteder for ældre

Madværksteder for ældre Madværksteder for ældre Planlægning og praktik Marts 2014 Forord Måltidet har ofte en helt central rolle som samlingspunkt om både det at nyde den gode mad og hinandens selskab. Sådan er det hele livet.

Læs mere

30 dages Hverdagsoverskud

30 dages Hverdagsoverskud 30 dages Hverdagsoverskud Maj / juni 2014 Overskudsmentor Eva Beierholm Bendtsen www.livs-appetit.dk www.overskudsmentor.dk info@livs-appetit.dk / info@overskudsmentor.dk 4540330298 Overskudsmentor Eva

Læs mere

Den fede faste. din smutvej til sundhed. Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin. Gads Forlag

Den fede faste. din smutvej til sundhed. Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin. Gads Forlag Den fede faste din smutvej til sundhed Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin Gads Forlag 1 FORORD: Pas godt på din fantastiske maskine 4 1. Den fede faste til dig, der vil have

Læs mere

Munksgaard Danmark 2010 NIVEAU E

Munksgaard Danmark 2010 NIVEAU E NIVEAU E Indhold Kost... 3 Kostberegning... 3 Energi... 6 Fordøjelse... 11 Næringsstoffer... 14 Vitaminer og mineraler... 19 Hygiejne... 23 Mikroorganismer... 23 Personlighygiejne... 27 Køkkenhygiejne...

Læs mere

Skab din egen sundhed s

Skab din egen sundhed s Skab din egen sundhed s Top 5 nyhedsbreve Sund & glad Copyright www.skab din egen sundhed.com 2009 Kære abonnent på Sund & Glad. Her får du mine 5 mest læste nyhedsbreve i en lille bog, som du kan tage

Læs mere

Din guide til amning.

Din guide til amning. AmmeGuiden Din guide til amning. I denne bog finder du svar på mange af de spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med amning af dit lille nye barn. Modermælken er en vigtig ernæringskilde for barnet, og

Læs mere

Herunder de bemærkninger og kommentarere vi har modtaget sammen med skemaet.

Herunder de bemærkninger og kommentarere vi har modtaget sammen med skemaet. Herunder de bemærkninger og kommentarere vi har modtaget sammen med skemaet. 1. En klar forbedring, vi håber det fortsætter. 2. Vi syntes det virker fint. 3. Kan især mærke forskellen ved bad/hårvask.

Læs mere

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET 2 l SPAR VAND SPAR PENGE l l SPAR VAND SPAR PENGE l 3 DET ER NEMT AT SPARE PÅ VANDET VI HAR TIDLIGERE VÆRET VANT TIL, AT DER VAR VAND NOK, OG AT VAND ER NÆSTEN

Læs mere

Sundhedsmappe. Indflydelse på egen sundhed. CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland

Sundhedsmappe. Indflydelse på egen sundhed. CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland Sundhedsmappe Indflydelse på egen sundhed CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland Min sundhedsmappe I denne mappe kan du samle dine ting om sundhed. Der er i forvejen sat noget ind, men

Læs mere

KOMMER DU I GANG SÅDAN RAWFOOD GUIDE. Af Louise Koch

KOMMER DU I GANG SÅDAN RAWFOOD GUIDE. Af Louise Koch SÅDAN KOMMER DU I GANG RAWFOOD GUIDE Af Louise Koch INDHOLD INTRODUKTION TIL RAWFOOD s. 4 SÅDAN GØR DU... s. 6 HVAD KAN JEG SPISE? s. 8 HVAD ER 80-10-10? s. 12 OPSKRIFTER s. 15 GRØNNE SMOOTHIES s. 20 FORSLAG

Læs mere

Kom Igennem julen uden ti ekstra kg på sidebenene

Kom Igennem julen uden ti ekstra kg på sidebenene motivation. Typografi og ombrydning for tema For hvert eneste minut, du forsinker dit eftertræningsmåltid, forlænges din restitutionstid med op til en time! Venter du mere end to timer, går der 3-4 døgn,

Læs mere

Af Anette Opstrup, naturlig sundhedsplejerske

Af Anette Opstrup, naturlig sundhedsplejerske Af Anette Opstrup, naturlig sundhedsplejerske www.æblebørn.dk ved Anette Opstrup, sundhedsplejerske og behandler Side 1 Indholdsfortegnelse Baggrundsviden om immunforsvaret..side 3 Skridt til, hvordan

Læs mere

Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft

Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft 1 Indledning Du kan være nok så intelligent og faglig dygtig til dit job, men hvor effektiv er du, de dage hvor du ikke har så meget fysisk energi?

Læs mere

rygestop-guide 2008/09

rygestop-guide 2008/09 rygestop-guide 2008/09 Indhold nyttige adresser Forberedelse www.sst.dk 1 Rygestop 14 Første uge 18 Anden uge 22 Tredje-fjerde uge 28 På længere sigt 32 Sundhedsstyrelsens hjemmeside med mange informationer

Læs mere

Introduktion til alkalisk ioniseret vand

Introduktion til alkalisk ioniseret vand Introduktion til alkalisk ioniseret vand og AlkaPod - drikkevand der hjælper din ph balance Side 1 af 40 Indholdsfortegnelse Forord...3 Kort historisk overblik over Alkalisk Ioniseret vand...4 Videnskaben

Læs mere

BRIKSYSTEM. Effektiv vægtregulering n Guide til vægttab n Hold vægten efter Nupokuren

BRIKSYSTEM. Effektiv vægtregulering n Guide til vægttab n Hold vægten efter Nupokuren BRIKSYSTEM Effektiv vægtregulering n Guide til vægttab n Hold vægten efter Nupokuren Indholdsfortegnelse FORORD Forord side 3 Kom godt i gang med Nupo side 4 Nupos produktgrupper side 5 Vælg den rigtige

Læs mere

Ren besked. Krop og kemi. - om personlige plejeprodukter. Nr. 3 august 2004

Ren besked. Krop og kemi. - om personlige plejeprodukter. Nr. 3 august 2004 Ren besked Nr. 3 august 2004 Krop og kemi - om personlige plejeprodukter Forord Tandpasta, shampoo, balsam, deodorant, ansigtscreme, bodylotion, læbepomade, læbestift, mascara, solcreme, aftershave, makeupfjerner...

Læs mere

Til dig der skal i 3-stofsbehandling -En patientguide

Til dig der skal i 3-stofsbehandling -En patientguide Til dig der skal i 3-stofsbehandling -En patientguide Indledning Denne pjece er for dig der skal i gang med en 3-stofsbehandling for din kroniske hepatitis C (på dansk leverbetændelse C). Pjecen indeholder

Læs mere