Kangen Water. Change your water change your life

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kangen Water. Change your water change your life"

Transkript

1 Kangen Water Change your water change your life Følgende er forslag f til brug af de 7 typer Kangen vand. Bemærk at denne oversigt er dannet på baggrund af folks tilbagemeldinger ved brug af Kangen vand. Disse udtalelser er ikke nødvendigvis garanti for samme resultat hos alle. ph værdierne indstilles efter valg på anlægget: ph 2,5 = Bakteriedræbende surt vand. ph 6,0 = Skønhedsvand for hud og hår. ph 7,0 = Neutralt vand til baby og ifm medicin indtag. ph 8,5, 9,0 og 9,5 = 3 forskellige typer basisk drikkevand. ph 11+ = Stærk basisk, fedtopløseligt (rengøring mad og bolig). Det vil give dig: Sundhed Bedre Helse Energi Hjælp til madlavning Klinisk rengøring Besparelser på mange produkter Nedskæring af medicin PH 2,5 Strong Acidic ic Water. Denne ph værdi er ikke egnet til at drikke, men har en fremragende desinficeringsevne, der kan forhindre madforgiftning. Brug den til at sterilisere alle områder i huset, hvor der kan findes bakterier. ph 2,5 bruges i dag på hospitaler i Japan til at desinficere alt lige fra operationsudstyr, operationsstuer, håndhygiejne, badeværelser m.m. Tænk på dit eget hus, som du kan gøre GRØNT, når du bruger Kangen Water 2,5. Alle bakterier inkl. e-koli og salmonella vil blive dræbt.

2 Til klinik brug: Som overstående er denne ph værdi i stand til at desinficere. Har du en klinik, kan du derfor bruge vandet til at desinficere alt fra dit udstyr, til de brikse patienterne ligger på. Dette har flere fordele, da det ikke indeholder nogen farlige kemikalier, som du kan indånde, du bliver fri for brug af handsker og det er billigere at bruge vandet end at købe andre desinficeringsprodukter. Køkken & Badeværelse: Brug ph 2,5 til at desinficere og fjerne lugt i køkken og badeværelse m.m. køkkengrej, bestik, skærebrætter, køkkenbord, viskestykker, køkkenklude osv. Rengør og desinficer i og omkring køkkenet, som er grobund for bakterier. På metalflader tør hurtigt efter med en tør klud, da metal let ruster. Bakterier & Betændelse: Denne ph værdi kan desinficer dine hænder, din tandbørste, brug vandet til at børste dine tænder eller som mundskyld mod bakterier og betændelses tilstande i munden. Husk at skylle munden efter med Kangen Water 9,5. Opbevar f.eks. en sprayflaske i dit badeværelse for nem adgang. Desinficering af dine hænder med ph 2,5 er de uimodtagelige for bakterier eller vira i op til 12 timer. Rifter & åbne sår: Skulle du skære dig under madlavning eller barbering, da kom ph 2,5 på og blødningen stopper straks. Akne: Spray det i ansigtet, og lad det rense din hud for diverse bakterier. Grøntsager & Frugter: Rens grøntsager og frugt for evt. bakterier ved at lægge dem i et bad med Strong Acid Water ph 2,5 i få minutter og dette vil dræbe enhver bakterie der måtte være. Lig derefter grøntsagerne i blød i 10 minutter i Kangen vand ph 11+ der er i stand til at opløse olierede pesticider og andre sprøjtemidler. Hæld vandet ud i din vask og oplev hvilke mærkelige bobler og farver der nu ligger der. Skyl evt. salater eller grøntsager hurtigt efter med 9,5 og du kan ikke få dine grøntsager meget mere økologiske, og mere velsmagende.

3 Fjerner lugte: Har du hundehvalpe i huset, eller andre dyr, som laver et lille uheld på dit gulv? Tør det væk og spray derefter ph 2,5 på gulvet, og dette vil straks fjerne lugten. PH 6,0 Beauty Water til din hud Frysevarer: Spray 6,0 på dit kød eller andre madvarer du vil fryse ned, og dette vil give længere holdbarhed og bedre smagsoplevelser. Blomster: Vand dine blomster med Beauty Water, og de vil blomstre som aldrig før. Denne ph værdi forlænger friskhed og plantelivet. Har du en syg plante? Vand den med 9,0 Kangen Water, som kan gendanne sundheden i planten. ph 6,0 Beauty Water stimulerer spiring, forbedrer udvikling ved såning. Specielt roser er vilde med Beauty Water. Efter bad & barbering: Brug Beauty Water på din hud, i stedet for skin tonic, efter du har været i bad og når porerne er åbne og det er sidste gang, at du har købt selv den bedste skintonic. Alene dette er med til at gøre huden naturlig blød og strammer samtidigt huden op. Det samme gælder for mænd efter barbering. Brug ph 6,0 efter barbering, når porerne er åbne og få en dejlig blød og fast hud. Bruges også som håndcreme. Stil evt. en sprayflaske ved hver håndvask. Pasta & dej: Nudler og pasta får en strålende glans og forbedret tekstur, som følge af kogning i surt vand. Surt vand vil også forbedre dejen og stegte fødevarers sprøde konsistens. Vinduer, glas & briller: Slut med ekstra udgift på vindues rens! ph 6,0 kan benyttes til pudsning af spejle, briller, andre glasobjekter og ikke mindst pudsning af vinduerne i huset og i bilen. Du vil straks opdage, hvor flot et resultat ph 6,0 vil efterlade. Balsam: Brug Beauty Water i stedet for balsam og se hvor meget mere dit hår skinner. De fleste kvinder der bruger ph 6,0 i stedet for skintonic og balsam stopper straks med at bruge penge på dette, efter at have oplevet betydeligt bedre resultater ved brug af 6,0 Beauty Water.

4 PH 7,0 Neutralt Vand. Renset vand: Det højt ydende vandfilter med tre kamre fjerner ikke kun klor, men også sedimenter som rust, urenheder og bly. Rent vand smager lækkert og er fyldt med vigtige mineraler. Babymad: Dette er det reneste vand og dermed ideelt at bruge til tilberedning af babymad. Brug dette rene vand, når du f.eks. laver modermælkserstatning til din baby. Medicin: Gør brug af ph 7,0, hvis du skal tage en form for medicin, som skal skylles ned og opløses langsomt. phværdien mellem 8,5-9,5 er drikkevand, som har afgiftende og mikroklynge egenskaber, og kan derfor forårsage at medicinen optages for hurtigt i kroppen. Tag derfor din medicin med Neutralt Vand ph 7,0 og sørg for at holde en pause med at drikke Kangen Water ph 8,5-9,5 i ca. 20 minutter både før og efter medicinindtagning. OBS, at kosttilskud og vitaminer indtages gerne med ph 8,5-9,5 for bedre optagelse. PH 8,5 8 og 9,0 og 9,5 Drikke Vand. Drikkevand: Til indvortes brug. Det er basisk, super blødt, let og fyldigt drikke vand. Kangen Water er fyldt med antioxidanter i en grad, der meget sjældent ses i andet drikke bart væske. Alkohol: ph 9,5 er perfekt til at blande med destilleret spiritus som f.eks. whisky. Blander man Kangen Water med meget sure drikkevarer, så som whisky, bliver smagen blød og tømmermænd forhindres deslige. ph 9,5 kan bruges sammen med alle slags alkohol. Nyd den milde lækre smag. Tømmermænd: Lav isterninger af Kangen Water, til brug i dine drinks og dette vil forebygge dine tømmermænd. Før sengetid, drik 2-3 glas Kangen Water ph 9,5 efter en sjov aften med alkohol og du vil vågne dagen efter uden tømmermænd. Skulle du have glemt at drikke Kangen vand inden du gik i seng, skal du ikke frygte at din dag er ødelagt. Drik blot 2-3 glas og i løbet af minutter vil dine tømmermænd være væk.

5 Fordele: Styrker og fastholder din syre/base balance, forbedrer din fordøjelse, styrker og forstærker dit immunforsvar, styrker dine organer, giver bedre hydrering af din krop, hvor du opnår bedre ydeevne både fysisk og psykisk. Ved at undgå dehydrering opnår du, at din koncentrationsevne virker optimalt og du kan yde dit bedste HVER dag. Med en balance på disse områder vil der være mange indvortes udfordringer, der ændres markant til det bedre. Ved kontinuerligt brug af Kangen Water ph 8,5-9,5 vil du ligeledes få opbygget dine kalkdepoter, som også er med til at forbedre den generelle sundhed. Sport: Drikker du Kangen Water dagligt vil dette forbedre din træning. Du vil kunne yde dit bedste 100% hver gang du træner og du vil derfor også opnå dine ønskede resultater hurtigere. Mange kendte atleter og bodybuildere drikker dette vand dagligt, da det hjælper dem med at yde deres bedste. Mad: Du sparer ca. 35% energi, når du koger madvarer med Kangen Water. ph 9,5 trækker smagen af ingredienser bedre ud i supper og gryderetter. Vask og kog ris med ph 9,5, dette giver en lækker, velsmagende og luftig ris. Kaffe og Te: Brygger du kaffe eller te på Kangen Water ph 9,5, vil du blive overrasket over den forbedrede farve, smag og aroma. Du behøver kun at bruge 30 % mindre kaffe og du vil stadig opnå en fuld og rig smag på grund af vandets penetrerende evne. På bare ét tebrev kan du brygge op til 10 kopper te, alt efter hvilken te du bruger. Du sparer derved penge på køb af kaffe og te. PH Strong Kangen Water Fedtopløseligt: Kan bruges til mange former for rengøring. Frugt og Grøntsager: Denne ph værdi fjerner oliebaseret giftstoffer og kemikalier. Lig grøntsagerne i blød i en skål i 5-10 minutter i Kangen ph 11+, som er i stand til at opløse olierede pesticider og andre sprøjtemidler, som ikke kan skylles af under vandhanen. Læg mærke til hvor beskidt vandet bliver, når du renser frugt og grønt i ph 11+. Glæd dig over, at du nu kan hælde skidtet ud med affaldsvandet i stedet for at spise det. Renser du grøntsager, hvor der er mistanke om e-coli

6 bakterier eller salmonella, så rens først ganske kort i ph 2,5, som dræber enhver bakterie der måtte være og lig det efterfølgende i Kangen ph 11+, som beskrevet. Rengøring af køkkengrej: Eftersom ph 11+ er i stand til at opløse olie og fedt, kan det med stor fordel bruges til at rense dine gryder, potter, pander og komfuret. ph 11+ fjerner alle former for fedtpletter. Det er svært at købe et rengøringsmiddel, der er ligeså effektivt og samtidigt 100 % grønt. Man kan med stor fordel koge vandet i en elkedel før brug, derved er det mere virksomt ved bl.a. rengøring af boligen. Opvaskemaskine: Spar på vandregningen, da kun en treidedel af den sædvanlige mængde af vand er tilstrækkelig til skylning af vaskemiddel, brug derfor mindre vaskemiddel. Eksperimenter, da opvaskemaskiner er forskellige. I nogle kan man erstatte Kangen med afspændingsmiddel. I nogle kan man tilsætte Kangen direkte ind i maskinen. I begge tilfælde bliver især glas skinnende rene. Vaskemaskine: Kom en halv liter Kangen Water ph 11+ i vaskemaskinen. Brug mindre eller slet ingen sæbe. Du vil blive overrasket over hvor rent dit tøj bliver. Rens af bilfælge: Hæld ph 11+ på en sprayflaske og brug det til rens af fælge på din bil. Du vil blive overrasket.

Spar vand spar penge. Så skåner du også miljøet

Spar vand spar penge. Så skåner du også miljøet Så skåner du også miljøet Vi har tidligere været vant til, at der var vand nok, og at vand er næsten gratis. Sådan er det ikke mere. I denne folder får du en række gode råd, som kan hjælpe dig til at bruge

Læs mere

AQUA DANMARK EN NY VERDEN

AQUA DANMARK EN NY VERDEN AQUA DANMARK Leyco SOFT EN NY VERDEN GOD KAFFE MILJØET AT SPARE PENGE GOD KVALITET MINDRE RENGØRING ET RENT HJEM BLØDT TØJ 1 2 Leyco SOFT SERIEN Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

FAKTA 4:1. Personlig hygiejne og rengøring. Personlig hygiejne og rengøring. Mad, hygiejne og mikroorganismer 2

FAKTA 4:1. Personlig hygiejne og rengøring. Personlig hygiejne og rengøring. Mad, hygiejne og mikroorganismer 2 Personlig hygiejne og rengøring FAKTA 4:1 Personlig hygiejne og rengøring Det er nødvendigt med en god personlig hygiejne og en god hygiejne i køkkenet, når du laver mad. Det er især vigtigt at vaske hænder

Læs mere

Copyright 2012: Beate Mulvana Grandahl og Bogsnedkeren/BookWare

Copyright 2012: Beate Mulvana Grandahl og Bogsnedkeren/BookWare Spar penge Spar tid Skån miljøet Spis dine madrester Af Beate Mulvana Grandahl 1. udgave, maj 2012 Copyright 2012: Beate Mulvana Grandahl og Bogsnedkeren/BookWare Redaktør: Beate Mulvana Grandahl Dtp:

Læs mere

BABY PÅ VEJ? GODE RÅD OM KEMI OG GRAVIDITET GRAVID MED GOD KEMI GRAVID MED GOD KEMI

BABY PÅ VEJ? GODE RÅD OM KEMI OG GRAVIDITET GRAVID MED GOD KEMI GRAVID MED GOD KEMI BABY PÅ VEJ? GODE RÅD OM KEMI OG GRAVIDITET GRAVID MED GOD KEMI GRAVID MED GOD KEMI Kemikalier findes i alt, hvad vi omgiver os med. De hjælper os i hverdagen for eksempel når vi bruger kosmetik og rengøringsmidler

Læs mere

Spis dig sund, slank og stærk

Spis dig sund, slank og stærk Spis dig sund, slank og stærk Find den rette balance i kosten, uden at forsage alt det usunde. Test dig selv, og se hvilken mad, der passer til dig Af Krisztina Maria, februar 2013 03 Spis dig sund, slank

Læs mere

ERNÆRING. www.almirall.com. Solutions with you in mind

ERNÆRING. www.almirall.com. Solutions with you in mind ERNÆRING www.almirall.com Solutions with you in mind GENERELLE RÅD OM MOTION RÅDGIVNING OMKRING ERNÆRING FOR PATIENTER MED MS Det er ikke videnskabeligt bevist, at det at følge en speciel diæt hjælper

Læs mere

Bakterier i maden. Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000.

Bakterier i maden. Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000. www.madklassen.dk Bakterier i maden Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000.000 X Bakterier i maden Hvordan undgår du at blive syg

Læs mere

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY :

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY : EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og Skib: MM / YYYY : Opbevaringen Hyppighed Rengøringsmiddel Dørk fejes og Sæbevand (også hvor Grundig vask når nødvendigt der opbevares friske råvarer

Læs mere

Rene hænder og god hygiejne redder liv

Rene hænder og god hygiejne redder liv Rene hænder og god hygiejne redder liv Hvert år dør tusindvis af danskere af dårlig hygiejne. Her får du en guide til bedre hygiejne - og en sundere og raskere hverdag Af Lisbeth Kjær Larsen, november

Læs mere

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten.

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar op til 5.000 kr. om året Spareguide Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar på varmen Sørg for at indstille alle radiatorer ens (f.eks. på

Læs mere

02c STOMI INFO. Spis godt Lev godt ILEOSTOMI

02c STOMI INFO. Spis godt Lev godt ILEOSTOMI 02c STOMI INFO Spis godt Lev godt ILEOSTOMI Gode råd til dig som har en ileostomi Alle mennesker har forskellige behov, uanset om du har en stomi eller ej. De råd, der er indeholdt i denne brochure er

Læs mere

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET BADEVÆRELSET Badeværelset er det sted, hvor næsten to tredjedele af hjemmets vandforbrug foregår. Vi skyller ud i toilettet, tager varme bade om vinteren

Læs mere

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET 2 l SPAR VAND SPAR PENGE l l SPAR VAND SPAR PENGE l 3 DET ER NEMT AT SPARE PÅ VANDET VI HAR TIDLIGERE VÆRET VANT TIL, AT DER VAR VAND NOK, OG AT VAND ER NÆSTEN

Læs mere

Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads.

Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads. Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads. Udarbejdet af www.zimplex.dk Professionel erhvervsrengøring 1 Indhold Rengøringsmidler...

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

Kostfibre hvorfor. De tager plads for andre fødevarer. De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej

Kostfibre hvorfor. De tager plads for andre fødevarer. De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej Kostfibre hvorfor. De mætter De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej Maden flyttes hurtigere gennem kroppen De tager plads for andre fødevarer Tager lang tid at spise giver hurtigere

Læs mere

Børn er ikke kræsne - det er de voksne

Børn er ikke kræsne - det er de voksne Børn er ikke kræsne - det er de voksne Nydelse og det at være tilstede er kodeordet. Kom nu prøv at smag salaten smag nu mors mad hun har stået i køkkenet hele dagen nej den kan du nok ikke lide De kære

Læs mere

02b STOMI INFO. Spis godt Lev godt KOLOSTOMI

02b STOMI INFO. Spis godt Lev godt KOLOSTOMI 02b STOMI INFO Spis godt Lev godt KOLOSTOMI Gode råd til dig som har en kolostomi Alle mennesker har forskellige behov, uanset om du har en stomi eller ej. De råd der er indeholdt i denne brochure er en

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Elecktrolyt vand. Grønt, Rent, Rengøring og Desinfektion

Elecktrolyt vand. Grønt, Rent, Rengøring og Desinfektion Elecktrolyt vand Grønt, Rent, Rengøring og Desinfektion Teknologi Elektrokemisk aktivering ECA er en gren af elektrolyse - ved hjælp af elektrisk strøm ændres strukturen af løsninger gennem adskillelse

Læs mere

Månedens Smag: Oktober

Månedens Smag: Oktober Månedens Smag: Oktober af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Æblet Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

Svanemærkede produkter 2014

Svanemærkede produkter 2014 Svanemærkede produkter 2014 Svane Håndopvask 100-500 Anvendelse: Til manuel opvask og lettere rengøring. Egenskaber: Opløser fedt og snavs. ph: ca. 7,0 i koncentrat Vægtfylde: ca. 1,02 g/ml Varenr.: 4000...12x1

Læs mere

Sensorik Et strategisk værktøj til kvalitetsudvikling og bedre ernæring

Sensorik Et strategisk værktøj til kvalitetsudvikling og bedre ernæring Sensorik Et strategisk værktøj til kvalitetsudvikling og bedre ernæring Ved Karina Kyhn Andersen www.viffos.dk Sensorik Kulinarisk sensorik er læren om alle de oplevelser vi har omkring et måltid. Alle

Læs mere

agurk gulerod grøntsager

agurk gulerod grøntsager Opgave : Grove og fine grøntsager Fine grøntsager som agurk og tomat indeholder mere vand end grove grøntsager som gulerod og kål. Find ud af, hvor meget vand du kan presse ud af en agurk og af en gulerod.

Læs mere

DANPURE HOME 200 TDS,

DANPURE HOME 200 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet DANPURE OFFICE 200 TDS DanPure DR IN KING WATER S YS TEM Navn Adresse TLF: REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE HOME 200 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17 18

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

Månedens Smag: December

Månedens Smag: December Månedens Smag: December af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Grønkål Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

Fit living en vejledning til træning og kost

Fit living en vejledning til træning og kost Produkt Før træning (senest 2 timer før) Umiddelbart før træning Under træning Efter træning (restitution) Sund livsstil i hverdagen Inden 30 min. Op til 3 timer efter Økologisk kokosfibermel x x En kilde

Læs mere

Tid til velsmagende sundhed

Tid til velsmagende sundhed biogan biogan.dk Tid til velsmagende sundhed Nyheder & tilbud 01.01.2018-15.03.2018 Kontakt salgskonsulent Niels Esbjerg på 2138 4881 eller niels@biogan.dk for at få glæde af de gode tilbud Biogan A/S

Læs mere

1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange

1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange Alle spørgsmål samlet Spørgsmål til ernæring 1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange 2. Er det sundt at spise æg? A:

Læs mere

KøbenhavnerAkademiet. Jeg vil gerne fortælle om. sommerferien.

KøbenhavnerAkademiet. Jeg vil gerne fortælle om. sommerferien. Jeg vil gerne fortælle om 2015, som varer 2 uger i sommerferien. Jeg vil gerne fortælle om 2015, som varer 2 uger i sommerferien. Jeg vil gerne fortælle om 2015, som varer 2 uger i sommerferien. Mit emne

Læs mere

Urtepotte rund / OVAL

Urtepotte rund / OVAL Urtepotte rund / OVAL Friske krydderurter giver fantastisk smag, hvad enten du kreerer en lækker salat, pasta, dressing eller gryderet. Forlæng levetiden på dine krydderurter med RIG-TIGs urtepotter, som

Læs mere

02b KOLOSTOMI STOMI INFO. Spis godt Lev godt

02b KOLOSTOMI STOMI INFO. Spis godt Lev godt 02b KOLOSTOMI STOMI INFO Spis godt Lev godt Gode råd til dig som har en kolostomi Alle mennesker har forskellige behov, uanset om du har en stomi eller ej. De råd der er indeholdt i denne brochure er en

Læs mere

HVAD MED HVAD? LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE

HVAD MED HVAD? LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE M3 HVAD MED HVAD? LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Kobling af verber og substantiver ifm. hjemlige sysler i køkkenet. Øget ordforråd og træning af udtale. Sætningsdannelse og dialog. - 2 ens

Læs mere

TIDSREJSEN. Svend Aage fortæller

TIDSREJSEN. Svend Aage fortæller TIDSREJSEN Svend Aage fortæller Find den blå vandkedel på et af komfurerne og sæt jer på gulvet foran komfuret. Historieformidling: Pædagogen/ læreren viser billedet af Erik og oplæser historien om Tyggegummikongen.

Læs mere

Hygiejne i kabyssen. - gode råd til skibets egenkontrol. En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet

Hygiejne i kabyssen. - gode råd til skibets egenkontrol. En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet Hygiejne i kabyssen - gode råd til skibets egenkontrol En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet God hygiejne er hele tiden at tænke sig om, når man laver mad til andre. For at begrænse

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

MEDARBEJDER I EN MADBOD... - HVA' SÅ?

MEDARBEJDER I EN MADBOD... - HVA' SÅ? MEDARBEJDER I EN MADBOD... - HVA' SÅ? Hvem skal jeg lytte til? (Ansvar og pligter) Som medarbejder er du forpligtet til at lytte og rette dig efter alle henstillinger og påbud, der kommer fra enten: Den

Læs mere

Patientinformation. Kostråd. til hæmodialysepatienter

Patientinformation. Kostråd. til hæmodialysepatienter Patientinformation Kostråd til hæmodialysepatienter Kvalitet Døgnet Rundt Medicinsk Afdeling Indledning Kosten er en vigtig del af behandlingen, når man er hæmodialysepatient Sammen med selve dialysen,

Læs mere

Kombucha INSTRUKTIONER. Inden du begynder

Kombucha INSTRUKTIONER. Inden du begynder INSTRUKTIONER Inden du begynder Kombucha-moderen er tørret og skal aktiveres. Opbevar kombucha-moderen i køleskab indtil aktivering. Aktiveringsprocessen tager 10-28 dage. Se instruktionerne herunder.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Det dufter af midsommer derude. Netop nu står naturen i fuld flor det dufter af et væld af blomster og nyslået hø. Lige nu er naturen på sit højeste; råen har netop

Læs mere

Dag 2 Væske - dit helbred

Dag 2 Væske - dit helbred Velkommen til Herbal Centers vægttabskursus Dag 2 Væske - dit helbred Her får du et spørgsmål, som du har hørt mange gange før: "Hvor mange glas vand drikker du om dagen?" To, tre, fire - eller flere?

Læs mere

DBF-MIDTJYLLAND. Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF- Midtjylland.

DBF-MIDTJYLLAND. Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF- Midtjylland. DBF-MIDTJYLLAND. Hvad betyder kosten og hvorfor??. Det er ikke nok, at du er en dygtig spiller og træner meget. Din kost kan afgøre, om du vinder eller taber en kamp. Rigtig kost kan også sikre at du undgår

Læs mere

TEORETISKE MÅL FOR EMNET:

TEORETISKE MÅL FOR EMNET: TEORETISKE MÅL FOR EMNET: Kendskab til organiske forbindelser Kende alkoholen ethanol samt enkelte andre simple alkoholer Vide, hvad der kendetegner en alkohol Vide, hvordan alkoholprocenter beregnes;

Læs mere

FÅ MERE UD AF TRÆNINGEN MED GODE SPISEVANER MAD TIL MOTION OG MUSKLER

FÅ MERE UD AF TRÆNINGEN MED GODE SPISEVANER MAD TIL MOTION OG MUSKLER FÅ MERE UD AF TRÆNINGEN MED GODE SPISEVANER MAD TIL MOTION OG MUSKLER Spis gode kulhydrater Du får mest ud af træningen, hvis du har fyldt din krops kulhydrat- og væskedepoter. Det gælder både hvis du

Læs mere

CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE

CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI NATURLIG BEHANDLING AF HÅRET Få et sundt og lækkert hår med disse unikke hårmaske tips.

Læs mere

Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag?

Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag? på grøntsager Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag? Opgave 1: Når du tilbereder rodfrugter, ændrer de smag og konsistens. Undersøg smag og konsistens, når rodfrugterne er stegt, kogt og bagt.

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS

UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS Promild universalrengøring, Universalrengøring til rengøring af alle overflader, der tåler vand. Opløser fedt og snavs. ph: 10,2 1 l - uparfumeret

Læs mere

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG Hvad er Draftline? Draftline er et rengøringsmiddel til fadølsanlæg. Det er basisk og opløser meget effektivt organiske stoffer, fx belægninger inde i en ølslange.

Læs mere

Udarbejdet af pædagogisk konsulent Louise Bødker Lindkvist

Udarbejdet af pædagogisk konsulent Louise Bødker Lindkvist 1 Varighed: 8-10 lektioner Kompetenceområde: Mad og sundhed - Hygiejne Færdigheds- og vidensmål: Niveau 1 Eleven kan anvende almindelige hygiejneprincipper i madlavningen/ Eleven har viden om hygiejne-,

Læs mere

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013 Årstidens magi! Uge -7, 0 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Dato: Kl.: Hos: Adresse: gave til alle gæster EcoPure Kvadrat 5 dl Kyllingebryst med broccoli personer 5 g frisk basilikum

Læs mere

Hygiejne i kabyssen. - gode råd til skibets egenkontrol. En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet

Hygiejne i kabyssen. - gode råd til skibets egenkontrol. En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet Hygiejne i kabyssen - gode råd til skibets egenkontrol En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet God hygiejne er hele tiden at tænke sig om, når man laver mad til andre. For at begrænse

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE DAMPRENSERE Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE 6 DAMPRENSERE PT_LOREM IPSUM HVORDAN DOLOR SED VIRKER DE HELT RENT UDEN KEMI DAMP DRÆBER 99,99 % AF ALLE BAKTERIER* Hemmeligheden bag rengøring

Læs mere

DANPURE OFFICE 1500 TDS,

DANPURE OFFICE 1500 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet Navn Adresse DANPURE OFFICE 1500 TDS TLF: DanPure DR IN KING WATER S YS TEM REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE OFFICE 1500 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17

Læs mere

Oversigt over sikkerhedsinstruktioner

Oversigt over sikkerhedsinstruktioner Køkken / Café Sikkerhedsinstuktion Oversigt over sikkerhedsinstruktioner Udleveret: Instruktion: Side: Bjørn Variomixer 15 år ingen uv-pligt 0044 Graef pålægsmaskine 15 år ingen uv-pligt 0045 Ovn (varmluft)

Læs mere

Regnvandstønde. Hvordan nedsætter jeg min vandregning?

Regnvandstønde. Hvordan nedsætter jeg min vandregning? Regnvandstønde Hvordan nedsætter jeg min vandregning? Regnvandsopsamling er et enkel og billigt system til vandbesparelser. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis at bruge rent drikkevand til toiletskyl,

Læs mere

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Take your cleaning and Hygiene standards to an entirely new level with the revolutionizing, three- step effect of Guardian Technology. G-Line Tattoo - Rengøringsskema

Læs mere

EAT på skemaet Opgaver/Indskoling. Frugt og grønsager

EAT på skemaet Opgaver/Indskoling. Frugt og grønsager Frugt og grønsager tema Frugt og grønsager Indhold Intro Frugt- og grøntbrikker Tænk og tegn dit kvarter Frugtsalat Hør om og smag på asparges Kongegrøntbold Quiz Over eller under jorden Intro Der findes

Læs mere

side 1 af 7 Din biologiske alder

side 1 af 7 Din biologiske alder side 1 af 7 Din biologiske alder En ting er din kronologiske alder, altså hvor mange år, der er gået, siden du blev født. Noget andet er din biologisk alder. Altså hvor gammel din krop er rent fysisk.

Læs mere

Opskrifter med majs og kartofler

Opskrifter med majs og kartofler Missionsprojekt 2016 Opskrifter 1 Opskrifter med majs og kartofler Tekst: Janne Bak-Pedersen For længe siden havde Spanierne en»skat«med hjem fra Peru. Det var kartoflen. Vi spiser rigtig mange kartofler

Læs mere

Rengøring. Hvorfor gør vi rent?

Rengøring. Hvorfor gør vi rent? Rengøring 1 2 Rengøring Hvorfor gør vi rent? a) Øge hygiejniske forhold, dvs. mindske antallet af mikroorganismer b) Mindske risiko for infektion og smitte afbryde smitteveje c) Vedligeholde indbo og bolig

Læs mere

HYGIEJNE OG MADLAVNING

HYGIEJNE OG MADLAVNING HYGIEJNE OG MADLAVNING 2 Hygiejne og madlavning 02 // Hygiejne og madlavning 02 // Varm op 03 // Køl af 05 // Spred ikke bakterier 06 // Spred ikke virus 06 // Opbevaring af fødevarer 06 // Holdbarhed

Læs mere

Smag for naturvidenskab

Smag for naturvidenskab Smag for naturvidenskab Når grønt bliver brunt Silje Sofie Sloth Langhave, Estrid Rose Schou Haugen og Cathrine Harbo Christiansen 4. klasse Sct. Mariæ Skole Vinteren 2015 1 Æbler bliver brune Hvorfor?

Læs mere

Guide: Få flad mave på 0,5

Guide: Få flad mave på 0,5 Guide: Få flad mave på 0,5 Er maven lidt for bulet for din smag, så er der masser at gøre ved det og det kan sagtens gøres hurtigt, lover eksperterne. Af Julie Bach, 9. oktober 2012 03 Få den flade mave

Læs mere

Vejledning til skolemad

Vejledning til skolemad Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fødevarestyrelsen Vejledningen er en hjælp til at opfylde anbefalingerne og at gøre det sunde valg let for børnene. Udfordringerne er, at børn spiser for

Læs mere

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85 Kogende varmt vand. Før i tiden skulle du bruge en gryde eller en elkedel. Nu kommer det direkte ud af armaturet. Det innovative Red kedelsystem har altid tre til seks liter kogende vand (afhængig af kedelversion)

Læs mere

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Indledning Tillykke med dit køb! Denne hårdhudsfjerner er et nyskabende produkt, der er beregnet til at blødgøre tør, ru og

Læs mere

ØKOLOGI OG SUNDHED HVAD ER SUNDHED?

ØKOLOGI OG SUNDHED HVAD ER SUNDHED? NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan forklare om de ting, der spiller en rolle i forhold til sundhed. Du kan give eksempler på, hvad man undgår, når man spiser økologisk mad. ØKOLOGI OG SUNDHED HVAD ER SUNDHED?

Læs mere

Indholdsplan Køkken og Sundhed

Indholdsplan Køkken og Sundhed Linjens formål: Bidrage til at skabe en forståelse for, hvad kost og sundhed betyder for det enkelte menneske, samfundet, naturen og miljøet. Lære at indgå i arbejds- og undervisningsfællesskaber på en

Læs mere

Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen

Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen Forfatter Tina Krogh Materialet er støttet af Ministeriet for Børn og Undervisnings Tips- og Lottopulje 2010. Materialet inkl. billeder kan frit anvendes i undervisningssammenhænge

Læs mere

Ernæringen du behøver Smagen du vil ha

Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Ernæringsdrikke og ernæringscremer Vi præsenterer Fresubin er en række ernæringsprodukter til dig, der har brug for tilskud af energi og protein. De smager godt og

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

Hygiejne i daginstitutionerne

Hygiejne i daginstitutionerne Til dagplejen og daginstitutioner Hygiejne i daginstitutionerne Syg åh nej, ikke igen! De mindste børn i dagtilbud er de mest syge af alle. Tænk hvis de undgik godt en uges sygdom hvert år. DET ville være

Læs mere

Miniguide: Undgå mavepine i julen

Miniguide: Undgå mavepine i julen Miniguide: Undgå mavepine i julen Lækker mad og dejlig stemning. Det er hvad julen handler om. Desværre kan julestemningen blive afbrudt af mavepine, fordi vi spiser for meget. Det kan også være, at mavepinen

Læs mere

Måltidet samler venner og familie og giver livsglæde og livskvalitet i hverdagen. Gode rammer skaber trivsel, tryghed og hyggelige stunder for den

Måltidet samler venner og familie og giver livsglæde og livskvalitet i hverdagen. Gode rammer skaber trivsel, tryghed og hyggelige stunder for den Lige meget hvor i verden vi bliver født, starter vi alle sammen med at spise det samme. Vi starter livet med en tår mælk givet af mor eller af far. Et beskedent måltid, der alligevel er sundt og nærende,

Læs mere

Hovedstadsområdets Vandsamarbejde VAND. Vand er liv brug det med omtanke

Hovedstadsområdets Vandsamarbejde VAND. Vand er liv brug det med omtanke Hovedstadsområdets Vandsamarbejde VAND Vand er liv brug det med omtanke Renhed Vand er liv Energi Fællesskab Velvære Leg Lyst Ansvar Omtanke Behov For millioner af år siden var hele kloden dækket af vand.

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Karrysuppe Pizza med Fiskefilet Hamburgerryg Omelet med med kylling fra

Læs mere

smage-5-kanten grundsmage og sanser

smage-5-kanten grundsmage og sanser Opgave : De fem grundsmage Du skal nu smage på de fem grundsmage. Smag på sukker, citronsaft,, rucolasalat, og parmesanost. Skriv dine smagsoplevelser ind i smage-5-kanten. Husk at drikke lidt vand, inden

Læs mere

Kick i madkassen. -Gode råd om dit barns kost

Kick i madkassen. -Gode råd om dit barns kost Kick i madkassen -Gode råd om dit barns kost Indholdsfortegnelse: Gode råd om kost og madlavning s. 2 Madpakkehånden Madlavning Kogning Få dit barn med! De 10 vigtigste ingredienser til en sund kost s.

Læs mere

Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Gulerod Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET 2 l SPAR VAND SPAR PENGE l l SPAR VAND SPAR PENGE l 3 DET ER NEMT AT SPARE PÅ VANDET VI HAR TIDLIGERE VÆRET VANT TIL, AT DER VAR VAND NOK, OG AT VAND ER NÆSTEN

Læs mere

Hygiejnevejledning. til Klinik for Fodterapi

Hygiejnevejledning. til Klinik for Fodterapi Hygiejnevejledning til Klinik for Fodterapi HÅNDHYGIEJNE (MÅLEPUNKT 6 i Risikobaseret Tilsyn) Dette afsnit beskriver centrale procedurer for korrekt håndhygiejne i Klinik for Fodterapi. Forholdsreglerne

Læs mere

Herunder de bemærkninger og kommentarere vi har modtaget sammen med skemaet.

Herunder de bemærkninger og kommentarere vi har modtaget sammen med skemaet. Herunder de bemærkninger og kommentarere vi har modtaget sammen med skemaet. 1. En klar forbedring, vi håber det fortsætter. 2. Vi syntes det virker fint. 3. Kan især mærke forskellen ved bad/hårvask.

Læs mere

Model Brugsanvisning

Model Brugsanvisning Model 1225 DK Brugsanvisning TRYKKOGER Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af din nye trykkoger, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykkogeren i brug. Vi anbefaler dig

Læs mere

Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK

Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK Fresubin 2 kcal DRINK 2 Idéer med Fresubin 2 kcal DRINK Frugtsalat Skær dine foretrukne frugter og bær og hæld 1 afkølet flaske Fresubin 2 kcal DRINK Abrikos- Fersken

Læs mere

Dagplejen Nord Fyrparken Esbjerg V Tlf Dagplejen Syd Giørtz Plads Ribe Tlf

Dagplejen Nord Fyrparken Esbjerg V Tlf Dagplejen Syd Giørtz Plads Ribe Tlf Dagplejen Nord Fyrparken 11-6710 Esbjerg V Tlf. 76 16 22 00 Dagplejen Syd Giørtz Plads - 6760 Ribe Tlf. 76 16 87 20 Forældre - dagplejer - samarbejde: Da barnets kost skal ses som en helhed over et døgn,

Læs mere

Energi Til Livet Nu -Sundhed i en travl hverdag. Kombucha guide

Energi Til Livet Nu -Sundhed i en travl hverdag. Kombucha guide Dette skal du bruge Kombucha guide (Til 2 liter kombucha lavet på ActiGreen Grøn te ekstrakt Udstyr: Stort patentglas på 2 liter 1 stk. viskestykke klippet ud 2 elastikker 1 plastik si (scoby kan IKKE

Læs mere

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE DAMPRENSERE Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE 6 DAMRENSERE PT_LOREM IPSUM HVORDAN DOLOR VIRKER SED DE HELT RENT UDEN KEMI Hemmeligheden bag rengøring med damp er baseret på en kraftfuld kombination

Læs mere

Din biologiske alder. side 1 af 6

Din biologiske alder. side 1 af 6 Din biologiske alder side 1 af 6 En ting der din kronologiske alder, altså hvor mange år der er gået, siden du blev født. Noget andet er din biologisk alder. Altså hvor gammel din krop er rent fysisk.

Læs mere

Mette Borre Klinisk diætist Medicinsk afdeling V Aarhus Universitetshospital

Mette Borre Klinisk diætist Medicinsk afdeling V Aarhus Universitetshospital Mette Borre Klinisk diætist Medicinsk afdeling V Aarhus Universitetshospital Undersøgelse blandt 1800 patienter i 02 viste, at mange ikke havde viden om ernæring ved kræftsygdom og behandling Man ønskede

Læs mere

Madens historier. Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER

Madens historier. Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER Madens historier Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER Frugter og grønsager Ruth og Rasmus er på besøg hos Ruths mormor. De sidder i haven og spiser rugbrødsmadder. Ruths mormor serverer

Læs mere