Metodistkirken i Odense

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Metodistkirken i Odense"

Transkript

1 Læs i dette nr.: Vision bøn Kalender for maj og juni Medlem af kirken? Kaffe med præsten 7. maj kl. 20. Tur til Flensborg Kirkekaffe i det grønne - Besøg hos Any og Leif Jørgensen, Maeholm CPR-numre til Kassereren kr. til ny medarbejder - vi ringer Generalkonference i Texas Nyhedsbrev nr maj årgang Vision 2015 Af Thomas Risager Bøn og al snak om ny vision 2015 hænger uløseligt sammen. Vi kan tænke, vi kan drømme og vi kan meget af os selv. Men hvis vi vil høre Guds stemme i vores visionsproces, så er vi nødt til at åbne os og lytte til hans stemme i alle drømme, planer og visioner. Derfor uddeler vi i den kommende tid et bogmærke, som du kan have i din bibel. På bogmærket kan du finde en bøn, som er et forslag til, hvordan du personligt kan bede Gud om at lægge drømme og visioner for kirken i dig. Det er tanken, at vi i alle gudstjenester og alle smågruppesamlinger skal bede denne bøn således, at hele sommeren og efteråret må være en tid, hvor der er masser af diskussioner, men også en tid gennemvædet af bøn til Gud for vores kirkes fremtid mod vision Desuden vil du på kirkens hjemmeside under menupunktet vision 2015 finde en blog, hvor alt hvad der sker i processen lægges åbent frem og hvor du og alle andre, der måtte have lyst, kan kommentere og komme med forslag. Jeg tror ikke, at jeg eller menighedsrådet har bedre forudsætninger end andre, for at kende Guds plan for vores kirke. Derfor håber jeg meget, at alle tager mod opfordringerne og udfordringerne til at være med til at drømme, lægge planer, få visioner og syner for fremtidens kirke og ikke mindst være med til at bede. Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb. (Jeremias Bog, kapitel 29 vers 11.)

2 Program for maj Søndag d. 4. kl ÆNDRING på storskærm fra DR-Kirken. Mandag d. 5. maj kl Smågruppe 4 - Tøsegruppen Onsdag d. 7. kl Kaffe med præsten. Orientering om medlemskab. Lørdag d. 10. kl Smågruppe 3 Søndag d. 11. kl Nadvergudstjeneste Onsdag d. 18. kl Gospelgudstjeneste med gospelkoret Nardus Søndag d. 25. kl Lørdag d søndag d. 25. Spejderweekend på Martinegården på Enebær Odde Søndag d. 25. kl Stillegudstjeneste Susanne Weber & Christina Funch Mellgren Lørdag d. 31. kl Willow Creek arrangerer A2-konference i Bykirken. Program for juni Søndag d. 1. juni kl Nadvergudstjeneste Solvejg Rauer & Thomas Risager Mandag d. 2. kl Smågruppe 4 - Tøsegruppen Onsdag d. 4. kl Menighedsrådsmøde Søndag d. 8. kl Udflugt til Flensborg Vi kører samlet i bus til Flensborg, hvor vi vil fejre gudstjeneste sammen med menigheden dér. Ankomst i Odense kl Se omtale! Tirsdag d. 10. kl Sommerkoncert med kirkens tre gospelkor. Søndag d. 15. kl Thomas Risager Tirsdag d Gospelkoret Nardus: Sommerafslutning Søndag d. 22. kl Eva Lundsgaarde og Thomas Risager Efter gudstjenesten besøger vi Any Bøg og Leif Jørgensen. Søndag d. 29. kl Andrew Bech og Thomas Risager Program for Juli 2. Juli - 6. Juli Årskonference i Århus En levende kirke!?.. er temaet for denne Årskonference. Temaet er en udfordring til at tage stilling til og tænke over, om vi er levende kirke, om vi vedligeholder vores levende kirke, og hvad det i det hele taget indebærer at være levende kirke. Det indebærer eks., at vi interagerer med det samfund, vi er en del af; at vi forholder sig til nye tiltag, store debatemner, musikstilarter eller samfundets værdigrundlags betydning for os som kirke. Venskaber, fællesskab uden særlige menneskelige krav, glæde, optimisme, undervisning, omsorg og engagement er andre ting, der kendetegner En Levende Kirke. Hvad synes du selv temaet indebærer for din kirke?!

3 Medlem af kirken???? Hvis du overvejer medlemskab af kirken, er det første skridt kaffe med præsten. I pinsen bliver der igen anledning til at blive optaget i kirken. Alle, som er døbt og tror på Gud, kan blive medlem af kirken. Onsdag d. 7. maj kl er der mulighed for at drikke kaffe med præsten. Her vi Thomas Risager fortælle mere om, hvad Metodistkirken er for noget. Han kommer også ind på kirkens forventninger til sine medlemmer. Det er helt uforpligtende at have deltager i mødet. Evt. tilmelding til Thomas Risager på odense@metodistkirken.dk Besøg i Flensborg I efteråret havde vi besøg af metodistmenigheden fra Flensborg. Samen med dem havde vi en rigtig fin gudstjeneste på både tysk og dansk. Den tyske menighed har inviteret os til at besøge dem og det vil vi naturligvis gøre. Sæt derfor kryds i kalenderen søndag d. 8. juni. Vi forventer at der bliver afgang med bus fra kirkens søndag morgen kl Efter godt to en halv times kørsel ankommer vi til Flensborg, hvor der vil være forfriskninger. Kl er der fælles gudstjeneste efterfulgt af frokost. Over middag fortæller vi hinanden lidt om vore menigheder og vore nationale kirker. Der er afgang fra Flensborg kl. 15 og forventet ankomst til kirken igen kl Der bliver hængt en tilmeldingsliste op i kirken og vi beder om tilmeldinger senest d. 18. maj. Selvom vi bevæger os indenfor EU skal vi stadig medbringe pas. Hvis du har spørgsmål til besøget i Flensborg, kan du rette henvendelse til Harriet Becker på telefon Opråb!!! Mad & Fællesskab savner ideer til næste års program. Har du et forslag må du meget gerne sende en mail til digebjerg@mail.dk. /Søren Digeberg Kirkekaffe i det grønne Any Bøg og Leif Jørgensen fortæller, at de har været gift i 25 år. Derfor vil de gerne invitere alle på besøg hos dem efter gudstjenesten søndag d. 22. juni. Any og Leif bor på en gård, hvor der er masser af plads og mange dyr, så de mindste børn kan virkelig få en masse sjov ud af dagen. Efter gudstjenesten hopper vi i bilerne - der bliver plads til alle - og så går turen til Maeholm, hvor vi alle kan sige tillykke til Any og Leif. Any og Leif byder alle på kaffe og lidt godt. Tilmelding på lister i kirken senest d. 8. juni. CPR-numre til Kassereren Der er kommet nye regler fra SKAT, som betyder at Kasserer Kjeld Mogensen skal have alle bidragsydernes CPR-numre. Kjeld Mogensen modtager gerne oplysningerne via brev, mail eller telefon.

4 kroner til ny medarbejder - vi ringer! Ved årsmødet blev det besluttet at hæve menighedens budget med kr., for at kunne ansætte en halvtids medarbejder, der kan hjælpe med at udvikle menigheden til de kommende års vækst. Alle medlemmer har modtaget et brev og en opfordring til at melde tilbage til kasserer Kjeld Mogensen med oplysninger om, hvor meget bidraget til kirken kan stige. Menighedsrådet har regnet ud, at vi kan løfte indtægten med de kr., hvis alle medlemmer giver 150,- mere om måneden. Alle kan selvfølgelig være med til at løfte kirken ind i fremtiden. Kontakt blot Kjeld Mogensen. Kjeldmogensen@privat.dk. I den kommende tid kommer repræsentanter fra kirkens menighedsråd til at ringe rundt til de, som vi endnu ikke har hørt fra, således at alle har haft chancen for at bidrage til de kommende års udvikling i vores kirke. /Thomas Risager Nyt fra Metodistkirkens Generalkonference Metodistkirkens visioner for de kommende fire år kan tage pusten fra de fleste. Ved åbningssessionerne på generalkonferencen belyste kirkens biskopper og ledere af de forskellige agencies visionerne for fremtidens Metodistkirke. Her er det vigtigt at huske at United Methodist Church er en stor kirke med ca. 12 millioner medlemmer. I den kommende fire års periode vil kirken tage ansvar for at gribe verdens fattigdomsproblem ved roden, ved at pege på politiske og sociale aspekter, som får fattigdommen i verden til at vokse. Her vil kirken altså tale politik og påvirke politikere verden over. Kirken vil fokusere på bekæmpelsen af fattigdomsrelaterede sygdomme, som f.eks. malaria i landene syd for Sahara i Afrika. Kirken vil tage ansvar for, sammen med internationale partnere, at reducere dødstallet af malaria blandt børn under fem år med 65 %. Man vil starte 400 nye kirker i USA og 650 udenfor USA. Man vil rekruttere 1000 præster og andre ledere, som ønsker at starte nye kirke. Man vil arbejde mere med udviklingen af missionsrejser for unge mennesker, som således får muligheden for eksempelvis at give en sommer på et børnehjem i Mellemamerika. Desuden vil man øge antallet af unge præster i kirken med 25 %. Det er et problem for kirken at kun ca. 800 ud af præster er under 35 år. Generalkonferencen er fuld af spændende debatter og diskussioner. Der er 1000 delegater fra hele verden samlet og de er den lovgivende forsamling i kirken. Derfor kan beslutninger, som tages i Texas i disse dage få direkte indflydelse på vores kirke her i Odense. Følg med på og klik på logoet for konferencen. Her kan du finde alle de 1500 forslag, som er stillet og du kan se video fra både forhandlinger og gudstjenester.

5 Kontakt Metodistkirken Præst: Thomas Risager Alexandragade odense@metodistkirken.dk Præst i pensioneret forhold: Knut Bjarne Jørgensen Elsdyrvej Vejle knutb@stofanet.dk Menighedsrådsformand Shanti Digebjerg Colbjørnsensvej digebjerg@mail.dk Kasserer: Kjeld Mogensen Skt. Jørgensgade kjeldmogensen@privat.dk Lægprædikant: Helge Munk Jomsborgsvej Odense hm@munkhosting.dk Lægprædikant: Lene Bræstrup Granskoven Svendborg braestrup@sydfynsmail.dk Musikkonsulent: Preben Holmberg Lindegårdsvej Otterup prebenholmberg@webspeed.dk Børnekirken: Bina Krøjgård Samles under gudstjenesten Snorresvej Odense NV bina@webspeed.dk Spejderne Torsdag kl Gruppeleder: Anne Grete Christensen John Christensen Ulveleder/Kasserer: Anders Flinck Villestoftemarken Odense NV a-flinck@webspeed.dk Formand MM: Karen Brogaard Alexandragade 8 B kbrogaard@hotmail.com Gospelkoret Nardus Tirsdag kl Mette Risager metteris@gmail.com Juniorgospelkoret joy Sticks Fredag kl Maria Zebitz Jørgensen mariazebitz@gmail.com Gospelkoret Emmaus Hver anden torsdag kl Mette Risager metteris@gmail.com Legestuen Myretuen, Hellet 5, Svendborg Hver mandag kl Lene Bræstrup Granskoven Svendborg braestrup@sydfynsmail.dk Nyhedsbrevet udgives af Metodistkirken, Alexandragade 8, Ansvarlig udgiver er Thomas Risager. Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsmailen, kan du klikke her. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du sende en til os på adressen odense@metodistkirken.dk eller du kan ringe på tlf

Metodistkirken i Odense

Metodistkirken i Odense Læs i dette nr.: Kalender for august og september Gospelworkshop for alle d. 16. september Scool of congregational developement Medlem af kirken? Lead where you are - Global Leadership Summit Gospelkorene

Læs mere

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk.

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk. Læs i dette nummer: Visionen 2015 Kalender for april og maj Præsternes træffetider SKAT - Tjek dine fradrag for betaling til kirken Thomas Risager er optaget på nyt studium Søger du ny inspiration Nyhedsbrev

Læs mere

Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed

Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed Nyhedsbrev nr. 6 1. august 2010 110. Årgang Læs i dette nummer: Tjernobyl generobret Program for august og september Præsternes træffetider Tine Gjessøs ansættelse ophører pr. 31. august Rikke Holmberg

Læs mere

Missional kirke eller kirke med mission?

Missional kirke eller kirke med mission? Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed Læs i dette nummer: Nyhedsbrev nr. 9 1. oktober 2009 109. Årgang Missional kirke eller kirke med mission Præsternes træffetider Slip Bibelen løs

Læs mere

Metodistkirken i Odense

Metodistkirken i Odense Læs i dette nr.: Kalender for juni Sommerkoncert d. 15. juni kl. 20.00 Scool of congregational developement Medlem af kirken Årskonference i Strandby Metodistkirke Lead where you are - Global Leadership

Læs mere

Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed

Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed Læs i dette nummer: Lys i vinduet Program for juni, juli og august 2010 Præsternes træffetider Wow så blev der lys Medlem af kirken? Hvordan? Det pibler frem i BØRNEKIRKEN Sæt dig på knæ Tak Nye medarbejdere

Læs mere

Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed

Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed Læs blandt andet i dette nummer: Emmauskirken fylder 110 år Ny børnemedarbejder ansat Missionsprojekter i Congo Intro til Tro og Kirke DAVID - musikteater for børn i alle aldre Rejse til værdighed - Kirkehøjskolen

Læs mere

Vi modtager glade for os selv og andre samfundets, ægteskabets, seksualitetens og familielivets velsignelser.

Vi modtager glade for os selv og andre samfundets, ægteskabets, seksualitetens og familielivets velsignelser. Læs i dette nummer: Vor sociale bekendelse Kalender for september og foreløbig kalender for oktober Præsternes træffetider Besøg af Tyskland og Letland Høstgudstjeneste Slip Bibelen løs Missionsdag i Århus

Læs mere

Klart budskab om Guds kærlighed

Klart budskab om Guds kærlighed METODISTKIRKENS LANDSMØDE Klart budskab om Guds kærlighed - for alle generationer! 25.-28- April 2013 Arrangør: Metodistkirken i Odense på Lægården, Holstebro Velkommen til landsmøde! Klart budskab om

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Metodistkirken i Odense. Årsberetning

Metodistkirken i Odense. Årsberetning Metodistkirken i Odense Årsberetning 2008 Forord Kære medlem eller ven af menigheden. Velkommen til menighedens årsmøde pastoratskonferencen. Årsmødet er menighedens årlige generalforsamling, hvor alle

Læs mere

Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed

Metodistkirken i Odense Klart budskab om Guds kærlighed Læs i dette nummer: Jeg gør det i morgen... Program for september Præsternes træffetider Medlem af kirken - hvordan? Konfirmandundervisning Tænk hvis du ikke kunne læse eller skrive... Grøn kirke Kulturnat

Læs mere

Kirken har fødselsdag!

Kirken har fødselsdag! maj / juni 2013 Kirken har fødselsdag! Pinsedag for næsten 2000 år siden, blev kirken født med de første kristne i Jerusalem. Hvis vi skruer tiden frem og flytter vores blik til Danmark, så kan vi se at

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

januar / februar 2013

januar / februar 2013 januar / februar 2013 Et nyt år! Det sidst år har budt på mange ting i vores menigheds liv. Vi startede året med en økonomi, der var langt fra tilfredsstillende. Medlemstallet havde enten stået stille

Læs mere

Velkommen til gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste Velkommen til gudstjeneste Gospelkoret Emmaus Holy, holy, holy Velkommen til gudstjeneste Vision forandrer verden Vær du min glæde, vær du mit livs håb. Vær du den herre, der hører mit råb. Dagene glider

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

Forslag til personvalg 2009

Forslag til personvalg 2009 Forslag til personvalg 2009 pr. 8. maj 2009 med de endelige valgresultater pr. 9. maj 2009 Kvadriennevalg: 2008-2012 - 2016-2020 Bestyrelse/udvalg/tillidspost: Konferencelægleder Maibritt Tvilling Periode:

Læs mere

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG Vanløse Frikirke Kirkeblad februar og marts 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG 1 Dit kirkeblad

Læs mere

Metodistkirken i Odense. Årsberetning 2005

Metodistkirken i Odense. Årsberetning 2005 Metodistkirken i Odense Årsberetning 2005 Forord Kære medlem eller ven af menigheden. Velkommen til menighedens årsmøde pastoratskonferencen. Årsmødet er menighedens årlige generalforsamling, hvor alle

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad maj-juni 2015 LÆS OM: 1. Peters Brev Bøn på St. Bededag Festlige begivenheder Kr. Himmelfartsudflugt Sommerstævne og lejre Børnekirkeovernatning Informationsmøde

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

Vanløse Frikirke

Vanløse Frikirke Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september og oktober 2016 LÆS OM: Tema: Sendt til verden Inspirationsaften Gospeldag Bryllupper Alpha-kursus Menighedsweekend Gæstetaler 1 Dit kirkeblad

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl. 18.30 I mødet deltog: Jørgen Fink (JF), formand Alice Enderlein (AE), kontaktperson. Markvard Hovmøller (MH), kasserer Jim Stjerne Hansen (JSH),

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Ord på vej Af Dean Andersen

Ord på vej Af Dean Andersen Menighedsblad for Februar/ Marts 2013 KONTAKT Præst Dean Andersen Kyndegårdsvej 13, Nyker Telefon: 56 95 05 30 56 96 16 76 Mobil: 4092 4169 dean.andersen@metodistkirken.dk www.zionskirken.dk Kasserer Bettina

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Vanløse Frikirke Kirkeblad september og oktober 2017

Vanløse Frikirke  Kirkeblad september og oktober 2017 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september og oktober 2017 LÆS OM: Tema: Den store historie Gæstetaler Menighedsweekend Åbent Hus Gæstetaler Krea-aftener 1 Dit kirkeblad Velkommen til

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Breelteparken - et center på toppen Reception: Hverdage kl. 07.30-15.00 tlf: 45160999

Læs mere

Menighedsudviklingskonferencen

Menighedsudviklingskonferencen Menighedsudviklingskonferencen Velkommen til 4 intensive og inspirerende dage! Menighedsudviklingskonferensen er et af de væsentlige steder, hvor fremtiden for Metodistkirken i Norden bliver formet, og

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk En fantastisk sommer er slut, og vi er på vej ind i vinteren. Men ikke uden at se med forventning på, hvad Gud vil! Søndag den 9. december har vi

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Bornholmske Frikirker. Et åbent fællesskab!

Bornholmske Frikirker. Et åbent fællesskab! Bornholmske Frikirker Et åbent fællesskab! 2 INDHOLD Rønne: 3 Baptistkirken Bornholmske Frikirker i samarbejde 4 Frelsens Hær 5 Metodistkirken 6 Missionskirken 7 Pinsekirken Et åbent fællesskab! Hasle:

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Det metodistiske trossamfund

Det metodistiske trossamfund Det metodistiske trossamfund Trossamfundets navn i Danmark: Metodistkirken 1850-1939: Den Biskoppelige Methodist-Kirke Efter 1939: Metodistkirken Trossamfundets internationale navn: The United Methodist

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Prædiken søndag d. 5. marts Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Joh 1,1-16 & Salme 36,6-10.

Prædiken søndag d. 5. marts Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Joh 1,1-16 & Salme 36,6-10. 1 af 5 Prædiken søndag d. 5. marts 2016. Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Joh 1,1-16 & Salme 36,6-10. I onsdags var der er god flok, som gik fra kirken med et kors af aske malet

Læs mere

Er en ny dag på vej over Roskilde?

Er en ny dag på vej over Roskilde? Er en ny dag på vej over Roskilde? Lørdag den 25. oktober er der igen arbejdsdag i og ved kirken. Vi starter kl. 9 med kaffe og brød. Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage. Henrik holder ferie

Læs mere

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016 Kære medlem Dette er tredje gang, vi udsender partiforeningens nyhedsbrev. Vi håber, at brevet kan være med til at styrke kontakten mellem medlemmerne og foreningen. På de næste sider kan du læse om, hvad

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

for Roskilde Frikirke

for Roskilde Frikirke Godt Nyt for Roskilde Frikirke I efteråret har vi i ledergruppen arbejdet med vision og retningslinjer for kirken. Dette har vi fundet naturligt, da vi har fået nye mennesker i vores fællesskab. Vi har

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Det metodistiske trossamfund Trossamfundets navn i Danmark: Metodistkirken 1850-1939: Den Biskoppelige Methodist-Kirke Efter 1939: Metodistkirken

Det metodistiske trossamfund Trossamfundets navn i Danmark: Metodistkirken 1850-1939: Den Biskoppelige Methodist-Kirke Efter 1939: Metodistkirken Det metodistiske trossamfund Trossamfundets navn i Danmark: Metodistkirken 1850-1939: Den Biskoppelige Methodist-Kirke Efter 1939: Metodistkirken Trossamfundets internationale navn: The United Methodist

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad marts-april 2015

Vanløse Frikirke. Kirkeblad marts-april 2015 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad marts-april 2015 LÆS OM: Kvindernes Internationale Bededag Bøn for Burma Årsmødet Rejser Påske Gospelgudstjeneste KirkePlanterNet Søvang 1 Dit kirkeblad

Læs mere

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006 Nyhedsbrev juni 2006 Kære medlem af Den Grønne Gruppe! Vi har herved fornøjelsen at invitere dig og din ægtefælle til Den Grønne Gruppes årlige stævne på Houens Odde Spejdercenter 29. 30 september Stævnet

Læs mere

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe 1: Godkendelse af dagsorden. godkendt uden tilføjelse 2: opfølgning af referatet fra

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt April Såril 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Menighedsudflugt Lørdag den 15. maj tager vi på menighedsudflugt. Vi er blevet enige om at tage til Gerlev Legepark,

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Vi kan stadig nyde det sidste af sommeren

Vi kan stadig nyde det sidste af sommeren Vi kan stadig nyde det sidste af sommeren Godt Nyt Vi er så heldige, at vi får besøg at Kathryne Kirke. Hun synger profetisk, og det er noget du endelig ikke må gå glip af. Det er en velsignelse at lytte

Læs mere

IMPULS. Valby. August - september Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen

IMPULS. Valby. August - september Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen IMPULS August - september 2019 Valby Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen Et ord fra korpslederen - major Camilla Thomas Kan du huske søndagsskolekoret?...: Bygge Guds rige, bygge

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

LÆS OM: Et forvandlende møde med Jesus Missionsaften med Jariya Menighedsweekend Dåbsundervisning Gæsteprædikant Røde Kors-indsamling Teen U&S

LÆS OM: Et forvandlende møde med Jesus Missionsaften med Jariya Menighedsweekend Dåbsundervisning Gæsteprædikant Røde Kors-indsamling Teen U&S LÆS OM: Et forvandlende møde med Jesus Missionsaften med Jariya Menighedsweekend Dåbsundervisning Gæsteprædikant Røde Kors-indsamling Teen U&S www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september-oktober 2014 Vanløse

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013

Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013 Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013 1 Metodistkirken i Danmark (Metodistkirkens danske Årskonference) er

Læs mere